Sreda, 28.10.2015.

14:30

Slučaj "kantrimen": Milićevu 4,5 godina zatvora

Marko Milićev osuđen je na četiri i po godine zatvora jer je vozilom "mini kantrimen" usmrtio Luku Jovanovića (21) prošlog leta na beogradskom Brankovom mostu.

Izvor: B92

Sluèaj "kantrimen": Miliæevu 4,5 godina zatvora IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

287 Komentari

Sortiraj po:

Andrija

pre 8 godina

kako ide ono.. na papiru mrtvo slovo? nece ovde "biti bolje" ni za pet decenija. deco ne premisljajte se, nego begajte koliko vas noge nose. a mi matoriji koji ostanemo cemo se uskoro kriti po kanalizaciji i vodovodnim cevima. jer ce biti bezbednije i ponosnije ziveti dole medju pacovima nego gore medju kantrimenima, sudijama, advokatima, menadzerima, splavovima, starletama...

Draginja

pre 8 godina

A Kovacevic, 1.000.000 dolara, setnja kroz skupstinu? U ovoj zemlji je strasno gurnuti,udariti necijeg Batu e ,tu nema milosti tu se rigorozna presuda izrekne po kratkom postupku.

oDSkora

pre 8 godina

samo da vas podsetim da za isto delo Mitrovicev sin koji je takodje pobegao kad je devojka u ustanickoj preminula na pesackom!!! nije dobio ni dan za ne pruzanje pomoci a ovaj 2 god i 10 meseci.nije odlezao nista...
ali zato tatica na pinku samo radi za slobodne radikale i organizuje teske reci non stop...TO JE TEK SRAMOTA!!!MALO I O TOME...

mi smo sramota

pre 8 godina

Pola komentara pocinje sa SRAMOTA.
Hajde da se zapitamo svi sto cutimo, trpimo ove bahate politicare i praznimo se po ovim portalima.Ja ipak mislim da smo mi svi mnogo veca sramota.

Tolkin

pre 8 godina

Procitah pre neki dan da je Golubovic, inace kako je krenuo, buduci ministar kulture dobio 8 godina zbog heroina, a ovaj malo vise od pola te kazne za ubistvo. Znaci heroin je vazniji od mladog coveka?!

Aleksandar

pre 8 godina

U mrskoj nam SAD se toliko dobija samo za pokušaj izbegavanja pravde + svi sudski troškovi i troškovi ekstradikcije. A onda se na to dodaje počinjeno delo za šta bi ležao minimum 15 godina, a verovatno i duže. Toliko.

Voja Smederevac

pre 8 godina

Cela Srbija je jedan veliki 'slucaj kantrimen'. Neka ovo udje negde u zapisnik. Moze i na vikipediju. U udzbenike, i recnike takodje. A treba i u ustav da ide. Ako uopste zna neko gde se zadenula ta smešna knjižica.

matija

pre 8 godina

Kapiram da zbog eksponiranosti ovog slucaja i velike paznje javnosti ne mogu da mu daju odmah oslobadjajucu presudu. pa su se dogovorili... aj par godina da mu damo da zadovoljimo raju. nije strasno uz us slobodne vikende. a posle godinu dana, moze na uslovnu, uz primerno ponasanje. i to je to. gazi dalje.

Cicvara

pre 8 godina

Da nismo pi... ko sto jesmo, sutra bi se skupila rulja ispred ovog suda i trazila smenu sudije, ali takvi smo kakvi smo. Ni10% nas koji negoduju odluku na ovom sajtu, sutra ne bi doslo. Niko nama nije kriv sto smo navikli da klomamo i trpimo.

....

pre 8 godina

Besan jesam, ali iznenadjen nisam. Ustvari, zbunjuje me da nisu dokazali da se Luka nekako sam bacio pod kola. Kao sto trenutno tvrde da se Bris Taton sam bacio u smrt. Cemu sluzi sudstvo ako tamo niko ne radi svoj posao? Cemu sluze zakoni ako ih se niko ne pridrzava? Ovo nije banana, ovo je kora od trule smrdljive banane.

Kako ovo radi?

pre 8 godina

Znaci, ako neko puca iz pistolja, upuca slucajno coveka i taj covek premine posle dan-dva u bolnici, da li je kazna za pocinioca neispravno rukovanje oruzijem i ugrozavanje bezbednosti? Ove kazne kod nas nisu normalne, granice se s zdravim razumom...

vera

pre 8 godina

Ovo je sramota Luke vise nema Kako je njegovim roditeljima ? Zao mi je tog decka koji je nastradao kao i njegovih roditelja To nije nikakva kazna za one koji prave takve prekrsaje Sudije trebaju malo razmisliti da li bi bili sretni sa tako malom kaznom da osude Zapitajte se kako bi bilo da njihova deca poginu Da li bi osudili na vecu kaznu To se sramota za nase sudstvo Roditelji Lukini neka traza maksimalnu kaznu JER TO ZASLUZUJU.....Vera !!!!!!!

posmatrac

pre 8 godina

Bruka i sramota za ceo narod. Sudije i sudstvo nema smisla komentarisati, ocigledno je korupcija u krvi, a odgovornost i moral postoji samo za recnike i neku temu na rts-u.
Kako kaze onaj "eee Kikindo... reci cu eeee Srbijo na ******"

Marija

pre 8 godina

Imam predlog, svaki put kada se presudi minimalna kazna, za svako sledece krivicno delo koje izvrsi osudjeni (a nekim cudom se upravo takvim likovima dosudjuju minimalne kazne), da odgovara sudija koji je presudio? Ja ne znam kako dovesti sudstvo u red. Zar niko od tih sudija nema decu???

stefke

pre 8 godina

Takav je nas zakon, maksimalne kazne za saobracajne nesrece, pa i ako je neko nastradao, su smesne. Odlicna je porula koju nam drzava salje: nemojte da ubijate pistoljem, preporucujemo metodu automobilom. Kazna je kao da si prodao manju kolicinu marihuane. Sjajan sistem.

Hotel yu

pre 8 godina

Kazna treba da ima preventivni i represivni efekat. Represivni nije ostvaren, jer je visina kazne nesrazmerno mala u odnosu na tezinu ucinjenog (ne)dela. Ono sto je jos gore, jeste da preventivni efekat nije ostvaren, jer se ovom kaznom bahate siledzije za volanom ni malo ne zastrasuju, te ce nastaviti da gaze sve pred sobom, jer im se moze.
Mozemo pljuvati po Americi koliko hocemo, i ima i smisla za neke stvari, ali za ovako nesto bi u USA ovaj smekerica popio 2-3 decenije komotno.

mister Q

pre 8 godina

U celoj priči smrdi to da se ne zna vlasnik tih kola. Ko zna kako je tužba napisan i na osnovu čega. Poznajem advokata čovek kaže da je bio slučaj gde su jednog rzavlačili po medijimaza za sve i svašta, a bio je optužen za benignu stvar. Onda su svi bili u šoku kad je donešena presuda.
Ukoliko neko hoće da poveruje da policija ne može da sazna ko je vlasnik tih kola, onda je i ova presuda više nego sramna.

baki

pre 8 godina

osuđen je za bekstvo i za nopružanje pomoći za UBISTVO JE NAGRAĐEN jer za to niko ne spominje ni JEDAN SEKUND . sramota za sud i državu ako ovako nastavi sudstvo vrlo brzo ca mo svi u kauboje pa kom opanci kom obojci. E SRBIJO KO TI VODI SUDSTVO

Komentator

pre 8 godina

Jos jednom su sudije saucesnici u zlodelu. Ovakvo izrugivanje zrtvama nije u danasnje vreme moguce na mnogo mesta u svetu. U Srbiji jeste. Na samo sebi razumljiv nacin sudije su po ko zna koji put presudile da se zlocin isplati.

neutralni felsh

pre 8 godina

nonstop govorim da nije nama dzabe ovako kako je, kao naciji, i da mozda zasluzujemo i gore, ali niko ne veruje, kazu mi "autosovinista"... ma ne brate, mnogo nas dobro znam. pola vas je branilo onog mamlaza jer je "pretukao amerikanca" do kome, a sad jao zgrazavanje... sve su ovo posledice naseg kokosijeg pamcenja.
ovo ce da se zaboravi za mesec dana, i eto lika za godinicu na slobodi. a ovog jadnog decka ce se secati samo porodica i prijatelji.

Zoki

pre 8 godina

Saobraćajne nesreće se događaju, a ovo je bila saobraćajna nesreća. Milićev je učinio jako lošu stvar što je pobegao sa mesta nesreće, ali to je to. Da je ostao na mestu nesreće dobio bi daleko nižu kaznu. Kao što su već pojedini komentatori rekli, ovo je praktično maksimalna kazna za takvu vrstu krivičnog dela. Ne možete ovo što se desilo da kvalifikujete kao ubistvo, jer nije u pitanju ubistvo. Ukoliko su predviđene kazne niske, onda ih treba povećati, ali pri tome imati na umu da će se iste kazne primeniti i na druge koji u saobraćaju usmrte nekoga. Ali i u tom slučaju, ne bi mogli da osude Milićeva na osnovu zakona koji nije postojao u vreme kada je došlo do saobraćajne nesreće.

biće bolje

pre 8 godina

Voznja u pijanom stanju plus ubistvo, plus bežanje sa mesta zločina. Za to bi trebalo minimum 15 godina, ubistvo je ubistvo kakve veze ima da li je slučajno ili namerno.

Aussie

pre 8 godina

(googler, 28. oktobar 2015 14:41)
.
.
Pa da li si ti normalan?!
'Ajd, nije ubio namjerno, ajd nije stao da pomogne, zasto se skrivao po Aziji?!

Simon

pre 8 godina

Da otac nesrećnog Luke nije stajao na mestu tragedije danima posle tog užasa... ma ne mogu ni da pišem ništa više bre. Pa ovog su Kinezi u Kini uhapsili, ako je proglašen krivim zaslužio je veću kaznu svakako.

Kee

pre 8 godina

Covek je u trenutku pravio selfi...auto je isao sam,stvarno nije kriv i sad covek mora bar 2 godine u zatvor a mini je pobegao u delove...strasno....

lazni advokat

pre 8 godina

Citajuci komentare neki bi ga vesali. Zakon donosi drzava. Relativno sasvim odmerena kazna. Nije bilo namere. Toliku kaznu dobije i vozac autobusa u kome pogine vise ljudi.Toliku kaznu je dobio i onaj policajac koji je na NBGD ubio vozca automobila pre nekoliko godina. Tamo je postojala namera. Toliku kaznu dobijaju i sva ubistva u Srbiji ako nisu monstruoazna.Osteceni nezadovoljni i branilac takodje.Mnogo stvari ce se promeniti i vremena proci dok kaznu ne potvrdi apelacioni sud

Goran

pre 8 godina

koliko ce tek da dobije Mitrovicev sin?
(Lesak KiM, 28. oktobar 2015 15:10) # Link komentara

Ja mislim da će on dobiti i nagradu..........

Tomo

pre 8 godina

Hrvatski ministar Čačić je skrivio saobraćajku u kojoj su poginule dvije osobe. To je bilo u Mađaraskoj. Osuđen je na 20 mjeseci zatvora.Trećinu je ležao u Mađarskoj, trećinu u Puli, a trećina kazne je suspendirana.
Dododuše,on nije bJežao pred Policijiom.

M

pre 8 godina

Zbogom Srbijo prvom prilikom. Nikad te nisam voleo, tj nas Srbe.
Lepo kaze deo pesme Bg sindikata "jer ovde sve je na prodaju vidis to mi se dopalo". Nazalost, meni se ne svidja gde je sve na prodaju, svidja se samo marginalcima koji vode glavnu rec. Kakv god da je zakon slucaj sa ovoliko medijske paznje i ovakvim ponasanjem osumnjicenog tada morao je da ide na 9-15 godina. Marginalac zvani K. Golubovic, je za neku drogu ako se secam dobio 14 godina(nemam nista protiv), ali droga se prodaje i bez njega, a zivot kad se ugasi, ugasen je.

djosa

pre 8 godina

@
Ajde sad da pisemo realno i da zanemarimo pritisak medija i javnosti. Decku je verovatno moglo da se sudi za nepruzanje pomoci i sl,ali za saobraćajku i tesko delo protiv bezbednosti a jos manje ubistvo-NIKAKO! Dakle...Luka je izasao na put,na sred mosta,bez markera na sebi,bez trokuta,i biva udaren od strane vozila koje se krece propisanom brzinom. I ko je tu kriv??? Sasvim prikladna kazna ,po meni,iako znam da me ceka gomila minuseva :)
(Sasketaja, 28. oktobar 2015 14:52) # Link komentara

Dakle, brise zena verandu krpom, i slucajno gurne saksiju koja padne sa 5og sprata na bebu u kolicima i usmrti bebu.
Zena nije kriva, jer saksija je sama pala - kriva je krpa i gravitacija.
U stvari, najvise je kriva majka, jer -sta je trazila sa bebom na ulici? sto nije cekala da beba poraste pa da moze da potrci kad oseti intuitivno letecu saksiju koja se priblizava.. u stvari - sto nije stavila kacigu bebi na glavu? Majka je kriva!
...
inteligencijo...

Marko nb

pre 8 godina

Aloo, amo o pravu! Gde su kola? Mozda je vozio on a mozda i nije?! Dokaz je izjava nekih devojaka kojima su pretili robijom. Jak dokaz. Da smo pravna drzava prvo kola pa ostalo. Ovako realno moze i oslobodjen da bude!

Milorad

pre 8 godina

Ovaj Milicev je za masne pare podmetnut da bi se zastitio tatin sin neke krupne zverke. Odrobijace realno jos neke 3 godine (jedna u pritvoru mu se racuna u kaznu) i obrnuce se lova i ko dlanom o dlan, sve gotovo.

Tex

pre 8 godina

(googler, 28. oktobar 2015 14:41)

Na tvoj komentar je jako lako dati konstruktivnu repliku. Razlog zbog cega imamo pijane vozace koji ubijaju ljude je bas zato sto su presude ovakve, sto vam kaze da mozete da radite sta hocete a kazna ce biti nepostojeca ili u najgorem slucaju minimalna. Nema to veze sa autoskolama vec sa drustvom.

Drugi razlog zbog cega je ovaj slucaj sramota je to sto ocigledno niko nije uzeo u obzir da je ovaj lik begunac I samim tim treba da dobije mnogo drasticnu vecu kaznu. I onda opet ispadne da je bolje da pokusas da bezis jer mozda pobegnes ali ako ne pobegnes neces se puno sekirati jer to niko nece uzeti u obzir.

Razlog zbog cega nam je takvo drustvo je zbog ljudi koji ga vode I ljudi koji biraju te vodje. Te vodje su isto alkoholisani vozaci pa takve zakone I pisu I primenjuju. Te iste vodje su lopovi pa takve zakone I prave da oni ne bi mogli da naderu. Te iste vodje su huligani pa prave zakone koje oslobadjaju divljake koji fizicki maltretiraju u pokusavaju ubistva silom.

Narod u nestanku

pre 8 godina

Koliko bi dobio da je pijan ubio čoveka i pokušao da pomogne stradalom? Verovatno deset dana. Nudim se da pogazim dvoje, troje za koju tauzenku evra. Verujem da ću dostojanstveno izdržati mesec, dva iza rešetaka, ili u onoj otvorenoj vikend varijanti.

misljenje

pre 8 godina

srbija 21 vek, pokvari se auto, mladica ubiju 2 pijana kriminalca u pratnji njihove zenske svite, taksista i svita pomognu da uniste dokaze, glavni pobegne i za 2god na slobodi posle 2/3 kazne. drugi izdrzi pritvor i izadje, ostali formalno kaznjeni, a decka nema, neko ga hranio od 2kg mesa. prokleti

xeno

pre 8 godina

dakle taksista covek je kriv sto je radio
svoj posao i sto nije bio vidovit da su ovi
nekog udarili kolima ...

smesno ... covek nista nije kriv ...

goggle.kom

pre 8 godina

Odlično!!! Sad mogu da ubijam bez problema.
.... Komplet uleteti u Sudstvo i sve sudije po kratkom postupku. Evo gde je problem Srbije. Dođe mi da obijem trafiku i odem i ja u zatvor a tamo da upoznam i njega i onog što je ubio Tijanu....

max

pre 8 godina

Sramota i tuga,jos se bio krio i bjezao,odbio da pruzi pomoc nastradalom,sto je jos jedno krivicno djelo pored osnovnog.Sramota ,neka se stidi korumpirano sudstvo i cijela drzava.Samo bjezati odavde!

Veljko

pre 8 godina

Postovana drzavo, ako ovako nastavite da stitite kriminalce a narocito ubice ocekujte uskoro vracanje krvne osvete. Kada drzava nece da kazni bandu narod ce uzeti pravdu u svoje ruke.

mlekadzija

pre 8 godina

Nase uspesno reformisano sudstvo koje je dobilo silne pohvale od EU. Kad stigne do apelacionog nece mu ostati ni godinu dana kazne. P.S. A koja je to zena vozila? Ne znam stvarno...

v

pre 8 godina

Ovo je skandalozno. Koliko god da su mu dali godina, ne bi to vratilo mladi zivot. Ovo svakome moze da se desi, ne daj Boze nikome da oduzme zivot bilo kome. Ali voznja u alkoholisanom stanju, i jos gore, cinjenica da je pobegao sa mesta nesrece ili zlocina kako god zelite, cinjenica da nije pruzio pomoc i pozvao hitnu je za najgoru mogucu osudu i mnogo vecu kaznu. Sramota za pravosudne organe ali iskreno ne verujem da je ovakav ishod sok za bilo koga. Sok bi bio da je obrnuto.

Leksa

pre 8 godina

Da se ovo dogodilo postenom gradjaninu ove zemlje koji je: izazvao tu nesrecu, pruzio mu pomoc, pozvao hitnu i policiju, cekao da stignu, plakao nad deckom koji mu je umirao u rukama, priveden od strane policije zajedno sa vozilom, priznao krivicu, izvinjavao se njegovim roditeljima milijardu puta, da li bi dobio ispod 10 godina?

galama galamic

pre 8 godina

Pregazio coveka,pobegao,pa se onda jos i mangupski skrivao.Nije mi jasno sta je tu jos potrebno?Nema auta?Pa,mladic je ubijen!

Hombre

pre 8 godina

U ovom procesu osuđena je istina! "Al' neko to od gore vidi sve, povlači te konce, igra se, postavi na svoje mesto svako dobro, zlo još pre, sve vide oči sudbine"(Đ.B.). "Kome zakon leži u topuzu (čitaj: u laži), tragovi mu smrde nečovještvom" (P.P. Nj.). Pravni nonsens je osuditi nekog bez sredstva kojim je delo izvršeno. A neki sigurno mogu da kažu gde je "Kantrimen", samo misle da novcem sve može da se kupi!

Goran NS

pre 8 godina

Sudstvo i tuzilastvo du nezavisni. Ovo nema veze sa Vladom Srbije. Ovo nije kazna za ubistvo, nego za izazivanje nesrece i ne pruzanje pomoci. Za takvu kvalifikaciju cetiri ipo godine je maksimalna kazna.

dragan

pre 8 godina

4.5 godina,godinu dana je u pritvoru vec...znaci za godinu dana max izlazi na ulice opet a decka od 21 godinu nema vise.A one starletice tatine koje su bile u kolima i nisu htele da govore nista kucni pritvor koji je vec prosao,sada mogu da se daju u potragu za politicarima i mocnim ljudima u zemlji.Zasto one nisu osudjene na zatvorske kazne zbog saucesnistva i neprijavljivanja dela.Kako je taksista osudjen a one koje su bile u kolima nisu?Da li je moguce da su te osobe najzasticenije u ovoj zemlji?

Istina je negde tamo

pre 8 godina

Bruka. Izacice za 2. Bruka. Moj Vučiću ni pravosudje nisi mogao da sredis, za zivotni standard nam trebaju pare, a za ovo samo rad i zelja...Sramota

Dragana Ciric

pre 8 godina

Grehota i zal za mladog Luku . Koliko godina da dobije ubica .On će se vratiti
Tamo gde je Luka otišao povratka nema .Veliki gubitak za porodicu. Neznam koje su mu olaksice bile
Pri izricanju presude ??? Gde je pravda,zatajila
..

Helios

pre 8 godina

Niste razumeli. 4,5 je samo sada na papiru, ali zbog dobrog vladanja to bude 3 godine. Od toga se jedna skine na pritvor i sl. Od te dve sledeće počinje ono: izlazi vikendom kući i to.
Niste razumeli ni da to tako treba. Jer on je ostao nem po pitanju tih iz EU ukradenih kantrimena koji su direktna shema MUPa - ne ono lopovi kradu pa se tale sa ovima iz milicije nego ih samo 100% MUP ekipa "uvozi" i procesira u legalno kretanje po Srbiji.
A niste razumeli ni najbitnije: umesto koga i za koju lovu on tu pada...

Djolle666

pre 8 godina

Kakve bre firme kakav posao prelazim u profesionalne ubice ali ubijam samo kolima.Cena zavisi od marke automobila kojim želte da obavim posao,kucne ljubimce odradjujem gratis.Broj telefona ostavicu redakciji B92 pa javite se.

-xXx-

pre 8 godina

Pridružujem se u komentarima. Ovo je sramota koja nas, na žalost, ne iznenađuje u ovoj užasnoj državi. Dokle će se ohrabrivati neljudi na nedela!??

Aleksandar

pre 8 godina

Neverovatno je kako narod guta lazne i namestene price. Zna se ko je usmrtio ovog decka. Kao sto vidite nema nje, ni njenog poznatog muza u javnosti od tada.

Kunta (bez) Kinte

pre 8 godina

Sada napokon shvatate sta je nase sudstvo!
Zato sluzbenici i namestenici rade kao robovi za 25-30 hiljada dinara,a sudije za 150 hiljada.Sada lepo sudijama skinite platu za 50% pa ce opet imati skoro duplo vise nego profesori u skolama,a ovim slepcima cinovnicima raspodelite te pare i podignite plate.Bar neka vajda od toga,ako nista,bar da smanjimo broj sirotinje!

Sramna presuda,sramna!

SAMO BAHATO

pre 8 godina

@googler, da je stao i pomogao, pozvao hitnu, predao se mozda bi i prihvatili ljudi 4.5 godina, ali ne on je pobegao u j***** Kinu, normalno da je zasluzio ne 20 nego 40 godina.

Sud u banana državi

pre 8 godina

Za ovako malu kaznu nisu trebali ni da ga vraćaju iz Belog sveta. Veća bi mu bila kazna da je tamo ostao i da večno živi u strahu. U ovoj bednoj Srbiji ljudski život je bezvredan a sudovi obićna smejurija.

pqk

pre 8 godina

Pokazili smo kakav smo sljam od sudstva....korumpirano,sve....ali SVEE!!! Sramota me je! Jos veca je sramota, sto ce se sve ovo zaboraviti za godinu dana!

Miki

pre 8 godina

Mi pravna drzava?! Kakva sprdacina. Sudije posle ovakvih presuda odmah treba voditi u pritvor. Pa samo zbog bezanja sa lica mesta pa i iz zemlje mora da dobije 10 godina. Objavite ime sudije i advokata ubice.

zhero

pre 8 godina

Bruka i sramota za presudu... jos jedan dokaz da je sudstvo korumpirano, da ne funkcionise i da je na usluzi kriminalcima i mafijasima (politicarima)...

divlji zapad..balkana

pre 8 godina

znaci narode, shvatili ste poentu - za par godinica placenog boravka za knjigom u krevetu mozete se otarasiti koga god.. srbija, zemlja mogucnosti. mene bi bilo sramota da ne znam da su kriminalci na vlasti, u sudovima, infostanu..

goran ns

pre 8 godina

A da je kojim slucajem neki kriminalac usao u kucu postenog coveka da ubija i krade i ovaj posteni da se odbrani...garantujem da bi za odbranu zivota i casti svoje porodice dobio 15 godina.

antonio

pre 8 godina

Koliko ce tek da dobije Mitrovicev sin?
(Lesak KiM, 28. oktobar 2015 15:10) # Link komentara

Da si ti meni ziv i zdrav, mali je oslobodjen optuzbe. Izguglaj

zivago dr

pre 8 godina

SRAMOTA...a jos i da ne pominjem one selfi saputnice koje se setaju par meseci sa nanogicom,lep modni detalj za takvu vrstu tatinih devojaka

Analog

pre 8 godina

Jedan od bilmeza iz mog kraja dobio prosle godine cetiri godine robije za pokusaj pljacke zlatare u Zemunu. Ovaj milicev dobio sest meseci vise. Svaka vam cast, ubili ste Luku drugi, treci, cetvrti, peti... put.

razuma bez

pre 8 godina

Bravo komentatori, vi ste ikebana i saucesnici ovog zataskavanja, JER NE POSTAVLJATE PRAVA PITANJA!
(Ukljuci mozak, ne zivi u mraku!, 28. oktobar 2015 14:59)

Evo, ja postavljam PRAVO PITANJE, a posto ne sumnjam da si izuzetno upucen, molim za odgovor. Ko zataskava, uz ciju pomoc i kako?

Ne sumnjam da imas puno ime i prezime te osobe (ili osoba), sa kompletnim materijalnim dokazima za svoje tvrdnje....

Gradjanin

pre 8 godina

Ovo je za izaci na ulice!Skandal,bruka,sramota,kao da je sam sebi sudio!Lovili ga po Maloj Aziji i dobije 4 godine lagano!Selakovicu vrati se na fakultet il cuvaj ovce na Zlatiboru!
Ljudi al to je prvostepena,ocekujem da je Apelacija smanji na 2!

Petar Nikolic

pre 8 godina

Rešenje je jednostavno.
Sa 1 i više promila alkohola u krvi, automatski, dakle, direktno (bez suđenja) ideš na 20 godina robije (ne zatvora, već, robije!ne da se izležavaš, nego da rmbaš, kamenje, putevi, šume, čišćenje kanala itd. itd.)

Sa 0,2 - 1 promila 10 godina robije.


Normalno, to isto da važi i za konzumiranje narkotika.

Voleo bih da vidim onda nekoga da sedne pijan i/ili drogiran da vozi.

direktor

pre 8 godina

cekajte zar nije dokazivano da je ta grupa radila sa ukradenim kantrimenima kako su rekli od ranije poznata kriminalna grupa...sad mi tek nista nije jasno inace ja sam za max kaznu zatvora i oduzanje dozvole dozivotno i obeleziti gada da je ubica

Milan

pre 8 godina

Kazna od 4.5 godine i jeste realna za ovakovo pocinjeno delo.Nije bilo namere.To je cinjenica.Po istrazovanjima, vecina osuda za ubistvo iz nehata u saobracaju je od 12 do 24 meseci.Kazna od 54 meseca je gotovo maksimalna.

Bendžamin fon Srbinson

pre 8 godina

Sad znam sta ću da radim kada me zaustave jer mi ne rade farovi danju. A tek onaj što je probio dve rampe na autoputu.

TABAK

pre 8 godina

haha po celom SVETU GA JURILI bilo nedeljama GLAVNA vest MISLIO SAM DIGO SKUPSTINU U VAZDUH I NA KRAJU DOBIJE 4.5g STVARNO SE DANAS ISPLATI UBITI NEKOG KOLIMA!

Zorz Papadubi

pre 8 godina

Ne znam sta da covek kaze vise na ovakve stvari! Strava i uzas! Ne postoji nigde u svetu gore i nepravednije pravosudje od srpskog!

sumnja

pre 8 godina

Evo zasto ne verujem u zvanicnu pricu:

1. da nije bilo protesta na mostu nikada policija i tuzilastvo ne bi poceli da se bave ovim slucajem.
2. automobil nikada nije pronadjen.
3. registarski broj je ostao sakriven od javnosti uz objasnjenje da nijedna kamera koja je vozilo snimila te noci nema potrebnu rezoluciju.
4. izjave i ponasanje svih osumnjicenih i osudjenih jasno govore da postoji nesto sto treba sakriti od javnosti.
5. policija "trazi" Miliceva, a on ipak uspeva da promeni nekoliko drzava?!

cc

pre 8 godina

Molimo sudove u Srbiji da se ne blamiraju vise svojom nesposobnoscu.

Ova kazna je previse blaga i sramota je.

Takvim parazitima treba odrezati po 10 godina minimum da se nauce pameti, i to bez mogucnosti da izadje napolje ranije.

Sramota.

googler

pre 8 godina

Izgleda da ljudi cesto zaboravljaju da je u pitanju nesrecni slucaj. Pijani i neodgovorni lik je ubio mladog momka i onda pobegao. Strasno jeste, ali to nije bilo ubistvo s predumisljajem i kao takvo ga treba i tretirati. Umesto sto pozivamo na linc, mozda bi trebalo da urgiramo da se NE ODLAZE primena zakona o bezbednosti saobracaja i nova pravila u auto skolama itd.

Nas narod je jako napacen i izmucen, ali zapitajte se svi vi, da li ZAPRAVO smatrate da je taj momak zasluzio 20 godina zatvora jer je izazvao NESRECAN slucaj? Jer on NIJE namerno ubio tog nesrecnog momka. Izgleda da smo toliko postali besni da samo trazimo neciju krv kako bi se mi osecali bolje. Usmerite energiju na bitne stvari a ne na linc tih ljudi.

Zao mi je sto ovo kazem, al stvarno mi se gadite :( I ovi bahati i vi koji pozivate na linc.

banbus

pre 8 godina

Za sve vas koji niste zadovoljni kaznom:
Vozilo kojim je pocinjeno delo nije pronadjeno i pored nadljudskih napora DR ministra Stefanovica. Nije pronadjeno jer je vlasnik vozila morao biti zasticen, a kazna za Miliceva je posledica trgovanja sa tuzilastvom, kako bi se uticajne osobe zauvek zastitile!
Jasno?

Ukljuci mozak, ne zivi u mraku!

pre 8 godina

Mislim da je onaj ko je pokusao sve ovo da zataska, zapravo i uspeo. Svi se cude koliko je milicev 'malo dobio', kako je presuda preblaga. Uspeo je da paznju usmeri na nebitnog Miliceva. Dok se svi zgrazavaju nad korumpiranim sudstvom i ovom sramnom presudom, NIKO NI DA SE ZAPITA ZASTO JE UOPSTE TAJ MILICEV I PODMETNUT DA MU SE SUDI, KAD ON NEMA NIKAKVE VEZE SA OVIM ZLOCINOM!
Bravo komentatori, vi ste ikebana i saucesnici ovog zataskavanja, JER NE POSTAVLJATE PRAVA PITANJA!

Drrrrrrrragan

pre 8 godina

Toliko je apsurdno, da me ne bi iznenadilo da su ocu zrtve naredili da ovom zlikovcu mora da kupi novi auto. Ipak je auto ostecen prilikom ubistva ...

Besa

pre 8 godina

Mlad covek ubijen od strane lica koje je svesno prekrsilo mnogobrojne zakone kako moralne tako i one klasicne a sudija mu dao 4.5 godina.. znaci moze jos deset ljudi da ubije do 70 godina

ziggy

pre 8 godina

I dalje mi nije jasno sta je taksista skrivio, kola su mogla biti ostecena kada god, nije njegovo da baca koske i pogadja niti da ispituje klijentelu.

Ja

pre 8 godina

Oštećeni (u ovom slučaju porodica) nema pravo žalbe. Osim u pogledu troškova ili imovinskopravnog zahteva, što nikakve veze nema sa kaznom.

Botiša

pre 8 godina

Da je ovaj sao barem kada je udario jadnog momka, nego delija jos pobegao, ni pomoc mu nije pruzio, a dobio 4,5 godina?!?! Meni je Hag vise pravedan od ovih nasih...

Mare

pre 8 godina

Sad postaje jasno da je Milićev tu samo žtrveno jagnje i da je za zamenu za preuzimanje krivice i ćutanje o pravom vlasniku kantrimena dobio blagu kaznu. Izaći će posle tri godine, znači još manje od dve godine mu ostaje. A za to će sigurno dobiti ogroman novac. Sad je trenutak da porodica Jovanović izađe sa svim informacijama koje ima o kantrimenu.

Ja

pre 8 godina

Mislite da je ovo malo? Šta onda kažete na npr. ovo:
pre par godina devojčica od 8 godina je pregažena kad se vraćala iz škole. Vozač je dobio 13 meseci kućnog pritvora.
A u jednom još ranijem slučaju, vozač je bio vidno alkoholisan posle nesreće. Izvadili mu krv, i... nećete verovati šta se onda dogodilo... jedna epruveta se razbila, a druga se izgubila. Nije moglo da se dokaže da je bio pijan i prošao je sa uslovnom.
Plus Luka Karadžić i mali Mitrović...

mile ns

pre 8 godina

ono kad ubijes necije dete sta znaci roditeljima cime si ga ubio, kolima, pistoljem il nozem, slucajno, ma naj gore od svega je sto ce lik cekati godinu dve da ode na robiju, zamislite bahatog dok sedi u basti kafica i tu ga vidi lukin otac il rodjak, mozel strasnije, ovo je po meni kao ubistvo sa predoumisljajem, pocinio je tri radnje pre samog cina ubistva, koji crni oprost, strasno.

Beograd89

pre 8 godina

Ovaj je trebao 10 godina minimum!
Sramota i brua za ovo smesno i korumpirano pravosudje!Užas!
Kad uporedite i vidite kako bi u Americi taj prošao,sve vam je jasno! Mi državu nemamo!

Powerslave

pre 8 godina

Ne mogu da verujem, voziš ukradena kola brzinom većom od dozvoljene, ubiješ dečka, pobegneš u Kinu i dobiješ 4.5 godine.
Ne, ovde je jedina pravda uzeti stvari u svoje ruke i odrobijati ovakve. Država nas tera na to, a za 5-10 godina koje bi se dobile svakako se isplati.

PV

pre 8 godina

Imajte u vidu da on drži restoran, a zna se ko kod nas drži restorane. Zbog toga nije uhvaćen sve dok se nije podigla velika prašina u javnosti. Inače se sa vozilom provozao po celom gradu, snimile ga sve kamere. Znalo se da će kazna da bude mala, a zbog dobrog vladanja izaći će verovatno iduće godine.

roko

pre 8 godina

Ziva sramota, Miliceva pustiti a ove sudije koje donose presude dozivotne da ih nema vise zabraniti im pravo na penzije i sve zivo.... alo bre kako vas nije sramota pijan drogiran ubio coveka pa pobegao pretio svedocima dobio 4.5 godine.... ej bre!!!!!!!! Sutra ce mu se deca diviti u nekom rijalitiu.... Strasno!!!!! Sad smo zreli kao drzava i drustvo za jedno temeljno bombardovanje.....

Janko

pre 8 godina

Ko ima mogucnosti i malo pameti ako moze nek bezi iz zemlji pa nek botovi uyivaju dok sami sebe na kraju ne pojedu,ovo je leglo krimosa u svim profesijama a sudstvo je posebna prica.

kolovoz je neravan pa nemojte žuriti

pre 8 godina

Kao da je ubio srndaća a ne čoveka! Pri tom otežavajuća okolnost mu je to što je pobegao sa mesta nesreće!

Sasketaja

pre 8 godina

Ajde sad da pisemo realno i da zanemarimo pritisak medija i javnosti. Decku je verovatno moglo da se sudi za nepruzanje pomoci i sl,ali za saobraćajku i tesko delo protiv bezbednosti a jos manje ubistvo-NIKAKO! Dakle...Luka je izasao na put,na sred mosta,bez markera na sebi,bez trokuta,i biva udaren od strane vozila koje se krece propisanom brzinom. I ko je tu kriv??? Sasvim prikladna kazna ,po meni,iako znam da me ceka gomila minuseva :)

Nasa realnost.

pre 8 godina

Kada su ga doveli iz Turske ili odakle vec, nije bilo ni alkohola ni droge u njemu, a ni kola nisu nasli, tako da je i ovo vise nego ocekivano. Meni nije jasno zasto su onog taksistu uslovno osudili. Kako mogu da dokazu da je video da su kola ostecena? Nebuloza. Ali, bilo bi sjajno da ovakav lik narednih 20 godina ne sedne na vozacko mesto i da mu se oduzme dozvola na maksimalan iznos godina propisanih zakonom. Mada, verovatno ce voziti i bez dozvole kada bude izasao. Nasa tuzna realnost.

Djolle666

pre 8 godina

Pre ce on da se vrati iz zatvora nego što ce neko da položi za vozacku dozvolu pošto polaganje traje 6 godina.Toliko o zakonu o saobracaju koji služi kao fora da brine o nama.

Despina

pre 8 godina

Još jedna pokazna vežba da naši životi ne vrede ama baš NIŠTA!
Biće da je vredniji i taj kantrimen, koji se uporno sakriva, uz amin nadležnih.

glas razuma

pre 8 godina

Da li to nase sudstvo ohrabruje koje kakve da ubijaju ljude po ulicama. 4,5 godina? Sudija da li vas je barem malo stid? Bruka za srpsko pravosudje.

Rambo

pre 8 godina

Vozim pijan i drogiran ukradena kola, ubijem čoveka, sklonim dokaze, utičem na svedoke, pobegnem iz zemlje, podigne se cela drzava da me trazi, nadju me u Aziji, prodje mi godinu dana u sudjenju, dobijem samo 4,5 godina od cega mi se odbije ono dok sam cekao presudu i izadjem napolje za tri...Pa ovo je sjajno i uopste nije skupo! Neprijatelji moji cuvajte se jer sedam za volan i dolazim po vas!

Bibika

pre 8 godina

Mislim da je niska kazna zatvora za ubistvo u saobraćaju, bežanje sa lice mesta, hapšenje nakon izručenja iz Kine....
Nadam se da će tužilaštvo uložiti žalbu na presudu i da će Apelacioni sud usojiti žalbu.

Poludeli Emigrant

pre 8 godina

Pre 3.5 godine sam se iselio iz zemlje.

Četiri i po godine za ubistvo iz nehata. Četiri i po godine za oduzimanje života, prava na osmeh, radost, sreću, tugu, strah. Tog čoveka više nema, nikada ga meće biti, a ovaj Kinez će za četiri godine da jede sladoled na Terazijama.

Bože gospode!

A šta je tek sa splavarušama iz auta? Šta je sa onom što je snimala video? Koliko su one dobile? Važno da je taksista zaglavio 7 meseci za neodgovorno ponašanje. 7 meseci! Ej, petinu kazne koju je dobio ubica!!!

Ma svaki narod zaslužuje svoju vlast, ali ovo je stvarno previše

Ana

pre 8 godina

Jos jedan rauzlog vise da se ide vani. Ovde su kriminalci sada dokazano u vezi sa sudstvim. Da nije pritiska javnosti jos bi ga islobodili umesto da ih drze u istraznom 40 godina dok ne kazu gde je vozilo.

Comy

pre 8 godina

Eto, sugradjani, toliko vredi jedan mladi zivot u zemlji Srbiji! I dokazi, i snimci, i svedoci koji lazu, i bezanje za tricavih 4 i po godina... BANANA!!!

Nikola

pre 8 godina

Samo u srbiji se ubicama daju smesne kazne , a kazna za prikrivanje krivicnog dela bogu je plakati ,kriminal vlada svim porama naseg drustva.... smesno i zalosno krivci i kriminalci uvek se nagrade ....

Boban BG

pre 8 godina

Srbija je porobljena spolja i iznutra. Vladari su vlasnici kapitala, domaci i strani. Politicari su u službi privatnog kapitala. Oni su iznad zakona. Policija nije narodna nego privatna. I mnogo nas je svesno ovoga ali nemamo hrabrosti... I oni to znaju, i zato nam sve to rade.

Doći će dan kada će se desiti revolucija, kada će narod uzeti oružje i dobiti pravdu. To je dan kada će mnogi biti mrtvi. To je dan koji čekamo!

bananaman

pre 8 godina

Cisto da shvatite koliko je ovo komedija od zemlje , onaj car sto je lupio mr Ilicu samar je osudjem na dve i po godine i to su ga osudili u rekordnom roku, ovde su razvlacili da se ne moze vise razvlaciti i dobio 4 i po i eto ga 2017 za novu u klubovima

Marko Nikolić

pre 8 godina

Ubiješ čoveka u pijanom stanju + pobegneš sa lica mesta + pobegneš iz zemlje uz pomoć saučesnika? i dobiješ 4.5 godine zatvora sa tim da će verovatno posle 1-2 god da ga puste. Koja je cena života u Srbiji?

lakivg

pre 8 godina

Ljudi zasto se bunite za presudu, ako ste neupuceni? Stoji da je Milicev velika baraba neka, ali on da nije pobegao sa mesta, verujem da ne bi bio osudjen ni pola godine(samo zbog voznje u pripitom stanju). Zgazio je coveka koji se zaustavio na sred mosta, gurao auto neobelezen. Laksa stvar nego kad zgazite pesaka dok je vama bilo zeleno, a pesaku crveno na semaforu.

Comy

pre 8 godina

Eto, sugradjani, toliko vredi jedan mladi zivot u zemlji Srbiji! I dokazi, i snimci, i svedoci koji lazu, i bezanje za tricavih 4 i po godina... BANANA!!!

sumnja

pre 8 godina

Evo zasto ne verujem u zvanicnu pricu:

1. da nije bilo protesta na mostu nikada policija i tuzilastvo ne bi poceli da se bave ovim slucajem.
2. automobil nikada nije pronadjen.
3. registarski broj je ostao sakriven od javnosti uz objasnjenje da nijedna kamera koja je vozilo snimila te noci nema potrebnu rezoluciju.
4. izjave i ponasanje svih osumnjicenih i osudjenih jasno govore da postoji nesto sto treba sakriti od javnosti.
5. policija "trazi" Miliceva, a on ipak uspeva da promeni nekoliko drzava?!

Marko Nikolić

pre 8 godina

Ubiješ čoveka u pijanom stanju + pobegneš sa lica mesta + pobegneš iz zemlje uz pomoć saučesnika? i dobiješ 4.5 godine zatvora sa tim da će verovatno posle 1-2 god da ga puste. Koja je cena života u Srbiji?

Ana

pre 8 godina

Jos jedan rauzlog vise da se ide vani. Ovde su kriminalci sada dokazano u vezi sa sudstvim. Da nije pritiska javnosti jos bi ga islobodili umesto da ih drze u istraznom 40 godina dok ne kazu gde je vozilo.

Leksa

pre 8 godina

Da se ovo dogodilo postenom gradjaninu ove zemlje koji je: izazvao tu nesrecu, pruzio mu pomoc, pozvao hitnu i policiju, cekao da stignu, plakao nad deckom koji mu je umirao u rukama, priveden od strane policije zajedno sa vozilom, priznao krivicu, izvinjavao se njegovim roditeljima milijardu puta, da li bi dobio ispod 10 godina?

Rambo

pre 8 godina

Vozim pijan i drogiran ukradena kola, ubijem čoveka, sklonim dokaze, utičem na svedoke, pobegnem iz zemlje, podigne se cela drzava da me trazi, nadju me u Aziji, prodje mi godinu dana u sudjenju, dobijem samo 4,5 godina od cega mi se odbije ono dok sam cekao presudu i izadjem napolje za tri...Pa ovo je sjajno i uopste nije skupo! Neprijatelji moji cuvajte se jer sedam za volan i dolazim po vas!

Goran

pre 8 godina

koliko ce tek da dobije Mitrovicev sin?
(Lesak KiM, 28. oktobar 2015 15:10) # Link komentara

Ja mislim da će on dobiti i nagradu..........

misljenje

pre 8 godina

srbija 21 vek, pokvari se auto, mladica ubiju 2 pijana kriminalca u pratnji njihove zenske svite, taksista i svita pomognu da uniste dokaze, glavni pobegne i za 2god na slobodi posle 2/3 kazne. drugi izdrzi pritvor i izadje, ostali formalno kaznjeni, a decka nema, neko ga hranio od 2kg mesa. prokleti

Despina

pre 8 godina

Još jedna pokazna vežba da naši životi ne vrede ama baš NIŠTA!
Biće da je vredniji i taj kantrimen, koji se uporno sakriva, uz amin nadležnih.

Ukljuci mozak, ne zivi u mraku!

pre 8 godina

Mislim da je onaj ko je pokusao sve ovo da zataska, zapravo i uspeo. Svi se cude koliko je milicev 'malo dobio', kako je presuda preblaga. Uspeo je da paznju usmeri na nebitnog Miliceva. Dok se svi zgrazavaju nad korumpiranim sudstvom i ovom sramnom presudom, NIKO NI DA SE ZAPITA ZASTO JE UOPSTE TAJ MILICEV I PODMETNUT DA MU SE SUDI, KAD ON NEMA NIKAKVE VEZE SA OVIM ZLOCINOM!
Bravo komentatori, vi ste ikebana i saucesnici ovog zataskavanja, JER NE POSTAVLJATE PRAVA PITANJA!

Botiša

pre 8 godina

Da je ovaj sao barem kada je udario jadnog momka, nego delija jos pobegao, ni pomoc mu nije pruzio, a dobio 4,5 godina?!?! Meni je Hag vise pravedan od ovih nasih...

Helios

pre 8 godina

Niste razumeli. 4,5 je samo sada na papiru, ali zbog dobrog vladanja to bude 3 godine. Od toga se jedna skine na pritvor i sl. Od te dve sledeće počinje ono: izlazi vikendom kući i to.
Niste razumeli ni da to tako treba. Jer on je ostao nem po pitanju tih iz EU ukradenih kantrimena koji su direktna shema MUPa - ne ono lopovi kradu pa se tale sa ovima iz milicije nego ih samo 100% MUP ekipa "uvozi" i procesira u legalno kretanje po Srbiji.
A niste razumeli ni najbitnije: umesto koga i za koju lovu on tu pada...

Analog

pre 8 godina

Jedan od bilmeza iz mog kraja dobio prosle godine cetiri godine robije za pokusaj pljacke zlatare u Zemunu. Ovaj milicev dobio sest meseci vise. Svaka vam cast, ubili ste Luku drugi, treci, cetvrti, peti... put.

oDSkora

pre 8 godina

samo da vas podsetim da za isto delo Mitrovicev sin koji je takodje pobegao kad je devojka u ustanickoj preminula na pesackom!!! nije dobio ni dan za ne pruzanje pomoci a ovaj 2 god i 10 meseci.nije odlezao nista...
ali zato tatica na pinku samo radi za slobodne radikale i organizuje teske reci non stop...TO JE TEK SRAMOTA!!!MALO I O TOME...

zivago dr

pre 8 godina

SRAMOTA...a jos i da ne pominjem one selfi saputnice koje se setaju par meseci sa nanogicom,lep modni detalj za takvu vrstu tatinih devojaka

banbus

pre 8 godina

Za sve vas koji niste zadovoljni kaznom:
Vozilo kojim je pocinjeno delo nije pronadjeno i pored nadljudskih napora DR ministra Stefanovica. Nije pronadjeno jer je vlasnik vozila morao biti zasticen, a kazna za Miliceva je posledica trgovanja sa tuzilastvom, kako bi se uticajne osobe zauvek zastitile!
Jasno?

TABAK

pre 8 godina

haha po celom SVETU GA JURILI bilo nedeljama GLAVNA vest MISLIO SAM DIGO SKUPSTINU U VAZDUH I NA KRAJU DOBIJE 4.5g STVARNO SE DANAS ISPLATI UBITI NEKOG KOLIMA!

dragan

pre 8 godina

4.5 godina,godinu dana je u pritvoru vec...znaci za godinu dana max izlazi na ulice opet a decka od 21 godinu nema vise.A one starletice tatine koje su bile u kolima i nisu htele da govore nista kucni pritvor koji je vec prosao,sada mogu da se daju u potragu za politicarima i mocnim ljudima u zemlji.Zasto one nisu osudjene na zatvorske kazne zbog saucesnistva i neprijavljivanja dela.Kako je taksista osudjen a one koje su bile u kolima nisu?Da li je moguce da su te osobe najzasticenije u ovoj zemlji?

Miki

pre 8 godina

Mi pravna drzava?! Kakva sprdacina. Sudije posle ovakvih presuda odmah treba voditi u pritvor. Pa samo zbog bezanja sa lica mesta pa i iz zemlje mora da dobije 10 godina. Objavite ime sudije i advokata ubice.

mi smo sramota

pre 8 godina

Pola komentara pocinje sa SRAMOTA.
Hajde da se zapitamo svi sto cutimo, trpimo ove bahate politicare i praznimo se po ovim portalima.Ja ipak mislim da smo mi svi mnogo veca sramota.

glas razuma

pre 8 godina

Da li to nase sudstvo ohrabruje koje kakve da ubijaju ljude po ulicama. 4,5 godina? Sudija da li vas je barem malo stid? Bruka za srpsko pravosudje.

baki

pre 8 godina

osuđen je za bekstvo i za nopružanje pomoći za UBISTVO JE NAGRAĐEN jer za to niko ne spominje ni JEDAN SEKUND . sramota za sud i državu ako ovako nastavi sudstvo vrlo brzo ca mo svi u kauboje pa kom opanci kom obojci. E SRBIJO KO TI VODI SUDSTVO

Mare

pre 8 godina

Sad postaje jasno da je Milićev tu samo žtrveno jagnje i da je za zamenu za preuzimanje krivice i ćutanje o pravom vlasniku kantrimena dobio blagu kaznu. Izaći će posle tri godine, znači još manje od dve godine mu ostaje. A za to će sigurno dobiti ogroman novac. Sad je trenutak da porodica Jovanović izađe sa svim informacijama koje ima o kantrimenu.

M

pre 8 godina

Zbogom Srbijo prvom prilikom. Nikad te nisam voleo, tj nas Srbe.
Lepo kaze deo pesme Bg sindikata "jer ovde sve je na prodaju vidis to mi se dopalo". Nazalost, meni se ne svidja gde je sve na prodaju, svidja se samo marginalcima koji vode glavnu rec. Kakv god da je zakon slucaj sa ovoliko medijske paznje i ovakvim ponasanjem osumnjicenog tada morao je da ide na 9-15 godina. Marginalac zvani K. Golubovic, je za neku drogu ako se secam dobio 14 godina(nemam nista protiv), ali droga se prodaje i bez njega, a zivot kad se ugasi, ugasen je.

Milorad

pre 8 godina

Ovaj Milicev je za masne pare podmetnut da bi se zastitio tatin sin neke krupne zverke. Odrobijace realno jos neke 3 godine (jedna u pritvoru mu se racuna u kaznu) i obrnuce se lova i ko dlanom o dlan, sve gotovo.

Ja

pre 8 godina

Mislite da je ovo malo? Šta onda kažete na npr. ovo:
pre par godina devojčica od 8 godina je pregažena kad se vraćala iz škole. Vozač je dobio 13 meseci kućnog pritvora.
A u jednom još ranijem slučaju, vozač je bio vidno alkoholisan posle nesreće. Izvadili mu krv, i... nećete verovati šta se onda dogodilo... jedna epruveta se razbila, a druga se izgubila. Nije moglo da se dokaže da je bio pijan i prošao je sa uslovnom.
Plus Luka Karadžić i mali Mitrović...

Aleksandar

pre 8 godina

U mrskoj nam SAD se toliko dobija samo za pokušaj izbegavanja pravde + svi sudski troškovi i troškovi ekstradikcije. A onda se na to dodaje počinjeno delo za šta bi ležao minimum 15 godina, a verovatno i duže. Toliko.

neutralni felsh

pre 8 godina

nonstop govorim da nije nama dzabe ovako kako je, kao naciji, i da mozda zasluzujemo i gore, ali niko ne veruje, kazu mi "autosovinista"... ma ne brate, mnogo nas dobro znam. pola vas je branilo onog mamlaza jer je "pretukao amerikanca" do kome, a sad jao zgrazavanje... sve su ovo posledice naseg kokosijeg pamcenja.
ovo ce da se zaboravi za mesec dana, i eto lika za godinicu na slobodi. a ovog jadnog decka ce se secati samo porodica i prijatelji.

djosa

pre 8 godina

@
Ajde sad da pisemo realno i da zanemarimo pritisak medija i javnosti. Decku je verovatno moglo da se sudi za nepruzanje pomoci i sl,ali za saobraćajku i tesko delo protiv bezbednosti a jos manje ubistvo-NIKAKO! Dakle...Luka je izasao na put,na sred mosta,bez markera na sebi,bez trokuta,i biva udaren od strane vozila koje se krece propisanom brzinom. I ko je tu kriv??? Sasvim prikladna kazna ,po meni,iako znam da me ceka gomila minuseva :)
(Sasketaja, 28. oktobar 2015 14:52) # Link komentara

Dakle, brise zena verandu krpom, i slucajno gurne saksiju koja padne sa 5og sprata na bebu u kolicima i usmrti bebu.
Zena nije kriva, jer saksija je sama pala - kriva je krpa i gravitacija.
U stvari, najvise je kriva majka, jer -sta je trazila sa bebom na ulici? sto nije cekala da beba poraste pa da moze da potrci kad oseti intuitivno letecu saksiju koja se priblizava.. u stvari - sto nije stavila kacigu bebi na glavu? Majka je kriva!
...
inteligencijo...

Simon

pre 8 godina

Da otac nesrećnog Luke nije stajao na mestu tragedije danima posle tog užasa... ma ne mogu ni da pišem ništa više bre. Pa ovog su Kinezi u Kini uhapsili, ako je proglašen krivim zaslužio je veću kaznu svakako.

antonio

pre 8 godina

Koliko ce tek da dobije Mitrovicev sin?
(Lesak KiM, 28. oktobar 2015 15:10) # Link komentara

Da si ti meni ziv i zdrav, mali je oslobodjen optuzbe. Izguglaj

Hotel yu

pre 8 godina

Kazna treba da ima preventivni i represivni efekat. Represivni nije ostvaren, jer je visina kazne nesrazmerno mala u odnosu na tezinu ucinjenog (ne)dela. Ono sto je jos gore, jeste da preventivni efekat nije ostvaren, jer se ovom kaznom bahate siledzije za volanom ni malo ne zastrasuju, te ce nastaviti da gaze sve pred sobom, jer im se moze.
Mozemo pljuvati po Americi koliko hocemo, i ima i smisla za neke stvari, ali za ovako nesto bi u USA ovaj smekerica popio 2-3 decenije komotno.

mister Q

pre 8 godina

U celoj priči smrdi to da se ne zna vlasnik tih kola. Ko zna kako je tužba napisan i na osnovu čega. Poznajem advokata čovek kaže da je bio slučaj gde su jednog rzavlačili po medijimaza za sve i svašta, a bio je optužen za benignu stvar. Onda su svi bili u šoku kad je donešena presuda.
Ukoliko neko hoće da poveruje da policija ne može da sazna ko je vlasnik tih kola, onda je i ova presuda više nego sramna.

Aleksandar

pre 8 godina

Neverovatno je kako narod guta lazne i namestene price. Zna se ko je usmrtio ovog decka. Kao sto vidite nema nje, ni njenog poznatog muza u javnosti od tada.

goggle.kom

pre 8 godina

Odlično!!! Sad mogu da ubijam bez problema.
.... Komplet uleteti u Sudstvo i sve sudije po kratkom postupku. Evo gde je problem Srbije. Dođe mi da obijem trafiku i odem i ja u zatvor a tamo da upoznam i njega i onog što je ubio Tijanu....

Marija

pre 8 godina

Imam predlog, svaki put kada se presudi minimalna kazna, za svako sledece krivicno delo koje izvrsi osudjeni (a nekim cudom se upravo takvim likovima dosudjuju minimalne kazne), da odgovara sudija koji je presudio? Ja ne znam kako dovesti sudstvo u red. Zar niko od tih sudija nema decu???

Poludeli Emigrant

pre 8 godina

Pre 3.5 godine sam se iselio iz zemlje.

Četiri i po godine za ubistvo iz nehata. Četiri i po godine za oduzimanje života, prava na osmeh, radost, sreću, tugu, strah. Tog čoveka više nema, nikada ga meće biti, a ovaj Kinez će za četiri godine da jede sladoled na Terazijama.

Bože gospode!

A šta je tek sa splavarušama iz auta? Šta je sa onom što je snimala video? Koliko su one dobile? Važno da je taksista zaglavio 7 meseci za neodgovorno ponašanje. 7 meseci! Ej, petinu kazne koju je dobio ubica!!!

Ma svaki narod zaslužuje svoju vlast, ali ovo je stvarno previše

Zorz Papadubi

pre 8 godina

Ne znam sta da covek kaze vise na ovakve stvari! Strava i uzas! Ne postoji nigde u svetu gore i nepravednije pravosudje od srpskog!

Voja Smederevac

pre 8 godina

Cela Srbija je jedan veliki 'slucaj kantrimen'. Neka ovo udje negde u zapisnik. Moze i na vikipediju. U udzbenike, i recnike takodje. A treba i u ustav da ide. Ako uopste zna neko gde se zadenula ta smešna knjižica.

....

pre 8 godina

Besan jesam, ali iznenadjen nisam. Ustvari, zbunjuje me da nisu dokazali da se Luka nekako sam bacio pod kola. Kao sto trenutno tvrde da se Bris Taton sam bacio u smrt. Cemu sluzi sudstvo ako tamo niko ne radi svoj posao? Cemu sluze zakoni ako ih se niko ne pridrzava? Ovo nije banana, ovo je kora od trule smrdljive banane.

Tolkin

pre 8 godina

Procitah pre neki dan da je Golubovic, inace kako je krenuo, buduci ministar kulture dobio 8 godina zbog heroina, a ovaj malo vise od pola te kazne za ubistvo. Znaci heroin je vazniji od mladog coveka?!

Sud u banana državi

pre 8 godina

Za ovako malu kaznu nisu trebali ni da ga vraćaju iz Belog sveta. Veća bi mu bila kazna da je tamo ostao i da večno živi u strahu. U ovoj bednoj Srbiji ljudski život je bezvredan a sudovi obićna smejurija.

direktor

pre 8 godina

cekajte zar nije dokazivano da je ta grupa radila sa ukradenim kantrimenima kako su rekli od ranije poznata kriminalna grupa...sad mi tek nista nije jasno inace ja sam za max kaznu zatvora i oduzanje dozvole dozivotno i obeleziti gada da je ubica

xeno

pre 8 godina

dakle taksista covek je kriv sto je radio
svoj posao i sto nije bio vidovit da su ovi
nekog udarili kolima ...

smesno ... covek nista nije kriv ...

Gradjanin

pre 8 godina

Ovo je za izaci na ulice!Skandal,bruka,sramota,kao da je sam sebi sudio!Lovili ga po Maloj Aziji i dobije 4 godine lagano!Selakovicu vrati se na fakultet il cuvaj ovce na Zlatiboru!
Ljudi al to je prvostepena,ocekujem da je Apelacija smanji na 2!

Aussie

pre 8 godina

(googler, 28. oktobar 2015 14:41)
.
.
Pa da li si ti normalan?!
'Ajd, nije ubio namjerno, ajd nije stao da pomogne, zasto se skrivao po Aziji?!

Cicvara

pre 8 godina

Da nismo pi... ko sto jesmo, sutra bi se skupila rulja ispred ovog suda i trazila smenu sudije, ali takvi smo kakvi smo. Ni10% nas koji negoduju odluku na ovom sajtu, sutra ne bi doslo. Niko nama nije kriv sto smo navikli da klomamo i trpimo.

bananaman

pre 8 godina

Cisto da shvatite koliko je ovo komedija od zemlje , onaj car sto je lupio mr Ilicu samar je osudjem na dve i po godine i to su ga osudili u rekordnom roku, ovde su razvlacili da se ne moze vise razvlaciti i dobio 4 i po i eto ga 2017 za novu u klubovima

ziggy

pre 8 godina

I dalje mi nije jasno sta je taksista skrivio, kola su mogla biti ostecena kada god, nije njegovo da baca koske i pogadja niti da ispituje klijentelu.

roko

pre 8 godina

Ziva sramota, Miliceva pustiti a ove sudije koje donose presude dozivotne da ih nema vise zabraniti im pravo na penzije i sve zivo.... alo bre kako vas nije sramota pijan drogiran ubio coveka pa pobegao pretio svedocima dobio 4.5 godine.... ej bre!!!!!!!! Sutra ce mu se deca diviti u nekom rijalitiu.... Strasno!!!!! Sad smo zreli kao drzava i drustvo za jedno temeljno bombardovanje.....

googler

pre 8 godina

Izgleda da ljudi cesto zaboravljaju da je u pitanju nesrecni slucaj. Pijani i neodgovorni lik je ubio mladog momka i onda pobegao. Strasno jeste, ali to nije bilo ubistvo s predumisljajem i kao takvo ga treba i tretirati. Umesto sto pozivamo na linc, mozda bi trebalo da urgiramo da se NE ODLAZE primena zakona o bezbednosti saobracaja i nova pravila u auto skolama itd.

Nas narod je jako napacen i izmucen, ali zapitajte se svi vi, da li ZAPRAVO smatrate da je taj momak zasluzio 20 godina zatvora jer je izazvao NESRECAN slucaj? Jer on NIJE namerno ubio tog nesrecnog momka. Izgleda da smo toliko postali besni da samo trazimo neciju krv kako bi se mi osecali bolje. Usmerite energiju na bitne stvari a ne na linc tih ljudi.

Zao mi je sto ovo kazem, al stvarno mi se gadite :( I ovi bahati i vi koji pozivate na linc.

matija

pre 8 godina

Kapiram da zbog eksponiranosti ovog slucaja i velike paznje javnosti ne mogu da mu daju odmah oslobadjajucu presudu. pa su se dogovorili... aj par godina da mu damo da zadovoljimo raju. nije strasno uz us slobodne vikende. a posle godinu dana, moze na uslovnu, uz primerno ponasanje. i to je to. gazi dalje.

Boban BG

pre 8 godina

Srbija je porobljena spolja i iznutra. Vladari su vlasnici kapitala, domaci i strani. Politicari su u službi privatnog kapitala. Oni su iznad zakona. Policija nije narodna nego privatna. I mnogo nas je svesno ovoga ali nemamo hrabrosti... I oni to znaju, i zato nam sve to rade.

Doći će dan kada će se desiti revolucija, kada će narod uzeti oružje i dobiti pravdu. To je dan kada će mnogi biti mrtvi. To je dan koji čekamo!

Djolle666

pre 8 godina

Kakve bre firme kakav posao prelazim u profesionalne ubice ali ubijam samo kolima.Cena zavisi od marke automobila kojim želte da obavim posao,kucne ljubimce odradjujem gratis.Broj telefona ostavicu redakciji B92 pa javite se.

goran ns

pre 8 godina

A da je kojim slucajem neki kriminalac usao u kucu postenog coveka da ubija i krade i ovaj posteni da se odbrani...garantujem da bi za odbranu zivota i casti svoje porodice dobio 15 godina.

Draginja

pre 8 godina

A Kovacevic, 1.000.000 dolara, setnja kroz skupstinu? U ovoj zemlji je strasno gurnuti,udariti necijeg Batu e ,tu nema milosti tu se rigorozna presuda izrekne po kratkom postupku.

Narod u nestanku

pre 8 godina

Koliko bi dobio da je pijan ubio čoveka i pokušao da pomogne stradalom? Verovatno deset dana. Nudim se da pogazim dvoje, troje za koju tauzenku evra. Verujem da ću dostojanstveno izdržati mesec, dva iza rešetaka, ili u onoj otvorenoj vikend varijanti.

-xXx-

pre 8 godina

Pridružujem se u komentarima. Ovo je sramota koja nas, na žalost, ne iznenađuje u ovoj užasnoj državi. Dokle će se ohrabrivati neljudi na nedela!??

Andrija

pre 8 godina

kako ide ono.. na papiru mrtvo slovo? nece ovde "biti bolje" ni za pet decenija. deco ne premisljajte se, nego begajte koliko vas noge nose. a mi matoriji koji ostanemo cemo se uskoro kriti po kanalizaciji i vodovodnim cevima. jer ce biti bezbednije i ponosnije ziveti dole medju pacovima nego gore medju kantrimenima, sudijama, advokatima, menadzerima, splavovima, starletama...

Tomo

pre 8 godina

Hrvatski ministar Čačić je skrivio saobraćajku u kojoj su poginule dvije osobe. To je bilo u Mađaraskoj. Osuđen je na 20 mjeseci zatvora.Trećinu je ležao u Mađarskoj, trećinu u Puli, a trećina kazne je suspendirana.
Dododuše,on nije bJežao pred Policijiom.

stefke

pre 8 godina

Takav je nas zakon, maksimalne kazne za saobracajne nesrece, pa i ako je neko nastradao, su smesne. Odlicna je porula koju nam drzava salje: nemojte da ubijate pistoljem, preporucujemo metodu automobilom. Kazna je kao da si prodao manju kolicinu marihuane. Sjajan sistem.

Veljko

pre 8 godina

Postovana drzavo, ako ovako nastavite da stitite kriminalce a narocito ubice ocekujte uskoro vracanje krvne osvete. Kada drzava nece da kazni bandu narod ce uzeti pravdu u svoje ruke.

Marko nb

pre 8 godina

Aloo, amo o pravu! Gde su kola? Mozda je vozio on a mozda i nije?! Dokaz je izjava nekih devojaka kojima su pretili robijom. Jak dokaz. Da smo pravna drzava prvo kola pa ostalo. Ovako realno moze i oslobodjen da bude!

Dragana Ciric

pre 8 godina

Grehota i zal za mladog Luku . Koliko godina da dobije ubica .On će se vratiti
Tamo gde je Luka otišao povratka nema .Veliki gubitak za porodicu. Neznam koje su mu olaksice bile
Pri izricanju presude ??? Gde je pravda,zatajila
..

SAMO BAHATO

pre 8 godina

@googler, da je stao i pomogao, pozvao hitnu, predao se mozda bi i prihvatili ljudi 4.5 godina, ali ne on je pobegao u j***** Kinu, normalno da je zasluzio ne 20 nego 40 godina.

galama galamic

pre 8 godina

Pregazio coveka,pobegao,pa se onda jos i mangupski skrivao.Nije mi jasno sta je tu jos potrebno?Nema auta?Pa,mladic je ubijen!

Djolle666

pre 8 godina

Pre ce on da se vrati iz zatvora nego što ce neko da položi za vozacku dozvolu pošto polaganje traje 6 godina.Toliko o zakonu o saobracaju koji služi kao fora da brine o nama.

zhero

pre 8 godina

Bruka i sramota za presudu... jos jedan dokaz da je sudstvo korumpirano, da ne funkcionise i da je na usluzi kriminalcima i mafijasima (politicarima)...

Powerslave

pre 8 godina

Ne mogu da verujem, voziš ukradena kola brzinom većom od dozvoljene, ubiješ dečka, pobegneš u Kinu i dobiješ 4.5 godine.
Ne, ovde je jedina pravda uzeti stvari u svoje ruke i odrobijati ovakve. Država nas tera na to, a za 5-10 godina koje bi se dobile svakako se isplati.

pqk

pre 8 godina

Pokazili smo kakav smo sljam od sudstva....korumpirano,sve....ali SVEE!!! Sramota me je! Jos veca je sramota, sto ce se sve ovo zaboraviti za godinu dana!

biće bolje

pre 8 godina

Voznja u pijanom stanju plus ubistvo, plus bežanje sa mesta zločina. Za to bi trebalo minimum 15 godina, ubistvo je ubistvo kakve veze ima da li je slučajno ili namerno.

mlekadzija

pre 8 godina

Nase uspesno reformisano sudstvo koje je dobilo silne pohvale od EU. Kad stigne do apelacionog nece mu ostati ni godinu dana kazne. P.S. A koja je to zena vozila? Ne znam stvarno...

PV

pre 8 godina

Imajte u vidu da on drži restoran, a zna se ko kod nas drži restorane. Zbog toga nije uhvaćen sve dok se nije podigla velika prašina u javnosti. Inače se sa vozilom provozao po celom gradu, snimile ga sve kamere. Znalo se da će kazna da bude mala, a zbog dobrog vladanja izaći će verovatno iduće godine.

razuma bez

pre 8 godina

Bravo komentatori, vi ste ikebana i saucesnici ovog zataskavanja, JER NE POSTAVLJATE PRAVA PITANJA!
(Ukljuci mozak, ne zivi u mraku!, 28. oktobar 2015 14:59)

Evo, ja postavljam PRAVO PITANJE, a posto ne sumnjam da si izuzetno upucen, molim za odgovor. Ko zataskava, uz ciju pomoc i kako?

Ne sumnjam da imas puno ime i prezime te osobe (ili osoba), sa kompletnim materijalnim dokazima za svoje tvrdnje....

Istina je negde tamo

pre 8 godina

Bruka. Izacice za 2. Bruka. Moj Vučiću ni pravosudje nisi mogao da sredis, za zivotni standard nam trebaju pare, a za ovo samo rad i zelja...Sramota

Petar Nikolic

pre 8 godina

Rešenje je jednostavno.
Sa 1 i više promila alkohola u krvi, automatski, dakle, direktno (bez suđenja) ideš na 20 godina robije (ne zatvora, već, robije!ne da se izležavaš, nego da rmbaš, kamenje, putevi, šume, čišćenje kanala itd. itd.)

Sa 0,2 - 1 promila 10 godina robije.


Normalno, to isto da važi i za konzumiranje narkotika.

Voleo bih da vidim onda nekoga da sedne pijan i/ili drogiran da vozi.

Kee

pre 8 godina

Covek je u trenutku pravio selfi...auto je isao sam,stvarno nije kriv i sad covek mora bar 2 godine u zatvor a mini je pobegao u delove...strasno....

Janko

pre 8 godina

Ko ima mogucnosti i malo pameti ako moze nek bezi iz zemlji pa nek botovi uyivaju dok sami sebe na kraju ne pojedu,ovo je leglo krimosa u svim profesijama a sudstvo je posebna prica.

posmatrac

pre 8 godina

Bruka i sramota za ceo narod. Sudije i sudstvo nema smisla komentarisati, ocigledno je korupcija u krvi, a odgovornost i moral postoji samo za recnike i neku temu na rts-u.
Kako kaze onaj "eee Kikindo... reci cu eeee Srbijo na ******"

Kunta (bez) Kinte

pre 8 godina

Sada napokon shvatate sta je nase sudstvo!
Zato sluzbenici i namestenici rade kao robovi za 25-30 hiljada dinara,a sudije za 150 hiljada.Sada lepo sudijama skinite platu za 50% pa ce opet imati skoro duplo vise nego profesori u skolama,a ovim slepcima cinovnicima raspodelite te pare i podignite plate.Bar neka vajda od toga,ako nista,bar da smanjimo broj sirotinje!

Sramna presuda,sramna!

Beograd89

pre 8 godina

Ovaj je trebao 10 godina minimum!
Sramota i brua za ovo smesno i korumpirano pravosudje!Užas!
Kad uporedite i vidite kako bi u Americi taj prošao,sve vam je jasno! Mi državu nemamo!

Tex

pre 8 godina

(googler, 28. oktobar 2015 14:41)

Na tvoj komentar je jako lako dati konstruktivnu repliku. Razlog zbog cega imamo pijane vozace koji ubijaju ljude je bas zato sto su presude ovakve, sto vam kaze da mozete da radite sta hocete a kazna ce biti nepostojeca ili u najgorem slucaju minimalna. Nema to veze sa autoskolama vec sa drustvom.

Drugi razlog zbog cega je ovaj slucaj sramota je to sto ocigledno niko nije uzeo u obzir da je ovaj lik begunac I samim tim treba da dobije mnogo drasticnu vecu kaznu. I onda opet ispadne da je bolje da pokusas da bezis jer mozda pobegnes ali ako ne pobegnes neces se puno sekirati jer to niko nece uzeti u obzir.

Razlog zbog cega nam je takvo drustvo je zbog ljudi koji ga vode I ljudi koji biraju te vodje. Te vodje su isto alkoholisani vozaci pa takve zakone I pisu I primenjuju. Te iste vodje su lopovi pa takve zakone I prave da oni ne bi mogli da naderu. Te iste vodje su huligani pa prave zakone koje oslobadjaju divljake koji fizicki maltretiraju u pokusavaju ubistva silom.

Drrrrrrrragan

pre 8 godina

Toliko je apsurdno, da me ne bi iznenadilo da su ocu zrtve naredili da ovom zlikovcu mora da kupi novi auto. Ipak je auto ostecen prilikom ubistva ...

max

pre 8 godina

Sramota i tuga,jos se bio krio i bjezao,odbio da pruzi pomoc nastradalom,sto je jos jedno krivicno djelo pored osnovnog.Sramota ,neka se stidi korumpirano sudstvo i cijela drzava.Samo bjezati odavde!

Komentator

pre 8 godina

Jos jednom su sudije saucesnici u zlodelu. Ovakvo izrugivanje zrtvama nije u danasnje vreme moguce na mnogo mesta u svetu. U Srbiji jeste. Na samo sebi razumljiv nacin sudije su po ko zna koji put presudile da se zlocin isplati.

Sasketaja

pre 8 godina

Ajde sad da pisemo realno i da zanemarimo pritisak medija i javnosti. Decku je verovatno moglo da se sudi za nepruzanje pomoci i sl,ali za saobraćajku i tesko delo protiv bezbednosti a jos manje ubistvo-NIKAKO! Dakle...Luka je izasao na put,na sred mosta,bez markera na sebi,bez trokuta,i biva udaren od strane vozila koje se krece propisanom brzinom. I ko je tu kriv??? Sasvim prikladna kazna ,po meni,iako znam da me ceka gomila minuseva :)

mile ns

pre 8 godina

ono kad ubijes necije dete sta znaci roditeljima cime si ga ubio, kolima, pistoljem il nozem, slucajno, ma naj gore od svega je sto ce lik cekati godinu dve da ode na robiju, zamislite bahatog dok sedi u basti kafica i tu ga vidi lukin otac il rodjak, mozel strasnije, ovo je po meni kao ubistvo sa predoumisljajem, pocinio je tri radnje pre samog cina ubistva, koji crni oprost, strasno.

divlji zapad..balkana

pre 8 godina

znaci narode, shvatili ste poentu - za par godinica placenog boravka za knjigom u krevetu mozete se otarasiti koga god.. srbija, zemlja mogucnosti. mene bi bilo sramota da ne znam da su kriminalci na vlasti, u sudovima, infostanu..

Hombre

pre 8 godina

U ovom procesu osuđena je istina! "Al' neko to od gore vidi sve, povlači te konce, igra se, postavi na svoje mesto svako dobro, zlo još pre, sve vide oči sudbine"(Đ.B.). "Kome zakon leži u topuzu (čitaj: u laži), tragovi mu smrde nečovještvom" (P.P. Nj.). Pravni nonsens je osuditi nekog bez sredstva kojim je delo izvršeno. A neki sigurno mogu da kažu gde je "Kantrimen", samo misle da novcem sve može da se kupi!

Nasa realnost.

pre 8 godina

Kada su ga doveli iz Turske ili odakle vec, nije bilo ni alkohola ni droge u njemu, a ni kola nisu nasli, tako da je i ovo vise nego ocekivano. Meni nije jasno zasto su onog taksistu uslovno osudili. Kako mogu da dokazu da je video da su kola ostecena? Nebuloza. Ali, bilo bi sjajno da ovakav lik narednih 20 godina ne sedne na vozacko mesto i da mu se oduzme dozvola na maksimalan iznos godina propisanih zakonom. Mada, verovatno ce voziti i bez dozvole kada bude izasao. Nasa tuzna realnost.

kolovoz je neravan pa nemojte žuriti

pre 8 godina

Kao da je ubio srndaća a ne čoveka! Pri tom otežavajuća okolnost mu je to što je pobegao sa mesta nesreće!

cc

pre 8 godina

Molimo sudove u Srbiji da se ne blamiraju vise svojom nesposobnoscu.

Ova kazna je previse blaga i sramota je.

Takvim parazitima treba odrezati po 10 godina minimum da se nauce pameti, i to bez mogucnosti da izadje napolje ranije.

Sramota.

Nikola

pre 8 godina

Samo u srbiji se ubicama daju smesne kazne , a kazna za prikrivanje krivicnog dela bogu je plakati ,kriminal vlada svim porama naseg drustva.... smesno i zalosno krivci i kriminalci uvek se nagrade ....

v

pre 8 godina

Ovo je skandalozno. Koliko god da su mu dali godina, ne bi to vratilo mladi zivot. Ovo svakome moze da se desi, ne daj Boze nikome da oduzme zivot bilo kome. Ali voznja u alkoholisanom stanju, i jos gore, cinjenica da je pobegao sa mesta nesrece ili zlocina kako god zelite, cinjenica da nije pruzio pomoc i pozvao hitnu je za najgoru mogucu osudu i mnogo vecu kaznu. Sramota za pravosudne organe ali iskreno ne verujem da je ovakav ishod sok za bilo koga. Sok bi bio da je obrnuto.

Bendžamin fon Srbinson

pre 8 godina

Sad znam sta ću da radim kada me zaustave jer mi ne rade farovi danju. A tek onaj što je probio dve rampe na autoputu.

Besa

pre 8 godina

Mlad covek ubijen od strane lica koje je svesno prekrsilo mnogobrojne zakone kako moralne tako i one klasicne a sudija mu dao 4.5 godina.. znaci moze jos deset ljudi da ubije do 70 godina

Kako ovo radi?

pre 8 godina

Znaci, ako neko puca iz pistolja, upuca slucajno coveka i taj covek premine posle dan-dva u bolnici, da li je kazna za pocinioca neispravno rukovanje oruzijem i ugrozavanje bezbednosti? Ove kazne kod nas nisu normalne, granice se s zdravim razumom...

Goran NS

pre 8 godina

Sudstvo i tuzilastvo du nezavisni. Ovo nema veze sa Vladom Srbije. Ovo nije kazna za ubistvo, nego za izazivanje nesrece i ne pruzanje pomoci. Za takvu kvalifikaciju cetiri ipo godine je maksimalna kazna.

lakivg

pre 8 godina

Ljudi zasto se bunite za presudu, ako ste neupuceni? Stoji da je Milicev velika baraba neka, ali on da nije pobegao sa mesta, verujem da ne bi bio osudjen ni pola godine(samo zbog voznje u pripitom stanju). Zgazio je coveka koji se zaustavio na sred mosta, gurao auto neobelezen. Laksa stvar nego kad zgazite pesaka dok je vama bilo zeleno, a pesaku crveno na semaforu.

Ja

pre 8 godina

Oštećeni (u ovom slučaju porodica) nema pravo žalbe. Osim u pogledu troškova ili imovinskopravnog zahteva, što nikakve veze nema sa kaznom.

Bibika

pre 8 godina

Mislim da je niska kazna zatvora za ubistvo u saobraćaju, bežanje sa lice mesta, hapšenje nakon izručenja iz Kine....
Nadam se da će tužilaštvo uložiti žalbu na presudu i da će Apelacioni sud usojiti žalbu.

vera

pre 8 godina

Ovo je sramota Luke vise nema Kako je njegovim roditeljima ? Zao mi je tog decka koji je nastradao kao i njegovih roditelja To nije nikakva kazna za one koji prave takve prekrsaje Sudije trebaju malo razmisliti da li bi bili sretni sa tako malom kaznom da osude Zapitajte se kako bi bilo da njihova deca poginu Da li bi osudili na vecu kaznu To se sramota za nase sudstvo Roditelji Lukini neka traza maksimalnu kaznu JER TO ZASLUZUJU.....Vera !!!!!!!

Zoki

pre 8 godina

Saobraćajne nesreće se događaju, a ovo je bila saobraćajna nesreća. Milićev je učinio jako lošu stvar što je pobegao sa mesta nesreće, ali to je to. Da je ostao na mestu nesreće dobio bi daleko nižu kaznu. Kao što su već pojedini komentatori rekli, ovo je praktično maksimalna kazna za takvu vrstu krivičnog dela. Ne možete ovo što se desilo da kvalifikujete kao ubistvo, jer nije u pitanju ubistvo. Ukoliko su predviđene kazne niske, onda ih treba povećati, ali pri tome imati na umu da će se iste kazne primeniti i na druge koji u saobraćaju usmrte nekoga. Ali i u tom slučaju, ne bi mogli da osude Milićeva na osnovu zakona koji nije postojao u vreme kada je došlo do saobraćajne nesreće.

lazni advokat

pre 8 godina

Citajuci komentare neki bi ga vesali. Zakon donosi drzava. Relativno sasvim odmerena kazna. Nije bilo namere. Toliku kaznu dobije i vozac autobusa u kome pogine vise ljudi.Toliku kaznu je dobio i onaj policajac koji je na NBGD ubio vozca automobila pre nekoliko godina. Tamo je postojala namera. Toliku kaznu dobijaju i sva ubistva u Srbiji ako nisu monstruoazna.Osteceni nezadovoljni i branilac takodje.Mnogo stvari ce se promeniti i vremena proci dok kaznu ne potvrdi apelacioni sud

Milan

pre 8 godina

Kazna od 4.5 godine i jeste realna za ovakovo pocinjeno delo.Nije bilo namere.To je cinjenica.Po istrazovanjima, vecina osuda za ubistvo iz nehata u saobracaju je od 12 do 24 meseci.Kazna od 54 meseca je gotovo maksimalna.

googler

pre 8 godina

Izgleda da ljudi cesto zaboravljaju da je u pitanju nesrecni slucaj. Pijani i neodgovorni lik je ubio mladog momka i onda pobegao. Strasno jeste, ali to nije bilo ubistvo s predumisljajem i kao takvo ga treba i tretirati. Umesto sto pozivamo na linc, mozda bi trebalo da urgiramo da se NE ODLAZE primena zakona o bezbednosti saobracaja i nova pravila u auto skolama itd.

Nas narod je jako napacen i izmucen, ali zapitajte se svi vi, da li ZAPRAVO smatrate da je taj momak zasluzio 20 godina zatvora jer je izazvao NESRECAN slucaj? Jer on NIJE namerno ubio tog nesrecnog momka. Izgleda da smo toliko postali besni da samo trazimo neciju krv kako bi se mi osecali bolje. Usmerite energiju na bitne stvari a ne na linc tih ljudi.

Zao mi je sto ovo kazem, al stvarno mi se gadite :( I ovi bahati i vi koji pozivate na linc.

Sasketaja

pre 8 godina

Ajde sad da pisemo realno i da zanemarimo pritisak medija i javnosti. Decku je verovatno moglo da se sudi za nepruzanje pomoci i sl,ali za saobraćajku i tesko delo protiv bezbednosti a jos manje ubistvo-NIKAKO! Dakle...Luka je izasao na put,na sred mosta,bez markera na sebi,bez trokuta,i biva udaren od strane vozila koje se krece propisanom brzinom. I ko je tu kriv??? Sasvim prikladna kazna ,po meni,iako znam da me ceka gomila minuseva :)

Goran NS

pre 8 godina

Sudstvo i tuzilastvo du nezavisni. Ovo nema veze sa Vladom Srbije. Ovo nije kazna za ubistvo, nego za izazivanje nesrece i ne pruzanje pomoci. Za takvu kvalifikaciju cetiri ipo godine je maksimalna kazna.

lazni advokat

pre 8 godina

Citajuci komentare neki bi ga vesali. Zakon donosi drzava. Relativno sasvim odmerena kazna. Nije bilo namere. Toliku kaznu dobije i vozac autobusa u kome pogine vise ljudi.Toliku kaznu je dobio i onaj policajac koji je na NBGD ubio vozca automobila pre nekoliko godina. Tamo je postojala namera. Toliku kaznu dobijaju i sva ubistva u Srbiji ako nisu monstruoazna.Osteceni nezadovoljni i branilac takodje.Mnogo stvari ce se promeniti i vremena proci dok kaznu ne potvrdi apelacioni sud

Marko nb

pre 8 godina

Aloo, amo o pravu! Gde su kola? Mozda je vozio on a mozda i nije?! Dokaz je izjava nekih devojaka kojima su pretili robijom. Jak dokaz. Da smo pravna drzava prvo kola pa ostalo. Ovako realno moze i oslobodjen da bude!

Milan

pre 8 godina

Kazna od 4.5 godine i jeste realna za ovakovo pocinjeno delo.Nije bilo namere.To je cinjenica.Po istrazovanjima, vecina osuda za ubistvo iz nehata u saobracaju je od 12 do 24 meseci.Kazna od 54 meseca je gotovo maksimalna.

Zoki

pre 8 godina

Saobraćajne nesreće se događaju, a ovo je bila saobraćajna nesreća. Milićev je učinio jako lošu stvar što je pobegao sa mesta nesreće, ali to je to. Da je ostao na mestu nesreće dobio bi daleko nižu kaznu. Kao što su već pojedini komentatori rekli, ovo je praktično maksimalna kazna za takvu vrstu krivičnog dela. Ne možete ovo što se desilo da kvalifikujete kao ubistvo, jer nije u pitanju ubistvo. Ukoliko su predviđene kazne niske, onda ih treba povećati, ali pri tome imati na umu da će se iste kazne primeniti i na druge koji u saobraćaju usmrte nekoga. Ali i u tom slučaju, ne bi mogli da osude Milićeva na osnovu zakona koji nije postojao u vreme kada je došlo do saobraćajne nesreće.

lakivg

pre 8 godina

Ljudi zasto se bunite za presudu, ako ste neupuceni? Stoji da je Milicev velika baraba neka, ali on da nije pobegao sa mesta, verujem da ne bi bio osudjen ni pola godine(samo zbog voznje u pripitom stanju). Zgazio je coveka koji se zaustavio na sred mosta, gurao auto neobelezen. Laksa stvar nego kad zgazite pesaka dok je vama bilo zeleno, a pesaku crveno na semaforu.

Petar Nikolic

pre 8 godina

Rešenje je jednostavno.
Sa 1 i više promila alkohola u krvi, automatski, dakle, direktno (bez suđenja) ideš na 20 godina robije (ne zatvora, već, robije!ne da se izležavaš, nego da rmbaš, kamenje, putevi, šume, čišćenje kanala itd. itd.)

Sa 0,2 - 1 promila 10 godina robije.


Normalno, to isto da važi i za konzumiranje narkotika.

Voleo bih da vidim onda nekoga da sedne pijan i/ili drogiran da vozi.

djosa

pre 8 godina

@
Ajde sad da pisemo realno i da zanemarimo pritisak medija i javnosti. Decku je verovatno moglo da se sudi za nepruzanje pomoci i sl,ali za saobraćajku i tesko delo protiv bezbednosti a jos manje ubistvo-NIKAKO! Dakle...Luka je izasao na put,na sred mosta,bez markera na sebi,bez trokuta,i biva udaren od strane vozila koje se krece propisanom brzinom. I ko je tu kriv??? Sasvim prikladna kazna ,po meni,iako znam da me ceka gomila minuseva :)
(Sasketaja, 28. oktobar 2015 14:52) # Link komentara

Dakle, brise zena verandu krpom, i slucajno gurne saksiju koja padne sa 5og sprata na bebu u kolicima i usmrti bebu.
Zena nije kriva, jer saksija je sama pala - kriva je krpa i gravitacija.
U stvari, najvise je kriva majka, jer -sta je trazila sa bebom na ulici? sto nije cekala da beba poraste pa da moze da potrci kad oseti intuitivno letecu saksiju koja se priblizava.. u stvari - sto nije stavila kacigu bebi na glavu? Majka je kriva!
...
inteligencijo...

Ukljuci mozak, ne zivi u mraku!

pre 8 godina

Mislim da je onaj ko je pokusao sve ovo da zataska, zapravo i uspeo. Svi se cude koliko je milicev 'malo dobio', kako je presuda preblaga. Uspeo je da paznju usmeri na nebitnog Miliceva. Dok se svi zgrazavaju nad korumpiranim sudstvom i ovom sramnom presudom, NIKO NI DA SE ZAPITA ZASTO JE UOPSTE TAJ MILICEV I PODMETNUT DA MU SE SUDI, KAD ON NEMA NIKAKVE VEZE SA OVIM ZLOCINOM!
Bravo komentatori, vi ste ikebana i saucesnici ovog zataskavanja, JER NE POSTAVLJATE PRAVA PITANJA!

Comy

pre 8 godina

Eto, sugradjani, toliko vredi jedan mladi zivot u zemlji Srbiji! I dokazi, i snimci, i svedoci koji lazu, i bezanje za tricavih 4 i po godina... BANANA!!!

M

pre 8 godina

Zbogom Srbijo prvom prilikom. Nikad te nisam voleo, tj nas Srbe.
Lepo kaze deo pesme Bg sindikata "jer ovde sve je na prodaju vidis to mi se dopalo". Nazalost, meni se ne svidja gde je sve na prodaju, svidja se samo marginalcima koji vode glavnu rec. Kakv god da je zakon slucaj sa ovoliko medijske paznje i ovakvim ponasanjem osumnjicenog tada morao je da ide na 9-15 godina. Marginalac zvani K. Golubovic, je za neku drogu ako se secam dobio 14 godina(nemam nista protiv), ali droga se prodaje i bez njega, a zivot kad se ugasi, ugasen je.

Ana

pre 8 godina

Jos jedan rauzlog vise da se ide vani. Ovde su kriminalci sada dokazano u vezi sa sudstvim. Da nije pritiska javnosti jos bi ga islobodili umesto da ih drze u istraznom 40 godina dok ne kazu gde je vozilo.

xeno

pre 8 godina

dakle taksista covek je kriv sto je radio
svoj posao i sto nije bio vidovit da su ovi
nekog udarili kolima ...

smesno ... covek nista nije kriv ...

Aleksandar

pre 8 godina

Neverovatno je kako narod guta lazne i namestene price. Zna se ko je usmrtio ovog decka. Kao sto vidite nema nje, ni njenog poznatog muza u javnosti od tada.

Rambo

pre 8 godina

Vozim pijan i drogiran ukradena kola, ubijem čoveka, sklonim dokaze, utičem na svedoke, pobegnem iz zemlje, podigne se cela drzava da me trazi, nadju me u Aziji, prodje mi godinu dana u sudjenju, dobijem samo 4,5 godina od cega mi se odbije ono dok sam cekao presudu i izadjem napolje za tri...Pa ovo je sjajno i uopste nije skupo! Neprijatelji moji cuvajte se jer sedam za volan i dolazim po vas!

sumnja

pre 8 godina

Evo zasto ne verujem u zvanicnu pricu:

1. da nije bilo protesta na mostu nikada policija i tuzilastvo ne bi poceli da se bave ovim slucajem.
2. automobil nikada nije pronadjen.
3. registarski broj je ostao sakriven od javnosti uz objasnjenje da nijedna kamera koja je vozilo snimila te noci nema potrebnu rezoluciju.
4. izjave i ponasanje svih osumnjicenih i osudjenih jasno govore da postoji nesto sto treba sakriti od javnosti.
5. policija "trazi" Miliceva, a on ipak uspeva da promeni nekoliko drzava?!

misljenje

pre 8 godina

srbija 21 vek, pokvari se auto, mladica ubiju 2 pijana kriminalca u pratnji njihove zenske svite, taksista i svita pomognu da uniste dokaze, glavni pobegne i za 2god na slobodi posle 2/3 kazne. drugi izdrzi pritvor i izadje, ostali formalno kaznjeni, a decka nema, neko ga hranio od 2kg mesa. prokleti

baki

pre 8 godina

osuđen je za bekstvo i za nopružanje pomoći za UBISTVO JE NAGRAĐEN jer za to niko ne spominje ni JEDAN SEKUND . sramota za sud i državu ako ovako nastavi sudstvo vrlo brzo ca mo svi u kauboje pa kom opanci kom obojci. E SRBIJO KO TI VODI SUDSTVO

Botiša

pre 8 godina

Da je ovaj sao barem kada je udario jadnog momka, nego delija jos pobegao, ni pomoc mu nije pruzio, a dobio 4,5 godina?!?! Meni je Hag vise pravedan od ovih nasih...

ziggy

pre 8 godina

I dalje mi nije jasno sta je taksista skrivio, kola su mogla biti ostecena kada god, nije njegovo da baca koske i pogadja niti da ispituje klijentelu.

banbus

pre 8 godina

Za sve vas koji niste zadovoljni kaznom:
Vozilo kojim je pocinjeno delo nije pronadjeno i pored nadljudskih napora DR ministra Stefanovica. Nije pronadjeno jer je vlasnik vozila morao biti zasticen, a kazna za Miliceva je posledica trgovanja sa tuzilastvom, kako bi se uticajne osobe zauvek zastitile!
Jasno?

dragan

pre 8 godina

4.5 godina,godinu dana je u pritvoru vec...znaci za godinu dana max izlazi na ulice opet a decka od 21 godinu nema vise.A one starletice tatine koje su bile u kolima i nisu htele da govore nista kucni pritvor koji je vec prosao,sada mogu da se daju u potragu za politicarima i mocnim ljudima u zemlji.Zasto one nisu osudjene na zatvorske kazne zbog saucesnistva i neprijavljivanja dela.Kako je taksista osudjen a one koje su bile u kolima nisu?Da li je moguce da su te osobe najzasticenije u ovoj zemlji?

Milorad

pre 8 godina

Ovaj Milicev je za masne pare podmetnut da bi se zastitio tatin sin neke krupne zverke. Odrobijace realno jos neke 3 godine (jedna u pritvoru mu se racuna u kaznu) i obrnuce se lova i ko dlanom o dlan, sve gotovo.

biće bolje

pre 8 godina

Voznja u pijanom stanju plus ubistvo, plus bežanje sa mesta zločina. Za to bi trebalo minimum 15 godina, ubistvo je ubistvo kakve veze ima da li je slučajno ili namerno.

roko

pre 8 godina

Ziva sramota, Miliceva pustiti a ove sudije koje donose presude dozivotne da ih nema vise zabraniti im pravo na penzije i sve zivo.... alo bre kako vas nije sramota pijan drogiran ubio coveka pa pobegao pretio svedocima dobio 4.5 godine.... ej bre!!!!!!!! Sutra ce mu se deca diviti u nekom rijalitiu.... Strasno!!!!! Sad smo zreli kao drzava i drustvo za jedno temeljno bombardovanje.....

Boban BG

pre 8 godina

Srbija je porobljena spolja i iznutra. Vladari su vlasnici kapitala, domaci i strani. Politicari su u službi privatnog kapitala. Oni su iznad zakona. Policija nije narodna nego privatna. I mnogo nas je svesno ovoga ali nemamo hrabrosti... I oni to znaju, i zato nam sve to rade.

Doći će dan kada će se desiti revolucija, kada će narod uzeti oružje i dobiti pravdu. To je dan kada će mnogi biti mrtvi. To je dan koji čekamo!

razuma bez

pre 8 godina

Bravo komentatori, vi ste ikebana i saucesnici ovog zataskavanja, JER NE POSTAVLJATE PRAVA PITANJA!
(Ukljuci mozak, ne zivi u mraku!, 28. oktobar 2015 14:59)

Evo, ja postavljam PRAVO PITANJE, a posto ne sumnjam da si izuzetno upucen, molim za odgovor. Ko zataskava, uz ciju pomoc i kako?

Ne sumnjam da imas puno ime i prezime te osobe (ili osoba), sa kompletnim materijalnim dokazima za svoje tvrdnje....

zivago dr

pre 8 godina

SRAMOTA...a jos i da ne pominjem one selfi saputnice koje se setaju par meseci sa nanogicom,lep modni detalj za takvu vrstu tatinih devojaka

Leksa

pre 8 godina

Da se ovo dogodilo postenom gradjaninu ove zemlje koji je: izazvao tu nesrecu, pruzio mu pomoc, pozvao hitnu i policiju, cekao da stignu, plakao nad deckom koji mu je umirao u rukama, priveden od strane policije zajedno sa vozilom, priznao krivicu, izvinjavao se njegovim roditeljima milijardu puta, da li bi dobio ispod 10 godina?

SAMO BAHATO

pre 8 godina

@googler, da je stao i pomogao, pozvao hitnu, predao se mozda bi i prihvatili ljudi 4.5 godina, ali ne on je pobegao u j***** Kinu, normalno da je zasluzio ne 20 nego 40 godina.

PV

pre 8 godina

Imajte u vidu da on drži restoran, a zna se ko kod nas drži restorane. Zbog toga nije uhvaćen sve dok se nije podigla velika prašina u javnosti. Inače se sa vozilom provozao po celom gradu, snimile ga sve kamere. Znalo se da će kazna da bude mala, a zbog dobrog vladanja izaći će verovatno iduće godine.

Helios

pre 8 godina

Niste razumeli. 4,5 je samo sada na papiru, ali zbog dobrog vladanja to bude 3 godine. Od toga se jedna skine na pritvor i sl. Od te dve sledeće počinje ono: izlazi vikendom kući i to.
Niste razumeli ni da to tako treba. Jer on je ostao nem po pitanju tih iz EU ukradenih kantrimena koji su direktna shema MUPa - ne ono lopovi kradu pa se tale sa ovima iz milicije nego ih samo 100% MUP ekipa "uvozi" i procesira u legalno kretanje po Srbiji.
A niste razumeli ni najbitnije: umesto koga i za koju lovu on tu pada...

Analog

pre 8 godina

Jedan od bilmeza iz mog kraja dobio prosle godine cetiri godine robije za pokusaj pljacke zlatare u Zemunu. Ovaj milicev dobio sest meseci vise. Svaka vam cast, ubili ste Luku drugi, treci, cetvrti, peti... put.

TABAK

pre 8 godina

haha po celom SVETU GA JURILI bilo nedeljama GLAVNA vest MISLIO SAM DIGO SKUPSTINU U VAZDUH I NA KRAJU DOBIJE 4.5g STVARNO SE DANAS ISPLATI UBITI NEKOG KOLIMA!

Miki

pre 8 godina

Mi pravna drzava?! Kakva sprdacina. Sudije posle ovakvih presuda odmah treba voditi u pritvor. Pa samo zbog bezanja sa lica mesta pa i iz zemlje mora da dobije 10 godina. Objavite ime sudije i advokata ubice.

Veljko

pre 8 godina

Postovana drzavo, ako ovako nastavite da stitite kriminalce a narocito ubice ocekujte uskoro vracanje krvne osvete. Kada drzava nece da kazni bandu narod ce uzeti pravdu u svoje ruke.

Djolle666

pre 8 godina

Kakve bre firme kakav posao prelazim u profesionalne ubice ali ubijam samo kolima.Cena zavisi od marke automobila kojim želte da obavim posao,kucne ljubimce odradjujem gratis.Broj telefona ostavicu redakciji B92 pa javite se.

neutralni felsh

pre 8 godina

nonstop govorim da nije nama dzabe ovako kako je, kao naciji, i da mozda zasluzujemo i gore, ali niko ne veruje, kazu mi "autosovinista"... ma ne brate, mnogo nas dobro znam. pola vas je branilo onog mamlaza jer je "pretukao amerikanca" do kome, a sad jao zgrazavanje... sve su ovo posledice naseg kokosijeg pamcenja.
ovo ce da se zaboravi za mesec dana, i eto lika za godinicu na slobodi. a ovog jadnog decka ce se secati samo porodica i prijatelji.

....

pre 8 godina

Besan jesam, ali iznenadjen nisam. Ustvari, zbunjuje me da nisu dokazali da se Luka nekako sam bacio pod kola. Kao sto trenutno tvrde da se Bris Taton sam bacio u smrt. Cemu sluzi sudstvo ako tamo niko ne radi svoj posao? Cemu sluze zakoni ako ih se niko ne pridrzava? Ovo nije banana, ovo je kora od trule smrdljive banane.

Marko Nikolić

pre 8 godina

Ubiješ čoveka u pijanom stanju + pobegneš sa lica mesta + pobegneš iz zemlje uz pomoć saučesnika? i dobiješ 4.5 godine zatvora sa tim da će verovatno posle 1-2 god da ga puste. Koja je cena života u Srbiji?

Powerslave

pre 8 godina

Ne mogu da verujem, voziš ukradena kola brzinom većom od dozvoljene, ubiješ dečka, pobegneš u Kinu i dobiješ 4.5 godine.
Ne, ovde je jedina pravda uzeti stvari u svoje ruke i odrobijati ovakve. Država nas tera na to, a za 5-10 godina koje bi se dobile svakako se isplati.

Beograd89

pre 8 godina

Ovaj je trebao 10 godina minimum!
Sramota i brua za ovo smesno i korumpirano pravosudje!Užas!
Kad uporedite i vidite kako bi u Americi taj prošao,sve vam je jasno! Mi državu nemamo!

goggle.kom

pre 8 godina

Odlično!!! Sad mogu da ubijam bez problema.
.... Komplet uleteti u Sudstvo i sve sudije po kratkom postupku. Evo gde je problem Srbije. Dođe mi da obijem trafiku i odem i ja u zatvor a tamo da upoznam i njega i onog što je ubio Tijanu....

Zorz Papadubi

pre 8 godina

Ne znam sta da covek kaze vise na ovakve stvari! Strava i uzas! Ne postoji nigde u svetu gore i nepravednije pravosudje od srpskog!

Komentator

pre 8 godina

Jos jednom su sudije saucesnici u zlodelu. Ovakvo izrugivanje zrtvama nije u danasnje vreme moguce na mnogo mesta u svetu. U Srbiji jeste. Na samo sebi razumljiv nacin sudije su po ko zna koji put presudile da se zlocin isplati.

mister Q

pre 8 godina

U celoj priči smrdi to da se ne zna vlasnik tih kola. Ko zna kako je tužba napisan i na osnovu čega. Poznajem advokata čovek kaže da je bio slučaj gde su jednog rzavlačili po medijimaza za sve i svašta, a bio je optužen za benignu stvar. Onda su svi bili u šoku kad je donešena presuda.
Ukoliko neko hoće da poveruje da policija ne može da sazna ko je vlasnik tih kola, onda je i ova presuda više nego sramna.

Aleksandar

pre 8 godina

U mrskoj nam SAD se toliko dobija samo za pokušaj izbegavanja pravde + svi sudski troškovi i troškovi ekstradikcije. A onda se na to dodaje počinjeno delo za šta bi ležao minimum 15 godina, a verovatno i duže. Toliko.

Despina

pre 8 godina

Još jedna pokazna vežba da naši životi ne vrede ama baš NIŠTA!
Biće da je vredniji i taj kantrimen, koji se uporno sakriva, uz amin nadležnih.

Poludeli Emigrant

pre 8 godina

Pre 3.5 godine sam se iselio iz zemlje.

Četiri i po godine za ubistvo iz nehata. Četiri i po godine za oduzimanje života, prava na osmeh, radost, sreću, tugu, strah. Tog čoveka više nema, nikada ga meće biti, a ovaj Kinez će za četiri godine da jede sladoled na Terazijama.

Bože gospode!

A šta je tek sa splavarušama iz auta? Šta je sa onom što je snimala video? Koliko su one dobile? Važno da je taksista zaglavio 7 meseci za neodgovorno ponašanje. 7 meseci! Ej, petinu kazne koju je dobio ubica!!!

Ma svaki narod zaslužuje svoju vlast, ali ovo je stvarno previše

Mare

pre 8 godina

Sad postaje jasno da je Milićev tu samo žtrveno jagnje i da je za zamenu za preuzimanje krivice i ćutanje o pravom vlasniku kantrimena dobio blagu kaznu. Izaći će posle tri godine, znači još manje od dve godine mu ostaje. A za to će sigurno dobiti ogroman novac. Sad je trenutak da porodica Jovanović izađe sa svim informacijama koje ima o kantrimenu.

Drrrrrrrragan

pre 8 godina

Toliko je apsurdno, da me ne bi iznenadilo da su ocu zrtve naredili da ovom zlikovcu mora da kupi novi auto. Ipak je auto ostecen prilikom ubistva ...

cc

pre 8 godina

Molimo sudove u Srbiji da se ne blamiraju vise svojom nesposobnoscu.

Ova kazna je previse blaga i sramota je.

Takvim parazitima treba odrezati po 10 godina minimum da se nauce pameti, i to bez mogucnosti da izadje napolje ranije.

Sramota.

mile ns

pre 8 godina

ono kad ubijes necije dete sta znaci roditeljima cime si ga ubio, kolima, pistoljem il nozem, slucajno, ma naj gore od svega je sto ce lik cekati godinu dve da ode na robiju, zamislite bahatog dok sedi u basti kafica i tu ga vidi lukin otac il rodjak, mozel strasnije, ovo je po meni kao ubistvo sa predoumisljajem, pocinio je tri radnje pre samog cina ubistva, koji crni oprost, strasno.

Janko

pre 8 godina

Ko ima mogucnosti i malo pameti ako moze nek bezi iz zemlji pa nek botovi uyivaju dok sami sebe na kraju ne pojedu,ovo je leglo krimosa u svim profesijama a sudstvo je posebna prica.

galama galamic

pre 8 godina

Pregazio coveka,pobegao,pa se onda jos i mangupski skrivao.Nije mi jasno sta je tu jos potrebno?Nema auta?Pa,mladic je ubijen!

Kunta (bez) Kinte

pre 8 godina

Sada napokon shvatate sta je nase sudstvo!
Zato sluzbenici i namestenici rade kao robovi za 25-30 hiljada dinara,a sudije za 150 hiljada.Sada lepo sudijama skinite platu za 50% pa ce opet imati skoro duplo vise nego profesori u skolama,a ovim slepcima cinovnicima raspodelite te pare i podignite plate.Bar neka vajda od toga,ako nista,bar da smanjimo broj sirotinje!

Sramna presuda,sramna!

Hombre

pre 8 godina

U ovom procesu osuđena je istina! "Al' neko to od gore vidi sve, povlači te konce, igra se, postavi na svoje mesto svako dobro, zlo još pre, sve vide oči sudbine"(Đ.B.). "Kome zakon leži u topuzu (čitaj: u laži), tragovi mu smrde nečovještvom" (P.P. Nj.). Pravni nonsens je osuditi nekog bez sredstva kojim je delo izvršeno. A neki sigurno mogu da kažu gde je "Kantrimen", samo misle da novcem sve može da se kupi!

Dragana Ciric

pre 8 godina

Grehota i zal za mladog Luku . Koliko godina da dobije ubica .On će se vratiti
Tamo gde je Luka otišao povratka nema .Veliki gubitak za porodicu. Neznam koje su mu olaksice bile
Pri izricanju presude ??? Gde je pravda,zatajila
..

-xXx-

pre 8 godina

Pridružujem se u komentarima. Ovo je sramota koja nas, na žalost, ne iznenađuje u ovoj užasnoj državi. Dokle će se ohrabrivati neljudi na nedela!??

Tomo

pre 8 godina

Hrvatski ministar Čačić je skrivio saobraćajku u kojoj su poginule dvije osobe. To je bilo u Mađaraskoj. Osuđen je na 20 mjeseci zatvora.Trećinu je ležao u Mađarskoj, trećinu u Puli, a trećina kazne je suspendirana.
Dododuše,on nije bJežao pred Policijiom.

Kee

pre 8 godina

Covek je u trenutku pravio selfi...auto je isao sam,stvarno nije kriv i sad covek mora bar 2 godine u zatvor a mini je pobegao u delove...strasno....

Simon

pre 8 godina

Da otac nesrećnog Luke nije stajao na mestu tragedije danima posle tog užasa... ma ne mogu ni da pišem ništa više bre. Pa ovog su Kinezi u Kini uhapsili, ako je proglašen krivim zaslužio je veću kaznu svakako.

stefke

pre 8 godina

Takav je nas zakon, maksimalne kazne za saobracajne nesrece, pa i ako je neko nastradao, su smesne. Odlicna je porula koju nam drzava salje: nemojte da ubijate pistoljem, preporucujemo metodu automobilom. Kazna je kao da si prodao manju kolicinu marihuane. Sjajan sistem.

Marija

pre 8 godina

Imam predlog, svaki put kada se presudi minimalna kazna, za svako sledece krivicno delo koje izvrsi osudjeni (a nekim cudom se upravo takvim likovima dosudjuju minimalne kazne), da odgovara sudija koji je presudio? Ja ne znam kako dovesti sudstvo u red. Zar niko od tih sudija nema decu???

mi smo sramota

pre 8 godina

Pola komentara pocinje sa SRAMOTA.
Hajde da se zapitamo svi sto cutimo, trpimo ove bahate politicare i praznimo se po ovim portalima.Ja ipak mislim da smo mi svi mnogo veca sramota.

Djolle666

pre 8 godina

Pre ce on da se vrati iz zatvora nego što ce neko da položi za vozacku dozvolu pošto polaganje traje 6 godina.Toliko o zakonu o saobracaju koji služi kao fora da brine o nama.

Nikola

pre 8 godina

Samo u srbiji se ubicama daju smesne kazne , a kazna za prikrivanje krivicnog dela bogu je plakati ,kriminal vlada svim porama naseg drustva.... smesno i zalosno krivci i kriminalci uvek se nagrade ....

Ja

pre 8 godina

Oštećeni (u ovom slučaju porodica) nema pravo žalbe. Osim u pogledu troškova ili imovinskopravnog zahteva, što nikakve veze nema sa kaznom.

bananaman

pre 8 godina

Cisto da shvatite koliko je ovo komedija od zemlje , onaj car sto je lupio mr Ilicu samar je osudjem na dve i po godine i to su ga osudili u rekordnom roku, ovde su razvlacili da se ne moze vise razvlaciti i dobio 4 i po i eto ga 2017 za novu u klubovima

Besa

pre 8 godina

Mlad covek ubijen od strane lica koje je svesno prekrsilo mnogobrojne zakone kako moralne tako i one klasicne a sudija mu dao 4.5 godina.. znaci moze jos deset ljudi da ubije do 70 godina

Ja

pre 8 godina

Mislite da je ovo malo? Šta onda kažete na npr. ovo:
pre par godina devojčica od 8 godina je pregažena kad se vraćala iz škole. Vozač je dobio 13 meseci kućnog pritvora.
A u jednom još ranijem slučaju, vozač je bio vidno alkoholisan posle nesreće. Izvadili mu krv, i... nećete verovati šta se onda dogodilo... jedna epruveta se razbila, a druga se izgubila. Nije moglo da se dokaže da je bio pijan i prošao je sa uslovnom.
Plus Luka Karadžić i mali Mitrović...

direktor

pre 8 godina

cekajte zar nije dokazivano da je ta grupa radila sa ukradenim kantrimenima kako su rekli od ranije poznata kriminalna grupa...sad mi tek nista nije jasno inace ja sam za max kaznu zatvora i oduzanje dozvole dozivotno i obeleziti gada da je ubica

Istina je negde tamo

pre 8 godina

Bruka. Izacice za 2. Bruka. Moj Vučiću ni pravosudje nisi mogao da sredis, za zivotni standard nam trebaju pare, a za ovo samo rad i zelja...Sramota

Aussie

pre 8 godina

(googler, 28. oktobar 2015 14:41)
.
.
Pa da li si ti normalan?!
'Ajd, nije ubio namjerno, ajd nije stao da pomogne, zasto se skrivao po Aziji?!

Hotel yu

pre 8 godina

Kazna treba da ima preventivni i represivni efekat. Represivni nije ostvaren, jer je visina kazne nesrazmerno mala u odnosu na tezinu ucinjenog (ne)dela. Ono sto je jos gore, jeste da preventivni efekat nije ostvaren, jer se ovom kaznom bahate siledzije za volanom ni malo ne zastrasuju, te ce nastaviti da gaze sve pred sobom, jer im se moze.
Mozemo pljuvati po Americi koliko hocemo, i ima i smisla za neke stvari, ali za ovako nesto bi u USA ovaj smekerica popio 2-3 decenije komotno.

oDSkora

pre 8 godina

samo da vas podsetim da za isto delo Mitrovicev sin koji je takodje pobegao kad je devojka u ustanickoj preminula na pesackom!!! nije dobio ni dan za ne pruzanje pomoci a ovaj 2 god i 10 meseci.nije odlezao nista...
ali zato tatica na pinku samo radi za slobodne radikale i organizuje teske reci non stop...TO JE TEK SRAMOTA!!!MALO I O TOME...

glas razuma

pre 8 godina

Da li to nase sudstvo ohrabruje koje kakve da ubijaju ljude po ulicama. 4,5 godina? Sudija da li vas je barem malo stid? Bruka za srpsko pravosudje.

kolovoz je neravan pa nemojte žuriti

pre 8 godina

Kao da je ubio srndaća a ne čoveka! Pri tom otežavajuća okolnost mu je to što je pobegao sa mesta nesreće!

Bibika

pre 8 godina

Mislim da je niska kazna zatvora za ubistvo u saobraćaju, bežanje sa lice mesta, hapšenje nakon izručenja iz Kine....
Nadam se da će tužilaštvo uložiti žalbu na presudu i da će Apelacioni sud usojiti žalbu.

Nasa realnost.

pre 8 godina

Kada su ga doveli iz Turske ili odakle vec, nije bilo ni alkohola ni droge u njemu, a ni kola nisu nasli, tako da je i ovo vise nego ocekivano. Meni nije jasno zasto su onog taksistu uslovno osudili. Kako mogu da dokazu da je video da su kola ostecena? Nebuloza. Ali, bilo bi sjajno da ovakav lik narednih 20 godina ne sedne na vozacko mesto i da mu se oduzme dozvola na maksimalan iznos godina propisanih zakonom. Mada, verovatno ce voziti i bez dozvole kada bude izasao. Nasa tuzna realnost.

Bendžamin fon Srbinson

pre 8 godina

Sad znam sta ću da radim kada me zaustave jer mi ne rade farovi danju. A tek onaj što je probio dve rampe na autoputu.

v

pre 8 godina

Ovo je skandalozno. Koliko god da su mu dali godina, ne bi to vratilo mladi zivot. Ovo svakome moze da se desi, ne daj Boze nikome da oduzme zivot bilo kome. Ali voznja u alkoholisanom stanju, i jos gore, cinjenica da je pobegao sa mesta nesrece ili zlocina kako god zelite, cinjenica da nije pruzio pomoc i pozvao hitnu je za najgoru mogucu osudu i mnogo vecu kaznu. Sramota za pravosudne organe ali iskreno ne verujem da je ovakav ishod sok za bilo koga. Sok bi bio da je obrnuto.

max

pre 8 godina

Sramota i tuga,jos se bio krio i bjezao,odbio da pruzi pomoc nastradalom,sto je jos jedno krivicno djelo pored osnovnog.Sramota ,neka se stidi korumpirano sudstvo i cijela drzava.Samo bjezati odavde!

zhero

pre 8 godina

Bruka i sramota za presudu... jos jedan dokaz da je sudstvo korumpirano, da ne funkcionise i da je na usluzi kriminalcima i mafijasima (politicarima)...

pqk

pre 8 godina

Pokazili smo kakav smo sljam od sudstva....korumpirano,sve....ali SVEE!!! Sramota me je! Jos veca je sramota, sto ce se sve ovo zaboraviti za godinu dana!

mlekadzija

pre 8 godina

Nase uspesno reformisano sudstvo koje je dobilo silne pohvale od EU. Kad stigne do apelacionog nece mu ostati ni godinu dana kazne. P.S. A koja je to zena vozila? Ne znam stvarno...

Sud u banana državi

pre 8 godina

Za ovako malu kaznu nisu trebali ni da ga vraćaju iz Belog sveta. Veća bi mu bila kazna da je tamo ostao i da večno živi u strahu. U ovoj bednoj Srbiji ljudski život je bezvredan a sudovi obićna smejurija.

Kako ovo radi?

pre 8 godina

Znaci, ako neko puca iz pistolja, upuca slucajno coveka i taj covek premine posle dan-dva u bolnici, da li je kazna za pocinioca neispravno rukovanje oruzijem i ugrozavanje bezbednosti? Ove kazne kod nas nisu normalne, granice se s zdravim razumom...

Cicvara

pre 8 godina

Da nismo pi... ko sto jesmo, sutra bi se skupila rulja ispred ovog suda i trazila smenu sudije, ali takvi smo kakvi smo. Ni10% nas koji negoduju odluku na ovom sajtu, sutra ne bi doslo. Niko nama nije kriv sto smo navikli da klomamo i trpimo.

Tolkin

pre 8 godina

Procitah pre neki dan da je Golubovic, inace kako je krenuo, buduci ministar kulture dobio 8 godina zbog heroina, a ovaj malo vise od pola te kazne za ubistvo. Znaci heroin je vazniji od mladog coveka?!

Andrija

pre 8 godina

kako ide ono.. na papiru mrtvo slovo? nece ovde "biti bolje" ni za pet decenija. deco ne premisljajte se, nego begajte koliko vas noge nose. a mi matoriji koji ostanemo cemo se uskoro kriti po kanalizaciji i vodovodnim cevima. jer ce biti bezbednije i ponosnije ziveti dole medju pacovima nego gore medju kantrimenima, sudijama, advokatima, menadzerima, splavovima, starletama...

Narod u nestanku

pre 8 godina

Koliko bi dobio da je pijan ubio čoveka i pokušao da pomogne stradalom? Verovatno deset dana. Nudim se da pogazim dvoje, troje za koju tauzenku evra. Verujem da ću dostojanstveno izdržati mesec, dva iza rešetaka, ili u onoj otvorenoj vikend varijanti.

Gradjanin

pre 8 godina

Ovo je za izaci na ulice!Skandal,bruka,sramota,kao da je sam sebi sudio!Lovili ga po Maloj Aziji i dobije 4 godine lagano!Selakovicu vrati se na fakultet il cuvaj ovce na Zlatiboru!
Ljudi al to je prvostepena,ocekujem da je Apelacija smanji na 2!

divlji zapad..balkana

pre 8 godina

znaci narode, shvatili ste poentu - za par godinica placenog boravka za knjigom u krevetu mozete se otarasiti koga god.. srbija, zemlja mogucnosti. mene bi bilo sramota da ne znam da su kriminalci na vlasti, u sudovima, infostanu..

Goran

pre 8 godina

koliko ce tek da dobije Mitrovicev sin?
(Lesak KiM, 28. oktobar 2015 15:10) # Link komentara

Ja mislim da će on dobiti i nagradu..........

vera

pre 8 godina

Ovo je sramota Luke vise nema Kako je njegovim roditeljima ? Zao mi je tog decka koji je nastradao kao i njegovih roditelja To nije nikakva kazna za one koji prave takve prekrsaje Sudije trebaju malo razmisliti da li bi bili sretni sa tako malom kaznom da osude Zapitajte se kako bi bilo da njihova deca poginu Da li bi osudili na vecu kaznu To se sramota za nase sudstvo Roditelji Lukini neka traza maksimalnu kaznu JER TO ZASLUZUJU.....Vera !!!!!!!

matija

pre 8 godina

Kapiram da zbog eksponiranosti ovog slucaja i velike paznje javnosti ne mogu da mu daju odmah oslobadjajucu presudu. pa su se dogovorili... aj par godina da mu damo da zadovoljimo raju. nije strasno uz us slobodne vikende. a posle godinu dana, moze na uslovnu, uz primerno ponasanje. i to je to. gazi dalje.

Tex

pre 8 godina

(googler, 28. oktobar 2015 14:41)

Na tvoj komentar je jako lako dati konstruktivnu repliku. Razlog zbog cega imamo pijane vozace koji ubijaju ljude je bas zato sto su presude ovakve, sto vam kaze da mozete da radite sta hocete a kazna ce biti nepostojeca ili u najgorem slucaju minimalna. Nema to veze sa autoskolama vec sa drustvom.

Drugi razlog zbog cega je ovaj slucaj sramota je to sto ocigledno niko nije uzeo u obzir da je ovaj lik begunac I samim tim treba da dobije mnogo drasticnu vecu kaznu. I onda opet ispadne da je bolje da pokusas da bezis jer mozda pobegnes ali ako ne pobegnes neces se puno sekirati jer to niko nece uzeti u obzir.

Razlog zbog cega nam je takvo drustvo je zbog ljudi koji ga vode I ljudi koji biraju te vodje. Te vodje su isto alkoholisani vozaci pa takve zakone I pisu I primenjuju. Te iste vodje su lopovi pa takve zakone I prave da oni ne bi mogli da naderu. Te iste vodje su huligani pa prave zakone koje oslobadjaju divljake koji fizicki maltretiraju u pokusavaju ubistva silom.

goran ns

pre 8 godina

A da je kojim slucajem neki kriminalac usao u kucu postenog coveka da ubija i krade i ovaj posteni da se odbrani...garantujem da bi za odbranu zivota i casti svoje porodice dobio 15 godina.

antonio

pre 8 godina

Koliko ce tek da dobije Mitrovicev sin?
(Lesak KiM, 28. oktobar 2015 15:10) # Link komentara

Da si ti meni ziv i zdrav, mali je oslobodjen optuzbe. Izguglaj

posmatrac

pre 8 godina

Bruka i sramota za ceo narod. Sudije i sudstvo nema smisla komentarisati, ocigledno je korupcija u krvi, a odgovornost i moral postoji samo za recnike i neku temu na rts-u.
Kako kaze onaj "eee Kikindo... reci cu eeee Srbijo na ******"

Draginja

pre 8 godina

A Kovacevic, 1.000.000 dolara, setnja kroz skupstinu? U ovoj zemlji je strasno gurnuti,udariti necijeg Batu e ,tu nema milosti tu se rigorozna presuda izrekne po kratkom postupku.

Voja Smederevac

pre 8 godina

Cela Srbija je jedan veliki 'slucaj kantrimen'. Neka ovo udje negde u zapisnik. Moze i na vikipediju. U udzbenike, i recnike takodje. A treba i u ustav da ide. Ako uopste zna neko gde se zadenula ta smešna knjižica.