Subota, 13.02.2016.

10:31

"Haški tribunal pokušava da destabilizuje vladu"

Ministar Nebojša Stefanović kaže da je ponašanje Haškog tribunala neodgovorno i da se iza toga krije pokušaj slabljenja pozicije Srbije i destabilizacije vlade.

Izvor: Tanjug

"Haški tribunal pokušava da destabilizuje vladu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Vila

pre 8 godina

Ako su centri moci u svetu odlucili da destabilizuju politicku vlast u Srbiji , onda bi to izgledalo upravo ovako.Sve odluke koje su donete u Hagu Srbija dozivljava kao nepravdu, kao potvrdu da je Hag za sve majka, a samo za optuzene Srbe maceha.Nerazumno i neopravdano drzanje Seselja u pritvoru, bez pravosnazne presude je nesto sto u Srbiji malo ko moze da razume. Zahtev da se u sred izborne kampanje on iako bolestan vrati u Hag, od njega samo stvara mucenika i daje vetar u ledja opciji koju Seselj zastupa.

Aleksandra

pre 8 godina

Ministra Stefanovica tvrdnja je verovatno blizu istine. Cinjenicno stanje je da Haski tribunal radi zahvaljujuci Srpskim optuzenicima i njima nikako ne odgovara stabilna Srbija koja ima stav i koju postuje vecina zemalja u svetu. Nadam se da ce povodom ovog problema da se oglase i svetci zvanicnici i da ce problem biti resen u rekordnom roku.

Šaja55

pre 8 godina

Što se više trude, unutrašnji i strani faktori, da destabilizuju i oslabe Srbiju ona postaje sve jača i vlada sve više zbija svoje redove i krupnim koracima gazi i vodi zemlju u još svetliju budućnost.

Gavra323

pre 8 godina

Haški sud ne može destabilizovati ovu državu. Tačno je da je to politički sud i da su sve presude donešene na političkoj osnovi, a ne na tome da li je neko zaista kriv. Zato je možda ranije trebalo da se prekine sa tom njihovom politikom ucena. Sada je to mnogo teže.

Marina

pre 8 godina

Treba obraz oprati i cast povratiti,a sve smo to izgubili sa predhodnom vlascu kada su isporucivali nase ljude,to nijedna zemlja ne radi..

FOKS

pre 8 godina

Dvadeset godina je Haški tribunal oko vrata Srbije i čim se želi uzburkati njena stabilnost poteže se žica, da jednom ćujemo ko stoji iza njega.

mara

pre 8 godina

Izgleda da Haški tribunal nema snage da prizna svoju krivicu u pogledu činjenice da već 13 godina nije bio u stanju da lideru radikala izrekne presudu.

Ljilja

pre 8 godina

Samo pustanje Seselja na slobodu bez bilo kakvih uslova je bio presedan. Ovo jesu potezi protiv Vlade Srbije, jer je Haski tribunal imao dovoljno vremena da osudi Seselja, a ne bi se sad setio.

antiglobalista

pre 8 godina

Kada se priča o Hagu, treba se setiti ko ga je stvorio i sa kojim ciljem! Sve ostalo proističe iz te činjenice. Hag je stvoren i deluje ,,iz prijateljskih pobuda prema Srbima"? Hag opstaje zahvaljujući toj ,,pravdoljubivosti" i instrument je upravo svojih tvoraca! Čini mi se da je Hag samo oruđe koje momentalno ,,usklađuje" Srbiju sa Zapadom u kome ,,desnica" sve više ima prostora. Zašto se čuditi uticaju te ,,desne" Evrope i njenih ,,ideologa-jastrebova", sa druge strane ,,bare"? Srbija se sa tim suočava, ali je spremna, zahvaljujući upravo Vučiću, da mudro doskoči toj situaciji.

antiglobalista

pre 8 godina

Први из реда ,,владалаца", који се ,,дрзну" да се супротстави Хашкој ,,правди" је Вучић. Након толико година ревности у сарадњи са Хагом, која је више личила на подилажење, повлађивање, а највише на осуду ,,осумњичених" пре пресуде Хага, Србија се обрукала. Вучић, додуше није упутио најављену протестну ноту, која би била и званичан став Земље. Упутио је протестно писмо, које има тежину личног протеста. Оно што би могло озлоједити моћне креаторе Трибунала, окренуо је на себе, да се зла воља не би окренула ка Србији. То треба управо тако гледати, па и поздравити.

Grunf

pre 8 godina

Odakle početi.Ministar je, komentarišući jučerašnje saopštenje Haškog tribunala da je Zdravko Tolimir umro prirodnom smrću, rekao da u to nije niko sumnjao, ali da je pitanje zašto je do toga došlo i podsetio da je Srbija pre četiri meseca tražila da on bude pušten na slobodu da se leči.Kakva je ovo rečenica.Neko je umro prirodnom smrću i to ne dovodi u pitanje ali dovodi u pitanje zašto je neko umro prirodnom smrću.Razumem da je neko započeo rečenicu da je njegovo zdravstveno stanje loše.da mu nije ukazana adekvatna lekarska pomoć i na taj način da mu s eprodući ćivot.Sad da li ko una da li je g-din Tolimir umro prirodnom smrću koje niko ne dovodi u pitanje ili zbog boelsti i neadekvatne lekarske nege.Čemu stalno priče o destabilizacije Srbie,Vlade i Premijera države.Da li Vi shvatate koliko su to ozbiljne optužbe.Naročito kada uputite medjunarodnom sudu pravde da neko njima manipuliše pa oni su instrument da naruše i destabilizuju neku držabu u ovom slučaju Srbiju.Oni pokušavaju da oskoba poziciju Sebije u pregovorima?Pregovarale su razne Vlade sa raznim ministrima i koji je rezultat za naše sunarodnike pre svega na KIM.Šta će nama Hag da umanji pregovarčki potencijal Srbije kada još niko nije raščivijao gde se dedoše silne desetine milona evra za pomoć Srbimna na KiM.Batalite se Vi Haga.Prvo rešite problem u svom dvorištu.

To vlada

pre 8 godina

@ Standardi Haškog tribunala. Za 3 meseca, za 6 meseci, za godine, odlaže se, razmatramo, ponavljamo, prekidamo, presuda za 4 godine, drugi sudija sve ponovo, itd. To sud?
(to sud, 13. februar 2016 12:32)

Standardi srpske vlade: za 6 meseci biće bolje, nećemo pipnuti penzije penzionerima, do kraja 2014 biće bolje, do 2016 biće bolje, za još dve godine osetićete boljitak... itd. To vlada?

Zlobni cinik

pre 8 godina

Postoji prosto rešenje problema :
Pošaljite Šešelja i ekipu u "Farmu " ili " Parove " i onda će imati opravdanje zašto se ne pojavljuju na sudu !
Kad može Kristijan zašto ne bi mogli i oni ?

dusan colovic

pre 8 godina

Ne zanosi se Stefanovicu nema nikakve potrebe haski tribunal da destabilizuje vladu sve dok sta tako kooperativni prema svim zahtevima belosvetskih mocnika. Od ove Vlade oni nikada nece naci bolje saradnike. A vi prestanite da konstantno sebi pronalazite izmisljene neprijatelje i da plasite narod. Sitne ste vi ribe za Haski tribunal kada dodje vreme sami ce da otpadnete kao zrele kruske !

to sud

pre 8 godina

Standardi Haškog tribunala. Za 3 meseca, za 6 meseci, za godine, odlaže se, razmatramo, ponavljamo, prekidamo, presuda za 4 godine, drugi sudija sve ponovo, itd. To sud?

mirko

pre 8 godina

Kada slušate Stefanović dr Nebojšu, imate utisak da je Vlada Srbije najveća tema svetske politike, i da niko ništa ne radi, a da to nije uslovljeno odnosom prema toj Vladi.
Pošto je Tribunal vršio pritisak na sve Vlade, onda po njima on je te Vlade destabilizovao, i tako doveo ovu Vladu.

Pedja

pre 8 godina

Idemo opet, valjda ce se nekome dopasti kometar pa ce biti i objavljen. Postujte ljude i njihovu volju, vreme i energiju koju ulazu u pisanje kometara. Kako god,ova vlada je marionetska vlada i kao takvoj je istekao rok. Sta god da urade lose im se pise. Ako uhapse Seselja i ostatak SRS clanova sa spiska, drasticno pada rejting i padaju na izborima. Navlace dodatni gnev ionako napacenog i izmucenog naroda. Ako pak ne uhapse Seselja i ekipu, SRS skace rejting i vladari Srbije opet padaju na izborima. Kako god pad im je zagarantovan. ajde sada jedna objava. Hvala

Cika Bora iz Donje Brijanje

pre 8 godina

Dokle bre vise naprednjaci,dokle? I kad nema vode to je udar na Vladu,kad Djokovic izgubi gem to je udar na Vladu,kad pada kisa to je udar na Vladu,kad nema Dvojke to je udar na vladu,kad nam Vlada poveca porez to je udar na Vladu..dosta vise!PS-kad otkriju rupu na planeti Pluton...opet udar na Vladu Srbije.
(Bahamut, 13. februar 2016 10:54)
Hvala vam na glasu.
Kralj!!! :)

Novka

pre 8 godina

Ministre Stefanovicu, kad je izbio pozar u hotelu Ric u Parizu, konferenciju za novinare je drzao portparol vatrogasne jedinice. U Davosu, gde je odrzan samit na kome je bio Vucic, o bezbednosti je izjavu dao portparol policije. U Nemackoj, u kojoj su se sudarila 2 voza, konferenciju za novinare je odrzao ministar saobracaja. Stefanovicu, Vi kao ministar ne bi trebalo da budete poznati javnosti; trebalo bi da sedite u kabinetu. U tekstu, koji sam vam napisala, nema nigde ministra. Vi idete na televizije i propagirate SNS. Imamo nasu uglednu policiju. Da li i od njih neko pomisli kakav je ovo ministar policije? I jos nesto, sav uspeh policije sebi pripisujete. Ako je uhvacena neka banda, ako se diluje drogom i sl., Vi obavezno kazete: ,,Mi smo uhapsili". A nisi ti, vec policija.

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

Da je Srbija sređena zemlja u kojoj država nije kriminalno korupcionaška organizacija, da ekonomija i finansije funkcionišu, da se građani ne siluju preko računa, taksi, poreza, itd., da se posao može dobiti bez veze i garancija, da je odnos prema privatnicima pošten, a ne izrabljivački i parazitski (samo u poslednjih par godina, 30% privatnika je bilo prinuđeno da zatvori svoje firme zbog nenormalne birokratije, povećanja poreza, taksi, računa i troškova od strane države), da je nezaposlenost na razumnom nivou, da statistika ne laže, da postoji socijalna zaštita i sigurnost za siromašne i ljude bez sredstava za život, itd. onda bih i verovao u to što govori i glasao za vlast, ali pošto nije tako, nema šanse. Ako želite da vas narod podrži onda radite u korist naroda.

m

pre 8 godina

Molim Vas,tko "oni", imenujte.
U stvari, nije potrebno, znamo mi tko upravlja tribunalom, isti oni koji su nas bombardovali 1999. godin.Dakle, naši prijatelji i partneri.

A.

pre 8 godina

Vlada Srbije je stabilna i ne treba se brinuti mnogo oko toga.
(ale, 13. februar 2016 10:55)

Očigledno da nije stabilna jer se vidi da se Stefanović "mnogo brine".

Bucko razmišljam

pre 8 godina

Ministar Nebojša Stefanović kaže da je ponašanje Haškog tribunala neodgovorno i da se iza toga krije pokušaj slabljenja pozicije Srbije i destabilizacije vlade.

Mogu vam reci da i ja taj haski tribunal ubrajam u "mracne sile" koje nista drugo i ne rade samo smisljaju kako da "oslabe poziciju Srbije i kako da destabilizuju Vucica i njegovu vladu !
Ocigledno je da ne mogu da "podnesu" da je Vucic do te mere "ojacao ugled i poziciju Srbije" pa ih "prosto zavist pojede" i samo gledaju kako da naskode Vucicu !
Sramota bre za haski tribunal da nekoga ko je OSUDJEN na dozivotnu robiju zbog GENOCIDA drze u zatvoru "dozivotno" ali ako znamo da je to haski tribunal uradio samo zato da bi naskodio Vucicu i oslabio "ugled i poziciju Srbije" onda se ne treba ni cuditi nji'ovom ponasanju !
Svako u Srbiji treba da zna da sto vise haski tribunal "nasrce na Vucica" time je Vucic "uspesniji i vredniji za Srbiju" inace da nije tako "uspesan" oni bi se samo "sladili time" sto Srbija nije "ugledna" i sto se njeni gradjani zahvaljujuci Vucicu i njegovoj vladavini "pretezno hrane iz KONTEJNERA" !

Gus Hidink

pre 8 godina

Postoji li neko ili nesto u ovom svetu, a da ne zeli da destabilizuje vladu Srbije, posto nezaustavljivo grabimo ka prvom mestu ekonomske i vojne sile u svetu?

GlasBrisela

pre 8 godina

Opet jedna urota protiv Srbije!!!! Da takvo misljenje ovog "politicara" nije tuzno, bilo bi smesno! Pitamo se, koliko dugo ce se ovakvim primitivnim izjavama gradjani Srbije dati vuci za nos?

Apolitičar

pre 8 godina

U skladu s pravilom 77 Pravilnika o postupku i dokazima, Međunarodni sud može da pokrene postupak zbog nepoštovanja suda protiv onih koji „svesno i hotimično ometaju sprovođenje pravde“. Međunarodni sud smatra integritet svojih postupaka i bezbednost svojih svedoka ključnim elementima vladavine prava.
Haški Sud je telo UN. Vi ste ministar u vladi jedne zemlje clanice UN. U medjunarodnom kontekstu, Vaše i moje lično mišljenje uopste nije bitno. Bitno je PRAVO g.dine ministre. Politikanstvo ovde ničemu ne sluzi. "Nijedan spoljašnji neprijatelj te ne može unistiti kao onaj u tebi". - Džon Smajl.

Bahamut

pre 8 godina

Dokle bre vise naprednjaci,dokle? I kad nema vode to je udar na Vladu,kad Djokovic izgubi gem to je udar na Vladu,kad pada kisa to je udar na Vladu,kad nema Dvojke to je udar na vladu,kad nam Vlada poveca porez to je udar na Vladu..dosta vise!
PS-kad otkriju rupu na planeti Pluton...opet udar na Vladu Srbije.

Steinbrecher

pre 8 godina

"Upravo zbog takvog ponašanja Haškog tribunala pokušavaju da na neki način destabilizuju Srbiju".
A do sada su svom snagom radili na učvršćivanju i jačanju Srbije. Dottore Ministar policije brka činjenice sa stvarnošću (tim gore po činjenice).

markoni

pre 8 godina

Ahahahha pa ovima ni Fox Mulder ne moze resiti sve teorije zavere protiv njih xD
Ajmo botovi udrite, svraticu posle posla da vam narokam minuse :P

milan

pre 8 godina

Haški tribunal ne može da destabilizuje vladu ako ona to neće i takve izjave se daju samo za ličnu propagandu, Stefanović se sve više pretvara u vidovnjaka.

John Johnson Dragon

pre 8 godina

Ko bi rekao da jedan obrazovani i uglađeni gospodin, doktor nauka čak lupa takve gluposti!
Oni hoće napraviti slabiju Vladu i vratiti Srbiju u prošlost?! Pa kad ste vi opet izabrani vratili ste Srbiju 20 godina u prošlost!
Ništa se ne radi, Srbija samo nazaduje.
Otkad ste po drugi put došli na vlast uspjeli ste drastično smanjiti plaće i penzije, još drastičnije povećati razne harače i namete, i u potpunosti uništiti ono malo ekonomije koju ste imali, i još k tome vas zadužili dodatnih 10 miljardi eura.
Vučić stalno otvara nedovršene stanice, obilaznice, mostove, tunele, smanjio je drastično penzije i plate, još drastičnije povećao raznorazne namete i harače, zadužio zemlju dodatnih 10 miljardi, otvara za strane "investitore" državnim parama robovlasničke pogone i "subvencionira" plate, odnosno da im dovoljno državnih para da imaju za plate najmanje 5 godina, šta još?
E da, otvorio je totalno neisplativu direktnu liniju BG-NYC, gubitke će naravno pokrivati država.
I naravno ne smijemo zaboraviti Beograd na vodi, projekat kojeg se ne bi posramio ni Victor Lustig, čovek koji je dva put prodao Ajfelovu kulu i čak je temeljito nasamario i prevario Al Caponea!

Bahamut

pre 8 godina

Dokle bre vise naprednjaci,dokle? I kad nema vode to je udar na Vladu,kad Djokovic izgubi gem to je udar na Vladu,kad pada kisa to je udar na Vladu,kad nema Dvojke to je udar na vladu,kad nam Vlada poveca porez to je udar na Vladu..dosta vise!
PS-kad otkriju rupu na planeti Pluton...opet udar na Vladu Srbije.

markoni

pre 8 godina

Ahahahha pa ovima ni Fox Mulder ne moze resiti sve teorije zavere protiv njih xD
Ajmo botovi udrite, svraticu posle posla da vam narokam minuse :P

John Johnson Dragon

pre 8 godina

Ko bi rekao da jedan obrazovani i uglađeni gospodin, doktor nauka čak lupa takve gluposti!
Oni hoće napraviti slabiju Vladu i vratiti Srbiju u prošlost?! Pa kad ste vi opet izabrani vratili ste Srbiju 20 godina u prošlost!
Ništa se ne radi, Srbija samo nazaduje.
Otkad ste po drugi put došli na vlast uspjeli ste drastično smanjiti plaće i penzije, još drastičnije povećati razne harače i namete, i u potpunosti uništiti ono malo ekonomije koju ste imali, i još k tome vas zadužili dodatnih 10 miljardi eura.
Vučić stalno otvara nedovršene stanice, obilaznice, mostove, tunele, smanjio je drastično penzije i plate, još drastičnije povećao raznorazne namete i harače, zadužio zemlju dodatnih 10 miljardi, otvara za strane "investitore" državnim parama robovlasničke pogone i "subvencionira" plate, odnosno da im dovoljno državnih para da imaju za plate najmanje 5 godina, šta još?
E da, otvorio je totalno neisplativu direktnu liniju BG-NYC, gubitke će naravno pokrivati država.
I naravno ne smijemo zaboraviti Beograd na vodi, projekat kojeg se ne bi posramio ni Victor Lustig, čovek koji je dva put prodao Ajfelovu kulu i čak je temeljito nasamario i prevario Al Caponea!

to sud

pre 8 godina

Standardi Haškog tribunala. Za 3 meseca, za 6 meseci, za godine, odlaže se, razmatramo, ponavljamo, prekidamo, presuda za 4 godine, drugi sudija sve ponovo, itd. To sud?

milan

pre 8 godina

Haški tribunal ne može da destabilizuje vladu ako ona to neće i takve izjave se daju samo za ličnu propagandu, Stefanović se sve više pretvara u vidovnjaka.

Apolitičar

pre 8 godina

U skladu s pravilom 77 Pravilnika o postupku i dokazima, Međunarodni sud može da pokrene postupak zbog nepoštovanja suda protiv onih koji „svesno i hotimično ometaju sprovođenje pravde“. Međunarodni sud smatra integritet svojih postupaka i bezbednost svojih svedoka ključnim elementima vladavine prava.
Haški Sud je telo UN. Vi ste ministar u vladi jedne zemlje clanice UN. U medjunarodnom kontekstu, Vaše i moje lično mišljenje uopste nije bitno. Bitno je PRAVO g.dine ministre. Politikanstvo ovde ničemu ne sluzi. "Nijedan spoljašnji neprijatelj te ne može unistiti kao onaj u tebi". - Džon Smajl.

A.

pre 8 godina

Vlada Srbije je stabilna i ne treba se brinuti mnogo oko toga.
(ale, 13. februar 2016 10:55)

Očigledno da nije stabilna jer se vidi da se Stefanović "mnogo brine".

Steinbrecher

pre 8 godina

"Upravo zbog takvog ponašanja Haškog tribunala pokušavaju da na neki način destabilizuju Srbiju".
A do sada su svom snagom radili na učvršćivanju i jačanju Srbije. Dottore Ministar policije brka činjenice sa stvarnošću (tim gore po činjenice).

antiglobalista

pre 8 godina

Kada se priča o Hagu, treba se setiti ko ga je stvorio i sa kojim ciljem! Sve ostalo proističe iz te činjenice. Hag je stvoren i deluje ,,iz prijateljskih pobuda prema Srbima"? Hag opstaje zahvaljujući toj ,,pravdoljubivosti" i instrument je upravo svojih tvoraca! Čini mi se da je Hag samo oruđe koje momentalno ,,usklađuje" Srbiju sa Zapadom u kome ,,desnica" sve više ima prostora. Zašto se čuditi uticaju te ,,desne" Evrope i njenih ,,ideologa-jastrebova", sa druge strane ,,bare"? Srbija se sa tim suočava, ali je spremna, zahvaljujući upravo Vučiću, da mudro doskoči toj situaciji.

GlasBrisela

pre 8 godina

Opet jedna urota protiv Srbije!!!! Da takvo misljenje ovog "politicara" nije tuzno, bilo bi smesno! Pitamo se, koliko dugo ce se ovakvim primitivnim izjavama gradjani Srbije dati vuci za nos?

Bucko razmišljam

pre 8 godina

Ministar Nebojša Stefanović kaže da je ponašanje Haškog tribunala neodgovorno i da se iza toga krije pokušaj slabljenja pozicije Srbije i destabilizacije vlade.

Mogu vam reci da i ja taj haski tribunal ubrajam u "mracne sile" koje nista drugo i ne rade samo smisljaju kako da "oslabe poziciju Srbije i kako da destabilizuju Vucica i njegovu vladu !
Ocigledno je da ne mogu da "podnesu" da je Vucic do te mere "ojacao ugled i poziciju Srbije" pa ih "prosto zavist pojede" i samo gledaju kako da naskode Vucicu !
Sramota bre za haski tribunal da nekoga ko je OSUDJEN na dozivotnu robiju zbog GENOCIDA drze u zatvoru "dozivotno" ali ako znamo da je to haski tribunal uradio samo zato da bi naskodio Vucicu i oslabio "ugled i poziciju Srbije" onda se ne treba ni cuditi nji'ovom ponasanju !
Svako u Srbiji treba da zna da sto vise haski tribunal "nasrce na Vucica" time je Vucic "uspesniji i vredniji za Srbiju" inace da nije tako "uspesan" oni bi se samo "sladili time" sto Srbija nije "ugledna" i sto se njeni gradjani zahvaljujuci Vucicu i njegovoj vladavini "pretezno hrane iz KONTEJNERA" !

Zlobni cinik

pre 8 godina

Postoji prosto rešenje problema :
Pošaljite Šešelja i ekipu u "Farmu " ili " Parove " i onda će imati opravdanje zašto se ne pojavljuju na sudu !
Kad može Kristijan zašto ne bi mogli i oni ?

Gus Hidink

pre 8 godina

Postoji li neko ili nesto u ovom svetu, a da ne zeli da destabilizuje vladu Srbije, posto nezaustavljivo grabimo ka prvom mestu ekonomske i vojne sile u svetu?

Novka

pre 8 godina

Ministre Stefanovicu, kad je izbio pozar u hotelu Ric u Parizu, konferenciju za novinare je drzao portparol vatrogasne jedinice. U Davosu, gde je odrzan samit na kome je bio Vucic, o bezbednosti je izjavu dao portparol policije. U Nemackoj, u kojoj su se sudarila 2 voza, konferenciju za novinare je odrzao ministar saobracaja. Stefanovicu, Vi kao ministar ne bi trebalo da budete poznati javnosti; trebalo bi da sedite u kabinetu. U tekstu, koji sam vam napisala, nema nigde ministra. Vi idete na televizije i propagirate SNS. Imamo nasu uglednu policiju. Da li i od njih neko pomisli kakav je ovo ministar policije? I jos nesto, sav uspeh policije sebi pripisujete. Ako je uhvacena neka banda, ako se diluje drogom i sl., Vi obavezno kazete: ,,Mi smo uhapsili". A nisi ti, vec policija.

m

pre 8 godina

Molim Vas,tko "oni", imenujte.
U stvari, nije potrebno, znamo mi tko upravlja tribunalom, isti oni koji su nas bombardovali 1999. godin.Dakle, naši prijatelji i partneri.

Cika Bora iz Donje Brijanje

pre 8 godina

Dokle bre vise naprednjaci,dokle? I kad nema vode to je udar na Vladu,kad Djokovic izgubi gem to je udar na Vladu,kad pada kisa to je udar na Vladu,kad nema Dvojke to je udar na vladu,kad nam Vlada poveca porez to je udar na Vladu..dosta vise!PS-kad otkriju rupu na planeti Pluton...opet udar na Vladu Srbije.
(Bahamut, 13. februar 2016 10:54)
Hvala vam na glasu.
Kralj!!! :)

mirko

pre 8 godina

Kada slušate Stefanović dr Nebojšu, imate utisak da je Vlada Srbije najveća tema svetske politike, i da niko ništa ne radi, a da to nije uslovljeno odnosom prema toj Vladi.
Pošto je Tribunal vršio pritisak na sve Vlade, onda po njima on je te Vlade destabilizovao, i tako doveo ovu Vladu.

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

Da je Srbija sređena zemlja u kojoj država nije kriminalno korupcionaška organizacija, da ekonomija i finansije funkcionišu, da se građani ne siluju preko računa, taksi, poreza, itd., da se posao može dobiti bez veze i garancija, da je odnos prema privatnicima pošten, a ne izrabljivački i parazitski (samo u poslednjih par godina, 30% privatnika je bilo prinuđeno da zatvori svoje firme zbog nenormalne birokratije, povećanja poreza, taksi, računa i troškova od strane države), da je nezaposlenost na razumnom nivou, da statistika ne laže, da postoji socijalna zaštita i sigurnost za siromašne i ljude bez sredstava za život, itd. onda bih i verovao u to što govori i glasao za vlast, ali pošto nije tako, nema šanse. Ako želite da vas narod podrži onda radite u korist naroda.

dusan colovic

pre 8 godina

Ne zanosi se Stefanovicu nema nikakve potrebe haski tribunal da destabilizuje vladu sve dok sta tako kooperativni prema svim zahtevima belosvetskih mocnika. Od ove Vlade oni nikada nece naci bolje saradnike. A vi prestanite da konstantno sebi pronalazite izmisljene neprijatelje i da plasite narod. Sitne ste vi ribe za Haski tribunal kada dodje vreme sami ce da otpadnete kao zrele kruske !

Pedja

pre 8 godina

Idemo opet, valjda ce se nekome dopasti kometar pa ce biti i objavljen. Postujte ljude i njihovu volju, vreme i energiju koju ulazu u pisanje kometara. Kako god,ova vlada je marionetska vlada i kao takvoj je istekao rok. Sta god da urade lose im se pise. Ako uhapse Seselja i ostatak SRS clanova sa spiska, drasticno pada rejting i padaju na izborima. Navlace dodatni gnev ionako napacenog i izmucenog naroda. Ako pak ne uhapse Seselja i ekipu, SRS skace rejting i vladari Srbije opet padaju na izborima. Kako god pad im je zagarantovan. ajde sada jedna objava. Hvala

Grunf

pre 8 godina

Odakle početi.Ministar je, komentarišući jučerašnje saopštenje Haškog tribunala da je Zdravko Tolimir umro prirodnom smrću, rekao da u to nije niko sumnjao, ali da je pitanje zašto je do toga došlo i podsetio da je Srbija pre četiri meseca tražila da on bude pušten na slobodu da se leči.Kakva je ovo rečenica.Neko je umro prirodnom smrću i to ne dovodi u pitanje ali dovodi u pitanje zašto je neko umro prirodnom smrću.Razumem da je neko započeo rečenicu da je njegovo zdravstveno stanje loše.da mu nije ukazana adekvatna lekarska pomoć i na taj način da mu s eprodući ćivot.Sad da li ko una da li je g-din Tolimir umro prirodnom smrću koje niko ne dovodi u pitanje ili zbog boelsti i neadekvatne lekarske nege.Čemu stalno priče o destabilizacije Srbie,Vlade i Premijera države.Da li Vi shvatate koliko su to ozbiljne optužbe.Naročito kada uputite medjunarodnom sudu pravde da neko njima manipuliše pa oni su instrument da naruše i destabilizuju neku držabu u ovom slučaju Srbiju.Oni pokušavaju da oskoba poziciju Sebije u pregovorima?Pregovarale su razne Vlade sa raznim ministrima i koji je rezultat za naše sunarodnike pre svega na KIM.Šta će nama Hag da umanji pregovarčki potencijal Srbije kada još niko nije raščivijao gde se dedoše silne desetine milona evra za pomoć Srbimna na KiM.Batalite se Vi Haga.Prvo rešite problem u svom dvorištu.

To vlada

pre 8 godina

@ Standardi Haškog tribunala. Za 3 meseca, za 6 meseci, za godine, odlaže se, razmatramo, ponavljamo, prekidamo, presuda za 4 godine, drugi sudija sve ponovo, itd. To sud?
(to sud, 13. februar 2016 12:32)

Standardi srpske vlade: za 6 meseci biće bolje, nećemo pipnuti penzije penzionerima, do kraja 2014 biće bolje, do 2016 biće bolje, za još dve godine osetićete boljitak... itd. To vlada?

Marina

pre 8 godina

Treba obraz oprati i cast povratiti,a sve smo to izgubili sa predhodnom vlascu kada su isporucivali nase ljude,to nijedna zemlja ne radi..

antiglobalista

pre 8 godina

Први из реда ,,владалаца", који се ,,дрзну" да се супротстави Хашкој ,,правди" је Вучић. Након толико година ревности у сарадњи са Хагом, која је више личила на подилажење, повлађивање, а највише на осуду ,,осумњичених" пре пресуде Хага, Србија се обрукала. Вучић, додуше није упутио најављену протестну ноту, која би била и званичан став Земље. Упутио је протестно писмо, које има тежину личног протеста. Оно што би могло озлоједити моћне креаторе Трибунала, окренуо је на себе, да се зла воља не би окренула ка Србији. То треба управо тако гледати, па и поздравити.

Gavra323

pre 8 godina

Haški sud ne može destabilizovati ovu državu. Tačno je da je to politički sud i da su sve presude donešene na političkoj osnovi, a ne na tome da li je neko zaista kriv. Zato je možda ranije trebalo da se prekine sa tom njihovom politikom ucena. Sada je to mnogo teže.

mara

pre 8 godina

Izgleda da Haški tribunal nema snage da prizna svoju krivicu u pogledu činjenice da već 13 godina nije bio u stanju da lideru radikala izrekne presudu.

Ljilja

pre 8 godina

Samo pustanje Seselja na slobodu bez bilo kakvih uslova je bio presedan. Ovo jesu potezi protiv Vlade Srbije, jer je Haski tribunal imao dovoljno vremena da osudi Seselja, a ne bi se sad setio.

FOKS

pre 8 godina

Dvadeset godina je Haški tribunal oko vrata Srbije i čim se želi uzburkati njena stabilnost poteže se žica, da jednom ćujemo ko stoji iza njega.

Šaja55

pre 8 godina

Što se više trude, unutrašnji i strani faktori, da destabilizuju i oslabe Srbiju ona postaje sve jača i vlada sve više zbija svoje redove i krupnim koracima gazi i vodi zemlju u još svetliju budućnost.

Aleksandra

pre 8 godina

Ministra Stefanovica tvrdnja je verovatno blizu istine. Cinjenicno stanje je da Haski tribunal radi zahvaljujuci Srpskim optuzenicima i njima nikako ne odgovara stabilna Srbija koja ima stav i koju postuje vecina zemalja u svetu. Nadam se da ce povodom ovog problema da se oglase i svetci zvanicnici i da ce problem biti resen u rekordnom roku.

Vila

pre 8 godina

Ako su centri moci u svetu odlucili da destabilizuju politicku vlast u Srbiji , onda bi to izgledalo upravo ovako.Sve odluke koje su donete u Hagu Srbija dozivljava kao nepravdu, kao potvrdu da je Hag za sve majka, a samo za optuzene Srbe maceha.Nerazumno i neopravdano drzanje Seselja u pritvoru, bez pravosnazne presude je nesto sto u Srbiji malo ko moze da razume. Zahtev da se u sred izborne kampanje on iako bolestan vrati u Hag, od njega samo stvara mucenika i daje vetar u ledja opciji koju Seselj zastupa.

markoni

pre 8 godina

Ahahahha pa ovima ni Fox Mulder ne moze resiti sve teorije zavere protiv njih xD
Ajmo botovi udrite, svraticu posle posla da vam narokam minuse :P

Bahamut

pre 8 godina

Dokle bre vise naprednjaci,dokle? I kad nema vode to je udar na Vladu,kad Djokovic izgubi gem to je udar na Vladu,kad pada kisa to je udar na Vladu,kad nema Dvojke to je udar na vladu,kad nam Vlada poveca porez to je udar na Vladu..dosta vise!
PS-kad otkriju rupu na planeti Pluton...opet udar na Vladu Srbije.

m

pre 8 godina

Molim Vas,tko "oni", imenujte.
U stvari, nije potrebno, znamo mi tko upravlja tribunalom, isti oni koji su nas bombardovali 1999. godin.Dakle, naši prijatelji i partneri.

John Johnson Dragon

pre 8 godina

Ko bi rekao da jedan obrazovani i uglađeni gospodin, doktor nauka čak lupa takve gluposti!
Oni hoće napraviti slabiju Vladu i vratiti Srbiju u prošlost?! Pa kad ste vi opet izabrani vratili ste Srbiju 20 godina u prošlost!
Ništa se ne radi, Srbija samo nazaduje.
Otkad ste po drugi put došli na vlast uspjeli ste drastično smanjiti plaće i penzije, još drastičnije povećati razne harače i namete, i u potpunosti uništiti ono malo ekonomije koju ste imali, i još k tome vas zadužili dodatnih 10 miljardi eura.
Vučić stalno otvara nedovršene stanice, obilaznice, mostove, tunele, smanjio je drastično penzije i plate, još drastičnije povećao raznorazne namete i harače, zadužio zemlju dodatnih 10 miljardi, otvara za strane "investitore" državnim parama robovlasničke pogone i "subvencionira" plate, odnosno da im dovoljno državnih para da imaju za plate najmanje 5 godina, šta još?
E da, otvorio je totalno neisplativu direktnu liniju BG-NYC, gubitke će naravno pokrivati država.
I naravno ne smijemo zaboraviti Beograd na vodi, projekat kojeg se ne bi posramio ni Victor Lustig, čovek koji je dva put prodao Ajfelovu kulu i čak je temeljito nasamario i prevario Al Caponea!

To vlada

pre 8 godina

@ Standardi Haškog tribunala. Za 3 meseca, za 6 meseci, za godine, odlaže se, razmatramo, ponavljamo, prekidamo, presuda za 4 godine, drugi sudija sve ponovo, itd. To sud?
(to sud, 13. februar 2016 12:32)

Standardi srpske vlade: za 6 meseci biće bolje, nećemo pipnuti penzije penzionerima, do kraja 2014 biće bolje, do 2016 biće bolje, za još dve godine osetićete boljitak... itd. To vlada?

milan

pre 8 godina

Haški tribunal ne može da destabilizuje vladu ako ona to neće i takve izjave se daju samo za ličnu propagandu, Stefanović se sve više pretvara u vidovnjaka.

A.

pre 8 godina

Vlada Srbije je stabilna i ne treba se brinuti mnogo oko toga.
(ale, 13. februar 2016 10:55)

Očigledno da nije stabilna jer se vidi da se Stefanović "mnogo brine".

Steinbrecher

pre 8 godina

"Upravo zbog takvog ponašanja Haškog tribunala pokušavaju da na neki način destabilizuju Srbiju".
A do sada su svom snagom radili na učvršćivanju i jačanju Srbije. Dottore Ministar policije brka činjenice sa stvarnošću (tim gore po činjenice).

dusan colovic

pre 8 godina

Ne zanosi se Stefanovicu nema nikakve potrebe haski tribunal da destabilizuje vladu sve dok sta tako kooperativni prema svim zahtevima belosvetskih mocnika. Od ove Vlade oni nikada nece naci bolje saradnike. A vi prestanite da konstantno sebi pronalazite izmisljene neprijatelje i da plasite narod. Sitne ste vi ribe za Haski tribunal kada dodje vreme sami ce da otpadnete kao zrele kruske !

GlasBrisela

pre 8 godina

Opet jedna urota protiv Srbije!!!! Da takvo misljenje ovog "politicara" nije tuzno, bilo bi smesno! Pitamo se, koliko dugo ce se ovakvim primitivnim izjavama gradjani Srbije dati vuci za nos?

Zlobni cinik

pre 8 godina

Postoji prosto rešenje problema :
Pošaljite Šešelja i ekipu u "Farmu " ili " Parove " i onda će imati opravdanje zašto se ne pojavljuju na sudu !
Kad može Kristijan zašto ne bi mogli i oni ?

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

Da je Srbija sređena zemlja u kojoj država nije kriminalno korupcionaška organizacija, da ekonomija i finansije funkcionišu, da se građani ne siluju preko računa, taksi, poreza, itd., da se posao može dobiti bez veze i garancija, da je odnos prema privatnicima pošten, a ne izrabljivački i parazitski (samo u poslednjih par godina, 30% privatnika je bilo prinuđeno da zatvori svoje firme zbog nenormalne birokratije, povećanja poreza, taksi, računa i troškova od strane države), da je nezaposlenost na razumnom nivou, da statistika ne laže, da postoji socijalna zaštita i sigurnost za siromašne i ljude bez sredstava za život, itd. onda bih i verovao u to što govori i glasao za vlast, ali pošto nije tako, nema šanse. Ako želite da vas narod podrži onda radite u korist naroda.

Apolitičar

pre 8 godina

U skladu s pravilom 77 Pravilnika o postupku i dokazima, Međunarodni sud može da pokrene postupak zbog nepoštovanja suda protiv onih koji „svesno i hotimično ometaju sprovođenje pravde“. Međunarodni sud smatra integritet svojih postupaka i bezbednost svojih svedoka ključnim elementima vladavine prava.
Haški Sud je telo UN. Vi ste ministar u vladi jedne zemlje clanice UN. U medjunarodnom kontekstu, Vaše i moje lično mišljenje uopste nije bitno. Bitno je PRAVO g.dine ministre. Politikanstvo ovde ničemu ne sluzi. "Nijedan spoljašnji neprijatelj te ne može unistiti kao onaj u tebi". - Džon Smajl.

Cika Bora iz Donje Brijanje

pre 8 godina

Dokle bre vise naprednjaci,dokle? I kad nema vode to je udar na Vladu,kad Djokovic izgubi gem to je udar na Vladu,kad pada kisa to je udar na Vladu,kad nema Dvojke to je udar na vladu,kad nam Vlada poveca porez to je udar na Vladu..dosta vise!PS-kad otkriju rupu na planeti Pluton...opet udar na Vladu Srbije.
(Bahamut, 13. februar 2016 10:54)
Hvala vam na glasu.
Kralj!!! :)

Bucko razmišljam

pre 8 godina

Ministar Nebojša Stefanović kaže da je ponašanje Haškog tribunala neodgovorno i da se iza toga krije pokušaj slabljenja pozicije Srbije i destabilizacije vlade.

Mogu vam reci da i ja taj haski tribunal ubrajam u "mracne sile" koje nista drugo i ne rade samo smisljaju kako da "oslabe poziciju Srbije i kako da destabilizuju Vucica i njegovu vladu !
Ocigledno je da ne mogu da "podnesu" da je Vucic do te mere "ojacao ugled i poziciju Srbije" pa ih "prosto zavist pojede" i samo gledaju kako da naskode Vucicu !
Sramota bre za haski tribunal da nekoga ko je OSUDJEN na dozivotnu robiju zbog GENOCIDA drze u zatvoru "dozivotno" ali ako znamo da je to haski tribunal uradio samo zato da bi naskodio Vucicu i oslabio "ugled i poziciju Srbije" onda se ne treba ni cuditi nji'ovom ponasanju !
Svako u Srbiji treba da zna da sto vise haski tribunal "nasrce na Vucica" time je Vucic "uspesniji i vredniji za Srbiju" inace da nije tako "uspesan" oni bi se samo "sladili time" sto Srbija nije "ugledna" i sto se njeni gradjani zahvaljujuci Vucicu i njegovoj vladavini "pretezno hrane iz KONTEJNERA" !

mirko

pre 8 godina

Kada slušate Stefanović dr Nebojšu, imate utisak da je Vlada Srbije najveća tema svetske politike, i da niko ništa ne radi, a da to nije uslovljeno odnosom prema toj Vladi.
Pošto je Tribunal vršio pritisak na sve Vlade, onda po njima on je te Vlade destabilizovao, i tako doveo ovu Vladu.

Novka

pre 8 godina

Ministre Stefanovicu, kad je izbio pozar u hotelu Ric u Parizu, konferenciju za novinare je drzao portparol vatrogasne jedinice. U Davosu, gde je odrzan samit na kome je bio Vucic, o bezbednosti je izjavu dao portparol policije. U Nemackoj, u kojoj su se sudarila 2 voza, konferenciju za novinare je odrzao ministar saobracaja. Stefanovicu, Vi kao ministar ne bi trebalo da budete poznati javnosti; trebalo bi da sedite u kabinetu. U tekstu, koji sam vam napisala, nema nigde ministra. Vi idete na televizije i propagirate SNS. Imamo nasu uglednu policiju. Da li i od njih neko pomisli kakav je ovo ministar policije? I jos nesto, sav uspeh policije sebi pripisujete. Ako je uhvacena neka banda, ako se diluje drogom i sl., Vi obavezno kazete: ,,Mi smo uhapsili". A nisi ti, vec policija.

Gus Hidink

pre 8 godina

Postoji li neko ili nesto u ovom svetu, a da ne zeli da destabilizuje vladu Srbije, posto nezaustavljivo grabimo ka prvom mestu ekonomske i vojne sile u svetu?

Grunf

pre 8 godina

Odakle početi.Ministar je, komentarišući jučerašnje saopštenje Haškog tribunala da je Zdravko Tolimir umro prirodnom smrću, rekao da u to nije niko sumnjao, ali da je pitanje zašto je do toga došlo i podsetio da je Srbija pre četiri meseca tražila da on bude pušten na slobodu da se leči.Kakva je ovo rečenica.Neko je umro prirodnom smrću i to ne dovodi u pitanje ali dovodi u pitanje zašto je neko umro prirodnom smrću.Razumem da je neko započeo rečenicu da je njegovo zdravstveno stanje loše.da mu nije ukazana adekvatna lekarska pomoć i na taj način da mu s eprodući ćivot.Sad da li ko una da li je g-din Tolimir umro prirodnom smrću koje niko ne dovodi u pitanje ili zbog boelsti i neadekvatne lekarske nege.Čemu stalno priče o destabilizacije Srbie,Vlade i Premijera države.Da li Vi shvatate koliko su to ozbiljne optužbe.Naročito kada uputite medjunarodnom sudu pravde da neko njima manipuliše pa oni su instrument da naruše i destabilizuju neku držabu u ovom slučaju Srbiju.Oni pokušavaju da oskoba poziciju Sebije u pregovorima?Pregovarale su razne Vlade sa raznim ministrima i koji je rezultat za naše sunarodnike pre svega na KIM.Šta će nama Hag da umanji pregovarčki potencijal Srbije kada još niko nije raščivijao gde se dedoše silne desetine milona evra za pomoć Srbimna na KiM.Batalite se Vi Haga.Prvo rešite problem u svom dvorištu.

Pedja

pre 8 godina

Idemo opet, valjda ce se nekome dopasti kometar pa ce biti i objavljen. Postujte ljude i njihovu volju, vreme i energiju koju ulazu u pisanje kometara. Kako god,ova vlada je marionetska vlada i kao takvoj je istekao rok. Sta god da urade lose im se pise. Ako uhapse Seselja i ostatak SRS clanova sa spiska, drasticno pada rejting i padaju na izborima. Navlace dodatni gnev ionako napacenog i izmucenog naroda. Ako pak ne uhapse Seselja i ekipu, SRS skace rejting i vladari Srbije opet padaju na izborima. Kako god pad im je zagarantovan. ajde sada jedna objava. Hvala

to sud

pre 8 godina

Standardi Haškog tribunala. Za 3 meseca, za 6 meseci, za godine, odlaže se, razmatramo, ponavljamo, prekidamo, presuda za 4 godine, drugi sudija sve ponovo, itd. To sud?

antiglobalista

pre 8 godina

Kada se priča o Hagu, treba se setiti ko ga je stvorio i sa kojim ciljem! Sve ostalo proističe iz te činjenice. Hag je stvoren i deluje ,,iz prijateljskih pobuda prema Srbima"? Hag opstaje zahvaljujući toj ,,pravdoljubivosti" i instrument je upravo svojih tvoraca! Čini mi se da je Hag samo oruđe koje momentalno ,,usklađuje" Srbiju sa Zapadom u kome ,,desnica" sve više ima prostora. Zašto se čuditi uticaju te ,,desne" Evrope i njenih ,,ideologa-jastrebova", sa druge strane ,,bare"? Srbija se sa tim suočava, ali je spremna, zahvaljujući upravo Vučiću, da mudro doskoči toj situaciji.

Aleksandra

pre 8 godina

Ministra Stefanovica tvrdnja je verovatno blizu istine. Cinjenicno stanje je da Haski tribunal radi zahvaljujuci Srpskim optuzenicima i njima nikako ne odgovara stabilna Srbija koja ima stav i koju postuje vecina zemalja u svetu. Nadam se da ce povodom ovog problema da se oglase i svetci zvanicnici i da ce problem biti resen u rekordnom roku.

Marina

pre 8 godina

Treba obraz oprati i cast povratiti,a sve smo to izgubili sa predhodnom vlascu kada su isporucivali nase ljude,to nijedna zemlja ne radi..

FOKS

pre 8 godina

Dvadeset godina je Haški tribunal oko vrata Srbije i čim se želi uzburkati njena stabilnost poteže se žica, da jednom ćujemo ko stoji iza njega.

Gavra323

pre 8 godina

Haški sud ne može destabilizovati ovu državu. Tačno je da je to politički sud i da su sve presude donešene na političkoj osnovi, a ne na tome da li je neko zaista kriv. Zato je možda ranije trebalo da se prekine sa tom njihovom politikom ucena. Sada je to mnogo teže.

Šaja55

pre 8 godina

Što se više trude, unutrašnji i strani faktori, da destabilizuju i oslabe Srbiju ona postaje sve jača i vlada sve više zbija svoje redove i krupnim koracima gazi i vodi zemlju u još svetliju budućnost.

antiglobalista

pre 8 godina

Први из реда ,,владалаца", који се ,,дрзну" да се супротстави Хашкој ,,правди" је Вучић. Након толико година ревности у сарадњи са Хагом, која је више личила на подилажење, повлађивање, а највише на осуду ,,осумњичених" пре пресуде Хага, Србија се обрукала. Вучић, додуше није упутио најављену протестну ноту, која би била и званичан став Земље. Упутио је протестно писмо, које има тежину личног протеста. Оно што би могло озлоједити моћне креаторе Трибунала, окренуо је на себе, да се зла воља не би окренула ка Србији. То треба управо тако гледати, па и поздравити.

Ljilja

pre 8 godina

Samo pustanje Seselja na slobodu bez bilo kakvih uslova je bio presedan. Ovo jesu potezi protiv Vlade Srbije, jer je Haski tribunal imao dovoljno vremena da osudi Seselja, a ne bi se sad setio.

mara

pre 8 godina

Izgleda da Haški tribunal nema snage da prizna svoju krivicu u pogledu činjenice da već 13 godina nije bio u stanju da lideru radikala izrekne presudu.

Vila

pre 8 godina

Ako su centri moci u svetu odlucili da destabilizuju politicku vlast u Srbiji , onda bi to izgledalo upravo ovako.Sve odluke koje su donete u Hagu Srbija dozivljava kao nepravdu, kao potvrdu da je Hag za sve majka, a samo za optuzene Srbe maceha.Nerazumno i neopravdano drzanje Seselja u pritvoru, bez pravosnazne presude je nesto sto u Srbiji malo ko moze da razume. Zahtev da se u sred izborne kampanje on iako bolestan vrati u Hag, od njega samo stvara mucenika i daje vetar u ledja opciji koju Seselj zastupa.