Sreda, 13.01.2016.

15:22

Entoni Hopkins se kaje zbog Hanibala

Izvor: Tanjug

Entoni Hopkins se kaje zbog Hanibala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Mr Sauron

pre 8 godina

Odličan glumac ali što se napraviti više delova recimo gospodar prstenova prvi film je bio onako a drugi bolji, treći najbolji.

Objektivan

pre 8 godina

@Lela: On lepo kaže da se kaje zbog drugog i trećeg filma znači da se ne kaje zbog uloge nego zato što nastavak skoro uvek bude loš.
A to da nasilje na filmu utiče na ljude , nema dokaza za to a tvoji izvori informacije(medije) nisu baš poverljivi bolje nađi naučne studije.

palop

pre 8 godina

Po meni, njegova najgora i meni ne shvatljiva uloga je u filmu "Aleksandar". Ceo film je sramota, keva( Andjelina) mozda par godina starija od sina(Kolin Farel). Uzas
(ap0qalypto, 13. januar 2016 16:57)

Film sam gledao kao klinac i nikada nisam obratio paznju na to, a sad vidim da je ona samo godinu dana starija od njega. Holivud...

palop

pre 8 godina

osle snimanja nema kajanja. "Jaganjci" su nesto pre nevidjeno, kao npr. "Isterivac djavola" ili "Osmi putnik 1" ili "Matrix 1". Snimiti nastavak ili cak prequel je veoma, veoma riskantan potez (sa umetnicke strane, naravno, ne finansijske). Nisu svi filmovi "Kum 1".
(ypm7tk, 13. januar 2016 16:26)

Ne volim da vidim da se snima prequel za neki film koji volim. Tako mi nekako uproscavaju citavu pricu i misterija nestaje. Zamisli da rade prequel o Dzokeru, tj. kako je postao to sto jeste. Bilo bi uzasno, a ne bi me cudilo da to urade u buducnosti...

MM

pre 8 godina

Pa dobro sad,svaka čast Entoniju, ali nema potrebe da se kaje. Pravi i jedini Hanibal je za mene postao Mads Mikelsen i ma kako to suludo zvučalo, ja imam problem da se setim Hopkinsa u toj ulozi. Mads je podigaoi stvari na sasvim novi nivo.

Jackson's warehouse

pre 8 godina

Meni je bio odlican i u Titusu..Odlicna uloga,glumac neprevazidjen!
(mamička, 13. januar 2016 21:35)

Potpisujem ! U titusu andronicusu je on vise od pola filma. Uz elephant man-a najbolji njegov film. Vecina ga zna po serijalu hannibala al taj covek je bio odlican jos od "Bridge too far" iz mladjanih dana. Malo losih filmova ima (bad company npr)

dragica

pre 8 godina

Odlican glumac, jos bolja rasprava na ovu temu! Uzivala sam citajuci komentare za i protiv, bravo za odlicne analize, Zadovoljstvo mi je bilo da citam komentare povodom gesta Matije Beckovica i stanju u kulturi. Dajmo vise prostora obrazovnim i divnim ljudima, primitivizam nas unisti!
Dragica

ja sam

pre 8 godina

kakvi god bili komentari, čovek je antologija. rodjeni dar za glumu, veliki rad i priprema za uloge su od njega napravili to što jeste. slično je i sa danijel dej luisom.

Rogi Obrenovac

pre 8 godina

Sad me malo zbunila ova polemika zbog cega se kaje, i kako horor fulmovi uticu na ljude. Kao prvo, sta smatramo horor filmom? Blejda, Van Helsinka, intrevju sa vampirom, drakula, gde su likovi izmisljeni, ili filmovi gde se stvarni dogadjaji prebace na film, ali su oni toliko surovi da ih svrstavaju u horore. Ovakve stvari su se desavale u Americi pre nego sto snimljeni filmovi, Amerika ima na desetine seriskih ubica koji su imali preko dvadeset zrtava, a bili su bolesniji od uloge Hanibala, neki nikad nisi ni uhvaceni. Neko ako je bolesnik njemu ne treba film da ovako nesto uradi. Mislim da je Entoni profesionalac i da nema za cim da zali, bitno je da je ulogu odglumeo fantasticno.

Mirko Kojotovski

pre 8 godina

Covek koji je odglumio negativca psiho ubicu kao nikad pre i posle njega.Fenomenalan.Inace mu leže te uloge negativca ili mi to zbog Lektora tako deluje.Drugi dio nekako suvise krvav a Crveni zmaj odličan. Rimejk ali glumci i priča perfektno. Lovac na ljude iz 1986 je za ono vreme bio super film ali kad ga sad uporedis sa Crvenim zmajom izgleda amaterski urađen.Da ne zaboravim Hanibalovo uskrsenje koji je zadnji urađeni film a u stvari treba da se odgleda kao prvi pa Crveni zmaj i Jaganjce.Kako god jezivi psihotrileri sa moćnim Entoni Hopkinsom

Silvester

pre 8 godina

Hopkins je, pored Ričarda Bartona i Majkla Kejna, moj omiljeni glumac sa Ostrva. Pri tom ne volim film "Kad jaganjci utihnu", i smatram to morbidnim komercijalnim đubretom od filma koji eksploatiše patološke teme u cilju jeftinog sablažnjavanja publike. Na velika vrata je uveo esktremne ideje nasilja u mejnstrim film 90-ih godina. Ranije je to bilo rezrervisatno za horore, koji su bili ipak samo podkultura.

Доку

pre 8 godina

Сада може да филозофира колко оће. Мазнуо је лову:) Е мој Сере, ђе ти је принцип? Врати лову!

Lela

pre 8 godina

To je stvarno grozan film/prica koja sigurno nije doprinela necem boljem na ovom svetu. Drago mi je da citam da se Antony kaje...nije sve u novcu.
(Lela, 13. januar 2016 16:15)

Ne kaje se on zbog toga na sta ti mislis.Sto se tice filma/price neko mora da kaze da postoji i druga strana sem Zikine dinastije,Bolji zivot, Zvezda Granda i naravno Dnevnika.
(mile dodik, 13. januar 2016 17:36) # Link komentara

A otkud ti znas zasto se on kaje?...zelim da mislim da se kaje jer mozda misli da je negativno uticao na nekoga, da se taj neko mozda odlucio da ucini nesto lose imitirajuci ga..To nije nesto sto se vec nije dogodilo; Poznati su slucajevi da su horor filmovi uticali na neke bolesnike da ih kopiraju :

http://abcnews.go.com/Entertainment/films-shows-inspired-real-crimes/story?id=16836535
ili:
http://www.criminaljusticedegreesguide.com/features/8-horror-movies-that-inspired-real-life-crimes.html

Takodje serija "Breaking bad" uticala na povecanu konzumaciju kristal meta.
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11206140/Breaking-Bad-blamed-for-shocking-rise-in-crystal-meth-usage.html

Uticaj medija na nase razmisljanje i akcije je veci nego sto mnogi primecuju ..zato ja izbegavam da gledam negativne stvari.Znam da ne treba da bude sve razbibriga, kao serije koje si naveo, ali jos uvek na ovom svetu postoje inteligetne i pozitivne emisije koje mozemo bez griznje savesti da pogledamo.

petar

pre 8 godina

Sjajan glumac sa velikim darom za glumu. Šteta što ih je iskoristio za ovako bolesne filmove, koji skrnave ljudske duše i koji su između ostalog i okidač za slične zlocćine koji se izvršuju u realnom životu.

area 51

pre 8 godina

Šta povezuje ove glumce: Antoni Hopkins, Alan Rikman, Pirs Brosnan, Terens Stemp, Džeremi Ajrons, Geri Oldman, Geri Danijels, Skot Adkins, Džejson Stejtam, Šon Koneri, Danijel Krejg, Kristijan Bejl i Rodžer Mur. Svi su Britanci, dakle najkvalitetniji deo Holivuda. A što se tiče sera Antoni Hopkinsa, ne bih trošio reči. Izuzetan glumac, stara škola, gospodin na sceni i van nje. Svaka čast!

Hehe

pre 8 godina

Njega je inače njegova djevojka Martha Stewart ostavila jer je rekla da ne može biti s nekim ko tako uvjerljivo glumi patološkog luđaka!
(Lukas aus Agram, 13. januar 2016 17:38)

A svi ostali holivudski brakovi inace istrajno odolevaju :D

neutralni felsh

pre 8 godina

Posle snimanja nema kajanja. "Jaganjci" su nesto pre nevidjeno, kao npr. "Isterivac djavola" ili "Osmi putnik 1" ili "Matrix 1". Snimiti nastavak ili cak prequel je veoma, veoma riskantan potez (sa umetnicke strane, naravno, ne finansijske). Nisu svi filmovi "Kum 1".
(ypm7tk, 13. januar 2016 16:26)


slazem se, mada "alien" je relativno dobro prosao, hajde kamerunov sasvim pristojan blockbastard "aliens", ali "alien3" je remek delo ravnopravno sa prvim.

Crazy processor

pre 8 godina

(Džoni, 13. januar 2016 18:07) Dzoni, Dzoni nikada ne mozes da kazes da je T1 bolji od T2, mozda i jedini nastavak koji je nadmasio ideju prvog filma.

KORN

pre 8 godina

Kaje se za nastavke a ne za ulogu Hannibala,opet stavljate neke senzacionalističke naslove.Najbolje odglumljeni negativac svih vremena,nije dzaba dobio Oskara.

klen

pre 8 godina

Aplauz za Dzonija sto stavi Terminatora, jedan od retkih filmova koji je bolje od prvog dela I jedan od legendarnih filmova uopste, kao primer da ne treba praviti nastavke.

Džoni

pre 8 godina

Ja sam samo i gledao Kad jaganjci utihnu i to mi je jedan od omiljenijih filmova. Ostale nastavke nisam jer nastavak može samo da pokvari utisak iz originalnog dela! Kao na primer Roki, Rambo, Terminator i ...

1ww1

pre 8 godina

Maestralno je odigrao ulogu u svim delovima ali po mom misljenju najbolju ulogu Hannibal-a je odigrao mikkelsen u seriji Hannibal, to je vec pravo remek delo. Preporucujem seriju.
(LunatiC, 13. januar 2016 17:01)

napokon da neko spomene seriju. nazalost mnogo je podcenjena. jedna od najvecih gresaka NBC kanala je sto nije obnovio za 4 sezonu. inace serija je umetnost- scenario,kamera,gluma, kostimi,muzika/zvuk...

Milos BG

pre 8 godina

Ja se ne kajem vala, uzivao sam u sva tri dela sa njim. Ko god drugi da je glumio Hanibala u 2 i 3-cem delu to ne bi bilo isto, cak bi i finansijski propali jer ljudi se i naviknu na prvobitrnog nosioca uloge.
(boris, 13. januar 2016 16:34)

Nije Entoni Hopkins prvi nosilac uloge, vec Brajan Koks. Glumio ga je u filmu Lovac na ljude. Crveni zmaj je rimejk tog filma, po mom misljenju slabiji. Preporucujem da pogledas Lovca, ne bi trebalo da se pokajes.

mile dodik

pre 8 godina

To je stvarno grozan film/prica koja sigurno nije doprinela necem boljem na ovom svetu. Drago mi je da citam da se Antony kaje...nije sve u novcu.
(Lela, 13. januar 2016 16:15)

Ne kaje se on zbog toga na sta ti mislis.Sto se tice filma/price neko mora da kaze da postoji i druga strana sem Zikine dinastije,Bolji zivot, Zvezda Granda i naravno Dnevnika.

Milosav

pre 8 godina

Gledao prvi nekoliko puta, film je izvanredan a on i Dzodi jos bolji. Druga dva nikada nisam gledao niti cu. Anthony je vrhunski glumac i pravi umetnik, ne mogo da verujem da ima 78 godina.

Usput dok ovo pisem na radiju (B202) Dzoni Stulic peva Ako znas bilo sto, nema veze sa ovim ali sam se najezio i setio dalekih 80-ih i stidljivih plesova :) Oni koji su tada bili tinejdzedi ca da shvate :)

LunatiC

pre 8 godina

Maestralno je odigrao ulogu u svim delovima ali po mom misljenju najbolju ulogu Hannibal-a je odigrao mikkelsen u seriji Hannibal, to je vec pravo remek delo. Preporucujem seriju.

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Njega je inače njegova djevojka Martha Stewart ostavila jer je rekla da ne može biti s nekim ko tako uvjerljivo glumi patološkog luđaka!

Lela

pre 8 godina

To je stvarno grozan film/prica koja sigurno nije doprinela necem boljem na ovom svetu. Drago mi je da citam da se Antony kaje...nije sve u novcu.

perikle

pre 8 godina

Мислим да је стварно требао слиједити Џоди Фостер јер је први дио маестралан.

ap0qalypto

pre 8 godina

Po meni, njegova najgora i meni ne shvatljiva uloga je u filmu "Aleksandar". Ceo film je sramota, keva( Andjelina) mozda par godina starija od sina(Kolin Farel). Uzas

todos

pre 8 godina

Kupiš kuću napraviš muzej. Te uloge su ga i proslavile. Možda je trebalo posle prvog dela da se povuče ali honorar je ogroman za te druge dve uloge.

ypm7tk

pre 8 godina

Posle snimanja nema kajanja. "Jaganjci" su nesto pre nevidjeno, kao npr. "Isterivac djavola" ili "Osmi putnik 1" ili "Matrix 1". Snimiti nastavak ili cak prequel je veoma, veoma riskantan potez (sa umetnicke strane, naravno, ne finansijske). Nisu svi filmovi "Kum 1".

ap0qalypto

pre 8 godina

@Lela, koji film je doprineo necem boljem u svetu? Ben Hur sa 12 oskara?ili Titanik sa isto toliko? To nije dobrotvorni rad niti medicina.

boris

pre 8 godina

Ja se ne kajem vala, uzivao sam u sva tri dela sa njim. Ko god drugi da je glumio Hanibala u 2 i 3-cem delu to ne bi bilo isto, cak bi i finansijski propali jer ljudi se i naviknu na prvobitrnog nosioca uloge.

mile dodik

pre 8 godina

To je stvarno grozan film/prica koja sigurno nije doprinela necem boljem na ovom svetu. Drago mi je da citam da se Antony kaje...nije sve u novcu.
(Lela, 13. januar 2016 16:15)

Ne kaje se on zbog toga na sta ti mislis.Sto se tice filma/price neko mora da kaze da postoji i druga strana sem Zikine dinastije,Bolji zivot, Zvezda Granda i naravno Dnevnika.

ypm7tk

pre 8 godina

Posle snimanja nema kajanja. "Jaganjci" su nesto pre nevidjeno, kao npr. "Isterivac djavola" ili "Osmi putnik 1" ili "Matrix 1". Snimiti nastavak ili cak prequel je veoma, veoma riskantan potez (sa umetnicke strane, naravno, ne finansijske). Nisu svi filmovi "Kum 1".

perikle

pre 8 godina

Мислим да је стварно требао слиједити Џоди Фостер јер је први дио маестралан.

boris

pre 8 godina

Ja se ne kajem vala, uzivao sam u sva tri dela sa njim. Ko god drugi da je glumio Hanibala u 2 i 3-cem delu to ne bi bilo isto, cak bi i finansijski propali jer ljudi se i naviknu na prvobitrnog nosioca uloge.

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Njega je inače njegova djevojka Martha Stewart ostavila jer je rekla da ne može biti s nekim ko tako uvjerljivo glumi patološkog luđaka!

ap0qalypto

pre 8 godina

@Lela, koji film je doprineo necem boljem u svetu? Ben Hur sa 12 oskara?ili Titanik sa isto toliko? To nije dobrotvorni rad niti medicina.

todos

pre 8 godina

Kupiš kuću napraviš muzej. Te uloge su ga i proslavile. Možda je trebalo posle prvog dela da se povuče ali honorar je ogroman za te druge dve uloge.

Milosav

pre 8 godina

Gledao prvi nekoliko puta, film je izvanredan a on i Dzodi jos bolji. Druga dva nikada nisam gledao niti cu. Anthony je vrhunski glumac i pravi umetnik, ne mogo da verujem da ima 78 godina.

Usput dok ovo pisem na radiju (B202) Dzoni Stulic peva Ako znas bilo sto, nema veze sa ovim ali sam se najezio i setio dalekih 80-ih i stidljivih plesova :) Oni koji su tada bili tinejdzedi ca da shvate :)

ap0qalypto

pre 8 godina

Po meni, njegova najgora i meni ne shvatljiva uloga je u filmu "Aleksandar". Ceo film je sramota, keva( Andjelina) mozda par godina starija od sina(Kolin Farel). Uzas

KORN

pre 8 godina

Kaje se za nastavke a ne za ulogu Hannibala,opet stavljate neke senzacionalističke naslove.Najbolje odglumljeni negativac svih vremena,nije dzaba dobio Oskara.

1ww1

pre 8 godina

Maestralno je odigrao ulogu u svim delovima ali po mom misljenju najbolju ulogu Hannibal-a je odigrao mikkelsen u seriji Hannibal, to je vec pravo remek delo. Preporucujem seriju.
(LunatiC, 13. januar 2016 17:01)

napokon da neko spomene seriju. nazalost mnogo je podcenjena. jedna od najvecih gresaka NBC kanala je sto nije obnovio za 4 sezonu. inace serija je umetnost- scenario,kamera,gluma, kostimi,muzika/zvuk...

LunatiC

pre 8 godina

Maestralno je odigrao ulogu u svim delovima ali po mom misljenju najbolju ulogu Hannibal-a je odigrao mikkelsen u seriji Hannibal, to je vec pravo remek delo. Preporucujem seriju.

Milos BG

pre 8 godina

Ja se ne kajem vala, uzivao sam u sva tri dela sa njim. Ko god drugi da je glumio Hanibala u 2 i 3-cem delu to ne bi bilo isto, cak bi i finansijski propali jer ljudi se i naviknu na prvobitrnog nosioca uloge.
(boris, 13. januar 2016 16:34)

Nije Entoni Hopkins prvi nosilac uloge, vec Brajan Koks. Glumio ga je u filmu Lovac na ljude. Crveni zmaj je rimejk tog filma, po mom misljenju slabiji. Preporucujem da pogledas Lovca, ne bi trebalo da se pokajes.

Crazy processor

pre 8 godina

(Džoni, 13. januar 2016 18:07) Dzoni, Dzoni nikada ne mozes da kazes da je T1 bolji od T2, mozda i jedini nastavak koji je nadmasio ideju prvog filma.

Lela

pre 8 godina

To je stvarno grozan film/prica koja sigurno nije doprinela necem boljem na ovom svetu. Drago mi je da citam da se Antony kaje...nije sve u novcu.
(Lela, 13. januar 2016 16:15)

Ne kaje se on zbog toga na sta ti mislis.Sto se tice filma/price neko mora da kaze da postoji i druga strana sem Zikine dinastije,Bolji zivot, Zvezda Granda i naravno Dnevnika.
(mile dodik, 13. januar 2016 17:36) # Link komentara

A otkud ti znas zasto se on kaje?...zelim da mislim da se kaje jer mozda misli da je negativno uticao na nekoga, da se taj neko mozda odlucio da ucini nesto lose imitirajuci ga..To nije nesto sto se vec nije dogodilo; Poznati su slucajevi da su horor filmovi uticali na neke bolesnike da ih kopiraju :

http://abcnews.go.com/Entertainment/films-shows-inspired-real-crimes/story?id=16836535
ili:
http://www.criminaljusticedegreesguide.com/features/8-horror-movies-that-inspired-real-life-crimes.html

Takodje serija "Breaking bad" uticala na povecanu konzumaciju kristal meta.
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11206140/Breaking-Bad-blamed-for-shocking-rise-in-crystal-meth-usage.html

Uticaj medija na nase razmisljanje i akcije je veci nego sto mnogi primecuju ..zato ja izbegavam da gledam negativne stvari.Znam da ne treba da bude sve razbibriga, kao serije koje si naveo, ali jos uvek na ovom svetu postoje inteligetne i pozitivne emisije koje mozemo bez griznje savesti da pogledamo.

Džoni

pre 8 godina

Ja sam samo i gledao Kad jaganjci utihnu i to mi je jedan od omiljenijih filmova. Ostale nastavke nisam jer nastavak može samo da pokvari utisak iz originalnog dela! Kao na primer Roki, Rambo, Terminator i ...

klen

pre 8 godina

Aplauz za Dzonija sto stavi Terminatora, jedan od retkih filmova koji je bolje od prvog dela I jedan od legendarnih filmova uopste, kao primer da ne treba praviti nastavke.

Lela

pre 8 godina

To je stvarno grozan film/prica koja sigurno nije doprinela necem boljem na ovom svetu. Drago mi je da citam da se Antony kaje...nije sve u novcu.

neutralni felsh

pre 8 godina

Posle snimanja nema kajanja. "Jaganjci" su nesto pre nevidjeno, kao npr. "Isterivac djavola" ili "Osmi putnik 1" ili "Matrix 1". Snimiti nastavak ili cak prequel je veoma, veoma riskantan potez (sa umetnicke strane, naravno, ne finansijske). Nisu svi filmovi "Kum 1".
(ypm7tk, 13. januar 2016 16:26)


slazem se, mada "alien" je relativno dobro prosao, hajde kamerunov sasvim pristojan blockbastard "aliens", ali "alien3" je remek delo ravnopravno sa prvim.

area 51

pre 8 godina

Šta povezuje ove glumce: Antoni Hopkins, Alan Rikman, Pirs Brosnan, Terens Stemp, Džeremi Ajrons, Geri Oldman, Geri Danijels, Skot Adkins, Džejson Stejtam, Šon Koneri, Danijel Krejg, Kristijan Bejl i Rodžer Mur. Svi su Britanci, dakle najkvalitetniji deo Holivuda. A što se tiče sera Antoni Hopkinsa, ne bih trošio reči. Izuzetan glumac, stara škola, gospodin na sceni i van nje. Svaka čast!

palop

pre 8 godina

Po meni, njegova najgora i meni ne shvatljiva uloga je u filmu "Aleksandar". Ceo film je sramota, keva( Andjelina) mozda par godina starija od sina(Kolin Farel). Uzas
(ap0qalypto, 13. januar 2016 16:57)

Film sam gledao kao klinac i nikada nisam obratio paznju na to, a sad vidim da je ona samo godinu dana starija od njega. Holivud...

Rogi Obrenovac

pre 8 godina

Sad me malo zbunila ova polemika zbog cega se kaje, i kako horor fulmovi uticu na ljude. Kao prvo, sta smatramo horor filmom? Blejda, Van Helsinka, intrevju sa vampirom, drakula, gde su likovi izmisljeni, ili filmovi gde se stvarni dogadjaji prebace na film, ali su oni toliko surovi da ih svrstavaju u horore. Ovakve stvari su se desavale u Americi pre nego sto snimljeni filmovi, Amerika ima na desetine seriskih ubica koji su imali preko dvadeset zrtava, a bili su bolesniji od uloge Hanibala, neki nikad nisi ni uhvaceni. Neko ako je bolesnik njemu ne treba film da ovako nesto uradi. Mislim da je Entoni profesionalac i da nema za cim da zali, bitno je da je ulogu odglumeo fantasticno.

dragica

pre 8 godina

Odlican glumac, jos bolja rasprava na ovu temu! Uzivala sam citajuci komentare za i protiv, bravo za odlicne analize, Zadovoljstvo mi je bilo da citam komentare povodom gesta Matije Beckovica i stanju u kulturi. Dajmo vise prostora obrazovnim i divnim ljudima, primitivizam nas unisti!
Dragica

ja sam

pre 8 godina

kakvi god bili komentari, čovek je antologija. rodjeni dar za glumu, veliki rad i priprema za uloge su od njega napravili to što jeste. slično je i sa danijel dej luisom.

Objektivan

pre 8 godina

@Lela: On lepo kaže da se kaje zbog drugog i trećeg filma znači da se ne kaje zbog uloge nego zato što nastavak skoro uvek bude loš.
A to da nasilje na filmu utiče na ljude , nema dokaza za to a tvoji izvori informacije(medije) nisu baš poverljivi bolje nađi naučne studije.

palop

pre 8 godina

osle snimanja nema kajanja. "Jaganjci" su nesto pre nevidjeno, kao npr. "Isterivac djavola" ili "Osmi putnik 1" ili "Matrix 1". Snimiti nastavak ili cak prequel je veoma, veoma riskantan potez (sa umetnicke strane, naravno, ne finansijske). Nisu svi filmovi "Kum 1".
(ypm7tk, 13. januar 2016 16:26)

Ne volim da vidim da se snima prequel za neki film koji volim. Tako mi nekako uproscavaju citavu pricu i misterija nestaje. Zamisli da rade prequel o Dzokeru, tj. kako je postao to sto jeste. Bilo bi uzasno, a ne bi me cudilo da to urade u buducnosti...

Hehe

pre 8 godina

Njega je inače njegova djevojka Martha Stewart ostavila jer je rekla da ne može biti s nekim ko tako uvjerljivo glumi patološkog luđaka!
(Lukas aus Agram, 13. januar 2016 17:38)

A svi ostali holivudski brakovi inace istrajno odolevaju :D

Mirko Kojotovski

pre 8 godina

Covek koji je odglumio negativca psiho ubicu kao nikad pre i posle njega.Fenomenalan.Inace mu leže te uloge negativca ili mi to zbog Lektora tako deluje.Drugi dio nekako suvise krvav a Crveni zmaj odličan. Rimejk ali glumci i priča perfektno. Lovac na ljude iz 1986 je za ono vreme bio super film ali kad ga sad uporedis sa Crvenim zmajom izgleda amaterski urađen.Da ne zaboravim Hanibalovo uskrsenje koji je zadnji urađeni film a u stvari treba da se odgleda kao prvi pa Crveni zmaj i Jaganjce.Kako god jezivi psihotrileri sa moćnim Entoni Hopkinsom

MM

pre 8 godina

Pa dobro sad,svaka čast Entoniju, ali nema potrebe da se kaje. Pravi i jedini Hanibal je za mene postao Mads Mikelsen i ma kako to suludo zvučalo, ja imam problem da se setim Hopkinsa u toj ulozi. Mads je podigaoi stvari na sasvim novi nivo.

Доку

pre 8 godina

Сада може да филозофира колко оће. Мазнуо је лову:) Е мој Сере, ђе ти је принцип? Врати лову!

Silvester

pre 8 godina

Hopkins je, pored Ričarda Bartona i Majkla Kejna, moj omiljeni glumac sa Ostrva. Pri tom ne volim film "Kad jaganjci utihnu", i smatram to morbidnim komercijalnim đubretom od filma koji eksploatiše patološke teme u cilju jeftinog sablažnjavanja publike. Na velika vrata je uveo esktremne ideje nasilja u mejnstrim film 90-ih godina. Ranije je to bilo rezrervisatno za horore, koji su bili ipak samo podkultura.

Mr Sauron

pre 8 godina

Odličan glumac ali što se napraviti više delova recimo gospodar prstenova prvi film je bio onako a drugi bolji, treći najbolji.

Jackson's warehouse

pre 8 godina

Meni je bio odlican i u Titusu..Odlicna uloga,glumac neprevazidjen!
(mamička, 13. januar 2016 21:35)

Potpisujem ! U titusu andronicusu je on vise od pola filma. Uz elephant man-a najbolji njegov film. Vecina ga zna po serijalu hannibala al taj covek je bio odlican jos od "Bridge too far" iz mladjanih dana. Malo losih filmova ima (bad company npr)

petar

pre 8 godina

Sjajan glumac sa velikim darom za glumu. Šteta što ih je iskoristio za ovako bolesne filmove, koji skrnave ljudske duše i koji su između ostalog i okidač za slične zlocćine koji se izvršuju u realnom životu.

Lela

pre 8 godina

To je stvarno grozan film/prica koja sigurno nije doprinela necem boljem na ovom svetu. Drago mi je da citam da se Antony kaje...nije sve u novcu.

Džoni

pre 8 godina

Ja sam samo i gledao Kad jaganjci utihnu i to mi je jedan od omiljenijih filmova. Ostale nastavke nisam jer nastavak može samo da pokvari utisak iz originalnog dela! Kao na primer Roki, Rambo, Terminator i ...

Lela

pre 8 godina

To je stvarno grozan film/prica koja sigurno nije doprinela necem boljem na ovom svetu. Drago mi je da citam da se Antony kaje...nije sve u novcu.
(Lela, 13. januar 2016 16:15)

Ne kaje se on zbog toga na sta ti mislis.Sto se tice filma/price neko mora da kaze da postoji i druga strana sem Zikine dinastije,Bolji zivot, Zvezda Granda i naravno Dnevnika.
(mile dodik, 13. januar 2016 17:36) # Link komentara

A otkud ti znas zasto se on kaje?...zelim da mislim da se kaje jer mozda misli da je negativno uticao na nekoga, da se taj neko mozda odlucio da ucini nesto lose imitirajuci ga..To nije nesto sto se vec nije dogodilo; Poznati su slucajevi da su horor filmovi uticali na neke bolesnike da ih kopiraju :

http://abcnews.go.com/Entertainment/films-shows-inspired-real-crimes/story?id=16836535
ili:
http://www.criminaljusticedegreesguide.com/features/8-horror-movies-that-inspired-real-life-crimes.html

Takodje serija "Breaking bad" uticala na povecanu konzumaciju kristal meta.
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11206140/Breaking-Bad-blamed-for-shocking-rise-in-crystal-meth-usage.html

Uticaj medija na nase razmisljanje i akcije je veci nego sto mnogi primecuju ..zato ja izbegavam da gledam negativne stvari.Znam da ne treba da bude sve razbibriga, kao serije koje si naveo, ali jos uvek na ovom svetu postoje inteligetne i pozitivne emisije koje mozemo bez griznje savesti da pogledamo.

mile dodik

pre 8 godina

To je stvarno grozan film/prica koja sigurno nije doprinela necem boljem na ovom svetu. Drago mi je da citam da se Antony kaje...nije sve u novcu.
(Lela, 13. januar 2016 16:15)

Ne kaje se on zbog toga na sta ti mislis.Sto se tice filma/price neko mora da kaze da postoji i druga strana sem Zikine dinastije,Bolji zivot, Zvezda Granda i naravno Dnevnika.

Milosav

pre 8 godina

Gledao prvi nekoliko puta, film je izvanredan a on i Dzodi jos bolji. Druga dva nikada nisam gledao niti cu. Anthony je vrhunski glumac i pravi umetnik, ne mogo da verujem da ima 78 godina.

Usput dok ovo pisem na radiju (B202) Dzoni Stulic peva Ako znas bilo sto, nema veze sa ovim ali sam se najezio i setio dalekih 80-ih i stidljivih plesova :) Oni koji su tada bili tinejdzedi ca da shvate :)

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Njega je inače njegova djevojka Martha Stewart ostavila jer je rekla da ne može biti s nekim ko tako uvjerljivo glumi patološkog luđaka!

LunatiC

pre 8 godina

Maestralno je odigrao ulogu u svim delovima ali po mom misljenju najbolju ulogu Hannibal-a je odigrao mikkelsen u seriji Hannibal, to je vec pravo remek delo. Preporucujem seriju.

1ww1

pre 8 godina

Maestralno je odigrao ulogu u svim delovima ali po mom misljenju najbolju ulogu Hannibal-a je odigrao mikkelsen u seriji Hannibal, to je vec pravo remek delo. Preporucujem seriju.
(LunatiC, 13. januar 2016 17:01)

napokon da neko spomene seriju. nazalost mnogo je podcenjena. jedna od najvecih gresaka NBC kanala je sto nije obnovio za 4 sezonu. inace serija je umetnost- scenario,kamera,gluma, kostimi,muzika/zvuk...

ap0qalypto

pre 8 godina

@Lela, koji film je doprineo necem boljem u svetu? Ben Hur sa 12 oskara?ili Titanik sa isto toliko? To nije dobrotvorni rad niti medicina.

ap0qalypto

pre 8 godina

Po meni, njegova najgora i meni ne shvatljiva uloga je u filmu "Aleksandar". Ceo film je sramota, keva( Andjelina) mozda par godina starija od sina(Kolin Farel). Uzas

boris

pre 8 godina

Ja se ne kajem vala, uzivao sam u sva tri dela sa njim. Ko god drugi da je glumio Hanibala u 2 i 3-cem delu to ne bi bilo isto, cak bi i finansijski propali jer ljudi se i naviknu na prvobitrnog nosioca uloge.

ypm7tk

pre 8 godina

Posle snimanja nema kajanja. "Jaganjci" su nesto pre nevidjeno, kao npr. "Isterivac djavola" ili "Osmi putnik 1" ili "Matrix 1". Snimiti nastavak ili cak prequel je veoma, veoma riskantan potez (sa umetnicke strane, naravno, ne finansijske). Nisu svi filmovi "Kum 1".

perikle

pre 8 godina

Мислим да је стварно требао слиједити Џоди Фостер јер је први дио маестралан.

neutralni felsh

pre 8 godina

Posle snimanja nema kajanja. "Jaganjci" su nesto pre nevidjeno, kao npr. "Isterivac djavola" ili "Osmi putnik 1" ili "Matrix 1". Snimiti nastavak ili cak prequel je veoma, veoma riskantan potez (sa umetnicke strane, naravno, ne finansijske). Nisu svi filmovi "Kum 1".
(ypm7tk, 13. januar 2016 16:26)


slazem se, mada "alien" je relativno dobro prosao, hajde kamerunov sasvim pristojan blockbastard "aliens", ali "alien3" je remek delo ravnopravno sa prvim.

Mr Sauron

pre 8 godina

Odličan glumac ali što se napraviti više delova recimo gospodar prstenova prvi film je bio onako a drugi bolji, treći najbolji.

todos

pre 8 godina

Kupiš kuću napraviš muzej. Te uloge su ga i proslavile. Možda je trebalo posle prvog dela da se povuče ali honorar je ogroman za te druge dve uloge.

Milos BG

pre 8 godina

Ja se ne kajem vala, uzivao sam u sva tri dela sa njim. Ko god drugi da je glumio Hanibala u 2 i 3-cem delu to ne bi bilo isto, cak bi i finansijski propali jer ljudi se i naviknu na prvobitrnog nosioca uloge.
(boris, 13. januar 2016 16:34)

Nije Entoni Hopkins prvi nosilac uloge, vec Brajan Koks. Glumio ga je u filmu Lovac na ljude. Crveni zmaj je rimejk tog filma, po mom misljenju slabiji. Preporucujem da pogledas Lovca, ne bi trebalo da se pokajes.

petar

pre 8 godina

Sjajan glumac sa velikim darom za glumu. Šteta što ih je iskoristio za ovako bolesne filmove, koji skrnave ljudske duše i koji su između ostalog i okidač za slične zlocćine koji se izvršuju u realnom životu.

Crazy processor

pre 8 godina

(Džoni, 13. januar 2016 18:07) Dzoni, Dzoni nikada ne mozes da kazes da je T1 bolji od T2, mozda i jedini nastavak koji je nadmasio ideju prvog filma.

KORN

pre 8 godina

Kaje se za nastavke a ne za ulogu Hannibala,opet stavljate neke senzacionalističke naslove.Najbolje odglumljeni negativac svih vremena,nije dzaba dobio Oskara.

Silvester

pre 8 godina

Hopkins je, pored Ričarda Bartona i Majkla Kejna, moj omiljeni glumac sa Ostrva. Pri tom ne volim film "Kad jaganjci utihnu", i smatram to morbidnim komercijalnim đubretom od filma koji eksploatiše patološke teme u cilju jeftinog sablažnjavanja publike. Na velika vrata je uveo esktremne ideje nasilja u mejnstrim film 90-ih godina. Ranije je to bilo rezrervisatno za horore, koji su bili ipak samo podkultura.

klen

pre 8 godina

Aplauz za Dzonija sto stavi Terminatora, jedan od retkih filmova koji je bolje od prvog dela I jedan od legendarnih filmova uopste, kao primer da ne treba praviti nastavke.

Доку

pre 8 godina

Сада може да филозофира колко оће. Мазнуо је лову:) Е мој Сере, ђе ти је принцип? Врати лову!

Rogi Obrenovac

pre 8 godina

Sad me malo zbunila ova polemika zbog cega se kaje, i kako horor fulmovi uticu na ljude. Kao prvo, sta smatramo horor filmom? Blejda, Van Helsinka, intrevju sa vampirom, drakula, gde su likovi izmisljeni, ili filmovi gde se stvarni dogadjaji prebace na film, ali su oni toliko surovi da ih svrstavaju u horore. Ovakve stvari su se desavale u Americi pre nego sto snimljeni filmovi, Amerika ima na desetine seriskih ubica koji su imali preko dvadeset zrtava, a bili su bolesniji od uloge Hanibala, neki nikad nisi ni uhvaceni. Neko ako je bolesnik njemu ne treba film da ovako nesto uradi. Mislim da je Entoni profesionalac i da nema za cim da zali, bitno je da je ulogu odglumeo fantasticno.

MM

pre 8 godina

Pa dobro sad,svaka čast Entoniju, ali nema potrebe da se kaje. Pravi i jedini Hanibal je za mene postao Mads Mikelsen i ma kako to suludo zvučalo, ja imam problem da se setim Hopkinsa u toj ulozi. Mads je podigaoi stvari na sasvim novi nivo.

palop

pre 8 godina

osle snimanja nema kajanja. "Jaganjci" su nesto pre nevidjeno, kao npr. "Isterivac djavola" ili "Osmi putnik 1" ili "Matrix 1". Snimiti nastavak ili cak prequel je veoma, veoma riskantan potez (sa umetnicke strane, naravno, ne finansijske). Nisu svi filmovi "Kum 1".
(ypm7tk, 13. januar 2016 16:26)

Ne volim da vidim da se snima prequel za neki film koji volim. Tako mi nekako uproscavaju citavu pricu i misterija nestaje. Zamisli da rade prequel o Dzokeru, tj. kako je postao to sto jeste. Bilo bi uzasno, a ne bi me cudilo da to urade u buducnosti...

area 51

pre 8 godina

Šta povezuje ove glumce: Antoni Hopkins, Alan Rikman, Pirs Brosnan, Terens Stemp, Džeremi Ajrons, Geri Oldman, Geri Danijels, Skot Adkins, Džejson Stejtam, Šon Koneri, Danijel Krejg, Kristijan Bejl i Rodžer Mur. Svi su Britanci, dakle najkvalitetniji deo Holivuda. A što se tiče sera Antoni Hopkinsa, ne bih trošio reči. Izuzetan glumac, stara škola, gospodin na sceni i van nje. Svaka čast!

Objektivan

pre 8 godina

@Lela: On lepo kaže da se kaje zbog drugog i trećeg filma znači da se ne kaje zbog uloge nego zato što nastavak skoro uvek bude loš.
A to da nasilje na filmu utiče na ljude , nema dokaza za to a tvoji izvori informacije(medije) nisu baš poverljivi bolje nađi naučne studije.

Mirko Kojotovski

pre 8 godina

Covek koji je odglumio negativca psiho ubicu kao nikad pre i posle njega.Fenomenalan.Inace mu leže te uloge negativca ili mi to zbog Lektora tako deluje.Drugi dio nekako suvise krvav a Crveni zmaj odličan. Rimejk ali glumci i priča perfektno. Lovac na ljude iz 1986 je za ono vreme bio super film ali kad ga sad uporedis sa Crvenim zmajom izgleda amaterski urađen.Da ne zaboravim Hanibalovo uskrsenje koji je zadnji urađeni film a u stvari treba da se odgleda kao prvi pa Crveni zmaj i Jaganjce.Kako god jezivi psihotrileri sa moćnim Entoni Hopkinsom

ja sam

pre 8 godina

kakvi god bili komentari, čovek je antologija. rodjeni dar za glumu, veliki rad i priprema za uloge su od njega napravili to što jeste. slično je i sa danijel dej luisom.

dragica

pre 8 godina

Odlican glumac, jos bolja rasprava na ovu temu! Uzivala sam citajuci komentare za i protiv, bravo za odlicne analize, Zadovoljstvo mi je bilo da citam komentare povodom gesta Matije Beckovica i stanju u kulturi. Dajmo vise prostora obrazovnim i divnim ljudima, primitivizam nas unisti!
Dragica

palop

pre 8 godina

Po meni, njegova najgora i meni ne shvatljiva uloga je u filmu "Aleksandar". Ceo film je sramota, keva( Andjelina) mozda par godina starija od sina(Kolin Farel). Uzas
(ap0qalypto, 13. januar 2016 16:57)

Film sam gledao kao klinac i nikada nisam obratio paznju na to, a sad vidim da je ona samo godinu dana starija od njega. Holivud...

Hehe

pre 8 godina

Njega je inače njegova djevojka Martha Stewart ostavila jer je rekla da ne može biti s nekim ko tako uvjerljivo glumi patološkog luđaka!
(Lukas aus Agram, 13. januar 2016 17:38)

A svi ostali holivudski brakovi inace istrajno odolevaju :D

Jackson's warehouse

pre 8 godina

Meni je bio odlican i u Titusu..Odlicna uloga,glumac neprevazidjen!
(mamička, 13. januar 2016 21:35)

Potpisujem ! U titusu andronicusu je on vise od pola filma. Uz elephant man-a najbolji njegov film. Vecina ga zna po serijalu hannibala al taj covek je bio odlican jos od "Bridge too far" iz mladjanih dana. Malo losih filmova ima (bad company npr)