Četvrtak, 19.05.2016.

00:30

Sevilja obradovala i Partizan

<a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=05&dd=18&nav_id=1133163" class="text-link" target= "_blank">Trijumf Sevilje u Ligi Evrope</a> osim Andalužana obradovao je i Partizan.

Izvor: AK

Sevilja obradovala i Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

milos

pre 7 godina

krajisnik
To uopšte nije tačno da je lakše do le doći kroz kvalifikacije za lš, partizan ima veći koeficijent i opet će dobiti slabije protivnike u svim rundama, dok zvezda ima mnogo manji koeficijent i ako ispadne iz lš u 3.kolu kvalifikacija za le dobiće neki tim iz top 10 evropskih liga

Milioner

pre 7 godina

A nekom liku nalupali minuse zato sto je rekao da Partizan ne igra prvu utakmicu ako Sevilja uzme. Ili nisu znali ili smo mi zvezdasi.

krajisnik

pre 7 godina

Ajde sad upadajte u LE? Svaki korak je tezak. Koliko je lakse uci u LE preko kv. za LS, upravo se vidi. Sada cemo mi skupljati bodove, a vi pitanje da li cete proci prvi test. Izvjesno je da ove godine nemate sanse za ulaz, jer ce vas na samom kraju sacekati neko iz liga 5 i cao

ne treba biti previsan pametan, samo informisan

pre 7 godina

Prvo, Partizan krece od drugog kruga kvalifikacija, ne na osnovu svog licnog koeficijenta, nego pozicije Srbije na tabeli evropskih saveza. Da je sinoc trijumfovao Liverpul, Spanija bi imala predstavnika vise u LE i samim tim bi srpski osvajac Kupa krenuo od prvog kola. Drugo, Partizanu je bolje sto krece od 2.kola kvalifikacije, jer se bodovi koji odredjeni tim osvaja u kvalifikacija racunaju samo za nacionalni savez, a ne za taj klub (bodovi se osvajaju samo u grupnim fazama), tako da bi igranje od 1.kola skratilo pripreme, mogucnost slaganja ekipe i tempiranja forme.
Trece, pobrojani moguci protivnici Partizana su samo neki od mogucih, ima ih jos 10-15 i to znatno slabijih od ovih, koji su ocigledno redakciji bili interesantni, da bi malo potpalili navijacka prepucavanja (Kairat, Samrok, Lokomotiva ZG, Siroki...)

Mare

pre 7 godina

MARIBOR KREĆE OD 2.KOLA,A NE PARTIZA,EVO POGLEDAJTE U LINKU

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedel2016.html

Najteži rivali Partizana u 1. Kolu : MTK Budimpešta i Spartak Myjava iz Slovačke 2.Kolo: Kajrat Qabala Pjast Zaglebie Cracovia Beitar Jerusalim Stabek iz Norveške i dobri stari Šamrok.

Vlado

pre 7 godina

Hahaha javjaju se oni kojima Partizan skuplja bodove jer sami ne umeju posto ispadaju u predsezoni kupanja. Malo zahvalnosti ne bi bilo na odmet.

Марко

pre 7 godina

Сећам се како су се Гробари смејали када је Звезда испала од кипарског Апоела на голове у гостима, а онда је након тога и Партизан испао од исте екипе и то глатко. После тога их је изацио и кипарски АЕЛ тек да потврди доминацију кипарског фудбала над нашим. Питам се да ли сада следи Каират? Листа клубова наведених у овој вести показује колико је жреб за Лигу Европе тежи од жреба за Лигу шампиона. Много је лакше доћи до Лиге Европе кроз квакификације за Лигу шампиона.

Brica

pre 7 godina

Sa obzirom na trenutnu ekipu ovo su ozbiljni protivnici.Postoji zebnja da ce uprava sve uciniti da se ponovi Samrok ili Petah Tikva...

Karaburac

pre 7 godina

Bas mi zao sto preskacemo prvo kolo jer sam imao u planu da odputujem u neku egzoticnu zemlju i povedem sa sobom svoje prijatelje Nolana i Batka.
Da izadju ljudi iz svoje ucmalosti i vide malo sveta.

Bobele

pre 7 godina

Iskreno receno uopste me ne interesuje hoceli Partizan(iako sam navijac istoga) startovati iz prvoga ili drugoga kola. Mi smo ionako pali na nivo ekipa koje smo nekada za dorucak jeli, nazalost danas nas jedu za dorucak.
Koliko god hteo biti optimistican i zeleo se palit na nas fudbal, nazalost nevidim u ovome nasem fudbalu niti iskricu nade da ce se u dogledno vreme nesto popraviti i mi poceti igrati kako ekipno tako i nacionalno neku ulogu u svetskom fudbalu.

gledam i čekam

pre 7 godina

Mislim da ovo nije baš tačno, najbolji koeficijent ima maribor tako da jedino oni mogu da preskoče prvo kolo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 19. maj 2016 02:16)
Nije stvar koji klub ima bolji koeficijent iznad Partizana, ne napreduje taj tim radi tog većeg koeficijenta već napreduje Srbijanski savez koji je 27.po redu na Uefa tablici svih saveza. Tu je granica jer svi klubovi iza 27 pozicije svog nacionalnog saveza igraju već od prvog pretkola!
Tablica je jasno organizirana i poznata, trinaesti savez je zadnji koji daje svog prvaka izravno u skupinu LP a petnaesti savez je zadnji koji daje dva predstavnika u LP, sljedeca podjela je od 16-27 mjesta gdje smo i mi Hrvati, nema nikakve razlike, tu prvak ide u 2.kolo LP (kvalifikacije), drugoplasirani sa tablice i osvajač kupa u 2.kolo lige Europe(kvalifikacije) i najgori sa tablice nacionalnog prvenstva koji izlazi u Europu (Cukaricki i Lokomotiva Z) u prvo kolo kvalifikacija LE.

Miloš

pre 7 godina

Većina komentara i komentatora mi idu na nerve, da ne kažem nešta drugo. Otkad znam za sebe navijam za Zvezdu, ali ako Zvezda ispadne iz Evrope onda navijam za Partizan, Vošu ili onoga tko već igra.
A sindrom 'neka crkne komšijina krava' (bez obzira na navijačku pripadnost) je sindrom nedostatka ganglija i prirodne inteligencije.
Toliko.

ja

pre 7 godina

Mislim da je od ovih mogućih rivala, polovina njih bolja trenutno od Partizana, ali zvezdaši neka se ne smeju jer je kod njih ista situacija. Realnost je da oba tima ne prođu u grupe.

pera

pre 7 godina

Tole vragolane jedan, pa zato sudija nije dosudio 2 penala za liverpul(jedan je morao da dosudi a drugi je mogo) da jeste mozda nebi doslo do preokreta i ne bi se obradovao partizan..... Tole magija

wer

pre 7 godina

svaki put kada sretem drugara simpatizera intergalaktickih sampiona, otme mi se pesmica: de si brate, kairate :)

samo ne njih, to je kazahstanska barcelona i barcelonetta, odrace nas kao ove crvene kmere

Sendvaja

pre 7 godina

Molio bih botove i navijace mezimice da njihov klubic prvo skupi neki bod i bar malo doprinese koeficijentu pa tek onda nek se javljaju.

narod je av

pre 7 godina

Ima li koja ekipa da je vise igrala grupnu fazu ligu evrope od Partizana? Mozda Sevilja, imamo cak i jedno proleće u ovom takmičenju, za nas tuzni fudbal odlična statistika.

A?

pre 7 godina

@Danilo...
Sinko, tebi je pametnije da u 01:00 spavas, nego da lupas gluposti. Znaci, mi, koji smo trenutno od vas bolji po svim parametrima fudbalske igre, treba da se plasimo Kairata, a vi ne? Bolje se vi pazite Samroka, konobari su to, ukrasce vam tu tvoju nadu...

kako ko, pa ja

pre 7 godina

Jedna zanimljivost:
Od kad postoji Liga Evrope pod tim nazivom i formatom, Partizan je vise puta igrao grupnu fazu LE, nego svi ostali srpski klubovi poslednje kolo kvalifikacija za isto takmicenje!

čudna šuma

pre 7 godina

"Mogući rivali Partizana na startu su grčki Panionios, hrvatska Lokomotiva, škotski Aberdin, makedonski Rabotnički, Vitrolul iz Rumunije, Pjast Gljivice iz Poljske, Kajrat iz Kazahstana, Šarmot iz Irske, Levski iz Bugarske, Široki Brijeg iz BiH..."

Dajte Gljivice da se igramo!

Strela

pre 7 godina

@Danilo,
vidi se koliko se razumeš u fudbal.
Taj Kairat možete vi da dobijete,što bih ja lično voleo.
Tebi nisu bitne činjenice nego ti je bitno samo da pljuješ po najtrofejnijem klubu.
Imam osećaj da si i ti sa velikim magom bio kod Bogdanove mame na sarmicama,pošto trenutno vodiš na listi "isprani mozgovi".
A što se tiče Kairata,tako će da vas opeglaju i da vam zapuše usta za sva vremena,da nisin ni svestan.
Molim Boga da tako i bude.

Sandzak

pre 7 godina

Spanija umesto da se nagradi jednim mjestom UEFA im oduzima jedno u ligi evrope što nije fer. sada će Spanci kao i prošle godine imati samo dve ekipe u ligi evrope dok 5 u CL.

*

pre 7 godina

Partizan igra Ligu Evrope jer je za toliko dobar i jer je to tradicija poslednje decenije!
Pored toga i toj deceniji smo dali desetak vrhunski igrača. Zato gajim nadu...
P.S.
Naše komšije, sa premijerom,Gazdom i Terzom,čija sila je ipak lokalna, mogu da se mole Univerzalnim Bogovima pa da ne dobija Kairat ili tako nekog, inače ći im i LE biti nedostupna.
(Danilo, 19. maj 2016 01:00)

Vrhunskih igraca kso sto su Vidic i Stankovic ili "majstora" kao Markovic Savic, Drincic, Jojic...
Sto se tice ZVEZDE uskoro ce noc muzeja, svrati da vidis USATOG i pehar SVETSKOG SAMPIONA.

....

pre 7 godina

Kako to da zvezda ima tako mali koeficijent u Evropi poslednjih 10 godina?? Ajde ovde kod nas nisu mogli titulu da uzmu,Tole nije dao ali u Evropi ih bar niko nije sputavao ?? Evropski gigant koga se Evropa plasi a jedna Vojvodina ima bolje rezultate od nje ??

Re

pre 7 godina

o ni malo naivnom klubu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Del Boj, 19. maj 2016 03:13) # Link komentara

A i vi ste mi naivni kao francuske sobarice....pricate o Kairatu godinu dana kao da je sama Barsa a eno ga ni titulu u Kazahstanu nisu uzeli ...

donja brnjica

pre 7 godina

Drago mi je za Partizan, nego u kom evropskom takmičenju će dogodine nastupati moćni Liverpool?
(profesionalni besposličar, 19. maj 2016 02:49)

Gde ti nastupas?

Massacre

pre 7 godina

A loše bi im bilo da u prvom kolu izbace neki klub iz andore i da uzmu 150-200k za prolaz?
(Baubau, 19. maj 2016 00:44)

Svakako dobijaju te pare jer su automatski u 2. kolu, bez obzira na to da li ce igrati protiv nekoga ili ne. Mozda je i bolje jer ce imati 2 nedelje vise za pripreme.

Dare

pre 7 godina

"A loše bi im bilo da u prvom kolu izbace neki klub iz andore i da uzmu 150-200k za prolaz?
(Baubau, 19. maj 2016 00:44)"

To se vec dobija ako prodjes u drugi krug. Ovako, uprava kluba ne mora da vodi prijatelje kluba i njihove prijatelje u "egzoticnu" zemlju Andoru, pa se smanjuju i troskovi.

Ivke

pre 7 godina

Nemaju oni cemu da se raduju, od ovih navedenih mogu da eliminisu samo Siroki Brijeg, i to uz dozu rezerve jer ne znam nista o njima. Mozda su i oni ozbiljna ekipa.

majstor

pre 7 godina

ovo ne valja za partizan... u prvom kolu bismo imali sanse da pobedimo neke iz gibraltara, san marina ili slicno i uzmemo bar neki bedni bod u evropi a ovako cemo 90% da ispadnemo u tom drugom kolu... osim sirokog iz bosne sve ostalo za nas su jaki klubovi... tuzno ali istinito

Turista Nudista

pre 7 godina

mislim da nam je ipak bilo bolje da igramo i prvo...jer dobili bi jos para za prolaz,dobili bi jos 3 poena za koficijent srpskih klubova i sigurno jos par stvari koje bi ipak bile bolje da smo igrali...

Danilo

pre 7 godina

Partizan igra Ligu Evrope jer je za toliko dobar i jer je to tradicija poslednje decenije!
Pored toga i toj deceniji smo dali desetak vrhunski igrača, a da je bio neki pravi lik umesto Frizure,i mogli smo biti redovni učesnici LŠ.
Ovi sada mi ne ulivaju poverenje ni za 1% ali Partizan ima na čekanju silna imena. Zato gajim nadu...
P.S.
Naše komšije, sa premijerom,Gazdom i Terzom,čija sila je ipak lokalna, mogu da se mole Univerzalnim Bogovima pa da ne dobija Kairat ili tako nekog, inače ći im i LE biti nedostupna.

ggagag

pre 7 godina

ja sam partizanovac,ali moram da te pitam,da li smo u stanju da pobedimo klub iz Andore ? :D nadam se ,ali posto nam je liga pandan fudbalu u Nambiji,vrlo tesko bi prosli i to

Bumbar

pre 7 godina

Partizan krece od drugog kola i u svakom od njih je nosilac. Dakle, Partizan ove sezone vrlo lako moze da udje u Ligu Evrope. Treba da zadrzi Mihajlovica, dovede Djurdjica i Lazovica u napadu i jos jednog igraca na sredini da igra uz Evertona. Ostale pozicije su nam manje-vise popunjene.

Zoran

pre 7 godina

Fudbal je igra u kojoj na kraju "Nemci' to est Spanci uvek pobedjuju.
Sevilja i Real
Sevilja ivBarsa
Sevilja i Madrid( Real ili Atletiko).

Kk

pre 7 godina

"A loše bi im bilo da u prvom kolu izbace neki klub iz andore i da uzmu 150-200k za prolaz?
(Baubau, 19. maj 2016 00:44)"

Prilicno sam siguran da se taj novac svejedno dobija, zajedno sa koeficijentom.

auu

pre 7 godina

"Partizan je grupnu fazu Lige Evrope igrao do sada sedam puta"

ili sto bi rekao dr. terzic 6 i prethodnici pre njega ukradenih titula..
Posteno je samo kad je Zvezda prva....

Dare

pre 7 godina

"A loše bi im bilo da u prvom kolu izbace neki klub iz andore i da uzmu 150-200k za prolaz?
(Baubau, 19. maj 2016 00:44)"

To se vec dobija ako prodjes u drugi krug. Ovako, uprava kluba ne mora da vodi prijatelje kluba i njihove prijatelje u "egzoticnu" zemlju Andoru, pa se smanjuju i troskovi.

auu

pre 7 godina

"Partizan je grupnu fazu Lige Evrope igrao do sada sedam puta"

ili sto bi rekao dr. terzic 6 i prethodnici pre njega ukradenih titula..
Posteno je samo kad je Zvezda prva....

Massacre

pre 7 godina

A loše bi im bilo da u prvom kolu izbace neki klub iz andore i da uzmu 150-200k za prolaz?
(Baubau, 19. maj 2016 00:44)

Svakako dobijaju te pare jer su automatski u 2. kolu, bez obzira na to da li ce igrati protiv nekoga ili ne. Mozda je i bolje jer ce imati 2 nedelje vise za pripreme.

Danilo

pre 7 godina

Partizan igra Ligu Evrope jer je za toliko dobar i jer je to tradicija poslednje decenije!
Pored toga i toj deceniji smo dali desetak vrhunski igrača, a da je bio neki pravi lik umesto Frizure,i mogli smo biti redovni učesnici LŠ.
Ovi sada mi ne ulivaju poverenje ni za 1% ali Partizan ima na čekanju silna imena. Zato gajim nadu...
P.S.
Naše komšije, sa premijerom,Gazdom i Terzom,čija sila je ipak lokalna, mogu da se mole Univerzalnim Bogovima pa da ne dobija Kairat ili tako nekog, inače ći im i LE biti nedostupna.

Kk

pre 7 godina

"A loše bi im bilo da u prvom kolu izbace neki klub iz andore i da uzmu 150-200k za prolaz?
(Baubau, 19. maj 2016 00:44)"

Prilicno sam siguran da se taj novac svejedno dobija, zajedno sa koeficijentom.

kako ko, pa ja

pre 7 godina

Jedna zanimljivost:
Od kad postoji Liga Evrope pod tim nazivom i formatom, Partizan je vise puta igrao grupnu fazu LE, nego svi ostali srpski klubovi poslednje kolo kvalifikacija za isto takmicenje!

....

pre 7 godina

Kako to da zvezda ima tako mali koeficijent u Evropi poslednjih 10 godina?? Ajde ovde kod nas nisu mogli titulu da uzmu,Tole nije dao ali u Evropi ih bar niko nije sputavao ?? Evropski gigant koga se Evropa plasi a jedna Vojvodina ima bolje rezultate od nje ??

Bumbar

pre 7 godina

Partizan krece od drugog kola i u svakom od njih je nosilac. Dakle, Partizan ove sezone vrlo lako moze da udje u Ligu Evrope. Treba da zadrzi Mihajlovica, dovede Djurdjica i Lazovica u napadu i jos jednog igraca na sredini da igra uz Evertona. Ostale pozicije su nam manje-vise popunjene.

narod je av

pre 7 godina

Ima li koja ekipa da je vise igrala grupnu fazu ligu evrope od Partizana? Mozda Sevilja, imamo cak i jedno proleće u ovom takmičenju, za nas tuzni fudbal odlična statistika.

Miloš

pre 7 godina

Većina komentara i komentatora mi idu na nerve, da ne kažem nešta drugo. Otkad znam za sebe navijam za Zvezdu, ali ako Zvezda ispadne iz Evrope onda navijam za Partizan, Vošu ili onoga tko već igra.
A sindrom 'neka crkne komšijina krava' (bez obzira na navijačku pripadnost) je sindrom nedostatka ganglija i prirodne inteligencije.
Toliko.

Re

pre 7 godina

o ni malo naivnom klubu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Del Boj, 19. maj 2016 03:13) # Link komentara

A i vi ste mi naivni kao francuske sobarice....pricate o Kairatu godinu dana kao da je sama Barsa a eno ga ni titulu u Kazahstanu nisu uzeli ...

Zoran

pre 7 godina

Fudbal je igra u kojoj na kraju "Nemci' to est Spanci uvek pobedjuju.
Sevilja i Real
Sevilja ivBarsa
Sevilja i Madrid( Real ili Atletiko).

ggagag

pre 7 godina

ja sam partizanovac,ali moram da te pitam,da li smo u stanju da pobedimo klub iz Andore ? :D nadam se ,ali posto nam je liga pandan fudbalu u Nambiji,vrlo tesko bi prosli i to

pera

pre 7 godina

Tole vragolane jedan, pa zato sudija nije dosudio 2 penala za liverpul(jedan je morao da dosudi a drugi je mogo) da jeste mozda nebi doslo do preokreta i ne bi se obradovao partizan..... Tole magija

Sendvaja

pre 7 godina

Molio bih botove i navijace mezimice da njihov klubic prvo skupi neki bod i bar malo doprinese koeficijentu pa tek onda nek se javljaju.

majstor

pre 7 godina

ovo ne valja za partizan... u prvom kolu bismo imali sanse da pobedimo neke iz gibraltara, san marina ili slicno i uzmemo bar neki bedni bod u evropi a ovako cemo 90% da ispadnemo u tom drugom kolu... osim sirokog iz bosne sve ostalo za nas su jaki klubovi... tuzno ali istinito

ne treba biti previsan pametan, samo informisan

pre 7 godina

Prvo, Partizan krece od drugog kruga kvalifikacija, ne na osnovu svog licnog koeficijenta, nego pozicije Srbije na tabeli evropskih saveza. Da je sinoc trijumfovao Liverpul, Spanija bi imala predstavnika vise u LE i samim tim bi srpski osvajac Kupa krenuo od prvog kola. Drugo, Partizanu je bolje sto krece od 2.kola kvalifikacije, jer se bodovi koji odredjeni tim osvaja u kvalifikacija racunaju samo za nacionalni savez, a ne za taj klub (bodovi se osvajaju samo u grupnim fazama), tako da bi igranje od 1.kola skratilo pripreme, mogucnost slaganja ekipe i tempiranja forme.
Trece, pobrojani moguci protivnici Partizana su samo neki od mogucih, ima ih jos 10-15 i to znatno slabijih od ovih, koji su ocigledno redakciji bili interesantni, da bi malo potpalili navijacka prepucavanja (Kairat, Samrok, Lokomotiva ZG, Siroki...)

wer

pre 7 godina

svaki put kada sretem drugara simpatizera intergalaktickih sampiona, otme mi se pesmica: de si brate, kairate :)

samo ne njih, to je kazahstanska barcelona i barcelonetta, odrace nas kao ove crvene kmere

Vlado

pre 7 godina

Hahaha javjaju se oni kojima Partizan skuplja bodove jer sami ne umeju posto ispadaju u predsezoni kupanja. Malo zahvalnosti ne bi bilo na odmet.

čudna šuma

pre 7 godina

"Mogući rivali Partizana na startu su grčki Panionios, hrvatska Lokomotiva, škotski Aberdin, makedonski Rabotnički, Vitrolul iz Rumunije, Pjast Gljivice iz Poljske, Kajrat iz Kazahstana, Šarmot iz Irske, Levski iz Bugarske, Široki Brijeg iz BiH..."

Dajte Gljivice da se igramo!

ja

pre 7 godina

Mislim da je od ovih mogućih rivala, polovina njih bolja trenutno od Partizana, ali zvezdaši neka se ne smeju jer je kod njih ista situacija. Realnost je da oba tima ne prođu u grupe.

Karaburac

pre 7 godina

Bas mi zao sto preskacemo prvo kolo jer sam imao u planu da odputujem u neku egzoticnu zemlju i povedem sa sobom svoje prijatelje Nolana i Batka.
Da izadju ljudi iz svoje ucmalosti i vide malo sveta.

gledam i čekam

pre 7 godina

Mislim da ovo nije baš tačno, najbolji koeficijent ima maribor tako da jedino oni mogu da preskoče prvo kolo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 19. maj 2016 02:16)
Nije stvar koji klub ima bolji koeficijent iznad Partizana, ne napreduje taj tim radi tog većeg koeficijenta već napreduje Srbijanski savez koji je 27.po redu na Uefa tablici svih saveza. Tu je granica jer svi klubovi iza 27 pozicije svog nacionalnog saveza igraju već od prvog pretkola!
Tablica je jasno organizirana i poznata, trinaesti savez je zadnji koji daje svog prvaka izravno u skupinu LP a petnaesti savez je zadnji koji daje dva predstavnika u LP, sljedeca podjela je od 16-27 mjesta gdje smo i mi Hrvati, nema nikakve razlike, tu prvak ide u 2.kolo LP (kvalifikacije), drugoplasirani sa tablice i osvajač kupa u 2.kolo lige Europe(kvalifikacije) i najgori sa tablice nacionalnog prvenstva koji izlazi u Europu (Cukaricki i Lokomotiva Z) u prvo kolo kvalifikacija LE.

*

pre 7 godina

Partizan igra Ligu Evrope jer je za toliko dobar i jer je to tradicija poslednje decenije!
Pored toga i toj deceniji smo dali desetak vrhunski igrača. Zato gajim nadu...
P.S.
Naše komšije, sa premijerom,Gazdom i Terzom,čija sila je ipak lokalna, mogu da se mole Univerzalnim Bogovima pa da ne dobija Kairat ili tako nekog, inače ći im i LE biti nedostupna.
(Danilo, 19. maj 2016 01:00)

Vrhunskih igraca kso sto su Vidic i Stankovic ili "majstora" kao Markovic Savic, Drincic, Jojic...
Sto se tice ZVEZDE uskoro ce noc muzeja, svrati da vidis USATOG i pehar SVETSKOG SAMPIONA.

Марко

pre 7 godina

Сећам се како су се Гробари смејали када је Звезда испала од кипарског Апоела на голове у гостима, а онда је након тога и Партизан испао од исте екипе и то глатко. После тога их је изацио и кипарски АЕЛ тек да потврди доминацију кипарског фудбала над нашим. Питам се да ли сада следи Каират? Листа клубова наведених у овој вести показује колико је жреб за Лигу Европе тежи од жреба за Лигу шампиона. Много је лакше доћи до Лиге Европе кроз квакификације за Лигу шампиона.

Brica

pre 7 godina

Sa obzirom na trenutnu ekipu ovo su ozbiljni protivnici.Postoji zebnja da ce uprava sve uciniti da se ponovi Samrok ili Petah Tikva...

Strela

pre 7 godina

@Danilo,
vidi se koliko se razumeš u fudbal.
Taj Kairat možete vi da dobijete,što bih ja lično voleo.
Tebi nisu bitne činjenice nego ti je bitno samo da pljuješ po najtrofejnijem klubu.
Imam osećaj da si i ti sa velikim magom bio kod Bogdanove mame na sarmicama,pošto trenutno vodiš na listi "isprani mozgovi".
A što se tiče Kairata,tako će da vas opeglaju i da vam zapuše usta za sva vremena,da nisin ni svestan.
Molim Boga da tako i bude.

Bobele

pre 7 godina

Iskreno receno uopste me ne interesuje hoceli Partizan(iako sam navijac istoga) startovati iz prvoga ili drugoga kola. Mi smo ionako pali na nivo ekipa koje smo nekada za dorucak jeli, nazalost danas nas jedu za dorucak.
Koliko god hteo biti optimistican i zeleo se palit na nas fudbal, nazalost nevidim u ovome nasem fudbalu niti iskricu nade da ce se u dogledno vreme nesto popraviti i mi poceti igrati kako ekipno tako i nacionalno neku ulogu u svetskom fudbalu.

Sandzak

pre 7 godina

Spanija umesto da se nagradi jednim mjestom UEFA im oduzima jedno u ligi evrope što nije fer. sada će Spanci kao i prošle godine imati samo dve ekipe u ligi evrope dok 5 u CL.

A?

pre 7 godina

@Danilo...
Sinko, tebi je pametnije da u 01:00 spavas, nego da lupas gluposti. Znaci, mi, koji smo trenutno od vas bolji po svim parametrima fudbalske igre, treba da se plasimo Kairata, a vi ne? Bolje se vi pazite Samroka, konobari su to, ukrasce vam tu tvoju nadu...

Turista Nudista

pre 7 godina

mislim da nam je ipak bilo bolje da igramo i prvo...jer dobili bi jos para za prolaz,dobili bi jos 3 poena za koficijent srpskih klubova i sigurno jos par stvari koje bi ipak bile bolje da smo igrali...

donja brnjica

pre 7 godina

Drago mi je za Partizan, nego u kom evropskom takmičenju će dogodine nastupati moćni Liverpool?
(profesionalni besposličar, 19. maj 2016 02:49)

Gde ti nastupas?

Milioner

pre 7 godina

A nekom liku nalupali minuse zato sto je rekao da Partizan ne igra prvu utakmicu ako Sevilja uzme. Ili nisu znali ili smo mi zvezdasi.

milos

pre 7 godina

krajisnik
To uopšte nije tačno da je lakše do le doći kroz kvalifikacije za lš, partizan ima veći koeficijent i opet će dobiti slabije protivnike u svim rundama, dok zvezda ima mnogo manji koeficijent i ako ispadne iz lš u 3.kolu kvalifikacija za le dobiće neki tim iz top 10 evropskih liga

Ivke

pre 7 godina

Nemaju oni cemu da se raduju, od ovih navedenih mogu da eliminisu samo Siroki Brijeg, i to uz dozu rezerve jer ne znam nista o njima. Mozda su i oni ozbiljna ekipa.

krajisnik

pre 7 godina

Ajde sad upadajte u LE? Svaki korak je tezak. Koliko je lakse uci u LE preko kv. za LS, upravo se vidi. Sada cemo mi skupljati bodove, a vi pitanje da li cete proci prvi test. Izvjesno je da ove godine nemate sanse za ulaz, jer ce vas na samom kraju sacekati neko iz liga 5 i cao

Mare

pre 7 godina

MARIBOR KREĆE OD 2.KOLA,A NE PARTIZA,EVO POGLEDAJTE U LINKU

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedel2016.html

Najteži rivali Partizana u 1. Kolu : MTK Budimpešta i Spartak Myjava iz Slovačke 2.Kolo: Kajrat Qabala Pjast Zaglebie Cracovia Beitar Jerusalim Stabek iz Norveške i dobri stari Šamrok.

majstor

pre 7 godina

ovo ne valja za partizan... u prvom kolu bismo imali sanse da pobedimo neke iz gibraltara, san marina ili slicno i uzmemo bar neki bedni bod u evropi a ovako cemo 90% da ispadnemo u tom drugom kolu... osim sirokog iz bosne sve ostalo za nas su jaki klubovi... tuzno ali istinito

Turista Nudista

pre 7 godina

mislim da nam je ipak bilo bolje da igramo i prvo...jer dobili bi jos para za prolaz,dobili bi jos 3 poena za koficijent srpskih klubova i sigurno jos par stvari koje bi ipak bile bolje da smo igrali...

*

pre 7 godina

Partizan igra Ligu Evrope jer je za toliko dobar i jer je to tradicija poslednje decenije!
Pored toga i toj deceniji smo dali desetak vrhunski igrača. Zato gajim nadu...
P.S.
Naše komšije, sa premijerom,Gazdom i Terzom,čija sila je ipak lokalna, mogu da se mole Univerzalnim Bogovima pa da ne dobija Kairat ili tako nekog, inače ći im i LE biti nedostupna.
(Danilo, 19. maj 2016 01:00)

Vrhunskih igraca kso sto su Vidic i Stankovic ili "majstora" kao Markovic Savic, Drincic, Jojic...
Sto se tice ZVEZDE uskoro ce noc muzeja, svrati da vidis USATOG i pehar SVETSKOG SAMPIONA.

auu

pre 7 godina

"Partizan je grupnu fazu Lige Evrope igrao do sada sedam puta"

ili sto bi rekao dr. terzic 6 i prethodnici pre njega ukradenih titula..
Posteno je samo kad je Zvezda prva....

Strela

pre 7 godina

@Danilo,
vidi se koliko se razumeš u fudbal.
Taj Kairat možete vi da dobijete,što bih ja lično voleo.
Tebi nisu bitne činjenice nego ti je bitno samo da pljuješ po najtrofejnijem klubu.
Imam osećaj da si i ti sa velikim magom bio kod Bogdanove mame na sarmicama,pošto trenutno vodiš na listi "isprani mozgovi".
A što se tiče Kairata,tako će da vas opeglaju i da vam zapuše usta za sva vremena,da nisin ni svestan.
Molim Boga da tako i bude.

Danilo

pre 7 godina

Partizan igra Ligu Evrope jer je za toliko dobar i jer je to tradicija poslednje decenije!
Pored toga i toj deceniji smo dali desetak vrhunski igrača, a da je bio neki pravi lik umesto Frizure,i mogli smo biti redovni učesnici LŠ.
Ovi sada mi ne ulivaju poverenje ni za 1% ali Partizan ima na čekanju silna imena. Zato gajim nadu...
P.S.
Naše komšije, sa premijerom,Gazdom i Terzom,čija sila je ipak lokalna, mogu da se mole Univerzalnim Bogovima pa da ne dobija Kairat ili tako nekog, inače ći im i LE biti nedostupna.

Ivke

pre 7 godina

Nemaju oni cemu da se raduju, od ovih navedenih mogu da eliminisu samo Siroki Brijeg, i to uz dozu rezerve jer ne znam nista o njima. Mozda su i oni ozbiljna ekipa.

krajisnik

pre 7 godina

Ajde sad upadajte u LE? Svaki korak je tezak. Koliko je lakse uci u LE preko kv. za LS, upravo se vidi. Sada cemo mi skupljati bodove, a vi pitanje da li cete proci prvi test. Izvjesno je da ove godine nemate sanse za ulaz, jer ce vas na samom kraju sacekati neko iz liga 5 i cao

Bumbar

pre 7 godina

Partizan krece od drugog kola i u svakom od njih je nosilac. Dakle, Partizan ove sezone vrlo lako moze da udje u Ligu Evrope. Treba da zadrzi Mihajlovica, dovede Djurdjica i Lazovica u napadu i jos jednog igraca na sredini da igra uz Evertona. Ostale pozicije su nam manje-vise popunjene.

ggagag

pre 7 godina

ja sam partizanovac,ali moram da te pitam,da li smo u stanju da pobedimo klub iz Andore ? :D nadam se ,ali posto nam je liga pandan fudbalu u Nambiji,vrlo tesko bi prosli i to

A?

pre 7 godina

@Danilo...
Sinko, tebi je pametnije da u 01:00 spavas, nego da lupas gluposti. Znaci, mi, koji smo trenutno od vas bolji po svim parametrima fudbalske igre, treba da se plasimo Kairata, a vi ne? Bolje se vi pazite Samroka, konobari su to, ukrasce vam tu tvoju nadu...

Sendvaja

pre 7 godina

Molio bih botove i navijace mezimice da njihov klubic prvo skupi neki bod i bar malo doprinese koeficijentu pa tek onda nek se javljaju.

Марко

pre 7 godina

Сећам се како су се Гробари смејали када је Звезда испала од кипарског Апоела на голове у гостима, а онда је након тога и Партизан испао од исте екипе и то глатко. После тога их је изацио и кипарски АЕЛ тек да потврди доминацију кипарског фудбала над нашим. Питам се да ли сада следи Каират? Листа клубова наведених у овој вести показује колико је жреб за Лигу Европе тежи од жреба за Лигу шампиона. Много је лакше доћи до Лиге Европе кроз квакификације за Лигу шампиона.

donja brnjica

pre 7 godina

Drago mi je za Partizan, nego u kom evropskom takmičenju će dogodine nastupati moćni Liverpool?
(profesionalni besposličar, 19. maj 2016 02:49)

Gde ti nastupas?

....

pre 7 godina

Kako to da zvezda ima tako mali koeficijent u Evropi poslednjih 10 godina?? Ajde ovde kod nas nisu mogli titulu da uzmu,Tole nije dao ali u Evropi ih bar niko nije sputavao ?? Evropski gigant koga se Evropa plasi a jedna Vojvodina ima bolje rezultate od nje ??

ja

pre 7 godina

Mislim da je od ovih mogućih rivala, polovina njih bolja trenutno od Partizana, ali zvezdaši neka se ne smeju jer je kod njih ista situacija. Realnost je da oba tima ne prođu u grupe.

kako ko, pa ja

pre 7 godina

Jedna zanimljivost:
Od kad postoji Liga Evrope pod tim nazivom i formatom, Partizan je vise puta igrao grupnu fazu LE, nego svi ostali srpski klubovi poslednje kolo kvalifikacija za isto takmicenje!

Mare

pre 7 godina

MARIBOR KREĆE OD 2.KOLA,A NE PARTIZA,EVO POGLEDAJTE U LINKU

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedel2016.html

Najteži rivali Partizana u 1. Kolu : MTK Budimpešta i Spartak Myjava iz Slovačke 2.Kolo: Kajrat Qabala Pjast Zaglebie Cracovia Beitar Jerusalim Stabek iz Norveške i dobri stari Šamrok.

narod je av

pre 7 godina

Ima li koja ekipa da je vise igrala grupnu fazu ligu evrope od Partizana? Mozda Sevilja, imamo cak i jedno proleće u ovom takmičenju, za nas tuzni fudbal odlična statistika.

wer

pre 7 godina

svaki put kada sretem drugara simpatizera intergalaktickih sampiona, otme mi se pesmica: de si brate, kairate :)

samo ne njih, to je kazahstanska barcelona i barcelonetta, odrace nas kao ove crvene kmere

Miloš

pre 7 godina

Većina komentara i komentatora mi idu na nerve, da ne kažem nešta drugo. Otkad znam za sebe navijam za Zvezdu, ali ako Zvezda ispadne iz Evrope onda navijam za Partizan, Vošu ili onoga tko već igra.
A sindrom 'neka crkne komšijina krava' (bez obzira na navijačku pripadnost) je sindrom nedostatka ganglija i prirodne inteligencije.
Toliko.

Vlado

pre 7 godina

Hahaha javjaju se oni kojima Partizan skuplja bodove jer sami ne umeju posto ispadaju u predsezoni kupanja. Malo zahvalnosti ne bi bilo na odmet.

Zoran

pre 7 godina

Fudbal je igra u kojoj na kraju "Nemci' to est Spanci uvek pobedjuju.
Sevilja i Real
Sevilja ivBarsa
Sevilja i Madrid( Real ili Atletiko).

Bobele

pre 7 godina

Iskreno receno uopste me ne interesuje hoceli Partizan(iako sam navijac istoga) startovati iz prvoga ili drugoga kola. Mi smo ionako pali na nivo ekipa koje smo nekada za dorucak jeli, nazalost danas nas jedu za dorucak.
Koliko god hteo biti optimistican i zeleo se palit na nas fudbal, nazalost nevidim u ovome nasem fudbalu niti iskricu nade da ce se u dogledno vreme nesto popraviti i mi poceti igrati kako ekipno tako i nacionalno neku ulogu u svetskom fudbalu.

Sandzak

pre 7 godina

Spanija umesto da se nagradi jednim mjestom UEFA im oduzima jedno u ligi evrope što nije fer. sada će Spanci kao i prošle godine imati samo dve ekipe u ligi evrope dok 5 u CL.

Dare

pre 7 godina

"A loše bi im bilo da u prvom kolu izbace neki klub iz andore i da uzmu 150-200k za prolaz?
(Baubau, 19. maj 2016 00:44)"

To se vec dobija ako prodjes u drugi krug. Ovako, uprava kluba ne mora da vodi prijatelje kluba i njihove prijatelje u "egzoticnu" zemlju Andoru, pa se smanjuju i troskovi.

Re

pre 7 godina

o ni malo naivnom klubu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Del Boj, 19. maj 2016 03:13) # Link komentara

A i vi ste mi naivni kao francuske sobarice....pricate o Kairatu godinu dana kao da je sama Barsa a eno ga ni titulu u Kazahstanu nisu uzeli ...

čudna šuma

pre 7 godina

"Mogući rivali Partizana na startu su grčki Panionios, hrvatska Lokomotiva, škotski Aberdin, makedonski Rabotnički, Vitrolul iz Rumunije, Pjast Gljivice iz Poljske, Kajrat iz Kazahstana, Šarmot iz Irske, Levski iz Bugarske, Široki Brijeg iz BiH..."

Dajte Gljivice da se igramo!

Karaburac

pre 7 godina

Bas mi zao sto preskacemo prvo kolo jer sam imao u planu da odputujem u neku egzoticnu zemlju i povedem sa sobom svoje prijatelje Nolana i Batka.
Da izadju ljudi iz svoje ucmalosti i vide malo sveta.

Brica

pre 7 godina

Sa obzirom na trenutnu ekipu ovo su ozbiljni protivnici.Postoji zebnja da ce uprava sve uciniti da se ponovi Samrok ili Petah Tikva...

gledam i čekam

pre 7 godina

Mislim da ovo nije baš tačno, najbolji koeficijent ima maribor tako da jedino oni mogu da preskoče prvo kolo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 19. maj 2016 02:16)
Nije stvar koji klub ima bolji koeficijent iznad Partizana, ne napreduje taj tim radi tog većeg koeficijenta već napreduje Srbijanski savez koji je 27.po redu na Uefa tablici svih saveza. Tu je granica jer svi klubovi iza 27 pozicije svog nacionalnog saveza igraju već od prvog pretkola!
Tablica je jasno organizirana i poznata, trinaesti savez je zadnji koji daje svog prvaka izravno u skupinu LP a petnaesti savez je zadnji koji daje dva predstavnika u LP, sljedeca podjela je od 16-27 mjesta gdje smo i mi Hrvati, nema nikakve razlike, tu prvak ide u 2.kolo LP (kvalifikacije), drugoplasirani sa tablice i osvajač kupa u 2.kolo lige Europe(kvalifikacije) i najgori sa tablice nacionalnog prvenstva koji izlazi u Europu (Cukaricki i Lokomotiva Z) u prvo kolo kvalifikacija LE.

ne treba biti previsan pametan, samo informisan

pre 7 godina

Prvo, Partizan krece od drugog kruga kvalifikacija, ne na osnovu svog licnog koeficijenta, nego pozicije Srbije na tabeli evropskih saveza. Da je sinoc trijumfovao Liverpul, Spanija bi imala predstavnika vise u LE i samim tim bi srpski osvajac Kupa krenuo od prvog kola. Drugo, Partizanu je bolje sto krece od 2.kola kvalifikacije, jer se bodovi koji odredjeni tim osvaja u kvalifikacija racunaju samo za nacionalni savez, a ne za taj klub (bodovi se osvajaju samo u grupnim fazama), tako da bi igranje od 1.kola skratilo pripreme, mogucnost slaganja ekipe i tempiranja forme.
Trece, pobrojani moguci protivnici Partizana su samo neki od mogucih, ima ih jos 10-15 i to znatno slabijih od ovih, koji su ocigledno redakciji bili interesantni, da bi malo potpalili navijacka prepucavanja (Kairat, Samrok, Lokomotiva ZG, Siroki...)

Kk

pre 7 godina

"A loše bi im bilo da u prvom kolu izbace neki klub iz andore i da uzmu 150-200k za prolaz?
(Baubau, 19. maj 2016 00:44)"

Prilicno sam siguran da se taj novac svejedno dobija, zajedno sa koeficijentom.

Massacre

pre 7 godina

A loše bi im bilo da u prvom kolu izbace neki klub iz andore i da uzmu 150-200k za prolaz?
(Baubau, 19. maj 2016 00:44)

Svakako dobijaju te pare jer su automatski u 2. kolu, bez obzira na to da li ce igrati protiv nekoga ili ne. Mozda je i bolje jer ce imati 2 nedelje vise za pripreme.

pera

pre 7 godina

Tole vragolane jedan, pa zato sudija nije dosudio 2 penala za liverpul(jedan je morao da dosudi a drugi je mogo) da jeste mozda nebi doslo do preokreta i ne bi se obradovao partizan..... Tole magija

milos

pre 7 godina

krajisnik
To uopšte nije tačno da je lakše do le doći kroz kvalifikacije za lš, partizan ima veći koeficijent i opet će dobiti slabije protivnike u svim rundama, dok zvezda ima mnogo manji koeficijent i ako ispadne iz lš u 3.kolu kvalifikacija za le dobiće neki tim iz top 10 evropskih liga

Milioner

pre 7 godina

A nekom liku nalupali minuse zato sto je rekao da Partizan ne igra prvu utakmicu ako Sevilja uzme. Ili nisu znali ili smo mi zvezdasi.