Sreda, 27.01.2016.

20:41

Nikola Jokić na Ol-staru!

Srpski košarkaš Nikola Jokić učestvovaće u utakmici rukija i sofmora na ovogodišnjem Ol-staru u Torontu.

Izvor: ÐN

Nikola Jokiæ na Ol-staru! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

daliborr

pre 8 godina

e pa mario hezonja da ti odgovorim. naravno da jokic nije nikada igrao za rep. jer je u srpskoj rep. daleko jaca konkurencija nego u hrvatskoj rep. a dokaz za to su rezultati i medalje zadnjih 20 godina:)

voodoo

pre 8 godina

Sta se vise cudite, rekao bih ovo, ili ono, ovaj je u top tri ovaj nije, postoji nesto sto se zove statistika, i ruki al-star je baziran na njoj, ne na glasovima kao al-star utakmica istoka i zapada. Logicno je da nece biti izabran igrac koji je igrao u proseku 10 minuta i manje ili igrac koji od 40 meceva odigrao 20, biraju se igraci koji imaju veci broj utakmica i minuta i statistiku koja to prati, a ne na osnovu subjektivnog misljenja da li je Bjelica ili Hezonja bolji ili da li je Bobi odlicno iskoristio svojih 10 min na svakoj trecoj utakmici kojoj je igrao, on jeste fenomenalno iskoristio sanse, ali ih je bilo malo.

Mirko

pre 8 godina

(Ratko, 27. januar 2016 21:42)

A da nisi ti malo ložana, ovo ono?
Divac je doveo Kingse do finala NBA, čovek je jedini centar u NBA koji je igrao i pleya, delio lopte, davao i trojke, i igrao centra, i kao takav bio je tada jedan od najviših centara u NBA. Vidi se da ga nisi gledao kad je trebalo.
Da ne pričam sa kime je sve igrao i u čije vreme, od toga samo glava može da te zaboli, i kakva legenda je i on sam postao, kako za Lejkerse tako i za Kingse.

Jokić je vrhunski talenat i već vrhunski igrač, i nema potrebe da preteruješ.
A do Divca ima da guli još 10 godina.

Mirko

pre 8 godina

(dr. bero, 27. januar 2016 23:40)

Zato što je bio povređen. Nije mogao posle toga da brzo uđe u formu, a i ima šit ekipu. Pre toga je bio najbolji od svih "rukija" sa ex-Yu prostora, bolji i od Jokića, Bobija, Hezonje, Bogdanovića i sl. Ako ne veruješ, pogledaj vesti od pre dva meseca.

Mirko

pre 8 godina

(Mario Hezonja, 28. januar 2016 00:28)

A koga beše ti ono menjaš?

Jokić ima 20 godina, i u tim godinama uopšte nije neophodno da igra EL ili u reprezentaciji, jer će imati vremena, više od 10 godina za to.

Ono što je bitno je da je startni centar Denver Nagetsa, a to nisu ni Nurkić ni Lovernj, koji se takođe nisu naigrali ni u EL ni u svojim reprezentacijama.

Kad ti budeš starter, onda možeš da se javiš.

ABN

pre 8 godina

@mario hezonja
Ne care, izvinjavamo se, možda se nismo razumeli. Ima jedan igrač starter iz Denvera, Jokić ili kako se već preziva. O njemu je reč. Starter znači, da je u prvih 5, prvoj petorki ili kako vi nazivate te igrače.

kaba

pre 8 godina

Gledam ga bas cesto! Inteligencija mu je najveca vrlina! Mnogo podseca na Divca i postoji mogucnost da ce biti i bolji ako nastavi ovako da se razvija. Sretno Dzoni :)

skr

pre 8 godina

"Neverovatno da ni jedna ni druga startna petorka nema centra. Šta su uradili GSW - promenili košarku iz temelja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan M, 27. januar 2016 23:38)"

Nije do GSW-a vec do sistema glasanja gde su u istom kosu petice, cetvorke i trojke. Normalno da ce prednost imati atraktivna krila tipa Lebron, Durant, Kawhi itd. Mada kako igraju Tauns, Porzingis (pa i Jokic) pokazuje da ce biti mesta i za centre u buducnosti.

warrior

pre 8 godina

Jedan podatak: posle Curry-ja (33), Bobi ima najveci indeks korisnosti u celoj ligi (32). Ne znam po cemu je npr. onaj Diao bolji centar od Bobija

Bojan

pre 8 godina

Gledao sam Hezonju sinoc, i decko je za jednog belca izuzetan atleta. To se o njemu znalo i pre. Takodje, ima dobar sut, ali losu selekciju suta. Odbrana mu je losa i zato igra relativno malo minuta. Potencijala ima ali pitanje je koliko je košarkaški pametan. Njegova situacija u Orlandu je slicna onoj u Barseloni od prilike. Međutim, momak je mlad i mogao bi da uspe.

Čestitke Nikoli, iskreno nisam se nadao da ce se ovako dobro snaci ove sezone. Vise sam ocekivao od Bjelice, ali upao je u ekipu koja je prepuna talenata koji ne znaju igrati košarku.

PimPong

pre 8 godina

"Duplo bolji od Divca koji bre Divac ovaj Jokić puca odakle hoćeš, dobre asistencije, bolje skače. Divac jedino ima bolju bradu i ništa više.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Ratko, 27. januar 2016 21:42"

Ovo moze samo da se konstantuje nakon jedno 10 godina, i to samo ako ovaj decko bude imao produktivnu karijeru kao Vlade, koji je svaku ekipu u kojoj je igrao cinio mnogo boljom. Pa i oni Lakers-i nakon Magic-a i Worthy-ja su se nekako doteturali sa njim u play-off, a da ne govorimo o tome da je on bio taj koji je svojom borbom, ponasanjem na terenu i izvan terena i kvalitetom igre drzao Kings-e na visokom nivou vise nego Weber, Stojakovic ili Bibby.

XXL

pre 8 godina

Jokić je Srbin a ja navijam za njega jer sam i ja Srbin. Srbin Srbina voli u sportu više nego u životu. Srbina Sportistu Svi Simpatisemo, jer mi smo Srbi. Kad je on tamo kao da smo mi. ON to smo MI, to je NOLE!

Vz

pre 8 godina

Tacno sam znao da ce biti pozvan. I na NBA 2K16 je bio, a ta igra nikada ne gresi :D
(A.Davis, 27. januar 2016 22:23)
Aj molim te odigraj neku partiju "predsednicki izbori 2016", pa nam reci da li ima smisla da izlazimo uopste ili ne ;)

Mario Hezonja

pre 8 godina

Jel vi to mene uspoređujete s igračem koji nikad nije odigrao meč u evroligi ili reprezentaciji i koji je u nba rezerva Jusufu Nurkiću???

shaka zulu

pre 8 godina

Uzbudljivo je pratiti Jokića, dugo smo čekali igrača koji bi mogao da uspije u NBA. Možda on bude sve šta nije bio Miličić, 10 godina kasnije.

hrvoje

pre 8 godina

Na osnovu cega je Hezonja zasluzio poziv?
(Ajde pobogu, objavi komentar vise, 27. januar 2016 20:54)

Da bi tebe iznervirali:)
Vise ste tuzni sto su dva Hrvata izabrana nego sto ste radosni zbog Jokica:)

rex

pre 8 godina

Jokić potpuno zasluženo i očekivano u timu mladih. Rekao bih da će tim Sveta da odere USA mlade ali kad u ekipi imaš Mudijea i Viginsa samo bog može da zna na šta će to da liči... Btw, bilo bi zanimljivo da spakuju ove naše Yugose u istu petorku ;)

dare

pre 8 godina

U kakvo drustvo je upao Jokic! Do sad od nasih igraca na all-star su igrali: Stojakovic,Divac,Jaric,Krstic,Rebraca(osim Divca i Pedje ostali su igrali kao rukiji ili sofmori).

dr. bero

pre 8 godina

Zanimljivo kako se i na ovoj temi, svaki treći komentar, odnosi na Hrvate.
Inače, Hezonja, s obzirom na minutažu, ima bolju statistiku od Bjelice, najboljeg Srbina iz prošle sezone.
Dakle, zašto se komentari ne odnose na nepozivanje Bjelice ili po komentarima sa ovog sajta, boljeg igrača od Kukoča...

jugos u izgnanstvu

pre 8 godina

Vraca se dominacija sa Iberijskog na Balkansko poluostrvo.
Tri iz bivse Juge a samo jedan koji igra za reprezentaciju Spanije

Ilic Lugano

pre 8 godina

Svaka cast Joko Majstoreeeee!!!!!
Ali sta trazi ovaj Hezonja(umisljeni novi Drazen,a mnogo ce vode proteci dok nam se se ne ponovi,jedan takav sa ovih podneblja),u ovoj izabranoj grupi nije mi jasno????
I opet bravo Joko zasluzio si!!!

dzedaj

pre 8 godina

Al ovaj podatak od 43 utakmice sa 19 godina ili kolilo vec ima 20 u NBA ligi kao rookie, oprostite na gresci, je monstruozan, kakav monster.
Kazem ja da mega Leks ima najjaci madi sastav u Evropi.
Samo napred Jokicu silo!!!

susjed

pre 8 godina

a što vas tresu kompleksi pa vam je dečko od kojeg ste mnogi stariji trn u oku, kakvi su to životi... a jokić igra fenomenalno, sad će nuggettsi 5 godina zaredom draftirat iz abe jer su uboli dva potencijalno all star centra u 2 godine

Iggy_ID

pre 8 godina

Ne mogu da ne primetim da je Towns Dominikanac i da je već nastupao za svoju domovinu. Proguglajte: 2012 Centrobasket Championship for Men.
Zašto je sada na Američkom spisku? Realno on je u ovoj konkurenciji najbolji igrač :)

haha

pre 8 godina

Bravo Jokara, apsolutno zasluzeno, po meni bi trebao da bude u prvoj petorci rukija. :-) Nemam apsolutno nista protiv Hezonje, ali Bobi u gotovo svim parametrima ima bolju statistiku uz mnogo manje minuta po mecu! Pozdrav ljubiteljima kosarke, nocas sva tri nasa momka igraju. :-)

Realista

pre 8 godina

Totalno zasluzeno, rekao bih da je u top 3 rookija sezone, za par godina ako da Bog zdravlja, videcemo ga i na glavnom allstar eventu.

Rade

pre 8 godina

Bravo Jokara majstore. Evo jedan recept da uzivamo uz allstar game.Pozdrav iz Kanade.
https://www.youtube.com/edit?video_id=tUScM5Sh64Q

San Antonio Spurs

pre 8 godina

Roster za sp 2022
1. Jaramaz, Peno, Rebic
2. Guduric, Marinkovic
3. Aranitovic, Radoncic
4. Simanic, Glisic
5. Jokic, Ristic, Milutinov

Luka

pre 8 godina

Svaka cast, samo da ga puste da igra za reprezentaciju, prema onome kako igra Denver kraj za njih je polovinom aprila, tako da ima vremena da se odmori za kvalifikacije a posle i za Rio!!

Roko

pre 8 godina

Sta ti je zivot, igras za leks, da l' primas neku mizarnu platicu u Srbiji, izadjes sa drugarima na pice i treniras kao konj i za mesec i po igras na ol star utakmici i preuzimas Kobija u odbrani. Bravo Jokara, ovo je veliki uspeh, da postanes jedan od najvecih ikad u nba!!!!

Ratko

pre 8 godina

Duplo bolji od Divca koji bre Divac ovaj Jokić puca odakle hoćeš, dobre asistencije, bolje skače. Divac jedino ima bolju bradu i ništa više.

Don Vito

pre 8 godina

Ponovucu Ono sto Sam napisao na pocetku ove sezone. Sezona 2017/18 Nikola Jokic rezervna petorka na All Star-u a Mario "bolji sam od Mesija" Hezonja, potpisuje za Bilbao.

јако и до самог краја

pre 8 godina

Ма нормална ситуација људи, нема радовања. Срећно Јокара, и ако ти случајно или којим чудом Вигинс удели неку лопту питај га слободно је ли све у реду с' њим :D

Mladjoni

pre 8 godina

Iako smo svi znali da je ovo sigurno,vest je neverovatna za srpsku kosarku !
Posle dugo godina pauze i neucestvovanja nasih igraca na AllStaru Nikola je pravo osvezenje. Kao i dosta godina unazad,a sad pogotovo,ovu utakmicu cu pratiti sa vise paznje nego matorce i glavni dogadjaj vikenda !

poyy

pre 8 godina

Nemam komentar na ovo. Svaka cast Jokicu, Srbija se ponosi sto ima tako talentovanog kosarkasa! Samo nastavi i doguraces daleko u NBA, mzda i dalje od Divca.

Majkk

pre 8 godina

Tauns je rodjen u Dominikanskoj republici, i igrao je za njihovu reprezentaciju, otkud on u timu SAD? (njemanja, 27. januar 2016 21:10)

Rodjen je u USA...

danima mi ne puštate komentare

pre 8 godina

Čemu ovaj uzvičnik? Pa nije ovo nikakvo iznenađenje, to je ruki all star gde naravno da ima mesta i za njega. Ja sam bio ubeđen da će i Bobi da igra.

dadadad

pre 8 godina

Hezonja? pa Bobi je vise zasluzio ! Hrvati imaju opasnu propagandu sa mladim igracima,Saric,Hezonja,sad i Bendera pominju kao vrh pika(lik u raspalom Makabiju ima 2 poena po mecu),pa jos neki iz cibone sto u abi ne mogu da pogode nista kao idu u nba.A tamo povratak u realnost.Nasi igraci su mnogo bolji,ali manje cenjeni.Niko ne pominje Zagorca i Guduru,ali se pominju neki anonimni krs igraci iz hrvatske.

Avodzobi

pre 8 godina

Bravo Joka macko, pokazi tim nabildanim crncicima kako se igra opustena kosarka, sa sve mozgom i urodjenim talentom, zacinjenim srpskim prirodnim talentom za ovu igru..:-)

steff

pre 8 godina

Bravo sine! Prva godina a vec ol star sa najboljim igracima sveta, sa Karijem, Lebronom, Hauardom i ostalim velikanima koje je do juce gledao na TV-u! Nemam reci da opisem koliko sam odusevljen!

Luka

pre 8 godina

Svaka cast, samo da ga puste da igra za reprezentaciju, prema onome kako igra Denver kraj za njih je polovinom aprila, tako da ima vremena da se odmori za kvalifikacije a posle i za Rio!!

dadadad

pre 8 godina

Hezonja? pa Bobi je vise zasluzio ! Hrvati imaju opasnu propagandu sa mladim igracima,Saric,Hezonja,sad i Bendera pominju kao vrh pika(lik u raspalom Makabiju ima 2 poena po mecu),pa jos neki iz cibone sto u abi ne mogu da pogode nista kao idu u nba.A tamo povratak u realnost.Nasi igraci su mnogo bolji,ali manje cenjeni.Niko ne pominje Zagorca i Guduru,ali se pominju neki anonimni krs igraci iz hrvatske.

poyy

pre 8 godina

Nemam komentar na ovo. Svaka cast Jokicu, Srbija se ponosi sto ima tako talentovanog kosarkasa! Samo nastavi i doguraces daleko u NBA, mzda i dalje od Divca.

Don Vito

pre 8 godina

Ponovucu Ono sto Sam napisao na pocetku ove sezone. Sezona 2017/18 Nikola Jokic rezervna petorka na All Star-u a Mario "bolji sam od Mesija" Hezonja, potpisuje za Bilbao.

Roko

pre 8 godina

Sta ti je zivot, igras za leks, da l' primas neku mizarnu platicu u Srbiji, izadjes sa drugarima na pice i treniras kao konj i za mesec i po igras na ol star utakmici i preuzimas Kobija u odbrani. Bravo Jokara, ovo je veliki uspeh, da postanes jedan od najvecih ikad u nba!!!!

Ratko

pre 8 godina

Duplo bolji od Divca koji bre Divac ovaj Jokić puca odakle hoćeš, dobre asistencije, bolje skače. Divac jedino ima bolju bradu i ništa više.

Mladjoni

pre 8 godina

Iako smo svi znali da je ovo sigurno,vest je neverovatna za srpsku kosarku !
Posle dugo godina pauze i neucestvovanja nasih igraca na AllStaru Nikola je pravo osvezenje. Kao i dosta godina unazad,a sad pogotovo,ovu utakmicu cu pratiti sa vise paznje nego matorce i glavni dogadjaj vikenda !

danima mi ne puštate komentare

pre 8 godina

Čemu ovaj uzvičnik? Pa nije ovo nikakvo iznenađenje, to je ruki all star gde naravno da ima mesta i za njega. Ja sam bio ubeđen da će i Bobi da igra.

јако и до самог краја

pre 8 godina

Ма нормална ситуација људи, нема радовања. Срећно Јокара, и ако ти случајно или којим чудом Вигинс удели неку лопту питај га слободно је ли све у реду с' њим :D

Avodzobi

pre 8 godina

Bravo Joka macko, pokazi tim nabildanim crncicima kako se igra opustena kosarka, sa sve mozgom i urodjenim talentom, zacinjenim srpskim prirodnim talentom za ovu igru..:-)

Realista

pre 8 godina

Totalno zasluzeno, rekao bih da je u top 3 rookija sezone, za par godina ako da Bog zdravlja, videcemo ga i na glavnom allstar eventu.

Majkk

pre 8 godina

Tauns je rodjen u Dominikanskoj republici, i igrao je za njihovu reprezentaciju, otkud on u timu SAD? (njemanja, 27. januar 2016 21:10)

Rodjen je u USA...

jugos u izgnanstvu

pre 8 godina

Vraca se dominacija sa Iberijskog na Balkansko poluostrvo.
Tri iz bivse Juge a samo jedan koji igra za reprezentaciju Spanije

dare

pre 8 godina

U kakvo drustvo je upao Jokic! Do sad od nasih igraca na all-star su igrali: Stojakovic,Divac,Jaric,Krstic,Rebraca(osim Divca i Pedje ostali su igrali kao rukiji ili sofmori).

Vz

pre 8 godina

Tacno sam znao da ce biti pozvan. I na NBA 2K16 je bio, a ta igra nikada ne gresi :D
(A.Davis, 27. januar 2016 22:23)
Aj molim te odigraj neku partiju "predsednicki izbori 2016", pa nam reci da li ima smisla da izlazimo uopste ili ne ;)

Rade

pre 8 godina

Bravo Jokara majstore. Evo jedan recept da uzivamo uz allstar game.Pozdrav iz Kanade.
https://www.youtube.com/edit?video_id=tUScM5Sh64Q

rex

pre 8 godina

Jokić potpuno zasluženo i očekivano u timu mladih. Rekao bih da će tim Sveta da odere USA mlade ali kad u ekipi imaš Mudijea i Viginsa samo bog može da zna na šta će to da liči... Btw, bilo bi zanimljivo da spakuju ove naše Yugose u istu petorku ;)

Ilic Lugano

pre 8 godina

Svaka cast Joko Majstoreeeee!!!!!
Ali sta trazi ovaj Hezonja(umisljeni novi Drazen,a mnogo ce vode proteci dok nam se se ne ponovi,jedan takav sa ovih podneblja),u ovoj izabranoj grupi nije mi jasno????
I opet bravo Joko zasluzio si!!!

susjed

pre 8 godina

a što vas tresu kompleksi pa vam je dečko od kojeg ste mnogi stariji trn u oku, kakvi su to životi... a jokić igra fenomenalno, sad će nuggettsi 5 godina zaredom draftirat iz abe jer su uboli dva potencijalno all star centra u 2 godine

dzedaj

pre 8 godina

Al ovaj podatak od 43 utakmice sa 19 godina ili kolilo vec ima 20 u NBA ligi kao rookie, oprostite na gresci, je monstruozan, kakav monster.
Kazem ja da mega Leks ima najjaci madi sastav u Evropi.
Samo napred Jokicu silo!!!

shaka zulu

pre 8 godina

Uzbudljivo je pratiti Jokića, dugo smo čekali igrača koji bi mogao da uspije u NBA. Možda on bude sve šta nije bio Miličić, 10 godina kasnije.

San Antonio Spurs

pre 8 godina

Roster za sp 2022
1. Jaramaz, Peno, Rebic
2. Guduric, Marinkovic
3. Aranitovic, Radoncic
4. Simanic, Glisic
5. Jokic, Ristic, Milutinov

Iggy_ID

pre 8 godina

Ne mogu da ne primetim da je Towns Dominikanac i da je već nastupao za svoju domovinu. Proguglajte: 2012 Centrobasket Championship for Men.
Zašto je sada na Američkom spisku? Realno on je u ovoj konkurenciji najbolji igrač :)

PimPong

pre 8 godina

"Duplo bolji od Divca koji bre Divac ovaj Jokić puca odakle hoćeš, dobre asistencije, bolje skače. Divac jedino ima bolju bradu i ništa više.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Ratko, 27. januar 2016 21:42"

Ovo moze samo da se konstantuje nakon jedno 10 godina, i to samo ako ovaj decko bude imao produktivnu karijeru kao Vlade, koji je svaku ekipu u kojoj je igrao cinio mnogo boljom. Pa i oni Lakers-i nakon Magic-a i Worthy-ja su se nekako doteturali sa njim u play-off, a da ne govorimo o tome da je on bio taj koji je svojom borbom, ponasanjem na terenu i izvan terena i kvalitetom igre drzao Kings-e na visokom nivou vise nego Weber, Stojakovic ili Bibby.

XXL

pre 8 godina

Jokić je Srbin a ja navijam za njega jer sam i ja Srbin. Srbin Srbina voli u sportu više nego u životu. Srbina Sportistu Svi Simpatisemo, jer mi smo Srbi. Kad je on tamo kao da smo mi. ON to smo MI, to je NOLE!

hrvoje

pre 8 godina

Na osnovu cega je Hezonja zasluzio poziv?
(Ajde pobogu, objavi komentar vise, 27. januar 2016 20:54)

Da bi tebe iznervirali:)
Vise ste tuzni sto su dva Hrvata izabrana nego sto ste radosni zbog Jokica:)

steff

pre 8 godina

Bravo sine! Prva godina a vec ol star sa najboljim igracima sveta, sa Karijem, Lebronom, Hauardom i ostalim velikanima koje je do juce gledao na TV-u! Nemam reci da opisem koliko sam odusevljen!

daliborr

pre 8 godina

e pa mario hezonja da ti odgovorim. naravno da jokic nije nikada igrao za rep. jer je u srpskoj rep. daleko jaca konkurencija nego u hrvatskoj rep. a dokaz za to su rezultati i medalje zadnjih 20 godina:)

haha

pre 8 godina

Bravo Jokara, apsolutno zasluzeno, po meni bi trebao da bude u prvoj petorci rukija. :-) Nemam apsolutno nista protiv Hezonje, ali Bobi u gotovo svim parametrima ima bolju statistiku uz mnogo manje minuta po mecu! Pozdrav ljubiteljima kosarke, nocas sva tri nasa momka igraju. :-)

Bojan

pre 8 godina

Gledao sam Hezonju sinoc, i decko je za jednog belca izuzetan atleta. To se o njemu znalo i pre. Takodje, ima dobar sut, ali losu selekciju suta. Odbrana mu je losa i zato igra relativno malo minuta. Potencijala ima ali pitanje je koliko je košarkaški pametan. Njegova situacija u Orlandu je slicna onoj u Barseloni od prilike. Međutim, momak je mlad i mogao bi da uspe.

Čestitke Nikoli, iskreno nisam se nadao da ce se ovako dobro snaci ove sezone. Vise sam ocekivao od Bjelice, ali upao je u ekipu koja je prepuna talenata koji ne znaju igrati košarku.

dr. bero

pre 8 godina

Zanimljivo kako se i na ovoj temi, svaki treći komentar, odnosi na Hrvate.
Inače, Hezonja, s obzirom na minutažu, ima bolju statistiku od Bjelice, najboljeg Srbina iz prošle sezone.
Dakle, zašto se komentari ne odnose na nepozivanje Bjelice ili po komentarima sa ovog sajta, boljeg igrača od Kukoča...

kaba

pre 8 godina

Gledam ga bas cesto! Inteligencija mu je najveca vrlina! Mnogo podseca na Divca i postoji mogucnost da ce biti i bolji ako nastavi ovako da se razvija. Sretno Dzoni :)

skr

pre 8 godina

"Neverovatno da ni jedna ni druga startna petorka nema centra. Šta su uradili GSW - promenili košarku iz temelja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan M, 27. januar 2016 23:38)"

Nije do GSW-a vec do sistema glasanja gde su u istom kosu petice, cetvorke i trojke. Normalno da ce prednost imati atraktivna krila tipa Lebron, Durant, Kawhi itd. Mada kako igraju Tauns, Porzingis (pa i Jokic) pokazuje da ce biti mesta i za centre u buducnosti.

Mirko

pre 8 godina

(Ratko, 27. januar 2016 21:42)

A da nisi ti malo ložana, ovo ono?
Divac je doveo Kingse do finala NBA, čovek je jedini centar u NBA koji je igrao i pleya, delio lopte, davao i trojke, i igrao centra, i kao takav bio je tada jedan od najviših centara u NBA. Vidi se da ga nisi gledao kad je trebalo.
Da ne pričam sa kime je sve igrao i u čije vreme, od toga samo glava može da te zaboli, i kakva legenda je i on sam postao, kako za Lejkerse tako i za Kingse.

Jokić je vrhunski talenat i već vrhunski igrač, i nema potrebe da preteruješ.
A do Divca ima da guli još 10 godina.

ABN

pre 8 godina

@mario hezonja
Ne care, izvinjavamo se, možda se nismo razumeli. Ima jedan igrač starter iz Denvera, Jokić ili kako se već preziva. O njemu je reč. Starter znači, da je u prvih 5, prvoj petorki ili kako vi nazivate te igrače.

voodoo

pre 8 godina

Sta se vise cudite, rekao bih ovo, ili ono, ovaj je u top tri ovaj nije, postoji nesto sto se zove statistika, i ruki al-star je baziran na njoj, ne na glasovima kao al-star utakmica istoka i zapada. Logicno je da nece biti izabran igrac koji je igrao u proseku 10 minuta i manje ili igrac koji od 40 meceva odigrao 20, biraju se igraci koji imaju veci broj utakmica i minuta i statistiku koja to prati, a ne na osnovu subjektivnog misljenja da li je Bjelica ili Hezonja bolji ili da li je Bobi odlicno iskoristio svojih 10 min na svakoj trecoj utakmici kojoj je igrao, on jeste fenomenalno iskoristio sanse, ali ih je bilo malo.

Mirko

pre 8 godina

(Mario Hezonja, 28. januar 2016 00:28)

A koga beše ti ono menjaš?

Jokić ima 20 godina, i u tim godinama uopšte nije neophodno da igra EL ili u reprezentaciji, jer će imati vremena, više od 10 godina za to.

Ono što je bitno je da je startni centar Denver Nagetsa, a to nisu ni Nurkić ni Lovernj, koji se takođe nisu naigrali ni u EL ni u svojim reprezentacijama.

Kad ti budeš starter, onda možeš da se javiš.

warrior

pre 8 godina

Jedan podatak: posle Curry-ja (33), Bobi ima najveci indeks korisnosti u celoj ligi (32). Ne znam po cemu je npr. onaj Diao bolji centar od Bobija

Mirko

pre 8 godina

(dr. bero, 27. januar 2016 23:40)

Zato što je bio povređen. Nije mogao posle toga da brzo uđe u formu, a i ima šit ekipu. Pre toga je bio najbolji od svih "rukija" sa ex-Yu prostora, bolji i od Jokića, Bobija, Hezonje, Bogdanovića i sl. Ako ne veruješ, pogledaj vesti od pre dva meseca.

Mario Hezonja

pre 8 godina

Jel vi to mene uspoređujete s igračem koji nikad nije odigrao meč u evroligi ili reprezentaciji i koji je u nba rezerva Jusufu Nurkiću???

San Antonio Spurs

pre 8 godina

Roster za sp 2022
1. Jaramaz, Peno, Rebic
2. Guduric, Marinkovic
3. Aranitovic, Radoncic
4. Simanic, Glisic
5. Jokic, Ristic, Milutinov

steff

pre 8 godina

Bravo sine! Prva godina a vec ol star sa najboljim igracima sveta, sa Karijem, Lebronom, Hauardom i ostalim velikanima koje je do juce gledao na TV-u! Nemam reci da opisem koliko sam odusevljen!

Ratko

pre 8 godina

Duplo bolji od Divca koji bre Divac ovaj Jokić puca odakle hoćeš, dobre asistencije, bolje skače. Divac jedino ima bolju bradu i ništa više.

dr. bero

pre 8 godina

Zanimljivo kako se i na ovoj temi, svaki treći komentar, odnosi na Hrvate.
Inače, Hezonja, s obzirom na minutažu, ima bolju statistiku od Bjelice, najboljeg Srbina iz prošle sezone.
Dakle, zašto se komentari ne odnose na nepozivanje Bjelice ili po komentarima sa ovog sajta, boljeg igrača od Kukoča...

Mario Hezonja

pre 8 godina

Jel vi to mene uspoređujete s igračem koji nikad nije odigrao meč u evroligi ili reprezentaciji i koji je u nba rezerva Jusufu Nurkiću???

Roko

pre 8 godina

Sta ti je zivot, igras za leks, da l' primas neku mizarnu platicu u Srbiji, izadjes sa drugarima na pice i treniras kao konj i za mesec i po igras na ol star utakmici i preuzimas Kobija u odbrani. Bravo Jokara, ovo je veliki uspeh, da postanes jedan od najvecih ikad u nba!!!!

dadadad

pre 8 godina

Hezonja? pa Bobi je vise zasluzio ! Hrvati imaju opasnu propagandu sa mladim igracima,Saric,Hezonja,sad i Bendera pominju kao vrh pika(lik u raspalom Makabiju ima 2 poena po mecu),pa jos neki iz cibone sto u abi ne mogu da pogode nista kao idu u nba.A tamo povratak u realnost.Nasi igraci su mnogo bolji,ali manje cenjeni.Niko ne pominje Zagorca i Guduru,ali se pominju neki anonimni krs igraci iz hrvatske.

hrvoje

pre 8 godina

Na osnovu cega je Hezonja zasluzio poziv?
(Ajde pobogu, objavi komentar vise, 27. januar 2016 20:54)

Da bi tebe iznervirali:)
Vise ste tuzni sto su dva Hrvata izabrana nego sto ste radosni zbog Jokica:)

XXL

pre 8 godina

Jokić je Srbin a ja navijam za njega jer sam i ja Srbin. Srbin Srbina voli u sportu više nego u životu. Srbina Sportistu Svi Simpatisemo, jer mi smo Srbi. Kad je on tamo kao da smo mi. ON to smo MI, to je NOLE!

Don Vito

pre 8 godina

Ponovucu Ono sto Sam napisao na pocetku ove sezone. Sezona 2017/18 Nikola Jokic rezervna petorka na All Star-u a Mario "bolji sam od Mesija" Hezonja, potpisuje za Bilbao.

warrior

pre 8 godina

Jedan podatak: posle Curry-ja (33), Bobi ima najveci indeks korisnosti u celoj ligi (32). Ne znam po cemu je npr. onaj Diao bolji centar od Bobija

Luka

pre 8 godina

Svaka cast, samo da ga puste da igra za reprezentaciju, prema onome kako igra Denver kraj za njih je polovinom aprila, tako da ima vremena da se odmori za kvalifikacije a posle i za Rio!!

Avodzobi

pre 8 godina

Bravo Joka macko, pokazi tim nabildanim crncicima kako se igra opustena kosarka, sa sve mozgom i urodjenim talentom, zacinjenim srpskim prirodnim talentom za ovu igru..:-)

Ilic Lugano

pre 8 godina

Svaka cast Joko Majstoreeeee!!!!!
Ali sta trazi ovaj Hezonja(umisljeni novi Drazen,a mnogo ce vode proteci dok nam se se ne ponovi,jedan takav sa ovih podneblja),u ovoj izabranoj grupi nije mi jasno????
I opet bravo Joko zasluzio si!!!

dare

pre 8 godina

U kakvo drustvo je upao Jokic! Do sad od nasih igraca na all-star su igrali: Stojakovic,Divac,Jaric,Krstic,Rebraca(osim Divca i Pedje ostali su igrali kao rukiji ili sofmori).

poyy

pre 8 godina

Nemam komentar na ovo. Svaka cast Jokicu, Srbija se ponosi sto ima tako talentovanog kosarkasa! Samo nastavi i doguraces daleko u NBA, mzda i dalje od Divca.

haha

pre 8 godina

Bravo Jokara, apsolutno zasluzeno, po meni bi trebao da bude u prvoj petorci rukija. :-) Nemam apsolutno nista protiv Hezonje, ali Bobi u gotovo svim parametrima ima bolju statistiku uz mnogo manje minuta po mecu! Pozdrav ljubiteljima kosarke, nocas sva tri nasa momka igraju. :-)

danima mi ne puštate komentare

pre 8 godina

Čemu ovaj uzvičnik? Pa nije ovo nikakvo iznenađenje, to je ruki all star gde naravno da ima mesta i za njega. Ja sam bio ubeđen da će i Bobi da igra.

susjed

pre 8 godina

a što vas tresu kompleksi pa vam je dečko od kojeg ste mnogi stariji trn u oku, kakvi su to životi... a jokić igra fenomenalno, sad će nuggettsi 5 godina zaredom draftirat iz abe jer su uboli dva potencijalno all star centra u 2 godine

Mladjoni

pre 8 godina

Iako smo svi znali da je ovo sigurno,vest je neverovatna za srpsku kosarku !
Posle dugo godina pauze i neucestvovanja nasih igraca na AllStaru Nikola je pravo osvezenje. Kao i dosta godina unazad,a sad pogotovo,ovu utakmicu cu pratiti sa vise paznje nego matorce i glavni dogadjaj vikenda !

јако и до самог краја

pre 8 godina

Ма нормална ситуација људи, нема радовања. Срећно Јокара, и ако ти случајно или којим чудом Вигинс удели неку лопту питај га слободно је ли све у реду с' њим :D

Rade

pre 8 godina

Bravo Jokara majstore. Evo jedan recept da uzivamo uz allstar game.Pozdrav iz Kanade.
https://www.youtube.com/edit?video_id=tUScM5Sh64Q

Vz

pre 8 godina

Tacno sam znao da ce biti pozvan. I na NBA 2K16 je bio, a ta igra nikada ne gresi :D
(A.Davis, 27. januar 2016 22:23)
Aj molim te odigraj neku partiju "predsednicki izbori 2016", pa nam reci da li ima smisla da izlazimo uopste ili ne ;)

Majkk

pre 8 godina

Tauns je rodjen u Dominikanskoj republici, i igrao je za njihovu reprezentaciju, otkud on u timu SAD? (njemanja, 27. januar 2016 21:10)

Rodjen je u USA...

Realista

pre 8 godina

Totalno zasluzeno, rekao bih da je u top 3 rookija sezone, za par godina ako da Bog zdravlja, videcemo ga i na glavnom allstar eventu.

jugos u izgnanstvu

pre 8 godina

Vraca se dominacija sa Iberijskog na Balkansko poluostrvo.
Tri iz bivse Juge a samo jedan koji igra za reprezentaciju Spanije

rex

pre 8 godina

Jokić potpuno zasluženo i očekivano u timu mladih. Rekao bih da će tim Sveta da odere USA mlade ali kad u ekipi imaš Mudijea i Viginsa samo bog može da zna na šta će to da liči... Btw, bilo bi zanimljivo da spakuju ove naše Yugose u istu petorku ;)

shaka zulu

pre 8 godina

Uzbudljivo je pratiti Jokića, dugo smo čekali igrača koji bi mogao da uspije u NBA. Možda on bude sve šta nije bio Miličić, 10 godina kasnije.

Bojan

pre 8 godina

Gledao sam Hezonju sinoc, i decko je za jednog belca izuzetan atleta. To se o njemu znalo i pre. Takodje, ima dobar sut, ali losu selekciju suta. Odbrana mu je losa i zato igra relativno malo minuta. Potencijala ima ali pitanje je koliko je košarkaški pametan. Njegova situacija u Orlandu je slicna onoj u Barseloni od prilike. Međutim, momak je mlad i mogao bi da uspe.

Čestitke Nikoli, iskreno nisam se nadao da ce se ovako dobro snaci ove sezone. Vise sam ocekivao od Bjelice, ali upao je u ekipu koja je prepuna talenata koji ne znaju igrati košarku.

ABN

pre 8 godina

@mario hezonja
Ne care, izvinjavamo se, možda se nismo razumeli. Ima jedan igrač starter iz Denvera, Jokić ili kako se već preziva. O njemu je reč. Starter znači, da je u prvih 5, prvoj petorki ili kako vi nazivate te igrače.

dzedaj

pre 8 godina

Al ovaj podatak od 43 utakmice sa 19 godina ili kolilo vec ima 20 u NBA ligi kao rookie, oprostite na gresci, je monstruozan, kakav monster.
Kazem ja da mega Leks ima najjaci madi sastav u Evropi.
Samo napred Jokicu silo!!!

PimPong

pre 8 godina

"Duplo bolji od Divca koji bre Divac ovaj Jokić puca odakle hoćeš, dobre asistencije, bolje skače. Divac jedino ima bolju bradu i ništa više.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Ratko, 27. januar 2016 21:42"

Ovo moze samo da se konstantuje nakon jedno 10 godina, i to samo ako ovaj decko bude imao produktivnu karijeru kao Vlade, koji je svaku ekipu u kojoj je igrao cinio mnogo boljom. Pa i oni Lakers-i nakon Magic-a i Worthy-ja su se nekako doteturali sa njim u play-off, a da ne govorimo o tome da je on bio taj koji je svojom borbom, ponasanjem na terenu i izvan terena i kvalitetom igre drzao Kings-e na visokom nivou vise nego Weber, Stojakovic ili Bibby.

kaba

pre 8 godina

Gledam ga bas cesto! Inteligencija mu je najveca vrlina! Mnogo podseca na Divca i postoji mogucnost da ce biti i bolji ako nastavi ovako da se razvija. Sretno Dzoni :)

Mirko

pre 8 godina

(Mario Hezonja, 28. januar 2016 00:28)

A koga beše ti ono menjaš?

Jokić ima 20 godina, i u tim godinama uopšte nije neophodno da igra EL ili u reprezentaciji, jer će imati vremena, više od 10 godina za to.

Ono što je bitno je da je startni centar Denver Nagetsa, a to nisu ni Nurkić ni Lovernj, koji se takođe nisu naigrali ni u EL ni u svojim reprezentacijama.

Kad ti budeš starter, onda možeš da se javiš.

Iggy_ID

pre 8 godina

Ne mogu da ne primetim da je Towns Dominikanac i da je već nastupao za svoju domovinu. Proguglajte: 2012 Centrobasket Championship for Men.
Zašto je sada na Američkom spisku? Realno on je u ovoj konkurenciji najbolji igrač :)

skr

pre 8 godina

"Neverovatno da ni jedna ni druga startna petorka nema centra. Šta su uradili GSW - promenili košarku iz temelja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan M, 27. januar 2016 23:38)"

Nije do GSW-a vec do sistema glasanja gde su u istom kosu petice, cetvorke i trojke. Normalno da ce prednost imati atraktivna krila tipa Lebron, Durant, Kawhi itd. Mada kako igraju Tauns, Porzingis (pa i Jokic) pokazuje da ce biti mesta i za centre u buducnosti.

Mirko

pre 8 godina

(dr. bero, 27. januar 2016 23:40)

Zato što je bio povređen. Nije mogao posle toga da brzo uđe u formu, a i ima šit ekipu. Pre toga je bio najbolji od svih "rukija" sa ex-Yu prostora, bolji i od Jokića, Bobija, Hezonje, Bogdanovića i sl. Ako ne veruješ, pogledaj vesti od pre dva meseca.

Mirko

pre 8 godina

(Ratko, 27. januar 2016 21:42)

A da nisi ti malo ložana, ovo ono?
Divac je doveo Kingse do finala NBA, čovek je jedini centar u NBA koji je igrao i pleya, delio lopte, davao i trojke, i igrao centra, i kao takav bio je tada jedan od najviših centara u NBA. Vidi se da ga nisi gledao kad je trebalo.
Da ne pričam sa kime je sve igrao i u čije vreme, od toga samo glava može da te zaboli, i kakva legenda je i on sam postao, kako za Lejkerse tako i za Kingse.

Jokić je vrhunski talenat i već vrhunski igrač, i nema potrebe da preteruješ.
A do Divca ima da guli još 10 godina.

voodoo

pre 8 godina

Sta se vise cudite, rekao bih ovo, ili ono, ovaj je u top tri ovaj nije, postoji nesto sto se zove statistika, i ruki al-star je baziran na njoj, ne na glasovima kao al-star utakmica istoka i zapada. Logicno je da nece biti izabran igrac koji je igrao u proseku 10 minuta i manje ili igrac koji od 40 meceva odigrao 20, biraju se igraci koji imaju veci broj utakmica i minuta i statistiku koja to prati, a ne na osnovu subjektivnog misljenja da li je Bjelica ili Hezonja bolji ili da li je Bobi odlicno iskoristio svojih 10 min na svakoj trecoj utakmici kojoj je igrao, on jeste fenomenalno iskoristio sanse, ali ih je bilo malo.

daliborr

pre 8 godina

e pa mario hezonja da ti odgovorim. naravno da jokic nije nikada igrao za rep. jer je u srpskoj rep. daleko jaca konkurencija nego u hrvatskoj rep. a dokaz za to su rezultati i medalje zadnjih 20 godina:)