Aktuelno

Sreda, 17.02.2016.

21:38

Film "Dedpul" ruši sve rekorde

Izvor: Tanjug

Film "Dedpul" ruši sve rekorde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Majkl

pre 8 godina

@ marko

Kao prvo i osnovno, da si procitao nekad neki strip u zivotu o Dedpulu, znao bi da je on anti heroj i znao bi da je on takodje svestan samog sebe i da se nalazi u stripu, pa se zato stalno i obraca publici kroz film i pravi neverovatnu sprdacinu pre svega zbog toga. Druga stvar, ovaj film nije napravljen da bi ostrio vijuge kao na Citizen Kejna, treba da se napravi paralela izmedju ovakvih filmova a ne vi poredite Kuma i Dedpula, pa kako to moze? Ovakvi filmovi su napravljeni da se covek opusti i ujedno oni zarade koje milionce vise.

Kole

pre 8 godina

volim filmove o super herojima ali ovaj mi je totalni šit. ogledao sam sat vremena i nisam mogao dalje. a možda sam se zasitio filmova o super herojima...
(bozidar, 18. februar 2016 13:11)

Pa svi smo se zasitili, dojadili su vise Marvel i spajdermen i ekipa.
Samo se to i snima. Jadno. Holivud je pao na najnize grane.

Nublu

pre 8 godina

(Ziggy, 18. februar 2016 17:33)

Pazi, tebi je možda dobra, ali verovatno si i sam svestan da je to papazjanija napabirčenih horor stereotipa, samo još jedna od naštancovanih horor serija koje su simptom istog tog problema koji osuđuješ u filmovima - ni solidne glume, ni kvalitetnog zapleta. Mislim, i meni je recimo Veep od komedija super, ili Supernatural (nekad dok sam pratio) kao guilty pleasure, ali neće mi pasti na pamet da ih poredim sa House of Cards, Breaking Bad, House MD ili Šerlokom, koje su objektivno kvalitetne serije, ili da je poredim sa recimo Guardians of Galaxy ili Antman-om, koje su stvarno sjajne marvelovske priče sa svojim fazonom.

Ziggy

pre 8 godina

@Nublu

Pa dobro Penny Dreadful je za mene serija i to jako dobra,to je moje subjektivno misljenje, komentari tipa muka mi je filmofila, bla bla, ja sam fan superheroja pogotovo DC-ijevih, Marvelove ne mogu da sudim jer ih nisam dobro proucio, i Nolanov Betmen je strava trilogija, sto se tice Deadpool-a on je takav heroj i ima dobrih fora, ali nije mi izazvao reakcije uuu strava, nego okej moglo je i bolje, pogotovo poznajem dosta prijatelja koji prate Marvelove heroje od malena i nisu izasli iz bioskopa zadovoljni, iako im je Deadpool omiljeni superheroj. Moglo je bolje da se iskoristi to sto je Deadpool jedan od superheroja koji se razlikuje od ostalih koji se sprda konstanto i totalno odstupa od heroja koji su ozbiljni,imaju osecaj za pravdu, mogu sve itd.

FakeHero

pre 8 godina

Ocekivao sam da ce da se jave filmski "intelektualci" (to su oni iskopmleksitrani koji ne ukapiraju vic pa kazu da je glup), Deadpool je akciona komedija/parodija kao sto su bili "Kick Ass", Kingsman: Secret Service pa cak The Guardians Of The Galaxy. Otisao sam ga gledam i uzivam kao sto sam dobio posle Selersovg Inspektora Kluzoa ili Nilsenovog Ima li pilota u avionu.

Ja sam video film na engleskom pa mozda neki stosevi nisu dobro prevedeni ill je moje znanje Marvel karaktera mnogo bolje nego opste bioskopske populacije, neki detalji su prosli previse brzo ili sam asocijacije na filmove ukapirao naknadno (npr. Pajtonovce, Alien, Blade, ili neocekivanu pojavu agenta Hydra Boba). Ukratko ko ne zna kakav je Deadpool u stripu ne moze da uziva i ukapira bas sve ali ce opet izaci iz bioskopa sa osmehom na licu i zadovoljstvom da je za cenu karte dobio dobru zabavu.

marko

pre 8 godina

"Ali kontam da se mnogima neće dopasti, jer mnogi ne shvataju sarkazam"
@meklejn,

A koji sarkazam, srece ti. Pa humor je toliko plitak i neprimeren jednom filmu da je potpuno besmisleno se smejati. Dakle, film je akcioni ali sa tim svim smuckanim efektima, humorom, losim glumcima za koje ne znas dal se sprdaju kao i ceo film ili veze nemaju sa glumom. Da, ja sam znao da je glupost i opet sam hteo da pogledam.

Nego citajuci ove komentare, i gledajuci one koji laganeze i upusteno ulazi u bioskop sa kanticom kokica i giga kokakolom, nema druge nego da to sve povezem u jednu idealnu celinu. Meni je frapantno onoliko kupovanje kokica i kokakola. Pa zar je moguce da smo se toliko amerikanizovali za svega par godina.

Nublu

pre 8 godina

Penny Dreadful, True Detective, House of Cards, Breaking Bad, Narcos, Serlok Holmes...

(Ziggy, 18. februar 2016 03:25)

Dečko, ako ti uz sve genijalne serije dođeš na ideju da tu ubrojiš i Penny Dreadful, automatski si diskvalifikovan da proičaš o nekom kvalitetu.

bb

pre 8 godina

filmovi o super herojima su buducnost 7-me umetnosti tu vam ne treba nesto preteranog glumackog znanja i iskustva(moze da glumi ko hoce svakako su 99% filma specijalni efekti i radi se u studiju,a 1% kao neka gluma u stilu dve recenice u celom filmu)ali kada je zarada u pitanju ovakva njesra ce se snimati i dalje,treba samo da imas neku pricu(moze i neka glupava to mnogima nije ni bitno) ne morate angazovati ni poznate glumce malo vise para i dobre strucnjake za specijalne efekte,i to vam se vraca 10X vise,extra biznis na ljudskoj gluposti izaberes HEROJA i to je to

bozidar

pre 8 godina

volim filmove o super herojima ali ovaj mi je totalni šit. ogledao sam sat vremena i nisam mogao dalje. a možda sam se zasitio filmova o super herojima...

dzigi

pre 8 godina

Kakvi *** komentari... I kakvi gledaoci pre svega. Znaš da nisi ljubitelj superheroja, znaš da ti se neće dopasti ali ne, ti ipak kupiš kartu (?!), s grčem u stomaku pogledaš film i onda ga pljuješ! Pa svaka ti čast, tvoj komentar je vrlo relevantan i objektivan. A da, i obavezno - nema više dobrih filmova...
Film je sjajan, akcija, komedija, romantična ljubavna priča (dobro, ima i horora), vrlo neuobičajen u svakom pozitivnom smislu. Gledao ga u bioskopu, pogledaću ga i kad se pojavi na netu, od mene ima 5 zvezdica i preporuku.

Meklejn

pre 8 godina

Sinoć sam gledao i oduševio se. Odličan film, smejao sam se toliko da me je stomak boleo. Ali kontam da se mnogima neće dopasti, jer mnogi ne shvataju sarkazam. Takođe ima mnogo fora o drugim filmovima koje dobijaju smisao ako ste gledali te filmove. Ako niste nećete imati pojma o čemu se radi. Jedan od najboljih i najsmešnijih filmova koje sam gledao u poslednjih par godina (žanr komedija). Preporučujem fillmofilima u bioskopu da ga gledaju. Bolji doživljaj. Sale pune. Ljudi se smeju. Milina. A ovi sto traže kao neku dubinu neka se preusmere na češku nezavisnu produkciju, a holivud neka više ostave na miru sa svojim dokonim komentarima. Samo pokazuju koliko im je sužen svet u kojem žive, kada ne umeju da odvoje koji film čemu služi.

Kol

pre 8 godina

Film je vrhunski i vredi ga pogledati u bioskopu, kome se ovakvi filmovi ne dopadaju neka preskoci ono sto je meni zasmetalo je kolicina dece ispod 10 godina u bioskopskoj sali ovaj film je sa oznakom R a ovde kod nas klinci ulaze na projekciju kao da je Petar Pan u pitanju a ne Deadpool!

Goblin

pre 8 godina

Nije ni cudo, ovaj film je vise reklamiran i od Ratova zvijezda.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (YIFY, 18. februar 2016 11:21)

Ni jedan film u istoriji kinematografije nije reklamiran kao Ratovi zvezda. Prvo koliko je o njemu pisano po novinama, pa su pojedini crtaci ali i druge serije snimile specijal o ratovima zvezda, pa imas ti i igracke, majice, dukserice, solje, rancevi, cipele....sa motivima iz ratova zvezda.

zgontronoman

pre 8 godina

Seks, blagi crni humor i NASILJE .
To je opis ovog filma.....zalim pare sto ih dadoh da ga odgledam!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cinema, 18. februar 2016 06:07)

Jel mozes molim te da mi objasnis i ti i svi ostali koji se bune sta ste ocekivali??Sobzirom da je film bio 18+.Na stranu to sto su u Kraljevu lagano pustali decu od 8-9 godina bilo ih je sigurno 20ak u bioskopu.Meni je film bio fenomenalan bukvalno ono sto sam ocekivao da ce da bude i sta sam platio da gledam.

SAMO BAHATO

pre 8 godina

@Promo, ne vredi i da su tu kad svaki Marvel/DC film cuvaju bolje od Bele kuce. Secam se da se za Guardians of the Galaxy i Avengerse cekalo po 6 meseci da moze normalan torent da se skine.

realno

pre 8 godina

Muka mi je vise vas filmofila kojima nijedan film ne odgovara. Otisli u bioskop da gledaju deadpool-a, misle da gledaju novog citizen cane-a...Pa znali ste sta gledate pre nego sto ste usli u bioskop. Ko prati americku pop kulturu, gleda filmove o superherojima i zna razliku izmedju dc-a i marvela, odnos izmedju fox-a i disney-a, njemu je film bio vrh. Meni je film bio super, bolju komediju dugo nisam gledao. Jednostavno morate da naucite da pravite razliku izmedju zanrova i vrsta filmova, i da naucite da uzivate u filmovima, i u dramama i komedijama...Ja odem u bioskop i gledam transformerse, znam da je prica smesna, gluma takodje, ali takodje uzivam u 3d efektima kako se peglaju roboti na dinosaurisama, gde imas to jos da vidis...

NR

pre 8 godina

Deadpool jedan ako ne i najbolji film ove i prosle godine. Ima neki smek. Izdominirao je. Na stranu sto je film o super ili antiheroju ali je nesto drugacije. Odlican film! Rado bih ga odgledao opet.

Ziggy

pre 8 godina

Odgledao Deadpool-a, ne znam sta da kazem ništa posebno, film je napravljen samo da bi doneo veliki profit, ne znam sta je u poslednje vreme sa filmskom industrijom, ali svi ovi noviji filmovi holivudske produkcije su većina krševi, jedino možda The Revenant je kao okej i Hatefull Eight, ali opet nisam pao sa stolice, nego sam stekao utisak ah dobro ali opet moglo je bolje... Nekako mi se čini da su serije danas mnogo bolje od filmova Penny Dreadful, True Detective, House of Cards, Breaking Bad, Narcos, Serlok Holmes, daleko su bolje i po priči i po glumi od ovih novijih filmova, kao da prave za široke narodne mase, i samo da operu što više para, i svuda se reklamiraju, prvo je bio fazon svuda Star Wars po internetu, sada Deadpool, a filmovi su prosek..

3fe

pre 8 godina

Tesko da ce rusiti sve. Sama cinjenica da je zabranjen u Kini znaci da nece biti ni blizu vrhunca! Ali svaka cast na uspehu do sada.
Ali se ne bi slozio sa konstatacijom da filmovi o superherojima raspolazu sa malim budzetima. Naprotiv, imaju najvece!

Brokolijević

pre 8 godina

Gdje su sada hakeri kada su najpotrebniji?
(Promo, 17. februar 2016 21:53)

Pa ne vrede ti hakeri dokle god ga filmsa kuća ne objavi na strimu, DVDu ili Blureju. Znači 6-10 meseci čekanja ili da se zadovoljiš CAM kvalitetom....

Mare

pre 8 godina

Na stranu ovaj film i ko to jos voli da gleda, proteklih dana je u DKC bila projekcija top evropskih filmova koji su nominovani za Oskara. Vredelo je pogledati malo prave kinematografije.

sarkastije

pre 8 godina

potpuno drugaciji od svih 'superherojskih' filmova. Rizikovali su sa seksualnim aluzijama, bezobraznim forama, dodali malo standardne patetike i dobili film koji zgrce milione... Svaka chast za procenu! Inace, film je bezveze, sigurno necu gledati drugi deo...

Nebojša

pre 8 godina

Nisam zaljubljenik u filmove o super junacima ili volim da ih gledam ima ih što dobrih što loših ovaj se razlikuje od većine jedva čekam da ga pogledam.

Goblin

pre 8 godina

Ne znam, pogledaću.Čuo sam veoma dobre kritike o tom filmu i od stručnjaka i od običnih ljudi. Iskreno ja volim superherojske filmove ali mi smeta dizbalans u zaradi sa ostalim žanrovima. Na primer film "Trambo" u kome glumi Brajan Krenston nije uspeo ni da vrati novac. Iako je filmo odličan i biografski a Krenston je odgumio sjajno zašta je i nominovan za oskara. I ako se bude gledalo po kvalitetu trebao bi da ga osvoji. Majkl Fasbender i Edi redmejn su takođe odigrali maestralno ali čini mi se da je on bio za nijansu bolji. Dok je recimo Di Kaprijo bi dobar ali zaostaje za ovom troicom.
(Aron, 17. februar 2016 21:56)

Tvoj komentar je malo subjektivan jer ti se svidja BB i lik Voltera Vajta. Odgledao sam mnogo (bas mnogo) serija i mogu da kazem da je Krenston dobar glumac ali isto tako mogu da ti navedem bar 10 glumaca koji su mnogo bolje odglumili svoju ulogi ili bar podjednako dobro kao Krenston.

FakeHero

pre 8 godina

Kao sto sam i predvideo, Deadpool ima da razbije Superman/Batman Dawn Of Justice i da pride mazne Wonder Woman (ako ga Vanessa i Blind Al puste iz kuce)

Aron

pre 8 godina

Ne znam, pogledaću.Čuo sam veoma dobre kritike o tom filmu i od stručnjaka i od običnih ljudi. Iskreno ja volim superherojske filmove ali mi smeta dizbalans u zaradi sa ostalim žanrovima. Na primer film "Trambo" u kome glumi Brajan Krenston nije uspeo ni da vrati novac. Iako je filmo odličan i biografski a Krenston je odgumio sjajno zašta je i nominovan za oskara. I ako se bude gledalo po kvalitetu trebao bi da ga osvoji. Majkl Fasbender i Edi redmejn su takođe odigrali maestralno ali čini mi se da je on bio za nijansu bolji. Dok je recimo Di Kaprijo bi dobar ali zaostaje za ovom troicom.

realno

pre 8 godina

Muka mi je vise vas filmofila kojima nijedan film ne odgovara. Otisli u bioskop da gledaju deadpool-a, misle da gledaju novog citizen cane-a...Pa znali ste sta gledate pre nego sto ste usli u bioskop. Ko prati americku pop kulturu, gleda filmove o superherojima i zna razliku izmedju dc-a i marvela, odnos izmedju fox-a i disney-a, njemu je film bio vrh. Meni je film bio super, bolju komediju dugo nisam gledao. Jednostavno morate da naucite da pravite razliku izmedju zanrova i vrsta filmova, i da naucite da uzivate u filmovima, i u dramama i komedijama...Ja odem u bioskop i gledam transformerse, znam da je prica smesna, gluma takodje, ali takodje uzivam u 3d efektima kako se peglaju roboti na dinosaurisama, gde imas to jos da vidis...

Meklejn

pre 8 godina

Sinoć sam gledao i oduševio se. Odličan film, smejao sam se toliko da me je stomak boleo. Ali kontam da se mnogima neće dopasti, jer mnogi ne shvataju sarkazam. Takođe ima mnogo fora o drugim filmovima koje dobijaju smisao ako ste gledali te filmove. Ako niste nećete imati pojma o čemu se radi. Jedan od najboljih i najsmešnijih filmova koje sam gledao u poslednjih par godina (žanr komedija). Preporučujem fillmofilima u bioskopu da ga gledaju. Bolji doživljaj. Sale pune. Ljudi se smeju. Milina. A ovi sto traže kao neku dubinu neka se preusmere na češku nezavisnu produkciju, a holivud neka više ostave na miru sa svojim dokonim komentarima. Samo pokazuju koliko im je sužen svet u kojem žive, kada ne umeju da odvoje koji film čemu služi.

dzigi

pre 8 godina

Kakvi *** komentari... I kakvi gledaoci pre svega. Znaš da nisi ljubitelj superheroja, znaš da ti se neće dopasti ali ne, ti ipak kupiš kartu (?!), s grčem u stomaku pogledaš film i onda ga pljuješ! Pa svaka ti čast, tvoj komentar je vrlo relevantan i objektivan. A da, i obavezno - nema više dobrih filmova...
Film je sjajan, akcija, komedija, romantična ljubavna priča (dobro, ima i horora), vrlo neuobičajen u svakom pozitivnom smislu. Gledao ga u bioskopu, pogledaću ga i kad se pojavi na netu, od mene ima 5 zvezdica i preporuku.

Kol

pre 8 godina

Film je vrhunski i vredi ga pogledati u bioskopu, kome se ovakvi filmovi ne dopadaju neka preskoci ono sto je meni zasmetalo je kolicina dece ispod 10 godina u bioskopskoj sali ovaj film je sa oznakom R a ovde kod nas klinci ulaze na projekciju kao da je Petar Pan u pitanju a ne Deadpool!

Brokolijević

pre 8 godina

Gdje su sada hakeri kada su najpotrebniji?
(Promo, 17. februar 2016 21:53)

Pa ne vrede ti hakeri dokle god ga filmsa kuća ne objavi na strimu, DVDu ili Blureju. Znači 6-10 meseci čekanja ili da se zadovoljiš CAM kvalitetom....

zgontronoman

pre 8 godina

Seks, blagi crni humor i NASILJE .
To je opis ovog filma.....zalim pare sto ih dadoh da ga odgledam!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cinema, 18. februar 2016 06:07)

Jel mozes molim te da mi objasnis i ti i svi ostali koji se bune sta ste ocekivali??Sobzirom da je film bio 18+.Na stranu to sto su u Kraljevu lagano pustali decu od 8-9 godina bilo ih je sigurno 20ak u bioskopu.Meni je film bio fenomenalan bukvalno ono sto sam ocekivao da ce da bude i sta sam platio da gledam.

Ziggy

pre 8 godina

Odgledao Deadpool-a, ne znam sta da kazem ništa posebno, film je napravljen samo da bi doneo veliki profit, ne znam sta je u poslednje vreme sa filmskom industrijom, ali svi ovi noviji filmovi holivudske produkcije su većina krševi, jedino možda The Revenant je kao okej i Hatefull Eight, ali opet nisam pao sa stolice, nego sam stekao utisak ah dobro ali opet moglo je bolje... Nekako mi se čini da su serije danas mnogo bolje od filmova Penny Dreadful, True Detective, House of Cards, Breaking Bad, Narcos, Serlok Holmes, daleko su bolje i po priči i po glumi od ovih novijih filmova, kao da prave za široke narodne mase, i samo da operu što više para, i svuda se reklamiraju, prvo je bio fazon svuda Star Wars po internetu, sada Deadpool, a filmovi su prosek..

Goblin

pre 8 godina

Nije ni cudo, ovaj film je vise reklamiran i od Ratova zvijezda.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (YIFY, 18. februar 2016 11:21)

Ni jedan film u istoriji kinematografije nije reklamiran kao Ratovi zvezda. Prvo koliko je o njemu pisano po novinama, pa su pojedini crtaci ali i druge serije snimile specijal o ratovima zvezda, pa imas ti i igracke, majice, dukserice, solje, rancevi, cipele....sa motivima iz ratova zvezda.

3fe

pre 8 godina

Tesko da ce rusiti sve. Sama cinjenica da je zabranjen u Kini znaci da nece biti ni blizu vrhunca! Ali svaka cast na uspehu do sada.
Ali se ne bi slozio sa konstatacijom da filmovi o superherojima raspolazu sa malim budzetima. Naprotiv, imaju najvece!

NR

pre 8 godina

Deadpool jedan ako ne i najbolji film ove i prosle godine. Ima neki smek. Izdominirao je. Na stranu sto je film o super ili antiheroju ali je nesto drugacije. Odlican film! Rado bih ga odgledao opet.

Aron

pre 8 godina

Ne znam, pogledaću.Čuo sam veoma dobre kritike o tom filmu i od stručnjaka i od običnih ljudi. Iskreno ja volim superherojske filmove ali mi smeta dizbalans u zaradi sa ostalim žanrovima. Na primer film "Trambo" u kome glumi Brajan Krenston nije uspeo ni da vrati novac. Iako je filmo odličan i biografski a Krenston je odgumio sjajno zašta je i nominovan za oskara. I ako se bude gledalo po kvalitetu trebao bi da ga osvoji. Majkl Fasbender i Edi redmejn su takođe odigrali maestralno ali čini mi se da je on bio za nijansu bolji. Dok je recimo Di Kaprijo bi dobar ali zaostaje za ovom troicom.

sarkastije

pre 8 godina

potpuno drugaciji od svih 'superherojskih' filmova. Rizikovali su sa seksualnim aluzijama, bezobraznim forama, dodali malo standardne patetike i dobili film koji zgrce milione... Svaka chast za procenu! Inace, film je bezveze, sigurno necu gledati drugi deo...

Mare

pre 8 godina

Na stranu ovaj film i ko to jos voli da gleda, proteklih dana je u DKC bila projekcija top evropskih filmova koji su nominovani za Oskara. Vredelo je pogledati malo prave kinematografije.

Nublu

pre 8 godina

Penny Dreadful, True Detective, House of Cards, Breaking Bad, Narcos, Serlok Holmes...

(Ziggy, 18. februar 2016 03:25)

Dečko, ako ti uz sve genijalne serije dođeš na ideju da tu ubrojiš i Penny Dreadful, automatski si diskvalifikovan da proičaš o nekom kvalitetu.

FakeHero

pre 8 godina

Kao sto sam i predvideo, Deadpool ima da razbije Superman/Batman Dawn Of Justice i da pride mazne Wonder Woman (ako ga Vanessa i Blind Al puste iz kuce)

Goblin

pre 8 godina

Ne znam, pogledaću.Čuo sam veoma dobre kritike o tom filmu i od stručnjaka i od običnih ljudi. Iskreno ja volim superherojske filmove ali mi smeta dizbalans u zaradi sa ostalim žanrovima. Na primer film "Trambo" u kome glumi Brajan Krenston nije uspeo ni da vrati novac. Iako je filmo odličan i biografski a Krenston je odgumio sjajno zašta je i nominovan za oskara. I ako se bude gledalo po kvalitetu trebao bi da ga osvoji. Majkl Fasbender i Edi redmejn su takođe odigrali maestralno ali čini mi se da je on bio za nijansu bolji. Dok je recimo Di Kaprijo bi dobar ali zaostaje za ovom troicom.
(Aron, 17. februar 2016 21:56)

Tvoj komentar je malo subjektivan jer ti se svidja BB i lik Voltera Vajta. Odgledao sam mnogo (bas mnogo) serija i mogu da kazem da je Krenston dobar glumac ali isto tako mogu da ti navedem bar 10 glumaca koji su mnogo bolje odglumili svoju ulogi ili bar podjednako dobro kao Krenston.

FakeHero

pre 8 godina

Ocekivao sam da ce da se jave filmski "intelektualci" (to su oni iskopmleksitrani koji ne ukapiraju vic pa kazu da je glup), Deadpool je akciona komedija/parodija kao sto su bili "Kick Ass", Kingsman: Secret Service pa cak The Guardians Of The Galaxy. Otisao sam ga gledam i uzivam kao sto sam dobio posle Selersovg Inspektora Kluzoa ili Nilsenovog Ima li pilota u avionu.

Ja sam video film na engleskom pa mozda neki stosevi nisu dobro prevedeni ill je moje znanje Marvel karaktera mnogo bolje nego opste bioskopske populacije, neki detalji su prosli previse brzo ili sam asocijacije na filmove ukapirao naknadno (npr. Pajtonovce, Alien, Blade, ili neocekivanu pojavu agenta Hydra Boba). Ukratko ko ne zna kakav je Deadpool u stripu ne moze da uziva i ukapira bas sve ali ce opet izaci iz bioskopa sa osmehom na licu i zadovoljstvom da je za cenu karte dobio dobru zabavu.

SAMO BAHATO

pre 8 godina

@Promo, ne vredi i da su tu kad svaki Marvel/DC film cuvaju bolje od Bele kuce. Secam se da se za Guardians of the Galaxy i Avengerse cekalo po 6 meseci da moze normalan torent da se skine.

Nebojša

pre 8 godina

Nisam zaljubljenik u filmove o super junacima ili volim da ih gledam ima ih što dobrih što loših ovaj se razlikuje od većine jedva čekam da ga pogledam.

marko

pre 8 godina

"Ali kontam da se mnogima neće dopasti, jer mnogi ne shvataju sarkazam"
@meklejn,

A koji sarkazam, srece ti. Pa humor je toliko plitak i neprimeren jednom filmu da je potpuno besmisleno se smejati. Dakle, film je akcioni ali sa tim svim smuckanim efektima, humorom, losim glumcima za koje ne znas dal se sprdaju kao i ceo film ili veze nemaju sa glumom. Da, ja sam znao da je glupost i opet sam hteo da pogledam.

Nego citajuci ove komentare, i gledajuci one koji laganeze i upusteno ulazi u bioskop sa kanticom kokica i giga kokakolom, nema druge nego da to sve povezem u jednu idealnu celinu. Meni je frapantno onoliko kupovanje kokica i kokakola. Pa zar je moguce da smo se toliko amerikanizovali za svega par godina.

Nublu

pre 8 godina

(Ziggy, 18. februar 2016 17:33)

Pazi, tebi je možda dobra, ali verovatno si i sam svestan da je to papazjanija napabirčenih horor stereotipa, samo još jedna od naštancovanih horor serija koje su simptom istog tog problema koji osuđuješ u filmovima - ni solidne glume, ni kvalitetnog zapleta. Mislim, i meni je recimo Veep od komedija super, ili Supernatural (nekad dok sam pratio) kao guilty pleasure, ali neće mi pasti na pamet da ih poredim sa House of Cards, Breaking Bad, House MD ili Šerlokom, koje su objektivno kvalitetne serije, ili da je poredim sa recimo Guardians of Galaxy ili Antman-om, koje su stvarno sjajne marvelovske priče sa svojim fazonom.

bb

pre 8 godina

filmovi o super herojima su buducnost 7-me umetnosti tu vam ne treba nesto preteranog glumackog znanja i iskustva(moze da glumi ko hoce svakako su 99% filma specijalni efekti i radi se u studiju,a 1% kao neka gluma u stilu dve recenice u celom filmu)ali kada je zarada u pitanju ovakva njesra ce se snimati i dalje,treba samo da imas neku pricu(moze i neka glupava to mnogima nije ni bitno) ne morate angazovati ni poznate glumce malo vise para i dobre strucnjake za specijalne efekte,i to vam se vraca 10X vise,extra biznis na ljudskoj gluposti izaberes HEROJA i to je to

bozidar

pre 8 godina

volim filmove o super herojima ali ovaj mi je totalni šit. ogledao sam sat vremena i nisam mogao dalje. a možda sam se zasitio filmova o super herojima...

Ziggy

pre 8 godina

@Nublu

Pa dobro Penny Dreadful je za mene serija i to jako dobra,to je moje subjektivno misljenje, komentari tipa muka mi je filmofila, bla bla, ja sam fan superheroja pogotovo DC-ijevih, Marvelove ne mogu da sudim jer ih nisam dobro proucio, i Nolanov Betmen je strava trilogija, sto se tice Deadpool-a on je takav heroj i ima dobrih fora, ali nije mi izazvao reakcije uuu strava, nego okej moglo je i bolje, pogotovo poznajem dosta prijatelja koji prate Marvelove heroje od malena i nisu izasli iz bioskopa zadovoljni, iako im je Deadpool omiljeni superheroj. Moglo je bolje da se iskoristi to sto je Deadpool jedan od superheroja koji se razlikuje od ostalih koji se sprda konstanto i totalno odstupa od heroja koji su ozbiljni,imaju osecaj za pravdu, mogu sve itd.

Kole

pre 8 godina

volim filmove o super herojima ali ovaj mi je totalni šit. ogledao sam sat vremena i nisam mogao dalje. a možda sam se zasitio filmova o super herojima...
(bozidar, 18. februar 2016 13:11)

Pa svi smo se zasitili, dojadili su vise Marvel i spajdermen i ekipa.
Samo se to i snima. Jadno. Holivud je pao na najnize grane.

Majkl

pre 8 godina

@ marko

Kao prvo i osnovno, da si procitao nekad neki strip u zivotu o Dedpulu, znao bi da je on anti heroj i znao bi da je on takodje svestan samog sebe i da se nalazi u stripu, pa se zato stalno i obraca publici kroz film i pravi neverovatnu sprdacinu pre svega zbog toga. Druga stvar, ovaj film nije napravljen da bi ostrio vijuge kao na Citizen Kejna, treba da se napravi paralela izmedju ovakvih filmova a ne vi poredite Kuma i Dedpula, pa kako to moze? Ovakvi filmovi su napravljeni da se covek opusti i ujedno oni zarade koje milionce vise.

Aron

pre 8 godina

Ne znam, pogledaću.Čuo sam veoma dobre kritike o tom filmu i od stručnjaka i od običnih ljudi. Iskreno ja volim superherojske filmove ali mi smeta dizbalans u zaradi sa ostalim žanrovima. Na primer film "Trambo" u kome glumi Brajan Krenston nije uspeo ni da vrati novac. Iako je filmo odličan i biografski a Krenston je odgumio sjajno zašta je i nominovan za oskara. I ako se bude gledalo po kvalitetu trebao bi da ga osvoji. Majkl Fasbender i Edi redmejn su takođe odigrali maestralno ali čini mi se da je on bio za nijansu bolji. Dok je recimo Di Kaprijo bi dobar ali zaostaje za ovom troicom.

Ziggy

pre 8 godina

Odgledao Deadpool-a, ne znam sta da kazem ništa posebno, film je napravljen samo da bi doneo veliki profit, ne znam sta je u poslednje vreme sa filmskom industrijom, ali svi ovi noviji filmovi holivudske produkcije su većina krševi, jedino možda The Revenant je kao okej i Hatefull Eight, ali opet nisam pao sa stolice, nego sam stekao utisak ah dobro ali opet moglo je bolje... Nekako mi se čini da su serije danas mnogo bolje od filmova Penny Dreadful, True Detective, House of Cards, Breaking Bad, Narcos, Serlok Holmes, daleko su bolje i po priči i po glumi od ovih novijih filmova, kao da prave za široke narodne mase, i samo da operu što više para, i svuda se reklamiraju, prvo je bio fazon svuda Star Wars po internetu, sada Deadpool, a filmovi su prosek..

bozidar

pre 8 godina

volim filmove o super herojima ali ovaj mi je totalni šit. ogledao sam sat vremena i nisam mogao dalje. a možda sam se zasitio filmova o super herojima...

marko

pre 8 godina

"Ali kontam da se mnogima neće dopasti, jer mnogi ne shvataju sarkazam"
@meklejn,

A koji sarkazam, srece ti. Pa humor je toliko plitak i neprimeren jednom filmu da je potpuno besmisleno se smejati. Dakle, film je akcioni ali sa tim svim smuckanim efektima, humorom, losim glumcima za koje ne znas dal se sprdaju kao i ceo film ili veze nemaju sa glumom. Da, ja sam znao da je glupost i opet sam hteo da pogledam.

Nego citajuci ove komentare, i gledajuci one koji laganeze i upusteno ulazi u bioskop sa kanticom kokica i giga kokakolom, nema druge nego da to sve povezem u jednu idealnu celinu. Meni je frapantno onoliko kupovanje kokica i kokakola. Pa zar je moguce da smo se toliko amerikanizovali za svega par godina.

NR

pre 8 godina

Deadpool jedan ako ne i najbolji film ove i prosle godine. Ima neki smek. Izdominirao je. Na stranu sto je film o super ili antiheroju ali je nesto drugacije. Odlican film! Rado bih ga odgledao opet.

Mare

pre 8 godina

Na stranu ovaj film i ko to jos voli da gleda, proteklih dana je u DKC bila projekcija top evropskih filmova koji su nominovani za Oskara. Vredelo je pogledati malo prave kinematografije.

sarkastije

pre 8 godina

potpuno drugaciji od svih 'superherojskih' filmova. Rizikovali su sa seksualnim aluzijama, bezobraznim forama, dodali malo standardne patetike i dobili film koji zgrce milione... Svaka chast za procenu! Inace, film je bezveze, sigurno necu gledati drugi deo...

bb

pre 8 godina

filmovi o super herojima su buducnost 7-me umetnosti tu vam ne treba nesto preteranog glumackog znanja i iskustva(moze da glumi ko hoce svakako su 99% filma specijalni efekti i radi se u studiju,a 1% kao neka gluma u stilu dve recenice u celom filmu)ali kada je zarada u pitanju ovakva njesra ce se snimati i dalje,treba samo da imas neku pricu(moze i neka glupava to mnogima nije ni bitno) ne morate angazovati ni poznate glumce malo vise para i dobre strucnjake za specijalne efekte,i to vam se vraca 10X vise,extra biznis na ljudskoj gluposti izaberes HEROJA i to je to

Meklejn

pre 8 godina

Sinoć sam gledao i oduševio se. Odličan film, smejao sam se toliko da me je stomak boleo. Ali kontam da se mnogima neće dopasti, jer mnogi ne shvataju sarkazam. Takođe ima mnogo fora o drugim filmovima koje dobijaju smisao ako ste gledali te filmove. Ako niste nećete imati pojma o čemu se radi. Jedan od najboljih i najsmešnijih filmova koje sam gledao u poslednjih par godina (žanr komedija). Preporučujem fillmofilima u bioskopu da ga gledaju. Bolji doživljaj. Sale pune. Ljudi se smeju. Milina. A ovi sto traže kao neku dubinu neka se preusmere na češku nezavisnu produkciju, a holivud neka više ostave na miru sa svojim dokonim komentarima. Samo pokazuju koliko im je sužen svet u kojem žive, kada ne umeju da odvoje koji film čemu služi.

realno

pre 8 godina

Muka mi je vise vas filmofila kojima nijedan film ne odgovara. Otisli u bioskop da gledaju deadpool-a, misle da gledaju novog citizen cane-a...Pa znali ste sta gledate pre nego sto ste usli u bioskop. Ko prati americku pop kulturu, gleda filmove o superherojima i zna razliku izmedju dc-a i marvela, odnos izmedju fox-a i disney-a, njemu je film bio vrh. Meni je film bio super, bolju komediju dugo nisam gledao. Jednostavno morate da naucite da pravite razliku izmedju zanrova i vrsta filmova, i da naucite da uzivate u filmovima, i u dramama i komedijama...Ja odem u bioskop i gledam transformerse, znam da je prica smesna, gluma takodje, ali takodje uzivam u 3d efektima kako se peglaju roboti na dinosaurisama, gde imas to jos da vidis...

dzigi

pre 8 godina

Kakvi *** komentari... I kakvi gledaoci pre svega. Znaš da nisi ljubitelj superheroja, znaš da ti se neće dopasti ali ne, ti ipak kupiš kartu (?!), s grčem u stomaku pogledaš film i onda ga pljuješ! Pa svaka ti čast, tvoj komentar je vrlo relevantan i objektivan. A da, i obavezno - nema više dobrih filmova...
Film je sjajan, akcija, komedija, romantična ljubavna priča (dobro, ima i horora), vrlo neuobičajen u svakom pozitivnom smislu. Gledao ga u bioskopu, pogledaću ga i kad se pojavi na netu, od mene ima 5 zvezdica i preporuku.

3fe

pre 8 godina

Tesko da ce rusiti sve. Sama cinjenica da je zabranjen u Kini znaci da nece biti ni blizu vrhunca! Ali svaka cast na uspehu do sada.
Ali se ne bi slozio sa konstatacijom da filmovi o superherojima raspolazu sa malim budzetima. Naprotiv, imaju najvece!

Nublu

pre 8 godina

Penny Dreadful, True Detective, House of Cards, Breaking Bad, Narcos, Serlok Holmes...

(Ziggy, 18. februar 2016 03:25)

Dečko, ako ti uz sve genijalne serije dođeš na ideju da tu ubrojiš i Penny Dreadful, automatski si diskvalifikovan da proičaš o nekom kvalitetu.

Ziggy

pre 8 godina

@Nublu

Pa dobro Penny Dreadful je za mene serija i to jako dobra,to je moje subjektivno misljenje, komentari tipa muka mi je filmofila, bla bla, ja sam fan superheroja pogotovo DC-ijevih, Marvelove ne mogu da sudim jer ih nisam dobro proucio, i Nolanov Betmen je strava trilogija, sto se tice Deadpool-a on je takav heroj i ima dobrih fora, ali nije mi izazvao reakcije uuu strava, nego okej moglo je i bolje, pogotovo poznajem dosta prijatelja koji prate Marvelove heroje od malena i nisu izasli iz bioskopa zadovoljni, iako im je Deadpool omiljeni superheroj. Moglo je bolje da se iskoristi to sto je Deadpool jedan od superheroja koji se razlikuje od ostalih koji se sprda konstanto i totalno odstupa od heroja koji su ozbiljni,imaju osecaj za pravdu, mogu sve itd.

Kole

pre 8 godina

volim filmove o super herojima ali ovaj mi je totalni šit. ogledao sam sat vremena i nisam mogao dalje. a možda sam se zasitio filmova o super herojima...
(bozidar, 18. februar 2016 13:11)

Pa svi smo se zasitili, dojadili su vise Marvel i spajdermen i ekipa.
Samo se to i snima. Jadno. Holivud je pao na najnize grane.

Brokolijević

pre 8 godina

Gdje su sada hakeri kada su najpotrebniji?
(Promo, 17. februar 2016 21:53)

Pa ne vrede ti hakeri dokle god ga filmsa kuća ne objavi na strimu, DVDu ili Blureju. Znači 6-10 meseci čekanja ili da se zadovoljiš CAM kvalitetom....

zgontronoman

pre 8 godina

Seks, blagi crni humor i NASILJE .
To je opis ovog filma.....zalim pare sto ih dadoh da ga odgledam!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cinema, 18. februar 2016 06:07)

Jel mozes molim te da mi objasnis i ti i svi ostali koji se bune sta ste ocekivali??Sobzirom da je film bio 18+.Na stranu to sto su u Kraljevu lagano pustali decu od 8-9 godina bilo ih je sigurno 20ak u bioskopu.Meni je film bio fenomenalan bukvalno ono sto sam ocekivao da ce da bude i sta sam platio da gledam.

FakeHero

pre 8 godina

Kao sto sam i predvideo, Deadpool ima da razbije Superman/Batman Dawn Of Justice i da pride mazne Wonder Woman (ako ga Vanessa i Blind Al puste iz kuce)

FakeHero

pre 8 godina

Ocekivao sam da ce da se jave filmski "intelektualci" (to su oni iskopmleksitrani koji ne ukapiraju vic pa kazu da je glup), Deadpool je akciona komedija/parodija kao sto su bili "Kick Ass", Kingsman: Secret Service pa cak The Guardians Of The Galaxy. Otisao sam ga gledam i uzivam kao sto sam dobio posle Selersovg Inspektora Kluzoa ili Nilsenovog Ima li pilota u avionu.

Ja sam video film na engleskom pa mozda neki stosevi nisu dobro prevedeni ill je moje znanje Marvel karaktera mnogo bolje nego opste bioskopske populacije, neki detalji su prosli previse brzo ili sam asocijacije na filmove ukapirao naknadno (npr. Pajtonovce, Alien, Blade, ili neocekivanu pojavu agenta Hydra Boba). Ukratko ko ne zna kakav je Deadpool u stripu ne moze da uziva i ukapira bas sve ali ce opet izaci iz bioskopa sa osmehom na licu i zadovoljstvom da je za cenu karte dobio dobru zabavu.

Kol

pre 8 godina

Film je vrhunski i vredi ga pogledati u bioskopu, kome se ovakvi filmovi ne dopadaju neka preskoci ono sto je meni zasmetalo je kolicina dece ispod 10 godina u bioskopskoj sali ovaj film je sa oznakom R a ovde kod nas klinci ulaze na projekciju kao da je Petar Pan u pitanju a ne Deadpool!

Nebojša

pre 8 godina

Nisam zaljubljenik u filmove o super junacima ili volim da ih gledam ima ih što dobrih što loših ovaj se razlikuje od većine jedva čekam da ga pogledam.

Goblin

pre 8 godina

Ne znam, pogledaću.Čuo sam veoma dobre kritike o tom filmu i od stručnjaka i od običnih ljudi. Iskreno ja volim superherojske filmove ali mi smeta dizbalans u zaradi sa ostalim žanrovima. Na primer film "Trambo" u kome glumi Brajan Krenston nije uspeo ni da vrati novac. Iako je filmo odličan i biografski a Krenston je odgumio sjajno zašta je i nominovan za oskara. I ako se bude gledalo po kvalitetu trebao bi da ga osvoji. Majkl Fasbender i Edi redmejn su takođe odigrali maestralno ali čini mi se da je on bio za nijansu bolji. Dok je recimo Di Kaprijo bi dobar ali zaostaje za ovom troicom.
(Aron, 17. februar 2016 21:56)

Tvoj komentar je malo subjektivan jer ti se svidja BB i lik Voltera Vajta. Odgledao sam mnogo (bas mnogo) serija i mogu da kazem da je Krenston dobar glumac ali isto tako mogu da ti navedem bar 10 glumaca koji su mnogo bolje odglumili svoju ulogi ili bar podjednako dobro kao Krenston.

Goblin

pre 8 godina

Nije ni cudo, ovaj film je vise reklamiran i od Ratova zvijezda.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (YIFY, 18. februar 2016 11:21)

Ni jedan film u istoriji kinematografije nije reklamiran kao Ratovi zvezda. Prvo koliko je o njemu pisano po novinama, pa su pojedini crtaci ali i druge serije snimile specijal o ratovima zvezda, pa imas ti i igracke, majice, dukserice, solje, rancevi, cipele....sa motivima iz ratova zvezda.

SAMO BAHATO

pre 8 godina

@Promo, ne vredi i da su tu kad svaki Marvel/DC film cuvaju bolje od Bele kuce. Secam se da se za Guardians of the Galaxy i Avengerse cekalo po 6 meseci da moze normalan torent da se skine.

Nublu

pre 8 godina

(Ziggy, 18. februar 2016 17:33)

Pazi, tebi je možda dobra, ali verovatno si i sam svestan da je to papazjanija napabirčenih horor stereotipa, samo još jedna od naštancovanih horor serija koje su simptom istog tog problema koji osuđuješ u filmovima - ni solidne glume, ni kvalitetnog zapleta. Mislim, i meni je recimo Veep od komedija super, ili Supernatural (nekad dok sam pratio) kao guilty pleasure, ali neće mi pasti na pamet da ih poredim sa House of Cards, Breaking Bad, House MD ili Šerlokom, koje su objektivno kvalitetne serije, ili da je poredim sa recimo Guardians of Galaxy ili Antman-om, koje su stvarno sjajne marvelovske priče sa svojim fazonom.

Majkl

pre 8 godina

@ marko

Kao prvo i osnovno, da si procitao nekad neki strip u zivotu o Dedpulu, znao bi da je on anti heroj i znao bi da je on takodje svestan samog sebe i da se nalazi u stripu, pa se zato stalno i obraca publici kroz film i pravi neverovatnu sprdacinu pre svega zbog toga. Druga stvar, ovaj film nije napravljen da bi ostrio vijuge kao na Citizen Kejna, treba da se napravi paralela izmedju ovakvih filmova a ne vi poredite Kuma i Dedpula, pa kako to moze? Ovakvi filmovi su napravljeni da se covek opusti i ujedno oni zarade koje milionce vise.