Nedelja, 21.02.2016.

16:18

Protesti desnice, odnos sa NATO utiče na izbore?

Od Srbija se saginjati neće, do nećemo u NATO pakt - put pređen za dve i po decenije. Koliko će vojna neutralnost biti značajno pitanje u izbornoj kampanji?

Izvor: B92

Protesti desnice, odnos sa NATO utièe na izbore? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

cinik

pre 8 godina

Predlazem da Srbija za ulazak u NATO postavi sledeci uslov:
Da NATO o svojem trosku detektuje i sakupi sav osiromaseni uranijum u Srbiji i da ga da na cuvanje u stanu ili kuci svojim pristalicama.
Posteno bi bilo da oni to prihvate bez gundjanja, jer ljubav nema cenu.

Lubjanka

pre 8 godina

Cudime da ovi Ruski placenici nisu poveli kampanju uvodjenja viza za NATO zemlje,zabranu koriscenja NATO novca,automobila,tehnike,zabranu skolovanja pravoslavne omladine u Nato zemljama,zabranu filmova iz NATO zemalja,zabranu ldrzavanja sportskih takmicenja sa NATO ZEMLJAMA..
Ono sgo ce oni sigurno uraditi je da ce masovno ici na letovanme na KRIM i u Picundu/Abkazija/.

ustrial

pre 8 godina

bolji zivot zapad, znam te sserije gledam na sns rts1 koji ne placam kao sto je vodja rekao, ali ima neka taksa obavezna koja ne moze da se izbegne nikako bas za tv,sunce mu poljubim i nas vodj pogresi nekad,lapsus izgleda. nego vi sto hvalite zapad, recite mi sta znate o istom, kako je nastala ta amerika vasa, kako se ponasa prema starosedeocima americkog kontinenta, kako se ponasa prema svim ostalim gradjanima planete,kako se ponasala prema vama 99? no botovi? hocete malo gmo monsata, ili bil gejtsovih vakcina, a licemeri, hocete da ne mozete rakiju u dvoristvu svom da pecete,kao sto su vasi predaci milenijumima radili? hocetre da cam zabrane svaku biljku,pa da u saksijama zalivate plasticno? hocete da svoje zivot predate pametnom vodji, kao sto je obama rekao, obicni ljudi su glupi, zato njihovo razmisljanje treba prepustiti ljudima koji su na vlasti.
jel tako botovi?ima negde spiskoivi sa vasim imenima, kad pukne sve ovo, i spiskovi ce izaci na videlo, a onda, bih voleo iskreno od srca, da budete svi p[rocesuirani kao drzavni neprijatelji i da budete proterani iz zemelje sa porodicama ,a sve da vam se oduzme normalno. jad i beda nase zemlje i koliko je nisko pala, da se organizuju ljudida kucaju komentare ,a ne znaju ni pc da ukljuce, vrh licemerstva, nemaju da jedu i nemaju posla, a podrzvaju tiraniju vodece stranke, mrak medijksi u srbiji, dva dana se ne zna da su bile demonstracije u glavnom gradu, jadni ste da jadni ne mozete biti. srecno vam bilo.

Radioactive

pre 8 godina

@Toxic

Ako si ti dosledan onda primeni isti princip na sebe. Sto se nisi prijavio da cistis Srbiju od zaostale kasetne municije neeksplodiranih bombi (koje su pocistili Rusi) i ostalog djubreta koje je posejao Nato uz sve sto si nabrojao. Imas li predstavu koliko se "zapadne robe" proizvodi u Kini Vjetnamu Indiji Pakistanu i ostalim drzavama treceg sveta.

lujo

pre 8 godina

Niko normalan u ovoj zemlji nije protiv toga da imamo 'dobre odnose' i sa Natom i sa Rusijom. Problem je u sporazumu sa alijansom koji dozvoljava recimo nekom hrvatskom NATO 'logističaru' da uđe u bilo koji objekat u Srbiji, podeli šamare prisutnima, natera ih da otpevaju neku Tompsonovu pesmu i ode bez ikakvih posledica, jer ko mu šta može prema ovom sporazumu.
(Kako je mali Perica zamislio..., 21. februar 2016 21:28)

Hrvatski vojnik može ući u Srbiju samo u sklopu neke NATO akcije ili vježbe (isto vrijedi i za druge NATO vojske) . Da bi NATO prošao kroz Srbiju ili održao vježbe ondje mora imati odobrenje vlade Srbije,koja opet može ukoliko vidi da se zlorabi ovaj sporazum staviti ga van snage (suspendirati). Ne treba plašiti narod ovakvim scenarijem jer on nije ni u teoriji moguć. Svejedno mislim da je Srbija za potpisivanje ovakvog sporazuma trebala tražiti neki ustupak (donaciju oružja,garanciju zaštite ili provedbe sporazuma na KiM...).

Toxic

pre 8 godina

Nećete sporazum sa NATO? OK. Pozovite 3 miliona Srba koji žive u NATO zemljama da se vrate u maticu. Pobacajte Audije, Pežoe, Opele I sva ostala vozila proizvedena u NATO zemljama I pokupujte Volge, Lade, Moskviče I sl. Nemojte letovati u Grčkoj, Turskoj, Italiji, Španiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bugarskoj jer svi su u NATO paktu. Umesto toga svi na Savu I Moravu. Ne štedite u evrima ili dolarima već u rubljama. Ako ste protiv NATO, onda budite do kraja!

Dejan

pre 8 godina

Desnica je na vlasti u Srbiji. Oni koji smanjuju penzije penzionerima koji imaju 250E penzije sigurno ne pripadaju centru a jos manje levici ma kako se zvali.

lola

pre 8 godina

Pravi se kampanja da su svi koji su protiv NATO-a desničari. Nikada nisam glasala za desničare, ali sam strogo protiv ove organizacije! Pridružila sam se protestu jer sam osećala potrebu i dužnost, posebno prema dvoje poznanika koji su kao civili stradali prilikom bombardovanja. Logično bi bilo da su levičari protiv, ali kako je ovde malo šta logično, možda desnica i dobije prvi put moj glas.

L F Celine

pre 8 godina

Okruzeni smo zemljama clanicama NATO. Neprijateljski stav prema NATO nam ne bi isao u prilog, niti bi oziveo nastradale 1999-te. Srbija u NATO da se ne bi ponavljale 1941, 1991-1995, 1999... Dosta vise praznih prica, hajde da naucimo nesto iz svojih gresaka.

p.s. nisam nikakav bot

kontroverzni penzioner

pre 8 godina

@anonimus
ne slažem se sa vašom tvrdnjom da Vučić za četiri godine nije izašao na TV duel. Pre desetak dana je bio na TV Happy i imao je TV duel sa Jelenom Karleušom i dr Nadom Macura. Narodna izreka kaže: " Krivo sedi, al' pravo besedi".

Bojan

pre 8 godina

...i tako, posle skupa svi sedose u svoja Zapadno-Nato vozila, zapalise zapadno-Nato cigarete, upalise zapadno-Nato windows da bukiraju avion za zapadno-Nato zemlju da traze posao...
Kakvi licemeri, strasno!
Da, hocu u NATO iz mnogo razloga a glavni je, NATO je svuda oko Srbije.
A Rusi neka ceskaju glavu, zasto su to dozvolili.

Jedina Istina

pre 8 godina

Protest nepotkupljivih, kakva desnica bre, desnica je na vlasti i to napredna.
(Mrki, 21. februar 2016 18:14)

Kako nepotkupljivi kad nose slike svog gazde koji ih placa?!

Ivan

pre 8 godina

Stobneko rece ovde je samo privid demokratija,a to se najbolje vidi pre i posle izbora. Pre izbora svi imaju neki program i plan,a posle izbora se ujedine i svi rade po jednom planu i programu,ni po cemu slicno onome sto su pricali. Uvek se mora i tako kako je,mi tu ne mozemo nista.I ja na poslu radim onako kako hoce onaj sto mi daje platu,pare.

kika

pre 8 godina

Ne zaboravite da sve dobro u vašim životima dolazi sa zapada i da je milion Srba otišlo na zapad u potrazi za boljim životom. Ne verujete? Opel Astra. Knauf. Bosch. Alcatel. Android. Apple. Head and shoulders. Lisa Ann. Proteini za bodibildere. MMA. Sve.
(tetak iz Beča, 21. februar 2016 19:07)
Kakve veze imaju korporacijski proizvodi koje usput plaćamo sa NATO-m? I kakve veze ima bolji život na zapadu sa istom tom alijansom? Hoćeš reći da će nam standard porasti i da će da nam plate naš proizvod(boravak u Srbiji)? Ako je osiromašeni uranijum i bombe koje su došle sa zapada po tebi dobro, onda si stvarno pećinac! Kakvih ovde ima mislilaca i komformista, šta su bombe naspram brenda, pa isto je, dolaze sa zapada, takođe im je zajedničko što nam obe stvari naplaćuju!

Kako je mali Perica zamislio...

pre 8 godina

Da imamo bar kilometar granice sa Rusijom pa da ima logike tolika prica o savezu sa njima. Ovako smo okruzeni Nato-om i bolje nam je da smo sa njima u dobrim odnosima.
(lalala, 21. februar 2016 17:55)

Niko normalan u ovoj zemlji nije protiv toga da imamo 'dobre odnose' i sa Natom i sa Rusijom. Problem je u sporazumu sa alijansom koji dozvoljava recimo nekom hrvatskom NATO 'logističaru' da uđe u bilo koji objekat u Srbiji, podeli šamare prisutnima, natera ih da otpevaju neku Tompsonovu pesmu i ode bez ikakvih posledica, jer ko mu šta može prema ovom sporazumu.

Rijaliti Srbija;)

pre 8 godina

Nisam ni "Rusofil' jos manje "Natofil",ali svim ovim botinama sto podrzavaju Nato, ne samo kada se radi direktno o nama vec uopsteno gledajuci globalnu odnosno siru sliku jelte, zelim da im isti direktno na kucnu adresu isporuci onolike kolicine osiromasenog uranijuma koliko god im njihova sitna dusa zeli:-).Sa druge strane nebih voleo da njihovi bliznji osete tu blagodet,iskljucivo oni naravno na celu sa njihovim "velikim vodjim" na celu;)Prijatno vam bilo:-)))

CATAPA

pre 8 godina

Jedni bi kao u NATO, a drugi im kao brane. U Srbiji, nebitno kakav je povod skupa, možeš biti siguran da je skup budala. Kad bi se kojim čudom organizovao pro-NATO skup, i na njemu bi bile budale.

Što reče Duško Kovačević za uvoz kuge u Srbiju, pola Srbije bi bilo za, pola protiv, a kuga odavno uvezena. Tako i sa NATO, tako sa svakom drugom "kugom".

tetak iz Beča

pre 8 godina

Ne zaboravite da sve dobro u vašim životima dolazi sa zapada i da je milion Srba otišlo na zapad u potrazi za boljim životom. Ne verujete? Opel Astra. Knauf. Bosch. Alcatel. Android. Apple. Head and shoulders. Lisa Ann. Proteini za bodibildere. MMA. Sve.

demokratija nema alternativu

pre 8 godina

A šta je sa levicom ona je nije protiv sporazuma?Mislim da je i srpska levica protiv sporazuma,ali za razliku od desnice ona nije zastupljena među partijama i grupama.Partije koje se nalaze u parlamentu imaju istu ideologiju.U stvari one nemaju jasnu ideoligiju,već su tu da ispunjavaju zahteve iz Vašingtona i Berlina,a razlika je samo u nijansama.Zato je u Srbiji samo privid demokratije i višestranačkog sistema,a u stvari je više slobode bilo za vreme Miloševića.Ovo sada podseća na komunistički totalitarni sistem(jednopartijski sistem),koji smo nekad imali ili na marionetske banane države,kavih je nekada bilo u Latinskoj Americi.A u marionetskoj državi nema demokratije,ljudskih prava i slobode medija.To jeste poraz za narod,koji je pre 2 veka krenuo u odlučnu i tešku(krvavu)borbu da bi imao slobodnu,nezavisnu,modernu i demokratsku državu.

Banja Luka

pre 8 godina

Nije to protest desnice,nego ono jos malo ljudi,srba, sto je ostalo a da brinu za Srbiju.Meni nije jasno kako iko moze biti za nato,alo ljudi oni su nas puna 3 mjeseca bombardovali,ubijali zene,djecu,i sad mi to trebamo zaboraviti.Ali uvjek nam je bilo kratko pamcenje

Дејан

pre 8 godina

Људи се нису окупили због заветника, махом и не знају за њих. Окупили се јер им је доста лажи и понижавања. Биће још већих скупова. Прича да ЕУ нема алтернативу не пије воду. Алтернатива је Србија. Русија ту може само да помогне, док је јака и док нам се интереси поклапају.

milos

pre 8 godina

Uvek cu vise postovati antievropejstvo Dss -a nego evropski put babica martinovica, bečića, vulina, dr neše. Bolje je se ne slagati sa obrazovanima nego slagati sa primitivnima.Njima samo mag manipulacije Vučic moze da podvali zakon o Nato a pola njegovih glasaca je protiv toga .Dok vodja ne promeni misljenje po stoti put

M

pre 8 godina

Smešna mi je ova naša neutralnost. Neutralni smo samo kada sarađujemo sa Rusijom, a pristrasni kada sarađujemo sa NATO-om.
Ja bih radije bio pristrasan :-)

Vlada

pre 8 godina

Ne shvatam zasto je neko obavezno desnicar ukoliko je protiv saradnje i ulaska u NATO. Po tom rezonu 80% gradjana Srbije su desno orijentisani.

gradjanin

pre 8 godina

Moj kriterijum je sledeci: kad sam video da se pojavila (naravno, nepismena i vulgarna) parola koja podrzava ovakve skupove na fudbalskom stadionu, znao sam da je istina na drugoj strani. Od "navijaca" nikad istine, zna se za koga oni rade.

Brus Li

pre 8 godina

Ma mi smo stvarno posebna prica. Poredimo se sa Svajcarskom i Norveskom konstantno a niko ne kaze da su te zemlje toliko bogate da mogu da placaju zastitu. Mi, ako neko ne primecuje, nismo toliko bogati, tacnije nismo uopste bogati, tacnije borimo se da prezivimo. U tome je razlika izmedju nas i njih. Ne kazem da necemo biti i mi u boljoj situaciji ali danas je tako.

buhbah

pre 8 godina

Od mene, vala, ova vlast, glas da dobije nece. Em su mi krajcovali platu, em od komunalne policije prave stranacku vojsku, em su doveli do toga da je uterivac dugova najpespektivnije zanimanje u zemlji i povrh svega, ovo poslednje, u fazonu "ako je vec neko pre mene surovao sa NATO-m, mogu i ja,i to mnogo vise, a sto i ne bi, isplati se, dnas su pare skupe, oskudacija mori" - ma ne dam vam glas, pa taman da me puskom terate.

xyz

pre 8 godina

NATO pakt je pre 17 godina sa 20 i nesto drzava krvnicki udario na jednu malu drzavu, pobio njen narod, gadjao osiromasenim uranijumom, bacao kasetne bombe, oteo joj teritoriju. Vi odlucite sami da li treba ili ne treba ici u NATO.

uh uh

pre 8 godina

Mi smo neverovatni.... To što nemamo šta da jedemo nikome ne smeta, a na ulicu izlaze zbog gluposti koja ti ništa neće promeniti u novčaniku.

kure

pre 8 godina

Alo bre ljudi, ja nisam niti desnica, niti levica ili sredina. Ja sam samo Srbin koji je sa cetiri godine zivota leto proveo u sklonostu, slusajuci sirene, rakete, eksplozije... Ja ne zelim ni u kakav savez niti saradnju sa tim ljudima. Nisu meni potrebni zavetnici, obrazi, seselji i ostali satro nacionalisti, da bih izneo rodoljubni stav. Objavite komentar. Hvala.

posmatrač

pre 8 godina

Nemam ništa protiv desnice, ali imam protiv uvredljive retorike pojedinaca. Inače tih dvadeset posto će ih zbog razjedinjenosti, koštati cenzusa. Slažem se da je i njima mesto u parlamentu. Svaka vlast treba dobru opoziciju. Nažalost sadašnja parlamentarna opozicija nije nikakva. Bez ideja, sa izmišljenim aferama i dezorjentisana nemože poboljšati rad vlasti.

slavni

pre 8 godina

Pitajte Čehe, Slovake, Poljake, Litvance, Letonce i Estonce jel im bolje sada ili kada su bili u Varšavskom paktu. Naša sreća je da je Tito rekao NE Staljinu, pa smo imali mirnih pedeset godina dok je ostatak istočne Evrope satiran i ubijan u mozak. Danas je glupost ne ići u NATO, ne zato što je NATO dobar, nego što je sve ostalo kolektivno samoubistvo. Jednostavno ne udjemo li u NATO ovi trozubi cirkusanti će biti krivi za uništenje Srbije.

Radojko

pre 8 godina

Sporazum sa NATO će imati vrlo veliki uticaj na izbore. Bled i neuverljiv pokušaj vlasti da navede na zaključak da je "sve to potpisano ranije 2006." je samo dolio ulja na vatru. Doduše, nacionalnistička desnica nije ujedinjena, mnogim liderima nacionalističke desnice glasači više ne veruju. Ako se vlast održi i posle izbora, to će biti isključivo zasluga opozicije.

Laza na Pinku razagnao sumnje u Nato

pre 8 godina

Danas se oglasio Lazanski i na zahtev mnogobrijnih gledalaca potvrdio sve što je Vučič rekao. Ljudi odahnuli.

ako treba i preko reda

pre 8 godina

da, u NATO sto pre.
da nas ekipa kretena pre 25 godina nije povela u totalno suprotnom pravcu od kojeg je trebalo da se krecemo, bili bi postedjeni gomile muka.
u medjuvremenu gradjani srbije, beze odavde (pre svega u nato zemlje) glavom bez obzira, i taj stampedo preti da postane jos veci.
nesreca je u tome sto se ta ekipa kretena i dalje pita nesto, i sto i dalje prodaju ovom narodu tu antinato i antizapadnu pricu, pored sve stete koju su proizveli svojom glupom politikom.

lalala

pre 8 godina

Referendum o ovom zakonu? Bolje ne. Ne mogu isto da procene situaciju diplomirani politikolog i npr. poljoprivredni tehnicar. Mislim da postoje stvari o kojima bi trebalo da odlucuju obrazovani i strucni ljudi, a ne 'obican' narod. Da imamo bar kilometar granice sa Rusijom pa da ima logike tolika prica o savezu sa njima. Ovako smo okruzeni Nato-om i bolje nam je da smo sa njima u dobrim odnosima.

Colt Willcox

pre 8 godina

Zanimao bi me rezultat jednog eksperimenta. Da se postave dva štanda, jedan na kome se deli siguran posao u (npr) SAD, i drugi na kome se dele puške i regrutuje za odlazak na Kosovo. Koliki procenat iz ove mase bi otišao na prvi, koliko na drugi štand? Ili hajde da izbacimo zapad iz jednačine. Dovezi kamion s puškama. "Gospodo, braćo, ulazite, idemo da branimo Kosovo." Koliko bi ih otišlo, a koliko bi ostalo da brani Kosovo iz beogradskih kladionica?

Millennium

pre 8 godina

DSS i Dveri ulaze u parlament posle ovih izbora. I to je dobra stvar. Treba da postoji politička desnica, a DSS i Dveri su blaža opcija i politički ozbiljnija od nekih Obraza i ostalih gluposti. Bilo da se slaže neko sa njima ili ne, desnica predstavlja jednu grupu glasača i treba da bude u parlamentu. Kao i levica isto, nema razlike. Na šta liči vlast koja samo sledi jednu ideju bez nekoga da je kritikuje? Kao što postoje proevropske stranke, tako trebaju da postoje i evroskeptične. To je demokratija. Voleo bih da vidim i još levičara u parlamentu, pošto je SPS još samo po imenu levica. A i Radulovića, i DSS i Dveri.

srb in

pre 8 godina

Naravno da ce da utice, jer ja bas zbog toga necu glasati za ove na vlasti. Sto ne izglasase zakon koji trudnicama za trece dete daje platu i radni staz, sto nisu doveli sudstvo u normalu, sta bi s vojskom koja je na rubu ambisa, itd......

Mladen Mladenović

pre 8 godina

Koliko ja znam bilo bi prirodnije da su protiv članstva u NATO protestvovali pripadnici levice ali, u Srbiji sve funkcioniše izokrenutom logikom pa je tako i u ovom slučaju. Levičari navijaju da se učlanimo u NATO, ratni mašineriju koja izaziva stradanja i ljudske patnje, da budemo članovi bande koja šamara i bombarduje, a desnica je protiv toga?! Pomozi Bože?!

dzedaj

pre 8 godina

Nisam simpatizer desnih stranaka, ali ne bi sa NATO-m potpisao nista, pa makar mi mesecno 1000 eura, ma sta soma, kilogram zlata poklanjali, nikad ne zaboraviti.

MIlivoje

pre 8 godina

Ispada da NATO mrzi samo 20 % građana Srbije, tj. oni koji podržavaju "desnicu". Malo sutra. Ima nas u Srbiji mnogooooo više koji nikada nećemo zaboraviti šta je NATO uradio našoj zemlji!

dasga

pre 8 godina

Ocekujem SRS,DSS-Dveri u parlamentu,ali i Djurdjeva,Todorovica,Sinisu Kovacevica i Glisica ako udju u koaliciju sa DSS-Dverima. Srbiji je potrebno 40-tak poslanika desnice u parlamentu.

Silver Surfer

pre 8 godina

Nije problem sto se Srbija priblizava NATO, jer sve drzave koje nas okruzuju su u tom savezu, vec sto mi to cinimo nakon politike konflikta sa EU i ovim vojnim savezom koji je gradjane i Srbiju potpuno devastirao. Umesto da smo bili prvi koji ce krenuti putem ukljucivanja u EU i NATO politicka elita je nakon pada Berlinskog zida pozivala na "monolitnost komunisticke partije". Kasniji sled dogadjaja sluzio je za odrzavanje Milosevica na vlasti, razgradnju institucija (koje su i u doba SFRJ u nekim delovima bile uskladjenje sa standardima EU), centralizaciju vlasti i pljackanje drzave. Ta pljacka je nastavljena i posle 2000. a mravlji koraci ka EU najvise su pravdani okolnostima i "novim zahtevima" a u sustini predstavljali su izgovor koji je sluzio da ne dodje do uredjenja ovog drustva onako kako izgledaju razvijena drustva u EU. Postali smo drustvo sa potpuno razvaljenim obrazovnim, zdravstvenim i pravnim sistemom, dok politicari kontrolisu bukvalno sve u drustvu.
Protest ovih treba posmatrati ozbiljno. To su snage koje bi vratile Srbiju u feudalni sistem, u kojem bi oni, naravno, bili feudalci.
Porazavajuce je sto su oni, koji su svoju politicku karijeru izgradili na etiketiranju gradjana i politickih protivnika kao izdajnika upravo zbog onoga sto su sada potpisali i sto zdusno zagovaraju. Ne treba zaboraviti da je njihova politika mnoge kostala zivota.

Pedja

pre 8 godina

Apsolutno su u pravu, kada se vec odrzavaju izbori nije problem ubacili jos jedan listic sa pitanjem da li da budemo neutralni ili da saradjujemo sa nato. To je tomica trebao da uzme u obzir pre potpisivanja ali su brze-bolje dok su jos na vlasti pozurili da zavrse ono zbog cega su i postavljeni. Izdaja i prodaja Srbije. Podrska referendumu o saradnji sa nato.

Desnica !?

pre 8 godina

Zasto u naslovu DESNICA ???
Ja sam levicar koji se bori za prava radnika,protiv sam kapitalista,ali volim svoju zemlju i protiv sam NATO-a.
Po cemu sam ja taj vas desnicar kad samo ne volim da moja zemlja suruje sa svetskim pandurom, da se pravi da nas nisu bombardovali i da izvrsavamo njihova naredjenja.
A po vama sam desnica jer to odmah ima neku negativnu konotaciju. Na protestu me nisu zanimale ni slike ni zastave, nego sam samo hteo da izrazim protivljenje NATO paktu u koji nas politicari polako uvlace. Toliko.

Zar opet

pre 8 godina

Protiv NATO -a su, koliko znam, svuda u svetu komunisti i ostali levicari (Rusofili) a pravi desničari, suprotno levicarima, su za zapadne vrednosti života a na zapadu je NATO!
Ovde nešto nije uredu sa poimanjem desnicarstva ili su u pitanju pak prerušeni levicari!

kok

pre 8 godina

iskreno vise bi voleo da nato bude uz nas nego protiv jer cisto sumnjam da bi rusi stali uz nas kad bi izbilo neko sr..e kod nas. Gledajuci situaciju u Ukrajni kolko je rusa poginulo a rusi nisu nista konkretno uradili osim sto ih teraju u sukob zarad svojih interesa. iskreno se nadaam da desnica nece uci u parlament jer nam je dosta ratova i sankcija i ne bi izdrzali jos neko sr..e

Sasa RS

pre 8 godina

Bilo bi dobro da i na ovim izborima ostanu van cenzusa.To je skup katastrofalno nepismenih ljudi koji nemaju nikakav plan nego samo na halabuku pokusavaju da nam prestave Ruse kao spasioce sto oni mozda i jesu ali nekome drugom nama sigurno nisu niti ce biti.U isto vrijeme nose zapadne telefone kuckaju po zapadnim aplikacijam sepure se u zapadnim kolima i sve sto koriste je manje vise sa zapada.To su LICEMJERCINE najobicnije i nadam se da nikada vise nece biti ni blizu neke vlasti.

trn u oku

pre 8 godina

Na ant-Nato priču se pale još samo prosečne Srbende koje je sa diplomom megatrenda tata ubacio u javno preduzeće. Broj njihovih komentara je isti i nedeljom i ponedeljkom jer čim dodju na posao sednu za komp da agituju i botuju, a platica 60.000.

jto

pre 8 godina

Da smo 89/90 ovako razmisljali, svi bi bolje prosli. E sad, svi znamo da je NATO zlo i sve ostalo, pitanje je, da li je trebalo zrtvovati pravdu i istinu radi ugodnijeg zivota?

...

pre 8 godina

Pa znate valjda ove ljude, reaguju emotivno i na prvu.
Kada misljenje malo odlezi, to je potpuno druga prica.
Ako nam sve komsije nisu izgubile suverenost ulaskom u NATO i ako nisu na kolenima, pa zasto bi mi bili.

1. Uzmes kartu JI Evrope, obelezis sve clanice NATO-a plavom bojom i znaces tacno sta treba da uradis da bi postao deo a ne celina.

2. USA i NATO nikada, bukvalno nikada ne bi dozvolili sukob dve clanice.

To je sve sto treba da znate. Svako bira i gradi svoju buducnost za koju posle treba da snosi odgovornost. Ako je nas cilj mir, ako nam je mir potreban, ceka nas mesto u NATO.

slobodan blok 70

pre 8 godina

ne razumem tu kvalifikaciju ljudi kao desnicare i fasiste zbog protivljenja da Srbija bude deo te nesporno agresorske i zlocinacke alijanse. po kom to kriterijumu mediji klasifikuju ljude na taj nacin? zasto sam ja desnicar ako smatram da je u najmanju ruku ovaj zakon nepristojan? od elementarnog prostakluka kojima se zrtve agresije 1999 tim zakonom vredjaju, pa do cinjenice da ce Srbija postati logisticki poligon za agresiju i ubijanje nekog drugog naroda, svaki clan i stav je stetan. iako formalno nismo deo te alijanse, bicemo saucesnici bilo kog rata koji povede NATO a koristi nasu teritoriju. postajemo i saveznik Turske u slucaju sukoba sa Rusijom ako se bude koristio nas vazdusni prostor ili teritorija za snabdevanje Erdogana.

nato

pre 8 godina

NATO pitanje nije vezano za desnicu ili levicu. Vezano je za stav o životu. Ili si opredeljen da držiš do sebe i po cenu teškoća u životu ili si opredrljen da nemaš teškoća u životi i po cenu da ne držiš do sebe. Sva druga priča je isključivo potreba da opravdaš svoj stav pred drugima. Da se razumemo i jedan i drugi stav su potpuno legitimni kao što je potpuno razumljivo što ovih drugih ima tek 20% i što se taj procenat povećava isključivo u ekstremnim okolnostima.

Alan Ford

pre 8 godina

Zaista šizofreno, ovi su protiv NATO čizme u Srbiji, ali nemaju ništa protiv da Srbiju gazi ruska čizma. Pitanje je ko ovo finansira? Ili, možda nije. Izgleda da svi tragovi vode do jedne strane ambasade u Beogradu. Kada u Moskvi (dok je to bilo moguće) protiv Putina demonstrira 100.000 ljudi, onda naši rusofili kažu "šačica plaćenika", a kad u Beogradu demonstrira nekoliko hiljada, onda kažu: ustala je Srbija. Nije to Srbija, to je onaj krezubi ološ koji se godinama vukao za Šešeljem sa tri zdrava zuba u vilicama.

nenad

pre 8 godina

Ovi kao nazovi desnicari i nemaju drugu temu za izbore nego NATO. Sta oni mogu da ponude? Ekonomski program mozda? Naravno nista i zato i dizu galamu oko NATO. Da, mogu da ponude da nas ruska vojska okupira i da mi dobrovoljno i radosno budemo sluge rusim ( pa pravoslavna smo braca).

bionekadsrbin

pre 8 godina

Evo ja sam levicar i grozim se ovog tzv sporazuma sa NATOm(naravno to nije nikakav sporazum jer sporazum treba da bude obostran a kao što znamo srpska vojska neće imati nikav imunitet na zapadu niti će moći da kroci) .. U skupštini srbije ne postoje ni levica ni desnica..posto samo 250 parazita koji će glasati za sta god treba samo da su i dalje u foteljama i uživaju u privilegijama

Dragi

pre 8 godina

Dosta mi je tih vajnih analitičara, koji se razumeju u sve "k'o Marica .....". Ja sam na primer član LSV, od njenog osnivanja, i to mi je bila prav i poslednja stranka (partija), ali sam kategorički protiv NATO i bilo kakve okupacije u bilo kakvom obliku, mekom ili tvrdom.

Marko

pre 8 godina

Jedina dobra stvar koju je uradila trenutna vlast i protesti protiv te odluke. Za dno u koje su nas gurnuli na svim drugim poljima najveci vid protesta je bilo ostavljanje komentara na b92.

Racerx

pre 8 godina

Prestanite da obmanjujete narod da su samo "desnicari" i nacionalisti protiv nato. Ja kao levicar sam u potpunosti protiv NATO. Ogroman broj ljudi koji su apoliticni je takodje protiv NATO. I prestanite da nazivate nacionalistima sve koji su protiv NATO, ja vam bez problema nadjem vise ljudi koji poticu iz mesovitih brakova koji su protiv NATO! Ono sto je najvaznije preko 80% Srbije je protiv NATO, to nas cini VECINOM!

Neli

pre 8 godina

pa izgleda da je nekoliko stotina preraslo u nekoliko hiljada demonstranata. Nemojte bar vi sa B92 koji ste uvek bili otvoreni da se pridružuje te ovoj medijskoj blokadi.

Bane

pre 8 godina

Nije protestovala samo desnica ,na protestu su bili ljudi i iz sns sps i drugih partija !Ne mora da znaci da su svi Zavetnici ,jer narod koji je protiv Nato-a ide u protest bez obzira koja stranka organizuje isti !Sledeci put ce verovatno biti mnogo vise ucesnika ,a to ce se odraziti drasticno i na izborima !Ne volim da pobede desnicari ,ali ovako je njima ova vlast podigla rejting ...................

Ljubivoje

pre 8 godina

Sve ovo je davno viđeno. Opet će da nas izlupaju a mi ćemo da se delimo i naravno da nastavimo da slavime poraze. Sve u korist naše štete.

slanina

pre 8 godina

Utice na izbore smanjenje penzija i plata, afere na svake dve nedelje, lazi vladajuce garniture, medijski mrak, prljave kampanje i zastrasivanja, placanje internet botova, lazni projekti, prodavanje naseg naroda kao robova... Ovaj izadjnicki sporazum je samo kap u moru.

thunderstruck

pre 8 godina

Nisu to samo protesti desnice već i drugih gradjana kojima je dosta političara koj nas godinama teraju u propast. Ova je najgora vlast u istoriji Srbije!

anonymous

pre 8 godina

Svaki ko kao ovaj analiticar iz Cesida pokusava da prikaze da je to zapravo bio protest desnice, a ne protest svih gradjana Srbije, je zlonameran i to cini tendenciozno. Nas 80% je protiv NATO, a bar 50%protiv EU ali nemamo nijednog svog predstavnika u skupstini! Jer vlada potpuna medijska cenzura, Dacic i Vucic nisu 4 godine izasli bilo kome na tv duel itd. Itd..

marjan

pre 8 godina

Protest desnice? Ne verujem.
Ovo je glas naroda Srbije. Zašto eurodemokratska vlast ne raspiše referendum na to pitanje. U zemlji se još nalazi oko 10.000 tona osiromašenog uranijuma, porast obolelih od kancera je frapantan - i za to još niko nije odgovarao.
Zašto su sve partije koje su orientisane ka odbrani nacionalnih interesa označene kao desnica?

duleki

pre 8 godina

to je veliki problem srbije sto se desnica buni protiv natoa , a levice nigde.
oduvek je osobina levice bila da se protivi tako nekim vojnim sporazumima. eto sta smo docekali

Дејан

pre 8 godina

Људи се нису окупили због заветника, махом и не знају за њих. Окупили се јер им је доста лажи и понижавања. Биће још већих скупова. Прича да ЕУ нема алтернативу не пије воду. Алтернатива је Србија. Русија ту може само да помогне, док је јака и док нам се интереси поклапају.

thunderstruck

pre 8 godina

Nisu to samo protesti desnice već i drugih gradjana kojima je dosta političara koj nas godinama teraju u propast. Ova je najgora vlast u istoriji Srbije!

bionekadsrbin

pre 8 godina

Evo ja sam levicar i grozim se ovog tzv sporazuma sa NATOm(naravno to nije nikakav sporazum jer sporazum treba da bude obostran a kao što znamo srpska vojska neće imati nikav imunitet na zapadu niti će moći da kroci) .. U skupštini srbije ne postoje ni levica ni desnica..posto samo 250 parazita koji će glasati za sta god treba samo da su i dalje u foteljama i uživaju u privilegijama

anonymous

pre 8 godina

Svaki ko kao ovaj analiticar iz Cesida pokusava da prikaze da je to zapravo bio protest desnice, a ne protest svih gradjana Srbije, je zlonameran i to cini tendenciozno. Nas 80% je protiv NATO, a bar 50%protiv EU ali nemamo nijednog svog predstavnika u skupstini! Jer vlada potpuna medijska cenzura, Dacic i Vucic nisu 4 godine izasli bilo kome na tv duel itd. Itd..

Banja Luka

pre 8 godina

Nije to protest desnice,nego ono jos malo ljudi,srba, sto je ostalo a da brinu za Srbiju.Meni nije jasno kako iko moze biti za nato,alo ljudi oni su nas puna 3 mjeseca bombardovali,ubijali zene,djecu,i sad mi to trebamo zaboraviti.Ali uvjek nam je bilo kratko pamcenje

marjan

pre 8 godina

Protest desnice? Ne verujem.
Ovo je glas naroda Srbije. Zašto eurodemokratska vlast ne raspiše referendum na to pitanje. U zemlji se još nalazi oko 10.000 tona osiromašenog uranijuma, porast obolelih od kancera je frapantan - i za to još niko nije odgovarao.
Zašto su sve partije koje su orientisane ka odbrani nacionalnih interesa označene kao desnica?

Vlada

pre 8 godina

Ne shvatam zasto je neko obavezno desnicar ukoliko je protiv saradnje i ulaska u NATO. Po tom rezonu 80% gradjana Srbije su desno orijentisani.

Dragi

pre 8 godina

Dosta mi je tih vajnih analitičara, koji se razumeju u sve "k'o Marica .....". Ja sam na primer član LSV, od njenog osnivanja, i to mi je bila prav i poslednja stranka (partija), ali sam kategorički protiv NATO i bilo kakve okupacije u bilo kakvom obliku, mekom ili tvrdom.

milos

pre 8 godina

Uvek cu vise postovati antievropejstvo Dss -a nego evropski put babica martinovica, bečića, vulina, dr neše. Bolje je se ne slagati sa obrazovanima nego slagati sa primitivnima.Njima samo mag manipulacije Vučic moze da podvali zakon o Nato a pola njegovih glasaca je protiv toga .Dok vodja ne promeni misljenje po stoti put

Desnica !?

pre 8 godina

Zasto u naslovu DESNICA ???
Ja sam levicar koji se bori za prava radnika,protiv sam kapitalista,ali volim svoju zemlju i protiv sam NATO-a.
Po cemu sam ja taj vas desnicar kad samo ne volim da moja zemlja suruje sa svetskim pandurom, da se pravi da nas nisu bombardovali i da izvrsavamo njihova naredjenja.
A po vama sam desnica jer to odmah ima neku negativnu konotaciju. Na protestu me nisu zanimale ni slike ni zastave, nego sam samo hteo da izrazim protivljenje NATO paktu u koji nas politicari polako uvlace. Toliko.

MIlivoje

pre 8 godina

Ispada da NATO mrzi samo 20 % građana Srbije, tj. oni koji podržavaju "desnicu". Malo sutra. Ima nas u Srbiji mnogooooo više koji nikada nećemo zaboraviti šta je NATO uradio našoj zemlji!

Racerx

pre 8 godina

Prestanite da obmanjujete narod da su samo "desnicari" i nacionalisti protiv nato. Ja kao levicar sam u potpunosti protiv NATO. Ogroman broj ljudi koji su apoliticni je takodje protiv NATO. I prestanite da nazivate nacionalistima sve koji su protiv NATO, ja vam bez problema nadjem vise ljudi koji poticu iz mesovitih brakova koji su protiv NATO! Ono sto je najvaznije preko 80% Srbije je protiv NATO, to nas cini VECINOM!

slobodan blok 70

pre 8 godina

ne razumem tu kvalifikaciju ljudi kao desnicare i fasiste zbog protivljenja da Srbija bude deo te nesporno agresorske i zlocinacke alijanse. po kom to kriterijumu mediji klasifikuju ljude na taj nacin? zasto sam ja desnicar ako smatram da je u najmanju ruku ovaj zakon nepristojan? od elementarnog prostakluka kojima se zrtve agresije 1999 tim zakonom vredjaju, pa do cinjenice da ce Srbija postati logisticki poligon za agresiju i ubijanje nekog drugog naroda, svaki clan i stav je stetan. iako formalno nismo deo te alijanse, bicemo saucesnici bilo kog rata koji povede NATO a koristi nasu teritoriju. postajemo i saveznik Turske u slucaju sukoba sa Rusijom ako se bude koristio nas vazdusni prostor ili teritorija za snabdevanje Erdogana.

xyz

pre 8 godina

NATO pakt je pre 17 godina sa 20 i nesto drzava krvnicki udario na jednu malu drzavu, pobio njen narod, gadjao osiromasenim uranijumom, bacao kasetne bombe, oteo joj teritoriju. Vi odlucite sami da li treba ili ne treba ici u NATO.

kure

pre 8 godina

Alo bre ljudi, ja nisam niti desnica, niti levica ili sredina. Ja sam samo Srbin koji je sa cetiri godine zivota leto proveo u sklonostu, slusajuci sirene, rakete, eksplozije... Ja ne zelim ni u kakav savez niti saradnju sa tim ljudima. Nisu meni potrebni zavetnici, obrazi, seselji i ostali satro nacionalisti, da bih izneo rodoljubni stav. Objavite komentar. Hvala.

dzedaj

pre 8 godina

Nisam simpatizer desnih stranaka, ali ne bi sa NATO-m potpisao nista, pa makar mi mesecno 1000 eura, ma sta soma, kilogram zlata poklanjali, nikad ne zaboraviti.

Neli

pre 8 godina

pa izgleda da je nekoliko stotina preraslo u nekoliko hiljada demonstranata. Nemojte bar vi sa B92 koji ste uvek bili otvoreni da se pridružuje te ovoj medijskoj blokadi.

slanina

pre 8 godina

Utice na izbore smanjenje penzija i plata, afere na svake dve nedelje, lazi vladajuce garniture, medijski mrak, prljave kampanje i zastrasivanja, placanje internet botova, lazni projekti, prodavanje naseg naroda kao robova... Ovaj izadjnicki sporazum je samo kap u moru.

M

pre 8 godina

Smešna mi je ova naša neutralnost. Neutralni smo samo kada sarađujemo sa Rusijom, a pristrasni kada sarađujemo sa NATO-om.
Ja bih radije bio pristrasan :-)

Bane

pre 8 godina

Nije protestovala samo desnica ,na protestu su bili ljudi i iz sns sps i drugih partija !Ne mora da znaci da su svi Zavetnici ,jer narod koji je protiv Nato-a ide u protest bez obzira koja stranka organizuje isti !Sledeci put ce verovatno biti mnogo vise ucesnika ,a to ce se odraziti drasticno i na izborima !Ne volim da pobede desnicari ,ali ovako je njima ova vlast podigla rejting ...................

srb in

pre 8 godina

Naravno da ce da utice, jer ja bas zbog toga necu glasati za ove na vlasti. Sto ne izglasase zakon koji trudnicama za trece dete daje platu i radni staz, sto nisu doveli sudstvo u normalu, sta bi s vojskom koja je na rubu ambisa, itd......

Colt Willcox

pre 8 godina

Zanimao bi me rezultat jednog eksperimenta. Da se postave dva štanda, jedan na kome se deli siguran posao u (npr) SAD, i drugi na kome se dele puške i regrutuje za odlazak na Kosovo. Koliki procenat iz ove mase bi otišao na prvi, koliko na drugi štand? Ili hajde da izbacimo zapad iz jednačine. Dovezi kamion s puškama. "Gospodo, braćo, ulazite, idemo da branimo Kosovo." Koliko bi ih otišlo, a koliko bi ostalo da brani Kosovo iz beogradskih kladionica?

duleki

pre 8 godina

to je veliki problem srbije sto se desnica buni protiv natoa , a levice nigde.
oduvek je osobina levice bila da se protivi tako nekim vojnim sporazumima. eto sta smo docekali

Pedja

pre 8 godina

Apsolutno su u pravu, kada se vec odrzavaju izbori nije problem ubacili jos jedan listic sa pitanjem da li da budemo neutralni ili da saradjujemo sa nato. To je tomica trebao da uzme u obzir pre potpisivanja ali su brze-bolje dok su jos na vlasti pozurili da zavrse ono zbog cega su i postavljeni. Izdaja i prodaja Srbije. Podrska referendumu o saradnji sa nato.

Kako je mali Perica zamislio...

pre 8 godina

Da imamo bar kilometar granice sa Rusijom pa da ima logike tolika prica o savezu sa njima. Ovako smo okruzeni Nato-om i bolje nam je da smo sa njima u dobrim odnosima.
(lalala, 21. februar 2016 17:55)

Niko normalan u ovoj zemlji nije protiv toga da imamo 'dobre odnose' i sa Natom i sa Rusijom. Problem je u sporazumu sa alijansom koji dozvoljava recimo nekom hrvatskom NATO 'logističaru' da uđe u bilo koji objekat u Srbiji, podeli šamare prisutnima, natera ih da otpevaju neku Tompsonovu pesmu i ode bez ikakvih posledica, jer ko mu šta može prema ovom sporazumu.

nato

pre 8 godina

NATO pitanje nije vezano za desnicu ili levicu. Vezano je za stav o životu. Ili si opredeljen da držiš do sebe i po cenu teškoća u životu ili si opredrljen da nemaš teškoća u životi i po cenu da ne držiš do sebe. Sva druga priča je isključivo potreba da opravdaš svoj stav pred drugima. Da se razumemo i jedan i drugi stav su potpuno legitimni kao što je potpuno razumljivo što ovih drugih ima tek 20% i što se taj procenat povećava isključivo u ekstremnim okolnostima.

Mladen Mladenović

pre 8 godina

Koliko ja znam bilo bi prirodnije da su protiv članstva u NATO protestvovali pripadnici levice ali, u Srbiji sve funkcioniše izokrenutom logikom pa je tako i u ovom slučaju. Levičari navijaju da se učlanimo u NATO, ratni mašineriju koja izaziva stradanja i ljudske patnje, da budemo članovi bande koja šamara i bombarduje, a desnica je protiv toga?! Pomozi Bože?!

Zar opet

pre 8 godina

Protiv NATO -a su, koliko znam, svuda u svetu komunisti i ostali levicari (Rusofili) a pravi desničari, suprotno levicarima, su za zapadne vrednosti života a na zapadu je NATO!
Ovde nešto nije uredu sa poimanjem desnicarstva ili su u pitanju pak prerušeni levicari!

ako treba i preko reda

pre 8 godina

da, u NATO sto pre.
da nas ekipa kretena pre 25 godina nije povela u totalno suprotnom pravcu od kojeg je trebalo da se krecemo, bili bi postedjeni gomile muka.
u medjuvremenu gradjani srbije, beze odavde (pre svega u nato zemlje) glavom bez obzira, i taj stampedo preti da postane jos veci.
nesreca je u tome sto se ta ekipa kretena i dalje pita nesto, i sto i dalje prodaju ovom narodu tu antinato i antizapadnu pricu, pored sve stete koju su proizveli svojom glupom politikom.

Rijaliti Srbija;)

pre 8 godina

Nisam ni "Rusofil' jos manje "Natofil",ali svim ovim botinama sto podrzavaju Nato, ne samo kada se radi direktno o nama vec uopsteno gledajuci globalnu odnosno siru sliku jelte, zelim da im isti direktno na kucnu adresu isporuci onolike kolicine osiromasenog uranijuma koliko god im njihova sitna dusa zeli:-).Sa druge strane nebih voleo da njihovi bliznji osete tu blagodet,iskljucivo oni naravno na celu sa njihovim "velikim vodjim" na celu;)Prijatno vam bilo:-)))

Brus Li

pre 8 godina

Ma mi smo stvarno posebna prica. Poredimo se sa Svajcarskom i Norveskom konstantno a niko ne kaze da su te zemlje toliko bogate da mogu da placaju zastitu. Mi, ako neko ne primecuje, nismo toliko bogati, tacnije nismo uopste bogati, tacnije borimo se da prezivimo. U tome je razlika izmedju nas i njih. Ne kazem da necemo biti i mi u boljoj situaciji ali danas je tako.

kika

pre 8 godina

Ne zaboravite da sve dobro u vašim životima dolazi sa zapada i da je milion Srba otišlo na zapad u potrazi za boljim životom. Ne verujete? Opel Astra. Knauf. Bosch. Alcatel. Android. Apple. Head and shoulders. Lisa Ann. Proteini za bodibildere. MMA. Sve.
(tetak iz Beča, 21. februar 2016 19:07)
Kakve veze imaju korporacijski proizvodi koje usput plaćamo sa NATO-m? I kakve veze ima bolji život na zapadu sa istom tom alijansom? Hoćeš reći da će nam standard porasti i da će da nam plate naš proizvod(boravak u Srbiji)? Ako je osiromašeni uranijum i bombe koje su došle sa zapada po tebi dobro, onda si stvarno pećinac! Kakvih ovde ima mislilaca i komformista, šta su bombe naspram brenda, pa isto je, dolaze sa zapada, takođe im je zajedničko što nam obe stvari naplaćuju!

Alan Ford

pre 8 godina

Zaista šizofreno, ovi su protiv NATO čizme u Srbiji, ali nemaju ništa protiv da Srbiju gazi ruska čizma. Pitanje je ko ovo finansira? Ili, možda nije. Izgleda da svi tragovi vode do jedne strane ambasade u Beogradu. Kada u Moskvi (dok je to bilo moguće) protiv Putina demonstrira 100.000 ljudi, onda naši rusofili kažu "šačica plaćenika", a kad u Beogradu demonstrira nekoliko hiljada, onda kažu: ustala je Srbija. Nije to Srbija, to je onaj krezubi ološ koji se godinama vukao za Šešeljem sa tri zdrava zuba u vilicama.

Silver Surfer

pre 8 godina

Nije problem sto se Srbija priblizava NATO, jer sve drzave koje nas okruzuju su u tom savezu, vec sto mi to cinimo nakon politike konflikta sa EU i ovim vojnim savezom koji je gradjane i Srbiju potpuno devastirao. Umesto da smo bili prvi koji ce krenuti putem ukljucivanja u EU i NATO politicka elita je nakon pada Berlinskog zida pozivala na "monolitnost komunisticke partije". Kasniji sled dogadjaja sluzio je za odrzavanje Milosevica na vlasti, razgradnju institucija (koje su i u doba SFRJ u nekim delovima bile uskladjenje sa standardima EU), centralizaciju vlasti i pljackanje drzave. Ta pljacka je nastavljena i posle 2000. a mravlji koraci ka EU najvise su pravdani okolnostima i "novim zahtevima" a u sustini predstavljali su izgovor koji je sluzio da ne dodje do uredjenja ovog drustva onako kako izgledaju razvijena drustva u EU. Postali smo drustvo sa potpuno razvaljenim obrazovnim, zdravstvenim i pravnim sistemom, dok politicari kontrolisu bukvalno sve u drustvu.
Protest ovih treba posmatrati ozbiljno. To su snage koje bi vratile Srbiju u feudalni sistem, u kojem bi oni, naravno, bili feudalci.
Porazavajuce je sto su oni, koji su svoju politicku karijeru izgradili na etiketiranju gradjana i politickih protivnika kao izdajnika upravo zbog onoga sto su sada potpisali i sto zdusno zagovaraju. Ne treba zaboraviti da je njihova politika mnoge kostala zivota.

Sasa RS

pre 8 godina

Bilo bi dobro da i na ovim izborima ostanu van cenzusa.To je skup katastrofalno nepismenih ljudi koji nemaju nikakav plan nego samo na halabuku pokusavaju da nam prestave Ruse kao spasioce sto oni mozda i jesu ali nekome drugom nama sigurno nisu niti ce biti.U isto vrijeme nose zapadne telefone kuckaju po zapadnim aplikacijam sepure se u zapadnim kolima i sve sto koriste je manje vise sa zapada.To su LICEMJERCINE najobicnije i nadam se da nikada vise nece biti ni blizu neke vlasti.

Radojko

pre 8 godina

Sporazum sa NATO će imati vrlo veliki uticaj na izbore. Bled i neuverljiv pokušaj vlasti da navede na zaključak da je "sve to potpisano ranije 2006." je samo dolio ulja na vatru. Doduše, nacionalnistička desnica nije ujedinjena, mnogim liderima nacionalističke desnice glasači više ne veruju. Ako se vlast održi i posle izbora, to će biti isključivo zasluga opozicije.

buhbah

pre 8 godina

Od mene, vala, ova vlast, glas da dobije nece. Em su mi krajcovali platu, em od komunalne policije prave stranacku vojsku, em su doveli do toga da je uterivac dugova najpespektivnije zanimanje u zemlji i povrh svega, ovo poslednje, u fazonu "ako je vec neko pre mene surovao sa NATO-m, mogu i ja,i to mnogo vise, a sto i ne bi, isplati se, dnas su pare skupe, oskudacija mori" - ma ne dam vam glas, pa taman da me puskom terate.

demokratija nema alternativu

pre 8 godina

A šta je sa levicom ona je nije protiv sporazuma?Mislim da je i srpska levica protiv sporazuma,ali za razliku od desnice ona nije zastupljena među partijama i grupama.Partije koje se nalaze u parlamentu imaju istu ideologiju.U stvari one nemaju jasnu ideoligiju,već su tu da ispunjavaju zahteve iz Vašingtona i Berlina,a razlika je samo u nijansama.Zato je u Srbiji samo privid demokratije i višestranačkog sistema,a u stvari je više slobode bilo za vreme Miloševića.Ovo sada podseća na komunistički totalitarni sistem(jednopartijski sistem),koji smo nekad imali ili na marionetske banane države,kavih je nekada bilo u Latinskoj Americi.A u marionetskoj državi nema demokratije,ljudskih prava i slobode medija.To jeste poraz za narod,koji je pre 2 veka krenuo u odlučnu i tešku(krvavu)borbu da bi imao slobodnu,nezavisnu,modernu i demokratsku državu.

uh uh

pre 8 godina

Mi smo neverovatni.... To što nemamo šta da jedemo nikome ne smeta, a na ulicu izlaze zbog gluposti koja ti ništa neće promeniti u novčaniku.

Ljubivoje

pre 8 godina

Sve ovo je davno viđeno. Opet će da nas izlupaju a mi ćemo da se delimo i naravno da nastavimo da slavime poraze. Sve u korist naše štete.

lalala

pre 8 godina

Referendum o ovom zakonu? Bolje ne. Ne mogu isto da procene situaciju diplomirani politikolog i npr. poljoprivredni tehnicar. Mislim da postoje stvari o kojima bi trebalo da odlucuju obrazovani i strucni ljudi, a ne 'obican' narod. Da imamo bar kilometar granice sa Rusijom pa da ima logike tolika prica o savezu sa njima. Ovako smo okruzeni Nato-om i bolje nam je da smo sa njima u dobrim odnosima.

nenad

pre 8 godina

Ovi kao nazovi desnicari i nemaju drugu temu za izbore nego NATO. Sta oni mogu da ponude? Ekonomski program mozda? Naravno nista i zato i dizu galamu oko NATO. Da, mogu da ponude da nas ruska vojska okupira i da mi dobrovoljno i radosno budemo sluge rusim ( pa pravoslavna smo braca).

Marko

pre 8 godina

Jedina dobra stvar koju je uradila trenutna vlast i protesti protiv te odluke. Za dno u koje su nas gurnuli na svim drugim poljima najveci vid protesta je bilo ostavljanje komentara na b92.

...

pre 8 godina

Pa znate valjda ove ljude, reaguju emotivno i na prvu.
Kada misljenje malo odlezi, to je potpuno druga prica.
Ako nam sve komsije nisu izgubile suverenost ulaskom u NATO i ako nisu na kolenima, pa zasto bi mi bili.

1. Uzmes kartu JI Evrope, obelezis sve clanice NATO-a plavom bojom i znaces tacno sta treba da uradis da bi postao deo a ne celina.

2. USA i NATO nikada, bukvalno nikada ne bi dozvolili sukob dve clanice.

To je sve sto treba da znate. Svako bira i gradi svoju buducnost za koju posle treba da snosi odgovornost. Ako je nas cilj mir, ako nam je mir potreban, ceka nas mesto u NATO.

CATAPA

pre 8 godina

Jedni bi kao u NATO, a drugi im kao brane. U Srbiji, nebitno kakav je povod skupa, možeš biti siguran da je skup budala. Kad bi se kojim čudom organizovao pro-NATO skup, i na njemu bi bile budale.

Što reče Duško Kovačević za uvoz kuge u Srbiju, pola Srbije bi bilo za, pola protiv, a kuga odavno uvezena. Tako i sa NATO, tako sa svakom drugom "kugom".

Laza na Pinku razagnao sumnje u Nato

pre 8 godina

Danas se oglasio Lazanski i na zahtev mnogobrijnih gledalaca potvrdio sve što je Vučič rekao. Ljudi odahnuli.

dasga

pre 8 godina

Ocekujem SRS,DSS-Dveri u parlamentu,ali i Djurdjeva,Todorovica,Sinisu Kovacevica i Glisica ako udju u koaliciju sa DSS-Dverima. Srbiji je potrebno 40-tak poslanika desnice u parlamentu.

Millennium

pre 8 godina

DSS i Dveri ulaze u parlament posle ovih izbora. I to je dobra stvar. Treba da postoji politička desnica, a DSS i Dveri su blaža opcija i politički ozbiljnija od nekih Obraza i ostalih gluposti. Bilo da se slaže neko sa njima ili ne, desnica predstavlja jednu grupu glasača i treba da bude u parlamentu. Kao i levica isto, nema razlike. Na šta liči vlast koja samo sledi jednu ideju bez nekoga da je kritikuje? Kao što postoje proevropske stranke, tako trebaju da postoje i evroskeptične. To je demokratija. Voleo bih da vidim i još levičara u parlamentu, pošto je SPS još samo po imenu levica. A i Radulovića, i DSS i Dveri.

slavni

pre 8 godina

Pitajte Čehe, Slovake, Poljake, Litvance, Letonce i Estonce jel im bolje sada ili kada su bili u Varšavskom paktu. Naša sreća je da je Tito rekao NE Staljinu, pa smo imali mirnih pedeset godina dok je ostatak istočne Evrope satiran i ubijan u mozak. Danas je glupost ne ići u NATO, ne zato što je NATO dobar, nego što je sve ostalo kolektivno samoubistvo. Jednostavno ne udjemo li u NATO ovi trozubi cirkusanti će biti krivi za uništenje Srbije.

jto

pre 8 godina

Da smo 89/90 ovako razmisljali, svi bi bolje prosli. E sad, svi znamo da je NATO zlo i sve ostalo, pitanje je, da li je trebalo zrtvovati pravdu i istinu radi ugodnijeg zivota?

gradjanin

pre 8 godina

Moj kriterijum je sledeci: kad sam video da se pojavila (naravno, nepismena i vulgarna) parola koja podrzava ovakve skupove na fudbalskom stadionu, znao sam da je istina na drugoj strani. Od "navijaca" nikad istine, zna se za koga oni rade.

lola

pre 8 godina

Pravi se kampanja da su svi koji su protiv NATO-a desničari. Nikada nisam glasala za desničare, ali sam strogo protiv ove organizacije! Pridružila sam se protestu jer sam osećala potrebu i dužnost, posebno prema dvoje poznanika koji su kao civili stradali prilikom bombardovanja. Logično bi bilo da su levičari protiv, ali kako je ovde malo šta logično, možda desnica i dobije prvi put moj glas.

tetak iz Beča

pre 8 godina

Ne zaboravite da sve dobro u vašim životima dolazi sa zapada i da je milion Srba otišlo na zapad u potrazi za boljim životom. Ne verujete? Opel Astra. Knauf. Bosch. Alcatel. Android. Apple. Head and shoulders. Lisa Ann. Proteini za bodibildere. MMA. Sve.

trn u oku

pre 8 godina

Na ant-Nato priču se pale još samo prosečne Srbende koje je sa diplomom megatrenda tata ubacio u javno preduzeće. Broj njihovih komentara je isti i nedeljom i ponedeljkom jer čim dodju na posao sednu za komp da agituju i botuju, a platica 60.000.

posmatrač

pre 8 godina

Nemam ništa protiv desnice, ali imam protiv uvredljive retorike pojedinaca. Inače tih dvadeset posto će ih zbog razjedinjenosti, koštati cenzusa. Slažem se da je i njima mesto u parlamentu. Svaka vlast treba dobru opoziciju. Nažalost sadašnja parlamentarna opozicija nije nikakva. Bez ideja, sa izmišljenim aferama i dezorjentisana nemože poboljšati rad vlasti.

kok

pre 8 godina

iskreno vise bi voleo da nato bude uz nas nego protiv jer cisto sumnjam da bi rusi stali uz nas kad bi izbilo neko sr..e kod nas. Gledajuci situaciju u Ukrajni kolko je rusa poginulo a rusi nisu nista konkretno uradili osim sto ih teraju u sukob zarad svojih interesa. iskreno se nadaam da desnica nece uci u parlament jer nam je dosta ratova i sankcija i ne bi izdrzali jos neko sr..e

Dejan

pre 8 godina

Desnica je na vlasti u Srbiji. Oni koji smanjuju penzije penzionerima koji imaju 250E penzije sigurno ne pripadaju centru a jos manje levici ma kako se zvali.

ustrial

pre 8 godina

bolji zivot zapad, znam te sserije gledam na sns rts1 koji ne placam kao sto je vodja rekao, ali ima neka taksa obavezna koja ne moze da se izbegne nikako bas za tv,sunce mu poljubim i nas vodj pogresi nekad,lapsus izgleda. nego vi sto hvalite zapad, recite mi sta znate o istom, kako je nastala ta amerika vasa, kako se ponasa prema starosedeocima americkog kontinenta, kako se ponasa prema svim ostalim gradjanima planete,kako se ponasala prema vama 99? no botovi? hocete malo gmo monsata, ili bil gejtsovih vakcina, a licemeri, hocete da ne mozete rakiju u dvoristvu svom da pecete,kao sto su vasi predaci milenijumima radili? hocetre da cam zabrane svaku biljku,pa da u saksijama zalivate plasticno? hocete da svoje zivot predate pametnom vodji, kao sto je obama rekao, obicni ljudi su glupi, zato njihovo razmisljanje treba prepustiti ljudima koji su na vlasti.
jel tako botovi?ima negde spiskoivi sa vasim imenima, kad pukne sve ovo, i spiskovi ce izaci na videlo, a onda, bih voleo iskreno od srca, da budete svi p[rocesuirani kao drzavni neprijatelji i da budete proterani iz zemelje sa porodicama ,a sve da vam se oduzme normalno. jad i beda nase zemlje i koliko je nisko pala, da se organizuju ljudida kucaju komentare ,a ne znaju ni pc da ukljuce, vrh licemerstva, nemaju da jedu i nemaju posla, a podrzvaju tiraniju vodece stranke, mrak medijksi u srbiji, dva dana se ne zna da su bile demonstracije u glavnom gradu, jadni ste da jadni ne mozete biti. srecno vam bilo.

kontroverzni penzioner

pre 8 godina

@anonimus
ne slažem se sa vašom tvrdnjom da Vučić za četiri godine nije izašao na TV duel. Pre desetak dana je bio na TV Happy i imao je TV duel sa Jelenom Karleušom i dr Nadom Macura. Narodna izreka kaže: " Krivo sedi, al' pravo besedi".

cinik

pre 8 godina

Predlazem da Srbija za ulazak u NATO postavi sledeci uslov:
Da NATO o svojem trosku detektuje i sakupi sav osiromaseni uranijum u Srbiji i da ga da na cuvanje u stanu ili kuci svojim pristalicama.
Posteno bi bilo da oni to prihvate bez gundjanja, jer ljubav nema cenu.

Toxic

pre 8 godina

Nećete sporazum sa NATO? OK. Pozovite 3 miliona Srba koji žive u NATO zemljama da se vrate u maticu. Pobacajte Audije, Pežoe, Opele I sva ostala vozila proizvedena u NATO zemljama I pokupujte Volge, Lade, Moskviče I sl. Nemojte letovati u Grčkoj, Turskoj, Italiji, Španiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bugarskoj jer svi su u NATO paktu. Umesto toga svi na Savu I Moravu. Ne štedite u evrima ili dolarima već u rubljama. Ako ste protiv NATO, onda budite do kraja!

Radioactive

pre 8 godina

@Toxic

Ako si ti dosledan onda primeni isti princip na sebe. Sto se nisi prijavio da cistis Srbiju od zaostale kasetne municije neeksplodiranih bombi (koje su pocistili Rusi) i ostalog djubreta koje je posejao Nato uz sve sto si nabrojao. Imas li predstavu koliko se "zapadne robe" proizvodi u Kini Vjetnamu Indiji Pakistanu i ostalim drzavama treceg sveta.

Ivan

pre 8 godina

Stobneko rece ovde je samo privid demokratija,a to se najbolje vidi pre i posle izbora. Pre izbora svi imaju neki program i plan,a posle izbora se ujedine i svi rade po jednom planu i programu,ni po cemu slicno onome sto su pricali. Uvek se mora i tako kako je,mi tu ne mozemo nista.I ja na poslu radim onako kako hoce onaj sto mi daje platu,pare.

Jedina Istina

pre 8 godina

Protest nepotkupljivih, kakva desnica bre, desnica je na vlasti i to napredna.
(Mrki, 21. februar 2016 18:14)

Kako nepotkupljivi kad nose slike svog gazde koji ih placa?!

Bojan

pre 8 godina

...i tako, posle skupa svi sedose u svoja Zapadno-Nato vozila, zapalise zapadno-Nato cigarete, upalise zapadno-Nato windows da bukiraju avion za zapadno-Nato zemlju da traze posao...
Kakvi licemeri, strasno!
Da, hocu u NATO iz mnogo razloga a glavni je, NATO je svuda oko Srbije.
A Rusi neka ceskaju glavu, zasto su to dozvolili.

L F Celine

pre 8 godina

Okruzeni smo zemljama clanicama NATO. Neprijateljski stav prema NATO nam ne bi isao u prilog, niti bi oziveo nastradale 1999-te. Srbija u NATO da se ne bi ponavljale 1941, 1991-1995, 1999... Dosta vise praznih prica, hajde da naucimo nesto iz svojih gresaka.

p.s. nisam nikakav bot

lujo

pre 8 godina

Niko normalan u ovoj zemlji nije protiv toga da imamo 'dobre odnose' i sa Natom i sa Rusijom. Problem je u sporazumu sa alijansom koji dozvoljava recimo nekom hrvatskom NATO 'logističaru' da uđe u bilo koji objekat u Srbiji, podeli šamare prisutnima, natera ih da otpevaju neku Tompsonovu pesmu i ode bez ikakvih posledica, jer ko mu šta može prema ovom sporazumu.
(Kako je mali Perica zamislio..., 21. februar 2016 21:28)

Hrvatski vojnik može ući u Srbiju samo u sklopu neke NATO akcije ili vježbe (isto vrijedi i za druge NATO vojske) . Da bi NATO prošao kroz Srbiju ili održao vježbe ondje mora imati odobrenje vlade Srbije,koja opet može ukoliko vidi da se zlorabi ovaj sporazum staviti ga van snage (suspendirati). Ne treba plašiti narod ovakvim scenarijem jer on nije ni u teoriji moguć. Svejedno mislim da je Srbija za potpisivanje ovakvog sporazuma trebala tražiti neki ustupak (donaciju oružja,garanciju zaštite ili provedbe sporazuma na KiM...).

Lubjanka

pre 8 godina

Cudime da ovi Ruski placenici nisu poveli kampanju uvodjenja viza za NATO zemlje,zabranu koriscenja NATO novca,automobila,tehnike,zabranu skolovanja pravoslavne omladine u Nato zemljama,zabranu filmova iz NATO zemalja,zabranu ldrzavanja sportskih takmicenja sa NATO ZEMLJAMA..
Ono sgo ce oni sigurno uraditi je da ce masovno ici na letovanme na KRIM i u Picundu/Abkazija/.

M

pre 8 godina

Smešna mi je ova naša neutralnost. Neutralni smo samo kada sarađujemo sa Rusijom, a pristrasni kada sarađujemo sa NATO-om.
Ja bih radije bio pristrasan :-)

Alan Ford

pre 8 godina

Zaista šizofreno, ovi su protiv NATO čizme u Srbiji, ali nemaju ništa protiv da Srbiju gazi ruska čizma. Pitanje je ko ovo finansira? Ili, možda nije. Izgleda da svi tragovi vode do jedne strane ambasade u Beogradu. Kada u Moskvi (dok je to bilo moguće) protiv Putina demonstrira 100.000 ljudi, onda naši rusofili kažu "šačica plaćenika", a kad u Beogradu demonstrira nekoliko hiljada, onda kažu: ustala je Srbija. Nije to Srbija, to je onaj krezubi ološ koji se godinama vukao za Šešeljem sa tri zdrava zuba u vilicama.

ako treba i preko reda

pre 8 godina

da, u NATO sto pre.
da nas ekipa kretena pre 25 godina nije povela u totalno suprotnom pravcu od kojeg je trebalo da se krecemo, bili bi postedjeni gomile muka.
u medjuvremenu gradjani srbije, beze odavde (pre svega u nato zemlje) glavom bez obzira, i taj stampedo preti da postane jos veci.
nesreca je u tome sto se ta ekipa kretena i dalje pita nesto, i sto i dalje prodaju ovom narodu tu antinato i antizapadnu pricu, pored sve stete koju su proizveli svojom glupom politikom.

Colt Willcox

pre 8 godina

Zanimao bi me rezultat jednog eksperimenta. Da se postave dva štanda, jedan na kome se deli siguran posao u (npr) SAD, i drugi na kome se dele puške i regrutuje za odlazak na Kosovo. Koliki procenat iz ove mase bi otišao na prvi, koliko na drugi štand? Ili hajde da izbacimo zapad iz jednačine. Dovezi kamion s puškama. "Gospodo, braćo, ulazite, idemo da branimo Kosovo." Koliko bi ih otišlo, a koliko bi ostalo da brani Kosovo iz beogradskih kladionica?

Sasa RS

pre 8 godina

Bilo bi dobro da i na ovim izborima ostanu van cenzusa.To je skup katastrofalno nepismenih ljudi koji nemaju nikakav plan nego samo na halabuku pokusavaju da nam prestave Ruse kao spasioce sto oni mozda i jesu ali nekome drugom nama sigurno nisu niti ce biti.U isto vrijeme nose zapadne telefone kuckaju po zapadnim aplikacijam sepure se u zapadnim kolima i sve sto koriste je manje vise sa zapada.To su LICEMJERCINE najobicnije i nadam se da nikada vise nece biti ni blizu neke vlasti.

nenad

pre 8 godina

Ovi kao nazovi desnicari i nemaju drugu temu za izbore nego NATO. Sta oni mogu da ponude? Ekonomski program mozda? Naravno nista i zato i dizu galamu oko NATO. Da, mogu da ponude da nas ruska vojska okupira i da mi dobrovoljno i radosno budemo sluge rusim ( pa pravoslavna smo braca).

lalala

pre 8 godina

Referendum o ovom zakonu? Bolje ne. Ne mogu isto da procene situaciju diplomirani politikolog i npr. poljoprivredni tehnicar. Mislim da postoje stvari o kojima bi trebalo da odlucuju obrazovani i strucni ljudi, a ne 'obican' narod. Da imamo bar kilometar granice sa Rusijom pa da ima logike tolika prica o savezu sa njima. Ovako smo okruzeni Nato-om i bolje nam je da smo sa njima u dobrim odnosima.

...

pre 8 godina

Pa znate valjda ove ljude, reaguju emotivno i na prvu.
Kada misljenje malo odlezi, to je potpuno druga prica.
Ako nam sve komsije nisu izgubile suverenost ulaskom u NATO i ako nisu na kolenima, pa zasto bi mi bili.

1. Uzmes kartu JI Evrope, obelezis sve clanice NATO-a plavom bojom i znaces tacno sta treba da uradis da bi postao deo a ne celina.

2. USA i NATO nikada, bukvalno nikada ne bi dozvolili sukob dve clanice.

To je sve sto treba da znate. Svako bira i gradi svoju buducnost za koju posle treba da snosi odgovornost. Ako je nas cilj mir, ako nam je mir potreban, ceka nas mesto u NATO.

uh uh

pre 8 godina

Mi smo neverovatni.... To što nemamo šta da jedemo nikome ne smeta, a na ulicu izlaze zbog gluposti koja ti ništa neće promeniti u novčaniku.

tetak iz Beča

pre 8 godina

Ne zaboravite da sve dobro u vašim životima dolazi sa zapada i da je milion Srba otišlo na zapad u potrazi za boljim životom. Ne verujete? Opel Astra. Knauf. Bosch. Alcatel. Android. Apple. Head and shoulders. Lisa Ann. Proteini za bodibildere. MMA. Sve.

Laza na Pinku razagnao sumnje u Nato

pre 8 godina

Danas se oglasio Lazanski i na zahtev mnogobrijnih gledalaca potvrdio sve što je Vučič rekao. Ljudi odahnuli.

Дејан

pre 8 godina

Људи се нису окупили због заветника, махом и не знају за њих. Окупили се јер им је доста лажи и понижавања. Биће још већих скупова. Прича да ЕУ нема алтернативу не пије воду. Алтернатива је Србија. Русија ту може само да помогне, док је јака и док нам се интереси поклапају.

gradjanin

pre 8 godina

Moj kriterijum je sledeci: kad sam video da se pojavila (naravno, nepismena i vulgarna) parola koja podrzava ovakve skupove na fudbalskom stadionu, znao sam da je istina na drugoj strani. Od "navijaca" nikad istine, zna se za koga oni rade.

Ljubivoje

pre 8 godina

Sve ovo je davno viđeno. Opet će da nas izlupaju a mi ćemo da se delimo i naravno da nastavimo da slavime poraze. Sve u korist naše štete.

slavni

pre 8 godina

Pitajte Čehe, Slovake, Poljake, Litvance, Letonce i Estonce jel im bolje sada ili kada su bili u Varšavskom paktu. Naša sreća je da je Tito rekao NE Staljinu, pa smo imali mirnih pedeset godina dok je ostatak istočne Evrope satiran i ubijan u mozak. Danas je glupost ne ići u NATO, ne zato što je NATO dobar, nego što je sve ostalo kolektivno samoubistvo. Jednostavno ne udjemo li u NATO ovi trozubi cirkusanti će biti krivi za uništenje Srbije.

Silver Surfer

pre 8 godina

Nije problem sto se Srbija priblizava NATO, jer sve drzave koje nas okruzuju su u tom savezu, vec sto mi to cinimo nakon politike konflikta sa EU i ovim vojnim savezom koji je gradjane i Srbiju potpuno devastirao. Umesto da smo bili prvi koji ce krenuti putem ukljucivanja u EU i NATO politicka elita je nakon pada Berlinskog zida pozivala na "monolitnost komunisticke partije". Kasniji sled dogadjaja sluzio je za odrzavanje Milosevica na vlasti, razgradnju institucija (koje su i u doba SFRJ u nekim delovima bile uskladjenje sa standardima EU), centralizaciju vlasti i pljackanje drzave. Ta pljacka je nastavljena i posle 2000. a mravlji koraci ka EU najvise su pravdani okolnostima i "novim zahtevima" a u sustini predstavljali su izgovor koji je sluzio da ne dodje do uredjenja ovog drustva onako kako izgledaju razvijena drustva u EU. Postali smo drustvo sa potpuno razvaljenim obrazovnim, zdravstvenim i pravnim sistemom, dok politicari kontrolisu bukvalno sve u drustvu.
Protest ovih treba posmatrati ozbiljno. To su snage koje bi vratile Srbiju u feudalni sistem, u kojem bi oni, naravno, bili feudalci.
Porazavajuce je sto su oni, koji su svoju politicku karijeru izgradili na etiketiranju gradjana i politickih protivnika kao izdajnika upravo zbog onoga sto su sada potpisali i sto zdusno zagovaraju. Ne treba zaboraviti da je njihova politika mnoge kostala zivota.

Brus Li

pre 8 godina

Ma mi smo stvarno posebna prica. Poredimo se sa Svajcarskom i Norveskom konstantno a niko ne kaze da su te zemlje toliko bogate da mogu da placaju zastitu. Mi, ako neko ne primecuje, nismo toliko bogati, tacnije nismo uopste bogati, tacnije borimo se da prezivimo. U tome je razlika izmedju nas i njih. Ne kazem da necemo biti i mi u boljoj situaciji ali danas je tako.

trn u oku

pre 8 godina

Na ant-Nato priču se pale još samo prosečne Srbende koje je sa diplomom megatrenda tata ubacio u javno preduzeće. Broj njihovih komentara je isti i nedeljom i ponedeljkom jer čim dodju na posao sednu za komp da agituju i botuju, a platica 60.000.

Banja Luka

pre 8 godina

Nije to protest desnice,nego ono jos malo ljudi,srba, sto je ostalo a da brinu za Srbiju.Meni nije jasno kako iko moze biti za nato,alo ljudi oni su nas puna 3 mjeseca bombardovali,ubijali zene,djecu,i sad mi to trebamo zaboraviti.Ali uvjek nam je bilo kratko pamcenje

kok

pre 8 godina

iskreno vise bi voleo da nato bude uz nas nego protiv jer cisto sumnjam da bi rusi stali uz nas kad bi izbilo neko sr..e kod nas. Gledajuci situaciju u Ukrajni kolko je rusa poginulo a rusi nisu nista konkretno uradili osim sto ih teraju u sukob zarad svojih interesa. iskreno se nadaam da desnica nece uci u parlament jer nam je dosta ratova i sankcija i ne bi izdrzali jos neko sr..e

dzedaj

pre 8 godina

Nisam simpatizer desnih stranaka, ali ne bi sa NATO-m potpisao nista, pa makar mi mesecno 1000 eura, ma sta soma, kilogram zlata poklanjali, nikad ne zaboraviti.

xyz

pre 8 godina

NATO pakt je pre 17 godina sa 20 i nesto drzava krvnicki udario na jednu malu drzavu, pobio njen narod, gadjao osiromasenim uranijumom, bacao kasetne bombe, oteo joj teritoriju. Vi odlucite sami da li treba ili ne treba ici u NATO.

MIlivoje

pre 8 godina

Ispada da NATO mrzi samo 20 % građana Srbije, tj. oni koji podržavaju "desnicu". Malo sutra. Ima nas u Srbiji mnogooooo više koji nikada nećemo zaboraviti šta je NATO uradio našoj zemlji!

Zar opet

pre 8 godina

Protiv NATO -a su, koliko znam, svuda u svetu komunisti i ostali levicari (Rusofili) a pravi desničari, suprotno levicarima, su za zapadne vrednosti života a na zapadu je NATO!
Ovde nešto nije uredu sa poimanjem desnicarstva ili su u pitanju pak prerušeni levicari!

kure

pre 8 godina

Alo bre ljudi, ja nisam niti desnica, niti levica ili sredina. Ja sam samo Srbin koji je sa cetiri godine zivota leto proveo u sklonostu, slusajuci sirene, rakete, eksplozije... Ja ne zelim ni u kakav savez niti saradnju sa tim ljudima. Nisu meni potrebni zavetnici, obrazi, seselji i ostali satro nacionalisti, da bih izneo rodoljubni stav. Objavite komentar. Hvala.

Desnica !?

pre 8 godina

Zasto u naslovu DESNICA ???
Ja sam levicar koji se bori za prava radnika,protiv sam kapitalista,ali volim svoju zemlju i protiv sam NATO-a.
Po cemu sam ja taj vas desnicar kad samo ne volim da moja zemlja suruje sa svetskim pandurom, da se pravi da nas nisu bombardovali i da izvrsavamo njihova naredjenja.
A po vama sam desnica jer to odmah ima neku negativnu konotaciju. Na protestu me nisu zanimale ni slike ni zastave, nego sam samo hteo da izrazim protivljenje NATO paktu u koji nas politicari polako uvlace. Toliko.

CATAPA

pre 8 godina

Jedni bi kao u NATO, a drugi im kao brane. U Srbiji, nebitno kakav je povod skupa, možeš biti siguran da je skup budala. Kad bi se kojim čudom organizovao pro-NATO skup, i na njemu bi bile budale.

Što reče Duško Kovačević za uvoz kuge u Srbiju, pola Srbije bi bilo za, pola protiv, a kuga odavno uvezena. Tako i sa NATO, tako sa svakom drugom "kugom".

milos

pre 8 godina

Uvek cu vise postovati antievropejstvo Dss -a nego evropski put babica martinovica, bečića, vulina, dr neše. Bolje je se ne slagati sa obrazovanima nego slagati sa primitivnima.Njima samo mag manipulacije Vučic moze da podvali zakon o Nato a pola njegovih glasaca je protiv toga .Dok vodja ne promeni misljenje po stoti put

Toxic

pre 8 godina

Nećete sporazum sa NATO? OK. Pozovite 3 miliona Srba koji žive u NATO zemljama da se vrate u maticu. Pobacajte Audije, Pežoe, Opele I sva ostala vozila proizvedena u NATO zemljama I pokupujte Volge, Lade, Moskviče I sl. Nemojte letovati u Grčkoj, Turskoj, Italiji, Španiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bugarskoj jer svi su u NATO paktu. Umesto toga svi na Savu I Moravu. Ne štedite u evrima ili dolarima već u rubljama. Ako ste protiv NATO, onda budite do kraja!

marjan

pre 8 godina

Protest desnice? Ne verujem.
Ovo je glas naroda Srbije. Zašto eurodemokratska vlast ne raspiše referendum na to pitanje. U zemlji se još nalazi oko 10.000 tona osiromašenog uranijuma, porast obolelih od kancera je frapantan - i za to još niko nije odgovarao.
Zašto su sve partije koje su orientisane ka odbrani nacionalnih interesa označene kao desnica?

Vlada

pre 8 godina

Ne shvatam zasto je neko obavezno desnicar ukoliko je protiv saradnje i ulaska u NATO. Po tom rezonu 80% gradjana Srbije su desno orijentisani.

L F Celine

pre 8 godina

Okruzeni smo zemljama clanicama NATO. Neprijateljski stav prema NATO nam ne bi isao u prilog, niti bi oziveo nastradale 1999-te. Srbija u NATO da se ne bi ponavljale 1941, 1991-1995, 1999... Dosta vise praznih prica, hajde da naucimo nesto iz svojih gresaka.

p.s. nisam nikakav bot

anonymous

pre 8 godina

Svaki ko kao ovaj analiticar iz Cesida pokusava da prikaze da je to zapravo bio protest desnice, a ne protest svih gradjana Srbije, je zlonameran i to cini tendenciozno. Nas 80% je protiv NATO, a bar 50%protiv EU ali nemamo nijednog svog predstavnika u skupstini! Jer vlada potpuna medijska cenzura, Dacic i Vucic nisu 4 godine izasli bilo kome na tv duel itd. Itd..

slobodan blok 70

pre 8 godina

ne razumem tu kvalifikaciju ljudi kao desnicare i fasiste zbog protivljenja da Srbija bude deo te nesporno agresorske i zlocinacke alijanse. po kom to kriterijumu mediji klasifikuju ljude na taj nacin? zasto sam ja desnicar ako smatram da je u najmanju ruku ovaj zakon nepristojan? od elementarnog prostakluka kojima se zrtve agresije 1999 tim zakonom vredjaju, pa do cinjenice da ce Srbija postati logisticki poligon za agresiju i ubijanje nekog drugog naroda, svaki clan i stav je stetan. iako formalno nismo deo te alijanse, bicemo saucesnici bilo kog rata koji povede NATO a koristi nasu teritoriju. postajemo i saveznik Turske u slucaju sukoba sa Rusijom ako se bude koristio nas vazdusni prostor ili teritorija za snabdevanje Erdogana.

Marko

pre 8 godina

Jedina dobra stvar koju je uradila trenutna vlast i protesti protiv te odluke. Za dno u koje su nas gurnuli na svim drugim poljima najveci vid protesta je bilo ostavljanje komentara na b92.

Kako je mali Perica zamislio...

pre 8 godina

Da imamo bar kilometar granice sa Rusijom pa da ima logike tolika prica o savezu sa njima. Ovako smo okruzeni Nato-om i bolje nam je da smo sa njima u dobrim odnosima.
(lalala, 21. februar 2016 17:55)

Niko normalan u ovoj zemlji nije protiv toga da imamo 'dobre odnose' i sa Natom i sa Rusijom. Problem je u sporazumu sa alijansom koji dozvoljava recimo nekom hrvatskom NATO 'logističaru' da uđe u bilo koji objekat u Srbiji, podeli šamare prisutnima, natera ih da otpevaju neku Tompsonovu pesmu i ode bez ikakvih posledica, jer ko mu šta može prema ovom sporazumu.

Rijaliti Srbija;)

pre 8 godina

Nisam ni "Rusofil' jos manje "Natofil",ali svim ovim botinama sto podrzavaju Nato, ne samo kada se radi direktno o nama vec uopsteno gledajuci globalnu odnosno siru sliku jelte, zelim da im isti direktno na kucnu adresu isporuci onolike kolicine osiromasenog uranijuma koliko god im njihova sitna dusa zeli:-).Sa druge strane nebih voleo da njihovi bliznji osete tu blagodet,iskljucivo oni naravno na celu sa njihovim "velikim vodjim" na celu;)Prijatno vam bilo:-)))

Bojan

pre 8 godina

...i tako, posle skupa svi sedose u svoja Zapadno-Nato vozila, zapalise zapadno-Nato cigarete, upalise zapadno-Nato windows da bukiraju avion za zapadno-Nato zemlju da traze posao...
Kakvi licemeri, strasno!
Da, hocu u NATO iz mnogo razloga a glavni je, NATO je svuda oko Srbije.
A Rusi neka ceskaju glavu, zasto su to dozvolili.

Racerx

pre 8 godina

Prestanite da obmanjujete narod da su samo "desnicari" i nacionalisti protiv nato. Ja kao levicar sam u potpunosti protiv NATO. Ogroman broj ljudi koji su apoliticni je takodje protiv NATO. I prestanite da nazivate nacionalistima sve koji su protiv NATO, ja vam bez problema nadjem vise ljudi koji poticu iz mesovitih brakova koji su protiv NATO! Ono sto je najvaznije preko 80% Srbije je protiv NATO, to nas cini VECINOM!

kika

pre 8 godina

Ne zaboravite da sve dobro u vašim životima dolazi sa zapada i da je milion Srba otišlo na zapad u potrazi za boljim životom. Ne verujete? Opel Astra. Knauf. Bosch. Alcatel. Android. Apple. Head and shoulders. Lisa Ann. Proteini za bodibildere. MMA. Sve.
(tetak iz Beča, 21. februar 2016 19:07)
Kakve veze imaju korporacijski proizvodi koje usput plaćamo sa NATO-m? I kakve veze ima bolji život na zapadu sa istom tom alijansom? Hoćeš reći da će nam standard porasti i da će da nam plate naš proizvod(boravak u Srbiji)? Ako je osiromašeni uranijum i bombe koje su došle sa zapada po tebi dobro, onda si stvarno pećinac! Kakvih ovde ima mislilaca i komformista, šta su bombe naspram brenda, pa isto je, dolaze sa zapada, takođe im je zajedničko što nam obe stvari naplaćuju!

Pedja

pre 8 godina

Apsolutno su u pravu, kada se vec odrzavaju izbori nije problem ubacili jos jedan listic sa pitanjem da li da budemo neutralni ili da saradjujemo sa nato. To je tomica trebao da uzme u obzir pre potpisivanja ali su brze-bolje dok su jos na vlasti pozurili da zavrse ono zbog cega su i postavljeni. Izdaja i prodaja Srbije. Podrska referendumu o saradnji sa nato.

Mladen Mladenović

pre 8 godina

Koliko ja znam bilo bi prirodnije da su protiv članstva u NATO protestvovali pripadnici levice ali, u Srbiji sve funkcioniše izokrenutom logikom pa je tako i u ovom slučaju. Levičari navijaju da se učlanimo u NATO, ratni mašineriju koja izaziva stradanja i ljudske patnje, da budemo članovi bande koja šamara i bombarduje, a desnica je protiv toga?! Pomozi Bože?!

bionekadsrbin

pre 8 godina

Evo ja sam levicar i grozim se ovog tzv sporazuma sa NATOm(naravno to nije nikakav sporazum jer sporazum treba da bude obostran a kao što znamo srpska vojska neće imati nikav imunitet na zapadu niti će moći da kroci) .. U skupštini srbije ne postoje ni levica ni desnica..posto samo 250 parazita koji će glasati za sta god treba samo da su i dalje u foteljama i uživaju u privilegijama

thunderstruck

pre 8 godina

Nisu to samo protesti desnice već i drugih gradjana kojima je dosta političara koj nas godinama teraju u propast. Ova je najgora vlast u istoriji Srbije!

Neli

pre 8 godina

pa izgleda da je nekoliko stotina preraslo u nekoliko hiljada demonstranata. Nemojte bar vi sa B92 koji ste uvek bili otvoreni da se pridružuje te ovoj medijskoj blokadi.

Lubjanka

pre 8 godina

Cudime da ovi Ruski placenici nisu poveli kampanju uvodjenja viza za NATO zemlje,zabranu koriscenja NATO novca,automobila,tehnike,zabranu skolovanja pravoslavne omladine u Nato zemljama,zabranu filmova iz NATO zemalja,zabranu ldrzavanja sportskih takmicenja sa NATO ZEMLJAMA..
Ono sgo ce oni sigurno uraditi je da ce masovno ici na letovanme na KRIM i u Picundu/Abkazija/.

Dragi

pre 8 godina

Dosta mi je tih vajnih analitičara, koji se razumeju u sve "k'o Marica .....". Ja sam na primer član LSV, od njenog osnivanja, i to mi je bila prav i poslednja stranka (partija), ali sam kategorički protiv NATO i bilo kakve okupacije u bilo kakvom obliku, mekom ili tvrdom.

jto

pre 8 godina

Da smo 89/90 ovako razmisljali, svi bi bolje prosli. E sad, svi znamo da je NATO zlo i sve ostalo, pitanje je, da li je trebalo zrtvovati pravdu i istinu radi ugodnijeg zivota?

Bane

pre 8 godina

Nije protestovala samo desnica ,na protestu su bili ljudi i iz sns sps i drugih partija !Ne mora da znaci da su svi Zavetnici ,jer narod koji je protiv Nato-a ide u protest bez obzira koja stranka organizuje isti !Sledeci put ce verovatno biti mnogo vise ucesnika ,a to ce se odraziti drasticno i na izborima !Ne volim da pobede desnicari ,ali ovako je njima ova vlast podigla rejting ...................

Jedina Istina

pre 8 godina

Protest nepotkupljivih, kakva desnica bre, desnica je na vlasti i to napredna.
(Mrki, 21. februar 2016 18:14)

Kako nepotkupljivi kad nose slike svog gazde koji ih placa?!

dasga

pre 8 godina

Ocekujem SRS,DSS-Dveri u parlamentu,ali i Djurdjeva,Todorovica,Sinisu Kovacevica i Glisica ako udju u koaliciju sa DSS-Dverima. Srbiji je potrebno 40-tak poslanika desnice u parlamentu.

duleki

pre 8 godina

to je veliki problem srbije sto se desnica buni protiv natoa , a levice nigde.
oduvek je osobina levice bila da se protivi tako nekim vojnim sporazumima. eto sta smo docekali

nato

pre 8 godina

NATO pitanje nije vezano za desnicu ili levicu. Vezano je za stav o životu. Ili si opredeljen da držiš do sebe i po cenu teškoća u životu ili si opredrljen da nemaš teškoća u životi i po cenu da ne držiš do sebe. Sva druga priča je isključivo potreba da opravdaš svoj stav pred drugima. Da se razumemo i jedan i drugi stav su potpuno legitimni kao što je potpuno razumljivo što ovih drugih ima tek 20% i što se taj procenat povećava isključivo u ekstremnim okolnostima.

srb in

pre 8 godina

Naravno da ce da utice, jer ja bas zbog toga necu glasati za ove na vlasti. Sto ne izglasase zakon koji trudnicama za trece dete daje platu i radni staz, sto nisu doveli sudstvo u normalu, sta bi s vojskom koja je na rubu ambisa, itd......

lujo

pre 8 godina

Niko normalan u ovoj zemlji nije protiv toga da imamo 'dobre odnose' i sa Natom i sa Rusijom. Problem je u sporazumu sa alijansom koji dozvoljava recimo nekom hrvatskom NATO 'logističaru' da uđe u bilo koji objekat u Srbiji, podeli šamare prisutnima, natera ih da otpevaju neku Tompsonovu pesmu i ode bez ikakvih posledica, jer ko mu šta može prema ovom sporazumu.
(Kako je mali Perica zamislio..., 21. februar 2016 21:28)

Hrvatski vojnik može ući u Srbiju samo u sklopu neke NATO akcije ili vježbe (isto vrijedi i za druge NATO vojske) . Da bi NATO prošao kroz Srbiju ili održao vježbe ondje mora imati odobrenje vlade Srbije,koja opet može ukoliko vidi da se zlorabi ovaj sporazum staviti ga van snage (suspendirati). Ne treba plašiti narod ovakvim scenarijem jer on nije ni u teoriji moguć. Svejedno mislim da je Srbija za potpisivanje ovakvog sporazuma trebala tražiti neki ustupak (donaciju oružja,garanciju zaštite ili provedbe sporazuma na KiM...).

demokratija nema alternativu

pre 8 godina

A šta je sa levicom ona je nije protiv sporazuma?Mislim da je i srpska levica protiv sporazuma,ali za razliku od desnice ona nije zastupljena među partijama i grupama.Partije koje se nalaze u parlamentu imaju istu ideologiju.U stvari one nemaju jasnu ideoligiju,već su tu da ispunjavaju zahteve iz Vašingtona i Berlina,a razlika je samo u nijansama.Zato je u Srbiji samo privid demokratije i višestranačkog sistema,a u stvari je više slobode bilo za vreme Miloševića.Ovo sada podseća na komunistički totalitarni sistem(jednopartijski sistem),koji smo nekad imali ili na marionetske banane države,kavih je nekada bilo u Latinskoj Americi.A u marionetskoj državi nema demokratije,ljudskih prava i slobode medija.To jeste poraz za narod,koji je pre 2 veka krenuo u odlučnu i tešku(krvavu)borbu da bi imao slobodnu,nezavisnu,modernu i demokratsku državu.

slanina

pre 8 godina

Utice na izbore smanjenje penzija i plata, afere na svake dve nedelje, lazi vladajuce garniture, medijski mrak, prljave kampanje i zastrasivanja, placanje internet botova, lazni projekti, prodavanje naseg naroda kao robova... Ovaj izadjnicki sporazum je samo kap u moru.

Millennium

pre 8 godina

DSS i Dveri ulaze u parlament posle ovih izbora. I to je dobra stvar. Treba da postoji politička desnica, a DSS i Dveri su blaža opcija i politički ozbiljnija od nekih Obraza i ostalih gluposti. Bilo da se slaže neko sa njima ili ne, desnica predstavlja jednu grupu glasača i treba da bude u parlamentu. Kao i levica isto, nema razlike. Na šta liči vlast koja samo sledi jednu ideju bez nekoga da je kritikuje? Kao što postoje proevropske stranke, tako trebaju da postoje i evroskeptične. To je demokratija. Voleo bih da vidim i još levičara u parlamentu, pošto je SPS još samo po imenu levica. A i Radulovića, i DSS i Dveri.

Radojko

pre 8 godina

Sporazum sa NATO će imati vrlo veliki uticaj na izbore. Bled i neuverljiv pokušaj vlasti da navede na zaključak da je "sve to potpisano ranije 2006." je samo dolio ulja na vatru. Doduše, nacionalnistička desnica nije ujedinjena, mnogim liderima nacionalističke desnice glasači više ne veruju. Ako se vlast održi i posle izbora, to će biti isključivo zasluga opozicije.

posmatrač

pre 8 godina

Nemam ništa protiv desnice, ali imam protiv uvredljive retorike pojedinaca. Inače tih dvadeset posto će ih zbog razjedinjenosti, koštati cenzusa. Slažem se da je i njima mesto u parlamentu. Svaka vlast treba dobru opoziciju. Nažalost sadašnja parlamentarna opozicija nije nikakva. Bez ideja, sa izmišljenim aferama i dezorjentisana nemože poboljšati rad vlasti.

kontroverzni penzioner

pre 8 godina

@anonimus
ne slažem se sa vašom tvrdnjom da Vučić za četiri godine nije izašao na TV duel. Pre desetak dana je bio na TV Happy i imao je TV duel sa Jelenom Karleušom i dr Nadom Macura. Narodna izreka kaže: " Krivo sedi, al' pravo besedi".

buhbah

pre 8 godina

Od mene, vala, ova vlast, glas da dobije nece. Em su mi krajcovali platu, em od komunalne policije prave stranacku vojsku, em su doveli do toga da je uterivac dugova najpespektivnije zanimanje u zemlji i povrh svega, ovo poslednje, u fazonu "ako je vec neko pre mene surovao sa NATO-m, mogu i ja,i to mnogo vise, a sto i ne bi, isplati se, dnas su pare skupe, oskudacija mori" - ma ne dam vam glas, pa taman da me puskom terate.

Dejan

pre 8 godina

Desnica je na vlasti u Srbiji. Oni koji smanjuju penzije penzionerima koji imaju 250E penzije sigurno ne pripadaju centru a jos manje levici ma kako se zvali.

lola

pre 8 godina

Pravi se kampanja da su svi koji su protiv NATO-a desničari. Nikada nisam glasala za desničare, ali sam strogo protiv ove organizacije! Pridružila sam se protestu jer sam osećala potrebu i dužnost, posebno prema dvoje poznanika koji su kao civili stradali prilikom bombardovanja. Logično bi bilo da su levičari protiv, ali kako je ovde malo šta logično, možda desnica i dobije prvi put moj glas.

Radioactive

pre 8 godina

@Toxic

Ako si ti dosledan onda primeni isti princip na sebe. Sto se nisi prijavio da cistis Srbiju od zaostale kasetne municije neeksplodiranih bombi (koje su pocistili Rusi) i ostalog djubreta koje je posejao Nato uz sve sto si nabrojao. Imas li predstavu koliko se "zapadne robe" proizvodi u Kini Vjetnamu Indiji Pakistanu i ostalim drzavama treceg sveta.

ustrial

pre 8 godina

bolji zivot zapad, znam te sserije gledam na sns rts1 koji ne placam kao sto je vodja rekao, ali ima neka taksa obavezna koja ne moze da se izbegne nikako bas za tv,sunce mu poljubim i nas vodj pogresi nekad,lapsus izgleda. nego vi sto hvalite zapad, recite mi sta znate o istom, kako je nastala ta amerika vasa, kako se ponasa prema starosedeocima americkog kontinenta, kako se ponasa prema svim ostalim gradjanima planete,kako se ponasala prema vama 99? no botovi? hocete malo gmo monsata, ili bil gejtsovih vakcina, a licemeri, hocete da ne mozete rakiju u dvoristvu svom da pecete,kao sto su vasi predaci milenijumima radili? hocetre da cam zabrane svaku biljku,pa da u saksijama zalivate plasticno? hocete da svoje zivot predate pametnom vodji, kao sto je obama rekao, obicni ljudi su glupi, zato njihovo razmisljanje treba prepustiti ljudima koji su na vlasti.
jel tako botovi?ima negde spiskoivi sa vasim imenima, kad pukne sve ovo, i spiskovi ce izaci na videlo, a onda, bih voleo iskreno od srca, da budete svi p[rocesuirani kao drzavni neprijatelji i da budete proterani iz zemelje sa porodicama ,a sve da vam se oduzme normalno. jad i beda nase zemlje i koliko je nisko pala, da se organizuju ljudida kucaju komentare ,a ne znaju ni pc da ukljuce, vrh licemerstva, nemaju da jedu i nemaju posla, a podrzvaju tiraniju vodece stranke, mrak medijksi u srbiji, dva dana se ne zna da su bile demonstracije u glavnom gradu, jadni ste da jadni ne mozete biti. srecno vam bilo.

cinik

pre 8 godina

Predlazem da Srbija za ulazak u NATO postavi sledeci uslov:
Da NATO o svojem trosku detektuje i sakupi sav osiromaseni uranijum u Srbiji i da ga da na cuvanje u stanu ili kuci svojim pristalicama.
Posteno bi bilo da oni to prihvate bez gundjanja, jer ljubav nema cenu.

Ivan

pre 8 godina

Stobneko rece ovde je samo privid demokratija,a to se najbolje vidi pre i posle izbora. Pre izbora svi imaju neki program i plan,a posle izbora se ujedine i svi rade po jednom planu i programu,ni po cemu slicno onome sto su pricali. Uvek se mora i tako kako je,mi tu ne mozemo nista.I ja na poslu radim onako kako hoce onaj sto mi daje platu,pare.