Ponedeljak, 07.12.2015.

11:30

B92: Da li Vlada stoji iza Gašićevog stava?

B92 najoštrije osuđuje izjavu ministra Bratislava Gašića koji je u Trsteniku rekao: "Što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu".

Izvor: B92

B92: Da li Vlada stoji iza Gašiæevog stava? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Salajka

pre 8 godina

Gasiceva izjava je naisla na osudu Vucica i Vlade Srbije. Uvredio je novinarku i zenski rod, pa je Vucic doneo korektnu odluku da bude smenjen.

Branislava

pre 8 godina

Niko iz vlade ne stoji, niti podržava ovakvo ponašanje. Svi, a naročito Vučić su ovakvu izjavu osudili, zato mu smena i sledi.

cicojka

pre 8 godina

Stav jednog coveka nije stav cele vlade i verujem da vlada nikako ne podrzava ovakvo ponasanje ipak u njenom clanstvu ima i zena...Iako je svoj posao obavljao odgovorno, nikako ne mozemo da tolerisemo cinjenicu da je uvredivsi novinarku uvredio i sve zene u Srbiji....

PKB

pre 8 godina

Vlada je sastavljena od pojedinaca koji su razlicitog karaktera i postupci jednog ministra nikako ne mogu sluziti za etiketiranje celokupne Vlade.

a ja se troumim

pre 8 godina

Naravno da ne stoji. Bajata vam je vest. Vučić ga je već smenio. Toliko o tome.
(Bogi, 7. decembar 2015 13:39)

...jos se dvoumi jer je rekao da ce sire o tom slucaju reci u sredu, a koju o tom potom...na da njega vodja on mu je najodaniji i najlojalniji ministar koji njega cuva tako je vodja rekao o Gasicu

Mean Mr. Mustard

pre 8 godina

Naravno da ne stoji. Bajata vam je vest. Vučić ga je već smenio. Toliko o tome.
(Bogi, 7. decembar 2015 13:39)

To da li vlada stoji iza ovog poteza je upravo pokazano time sto je smenjen.
(Lanmi89, 7. decembar 2015 13:19)

Nije. Vučić je samo NAJAVIO da će ga smeniti. Znamo da je u svetu botova pojam NAJAVLJENO isto što i URAĐENO, ali mi u realnom svetu pravimo razliku između to dvoje. Veliku!

Goran

pre 8 godina

Da, stoji. Gasic nije kriv. On je takav kakav je. Zao. Krivac je ALEKSANDAR VUCIC. On ih sve bira. On ih brani i obozava. On mora da ode. Sve drugo je besmisleno.

Dragan

pre 8 godina

Jako glup komentar ministra ,ali dva pitanja ...
Koliko ministara je dalo ostavke kod demokrata , i koliko njih je dobilo ostavke od tadasnje demokratkse vlasti.Pa znate svi ni jedan ,a mnogi su posle hapseni ...
Razmislite malo o tome ...
I moj licni stav je da pravih novina nema vise, sve su to tabloidi i tabloidni novinari za malo "senzacije" u tekstovima sve ce da urade ...

krokodili suzama ne veruju

pre 8 godina

Pre svega
- Gasic je bio na radnom mestu da da izjavu za javnost koja je u ovom slucaju bila prostacka a to mu vec nije u opisu radnog mesta.
- Novinarka je bila na radnom mestu da prenese izjavu javnosti s tim sto joj se ministar prostacki i u duhu ponizavajucih reci obratio.
Ovde se radi o povredi radne discipline od strane ministra, za koju bi novinarka dobila otkaz od poslodavca dok ce za Gasica vodja reci da ga ne da uz dodatak da je njegov odan prijatelj.

Dokle vise

pre 8 godina

Siguran sam da ce se vlada ograditi od ove bljuvotine koju je izgovorio. Normalno je i to sto Vucic kaze da je sokiran, ali ako nam opet na malo lepsi i uvijeniji nacin kaze da ne da Gasica, to ce biti jos jedan znak da narod treba da cuti, trpi i bude ponizan.

nebojsa

pre 8 godina

u čemu je problem,pa po najnovijoj statistici 53% glasačkog tela u srbiji misli isto što i ministar,odnosno slepo podržava i prati,hteli ste...gledajte,Podrška Gaši....

covek_seljak

pre 8 godina

A sad vec i vi preterujete stvarno... Covek je nevaspitan i bezobrazan ali dajte vise prekinite sa tim skrivenim porukama i citanjem izmedju redova i "sta je pisac hteo da kaze" fazonima. Odmah da se razumemo, ne podrzavam ni njega ni ovu vladu, i njegovu izjavu najiskrenije osudjujem, ali budite i vi realni i manite se ovih komplikovanja i "sta je on time hteo da poruci" tema. Covek je jednostavno prostacina i tacka, kraj price.

Ivana

pre 8 godina

@ Lukas aus Agram

Gledala sam taj slučaj u Saboru - Ante Kovačić je rekao Vesni Pusić da "žena nije stvorena za mudraca nego za madraca". Katastrofa. Ne znam šta je posle bilo s njim, znam da je Pusić zahtevala javno izvinjenje.
Balkan je leglo seksizma, zato ga ne volim iako tu živim.

MM

pre 8 godina

Jedan od Vas rece da smo isto ziveli pod demoktatama .....
hmmmm
Nisam ni za jedne ni za druge Ali ovi -ovo -to , ne znam kako da ih nazovem , bruka za jednu civilzaciju !!!!!
Srbijo ,stidimo se ! Po domacinu se kuca poznaje !!!

Taras Buljba

pre 8 godina

Ne brinite se, sad ce sns da izmisli neku novu aferu i tako ce da zataskaju ovo, kao i za helikopter,Miskovica, Mitrovic junior gazenje na pesackom prelazu i jos desetine ako ne i stotine afera u poslednjih 3 godina, a narod ko ovce, sve zaborave posle 5 minuta... To vam je danasnja Srbija

politicasity

pre 8 godina

A vi novinari...kad nekog "uzjasete", pa jos malo "dodate"...oma prava, ima sloboda reci... daleko bili da branim ovog lika, ali zaje.... se, oma se izvinio, trazi da mu se ne peogleda kroz prste i sta jos...dajte, ljudi...nije to ono najstrasnije u ovoj zemlji...izadjite malo iz beogradskog pasaluka medju narod, pa o tome pisite, i da vidite kakvog tu ima SEXIZMA...

Zgodna i lepa devojka

pre 8 godina

Sram ga bilo!!!!!!!!! Dokle ce polupismeni ljudi vladati? Sramota i VELIKA UVREDA ZA ZENE!!!! Skloniti ga sa vlasti hitno! On ne sme biti ministar vise. Narod se mora pobuniti jednom protiv ovakve vlasti i vredjanja naroda!!! SRAMOTA

History repeats

pre 8 godina

Ministri u ovoj vladi se ponašaju tako kako se ponašaju upravo zbog vas novinara. Tako da ne vidim u čemu je problem. A sada cenzurišite ovaj komentar, kao što cenzurišete 99% sadržaja koji nisu baš blagonakloni prema velikom vođi, samo se nemojte onda čuditi kada se neko od njegovih miniona otrgne s lanca.

goran

pre 8 godina

Ako ga ne smene jasno je da stoje iza takvog vulgarnog i nedostojnog obracanja novinarki. Zar neko stvarno u Srbiji misli da oni misle drugacije i da su zgrozeni ovakvim seksistickim i primitivnim recnikom. Taj recnik kojim se ovaj covek obraca je nevidjena sramota i da je on ministar i da nije ministar. On je samo primitivac, jedan od mnogih u Srbiji koji se nasao na pogresnom mestu sa mikrofonom ispred sebe. To sto je ministar samo doliva ulje na vatru. Srbijo opameti se vec jednom. Ne moze zabokrecina da ti bude vlast

Filip

pre 8 godina

Bravo za saopstenje. Slazem se da ovu izjavu treba dublje posmatrati i da u korenu same izjave moze da se uvidi politicka nadmenost koju ova vlast ima prema svim neistomisljenicima.

El chupacabra

pre 8 godina

Pitanje Vam je nebulozno,
OVA vlada nema stav ni za mnooooogo važnije stvari od ove tragične izjave ,
manje više, svi su primitivne prostačine k'o i OVAJ "ministar",
i na žalost predstavljaju i mene i još malo krštenog sveta koji je ovde ostao

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Imali smo i mi u Hrvatskoj jednog takvog.
Zaboravio sam kako se zove, ali je u Saboru s govornice izjavio da je Vesna Pusić dobra za madrac!

Ogi

pre 8 godina

Zapravo, komentar Gašića je prava priroda ove vlasti. Oni hoće da svi kleče pred njima, a posebno novinari, kako ne bi ko imao da ih podseti na njihovu pravu prirodu - bahatu, osionu, demagošku i neobrazovanu.

Gaso Gaso glupi Gaso, sta ce od tebe ostati?

pre 8 godina

Vlada bi trebala da stane iza Gasica, kako bi ga jednim preciznim sutem ispratila iz iste na put pokajanja, gde bi morao kao znak poniznosti (ali isto tako usred bolova u straznjici) da kleci. Mozda ce mu tako, kao u narodnoj izreci, pamet doci na mesto

NoName

pre 8 godina

Najveci problem u sferi narod-vlast je ta, sto narod nikako da skapira da su politicari njihov instrument, a ne obratno. Nije samo ovde prica, skoro svuda u svetu je tako. Manje vise. Samo kod nas su se svi od politicara preterano osilili. Prvo sto kradu drzavu i narod, drugo sto se ponasaju kao da je narod robovsko drustvo i da mogu da ga maltretiraju. To treba prestati za svagda.

Tuga

pre 8 godina

25g gledamo izivljavanje politicara svih dresova nad narodom. Oni i njihovi tajkuni drze narod u mulju. Ovde je hrana skuplja nego u Nemackoj, benzin kod nas poskupljuje a svuda u svetu pojeftinjuje, porezi i nameti se dizu a narod cuti!!??? Ima li neko da pita Vucica o tome ili cemo samo da gledamo njegove medijske egzibicije i teatralne konferencije za stampu?

SNS_bot

pre 8 godina

U al smo sad svi uvredjeni ajmo plakat i kukat pogledajte koliko narod psuje i koje prostote i neukus gleda na Tv, pogledajte novine ove zenske vise ne znaju u kojoj bi pozi rasirile noge, al onda nikom ista ne smeta, samo kad se Gasic nasali to je eto smak sveta!

наравно

pre 8 godina

Питајте било ког Крушевљанина за бату сантоса (Ово сантос позиче од кафе јел'те.) илити гашића и све ће вам бити јасно. Наравно, добићете и одговор на ово питање !!!

ja

pre 8 godina

Ako ovaj ostane, pasce i njegov gospodar vrlo brzo. Ali onaj ce da odglumi da je cvrste ruke i skinuce ovog s vrata. Svejedno, pocelo je. Jedan po jedan. Bice zanimljivo cuti botove.

jegood

pre 8 godina

Nebitno je pitanje, jer izvinice se i nastavice tamo gde su stali. Samo je njima bitno da nastave tamo gde su stali. Ako procene da je prevelika steta po njih, tj. premijera onda ce ga smeniti, ako proceni da moze da prodje bez prevelike stete, nece ga smeniti. I nije nista drugo bitno, inace bi odmah ponudio ostavku ili bi ga sef odmah smenio, da je stvarno toliko to njima bitno ili da ih je sramota. Pa kada je proslo izbacivanje Sase Jankovica iz kabineta da li ministra ili sefa VBA, pa kada je proslo ne davanje izvestaja tom istom Sasi Jankovicu uz pokroviteljstvo i ministra i premijera, zasto ne bi i ovo proslo? Pa uzdizanje njihovog glavnog coveka - "novinara" Vucicevica do najbitnije medijske figure u Srba i koriscenje njega za obracun sa ostalim neistomisljenicima, pa sve kod nas moze, ne znam ovo je samo nastavak...

duh koji hoda

pre 8 godina

Na licu mu se vidi IQ . Da je normalna zemlja on bi dobio novčanu kaznu i otkaz. Živim u UK a ovdje sad si gore a sutra dolje. Nema se mjesta za ovakve stvari.

n

pre 8 godina

Gašić je sam po sebi uvreda za ljudsku vrstu, ali ne smatram da neko treba da se oseti uvređenim za ono što on izgovara. A novinari bi trebali da su glasniji kada im političari guše slobode izražavanja i kada vrše pritisak na njih. Kao neko ko na vašoj televiziji gleda samo filmove, crtaće i Kesića molim vas da se sa istim žarom borite da Kesiću produže ugovor.

MiIos

pre 8 godina

Ja sam protiv smene Gasica, jer je iz pogresnih razloga.
Cemu foliranje, Srbija JE na kolenima, i oni nam se rugaju vec 25 godina. Sta je sad problem, sto je neko javno rekao kako stoje stvari?

Branko Von Beca

pre 8 godina

Kad se tako nešto "omakne" tamo nekom polupismenom i polublesavom dunsteru, keramičaru koga nema ni na slici male mature, a kamoli nešto više, pa da čovek i razume...nije svakom zameriti, pa šta sad.
Ali da tako nešto izgovori VISOKO OBRAZOVANI ministar, dođe mi da se telepromtujem na kraj sveta, ako već nismo tamo.

Tuga

pre 8 godina

25g gledamo izivljavanje politicara svih dresova nad narodom. Oni i njihovi tajkuni drze narod u mulju. Ovde je hrana skuplja nego u Nemackoj, benzin kod nas poskupljuje a svuda u svetu pojeftinjuje, porezi i nameti se dizu a narod cuti!!??? Ima li neko da pita Vucica o tome ili cemo samo da gledamo njegove medijske egzibicije i teatralne konferencije za stampu?

politicasity

pre 8 godina

A vi novinari...kad nekog "uzjasete", pa jos malo "dodate"...oma prava, ima sloboda reci... daleko bili da branim ovog lika, ali zaje.... se, oma se izvinio, trazi da mu se ne peogleda kroz prste i sta jos...dajte, ljudi...nije to ono najstrasnije u ovoj zemlji...izadjite malo iz beogradskog pasaluka medju narod, pa o tome pisite, i da vidite kakvog tu ima SEXIZMA...

Branko Von Beca

pre 8 godina

Kad se tako nešto "omakne" tamo nekom polupismenom i polublesavom dunsteru, keramičaru koga nema ni na slici male mature, a kamoli nešto više, pa da čovek i razume...nije svakom zameriti, pa šta sad.
Ali da tako nešto izgovori VISOKO OBRAZOVANI ministar, dođe mi da se telepromtujem na kraj sveta, ako već nismo tamo.

Ogi

pre 8 godina

Zapravo, komentar Gašića je prava priroda ove vlasti. Oni hoće da svi kleče pred njima, a posebno novinari, kako ne bi ko imao da ih podseti na njihovu pravu prirodu - bahatu, osionu, demagošku i neobrazovanu.

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Imali smo i mi u Hrvatskoj jednog takvog.
Zaboravio sam kako se zove, ali je u Saboru s govornice izjavio da je Vesna Pusić dobra za madrac!

наравно

pre 8 godina

Питајте било ког Крушевљанина за бату сантоса (Ово сантос позиче од кафе јел'те.) илити гашића и све ће вам бити јасно. Наравно, добићете и одговор на ово питање !!!

El chupacabra

pre 8 godina

Pitanje Vam je nebulozno,
OVA vlada nema stav ni za mnooooogo važnije stvari od ove tragične izjave ,
manje više, svi su primitivne prostačine k'o i OVAJ "ministar",
i na žalost predstavljaju i mene i još malo krštenog sveta koji je ovde ostao

Dragan

pre 8 godina

Jako glup komentar ministra ,ali dva pitanja ...
Koliko ministara je dalo ostavke kod demokrata , i koliko njih je dobilo ostavke od tadasnje demokratkse vlasti.Pa znate svi ni jedan ,a mnogi su posle hapseni ...
Razmislite malo o tome ...
I moj licni stav je da pravih novina nema vise, sve su to tabloidi i tabloidni novinari za malo "senzacije" u tekstovima sve ce da urade ...

Taras Buljba

pre 8 godina

Ne brinite se, sad ce sns da izmisli neku novu aferu i tako ce da zataskaju ovo, kao i za helikopter,Miskovica, Mitrovic junior gazenje na pesackom prelazu i jos desetine ako ne i stotine afera u poslednjih 3 godina, a narod ko ovce, sve zaborave posle 5 minuta... To vam je danasnja Srbija

nebojsa

pre 8 godina

u čemu je problem,pa po najnovijoj statistici 53% glasačkog tela u srbiji misli isto što i ministar,odnosno slepo podržava i prati,hteli ste...gledajte,Podrška Gaši....

Zgodna i lepa devojka

pre 8 godina

Sram ga bilo!!!!!!!!! Dokle ce polupismeni ljudi vladati? Sramota i VELIKA UVREDA ZA ZENE!!!! Skloniti ga sa vlasti hitno! On ne sme biti ministar vise. Narod se mora pobuniti jednom protiv ovakve vlasti i vredjanja naroda!!! SRAMOTA

covek_seljak

pre 8 godina

A sad vec i vi preterujete stvarno... Covek je nevaspitan i bezobrazan ali dajte vise prekinite sa tim skrivenim porukama i citanjem izmedju redova i "sta je pisac hteo da kaze" fazonima. Odmah da se razumemo, ne podrzavam ni njega ni ovu vladu, i njegovu izjavu najiskrenije osudjujem, ali budite i vi realni i manite se ovih komplikovanja i "sta je on time hteo da poruci" tema. Covek je jednostavno prostacina i tacka, kraj price.

ja

pre 8 godina

Ako ovaj ostane, pasce i njegov gospodar vrlo brzo. Ali onaj ce da odglumi da je cvrste ruke i skinuce ovog s vrata. Svejedno, pocelo je. Jedan po jedan. Bice zanimljivo cuti botove.

PKB

pre 8 godina

Vlada je sastavljena od pojedinaca koji su razlicitog karaktera i postupci jednog ministra nikako ne mogu sluziti za etiketiranje celokupne Vlade.

Filip

pre 8 godina

Bravo za saopstenje. Slazem se da ovu izjavu treba dublje posmatrati i da u korenu same izjave moze da se uvidi politicka nadmenost koju ova vlast ima prema svim neistomisljenicima.

Ivana

pre 8 godina

@ Lukas aus Agram

Gledala sam taj slučaj u Saboru - Ante Kovačić je rekao Vesni Pusić da "žena nije stvorena za mudraca nego za madraca". Katastrofa. Ne znam šta je posle bilo s njim, znam da je Pusić zahtevala javno izvinjenje.
Balkan je leglo seksizma, zato ga ne volim iako tu živim.

jegood

pre 8 godina

Nebitno je pitanje, jer izvinice se i nastavice tamo gde su stali. Samo je njima bitno da nastave tamo gde su stali. Ako procene da je prevelika steta po njih, tj. premijera onda ce ga smeniti, ako proceni da moze da prodje bez prevelike stete, nece ga smeniti. I nije nista drugo bitno, inace bi odmah ponudio ostavku ili bi ga sef odmah smenio, da je stvarno toliko to njima bitno ili da ih je sramota. Pa kada je proslo izbacivanje Sase Jankovica iz kabineta da li ministra ili sefa VBA, pa kada je proslo ne davanje izvestaja tom istom Sasi Jankovicu uz pokroviteljstvo i ministra i premijera, zasto ne bi i ovo proslo? Pa uzdizanje njihovog glavnog coveka - "novinara" Vucicevica do najbitnije medijske figure u Srba i koriscenje njega za obracun sa ostalim neistomisljenicima, pa sve kod nas moze, ne znam ovo je samo nastavak...

History repeats

pre 8 godina

Ministri u ovoj vladi se ponašaju tako kako se ponašaju upravo zbog vas novinara. Tako da ne vidim u čemu je problem. A sada cenzurišite ovaj komentar, kao što cenzurišete 99% sadržaja koji nisu baš blagonakloni prema velikom vođi, samo se nemojte onda čuditi kada se neko od njegovih miniona otrgne s lanca.

duh koji hoda

pre 8 godina

Na licu mu se vidi IQ . Da je normalna zemlja on bi dobio novčanu kaznu i otkaz. Živim u UK a ovdje sad si gore a sutra dolje. Nema se mjesta za ovakve stvari.

n

pre 8 godina

Gašić je sam po sebi uvreda za ljudsku vrstu, ali ne smatram da neko treba da se oseti uvređenim za ono što on izgovara. A novinari bi trebali da su glasniji kada im političari guše slobode izražavanja i kada vrše pritisak na njih. Kao neko ko na vašoj televiziji gleda samo filmove, crtaće i Kesića molim vas da se sa istim žarom borite da Kesiću produže ugovor.

Gaso Gaso glupi Gaso, sta ce od tebe ostati?

pre 8 godina

Vlada bi trebala da stane iza Gasica, kako bi ga jednim preciznim sutem ispratila iz iste na put pokajanja, gde bi morao kao znak poniznosti (ali isto tako usred bolova u straznjici) da kleci. Mozda ce mu tako, kao u narodnoj izreci, pamet doci na mesto

goran

pre 8 godina

Ako ga ne smene jasno je da stoje iza takvog vulgarnog i nedostojnog obracanja novinarki. Zar neko stvarno u Srbiji misli da oni misle drugacije i da su zgrozeni ovakvim seksistickim i primitivnim recnikom. Taj recnik kojim se ovaj covek obraca je nevidjena sramota i da je on ministar i da nije ministar. On je samo primitivac, jedan od mnogih u Srbiji koji se nasao na pogresnom mestu sa mikrofonom ispred sebe. To sto je ministar samo doliva ulje na vatru. Srbijo opameti se vec jednom. Ne moze zabokrecina da ti bude vlast

NoName

pre 8 godina

Najveci problem u sferi narod-vlast je ta, sto narod nikako da skapira da su politicari njihov instrument, a ne obratno. Nije samo ovde prica, skoro svuda u svetu je tako. Manje vise. Samo kod nas su se svi od politicara preterano osilili. Prvo sto kradu drzavu i narod, drugo sto se ponasaju kao da je narod robovsko drustvo i da mogu da ga maltretiraju. To treba prestati za svagda.

MiIos

pre 8 godina

Ja sam protiv smene Gasica, jer je iz pogresnih razloga.
Cemu foliranje, Srbija JE na kolenima, i oni nam se rugaju vec 25 godina. Sta je sad problem, sto je neko javno rekao kako stoje stvari?

Salajka

pre 8 godina

Gasiceva izjava je naisla na osudu Vucica i Vlade Srbije. Uvredio je novinarku i zenski rod, pa je Vucic doneo korektnu odluku da bude smenjen.

cicojka

pre 8 godina

Stav jednog coveka nije stav cele vlade i verujem da vlada nikako ne podrzava ovakvo ponasanje ipak u njenom clanstvu ima i zena...Iako je svoj posao obavljao odgovorno, nikako ne mozemo da tolerisemo cinjenicu da je uvredivsi novinarku uvredio i sve zene u Srbiji....

Branislava

pre 8 godina

Niko iz vlade ne stoji, niti podržava ovakvo ponašanje. Svi, a naročito Vučić su ovakvu izjavu osudili, zato mu smena i sledi.

Goran

pre 8 godina

Da, stoji. Gasic nije kriv. On je takav kakav je. Zao. Krivac je ALEKSANDAR VUCIC. On ih sve bira. On ih brani i obozava. On mora da ode. Sve drugo je besmisleno.

MM

pre 8 godina

Jedan od Vas rece da smo isto ziveli pod demoktatama .....
hmmmm
Nisam ni za jedne ni za druge Ali ovi -ovo -to , ne znam kako da ih nazovem , bruka za jednu civilzaciju !!!!!
Srbijo ,stidimo se ! Po domacinu se kuca poznaje !!!

SNS_bot

pre 8 godina

U al smo sad svi uvredjeni ajmo plakat i kukat pogledajte koliko narod psuje i koje prostote i neukus gleda na Tv, pogledajte novine ove zenske vise ne znaju u kojoj bi pozi rasirile noge, al onda nikom ista ne smeta, samo kad se Gasic nasali to je eto smak sveta!

Mean Mr. Mustard

pre 8 godina

Naravno da ne stoji. Bajata vam je vest. Vučić ga je već smenio. Toliko o tome.
(Bogi, 7. decembar 2015 13:39)

To da li vlada stoji iza ovog poteza je upravo pokazano time sto je smenjen.
(Lanmi89, 7. decembar 2015 13:19)

Nije. Vučić je samo NAJAVIO da će ga smeniti. Znamo da je u svetu botova pojam NAJAVLJENO isto što i URAĐENO, ali mi u realnom svetu pravimo razliku između to dvoje. Veliku!

krokodili suzama ne veruju

pre 8 godina

Pre svega
- Gasic je bio na radnom mestu da da izjavu za javnost koja je u ovom slucaju bila prostacka a to mu vec nije u opisu radnog mesta.
- Novinarka je bila na radnom mestu da prenese izjavu javnosti s tim sto joj se ministar prostacki i u duhu ponizavajucih reci obratio.
Ovde se radi o povredi radne discipline od strane ministra, za koju bi novinarka dobila otkaz od poslodavca dok ce za Gasica vodja reci da ga ne da uz dodatak da je njegov odan prijatelj.

a ja se troumim

pre 8 godina

Naravno da ne stoji. Bajata vam je vest. Vučić ga je već smenio. Toliko o tome.
(Bogi, 7. decembar 2015 13:39)

...jos se dvoumi jer je rekao da ce sire o tom slucaju reci u sredu, a koju o tom potom...na da njega vodja on mu je najodaniji i najlojalniji ministar koji njega cuva tako je vodja rekao o Gasicu

Dokle vise

pre 8 godina

Siguran sam da ce se vlada ograditi od ove bljuvotine koju je izgovorio. Normalno je i to sto Vucic kaze da je sokiran, ali ako nam opet na malo lepsi i uvijeniji nacin kaze da ne da Gasica, to ce biti jos jedan znak da narod treba da cuti, trpi i bude ponizan.

Branko Von Beca

pre 8 godina

Kad se tako nešto "omakne" tamo nekom polupismenom i polublesavom dunsteru, keramičaru koga nema ni na slici male mature, a kamoli nešto više, pa da čovek i razume...nije svakom zameriti, pa šta sad.
Ali da tako nešto izgovori VISOKO OBRAZOVANI ministar, dođe mi da se telepromtujem na kraj sveta, ako već nismo tamo.

Ogi

pre 8 godina

Zapravo, komentar Gašića je prava priroda ove vlasti. Oni hoće da svi kleče pred njima, a posebno novinari, kako ne bi ko imao da ih podseti na njihovu pravu prirodu - bahatu, osionu, demagošku i neobrazovanu.

Tuga

pre 8 godina

25g gledamo izivljavanje politicara svih dresova nad narodom. Oni i njihovi tajkuni drze narod u mulju. Ovde je hrana skuplja nego u Nemackoj, benzin kod nas poskupljuje a svuda u svetu pojeftinjuje, porezi i nameti se dizu a narod cuti!!??? Ima li neko da pita Vucica o tome ili cemo samo da gledamo njegove medijske egzibicije i teatralne konferencije za stampu?

наравно

pre 8 godina

Питајте било ког Крушевљанина за бату сантоса (Ово сантос позиче од кафе јел'те.) илити гашића и све ће вам бити јасно. Наравно, добићете и одговор на ово питање !!!

El chupacabra

pre 8 godina

Pitanje Vam je nebulozno,
OVA vlada nema stav ni za mnooooogo važnije stvari od ove tragične izjave ,
manje više, svi su primitivne prostačine k'o i OVAJ "ministar",
i na žalost predstavljaju i mene i još malo krštenog sveta koji je ovde ostao

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Imali smo i mi u Hrvatskoj jednog takvog.
Zaboravio sam kako se zove, ali je u Saboru s govornice izjavio da je Vesna Pusić dobra za madrac!

nebojsa

pre 8 godina

u čemu je problem,pa po najnovijoj statistici 53% glasačkog tela u srbiji misli isto što i ministar,odnosno slepo podržava i prati,hteli ste...gledajte,Podrška Gaši....

goran

pre 8 godina

Ako ga ne smene jasno je da stoje iza takvog vulgarnog i nedostojnog obracanja novinarki. Zar neko stvarno u Srbiji misli da oni misle drugacije i da su zgrozeni ovakvim seksistickim i primitivnim recnikom. Taj recnik kojim se ovaj covek obraca je nevidjena sramota i da je on ministar i da nije ministar. On je samo primitivac, jedan od mnogih u Srbiji koji se nasao na pogresnom mestu sa mikrofonom ispred sebe. To sto je ministar samo doliva ulje na vatru. Srbijo opameti se vec jednom. Ne moze zabokrecina da ti bude vlast

Gaso Gaso glupi Gaso, sta ce od tebe ostati?

pre 8 godina

Vlada bi trebala da stane iza Gasica, kako bi ga jednim preciznim sutem ispratila iz iste na put pokajanja, gde bi morao kao znak poniznosti (ali isto tako usred bolova u straznjici) da kleci. Mozda ce mu tako, kao u narodnoj izreci, pamet doci na mesto

Zgodna i lepa devojka

pre 8 godina

Sram ga bilo!!!!!!!!! Dokle ce polupismeni ljudi vladati? Sramota i VELIKA UVREDA ZA ZENE!!!! Skloniti ga sa vlasti hitno! On ne sme biti ministar vise. Narod se mora pobuniti jednom protiv ovakve vlasti i vredjanja naroda!!! SRAMOTA

jegood

pre 8 godina

Nebitno je pitanje, jer izvinice se i nastavice tamo gde su stali. Samo je njima bitno da nastave tamo gde su stali. Ako procene da je prevelika steta po njih, tj. premijera onda ce ga smeniti, ako proceni da moze da prodje bez prevelike stete, nece ga smeniti. I nije nista drugo bitno, inace bi odmah ponudio ostavku ili bi ga sef odmah smenio, da je stvarno toliko to njima bitno ili da ih je sramota. Pa kada je proslo izbacivanje Sase Jankovica iz kabineta da li ministra ili sefa VBA, pa kada je proslo ne davanje izvestaja tom istom Sasi Jankovicu uz pokroviteljstvo i ministra i premijera, zasto ne bi i ovo proslo? Pa uzdizanje njihovog glavnog coveka - "novinara" Vucicevica do najbitnije medijske figure u Srba i koriscenje njega za obracun sa ostalim neistomisljenicima, pa sve kod nas moze, ne znam ovo je samo nastavak...

NoName

pre 8 godina

Najveci problem u sferi narod-vlast je ta, sto narod nikako da skapira da su politicari njihov instrument, a ne obratno. Nije samo ovde prica, skoro svuda u svetu je tako. Manje vise. Samo kod nas su se svi od politicara preterano osilili. Prvo sto kradu drzavu i narod, drugo sto se ponasaju kao da je narod robovsko drustvo i da mogu da ga maltretiraju. To treba prestati za svagda.

ja

pre 8 godina

Ako ovaj ostane, pasce i njegov gospodar vrlo brzo. Ali onaj ce da odglumi da je cvrste ruke i skinuce ovog s vrata. Svejedno, pocelo je. Jedan po jedan. Bice zanimljivo cuti botove.

Taras Buljba

pre 8 godina

Ne brinite se, sad ce sns da izmisli neku novu aferu i tako ce da zataskaju ovo, kao i za helikopter,Miskovica, Mitrovic junior gazenje na pesackom prelazu i jos desetine ako ne i stotine afera u poslednjih 3 godina, a narod ko ovce, sve zaborave posle 5 minuta... To vam je danasnja Srbija

Filip

pre 8 godina

Bravo za saopstenje. Slazem se da ovu izjavu treba dublje posmatrati i da u korenu same izjave moze da se uvidi politicka nadmenost koju ova vlast ima prema svim neistomisljenicima.

covek_seljak

pre 8 godina

A sad vec i vi preterujete stvarno... Covek je nevaspitan i bezobrazan ali dajte vise prekinite sa tim skrivenim porukama i citanjem izmedju redova i "sta je pisac hteo da kaze" fazonima. Odmah da se razumemo, ne podrzavam ni njega ni ovu vladu, i njegovu izjavu najiskrenije osudjujem, ali budite i vi realni i manite se ovih komplikovanja i "sta je on time hteo da poruci" tema. Covek je jednostavno prostacina i tacka, kraj price.

History repeats

pre 8 godina

Ministri u ovoj vladi se ponašaju tako kako se ponašaju upravo zbog vas novinara. Tako da ne vidim u čemu je problem. A sada cenzurišite ovaj komentar, kao što cenzurišete 99% sadržaja koji nisu baš blagonakloni prema velikom vođi, samo se nemojte onda čuditi kada se neko od njegovih miniona otrgne s lanca.

Ivana

pre 8 godina

@ Lukas aus Agram

Gledala sam taj slučaj u Saboru - Ante Kovačić je rekao Vesni Pusić da "žena nije stvorena za mudraca nego za madraca". Katastrofa. Ne znam šta je posle bilo s njim, znam da je Pusić zahtevala javno izvinjenje.
Balkan je leglo seksizma, zato ga ne volim iako tu živim.

duh koji hoda

pre 8 godina

Na licu mu se vidi IQ . Da je normalna zemlja on bi dobio novčanu kaznu i otkaz. Živim u UK a ovdje sad si gore a sutra dolje. Nema se mjesta za ovakve stvari.

MiIos

pre 8 godina

Ja sam protiv smene Gasica, jer je iz pogresnih razloga.
Cemu foliranje, Srbija JE na kolenima, i oni nam se rugaju vec 25 godina. Sta je sad problem, sto je neko javno rekao kako stoje stvari?

Dokle vise

pre 8 godina

Siguran sam da ce se vlada ograditi od ove bljuvotine koju je izgovorio. Normalno je i to sto Vucic kaze da je sokiran, ali ako nam opet na malo lepsi i uvijeniji nacin kaze da ne da Gasica, to ce biti jos jedan znak da narod treba da cuti, trpi i bude ponizan.

n

pre 8 godina

Gašić je sam po sebi uvreda za ljudsku vrstu, ali ne smatram da neko treba da se oseti uvređenim za ono što on izgovara. A novinari bi trebali da su glasniji kada im političari guše slobode izražavanja i kada vrše pritisak na njih. Kao neko ko na vašoj televiziji gleda samo filmove, crtaće i Kesića molim vas da se sa istim žarom borite da Kesiću produže ugovor.

Mean Mr. Mustard

pre 8 godina

Naravno da ne stoji. Bajata vam je vest. Vučić ga je već smenio. Toliko o tome.
(Bogi, 7. decembar 2015 13:39)

To da li vlada stoji iza ovog poteza je upravo pokazano time sto je smenjen.
(Lanmi89, 7. decembar 2015 13:19)

Nije. Vučić je samo NAJAVIO da će ga smeniti. Znamo da je u svetu botova pojam NAJAVLJENO isto što i URAĐENO, ali mi u realnom svetu pravimo razliku između to dvoje. Veliku!

MM

pre 8 godina

Jedan od Vas rece da smo isto ziveli pod demoktatama .....
hmmmm
Nisam ni za jedne ni za druge Ali ovi -ovo -to , ne znam kako da ih nazovem , bruka za jednu civilzaciju !!!!!
Srbijo ,stidimo se ! Po domacinu se kuca poznaje !!!

SNS_bot

pre 8 godina

U al smo sad svi uvredjeni ajmo plakat i kukat pogledajte koliko narod psuje i koje prostote i neukus gleda na Tv, pogledajte novine ove zenske vise ne znaju u kojoj bi pozi rasirile noge, al onda nikom ista ne smeta, samo kad se Gasic nasali to je eto smak sveta!

krokodili suzama ne veruju

pre 8 godina

Pre svega
- Gasic je bio na radnom mestu da da izjavu za javnost koja je u ovom slucaju bila prostacka a to mu vec nije u opisu radnog mesta.
- Novinarka je bila na radnom mestu da prenese izjavu javnosti s tim sto joj se ministar prostacki i u duhu ponizavajucih reci obratio.
Ovde se radi o povredi radne discipline od strane ministra, za koju bi novinarka dobila otkaz od poslodavca dok ce za Gasica vodja reci da ga ne da uz dodatak da je njegov odan prijatelj.

politicasity

pre 8 godina

A vi novinari...kad nekog "uzjasete", pa jos malo "dodate"...oma prava, ima sloboda reci... daleko bili da branim ovog lika, ali zaje.... se, oma se izvinio, trazi da mu se ne peogleda kroz prste i sta jos...dajte, ljudi...nije to ono najstrasnije u ovoj zemlji...izadjite malo iz beogradskog pasaluka medju narod, pa o tome pisite, i da vidite kakvog tu ima SEXIZMA...

a ja se troumim

pre 8 godina

Naravno da ne stoji. Bajata vam je vest. Vučić ga je već smenio. Toliko o tome.
(Bogi, 7. decembar 2015 13:39)

...jos se dvoumi jer je rekao da ce sire o tom slucaju reci u sredu, a koju o tom potom...na da njega vodja on mu je najodaniji i najlojalniji ministar koji njega cuva tako je vodja rekao o Gasicu

Goran

pre 8 godina

Da, stoji. Gasic nije kriv. On je takav kakav je. Zao. Krivac je ALEKSANDAR VUCIC. On ih sve bira. On ih brani i obozava. On mora da ode. Sve drugo je besmisleno.

Dragan

pre 8 godina

Jako glup komentar ministra ,ali dva pitanja ...
Koliko ministara je dalo ostavke kod demokrata , i koliko njih je dobilo ostavke od tadasnje demokratkse vlasti.Pa znate svi ni jedan ,a mnogi su posle hapseni ...
Razmislite malo o tome ...
I moj licni stav je da pravih novina nema vise, sve su to tabloidi i tabloidni novinari za malo "senzacije" u tekstovima sve ce da urade ...

PKB

pre 8 godina

Vlada je sastavljena od pojedinaca koji su razlicitog karaktera i postupci jednog ministra nikako ne mogu sluziti za etiketiranje celokupne Vlade.

cicojka

pre 8 godina

Stav jednog coveka nije stav cele vlade i verujem da vlada nikako ne podrzava ovakvo ponasanje ipak u njenom clanstvu ima i zena...Iako je svoj posao obavljao odgovorno, nikako ne mozemo da tolerisemo cinjenicu da je uvredivsi novinarku uvredio i sve zene u Srbiji....

Branislava

pre 8 godina

Niko iz vlade ne stoji, niti podržava ovakvo ponašanje. Svi, a naročito Vučić su ovakvu izjavu osudili, zato mu smena i sledi.

Salajka

pre 8 godina

Gasiceva izjava je naisla na osudu Vucica i Vlade Srbije. Uvredio je novinarku i zenski rod, pa je Vucic doneo korektnu odluku da bude smenjen.