Utorak, 02.02.2016.

07:23

Ipsos: SNS ima podršku polovine opredeljenih

SNS u ovom trenutku ima podršku polovine opredeljenih građana, izjavio je direktor za istraživanje javnog mnjenja Marko Uljarević iz Ipsos stratedžika.

Izvor: Tanjug

Ipsos: SNS ima podršku polovine opredeljenih IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

263 Komentari

Sortiraj po:

Vanja Petrovic

pre 8 godina

S obzirom na malu izlaznost koja ce verovatno biti, ocekujem totalnu dominaciju SNSa.
(Dionis, 2. februar 2016 08:19)

Samo se ti nadaj da neće biti velike izlaznosti...!

saca

pre 8 godina

Kazu, posle hapsenja Miskovica skocio mu rejting. Pa sto taj Miskovic nije osudjen nego mu se isplacuje milionska odsteta od bespravnog lezanja u zatvoru-pritvoru. Sto je najgore takvih primera ima koliko hocete i nikom nista. Daju Krkobabicu Poste Srbije, on digne cene 80% i posle na svim televizijama se hvali kako su PS najbolje JP, pa to je da covek ne pukne, nego da eksplodira. Ali sta da se radi, u ovoj zemlji ima puno nepismenih, na zalost i njih i ostalih.

Senka

pre 8 godina

Medijska istrazivanja, kalkulacije i spekulacije su jedno, a izbori i proveravanje izborne volje naroda nesto drugo.Jedino u danu odrzavanja izbora gradjani imaju apsolutni suverenitet da donesu odluku kome ukazuju svoje poverenje da u narednom cetvorogodisnjem periodu vodi drzavu.Volela bih da u sledecem sazivu skupstine ne bude veci broj partija, jer prema dosadasnjem iskustvu,mnogo partija,malo efikasnosti, po onoj narodnoj - mnogo babica , kilavo dete.

Rade

pre 8 godina

DS treba da batali Pajtica i da za predsednicu postavi Natasu Vuckovic,SDS treba da smeni Tadica i postavi Samofalova kao mladog lidera za predsednika stranke,dok LDP treba da smeni Cedu i stavi Svetislavu Bulajic ili nekog drugog,mladjeg. Oni kada bi to uradili,dobili bi mnogo vecu podrsku nego sada. Moraju se otarasiti onih koji su u narodu vec opljuvani. Kao sto se DSS otarasio svih iz tadasnje vlasti i stavio Sandu Raskovic Ivic za predsednicu i nove ljude u GO.

Tisa

pre 8 godina

Demokratiju u Srbiji urusila je akumulacija bogatstva, koje je ovladalo medijima i pravnim sistemom potcinivsi ih svojim interesima. U interesu gradjana je da se izbori odrzavaju sto cesce, jer jedino u danu kada su izbori gradjani imaju apsolutnu autonomiju da izraze svoju volju i poruce politicarima sta misle o njima i njihovim politikama.Narod je moguce prevariti jedanput, mozda dva puta, ali treci put nikako.

Viki

pre 8 godina

Rejting Vučića iznad njegove stranke ide između 300.000-500.000 glasača, što stranci donosi još toliko glasača, a to u zbiru sa onih 1,5 milion birača, stranci donosi brojku od 1,8 do 2 miliona birača.

Milos

pre 8 godina

Imate al malo sutra..BANDO lazljiva narode ovo je samo kreirano da demoralise narod da ne glasa, kaznite one koji su nam unistili 4 ipo godine zivota dosta je bilo sns bande

pops

pre 8 godina

Nema sumnje da ce veca izlaznost(ako je bude) omoguciti sns-u da sam formira vladu ako to pozeli.
(Dragi, 2. februar 2016 09:16)
#####
Ovoliki broj glasaca je isljucivo zbog dobrog obavljanja posla.
(Dragisa, 2. februar 2016 09:15)
#####
Vlada je uradila sve sto je rekla da ce uraditi za dobrobit Srbije i njenih gradjana tako da slobodno mogu da ocekuju veliku podrsku.
(Dragance, 2. februar 2016 09:14)



Dragance kreativan u smisljanju imena koliko i u smisljanju komentara :D :D botovi, film da se snimi o vama!

novak

pre 8 godina

Svojim radom i trudom Srpska napredna stranka je zasluzila i preko 60 procenata glasova i iskreno se nadam da ce im narod dati vecu podrsku nego na prethodnim izborima

Живела Србија

pre 8 godina

Ботовски крешендо. Већину коментара написало је неколико људи, што се види по стилу и скромном речнику. Бесмислено и провидно. Досадили сте и Богу и народу, болесници једни. Једва чекам да вам видим леђа. Престанете да мучите овај народ, изроди неписмени и бахати. Носите се и ви и ваш поремећени вођа у три лепе.

Jovan

pre 8 godina

Mislim da ce neopredeljeni glasaci glasati ovog puta za SNS,to su visokoobrazovani glasaci koji nisu glasali 2014-te jer nisu verovali u reformsku politiku,a veoma manji broj onih koji su glasali za SNS nece izaci ili ce glasati za drugu opciju.I mislim da ce SNS imati oko 50-55% glasova

Misko

pre 8 godina

Visokoobrazovani se secaju ko je Vucic, a oni mladji znaju da izgooglaju na You Tube njegove govore. Oni misle da novinari ne klece, vole da gledaju Kesica, zao im je sto vise nema Olie Beckovic i Dareta i Mareta, osecaju se psihicki uguseno i slomljeno i jedva cekaju da ovu posast posalju na smetliste istorije...

Radisa

pre 8 godina

Narod ceni postenje, rad i zalaganje.
(Nina, 2. februar 2016 16:52

BRAVO NINA! Zato će SNS neslavno na smetlište istorije!!!

Akademska Čestitost FTW!

ispran mozak

pre 8 godina

hahahaha, ala brze-bolje nalupase botovi minuse Savi. Prvo ga obasipali plusevima!

U moru botovskih komentara jedini je njegov bio u plusu, jer botovi vrlo sporo kapiraju.

AH

pre 8 godina

@(Goran, 2. februar 2016 10:10)
"Sta li ce na ovo da odgovori Faktor plus?"

Mislim da će rezultat njihovog istraživanja biti bar 80% podrške SNS-u,oko 110 % podrške Vučiću lično,SPS negde oko cenzuza i svi ostali (samostalno ili udruženi) bez šanse da predju cenzus.Naravno,ovo samo ako izlaznost bude kao na predhodnim izborima.Svaki procenat izlaznosti više povećava rezultat naprednjaka za bar 10%! :)))

gradjanin

pre 8 godina

Polaaaako! Da vidimo najpre šta će Vučić da uradi sa Šešeljom, Hag ga traži nazad. Šta god uradio, neće valjati, može i potpuno da ga uništi. Doći će maca na vratanca!

Radisa

pre 8 godina

Reprezentativan uzorak u telefonskoj anketi? 95% mladih više i ne zna kako izgleda fiksni telefon, a kamoli da ucestvuje u ovakvim anketama. Jesu zvali na mobilni mozda? Šta je sa onima koji rade kod privatnika, ili su i sami privatnici? Jesu i njih zvali, kad, kad rade 12hx6dana?
Uostalom, jel zna neko nekog koga su zvali iz Ipsosa da odgovara na pitanja?

staford

pre 8 godina

28%podržava vladu. Opozicija ne postoji zato i mogu sa četvrtinom nisko obrazovanog stanovništva i ponekim botom da pričaju bajke kako ih narod podržava! NE PODRŽAVA VAS!Sve je stalo i tek će! Uvek kažemo da smo dotakli dno, ali bojim se da je ovo napreDNO, rupa bez dna! A dobiće još četiri godine vlasti!

debli Peca

pre 8 godina

Svi podrzavaju SNS jer su oni jedini koji su nesto uradili za drzavu.
(gg, 2. februar 2016 13:23)


Prefarbali prokop potrosivsi 23 milijarde eura dobro za drzavu? A to sto te lazu kako otvaraju tvornice koje vec rade 5 godina? Jel' to nesto?

shonerama

pre 8 godina

@Beli listići do pobede!
Sve se slazem sa tobom,ali ako ne glasamo,dzaba nam onda sto posle kukamo da nam je lose,izadjite na izbore,i pokazite sta mislite o sadasnjoj vlasti,koja je vec cetiri godine tu,a i dalje se zale na bivsu,koja je takodje bila veoma losa,ali ovi preterase,stalno neka povecanja,pa akcize,onda porezi.Mislim da ce pobediti SNS,ali sa otprilike oko 35%,i nadam se da ce izlaznost biti mnogo veca nego na proslim.Oni na svake dve godine menjaju vladu,zato sto nemaju kvalitetne ljude,onda lepo se svi sklonite sa vlasti.

Savo Guzina

pre 8 godina

@Savo Guzina
Bravo druze, suze mi idu na oci koliko se smejem, ladno ti botovi dali pluseve. Gde ih samo nalaze tako pametne?

To mi je i bio cilj, da isprovociram isprane mozgove i uspeo sam! Ladno sam dobio pluseve iako sam naveo da se 'mi iz SNS-a', zalazemo za otcepljneje KiM, gej brakove, EU bez alternative i sl.

građanstvo

pre 8 godina

Ja ne znam nikoga ko će da glasa za SNS, niti znam ikoga ko zna nekoga ko će da glasa za njih! Oni ipak glavni favoriti za ponovno osvajanje vlasti?!?!?! Malo mi to smrdi na izbore 1996 i Slobinu pobedu!

Aster Blistok

pre 8 godina

Ako ce nam se buducnost uredjivati namestenim anketama i botovskim komentarima tipa "subjekt-pravopisna greska-predikat" onda stvarno nismo bolje zasluzili.
Koliko puta treba otvarati istu tvornicu ili se slikati pored istog auto-puta da bi ljudi shvatili vise jednom?

Beli listići do pobede!

pre 8 godina

Prvo da kazem da nisam bot i da Vučić sigurno ubedljivo pobedjuje na ovim izborima. Istrazivanje ISPOSa kao da nije radjeno nego se uzdamo u podatke od ranije. Ja sigurno necu glasati! Sledece godine presednički izbori, za dve godine opet parlamentarni izbori. Svaka čast Vučicu imaćemo izbore svake godine. Nema govora tu je on najači. Čemu su ovi izbori presudni? Osim da im pokazemo gde im je mesto sa 30% izašlih.

Na prosle parlamentarne izbore je izaslo 53% , u Beogradu 50,66%. Mogu beli listići i da pobede. Bez obzira ko pobedi, ako izlasnost iznosi samo oko 49%, nema takva vlada legitimitet nek se przi, posebno gradonačelnik Beograda. Verujem da ce da se lazira i falsira i da ce u Beogradu sigurno da nametnu 50%+1 glas.

Nek mi neki bot odgovri da li pristao da bude gradonačelnik Beograda sa izlasnošcu od 45%? Ha,ha,ha koga ja pitam to je mnogo bolje od sendviča.

Botbuster

pre 8 godina

Ljudi, naprednjaci su 2012.godine nasledili zemlju u haosu, pred bankrotom, nije bilo lako sačuvati zemlju od pada u finansijski ambis.
(Sirgijan, 2. februar 2016 11:41)

Tako je, druže bote! A sačuvali su je od "pada u finansijski ambis" i bankrota tako što su za nepune četiri godine uvećali spoljni dug za preko 10 milijardi evra!

Prema zvaničnim podacima, spoljni dug Srbije je danas 75% BDP, iako PO ZAKONU ne bi smeo da pređe 45%!

Što se mene tiče, mnogo fala SNS-u na tolikom trudu i izgaranju, ali ja ipak nekako mislim da je SNS (i njihovi botovi, naravno) sasvim dovoljno "čuvao" Srbiju i da je došlo vreme da se malo odmori i taj važan posao prepusti nekom drugom.

Ukratko, dosta je bilo!!!

sinjor

pre 8 godina

Pajtićeva izjava, da će ako na izbore izađe 65% upisanih birača, to srušiti Vučića, je potpuno neosnovana. Sva istraživanja ukazuju na drugačiji scenario, a samo se on zanosi svojom pričom.

Goran

pre 8 godina

Ljudi, naprednjaci su 2012.godine nasledili zemlju u haosu, pred bankrotom, nije bilo lako sačuvati zemlju od pada u finansijski ambis.
(Sirgijan, 2. februar 2016 11:41)

Hajde ne maltaraj! Svaka vlada od 90-tih godina je "nasledjivala zemlju u haosu, pred bankrotom" i svaka ju je ostavljala u jos vecem haosu, da se razumemo. Jedina vlada koja je bila sposobna da uradi bar nesto je ona Djindjiceva, ali njega smo ubili, posto je bio previse dobar ... ni nalik na prosecnog Srbina. Eto, Toma i Alek lice na vas, pa glasajte za njih dok ne pocrkamo svi (osim njih, naravno).

El Nebulozo

pre 8 godina

Odlike Srbije: Nameštene ankete i istraživanja, botovi i u poslednje vreme botovi kojima smeta što ih zovu botovi, visok procenat ljudi kojima možeš da serviraš svašta i oni će ti verovati...ima tu svega i svačega, uglavnom skoro ničeg pozitivnog.
Izadjite na glasanje ako ste nezadovoljni kao ja. Nemojte da vas obeshrabre ove ankete i mitinzi sa TVa(verujte, karavani autobusa se vozaju po Srbiji i prate Gospodara da popune hale i sale). Ako nećete da glasate za Čedu, Pajtića, Tadića...nemojte, nisu oni jedini na glasačkom listiću. Biće tu i neki ljudi koji do sada nisu vladali i nisu diskreditovani. I veruj mi, mnogo ljudi će glasati protiv SNSa, Ja znam barem 50 ljudi koji neće glasati za SNS a one koji će glasati, verujte, ne znam.

Ipsos lapsus

pre 8 godina

Javni dug na dan:
01.05.2012 ~ € 15,507,800,000 (dolazak sns na vlast)
31.12.2012 ~ € 18,193,900,000
31.12.2013 – € 20,664,479,379
31.12.2014 – € 23,197,492,981
31.12.2015 – € 25,239,778,440
To je povecanje od ~63.00% ili €9,731,978,440.

Odnos Javni Dug/BDP renutno iznosi 75.5% u poredjenju sa 45.4% na pocetku 2012.

beli list iz Vojvodine

pre 8 godina

@Odnos Javni Dug/BDP renutno iznosi 75.5% u poredjenju sa 45.4% na pocetku 2012.
(Ipsos lapsus, 2. februar 2016 11:04) # Link komentara

Sredinom 2008. (Kostunica) evro je vredeo 76 dinara. 2012 vrednost evra je bila 110 din.
Koliko je SNS los makar podjednako losi su i oni koji bi sada da dodju na vlast.

Milutin KV

pre 8 godina

I vrapcima na grani je jasno da bivsi,sadasnji novi Dos nema bas neke sanse. To je kao da coveku dajete da bira izmedju oronulog starog auta koji kupujete od 5-6 vlasnika i polovnog mladjeg koji kupujete od drugog vlasnika.

o...

pre 8 godina

Hahahah, ajde, konacno da se pojavi i neki drugi bot, a ne samo Vucicevi... Pohvale za trud, za usamljenog Mohikanca koji par dana "botuje" za Radulovica :)

možda se objavi ovo

pre 8 godina

što se mene tiče može SNS i Vučić da imaju i 100% podrške naroda. činjenica ostaje da ovakav rejting pokazuje ne snagu Vučića i SNS-a, već pokazuje jednu jaku anomaliju u društvu, da ne može da se stigne do drugog mišljenja. a bude li Vučić pobedio, garantujem da Srbija neće opstati kao država, jer neće biti Srba, već samo SNS glasača i botova koji sa "razumevanjem napisanog lupaju minuse"

Uroš

pre 8 godina

Mišljenja sam da rezultati ankete govore da građani žele da SNS i Vučić započete reforme sprovedu do kraja što će značajno poboljšati ekonomsko stanje.

lepotan

pre 8 godina

Najpoštenije bi bilo da svako izađe sa samostalnom listom, pa da se jasno vidi ko je na kom nivou. Verujem da onda niko sem naprednjaka ne bi bio iznad crte.

Marinko

pre 8 godina

Narod u Srbiji se uverio u politiku koju vodi SNS i premijer Vučić i da isključivo rade u interesu Srbije i svih gradjana i iz tog razloga će ogromna većina gradjana da da podršku SNS-u!

za ipsos lapsus

pre 8 godina

(Ipsos lapsus, 2. februar 2016 11:04)
E pa zato je Vujovic kao tako uspesan Ministar finansija dobio pride jos jedno ministarstvo.
Dugove nece da vraca Vucic, nego mi.

Bot Insajder

pre 8 godina

Ovakav rezultat SNS ne može da ostvari ni u jednom svom Opštinskom odboru ili Gradskom odboru u Srbiji. Mnogi su "učlanjeni" u SNS radi zapošljenja ili povlastica, a glasaju SRS, SPS ili DS.

OVO JE nebeski SPIN......DA SE LJUDI ODVRATE OD IZLASKA NA IZBORE (..jer se sve već zna, oni pobeđuju sigurno...) A, ustvari Vučić je u ogromnoj panici i dao je nalog da se masovno učlanjuje i Kurta i Murta i da se krene sa zastrašivanjem i agitacijom jer je trenutni rejting SNS-a 29,4% na izlaznost od 57%. To ONI dobro znaju pa ih je uhvatila panika zbog nedela koje su činili..

I ti placas diplomu?

pre 8 godina

....jasno je da jedan covek koji nema Osnovnu skolu a koji glasa sa SNS nadjaca 4 studentski obrazovanih ljudi koji ne glasaju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 2. februar 2016 10:59)


"STUDENTSKI OBRAZOVANIH LJUDI " Vauuuu! A, sta ti je to? Nepismen si covece a usput ne znas ni sta si hteo reci!? Jer po tebi je svaki student = obrazovan? Jel i onaj sto je krenuo na fakultet pa napustio posle 4 dana? Pazi , i on je bio 4 dana STUDENTSKI OBRAZOVAN ... Ajme meni.... Pored Vas "Obrazovanih" nije ni cudo sto Vucic dobija i ove izbore :) , smem se kladiti u "glavu" .

Marko Nis

pre 8 godina

Kakvo providno placeno istrazivanje. "Analiticaru" cak ni matematika ne ide bas od ruke... Kaze "ako izadje 60-65% upisanih u biracki spisak, to je 80-85% punoletnih gradjana...?! Jel on hoce da kaze da su u biracki spisak i maloletni, umrli, tj da onih sto su pobegli u inostranstvo a zavedeni u spisak ima 20%?!
Ako vodja nastavi svoju politiku jos 4 godine, bice takvih 80%! Zato svi na izbore i da mu vidimo ledja.
Dosta je bilo!

Savo Guzina

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da čak 50 odsto opredeljenih birača u Srbiji ne podržava aktuelnog premijera Aleksandra Vučića!? Prema ovom istraživanju, u proseku svaki drugi čovek u Srbiji, koji može biti i neko od članova vaše ili moje porodice, ima nešto protiv premijera. Preti li nam to uskoro jednoumlje u nepodržavanju Vučića od strane ovih likova?

Svi mi zdravorazumski ljudi koji podrzavamo politiku SNS-a, ulazak Srbije u EU kao i otcepljenje od KiM, treba da se zabrinemo s obzirom na to kakvi sve ljudi žive u našem okruženju.

Pop

pre 8 godina

Nema tu neke velike rasprave, situacija je prilicno jasna; pitanje je jedino dal SNS ima preko 55%. Sto se ostalih tice, jedino pitanje cenzusa, i to sasvim zasluzeno, takav rejting je posledica delovanja njih samih, a ne SNSa, kako pokusavaju da plasiraju.

dzara

pre 8 godina

Amatersko i fingirano istraživanje. Ovo "istraživanje" ima za cilj samo jedno, a to je da se ne pominje pokret Dosta je bilo - Saša Radulović, koji je jedini adut slobodoumnog mislećeg poštenog naroda. Svi ostali iz opozicije su blizu onoga što je navedeno, svi, osim ovog pokreta koji nije ni spomenut. Zbog toga je ovo "istraživanje" namešteno. Amatersko je zbog toga što se nigde ne pominje veličina uzorka. Postoji jedna izreka koja je ovom prilikom iskorišćena, a glasi: Statistika naša dika, što poželiš, to naslika...

da

pre 8 godina

Mislim da ce pad sns uslediti onog momenta kada se svi gradjani srbije uclane u Sns partiju i kada svima obecaju posao. E pa posto je to nemoguce da svi dobiju posao, pocece nezadovoljstvo medju clanovima Sns jer im nije ispunjeno ono sto je obecano i tad nastaje pad stranke. Ovako dok god oko pola miliona clanova, to je sve pozaposljavano u javnim preduzecima i ustanovama i mirni su jer ce svi oni glasati za njih i naravno njihova uza rodbina. Trebalo bi napraviti jedan opozicioni blok, da sve ostale stranke budu protiv Sns ali to je nemoguce. Glasovi ce da se rasipnu na milinon stranaka i opet ce sns dobiti izbore. Najveci gubitnik ovih izbora ce biti sps jer ce pasti ispod 10 posto i sigurno nece uci u vladu jer onda bi ispalo da se nisu ni morali odrzati izbori.

Pedja

pre 8 godina

Citam komentare botova, toliko ih je da je to jadno, sve je ociglednije da av NEMA PODRSKU GRADJANA, samo saka placenika koji pokusavaju da ostave privid da je av jos uvek aktuelan. Time samo dokazuje da je pao na najnize grane i da je NAROD NAPOKON PROGLEDAO, da mu je dosta lazi, prevare, laznih diploma, nesposobnih ministara, starleta u skupstini, otvaranja deonice puta od 500 metara, javnih wc-a i butika. Dovodjenje "investitora" kome gradjani placaju da otvori fabriku, iz budzeta dobije 1000 evra po radnom mestu na kome ce raditi radnici za 200 evra, srbija finansira radnu snagu nekom italijanu... Pa gde to ima... "Investitor" dobije besplatnu radnu snagu, besplatno halu na koriscenje, besplatno struju i srpske resurse. Pa gde je tu strana investicija, koliko ja vidim srbija investira da bi se neki stranac bogatio. SRAMOTA...SRAMOTA

izdajnik i strani plaćenik

pre 8 godina

Plaćena anketa, sve te agencije imaju svoju tarifu.
Za dobar honorar, predviđali su ubedljivu pobedu Tadića 2012 iako se u društvu osećalo koliko je to nerealno.
Ipsos ponovo broji pare, a ostali neka uključe svoj mozak.
Kome je danas život bolji nego pre četiri godine, taj i treba da glasa za "vodju".
Kome je gore, a takvih je najveći broj taj će glasati protiv njega.
Onaj koji sada živi lošije, a glasa za ovu vlast, taj neka vidi sam sa sobom zašto je mazohista.
I naravno, veliki pozdrav za botove sendvičare, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Llewellyn

pre 8 godina

Verujem da je ovo tacno i po ko zna koji put kazem da ovaj narod zasluzuje sve lose sto mu se desava, pa cak i gore. Nismo mi najsiromasniji u Evropi zato sto nemamo srece, nego zato sto nam je nekvalitetno stanovnistvo - los mentalni sklop i nizak IQ.

Može biti samo je*an

pre 8 godina

Gde li su ovi radili ovo istraživanje..
U glavnom odboru naprednjaka..??
A možda među novozaposlenim u javnim preduzećima....
Ovi ne bi prošli Nešin poligraf....

Nedjo sa Manjace

pre 8 godina

Naravno da cu da glasam za SNS i njihovu koaliciju.
Da im se zahvalim za prelepu, uzbudljivu i u obilju provedenu mladost od 1992 do 1999. godine, za očevih 2,5 godine na ratištu i za 0 dinara penzije moje majke.

Zadužili su me i oni i njihovi koalicioni partneri za dva života.

SerBrmbota

pre 8 godina

Prodajes maglu analiticaru . Kolko placaju nazadnjaci za ovakve gluposti ? Naruceno istrazivanje ili vi i ja ne zivimo u istoj Srbiji ? Ja znam mnogo ljudi ali bukvalno ni jednoga ko voli Vucica i SNS , stavise gadi im se , muka im je kada ga cuju i njega i njegove cirkuzante i papagaje . I kao prvo jedini cilj ovih izmisljenih istrazivanja je da se demoralisu glasaci i da ne izlaze na izbore . U smislu procitamo ovu glupost i pomislimo ,, Sta ja mogu da menjam kad on ima 50posto "....E pa nema ! On ima samo gomilu lazova oko sebe , demagoga i spin mahera , ali slabiji je nego ikada pre ! I zato SVI na IZBORE !!! protiv SNS!!

rade

pre 8 godina

Analiticar amater, da ne kazemo placenik...

"Na pitanje da li bi šira koalicija (DS, LDP, SDS) osvojila više glasova od rezultata koji bi osvojili nastupom u takozvane dve kolone, Uljarević kaže da se u istraživanjima se ne vidi značajan sinergijski efekat od udruživanja te tri stranke "i rezultat te koalicije bi se vrteo oko prostog zbira glasova koje bi osvojile pojedinačno"."

Sira koalicija pomenutih stranaka moze da ima vise ili manje glasova u odnosu na "prost zbir glasova koje bi osvojile pojedinacno". Nikako isti. U prvom primeru njihovi glasaci bi "prepoznali trenutak za udruzivanje", a u drugom dobar deo glasaca bi odustao od podrske usled animoziteta koji vlada medju pomenutim strankama.

Pretor

pre 8 godina

"...U odnosu na januar 2014. SNS ima oko 320.000 više birača i kreće u kampanju sa boljom polaznom osnovom nego na prethodnim izborima". Nauka se razlikuje od šarlatanstva zato što se do nekih rezultata stiže određenim naučno dokazanim metodama. Po ovome vlada je povećala penzije, plate, radna mesta... za 320.000 birača. Da li neko zna da li se ova cifra može uvećati na osnovu obećanja od 2014 do danas?

bolt

pre 8 godina

jel' to srpski narod podrzava onog koji je za njega rekao da je lenj,nesposoban i zatucan,koji je doveo veci deo stanovnistva na ivicu gladi.......vrhunac mazohizma..nevidjen u svetu..jos kad bi mogao da se smanji broj stanovnika,a da se povecaju doprinosi,porezi.....teska bolest...

Milan

pre 8 godina

Naravno kad vest objavljuje sns agencija ili su to oni što idu od vrata do vrata da maltretiraju narod.U mojoj zgradi od nas 45,dvoje je za vođu.Toliko o njegovoj popularnosti

Василије

pre 8 godina

По броју ботова одмах иза СНС и ДС су ботови ДОСТА ЈЕ БИЛО!!!


Смешни су и једни и други и трећи.

Гласајте ако вам се гласа.
Апстинирајте ако вам се апстинира


али немојте нас смарати вашим агитовањем

Paranoid

pre 8 godina

Nisam baš siguran samo ja (a ima na stotine ljudi koji su to isto potvrdili) sam iz razgovora sa dosta ljudi zaključio da im je ovih ex radikala preko glave jer ugnjetavaju narod već 4 godine ponavljam rezultati neće biti isti jer će intelektualci koji su prevareni da se jave kako videćete

Marko

pre 8 godina

A koliki je postotak opredeljenih? Ako je 40-50% to mu, prostom matematikom, dodje do 20-25% ukupnog birackog tela. Odnosno, svaki 5 ili 4 covek odlucuje o sudbini preostalih. A to je vec porazavujuce. Demokratija je uredjenje u kojem je glas 3 idiota vazniji od 2 intelektualca. Zato smo i tu gde jesmo. Ako uzmemo stopu nepismenosti i niske obrazovanosti u obzir jasno je da jedan covek koji nema Osnovnu skolu a koji glasa sa SNS nadjaca 4 studentski obrazovanih ljudi koji ne glasaju.

mickey

pre 8 godina

nije strašno kad se krade. na to smo navikli, donekle je i očekivano. sve vlasti su nas naučile tome.

strašno je što ono ste uradili na najnižem nivou, kod običnih ljudi. ubili narodu volju, ubili u pojam, strašno je što ste kurire, sekretarice, promovisali da budu menadžeri, direktori, zamenici direktora, što školovani ljudi ne mogu da rade u svojoj struci, što rade najgore poslove sa fakultetima za smešne pare...

samo se zapitajte - da li želite da vaša deca završavaju fakultete i žive u srbiji, da bi radila za 300 evra, a onda pritom još i da ih šikaniraju botovi, partijski činovnici, nepismeni, itd itd.

ovde je najgore od svega što nije bitno o kojoj stranci je reč.
SVI SU ISTI!

NIKAD VIŠE NA IZBORE!

Mikoli

pre 8 godina

Botici taj vas SNS je i prosli put mogao samostalno da formira vladu, ali nije. Znamo svi vrlo dobro zasto. Mislim da je tuzna realnost sto ce naprednjaci ponovo dobiti ubedljivo izbore, tako da nam sledi bar jos 4-5 godina slusanja velikog vodje kako ce nam biti bolje. Ko zna, mozda bude opet povecanje plata i penzija za istorijskih 1.27%

pamet u glavu

pre 8 godina

Rezultati ce zavisiti samo od pameti ovog naroda.A ova ista agencija je 2012. dala prednost Tadicu 20%, narod masovno nije izasao i strefila nas ova elementarna nepogoda.

10 dana kampanje kazes?

pre 8 godina

Da li je realno da su od prvih 62 komentara, svih 62 pisani od strane botova? Lice jedan na drugi kao jaje jajetu. Naravno, moju konstataciju necete objaviti, ali nema veze, bitno da je Vodja zadovoljan time kako mu odradjujete predizbornu kampanju...

Jesenska

pre 8 godina

Избори ће показати да овај народ нема селективно памћење, односно да новом ДОСу нисмо заборавили оно шта су нам и оно шта нам нису све урадили.

manga

pre 8 godina

Majko mila koliko botova, mozak da ti eksplodira od generisanih poruka. Ako je neko gledao film "Oni žive" (They live) setiće se subliminarnih poruka koje su plasirane običnim građanima od strane vanzemaljske civilizacije, zvuči poznato?

Ceca

pre 8 godina

Uglavnom istrazivanja ne grese puno, SNS i SPS su sigurne, dok se drugi moraju udruziti zbog prelaska cenzusa. Bice dosta zanimljivo do samog kraja.

Don Kihot

pre 8 godina

Smanjene subvencije sa 12.000 na 4.000 RSD

Isprani mozgovi, vi sto pričate tj. sto vam je rečeno da pričate da je bolje, da ovaj vaš Veliki Vodja radi dobro, najbolje itd. itd. uzmite na primer i pročitajte vest pod ovim naslovom i malo razmislite svojom glavom, za promenu. Pa se onda javite. Ovakvih vesti ima i naslova ima mnogo.
P.S.
Takve statistike je i "imao" i Tadić i žuti.

jasta

pre 8 godina

Tezina "ankete" Ipsosa je koliko i gundjanja moje babe na pendzeru. Ali gundjanje moje babe je revnosnije jer su joj ipak neustavno skinuli sa penzije. Samo proverite ko vodi Ipsos i sve ce vam biti jasno.

Dosta je bilo

pre 8 godina

Ma da sigurno. Živim za dan kada ću da im vidim face posle izbora, a oni ispod polovine onog što sami predviđaju. Lično znam da su doživeli fijasko sa kampanjom SIGURAN GLAS, tako da samo napred narode olovke u ruke

zagor

pre 8 godina

to bi znacilo da im je skocio rejting od proslih izbora. da li iko od "neopredeljenih" veruje u to :)
smanjene plate i penzije, povecana nezaposlenost, porasla politicka i ekonomska neizvesnost, nanizale se afere sa ministrima, bracom i sestrama, gradonacelnicima i infrastrukturnim projektima, a njima porastao rejting.
a da, pa to je zbog svih ispunjenih obecanja o tome da su doveli toliko mnogo stranih investitora i otvorili radna mesta i uspeli da iskoriste sankcije EU prema rusiji i povecaju izvoz tamo nekoliko puta. jesu li?
:D

Hrabro Srce

pre 8 godina

SNS prosto ima disciplinovane birace i tu je u velikoj prednosti, a svemu tome je doprinela konzistentna politika prvog coveka Vlade srbije.

Maua

pre 8 godina

A opredeljenih imas 15% ...
Kako da se opredelis kada ti je izbor bivsi radikal i gle cuda promenise zivotna ubedjenja (samo od sebe) hahah
I drugi izbor su demokrate koje su propustile sansu posle 2000 i onda se samounistile i

milan

pre 8 godina

Ova vest govori sve sama po sebi, ali znam da ce uvek biti onih koji govore o montiranju ovakvih stvari sto je naravno jedna velika patoloska laz. Srbija zna ko zeli da je vodi i tako je i sada

samo tetki da odnesem lek

pre 8 godina

ma da,kako da ne! ja u svojoj okolini od barem 300 ljudi ne znam NI JEDNOG koji će dati glas nazadnjacima tako da stfu ipsos!

Maksa

pre 8 godina

I da izadju svi na izbore koji su upisani u biracke spiskove njih 4,4 miliona, polovina biraca su clanovi ili simpatizeri SNS-a a ostalo bi se podelilo srazmerno ostalim strankama ili koalicijama.

Damir

pre 8 godina

Grešite. Ja sam prošli put bio neopredeljen. Ovog puta izlazim na izbore ali ne glasam ni za prošle ni za sadašnje. Računica vam veoma pogrešna.

Веља

pre 8 godina

Опет муљате...од 500 људи са којима сам у контакту само је ЈЕДАН рекао да ће гласати за снс...

Danijel

pre 8 godina

Srpska Napredna Stranka sa 1800000 glasaca moze mirno da spava, i da bude veca izlaznost od 65% ne verujem da bi SNS izgubio izbore kao sto kazu iz DS-a.

Lilly

pre 8 godina

Narod ne voli neradnike! Ds je vladala Srbijom, za to vreme, osim sto je prezaduzila i opljackala Srbiju, nista uradila nije, iza sebe nije ostavila nijedan vidan rezultat kojim bi mogla da se pohvali! Zato ce na izborima biti ispod cenzusa!!

nemanja

pre 8 godina

I onda se pojavi neki indijanac i plasira price o botovima, dok su recimo ovo stvari koje ne mogu da se namontiraju, i onda ko je tu lud? Srbija je prepoznala pravi put i ide njime

Dragan

pre 8 godina

ovo je samo dokaz da je od proslog mandata uradjeno dosta toga i da poverenje koje gradjani imaju u vladu i premijera moze da bude samo vece. Svaka cast

petar

pre 8 godina

Svi znaju da je tako, ali jos uvek ima nekih raspalih pokusaja koji pokusavaju da stvore pogresnu sliku o tome, ljudi jednostavno znaju za koga glasaju to nije slucajno

Hromi

pre 8 godina

Kakva laz! Uostalom videce se posle izbora. ;) Bitno je samo da svi izadjemo da glasamo, jer sto nas vise bude bilo, ovaj ce da dobije manji procenat. Vreme je da se mi razocarani, uspavani, beli listici i ostali vratimo na glasacka mesta i oduvamo ove prevarante i parazite! DOSTA JE BILO!

Njegos

pre 8 godina

Recimo da su ove brojke najrealniji pokazatelj toga sta gradjani Srbije zele i kojim putem zele da krenu i dalje. Mislim da su ljudi prepoznali pravilno vodjenje drzave i da to podrzavaju

Matematik

pre 8 godina

Na izbore izlazi oko 50% birača, od toga SMS-u blizu pola opredeljenih, dakle bednih dvadesetak odsto. Vučiću odlazi - svi ostali ti zvižde i jedva čekaju da ti vide leđa.

Domaćin

pre 8 godina

Stvar je jednostavna: potpuno je svejedno ko će pobediti na izborima. Ko god da pobedi, radnici će u fabrikama otvorenim od novaca poreskih obveznika raditi 6 dana u nedelji po 10 sati dnevno za 25.000din. Ekonomija će biti vođena po diktatu MMF, SB i krupnog kapitala, u njihovom interesu a ne interesu naroda. Oni koji su pokrali narodne pare i dalje će uživati na slobodi, a oni koje je partija zaposlila i dalje će imati "radno mesto" na kojem će primati apanažu. Ne treba niko da izađe na izbore, već treba narod da izađe na ulice i najuri g*vnjivom motkom bukvalno sve koji su od 2000. do danas makar i omirisali vlast.

Olos je na vlasti

pre 8 godina

SN S i Vucic nemaju podrsku kakvu zamisljaju.Ogromna vecina naroda je protiv javasluka koji je trenutno na delu.Ovo je nesposobna i nepismena vlast,koja izmislja i velica kojekakkve gluposti zarad varanja nepismenih glasaca.

Vojvođanin

pre 8 godina

E moj Marko, proda se i ti za šaku dinara....jako ti je istraživanje, mlatiš praznu slamu!!!
Da li sam ja površno pročitao tekst ili si ti slučajno (ili jako namerno) potpuno zaboravio na DOSTA JE BILO - Saša Radulović?

Nema veze, sačuvapo sam ovaj tekst, jer će upravo to biti moj prvi komnetar nakon objavljivanja izbornih rezultata, čisto da se vidi koliko Marko nema pojma. A onda Marko više ne može da se bavi ovim sa čime se bavi jer je prosto loš u toj oblasti i red je da posao prepusti nekom stručnijem od sebe!!!

milan

pre 8 godina

Ova vest govori sve sama po sebi, ali znam da ce uvek biti onih koji govore o montiranju ovakvih stvari sto je naravno jedna velika patoloska laz. Srbija zna ko zeli da je vodi i tako je i sada

petar

pre 8 godina

Svi znaju da je tako, ali jos uvek ima nekih raspalih pokusaja koji pokusavaju da stvore pogresnu sliku o tome, ljudi jednostavno znaju za koga glasaju to nije slucajno

Danijel

pre 8 godina

Srpska Napredna Stranka sa 1800000 glasaca moze mirno da spava, i da bude veca izlaznost od 65% ne verujem da bi SNS izgubio izbore kao sto kazu iz DS-a.

Maksa

pre 8 godina

I da izadju svi na izbore koji su upisani u biracke spiskove njih 4,4 miliona, polovina biraca su clanovi ili simpatizeri SNS-a a ostalo bi se podelilo srazmerno ostalim strankama ili koalicijama.

Dragan

pre 8 godina

ovo je samo dokaz da je od proslog mandata uradjeno dosta toga i da poverenje koje gradjani imaju u vladu i premijera moze da bude samo vece. Svaka cast

sinjor

pre 8 godina

Pajtićeva izjava, da će ako na izbore izađe 65% upisanih birača, to srušiti Vučića, je potpuno neosnovana. Sva istraživanja ukazuju na drugačiji scenario, a samo se on zanosi svojom pričom.

nemanja

pre 8 godina

I onda se pojavi neki indijanac i plasira price o botovima, dok su recimo ovo stvari koje ne mogu da se namontiraju, i onda ko je tu lud? Srbija je prepoznala pravi put i ide njime

Njegos

pre 8 godina

Recimo da su ove brojke najrealniji pokazatelj toga sta gradjani Srbije zele i kojim putem zele da krenu i dalje. Mislim da su ljudi prepoznali pravilno vodjenje drzave i da to podrzavaju

Hrabro Srce

pre 8 godina

SNS prosto ima disciplinovane birace i tu je u velikoj prednosti, a svemu tome je doprinela konzistentna politika prvog coveka Vlade srbije.

Ceca

pre 8 godina

Uglavnom istrazivanja ne grese puno, SNS i SPS su sigurne, dok se drugi moraju udruziti zbog prelaska cenzusa. Bice dosta zanimljivo do samog kraja.

lepotan

pre 8 godina

Najpoštenije bi bilo da svako izađe sa samostalnom listom, pa da se jasno vidi ko je na kom nivou. Verujem da onda niko sem naprednjaka ne bi bio iznad crte.

Marinko

pre 8 godina

Narod u Srbiji se uverio u politiku koju vodi SNS i premijer Vučić i da isključivo rade u interesu Srbije i svih gradjana i iz tog razloga će ogromna većina gradjana da da podršku SNS-u!

SerBrmbota

pre 8 godina

Prodajes maglu analiticaru . Kolko placaju nazadnjaci za ovakve gluposti ? Naruceno istrazivanje ili vi i ja ne zivimo u istoj Srbiji ? Ja znam mnogo ljudi ali bukvalno ni jednoga ko voli Vucica i SNS , stavise gadi im se , muka im je kada ga cuju i njega i njegove cirkuzante i papagaje . I kao prvo jedini cilj ovih izmisljenih istrazivanja je da se demoralisu glasaci i da ne izlaze na izbore . U smislu procitamo ovu glupost i pomislimo ,, Sta ja mogu da menjam kad on ima 50posto "....E pa nema ! On ima samo gomilu lazova oko sebe , demagoga i spin mahera , ali slabiji je nego ikada pre ! I zato SVI na IZBORE !!! protiv SNS!!

Jovan

pre 8 godina

Mislim da ce neopredeljeni glasaci glasati ovog puta za SNS,to su visokoobrazovani glasaci koji nisu glasali 2014-te jer nisu verovali u reformsku politiku,a veoma manji broj onih koji su glasali za SNS nece izaci ili ce glasati za drugu opciju.I mislim da ce SNS imati oko 50-55% glasova

Bot Insajder

pre 8 godina

Ovakav rezultat SNS ne može da ostvari ni u jednom svom Opštinskom odboru ili Gradskom odboru u Srbiji. Mnogi su "učlanjeni" u SNS radi zapošljenja ili povlastica, a glasaju SRS, SPS ili DS.

OVO JE nebeski SPIN......DA SE LJUDI ODVRATE OD IZLASKA NA IZBORE (..jer se sve već zna, oni pobeđuju sigurno...) A, ustvari Vučić je u ogromnoj panici i dao je nalog da se masovno učlanjuje i Kurta i Murta i da se krene sa zastrašivanjem i agitacijom jer je trenutni rejting SNS-a 29,4% na izlaznost od 57%. To ONI dobro znaju pa ih je uhvatila panika zbog nedela koje su činili..

Ipsos lapsus

pre 8 godina

Javni dug na dan:
01.05.2012 ~ € 15,507,800,000 (dolazak sns na vlast)
31.12.2012 ~ € 18,193,900,000
31.12.2013 – € 20,664,479,379
31.12.2014 – € 23,197,492,981
31.12.2015 – € 25,239,778,440
To je povecanje od ~63.00% ili €9,731,978,440.

Odnos Javni Dug/BDP renutno iznosi 75.5% u poredjenju sa 45.4% na pocetku 2012.

Savo Guzina

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da čak 50 odsto opredeljenih birača u Srbiji ne podržava aktuelnog premijera Aleksandra Vučića!? Prema ovom istraživanju, u proseku svaki drugi čovek u Srbiji, koji može biti i neko od članova vaše ili moje porodice, ima nešto protiv premijera. Preti li nam to uskoro jednoumlje u nepodržavanju Vučića od strane ovih likova?

Svi mi zdravorazumski ljudi koji podrzavamo politiku SNS-a, ulazak Srbije u EU kao i otcepljenje od KiM, treba da se zabrinemo s obzirom na to kakvi sve ljudi žive u našem okruženju.

Goran

pre 8 godina

Ljudi, naprednjaci su 2012.godine nasledili zemlju u haosu, pred bankrotom, nije bilo lako sačuvati zemlju od pada u finansijski ambis.
(Sirgijan, 2. februar 2016 11:41)

Hajde ne maltaraj! Svaka vlada od 90-tih godina je "nasledjivala zemlju u haosu, pred bankrotom" i svaka ju je ostavljala u jos vecem haosu, da se razumemo. Jedina vlada koja je bila sposobna da uradi bar nesto je ona Djindjiceva, ali njega smo ubili, posto je bio previse dobar ... ni nalik na prosecnog Srbina. Eto, Toma i Alek lice na vas, pa glasajte za njih dok ne pocrkamo svi (osim njih, naravno).

Nedjo sa Manjace

pre 8 godina

Naravno da cu da glasam za SNS i njihovu koaliciju.
Da im se zahvalim za prelepu, uzbudljivu i u obilju provedenu mladost od 1992 do 1999. godine, za očevih 2,5 godine na ratištu i za 0 dinara penzije moje majke.

Zadužili su me i oni i njihovi koalicioni partneri za dva života.

Lilly

pre 8 godina

Narod ne voli neradnike! Ds je vladala Srbijom, za to vreme, osim sto je prezaduzila i opljackala Srbiju, nista uradila nije, iza sebe nije ostavila nijedan vidan rezultat kojim bi mogla da se pohvali! Zato ce na izborima biti ispod cenzusa!!

možda se objavi ovo

pre 8 godina

što se mene tiče može SNS i Vučić da imaju i 100% podrške naroda. činjenica ostaje da ovakav rejting pokazuje ne snagu Vučića i SNS-a, već pokazuje jednu jaku anomaliju u društvu, da ne može da se stigne do drugog mišljenja. a bude li Vučić pobedio, garantujem da Srbija neće opstati kao država, jer neće biti Srba, već samo SNS glasača i botova koji sa "razumevanjem napisanog lupaju minuse"

Milutin KV

pre 8 godina

I vrapcima na grani je jasno da bivsi,sadasnji novi Dos nema bas neke sanse. To je kao da coveku dajete da bira izmedju oronulog starog auta koji kupujete od 5-6 vlasnika i polovnog mladjeg koji kupujete od drugog vlasnika.

Olos je na vlasti

pre 8 godina

SN S i Vucic nemaju podrsku kakvu zamisljaju.Ogromna vecina naroda je protiv javasluka koji je trenutno na delu.Ovo je nesposobna i nepismena vlast,koja izmislja i velica kojekakkve gluposti zarad varanja nepismenih glasaca.

Uroš

pre 8 godina

Mišljenja sam da rezultati ankete govore da građani žele da SNS i Vučić započete reforme sprovedu do kraja što će značajno poboljšati ekonomsko stanje.

Vojvođanin

pre 8 godina

E moj Marko, proda se i ti za šaku dinara....jako ti je istraživanje, mlatiš praznu slamu!!!
Da li sam ja površno pročitao tekst ili si ti slučajno (ili jako namerno) potpuno zaboravio na DOSTA JE BILO - Saša Radulović?

Nema veze, sačuvapo sam ovaj tekst, jer će upravo to biti moj prvi komnetar nakon objavljivanja izbornih rezultata, čisto da se vidi koliko Marko nema pojma. A onda Marko više ne može da se bavi ovim sa čime se bavi jer je prosto loš u toj oblasti i red je da posao prepusti nekom stručnijem od sebe!!!

El Nebulozo

pre 8 godina

Odlike Srbije: Nameštene ankete i istraživanja, botovi i u poslednje vreme botovi kojima smeta što ih zovu botovi, visok procenat ljudi kojima možeš da serviraš svašta i oni će ti verovati...ima tu svega i svačega, uglavnom skoro ničeg pozitivnog.
Izadjite na glasanje ako ste nezadovoljni kao ja. Nemojte da vas obeshrabre ove ankete i mitinzi sa TVa(verujte, karavani autobusa se vozaju po Srbiji i prate Gospodara da popune hale i sale). Ako nećete da glasate za Čedu, Pajtića, Tadića...nemojte, nisu oni jedini na glasačkom listiću. Biće tu i neki ljudi koji do sada nisu vladali i nisu diskreditovani. I veruj mi, mnogo ljudi će glasati protiv SNSa, Ja znam barem 50 ljudi koji neće glasati za SNS a one koji će glasati, verujte, ne znam.

Marko Nis

pre 8 godina

Kakvo providno placeno istrazivanje. "Analiticaru" cak ni matematika ne ide bas od ruke... Kaze "ako izadje 60-65% upisanih u biracki spisak, to je 80-85% punoletnih gradjana...?! Jel on hoce da kaze da su u biracki spisak i maloletni, umrli, tj da onih sto su pobegli u inostranstvo a zavedeni u spisak ima 20%?!
Ako vodja nastavi svoju politiku jos 4 godine, bice takvih 80%! Zato svi na izbore i da mu vidimo ledja.
Dosta je bilo!

Može biti samo je*an

pre 8 godina

Gde li su ovi radili ovo istraživanje..
U glavnom odboru naprednjaka..??
A možda među novozaposlenim u javnim preduzećima....
Ovi ne bi prošli Nešin poligraf....

Pop

pre 8 godina

Nema tu neke velike rasprave, situacija je prilicno jasna; pitanje je jedino dal SNS ima preko 55%. Sto se ostalih tice, jedino pitanje cenzusa, i to sasvim zasluzeno, takav rejting je posledica delovanja njih samih, a ne SNSa, kako pokusavaju da plasiraju.

za ipsos lapsus

pre 8 godina

(Ipsos lapsus, 2. februar 2016 11:04)
E pa zato je Vujovic kao tako uspesan Ministar finansija dobio pride jos jedno ministarstvo.
Dugove nece da vraca Vucic, nego mi.

Matematik

pre 8 godina

Na izbore izlazi oko 50% birača, od toga SMS-u blizu pola opredeljenih, dakle bednih dvadesetak odsto. Vučiću odlazi - svi ostali ti zvižde i jedva čekaju da ti vide leđa.

građanstvo

pre 8 godina

Ja ne znam nikoga ko će da glasa za SNS, niti znam ikoga ko zna nekoga ko će da glasa za njih! Oni ipak glavni favoriti za ponovno osvajanje vlasti?!?!?! Malo mi to smrdi na izbore 1996 i Slobinu pobedu!

Paranoid

pre 8 godina

Nisam baš siguran samo ja (a ima na stotine ljudi koji su to isto potvrdili) sam iz razgovora sa dosta ljudi zaključio da im je ovih ex radikala preko glave jer ugnjetavaju narod već 4 godine ponavljam rezultati neće biti isti jer će intelektualci koji su prevareni da se jave kako videćete

bolt

pre 8 godina

jel' to srpski narod podrzava onog koji je za njega rekao da je lenj,nesposoban i zatucan,koji je doveo veci deo stanovnistva na ivicu gladi.......vrhunac mazohizma..nevidjen u svetu..jos kad bi mogao da se smanji broj stanovnika,a da se povecaju doprinosi,porezi.....teska bolest...

izdajnik i strani plaćenik

pre 8 godina

Plaćena anketa, sve te agencije imaju svoju tarifu.
Za dobar honorar, predviđali su ubedljivu pobedu Tadića 2012 iako se u društvu osećalo koliko je to nerealno.
Ipsos ponovo broji pare, a ostali neka uključe svoj mozak.
Kome je danas život bolji nego pre četiri godine, taj i treba da glasa za "vodju".
Kome je gore, a takvih je najveći broj taj će glasati protiv njega.
Onaj koji sada živi lošije, a glasa za ovu vlast, taj neka vidi sam sa sobom zašto je mazohista.
I naravno, veliki pozdrav za botove sendvičare, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Dosta je bilo

pre 8 godina

Ma da sigurno. Živim za dan kada ću da im vidim face posle izbora, a oni ispod polovine onog što sami predviđaju. Lično znam da su doživeli fijasko sa kampanjom SIGURAN GLAS, tako da samo napred narode olovke u ruke

Веља

pre 8 godina

Опет муљате...од 500 људи са којима сам у контакту само је ЈЕДАН рекао да ће гласати за снс...

Milan

pre 8 godina

Naravno kad vest objavljuje sns agencija ili su to oni što idu od vrata do vrata da maltretiraju narod.U mojoj zgradi od nas 45,dvoje je za vođu.Toliko o njegovoj popularnosti

Hromi

pre 8 godina

Kakva laz! Uostalom videce se posle izbora. ;) Bitno je samo da svi izadjemo da glasamo, jer sto nas vise bude bilo, ovaj ce da dobije manji procenat. Vreme je da se mi razocarani, uspavani, beli listici i ostali vratimo na glasacka mesta i oduvamo ove prevarante i parazite! DOSTA JE BILO!

Живела Србија

pre 8 godina

Ботовски крешендо. Већину коментара написало је неколико људи, што се види по стилу и скромном речнику. Бесмислено и провидно. Досадили сте и Богу и народу, болесници једни. Једва чекам да вам видим леђа. Престанете да мучите овај народ, изроди неписмени и бахати. Носите се и ви и ваш поремећени вођа у три лепе.

Radisa

pre 8 godina

Narod ceni postenje, rad i zalaganje.
(Nina, 2. februar 2016 16:52

BRAVO NINA! Zato će SNS neslavno na smetlište istorije!!!

Akademska Čestitost FTW!

Damir

pre 8 godina

Grešite. Ja sam prošli put bio neopredeljen. Ovog puta izlazim na izbore ali ne glasam ni za prošle ni za sadašnje. Računica vam veoma pogrešna.

dzara

pre 8 godina

Amatersko i fingirano istraživanje. Ovo "istraživanje" ima za cilj samo jedno, a to je da se ne pominje pokret Dosta je bilo - Saša Radulović, koji je jedini adut slobodoumnog mislećeg poštenog naroda. Svi ostali iz opozicije su blizu onoga što je navedeno, svi, osim ovog pokreta koji nije ni spomenut. Zbog toga je ovo "istraživanje" namešteno. Amatersko je zbog toga što se nigde ne pominje veličina uzorka. Postoji jedna izreka koja je ovom prilikom iskorišćena, a glasi: Statistika naša dika, što poželiš, to naslika...

Pedja

pre 8 godina

Citam komentare botova, toliko ih je da je to jadno, sve je ociglednije da av NEMA PODRSKU GRADJANA, samo saka placenika koji pokusavaju da ostave privid da je av jos uvek aktuelan. Time samo dokazuje da je pao na najnize grane i da je NAROD NAPOKON PROGLEDAO, da mu je dosta lazi, prevare, laznih diploma, nesposobnih ministara, starleta u skupstini, otvaranja deonice puta od 500 metara, javnih wc-a i butika. Dovodjenje "investitora" kome gradjani placaju da otvori fabriku, iz budzeta dobije 1000 evra po radnom mestu na kome ce raditi radnici za 200 evra, srbija finansira radnu snagu nekom italijanu... Pa gde to ima... "Investitor" dobije besplatnu radnu snagu, besplatno halu na koriscenje, besplatno struju i srpske resurse. Pa gde je tu strana investicija, koliko ja vidim srbija investira da bi se neki stranac bogatio. SRAMOTA...SRAMOTA

pamet u glavu

pre 8 godina

Rezultati ce zavisiti samo od pameti ovog naroda.A ova ista agencija je 2012. dala prednost Tadicu 20%, narod masovno nije izasao i strefila nas ova elementarna nepogoda.

samo tetki da odnesem lek

pre 8 godina

ma da,kako da ne! ja u svojoj okolini od barem 300 ljudi ne znam NI JEDNOG koji će dati glas nazadnjacima tako da stfu ipsos!

Don Kihot

pre 8 godina

Smanjene subvencije sa 12.000 na 4.000 RSD

Isprani mozgovi, vi sto pričate tj. sto vam je rečeno da pričate da je bolje, da ovaj vaš Veliki Vodja radi dobro, najbolje itd. itd. uzmite na primer i pročitajte vest pod ovim naslovom i malo razmislite svojom glavom, za promenu. Pa se onda javite. Ovakvih vesti ima i naslova ima mnogo.
P.S.
Takve statistike je i "imao" i Tadić i žuti.

zagor

pre 8 godina

to bi znacilo da im je skocio rejting od proslih izbora. da li iko od "neopredeljenih" veruje u to :)
smanjene plate i penzije, povecana nezaposlenost, porasla politicka i ekonomska neizvesnost, nanizale se afere sa ministrima, bracom i sestrama, gradonacelnicima i infrastrukturnim projektima, a njima porastao rejting.
a da, pa to je zbog svih ispunjenih obecanja o tome da su doveli toliko mnogo stranih investitora i otvorili radna mesta i uspeli da iskoriste sankcije EU prema rusiji i povecaju izvoz tamo nekoliko puta. jesu li?
:D

Mikoli

pre 8 godina

Botici taj vas SNS je i prosli put mogao samostalno da formira vladu, ali nije. Znamo svi vrlo dobro zasto. Mislim da je tuzna realnost sto ce naprednjaci ponovo dobiti ubedljivo izbore, tako da nam sledi bar jos 4-5 godina slusanja velikog vodje kako ce nam biti bolje. Ko zna, mozda bude opet povecanje plata i penzija za istorijskih 1.27%

Marko

pre 8 godina

A koliki je postotak opredeljenih? Ako je 40-50% to mu, prostom matematikom, dodje do 20-25% ukupnog birackog tela. Odnosno, svaki 5 ili 4 covek odlucuje o sudbini preostalih. A to je vec porazavujuce. Demokratija je uredjenje u kojem je glas 3 idiota vazniji od 2 intelektualca. Zato smo i tu gde jesmo. Ako uzmemo stopu nepismenosti i niske obrazovanosti u obzir jasno je da jedan covek koji nema Osnovnu skolu a koji glasa sa SNS nadjaca 4 studentski obrazovanih ljudi koji ne glasaju.

Botbuster

pre 8 godina

Ljudi, naprednjaci su 2012.godine nasledili zemlju u haosu, pred bankrotom, nije bilo lako sačuvati zemlju od pada u finansijski ambis.
(Sirgijan, 2. februar 2016 11:41)

Tako je, druže bote! A sačuvali su je od "pada u finansijski ambis" i bankrota tako što su za nepune četiri godine uvećali spoljni dug za preko 10 milijardi evra!

Prema zvaničnim podacima, spoljni dug Srbije je danas 75% BDP, iako PO ZAKONU ne bi smeo da pređe 45%!

Što se mene tiče, mnogo fala SNS-u na tolikom trudu i izgaranju, ali ja ipak nekako mislim da je SNS (i njihovi botovi, naravno) sasvim dovoljno "čuvao" Srbiju i da je došlo vreme da se malo odmori i taj važan posao prepusti nekom drugom.

Ukratko, dosta je bilo!!!

Jesenska

pre 8 godina

Избори ће показати да овај народ нема селективно памћење, односно да новом ДОСу нисмо заборавили оно шта су нам и оно шта нам нису све урадили.

Misko

pre 8 godina

Visokoobrazovani se secaju ko je Vucic, a oni mladji znaju da izgooglaju na You Tube njegove govore. Oni misle da novinari ne klece, vole da gledaju Kesica, zao im je sto vise nema Olie Beckovic i Dareta i Mareta, osecaju se psihicki uguseno i slomljeno i jedva cekaju da ovu posast posalju na smetliste istorije...

Domaćin

pre 8 godina

Stvar je jednostavna: potpuno je svejedno ko će pobediti na izborima. Ko god da pobedi, radnici će u fabrikama otvorenim od novaca poreskih obveznika raditi 6 dana u nedelji po 10 sati dnevno za 25.000din. Ekonomija će biti vođena po diktatu MMF, SB i krupnog kapitala, u njihovom interesu a ne interesu naroda. Oni koji su pokrali narodne pare i dalje će uživati na slobodi, a oni koje je partija zaposlila i dalje će imati "radno mesto" na kojem će primati apanažu. Ne treba niko da izađe na izbore, već treba narod da izađe na ulice i najuri g*vnjivom motkom bukvalno sve koji su od 2000. do danas makar i omirisali vlast.

10 dana kampanje kazes?

pre 8 godina

Da li je realno da su od prvih 62 komentara, svih 62 pisani od strane botova? Lice jedan na drugi kao jaje jajetu. Naravno, moju konstataciju necete objaviti, ali nema veze, bitno da je Vodja zadovoljan time kako mu odradjujete predizbornu kampanju...

Llewellyn

pre 8 godina

Verujem da je ovo tacno i po ko zna koji put kazem da ovaj narod zasluzuje sve lose sto mu se desava, pa cak i gore. Nismo mi najsiromasniji u Evropi zato sto nemamo srece, nego zato sto nam je nekvalitetno stanovnistvo - los mentalni sklop i nizak IQ.

manga

pre 8 godina

Majko mila koliko botova, mozak da ti eksplodira od generisanih poruka. Ako je neko gledao film "Oni žive" (They live) setiće se subliminarnih poruka koje su plasirane običnim građanima od strane vanzemaljske civilizacije, zvuči poznato?

Radisa

pre 8 godina

Reprezentativan uzorak u telefonskoj anketi? 95% mladih više i ne zna kako izgleda fiksni telefon, a kamoli da ucestvuje u ovakvim anketama. Jesu zvali na mobilni mozda? Šta je sa onima koji rade kod privatnika, ili su i sami privatnici? Jesu i njih zvali, kad, kad rade 12hx6dana?
Uostalom, jel zna neko nekog koga su zvali iz Ipsosa da odgovara na pitanja?

Savo Guzina

pre 8 godina

@Savo Guzina
Bravo druze, suze mi idu na oci koliko se smejem, ladno ti botovi dali pluseve. Gde ih samo nalaze tako pametne?

To mi je i bio cilj, da isprovociram isprane mozgove i uspeo sam! Ladno sam dobio pluseve iako sam naveo da se 'mi iz SNS-a', zalazemo za otcepljneje KiM, gej brakove, EU bez alternative i sl.

pops

pre 8 godina

Nema sumnje da ce veca izlaznost(ako je bude) omoguciti sns-u da sam formira vladu ako to pozeli.
(Dragi, 2. februar 2016 09:16)
#####
Ovoliki broj glasaca je isljucivo zbog dobrog obavljanja posla.
(Dragisa, 2. februar 2016 09:15)
#####
Vlada je uradila sve sto je rekla da ce uraditi za dobrobit Srbije i njenih gradjana tako da slobodno mogu da ocekuju veliku podrsku.
(Dragance, 2. februar 2016 09:14)



Dragance kreativan u smisljanju imena koliko i u smisljanju komentara :D :D botovi, film da se snimi o vama!

ispran mozak

pre 8 godina

hahahaha, ala brze-bolje nalupase botovi minuse Savi. Prvo ga obasipali plusevima!

U moru botovskih komentara jedini je njegov bio u plusu, jer botovi vrlo sporo kapiraju.

debli Peca

pre 8 godina

Svi podrzavaju SNS jer su oni jedini koji su nesto uradili za drzavu.
(gg, 2. februar 2016 13:23)


Prefarbali prokop potrosivsi 23 milijarde eura dobro za drzavu? A to sto te lazu kako otvaraju tvornice koje vec rade 5 godina? Jel' to nesto?

jasta

pre 8 godina

Tezina "ankete" Ipsosa je koliko i gundjanja moje babe na pendzeru. Ali gundjanje moje babe je revnosnije jer su joj ipak neustavno skinuli sa penzije. Samo proverite ko vodi Ipsos i sve ce vam biti jasno.

Aster Blistok

pre 8 godina

Ako ce nam se buducnost uredjivati namestenim anketama i botovskim komentarima tipa "subjekt-pravopisna greska-predikat" onda stvarno nismo bolje zasluzili.
Koliko puta treba otvarati istu tvornicu ili se slikati pored istog auto-puta da bi ljudi shvatili vise jednom?

Pretor

pre 8 godina

"...U odnosu na januar 2014. SNS ima oko 320.000 više birača i kreće u kampanju sa boljom polaznom osnovom nego na prethodnim izborima". Nauka se razlikuje od šarlatanstva zato što se do nekih rezultata stiže određenim naučno dokazanim metodama. Po ovome vlada je povećala penzije, plate, radna mesta... za 320.000 birača. Da li neko zna da li se ova cifra može uvećati na osnovu obećanja od 2014 do danas?

AH

pre 8 godina

@(Goran, 2. februar 2016 10:10)
"Sta li ce na ovo da odgovori Faktor plus?"

Mislim da će rezultat njihovog istraživanja biti bar 80% podrške SNS-u,oko 110 % podrške Vučiću lično,SPS negde oko cenzuza i svi ostali (samostalno ili udruženi) bez šanse da predju cenzus.Naravno,ovo samo ako izlaznost bude kao na predhodnim izborima.Svaki procenat izlaznosti više povećava rezultat naprednjaka za bar 10%! :)))

Maua

pre 8 godina

A opredeljenih imas 15% ...
Kako da se opredelis kada ti je izbor bivsi radikal i gle cuda promenise zivotna ubedjenja (samo od sebe) hahah
I drugi izbor su demokrate koje su propustile sansu posle 2000 i onda se samounistile i

I ti placas diplomu?

pre 8 godina

....jasno je da jedan covek koji nema Osnovnu skolu a koji glasa sa SNS nadjaca 4 studentski obrazovanih ljudi koji ne glasaju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 2. februar 2016 10:59)


"STUDENTSKI OBRAZOVANIH LJUDI " Vauuuu! A, sta ti je to? Nepismen si covece a usput ne znas ni sta si hteo reci!? Jer po tebi je svaki student = obrazovan? Jel i onaj sto je krenuo na fakultet pa napustio posle 4 dana? Pazi , i on je bio 4 dana STUDENTSKI OBRAZOVAN ... Ajme meni.... Pored Vas "Obrazovanih" nije ni cudo sto Vucic dobija i ove izbore :) , smem se kladiti u "glavu" .

da

pre 8 godina

Mislim da ce pad sns uslediti onog momenta kada se svi gradjani srbije uclane u Sns partiju i kada svima obecaju posao. E pa posto je to nemoguce da svi dobiju posao, pocece nezadovoljstvo medju clanovima Sns jer im nije ispunjeno ono sto je obecano i tad nastaje pad stranke. Ovako dok god oko pola miliona clanova, to je sve pozaposljavano u javnim preduzecima i ustanovama i mirni su jer ce svi oni glasati za njih i naravno njihova uza rodbina. Trebalo bi napraviti jedan opozicioni blok, da sve ostale stranke budu protiv Sns ali to je nemoguce. Glasovi ce da se rasipnu na milinon stranaka i opet ce sns dobiti izbore. Najveci gubitnik ovih izbora ce biti sps jer ce pasti ispod 10 posto i sigurno nece uci u vladu jer onda bi ispalo da se nisu ni morali odrzati izbori.

o...

pre 8 godina

Hahahah, ajde, konacno da se pojavi i neki drugi bot, a ne samo Vucicevi... Pohvale za trud, za usamljenog Mohikanca koji par dana "botuje" za Radulovica :)

Milos

pre 8 godina

Imate al malo sutra..BANDO lazljiva narode ovo je samo kreirano da demoralise narod da ne glasa, kaznite one koji su nam unistili 4 ipo godine zivota dosta je bilo sns bande

staford

pre 8 godina

28%podržava vladu. Opozicija ne postoji zato i mogu sa četvrtinom nisko obrazovanog stanovništva i ponekim botom da pričaju bajke kako ih narod podržava! NE PODRŽAVA VAS!Sve je stalo i tek će! Uvek kažemo da smo dotakli dno, ali bojim se da je ovo napreDNO, rupa bez dna! A dobiće još četiri godine vlasti!

rade

pre 8 godina

Analiticar amater, da ne kazemo placenik...

"Na pitanje da li bi šira koalicija (DS, LDP, SDS) osvojila više glasova od rezultata koji bi osvojili nastupom u takozvane dve kolone, Uljarević kaže da se u istraživanjima se ne vidi značajan sinergijski efekat od udruživanja te tri stranke "i rezultat te koalicije bi se vrteo oko prostog zbira glasova koje bi osvojile pojedinačno"."

Sira koalicija pomenutih stranaka moze da ima vise ili manje glasova u odnosu na "prost zbir glasova koje bi osvojile pojedinacno". Nikako isti. U prvom primeru njihovi glasaci bi "prepoznali trenutak za udruzivanje", a u drugom dobar deo glasaca bi odustao od podrske usled animoziteta koji vlada medju pomenutim strankama.

mickey

pre 8 godina

nije strašno kad se krade. na to smo navikli, donekle je i očekivano. sve vlasti su nas naučile tome.

strašno je što ono ste uradili na najnižem nivou, kod običnih ljudi. ubili narodu volju, ubili u pojam, strašno je što ste kurire, sekretarice, promovisali da budu menadžeri, direktori, zamenici direktora, što školovani ljudi ne mogu da rade u svojoj struci, što rade najgore poslove sa fakultetima za smešne pare...

samo se zapitajte - da li želite da vaša deca završavaju fakultete i žive u srbiji, da bi radila za 300 evra, a onda pritom još i da ih šikaniraju botovi, partijski činovnici, nepismeni, itd itd.

ovde je najgore od svega što nije bitno o kojoj stranci je reč.
SVI SU ISTI!

NIKAD VIŠE NA IZBORE!

shonerama

pre 8 godina

@Beli listići do pobede!
Sve se slazem sa tobom,ali ako ne glasamo,dzaba nam onda sto posle kukamo da nam je lose,izadjite na izbore,i pokazite sta mislite o sadasnjoj vlasti,koja je vec cetiri godine tu,a i dalje se zale na bivsu,koja je takodje bila veoma losa,ali ovi preterase,stalno neka povecanja,pa akcize,onda porezi.Mislim da ce pobediti SNS,ali sa otprilike oko 35%,i nadam se da ce izlaznost biti mnogo veca nego na proslim.Oni na svake dve godine menjaju vladu,zato sto nemaju kvalitetne ljude,onda lepo se svi sklonite sa vlasti.

Василије

pre 8 godina

По броју ботова одмах иза СНС и ДС су ботови ДОСТА ЈЕ БИЛО!!!


Смешни су и једни и други и трећи.

Гласајте ако вам се гласа.
Апстинирајте ако вам се апстинира


али немојте нас смарати вашим агитовањем

Beli listići do pobede!

pre 8 godina

Prvo da kazem da nisam bot i da Vučić sigurno ubedljivo pobedjuje na ovim izborima. Istrazivanje ISPOSa kao da nije radjeno nego se uzdamo u podatke od ranije. Ja sigurno necu glasati! Sledece godine presednički izbori, za dve godine opet parlamentarni izbori. Svaka čast Vučicu imaćemo izbore svake godine. Nema govora tu je on najači. Čemu su ovi izbori presudni? Osim da im pokazemo gde im je mesto sa 30% izašlih.

Na prosle parlamentarne izbore je izaslo 53% , u Beogradu 50,66%. Mogu beli listići i da pobede. Bez obzira ko pobedi, ako izlasnost iznosi samo oko 49%, nema takva vlada legitimitet nek se przi, posebno gradonačelnik Beograda. Verujem da ce da se lazira i falsira i da ce u Beogradu sigurno da nametnu 50%+1 glas.

Nek mi neki bot odgovri da li pristao da bude gradonačelnik Beograda sa izlasnošcu od 45%? Ha,ha,ha koga ja pitam to je mnogo bolje od sendviča.

gradjanin

pre 8 godina

Polaaaako! Da vidimo najpre šta će Vučić da uradi sa Šešeljom, Hag ga traži nazad. Šta god uradio, neće valjati, može i potpuno da ga uništi. Doći će maca na vratanca!

beli list iz Vojvodine

pre 8 godina

@Odnos Javni Dug/BDP renutno iznosi 75.5% u poredjenju sa 45.4% na pocetku 2012.
(Ipsos lapsus, 2. februar 2016 11:04) # Link komentara

Sredinom 2008. (Kostunica) evro je vredeo 76 dinara. 2012 vrednost evra je bila 110 din.
Koliko je SNS los makar podjednako losi su i oni koji bi sada da dodju na vlast.

saca

pre 8 godina

Kazu, posle hapsenja Miskovica skocio mu rejting. Pa sto taj Miskovic nije osudjen nego mu se isplacuje milionska odsteta od bespravnog lezanja u zatvoru-pritvoru. Sto je najgore takvih primera ima koliko hocete i nikom nista. Daju Krkobabicu Poste Srbije, on digne cene 80% i posle na svim televizijama se hvali kako su PS najbolje JP, pa to je da covek ne pukne, nego da eksplodira. Ali sta da se radi, u ovoj zemlji ima puno nepismenih, na zalost i njih i ostalih.

Vanja Petrovic

pre 8 godina

S obzirom na malu izlaznost koja ce verovatno biti, ocekujem totalnu dominaciju SNSa.
(Dionis, 2. februar 2016 08:19)

Samo se ti nadaj da neće biti velike izlaznosti...!

Rade

pre 8 godina

DS treba da batali Pajtica i da za predsednicu postavi Natasu Vuckovic,SDS treba da smeni Tadica i postavi Samofalova kao mladog lidera za predsednika stranke,dok LDP treba da smeni Cedu i stavi Svetislavu Bulajic ili nekog drugog,mladjeg. Oni kada bi to uradili,dobili bi mnogo vecu podrsku nego sada. Moraju se otarasiti onih koji su u narodu vec opljuvani. Kao sto se DSS otarasio svih iz tadasnje vlasti i stavio Sandu Raskovic Ivic za predsednicu i nove ljude u GO.

Tisa

pre 8 godina

Demokratiju u Srbiji urusila je akumulacija bogatstva, koje je ovladalo medijima i pravnim sistemom potcinivsi ih svojim interesima. U interesu gradjana je da se izbori odrzavaju sto cesce, jer jedino u danu kada su izbori gradjani imaju apsolutnu autonomiju da izraze svoju volju i poruce politicarima sta misle o njima i njihovim politikama.Narod je moguce prevariti jedanput, mozda dva puta, ali treci put nikako.

Senka

pre 8 godina

Medijska istrazivanja, kalkulacije i spekulacije su jedno, a izbori i proveravanje izborne volje naroda nesto drugo.Jedino u danu odrzavanja izbora gradjani imaju apsolutni suverenitet da donesu odluku kome ukazuju svoje poverenje da u narednom cetvorogodisnjem periodu vodi drzavu.Volela bih da u sledecem sazivu skupstine ne bude veci broj partija, jer prema dosadasnjem iskustvu,mnogo partija,malo efikasnosti, po onoj narodnoj - mnogo babica , kilavo dete.

novak

pre 8 godina

Svojim radom i trudom Srpska napredna stranka je zasluzila i preko 60 procenata glasova i iskreno se nadam da ce im narod dati vecu podrsku nego na prethodnim izborima

Viki

pre 8 godina

Rejting Vučića iznad njegove stranke ide između 300.000-500.000 glasača, što stranci donosi još toliko glasača, a to u zbiru sa onih 1,5 milion birača, stranci donosi brojku od 1,8 do 2 miliona birača.

Radisa

pre 8 godina

Narod ceni postenje, rad i zalaganje.
(Nina, 2. februar 2016 16:52

BRAVO NINA! Zato će SNS neslavno na smetlište istorije!!!

Akademska Čestitost FTW!

AH

pre 8 godina

@(Goran, 2. februar 2016 10:10)
"Sta li ce na ovo da odgovori Faktor plus?"

Mislim da će rezultat njihovog istraživanja biti bar 80% podrške SNS-u,oko 110 % podrške Vučiću lično,SPS negde oko cenzuza i svi ostali (samostalno ili udruženi) bez šanse da predju cenzus.Naravno,ovo samo ako izlaznost bude kao na predhodnim izborima.Svaki procenat izlaznosti više povećava rezultat naprednjaka za bar 10%! :)))

Goran

pre 8 godina

Ljudi, naprednjaci su 2012.godine nasledili zemlju u haosu, pred bankrotom, nije bilo lako sačuvati zemlju od pada u finansijski ambis.
(Sirgijan, 2. februar 2016 11:41)

Hajde ne maltaraj! Svaka vlada od 90-tih godina je "nasledjivala zemlju u haosu, pred bankrotom" i svaka ju je ostavljala u jos vecem haosu, da se razumemo. Jedina vlada koja je bila sposobna da uradi bar nesto je ona Djindjiceva, ali njega smo ubili, posto je bio previse dobar ... ni nalik na prosecnog Srbina. Eto, Toma i Alek lice na vas, pa glasajte za njih dok ne pocrkamo svi (osim njih, naravno).

Bot Insajder

pre 8 godina

Ovakav rezultat SNS ne može da ostvari ni u jednom svom Opštinskom odboru ili Gradskom odboru u Srbiji. Mnogi su "učlanjeni" u SNS radi zapošljenja ili povlastica, a glasaju SRS, SPS ili DS.

OVO JE nebeski SPIN......DA SE LJUDI ODVRATE OD IZLASKA NA IZBORE (..jer se sve već zna, oni pobeđuju sigurno...) A, ustvari Vučić je u ogromnoj panici i dao je nalog da se masovno učlanjuje i Kurta i Murta i da se krene sa zastrašivanjem i agitacijom jer je trenutni rejting SNS-a 29,4% na izlaznost od 57%. To ONI dobro znaju pa ih je uhvatila panika zbog nedela koje su činili..

samo tetki da odnesem lek

pre 8 godina

ma da,kako da ne! ja u svojoj okolini od barem 300 ljudi ne znam NI JEDNOG koji će dati glas nazadnjacima tako da stfu ipsos!

Hromi

pre 8 godina

Kakva laz! Uostalom videce se posle izbora. ;) Bitno je samo da svi izadjemo da glasamo, jer sto nas vise bude bilo, ovaj ce da dobije manji procenat. Vreme je da se mi razocarani, uspavani, beli listici i ostali vratimo na glasacka mesta i oduvamo ove prevarante i parazite! DOSTA JE BILO!

Vojvođanin

pre 8 godina

E moj Marko, proda se i ti za šaku dinara....jako ti je istraživanje, mlatiš praznu slamu!!!
Da li sam ja površno pročitao tekst ili si ti slučajno (ili jako namerno) potpuno zaboravio na DOSTA JE BILO - Saša Radulović?

Nema veze, sačuvapo sam ovaj tekst, jer će upravo to biti moj prvi komnetar nakon objavljivanja izbornih rezultata, čisto da se vidi koliko Marko nema pojma. A onda Marko više ne može da se bavi ovim sa čime se bavi jer je prosto loš u toj oblasti i red je da posao prepusti nekom stručnijem od sebe!!!

Olos je na vlasti

pre 8 godina

SN S i Vucic nemaju podrsku kakvu zamisljaju.Ogromna vecina naroda je protiv javasluka koji je trenutno na delu.Ovo je nesposobna i nepismena vlast,koja izmislja i velica kojekakkve gluposti zarad varanja nepismenih glasaca.

građanstvo

pre 8 godina

Ja ne znam nikoga ko će da glasa za SNS, niti znam ikoga ko zna nekoga ko će da glasa za njih! Oni ipak glavni favoriti za ponovno osvajanje vlasti?!?!?! Malo mi to smrdi na izbore 1996 i Slobinu pobedu!

Matematik

pre 8 godina

Na izbore izlazi oko 50% birača, od toga SMS-u blizu pola opredeljenih, dakle bednih dvadesetak odsto. Vučiću odlazi - svi ostali ti zvižde i jedva čekaju da ti vide leđa.

Domaćin

pre 8 godina

Stvar je jednostavna: potpuno je svejedno ko će pobediti na izborima. Ko god da pobedi, radnici će u fabrikama otvorenim od novaca poreskih obveznika raditi 6 dana u nedelji po 10 sati dnevno za 25.000din. Ekonomija će biti vođena po diktatu MMF, SB i krupnog kapitala, u njihovom interesu a ne interesu naroda. Oni koji su pokrali narodne pare i dalje će uživati na slobodi, a oni koje je partija zaposlila i dalje će imati "radno mesto" na kojem će primati apanažu. Ne treba niko da izađe na izbore, već treba narod da izađe na ulice i najuri g*vnjivom motkom bukvalno sve koji su od 2000. do danas makar i omirisali vlast.

Damir

pre 8 godina

Grešite. Ja sam prošli put bio neopredeljen. Ovog puta izlazim na izbore ali ne glasam ni za prošle ni za sadašnje. Računica vam veoma pogrešna.

SerBrmbota

pre 8 godina

Prodajes maglu analiticaru . Kolko placaju nazadnjaci za ovakve gluposti ? Naruceno istrazivanje ili vi i ja ne zivimo u istoj Srbiji ? Ja znam mnogo ljudi ali bukvalno ni jednoga ko voli Vucica i SNS , stavise gadi im se , muka im je kada ga cuju i njega i njegove cirkuzante i papagaje . I kao prvo jedini cilj ovih izmisljenih istrazivanja je da se demoralisu glasaci i da ne izlaze na izbore . U smislu procitamo ovu glupost i pomislimo ,, Sta ja mogu da menjam kad on ima 50posto "....E pa nema ! On ima samo gomilu lazova oko sebe , demagoga i spin mahera , ali slabiji je nego ikada pre ! I zato SVI na IZBORE !!! protiv SNS!!

za ipsos lapsus

pre 8 godina

(Ipsos lapsus, 2. februar 2016 11:04)
E pa zato je Vujovic kao tako uspesan Ministar finansija dobio pride jos jedno ministarstvo.
Dugove nece da vraca Vucic, nego mi.

Веља

pre 8 godina

Опет муљате...од 500 људи са којима сам у контакту само је ЈЕДАН рекао да ће гласати за снс...

El Nebulozo

pre 8 godina

Odlike Srbije: Nameštene ankete i istraživanja, botovi i u poslednje vreme botovi kojima smeta što ih zovu botovi, visok procenat ljudi kojima možeš da serviraš svašta i oni će ti verovati...ima tu svega i svačega, uglavnom skoro ničeg pozitivnog.
Izadjite na glasanje ako ste nezadovoljni kao ja. Nemojte da vas obeshrabre ove ankete i mitinzi sa TVa(verujte, karavani autobusa se vozaju po Srbiji i prate Gospodara da popune hale i sale). Ako nećete da glasate za Čedu, Pajtića, Tadića...nemojte, nisu oni jedini na glasačkom listiću. Biće tu i neki ljudi koji do sada nisu vladali i nisu diskreditovani. I veruj mi, mnogo ljudi će glasati protiv SNSa, Ja znam barem 50 ljudi koji neće glasati za SNS a one koji će glasati, verujte, ne znam.

Misko

pre 8 godina

Visokoobrazovani se secaju ko je Vucic, a oni mladji znaju da izgooglaju na You Tube njegove govore. Oni misle da novinari ne klece, vole da gledaju Kesica, zao im je sto vise nema Olie Beckovic i Dareta i Mareta, osecaju se psihicki uguseno i slomljeno i jedva cekaju da ovu posast posalju na smetliste istorije...

zagor

pre 8 godina

to bi znacilo da im je skocio rejting od proslih izbora. da li iko od "neopredeljenih" veruje u to :)
smanjene plate i penzije, povecana nezaposlenost, porasla politicka i ekonomska neizvesnost, nanizale se afere sa ministrima, bracom i sestrama, gradonacelnicima i infrastrukturnim projektima, a njima porastao rejting.
a da, pa to je zbog svih ispunjenih obecanja o tome da su doveli toliko mnogo stranih investitora i otvorili radna mesta i uspeli da iskoriste sankcije EU prema rusiji i povecaju izvoz tamo nekoliko puta. jesu li?
:D

Llewellyn

pre 8 godina

Verujem da je ovo tacno i po ko zna koji put kazem da ovaj narod zasluzuje sve lose sto mu se desava, pa cak i gore. Nismo mi najsiromasniji u Evropi zato sto nemamo srece, nego zato sto nam je nekvalitetno stanovnistvo - los mentalni sklop i nizak IQ.

Radisa

pre 8 godina

Reprezentativan uzorak u telefonskoj anketi? 95% mladih više i ne zna kako izgleda fiksni telefon, a kamoli da ucestvuje u ovakvim anketama. Jesu zvali na mobilni mozda? Šta je sa onima koji rade kod privatnika, ili su i sami privatnici? Jesu i njih zvali, kad, kad rade 12hx6dana?
Uostalom, jel zna neko nekog koga su zvali iz Ipsosa da odgovara na pitanja?

ispran mozak

pre 8 godina

hahahaha, ala brze-bolje nalupase botovi minuse Savi. Prvo ga obasipali plusevima!

U moru botovskih komentara jedini je njegov bio u plusu, jer botovi vrlo sporo kapiraju.

Живела Србија

pre 8 godina

Ботовски крешендо. Већину коментара написало је неколико људи, што се види по стилу и скромном речнику. Бесмислено и провидно. Досадили сте и Богу и народу, болесници једни. Једва чекам да вам видим леђа. Престанете да мучите овај народ, изроди неписмени и бахати. Носите се и ви и ваш поремећени вођа у три лепе.

milan

pre 8 godina

Ova vest govori sve sama po sebi, ali znam da ce uvek biti onih koji govore o montiranju ovakvih stvari sto je naravno jedna velika patoloska laz. Srbija zna ko zeli da je vodi i tako je i sada

možda se objavi ovo

pre 8 godina

što se mene tiče može SNS i Vučić da imaju i 100% podrške naroda. činjenica ostaje da ovakav rejting pokazuje ne snagu Vučića i SNS-a, već pokazuje jednu jaku anomaliju u društvu, da ne može da se stigne do drugog mišljenja. a bude li Vučić pobedio, garantujem da Srbija neće opstati kao država, jer neće biti Srba, već samo SNS glasača i botova koji sa "razumevanjem napisanog lupaju minuse"

Danijel

pre 8 godina

Srpska Napredna Stranka sa 1800000 glasaca moze mirno da spava, i da bude veca izlaznost od 65% ne verujem da bi SNS izgubio izbore kao sto kazu iz DS-a.

Василије

pre 8 godina

По броју ботова одмах иза СНС и ДС су ботови ДОСТА ЈЕ БИЛО!!!


Смешни су и једни и други и трећи.

Гласајте ако вам се гласа.
Апстинирајте ако вам се апстинира


али немојте нас смарати вашим агитовањем

mickey

pre 8 godina

nije strašno kad se krade. na to smo navikli, donekle je i očekivano. sve vlasti su nas naučile tome.

strašno je što ono ste uradili na najnižem nivou, kod običnih ljudi. ubili narodu volju, ubili u pojam, strašno je što ste kurire, sekretarice, promovisali da budu menadžeri, direktori, zamenici direktora, što školovani ljudi ne mogu da rade u svojoj struci, što rade najgore poslove sa fakultetima za smešne pare...

samo se zapitajte - da li želite da vaša deca završavaju fakultete i žive u srbiji, da bi radila za 300 evra, a onda pritom još i da ih šikaniraju botovi, partijski činovnici, nepismeni, itd itd.

ovde je najgore od svega što nije bitno o kojoj stranci je reč.
SVI SU ISTI!

NIKAD VIŠE NA IZBORE!

debli Peca

pre 8 godina

Svi podrzavaju SNS jer su oni jedini koji su nesto uradili za drzavu.
(gg, 2. februar 2016 13:23)


Prefarbali prokop potrosivsi 23 milijarde eura dobro za drzavu? A to sto te lazu kako otvaraju tvornice koje vec rade 5 godina? Jel' to nesto?

pamet u glavu

pre 8 godina

Rezultati ce zavisiti samo od pameti ovog naroda.A ova ista agencija je 2012. dala prednost Tadicu 20%, narod masovno nije izasao i strefila nas ova elementarna nepogoda.

gradjanin

pre 8 godina

Polaaaako! Da vidimo najpre šta će Vučić da uradi sa Šešeljom, Hag ga traži nazad. Šta god uradio, neće valjati, može i potpuno da ga uništi. Doći će maca na vratanca!

Ipsos lapsus

pre 8 godina

Javni dug na dan:
01.05.2012 ~ € 15,507,800,000 (dolazak sns na vlast)
31.12.2012 ~ € 18,193,900,000
31.12.2013 – € 20,664,479,379
31.12.2014 – € 23,197,492,981
31.12.2015 – € 25,239,778,440
To je povecanje od ~63.00% ili €9,731,978,440.

Odnos Javni Dug/BDP renutno iznosi 75.5% u poredjenju sa 45.4% na pocetku 2012.

bolt

pre 8 godina

jel' to srpski narod podrzava onog koji je za njega rekao da je lenj,nesposoban i zatucan,koji je doveo veci deo stanovnistva na ivicu gladi.......vrhunac mazohizma..nevidjen u svetu..jos kad bi mogao da se smanji broj stanovnika,a da se povecaju doprinosi,porezi.....teska bolest...

dzara

pre 8 godina

Amatersko i fingirano istraživanje. Ovo "istraživanje" ima za cilj samo jedno, a to je da se ne pominje pokret Dosta je bilo - Saša Radulović, koji je jedini adut slobodoumnog mislećeg poštenog naroda. Svi ostali iz opozicije su blizu onoga što je navedeno, svi, osim ovog pokreta koji nije ni spomenut. Zbog toga je ovo "istraživanje" namešteno. Amatersko je zbog toga što se nigde ne pominje veličina uzorka. Postoji jedna izreka koja je ovom prilikom iskorišćena, a glasi: Statistika naša dika, što poželiš, to naslika...

I ti placas diplomu?

pre 8 godina

....jasno je da jedan covek koji nema Osnovnu skolu a koji glasa sa SNS nadjaca 4 studentski obrazovanih ljudi koji ne glasaju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 2. februar 2016 10:59)


"STUDENTSKI OBRAZOVANIH LJUDI " Vauuuu! A, sta ti je to? Nepismen si covece a usput ne znas ni sta si hteo reci!? Jer po tebi je svaki student = obrazovan? Jel i onaj sto je krenuo na fakultet pa napustio posle 4 dana? Pazi , i on je bio 4 dana STUDENTSKI OBRAZOVAN ... Ajme meni.... Pored Vas "Obrazovanih" nije ni cudo sto Vucic dobija i ove izbore :) , smem se kladiti u "glavu" .

Pretor

pre 8 godina

"...U odnosu na januar 2014. SNS ima oko 320.000 više birača i kreće u kampanju sa boljom polaznom osnovom nego na prethodnim izborima". Nauka se razlikuje od šarlatanstva zato što se do nekih rezultata stiže određenim naučno dokazanim metodama. Po ovome vlada je povećala penzije, plate, radna mesta... za 320.000 birača. Da li neko zna da li se ova cifra može uvećati na osnovu obećanja od 2014 do danas?

Maua

pre 8 godina

A opredeljenih imas 15% ...
Kako da se opredelis kada ti je izbor bivsi radikal i gle cuda promenise zivotna ubedjenja (samo od sebe) hahah
I drugi izbor su demokrate koje su propustile sansu posle 2000 i onda se samounistile i

Maksa

pre 8 godina

I da izadju svi na izbore koji su upisani u biracke spiskove njih 4,4 miliona, polovina biraca su clanovi ili simpatizeri SNS-a a ostalo bi se podelilo srazmerno ostalim strankama ili koalicijama.

Don Kihot

pre 8 godina

Smanjene subvencije sa 12.000 na 4.000 RSD

Isprani mozgovi, vi sto pričate tj. sto vam je rečeno da pričate da je bolje, da ovaj vaš Veliki Vodja radi dobro, najbolje itd. itd. uzmite na primer i pročitajte vest pod ovim naslovom i malo razmislite svojom glavom, za promenu. Pa se onda javite. Ovakvih vesti ima i naslova ima mnogo.
P.S.
Takve statistike je i "imao" i Tadić i žuti.

Dosta je bilo

pre 8 godina

Ma da sigurno. Živim za dan kada ću da im vidim face posle izbora, a oni ispod polovine onog što sami predviđaju. Lično znam da su doživeli fijasko sa kampanjom SIGURAN GLAS, tako da samo napred narode olovke u ruke

Savo Guzina

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da čak 50 odsto opredeljenih birača u Srbiji ne podržava aktuelnog premijera Aleksandra Vučića!? Prema ovom istraživanju, u proseku svaki drugi čovek u Srbiji, koji može biti i neko od članova vaše ili moje porodice, ima nešto protiv premijera. Preti li nam to uskoro jednoumlje u nepodržavanju Vučića od strane ovih likova?

Svi mi zdravorazumski ljudi koji podrzavamo politiku SNS-a, ulazak Srbije u EU kao i otcepljenje od KiM, treba da se zabrinemo s obzirom na to kakvi sve ljudi žive u našem okruženju.

Mikoli

pre 8 godina

Botici taj vas SNS je i prosli put mogao samostalno da formira vladu, ali nije. Znamo svi vrlo dobro zasto. Mislim da je tuzna realnost sto ce naprednjaci ponovo dobiti ubedljivo izbore, tako da nam sledi bar jos 4-5 godina slusanja velikog vodje kako ce nam biti bolje. Ko zna, mozda bude opet povecanje plata i penzija za istorijskih 1.27%

Aster Blistok

pre 8 godina

Ako ce nam se buducnost uredjivati namestenim anketama i botovskim komentarima tipa "subjekt-pravopisna greska-predikat" onda stvarno nismo bolje zasluzili.
Koliko puta treba otvarati istu tvornicu ili se slikati pored istog auto-puta da bi ljudi shvatili vise jednom?

Marko Nis

pre 8 godina

Kakvo providno placeno istrazivanje. "Analiticaru" cak ni matematika ne ide bas od ruke... Kaze "ako izadje 60-65% upisanih u biracki spisak, to je 80-85% punoletnih gradjana...?! Jel on hoce da kaze da su u biracki spisak i maloletni, umrli, tj da onih sto su pobegli u inostranstvo a zavedeni u spisak ima 20%?!
Ako vodja nastavi svoju politiku jos 4 godine, bice takvih 80%! Zato svi na izbore i da mu vidimo ledja.
Dosta je bilo!

Paranoid

pre 8 godina

Nisam baš siguran samo ja (a ima na stotine ljudi koji su to isto potvrdili) sam iz razgovora sa dosta ljudi zaključio da im je ovih ex radikala preko glave jer ugnjetavaju narod već 4 godine ponavljam rezultati neće biti isti jer će intelektualci koji su prevareni da se jave kako videćete

Ceca

pre 8 godina

Uglavnom istrazivanja ne grese puno, SNS i SPS su sigurne, dok se drugi moraju udruziti zbog prelaska cenzusa. Bice dosta zanimljivo do samog kraja.

nemanja

pre 8 godina

I onda se pojavi neki indijanac i plasira price o botovima, dok su recimo ovo stvari koje ne mogu da se namontiraju, i onda ko je tu lud? Srbija je prepoznala pravi put i ide njime

Može biti samo je*an

pre 8 godina

Gde li su ovi radili ovo istraživanje..
U glavnom odboru naprednjaka..??
A možda među novozaposlenim u javnim preduzećima....
Ovi ne bi prošli Nešin poligraf....

Beli listići do pobede!

pre 8 godina

Prvo da kazem da nisam bot i da Vučić sigurno ubedljivo pobedjuje na ovim izborima. Istrazivanje ISPOSa kao da nije radjeno nego se uzdamo u podatke od ranije. Ja sigurno necu glasati! Sledece godine presednički izbori, za dve godine opet parlamentarni izbori. Svaka čast Vučicu imaćemo izbore svake godine. Nema govora tu je on najači. Čemu su ovi izbori presudni? Osim da im pokazemo gde im je mesto sa 30% izašlih.

Na prosle parlamentarne izbore je izaslo 53% , u Beogradu 50,66%. Mogu beli listići i da pobede. Bez obzira ko pobedi, ako izlasnost iznosi samo oko 49%, nema takva vlada legitimitet nek se przi, posebno gradonačelnik Beograda. Verujem da ce da se lazira i falsira i da ce u Beogradu sigurno da nametnu 50%+1 glas.

Nek mi neki bot odgovri da li pristao da bude gradonačelnik Beograda sa izlasnošcu od 45%? Ha,ha,ha koga ja pitam to je mnogo bolje od sendviča.

Milan

pre 8 godina

Naravno kad vest objavljuje sns agencija ili su to oni što idu od vrata do vrata da maltretiraju narod.U mojoj zgradi od nas 45,dvoje je za vođu.Toliko o njegovoj popularnosti

Pedja

pre 8 godina

Citam komentare botova, toliko ih je da je to jadno, sve je ociglednije da av NEMA PODRSKU GRADJANA, samo saka placenika koji pokusavaju da ostave privid da je av jos uvek aktuelan. Time samo dokazuje da je pao na najnize grane i da je NAROD NAPOKON PROGLEDAO, da mu je dosta lazi, prevare, laznih diploma, nesposobnih ministara, starleta u skupstini, otvaranja deonice puta od 500 metara, javnih wc-a i butika. Dovodjenje "investitora" kome gradjani placaju da otvori fabriku, iz budzeta dobije 1000 evra po radnom mestu na kome ce raditi radnici za 200 evra, srbija finansira radnu snagu nekom italijanu... Pa gde to ima... "Investitor" dobije besplatnu radnu snagu, besplatno halu na koriscenje, besplatno struju i srpske resurse. Pa gde je tu strana investicija, koliko ja vidim srbija investira da bi se neki stranac bogatio. SRAMOTA...SRAMOTA

staford

pre 8 godina

28%podržava vladu. Opozicija ne postoji zato i mogu sa četvrtinom nisko obrazovanog stanovništva i ponekim botom da pričaju bajke kako ih narod podržava! NE PODRŽAVA VAS!Sve je stalo i tek će! Uvek kažemo da smo dotakli dno, ali bojim se da je ovo napreDNO, rupa bez dna! A dobiće još četiri godine vlasti!

izdajnik i strani plaćenik

pre 8 godina

Plaćena anketa, sve te agencije imaju svoju tarifu.
Za dobar honorar, predviđali su ubedljivu pobedu Tadića 2012 iako se u društvu osećalo koliko je to nerealno.
Ipsos ponovo broji pare, a ostali neka uključe svoj mozak.
Kome je danas život bolji nego pre četiri godine, taj i treba da glasa za "vodju".
Kome je gore, a takvih je najveći broj taj će glasati protiv njega.
Onaj koji sada živi lošije, a glasa za ovu vlast, taj neka vidi sam sa sobom zašto je mazohista.
I naravno, veliki pozdrav za botove sendvičare, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Marko

pre 8 godina

A koliki je postotak opredeljenih? Ako je 40-50% to mu, prostom matematikom, dodje do 20-25% ukupnog birackog tela. Odnosno, svaki 5 ili 4 covek odlucuje o sudbini preostalih. A to je vec porazavujuce. Demokratija je uredjenje u kojem je glas 3 idiota vazniji od 2 intelektualca. Zato smo i tu gde jesmo. Ako uzmemo stopu nepismenosti i niske obrazovanosti u obzir jasno je da jedan covek koji nema Osnovnu skolu a koji glasa sa SNS nadjaca 4 studentski obrazovanih ljudi koji ne glasaju.

sinjor

pre 8 godina

Pajtićeva izjava, da će ako na izbore izađe 65% upisanih birača, to srušiti Vučića, je potpuno neosnovana. Sva istraživanja ukazuju na drugačiji scenario, a samo se on zanosi svojom pričom.

da

pre 8 godina

Mislim da ce pad sns uslediti onog momenta kada se svi gradjani srbije uclane u Sns partiju i kada svima obecaju posao. E pa posto je to nemoguce da svi dobiju posao, pocece nezadovoljstvo medju clanovima Sns jer im nije ispunjeno ono sto je obecano i tad nastaje pad stranke. Ovako dok god oko pola miliona clanova, to je sve pozaposljavano u javnim preduzecima i ustanovama i mirni su jer ce svi oni glasati za njih i naravno njihova uza rodbina. Trebalo bi napraviti jedan opozicioni blok, da sve ostale stranke budu protiv Sns ali to je nemoguce. Glasovi ce da se rasipnu na milinon stranaka i opet ce sns dobiti izbore. Najveci gubitnik ovih izbora ce biti sps jer ce pasti ispod 10 posto i sigurno nece uci u vladu jer onda bi ispalo da se nisu ni morali odrzati izbori.

Nedjo sa Manjace

pre 8 godina

Naravno da cu da glasam za SNS i njihovu koaliciju.
Da im se zahvalim za prelepu, uzbudljivu i u obilju provedenu mladost od 1992 do 1999. godine, za očevih 2,5 godine na ratištu i za 0 dinara penzije moje majke.

Zadužili su me i oni i njihovi koalicioni partneri za dva života.

Njegos

pre 8 godina

Recimo da su ove brojke najrealniji pokazatelj toga sta gradjani Srbije zele i kojim putem zele da krenu i dalje. Mislim da su ljudi prepoznali pravilno vodjenje drzave i da to podrzavaju

rade

pre 8 godina

Analiticar amater, da ne kazemo placenik...

"Na pitanje da li bi šira koalicija (DS, LDP, SDS) osvojila više glasova od rezultata koji bi osvojili nastupom u takozvane dve kolone, Uljarević kaže da se u istraživanjima se ne vidi značajan sinergijski efekat od udruživanja te tri stranke "i rezultat te koalicije bi se vrteo oko prostog zbira glasova koje bi osvojile pojedinačno"."

Sira koalicija pomenutih stranaka moze da ima vise ili manje glasova u odnosu na "prost zbir glasova koje bi osvojile pojedinacno". Nikako isti. U prvom primeru njihovi glasaci bi "prepoznali trenutak za udruzivanje", a u drugom dobar deo glasaca bi odustao od podrske usled animoziteta koji vlada medju pomenutim strankama.

10 dana kampanje kazes?

pre 8 godina

Da li je realno da su od prvih 62 komentara, svih 62 pisani od strane botova? Lice jedan na drugi kao jaje jajetu. Naravno, moju konstataciju necete objaviti, ali nema veze, bitno da je Vodja zadovoljan time kako mu odradjujete predizbornu kampanju...

Botbuster

pre 8 godina

Ljudi, naprednjaci su 2012.godine nasledili zemlju u haosu, pred bankrotom, nije bilo lako sačuvati zemlju od pada u finansijski ambis.
(Sirgijan, 2. februar 2016 11:41)

Tako je, druže bote! A sačuvali su je od "pada u finansijski ambis" i bankrota tako što su za nepune četiri godine uvećali spoljni dug za preko 10 milijardi evra!

Prema zvaničnim podacima, spoljni dug Srbije je danas 75% BDP, iako PO ZAKONU ne bi smeo da pređe 45%!

Što se mene tiče, mnogo fala SNS-u na tolikom trudu i izgaranju, ali ja ipak nekako mislim da je SNS (i njihovi botovi, naravno) sasvim dovoljno "čuvao" Srbiju i da je došlo vreme da se malo odmori i taj važan posao prepusti nekom drugom.

Ukratko, dosta je bilo!!!

Dragan

pre 8 godina

ovo je samo dokaz da je od proslog mandata uradjeno dosta toga i da poverenje koje gradjani imaju u vladu i premijera moze da bude samo vece. Svaka cast

petar

pre 8 godina

Svi znaju da je tako, ali jos uvek ima nekih raspalih pokusaja koji pokusavaju da stvore pogresnu sliku o tome, ljudi jednostavno znaju za koga glasaju to nije slucajno

Hrabro Srce

pre 8 godina

SNS prosto ima disciplinovane birace i tu je u velikoj prednosti, a svemu tome je doprinela konzistentna politika prvog coveka Vlade srbije.

Marinko

pre 8 godina

Narod u Srbiji se uverio u politiku koju vodi SNS i premijer Vučić i da isključivo rade u interesu Srbije i svih gradjana i iz tog razloga će ogromna većina gradjana da da podršku SNS-u!

shonerama

pre 8 godina

@Beli listići do pobede!
Sve se slazem sa tobom,ali ako ne glasamo,dzaba nam onda sto posle kukamo da nam je lose,izadjite na izbore,i pokazite sta mislite o sadasnjoj vlasti,koja je vec cetiri godine tu,a i dalje se zale na bivsu,koja je takodje bila veoma losa,ali ovi preterase,stalno neka povecanja,pa akcize,onda porezi.Mislim da ce pobediti SNS,ali sa otprilike oko 35%,i nadam se da ce izlaznost biti mnogo veca nego na proslim.Oni na svake dve godine menjaju vladu,zato sto nemaju kvalitetne ljude,onda lepo se svi sklonite sa vlasti.

Savo Guzina

pre 8 godina

@Savo Guzina
Bravo druze, suze mi idu na oci koliko se smejem, ladno ti botovi dali pluseve. Gde ih samo nalaze tako pametne?

To mi je i bio cilj, da isprovociram isprane mozgove i uspeo sam! Ladno sam dobio pluseve iako sam naveo da se 'mi iz SNS-a', zalazemo za otcepljneje KiM, gej brakove, EU bez alternative i sl.

lepotan

pre 8 godina

Najpoštenije bi bilo da svako izađe sa samostalnom listom, pa da se jasno vidi ko je na kom nivou. Verujem da onda niko sem naprednjaka ne bi bio iznad crte.

manga

pre 8 godina

Majko mila koliko botova, mozak da ti eksplodira od generisanih poruka. Ako je neko gledao film "Oni žive" (They live) setiće se subliminarnih poruka koje su plasirane običnim građanima od strane vanzemaljske civilizacije, zvuči poznato?

jasta

pre 8 godina

Tezina "ankete" Ipsosa je koliko i gundjanja moje babe na pendzeru. Ali gundjanje moje babe je revnosnije jer su joj ipak neustavno skinuli sa penzije. Samo proverite ko vodi Ipsos i sve ce vam biti jasno.

beli list iz Vojvodine

pre 8 godina

@Odnos Javni Dug/BDP renutno iznosi 75.5% u poredjenju sa 45.4% na pocetku 2012.
(Ipsos lapsus, 2. februar 2016 11:04) # Link komentara

Sredinom 2008. (Kostunica) evro je vredeo 76 dinara. 2012 vrednost evra je bila 110 din.
Koliko je SNS los makar podjednako losi su i oni koji bi sada da dodju na vlast.

Milutin KV

pre 8 godina

I vrapcima na grani je jasno da bivsi,sadasnji novi Dos nema bas neke sanse. To je kao da coveku dajete da bira izmedju oronulog starog auta koji kupujete od 5-6 vlasnika i polovnog mladjeg koji kupujete od drugog vlasnika.

Jovan

pre 8 godina

Mislim da ce neopredeljeni glasaci glasati ovog puta za SNS,to su visokoobrazovani glasaci koji nisu glasali 2014-te jer nisu verovali u reformsku politiku,a veoma manji broj onih koji su glasali za SNS nece izaci ili ce glasati za drugu opciju.I mislim da ce SNS imati oko 50-55% glasova

Uroš

pre 8 godina

Mišljenja sam da rezultati ankete govore da građani žele da SNS i Vučić započete reforme sprovedu do kraja što će značajno poboljšati ekonomsko stanje.

Pop

pre 8 godina

Nema tu neke velike rasprave, situacija je prilicno jasna; pitanje je jedino dal SNS ima preko 55%. Sto se ostalih tice, jedino pitanje cenzusa, i to sasvim zasluzeno, takav rejting je posledica delovanja njih samih, a ne SNSa, kako pokusavaju da plasiraju.

Lilly

pre 8 godina

Narod ne voli neradnike! Ds je vladala Srbijom, za to vreme, osim sto je prezaduzila i opljackala Srbiju, nista uradila nije, iza sebe nije ostavila nijedan vidan rezultat kojim bi mogla da se pohvali! Zato ce na izborima biti ispod cenzusa!!

novak

pre 8 godina

Svojim radom i trudom Srpska napredna stranka je zasluzila i preko 60 procenata glasova i iskreno se nadam da ce im narod dati vecu podrsku nego na prethodnim izborima

Jesenska

pre 8 godina

Избори ће показати да овај народ нема селективно памћење, односно да новом ДОСу нисмо заборавили оно шта су нам и оно шта нам нису све урадили.

Viki

pre 8 godina

Rejting Vučića iznad njegove stranke ide između 300.000-500.000 glasača, što stranci donosi još toliko glasača, a to u zbiru sa onih 1,5 milion birača, stranci donosi brojku od 1,8 do 2 miliona birača.

o...

pre 8 godina

Hahahah, ajde, konacno da se pojavi i neki drugi bot, a ne samo Vucicevi... Pohvale za trud, za usamljenog Mohikanca koji par dana "botuje" za Radulovica :)

Senka

pre 8 godina

Medijska istrazivanja, kalkulacije i spekulacije su jedno, a izbori i proveravanje izborne volje naroda nesto drugo.Jedino u danu odrzavanja izbora gradjani imaju apsolutni suverenitet da donesu odluku kome ukazuju svoje poverenje da u narednom cetvorogodisnjem periodu vodi drzavu.Volela bih da u sledecem sazivu skupstine ne bude veci broj partija, jer prema dosadasnjem iskustvu,mnogo partija,malo efikasnosti, po onoj narodnoj - mnogo babica , kilavo dete.

Rade

pre 8 godina

DS treba da batali Pajtica i da za predsednicu postavi Natasu Vuckovic,SDS treba da smeni Tadica i postavi Samofalova kao mladog lidera za predsednika stranke,dok LDP treba da smeni Cedu i stavi Svetislavu Bulajic ili nekog drugog,mladjeg. Oni kada bi to uradili,dobili bi mnogo vecu podrsku nego sada. Moraju se otarasiti onih koji su u narodu vec opljuvani. Kao sto se DSS otarasio svih iz tadasnje vlasti i stavio Sandu Raskovic Ivic za predsednicu i nove ljude u GO.

Milos

pre 8 godina

Imate al malo sutra..BANDO lazljiva narode ovo je samo kreirano da demoralise narod da ne glasa, kaznite one koji su nam unistili 4 ipo godine zivota dosta je bilo sns bande

Vanja Petrovic

pre 8 godina

S obzirom na malu izlaznost koja ce verovatno biti, ocekujem totalnu dominaciju SNSa.
(Dionis, 2. februar 2016 08:19)

Samo se ti nadaj da neće biti velike izlaznosti...!

pops

pre 8 godina

Nema sumnje da ce veca izlaznost(ako je bude) omoguciti sns-u da sam formira vladu ako to pozeli.
(Dragi, 2. februar 2016 09:16)
#####
Ovoliki broj glasaca je isljucivo zbog dobrog obavljanja posla.
(Dragisa, 2. februar 2016 09:15)
#####
Vlada je uradila sve sto je rekla da ce uraditi za dobrobit Srbije i njenih gradjana tako da slobodno mogu da ocekuju veliku podrsku.
(Dragance, 2. februar 2016 09:14)



Dragance kreativan u smisljanju imena koliko i u smisljanju komentara :D :D botovi, film da se snimi o vama!

saca

pre 8 godina

Kazu, posle hapsenja Miskovica skocio mu rejting. Pa sto taj Miskovic nije osudjen nego mu se isplacuje milionska odsteta od bespravnog lezanja u zatvoru-pritvoru. Sto je najgore takvih primera ima koliko hocete i nikom nista. Daju Krkobabicu Poste Srbije, on digne cene 80% i posle na svim televizijama se hvali kako su PS najbolje JP, pa to je da covek ne pukne, nego da eksplodira. Ali sta da se radi, u ovoj zemlji ima puno nepismenih, na zalost i njih i ostalih.

Tisa

pre 8 godina

Demokratiju u Srbiji urusila je akumulacija bogatstva, koje je ovladalo medijima i pravnim sistemom potcinivsi ih svojim interesima. U interesu gradjana je da se izbori odrzavaju sto cesce, jer jedino u danu kada su izbori gradjani imaju apsolutnu autonomiju da izraze svoju volju i poruce politicarima sta misle o njima i njihovim politikama.Narod je moguce prevariti jedanput, mozda dva puta, ali treci put nikako.