Utorak, 15.03.2016.

22:37

Radonjić: Ako hoćemo da budemo šampioni...

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši bili odlični i da će morati dobro da se spreme za revanš sa Cedevitom.

Izvor:

Radonjiæ: Ako hoæemo da budemo šampioni... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Mad Marx

pre 8 godina

Veoma vazna pobjeda

Zvezda ima problem da se motivise u ABA za razliku od Evrolige.

Sudije su malo previse isjeckale utakmicu, a vjerovatno odlucujuci kos dosao je nakon sumnjivih koraka Kinzija koji nisu svirani. U Zagrebu to nece proci.

Cedevita je fizicki mekana ekipa i to se vidjelo kako je utakmica odmicala.

Pocelo me je nervirati sto se pozicija 4 krpi i improvizuje dok se Luka oporavlja. Zar stvarno nema para za nekog jaceg, bar 10-15 minuta, samo da rastereti Milera i Simonovica.

Radonjina taktika je da Cirbes igra sam protiv dvojice pod kosem i da to uvijek prolazi

Lazic 4 od 4 za tri, ko bi rekao, a Gudura treba da pocne da igra na koncentraciju a ne samo na inspiraciju

josif

pre 8 godina

Dali je moguce da neko jos nezna da Stefan Nastic neigra zato stoje presao iz agencije Miska Raznjatovica u agenciju Dusana Jelica a posto Misko sastavlja nas tim,sve su njegovi igraci sem Mitrovica i Jovica koji su Raskovicevi puleni zato Nastic neigra a bolji je od Stimca svakako a da je Tejic svoje u Zvezdi zavrsio i zato nedobija nikakvu minutazu.Pozz.MKD

Batko

pre 8 godina

Koliko lupanja od samozvanih stručnjaka.Šta vi očekujete,da svaki igrač bude stalno u istoj formi?Dobili smo Real,Efes,Himki,Pao,idemo u top-8.Momci igraju odlično i svako odradjuje svoje.Radonja odlično radi i rasporedjuje ih.Grobari se ubiše hvaleći Džikića za par nebitnih pobeda sa onako jakim timom,a vi stalno neke zamerke Radonji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nini, 16. mart 2016 12:39)

APSOLUTNO NAJPAMETNIJI KOMENTAR NA OVOJ VESTI !
Svaka čast !!!

Slobodan

pre 8 godina

Stvarno je neverovatno sta se sve pise ovde ...
Borimo se da iscupamo finale ABA lige, borimo se da nadjemo mesto u TOP8, igramo svaka tri dana "odlucujuce" utakmice a Vi sklapate ekipu za sledecu sezonu :-))
Ajde malo uzivajte u ovim utakmicama, podrzite ove momke i Radonju i to je to ...
Jedva smo i ovu ekipu skrpili jer je pocelo katastrofalno ... Ne menjajte nista, dobro je ovo ovako ... Pozdrav mojim Zvezdasima !!!

p.s. Pozdrav onim pravim Zvezdasima koji su podrzali ove momke juce ... ne one narucene sminkere sto masu sa zastavama ...

nini

pre 8 godina

Koliko lupanja od samozvanih stručnjaka.Šta vi očekujete,da svaki igrač bude stalno u istoj formi?Dobili smo Real,Efes,Himki,Pao,idemo u top-8.Momci igraju odlično i svako odradjuje svoje.Radonja odlično radi i rasporedjuje ih.Grobari se ubiše hvaleći Džikića za par nebitnih pobeda sa onako jakim timom,a vi stalno neke zamerke Radonji.

Nele

pre 8 godina

Ljudi, kakve su to nebuloze za Rebica, ko nije za velike utakmice. On je najbolji mladi plej evrope (zvanicno) a setite se utakmice protiv Reala. Naravnod a je sad izgubio na samopouzdanju, kad i ne ulazi u igru. Stimac moze da odigra dobro, vise na srce, ali kao igrac ima dosta problema.Ne znam sta je sa Nasticem. Lazic bi definitivno trebalo da dobija vise odgovornosti u napadu. Tejicu mislim da bi realno ovo trebalo da bude poslednja sansa u Zvezdi. Ili jesi ili nisi. Bio je najbolji igrac juniorskog prvenstva(do povrede pre finala), ali vec je 3 godine u timu i jos nije prelezao decije bolesti. Mora da rascisti u glavi, ili da oslobodi mesto za nekod drugog mladog igraca (Simanic ili ko vec). Nas najveci problem sto cemo tesko zadzati Jovica i Cirbesa. Koliko god mi se ne svidjalo, prerasli su Zvezdu, i verovatno ce sledece sezone igrati za bar 5x-10x veci novac.

sigurno

pre 8 godina

Analiza:
-Vajt pogodio sve trojke
-Zvezda se izvuklla
-Zvezda sada dobija neizvesne zavrsnice
-Treba cetvrti stranac umesto Tejica,Rebica ili Stimca.
- U drugoj ili trecoj utakmici Zvezda dobija ubedljivo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 16. mart 2016 09:03)

Ja bi doveo Stefa KArija, Lebrona Džejmsa i Lamara Odlridža, mislim da bi se oni uklopili u sistem

Dacha

pre 8 godina

Zvezda za sledecu sezonu mora da promeni koncepciju ekipe skroz...po mogucstvu da zadrzi kinzija i cirbesa mada to nije realno pogotovo za cirbesa i u tom slucaju tesko da ce moci da nadje nekog drugog dominantnog centra,miler ide u nba 100% i onda ce morati da dovede najmanje tri dobra amera,jednog fizicki dominantnog na poziciji 4 koji ce da igra u startnoj postavi jer plasim se da ce mitar da prodje kao i tadija sa svim ovim povredama,nikad nece da ispuni svoj potencijal,na pleju obavezno amer koji ce pre svega da bude dobar suter i po svaku cenu da dovedu Zagorca iz mege i jos jedan amer na poziciji 2 ili 3,naravno uz ostanak gudurica,jovica i vecu ulogu simanica to bi isto mogla da bude odlicna ekipa...i za kraj sto se trenera tice,svima je jasno da radonjic nije nesto kreativan sto se napada tice i ne znam zasto zbog toga zvezda ne bi dovela nekog pomocnog trenera koji ce uz radonjica koji je dobar u defanzivi da radi iskljucivo na ofanzivi i tako da se dopunjuju,to je npr u americi skroz normalna stvar,imas glavnog trenera koji sve koordinise i imas pomocnike zaduzene jedan za defanzivu,drugi za ofanzivu,treci za nesto trece i svako ima svoju ulogu...ja mislim da bi to trebala da bude praksa i u evropskoj kosarci...

kalcokera

pre 8 godina

ja licno nisam bio za prednost domaceg terena,grobari nam nisu ucinili nikakvu uslugu naprotiv.
da smo juce izgubili bili bi u kanalu

sasha

pre 8 godina

Ercega za Top 8 i KLS. I sinoc smo videli na sta lici igra kad je Stimac na terenu, a nemamo klasicnu 4 u timu. Mitrovic i kad se vrati trebalo bi mu pomoci i rasteretiti ga.

Poso

pre 8 godina

Radonja, malo po malo, navikli smo se na tvoje "stručne ludorije", pa za divno čudo postade od tebe solidan trener. To je ono pravilo da svakoga ko imalo ima talenta treba istrpeti i rezultati će doći.
Što se revanš utakmice tiče, evo Bilan ti je mnogo pomogao šta treba da radiš u svakoj utakmici protiv njih, ma gde se igrala.
Oni nisu atletska ekipa, u završnici im ponestaje snage,kao kolektivu. Znači, što manje pozicione igre i samo tempo, tempo... i gotovi su!

Zoran

pre 8 godina

Analiza:
-Vajt pogodio sve trojke
-Zvezda se izvuklla
-Zvezda sada dobija neizvesne zavrsnice
-Treba cetvrti stranac umesto Tejica,Rebica ili Stimca.
- U drugoj ili trecoj utakmici Zvezda dobija ubedljivo.

Deki

pre 8 godina

Cirbes brzo ulazi u problem sa faulovima,ne kapiram zasto ne stavi Nastica koji je 211 visok,naslo bi se mesto, Rebic iako je plej uopste ne ulazi, Tejic isto tako.Dobro je sto dobijamo neizvesne utakmice sa losim procentom suta

Spale

pre 8 godina

nex

a kad je White ubacio trojku posle dodavanja iz auta, a ostala 1 sekunda do kraja napada i dve Pulenove trojke na isteku napada sa 8 metara? ?? To je sve uigrano?
Bolje nemoj ništa napisati nego lupetati.

nemanja_drach

pre 8 godina

Ne brini Radonjiću, nećete biti šampioni.
Ovo je vaša sezona bez trofeja.
(Idea Voli Telekom, 16. mart 2016 00:20)

Nije da ne bi volio da osvojimo ABA ligu, ali s obzirom da je Cedevita jedina od ovih ostalih ekipa, konkretno Buducnosti i Mega Leksa koja ispunjava donekle uslove Evrolige, nama je najbitnije da njih dobijemo i da prodjemo u finale, a cim se plasiramo u finale, mjesto u Evroligi sledece sezone je nase, pobijedili mi u tom finalu ili ne... tako da .....

dzoni

pre 8 godina

Lupajte minuse,ali ovo je dobijeno na srecu. Evo:
1. Cirbesov pretposlednji kos ( u reg. delu) na blentavu asistenciju Kinsija koja prosla cistom srecom.
2. Jovicev floper koji on NIKAD ne koristi,i to iskosa i ulazi.
3. Njihova (na nasu srecu) nebulozna odluka da na nereseno idu na trojku u poslednjem napadu.
Samo sam Realan.
No,pobedi se u zube ne gleda. Idemo do kraja!!!

Sve si u pravu sem tacke 3. u toj situaciji ( kad je nereseno a gostujuci tim ima zadnji napad ) se uvek ide na sut za 3 ili duga dvojka , jer pri neresenom rezultatu nijedan sudija nece da svira faul od odbrane domacoj ekipi ( t.j. dopusta se sve ) ako se krene na nekakve akcije i ulaze, cak i igraci poput dzordana, brajanta, lebrona i sl. koji imaju siguran ulaz znaju da nece niko da im svira faul u tom trenutku i resavaju sutem, ima mozda izuzetaka ali to je 1 u 100 puta da igrac ide na ulaz i da to prodje uz kos ili faul.

Dejan CZ

pre 8 godina

Ekipa je iscrpljena skracenom rotacijom,bez Mitrovica i sa igracima na klupi poput Tejica i Rebica nedoraslim za ovakve utakmice ide tesko,grcevito.Pored Milera Kinsija i Zirbesa koji potezu u napadu najvise cesto nemaju adekvantnu podrsku u drugim igracima.Bljesne na momenat nekad Gudura a ostali sve redje.Odbrana crpi dodatno i tacno kad nema osnovnih poluga u postavi gubi se tesko stecena razlika.Mora kompletniji roster da se planira za sledecu godinu i da ono osnovno,bez drugog pleja koji nije neki crnac ne razmisljati uopste u tom pravcu...Jovic da ima pored sebe Pulena na f4 gledali bi svi da nas izbegnu a da ne kazem jos krstenijeg centra od Stimca da imamo.

ZIVOT

pre 8 godina

Jedino sto mi se ne svidja je sto Simon ima minutazu u odnosu na Dangubu.Covek ne moze nista da pogodi,a i u odbrani je veceras kasnio i pravio konfuziju.Sve u svemu,pokidali mi zivce,ali vredelo je.
(Dag Kristi, 15. mart 2016

Problem je sto je Simonova pozicija 3.,a ne 4. on se izmori sa visim i snaznijim igracima od sebe i to se odrazi na sut! Svaka mu cast odradjuje posao 4.(odmara Milera koji bi po meni bio daleko bolji 3.), u deficitu smo na poziciji krilnog dok Mitrovic ne zaleci povredu. Da je Simon na 3. bio bi odmorniji,protrcavao kroz reket i trazio laksu poziciju za trojku ili na neku povratnu i kucanje! Pp meni bi trebao Nastic da bude na klupi umesto Tejica (koji ne pokazuje neku srcanost),da ne strepino na 5. i da Cirbes ne igra vezano po 30.minuta! Svaka cast ekipi na pobedi! Radonji zameram samo na dve stvari :
1. tajm na vreme
2. Guduric i Tarens ne treba da budu u istom trenutku na terenu,vec da budu pomocni bekovi Jovketu i Vasi....bili bi ubojitiji i brze bi isao protok lopte! pozdrav Delijama

najgori trener u istoriji kosarke

pre 8 godina

Svaka cast momci svaka cast na borbenosti, zelji, srcu svaki put kad se trener Radonjic umesao u utakmicu nesto je krenulo naopako ali srecom imamo sjajne igrace koji uvek spasavaju trenera amatera

Vuk

pre 8 godina

Jedan utisak sa kraja regularnog dela meča. 82-80 za Cedevitu, 28 sek. do kraja, timeout i napad za Zvezdu. Igrači sede i čekaju akciju za zadnji napad. Radonjic ih prvo pola minuta umiruje i hrabri, zatim kaže da ne treba trojka a ako baš moraju neka šutnu i to ponavlja sledećih 30 sek. Svira sirena za kraj timeout-a a Radonjic nervozno udara sa flomasterom po tabli za crtanje napada. Čak su i hrvatski komentari sa arene komentarisali da je bilo prilično konfuzno u taboru Zvezde. Znači igrači su bez jasnog plana krenuli u zadnji napad, koji je Jović uspešno završio flouterom, sutom, koji veoma retko koristi ( što znači da procenti uspešnosti nisu sjajni). Zaključak - sreća je vrlo bitan faktor u sportu! ?

Aca

pre 8 godina

Hvala sudijama, oni su nasi dobrotvori. Bilo me je sramota sta su radili u najbitnijim momentima. Zbog toga ovu ligu treba ukunuti.
(Milan, 16. mart 2016 01:30)

Još si samo zaboravio da napišeš da si grobar. Jeftina fora.

tak

pre 8 godina

Onima koji kometarisu da je zvezda dobila na srecu.... Ova utakmica, kao i ranije sa Cedevitom, se zakuvala Pulenovim "opustenim" trojkama... U fazonu, imam sut, bas me briga za Aba ligu, ako pogodim super, ako ne nema veze.. Mi smo u produzetcima imali cistr trojke, izgradjene pozicije, a ne 1 na 1 , dribling ili blok pa suti i kako bude....

Veerghoen

pre 8 godina

Господски клуб. Пристојност и култура на једном месту. Не крадемо слике, не решавамо политичка и државна питања, ЦИА, Ватикан, судијама у Хагу се не бавимо, не претимо, не пљујемо. Звезда је живот све друго су ситнице.

Dag Kristi

pre 8 godina

Jedino sto mi se ne svidja je sto Simon ima minutazu u odnosu na Dangubu.Covek ne moze nista da pogodi,a i u odbrani je veceras kasnio i pravio konfuziju.Sve u svemu,pokidali mi zivce,ali vredelo je.

Milan

pre 8 godina

Ovaj covek svakom novom pobedom zapusava kriticare!!Sad se preslo da ne zna da zaustavi par Pulen-Bilan, kad vec dobija ovakve zavrsnice...Jednostavno Pulena je tesko zaustaviti kada udje u seriju...

Bravi Dejo!Nije lako dobiti ovakvog protivnika koga je isao sut u 4 3 trojke pulena 1 trojka Vajta i 1 trojka Pilepica..

Sad znam grobari ce reci pa mi smo ovu Cedevitu razvalili, a ne uzimaju u obzir pristup i angazovanost Cedevite u ova dva meca.Cedevita je sve ulozila u ovo polufinale, u EL tankuju...I opet Zvezda ih je dobila(malo srece)..

Imam neki osecaj da cemo u Zagrebu imati laksi posao..Razlog je zato sto je Cedevita propustila bas veliku sansu i msm da ce zbog toga da psihicki da padnu...A i pritisak ima da uradi svoje!

Sloba Delija

pre 8 godina

Najvaznije da smo ipak na kraju prelomili. Iskreno, uzivam da gledam Bilana kako inteligentno igra. Decko je stilom igre naslednik zagrebackih majstora Mihovila Nakica, Zorana Cuture i Andra Knega. Moja generacija zna o cemu pricam.

GM

pre 8 godina

Dr Dr!

Kakav je ovo doktor, kakva cuda pravi, a ljudi mastaju o nekom Pesicu...
U prevodu gore golub u ruci, bolje vrabac na grani... Da se kockamo malo.

nex

pre 8 godina

Lupajte minuse,ali ovo je dobijeno na srecu. Evo:
1. Cirbesov pretposlednji kos ( u reg. delu) na blentavu asistenciju Kinsija koja prosla cistom srecom.
2. Jovicev floper koji on NIKAD ne koristi,i to iskosa i ulazi.
3. Njihova (na nasu srecu) nebulozna odluka da na nereseno idu na trojku u poslednjem napadu.
Samo sam Realan.
No,pobedi se u zube ne gleda. Idemo do kraja!!!

Vreme sporta i razonode

pre 8 godina

"Ako hoćemo da budemo šampioni, dobro je da dobijamo ove utakmice, protiv ovako velikih protivnika..."

Velika je koliko i vi, a i trofejna :-D

jen

pre 8 godina

Kako to da niko ne pominje vanzemaljce,vatikan,državu ...
čak nije umešana ni Cia,bia...
Ah,da ni jedan od ova dva kluba nije "onaj" klub,i ako je jedan iz Zagreba.

Milan

pre 8 godina

Ovaj covek svakom novom pobedom zapusava kriticare!!Sad se preslo da ne zna da zaustavi par Pulen-Bilan, kad vec dobija ovakve zavrsnice...Jednostavno Pulena je tesko zaustaviti kada udje u seriju...

Bravi Dejo!Nije lako dobiti ovakvog protivnika koga je isao sut u 4 3 trojke pulena 1 trojka Vajta i 1 trojka Pilepica..

Sad znam grobari ce reci pa mi smo ovu Cedevitu razvalili, a ne uzimaju u obzir pristup i angazovanost Cedevite u ova dva meca.Cedevita je sve ulozila u ovo polufinale, u EL tankuju...I opet Zvezda ih je dobila(malo srece)..

Imam neki osecaj da cemo u Zagrebu imati laksi posao..Razlog je zato sto je Cedevita propustila bas veliku sansu i msm da ce zbog toga da psihicki da padnu...A i pritisak ima da uradi svoje!

jen

pre 8 godina

Kako to da niko ne pominje vanzemaljce,vatikan,državu ...
čak nije umešana ni Cia,bia...
Ah,da ni jedan od ova dva kluba nije "onaj" klub,i ako je jedan iz Zagreba.

Veerghoen

pre 8 godina

Господски клуб. Пристојност и култура на једном месту. Не крадемо слике, не решавамо политичка и државна питања, ЦИА, Ватикан, судијама у Хагу се не бавимо, не претимо, не пљујемо. Звезда је живот све друго су ситнице.

Sloba Delija

pre 8 godina

Najvaznije da smo ipak na kraju prelomili. Iskreno, uzivam da gledam Bilana kako inteligentno igra. Decko je stilom igre naslednik zagrebackih majstora Mihovila Nakica, Zorana Cuture i Andra Knega. Moja generacija zna o cemu pricam.

Dag Kristi

pre 8 godina

Jedino sto mi se ne svidja je sto Simon ima minutazu u odnosu na Dangubu.Covek ne moze nista da pogodi,a i u odbrani je veceras kasnio i pravio konfuziju.Sve u svemu,pokidali mi zivce,ali vredelo je.

nex

pre 8 godina

Lupajte minuse,ali ovo je dobijeno na srecu. Evo:
1. Cirbesov pretposlednji kos ( u reg. delu) na blentavu asistenciju Kinsija koja prosla cistom srecom.
2. Jovicev floper koji on NIKAD ne koristi,i to iskosa i ulazi.
3. Njihova (na nasu srecu) nebulozna odluka da na nereseno idu na trojku u poslednjem napadu.
Samo sam Realan.
No,pobedi se u zube ne gleda. Idemo do kraja!!!

GM

pre 8 godina

Dr Dr!

Kakav je ovo doktor, kakva cuda pravi, a ljudi mastaju o nekom Pesicu...
U prevodu gore golub u ruci, bolje vrabac na grani... Da se kockamo malo.

tak

pre 8 godina

Onima koji kometarisu da je zvezda dobila na srecu.... Ova utakmica, kao i ranije sa Cedevitom, se zakuvala Pulenovim "opustenim" trojkama... U fazonu, imam sut, bas me briga za Aba ligu, ako pogodim super, ako ne nema veze.. Mi smo u produzetcima imali cistr trojke, izgradjene pozicije, a ne 1 na 1 , dribling ili blok pa suti i kako bude....

Spale

pre 8 godina

nex

a kad je White ubacio trojku posle dodavanja iz auta, a ostala 1 sekunda do kraja napada i dve Pulenove trojke na isteku napada sa 8 metara? ?? To je sve uigrano?
Bolje nemoj ništa napisati nego lupetati.

nemanja_drach

pre 8 godina

Ne brini Radonjiću, nećete biti šampioni.
Ovo je vaša sezona bez trofeja.
(Idea Voli Telekom, 16. mart 2016 00:20)

Nije da ne bi volio da osvojimo ABA ligu, ali s obzirom da je Cedevita jedina od ovih ostalih ekipa, konkretno Buducnosti i Mega Leksa koja ispunjava donekle uslove Evrolige, nama je najbitnije da njih dobijemo i da prodjemo u finale, a cim se plasiramo u finale, mjesto u Evroligi sledece sezone je nase, pobijedili mi u tom finalu ili ne... tako da .....

Aca

pre 8 godina

Hvala sudijama, oni su nasi dobrotvori. Bilo me je sramota sta su radili u najbitnijim momentima. Zbog toga ovu ligu treba ukunuti.
(Milan, 16. mart 2016 01:30)

Još si samo zaboravio da napišeš da si grobar. Jeftina fora.

Batko

pre 8 godina

Koliko lupanja od samozvanih stručnjaka.Šta vi očekujete,da svaki igrač bude stalno u istoj formi?Dobili smo Real,Efes,Himki,Pao,idemo u top-8.Momci igraju odlično i svako odradjuje svoje.Radonja odlično radi i rasporedjuje ih.Grobari se ubiše hvaleći Džikića za par nebitnih pobeda sa onako jakim timom,a vi stalno neke zamerke Radonji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nini, 16. mart 2016 12:39)

APSOLUTNO NAJPAMETNIJI KOMENTAR NA OVOJ VESTI !
Svaka čast !!!

Dejan CZ

pre 8 godina

Ekipa je iscrpljena skracenom rotacijom,bez Mitrovica i sa igracima na klupi poput Tejica i Rebica nedoraslim za ovakve utakmice ide tesko,grcevito.Pored Milera Kinsija i Zirbesa koji potezu u napadu najvise cesto nemaju adekvantnu podrsku u drugim igracima.Bljesne na momenat nekad Gudura a ostali sve redje.Odbrana crpi dodatno i tacno kad nema osnovnih poluga u postavi gubi se tesko stecena razlika.Mora kompletniji roster da se planira za sledecu godinu i da ono osnovno,bez drugog pleja koji nije neki crnac ne razmisljati uopste u tom pravcu...Jovic da ima pored sebe Pulena na f4 gledali bi svi da nas izbegnu a da ne kazem jos krstenijeg centra od Stimca da imamo.

Slobodan

pre 8 godina

Stvarno je neverovatno sta se sve pise ovde ...
Borimo se da iscupamo finale ABA lige, borimo se da nadjemo mesto u TOP8, igramo svaka tri dana "odlucujuce" utakmice a Vi sklapate ekipu za sledecu sezonu :-))
Ajde malo uzivajte u ovim utakmicama, podrzite ove momke i Radonju i to je to ...
Jedva smo i ovu ekipu skrpili jer je pocelo katastrofalno ... Ne menjajte nista, dobro je ovo ovako ... Pozdrav mojim Zvezdasima !!!

p.s. Pozdrav onim pravim Zvezdasima koji su podrzali ove momke juce ... ne one narucene sminkere sto masu sa zastavama ...

dzoni

pre 8 godina

Lupajte minuse,ali ovo je dobijeno na srecu. Evo:
1. Cirbesov pretposlednji kos ( u reg. delu) na blentavu asistenciju Kinsija koja prosla cistom srecom.
2. Jovicev floper koji on NIKAD ne koristi,i to iskosa i ulazi.
3. Njihova (na nasu srecu) nebulozna odluka da na nereseno idu na trojku u poslednjem napadu.
Samo sam Realan.
No,pobedi se u zube ne gleda. Idemo do kraja!!!

Sve si u pravu sem tacke 3. u toj situaciji ( kad je nereseno a gostujuci tim ima zadnji napad ) se uvek ide na sut za 3 ili duga dvojka , jer pri neresenom rezultatu nijedan sudija nece da svira faul od odbrane domacoj ekipi ( t.j. dopusta se sve ) ako se krene na nekakve akcije i ulaze, cak i igraci poput dzordana, brajanta, lebrona i sl. koji imaju siguran ulaz znaju da nece niko da im svira faul u tom trenutku i resavaju sutem, ima mozda izuzetaka ali to je 1 u 100 puta da igrac ide na ulaz i da to prodje uz kos ili faul.

nini

pre 8 godina

Koliko lupanja od samozvanih stručnjaka.Šta vi očekujete,da svaki igrač bude stalno u istoj formi?Dobili smo Real,Efes,Himki,Pao,idemo u top-8.Momci igraju odlično i svako odradjuje svoje.Radonja odlično radi i rasporedjuje ih.Grobari se ubiše hvaleći Džikića za par nebitnih pobeda sa onako jakim timom,a vi stalno neke zamerke Radonji.

Vuk

pre 8 godina

Jedan utisak sa kraja regularnog dela meča. 82-80 za Cedevitu, 28 sek. do kraja, timeout i napad za Zvezdu. Igrači sede i čekaju akciju za zadnji napad. Radonjic ih prvo pola minuta umiruje i hrabri, zatim kaže da ne treba trojka a ako baš moraju neka šutnu i to ponavlja sledećih 30 sek. Svira sirena za kraj timeout-a a Radonjic nervozno udara sa flomasterom po tabli za crtanje napada. Čak su i hrvatski komentari sa arene komentarisali da je bilo prilično konfuzno u taboru Zvezde. Znači igrači su bez jasnog plana krenuli u zadnji napad, koji je Jović uspešno završio flouterom, sutom, koji veoma retko koristi ( što znači da procenti uspešnosti nisu sjajni). Zaključak - sreća je vrlo bitan faktor u sportu! ?

Deki

pre 8 godina

Cirbes brzo ulazi u problem sa faulovima,ne kapiram zasto ne stavi Nastica koji je 211 visok,naslo bi se mesto, Rebic iako je plej uopste ne ulazi, Tejic isto tako.Dobro je sto dobijamo neizvesne utakmice sa losim procentom suta

Zoran

pre 8 godina

Analiza:
-Vajt pogodio sve trojke
-Zvezda se izvuklla
-Zvezda sada dobija neizvesne zavrsnice
-Treba cetvrti stranac umesto Tejica,Rebica ili Stimca.
- U drugoj ili trecoj utakmici Zvezda dobija ubedljivo.

ZIVOT

pre 8 godina

Jedino sto mi se ne svidja je sto Simon ima minutazu u odnosu na Dangubu.Covek ne moze nista da pogodi,a i u odbrani je veceras kasnio i pravio konfuziju.Sve u svemu,pokidali mi zivce,ali vredelo je.
(Dag Kristi, 15. mart 2016

Problem je sto je Simonova pozicija 3.,a ne 4. on se izmori sa visim i snaznijim igracima od sebe i to se odrazi na sut! Svaka mu cast odradjuje posao 4.(odmara Milera koji bi po meni bio daleko bolji 3.), u deficitu smo na poziciji krilnog dok Mitrovic ne zaleci povredu. Da je Simon na 3. bio bi odmorniji,protrcavao kroz reket i trazio laksu poziciju za trojku ili na neku povratnu i kucanje! Pp meni bi trebao Nastic da bude na klupi umesto Tejica (koji ne pokazuje neku srcanost),da ne strepino na 5. i da Cirbes ne igra vezano po 30.minuta! Svaka cast ekipi na pobedi! Radonji zameram samo na dve stvari :
1. tajm na vreme
2. Guduric i Tarens ne treba da budu u istom trenutku na terenu,vec da budu pomocni bekovi Jovketu i Vasi....bili bi ubojitiji i brze bi isao protok lopte! pozdrav Delijama

sigurno

pre 8 godina

Analiza:
-Vajt pogodio sve trojke
-Zvezda se izvuklla
-Zvezda sada dobija neizvesne zavrsnice
-Treba cetvrti stranac umesto Tejica,Rebica ili Stimca.
- U drugoj ili trecoj utakmici Zvezda dobija ubedljivo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 16. mart 2016 09:03)

Ja bi doveo Stefa KArija, Lebrona Džejmsa i Lamara Odlridža, mislim da bi se oni uklopili u sistem

Poso

pre 8 godina

Radonja, malo po malo, navikli smo se na tvoje "stručne ludorije", pa za divno čudo postade od tebe solidan trener. To je ono pravilo da svakoga ko imalo ima talenta treba istrpeti i rezultati će doći.
Što se revanš utakmice tiče, evo Bilan ti je mnogo pomogao šta treba da radiš u svakoj utakmici protiv njih, ma gde se igrala.
Oni nisu atletska ekipa, u završnici im ponestaje snage,kao kolektivu. Znači, što manje pozicione igre i samo tempo, tempo... i gotovi su!

Vreme sporta i razonode

pre 8 godina

"Ako hoćemo da budemo šampioni, dobro je da dobijamo ove utakmice, protiv ovako velikih protivnika..."

Velika je koliko i vi, a i trofejna :-D

Nele

pre 8 godina

Ljudi, kakve su to nebuloze za Rebica, ko nije za velike utakmice. On je najbolji mladi plej evrope (zvanicno) a setite se utakmice protiv Reala. Naravnod a je sad izgubio na samopouzdanju, kad i ne ulazi u igru. Stimac moze da odigra dobro, vise na srce, ali kao igrac ima dosta problema.Ne znam sta je sa Nasticem. Lazic bi definitivno trebalo da dobija vise odgovornosti u napadu. Tejicu mislim da bi realno ovo trebalo da bude poslednja sansa u Zvezdi. Ili jesi ili nisi. Bio je najbolji igrac juniorskog prvenstva(do povrede pre finala), ali vec je 3 godine u timu i jos nije prelezao decije bolesti. Mora da rascisti u glavi, ili da oslobodi mesto za nekod drugog mladog igraca (Simanic ili ko vec). Nas najveci problem sto cemo tesko zadzati Jovica i Cirbesa. Koliko god mi se ne svidjalo, prerasli su Zvezdu, i verovatno ce sledece sezone igrati za bar 5x-10x veci novac.

najgori trener u istoriji kosarke

pre 8 godina

Svaka cast momci svaka cast na borbenosti, zelji, srcu svaki put kad se trener Radonjic umesao u utakmicu nesto je krenulo naopako ali srecom imamo sjajne igrace koji uvek spasavaju trenera amatera

josif

pre 8 godina

Dali je moguce da neko jos nezna da Stefan Nastic neigra zato stoje presao iz agencije Miska Raznjatovica u agenciju Dusana Jelica a posto Misko sastavlja nas tim,sve su njegovi igraci sem Mitrovica i Jovica koji su Raskovicevi puleni zato Nastic neigra a bolji je od Stimca svakako a da je Tejic svoje u Zvezdi zavrsio i zato nedobija nikakvu minutazu.Pozz.MKD

Dacha

pre 8 godina

Zvezda za sledecu sezonu mora da promeni koncepciju ekipe skroz...po mogucstvu da zadrzi kinzija i cirbesa mada to nije realno pogotovo za cirbesa i u tom slucaju tesko da ce moci da nadje nekog drugog dominantnog centra,miler ide u nba 100% i onda ce morati da dovede najmanje tri dobra amera,jednog fizicki dominantnog na poziciji 4 koji ce da igra u startnoj postavi jer plasim se da ce mitar da prodje kao i tadija sa svim ovim povredama,nikad nece da ispuni svoj potencijal,na pleju obavezno amer koji ce pre svega da bude dobar suter i po svaku cenu da dovedu Zagorca iz mege i jos jedan amer na poziciji 2 ili 3,naravno uz ostanak gudurica,jovica i vecu ulogu simanica to bi isto mogla da bude odlicna ekipa...i za kraj sto se trenera tice,svima je jasno da radonjic nije nesto kreativan sto se napada tice i ne znam zasto zbog toga zvezda ne bi dovela nekog pomocnog trenera koji ce uz radonjica koji je dobar u defanzivi da radi iskljucivo na ofanzivi i tako da se dopunjuju,to je npr u americi skroz normalna stvar,imas glavnog trenera koji sve koordinise i imas pomocnike zaduzene jedan za defanzivu,drugi za ofanzivu,treci za nesto trece i svako ima svoju ulogu...ja mislim da bi to trebala da bude praksa i u evropskoj kosarci...

Mad Marx

pre 8 godina

Veoma vazna pobjeda

Zvezda ima problem da se motivise u ABA za razliku od Evrolige.

Sudije su malo previse isjeckale utakmicu, a vjerovatno odlucujuci kos dosao je nakon sumnjivih koraka Kinzija koji nisu svirani. U Zagrebu to nece proci.

Cedevita je fizicki mekana ekipa i to se vidjelo kako je utakmica odmicala.

Pocelo me je nervirati sto se pozicija 4 krpi i improvizuje dok se Luka oporavlja. Zar stvarno nema para za nekog jaceg, bar 10-15 minuta, samo da rastereti Milera i Simonovica.

Radonjina taktika je da Cirbes igra sam protiv dvojice pod kosem i da to uvijek prolazi

Lazic 4 od 4 za tri, ko bi rekao, a Gudura treba da pocne da igra na koncentraciju a ne samo na inspiraciju

sasha

pre 8 godina

Ercega za Top 8 i KLS. I sinoc smo videli na sta lici igra kad je Stimac na terenu, a nemamo klasicnu 4 u timu. Mitrovic i kad se vrati trebalo bi mu pomoci i rasteretiti ga.

kalcokera

pre 8 godina

ja licno nisam bio za prednost domaceg terena,grobari nam nisu ucinili nikakvu uslugu naprotiv.
da smo juce izgubili bili bi u kanalu

Vreme sporta i razonode

pre 8 godina

"Ako hoćemo da budemo šampioni, dobro je da dobijamo ove utakmice, protiv ovako velikih protivnika..."

Velika je koliko i vi, a i trofejna :-D

nex

pre 8 godina

Lupajte minuse,ali ovo je dobijeno na srecu. Evo:
1. Cirbesov pretposlednji kos ( u reg. delu) na blentavu asistenciju Kinsija koja prosla cistom srecom.
2. Jovicev floper koji on NIKAD ne koristi,i to iskosa i ulazi.
3. Njihova (na nasu srecu) nebulozna odluka da na nereseno idu na trojku u poslednjem napadu.
Samo sam Realan.
No,pobedi se u zube ne gleda. Idemo do kraja!!!

najgori trener u istoriji kosarke

pre 8 godina

Svaka cast momci svaka cast na borbenosti, zelji, srcu svaki put kad se trener Radonjic umesao u utakmicu nesto je krenulo naopako ali srecom imamo sjajne igrace koji uvek spasavaju trenera amatera

Dag Kristi

pre 8 godina

Jedino sto mi se ne svidja je sto Simon ima minutazu u odnosu na Dangubu.Covek ne moze nista da pogodi,a i u odbrani je veceras kasnio i pravio konfuziju.Sve u svemu,pokidali mi zivce,ali vredelo je.

sasha

pre 8 godina

Ercega za Top 8 i KLS. I sinoc smo videli na sta lici igra kad je Stimac na terenu, a nemamo klasicnu 4 u timu. Mitrovic i kad se vrati trebalo bi mu pomoci i rasteretiti ga.

kalcokera

pre 8 godina

ja licno nisam bio za prednost domaceg terena,grobari nam nisu ucinili nikakvu uslugu naprotiv.
da smo juce izgubili bili bi u kanalu

Vuk

pre 8 godina

Jedan utisak sa kraja regularnog dela meča. 82-80 za Cedevitu, 28 sek. do kraja, timeout i napad za Zvezdu. Igrači sede i čekaju akciju za zadnji napad. Radonjic ih prvo pola minuta umiruje i hrabri, zatim kaže da ne treba trojka a ako baš moraju neka šutnu i to ponavlja sledećih 30 sek. Svira sirena za kraj timeout-a a Radonjic nervozno udara sa flomasterom po tabli za crtanje napada. Čak su i hrvatski komentari sa arene komentarisali da je bilo prilično konfuzno u taboru Zvezde. Znači igrači su bez jasnog plana krenuli u zadnji napad, koji je Jović uspešno završio flouterom, sutom, koji veoma retko koristi ( što znači da procenti uspešnosti nisu sjajni). Zaključak - sreća je vrlo bitan faktor u sportu! ?

josif

pre 8 godina

Dali je moguce da neko jos nezna da Stefan Nastic neigra zato stoje presao iz agencije Miska Raznjatovica u agenciju Dusana Jelica a posto Misko sastavlja nas tim,sve su njegovi igraci sem Mitrovica i Jovica koji su Raskovicevi puleni zato Nastic neigra a bolji je od Stimca svakako a da je Tejic svoje u Zvezdi zavrsio i zato nedobija nikakvu minutazu.Pozz.MKD

GM

pre 8 godina

Dr Dr!

Kakav je ovo doktor, kakva cuda pravi, a ljudi mastaju o nekom Pesicu...
U prevodu gore golub u ruci, bolje vrabac na grani... Da se kockamo malo.

jen

pre 8 godina

Kako to da niko ne pominje vanzemaljce,vatikan,državu ...
čak nije umešana ni Cia,bia...
Ah,da ni jedan od ova dva kluba nije "onaj" klub,i ako je jedan iz Zagreba.

Milan

pre 8 godina

Ovaj covek svakom novom pobedom zapusava kriticare!!Sad se preslo da ne zna da zaustavi par Pulen-Bilan, kad vec dobija ovakve zavrsnice...Jednostavno Pulena je tesko zaustaviti kada udje u seriju...

Bravi Dejo!Nije lako dobiti ovakvog protivnika koga je isao sut u 4 3 trojke pulena 1 trojka Vajta i 1 trojka Pilepica..

Sad znam grobari ce reci pa mi smo ovu Cedevitu razvalili, a ne uzimaju u obzir pristup i angazovanost Cedevite u ova dva meca.Cedevita je sve ulozila u ovo polufinale, u EL tankuju...I opet Zvezda ih je dobila(malo srece)..

Imam neki osecaj da cemo u Zagrebu imati laksi posao..Razlog je zato sto je Cedevita propustila bas veliku sansu i msm da ce zbog toga da psihicki da padnu...A i pritisak ima da uradi svoje!

Veerghoen

pre 8 godina

Господски клуб. Пристојност и култура на једном месту. Не крадемо слике, не решавамо политичка и државна питања, ЦИА, Ватикан, судијама у Хагу се не бавимо, не претимо, не пљујемо. Звезда је живот све друго су ситнице.

Dacha

pre 8 godina

Zvezda za sledecu sezonu mora da promeni koncepciju ekipe skroz...po mogucstvu da zadrzi kinzija i cirbesa mada to nije realno pogotovo za cirbesa i u tom slucaju tesko da ce moci da nadje nekog drugog dominantnog centra,miler ide u nba 100% i onda ce morati da dovede najmanje tri dobra amera,jednog fizicki dominantnog na poziciji 4 koji ce da igra u startnoj postavi jer plasim se da ce mitar da prodje kao i tadija sa svim ovim povredama,nikad nece da ispuni svoj potencijal,na pleju obavezno amer koji ce pre svega da bude dobar suter i po svaku cenu da dovedu Zagorca iz mege i jos jedan amer na poziciji 2 ili 3,naravno uz ostanak gudurica,jovica i vecu ulogu simanica to bi isto mogla da bude odlicna ekipa...i za kraj sto se trenera tice,svima je jasno da radonjic nije nesto kreativan sto se napada tice i ne znam zasto zbog toga zvezda ne bi dovela nekog pomocnog trenera koji ce uz radonjica koji je dobar u defanzivi da radi iskljucivo na ofanzivi i tako da se dopunjuju,to je npr u americi skroz normalna stvar,imas glavnog trenera koji sve koordinise i imas pomocnike zaduzene jedan za defanzivu,drugi za ofanzivu,treci za nesto trece i svako ima svoju ulogu...ja mislim da bi to trebala da bude praksa i u evropskoj kosarci...

Zoran

pre 8 godina

Analiza:
-Vajt pogodio sve trojke
-Zvezda se izvuklla
-Zvezda sada dobija neizvesne zavrsnice
-Treba cetvrti stranac umesto Tejica,Rebica ili Stimca.
- U drugoj ili trecoj utakmici Zvezda dobija ubedljivo.

Sloba Delija

pre 8 godina

Najvaznije da smo ipak na kraju prelomili. Iskreno, uzivam da gledam Bilana kako inteligentno igra. Decko je stilom igre naslednik zagrebackih majstora Mihovila Nakica, Zorana Cuture i Andra Knega. Moja generacija zna o cemu pricam.

tak

pre 8 godina

Onima koji kometarisu da je zvezda dobila na srecu.... Ova utakmica, kao i ranije sa Cedevitom, se zakuvala Pulenovim "opustenim" trojkama... U fazonu, imam sut, bas me briga za Aba ligu, ako pogodim super, ako ne nema veze.. Mi smo u produzetcima imali cistr trojke, izgradjene pozicije, a ne 1 na 1 , dribling ili blok pa suti i kako bude....

dzoni

pre 8 godina

Lupajte minuse,ali ovo je dobijeno na srecu. Evo:
1. Cirbesov pretposlednji kos ( u reg. delu) na blentavu asistenciju Kinsija koja prosla cistom srecom.
2. Jovicev floper koji on NIKAD ne koristi,i to iskosa i ulazi.
3. Njihova (na nasu srecu) nebulozna odluka da na nereseno idu na trojku u poslednjem napadu.
Samo sam Realan.
No,pobedi se u zube ne gleda. Idemo do kraja!!!

Sve si u pravu sem tacke 3. u toj situaciji ( kad je nereseno a gostujuci tim ima zadnji napad ) se uvek ide na sut za 3 ili duga dvojka , jer pri neresenom rezultatu nijedan sudija nece da svira faul od odbrane domacoj ekipi ( t.j. dopusta se sve ) ako se krene na nekakve akcije i ulaze, cak i igraci poput dzordana, brajanta, lebrona i sl. koji imaju siguran ulaz znaju da nece niko da im svira faul u tom trenutku i resavaju sutem, ima mozda izuzetaka ali to je 1 u 100 puta da igrac ide na ulaz i da to prodje uz kos ili faul.

nemanja_drach

pre 8 godina

Ne brini Radonjiću, nećete biti šampioni.
Ovo je vaša sezona bez trofeja.
(Idea Voli Telekom, 16. mart 2016 00:20)

Nije da ne bi volio da osvojimo ABA ligu, ali s obzirom da je Cedevita jedina od ovih ostalih ekipa, konkretno Buducnosti i Mega Leksa koja ispunjava donekle uslove Evrolige, nama je najbitnije da njih dobijemo i da prodjemo u finale, a cim se plasiramo u finale, mjesto u Evroligi sledece sezone je nase, pobijedili mi u tom finalu ili ne... tako da .....

Deki

pre 8 godina

Cirbes brzo ulazi u problem sa faulovima,ne kapiram zasto ne stavi Nastica koji je 211 visok,naslo bi se mesto, Rebic iako je plej uopste ne ulazi, Tejic isto tako.Dobro je sto dobijamo neizvesne utakmice sa losim procentom suta

ZIVOT

pre 8 godina

Jedino sto mi se ne svidja je sto Simon ima minutazu u odnosu na Dangubu.Covek ne moze nista da pogodi,a i u odbrani je veceras kasnio i pravio konfuziju.Sve u svemu,pokidali mi zivce,ali vredelo je.
(Dag Kristi, 15. mart 2016

Problem je sto je Simonova pozicija 3.,a ne 4. on se izmori sa visim i snaznijim igracima od sebe i to se odrazi na sut! Svaka mu cast odradjuje posao 4.(odmara Milera koji bi po meni bio daleko bolji 3.), u deficitu smo na poziciji krilnog dok Mitrovic ne zaleci povredu. Da je Simon na 3. bio bi odmorniji,protrcavao kroz reket i trazio laksu poziciju za trojku ili na neku povratnu i kucanje! Pp meni bi trebao Nastic da bude na klupi umesto Tejica (koji ne pokazuje neku srcanost),da ne strepino na 5. i da Cirbes ne igra vezano po 30.minuta! Svaka cast ekipi na pobedi! Radonji zameram samo na dve stvari :
1. tajm na vreme
2. Guduric i Tarens ne treba da budu u istom trenutku na terenu,vec da budu pomocni bekovi Jovketu i Vasi....bili bi ubojitiji i brze bi isao protok lopte! pozdrav Delijama

sigurno

pre 8 godina

Analiza:
-Vajt pogodio sve trojke
-Zvezda se izvuklla
-Zvezda sada dobija neizvesne zavrsnice
-Treba cetvrti stranac umesto Tejica,Rebica ili Stimca.
- U drugoj ili trecoj utakmici Zvezda dobija ubedljivo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 16. mart 2016 09:03)

Ja bi doveo Stefa KArija, Lebrona Džejmsa i Lamara Odlridža, mislim da bi se oni uklopili u sistem

Dejan CZ

pre 8 godina

Ekipa je iscrpljena skracenom rotacijom,bez Mitrovica i sa igracima na klupi poput Tejica i Rebica nedoraslim za ovakve utakmice ide tesko,grcevito.Pored Milera Kinsija i Zirbesa koji potezu u napadu najvise cesto nemaju adekvantnu podrsku u drugim igracima.Bljesne na momenat nekad Gudura a ostali sve redje.Odbrana crpi dodatno i tacno kad nema osnovnih poluga u postavi gubi se tesko stecena razlika.Mora kompletniji roster da se planira za sledecu godinu i da ono osnovno,bez drugog pleja koji nije neki crnac ne razmisljati uopste u tom pravcu...Jovic da ima pored sebe Pulena na f4 gledali bi svi da nas izbegnu a da ne kazem jos krstenijeg centra od Stimca da imamo.

Poso

pre 8 godina

Radonja, malo po malo, navikli smo se na tvoje "stručne ludorije", pa za divno čudo postade od tebe solidan trener. To je ono pravilo da svakoga ko imalo ima talenta treba istrpeti i rezultati će doći.
Što se revanš utakmice tiče, evo Bilan ti je mnogo pomogao šta treba da radiš u svakoj utakmici protiv njih, ma gde se igrala.
Oni nisu atletska ekipa, u završnici im ponestaje snage,kao kolektivu. Znači, što manje pozicione igre i samo tempo, tempo... i gotovi su!

Nele

pre 8 godina

Ljudi, kakve su to nebuloze za Rebica, ko nije za velike utakmice. On je najbolji mladi plej evrope (zvanicno) a setite se utakmice protiv Reala. Naravnod a je sad izgubio na samopouzdanju, kad i ne ulazi u igru. Stimac moze da odigra dobro, vise na srce, ali kao igrac ima dosta problema.Ne znam sta je sa Nasticem. Lazic bi definitivno trebalo da dobija vise odgovornosti u napadu. Tejicu mislim da bi realno ovo trebalo da bude poslednja sansa u Zvezdi. Ili jesi ili nisi. Bio je najbolji igrac juniorskog prvenstva(do povrede pre finala), ali vec je 3 godine u timu i jos nije prelezao decije bolesti. Mora da rascisti u glavi, ili da oslobodi mesto za nekod drugog mladog igraca (Simanic ili ko vec). Nas najveci problem sto cemo tesko zadzati Jovica i Cirbesa. Koliko god mi se ne svidjalo, prerasli su Zvezdu, i verovatno ce sledece sezone igrati za bar 5x-10x veci novac.

Slobodan

pre 8 godina

Stvarno je neverovatno sta se sve pise ovde ...
Borimo se da iscupamo finale ABA lige, borimo se da nadjemo mesto u TOP8, igramo svaka tri dana "odlucujuce" utakmice a Vi sklapate ekipu za sledecu sezonu :-))
Ajde malo uzivajte u ovim utakmicama, podrzite ove momke i Radonju i to je to ...
Jedva smo i ovu ekipu skrpili jer je pocelo katastrofalno ... Ne menjajte nista, dobro je ovo ovako ... Pozdrav mojim Zvezdasima !!!

p.s. Pozdrav onim pravim Zvezdasima koji su podrzali ove momke juce ... ne one narucene sminkere sto masu sa zastavama ...

Aca

pre 8 godina

Hvala sudijama, oni su nasi dobrotvori. Bilo me je sramota sta su radili u najbitnijim momentima. Zbog toga ovu ligu treba ukunuti.
(Milan, 16. mart 2016 01:30)

Još si samo zaboravio da napišeš da si grobar. Jeftina fora.

Spale

pre 8 godina

nex

a kad je White ubacio trojku posle dodavanja iz auta, a ostala 1 sekunda do kraja napada i dve Pulenove trojke na isteku napada sa 8 metara? ?? To je sve uigrano?
Bolje nemoj ništa napisati nego lupetati.

Batko

pre 8 godina

Koliko lupanja od samozvanih stručnjaka.Šta vi očekujete,da svaki igrač bude stalno u istoj formi?Dobili smo Real,Efes,Himki,Pao,idemo u top-8.Momci igraju odlično i svako odradjuje svoje.Radonja odlično radi i rasporedjuje ih.Grobari se ubiše hvaleći Džikića za par nebitnih pobeda sa onako jakim timom,a vi stalno neke zamerke Radonji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nini, 16. mart 2016 12:39)

APSOLUTNO NAJPAMETNIJI KOMENTAR NA OVOJ VESTI !
Svaka čast !!!

Mad Marx

pre 8 godina

Veoma vazna pobjeda

Zvezda ima problem da se motivise u ABA za razliku od Evrolige.

Sudije su malo previse isjeckale utakmicu, a vjerovatno odlucujuci kos dosao je nakon sumnjivih koraka Kinzija koji nisu svirani. U Zagrebu to nece proci.

Cedevita je fizicki mekana ekipa i to se vidjelo kako je utakmica odmicala.

Pocelo me je nervirati sto se pozicija 4 krpi i improvizuje dok se Luka oporavlja. Zar stvarno nema para za nekog jaceg, bar 10-15 minuta, samo da rastereti Milera i Simonovica.

Radonjina taktika je da Cirbes igra sam protiv dvojice pod kosem i da to uvijek prolazi

Lazic 4 od 4 za tri, ko bi rekao, a Gudura treba da pocne da igra na koncentraciju a ne samo na inspiraciju

nini

pre 8 godina

Koliko lupanja od samozvanih stručnjaka.Šta vi očekujete,da svaki igrač bude stalno u istoj formi?Dobili smo Real,Efes,Himki,Pao,idemo u top-8.Momci igraju odlično i svako odradjuje svoje.Radonja odlično radi i rasporedjuje ih.Grobari se ubiše hvaleći Džikića za par nebitnih pobeda sa onako jakim timom,a vi stalno neke zamerke Radonji.