Četvrtak, 12.05.2016.

19:25

Novak 'zakasnio' na meč, pa došao do Nadala!

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Masters turnira u Rimu, pošto je savladao 37. tenisera sveta Tomaža Belučija sa 0:6, 6:3, 6:2.

Izvor: SO

Novak 'zakasnio' na meè, pa došao do Nadala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

388 Komentari

Sortiraj po:

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Mora Nole da preuzima uzde u poenima, jer je bitan kao u svemu u životu ne samo rezultat, već i način na koji se dolazi do njega.
Nole može da igra vrlo lepo, setite se 2007, 2008 i drugog dela 2011 pa to je bila prelepa igra Novaka... u svakom poenu je pokušavao da se nadigrava sa protivnikom... želim da gledam takvog Novaka, a ne ovog koji odrađuje posao.

Bez narviranja, molim!

pre 7 godina

@(asd, 13. maj 2016 07:06)

Suština... Očekuju da kažem uvijek nešto o suštini, a o tom nije rekao ni Aristotel bogzna što...

I šta ćemo sad? Nisu ti objavili normalan, umeren komentar i ti si se iznervirao. Vredi li? Da nećeš možda da unajmiš privatnog detektiva da otkrije ko su administratori, pa da ih pronađeš da TI NJIMA objasniš "neke stvari"?

Ni meni se ne dopada kako se uređuje stranica, ali me niko ne prisiljava da je posećujem, niti da učestvujem u raspravi.

Ej, bre, pa Jumko i kompanija godinama na isti mamac love istu lovinu. Ne razumem njihovo zadovoljstvo, ali im ga čitaoci pričinjavaju svojim reakcijama.

Kakve paljevine moraju biti oni koji istim trolovima u pokušaju permanentno pokušavaju da objasne da nisu u pravu?

Danas svako ima pristup internetu i treba svim dozvoliti da se zabavljaju kako umeju sve dok ne krše zakon.

felix

pre 7 godina

Ista taktika kao i Maria protiv Novaka u poslednja 2 meča. 1. set igra opušteno, mlohavo, kako bi, da tako kažem, uspavao i opustio Novaka (i što je najvažnije - zamorio ga). Ako sa takvom igrom, event. ućari 1.set, ) tim bolje.
A onda, u 2. setu (kad podesi nišanske sprave) pritisne svom snagom!

Za Novaka je taj prelaz u 2. set često kritičan.

Beluči, realno, nema snage da odigra 2 seta protiv najjačih igrača, a na 3 dobijena, pogotovo...


Kad sam video kako igra prvi set, bio sam siguran da namerno gubi da bi ustedeo energiju za RG... ne znam zasto se posle predomislio... mozda zbog vruceg krompira u prvom setu... Beluci se navario, pa je to razbesnelo Novaka, da pobedi ovo sto nije planirao...
(D4miR, 12. maj 2016 23:53)

# Link komentara

dr

pre 7 godina

Koliki neko treba da ima problem u glavi da bi bilo koga pljuvao na način na koji pojedini patološki slučajevi ovde rade? „Montekarlovčanin sa albanskim korenima“? Na kojim si ti teškim terapijama i kakve ti traume vučeš iz nesrećnog detinjstva, jadna, napaćena dušo? Moraće doktori da vam povećaju doze danas, kad Nadal ode kući.

Branko S.

pre 7 godina

Ovo je najbolje sto je Novak uradio,sa "dezurnim kriticarima" koji su posle prvog izgubljenog seta osuli paljbu po njemu. Ponadali se dusmani kad ono - prcccc!E Tako im treba,joj sto sam uzivao citajuci njihove opaske,us put se slatko nasmejao,pogotovo ono izbegava Rafu,ili bruka br.1 svetskog tenisa!? Napred Nole u nove pobede,igras pred roditeljima,nemoj da ih "brukas" - neverovatno sta sve hartija trpi i dokle ljudska zavist ide!Sto rece narod:za dobrim konjem se prasina dize! Ajd u zdravlje svim fanovima naseg sampiona!

asd

pre 7 godina

Bez nerviranja molim@ Lupaš gluposti! Suština sa moderatorima ovog sajta je što se promenila politika uređivanja. Često se deœava da sasvim obične komentare ne puste, a onda stupidne kao Brondby@ da. A što se tiče Novaka on zaslužuje svo moje poštovanje ( često mi je kidao živce ), jer vrlo dobro znam koliko treba da budeš dobar u tenisu da bi došao do br. 1.

majtimajk

pre 7 godina

.......", a moje komentare u opšte ne puštaju.
Mnogo pozdrava iz Oxforda."
Good Buy
(Bella Bond, 13. maj 2016 00:01)

- aa..., na Oxfordu ucis engleski? zelis nam dobru kupovinu!? ....
treba: good bye! (bez uvrede, please, to je moja mala opsesija da pronalazim male greske!)

cheers!

Bond bez filtera

pre 7 godina

Bella Bond, 13. maj 2016 00:01
Mnogo pozdrava iz Oxforda.
Good Buy
Htela si da kažeš "Good boy" misleći na Novaka? Ili si htela da kažeš da je Novak kupio meč, pa u tom smislu "good buy", dobra trgovina? Ili te u tom "Oxfordu" još uvek nisu naučili da se doviđenja kaže isto kao i dobra trgovina, samo se malkice drugačije piše?

Zbogom Jumko

pre 7 godina

Imam utisak da radnici... kako god da se u ovom poslu i na ovom portalu nazivaju, novinari, administratori, moderatori, palamuatori, kopipejsteri... da platu ili bonus primaju na osnovu broja komentara. Pa onda imamo njihovu vest ili "vest" i prvih nekoliko komentara takođe napisano i proizvedeno njima samima, čija je svrha samo da iziritira ljude, e da bi oni potom slali tuknalukovse komentare, nevezano sa glavnom vešću. I jedini način da ubijemo njihov prljavo zaraćen bonus je da ignorišemo i njihove komentare a bogami i same vesti i portal. Što od danas i činim.

D10S

pre 7 godina

Nole ima jedan poseban dar. Mnogo od vas ga prate, isto kao i ja, vec godinama. U zadnjih par sezona je usavrsio to. On moze na svakog protivnika da se prilagodi. To je genijalno. On kada igra protiv 80. na svetu, on igra sa 50% snage. I to je dovoljno. Kada igra protiv 2. na svetu, on igra sa 95% snage. E, to je njegova prednost. Uvek kada zagusti, Nole moze da izvuce jos tih 5%. To je ono, kada u 5. seto odere Andy-a 6:0. To je ovo, kada gubi, pa se ubaci u 5. brzinu.

Nole je terminator! On uglavnom gubi samo kada je fizicki ili psihicku umoran. Ako igra na svojih 100%, ne postoji teniser u istoriji ovog sporta koji moze da ga pobedi.
Potvrda je mec protiv Nadala od 6. sati. Nikada niko to tako ne bi odigrao. Mozda i najbolji mec u istoriji tog sporta. Nole je bio na 100%. Bio je i Rafa, ali Rafinih 100% su Noletu 99%.

Tako da nema brige za ovog Srbendu. Bice najveci u istoriji ovog sporta.

zelena trava

pre 7 godina

@ mare
Vas komentar je odlican, ali vecina komentatora na forumu potice iz one logike srpskog fudbala gde su nasi fudbaleri namerno izgubili da se odmore, a ne zato sto nemaju pojma.

ovo je pravi uzrok "krompirića"

pre 7 godina

U prvom setu pre nego sto je pao mrak, semafori jos nisu osvetljavali teren koliko je to Novaku, sa njegovim socivima bilo potrebno!
(Bec opet ceka titulu, 12. maj 2016 21:00)

Nisam gledao prvi set ali sam pretpostavio šta je u pitanju.
Odavno sam primetio, kao da ima blaži oblik "kokošijeg slepila". Sećate se prošlogodišnjeg Rolan Garosa i meča sa Marijem u sumrak? Zato se i igralo u pet setova i zbog nastavka sutradan, bez odmora igrao u finalu.

Pukovnik Vranic

pre 7 godina

Kako covek da ostane imun na ovakve komentare? Vecito udjem na neku vest o tenisu, na komentare i iznerviram se.
Pa pobogu ljudi, cemu toliko mrznje i ruznih komentara na racun Federera, Mareja, Nadala? Djokovic je prvi na svetu, uzivajte.
Saljete vec 3 godine ikonu tenisa (u bukvalnom smislu te reci) u penziju, a on se covek sa svojih 35 godina i dalje igra sa "klincima" i ljusti ih gde god stigne. Cak je konstantno u prva 3 tenisera sveta, a vi i dalje "penzija, penzija, penzija". Ako vec hocete neku foru da prodate, dajte malo originalnosti, nesto novo smislite.
Ali verujem da su ti koji pisu pomenuto decurlija ili neki bas zatucani ljudi, koji ni sami ne shvataju da ce nakon povlacenja Federera taj isti tenis biti upola dosadniji i izgubice na gledanosti bar 20-30%. To je surova realnost, stoga, budite malo objektivni i vise navijajte za Novaka nego sto mrzite njegove protivnike.

nolemanijakinja

pre 7 godina

Nole, nije u redu da ložiš hejtere! Baš su se radovali. Ali, sada sam sigurna da Novak osvaja Rim, čim je ovo prebrodio.
Vranjska Banja čeka 30. masters titulu!

shamanNS

pre 7 godina

"Covek prosto stedi snagu na pocetku i onda u plufinalu i finalu dodaje pun gas(pogledati AO open ove godine).
(winetou, 12. maj 2016 21:30)"

1) Baš si našao ovogodišnji AO za primer, gde osim 2 seta u polufinalu je odigrao loše sve ostalo uključujući i finale (2. i 3. set iako je dobio [jer je Murray invalid/luzer i posle Berdych-a najveća mentalna nula u Top 10] je bio lošiji teniser do te mere da je bilo mučno za gledanje nivo pasivnosti i pimplanja po sredini). To finale mu konkuriše za najlošije GS finale koje je odigrao u dosadašnjoj karijeri.

2) Logiku navodne štednje energije igranjem 3 seta i po 4 sata igranjem na 50-60% vs igranja ispod 2 sata tako što se sastavi na početku svakog seta 5 minuta igre na 90% i reši set bolje da ne komentarišem.

Neutron

pre 7 godina

(Bella Bond, 13. maj 2016 00:01)
A ovaj pustili, da se vidi da pustaju. Meni puste pola, pola ne puste i nema nikakve logike u kriterijumu. Kao lutrija. Koliko sam puta sebi rekao nikada vise, ali zivim daleko pa mi ovo dodje kao neka veza sa zemljacima i tako teram dalje. Ali je bas iritantno postalo. Da li ce ovo biti objavljeno, ne verujem. Sta se desava, B92? Koga vredjamo?

Srbin

pre 7 godina

Koliko je samo njih pomislilo kada je Novak izgubio prvi set da ce izgubiti i mec. Pa da je ovaj imao u drugom setu 5-0,opet bi bilo 90% da ce izgubiti. Novak je mentalno nenadmasiv!

DulePA

pre 7 godina

Ne znam da li se slazete sa mnom, ali Novak je maltene na svakom turniru koji je osvojio do sada imao jedan poprilicno tezak mec u nekoj od ranijih faza, koji ako prebrodi, uzima titulu skoro sigurno... ako je verovati ovom mom zapazanju, smesi se i titula u Rimu...

srle

pre 7 godina

sad bi bilo lepo da sredi nadala, da ovaj ne poleti mnogo pred rg.
cak sam mislio u jednom trenutku da bi bilo pametno izbeci susrete sa nadalom na sljaci pre rg, bas da ne bi dosao u ovu poziciju. ali dobro. ako ces da budes najbolji, nema odstupanja!
napred novak, po psiholosku prednost i 30. masters titulu!

Mikii

pre 7 godina

Bella Bond@

Koliko dugo zivis u Oksfordu, navodno?! Jos uvek nisi naucila da se na egleskom pise "goodbye"?! Ajde, bezi, ne brukaj se.

Bella Bond

pre 7 godina

Slažem se sa svima koji su otišli sa B92. Opet ponekad počnem da čitam i mnogo se razočaram, kao i večeras, jjer izgleda da moderatora, a ni samu redakciju nije briga za posjećenost iportala normalno komentarisanje. Odavno sam prestala da dajem minuse, a moje komentare u opšte ne puštaju.
Mnogo pozdrava iz Oxforda.
Good Buy

sljaker

pre 7 godina

Ноле, тргни се са дефанзивном игром нећеш никада освојити РГ.
Надал га је освајао много пута само зато што је играо офанзивно.
(Рајко Четник, 12. maj 2016 21:44)

Ofanzivno na sljaci, ne znam ko je igrao, sljaka je uvek bila defanzivna podloga. Ma sa sljake, osim Spanaca, su svi bezali.

Sale

pre 7 godina

Veceras je Jumko malo zakazao, ali se tokom i nakon prvog seta istakao izvesni lik sa nbg... mucenik ostavio toliko komentara i toliko hahahahaha, a Nole ga ovako izradi. Ko zna, mozda sutra izadje i slika u novinama...

Melenci

pre 7 godina

sada kada je gotovo i Nole pobedio mozemo da pametujemo opusteno,da je to slucajno,a nije,da Nole ulazi sporo u mec,sto takodje nije tacno.Dakle razbio ga Beluci na brzaka.Kako nije kraj prvi set i kako znamo da se Nole brzo pregrupisemkako ume da ostavi lose iza sebe i krene napred,ne osvrcuci se nije se moglo drugo ni ocekivati do pobede.Zato sto na ATP turu ima veoma malo tenisera,vrhunskih tenisera koji poseduju tu mentalnu snagu to samopouzdanje da samo guraju napred.Beluci nije u toj grupi,ali je danas pokazao svu mogucu agresivnost pa cak i preciznost u tenisu.Veoma,veoma opasan igrac i pravo je cudo da nije bolje rangiran.Svaka mu cast.Ali Gofan je bio jos nemilosrdniji,zao mi Berdiha.Sve.sve,prezivesmo danas,ali sutra je jos vazniji dan,dragi Rafa i nas Nole su na terenu.Sigurna sam u Noletovu pobedu!

NastyB

pre 7 godina

(Kriticar, 12. maj 2016 22:11)

Ne bih se složio. Srpski najuspešniji nacionalni "sport" je "Da komšiji crkne krava", a svako ko uspe u nečemu je muljator, lopov, vezara, jer svakog ko je bolji od nas treba mrzeti. Čime se leči sopstvena nesposobnost, zatupljenost, zadrtost i, ponajviše, zatucanost.

Ivan

pre 7 godina

Za sve one koji posle prvog seta padaju u trans, preporuka da odu na atpworldtour.com i pogledaju kratkometrazni i veoma poucni film o tome kako treba sacekati pa onda pljunuti. Film je napravljen posle Novakove pobede protiv Marija 2011 u Rimu. Poruka je na kraju filma i, kao sto neko pre mene rece, sazeta je u dobro poznatoj narodnoj umotvorini: Aaaaaaaaagh, aaaaaaaagh, aaaaaaaaagh, jaci si k* bre!

D4miR

pre 7 godina

Kad sam video kako igra prvi set, bio sam siguran da namerno gubi da bi ustedeo energiju za RG... ne znam zasto se posle predomislio... mozda zbog vruceg krompira u prvom setu... Beluci se navario, pa je to razbesnelo Novaka, da pobedi ovo sto nije planirao...

Bez nerviranja, molim!

pre 7 godina

Umesto što se nervirate zbog miljenika aministratora, šarajte malo po njima, ili, još bolje, ignorišite ih. "Vatra" u komentarima povećava čitanost i zato će objavljivati budalaštine uprkos pravilima koja su sami ustanovili. Kome ne odgovara, neka ide na forum SANU, ako postoji, verujem da se tamo rasprave vode na akademskom nivou, sve dok neko ne po*izdi! Slažem se da su trolovi loši i nemaštoviti, ali sve dok se veliki broj čitalaca prima, opravdavaju svoje postojanje i, u najmanju ruku, nisu lošiji od prosečnog čitaoca. Ne znam zašto bi vas iznervirao neko time što je glup, osim ako je u svojoj gluposti i dalje pametniji od vas!

srle

pre 7 godina

(W.T.F., 12. maj 2016 21:07)

Ne razumem zašto takav stav? Novak je isto čovek, može i on da ima slab dan. I da, nije Novak kao neki koji se večito vade da nisu odigrali dobro, da je eto protivnik imao sreće. Na kraju nije on kao Federer koji NIKAD, ali nikad nije priznao da je protivnik bio bolji. Danas je izgubio od mladog Austrijanca Tima, ni reči o čestitki protivniku, za poraz su kriva povreda ledja, meniskus i ne znam šta sve ne. Zato je Novak najbolji teniser svih vremena, zato je Novak iskren i čestit. Zato je Novak LEGENDA!

Simo

pre 7 godina

@(daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

Sram Novaka bilo ? hahahaha. Pa da sram ga bilo jer je možda i najbolji sportista svih vremena a ti si najveća nistarija...aj neću dalje.

NastyB

pre 7 godina

(Kriticar, 12. maj 2016 22:11)

Ne bih se složio. Srpski najuspešniji nacionalni "sport" je "Da komšiji crkne krava", a svako ko uspe u nečemu je muljator, lopov, vezara, jer svakog ko je bolji od nas treba mrzeti. Čime se leči sopstvena nesposobnost, zatupljenost, zadrtost i, ponajviše, zatucanost.

"...ovaj put garant!"

pre 7 godina

Botovi iz komšiluka, koji se predstvljaju kao Srbi i koji će na kraju, ne oboleti, nego ozdraviti od silne uživljenosti u ulogu i ponovo postati ono što i jesu - Srbi(znam da možda "zvučim" malo konfuzno, ali baš je tako... čudni su putevi Gospodnji), ponadali se kao siroče iz favele kad vidi foliju od čokolade da ima u njoj nešto...

Đoković Rodzer

pre 7 godina

Znači Nole je 'teo da pusti Belučka jer se uplašio Nadala, ali pošto ga je ovaj pobedio sa nulom, ipak je odlučio da ga pobedi na kraju. To znači sutra će Nole da pusti Nadala jer se čuva za RG. Na RG će Nadal da pusti Novaka jel se čuva za Wimbldon, a tamo će ga pobediti Federer koji će izgubiti od Marija jer će se uplašiti Novaka s' kojim treba da igra u finalu. Vavrenka od početka sezone čuva formu za završni masters u Londonu
na kome će namerno da izgubi od Berdiha da bi se spremio za AO. Koji su to prevarati, sram ih ne bio...

Mazda

pre 7 godina

Novak jeste bio delimicno odsutan u prvom set. Medjutim, nije u redu, a nije ni uputno, da se sve sto se desava na terenu pripisuje Novaku. Beluci je odlican, ali odlican igrac, kome nedostaje konstatnost, bolja forma, i cesto sarolikost u izboru udaraca (nazalost, tri kriterijuma koji dele prosecne od odlicnih ili sjajnih). IInace oko set i po moze fantasticno da se krece na sljaci, opasan je sa obe strane, ima odlican servis. Sve u svemu, za ljubitelje tenisa, steta sto jedan igrac koji ima ovoliki potencijal nije uspeo ili ne uspeva da se probije na neko znacajnije mesto i osvoji neki znacajniji turnir. Cestitke Novaku i srecno sutra protiv Rafe.

oberin martel

pre 7 godina

Hhahahags nemoguće. Ovoliko ponižavanje svetskog broja 1 nije viđeno u istoriji tenisa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realnost, 12. maj 2016 20:12) #

Drugi put sačekaj kraj meča da ne bi ponovo ispao glup.

P.S.
Ovakvih komentara je jedno 40%.

Odžačar

pre 7 godina

Mrzitelji, deo 2:

aj kuci nole, nije ovo za tebe
(petar, 12. maj 2016 20:14)

Hahahahahaha,i posle kazete najbolji na svetu?!
(Jumko, 12. maj 2016 20:14)

Pitam se koliko je miliona upravo leglo na račun našeg ,,poštenog" Noleta?
(Henry Chinasky, 12. maj 2016 20:16)

Ahahahahahaha, prvi na svetu, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
(Svete, 12. maj 2016 20:16)

Posle se ljubitelji lika i dela Monte-Karlovcanina sa albanskim korenima cude kada se pojave informacije o namestanju meceva.Poveo protiv Nadala u pobedama pa sad izbegava buduce duele.
(Toasty, 12. maj 2016 20:16)

Jesi pri sebi nesreco, cemu ovo ponizavanje pred ovolikim svetom.
(moreplovac, 12. maj 2016 20:17)

Svetski broj 1?! Hahaha, deri Đovaka! Hahaha
(Jumko plagijat, 12. maj 2016 20:17)

Oce to retko, to je opet taktika, hahahahahahaha!
(Svete, 12. maj 2016 20:17)

I ti ces da osvojis RGR. Haha
(Aleksandar, 12. maj 2016 20:20)

Bruka i sramota. Ovo prvi reket sveta ?
(Dragan Bg, 12. maj 2016 20:21)

Nolac će osvojiti RG sad sam ubeđen,ali do uzrast od 18 god
(Seljomir, 12. maj 2016 20:21)

Ne pamtim da je neko ovako bezocno osramotio mesto broj 1. bezobrazno svojim ponasnjem pokazuje da ga je bas briga. Bahat i uveren da moze da radi sta hoce. Pa se opet pitajte sto ga "ne cene dovoljno". Sram te bilo Novace. I zao mi je sto Rafa nece imati priliku da te ponizi sutra. (daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

ha ha ha
(beli, 12. maj 2016 20:24)

Najbolji svih vremena????? hahahahhaahahahahahah
(koks, 12. maj 2016 20:25)

M.C. Brondby M.C.......znas i sam! :-)

pre 7 godina

@Za admina,ako takav uopšte postoji na ovom sajtu:

dokle će se puštati idiotski postovi bez gledanja (kao Brondby)a odbijati mnogi učesnici ovde od kojih se bar ima šta pročitati.
Da li ste svesni da time ne poštujete svoje čitaoce.Na mobilnom sam skrolovao pola sata brondbijev "post" da bih uopšte mogao da pratim temu.Zaista sramota.
A Novaku svaka čast,pokazao je mentalnu čvrstinu i odradio meč kako smo i očekivali.
(Tennis fan, 12. maj 2016 22:03)

Pa Mr admin je verovatno sam i smislio taj komentar, vrhunac njegove kreativnosti po pitanju sporta, a tu je da bi se ljudi bar nekako privukli da ostave komentar na bezgranicno dosadne, prekopirane i izmisljene sportske vesti, ne odnosi se na Sasu naravno, sto samo pokazuje da je gomila nazovi novinara na ovom portalu debelo zalutala u svet sporta!

Bravo Nole......i Brondby naravno! :-)

tenis

pre 7 godina

Izgleda da su teniseri provalili da sa Novakom moze "na crtu" samo sa ofanzivom, agresivno, udarati lopticu iz sve snage pa ako prodje-prodje. Mora i Novak da bude ofanzivniji i da odgovara istom merom. I on je valjda shvatio da ne moze da pobedi ako se uglavnom brani. Samo napadacki i nece vise biti problema kao danas u prvom setu.

BeKo

pre 7 godina

Očigledno ima drugačije planove.
(dominus, 12. maj 2016 21:39)

Pa recimo da vežba upravo za RG jer se tamo igra na tri dobijena seta. (7x3 min. ukoliko želi da osvoji ) Cenim da će sve do kraja igrati u tri seta čak iako izgubi, mada verovatno neće.

Svete

pre 7 godina

(daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

Ne pratis ti to bas dobro Davidovicu ko je osramotio mesto broj 1., ko je pun sebe i koga je bas briga, ko je popularan ili koga cene a koga ne, da li je Rafa ikada bio povredjen ili nije...
Sramoti turnir, ma nemoj Davidovicu, cime ? Znas li sta ti je sramocenje turnira, kada izaces u dzemperu pred punom dvoranom i kazes ,,Ne mogu da odigram dovoljno dobro kako bih imao sansu da pobedim Novaka'' i onda organizatori da ne bi ispali volovi zovu Mareja da igra prijateljki mec sa Novakom do 8 dobijenih gemova, e to ti je sramota Davidovicu !
Da li neko moze da dostigne Novakov nivo igre a da ne daje sve od sebe ili da radi sta hoce, ti Davidovicu mozda Novaka poredis sa Tomicem, tu su negde po tebi ?
Djokovic nije ni prvi ni poslednji broj 1. koji je set izgubio sa 0, a znas sta Davidovicu da je igrao bolje ne bi doziveo 0 ali nije i prosao je tako kako je prosao zato i postoji 0, znas da je tada igrao poprilicno lose, a sutra cemo da vidimo sta ce biti sa Nadalom.
I Barcelona je izgubila 4-0 od Celte i Bilbaa pa sta mislis Davidovicu da li se neko seca toga ? Cleveland je gubio 30 razlike, mislis da neko zna to ? Jordan je gubio 30 razlike, ti ces mi verovatno reci datum Davidovicu ? Bolt je trcao ispod 10 sekundi ali ti ne znas kada je to bilo Davidovicu, e moj Davidovicu !
Bravo Djokovicu...

Mare

pre 7 godina

Primetio sam da mnogi ovde često komentarišu nekakva taktiziranja ili namerno gubljenje mečeva, da bi se teniser odmorio. Ja se izvinjavam, ali to veze sa istinom nema. Trenirao sam deset godina vateropolo, brat isto a otac je 15 godina bio dzusdista i dakle kao neko ko dolazi iz sportske porodice, mogu vam reći sa 100% sigurnosti da pravi sportisti, ako su maksimalno spremni za borbu i psihicki i fizicki, nikada ali nikada neće taj meč namerno izgubiti (ne racunam ona namestanja meceva u sporotiva i namerno gubljenje zbog kladionica, to za mene nisu sportisti). Neće namerno izgubiti zasto sto kao prvo nakon hiljada sati treniranja i stotina litara prolivenog znoja, namerno gubljenje bilo kog meca za sportistu predstavlja pljuvanje na samoga sebe, a kao drugo to je nipodaštavanje protivnika, pravi sportista to nikada neće sebi dozvoliti. Samo oni koji se nikada nisu baviil sportom mogu da govore kako Novak namerno izgubi meč da bi odmarao za neki naredni turnir. Jedino taktiziranjej koje Djokovic bi mogao da uradi jeste recimo da se povuče pre meča, tj da ne izadje na teren. Ali kada izadje igra najbolje što tada ume, u to budite sigurni.

anica

pre 7 godina

(?, 12. maj 2016 21:13)
Cemu toliko nervoze? Moze mu se da pobedi i kad izgubi 6:0...i sta sad?
Inace, Nole ne mora da osvoji ovo, ali ce osvojiti. Koliko frustracije Nole budi u ljudima, neverovatno.

Danac

pre 7 godina

Ua Brondby!

Mislim, nemam ja pojma ko je taj gospodin Brondbi, nego da vidim da li će i ovakav besmislen komentar da prođe.
(Đole, 12. maj 2016 21:58)

Brondby (Brøndby IF) je fudbalski klub iz Kopenhagena, stalan clan prve lige u Danskoj poslednjih tridesetak godina..
Motaju se po tabeli u zavisnosti od ekonomije, ove godine su tu negdje u vrhu, 4-5.
Nista vredno paznje.

Kriticar

pre 7 godina

Da mi je videti IP-adrese korisnika, koji pljuju Noleta. 90% tih komentara dolaze iz komsiluka (npr. Hrvatska, Bosna, Crna Gora). Kompleksi...

Odžačar

pre 7 godina

Mrzitelji, podsetite se ispod kako se pre vremena izlećete (zašto jednom ne ubacite i malo inteligencije, pa sačekate sa se meč ZAVRŠI?) A posle čitanja – nazad u svakodnevicu anonimusa u kojoj vas ujutru čeka tupav posao koji mrzite i šefovi koji vas jašu (ako uopšte imate posao), u kojoj vas devojke i žene varaju (ako ih uopšte imate), u kojoj beznačajnost znači stalnu patnju, a tuđi uspeh beskrajnu zavist (zašto on - zašto nisam ja slavan i zašto ja ne zarađujem mnogo para?)

-------------
Bravo Nolo, svaki gem da ti bude kao ovaj prvi
(nbgdeki, 12. maj 2016 19:49)

Odlicno izdanje prvog reketa sveta
(nbgdeki, 12. maj 2016 19:55)

Novak Potato Djokovic
(nbgdeki, 12. maj 2016 20:08)

Trpaj samo Belucano!!!
(West, 12. maj 2016 19:53)

Predaj
(marinko magla, 12. maj 2016 20:00)

Sad ce nas n0la da dobije "tocak" u prvom setu, pa moze opet da mota pedale do kuce ;)
(Dr.Roddick, 12. maj 2016 20:07)

Veseli, Beluci ko je sledeci?
(Teniski poznavalac, 12. maj 2016 20:08)

Toliko o konkurenciji! Ovo je sramota, Roger ce zauvek biti najveci ikad!
(rade, 12. maj 2016 20:08)

kazu najbolji igrac svih vremena jel? a dobio krompir od mrtvog belucija
(11111222, 12. maj 2016 20:08)

Dobili ste jedan ogroman krompir 'nolobotici'! Samo trpaj Belucano!!!
(West, 12. maj 2016 20:10)

ahahaha bruka i sramota...ovaj ga delje ko drvce ...kakav blam
(asggg, 12. maj 2016 20:11)

sad ce pocet glumatanje da mu nije dobro
(FEDEX, 12. maj 2016 20:12)

Hhahahags nemoguće. Ovoliko ponižavanje svetskog broja 1 nije viđeno u istoriji tenisa.
(realnost, 12. maj 2016 20:12)

aj kuci nole, nije ovo za tebe
(petar, 12. maj 2016 20:14)

Ljubisa

pre 7 godina

Uopste mi nije drago sto je pobedio.Sad treba da se "kolje" sa Nadalom, pa sa Timom pa sa Marijem. Ako zapne dobice sve ali cemu sve to ako u Parizu ne bude svez :(.
Bas sam pomislio, hm mozda je i bolje da "pobegne" sa ovog za njega u ovom trenutku nebitnog turnira:
1. osvajao ga 4 puta
2. ubedljivo je prvi i to mu mesto jos dugo nije ugrozeno
3. neka se rivali trose, umaraju,.. pred njemu najbitniji turnir ove godine
...da itd. :)

maSi

pre 7 godina

Prvo se dobro isplačeš, baš dobro, ko dete i onda kreneš sa deprozepanom. Dve tablete, jedan vinjak, dve tablete, jedan vinjak na svakih šest sati....i pete nedelje počinje stvar da se lomi, ili se...

Deda sa balkona

pre 7 godina

Svaka čast Novače! Samo napred!
Volim neizvesnost u njegovim mecevima. Zato i volim da ga gledam. Igra uzbudljiv tenis. Nenamerno.

некад био нормалан

pre 7 godina

Утиcак вечери, такорећи кулминација - коментари на б92. Cа једне cтране квазихејтери и тролови који ни cами не верују у оно што пишу, а cа друге брдо ових што cе на то примају и одговарају. Cа треће (или прве) људи као брондби и на крају шта имамо - тотално нечитљив портал. Cупер за б92, јер cамо cе број рачуна. Мене више нећете видети, знам да вам није ни cтало. Квалитетне коментаторе cте већ одавно отерали, а и шта ће вам.
P.s. Мене највише нервира друга група коментатора, они cтварају највећи шум. Поздрав и збогом.

veder

pre 7 godina

Koliko stupidnih komentara od ovih Novkovih 'obožavalaca'! Da čovek ne poveruje koliko patološke mržnje u komentarima! Nije se meč završio a oni donose sud o Novaku, kako je on sramota za tenis!? Pa dal' neko normalan može da pišeo ovakve bljuvotine samo zato što je izgubio set sa 6:0?
Koliko ga mrzite ljudi pa to nije normalno!
Zamislite da neko iz drugog naroda pljuje po svom najboljem sportisti koji je tri puta najbolji sportista na planeti, broj 1, rekorder u masters titulama, 11 GS titula...da li to možete zamisliti? Pa šta je vama u glavama kad toliko mrzite najboljeg tenisera današnjice?
Ovo je sve za posmatranje, jer kad toliko ljudi patološki mrzi svog najboljeg pretstavnika onda nešto debelo ne valja u narodu.

ajde

pre 7 godina

Na takav komentar Brondbija (koji nema veze s temom i teško ga je čitati) vredi se žaliti, odnosno na rad moderatora.
Imate kontakt na web verziji sajta b92, pa izvolite. Ajmo svi. Možda se nešto promeni i počnu da se poštuju čitaoci.

Tennis fan

pre 7 godina

Za admina,ako takav uopšte postoji na ovom sajtu:

dokle će se puštati idiotski postovi bez gledanja (kao Brondby)a odbijati mnogi učesnici ovde od kojih se bar ima šta pročitati.
Da li ste svesni da time ne poštujete svoje čitaoce.Na mobilnom sam skrolovao pola sata brondbijev "post" da bih uopšte mogao da pratim temu.Zaista sramota.
A Novaku svaka čast,pokazao je mentalnu čvrstinu i odradio meč kako smo i očekivali.

schlyamm

pre 7 godina

Nekako mi zao ovih trolova, sovinista iz komsiluka i autosovinista, bas su se poradovali i potrcali sa komentarima i sa radovanjem, najzad da im svane raodstan dan u zivotu, a kad ono...

Vaše ime

pre 7 godina

Klasični teniserski komentari na B92.
Pišem ovde već 5 god. i uvek je isto. Ide se iz krajnosti u krajnost.
Svaki treći komentar je (namerno izgubio) zbog toga i toga...
Svaki drugi komentar je takmičenje ko će više da ispljuje pljuvače.
Od 200 komentara možda ima 10 o samom meču, analiza neka, mišljenje, neka realna kritika, bilo šta a da nije pljuvačina protiv ili za Novaka.
Realno, skidam kapu moderatorima koji su zaduženi za sport. Šta sve oni čitaju ne mogu ni da zamislim. Plus, kad je meč ovakav kao ovaj danas, verovatno im u jednoj minuti dođe nekih 100 komentara.
I evo, biće i 500 komentara za ovaj meč a neće biti i jedan jedini o samom meču, analiza neka, nešto pametno da pročitam, da se složim ili ne.
Ali ''šta je hejteri'' i ''nolo nema pojma'' - toga neće hvaliti...

Zlatko

pre 7 godina

Za admina,ako takav uopšte postoji na ovom sajtu:

dokle će se puštati idiotski postovi bez gledanja (kao Brondby)a odbijati mnogi učesnici ovde od kojih se bar ima šta pročitati.
Da li ste svesni da time ne poštujete svoje čitaoce.Na mobilnom sam skrolovao pola sata brondbijev "post" da bih uopšte mogao da pratim temu.Zaista sramota.
A Novaku svaka čast,pokazao je mentalnu čvrstinu i odradio meč kako smo i očekivali.
(Tennis fan, 12. maj 2016 22:03)


Šta da ti kažem? Meni je prošao komentar pre oko tri nedelje u kojem sam napisao da je loša WP aplikacija i nakon toga šta god sam pisao preko telefona nije bilo objavljeno. Ali zato je bitno da puštaju te pacijente Brondby ili Jumko koji nikad ništa pametno nisu napisali.

DR

pre 7 godina

Svi pričate ovo ono,rekla kazala,bla bla bla. Niko ništa konkretno nije rekao. Izgubio sa nulom,pa šta.
Sve na stranu,ali ja imam sami utisak da je Novaku Roland Garos baksuz i da to nikada neće osvojiti. Ne daj Bože,ali takav utisak imam. Uvek se pojavi neka prepreka. Tako. da NOVAČE ĐOKOVIĆU,samo napred. Šta god još osvojio osvojio,ti si za mene KRALJ !!! Ali polako za tri četiri godine,ja sam ubeđen da ćeš preteći ovog našminkanog švajcarca sa grend glemovima. Ostali neka pišu i iznose svoja mišljenja,ali realno.

Mare

pre 7 godina

daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22

Izvinjavam se nismo vas prepoznali gospodine savršeni. Da li je Novak čovek ili robot? Po vama Novak Djokovic nema pravo da igra loše, jer on kada igra loše tada vredja tenis. Kako vas nije sramota da tako nesto napisete? Kada se dere na terenu i pokazuje emocije tada ga nazivate divljakom i nekulturnim teniserom i govorite "Eto zato je Federer voljen a on nije". Kada je miran kao večeras i staložen, e sad opet ne valja, sada je folirant i vredja tenis. Kako to da vam Federer nije folirant i uvreda za tenis kada izgubi set 6 0 ili 6 1 i nema nikakve reakcije? Evo na primer ja sam, gledajuci Novakovo reagovanje na rezultat 6 0 za Belučija, pomislio "Uf kakvu mentalnu snagu i mirnoću ima Djoković, svaka mu čast, ovo je pravi sportista". To je on na kraju i pokazao. A vi se stidite vašeg komentara.

Error s onoga svijeta

pre 7 godina

svi vi koji ste ovde izrazili nezadovoljstvo povodom brondbijevog trolovanja, legli ste mu ko šargi motka, jer u tome i jeste poenta trolovanja.

Dacha

pre 7 godina

Koliko ja vise opusteno gledam Noleta,ama nema sekiracije ni malo...izgubio prvi set...sa nulom...pa sta...opusteno dobija to Nole...i gle cuda lagano preokret a ja se uopste ne nerviram,samo udjem na komentare i smejem se ovim pacenicima...ali stvarno ne mogu da razumem da ima ovoliko ljudi koji mrze Noleta,aj razumem da ne vole Federera mada i to je glupo ali da ne volis verovatno najboljeg sportistu svoje zemlje u istoriji e to ne razumem!! Nema takav smo narod,ne podnosimo druge ljude koji su uspesniji od nas samih i zato nam ovako i ide,svaka cast izuzecima ali ovo se odnosi na ove iskompleksirane pacenike!!

Svete

pre 7 godina

(daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

Ne pratis ti to bas dobro Davidovicu ko je osramotio mesto broj 1., ko je pun sebe i koga je bas briga, ko je popularan ili koga cene a koga ne, da li je Rafa ikada bio povredjen ili nije...
Sramoti turnir, ma nemoj Davidovicu, cime ? Znas li sta ti je sramocenje turnira, kada izaces u dzemperu pred punom dvoranom i kazes ,,Ne mogu da odigram dovoljno dobro kako bih imao sansu da pobedim Novaka'' i onda organizatori da ne bi ispali volovi zovu Mareja da igra prijateljki mec sa Novakom do 8 dobijenih gemova, e to ti je sramota Davidovicu !
Da li neko moze da dostigne Novakov nivo igre a da ne daje sve od sebe ili da radi sta hoce, ti Davidovicu mozda Novaka poredis sa Tomicem, tu su negde po tebi ?
Djokovic nije ni prvi ni poslednji broj 1. koji je set izgubio sa 0, a znas sta Davidovicu da je igrao bolje ne bi doziveo 0 ali nije i prosao je tako kako je prosao zato i postoji 0, znas da je tada igrao poprilicno lose, a sutra cemo da vidimo sta ce biti sa Nadalom.
I Barcelona je izgubila 4-0 od Celte i Bilbaa pa sta mislis Davidovicu da li se neko seca toga ? Cleveland je gubio 30 razlike, mislis da neko zna to ? Jordan je gubio 30 razlike, ti ces mi verovatno reci datum Davidovicu ? Bolt je trcao ispod 10 sekundi ali ti ne znas kada je to bilo Davidovicu, e moj Davidovicu !
Bravo Djokovicu...

Optimista

pre 7 godina

Da li ce neko od silnih hejtera i prepostenih strucnjaka sad napisati izvini Novace, mi nemamo pojma i mi te mrzimo zato sto si uspesan.

aleksandar

pre 7 godina

siguran sam da novak ne igra svom snagom i da mu rim nije prioritet,e sad klasik je klasik,nole protiv rafe,rafa ima vece sanse jer se novak jednostavno sprema za RG i OI u RIU,ali mu sigurno nece pokloniti set kao beluciju.i jos nesto,nikada nije upao u tezi kostur nekog turnira.

Dobro

pre 7 godina

Samo da citiram šta juče napisah i dobih puno minusa:
"Sutra Đoković gubi od Belučija, ili predaje meč zbog problema sa leđima. Isti scenario kao Veseli i Monte Karlo....treba se sačuvati, mentalno i fizički, za glavni cilj, konačnu pobedu na Rolan Garosu.
(bole bgd, 11. maj 2016 20:48)"

Šta sada kažete?
(bole bgd, 12. maj 2016 20:09)

Kazemo da Vam je vreme za mleko, pa u krevet, veliki strucnjace!

Iz zemlje lala, uvek Vas,

goran

pre 7 godina

Alo bre hejteri i pljuvaci sacekajte da se prvo mec zavrsi pa onda komentarisite do mile volje...evo Novak vam je opet po ko zna koji put zapusio usta, i posle bledog prvog seta u kojem nije licio na sebe se podigao i potom razbio Belucija za novi klasik protiv Nadala...
Sta jos reci o ovom mecu , ruku na srce nekako se i pre pocetka meca ocekivalo da Novak nece lako izaci na kraj sa ovim Belucijem ,jer vec godinama se protiv njega uvek muci,ocigledno je da mu ne lezi njegov stil igre ili Novak ima problem sa motivacijom pa ne ume da od starta zaigra kako zna i ume vec sve nekako igra stegnuto i u grcu kao danas u prvom setu kada je igrao maltene kao rekreativac, ali izgleda da ga je bas ta nula koju je doziveo u prvom setu trgla iz letargije i nakon toga je krenuo da igra mnogo bolje (mada daleko jos od toga kako najbolje zna i ume) i na kraju preokret i pobeda nisu dolazili u pitanje...sutra protiv Nadala verujem da Novak nece ponoviti ovakvu igru jer Nadal mu je stari rival i stara musterija i nekako Novak za njega uvek ima igru ,u svakom slucaju bice interesantan mec da vidimo dali se Nadal vratio i dali moze ozbiljnije da pripreti Novaku ili ce Novak nastaviti dominaciju i jos vise psiholoski pritisnuti Nadala pred RG!

Mare

pre 7 godina

(W.T.F., 12. maj 2016 21:07)

Nadam se da ne kriviš Đokovića i za sopstvenu nepismenost.Ne moras da slavis Novakovu pobedu, gledaj da se opismeniš i da onda to proslaviš.

Ninjo

pre 7 godina

Hhahahags nemoguće. Ovoliko ponižavanje svetskog broja 1 nije viđeno u istoriji tenisa.
(realnost, 12. maj 2016 20:12)

Si video? Osvojio prvi set, posle ga ovaj natrpao I Belucija zajedno sa tobom poslao dom.

Eleftherios

pre 7 godina

Sta je sa Bekerom ljudi? Ako neko zna nek napise. Posto ga dugo nema na mecevima kad igra Nole.
(gkv, 12. maj 2016 21:10)
Jesi li ti uopšte gledao prenos.

Pegone

pre 7 godina

@Beži od Nadala! ha ha ha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaa, 12. maj 2016 19:56)
@gubi ovaj mec, namesten
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (apokatastrofa, 12. maj 2016 19:56)
Sami experti ostavljaju ovako inteligentne komentare .
Btw ko je primetio da Nole ima problema kad igra sa Belucijem,Andersonom i Wawrinkom ?
Mozda ima jos neki igrac ali mi se cini da su mu ova trojica najtezi protivnici .

Kolb

pre 7 godina

Ono kad se posle gubitka Noletovog prvog seta istovaris na portalu lececi rane svog pateticnog malog zivota, a Nole potom da gas i ucini te smesnim. Neprocenjivo

Inteligencija kao TELEgencija

pre 7 godina

@ "Sta je sa Bekerom ljudi? Ako neko zna nek napise. Posto ga dugo nema na mecevima kad igra Nole."
(gkv, 12. maj 2016 21:10)

Sastavlja test inteligencije da ti posalje. Samo pazi na pitanja iz lepog ponasnja!

Struki

pre 7 godina

Sutra 49 mec Nadal-Djokovic,ocekujem spektakl i sasvim drugaciji mec od ovog sto je Novak odigrao veceras,i naravno pobedu prvog igraca sveta!

drug Vucela

pre 7 godina

Kako su samo ponadali deda Rodzerovi, Vamos Tamos, Kolindini i JSD trolovi hahahahahahaha.

Niko vam nije javio da je Terza usao u Belucijevu svlacionicu, i jos uzgred odigrao iz 2 u 1?

Neiskusno, ali bice bolje....

Jelena

pre 7 godina

Novak nije mašina. Ima padove, loše trenutke, ali na kraju ostane najbolji na svetu.
Nisam se potresla, nadala sam se da će pobediti.

anica

pre 7 godina

Dobro bre pljuvaci, kada ce da naucite da vam to kmecanje nista ne predstavlja, to trcanje pred rudu...covek je najbolji u istoriji i pomirite se sa tim. Bravo Novace, radujem se sutrasnjem mecu protiv Rafe.
Kragujevac ceka 30. masters.
Pozdrav svim iskrenim Novakovim fanovima.
LEGENDO MOJA!

Dezurni namcor

pre 7 godina

Ovo moze samo Broj1 i niko vise,da od izgubljenog meca u najavi,napravi takav preokret i podigne nivo igre.Mec je upravo zavrsen,bravo majstore!Misevi,brzo u rupice i pokrite se usima!

T SIZZLE

pre 7 godina

Sta reci na kraju ovakvog takmicarskog dana:

stice se utisak da su svi favoriti otisli dalje izuzev Federera (njega je tesko i uzimati za ozbiljno posto nema kontinuitet osvajanja velikih titula jos od pobede protiv rovitog Henmana pre 10 godian.

Italijanska publika je uglavnom za Novaka sto i nije cudno jer ga sve drevne civilizacije uglavnom obozavaju.

Novace obavezno rasporedi snagu jer cekaju te 3 GS koje racunam da osvajas kao i OI.

Magnus

pre 7 godina

Istina je da ovo nije fino da se vidi da broj 1 gubi set 6-0. Ali, realno. Boli ga uvce.

Svi mediji, novinari, glupsoni postavljaju pitanja, naslove i clanke (svi osim nasih, da se razumijemo). "Yel bolje za svjetski tenis da Novak malo i izgubi, ovako je dosadno."

Evo sad za vrijeme finala sa Murrayem, onaj pacenik na SK1, i pacenici na Skyu analizirali kako bi to bilo dobro za svjetski tenis jer dominacija traje predugo.

(Naravno, nikad se nisu to pitali dok je zeka rodjer bio prvi, al...)

I sta Nole napravi.. pa da im malo.... ostane duze na terenu, smara .... al uzima pare i titule.

Ako ako :)

Glas Srbije

pre 7 godina

(shamanNS, 12. maj 2016 20:57) E bas si neki shaman, pogledaj krajnji rezultat a onda na spavanje. I nosu da gurnes pod krevet da ne upadnes u nju kad budes ustajao.

Jablan

pre 7 godina

Nisam gledao prvi set,kad sam poceo da gledam bilo je 5:3 za Novaka,ali ona nula Novakova nije mi se svidjala upravo zbog Novace tvojih navijaca.dobjo si lagano treci set,pobedio si ali nikada nemoj da dozvolis da bez otpora prema rivalu dozivis blam.Novace ti si najbolji teniser a sto ce istorija i da dokaze i nemoj molimte da ti se vise ovakve stvari desavaju.Sutra protiv Nadala zaigraj tako da ce te Veliki Nadai pamtiti celog zivota tebe i tvoju igru koja treba da udje u istoriju teniskog sporta molete svi tvoji navijaci koji se nalaze u Rimu a i sirom sveta a najvise iz Srbije.Jablan

dominus

pre 7 godina

Bio sam ubeđen da će izgubiti meč. Ne zato jer želi izbeći Nadala pre RG ili zbog nameštanja (daleko bilo), nego što bi imao više vremena za odmor pred Pariz. Očigledno ima drugačije planove.

?

pre 7 godina

@Filip
Koga briga krajnji rezultat? Izgubio 6-0 od Fonjinija, jasno je da se raspada i da nikad nece uzeti RG. Samo retardirana osoba moze da slavi pobedu i pored izgubljenog seta 0-6.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Onda nek kaze bole ga ledja ili sta treba i ciao. Ovako je samo bad sport.
Nemogu da verujem da me ovolko iznervirao!
Mozda ce jos i da dobije al ja necu s njim slaviti ovaj mec.
(W.T.F., 12. maj 2016 21:07)

Moderne poliglote.

Sale pn

pre 7 godina

Jedna stvar mi nikako nije jasna...Za kog djavola vam sluze moderatori kada objavljujete komentare tipa "samo brondby"???Bas bih voleo neko da mi tu stvar objasni,naravno ako objavite moj komentar!
Samo napred Nole!!!

skydog

pre 7 godina

Nikad mi nece biti jasni oni koji komentarisu meceve za vreme njihovog trajanja.Veci deo takvih na kraju budu samo za smehotresnu olimpijadu.

Jota

pre 7 godina

@Ne pamtim da je neko ovako bezocno osramotio mesto broj 1. Sa nulom covek gubi set protiv Belucija i bezobrazno svojim ponasnjem pokazuje da ga je bas briga. Bahat i uveren da moze da radi sta hoce. Pa se opet pitajte sto ga "ne cene dovoljno". Ovako nezaintersovano ne bi igrao ni 500 igrac sveta.Kao covek koji voli tenis, voleo bih da ga Beluci dobije 6:0, 6:0 da ga ponizu sasvim, jer svojim odnosom koji nije ni na nivou jaceg treninga, Djokovic sramoti turnir. Branio sam ga nekriticki kada su ga drugi zvali bahatim, ali sam pogresio. Momak je pun sebe i ubedjen da je najbolji svih vremena. Bezobrazna kalkulacija, u koju se Brazilac nije zeleo da uklopi pa ga je ladno isprasio sa krompirom. Da nema Belucija, trebalo ga je izmisliti. Sram te bilo Novace. I zao mi je sto Rafa nece imati priliku da te ponizi sutra. On je i u najvecim problemima sa povredama davao sve od sebe. Zato je on Rafa.
(daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

Gospodine Davidovicu samo jedno pitanje.

Da li je sada Vas, posle ovog komentara, sram i stid.

Bravo Novace, mnogo srece potiv Nadala sutra.

Odžačar

pre 7 godina

Ahahahahahaha, prvi na svetu, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
(Svete, 12. maj 2016 20:16)

Oce to retko, to je opet taktika, hahahahahahaha!
(Svete, 12. maj 2016 20:17
----------------------

Ovaj... kako je lako ispasti glup u društvu,
ovaj, da parafraziram: "Ahahahahahaha, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA"

Mozete vi I bolje

pre 7 godina

Samo Brondby
(Brondby, 12. maj 2016 20:55) 

Neka na cast posluzi moderatoru to sto je ovo pustio. Krajnje nepostovanje regulative koju je NJEGOVA firma (B92) donela i jos vece omalovazavanje NJIHOVIH citalaca.

PS Hocete li biti dosledni, pa ne objaviti ovo?

JeRemija

pre 7 godina

A hejteri se ponadali...
Umesto toga su ih preplavila osećanja na koje su navikli kada Novak pobeđuje kao što su tuga, neverica, bol, žalost...

uf uf

pre 7 godina

Ajde, kada gubi fali mu svašta..boli ga kosa, obrva, trepavica, zulufi, infekcija tamo-vamo-ovde...a kad dobija to je pravi ?. Pitam se koliko godina i u koji razred ide persona koja smišlja ove naslove i piše ove tekstove.

Nebojša

pre 7 godina

Prvi set kao da sam ja igrao u druga dva kao da ga je neko naterao da igra ali je ipak završio posao sutra ipak očekujem sasvim drugi pristup i naravno pobedu.

goblin

pre 7 godina

Kako su se ponadali ovi nesretnici kojima su Novakovi retki porazi jedina radost u zivotu,Beluci je bio kilometrima daleko od pobede,Novakov jedini "kiks" u poslednji 5-6 godina je Veseli,hajde da nabrajamo Nadalove,Federerove,Marejeve...Sutra Nadal prolazi kao Beluci u 2 i 3 setu.

Dr.Nabadamte

pre 7 godina

hahahahahah, ali kako nole lozi hejtere, vrh!!! On je ladno mogo da gubi sa 6:0 5:0 i da na kraju dobije mec! Jer tako je u mogucnosti!!!

teča rasa

pre 7 godina

Доброје, Новак се осигурао да не добије (0:5) први сет... а не ко јуче!
(teča rasa, 12. maj 2016 20:11)
+6 -19

Очито нисте укапирали... ал' нема везе. Једноставно сам мислио да се Новаку иде кући, већ други дан игра у "леру". И није ово лоше. Убудуће за овакве би требало увести да крећу од 1:0 или одмах да предају јер и тако више неће бити интересантно! Ни њима, ни нама а Новаку није одавно.

Korleone

pre 7 godina

Ovdje ljudi komentarišu svaki poen. Sačekajte da se meč završi pa onda opletite. I ne razumijem komentare da hoće kao da izbjegne Nadala. Pa igrali su dosad 100 puta, šta ga ima izbjegavati. I što se tiče te famozne konkurencije. Nije ona loša, nego je Đoković predobar..

JeRemija

pre 7 godina

@W.T.F
1)Uvek sačekaj kraj meča pa onda komentariši. Ovako ispadaš glup:)
2) Evo Đoković se silno potresao što sa njim nećeš slaviti pobedu. Čak se priča da je pao u depresiju i svašta mu pada na pamet...Valjda će nekako pregurati.

Bec opet ceka titulu

pre 7 godina

U prvom setu pre nego sto je pao mrak, semafori jos nisu osvetljavali teren koliko je to Novaku, sa njegovim socivima bilo potrebno!

Batko

pre 7 godina

Dobili ste jedan ogroman krompir 'nolobotici'! Samo trpaj Belucano!!!
(West, 12. maj 2016 20:10)

Koliko na skali 1-10 treba da budeš tupson da bi napisao ovakav komentar ?

Dushke

pre 7 godina

Dobar teniser Beluči, ali Brazil je to, džungla u glavi! Dok je naš Nole uglavnom na pašnjacima.
Prvi set je odblejao (pauza je bila potrebna), a zatim je opušteno priveo stado u tor. :)

Galopirajuca pogacica

pre 7 godina

Koliko je samo zavidnih ljudi brze bolje krenulo da likuje zbog prvog seta. Ja razumem da vam se neko ne svidja ali da zivis za to da neko dozivi neuspeh i da to slavis to je dno dna.

Dejan

pre 7 godina

Hejteri, da li vam se ikada smuci da ispadate toliko glupi? Znate, to traje vec... Ali ne, ipak svaki put kad Nole izgubi gem/set, sta god, vi u tome vidite radost i svoju srecu i brze, bolje to pokazete na ovom ili onom forumu... I pored toga, na kraju, opet i nanovo, ispadate budale. Kako vas ne mrzi vise? Ako vi svoju srecu trazite u tudjem neuspjehu, onda su vasi zivoti, tragicno tuzni, jer vibsamo tako mozete da pravdate sopstvene komplekse i neuspjehe...

teča rasa

pre 7 godina

Sta je sa Bekerom ljudi? Ako neko zna nek napise. Posto ga dugo nema na mecevima kad igra Nole.
(gkv, 12. maj 2016 21:10)

Гледаш ли ти или само читаш...

Mare,NS

pre 7 godina

Oni koji prate Novaka jos od rane faze ATP karijere,vrlo dobro znaju da je cesto prepustao setove protivnicima,ako proceni da ce do preokreta doci tesko i dodatno potrositi snagu,verovatno uzalud.
Odavno se to nije desilo,ali je i tada funkcionisalo.
Cak je i na GS turnirima znao kod rezultata 2:1 prepustiti olako protivniku set,skupljajuci snagu za odlucujuci.
Doduse,tada je jos uvek imao zdravstvenih problema,ali na mentalnom planu je uvek bio jak.
Video sam reakciju posle prvog seta,potpuno miran kao protiv Sepija na RG,kada je Italijan poveo 2:0.
Znao sam da se sprema oluja.
I dosla je!
Idemoooo!

Marko

pre 7 godina

Kapiram da ga bas briga za Rim - mozda. Jer je prvi jer ima pare jer se dokazao jer... Al da ga nije briga da ga gledaju roditelji da se tako razvlaci i prevlaci i da ga nije briga za tolko ljudi koji su mu fans - ako mu se ne da, sto takodje kapiram, onda zasto se igra sa svim tim ljudima? Onda nek kaze bole ga ledja ili sta treba i ciao. Ovako je samo bad sport.
Nemogu da verujem da me ovolko iznervirao!
Mozda ce jos i da dobije al ja necu s njim slaviti ovaj mec.
(W.T.F., 12. maj 2016 21:07)

Jarane ti nisi cist.

Simke

pre 7 godina

Ali ovi šablonski komentari - namerno da izgubi da ne bi igrao protiv Nadala, porez, sprema se za RG... Pa šta mislite šta je podstrek nekome ko je već sve postigao u životu što je ikada sanjao? Neko ko ima toliko para da ne može za tri života da ih potroši?
Pa upravo da bi igrao protiv najvećih rivala. Znači baš naprotiv, Novak je pobedio Belučija jer je imao motiv da bi igrao protiv Nadala.
Ili ga se plaši posle milijardu, dve hiljda, sedamsto pedeset devet susreta!
I svaki put isto. Endi, Nadal, Federer, Nole, ako izgube to je zato što nisu hteli u narednom kolu da igraju jedni protiv drugih.
Ili zato što se premaju za naredni turnir. Pa dokle više? Nole da se pita on bi do kraja karijere igrao samo sa Nadalom, Vavrenkom, Federerom i Marijem.
Sa ostalim nema toliko isnpiracije i volje. Što se i vidi po tome kako igra sa igračima iz top 10, dok se sa nekim Veselim muči, gubi, i sa nekim Belučijem i td...
Sve bre kontra razmišljate ljudi, nigde veze, smisla, samo kuckaj reda radi šta ti padne na pamet!

Bg

pre 7 godina

Čuj ove pojedince koji su kao znali da će Nole posle 6:0 da pobedi! hahahahaha
Taj koji je bio opušten posle krompira koji Nole nije zaradio 3 god. ili nije normalan, ili ne zna ništa o tenisu. Normalno, sad su svi najpametniji kad je meč gotov.
Evo i ja sam ZNAO da će Novak lagano da pobedi, pustio je prvi set jer mu je Beluči simpatičan, dao mu fore...bla,bla,bla... tastatura sve trpi.

блејз

pre 7 godina

Шта је овој буд.ли са brondby???Мислим стварно? НАПРЕД НОВАЧЕ,само напред.Идемо даље.....

winetou

pre 7 godina

Ovo je i sramota za broja 1, ali i žešće nepoštovanje publike koja je platila karte. A posebna priča je koliko čovek uvek taktički loše igra protiv Belučija kojeg bez ikakvih problema redovno dobijaju i Nadal i Federer i Murray. Juče se raspada protiv onog panja koji je identična a lošija varijanta ovog tupsona Šardi-a kojeg je Murray danas polupao 6:0. Tuga jer je Đoković objektivno za 2 klase kvalitetniji igrač od Murray-a, a dopušta sebi ovakve blamove praktično svaki turnir zadnjih 2 godine. Nije problem izgubiti niti je poenta samo pobediti!

Sad baš čekam komentare u stilu kako je neko negde "zapretio" ostalima da Nadal mora po svaku cenu da osvoji 10. RG titulu.
(shamanNS, 12. maj 2016 20:57)


A da ti lepo sacekas da se mec zavrsi pa da pises.Shvati da Nole moze da odigra kako mu se hoce,ako ne verujes pogledaj ko je prvi zadnje tri godine i koliko mastersa je osvojio prosle godine,a sta vec ove.Covek prosto stedi snagu na pocetku i onda u plufinalu i finalu dodaje pun gas(pogledati AO open ove godine).

Рајко Четник

pre 7 godina

Ноле, тргни се са дефанзивном игром нећеш никада освојити РГ.
Надал га је освајао много пута само зато што је играо офанзивно.

Toto-ko-tunjo-Bobadiljin-starojko

pre 7 godina

Jednostavno ovo je igra koja ne obecava,budite realni i priznajte to!
(Dule Grobar, 12. maj 2016 21:08)

Samo bez suza, Zagrepcanine. Bice to ok.

Nolefan

pre 7 godina

Sto volim ove pametnjakovice sto se jave posle meca i pametuju i prozivaju one koji su kritikovali Novaka posle prvog seta.Njih posle prvog seta nigde nije bilo a ne bi bili i da je izgubio , a neki bi ga pljuvali. Kao Zvezdu u kossrci.Na poluvremenu kada Zvezda gubi pisu svasta, teraju Radonjica a posle pibede Zvezde pisu hvalospeve

W.T.F.

pre 7 godina

Kapiram da ga bas briga za Rim - mozda. Jer je prvi jer ima pare jer se dokazao jer... Al da ga nije briga da ga gledaju roditelji da se tako razvlaci i prevlaci i da ga nije briga za tolko ljudi koji su mu fans - ako mu se ne da, sto takodje kapiram, onda zasto se igra sa svim tim ljudima? Onda nek kaze bole ga ledja ili sta treba i ciao. Ovako je samo bad sport.
Nemogu da verujem da me ovolko iznervirao!
Mozda ce jos i da dobije al ja necu s njim slaviti ovaj mec.

alejandro

pre 7 godina

Veče kad su Berdih i Novak sadili "krompire"! Šljuska u vidu nule je opomena Đokoviću da se igra na šljaci a ona ne trpi igru kakvu je Novak prikazao u prvom setu, setu za zaborav! Ne ponovi ga skoro! Inače protivnici su mu po meri sve do finala i generalna proba pred RG! Dakle, Beluči, sledi Nadal, ako njega preživi Novak će u polufinalu na ili Nišikorija ili na Tima! No za mene je najveća enigma i u Madridu i ovde u Rimu branilac titule sa Rolan Garosa od prošle godine: Sten Vavrinka!Da li je zaista taktiziranje ili nešto drugo po sredi?! No i to ćemo uskoro videti! Trenutno nema ga nigde!!

Srdjan

pre 7 godina

Losa igra Novaka i sjajna igra Belucija. Ta reci. Cak iako se nekako provuce Novak i dodje do Nadala sutra bice bas cupavo. Plasim se da bi Nadal ako slucajno dobije Novaka u Rimu, mogao da poleti i na kraju i osvoji RG. Opet se nadam da je ovo danas samo los dan i da ce Novak uspjeti da preokrene i da se trgne sutra protiv Rafe. Ajmo Nole!

Dule

pre 7 godina

...ljudi, kada je meni malo vec dosadilo da ga gledam-kako li je njemu sa igranjem? :-)umoran je covek, verovatno psihicki ispraznjen..a i ovaj manijak mu ne lezi.

nn

pre 7 godina

ha ha - ajde da sacekamo kraj al mi ovo mirise da namerno nece sad on na nadala ... cuva ga za Pariz!!!! po meni ako je tako pametan potez .. cupavom je poljuljano samopuzdanje od Novaka i zasto bi sad Nole cackao mecku i vratio mu ga uoci vrlo vaznog turnira za njega ?!

Toasty

pre 7 godina

Eto, posle se ljubitelji lika i dela Monte-Karlovcanina sa albanskim korenima cude kada se pojave informacije o namestanju meceva.Poveo protiv Nadala u pobedama pa sad izbegava buduce duele.Rodzer ce uvek, ali uvek, biti najveci, na terenu i pogotovo van terena.

Sinkegrof

pre 7 godina

Ne znam sta ce biti do kraja ali mislim da nece da zapinje u Rimu...mozda gresim...imam utisak da ce odmoriti do Pariza...a Madrid je uzeo sa zadovoljstvom...uzece i Pariz i tu zaraditi nove poene...duga je sezona...pametno Nole..Napred Novaaaaak!!!

Bg

pre 7 godina

Ponekad mi stvarno nije jasna Novakova malodušnost.
Jedno je da izgubiš, namerno ili zato što je protivnik igrao bolje, ali ovo je brukanje.
Ovo je brukanje, ništa drugo, bruka!!!
Može i da pobedi, dzaba brate kad izađeš na teren u pidzami i spavaš pored 15 hiljada ljudi.

psiholog

pre 7 godina

Čim je tata Srđan na tribinama naš Nole ne može da se sastavi. Šta taj čovek radi unutar porodice stvarno nebi da ulazim al nedeluje mi na dobro.

?

pre 7 godina

Evo nove logike botova : "Nece protiv Nadala da igra pre RG da ne bi Nadalu poraslo samopouzdanje u slucaju da pobedi!". HIT!!! Pa nema sta da mu raste samopouzdanje ako se Djokovic vec toliko prestravio od njega da brine o samopouzdanju! Preslatki ste botici, preslatki.

daagan davidovic

pre 7 godina

Ne pamtim da je neko ovako bezocno osramotio mesto broj 1. Sa nulom covek gubi set protiv Belucija i bezobrazno svojim ponasnjem pokazuje da ga je bas briga. Bahat i uveren da moze da radi sta hoce. Pa se opet pitajte sto ga "ne cene dovoljno". Ovako nezaintersovano ne bi igrao ni 500 igrac sveta.Kao covek koji voli tenis, voleo bih da ga Beluci dobije 6:0, 6:0 da ga ponizu sasvim, jer svojim odnosom koji nije ni na nivou jaceg treninga, Djokovic sramoti turnir. Branio sam ga nekriticki kada su ga drugi zvali bahatim, ali sam pogresio. Momak je pun sebe i ubedjen da je najbolji svih vremena. Bezobrazna kalkulacija, u koju se Brazilac nije zeleo da uklopi pa ga je ladno isprasio sa krompirom. Da nema Belucija, trebalo ga je izmisliti. Sram te bilo Novace. I zao mi je sto Rafa nece imati priliku da te ponizi sutra. On je i u najvecim problemima sa povredama davao sve od sebe. Zato je on Rafa.

Opusten

pre 7 godina

Ljudi, Nole je bas opusten usao u mec, a Beluci kao da mu zivot zavisi od ovog susreta. Em je sve zivo ispogadjao. Sad ce Nole da se zagreje i poslace ga na karneval u Salvador Bahia.

bole bgd

pre 7 godina

Samo da citiram šta juče napisah i dobih puno minusa:
"Sutra Đoković gubi od Belučija, ili predaje meč zbog problema sa leđima. Isti scenario kao Veseli i Monte Karlo....treba se sačuvati, mentalno i fizički, za glavni cilj, konačnu pobedu na Rolan Garosu.
(bole bgd, 11. maj 2016 20:48)"

Šta sada kažete?

shamanNS

pre 7 godina

Ovo je i sramota za broja 1, ali i žešće nepoštovanje publike koja je platila karte. A posebna priča je koliko čovek uvek taktički loše igra protiv Belučija kojeg bez ikakvih problema redovno dobijaju i Nadal i Federer i Murray. Juče se raspada protiv onog panja koji je identična a lošija varijanta ovog tupsona Šardi-a kojeg je Murray danas polupao 6:0. Tuga jer je Đoković objektivno za 2 klase kvalitetniji igrač od Murray-a, a dopušta sebi ovakve blamove praktično svaki turnir zadnjih 2 godine. Nije problem izgubiti niti je poenta samo pobediti!

Sad baš čekam komentare u stilu kako je neko negde "zapretio" ostalima da Nadal mora po svaku cenu da osvoji 10. RG titulu.

sarajevo u srcu

pre 7 godina

Hajde novak uzmi makar set ziv bio.
Igrao sam 18.5 gemova vise,samo jos to i Milano 2 basket,bozeeeee.
Na pocetku navijam da Belluci uzme koji gem,vid sad belaja.
Okreni to Nole da se ne sekiram.

P.S. A sto Gofan pocisti Berdiha 60 60 auuuuuuuùuuuu

Stiv

pre 7 godina

Pisem na kraju prvog seta. Novak kao da nije na na mecu. Podatak da je Brazilac osvojio prvi set sa 6:0 uz SAMO 2 vinera, meni djeluje nestvarno. Da se ja sjecam, posljednji set da je izgubio sa 6:0 bilo je u Sinsiju 2012 prvi set od Federera. Idemo Nole, pa sta bude! RG je bitan!

Svete

pre 7 godina

@DOMINO
Onda ga treba izbaciti zbog namestanja i zabraniti mu da igra. Jel tako bote, ili bi ti onda slinio i pricao kako nema govora o taktiziranju i namestanju?

kuk

pre 7 godina

Pozdrav!
Ljudi ovaj turnir je neka velika namještaljka. Berdih gubi 6:0 6:0 , Vavrinka gubi bezveze, Federer gubi bez borbe, Nadal prvi set igra guravo i gubi , a 2 i 3 set rastače Kirgiosa... Ma pogledajte sve rezultate i biće vam jasno.

Srdjan Kraljevo

pre 7 godina

Onaj osecaj mirnoce kada Novak gubi prvi set sa 6:0 i kada znas da ce lagano da pobedi i u takvom mecu!

I sto je jos gore po Nadala, posle ovoga, mislim da mu sledi ciscenje poput onog u Dohi na pocetku godine!

princ rima

pre 7 godina

sve je to sport i novak nije masina ili robot nego covek od krvi i mesa.. pa cak i ako izgubi 6:0 6:0 i cak ako ne osvoji i rg ipak je i dalje n1 i najbolji teniser svih vremena...napred nole srbine

Filip

pre 7 godina

Ne kontam ove likove koji se svaki put raduju pre vremena i na kraju ih Novak posalje u rupu ali svaki put, zapamtite i 0-6 i 0-5 ne osigurava poraz Srbina, izgubice kad on to odluci, zapamtite to!

Cxevu

pre 7 godina

Namesteno.Izgubice kao i Federer danas.Isto tako je namerno ispao pre nekih mesec dana od anonimusa kako bi odmlrio za Madrid.Sada je dosao da ispostuje organizatpre,ali ce namerno ispasti kako bi imao sto vise vre,ena za Rolan Garos.

S' tobom je lepši svaki dan...

pre 7 godina

Kako god igrao, Novak je nešto najljepše što se u sportu moglo dogoditi za ove napaćene prostore.Hvala ti Nole što postojiš.
(Jole Keršme, 12. maj 2016 20:29) Dodao bih još samo i Crvena zvezda i apsolutno se slažem!!!

Cole

pre 7 godina

Baš me briga i ako izgubi,
vise me brine da nije neka
ozbiljnija povreda leđa
koja bi ga sputala da osvoji
toliko željeni RG.

P.S.
Nedaj se Novače.

Zeljko

pre 7 godina

Ovaj pokolj najboljih igraca mi moze delovati veoma veoma sumnjivo...
Trenutno Nole gubi 6:0. 2:2 u drugom setu
Uf... sto sam tako skeptican....

City Girl

pre 7 godina

Pustio Brazilca da se ispuca u prvom setu. Nije hteo da se preterano trudi kada je vec izgubio dva puta servis. Drugi set - druga prica.

Ivke

pre 7 godina

Sta god da je u pitanju ne sme ovako da se bruka. Najvise me nervira kada krene da udara bezveze kao neko placljivo deriste, samo zato sto mu ne ide dobro u nekom trenutku. To kod Djokovica nisam video jos od kada je bio klinac.

Goran

pre 7 godina

Nole nacionale taktizira. Nece da izadje na megdan Nadalu da mu ne dozvoli psiholosku prednost prije Pariza. Poceo je da pametno taktizira i igra maksimalno samo na GS kao Serena W. Ove godine je cilj da pored GS osvoji i Olimpijsko zlato.zbog toga treba da sacekamo kraj godine pa da vidimo da li je kriza ili pametno raspiredjivanja snage.

Rade

pre 7 godina

Beluci svaki put igras kao dopingovan protiv Novaka i svaki put places, plakaces i sad to ti garantujem, grcaces u dusi od bolova nakon poraza.

hleba i igara

pre 7 godina

@Stefan
Ma ne, zemlja nam je ovakva kakva je zbog budala koje fanaticno slave pobede tenisera dok im se drzava raspada (bukvalno), rade za 200 evra, a misle da je sve dobro jer eto, Nolo je pobedio.

teča rasa

pre 7 godina

1:1 у сетовима... Па добро кол'ко Новак треба њима да да форе па да нешто ураде. "Најслађи" су ми кад почну да стежу песнице.

guverner sa galapagosa

pre 7 godina

Sta god uradio u ovom mecu Nole je i dalje najbolji,ali ljudi molim vas za malo objektivnosti.Ona sto je radio oko 2011 kada su na vrhuncu bili Rafa,Fedex,Delpo je bila dominacija. Ovo sad je izivljavanje nad jednostavno prosecnom konkurencijom. Fedex i Rafa su dobri,Marej takodje,ali ovi teniseri poput Nišikorija,Berdiha i ekipe su solidni igraci koji nikad nista nisu uradili. Ne zelim da nipodastavam Noleta,ali,objektivno,dokle god se ne vrate Rafa i Delpo ili se ne pojavi neki zaista kvalitetan teniser,ovo ce biti besomucno izivljavanje nad boranijom

ЈоВ

pre 7 godina

Eво почетак је другог сета, али ми је сгварно жао овог Белућија...
Мислим, оно што ће да уследи.

Kimi

pre 7 godina

Hahahahahahahahahah provlace se komentari da Novak gubi da bi izbegao Nadala hahahahahah da izbegne coveka koga je dobio 10 puta za redom, komedija sta covek sve nece procitati na internetu. :)))

Slavko-Vrekic

pre 7 godina

Novak sebi moze da dozvoli par poraza, jer to nije strasna stvar.Cak mu i odgovara, jer ce imati vremena za odmor i za bitnije turnire.Kako god napred Nole.

P*F*C

pre 7 godina

u 5:0 nema veze sto gubi,nego mi cudno nekako sve,kao sebe da gledam dok igram,los servis,lose sve, rekreativno ovo izgleda,ali verujem da ce se vratiti.Ajmo Nole!

bojan

pre 7 godina

ne ide mi u glavu bas da nameste da bude 5-0 prvi set mozda bude i 6-0, i da mu je los dan ne sme da dozvoli da ovako gubi svetski broj jedan, ovo je smejurija

Ljuba

pre 7 godina

Novak samo sebe stavlja u teske situacije zbog vezbe. Jer bez toga jednostavno bi njegova igra,forma stagnirala. Sve je ovo priprema za RG.

Dezurni namcor

pre 7 godina

Kako se ovi pacenici sto uzivaju u Novakovim porazima raduju...Koliko je to bolesno,nemam reci.Ali Broj1 ce ih i veceras razocarati jer i pored lose igre,sto je evidentno,dobija ovaj mec.

Jocagomboca

pre 7 godina

Beker ce eksplodirati, crveniji je od Noletove majice! Dobro je sto mene niko ne vidi!!!! Mozda nisam ni ziva!!! Ajde Noleeee!!!

Brondby

pre 7 godina

Randers O

Brondby 2

idemoooooo u LE Samo Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby






































Samo Brondby

















































Samo Brondby





























































Samo Brondby




































































Samo Brondby













































Samo Brondby





































































Samo Brondby




























































Samo Brondby























































































Samo Brondby
























































































Samo Brondby

Boris

pre 7 godina

Jasno je kao dan, da on zeli da ispadne kako bi sto bolje pripremio za RG. Mislim da je juce pobedio iz nekog cudnog principa..ili mozda zbog publike..ali je odglumio povredu ledja, ba koju ce danas da se "izvlaci". Btw..skroz opravdano i logicno...wawrinka i fed su to danas uradili...nadal je druga prica, njemu je potrebnovise igre kako bi se uigrao za rg.

Gosha

pre 7 godina

Vec sam zabrinut sto nema onog junka i ostale buranije, da prognoziraju poraz Novaka. Kad god oni izbaksuziraju Novak razbije! Alo buranijo, javljaj se da mracis ovde nemoj da vucem usi!!!

Vamos

pre 7 godina

A u proslom kolu ste pisali kako je Djokovic protiv Robertsa igrao lagano, sa pola snage, pa je zato bilo 7 5, 7 5. Toliko o tome da ste pratili taj mec, mucio se Nole tad, muci se i sad..ovo je igra koja ne obecava

sasa jokic

pre 7 godina

Mislim da je odluka da se ide kuci na pauzu. Da je prosao Korgios, mozda bi i orobali, ovako da se trosi orotiv Nadala, Nisikorija i Mareja.....tesko.

Blicc

pre 7 godina

Незгодан Белучи плус пет грешака Новака у првих пет поена.. Озбиљан противник је у питању, прави шљакер, али мислим да ће Новак победити уз мање проблеме. Идемо, Ноле!

Stevan

pre 7 godina

Trebamo da uzivamo u Novakovim igrama jer ovakvog sportistu verovatno vise nikada necemo imati. Ali zbog likova kao sto je Jumko koji navija protiv Srbina nam je zemlja ovakva kakva je.

Petar

pre 7 godina

Samo nemojte unapred da slavite pobedu. Ne kažem da Nole nije favorit, ali Višković pre početka meča kaže, i ovo bukvalno prenosim - ''Nadal je pobedio Kirgijosa u 3 seta, i sutra oko 15 i 30 igra sa Novakom Đokovićem meč 1/4 finala.
Viška obožavam ali je ponekad težak baksuz :)

RATNI PROFITER

pre 7 godina

Naprenjacdka kletva. Novak neće osvojiti RG dok se ne učlani u naprednjake. I dapače treba da da podršku na izborima sledeće godine.

lubrikant

pre 7 godina

Beluči će biti rasejan i dekocentrisan zbog opoziva njegove predsednice, sigurno će mu to odvlačiti pažnju. Mislim da tu Novak mora tražiti šansu...

Tennis fan

pre 7 godina

Za admina,ako takav uopšte postoji na ovom sajtu:

dokle će se puštati idiotski postovi bez gledanja (kao Brondby)a odbijati mnogi učesnici ovde od kojih se bar ima šta pročitati.
Da li ste svesni da time ne poštujete svoje čitaoce.Na mobilnom sam skrolovao pola sata brondbijev "post" da bih uopšte mogao da pratim temu.Zaista sramota.
A Novaku svaka čast,pokazao je mentalnu čvrstinu i odradio meč kako smo i očekivali.

Petar

pre 7 godina

Samo nemojte unapred da slavite pobedu. Ne kažem da Nole nije favorit, ali Višković pre početka meča kaže, i ovo bukvalno prenosim - ''Nadal je pobedio Kirgijosa u 3 seta, i sutra oko 15 i 30 igra sa Novakom Đokovićem meč 1/4 finala.
Viška obožavam ali je ponekad težak baksuz :)

Korleone

pre 7 godina

Ovdje ljudi komentarišu svaki poen. Sačekajte da se meč završi pa onda opletite. I ne razumijem komentare da hoće kao da izbjegne Nadala. Pa igrali su dosad 100 puta, šta ga ima izbjegavati. I što se tiče te famozne konkurencije. Nije ona loša, nego je Đoković predobar..

Vamos

pre 7 godina

A u proslom kolu ste pisali kako je Djokovic protiv Robertsa igrao lagano, sa pola snage, pa je zato bilo 7 5, 7 5. Toliko o tome da ste pratili taj mec, mucio se Nole tad, muci se i sad..ovo je igra koja ne obecava

Jota

pre 7 godina

@Ne pamtim da je neko ovako bezocno osramotio mesto broj 1. Sa nulom covek gubi set protiv Belucija i bezobrazno svojim ponasnjem pokazuje da ga je bas briga. Bahat i uveren da moze da radi sta hoce. Pa se opet pitajte sto ga "ne cene dovoljno". Ovako nezaintersovano ne bi igrao ni 500 igrac sveta.Kao covek koji voli tenis, voleo bih da ga Beluci dobije 6:0, 6:0 da ga ponizu sasvim, jer svojim odnosom koji nije ni na nivou jaceg treninga, Djokovic sramoti turnir. Branio sam ga nekriticki kada su ga drugi zvali bahatim, ali sam pogresio. Momak je pun sebe i ubedjen da je najbolji svih vremena. Bezobrazna kalkulacija, u koju se Brazilac nije zeleo da uklopi pa ga je ladno isprasio sa krompirom. Da nema Belucija, trebalo ga je izmisliti. Sram te bilo Novace. I zao mi je sto Rafa nece imati priliku da te ponizi sutra. On je i u najvecim problemima sa povredama davao sve od sebe. Zato je on Rafa.
(daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

Gospodine Davidovicu samo jedno pitanje.

Da li je sada Vas, posle ovog komentara, sram i stid.

Bravo Novace, mnogo srece potiv Nadala sutra.

Srdjan Kraljevo

pre 7 godina

Onaj osecaj mirnoce kada Novak gubi prvi set sa 6:0 i kada znas da ce lagano da pobedi i u takvom mecu!

I sto je jos gore po Nadala, posle ovoga, mislim da mu sledi ciscenje poput onog u Dohi na pocetku godine!

Mozete vi I bolje

pre 7 godina

Samo Brondby
(Brondby, 12. maj 2016 20:55) 

Neka na cast posluzi moderatoru to sto je ovo pustio. Krajnje nepostovanje regulative koju je NJEGOVA firma (B92) donela i jos vece omalovazavanje NJIHOVIH citalaca.

PS Hocete li biti dosledni, pa ne objaviti ovo?

Đoković Rodzer

pre 7 godina

Znači Nole je 'teo da pusti Belučka jer se uplašio Nadala, ali pošto ga je ovaj pobedio sa nulom, ipak je odlučio da ga pobedi na kraju. To znači sutra će Nole da pusti Nadala jer se čuva za RG. Na RG će Nadal da pusti Novaka jel se čuva za Wimbldon, a tamo će ga pobediti Federer koji će izgubiti od Marija jer će se uplašiti Novaka s' kojim treba da igra u finalu. Vavrenka od početka sezone čuva formu za završni masters u Londonu
na kome će namerno da izgubi od Berdiha da bi se spremio za AO. Koji su to prevarati, sram ih ne bio...

Bella Bond

pre 7 godina

Slažem se sa svima koji su otišli sa B92. Opet ponekad počnem da čitam i mnogo se razočaram, kao i večeras, jjer izgleda da moderatora, a ni samu redakciju nije briga za posjećenost iportala normalno komentarisanje. Odavno sam prestala da dajem minuse, a moje komentare u opšte ne puštaju.
Mnogo pozdrava iz Oxforda.
Good Buy

Batko

pre 7 godina

Dobili ste jedan ogroman krompir 'nolobotici'! Samo trpaj Belucano!!!
(West, 12. maj 2016 20:10)

Koliko na skali 1-10 treba da budeš tupson da bi napisao ovakav komentar ?

Stevan

pre 7 godina

Trebamo da uzivamo u Novakovim igrama jer ovakvog sportistu verovatno vise nikada necemo imati. Ali zbog likova kao sto je Jumko koji navija protiv Srbina nam je zemlja ovakva kakva je.

Sale pn

pre 7 godina

Jedna stvar mi nikako nije jasna...Za kog djavola vam sluze moderatori kada objavljujete komentare tipa "samo brondby"???Bas bih voleo neko da mi tu stvar objasni,naravno ako objavite moj komentar!
Samo napred Nole!!!

oberin martel

pre 7 godina

Hhahahags nemoguće. Ovoliko ponižavanje svetskog broja 1 nije viđeno u istoriji tenisa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realnost, 12. maj 2016 20:12) #

Drugi put sačekaj kraj meča da ne bi ponovo ispao glup.

P.S.
Ovakvih komentara je jedno 40%.

Brondby

pre 7 godina

Randers O

Brondby 2

idemoooooo u LE Samo Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby






































Samo Brondby

















































Samo Brondby





























































Samo Brondby




































































Samo Brondby













































Samo Brondby





































































Samo Brondby




























































Samo Brondby























































































Samo Brondby
























































































Samo Brondby

srle

pre 7 godina

(W.T.F., 12. maj 2016 21:07)

Ne razumem zašto takav stav? Novak je isto čovek, može i on da ima slab dan. I da, nije Novak kao neki koji se večito vade da nisu odigrali dobro, da je eto protivnik imao sreće. Na kraju nije on kao Federer koji NIKAD, ali nikad nije priznao da je protivnik bio bolji. Danas je izgubio od mladog Austrijanca Tima, ni reči o čestitki protivniku, za poraz su kriva povreda ledja, meniskus i ne znam šta sve ne. Zato je Novak najbolji teniser svih vremena, zato je Novak iskren i čestit. Zato je Novak LEGENDA!

Simo

pre 7 godina

@(daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

Sram Novaka bilo ? hahahaha. Pa da sram ga bilo jer je možda i najbolji sportista svih vremena a ti si najveća nistarija...aj neću dalje.

"...ovaj put garant!"

pre 7 godina

Botovi iz komšiluka, koji se predstvljaju kao Srbi i koji će na kraju, ne oboleti, nego ozdraviti od silne uživljenosti u ulogu i ponovo postati ono što i jesu - Srbi(znam da možda "zvučim" malo konfuzno, ali baš je tako... čudni su putevi Gospodnji), ponadali se kao siroče iz favele kad vidi foliju od čokolade da ima u njoj nešto...

Ljubisa

pre 7 godina

Uopste mi nije drago sto je pobedio.Sad treba da se "kolje" sa Nadalom, pa sa Timom pa sa Marijem. Ako zapne dobice sve ali cemu sve to ako u Parizu ne bude svez :(.
Bas sam pomislio, hm mozda je i bolje da "pobegne" sa ovog za njega u ovom trenutku nebitnog turnira:
1. osvajao ga 4 puta
2. ubedljivo je prvi i to mu mesto jos dugo nije ugrozeno
3. neka se rivali trose, umaraju,.. pred njemu najbitniji turnir ove godine
...da itd. :)

Simke

pre 7 godina

Ali ovi šablonski komentari - namerno da izgubi da ne bi igrao protiv Nadala, porez, sprema se za RG... Pa šta mislite šta je podstrek nekome ko je već sve postigao u životu što je ikada sanjao? Neko ko ima toliko para da ne može za tri života da ih potroši?
Pa upravo da bi igrao protiv najvećih rivala. Znači baš naprotiv, Novak je pobedio Belučija jer je imao motiv da bi igrao protiv Nadala.
Ili ga se plaši posle milijardu, dve hiljda, sedamsto pedeset devet susreta!
I svaki put isto. Endi, Nadal, Federer, Nole, ako izgube to je zato što nisu hteli u narednom kolu da igraju jedni protiv drugih.
Ili zato što se premaju za naredni turnir. Pa dokle više? Nole da se pita on bi do kraja karijere igrao samo sa Nadalom, Vavrenkom, Federerom i Marijem.
Sa ostalim nema toliko isnpiracije i volje. Što se i vidi po tome kako igra sa igračima iz top 10, dok se sa nekim Veselim muči, gubi, i sa nekim Belučijem i td...
Sve bre kontra razmišljate ljudi, nigde veze, smisla, samo kuckaj reda radi šta ti padne na pamet!

Mare,NS

pre 7 godina

Oni koji prate Novaka jos od rane faze ATP karijere,vrlo dobro znaju da je cesto prepustao setove protivnicima,ako proceni da ce do preokreta doci tesko i dodatno potrositi snagu,verovatno uzalud.
Odavno se to nije desilo,ali je i tada funkcionisalo.
Cak je i na GS turnirima znao kod rezultata 2:1 prepustiti olako protivniku set,skupljajuci snagu za odlucujuci.
Doduse,tada je jos uvek imao zdravstvenih problema,ali na mentalnom planu je uvek bio jak.
Video sam reakciju posle prvog seta,potpuno miran kao protiv Sepija na RG,kada je Italijan poveo 2:0.
Znao sam da se sprema oluja.
I dosla je!
Idemoooo!

Mare

pre 7 godina

daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22

Izvinjavam se nismo vas prepoznali gospodine savršeni. Da li je Novak čovek ili robot? Po vama Novak Djokovic nema pravo da igra loše, jer on kada igra loše tada vredja tenis. Kako vas nije sramota da tako nesto napisete? Kada se dere na terenu i pokazuje emocije tada ga nazivate divljakom i nekulturnim teniserom i govorite "Eto zato je Federer voljen a on nije". Kada je miran kao večeras i staložen, e sad opet ne valja, sada je folirant i vredja tenis. Kako to da vam Federer nije folirant i uvreda za tenis kada izgubi set 6 0 ili 6 1 i nema nikakve reakcije? Evo na primer ja sam, gledajuci Novakovo reagovanje na rezultat 6 0 za Belučija, pomislio "Uf kakvu mentalnu snagu i mirnoću ima Djoković, svaka mu čast, ovo je pravi sportista". To je on na kraju i pokazao. A vi se stidite vašeg komentara.

NastyB

pre 7 godina

(Kriticar, 12. maj 2016 22:11)

Ne bih se složio. Srpski najuspešniji nacionalni "sport" je "Da komšiji crkne krava", a svako ko uspe u nečemu je muljator, lopov, vezara, jer svakog ko je bolji od nas treba mrzeti. Čime se leči sopstvena nesposobnost, zatupljenost, zadrtost i, ponajviše, zatucanost.

teča rasa

pre 7 godina

1:1 у сетовима... Па добро кол'ко Новак треба њима да да форе па да нешто ураде. "Најслађи" су ми кад почну да стежу песнице.

sasa jokic

pre 7 godina

Mislim da je odluka da se ide kuci na pauzu. Da je prosao Korgios, mozda bi i orobali, ovako da se trosi orotiv Nadala, Nisikorija i Mareja.....tesko.

Odžačar

pre 7 godina

Mrzitelji, deo 2:

aj kuci nole, nije ovo za tebe
(petar, 12. maj 2016 20:14)

Hahahahahaha,i posle kazete najbolji na svetu?!
(Jumko, 12. maj 2016 20:14)

Pitam se koliko je miliona upravo leglo na račun našeg ,,poštenog" Noleta?
(Henry Chinasky, 12. maj 2016 20:16)

Ahahahahahaha, prvi na svetu, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
(Svete, 12. maj 2016 20:16)

Posle se ljubitelji lika i dela Monte-Karlovcanina sa albanskim korenima cude kada se pojave informacije o namestanju meceva.Poveo protiv Nadala u pobedama pa sad izbegava buduce duele.
(Toasty, 12. maj 2016 20:16)

Jesi pri sebi nesreco, cemu ovo ponizavanje pred ovolikim svetom.
(moreplovac, 12. maj 2016 20:17)

Svetski broj 1?! Hahaha, deri Đovaka! Hahaha
(Jumko plagijat, 12. maj 2016 20:17)

Oce to retko, to je opet taktika, hahahahahahaha!
(Svete, 12. maj 2016 20:17)

I ti ces da osvojis RGR. Haha
(Aleksandar, 12. maj 2016 20:20)

Bruka i sramota. Ovo prvi reket sveta ?
(Dragan Bg, 12. maj 2016 20:21)

Nolac će osvojiti RG sad sam ubeđen,ali do uzrast od 18 god
(Seljomir, 12. maj 2016 20:21)

Ne pamtim da je neko ovako bezocno osramotio mesto broj 1. bezobrazno svojim ponasnjem pokazuje da ga je bas briga. Bahat i uveren da moze da radi sta hoce. Pa se opet pitajte sto ga "ne cene dovoljno". Sram te bilo Novace. I zao mi je sto Rafa nece imati priliku da te ponizi sutra. (daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

ha ha ha
(beli, 12. maj 2016 20:24)

Najbolji svih vremena????? hahahahhaahahahahahah
(koks, 12. maj 2016 20:25)

ЈоВ

pre 7 godina

Eво почетак је другог сета, али ми је сгварно жао овог Белућија...
Мислим, оно што ће да уследи.

Filip

pre 7 godina

Ne kontam ove likove koji se svaki put raduju pre vremena i na kraju ih Novak posalje u rupu ali svaki put, zapamtite i 0-6 i 0-5 ne osigurava poraz Srbina, izgubice kad on to odluci, zapamtite to!

Bec opet ceka titulu

pre 7 godina

U prvom setu pre nego sto je pao mrak, semafori jos nisu osvetljavali teren koliko je to Novaku, sa njegovim socivima bilo potrebno!

Dezurni namcor

pre 7 godina

Kako se ovi pacenici sto uzivaju u Novakovim porazima raduju...Koliko je to bolesno,nemam reci.Ali Broj1 ce ih i veceras razocarati jer i pored lose igre,sto je evidentno,dobija ovaj mec.

Mazda

pre 7 godina

Novak jeste bio delimicno odsutan u prvom set. Medjutim, nije u redu, a nije ni uputno, da se sve sto se desava na terenu pripisuje Novaku. Beluci je odlican, ali odlican igrac, kome nedostaje konstatnost, bolja forma, i cesto sarolikost u izboru udaraca (nazalost, tri kriterijuma koji dele prosecne od odlicnih ili sjajnih). IInace oko set i po moze fantasticno da se krece na sljaci, opasan je sa obe strane, ima odlican servis. Sve u svemu, za ljubitelje tenisa, steta sto jedan igrac koji ima ovoliki potencijal nije uspeo ili ne uspeva da se probije na neko znacajnije mesto i osvoji neki znacajniji turnir. Cestitke Novaku i srecno sutra protiv Rafe.

Odžačar

pre 7 godina

Ahahahahahaha, prvi na svetu, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
(Svete, 12. maj 2016 20:16)

Oce to retko, to je opet taktika, hahahahahahaha!
(Svete, 12. maj 2016 20:17
----------------------

Ovaj... kako je lako ispasti glup u društvu,
ovaj, da parafraziram: "Ahahahahahaha, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA"

Bez nerviranja, molim!

pre 7 godina

Umesto što se nervirate zbog miljenika aministratora, šarajte malo po njima, ili, još bolje, ignorišite ih. "Vatra" u komentarima povećava čitanost i zato će objavljivati budalaštine uprkos pravilima koja su sami ustanovili. Kome ne odgovara, neka ide na forum SANU, ako postoji, verujem da se tamo rasprave vode na akademskom nivou, sve dok neko ne po*izdi! Slažem se da su trolovi loši i nemaštoviti, ali sve dok se veliki broj čitalaca prima, opravdavaju svoje postojanje i, u najmanju ruku, nisu lošiji od prosečnog čitaoca. Ne znam zašto bi vas iznervirao neko time što je glup, osim ako je u svojoj gluposti i dalje pametniji od vas!

Gosha

pre 7 godina

Vec sam zabrinut sto nema onog junka i ostale buranije, da prognoziraju poraz Novaka. Kad god oni izbaksuziraju Novak razbije! Alo buranijo, javljaj se da mracis ovde nemoj da vucem usi!!!

блејз

pre 7 godina

Шта је овој буд.ли са brondby???Мислим стварно? НАПРЕД НОВАЧЕ,само напред.Идемо даље.....

Svete

pre 7 godina

(daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

Ne pratis ti to bas dobro Davidovicu ko je osramotio mesto broj 1., ko je pun sebe i koga je bas briga, ko je popularan ili koga cene a koga ne, da li je Rafa ikada bio povredjen ili nije...
Sramoti turnir, ma nemoj Davidovicu, cime ? Znas li sta ti je sramocenje turnira, kada izaces u dzemperu pred punom dvoranom i kazes ,,Ne mogu da odigram dovoljno dobro kako bih imao sansu da pobedim Novaka'' i onda organizatori da ne bi ispali volovi zovu Mareja da igra prijateljki mec sa Novakom do 8 dobijenih gemova, e to ti je sramota Davidovicu !
Da li neko moze da dostigne Novakov nivo igre a da ne daje sve od sebe ili da radi sta hoce, ti Davidovicu mozda Novaka poredis sa Tomicem, tu su negde po tebi ?
Djokovic nije ni prvi ni poslednji broj 1. koji je set izgubio sa 0, a znas sta Davidovicu da je igrao bolje ne bi doziveo 0 ali nije i prosao je tako kako je prosao zato i postoji 0, znas da je tada igrao poprilicno lose, a sutra cemo da vidimo sta ce biti sa Nadalom.
I Barcelona je izgubila 4-0 od Celte i Bilbaa pa sta mislis Davidovicu da li se neko seca toga ? Cleveland je gubio 30 razlike, mislis da neko zna to ? Jordan je gubio 30 razlike, ti ces mi verovatno reci datum Davidovicu ? Bolt je trcao ispod 10 sekundi ali ti ne znas kada je to bilo Davidovicu, e moj Davidovicu !
Bravo Djokovicu...

Kimi

pre 7 godina

Hahahahahahahahahah provlace se komentari da Novak gubi da bi izbegao Nadala hahahahahah da izbegne coveka koga je dobio 10 puta za redom, komedija sta covek sve nece procitati na internetu. :)))

Ivan

pre 7 godina

Za sve one koji posle prvog seta padaju u trans, preporuka da odu na atpworldtour.com i pogledaju kratkometrazni i veoma poucni film o tome kako treba sacekati pa onda pljunuti. Film je napravljen posle Novakove pobede protiv Marija 2011 u Rimu. Poruka je na kraju filma i, kao sto neko pre mene rece, sazeta je u dobro poznatoj narodnoj umotvorini: Aaaaaaaaagh, aaaaaaaagh, aaaaaaaaagh, jaci si k* bre!

D4miR

pre 7 godina

Kad sam video kako igra prvi set, bio sam siguran da namerno gubi da bi ustedeo energiju za RG... ne znam zasto se posle predomislio... mozda zbog vruceg krompira u prvom setu... Beluci se navario, pa je to razbesnelo Novaka, da pobedi ovo sto nije planirao...

Dobro

pre 7 godina

Samo da citiram šta juče napisah i dobih puno minusa:
"Sutra Đoković gubi od Belučija, ili predaje meč zbog problema sa leđima. Isti scenario kao Veseli i Monte Karlo....treba se sačuvati, mentalno i fizički, za glavni cilj, konačnu pobedu na Rolan Garosu.
(bole bgd, 11. maj 2016 20:48)"

Šta sada kažete?
(bole bgd, 12. maj 2016 20:09)

Kazemo da Vam je vreme za mleko, pa u krevet, veliki strucnjace!

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Zlatko

pre 7 godina

Za admina,ako takav uopšte postoji na ovom sajtu:

dokle će se puštati idiotski postovi bez gledanja (kao Brondby)a odbijati mnogi učesnici ovde od kojih se bar ima šta pročitati.
Da li ste svesni da time ne poštujete svoje čitaoce.Na mobilnom sam skrolovao pola sata brondbijev "post" da bih uopšte mogao da pratim temu.Zaista sramota.
A Novaku svaka čast,pokazao je mentalnu čvrstinu i odradio meč kako smo i očekivali.
(Tennis fan, 12. maj 2016 22:03)


Šta da ti kažem? Meni je prošao komentar pre oko tri nedelje u kojem sam napisao da je loša WP aplikacija i nakon toga šta god sam pisao preko telefona nije bilo objavljeno. Ali zato je bitno da puštaju te pacijente Brondby ili Jumko koji nikad ništa pametno nisu napisali.

некад био нормалан

pre 7 godina

Утиcак вечери, такорећи кулминација - коментари на б92. Cа једне cтране квазихејтери и тролови који ни cами не верују у оно што пишу, а cа друге брдо ових што cе на то примају и одговарају. Cа треће (или прве) људи као брондби и на крају шта имамо - тотално нечитљив портал. Cупер за б92, јер cамо cе број рачуна. Мене више нећете видети, знам да вам није ни cтало. Квалитетне коментаторе cте већ одавно отерали, а и шта ће вам.
P.s. Мене највише нервира друга група коментатора, они cтварају највећи шум. Поздрав и збогом.

Kolb

pre 7 godina

Ono kad se posle gubitka Noletovog prvog seta istovaris na portalu lececi rane svog pateticnog malog zivota, a Nole potom da gas i ucini te smesnim. Neprocenjivo

Stiv

pre 7 godina

Pisem na kraju prvog seta. Novak kao da nije na na mecu. Podatak da je Brazilac osvojio prvi set sa 6:0 uz SAMO 2 vinera, meni djeluje nestvarno. Da se ja sjecam, posljednji set da je izgubio sa 6:0 bilo je u Sinsiju 2012 prvi set od Federera. Idemo Nole, pa sta bude! RG je bitan!

Eleftherios

pre 7 godina

Sta je sa Bekerom ljudi? Ako neko zna nek napise. Posto ga dugo nema na mecevima kad igra Nole.
(gkv, 12. maj 2016 21:10)
Jesi li ti uopšte gledao prenos.

Cole

pre 7 godina

Baš me briga i ako izgubi,
vise me brine da nije neka
ozbiljnija povreda leđa
koja bi ga sputala da osvoji
toliko željeni RG.

P.S.
Nedaj se Novače.

Dr.Nabadamte

pre 7 godina

hahahahahah, ali kako nole lozi hejtere, vrh!!! On je ladno mogo da gubi sa 6:0 5:0 i da na kraju dobije mec! Jer tako je u mogucnosti!!!

Toto-ko-tunjo-Bobadiljin-starojko

pre 7 godina

Jednostavno ovo je igra koja ne obecava,budite realni i priznajte to!
(Dule Grobar, 12. maj 2016 21:08)

Samo bez suza, Zagrepcanine. Bice to ok.

RATNI PROFITER

pre 7 godina

Naprenjacdka kletva. Novak neće osvojiti RG dok se ne učlani u naprednjake. I dapače treba da da podršku na izborima sledeće godine.

Melenci

pre 7 godina

sada kada je gotovo i Nole pobedio mozemo da pametujemo opusteno,da je to slucajno,a nije,da Nole ulazi sporo u mec,sto takodje nije tacno.Dakle razbio ga Beluci na brzaka.Kako nije kraj prvi set i kako znamo da se Nole brzo pregrupisemkako ume da ostavi lose iza sebe i krene napred,ne osvrcuci se nije se moglo drugo ni ocekivati do pobede.Zato sto na ATP turu ima veoma malo tenisera,vrhunskih tenisera koji poseduju tu mentalnu snagu to samopouzdanje da samo guraju napred.Beluci nije u toj grupi,ali je danas pokazao svu mogucu agresivnost pa cak i preciznost u tenisu.Veoma,veoma opasan igrac i pravo je cudo da nije bolje rangiran.Svaka mu cast.Ali Gofan je bio jos nemilosrdniji,zao mi Berdiha.Sve.sve,prezivesmo danas,ali sutra je jos vazniji dan,dragi Rafa i nas Nole su na terenu.Sigurna sam u Noletovu pobedu!

Sale

pre 7 godina

Veceras je Jumko malo zakazao, ali se tokom i nakon prvog seta istakao izvesni lik sa nbg... mucenik ostavio toliko komentara i toliko hahahahaha, a Nole ga ovako izradi. Ko zna, mozda sutra izadje i slika u novinama...

?

pre 7 godina

Evo nove logike botova : "Nece protiv Nadala da igra pre RG da ne bi Nadalu poraslo samopouzdanje u slucaju da pobedi!". HIT!!! Pa nema sta da mu raste samopouzdanje ako se Djokovic vec toliko prestravio od njega da brine o samopouzdanju! Preslatki ste botici, preslatki.

Odžačar

pre 7 godina

Mrzitelji, podsetite se ispod kako se pre vremena izlećete (zašto jednom ne ubacite i malo inteligencije, pa sačekate sa se meč ZAVRŠI?) A posle čitanja – nazad u svakodnevicu anonimusa u kojoj vas ujutru čeka tupav posao koji mrzite i šefovi koji vas jašu (ako uopšte imate posao), u kojoj vas devojke i žene varaju (ako ih uopšte imate), u kojoj beznačajnost znači stalnu patnju, a tuđi uspeh beskrajnu zavist (zašto on - zašto nisam ja slavan i zašto ja ne zarađujem mnogo para?)

-------------
Bravo Nolo, svaki gem da ti bude kao ovaj prvi
(nbgdeki, 12. maj 2016 19:49)

Odlicno izdanje prvog reketa sveta
(nbgdeki, 12. maj 2016 19:55)

Novak Potato Djokovic
(nbgdeki, 12. maj 2016 20:08)

Trpaj samo Belucano!!!
(West, 12. maj 2016 19:53)

Predaj
(marinko magla, 12. maj 2016 20:00)

Sad ce nas n0la da dobije "tocak" u prvom setu, pa moze opet da mota pedale do kuce ;)
(Dr.Roddick, 12. maj 2016 20:07)

Veseli, Beluci ko je sledeci?
(Teniski poznavalac, 12. maj 2016 20:08)

Toliko o konkurenciji! Ovo je sramota, Roger ce zauvek biti najveci ikad!
(rade, 12. maj 2016 20:08)

kazu najbolji igrac svih vremena jel? a dobio krompir od mrtvog belucija
(11111222, 12. maj 2016 20:08)

Dobili ste jedan ogroman krompir 'nolobotici'! Samo trpaj Belucano!!!
(West, 12. maj 2016 20:10)

ahahaha bruka i sramota...ovaj ga delje ko drvce ...kakav blam
(asggg, 12. maj 2016 20:11)

sad ce pocet glumatanje da mu nije dobro
(FEDEX, 12. maj 2016 20:12)

Hhahahags nemoguće. Ovoliko ponižavanje svetskog broja 1 nije viđeno u istoriji tenisa.
(realnost, 12. maj 2016 20:12)

aj kuci nole, nije ovo za tebe
(petar, 12. maj 2016 20:14)

NastyB

pre 7 godina

(Kriticar, 12. maj 2016 22:11)

Ne bih se složio. Srpski najuspešniji nacionalni "sport" je "Da komšiji crkne krava", a svako ko uspe u nečemu je muljator, lopov, vezara, jer svakog ko je bolji od nas treba mrzeti. Čime se leči sopstvena nesposobnost, zatupljenost, zadrtost i, ponajviše, zatucanost.

princ rima

pre 7 godina

sve je to sport i novak nije masina ili robot nego covek od krvi i mesa.. pa cak i ako izgubi 6:0 6:0 i cak ako ne osvoji i rg ipak je i dalje n1 i najbolji teniser svih vremena...napred nole srbine

Opusten

pre 7 godina

Ljudi, Nole je bas opusten usao u mec, a Beluci kao da mu zivot zavisi od ovog susreta. Em je sve zivo ispogadjao. Sad ce Nole da se zagreje i poslace ga na karneval u Salvador Bahia.

Ljuba

pre 7 godina

Novak samo sebe stavlja u teske situacije zbog vezbe. Jer bez toga jednostavno bi njegova igra,forma stagnirala. Sve je ovo priprema za RG.

Marko

pre 7 godina

Kapiram da ga bas briga za Rim - mozda. Jer je prvi jer ima pare jer se dokazao jer... Al da ga nije briga da ga gledaju roditelji da se tako razvlaci i prevlaci i da ga nije briga za tolko ljudi koji su mu fans - ako mu se ne da, sto takodje kapiram, onda zasto se igra sa svim tim ljudima? Onda nek kaze bole ga ledja ili sta treba i ciao. Ovako je samo bad sport.
Nemogu da verujem da me ovolko iznervirao!
Mozda ce jos i da dobije al ja necu s njim slaviti ovaj mec.
(W.T.F., 12. maj 2016 21:07)

Jarane ti nisi cist.

Blicc

pre 7 godina

Незгодан Белучи плус пет грешака Новака у првих пет поена.. Озбиљан противник је у питању, прави шљакер, али мислим да ће Новак победити уз мање проблеме. Идемо, Ноле!

Ninjo

pre 7 godina

Hhahahags nemoguće. Ovoliko ponižavanje svetskog broja 1 nije viđeno u istoriji tenisa.
(realnost, 12. maj 2016 20:12)

Si video? Osvojio prvi set, posle ga ovaj natrpao I Belucija zajedno sa tobom poslao dom.

Mare

pre 7 godina

Primetio sam da mnogi ovde često komentarišu nekakva taktiziranja ili namerno gubljenje mečeva, da bi se teniser odmorio. Ja se izvinjavam, ali to veze sa istinom nema. Trenirao sam deset godina vateropolo, brat isto a otac je 15 godina bio dzusdista i dakle kao neko ko dolazi iz sportske porodice, mogu vam reći sa 100% sigurnosti da pravi sportisti, ako su maksimalno spremni za borbu i psihicki i fizicki, nikada ali nikada neće taj meč namerno izgubiti (ne racunam ona namestanja meceva u sporotiva i namerno gubljenje zbog kladionica, to za mene nisu sportisti). Neće namerno izgubiti zasto sto kao prvo nakon hiljada sati treniranja i stotina litara prolivenog znoja, namerno gubljenje bilo kog meca za sportistu predstavlja pljuvanje na samoga sebe, a kao drugo to je nipodaštavanje protivnika, pravi sportista to nikada neće sebi dozvoliti. Samo oni koji se nikada nisu baviil sportom mogu da govore kako Novak namerno izgubi meč da bi odmarao za neki naredni turnir. Jedino taktiziranjej koje Djokovic bi mogao da uradi jeste recimo da se povuče pre meča, tj da ne izadje na teren. Ali kada izadje igra najbolje što tada ume, u to budite sigurni.

M.C. Brondby M.C.......znas i sam! :-)

pre 7 godina

@Za admina,ako takav uopšte postoji na ovom sajtu:

dokle će se puštati idiotski postovi bez gledanja (kao Brondby)a odbijati mnogi učesnici ovde od kojih se bar ima šta pročitati.
Da li ste svesni da time ne poštujete svoje čitaoce.Na mobilnom sam skrolovao pola sata brondbijev "post" da bih uopšte mogao da pratim temu.Zaista sramota.
A Novaku svaka čast,pokazao je mentalnu čvrstinu i odradio meč kako smo i očekivali.
(Tennis fan, 12. maj 2016 22:03)

Pa Mr admin je verovatno sam i smislio taj komentar, vrhunac njegove kreativnosti po pitanju sporta, a tu je da bi se ljudi bar nekako privukli da ostave komentar na bezgranicno dosadne, prekopirane i izmisljene sportske vesti, ne odnosi se na Sasu naravno, sto samo pokazuje da je gomila nazovi novinara na ovom portalu debelo zalutala u svet sporta!

Bravo Nole......i Brondby naravno! :-)

Galopirajuca pogacica

pre 7 godina

Koliko je samo zavidnih ljudi brze bolje krenulo da likuje zbog prvog seta. Ja razumem da vam se neko ne svidja ali da zivis za to da neko dozivi neuspeh i da to slavis to je dno dna.

JeRemija

pre 7 godina

@W.T.F
1)Uvek sačekaj kraj meča pa onda komentariši. Ovako ispadaš glup:)
2) Evo Đoković se silno potresao što sa njim nećeš slaviti pobedu. Čak se priča da je pao u depresiju i svašta mu pada na pamet...Valjda će nekako pregurati.

drug Vucela

pre 7 godina

Kako su samo ponadali deda Rodzerovi, Vamos Tamos, Kolindini i JSD trolovi hahahahahahaha.

Niko vam nije javio da je Terza usao u Belucijevu svlacionicu, i jos uzgred odigrao iz 2 u 1?

Neiskusno, ali bice bolje....

Dushke

pre 7 godina

Dobar teniser Beluči, ali Brazil je to, džungla u glavi! Dok je naš Nole uglavnom na pašnjacima.
Prvi set je odblejao (pauza je bila potrebna), a zatim je opušteno priveo stado u tor. :)

Dejan

pre 7 godina

Hejteri, da li vam se ikada smuci da ispadate toliko glupi? Znate, to traje vec... Ali ne, ipak svaki put kad Nole izgubi gem/set, sta god, vi u tome vidite radost i svoju srecu i brze, bolje to pokazete na ovom ili onom forumu... I pored toga, na kraju, opet i nanovo, ispadate budale. Kako vas ne mrzi vise? Ako vi svoju srecu trazite u tudjem neuspjehu, onda su vasi zivoti, tragicno tuzni, jer vibsamo tako mozete da pravdate sopstvene komplekse i neuspjehe...

Magnus

pre 7 godina

Istina je da ovo nije fino da se vidi da broj 1 gubi set 6-0. Ali, realno. Boli ga uvce.

Svi mediji, novinari, glupsoni postavljaju pitanja, naslove i clanke (svi osim nasih, da se razumijemo). "Yel bolje za svjetski tenis da Novak malo i izgubi, ovako je dosadno."

Evo sad za vrijeme finala sa Murrayem, onaj pacenik na SK1, i pacenici na Skyu analizirali kako bi to bilo dobro za svjetski tenis jer dominacija traje predugo.

(Naravno, nikad se nisu to pitali dok je zeka rodjer bio prvi, al...)

I sta Nole napravi.. pa da im malo.... ostane duze na terenu, smara .... al uzima pare i titule.

Ako ako :)

Mare

pre 7 godina

(W.T.F., 12. maj 2016 21:07)

Nadam se da ne kriviš Đokovića i za sopstvenu nepismenost.Ne moras da slavis Novakovu pobedu, gledaj da se opismeniš i da onda to proslaviš.

Struki

pre 7 godina

Sutra 49 mec Nadal-Djokovic,ocekujem spektakl i sasvim drugaciji mec od ovog sto je Novak odigrao veceras,i naravno pobedu prvog igraca sveta!

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Onda nek kaze bole ga ledja ili sta treba i ciao. Ovako je samo bad sport.
Nemogu da verujem da me ovolko iznervirao!
Mozda ce jos i da dobije al ja necu s njim slaviti ovaj mec.
(W.T.F., 12. maj 2016 21:07)

Moderne poliglote.

Jocagomboca

pre 7 godina

Beker ce eksplodirati, crveniji je od Noletove majice! Dobro je sto mene niko ne vidi!!!! Mozda nisam ni ziva!!! Ajde Noleeee!!!

City Girl

pre 7 godina

Pustio Brazilca da se ispuca u prvom setu. Nije hteo da se preterano trudi kada je vec izgubio dva puta servis. Drugi set - druga prica.

T SIZZLE

pre 7 godina

Sta reci na kraju ovakvog takmicarskog dana:

stice se utisak da su svi favoriti otisli dalje izuzev Federera (njega je tesko i uzimati za ozbiljno posto nema kontinuitet osvajanja velikih titula jos od pobede protiv rovitog Henmana pre 10 godian.

Italijanska publika je uglavnom za Novaka sto i nije cudno jer ga sve drevne civilizacije uglavnom obozavaju.

Novace obavezno rasporedi snagu jer cekaju te 3 GS koje racunam da osvajas kao i OI.

skydog

pre 7 godina

Nikad mi nece biti jasni oni koji komentarisu meceve za vreme njihovog trajanja.Veci deo takvih na kraju budu samo za smehotresnu olimpijadu.

dominus

pre 7 godina

Bio sam ubeđen da će izgubiti meč. Ne zato jer želi izbeći Nadala pre RG ili zbog nameštanja (daleko bilo), nego što bi imao više vremena za odmor pred Pariz. Očigledno ima drugačije planove.

Danac

pre 7 godina

Ua Brondby!

Mislim, nemam ja pojma ko je taj gospodin Brondbi, nego da vidim da li će i ovakav besmislen komentar da prođe.
(Đole, 12. maj 2016 21:58)

Brondby (Brøndby IF) je fudbalski klub iz Kopenhagena, stalan clan prve lige u Danskoj poslednjih tridesetak godina..
Motaju se po tabeli u zavisnosti od ekonomije, ove godine su tu negdje u vrhu, 4-5.
Nista vredno paznje.

alejandro

pre 7 godina

Veče kad su Berdih i Novak sadili "krompire"! Šljuska u vidu nule je opomena Đokoviću da se igra na šljaci a ona ne trpi igru kakvu je Novak prikazao u prvom setu, setu za zaborav! Ne ponovi ga skoro! Inače protivnici su mu po meri sve do finala i generalna proba pred RG! Dakle, Beluči, sledi Nadal, ako njega preživi Novak će u polufinalu na ili Nišikorija ili na Tima! No za mene je najveća enigma i u Madridu i ovde u Rimu branilac titule sa Rolan Garosa od prošle godine: Sten Vavrinka!Da li je zaista taktiziranje ili nešto drugo po sredi?! No i to ćemo uskoro videti! Trenutno nema ga nigde!!

winetou

pre 7 godina

Ovo je i sramota za broja 1, ali i žešće nepoštovanje publike koja je platila karte. A posebna priča je koliko čovek uvek taktički loše igra protiv Belučija kojeg bez ikakvih problema redovno dobijaju i Nadal i Federer i Murray. Juče se raspada protiv onog panja koji je identična a lošija varijanta ovog tupsona Šardi-a kojeg je Murray danas polupao 6:0. Tuga jer je Đoković objektivno za 2 klase kvalitetniji igrač od Murray-a, a dopušta sebi ovakve blamove praktično svaki turnir zadnjih 2 godine. Nije problem izgubiti niti je poenta samo pobediti!

Sad baš čekam komentare u stilu kako je neko negde "zapretio" ostalima da Nadal mora po svaku cenu da osvoji 10. RG titulu.
(shamanNS, 12. maj 2016 20:57)


A da ti lepo sacekas da se mec zavrsi pa da pises.Shvati da Nole moze da odigra kako mu se hoce,ako ne verujes pogledaj ko je prvi zadnje tri godine i koliko mastersa je osvojio prosle godine,a sta vec ove.Covek prosto stedi snagu na pocetku i onda u plufinalu i finalu dodaje pun gas(pogledati AO open ove godine).

Dacha

pre 7 godina

Koliko ja vise opusteno gledam Noleta,ama nema sekiracije ni malo...izgubio prvi set...sa nulom...pa sta...opusteno dobija to Nole...i gle cuda lagano preokret a ja se uopste ne nerviram,samo udjem na komentare i smejem se ovim pacenicima...ali stvarno ne mogu da razumem da ima ovoliko ljudi koji mrze Noleta,aj razumem da ne vole Federera mada i to je glupo ali da ne volis verovatno najboljeg sportistu svoje zemlje u istoriji e to ne razumem!! Nema takav smo narod,ne podnosimo druge ljude koji su uspesniji od nas samih i zato nam ovako i ide,svaka cast izuzecima ali ovo se odnosi na ove iskompleksirane pacenike!!

goblin

pre 7 godina

Kako su se ponadali ovi nesretnici kojima su Novakovi retki porazi jedina radost u zivotu,Beluci je bio kilometrima daleko od pobede,Novakov jedini "kiks" u poslednji 5-6 godina je Veseli,hajde da nabrajamo Nadalove,Federerove,Marejeve...Sutra Nadal prolazi kao Beluci u 2 i 3 setu.

Optimista

pre 7 godina

Da li ce neko od silnih hejtera i prepostenih strucnjaka sad napisati izvini Novace, mi nemamo pojma i mi te mrzimo zato sto si uspesan.

Glas Srbije

pre 7 godina

(shamanNS, 12. maj 2016 20:57) E bas si neki shaman, pogledaj krajnji rezultat a onda na spavanje. I nosu da gurnes pod krevet da ne upadnes u nju kad budes ustajao.

Inteligencija kao TELEgencija

pre 7 godina

@ "Sta je sa Bekerom ljudi? Ako neko zna nek napise. Posto ga dugo nema na mecevima kad igra Nole."
(gkv, 12. maj 2016 21:10)

Sastavlja test inteligencije da ti posalje. Samo pazi na pitanja iz lepog ponasnja!

Rade

pre 7 godina

Beluci svaki put igras kao dopingovan protiv Novaka i svaki put places, plakaces i sad to ti garantujem, grcaces u dusi od bolova nakon poraza.

anica

pre 7 godina

Dobro bre pljuvaci, kada ce da naucite da vam to kmecanje nista ne predstavlja, to trcanje pred rudu...covek je najbolji u istoriji i pomirite se sa tim. Bravo Novace, radujem se sutrasnjem mecu protiv Rafe.
Kragujevac ceka 30. masters.
Pozdrav svim iskrenim Novakovim fanovima.
LEGENDO MOJA!

Dezurni namcor

pre 7 godina

Ovo moze samo Broj1 i niko vise,da od izgubljenog meca u najavi,napravi takav preokret i podigne nivo igre.Mec je upravo zavrsen,bravo majstore!Misevi,brzo u rupice i pokrite se usima!

Srdjan

pre 7 godina

Losa igra Novaka i sjajna igra Belucija. Ta reci. Cak iako se nekako provuce Novak i dodje do Nadala sutra bice bas cupavo. Plasim se da bi Nadal ako slucajno dobije Novaka u Rimu, mogao da poleti i na kraju i osvoji RG. Opet se nadam da je ovo danas samo los dan i da ce Novak uspjeti da preokrene i da se trgne sutra protiv Rafe. Ajmo Nole!

Svete

pre 7 godina

(daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

Ne pratis ti to bas dobro Davidovicu ko je osramotio mesto broj 1., ko je pun sebe i koga je bas briga, ko je popularan ili koga cene a koga ne, da li je Rafa ikada bio povredjen ili nije...
Sramoti turnir, ma nemoj Davidovicu, cime ? Znas li sta ti je sramocenje turnira, kada izaces u dzemperu pred punom dvoranom i kazes ,,Ne mogu da odigram dovoljno dobro kako bih imao sansu da pobedim Novaka'' i onda organizatori da ne bi ispali volovi zovu Mareja da igra prijateljki mec sa Novakom do 8 dobijenih gemova, e to ti je sramota Davidovicu !
Da li neko moze da dostigne Novakov nivo igre a da ne daje sve od sebe ili da radi sta hoce, ti Davidovicu mozda Novaka poredis sa Tomicem, tu su negde po tebi ?
Djokovic nije ni prvi ni poslednji broj 1. koji je set izgubio sa 0, a znas sta Davidovicu da je igrao bolje ne bi doziveo 0 ali nije i prosao je tako kako je prosao zato i postoji 0, znas da je tada igrao poprilicno lose, a sutra cemo da vidimo sta ce biti sa Nadalom.
I Barcelona je izgubila 4-0 od Celte i Bilbaa pa sta mislis Davidovicu da li se neko seca toga ? Cleveland je gubio 30 razlike, mislis da neko zna to ? Jordan je gubio 30 razlike, ti ces mi verovatno reci datum Davidovicu ? Bolt je trcao ispod 10 sekundi ali ti ne znas kada je to bilo Davidovicu, e moj Davidovicu !
Bravo Djokovicu...

sarajevo u srcu

pre 7 godina

Hajde novak uzmi makar set ziv bio.
Igrao sam 18.5 gemova vise,samo jos to i Milano 2 basket,bozeeeee.
Na pocetku navijam da Belluci uzme koji gem,vid sad belaja.
Okreni to Nole da se ne sekiram.

P.S. A sto Gofan pocisti Berdiha 60 60 auuuuuuuùuuuu

S' tobom je lepši svaki dan...

pre 7 godina

Kako god igrao, Novak je nešto najljepše što se u sportu moglo dogoditi za ove napaćene prostore.Hvala ti Nole što postojiš.
(Jole Keršme, 12. maj 2016 20:29) Dodao bih još samo i Crvena zvezda i apsolutno se slažem!!!

W.T.F.

pre 7 godina

Kapiram da ga bas briga za Rim - mozda. Jer je prvi jer ima pare jer se dokazao jer... Al da ga nije briga da ga gledaju roditelji da se tako razvlaci i prevlaci i da ga nije briga za tolko ljudi koji su mu fans - ako mu se ne da, sto takodje kapiram, onda zasto se igra sa svim tim ljudima? Onda nek kaze bole ga ledja ili sta treba i ciao. Ovako je samo bad sport.
Nemogu da verujem da me ovolko iznervirao!
Mozda ce jos i da dobije al ja necu s njim slaviti ovaj mec.

tenis

pre 7 godina

Izgleda da su teniseri provalili da sa Novakom moze "na crtu" samo sa ofanzivom, agresivno, udarati lopticu iz sve snage pa ako prodje-prodje. Mora i Novak da bude ofanzivniji i da odgovara istom merom. I on je valjda shvatio da ne moze da pobedi ako se uglavnom brani. Samo napadacki i nece vise biti problema kao danas u prvom setu.

JeRemija

pre 7 godina

A hejteri se ponadali...
Umesto toga su ih preplavila osećanja na koje su navikli kada Novak pobeđuje kao što su tuga, neverica, bol, žalost...

P*F*C

pre 7 godina

u 5:0 nema veze sto gubi,nego mi cudno nekako sve,kao sebe da gledam dok igram,los servis,lose sve, rekreativno ovo izgleda,ali verujem da ce se vratiti.Ajmo Nole!

ajde

pre 7 godina

Na takav komentar Brondbija (koji nema veze s temom i teško ga je čitati) vredi se žaliti, odnosno na rad moderatora.
Imate kontakt na web verziji sajta b92, pa izvolite. Ajmo svi. Možda se nešto promeni i počnu da se poštuju čitaoci.

aleksandar

pre 7 godina

siguran sam da novak ne igra svom snagom i da mu rim nije prioritet,e sad klasik je klasik,nole protiv rafe,rafa ima vece sanse jer se novak jednostavno sprema za RG i OI u RIU,ali mu sigurno nece pokloniti set kao beluciju.i jos nesto,nikada nije upao u tezi kostur nekog turnira.

dr

pre 7 godina

Koliki neko treba da ima problem u glavi da bi bilo koga pljuvao na način na koji pojedini patološki slučajevi ovde rade? „Montekarlovčanin sa albanskim korenima“? Na kojim si ti teškim terapijama i kakve ti traume vučeš iz nesrećnog detinjstva, jadna, napaćena dušo? Moraće doktori da vam povećaju doze danas, kad Nadal ode kući.

veder

pre 7 godina

Koliko stupidnih komentara od ovih Novkovih 'obožavalaca'! Da čovek ne poveruje koliko patološke mržnje u komentarima! Nije se meč završio a oni donose sud o Novaku, kako je on sramota za tenis!? Pa dal' neko normalan može da pišeo ovakve bljuvotine samo zato što je izgubio set sa 6:0?
Koliko ga mrzite ljudi pa to nije normalno!
Zamislite da neko iz drugog naroda pljuje po svom najboljem sportisti koji je tri puta najbolji sportista na planeti, broj 1, rekorder u masters titulama, 11 GS titula...da li to možete zamisliti? Pa šta je vama u glavama kad toliko mrzite najboljeg tenisera današnjice?
Ovo je sve za posmatranje, jer kad toliko ljudi patološki mrzi svog najboljeg pretstavnika onda nešto debelo ne valja u narodu.

Kriticar

pre 7 godina

Da mi je videti IP-adrese korisnika, koji pljuju Noleta. 90% tih komentara dolaze iz komsiluka (npr. Hrvatska, Bosna, Crna Gora). Kompleksi...

Vaše ime

pre 7 godina

Klasični teniserski komentari na B92.
Pišem ovde već 5 god. i uvek je isto. Ide se iz krajnosti u krajnost.
Svaki treći komentar je (namerno izgubio) zbog toga i toga...
Svaki drugi komentar je takmičenje ko će više da ispljuje pljuvače.
Od 200 komentara možda ima 10 o samom meču, analiza neka, mišljenje, neka realna kritika, bilo šta a da nije pljuvačina protiv ili za Novaka.
Realno, skidam kapu moderatorima koji su zaduženi za sport. Šta sve oni čitaju ne mogu ni da zamislim. Plus, kad je meč ovakav kao ovaj danas, verovatno im u jednoj minuti dođe nekih 100 komentara.
I evo, biće i 500 komentara za ovaj meč a neće biti i jedan jedini o samom meču, analiza neka, nešto pametno da pročitam, da se složim ili ne.
Ali ''šta je hejteri'' i ''nolo nema pojma'' - toga neće hvaliti...

goran

pre 7 godina

Alo bre hejteri i pljuvaci sacekajte da se prvo mec zavrsi pa onda komentarisite do mile volje...evo Novak vam je opet po ko zna koji put zapusio usta, i posle bledog prvog seta u kojem nije licio na sebe se podigao i potom razbio Belucija za novi klasik protiv Nadala...
Sta jos reci o ovom mecu , ruku na srce nekako se i pre pocetka meca ocekivalo da Novak nece lako izaci na kraj sa ovim Belucijem ,jer vec godinama se protiv njega uvek muci,ocigledno je da mu ne lezi njegov stil igre ili Novak ima problem sa motivacijom pa ne ume da od starta zaigra kako zna i ume vec sve nekako igra stegnuto i u grcu kao danas u prvom setu kada je igrao maltene kao rekreativac, ali izgleda da ga je bas ta nula koju je doziveo u prvom setu trgla iz letargije i nakon toga je krenuo da igra mnogo bolje (mada daleko jos od toga kako najbolje zna i ume) i na kraju preokret i pobeda nisu dolazili u pitanje...sutra protiv Nadala verujem da Novak nece ponoviti ovakvu igru jer Nadal mu je stari rival i stara musterija i nekako Novak za njega uvek ima igru ,u svakom slucaju bice interesantan mec da vidimo dali se Nadal vratio i dali moze ozbiljnije da pripreti Novaku ili ce Novak nastaviti dominaciju i jos vise psiholoski pritisnuti Nadala pred RG!

Nebojša

pre 7 godina

Prvi set kao da sam ja igrao u druga dva kao da ga je neko naterao da igra ali je ipak završio posao sutra ipak očekujem sasvim drugi pristup i naravno pobedu.

Jelena

pre 7 godina

Novak nije mašina. Ima padove, loše trenutke, ali na kraju ostane najbolji na svetu.
Nisam se potresla, nadala sam se da će pobediti.

teča rasa

pre 7 godina

Доброје, Новак се осигурао да не добије (0:5) први сет... а не ко јуче!
(teča rasa, 12. maj 2016 20:11)
+6 -19

Очито нисте укапирали... ал' нема везе. Једноставно сам мислио да се Новаку иде кући, већ други дан игра у "леру". И није ово лоше. Убудуће за овакве би требало увести да крећу од 1:0 или одмах да предају јер и тако више неће бити интересантно! Ни њима, ни нама а Новаку није одавно.

anica

pre 7 godina

(?, 12. maj 2016 21:13)
Cemu toliko nervoze? Moze mu se da pobedi i kad izgubi 6:0...i sta sad?
Inace, Nole ne mora da osvoji ovo, ali ce osvojiti. Koliko frustracije Nole budi u ljudima, neverovatno.

Pegone

pre 7 godina

@Beži od Nadala! ha ha ha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaa, 12. maj 2016 19:56)
@gubi ovaj mec, namesten
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (apokatastrofa, 12. maj 2016 19:56)
Sami experti ostavljaju ovako inteligentne komentare .
Btw ko je primetio da Nole ima problema kad igra sa Belucijem,Andersonom i Wawrinkom ?
Mozda ima jos neki igrac ali mi se cini da su mu ova trojica najtezi protivnici .

Dule

pre 7 godina

...ljudi, kada je meni malo vec dosadilo da ga gledam-kako li je njemu sa igranjem? :-)umoran je covek, verovatno psihicki ispraznjen..a i ovaj manijak mu ne lezi.

Svete

pre 7 godina

@DOMINO
Onda ga treba izbaciti zbog namestanja i zabraniti mu da igra. Jel tako bote, ili bi ti onda slinio i pricao kako nema govora o taktiziranju i namestanju?

D10S

pre 7 godina

Nole ima jedan poseban dar. Mnogo od vas ga prate, isto kao i ja, vec godinama. U zadnjih par sezona je usavrsio to. On moze na svakog protivnika da se prilagodi. To je genijalno. On kada igra protiv 80. na svetu, on igra sa 50% snage. I to je dovoljno. Kada igra protiv 2. na svetu, on igra sa 95% snage. E, to je njegova prednost. Uvek kada zagusti, Nole moze da izvuce jos tih 5%. To je ono, kada u 5. seto odere Andy-a 6:0. To je ovo, kada gubi, pa se ubaci u 5. brzinu.

Nole je terminator! On uglavnom gubi samo kada je fizicki ili psihicku umoran. Ako igra na svojih 100%, ne postoji teniser u istoriji ovog sporta koji moze da ga pobedi.
Potvrda je mec protiv Nadala od 6. sati. Nikada niko to tako ne bi odigrao. Mozda i najbolji mec u istoriji tog sporta. Nole je bio na 100%. Bio je i Rafa, ali Rafinih 100% su Noletu 99%.

Tako da nema brige za ovog Srbendu. Bice najveci u istoriji ovog sporta.

lubrikant

pre 7 godina

Beluči će biti rasejan i dekocentrisan zbog opoziva njegove predsednice, sigurno će mu to odvlačiti pažnju. Mislim da tu Novak mora tražiti šansu...

schlyamm

pre 7 godina

Nekako mi zao ovih trolova, sovinista iz komsiluka i autosovinista, bas su se poradovali i potrcali sa komentarima i sa radovanjem, najzad da im svane raodstan dan u zivotu, a kad ono...

teča rasa

pre 7 godina

Sta je sa Bekerom ljudi? Ako neko zna nek napise. Posto ga dugo nema na mecevima kad igra Nole.
(gkv, 12. maj 2016 21:10)

Гледаш ли ти или само читаш...

psiholog

pre 7 godina

Čim je tata Srđan na tribinama naš Nole ne može da se sastavi. Šta taj čovek radi unutar porodice stvarno nebi da ulazim al nedeluje mi na dobro.

shamanNS

pre 7 godina

Ovo je i sramota za broja 1, ali i žešće nepoštovanje publike koja je platila karte. A posebna priča je koliko čovek uvek taktički loše igra protiv Belučija kojeg bez ikakvih problema redovno dobijaju i Nadal i Federer i Murray. Juče se raspada protiv onog panja koji je identična a lošija varijanta ovog tupsona Šardi-a kojeg je Murray danas polupao 6:0. Tuga jer je Đoković objektivno za 2 klase kvalitetniji igrač od Murray-a, a dopušta sebi ovakve blamove praktično svaki turnir zadnjih 2 godine. Nije problem izgubiti niti je poenta samo pobediti!

Sad baš čekam komentare u stilu kako je neko negde "zapretio" ostalima da Nadal mora po svaku cenu da osvoji 10. RG titulu.

DR

pre 7 godina

Svi pričate ovo ono,rekla kazala,bla bla bla. Niko ništa konkretno nije rekao. Izgubio sa nulom,pa šta.
Sve na stranu,ali ja imam sami utisak da je Novaku Roland Garos baksuz i da to nikada neće osvojiti. Ne daj Bože,ali takav utisak imam. Uvek se pojavi neka prepreka. Tako. da NOVAČE ĐOKOVIĆU,samo napred. Šta god još osvojio osvojio,ti si za mene KRALJ !!! Ali polako za tri četiri godine,ja sam ubeđen da ćeš preteći ovog našminkanog švajcarca sa grend glemovima. Ostali neka pišu i iznose svoja mišljenja,ali realno.

Jablan

pre 7 godina

Nisam gledao prvi set,kad sam poceo da gledam bilo je 5:3 za Novaka,ali ona nula Novakova nije mi se svidjala upravo zbog Novace tvojih navijaca.dobjo si lagano treci set,pobedio si ali nikada nemoj da dozvolis da bez otpora prema rivalu dozivis blam.Novace ti si najbolji teniser a sto ce istorija i da dokaze i nemoj molimte da ti se vise ovakve stvari desavaju.Sutra protiv Nadala zaigraj tako da ce te Veliki Nadai pamtiti celog zivota tebe i tvoju igru koja treba da udje u istoriju teniskog sporta molete svi tvoji navijaci koji se nalaze u Rimu a i sirom sveta a najvise iz Srbije.Jablan

Error s onoga svijeta

pre 7 godina

svi vi koji ste ovde izrazili nezadovoljstvo povodom brondbijevog trolovanja, legli ste mu ko šargi motka, jer u tome i jeste poenta trolovanja.

guverner sa galapagosa

pre 7 godina

Sta god uradio u ovom mecu Nole je i dalje najbolji,ali ljudi molim vas za malo objektivnosti.Ona sto je radio oko 2011 kada su na vrhuncu bili Rafa,Fedex,Delpo je bila dominacija. Ovo sad je izivljavanje nad jednostavno prosecnom konkurencijom. Fedex i Rafa su dobri,Marej takodje,ali ovi teniseri poput Nišikorija,Berdiha i ekipe su solidni igraci koji nikad nista nisu uradili. Ne zelim da nipodastavam Noleta,ali,objektivno,dokle god se ne vrate Rafa i Delpo ili se ne pojavi neki zaista kvalitetan teniser,ovo ce biti besomucno izivljavanje nad boranijom

kuk

pre 7 godina

Pozdrav!
Ljudi ovaj turnir je neka velika namještaljka. Berdih gubi 6:0 6:0 , Vavrinka gubi bezveze, Federer gubi bez borbe, Nadal prvi set igra guravo i gubi , a 2 i 3 set rastače Kirgiosa... Ma pogledajte sve rezultate i biće vam jasno.

Slavko-Vrekic

pre 7 godina

Novak sebi moze da dozvoli par poraza, jer to nije strasna stvar.Cak mu i odgovara, jer ce imati vremena za odmor i za bitnije turnire.Kako god napred Nole.

maSi

pre 7 godina

Prvo se dobro isplačeš, baš dobro, ko dete i onda kreneš sa deprozepanom. Dve tablete, jedan vinjak, dve tablete, jedan vinjak na svakih šest sati....i pete nedelje počinje stvar da se lomi, ili se...

BeKo

pre 7 godina

Očigledno ima drugačije planove.
(dominus, 12. maj 2016 21:39)

Pa recimo da vežba upravo za RG jer se tamo igra na tri dobijena seta. (7x3 min. ukoliko želi da osvoji ) Cenim da će sve do kraja igrati u tri seta čak iako izgubi, mada verovatno neće.

bojan

pre 7 godina

ne ide mi u glavu bas da nameste da bude 5-0 prvi set mozda bude i 6-0, i da mu je los dan ne sme da dozvoli da ovako gubi svetski broj jedan, ovo je smejurija

ovo je pravi uzrok "krompirića"

pre 7 godina

U prvom setu pre nego sto je pao mrak, semafori jos nisu osvetljavali teren koliko je to Novaku, sa njegovim socivima bilo potrebno!
(Bec opet ceka titulu, 12. maj 2016 21:00)

Nisam gledao prvi set ali sam pretpostavio šta je u pitanju.
Odavno sam primetio, kao da ima blaži oblik "kokošijeg slepila". Sećate se prošlogodišnjeg Rolan Garosa i meča sa Marijem u sumrak? Zato se i igralo u pet setova i zbog nastavka sutradan, bez odmora igrao u finalu.

hleba i igara

pre 7 godina

@Stefan
Ma ne, zemlja nam je ovakva kakva je zbog budala koje fanaticno slave pobede tenisera dok im se drzava raspada (bukvalno), rade za 200 evra, a misle da je sve dobro jer eto, Nolo je pobedio.

daagan davidovic

pre 7 godina

Ne pamtim da je neko ovako bezocno osramotio mesto broj 1. Sa nulom covek gubi set protiv Belucija i bezobrazno svojim ponasnjem pokazuje da ga je bas briga. Bahat i uveren da moze da radi sta hoce. Pa se opet pitajte sto ga "ne cene dovoljno". Ovako nezaintersovano ne bi igrao ni 500 igrac sveta.Kao covek koji voli tenis, voleo bih da ga Beluci dobije 6:0, 6:0 da ga ponizu sasvim, jer svojim odnosom koji nije ni na nivou jaceg treninga, Djokovic sramoti turnir. Branio sam ga nekriticki kada su ga drugi zvali bahatim, ali sam pogresio. Momak je pun sebe i ubedjen da je najbolji svih vremena. Bezobrazna kalkulacija, u koju se Brazilac nije zeleo da uklopi pa ga je ladno isprasio sa krompirom. Da nema Belucija, trebalo ga je izmisliti. Sram te bilo Novace. I zao mi je sto Rafa nece imati priliku da te ponizi sutra. On je i u najvecim problemima sa povredama davao sve od sebe. Zato je on Rafa.

Boris

pre 7 godina

Jasno je kao dan, da on zeli da ispadne kako bi sto bolje pripremio za RG. Mislim da je juce pobedio iz nekog cudnog principa..ili mozda zbog publike..ali je odglumio povredu ledja, ba koju ce danas da se "izvlaci". Btw..skroz opravdano i logicno...wawrinka i fed su to danas uradili...nadal je druga prica, njemu je potrebnovise igre kako bi se uigrao za rg.

majtimajk

pre 7 godina

.......", a moje komentare u opšte ne puštaju.
Mnogo pozdrava iz Oxforda."
Good Buy
(Bella Bond, 13. maj 2016 00:01)

- aa..., na Oxfordu ucis engleski? zelis nam dobru kupovinu!? ....
treba: good bye! (bez uvrede, please, to je moja mala opsesija da pronalazim male greske!)

cheers!

Bg

pre 7 godina

Čuj ove pojedince koji su kao znali da će Nole posle 6:0 da pobedi! hahahahaha
Taj koji je bio opušten posle krompira koji Nole nije zaradio 3 god. ili nije normalan, ili ne zna ništa o tenisu. Normalno, sad su svi najpametniji kad je meč gotov.
Evo i ja sam ZNAO da će Novak lagano da pobedi, pustio je prvi set jer mu je Beluči simpatičan, dao mu fore...bla,bla,bla... tastatura sve trpi.

Sinkegrof

pre 7 godina

Ne znam sta ce biti do kraja ali mislim da nece da zapinje u Rimu...mozda gresim...imam utisak da ce odmoriti do Pariza...a Madrid je uzeo sa zadovoljstvom...uzece i Pariz i tu zaraditi nove poene...duga je sezona...pametno Nole..Napred Novaaaaak!!!

Deda sa balkona

pre 7 godina

Svaka čast Novače! Samo napred!
Volim neizvesnost u njegovim mecevima. Zato i volim da ga gledam. Igra uzbudljiv tenis. Nenamerno.

Neutron

pre 7 godina

(Bella Bond, 13. maj 2016 00:01)
A ovaj pustili, da se vidi da pustaju. Meni puste pola, pola ne puste i nema nikakve logike u kriterijumu. Kao lutrija. Koliko sam puta sebi rekao nikada vise, ali zivim daleko pa mi ovo dodje kao neka veza sa zemljacima i tako teram dalje. Ali je bas iritantno postalo. Da li ce ovo biti objavljeno, ne verujem. Sta se desava, B92? Koga vredjamo?

Pukovnik Vranic

pre 7 godina

Kako covek da ostane imun na ovakve komentare? Vecito udjem na neku vest o tenisu, na komentare i iznerviram se.
Pa pobogu ljudi, cemu toliko mrznje i ruznih komentara na racun Federera, Mareja, Nadala? Djokovic je prvi na svetu, uzivajte.
Saljete vec 3 godine ikonu tenisa (u bukvalnom smislu te reci) u penziju, a on se covek sa svojih 35 godina i dalje igra sa "klincima" i ljusti ih gde god stigne. Cak je konstantno u prva 3 tenisera sveta, a vi i dalje "penzija, penzija, penzija". Ako vec hocete neku foru da prodate, dajte malo originalnosti, nesto novo smislite.
Ali verujem da su ti koji pisu pomenuto decurlija ili neki bas zatucani ljudi, koji ni sami ne shvataju da ce nakon povlacenja Federera taj isti tenis biti upola dosadniji i izgubice na gledanosti bar 20-30%. To je surova realnost, stoga, budite malo objektivni i vise navijajte za Novaka nego sto mrzite njegove protivnike.

Zbogom Jumko

pre 7 godina

Imam utisak da radnici... kako god da se u ovom poslu i na ovom portalu nazivaju, novinari, administratori, moderatori, palamuatori, kopipejsteri... da platu ili bonus primaju na osnovu broja komentara. Pa onda imamo njihovu vest ili "vest" i prvih nekoliko komentara takođe napisano i proizvedeno njima samima, čija je svrha samo da iziritira ljude, e da bi oni potom slali tuknalukovse komentare, nevezano sa glavnom vešću. I jedini način da ubijemo njihov prljavo zaraćen bonus je da ignorišemo i njihove komentare a bogami i same vesti i portal. Što od danas i činim.

Рајко Четник

pre 7 godina

Ноле, тргни се са дефанзивном игром нећеш никада освојити РГ.
Надал га је освајао много пута само зато што је играо офанзивно.

Bg

pre 7 godina

Ponekad mi stvarno nije jasna Novakova malodušnost.
Jedno je da izgubiš, namerno ili zato što je protivnik igrao bolje, ali ovo je brukanje.
Ovo je brukanje, ništa drugo, bruka!!!
Može i da pobedi, dzaba brate kad izađeš na teren u pidzami i spavaš pored 15 hiljada ljudi.

Nolefan

pre 7 godina

Sto volim ove pametnjakovice sto se jave posle meca i pametuju i prozivaju one koji su kritikovali Novaka posle prvog seta.Njih posle prvog seta nigde nije bilo a ne bi bili i da je izgubio , a neki bi ga pljuvali. Kao Zvezdu u kossrci.Na poluvremenu kada Zvezda gubi pisu svasta, teraju Radonjica a posle pibede Zvezde pisu hvalospeve

nolemanijakinja

pre 7 godina

Nole, nije u redu da ložiš hejtere! Baš su se radovali. Ali, sada sam sigurna da Novak osvaja Rim, čim je ovo prebrodio.
Vranjska Banja čeka 30. masters titulu!

asd

pre 7 godina

Bez nerviranja molim@ Lupaš gluposti! Suština sa moderatorima ovog sajta je što se promenila politika uređivanja. Često se deœava da sasvim obične komentare ne puste, a onda stupidne kao Brondby@ da. A što se tiče Novaka on zaslužuje svo moje poštovanje ( često mi je kidao živce ), jer vrlo dobro znam koliko treba da budeš dobar u tenisu da bi došao do br. 1.

Branko S.

pre 7 godina

Ovo je najbolje sto je Novak uradio,sa "dezurnim kriticarima" koji su posle prvog izgubljenog seta osuli paljbu po njemu. Ponadali se dusmani kad ono - prcccc!E Tako im treba,joj sto sam uzivao citajuci njihove opaske,us put se slatko nasmejao,pogotovo ono izbegava Rafu,ili bruka br.1 svetskog tenisa!? Napred Nole u nove pobede,igras pred roditeljima,nemoj da ih "brukas" - neverovatno sta sve hartija trpi i dokle ljudska zavist ide!Sto rece narod:za dobrim konjem se prasina dize! Ajd u zdravlje svim fanovima naseg sampiona!

Ivke

pre 7 godina

Sta god da je u pitanju ne sme ovako da se bruka. Najvise me nervira kada krene da udara bezveze kao neko placljivo deriste, samo zato sto mu ne ide dobro u nekom trenutku. To kod Djokovica nisam video jos od kada je bio klinac.

sljaker

pre 7 godina

Ноле, тргни се са дефанзивном игром нећеш никада освојити РГ.
Надал га је освајао много пута само зато што је играо офанзивно.
(Рајко Четник, 12. maj 2016 21:44)

Ofanzivno na sljaci, ne znam ko je igrao, sljaka je uvek bila defanzivna podloga. Ma sa sljake, osim Spanaca, su svi bezali.

Srbin

pre 7 godina

Koliko je samo njih pomislilo kada je Novak izgubio prvi set da ce izgubiti i mec. Pa da je ovaj imao u drugom setu 5-0,opet bi bilo 90% da ce izgubiti. Novak je mentalno nenadmasiv!

srle

pre 7 godina

sad bi bilo lepo da sredi nadala, da ovaj ne poleti mnogo pred rg.
cak sam mislio u jednom trenutku da bi bilo pametno izbeci susrete sa nadalom na sljaci pre rg, bas da ne bi dosao u ovu poziciju. ali dobro. ako ces da budes najbolji, nema odstupanja!
napred novak, po psiholosku prednost i 30. masters titulu!

Bond bez filtera

pre 7 godina

Bella Bond, 13. maj 2016 00:01
Mnogo pozdrava iz Oxforda.
Good Buy
Htela si da kažeš "Good boy" misleći na Novaka? Ili si htela da kažeš da je Novak kupio meč, pa u tom smislu "good buy", dobra trgovina? Ili te u tom "Oxfordu" još uvek nisu naučili da se doviđenja kaže isto kao i dobra trgovina, samo se malkice drugačije piše?

uf uf

pre 7 godina

Ajde, kada gubi fali mu svašta..boli ga kosa, obrva, trepavica, zulufi, infekcija tamo-vamo-ovde...a kad dobija to je pravi ?. Pitam se koliko godina i u koji razred ide persona koja smišlja ove naslove i piše ove tekstove.

Mikii

pre 7 godina

Bella Bond@

Koliko dugo zivis u Oksfordu, navodno?! Jos uvek nisi naucila da se na egleskom pise "goodbye"?! Ajde, bezi, ne brukaj se.

Goran

pre 7 godina

Nole nacionale taktizira. Nece da izadje na megdan Nadalu da mu ne dozvoli psiholosku prednost prije Pariza. Poceo je da pametno taktizira i igra maksimalno samo na GS kao Serena W. Ove godine je cilj da pored GS osvoji i Olimpijsko zlato.zbog toga treba da sacekamo kraj godine pa da vidimo da li je kriza ili pametno raspiredjivanja snage.

Zeljko

pre 7 godina

Ovaj pokolj najboljih igraca mi moze delovati veoma veoma sumnjivo...
Trenutno Nole gubi 6:0. 2:2 u drugom setu
Uf... sto sam tako skeptican....

bole bgd

pre 7 godina

Samo da citiram šta juče napisah i dobih puno minusa:
"Sutra Đoković gubi od Belučija, ili predaje meč zbog problema sa leđima. Isti scenario kao Veseli i Monte Karlo....treba se sačuvati, mentalno i fizički, za glavni cilj, konačnu pobedu na Rolan Garosu.
(bole bgd, 11. maj 2016 20:48)"

Šta sada kažete?

Toasty

pre 7 godina

Eto, posle se ljubitelji lika i dela Monte-Karlovcanina sa albanskim korenima cude kada se pojave informacije o namestanju meceva.Poveo protiv Nadala u pobedama pa sad izbegava buduce duele.Rodzer ce uvek, ali uvek, biti najveci, na terenu i pogotovo van terena.

DulePA

pre 7 godina

Ne znam da li se slazete sa mnom, ali Novak je maltene na svakom turniru koji je osvojio do sada imao jedan poprilicno tezak mec u nekoj od ranijih faza, koji ako prebrodi, uzima titulu skoro sigurno... ako je verovati ovom mom zapazanju, smesi se i titula u Rimu...

Bez narviranja, molim!

pre 7 godina

@(asd, 13. maj 2016 07:06)

Suština... Očekuju da kažem uvijek nešto o suštini, a o tom nije rekao ni Aristotel bogzna što...

I šta ćemo sad? Nisu ti objavili normalan, umeren komentar i ti si se iznervirao. Vredi li? Da nećeš možda da unajmiš privatnog detektiva da otkrije ko su administratori, pa da ih pronađeš da TI NJIMA objasniš "neke stvari"?

Ni meni se ne dopada kako se uređuje stranica, ali me niko ne prisiljava da je posećujem, niti da učestvujem u raspravi.

Ej, bre, pa Jumko i kompanija godinama na isti mamac love istu lovinu. Ne razumem njihovo zadovoljstvo, ali im ga čitaoci pričinjavaju svojim reakcijama.

Kakve paljevine moraju biti oni koji istim trolovima u pokušaju permanentno pokušavaju da objasne da nisu u pravu?

Danas svako ima pristup internetu i treba svim dozvoliti da se zabavljaju kako umeju sve dok ne krše zakon.

zelena trava

pre 7 godina

@ mare
Vas komentar je odlican, ali vecina komentatora na forumu potice iz one logike srpskog fudbala gde su nasi fudbaleri namerno izgubili da se odmore, a ne zato sto nemaju pojma.

?

pre 7 godina

@Filip
Koga briga krajnji rezultat? Izgubio 6-0 od Fonjinija, jasno je da se raspada i da nikad nece uzeti RG. Samo retardirana osoba moze da slavi pobedu i pored izgubljenog seta 0-6.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Mora Nole da preuzima uzde u poenima, jer je bitan kao u svemu u životu ne samo rezultat, već i način na koji se dolazi do njega.
Nole može da igra vrlo lepo, setite se 2007, 2008 i drugog dela 2011 pa to je bila prelepa igra Novaka... u svakom poenu je pokušavao da se nadigrava sa protivnikom... želim da gledam takvog Novaka, a ne ovog koji odrađuje posao.

Cxevu

pre 7 godina

Namesteno.Izgubice kao i Federer danas.Isto tako je namerno ispao pre nekih mesec dana od anonimusa kako bi odmlrio za Madrid.Sada je dosao da ispostuje organizatpre,ali ce namerno ispasti kako bi imao sto vise vre,ena za Rolan Garos.

nn

pre 7 godina

ha ha - ajde da sacekamo kraj al mi ovo mirise da namerno nece sad on na nadala ... cuva ga za Pariz!!!! po meni ako je tako pametan potez .. cupavom je poljuljano samopuzdanje od Novaka i zasto bi sad Nole cackao mecku i vratio mu ga uoci vrlo vaznog turnira za njega ?!

felix

pre 7 godina

Ista taktika kao i Maria protiv Novaka u poslednja 2 meča. 1. set igra opušteno, mlohavo, kako bi, da tako kažem, uspavao i opustio Novaka (i što je najvažnije - zamorio ga). Ako sa takvom igrom, event. ućari 1.set, ) tim bolje.
A onda, u 2. setu (kad podesi nišanske sprave) pritisne svom snagom!

Za Novaka je taj prelaz u 2. set često kritičan.

Beluči, realno, nema snage da odigra 2 seta protiv najjačih igrača, a na 3 dobijena, pogotovo...


Kad sam video kako igra prvi set, bio sam siguran da namerno gubi da bi ustedeo energiju za RG... ne znam zasto se posle predomislio... mozda zbog vruceg krompira u prvom setu... Beluci se navario, pa je to razbesnelo Novaka, da pobedi ovo sto nije planirao...
(D4miR, 12. maj 2016 23:53)

# Link komentara

shamanNS

pre 7 godina

"Covek prosto stedi snagu na pocetku i onda u plufinalu i finalu dodaje pun gas(pogledati AO open ove godine).
(winetou, 12. maj 2016 21:30)"

1) Baš si našao ovogodišnji AO za primer, gde osim 2 seta u polufinalu je odigrao loše sve ostalo uključujući i finale (2. i 3. set iako je dobio [jer je Murray invalid/luzer i posle Berdych-a najveća mentalna nula u Top 10] je bio lošiji teniser do te mere da je bilo mučno za gledanje nivo pasivnosti i pimplanja po sredini). To finale mu konkuriše za najlošije GS finale koje je odigrao u dosadašnjoj karijeri.

2) Logiku navodne štednje energije igranjem 3 seta i po 4 sata igranjem na 50-60% vs igranja ispod 2 sata tako što se sastavi na početku svakog seta 5 minuta igre na 90% i reši set bolje da ne komentarišem.

W.T.F.

pre 7 godina

Kapiram da ga bas briga za Rim - mozda. Jer je prvi jer ima pare jer se dokazao jer... Al da ga nije briga da ga gledaju roditelji da se tako razvlaci i prevlaci i da ga nije briga za tolko ljudi koji su mu fans - ako mu se ne da, sto takodje kapiram, onda zasto se igra sa svim tim ljudima? Onda nek kaze bole ga ledja ili sta treba i ciao. Ovako je samo bad sport.
Nemogu da verujem da me ovolko iznervirao!
Mozda ce jos i da dobije al ja necu s njim slaviti ovaj mec.

Brondby

pre 7 godina

Randers O

Brondby 2

idemoooooo u LE Samo Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby






































Samo Brondby

















































Samo Brondby





























































Samo Brondby




































































Samo Brondby













































Samo Brondby





































































Samo Brondby




























































Samo Brondby























































































Samo Brondby
























































































Samo Brondby

shamanNS

pre 7 godina

Ovo je i sramota za broja 1, ali i žešće nepoštovanje publike koja je platila karte. A posebna priča je koliko čovek uvek taktički loše igra protiv Belučija kojeg bez ikakvih problema redovno dobijaju i Nadal i Federer i Murray. Juče se raspada protiv onog panja koji je identična a lošija varijanta ovog tupsona Šardi-a kojeg je Murray danas polupao 6:0. Tuga jer je Đoković objektivno za 2 klase kvalitetniji igrač od Murray-a, a dopušta sebi ovakve blamove praktično svaki turnir zadnjih 2 godine. Nije problem izgubiti niti je poenta samo pobediti!

Sad baš čekam komentare u stilu kako je neko negde "zapretio" ostalima da Nadal mora po svaku cenu da osvoji 10. RG titulu.

daagan davidovic

pre 7 godina

Ne pamtim da je neko ovako bezocno osramotio mesto broj 1. Sa nulom covek gubi set protiv Belucija i bezobrazno svojim ponasnjem pokazuje da ga je bas briga. Bahat i uveren da moze da radi sta hoce. Pa se opet pitajte sto ga "ne cene dovoljno". Ovako nezaintersovano ne bi igrao ni 500 igrac sveta.Kao covek koji voli tenis, voleo bih da ga Beluci dobije 6:0, 6:0 da ga ponizu sasvim, jer svojim odnosom koji nije ni na nivou jaceg treninga, Djokovic sramoti turnir. Branio sam ga nekriticki kada su ga drugi zvali bahatim, ali sam pogresio. Momak je pun sebe i ubedjen da je najbolji svih vremena. Bezobrazna kalkulacija, u koju se Brazilac nije zeleo da uklopi pa ga je ladno isprasio sa krompirom. Da nema Belucija, trebalo ga je izmisliti. Sram te bilo Novace. I zao mi je sto Rafa nece imati priliku da te ponizi sutra. On je i u najvecim problemima sa povredama davao sve od sebe. Zato je on Rafa.

RATNI PROFITER

pre 7 godina

Naprenjacdka kletva. Novak neće osvojiti RG dok se ne učlani u naprednjake. I dapače treba da da podršku na izborima sledeće godine.

Toasty

pre 7 godina

Eto, posle se ljubitelji lika i dela Monte-Karlovcanina sa albanskim korenima cude kada se pojave informacije o namestanju meceva.Poveo protiv Nadala u pobedama pa sad izbegava buduce duele.Rodzer ce uvek, ali uvek, biti najveci, na terenu i pogotovo van terena.

Vamos

pre 7 godina

A u proslom kolu ste pisali kako je Djokovic protiv Robertsa igrao lagano, sa pola snage, pa je zato bilo 7 5, 7 5. Toliko o tome da ste pratili taj mec, mucio se Nole tad, muci se i sad..ovo je igra koja ne obecava

?

pre 7 godina

@Filip
Koga briga krajnji rezultat? Izgubio 6-0 od Fonjinija, jasno je da se raspada i da nikad nece uzeti RG. Samo retardirana osoba moze da slavi pobedu i pored izgubljenog seta 0-6.

sasa jokic

pre 7 godina

Mislim da je odluka da se ide kuci na pauzu. Da je prosao Korgios, mozda bi i orobali, ovako da se trosi orotiv Nadala, Nisikorija i Mareja.....tesko.

bole bgd

pre 7 godina

Samo da citiram šta juče napisah i dobih puno minusa:
"Sutra Đoković gubi od Belučija, ili predaje meč zbog problema sa leđima. Isti scenario kao Veseli i Monte Karlo....treba se sačuvati, mentalno i fizički, za glavni cilj, konačnu pobedu na Rolan Garosu.
(bole bgd, 11. maj 2016 20:48)"

Šta sada kažete?

hleba i igara

pre 7 godina

@Stefan
Ma ne, zemlja nam je ovakva kakva je zbog budala koje fanaticno slave pobede tenisera dok im se drzava raspada (bukvalno), rade za 200 evra, a misle da je sve dobro jer eto, Nolo je pobedio.

lubrikant

pre 7 godina

Beluči će biti rasejan i dekocentrisan zbog opoziva njegove predsednice, sigurno će mu to odvlačiti pažnju. Mislim da tu Novak mora tražiti šansu...

Goran

pre 7 godina

Nole nacionale taktizira. Nece da izadje na megdan Nadalu da mu ne dozvoli psiholosku prednost prije Pariza. Poceo je da pametno taktizira i igra maksimalno samo na GS kao Serena W. Ove godine je cilj da pored GS osvoji i Olimpijsko zlato.zbog toga treba da sacekamo kraj godine pa da vidimo da li je kriza ili pametno raspiredjivanja snage.

kuk

pre 7 godina

Pozdrav!
Ljudi ovaj turnir je neka velika namještaljka. Berdih gubi 6:0 6:0 , Vavrinka gubi bezveze, Federer gubi bez borbe, Nadal prvi set igra guravo i gubi , a 2 i 3 set rastače Kirgiosa... Ma pogledajte sve rezultate i biće vam jasno.

Cxevu

pre 7 godina

Namesteno.Izgubice kao i Federer danas.Isto tako je namerno ispao pre nekih mesec dana od anonimusa kako bi odmlrio za Madrid.Sada je dosao da ispostuje organizatpre,ali ce namerno ispasti kako bi imao sto vise vre,ena za Rolan Garos.

S' tobom je lepši svaki dan...

pre 7 godina

Kako god igrao, Novak je nešto najljepše što se u sportu moglo dogoditi za ove napaćene prostore.Hvala ti Nole što postojiš.
(Jole Keršme, 12. maj 2016 20:29) Dodao bih još samo i Crvena zvezda i apsolutno se slažem!!!

Stevan

pre 7 godina

Trebamo da uzivamo u Novakovim igrama jer ovakvog sportistu verovatno vise nikada necemo imati. Ali zbog likova kao sto je Jumko koji navija protiv Srbina nam je zemlja ovakva kakva je.

bojan

pre 7 godina

ne ide mi u glavu bas da nameste da bude 5-0 prvi set mozda bude i 6-0, i da mu je los dan ne sme da dozvoli da ovako gubi svetski broj jedan, ovo je smejurija

psiholog

pre 7 godina

Čim je tata Srđan na tribinama naš Nole ne može da se sastavi. Šta taj čovek radi unutar porodice stvarno nebi da ulazim al nedeluje mi na dobro.

uf uf

pre 7 godina

Ajde, kada gubi fali mu svašta..boli ga kosa, obrva, trepavica, zulufi, infekcija tamo-vamo-ovde...a kad dobija to je pravi ?. Pitam se koliko godina i u koji razred ide persona koja smišlja ove naslove i piše ove tekstove.

Bg

pre 7 godina

Čuj ove pojedince koji su kao znali da će Nole posle 6:0 da pobedi! hahahahaha
Taj koji je bio opušten posle krompira koji Nole nije zaradio 3 god. ili nije normalan, ili ne zna ništa o tenisu. Normalno, sad su svi najpametniji kad je meč gotov.
Evo i ja sam ZNAO da će Novak lagano da pobedi, pustio je prvi set jer mu je Beluči simpatičan, dao mu fore...bla,bla,bla... tastatura sve trpi.

Bg

pre 7 godina

Ponekad mi stvarno nije jasna Novakova malodušnost.
Jedno je da izgubiš, namerno ili zato što je protivnik igrao bolje, ali ovo je brukanje.
Ovo je brukanje, ništa drugo, bruka!!!
Može i da pobedi, dzaba brate kad izađeš na teren u pidzami i spavaš pored 15 hiljada ljudi.

Boris

pre 7 godina

Jasno je kao dan, da on zeli da ispadne kako bi sto bolje pripremio za RG. Mislim da je juce pobedio iz nekog cudnog principa..ili mozda zbog publike..ali je odglumio povredu ledja, ba koju ce danas da se "izvlaci". Btw..skroz opravdano i logicno...wawrinka i fed su to danas uradili...nadal je druga prica, njemu je potrebnovise igre kako bi se uigrao za rg.

nn

pre 7 godina

ha ha - ajde da sacekamo kraj al mi ovo mirise da namerno nece sad on na nadala ... cuva ga za Pariz!!!! po meni ako je tako pametan potez .. cupavom je poljuljano samopuzdanje od Novaka i zasto bi sad Nole cackao mecku i vratio mu ga uoci vrlo vaznog turnira za njega ?!

Ivke

pre 7 godina

Sta god da je u pitanju ne sme ovako da se bruka. Najvise me nervira kada krene da udara bezveze kao neko placljivo deriste, samo zato sto mu ne ide dobro u nekom trenutku. To kod Djokovica nisam video jos od kada je bio klinac.

Рајко Четник

pre 7 godina

Ноле, тргни се са дефанзивном игром нећеш никада освојити РГ.
Надал га је освајао много пута само зато што је играо офанзивно.

Petar

pre 7 godina

Samo nemojte unapred da slavite pobedu. Ne kažem da Nole nije favorit, ali Višković pre početka meča kaže, i ovo bukvalno prenosim - ''Nadal je pobedio Kirgijosa u 3 seta, i sutra oko 15 i 30 igra sa Novakom Đokovićem meč 1/4 finala.
Viška obožavam ali je ponekad težak baksuz :)

Bella Bond

pre 7 godina

Slažem se sa svima koji su otišli sa B92. Opet ponekad počnem da čitam i mnogo se razočaram, kao i večeras, jjer izgleda da moderatora, a ni samu redakciju nije briga za posjećenost iportala normalno komentarisanje. Odavno sam prestala da dajem minuse, a moje komentare u opšte ne puštaju.
Mnogo pozdrava iz Oxforda.
Good Buy

guverner sa galapagosa

pre 7 godina

Sta god uradio u ovom mecu Nole je i dalje najbolji,ali ljudi molim vas za malo objektivnosti.Ona sto je radio oko 2011 kada su na vrhuncu bili Rafa,Fedex,Delpo je bila dominacija. Ovo sad je izivljavanje nad jednostavno prosecnom konkurencijom. Fedex i Rafa su dobri,Marej takodje,ali ovi teniseri poput Nišikorija,Berdiha i ekipe su solidni igraci koji nikad nista nisu uradili. Ne zelim da nipodastavam Noleta,ali,objektivno,dokle god se ne vrate Rafa i Delpo ili se ne pojavi neki zaista kvalitetan teniser,ovo ce biti besomucno izivljavanje nad boranijom

Zeljko

pre 7 godina

Ovaj pokolj najboljih igraca mi moze delovati veoma veoma sumnjivo...
Trenutno Nole gubi 6:0. 2:2 u drugom setu
Uf... sto sam tako skeptican....

Odžačar

pre 7 godina

Mrzitelji, deo 2:

aj kuci nole, nije ovo za tebe
(petar, 12. maj 2016 20:14)

Hahahahahaha,i posle kazete najbolji na svetu?!
(Jumko, 12. maj 2016 20:14)

Pitam se koliko je miliona upravo leglo na račun našeg ,,poštenog" Noleta?
(Henry Chinasky, 12. maj 2016 20:16)

Ahahahahahaha, prvi na svetu, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
(Svete, 12. maj 2016 20:16)

Posle se ljubitelji lika i dela Monte-Karlovcanina sa albanskim korenima cude kada se pojave informacije o namestanju meceva.Poveo protiv Nadala u pobedama pa sad izbegava buduce duele.
(Toasty, 12. maj 2016 20:16)

Jesi pri sebi nesreco, cemu ovo ponizavanje pred ovolikim svetom.
(moreplovac, 12. maj 2016 20:17)

Svetski broj 1?! Hahaha, deri Đovaka! Hahaha
(Jumko plagijat, 12. maj 2016 20:17)

Oce to retko, to je opet taktika, hahahahahahaha!
(Svete, 12. maj 2016 20:17)

I ti ces da osvojis RGR. Haha
(Aleksandar, 12. maj 2016 20:20)

Bruka i sramota. Ovo prvi reket sveta ?
(Dragan Bg, 12. maj 2016 20:21)

Nolac će osvojiti RG sad sam ubeđen,ali do uzrast od 18 god
(Seljomir, 12. maj 2016 20:21)

Ne pamtim da je neko ovako bezocno osramotio mesto broj 1. bezobrazno svojim ponasnjem pokazuje da ga je bas briga. Bahat i uveren da moze da radi sta hoce. Pa se opet pitajte sto ga "ne cene dovoljno". Sram te bilo Novace. I zao mi je sto Rafa nece imati priliku da te ponizi sutra. (daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

ha ha ha
(beli, 12. maj 2016 20:24)

Najbolji svih vremena????? hahahahhaahahahahahah
(koks, 12. maj 2016 20:25)

Ljubisa

pre 7 godina

Uopste mi nije drago sto je pobedio.Sad treba da se "kolje" sa Nadalom, pa sa Timom pa sa Marijem. Ako zapne dobice sve ali cemu sve to ako u Parizu ne bude svez :(.
Bas sam pomislio, hm mozda je i bolje da "pobegne" sa ovog za njega u ovom trenutku nebitnog turnira:
1. osvajao ga 4 puta
2. ubedljivo je prvi i to mu mesto jos dugo nije ugrozeno
3. neka se rivali trose, umaraju,.. pred njemu najbitniji turnir ove godine
...da itd. :)

Blicc

pre 7 godina

Незгодан Белучи плус пет грешака Новака у првих пет поена.. Озбиљан противник је у питању, прави шљакер, али мислим да ће Новак победити уз мање проблеме. Идемо, Ноле!

Gosha

pre 7 godina

Vec sam zabrinut sto nema onog junka i ostale buranije, da prognoziraju poraz Novaka. Kad god oni izbaksuziraju Novak razbije! Alo buranijo, javljaj se da mracis ovde nemoj da vucem usi!!!

Nolefan

pre 7 godina

Sto volim ove pametnjakovice sto se jave posle meca i pametuju i prozivaju one koji su kritikovali Novaka posle prvog seta.Njih posle prvog seta nigde nije bilo a ne bi bili i da je izgubio , a neki bi ga pljuvali. Kao Zvezdu u kossrci.Na poluvremenu kada Zvezda gubi pisu svasta, teraju Radonjica a posle pibede Zvezde pisu hvalospeve

Toto-ko-tunjo-Bobadiljin-starojko

pre 7 godina

Jednostavno ovo je igra koja ne obecava,budite realni i priznajte to!
(Dule Grobar, 12. maj 2016 21:08)

Samo bez suza, Zagrepcanine. Bice to ok.

Srdjan

pre 7 godina

Losa igra Novaka i sjajna igra Belucija. Ta reci. Cak iako se nekako provuce Novak i dodje do Nadala sutra bice bas cupavo. Plasim se da bi Nadal ako slucajno dobije Novaka u Rimu, mogao da poleti i na kraju i osvoji RG. Opet se nadam da je ovo danas samo los dan i da ce Novak uspjeti da preokrene i da se trgne sutra protiv Rafe. Ajmo Nole!

Odžačar

pre 7 godina

Mrzitelji, podsetite se ispod kako se pre vremena izlećete (zašto jednom ne ubacite i malo inteligencije, pa sačekate sa se meč ZAVRŠI?) A posle čitanja – nazad u svakodnevicu anonimusa u kojoj vas ujutru čeka tupav posao koji mrzite i šefovi koji vas jašu (ako uopšte imate posao), u kojoj vas devojke i žene varaju (ako ih uopšte imate), u kojoj beznačajnost znači stalnu patnju, a tuđi uspeh beskrajnu zavist (zašto on - zašto nisam ja slavan i zašto ja ne zarađujem mnogo para?)

-------------
Bravo Nolo, svaki gem da ti bude kao ovaj prvi
(nbgdeki, 12. maj 2016 19:49)

Odlicno izdanje prvog reketa sveta
(nbgdeki, 12. maj 2016 19:55)

Novak Potato Djokovic
(nbgdeki, 12. maj 2016 20:08)

Trpaj samo Belucano!!!
(West, 12. maj 2016 19:53)

Predaj
(marinko magla, 12. maj 2016 20:00)

Sad ce nas n0la da dobije "tocak" u prvom setu, pa moze opet da mota pedale do kuce ;)
(Dr.Roddick, 12. maj 2016 20:07)

Veseli, Beluci ko je sledeci?
(Teniski poznavalac, 12. maj 2016 20:08)

Toliko o konkurenciji! Ovo je sramota, Roger ce zauvek biti najveci ikad!
(rade, 12. maj 2016 20:08)

kazu najbolji igrac svih vremena jel? a dobio krompir od mrtvog belucija
(11111222, 12. maj 2016 20:08)

Dobili ste jedan ogroman krompir 'nolobotici'! Samo trpaj Belucano!!!
(West, 12. maj 2016 20:10)

ahahaha bruka i sramota...ovaj ga delje ko drvce ...kakav blam
(asggg, 12. maj 2016 20:11)

sad ce pocet glumatanje da mu nije dobro
(FEDEX, 12. maj 2016 20:12)

Hhahahags nemoguće. Ovoliko ponižavanje svetskog broja 1 nije viđeno u istoriji tenisa.
(realnost, 12. maj 2016 20:12)

aj kuci nole, nije ovo za tebe
(petar, 12. maj 2016 20:14)

Jota

pre 7 godina

@Ne pamtim da je neko ovako bezocno osramotio mesto broj 1. Sa nulom covek gubi set protiv Belucija i bezobrazno svojim ponasnjem pokazuje da ga je bas briga. Bahat i uveren da moze da radi sta hoce. Pa se opet pitajte sto ga "ne cene dovoljno". Ovako nezaintersovano ne bi igrao ni 500 igrac sveta.Kao covek koji voli tenis, voleo bih da ga Beluci dobije 6:0, 6:0 da ga ponizu sasvim, jer svojim odnosom koji nije ni na nivou jaceg treninga, Djokovic sramoti turnir. Branio sam ga nekriticki kada su ga drugi zvali bahatim, ali sam pogresio. Momak je pun sebe i ubedjen da je najbolji svih vremena. Bezobrazna kalkulacija, u koju se Brazilac nije zeleo da uklopi pa ga je ladno isprasio sa krompirom. Da nema Belucija, trebalo ga je izmisliti. Sram te bilo Novace. I zao mi je sto Rafa nece imati priliku da te ponizi sutra. On je i u najvecim problemima sa povredama davao sve od sebe. Zato je on Rafa.
(daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

Gospodine Davidovicu samo jedno pitanje.

Da li je sada Vas, posle ovog komentara, sram i stid.

Bravo Novace, mnogo srece potiv Nadala sutra.

shamanNS

pre 7 godina

"Covek prosto stedi snagu na pocetku i onda u plufinalu i finalu dodaje pun gas(pogledati AO open ove godine).
(winetou, 12. maj 2016 21:30)"

1) Baš si našao ovogodišnji AO za primer, gde osim 2 seta u polufinalu je odigrao loše sve ostalo uključujući i finale (2. i 3. set iako je dobio [jer je Murray invalid/luzer i posle Berdych-a najveća mentalna nula u Top 10] je bio lošiji teniser do te mere da je bilo mučno za gledanje nivo pasivnosti i pimplanja po sredini). To finale mu konkuriše za najlošije GS finale koje je odigrao u dosadašnjoj karijeri.

2) Logiku navodne štednje energije igranjem 3 seta i po 4 sata igranjem na 50-60% vs igranja ispod 2 sata tako što se sastavi na početku svakog seta 5 minuta igre na 90% i reši set bolje da ne komentarišem.

"...ovaj put garant!"

pre 7 godina

Botovi iz komšiluka, koji se predstvljaju kao Srbi i koji će na kraju, ne oboleti, nego ozdraviti od silne uživljenosti u ulogu i ponovo postati ono što i jesu - Srbi(znam da možda "zvučim" malo konfuzno, ali baš je tako... čudni su putevi Gospodnji), ponadali se kao siroče iz favele kad vidi foliju od čokolade da ima u njoj nešto...

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Mora Nole da preuzima uzde u poenima, jer je bitan kao u svemu u životu ne samo rezultat, već i način na koji se dolazi do njega.
Nole može da igra vrlo lepo, setite se 2007, 2008 i drugog dela 2011 pa to je bila prelepa igra Novaka... u svakom poenu je pokušavao da se nadigrava sa protivnikom... želim da gledam takvog Novaka, a ne ovog koji odrađuje posao.

Bec opet ceka titulu

pre 7 godina

U prvom setu pre nego sto je pao mrak, semafori jos nisu osvetljavali teren koliko je to Novaku, sa njegovim socivima bilo potrebno!

Korleone

pre 7 godina

Ovdje ljudi komentarišu svaki poen. Sačekajte da se meč završi pa onda opletite. I ne razumijem komentare da hoće kao da izbjegne Nadala. Pa igrali su dosad 100 puta, šta ga ima izbjegavati. I što se tiče te famozne konkurencije. Nije ona loša, nego je Đoković predobar..

Tennis fan

pre 7 godina

Za admina,ako takav uopšte postoji na ovom sajtu:

dokle će se puštati idiotski postovi bez gledanja (kao Brondby)a odbijati mnogi učesnici ovde od kojih se bar ima šta pročitati.
Da li ste svesni da time ne poštujete svoje čitaoce.Na mobilnom sam skrolovao pola sata brondbijev "post" da bih uopšte mogao da pratim temu.Zaista sramota.
A Novaku svaka čast,pokazao je mentalnu čvrstinu i odradio meč kako smo i očekivali.

Bez nerviranja, molim!

pre 7 godina

Umesto što se nervirate zbog miljenika aministratora, šarajte malo po njima, ili, još bolje, ignorišite ih. "Vatra" u komentarima povećava čitanost i zato će objavljivati budalaštine uprkos pravilima koja su sami ustanovili. Kome ne odgovara, neka ide na forum SANU, ako postoji, verujem da se tamo rasprave vode na akademskom nivou, sve dok neko ne po*izdi! Slažem se da su trolovi loši i nemaštoviti, ali sve dok se veliki broj čitalaca prima, opravdavaju svoje postojanje i, u najmanju ruku, nisu lošiji od prosečnog čitaoca. Ne znam zašto bi vas iznervirao neko time što je glup, osim ako je u svojoj gluposti i dalje pametniji od vas!

D4miR

pre 7 godina

Kad sam video kako igra prvi set, bio sam siguran da namerno gubi da bi ustedeo energiju za RG... ne znam zasto se posle predomislio... mozda zbog vruceg krompira u prvom setu... Beluci se navario, pa je to razbesnelo Novaka, da pobedi ovo sto nije planirao...

Srdjan Kraljevo

pre 7 godina

Onaj osecaj mirnoce kada Novak gubi prvi set sa 6:0 i kada znas da ce lagano da pobedi i u takvom mecu!

I sto je jos gore po Nadala, posle ovoga, mislim da mu sledi ciscenje poput onog u Dohi na pocetku godine!

drug Vucela

pre 7 godina

Kako su samo ponadali deda Rodzerovi, Vamos Tamos, Kolindini i JSD trolovi hahahahahahaha.

Niko vam nije javio da je Terza usao u Belucijevu svlacionicu, i jos uzgred odigrao iz 2 u 1?

Neiskusno, ali bice bolje....

felix

pre 7 godina

Ista taktika kao i Maria protiv Novaka u poslednja 2 meča. 1. set igra opušteno, mlohavo, kako bi, da tako kažem, uspavao i opustio Novaka (i što je najvažnije - zamorio ga). Ako sa takvom igrom, event. ućari 1.set, ) tim bolje.
A onda, u 2. setu (kad podesi nišanske sprave) pritisne svom snagom!

Za Novaka je taj prelaz u 2. set često kritičan.

Beluči, realno, nema snage da odigra 2 seta protiv najjačih igrača, a na 3 dobijena, pogotovo...


Kad sam video kako igra prvi set, bio sam siguran da namerno gubi da bi ustedeo energiju za RG... ne znam zasto se posle predomislio... mozda zbog vruceg krompira u prvom setu... Beluci se navario, pa je to razbesnelo Novaka, da pobedi ovo sto nije planirao...
(D4miR, 12. maj 2016 23:53)

# Link komentara

princ rima

pre 7 godina

sve je to sport i novak nije masina ili robot nego covek od krvi i mesa.. pa cak i ako izgubi 6:0 6:0 i cak ako ne osvoji i rg ipak je i dalje n1 i najbolji teniser svih vremena...napred nole srbine

Stiv

pre 7 godina

Pisem na kraju prvog seta. Novak kao da nije na na mecu. Podatak da je Brazilac osvojio prvi set sa 6:0 uz SAMO 2 vinera, meni djeluje nestvarno. Da se ja sjecam, posljednji set da je izgubio sa 6:0 bilo je u Sinsiju 2012 prvi set od Federera. Idemo Nole, pa sta bude! RG je bitan!

Ljuba

pre 7 godina

Novak samo sebe stavlja u teske situacije zbog vezbe. Jer bez toga jednostavno bi njegova igra,forma stagnirala. Sve je ovo priprema za RG.

P*F*C

pre 7 godina

u 5:0 nema veze sto gubi,nego mi cudno nekako sve,kao sebe da gledam dok igram,los servis,lose sve, rekreativno ovo izgleda,ali verujem da ce se vratiti.Ajmo Nole!

Sinkegrof

pre 7 godina

Ne znam sta ce biti do kraja ali mislim da nece da zapinje u Rimu...mozda gresim...imam utisak da ce odmoriti do Pariza...a Madrid je uzeo sa zadovoljstvom...uzece i Pariz i tu zaraditi nove poene...duga je sezona...pametno Nole..Napred Novaaaaak!!!

Filip

pre 7 godina

Ne kontam ove likove koji se svaki put raduju pre vremena i na kraju ih Novak posalje u rupu ali svaki put, zapamtite i 0-6 i 0-5 ne osigurava poraz Srbina, izgubice kad on to odluci, zapamtite to!

Jablan

pre 7 godina

Nisam gledao prvi set,kad sam poceo da gledam bilo je 5:3 za Novaka,ali ona nula Novakova nije mi se svidjala upravo zbog Novace tvojih navijaca.dobjo si lagano treci set,pobedio si ali nikada nemoj da dozvolis da bez otpora prema rivalu dozivis blam.Novace ti si najbolji teniser a sto ce istorija i da dokaze i nemoj molimte da ti se vise ovakve stvari desavaju.Sutra protiv Nadala zaigraj tako da ce te Veliki Nadai pamtiti celog zivota tebe i tvoju igru koja treba da udje u istoriju teniskog sporta molete svi tvoji navijaci koji se nalaze u Rimu a i sirom sveta a najvise iz Srbije.Jablan

Danac

pre 7 godina

Ua Brondby!

Mislim, nemam ja pojma ko je taj gospodin Brondbi, nego da vidim da li će i ovakav besmislen komentar da prođe.
(Đole, 12. maj 2016 21:58)

Brondby (Brøndby IF) je fudbalski klub iz Kopenhagena, stalan clan prve lige u Danskoj poslednjih tridesetak godina..
Motaju se po tabeli u zavisnosti od ekonomije, ove godine su tu negdje u vrhu, 4-5.
Nista vredno paznje.

NastyB

pre 7 godina

(Kriticar, 12. maj 2016 22:11)

Ne bih se složio. Srpski najuspešniji nacionalni "sport" je "Da komšiji crkne krava", a svako ko uspe u nečemu je muljator, lopov, vezara, jer svakog ko je bolji od nas treba mrzeti. Čime se leči sopstvena nesposobnost, zatupljenost, zadrtost i, ponajviše, zatucanost.

NastyB

pre 7 godina

(Kriticar, 12. maj 2016 22:11)

Ne bih se složio. Srpski najuspešniji nacionalni "sport" je "Da komšiji crkne krava", a svako ko uspe u nečemu je muljator, lopov, vezara, jer svakog ko je bolji od nas treba mrzeti. Čime se leči sopstvena nesposobnost, zatupljenost, zadrtost i, ponajviše, zatucanost.

Jocagomboca

pre 7 godina

Beker ce eksplodirati, crveniji je od Noletove majice! Dobro je sto mene niko ne vidi!!!! Mozda nisam ni ziva!!! Ajde Noleeee!!!

?

pre 7 godina

Evo nove logike botova : "Nece protiv Nadala da igra pre RG da ne bi Nadalu poraslo samopouzdanje u slucaju da pobedi!". HIT!!! Pa nema sta da mu raste samopouzdanje ako se Djokovic vec toliko prestravio od njega da brine o samopouzdanju! Preslatki ste botici, preslatki.

alejandro

pre 7 godina

Veče kad su Berdih i Novak sadili "krompire"! Šljuska u vidu nule je opomena Đokoviću da se igra na šljaci a ona ne trpi igru kakvu je Novak prikazao u prvom setu, setu za zaborav! Ne ponovi ga skoro! Inače protivnici su mu po meri sve do finala i generalna proba pred RG! Dakle, Beluči, sledi Nadal, ako njega preživi Novak će u polufinalu na ili Nišikorija ili na Tima! No za mene je najveća enigma i u Madridu i ovde u Rimu branilac titule sa Rolan Garosa od prošle godine: Sten Vavrinka!Da li je zaista taktiziranje ili nešto drugo po sredi?! No i to ćemo uskoro videti! Trenutno nema ga nigde!!

Odžačar

pre 7 godina

Ahahahahahaha, prvi na svetu, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
(Svete, 12. maj 2016 20:16)

Oce to retko, to je opet taktika, hahahahahahaha!
(Svete, 12. maj 2016 20:17
----------------------

Ovaj... kako je lako ispasti glup u društvu,
ovaj, da parafraziram: "Ahahahahahaha, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA"

Batko

pre 7 godina

Dobili ste jedan ogroman krompir 'nolobotici'! Samo trpaj Belucano!!!
(West, 12. maj 2016 20:10)

Koliko na skali 1-10 treba da budeš tupson da bi napisao ovakav komentar ?

Error s onoga svijeta

pre 7 godina

svi vi koji ste ovde izrazili nezadovoljstvo povodom brondbijevog trolovanja, legli ste mu ko šargi motka, jer u tome i jeste poenta trolovanja.

Simo

pre 7 godina

@(daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

Sram Novaka bilo ? hahahaha. Pa da sram ga bilo jer je možda i najbolji sportista svih vremena a ti si najveća nistarija...aj neću dalje.

D10S

pre 7 godina

Nole ima jedan poseban dar. Mnogo od vas ga prate, isto kao i ja, vec godinama. U zadnjih par sezona je usavrsio to. On moze na svakog protivnika da se prilagodi. To je genijalno. On kada igra protiv 80. na svetu, on igra sa 50% snage. I to je dovoljno. Kada igra protiv 2. na svetu, on igra sa 95% snage. E, to je njegova prednost. Uvek kada zagusti, Nole moze da izvuce jos tih 5%. To je ono, kada u 5. seto odere Andy-a 6:0. To je ovo, kada gubi, pa se ubaci u 5. brzinu.

Nole je terminator! On uglavnom gubi samo kada je fizicki ili psihicku umoran. Ako igra na svojih 100%, ne postoji teniser u istoriji ovog sporta koji moze da ga pobedi.
Potvrda je mec protiv Nadala od 6. sati. Nikada niko to tako ne bi odigrao. Mozda i najbolji mec u istoriji tog sporta. Nole je bio na 100%. Bio je i Rafa, ali Rafinih 100% su Noletu 99%.

Tako da nema brige za ovog Srbendu. Bice najveci u istoriji ovog sporta.

Cole

pre 7 godina

Baš me briga i ako izgubi,
vise me brine da nije neka
ozbiljnija povreda leđa
koja bi ga sputala da osvoji
toliko željeni RG.

P.S.
Nedaj se Novače.

некад био нормалан

pre 7 godina

Утиcак вечери, такорећи кулминација - коментари на б92. Cа једне cтране квазихејтери и тролови који ни cами не верују у оно што пишу, а cа друге брдо ових што cе на то примају и одговарају. Cа треће (или прве) људи као брондби и на крају шта имамо - тотално нечитљив портал. Cупер за б92, јер cамо cе број рачуна. Мене више нећете видети, знам да вам није ни cтало. Квалитетне коментаторе cте већ одавно отерали, а и шта ће вам.
P.s. Мене највише нервира друга група коментатора, они cтварају највећи шум. Поздрав и збогом.

Mare

pre 7 godina

daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22

Izvinjavam se nismo vas prepoznali gospodine savršeni. Da li je Novak čovek ili robot? Po vama Novak Djokovic nema pravo da igra loše, jer on kada igra loše tada vredja tenis. Kako vas nije sramota da tako nesto napisete? Kada se dere na terenu i pokazuje emocije tada ga nazivate divljakom i nekulturnim teniserom i govorite "Eto zato je Federer voljen a on nije". Kada je miran kao večeras i staložen, e sad opet ne valja, sada je folirant i vredja tenis. Kako to da vam Federer nije folirant i uvreda za tenis kada izgubi set 6 0 ili 6 1 i nema nikakve reakcije? Evo na primer ja sam, gledajuci Novakovo reagovanje na rezultat 6 0 za Belučija, pomislio "Uf kakvu mentalnu snagu i mirnoću ima Djoković, svaka mu čast, ovo je pravi sportista". To je on na kraju i pokazao. A vi se stidite vašeg komentara.

M.C. Brondby M.C.......znas i sam! :-)

pre 7 godina

@Za admina,ako takav uopšte postoji na ovom sajtu:

dokle će se puštati idiotski postovi bez gledanja (kao Brondby)a odbijati mnogi učesnici ovde od kojih se bar ima šta pročitati.
Da li ste svesni da time ne poštujete svoje čitaoce.Na mobilnom sam skrolovao pola sata brondbijev "post" da bih uopšte mogao da pratim temu.Zaista sramota.
A Novaku svaka čast,pokazao je mentalnu čvrstinu i odradio meč kako smo i očekivali.
(Tennis fan, 12. maj 2016 22:03)

Pa Mr admin je verovatno sam i smislio taj komentar, vrhunac njegove kreativnosti po pitanju sporta, a tu je da bi se ljudi bar nekako privukli da ostave komentar na bezgranicno dosadne, prekopirane i izmisljene sportske vesti, ne odnosi se na Sasu naravno, sto samo pokazuje da je gomila nazovi novinara na ovom portalu debelo zalutala u svet sporta!

Bravo Nole......i Brondby naravno! :-)

srle

pre 7 godina

(W.T.F., 12. maj 2016 21:07)

Ne razumem zašto takav stav? Novak je isto čovek, može i on da ima slab dan. I da, nije Novak kao neki koji se večito vade da nisu odigrali dobro, da je eto protivnik imao sreće. Na kraju nije on kao Federer koji NIKAD, ali nikad nije priznao da je protivnik bio bolji. Danas je izgubio od mladog Austrijanca Tima, ni reči o čestitki protivniku, za poraz su kriva povreda ledja, meniskus i ne znam šta sve ne. Zato je Novak najbolji teniser svih vremena, zato je Novak iskren i čestit. Zato je Novak LEGENDA!

Ivan

pre 7 godina

Za sve one koji posle prvog seta padaju u trans, preporuka da odu na atpworldtour.com i pogledaju kratkometrazni i veoma poucni film o tome kako treba sacekati pa onda pljunuti. Film je napravljen posle Novakove pobede protiv Marija 2011 u Rimu. Poruka je na kraju filma i, kao sto neko pre mene rece, sazeta je u dobro poznatoj narodnoj umotvorini: Aaaaaaaaagh, aaaaaaaagh, aaaaaaaaagh, jaci si k* bre!

Opusten

pre 7 godina

Ljudi, Nole je bas opusten usao u mec, a Beluci kao da mu zivot zavisi od ovog susreta. Em je sve zivo ispogadjao. Sad ce Nole da se zagreje i poslace ga na karneval u Salvador Bahia.

dominus

pre 7 godina

Bio sam ubeđen da će izgubiti meč. Ne zato jer želi izbeći Nadala pre RG ili zbog nameštanja (daleko bilo), nego što bi imao više vremena za odmor pred Pariz. Očigledno ima drugačije planove.

Mozete vi I bolje

pre 7 godina

Samo Brondby
(Brondby, 12. maj 2016 20:55) 

Neka na cast posluzi moderatoru to sto je ovo pustio. Krajnje nepostovanje regulative koju je NJEGOVA firma (B92) donela i jos vece omalovazavanje NJIHOVIH citalaca.

PS Hocete li biti dosledni, pa ne objaviti ovo?

Mikii

pre 7 godina

Bella Bond@

Koliko dugo zivis u Oksfordu, navodno?! Jos uvek nisi naucila da se na egleskom pise "goodbye"?! Ajde, bezi, ne brukaj se.

Dule

pre 7 godina

...ljudi, kada je meni malo vec dosadilo da ga gledam-kako li je njemu sa igranjem? :-)umoran je covek, verovatno psihicki ispraznjen..a i ovaj manijak mu ne lezi.

Slavko-Vrekic

pre 7 godina

Novak sebi moze da dozvoli par poraza, jer to nije strasna stvar.Cak mu i odgovara, jer ce imati vremena za odmor i za bitnije turnire.Kako god napred Nole.

Rade

pre 7 godina

Beluci svaki put igras kao dopingovan protiv Novaka i svaki put places, plakaces i sad to ti garantujem, grcaces u dusi od bolova nakon poraza.

Kimi

pre 7 godina

Hahahahahahahahahah provlace se komentari da Novak gubi da bi izbegao Nadala hahahahahah da izbegne coveka koga je dobio 10 puta za redom, komedija sta covek sve nece procitati na internetu. :)))

Sale pn

pre 7 godina

Jedna stvar mi nikako nije jasna...Za kog djavola vam sluze moderatori kada objavljujete komentare tipa "samo brondby"???Bas bih voleo neko da mi tu stvar objasni,naravno ako objavite moj komentar!
Samo napred Nole!!!

Sale

pre 7 godina

Veceras je Jumko malo zakazao, ali se tokom i nakon prvog seta istakao izvesni lik sa nbg... mucenik ostavio toliko komentara i toliko hahahahaha, a Nole ga ovako izradi. Ko zna, mozda sutra izadje i slika u novinama...

Melenci

pre 7 godina

sada kada je gotovo i Nole pobedio mozemo da pametujemo opusteno,da je to slucajno,a nije,da Nole ulazi sporo u mec,sto takodje nije tacno.Dakle razbio ga Beluci na brzaka.Kako nije kraj prvi set i kako znamo da se Nole brzo pregrupisemkako ume da ostavi lose iza sebe i krene napred,ne osvrcuci se nije se moglo drugo ni ocekivati do pobede.Zato sto na ATP turu ima veoma malo tenisera,vrhunskih tenisera koji poseduju tu mentalnu snagu to samopouzdanje da samo guraju napred.Beluci nije u toj grupi,ali je danas pokazao svu mogucu agresivnost pa cak i preciznost u tenisu.Veoma,veoma opasan igrac i pravo je cudo da nije bolje rangiran.Svaka mu cast.Ali Gofan je bio jos nemilosrdniji,zao mi Berdiha.Sve.sve,prezivesmo danas,ali sutra je jos vazniji dan,dragi Rafa i nas Nole su na terenu.Sigurna sam u Noletovu pobedu!

Mazda

pre 7 godina

Novak jeste bio delimicno odsutan u prvom set. Medjutim, nije u redu, a nije ni uputno, da se sve sto se desava na terenu pripisuje Novaku. Beluci je odlican, ali odlican igrac, kome nedostaje konstatnost, bolja forma, i cesto sarolikost u izboru udaraca (nazalost, tri kriterijuma koji dele prosecne od odlicnih ili sjajnih). IInace oko set i po moze fantasticno da se krece na sljaci, opasan je sa obe strane, ima odlican servis. Sve u svemu, za ljubitelje tenisa, steta sto jedan igrac koji ima ovoliki potencijal nije uspeo ili ne uspeva da se probije na neko znacajnije mesto i osvoji neki znacajniji turnir. Cestitke Novaku i srecno sutra protiv Rafe.

Đoković Rodzer

pre 7 godina

Znači Nole je 'teo da pusti Belučka jer se uplašio Nadala, ali pošto ga je ovaj pobedio sa nulom, ipak je odlučio da ga pobedi na kraju. To znači sutra će Nole da pusti Nadala jer se čuva za RG. Na RG će Nadal da pusti Novaka jel se čuva za Wimbldon, a tamo će ga pobediti Federer koji će izgubiti od Marija jer će se uplašiti Novaka s' kojim treba da igra u finalu. Vavrenka od početka sezone čuva formu za završni masters u Londonu
na kome će namerno da izgubi od Berdiha da bi se spremio za AO. Koji su to prevarati, sram ih ne bio...

Pukovnik Vranic

pre 7 godina

Kako covek da ostane imun na ovakve komentare? Vecito udjem na neku vest o tenisu, na komentare i iznerviram se.
Pa pobogu ljudi, cemu toliko mrznje i ruznih komentara na racun Federera, Mareja, Nadala? Djokovic je prvi na svetu, uzivajte.
Saljete vec 3 godine ikonu tenisa (u bukvalnom smislu te reci) u penziju, a on se covek sa svojih 35 godina i dalje igra sa "klincima" i ljusti ih gde god stigne. Cak je konstantno u prva 3 tenisera sveta, a vi i dalje "penzija, penzija, penzija". Ako vec hocete neku foru da prodate, dajte malo originalnosti, nesto novo smislite.
Ali verujem da su ti koji pisu pomenuto decurlija ili neki bas zatucani ljudi, koji ni sami ne shvataju da ce nakon povlacenja Federera taj isti tenis biti upola dosadniji i izgubice na gledanosti bar 20-30%. To je surova realnost, stoga, budite malo objektivni i vise navijajte za Novaka nego sto mrzite njegove protivnike.

zelena trava

pre 7 godina

@ mare
Vas komentar je odlican, ali vecina komentatora na forumu potice iz one logike srpskog fudbala gde su nasi fudbaleri namerno izgubili da se odmore, a ne zato sto nemaju pojma.

teča rasa

pre 7 godina

1:1 у сетовима... Па добро кол'ко Новак треба њима да да форе па да нешто ураде. "Најслађи" су ми кад почну да стежу песнице.

anica

pre 7 godina

Dobro bre pljuvaci, kada ce da naucite da vam to kmecanje nista ne predstavlja, to trcanje pred rudu...covek je najbolji u istoriji i pomirite se sa tim. Bravo Novace, radujem se sutrasnjem mecu protiv Rafe.
Kragujevac ceka 30. masters.
Pozdrav svim iskrenim Novakovim fanovima.
LEGENDO MOJA!

Dezurni namcor

pre 7 godina

Ovo moze samo Broj1 i niko vise,da od izgubljenog meca u najavi,napravi takav preokret i podigne nivo igre.Mec je upravo zavrsen,bravo majstore!Misevi,brzo u rupice i pokrite se usima!

JeRemija

pre 7 godina

@W.T.F
1)Uvek sačekaj kraj meča pa onda komentariši. Ovako ispadaš glup:)
2) Evo Đoković se silno potresao što sa njim nećeš slaviti pobedu. Čak se priča da je pao u depresiju i svašta mu pada na pamet...Valjda će nekako pregurati.

Dejan

pre 7 godina

Hejteri, da li vam se ikada smuci da ispadate toliko glupi? Znate, to traje vec... Ali ne, ipak svaki put kad Nole izgubi gem/set, sta god, vi u tome vidite radost i svoju srecu i brze, bolje to pokazete na ovom ili onom forumu... I pored toga, na kraju, opet i nanovo, ispadate budale. Kako vas ne mrzi vise? Ako vi svoju srecu trazite u tudjem neuspjehu, onda su vasi zivoti, tragicno tuzni, jer vibsamo tako mozete da pravdate sopstvene komplekse i neuspjehe...

goblin

pre 7 godina

Kako su se ponadali ovi nesretnici kojima su Novakovi retki porazi jedina radost u zivotu,Beluci je bio kilometrima daleko od pobede,Novakov jedini "kiks" u poslednji 5-6 godina je Veseli,hajde da nabrajamo Nadalove,Federerove,Marejeve...Sutra Nadal prolazi kao Beluci u 2 i 3 setu.

Dr.Nabadamte

pre 7 godina

hahahahahah, ali kako nole lozi hejtere, vrh!!! On je ladno mogo da gubi sa 6:0 5:0 i da na kraju dobije mec! Jer tako je u mogucnosti!!!

skydog

pre 7 godina

Nikad mi nece biti jasni oni koji komentarisu meceve za vreme njihovog trajanja.Veci deo takvih na kraju budu samo za smehotresnu olimpijadu.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Onda nek kaze bole ga ledja ili sta treba i ciao. Ovako je samo bad sport.
Nemogu da verujem da me ovolko iznervirao!
Mozda ce jos i da dobije al ja necu s njim slaviti ovaj mec.
(W.T.F., 12. maj 2016 21:07)

Moderne poliglote.

Dobro

pre 7 godina

Samo da citiram šta juče napisah i dobih puno minusa:
"Sutra Đoković gubi od Belučija, ili predaje meč zbog problema sa leđima. Isti scenario kao Veseli i Monte Karlo....treba se sačuvati, mentalno i fizički, za glavni cilj, konačnu pobedu na Rolan Garosu.
(bole bgd, 11. maj 2016 20:48)"

Šta sada kažete?
(bole bgd, 12. maj 2016 20:09)

Kazemo da Vam je vreme za mleko, pa u krevet, veliki strucnjace!

Iz zemlje lala, uvek Vas,

aleksandar

pre 7 godina

siguran sam da novak ne igra svom snagom i da mu rim nije prioritet,e sad klasik je klasik,nole protiv rafe,rafa ima vece sanse jer se novak jednostavno sprema za RG i OI u RIU,ali mu sigurno nece pokloniti set kao beluciju.i jos nesto,nikada nije upao u tezi kostur nekog turnira.

Mare,NS

pre 7 godina

Oni koji prate Novaka jos od rane faze ATP karijere,vrlo dobro znaju da je cesto prepustao setove protivnicima,ako proceni da ce do preokreta doci tesko i dodatno potrositi snagu,verovatno uzalud.
Odavno se to nije desilo,ali je i tada funkcionisalo.
Cak je i na GS turnirima znao kod rezultata 2:1 prepustiti olako protivniku set,skupljajuci snagu za odlucujuci.
Doduse,tada je jos uvek imao zdravstvenih problema,ali na mentalnom planu je uvek bio jak.
Video sam reakciju posle prvog seta,potpuno miran kao protiv Sepija na RG,kada je Italijan poveo 2:0.
Znao sam da se sprema oluja.
I dosla je!
Idemoooo!

Kriticar

pre 7 godina

Da mi je videti IP-adrese korisnika, koji pljuju Noleta. 90% tih komentara dolaze iz komsiluka (npr. Hrvatska, Bosna, Crna Gora). Kompleksi...

ajde

pre 7 godina

Na takav komentar Brondbija (koji nema veze s temom i teško ga je čitati) vredi se žaliti, odnosno na rad moderatora.
Imate kontakt na web verziji sajta b92, pa izvolite. Ajmo svi. Možda se nešto promeni i počnu da se poštuju čitaoci.

Svete

pre 7 godina

(daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

Ne pratis ti to bas dobro Davidovicu ko je osramotio mesto broj 1., ko je pun sebe i koga je bas briga, ko je popularan ili koga cene a koga ne, da li je Rafa ikada bio povredjen ili nije...
Sramoti turnir, ma nemoj Davidovicu, cime ? Znas li sta ti je sramocenje turnira, kada izaces u dzemperu pred punom dvoranom i kazes ,,Ne mogu da odigram dovoljno dobro kako bih imao sansu da pobedim Novaka'' i onda organizatori da ne bi ispali volovi zovu Mareja da igra prijateljki mec sa Novakom do 8 dobijenih gemova, e to ti je sramota Davidovicu !
Da li neko moze da dostigne Novakov nivo igre a da ne daje sve od sebe ili da radi sta hoce, ti Davidovicu mozda Novaka poredis sa Tomicem, tu su negde po tebi ?
Djokovic nije ni prvi ni poslednji broj 1. koji je set izgubio sa 0, a znas sta Davidovicu da je igrao bolje ne bi doziveo 0 ali nije i prosao je tako kako je prosao zato i postoji 0, znas da je tada igrao poprilicno lose, a sutra cemo da vidimo sta ce biti sa Nadalom.
I Barcelona je izgubila 4-0 od Celte i Bilbaa pa sta mislis Davidovicu da li se neko seca toga ? Cleveland je gubio 30 razlike, mislis da neko zna to ? Jordan je gubio 30 razlike, ti ces mi verovatno reci datum Davidovicu ? Bolt je trcao ispod 10 sekundi ali ti ne znas kada je to bilo Davidovicu, e moj Davidovicu !
Bravo Djokovicu...

oberin martel

pre 7 godina

Hhahahags nemoguće. Ovoliko ponižavanje svetskog broja 1 nije viđeno u istoriji tenisa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realnost, 12. maj 2016 20:12) #

Drugi put sačekaj kraj meča da ne bi ponovo ispao glup.

P.S.
Ovakvih komentara je jedno 40%.

dr

pre 7 godina

Koliki neko treba da ima problem u glavi da bi bilo koga pljuvao na način na koji pojedini patološki slučajevi ovde rade? „Montekarlovčanin sa albanskim korenima“? Na kojim si ti teškim terapijama i kakve ti traume vučeš iz nesrećnog detinjstva, jadna, napaćena dušo? Moraće doktori da vam povećaju doze danas, kad Nadal ode kući.

ЈоВ

pre 7 godina

Eво почетак је другог сета, али ми је сгварно жао овог Белућија...
Мислим, оно што ће да уследи.

City Girl

pre 7 godina

Pustio Brazilca da se ispuca u prvom setu. Nije hteo da se preterano trudi kada je vec izgubio dva puta servis. Drugi set - druga prica.

Marko

pre 7 godina

Kapiram da ga bas briga za Rim - mozda. Jer je prvi jer ima pare jer se dokazao jer... Al da ga nije briga da ga gledaju roditelji da se tako razvlaci i prevlaci i da ga nije briga za tolko ljudi koji su mu fans - ako mu se ne da, sto takodje kapiram, onda zasto se igra sa svim tim ljudima? Onda nek kaze bole ga ledja ili sta treba i ciao. Ovako je samo bad sport.
Nemogu da verujem da me ovolko iznervirao!
Mozda ce jos i da dobije al ja necu s njim slaviti ovaj mec.
(W.T.F., 12. maj 2016 21:07)

Jarane ti nisi cist.

Ninjo

pre 7 godina

Hhahahags nemoguće. Ovoliko ponižavanje svetskog broja 1 nije viđeno u istoriji tenisa.
(realnost, 12. maj 2016 20:12)

Si video? Osvojio prvi set, posle ga ovaj natrpao I Belucija zajedno sa tobom poslao dom.

winetou

pre 7 godina

Ovo je i sramota za broja 1, ali i žešće nepoštovanje publike koja je platila karte. A posebna priča je koliko čovek uvek taktički loše igra protiv Belučija kojeg bez ikakvih problema redovno dobijaju i Nadal i Federer i Murray. Juče se raspada protiv onog panja koji je identična a lošija varijanta ovog tupsona Šardi-a kojeg je Murray danas polupao 6:0. Tuga jer je Đoković objektivno za 2 klase kvalitetniji igrač od Murray-a, a dopušta sebi ovakve blamove praktično svaki turnir zadnjih 2 godine. Nije problem izgubiti niti je poenta samo pobediti!

Sad baš čekam komentare u stilu kako je neko negde "zapretio" ostalima da Nadal mora po svaku cenu da osvoji 10. RG titulu.
(shamanNS, 12. maj 2016 20:57)


A da ti lepo sacekas da se mec zavrsi pa da pises.Shvati da Nole moze da odigra kako mu se hoce,ako ne verujes pogledaj ko je prvi zadnje tri godine i koliko mastersa je osvojio prosle godine,a sta vec ove.Covek prosto stedi snagu na pocetku i onda u plufinalu i finalu dodaje pun gas(pogledati AO open ove godine).

T SIZZLE

pre 7 godina

Sta reci na kraju ovakvog takmicarskog dana:

stice se utisak da su svi favoriti otisli dalje izuzev Federera (njega je tesko i uzimati za ozbiljno posto nema kontinuitet osvajanja velikih titula jos od pobede protiv rovitog Henmana pre 10 godian.

Italijanska publika je uglavnom za Novaka sto i nije cudno jer ga sve drevne civilizacije uglavnom obozavaju.

Novace obavezno rasporedi snagu jer cekaju te 3 GS koje racunam da osvajas kao i OI.

Dushke

pre 7 godina

Dobar teniser Beluči, ali Brazil je to, džungla u glavi! Dok je naš Nole uglavnom na pašnjacima.
Prvi set je odblejao (pauza je bila potrebna), a zatim je opušteno priveo stado u tor. :)

Eleftherios

pre 7 godina

Sta je sa Bekerom ljudi? Ako neko zna nek napise. Posto ga dugo nema na mecevima kad igra Nole.
(gkv, 12. maj 2016 21:10)
Jesi li ti uopšte gledao prenos.

Galopirajuca pogacica

pre 7 godina

Koliko je samo zavidnih ljudi brze bolje krenulo da likuje zbog prvog seta. Ja razumem da vam se neko ne svidja ali da zivis za to da neko dozivi neuspeh i da to slavis to je dno dna.

DR

pre 7 godina

Svi pričate ovo ono,rekla kazala,bla bla bla. Niko ništa konkretno nije rekao. Izgubio sa nulom,pa šta.
Sve na stranu,ali ja imam sami utisak da je Novaku Roland Garos baksuz i da to nikada neće osvojiti. Ne daj Bože,ali takav utisak imam. Uvek se pojavi neka prepreka. Tako. da NOVAČE ĐOKOVIĆU,samo napred. Šta god još osvojio osvojio,ti si za mene KRALJ !!! Ali polako za tri četiri godine,ja sam ubeđen da ćeš preteći ovog našminkanog švajcarca sa grend glemovima. Ostali neka pišu i iznose svoja mišljenja,ali realno.

Vaše ime

pre 7 godina

Klasični teniserski komentari na B92.
Pišem ovde već 5 god. i uvek je isto. Ide se iz krajnosti u krajnost.
Svaki treći komentar je (namerno izgubio) zbog toga i toga...
Svaki drugi komentar je takmičenje ko će više da ispljuje pljuvače.
Od 200 komentara možda ima 10 o samom meču, analiza neka, mišljenje, neka realna kritika, bilo šta a da nije pljuvačina protiv ili za Novaka.
Realno, skidam kapu moderatorima koji su zaduženi za sport. Šta sve oni čitaju ne mogu ni da zamislim. Plus, kad je meč ovakav kao ovaj danas, verovatno im u jednoj minuti dođe nekih 100 komentara.
I evo, biće i 500 komentara za ovaj meč a neće biti i jedan jedini o samom meču, analiza neka, nešto pametno da pročitam, da se složim ili ne.
Ali ''šta je hejteri'' i ''nolo nema pojma'' - toga neće hvaliti...

Mare

pre 7 godina

Primetio sam da mnogi ovde često komentarišu nekakva taktiziranja ili namerno gubljenje mečeva, da bi se teniser odmorio. Ja se izvinjavam, ali to veze sa istinom nema. Trenirao sam deset godina vateropolo, brat isto a otac je 15 godina bio dzusdista i dakle kao neko ko dolazi iz sportske porodice, mogu vam reći sa 100% sigurnosti da pravi sportisti, ako su maksimalno spremni za borbu i psihicki i fizicki, nikada ali nikada neće taj meč namerno izgubiti (ne racunam ona namestanja meceva u sporotiva i namerno gubljenje zbog kladionica, to za mene nisu sportisti). Neće namerno izgubiti zasto sto kao prvo nakon hiljada sati treniranja i stotina litara prolivenog znoja, namerno gubljenje bilo kog meca za sportistu predstavlja pljuvanje na samoga sebe, a kao drugo to je nipodaštavanje protivnika, pravi sportista to nikada neće sebi dozvoliti. Samo oni koji se nikada nisu baviil sportom mogu da govore kako Novak namerno izgubi meč da bi odmarao za neki naredni turnir. Jedino taktiziranjej koje Djokovic bi mogao da uradi jeste recimo da se povuče pre meča, tj da ne izadje na teren. Ali kada izadje igra najbolje što tada ume, u to budite sigurni.

tenis

pre 7 godina

Izgleda da su teniseri provalili da sa Novakom moze "na crtu" samo sa ofanzivom, agresivno, udarati lopticu iz sve snage pa ako prodje-prodje. Mora i Novak da bude ofanzivniji i da odgovara istom merom. I on je valjda shvatio da ne moze da pobedi ako se uglavnom brani. Samo napadacki i nece vise biti problema kao danas u prvom setu.

DulePA

pre 7 godina

Ne znam da li se slazete sa mnom, ali Novak je maltene na svakom turniru koji je osvojio do sada imao jedan poprilicno tezak mec u nekoj od ranijih faza, koji ako prebrodi, uzima titulu skoro sigurno... ako je verovati ovom mom zapazanju, smesi se i titula u Rimu...

Zbogom Jumko

pre 7 godina

Imam utisak da radnici... kako god da se u ovom poslu i na ovom portalu nazivaju, novinari, administratori, moderatori, palamuatori, kopipejsteri... da platu ili bonus primaju na osnovu broja komentara. Pa onda imamo njihovu vest ili "vest" i prvih nekoliko komentara takođe napisano i proizvedeno njima samima, čija je svrha samo da iziritira ljude, e da bi oni potom slali tuknalukovse komentare, nevezano sa glavnom vešću. I jedini način da ubijemo njihov prljavo zaraćen bonus je da ignorišemo i njihove komentare a bogami i same vesti i portal. Što od danas i činim.

majtimajk

pre 7 godina

.......", a moje komentare u opšte ne puštaju.
Mnogo pozdrava iz Oxforda."
Good Buy
(Bella Bond, 13. maj 2016 00:01)

- aa..., na Oxfordu ucis engleski? zelis nam dobru kupovinu!? ....
treba: good bye! (bez uvrede, please, to je moja mala opsesija da pronalazim male greske!)

cheers!

Svete

pre 7 godina

@DOMINO
Onda ga treba izbaciti zbog namestanja i zabraniti mu da igra. Jel tako bote, ili bi ti onda slinio i pricao kako nema govora o taktiziranju i namestanju?

Dezurni namcor

pre 7 godina

Kako se ovi pacenici sto uzivaju u Novakovim porazima raduju...Koliko je to bolesno,nemam reci.Ali Broj1 ce ih i veceras razocarati jer i pored lose igre,sto je evidentno,dobija ovaj mec.

JeRemija

pre 7 godina

A hejteri se ponadali...
Umesto toga su ih preplavila osećanja na koje su navikli kada Novak pobeđuje kao što su tuga, neverica, bol, žalost...

Kolb

pre 7 godina

Ono kad se posle gubitka Noletovog prvog seta istovaris na portalu lececi rane svog pateticnog malog zivota, a Nole potom da gas i ucini te smesnim. Neprocenjivo

Mare

pre 7 godina

(W.T.F., 12. maj 2016 21:07)

Nadam se da ne kriviš Đokovića i za sopstvenu nepismenost.Ne moras da slavis Novakovu pobedu, gledaj da se opismeniš i da onda to proslaviš.

Magnus

pre 7 godina

Istina je da ovo nije fino da se vidi da broj 1 gubi set 6-0. Ali, realno. Boli ga uvce.

Svi mediji, novinari, glupsoni postavljaju pitanja, naslove i clanke (svi osim nasih, da se razumijemo). "Yel bolje za svjetski tenis da Novak malo i izgubi, ovako je dosadno."

Evo sad za vrijeme finala sa Murrayem, onaj pacenik na SK1, i pacenici na Skyu analizirali kako bi to bilo dobro za svjetski tenis jer dominacija traje predugo.

(Naravno, nikad se nisu to pitali dok je zeka rodjer bio prvi, al...)

I sta Nole napravi.. pa da im malo.... ostane duze na terenu, smara .... al uzima pare i titule.

Ako ako :)

goran

pre 7 godina

Alo bre hejteri i pljuvaci sacekajte da se prvo mec zavrsi pa onda komentarisite do mile volje...evo Novak vam je opet po ko zna koji put zapusio usta, i posle bledog prvog seta u kojem nije licio na sebe se podigao i potom razbio Belucija za novi klasik protiv Nadala...
Sta jos reci o ovom mecu , ruku na srce nekako se i pre pocetka meca ocekivalo da Novak nece lako izaci na kraj sa ovim Belucijem ,jer vec godinama se protiv njega uvek muci,ocigledno je da mu ne lezi njegov stil igre ili Novak ima problem sa motivacijom pa ne ume da od starta zaigra kako zna i ume vec sve nekako igra stegnuto i u grcu kao danas u prvom setu kada je igrao maltene kao rekreativac, ali izgleda da ga je bas ta nula koju je doziveo u prvom setu trgla iz letargije i nakon toga je krenuo da igra mnogo bolje (mada daleko jos od toga kako najbolje zna i ume) i na kraju preokret i pobeda nisu dolazili u pitanje...sutra protiv Nadala verujem da Novak nece ponoviti ovakvu igru jer Nadal mu je stari rival i stara musterija i nekako Novak za njega uvek ima igru ,u svakom slucaju bice interesantan mec da vidimo dali se Nadal vratio i dali moze ozbiljnije da pripreti Novaku ili ce Novak nastaviti dominaciju i jos vise psiholoski pritisnuti Nadala pred RG!

teča rasa

pre 7 godina

Доброје, Новак се осигурао да не добије (0:5) први сет... а не ко јуче!
(teča rasa, 12. maj 2016 20:11)
+6 -19

Очито нисте укапирали... ал' нема везе. Једноставно сам мислио да се Новаку иде кући, већ други дан игра у "леру". И није ово лоше. Убудуће за овакве би требало увести да крећу од 1:0 или одмах да предају јер и тако више неће бити интересантно! Ни њима, ни нама а Новаку није одавно.

блејз

pre 7 godina

Шта је овој буд.ли са brondby???Мислим стварно? НАПРЕД НОВАЧЕ,само напред.Идемо даље.....

maSi

pre 7 godina

Prvo se dobro isplačeš, baš dobro, ko dete i onda kreneš sa deprozepanom. Dve tablete, jedan vinjak, dve tablete, jedan vinjak na svakih šest sati....i pete nedelje počinje stvar da se lomi, ili se...

BeKo

pre 7 godina

Očigledno ima drugačije planove.
(dominus, 12. maj 2016 21:39)

Pa recimo da vežba upravo za RG jer se tamo igra na tri dobijena seta. (7x3 min. ukoliko želi da osvoji ) Cenim da će sve do kraja igrati u tri seta čak iako izgubi, mada verovatno neće.

Svete

pre 7 godina

(daagan davidovic, 12. maj 2016 20:22)

Ne pratis ti to bas dobro Davidovicu ko je osramotio mesto broj 1., ko je pun sebe i koga je bas briga, ko je popularan ili koga cene a koga ne, da li je Rafa ikada bio povredjen ili nije...
Sramoti turnir, ma nemoj Davidovicu, cime ? Znas li sta ti je sramocenje turnira, kada izaces u dzemperu pred punom dvoranom i kazes ,,Ne mogu da odigram dovoljno dobro kako bih imao sansu da pobedim Novaka'' i onda organizatori da ne bi ispali volovi zovu Mareja da igra prijateljki mec sa Novakom do 8 dobijenih gemova, e to ti je sramota Davidovicu !
Da li neko moze da dostigne Novakov nivo igre a da ne daje sve od sebe ili da radi sta hoce, ti Davidovicu mozda Novaka poredis sa Tomicem, tu su negde po tebi ?
Djokovic nije ni prvi ni poslednji broj 1. koji je set izgubio sa 0, a znas sta Davidovicu da je igrao bolje ne bi doziveo 0 ali nije i prosao je tako kako je prosao zato i postoji 0, znas da je tada igrao poprilicno lose, a sutra cemo da vidimo sta ce biti sa Nadalom.
I Barcelona je izgubila 4-0 od Celte i Bilbaa pa sta mislis Davidovicu da li se neko seca toga ? Cleveland je gubio 30 razlike, mislis da neko zna to ? Jordan je gubio 30 razlike, ti ces mi verovatno reci datum Davidovicu ? Bolt je trcao ispod 10 sekundi ali ti ne znas kada je to bilo Davidovicu, e moj Davidovicu !
Bravo Djokovicu...

Zlatko

pre 7 godina

Za admina,ako takav uopšte postoji na ovom sajtu:

dokle će se puštati idiotski postovi bez gledanja (kao Brondby)a odbijati mnogi učesnici ovde od kojih se bar ima šta pročitati.
Da li ste svesni da time ne poštujete svoje čitaoce.Na mobilnom sam skrolovao pola sata brondbijev "post" da bih uopšte mogao da pratim temu.Zaista sramota.
A Novaku svaka čast,pokazao je mentalnu čvrstinu i odradio meč kako smo i očekivali.
(Tennis fan, 12. maj 2016 22:03)


Šta da ti kažem? Meni je prošao komentar pre oko tri nedelje u kojem sam napisao da je loša WP aplikacija i nakon toga šta god sam pisao preko telefona nije bilo objavljeno. Ali zato je bitno da puštaju te pacijente Brondby ili Jumko koji nikad ništa pametno nisu napisali.

ovo je pravi uzrok "krompirića"

pre 7 godina

U prvom setu pre nego sto je pao mrak, semafori jos nisu osvetljavali teren koliko je to Novaku, sa njegovim socivima bilo potrebno!
(Bec opet ceka titulu, 12. maj 2016 21:00)

Nisam gledao prvi set ali sam pretpostavio šta je u pitanju.
Odavno sam primetio, kao da ima blaži oblik "kokošijeg slepila". Sećate se prošlogodišnjeg Rolan Garosa i meča sa Marijem u sumrak? Zato se i igralo u pet setova i zbog nastavka sutradan, bez odmora igrao u finalu.

Bond bez filtera

pre 7 godina

Bella Bond, 13. maj 2016 00:01
Mnogo pozdrava iz Oxforda.
Good Buy
Htela si da kažeš "Good boy" misleći na Novaka? Ili si htela da kažeš da je Novak kupio meč, pa u tom smislu "good buy", dobra trgovina? Ili te u tom "Oxfordu" još uvek nisu naučili da se doviđenja kaže isto kao i dobra trgovina, samo se malkice drugačije piše?

asd

pre 7 godina

Bez nerviranja molim@ Lupaš gluposti! Suština sa moderatorima ovog sajta je što se promenila politika uređivanja. Često se deœava da sasvim obične komentare ne puste, a onda stupidne kao Brondby@ da. A što se tiče Novaka on zaslužuje svo moje poštovanje ( često mi je kidao živce ), jer vrlo dobro znam koliko treba da budeš dobar u tenisu da bi došao do br. 1.

Branko S.

pre 7 godina

Ovo je najbolje sto je Novak uradio,sa "dezurnim kriticarima" koji su posle prvog izgubljenog seta osuli paljbu po njemu. Ponadali se dusmani kad ono - prcccc!E Tako im treba,joj sto sam uzivao citajuci njihove opaske,us put se slatko nasmejao,pogotovo ono izbegava Rafu,ili bruka br.1 svetskog tenisa!? Napred Nole u nove pobede,igras pred roditeljima,nemoj da ih "brukas" - neverovatno sta sve hartija trpi i dokle ljudska zavist ide!Sto rece narod:za dobrim konjem se prasina dize! Ajd u zdravlje svim fanovima naseg sampiona!

sarajevo u srcu

pre 7 godina

Hajde novak uzmi makar set ziv bio.
Igrao sam 18.5 gemova vise,samo jos to i Milano 2 basket,bozeeeee.
Na pocetku navijam da Belluci uzme koji gem,vid sad belaja.
Okreni to Nole da se ne sekiram.

P.S. A sto Gofan pocisti Berdiha 60 60 auuuuuuuùuuuu

Optimista

pre 7 godina

Da li ce neko od silnih hejtera i prepostenih strucnjaka sad napisati izvini Novace, mi nemamo pojma i mi te mrzimo zato sto si uspesan.

Pegone

pre 7 godina

@Beži od Nadala! ha ha ha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaa, 12. maj 2016 19:56)
@gubi ovaj mec, namesten
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (apokatastrofa, 12. maj 2016 19:56)
Sami experti ostavljaju ovako inteligentne komentare .
Btw ko je primetio da Nole ima problema kad igra sa Belucijem,Andersonom i Wawrinkom ?
Mozda ima jos neki igrac ali mi se cini da su mu ova trojica najtezi protivnici .

Glas Srbije

pre 7 godina

(shamanNS, 12. maj 2016 20:57) E bas si neki shaman, pogledaj krajnji rezultat a onda na spavanje. I nosu da gurnes pod krevet da ne upadnes u nju kad budes ustajao.

Struki

pre 7 godina

Sutra 49 mec Nadal-Djokovic,ocekujem spektakl i sasvim drugaciji mec od ovog sto je Novak odigrao veceras,i naravno pobedu prvog igraca sveta!

Jelena

pre 7 godina

Novak nije mašina. Ima padove, loše trenutke, ali na kraju ostane najbolji na svetu.
Nisam se potresla, nadala sam se da će pobediti.

teča rasa

pre 7 godina

Sta je sa Bekerom ljudi? Ako neko zna nek napise. Posto ga dugo nema na mecevima kad igra Nole.
(gkv, 12. maj 2016 21:10)

Гледаш ли ти или само читаш...

veder

pre 7 godina

Koliko stupidnih komentara od ovih Novkovih 'obožavalaca'! Da čovek ne poveruje koliko patološke mržnje u komentarima! Nije se meč završio a oni donose sud o Novaku, kako je on sramota za tenis!? Pa dal' neko normalan može da pišeo ovakve bljuvotine samo zato što je izgubio set sa 6:0?
Koliko ga mrzite ljudi pa to nije normalno!
Zamislite da neko iz drugog naroda pljuje po svom najboljem sportisti koji je tri puta najbolji sportista na planeti, broj 1, rekorder u masters titulama, 11 GS titula...da li to možete zamisliti? Pa šta je vama u glavama kad toliko mrzite najboljeg tenisera današnjice?
Ovo je sve za posmatranje, jer kad toliko ljudi patološki mrzi svog najboljeg pretstavnika onda nešto debelo ne valja u narodu.

Deda sa balkona

pre 7 godina

Svaka čast Novače! Samo napred!
Volim neizvesnost u njegovim mecevima. Zato i volim da ga gledam. Igra uzbudljiv tenis. Nenamerno.

Dacha

pre 7 godina

Koliko ja vise opusteno gledam Noleta,ama nema sekiracije ni malo...izgubio prvi set...sa nulom...pa sta...opusteno dobija to Nole...i gle cuda lagano preokret a ja se uopste ne nerviram,samo udjem na komentare i smejem se ovim pacenicima...ali stvarno ne mogu da razumem da ima ovoliko ljudi koji mrze Noleta,aj razumem da ne vole Federera mada i to je glupo ali da ne volis verovatno najboljeg sportistu svoje zemlje u istoriji e to ne razumem!! Nema takav smo narod,ne podnosimo druge ljude koji su uspesniji od nas samih i zato nam ovako i ide,svaka cast izuzecima ali ovo se odnosi na ove iskompleksirane pacenike!!

schlyamm

pre 7 godina

Nekako mi zao ovih trolova, sovinista iz komsiluka i autosovinista, bas su se poradovali i potrcali sa komentarima i sa radovanjem, najzad da im svane raodstan dan u zivotu, a kad ono...

nolemanijakinja

pre 7 godina

Nole, nije u redu da ložiš hejtere! Baš su se radovali. Ali, sada sam sigurna da Novak osvaja Rim, čim je ovo prebrodio.
Vranjska Banja čeka 30. masters titulu!

srle

pre 7 godina

sad bi bilo lepo da sredi nadala, da ovaj ne poleti mnogo pred rg.
cak sam mislio u jednom trenutku da bi bilo pametno izbeci susrete sa nadalom na sljaci pre rg, bas da ne bi dosao u ovu poziciju. ali dobro. ako ces da budes najbolji, nema odstupanja!
napred novak, po psiholosku prednost i 30. masters titulu!

Neutron

pre 7 godina

(Bella Bond, 13. maj 2016 00:01)
A ovaj pustili, da se vidi da pustaju. Meni puste pola, pola ne puste i nema nikakve logike u kriterijumu. Kao lutrija. Koliko sam puta sebi rekao nikada vise, ali zivim daleko pa mi ovo dodje kao neka veza sa zemljacima i tako teram dalje. Ali je bas iritantno postalo. Da li ce ovo biti objavljeno, ne verujem. Sta se desava, B92? Koga vredjamo?

Bez narviranja, molim!

pre 7 godina

@(asd, 13. maj 2016 07:06)

Suština... Očekuju da kažem uvijek nešto o suštini, a o tom nije rekao ni Aristotel bogzna što...

I šta ćemo sad? Nisu ti objavili normalan, umeren komentar i ti si se iznervirao. Vredi li? Da nećeš možda da unajmiš privatnog detektiva da otkrije ko su administratori, pa da ih pronađeš da TI NJIMA objasniš "neke stvari"?

Ni meni se ne dopada kako se uređuje stranica, ali me niko ne prisiljava da je posećujem, niti da učestvujem u raspravi.

Ej, bre, pa Jumko i kompanija godinama na isti mamac love istu lovinu. Ne razumem njihovo zadovoljstvo, ali im ga čitaoci pričinjavaju svojim reakcijama.

Kakve paljevine moraju biti oni koji istim trolovima u pokušaju permanentno pokušavaju da objasne da nisu u pravu?

Danas svako ima pristup internetu i treba svim dozvoliti da se zabavljaju kako umeju sve dok ne krše zakon.

Inteligencija kao TELEgencija

pre 7 godina

@ "Sta je sa Bekerom ljudi? Ako neko zna nek napise. Posto ga dugo nema na mecevima kad igra Nole."
(gkv, 12. maj 2016 21:10)

Sastavlja test inteligencije da ti posalje. Samo pazi na pitanja iz lepog ponasnja!

Nebojša

pre 7 godina

Prvi set kao da sam ja igrao u druga dva kao da ga je neko naterao da igra ali je ipak završio posao sutra ipak očekujem sasvim drugi pristup i naravno pobedu.

Simke

pre 7 godina

Ali ovi šablonski komentari - namerno da izgubi da ne bi igrao protiv Nadala, porez, sprema se za RG... Pa šta mislite šta je podstrek nekome ko je već sve postigao u životu što je ikada sanjao? Neko ko ima toliko para da ne može za tri života da ih potroši?
Pa upravo da bi igrao protiv najvećih rivala. Znači baš naprotiv, Novak je pobedio Belučija jer je imao motiv da bi igrao protiv Nadala.
Ili ga se plaši posle milijardu, dve hiljda, sedamsto pedeset devet susreta!
I svaki put isto. Endi, Nadal, Federer, Nole, ako izgube to je zato što nisu hteli u narednom kolu da igraju jedni protiv drugih.
Ili zato što se premaju za naredni turnir. Pa dokle više? Nole da se pita on bi do kraja karijere igrao samo sa Nadalom, Vavrenkom, Federerom i Marijem.
Sa ostalim nema toliko isnpiracije i volje. Što se i vidi po tome kako igra sa igračima iz top 10, dok se sa nekim Veselim muči, gubi, i sa nekim Belučijem i td...
Sve bre kontra razmišljate ljudi, nigde veze, smisla, samo kuckaj reda radi šta ti padne na pamet!

anica

pre 7 godina

(?, 12. maj 2016 21:13)
Cemu toliko nervoze? Moze mu se da pobedi i kad izgubi 6:0...i sta sad?
Inace, Nole ne mora da osvoji ovo, ali ce osvojiti. Koliko frustracije Nole budi u ljudima, neverovatno.

sljaker

pre 7 godina

Ноле, тргни се са дефанзивном игром нећеш никада освојити РГ.
Надал га је освајао много пута само зато што је играо офанзивно.
(Рајко Четник, 12. maj 2016 21:44)

Ofanzivno na sljaci, ne znam ko je igrao, sljaka je uvek bila defanzivna podloga. Ma sa sljake, osim Spanaca, su svi bezali.

Srbin

pre 7 godina

Koliko je samo njih pomislilo kada je Novak izgubio prvi set da ce izgubiti i mec. Pa da je ovaj imao u drugom setu 5-0,opet bi bilo 90% da ce izgubiti. Novak je mentalno nenadmasiv!