Testovi

Nedelja, 29.11.2015.

12:31

Promocija: Audi A4

Izvor: B92

Promocija: Audi A4 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Audi Mne

pre 8 godina

Audi je auto koje je u svakom pogledu bolje od mercedesa.To pokazuje i statistika da je prodavanije od mercedesa.po izgledu i da ne pričamo izdvaja se od svih ostalih automobila!

VW fan

pre 8 godina

ma daj 2.0 tfsi od 250 KS trosi 5.9 L???
kako u 12 brzini na 50 km/h kod Ljiga ??
Imam 1.8 tfsi i po gradu tera od 14-18 L , van grada nesto manje ali nikako cifre koje spominju ...bar 2 do 3 x vise

Mercedes-Benz

pre 8 godina

Sto se tice unutrasnjosti tu je najmanje dva koplja ispred konkurencije!
(Vlada a4)...

hahaha, kakav si ti car! A4 ispred C klase DVA KOPLJA ispred?? hahaha

edis

pre 8 godina

Svabe su veliki politicari zato ih ne volim , ovaj auto kao ovaj sa slike i testa kosta puno para a uz ovaj jedan koji se testira i promovise se proda na hiljade sa PLASTICNIM VOLANOM I MANUELNOM KOLIMOM sve u svemu meni licno nije drago sto je jedna takva politika 'ispred' jednog Volva Saaba Mazde ali kod navedenih i pojedinih je bas onako kakav je na slikama.

kronos

pre 8 godina

Pokusavam da pratim ovu rubriku ali vec neko vreme mi u oci upadaju u najmanju ruku receno gluposti koje pise Replay, toliko pristrasnosti, subjektivnih komentara i skakanja u vatru za audi, prosto covek pomisli da je mozda, nekim slucajem, audi bot???

Hm

pre 8 godina

@(Replay, 1. decembar 2015 11:57)

Ako tako posmatras, toyota pravi vise automobila nego ceo nemacki premijum zajedno, po tvojoj logici to su bolji auti, a o pouzdanosti je uzaludno pricati. Podsetimo se da je VW grupa pre nekih 6 godina u saradnji sa ADAC-om lazirala rezultate pouzdanosti svojih vozila itd. Ne kazem ja da je Audi los auto, daleko od toga, samo preterivanja sa tvoje strane su nevidjenih razmera, sto me navodi na zakljucak da ili radis za VW ili si neki napaljeni klinac koji vozi nesto iz VW grupe.

Milojko

pre 8 godina

(Replay, 01. decembar 2015 11:57)

Ti si decko stvarno humor. Audi bolji od BMW i jos hoces da nas ubedis po svaku cenu. Od premijuma zna se sta je bolje, a to su Mercedes,Volvo(i ako ga jedini ti ne smatras premijumom),BMW,Lexus,Infiniti,pa tek onda moze da dodje tvoj Audi.

Replay

pre 8 godina

@Beemer @Luka
Frustracije su tu kada bavarski komsija iz Ingosltata proizvodi bolje automobile nego Minhen. :))) Pa se zapitajte sto se A6 vise prodaje u Nemackoj za celih 30% od petice i E klase. Ko prati podatke, zna. Iste im cene ali dzaba. :)
A4 star 8 godina ih je ubio i dan danas a zamislite ovaj novi. Svaki Audi sa istom kubikazom i snagom je brzi od Bmw-a, to da znate. Kvalitetniji su im enterijeri i lespi, komforniji, manje se kvare. Mnogo su mi smesni oni kad kazu BMw kvalitetan, ne kvari se. hahahha Cirkus. Kao da su od juce.

Nenad Lukic

pre 8 godina

@bimmer,
"U laganju svojih kupaca? U laziranju podataka o emisiji CO2? Ako si na to mislio jesu najboljimmer"
Pa i nisu najbolji jer su uhvaceni, najbolji su oni koji jos uvek lazu ali se za njih ne zna.
Licno imam A6 3.0TFSI QT i vrlo mi se svidja osim cinjenice da je posle 3 godine po garanciji zamenjena prakticno cela menjacka grupa. Koliko god dobar bio u voznji menjac sa duplim kvacilom, ocigledno ima konstruktivna greska kada su pristali da daju na njega garanciju od 5 godina (ali tek kada su kvarovi poceli masovno da se pojavljuju).

Ivan

pre 8 godina

@(Milan, 30. novembar 2015 14:27)

Po čemu je najbolji? U broju kvarova na 100 je lošiji i od MB i od BMW, a o japancima (Lexus) ne pričamo.

A šta ćemo sa testiranjima bezbednosti gde Audi uvek, ali uvek zaostaje za ostalim takozvanim "premium" proizvođačima.

Zato pitam još jednom. Po čemu je bolji? Da ne bi bilo afere sa motorima možda bi mogli reći da ima bolje motore od konkurencije a ovako....

alekwe

pre 8 godina

(petar, 30. novembar 2015 10:32

da,ali...alfa izbacuje novi model jednom u 20 godina...a audi 5 puta u 20 godina...pretpostavljam da ne shvatas poentu...i dzaba ja sad ovo pisem...alfa 164 1987–1998, 166 1998-2007, giulia 2016... pretpostavljam da si izuzetno subjektivan i da ne razumes ni rek koju sam napisao...idi s bogom!!!

Kol

pre 8 godina

Meni se dopada bez obzira na reputaciju koju Audi ima kod nas, ima taman toliko promena da se razlikuje od prethodnika a opet ne previse da bi to naskodilo Audi filozofiji, naravno ovo se sve odnosni na druge zemlje znamo ko ovo vozi kod nas!

anbeast

pre 8 godina

Cisto vizuelno, od tri jahaca apokalipse meni najvise lezi BMW. (Mada mi se oko vec naviklo, Banglovi uzasi su ipak van svake konkurencije.) BMW nekako najbolje pogadja sportsko-elegantni vajb. Novi Mercedesi su previse napucani, predizajnirani, a Audiji su dozlaboga dosadni. Ono, bas, bas dosadni... Za ostale stvari (voznja, kvalitet enterijera, snaga, bla,bla...) ne sumnjam da su vrhunski, ali dizajn - da zaspis gledajuci. Ne znam ni kakvu poruku salje... Nit je sportski, nit je elegantan, nit budi emocije - pravi auto za firme...

inevitable

pre 8 godina

@Milan

Audi je gospodar autoindustrije, isto toliko koliko si ti vrsni poznavalac automobila. Moraš još puno da učiš, i da budeš manje pristrasan. :)

markoni

pre 8 godina

@petar
Da li ti stvarno misliš da jedna alfa može po bilo čemu da konkurišw audiju osim po dizajnu.Drugo,alfa još nije izašlaa kada će i da li će ? E to ni oni još ne znaju.

Motorista

pre 8 godina

Zadnja klupa je i dalje kratka i mala. Instrument tabla je jako lepa jedino sto za istu sa slike treba platiti najskuplji paket opreme. Motori su sasvim u redu jedino mi smeta tabela sa l/100km potrosnjom, nije realna.

Milan

pre 8 godina

hteli da priznamo ili ne ali Audi je trenutno najbolji nemački proizvođač automobila, a to automatski znači da je i najbolji svetski proizvođač

što se mene tiče sve pohvale za dizajn, da ne slede tradiciju i da nisu konzervativni pitanje je koliko bi se dobro prodavali

ja ga lično ne volim, ne volim jer se krade, voze ga političari i mafijaši, vladike i mnogi sa njim luduju po putu, ali Audi je gospodar autoindustrije danas

vlada a4

pre 8 godina

Probao sam ga prosle nedelje kada je bio test na Navakovoj stazi i mogu vam reci da je auto odlican, fenomenalno drzi u krivinama, motor ima potpuno novi zvuk (2.0tdi 190k) u jendom trenutku na visim obrtajima sam pomislio da je u pitanju benzinac, ovaj model je imao s-tronic menjac koji sam prvi put imao priliku da probam i rekao da sam da sledeci put ne dolazi u obzir da uzmem manuelni menjac! Sto se tice unutrasnjosti tu je najmanje dva koplja ispred konkurencije! Imali smo prilike da probamo i Q7 na off road stazi i mogu da vam kazem da kvalitet unutra na A4 uopste ne zaostaje za Q7! Sve u svemu vrhunski auto, pitanje je samo kolika ce da mu bude cena! Ja sam moj uzeo na akciji nov pre dve godine i bilo je izuzetno povoljno za taj auto ako bude neka slicna akcija necu se dvoumiti da ga zamenim!

Dax...AMG

pre 8 godina

Enterijer i zavrsna obrada standardno za AUDI...precizno i lepo uklopljeno i mogu slobodno reci da je bolje i na oko lepse od BMW-A serije 3. Dok je Mercedes C klasa i dalje unutra daleko ispred. Sto se tice dizajna...obrni,okreni,sve je isto. Nazalost i BMW i Mercedes polako krecu tim putem.

milan

pre 8 godina

Ovo je budući bestseler, možete da ga kritikujete koliko želite ali zaradiće Nemci (opet) milijarde na njemu. Možda je dosadan, ali od 100 miliona švaba velika većina nisu klinci pa da traže dizajn iz Nintenda. Traže upravo ovako nešto a ne Alfe ili Honde - i oni su zapravo ciljna grupa.

Jedino mi bode oči ovaj jeftini ekran koji se ne uvlači. Za deset godina biće gomila takvih a4 u Šapcu na nekom placu kojima su deca polomila ekrane. Pisaće "baba vozila do pijace", a zapravo pijaca u Munchenu a baba u Berlinu...

mekano

pre 8 godina

Ostaje nesjasno da li ste vi provozali taj auto ili niste?..jer najveca zamerka prijasnjim modelima i vecim i manjim je bio los neosecajan premekan upravljac i upravljanje uostalom kao i na svima automobilima novije generacije..audi je stoga obecao da ce da poboljsa i ocvrsne upravljanje i to je bilo ono sto je najvise interesovalo strane novinarske ekipe ,ali izgleda ne i nasu.audiji novije generacije imaju losije upravljanje od onih starijih i od zabave u voznji ni traga ni glasa nego kao da vozis neku ladju

Che

pre 8 godina

Da li je moguće da ljudi i dalje spominju da je ovde u pitanju običan restajling u odnosu na B8?! Audi A4 B9 je rađen na novoj platformi, lakši je dosta od prehodnog modela, potpuno novi enterijer je tu..što se tiče eksterijera i tu ima razlike, po meni na bolje..definitivno dobar model, napravili su pun pogodak što će se i videti po rezultatima prodaje..Pozdrav svima

Replay

pre 8 godina

Odlican je. Na svim mogucim testovima ga ocenjuju vrhunskim, veoma dobra voznja uz najmanju buku, enterijer najjaci kao i uvek sa materijalima i zavrsnom obradom. Komforniji je od C klase i serije 3. Vec je dosao u Srbiju da ne kazem gde. :)

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/test-audi-a4-3-0-tdi-quattro-bmw-330d-diesel-duell-10226560.html?show=1

betmen iz cicevca

pre 8 godina

nadam se da ce sledeci redizajn ili novi model/sto je kod audija isto/ koji ce izaci verovatno 2017 biti drugaciji od ovih koji su isti vec 10 godina...

Nemanja

pre 8 godina

Ova stvar sa displejima bez ikakvog okvira, koji uopste nisu lepo ukomponovani odnosno stopljeni sa komandnom tablom je po meni jako ruzno. Samo dodju i nalepe na vrh konzole, izgleda ocajno. Isti slucaj je i sa Mercedesovom C klasom i Bmw-ovom trojkom. Ranije generacije su imale jako lepo ubacene ekrane, sto je bilo daleko teze dizajnirati (da to izgleda skladno) nego ova danasnja moda. I makar da je, kao sto pise u tekstu, moguce preklopiti/uvuci tu ekrancinu, pa i da razumem, ovako...
Inace sve ostalo (kome ne smeta ne inovativan dizajn eksterijera) je odlicno, i ne sumnjam uopste da je odradjeno na vrhunskom nivou.

nabukodonosor

pre 8 godina

Koliko dosadan auto. Mnogo je isti kao Passat i mnogo se uklapa u nemačku filozofiju da odgovara svima, i mladima i penzionerima i da nikome ne bode oči.
To je njihov moderan dizajn.
Promenili svetlosne grupe, napravili uglastu masku hladnjaka i to im je novi dizajn. Pa ona velika maska hladnjaka, uvedena u nove modele u drugoj polovini 2000-ih, koja se proteže od haube do dna branika je nešto najbolje što je Audi uradio na dizajnu - direktno je povezao novi Audi sa sportskom tradicijom čuvenih bolida Auto Uniona. Nov auto sa sportskim srcem starog. Ova ćoškasta šljašteća hromirana šestougaona papazjanija ne liči ni na šta. Čuli ljudi da su u modi oštre linije, a imaju para da probaju... Ovi Nemci ko da su svi iz istog šinjela izišli... Idite bre školujte se, znate već gde i od koga da učite!

andrijano

pre 8 godina

sto su uzeli od mercedesa da im ovaj displej visi gore...tako jeftino i jadno...dizajn spoljni isti kao i prosli,nista revolucionarno...ali a3 su unutra masakrirali...da nema displeja varburb kontrolna tabla

D26

pre 8 godina

Od 1999., 2000. godine Audi nije izbacio nista osim restylinga ni na jednom tad aktuelnom modelu. Ne moze ni da pridje Mercedesu ili BMW-u po razvoju dizajna.

D26

pre 8 godina

Od 1999., 2000. godine Audi nije izbacio nista osim restylinga ni na jednom tad aktuelnom modelu. Ne moze ni da pridje Mercedesu ili BMW-u po razvoju dizajna.

vlada a4

pre 8 godina

Probao sam ga prosle nedelje kada je bio test na Navakovoj stazi i mogu vam reci da je auto odlican, fenomenalno drzi u krivinama, motor ima potpuno novi zvuk (2.0tdi 190k) u jendom trenutku na visim obrtajima sam pomislio da je u pitanju benzinac, ovaj model je imao s-tronic menjac koji sam prvi put imao priliku da probam i rekao da sam da sledeci put ne dolazi u obzir da uzmem manuelni menjac! Sto se tice unutrasnjosti tu je najmanje dva koplja ispred konkurencije! Imali smo prilike da probamo i Q7 na off road stazi i mogu da vam kazem da kvalitet unutra na A4 uopste ne zaostaje za Q7! Sve u svemu vrhunski auto, pitanje je samo kolika ce da mu bude cena! Ja sam moj uzeo na akciji nov pre dve godine i bilo je izuzetno povoljno za taj auto ako bude neka slicna akcija necu se dvoumiti da ga zamenim!

milan

pre 8 godina

Ovo je budući bestseler, možete da ga kritikujete koliko želite ali zaradiće Nemci (opet) milijarde na njemu. Možda je dosadan, ali od 100 miliona švaba velika većina nisu klinci pa da traže dizajn iz Nintenda. Traže upravo ovako nešto a ne Alfe ili Honde - i oni su zapravo ciljna grupa.

Jedino mi bode oči ovaj jeftini ekran koji se ne uvlači. Za deset godina biće gomila takvih a4 u Šapcu na nekom placu kojima su deca polomila ekrane. Pisaće "baba vozila do pijace", a zapravo pijaca u Munchenu a baba u Berlinu...

Che

pre 8 godina

Da li je moguće da ljudi i dalje spominju da je ovde u pitanju običan restajling u odnosu na B8?! Audi A4 B9 je rađen na novoj platformi, lakši je dosta od prehodnog modela, potpuno novi enterijer je tu..što se tiče eksterijera i tu ima razlike, po meni na bolje..definitivno dobar model, napravili su pun pogodak što će se i videti po rezultatima prodaje..Pozdrav svima

andrijano

pre 8 godina

sto su uzeli od mercedesa da im ovaj displej visi gore...tako jeftino i jadno...dizajn spoljni isti kao i prosli,nista revolucionarno...ali a3 su unutra masakrirali...da nema displeja varburb kontrolna tabla

Milan

pre 8 godina

hteli da priznamo ili ne ali Audi je trenutno najbolji nemački proizvođač automobila, a to automatski znači da je i najbolji svetski proizvođač

što se mene tiče sve pohvale za dizajn, da ne slede tradiciju i da nisu konzervativni pitanje je koliko bi se dobro prodavali

ja ga lično ne volim, ne volim jer se krade, voze ga političari i mafijaši, vladike i mnogi sa njim luduju po putu, ali Audi je gospodar autoindustrije danas

nabukodonosor

pre 8 godina

Koliko dosadan auto. Mnogo je isti kao Passat i mnogo se uklapa u nemačku filozofiju da odgovara svima, i mladima i penzionerima i da nikome ne bode oči.
To je njihov moderan dizajn.
Promenili svetlosne grupe, napravili uglastu masku hladnjaka i to im je novi dizajn. Pa ona velika maska hladnjaka, uvedena u nove modele u drugoj polovini 2000-ih, koja se proteže od haube do dna branika je nešto najbolje što je Audi uradio na dizajnu - direktno je povezao novi Audi sa sportskom tradicijom čuvenih bolida Auto Uniona. Nov auto sa sportskim srcem starog. Ova ćoškasta šljašteća hromirana šestougaona papazjanija ne liči ni na šta. Čuli ljudi da su u modi oštre linije, a imaju para da probaju... Ovi Nemci ko da su svi iz istog šinjela izišli... Idite bre školujte se, znate već gde i od koga da učite!

Nemanja

pre 8 godina

Ova stvar sa displejima bez ikakvog okvira, koji uopste nisu lepo ukomponovani odnosno stopljeni sa komandnom tablom je po meni jako ruzno. Samo dodju i nalepe na vrh konzole, izgleda ocajno. Isti slucaj je i sa Mercedesovom C klasom i Bmw-ovom trojkom. Ranije generacije su imale jako lepo ubacene ekrane, sto je bilo daleko teze dizajnirati (da to izgleda skladno) nego ova danasnja moda. I makar da je, kao sto pise u tekstu, moguce preklopiti/uvuci tu ekrancinu, pa i da razumem, ovako...
Inace sve ostalo (kome ne smeta ne inovativan dizajn eksterijera) je odlicno, i ne sumnjam uopste da je odradjeno na vrhunskom nivou.

Ivan

pre 8 godina

@(Milan, 30. novembar 2015 14:27)

Po čemu je najbolji? U broju kvarova na 100 je lošiji i od MB i od BMW, a o japancima (Lexus) ne pričamo.

A šta ćemo sa testiranjima bezbednosti gde Audi uvek, ali uvek zaostaje za ostalim takozvanim "premium" proizvođačima.

Zato pitam još jednom. Po čemu je bolji? Da ne bi bilo afere sa motorima možda bi mogli reći da ima bolje motore od konkurencije a ovako....

anbeast

pre 8 godina

Cisto vizuelno, od tri jahaca apokalipse meni najvise lezi BMW. (Mada mi se oko vec naviklo, Banglovi uzasi su ipak van svake konkurencije.) BMW nekako najbolje pogadja sportsko-elegantni vajb. Novi Mercedesi su previse napucani, predizajnirani, a Audiji su dozlaboga dosadni. Ono, bas, bas dosadni... Za ostale stvari (voznja, kvalitet enterijera, snaga, bla,bla...) ne sumnjam da su vrhunski, ali dizajn - da zaspis gledajuci. Ne znam ni kakvu poruku salje... Nit je sportski, nit je elegantan, nit budi emocije - pravi auto za firme...

betmen iz cicevca

pre 8 godina

nadam se da ce sledeci redizajn ili novi model/sto je kod audija isto/ koji ce izaci verovatno 2017 biti drugaciji od ovih koji su isti vec 10 godina...

Dax...AMG

pre 8 godina

Enterijer i zavrsna obrada standardno za AUDI...precizno i lepo uklopljeno i mogu slobodno reci da je bolje i na oko lepse od BMW-A serije 3. Dok je Mercedes C klasa i dalje unutra daleko ispred. Sto se tice dizajna...obrni,okreni,sve je isto. Nazalost i BMW i Mercedes polako krecu tim putem.

inevitable

pre 8 godina

@Milan

Audi je gospodar autoindustrije, isto toliko koliko si ti vrsni poznavalac automobila. Moraš još puno da učiš, i da budeš manje pristrasan. :)

Replay

pre 8 godina

@Beemer @Luka
Frustracije su tu kada bavarski komsija iz Ingosltata proizvodi bolje automobile nego Minhen. :))) Pa se zapitajte sto se A6 vise prodaje u Nemackoj za celih 30% od petice i E klase. Ko prati podatke, zna. Iste im cene ali dzaba. :)
A4 star 8 godina ih je ubio i dan danas a zamislite ovaj novi. Svaki Audi sa istom kubikazom i snagom je brzi od Bmw-a, to da znate. Kvalitetniji su im enterijeri i lespi, komforniji, manje se kvare. Mnogo su mi smesni oni kad kazu BMw kvalitetan, ne kvari se. hahahha Cirkus. Kao da su od juce.

Milojko

pre 8 godina

(Replay, 01. decembar 2015 11:57)

Ti si decko stvarno humor. Audi bolji od BMW i jos hoces da nas ubedis po svaku cenu. Od premijuma zna se sta je bolje, a to su Mercedes,Volvo(i ako ga jedini ti ne smatras premijumom),BMW,Lexus,Infiniti,pa tek onda moze da dodje tvoj Audi.

Hm

pre 8 godina

@(Replay, 1. decembar 2015 11:57)

Ako tako posmatras, toyota pravi vise automobila nego ceo nemacki premijum zajedno, po tvojoj logici to su bolji auti, a o pouzdanosti je uzaludno pricati. Podsetimo se da je VW grupa pre nekih 6 godina u saradnji sa ADAC-om lazirala rezultate pouzdanosti svojih vozila itd. Ne kazem ja da je Audi los auto, daleko od toga, samo preterivanja sa tvoje strane su nevidjenih razmera, sto me navodi na zakljucak da ili radis za VW ili si neki napaljeni klinac koji vozi nesto iz VW grupe.

kronos

pre 8 godina

Pokusavam da pratim ovu rubriku ali vec neko vreme mi u oci upadaju u najmanju ruku receno gluposti koje pise Replay, toliko pristrasnosti, subjektivnih komentara i skakanja u vatru za audi, prosto covek pomisli da je mozda, nekim slucajem, audi bot???

markoni

pre 8 godina

@petar
Da li ti stvarno misliš da jedna alfa može po bilo čemu da konkurišw audiju osim po dizajnu.Drugo,alfa još nije izašlaa kada će i da li će ? E to ni oni još ne znaju.

Replay

pre 8 godina

Odlican je. Na svim mogucim testovima ga ocenjuju vrhunskim, veoma dobra voznja uz najmanju buku, enterijer najjaci kao i uvek sa materijalima i zavrsnom obradom. Komforniji je od C klase i serije 3. Vec je dosao u Srbiju da ne kazem gde. :)

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/test-audi-a4-3-0-tdi-quattro-bmw-330d-diesel-duell-10226560.html?show=1

mekano

pre 8 godina

Ostaje nesjasno da li ste vi provozali taj auto ili niste?..jer najveca zamerka prijasnjim modelima i vecim i manjim je bio los neosecajan premekan upravljac i upravljanje uostalom kao i na svima automobilima novije generacije..audi je stoga obecao da ce da poboljsa i ocvrsne upravljanje i to je bilo ono sto je najvise interesovalo strane novinarske ekipe ,ali izgleda ne i nasu.audiji novije generacije imaju losije upravljanje od onih starijih i od zabave u voznji ni traga ni glasa nego kao da vozis neku ladju

Motorista

pre 8 godina

Zadnja klupa je i dalje kratka i mala. Instrument tabla je jako lepa jedino sto za istu sa slike treba platiti najskuplji paket opreme. Motori su sasvim u redu jedino mi smeta tabela sa l/100km potrosnjom, nije realna.

Kol

pre 8 godina

Meni se dopada bez obzira na reputaciju koju Audi ima kod nas, ima taman toliko promena da se razlikuje od prethodnika a opet ne previse da bi to naskodilo Audi filozofiji, naravno ovo se sve odnosni na druge zemlje znamo ko ovo vozi kod nas!

Nenad Lukic

pre 8 godina

@bimmer,
"U laganju svojih kupaca? U laziranju podataka o emisiji CO2? Ako si na to mislio jesu najboljimmer"
Pa i nisu najbolji jer su uhvaceni, najbolji su oni koji jos uvek lazu ali se za njih ne zna.
Licno imam A6 3.0TFSI QT i vrlo mi se svidja osim cinjenice da je posle 3 godine po garanciji zamenjena prakticno cela menjacka grupa. Koliko god dobar bio u voznji menjac sa duplim kvacilom, ocigledno ima konstruktivna greska kada su pristali da daju na njega garanciju od 5 godina (ali tek kada su kvarovi poceli masovno da se pojavljuju).

alekwe

pre 8 godina

(petar, 30. novembar 2015 10:32

da,ali...alfa izbacuje novi model jednom u 20 godina...a audi 5 puta u 20 godina...pretpostavljam da ne shvatas poentu...i dzaba ja sad ovo pisem...alfa 164 1987–1998, 166 1998-2007, giulia 2016... pretpostavljam da si izuzetno subjektivan i da ne razumes ni rek koju sam napisao...idi s bogom!!!

VW fan

pre 8 godina

ma daj 2.0 tfsi od 250 KS trosi 5.9 L???
kako u 12 brzini na 50 km/h kod Ljiga ??
Imam 1.8 tfsi i po gradu tera od 14-18 L , van grada nesto manje ali nikako cifre koje spominju ...bar 2 do 3 x vise

Mercedes-Benz

pre 8 godina

Sto se tice unutrasnjosti tu je najmanje dva koplja ispred konkurencije!
(Vlada a4)...

hahaha, kakav si ti car! A4 ispred C klase DVA KOPLJA ispred?? hahaha

Audi Mne

pre 8 godina

Audi je auto koje je u svakom pogledu bolje od mercedesa.To pokazuje i statistika da je prodavanije od mercedesa.po izgledu i da ne pričamo izdvaja se od svih ostalih automobila!

edis

pre 8 godina

Svabe su veliki politicari zato ih ne volim , ovaj auto kao ovaj sa slike i testa kosta puno para a uz ovaj jedan koji se testira i promovise se proda na hiljade sa PLASTICNIM VOLANOM I MANUELNOM KOLIMOM sve u svemu meni licno nije drago sto je jedna takva politika 'ispred' jednog Volva Saaba Mazde ali kod navedenih i pojedinih je bas onako kakav je na slikama.

Milan

pre 8 godina

hteli da priznamo ili ne ali Audi je trenutno najbolji nemački proizvođač automobila, a to automatski znači da je i najbolji svetski proizvođač

što se mene tiče sve pohvale za dizajn, da ne slede tradiciju i da nisu konzervativni pitanje je koliko bi se dobro prodavali

ja ga lično ne volim, ne volim jer se krade, voze ga političari i mafijaši, vladike i mnogi sa njim luduju po putu, ali Audi je gospodar autoindustrije danas

D26

pre 8 godina

Od 1999., 2000. godine Audi nije izbacio nista osim restylinga ni na jednom tad aktuelnom modelu. Ne moze ni da pridje Mercedesu ili BMW-u po razvoju dizajna.

Replay

pre 8 godina

Odlican je. Na svim mogucim testovima ga ocenjuju vrhunskim, veoma dobra voznja uz najmanju buku, enterijer najjaci kao i uvek sa materijalima i zavrsnom obradom. Komforniji je od C klase i serije 3. Vec je dosao u Srbiju da ne kazem gde. :)

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/test-audi-a4-3-0-tdi-quattro-bmw-330d-diesel-duell-10226560.html?show=1

Replay

pre 8 godina

@Beemer @Luka
Frustracije su tu kada bavarski komsija iz Ingosltata proizvodi bolje automobile nego Minhen. :))) Pa se zapitajte sto se A6 vise prodaje u Nemackoj za celih 30% od petice i E klase. Ko prati podatke, zna. Iste im cene ali dzaba. :)
A4 star 8 godina ih je ubio i dan danas a zamislite ovaj novi. Svaki Audi sa istom kubikazom i snagom je brzi od Bmw-a, to da znate. Kvalitetniji su im enterijeri i lespi, komforniji, manje se kvare. Mnogo su mi smesni oni kad kazu BMw kvalitetan, ne kvari se. hahahha Cirkus. Kao da su od juce.

nabukodonosor

pre 8 godina

Koliko dosadan auto. Mnogo je isti kao Passat i mnogo se uklapa u nemačku filozofiju da odgovara svima, i mladima i penzionerima i da nikome ne bode oči.
To je njihov moderan dizajn.
Promenili svetlosne grupe, napravili uglastu masku hladnjaka i to im je novi dizajn. Pa ona velika maska hladnjaka, uvedena u nove modele u drugoj polovini 2000-ih, koja se proteže od haube do dna branika je nešto najbolje što je Audi uradio na dizajnu - direktno je povezao novi Audi sa sportskom tradicijom čuvenih bolida Auto Uniona. Nov auto sa sportskim srcem starog. Ova ćoškasta šljašteća hromirana šestougaona papazjanija ne liči ni na šta. Čuli ljudi da su u modi oštre linije, a imaju para da probaju... Ovi Nemci ko da su svi iz istog šinjela izišli... Idite bre školujte se, znate već gde i od koga da učite!

andrijano

pre 8 godina

sto su uzeli od mercedesa da im ovaj displej visi gore...tako jeftino i jadno...dizajn spoljni isti kao i prosli,nista revolucionarno...ali a3 su unutra masakrirali...da nema displeja varburb kontrolna tabla

Milojko

pre 8 godina

(Replay, 01. decembar 2015 11:57)

Ti si decko stvarno humor. Audi bolji od BMW i jos hoces da nas ubedis po svaku cenu. Od premijuma zna se sta je bolje, a to su Mercedes,Volvo(i ako ga jedini ti ne smatras premijumom),BMW,Lexus,Infiniti,pa tek onda moze da dodje tvoj Audi.

vlada a4

pre 8 godina

Probao sam ga prosle nedelje kada je bio test na Navakovoj stazi i mogu vam reci da je auto odlican, fenomenalno drzi u krivinama, motor ima potpuno novi zvuk (2.0tdi 190k) u jendom trenutku na visim obrtajima sam pomislio da je u pitanju benzinac, ovaj model je imao s-tronic menjac koji sam prvi put imao priliku da probam i rekao da sam da sledeci put ne dolazi u obzir da uzmem manuelni menjac! Sto se tice unutrasnjosti tu je najmanje dva koplja ispred konkurencije! Imali smo prilike da probamo i Q7 na off road stazi i mogu da vam kazem da kvalitet unutra na A4 uopste ne zaostaje za Q7! Sve u svemu vrhunski auto, pitanje je samo kolika ce da mu bude cena! Ja sam moj uzeo na akciji nov pre dve godine i bilo je izuzetno povoljno za taj auto ako bude neka slicna akcija necu se dvoumiti da ga zamenim!

Che

pre 8 godina

Da li je moguće da ljudi i dalje spominju da je ovde u pitanju običan restajling u odnosu na B8?! Audi A4 B9 je rađen na novoj platformi, lakši je dosta od prehodnog modela, potpuno novi enterijer je tu..što se tiče eksterijera i tu ima razlike, po meni na bolje..definitivno dobar model, napravili su pun pogodak što će se i videti po rezultatima prodaje..Pozdrav svima

Mercedes-Benz

pre 8 godina

Sto se tice unutrasnjosti tu je najmanje dva koplja ispred konkurencije!
(Vlada a4)...

hahaha, kakav si ti car! A4 ispred C klase DVA KOPLJA ispred?? hahaha

Ivan

pre 8 godina

@(Milan, 30. novembar 2015 14:27)

Po čemu je najbolji? U broju kvarova na 100 je lošiji i od MB i od BMW, a o japancima (Lexus) ne pričamo.

A šta ćemo sa testiranjima bezbednosti gde Audi uvek, ali uvek zaostaje za ostalim takozvanim "premium" proizvođačima.

Zato pitam još jednom. Po čemu je bolji? Da ne bi bilo afere sa motorima možda bi mogli reći da ima bolje motore od konkurencije a ovako....

edis

pre 8 godina

Svabe su veliki politicari zato ih ne volim , ovaj auto kao ovaj sa slike i testa kosta puno para a uz ovaj jedan koji se testira i promovise se proda na hiljade sa PLASTICNIM VOLANOM I MANUELNOM KOLIMOM sve u svemu meni licno nije drago sto je jedna takva politika 'ispred' jednog Volva Saaba Mazde ali kod navedenih i pojedinih je bas onako kakav je na slikama.

Dax...AMG

pre 8 godina

Enterijer i zavrsna obrada standardno za AUDI...precizno i lepo uklopljeno i mogu slobodno reci da je bolje i na oko lepse od BMW-A serije 3. Dok je Mercedes C klasa i dalje unutra daleko ispred. Sto se tice dizajna...obrni,okreni,sve je isto. Nazalost i BMW i Mercedes polako krecu tim putem.

markoni

pre 8 godina

@petar
Da li ti stvarno misliš da jedna alfa može po bilo čemu da konkurišw audiju osim po dizajnu.Drugo,alfa još nije izašlaa kada će i da li će ? E to ni oni još ne znaju.

milan

pre 8 godina

Ovo je budući bestseler, možete da ga kritikujete koliko želite ali zaradiće Nemci (opet) milijarde na njemu. Možda je dosadan, ali od 100 miliona švaba velika većina nisu klinci pa da traže dizajn iz Nintenda. Traže upravo ovako nešto a ne Alfe ili Honde - i oni su zapravo ciljna grupa.

Jedino mi bode oči ovaj jeftini ekran koji se ne uvlači. Za deset godina biće gomila takvih a4 u Šapcu na nekom placu kojima su deca polomila ekrane. Pisaće "baba vozila do pijace", a zapravo pijaca u Munchenu a baba u Berlinu...

inevitable

pre 8 godina

@Milan

Audi je gospodar autoindustrije, isto toliko koliko si ti vrsni poznavalac automobila. Moraš još puno da učiš, i da budeš manje pristrasan. :)

mekano

pre 8 godina

Ostaje nesjasno da li ste vi provozali taj auto ili niste?..jer najveca zamerka prijasnjim modelima i vecim i manjim je bio los neosecajan premekan upravljac i upravljanje uostalom kao i na svima automobilima novije generacije..audi je stoga obecao da ce da poboljsa i ocvrsne upravljanje i to je bilo ono sto je najvise interesovalo strane novinarske ekipe ,ali izgleda ne i nasu.audiji novije generacije imaju losije upravljanje od onih starijih i od zabave u voznji ni traga ni glasa nego kao da vozis neku ladju

Nenad Lukic

pre 8 godina

@bimmer,
"U laganju svojih kupaca? U laziranju podataka o emisiji CO2? Ako si na to mislio jesu najboljimmer"
Pa i nisu najbolji jer su uhvaceni, najbolji su oni koji jos uvek lazu ali se za njih ne zna.
Licno imam A6 3.0TFSI QT i vrlo mi se svidja osim cinjenice da je posle 3 godine po garanciji zamenjena prakticno cela menjacka grupa. Koliko god dobar bio u voznji menjac sa duplim kvacilom, ocigledno ima konstruktivna greska kada su pristali da daju na njega garanciju od 5 godina (ali tek kada su kvarovi poceli masovno da se pojavljuju).

betmen iz cicevca

pre 8 godina

nadam se da ce sledeci redizajn ili novi model/sto je kod audija isto/ koji ce izaci verovatno 2017 biti drugaciji od ovih koji su isti vec 10 godina...

anbeast

pre 8 godina

Cisto vizuelno, od tri jahaca apokalipse meni najvise lezi BMW. (Mada mi se oko vec naviklo, Banglovi uzasi su ipak van svake konkurencije.) BMW nekako najbolje pogadja sportsko-elegantni vajb. Novi Mercedesi su previse napucani, predizajnirani, a Audiji su dozlaboga dosadni. Ono, bas, bas dosadni... Za ostale stvari (voznja, kvalitet enterijera, snaga, bla,bla...) ne sumnjam da su vrhunski, ali dizajn - da zaspis gledajuci. Ne znam ni kakvu poruku salje... Nit je sportski, nit je elegantan, nit budi emocije - pravi auto za firme...

kronos

pre 8 godina

Pokusavam da pratim ovu rubriku ali vec neko vreme mi u oci upadaju u najmanju ruku receno gluposti koje pise Replay, toliko pristrasnosti, subjektivnih komentara i skakanja u vatru za audi, prosto covek pomisli da je mozda, nekim slucajem, audi bot???

alekwe

pre 8 godina

(petar, 30. novembar 2015 10:32

da,ali...alfa izbacuje novi model jednom u 20 godina...a audi 5 puta u 20 godina...pretpostavljam da ne shvatas poentu...i dzaba ja sad ovo pisem...alfa 164 1987–1998, 166 1998-2007, giulia 2016... pretpostavljam da si izuzetno subjektivan i da ne razumes ni rek koju sam napisao...idi s bogom!!!

Hm

pre 8 godina

@(Replay, 1. decembar 2015 11:57)

Ako tako posmatras, toyota pravi vise automobila nego ceo nemacki premijum zajedno, po tvojoj logici to su bolji auti, a o pouzdanosti je uzaludno pricati. Podsetimo se da je VW grupa pre nekih 6 godina u saradnji sa ADAC-om lazirala rezultate pouzdanosti svojih vozila itd. Ne kazem ja da je Audi los auto, daleko od toga, samo preterivanja sa tvoje strane su nevidjenih razmera, sto me navodi na zakljucak da ili radis za VW ili si neki napaljeni klinac koji vozi nesto iz VW grupe.

Nemanja

pre 8 godina

Ova stvar sa displejima bez ikakvog okvira, koji uopste nisu lepo ukomponovani odnosno stopljeni sa komandnom tablom je po meni jako ruzno. Samo dodju i nalepe na vrh konzole, izgleda ocajno. Isti slucaj je i sa Mercedesovom C klasom i Bmw-ovom trojkom. Ranije generacije su imale jako lepo ubacene ekrane, sto je bilo daleko teze dizajnirati (da to izgleda skladno) nego ova danasnja moda. I makar da je, kao sto pise u tekstu, moguce preklopiti/uvuci tu ekrancinu, pa i da razumem, ovako...
Inace sve ostalo (kome ne smeta ne inovativan dizajn eksterijera) je odlicno, i ne sumnjam uopste da je odradjeno na vrhunskom nivou.

Motorista

pre 8 godina

Zadnja klupa je i dalje kratka i mala. Instrument tabla je jako lepa jedino sto za istu sa slike treba platiti najskuplji paket opreme. Motori su sasvim u redu jedino mi smeta tabela sa l/100km potrosnjom, nije realna.

VW fan

pre 8 godina

ma daj 2.0 tfsi od 250 KS trosi 5.9 L???
kako u 12 brzini na 50 km/h kod Ljiga ??
Imam 1.8 tfsi i po gradu tera od 14-18 L , van grada nesto manje ali nikako cifre koje spominju ...bar 2 do 3 x vise

Kol

pre 8 godina

Meni se dopada bez obzira na reputaciju koju Audi ima kod nas, ima taman toliko promena da se razlikuje od prethodnika a opet ne previse da bi to naskodilo Audi filozofiji, naravno ovo se sve odnosni na druge zemlje znamo ko ovo vozi kod nas!

Audi Mne

pre 8 godina

Audi je auto koje je u svakom pogledu bolje od mercedesa.To pokazuje i statistika da je prodavanije od mercedesa.po izgledu i da ne pričamo izdvaja se od svih ostalih automobila!