Nedelja, 01.05.2016.

23:59

Voriorsima, zasad, Kari nije potreban

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa lako su poveli u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije plej-ofa NBA lige.

Izvor: AK

Voriorsima, zasad, Kari nije potreban IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

ihhh

pre 7 godina

Klej je ozbiljan igrac, ali ozbiljan. Tako mlad, a tako paklen i kvalitetan igrac. Odusevljava me igrom, sutom....Generalno je GSW najbolji zbog ovakvih igracina u timu. Dobise Portland sa pola gasa, a Klej udje na teren cisto da pomogne timu tako sto se da ubaci poene, da asistira i da tim nastavi da igra sa velikom rezultatskom predsnoscu.
Ostace upamcen kao jedan od najvecih, siguran sam. Obozavam ovaj tim, kao braca su, nema sujete medju igracima i hvala Bogu sto imaju Kleja, Stefa, Drejmonda itd....

Buki

pre 7 godina

Jaki su GSW a Portland ima dosta slican nacin igre njima ja licno nisam ljubitelj takvog nacina igre samo sutiraju trojke sinoc su kombinovano sutnuli 62 trojke sve je to lepo gledati kada pogadjaju ali kad zaredaju sa promasajima izgleda kao da igraju osnovci.Verujem da i mnoga vecina uglavnom starijih fanova NBA deli moje misljenje sve bih dao da mogu da vidim duele u plej ofu kao sto su vodili Olajdzuvon protiv Robinsona ili Jujing-Moring,Rodman-Melon,Divac-Onil ili Dankan-Garnet jednostavno danas vise nema centara pa skoro i krilnih centara sve se svelo na igrace vanjskih pozicija koji su mora se priznati odlicni kako tehnicki tako i fizicki ali jednostavno nije to vise ono sto je bilo.

Kalifornija

pre 7 godina

Tomson je bolji suter, Kari je bolji igrac. Problem sa Karijem je sto nije energetski efikasan, previse se trosi, ponekad nepotrebno. Setite se Dzordana 80ih i posle 90ih. Koliko je samo na efikasnosti napredovao, nema suvisnih pokreta i fantastican fokus. Onda se manje i povredjuje covek. Kad Kari to savlada, mozda ga nadmasi, iako je potpuno drugi tip igraca. Za sada, GSW je najbolji tim koji sam gledao, a gledao sam LAL showtime, Seltikse, Bulse (ono sto je tada radio Detroit je bilo otprilike ono sto radi Murinjo ili Oto Rehagel), i ponovo LAL, Spurse i Majami. Nikada nije jedan covek, ni Dzordan nije mogao sam. Ovo je timski sport. GSW je mocan jer je fantasticno upakovan tim. Za titulu im ipak treba Kari, to je razlika da se izbaci SA na primer. Nadam se da ce biti zdrav, ne bi bilo fer drugacije, iako bih voleo da SA osvoji.

Milicko

pre 7 godina

Nije mi jasan lilard,uvek tako pocne da prica kako ga niko ne postuje,sto jeste tacno i onda kada treba da se pokaze on ovako odigra a i u prisloj seriji nije bio bas najbolji iako je cele godine vodi ekipu. Slicno nesto mu se desilo prosle godine kad ga nisu pozvali na all star do tad je odlicno igrao,od tada je hteo previse da se dokazuje,samo kazem,trebalo bi da zanemari to sta drugi misle o njemu i da igra svoju igru

bro

pre 7 godina

da znate samo...portland je ekipa sa najmanjim budzetom ove sezone tj. ubedljivo najmanje novca trose na plate igraca...
Oni udjose u play off zapada i izbacise skulpoceni,izvikani la.klipers
poz

Бакстер

pre 7 godina

Дошло је GSW време да мало доминирају Нба као што су раније чинили многи тимови...те стога биће тако још неко време или боље речено док им не дојади скроз..

marko

pre 7 godina

Mnogo su bolji dueli Toronto-Indiana, bilo je par vrhunskih mečeva Boston-Atlanta. Kakav je to plej of 20 razlike posle prve četvrtine?

mo

pre 7 godina

'Oće li neka utakmica da bude bar malo neizvesnije, bar da bude egal do poluvremena? Sinoć Spursi rešili Tander u prvih 5 minuta, danas Majami i Golden Stejt takođe. Velika očekivanja imam od duela Raptorsa i Pacersa, nadam se da neće razočarati. I da, navijam za Pacerse. Toronto po meni igra jako predvidivu košarku, DeRozan i Lowry se ne sastavljaju i uzimaju jako loše i nerezonske šuteve a trener Casey je toliko tvrdoglav ili jednostavno ne zna kako da napravi neku promenu. Sve u svemu, Indiana ih je provalila od prve utakmice i uz veliku borbu i dobru partiju George-a mogu u sledeće kolo.

marko

pre 7 godina

Ma prejak je GS za sve timove, nema njima ko da parira. Još kad se vrati Kari oni će da se prošetaju do titule. Trojka Kari-Tompson-Grin je ubitačna, i ostali igrači su jako dobri Barns, Livingston, Iguadala, Bogut, Varežao..stvarno paklen tim.

agos

pre 7 godina

Ne može Portland sa ovim Ratnicima, možda im daju fore 1 utakmicu da se Stef oporavi i serija malo oduži ali realno naprosto nije Golden Stejt samo Stef Kari, i ovo su dokazi da i bez njega mogu da igraju podjednako dobro, ali svi, pre svega Green, Tompson i Igudala, pa i Spejts, Barns, Brendon Rush i Shon Livingston, Bogut....Svi su sjajni i nema sujete i nesebično i pametno igraju. Ipak San Antonio ih može izbaciti jer j Greg majstor taktike i ima mnogo toga da pokaže, a ima najbolju odbranu u ligi i pri tom sjajnu tranziciju, sada se i Olridz snašao, ali ipak mislim da je glavna snaga Spursa taktika, koja ukoliko je sprovedu deluje na GSW, ali ipak ako GSW ima veče...Ne možeš ništa kad ti ljudi sipaju trojke kao iz kofe...

aleksandar

pre 7 godina

Kad ih ide sut nemoguce ih je dobiti,ali i dalje mislim da Portland moze do 2 pobede.....Nece Voriorsi ovako sutirati na sledecim utakmicama....Uz to da dodam ocajno vece Lilarda i McColuma,jos Portland imao manje odmora od Voriorsa prakticno samo 24 sata....Ocekujem vise od Lilarda i MCcOLUMA BAR MALO DA UCINE ZANIMLJIVOM OVU SERIJU....

coz y not

pre 7 godina

Ako vam ekipa vec ima jednog pojedinca koji se ističe važno je da imate jos jednog podjednako dobrog. Gsw na sreću to imaju kao što je Westbrook pre neku sezonu zamenio Durenta kad se povredio.

asdf

pre 7 godina

(satelit, 2. maj 2016 00:08)

Uvek je tako. Kao sto je Jordan gusio Pippena, Shaq Kobea, LeBron Wadea, Durant Westbrooka do prosle godine, Westbrook Duranta od ove godine... Uvek neko mora da bude prva opcija a da se neko drugi prilagodi i uzme ulogu pomagaca.

Partizan ponos Srbije

pre 7 godina

Kako pokvaren potez Varejao-a...A sto je najgore na kraju dobije istu ''kaznu'' kao i Henderson.

Inace, razocarao sam se u Portland. Oni kada GS igra lose(i to bez Curry-a)gube 20 razlike, pa sta ce da bude kada se vrati Curry i GS igra na svom nivou?!

Sinisa

pre 7 godina

Kada Kari osjeti da Tompsona ide on ga pusti da odradi svoje,cim vidi da Tompson nije usao u ritam onda Kari preuzme glavnu ulogu i tako u krug...Tako da se ne slazem da Kari uopste gusi Tompsona,nema razloga za to.Tompson je imao maestralnih partija i kad igraju zajedno.

Milan

pre 7 godina

Gde je sad poredjenje Thompsona i McColluma?
Salu na stranu, ucinak bekova uopste nije problem Portlanda, danas su imali ekstra vece od strane klupe koja je mnogo slabijaod GSW. Glavni problem, koji ne vidim kako mogu da rese, je igra u reketu. Trio Barnes, Green i Bogut ih je totalno nadskakao i nalupao banana terajuci ih na sut sa distance. Sa druge strane imam utisak da GSW uvek ima rezervno resenje u napadu na niskom postu. Cak Bogut bi mogao biti vise koriscen.
Nisam ni ocekivao neizvesnu utakmicu, Portland je fizicki i psihicki istrosen od duela sa LAC, ne ocekujem nista ni prekosutra a zanimlive meceve cemo gledati tek od subote u Portlandu.

srle

pre 7 godina

Golden Stejt je fenomenalan tim, bez Karija je naravno mnogo teže. Ali zamislite da Klivlend igra bez Lebrona, Oklahoma bez Durenta ili Toronto bez Derozana. Opet su Voriorsi dobili lagano Portland koji nije nimalo naivan protivnik kao ona raspuštena banda iz Hjustona.

Marko

pre 7 godina

Portland ume da namuci Golden, pogotovo sto sada ne igra Stef, da Lilard ne sili ovoliko i uz razbudjenog Mekoluma, mozda Portland moze nama gledaocima malo da ucini zanimljivom ovu seriju.

uros

pre 7 godina

gledao utakmicu, gs rutinski dobio..odlicna odbrana, napad standardno dobar,lilarda i mekoluma zatvorili, lilard se tek raspucao u drugom poluvremenu tj. cetvrtoj cetvrtini kad je sve bilo reseno..realno je ocekivati bar jednu sumanutu partiju od njih dvojice, sto bi bilo dovljno za jednu pobedu, max 2, vise od toga mislim da ne mogu..klej mozda i ponajbolja dvojka u ligi kad se gleda i odbrana i napad, fali mu samo malo vise konstantnosti..grin brutalan, klupa standardno dobra, puno je tu dobrih igraca, pre svih livingston i igvadala koji su majstori kosarke.

Pack

pre 7 godina

Golden Stejt je fenomenalan tim, bez Karija je naravno mnogo teže. Ali zamislite da Klivlend igra bez Lebrona, Oklahoma bez Durenta ili Toronto bez Derozana. Opet su Voriorsi dobili lagano Portland koji nije nimalo naivan protivnik kao ona raspuštena banda iz Hjustona.
(srle, 02. maj 2016 00:14)
Toronto već celu seriju igra bez Derozena!

vat

pre 7 godina

@satelit I meni isto tako ponekad deluje,mada Klej je igrac bez kompleksa koji nema problema da se podredi ostalima u timu,kao i svi ostali igraci Voriorsa,nije bitno ko puni dokle god se puni :)Pokazao je vec da kad zatreba moze da daje i po 50 poena...

uros

pre 7 godina

druze nisi ni svestan koliko gresis, sjajan je klej suter, ali kari je druga dimenzija..one pozicije i onakvi sutevi, takav mislim da se nece pojaviti jos dugo,dugo vremena..

Boranija

pre 7 godina

Kako je krenulo na zapadu utakmice polufinala konf. su krajnje nezanimljive! Pre svega odlicne partije GS i SA, dok o protivnicima ne treba trositi reci! Plafon ako im iscupaju jednu pobedu u seriji! Na istoku pak verujem da ce biti mng interesantnije, borbenije u serijama polufinala...Jos ni jedan mec play-offa nisam odgledao da me oduva, odusevi! Kolko vidim tek od finala konf. pocinje spektakl!!! :)

asdf

pre 7 godina

(satelit, 2. maj 2016 00:08)

Uvek je tako. Kao sto je Jordan gusio Pippena, Shaq Kobea, LeBron Wadea, Durant Westbrooka do prosle godine, Westbrook Duranta od ove godine... Uvek neko mora da bude prva opcija a da se neko drugi prilagodi i uzme ulogu pomagaca.

srle

pre 7 godina

Golden Stejt je fenomenalan tim, bez Karija je naravno mnogo teže. Ali zamislite da Klivlend igra bez Lebrona, Oklahoma bez Durenta ili Toronto bez Derozana. Opet su Voriorsi dobili lagano Portland koji nije nimalo naivan protivnik kao ona raspuštena banda iz Hjustona.

uros

pre 7 godina

druze nisi ni svestan koliko gresis, sjajan je klej suter, ali kari je druga dimenzija..one pozicije i onakvi sutevi, takav mislim da se nece pojaviti jos dugo,dugo vremena..

Milan

pre 7 godina

Gde je sad poredjenje Thompsona i McColluma?
Salu na stranu, ucinak bekova uopste nije problem Portlanda, danas su imali ekstra vece od strane klupe koja je mnogo slabijaod GSW. Glavni problem, koji ne vidim kako mogu da rese, je igra u reketu. Trio Barnes, Green i Bogut ih je totalno nadskakao i nalupao banana terajuci ih na sut sa distance. Sa druge strane imam utisak da GSW uvek ima rezervno resenje u napadu na niskom postu. Cak Bogut bi mogao biti vise koriscen.
Nisam ni ocekivao neizvesnu utakmicu, Portland je fizicki i psihicki istrosen od duela sa LAC, ne ocekujem nista ni prekosutra a zanimlive meceve cemo gledati tek od subote u Portlandu.

uros

pre 7 godina

gledao utakmicu, gs rutinski dobio..odlicna odbrana, napad standardno dobar,lilarda i mekoluma zatvorili, lilard se tek raspucao u drugom poluvremenu tj. cetvrtoj cetvrtini kad je sve bilo reseno..realno je ocekivati bar jednu sumanutu partiju od njih dvojice, sto bi bilo dovljno za jednu pobedu, max 2, vise od toga mislim da ne mogu..klej mozda i ponajbolja dvojka u ligi kad se gleda i odbrana i napad, fali mu samo malo vise konstantnosti..grin brutalan, klupa standardno dobra, puno je tu dobrih igraca, pre svih livingston i igvadala koji su majstori kosarke.

Boranija

pre 7 godina

Kako je krenulo na zapadu utakmice polufinala konf. su krajnje nezanimljive! Pre svega odlicne partije GS i SA, dok o protivnicima ne treba trositi reci! Plafon ako im iscupaju jednu pobedu u seriji! Na istoku pak verujem da ce biti mng interesantnije, borbenije u serijama polufinala...Jos ni jedan mec play-offa nisam odgledao da me oduva, odusevi! Kolko vidim tek od finala konf. pocinje spektakl!!! :)

aleksandar

pre 7 godina

Kad ih ide sut nemoguce ih je dobiti,ali i dalje mislim da Portland moze do 2 pobede.....Nece Voriorsi ovako sutirati na sledecim utakmicama....Uz to da dodam ocajno vece Lilarda i McColuma,jos Portland imao manje odmora od Voriorsa prakticno samo 24 sata....Ocekujem vise od Lilarda i MCcOLUMA BAR MALO DA UCINE ZANIMLJIVOM OVU SERIJU....

coz y not

pre 7 godina

Ako vam ekipa vec ima jednog pojedinca koji se ističe važno je da imate jos jednog podjednako dobrog. Gsw na sreću to imaju kao što je Westbrook pre neku sezonu zamenio Durenta kad se povredio.

Kalifornija

pre 7 godina

Tomson je bolji suter, Kari je bolji igrac. Problem sa Karijem je sto nije energetski efikasan, previse se trosi, ponekad nepotrebno. Setite se Dzordana 80ih i posle 90ih. Koliko je samo na efikasnosti napredovao, nema suvisnih pokreta i fantastican fokus. Onda se manje i povredjuje covek. Kad Kari to savlada, mozda ga nadmasi, iako je potpuno drugi tip igraca. Za sada, GSW je najbolji tim koji sam gledao, a gledao sam LAL showtime, Seltikse, Bulse (ono sto je tada radio Detroit je bilo otprilike ono sto radi Murinjo ili Oto Rehagel), i ponovo LAL, Spurse i Majami. Nikada nije jedan covek, ni Dzordan nije mogao sam. Ovo je timski sport. GSW je mocan jer je fantasticno upakovan tim. Za titulu im ipak treba Kari, to je razlika da se izbaci SA na primer. Nadam se da ce biti zdrav, ne bi bilo fer drugacije, iako bih voleo da SA osvoji.

Marko

pre 7 godina

Portland ume da namuci Golden, pogotovo sto sada ne igra Stef, da Lilard ne sili ovoliko i uz razbudjenog Mekoluma, mozda Portland moze nama gledaocima malo da ucini zanimljivom ovu seriju.

bro

pre 7 godina

da znate samo...portland je ekipa sa najmanjim budzetom ove sezone tj. ubedljivo najmanje novca trose na plate igraca...
Oni udjose u play off zapada i izbacise skulpoceni,izvikani la.klipers
poz

Partizan ponos Srbije

pre 7 godina

Kako pokvaren potez Varejao-a...A sto je najgore na kraju dobije istu ''kaznu'' kao i Henderson.

Inace, razocarao sam se u Portland. Oni kada GS igra lose(i to bez Curry-a)gube 20 razlike, pa sta ce da bude kada se vrati Curry i GS igra na svom nivou?!

Sinisa

pre 7 godina

Kada Kari osjeti da Tompsona ide on ga pusti da odradi svoje,cim vidi da Tompson nije usao u ritam onda Kari preuzme glavnu ulogu i tako u krug...Tako da se ne slazem da Kari uopste gusi Tompsona,nema razloga za to.Tompson je imao maestralnih partija i kad igraju zajedno.

ihhh

pre 7 godina

Klej je ozbiljan igrac, ali ozbiljan. Tako mlad, a tako paklen i kvalitetan igrac. Odusevljava me igrom, sutom....Generalno je GSW najbolji zbog ovakvih igracina u timu. Dobise Portland sa pola gasa, a Klej udje na teren cisto da pomogne timu tako sto se da ubaci poene, da asistira i da tim nastavi da igra sa velikom rezultatskom predsnoscu.
Ostace upamcen kao jedan od najvecih, siguran sam. Obozavam ovaj tim, kao braca su, nema sujete medju igracima i hvala Bogu sto imaju Kleja, Stefa, Drejmonda itd....

agos

pre 7 godina

Ne može Portland sa ovim Ratnicima, možda im daju fore 1 utakmicu da se Stef oporavi i serija malo oduži ali realno naprosto nije Golden Stejt samo Stef Kari, i ovo su dokazi da i bez njega mogu da igraju podjednako dobro, ali svi, pre svega Green, Tompson i Igudala, pa i Spejts, Barns, Brendon Rush i Shon Livingston, Bogut....Svi su sjajni i nema sujete i nesebično i pametno igraju. Ipak San Antonio ih može izbaciti jer j Greg majstor taktike i ima mnogo toga da pokaže, a ima najbolju odbranu u ligi i pri tom sjajnu tranziciju, sada se i Olridz snašao, ali ipak mislim da je glavna snaga Spursa taktika, koja ukoliko je sprovedu deluje na GSW, ali ipak ako GSW ima veče...Ne možeš ništa kad ti ljudi sipaju trojke kao iz kofe...

marko

pre 7 godina

Ma prejak je GS za sve timove, nema njima ko da parira. Još kad se vrati Kari oni će da se prošetaju do titule. Trojka Kari-Tompson-Grin je ubitačna, i ostali igrači su jako dobri Barns, Livingston, Iguadala, Bogut, Varežao..stvarno paklen tim.

marko

pre 7 godina

Mnogo su bolji dueli Toronto-Indiana, bilo je par vrhunskih mečeva Boston-Atlanta. Kakav je to plej of 20 razlike posle prve četvrtine?

Бакстер

pre 7 godina

Дошло је GSW време да мало доминирају Нба као што су раније чинили многи тимови...те стога биће тако још неко време или боље речено док им не дојади скроз..

vat

pre 7 godina

@satelit I meni isto tako ponekad deluje,mada Klej je igrac bez kompleksa koji nema problema da se podredi ostalima u timu,kao i svi ostali igraci Voriorsa,nije bitno ko puni dokle god se puni :)Pokazao je vec da kad zatreba moze da daje i po 50 poena...

Buki

pre 7 godina

Jaki su GSW a Portland ima dosta slican nacin igre njima ja licno nisam ljubitelj takvog nacina igre samo sutiraju trojke sinoc su kombinovano sutnuli 62 trojke sve je to lepo gledati kada pogadjaju ali kad zaredaju sa promasajima izgleda kao da igraju osnovci.Verujem da i mnoga vecina uglavnom starijih fanova NBA deli moje misljenje sve bih dao da mogu da vidim duele u plej ofu kao sto su vodili Olajdzuvon protiv Robinsona ili Jujing-Moring,Rodman-Melon,Divac-Onil ili Dankan-Garnet jednostavno danas vise nema centara pa skoro i krilnih centara sve se svelo na igrace vanjskih pozicija koji su mora se priznati odlicni kako tehnicki tako i fizicki ali jednostavno nije to vise ono sto je bilo.

Milicko

pre 7 godina

Nije mi jasan lilard,uvek tako pocne da prica kako ga niko ne postuje,sto jeste tacno i onda kada treba da se pokaze on ovako odigra a i u prisloj seriji nije bio bas najbolji iako je cele godine vodi ekipu. Slicno nesto mu se desilo prosle godine kad ga nisu pozvali na all star do tad je odlicno igrao,od tada je hteo previse da se dokazuje,samo kazem,trebalo bi da zanemari to sta drugi misle o njemu i da igra svoju igru

mo

pre 7 godina

'Oće li neka utakmica da bude bar malo neizvesnije, bar da bude egal do poluvremena? Sinoć Spursi rešili Tander u prvih 5 minuta, danas Majami i Golden Stejt takođe. Velika očekivanja imam od duela Raptorsa i Pacersa, nadam se da neće razočarati. I da, navijam za Pacerse. Toronto po meni igra jako predvidivu košarku, DeRozan i Lowry se ne sastavljaju i uzimaju jako loše i nerezonske šuteve a trener Casey je toliko tvrdoglav ili jednostavno ne zna kako da napravi neku promenu. Sve u svemu, Indiana ih je provalila od prve utakmice i uz veliku borbu i dobru partiju George-a mogu u sledeće kolo.

Pack

pre 7 godina

Golden Stejt je fenomenalan tim, bez Karija je naravno mnogo teže. Ali zamislite da Klivlend igra bez Lebrona, Oklahoma bez Durenta ili Toronto bez Derozana. Opet su Voriorsi dobili lagano Portland koji nije nimalo naivan protivnik kao ona raspuštena banda iz Hjustona.
(srle, 02. maj 2016 00:14)
Toronto već celu seriju igra bez Derozena!

Partizan ponos Srbije

pre 7 godina

Kako pokvaren potez Varejao-a...A sto je najgore na kraju dobije istu ''kaznu'' kao i Henderson.

Inace, razocarao sam se u Portland. Oni kada GS igra lose(i to bez Curry-a)gube 20 razlike, pa sta ce da bude kada se vrati Curry i GS igra na svom nivou?!

aleksandar

pre 7 godina

Kad ih ide sut nemoguce ih je dobiti,ali i dalje mislim da Portland moze do 2 pobede.....Nece Voriorsi ovako sutirati na sledecim utakmicama....Uz to da dodam ocajno vece Lilarda i McColuma,jos Portland imao manje odmora od Voriorsa prakticno samo 24 sata....Ocekujem vise od Lilarda i MCcOLUMA BAR MALO DA UCINE ZANIMLJIVOM OVU SERIJU....

Buki

pre 7 godina

Jaki su GSW a Portland ima dosta slican nacin igre njima ja licno nisam ljubitelj takvog nacina igre samo sutiraju trojke sinoc su kombinovano sutnuli 62 trojke sve je to lepo gledati kada pogadjaju ali kad zaredaju sa promasajima izgleda kao da igraju osnovci.Verujem da i mnoga vecina uglavnom starijih fanova NBA deli moje misljenje sve bih dao da mogu da vidim duele u plej ofu kao sto su vodili Olajdzuvon protiv Robinsona ili Jujing-Moring,Rodman-Melon,Divac-Onil ili Dankan-Garnet jednostavno danas vise nema centara pa skoro i krilnih centara sve se svelo na igrace vanjskih pozicija koji su mora se priznati odlicni kako tehnicki tako i fizicki ali jednostavno nije to vise ono sto je bilo.

Milicko

pre 7 godina

Nije mi jasan lilard,uvek tako pocne da prica kako ga niko ne postuje,sto jeste tacno i onda kada treba da se pokaze on ovako odigra a i u prisloj seriji nije bio bas najbolji iako je cele godine vodi ekipu. Slicno nesto mu se desilo prosle godine kad ga nisu pozvali na all star do tad je odlicno igrao,od tada je hteo previse da se dokazuje,samo kazem,trebalo bi da zanemari to sta drugi misle o njemu i da igra svoju igru

uros

pre 7 godina

druze nisi ni svestan koliko gresis, sjajan je klej suter, ali kari je druga dimenzija..one pozicije i onakvi sutevi, takav mislim da se nece pojaviti jos dugo,dugo vremena..

Kalifornija

pre 7 godina

Tomson je bolji suter, Kari je bolji igrac. Problem sa Karijem je sto nije energetski efikasan, previse se trosi, ponekad nepotrebno. Setite se Dzordana 80ih i posle 90ih. Koliko je samo na efikasnosti napredovao, nema suvisnih pokreta i fantastican fokus. Onda se manje i povredjuje covek. Kad Kari to savlada, mozda ga nadmasi, iako je potpuno drugi tip igraca. Za sada, GSW je najbolji tim koji sam gledao, a gledao sam LAL showtime, Seltikse, Bulse (ono sto je tada radio Detroit je bilo otprilike ono sto radi Murinjo ili Oto Rehagel), i ponovo LAL, Spurse i Majami. Nikada nije jedan covek, ni Dzordan nije mogao sam. Ovo je timski sport. GSW je mocan jer je fantasticno upakovan tim. Za titulu im ipak treba Kari, to je razlika da se izbaci SA na primer. Nadam se da ce biti zdrav, ne bi bilo fer drugacije, iako bih voleo da SA osvoji.

coz y not

pre 7 godina

Ako vam ekipa vec ima jednog pojedinca koji se ističe važno je da imate jos jednog podjednako dobrog. Gsw na sreću to imaju kao što je Westbrook pre neku sezonu zamenio Durenta kad se povredio.

Pack

pre 7 godina

Golden Stejt je fenomenalan tim, bez Karija je naravno mnogo teže. Ali zamislite da Klivlend igra bez Lebrona, Oklahoma bez Durenta ili Toronto bez Derozana. Opet su Voriorsi dobili lagano Portland koji nije nimalo naivan protivnik kao ona raspuštena banda iz Hjustona.
(srle, 02. maj 2016 00:14)
Toronto već celu seriju igra bez Derozena!

bro

pre 7 godina

da znate samo...portland je ekipa sa najmanjim budzetom ove sezone tj. ubedljivo najmanje novca trose na plate igraca...
Oni udjose u play off zapada i izbacise skulpoceni,izvikani la.klipers
poz

Marko

pre 7 godina

Portland ume da namuci Golden, pogotovo sto sada ne igra Stef, da Lilard ne sili ovoliko i uz razbudjenog Mekoluma, mozda Portland moze nama gledaocima malo da ucini zanimljivom ovu seriju.

asdf

pre 7 godina

(satelit, 2. maj 2016 00:08)

Uvek je tako. Kao sto je Jordan gusio Pippena, Shaq Kobea, LeBron Wadea, Durant Westbrooka do prosle godine, Westbrook Duranta od ove godine... Uvek neko mora da bude prva opcija a da se neko drugi prilagodi i uzme ulogu pomagaca.

srle

pre 7 godina

Golden Stejt je fenomenalan tim, bez Karija je naravno mnogo teže. Ali zamislite da Klivlend igra bez Lebrona, Oklahoma bez Durenta ili Toronto bez Derozana. Opet su Voriorsi dobili lagano Portland koji nije nimalo naivan protivnik kao ona raspuštena banda iz Hjustona.

Boranija

pre 7 godina

Kako je krenulo na zapadu utakmice polufinala konf. su krajnje nezanimljive! Pre svega odlicne partije GS i SA, dok o protivnicima ne treba trositi reci! Plafon ako im iscupaju jednu pobedu u seriji! Na istoku pak verujem da ce biti mng interesantnije, borbenije u serijama polufinala...Jos ni jedan mec play-offa nisam odgledao da me oduva, odusevi! Kolko vidim tek od finala konf. pocinje spektakl!!! :)

agos

pre 7 godina

Ne može Portland sa ovim Ratnicima, možda im daju fore 1 utakmicu da se Stef oporavi i serija malo oduži ali realno naprosto nije Golden Stejt samo Stef Kari, i ovo su dokazi da i bez njega mogu da igraju podjednako dobro, ali svi, pre svega Green, Tompson i Igudala, pa i Spejts, Barns, Brendon Rush i Shon Livingston, Bogut....Svi su sjajni i nema sujete i nesebično i pametno igraju. Ipak San Antonio ih može izbaciti jer j Greg majstor taktike i ima mnogo toga da pokaže, a ima najbolju odbranu u ligi i pri tom sjajnu tranziciju, sada se i Olridz snašao, ali ipak mislim da je glavna snaga Spursa taktika, koja ukoliko je sprovedu deluje na GSW, ali ipak ako GSW ima veče...Ne možeš ništa kad ti ljudi sipaju trojke kao iz kofe...

Бакстер

pre 7 godina

Дошло је GSW време да мало доминирају Нба као што су раније чинили многи тимови...те стога биће тако још неко време или боље речено док им не дојади скроз..

uros

pre 7 godina

gledao utakmicu, gs rutinski dobio..odlicna odbrana, napad standardno dobar,lilarda i mekoluma zatvorili, lilard se tek raspucao u drugom poluvremenu tj. cetvrtoj cetvrtini kad je sve bilo reseno..realno je ocekivati bar jednu sumanutu partiju od njih dvojice, sto bi bilo dovljno za jednu pobedu, max 2, vise od toga mislim da ne mogu..klej mozda i ponajbolja dvojka u ligi kad se gleda i odbrana i napad, fali mu samo malo vise konstantnosti..grin brutalan, klupa standardno dobra, puno je tu dobrih igraca, pre svih livingston i igvadala koji su majstori kosarke.

marko

pre 7 godina

Ma prejak je GS za sve timove, nema njima ko da parira. Još kad se vrati Kari oni će da se prošetaju do titule. Trojka Kari-Tompson-Grin je ubitačna, i ostali igrači su jako dobri Barns, Livingston, Iguadala, Bogut, Varežao..stvarno paklen tim.

Milan

pre 7 godina

Gde je sad poredjenje Thompsona i McColluma?
Salu na stranu, ucinak bekova uopste nije problem Portlanda, danas su imali ekstra vece od strane klupe koja je mnogo slabijaod GSW. Glavni problem, koji ne vidim kako mogu da rese, je igra u reketu. Trio Barnes, Green i Bogut ih je totalno nadskakao i nalupao banana terajuci ih na sut sa distance. Sa druge strane imam utisak da GSW uvek ima rezervno resenje u napadu na niskom postu. Cak Bogut bi mogao biti vise koriscen.
Nisam ni ocekivao neizvesnu utakmicu, Portland je fizicki i psihicki istrosen od duela sa LAC, ne ocekujem nista ni prekosutra a zanimlive meceve cemo gledati tek od subote u Portlandu.

mo

pre 7 godina

'Oće li neka utakmica da bude bar malo neizvesnije, bar da bude egal do poluvremena? Sinoć Spursi rešili Tander u prvih 5 minuta, danas Majami i Golden Stejt takođe. Velika očekivanja imam od duela Raptorsa i Pacersa, nadam se da neće razočarati. I da, navijam za Pacerse. Toronto po meni igra jako predvidivu košarku, DeRozan i Lowry se ne sastavljaju i uzimaju jako loše i nerezonske šuteve a trener Casey je toliko tvrdoglav ili jednostavno ne zna kako da napravi neku promenu. Sve u svemu, Indiana ih je provalila od prve utakmice i uz veliku borbu i dobru partiju George-a mogu u sledeće kolo.

marko

pre 7 godina

Mnogo su bolji dueli Toronto-Indiana, bilo je par vrhunskih mečeva Boston-Atlanta. Kakav je to plej of 20 razlike posle prve četvrtine?

Sinisa

pre 7 godina

Kada Kari osjeti da Tompsona ide on ga pusti da odradi svoje,cim vidi da Tompson nije usao u ritam onda Kari preuzme glavnu ulogu i tako u krug...Tako da se ne slazem da Kari uopste gusi Tompsona,nema razloga za to.Tompson je imao maestralnih partija i kad igraju zajedno.

vat

pre 7 godina

@satelit I meni isto tako ponekad deluje,mada Klej je igrac bez kompleksa koji nema problema da se podredi ostalima u timu,kao i svi ostali igraci Voriorsa,nije bitno ko puni dokle god se puni :)Pokazao je vec da kad zatreba moze da daje i po 50 poena...

ihhh

pre 7 godina

Klej je ozbiljan igrac, ali ozbiljan. Tako mlad, a tako paklen i kvalitetan igrac. Odusevljava me igrom, sutom....Generalno je GSW najbolji zbog ovakvih igracina u timu. Dobise Portland sa pola gasa, a Klej udje na teren cisto da pomogne timu tako sto se da ubaci poene, da asistira i da tim nastavi da igra sa velikom rezultatskom predsnoscu.
Ostace upamcen kao jedan od najvecih, siguran sam. Obozavam ovaj tim, kao braca su, nema sujete medju igracima i hvala Bogu sto imaju Kleja, Stefa, Drejmonda itd....