Utorak, 06.10.2015.

17:58

Grci već sve znaju o "Beogradu na vodi"

Grčke kompanije zaista ozbiljno razmišljaju o investiranju u Srbiji, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

Izvor: Tanjug

Grci veæ sve znaju o "Beogradu na vodi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

Snoopy

pre 8 godina

Dekintirani Grci investitori? Da to ne zavrsi sa oprastanjem dugova Grcima ili placanjem ostete za posao koji nisu napravili. Proizvode li Grci ista osim kalvadosa, uza, maslinovog ulja i kozjeg sira? Jamas!

pop

pre 8 godina

Manite se corava posla sa grcima... da su sposobni u bilo kojem sektoru poslovanja u svojoj zemlji, ne bi bili vec godinama pred bankrotom. a i kod nas sve nesposobni strucnjaci, samo se ceka kad ce i nasa zemlja da objavi da su pred bankrotom... tuga...

Vanja Petrovic

pre 8 godina

"Mislim da smo naišli na dobar odgovor. Grčke kompanije zaista ozbiljno razmišljaju o inevstiranju u Srbiji", zaključio je Vesić.

OK. Javni nam kada se Grci OZBILJNO smisle da li će da investiraju u BW. Do tada, hladna i okrutna istina je da i dalje ne postoje ulagači iz Grčke iako, kako ti to kažeš, već sve znaju o fenomenalnom BGH2O.

Živim u Grčkoj skoro 20 godina. U poslednjih 5 godina, od kako su uvedene mere štednje i kriza duboko pridavila grčku skoro i nepostojeću ekonomiju, nije se izgradio ni jedan kvadratni metar bilo kakvog prostora. Niko na ovome svetu neće me ubediti da će Grci da ulažu u ovaj nadobudni kičerajski projekat!

P.S. Molim sve plaćene pisače da ne izjavljuju bombaste izjave tipa da će ovaj projekat da doprinese boljitku Srbije jer mi pada teško i vređa mi inteligenciju. Razmislite malo o onome što pišete, da li je i koliko je to realno, a ne iluzija nekih pokondirenih prodavaca peska u pustinji!

Joki

pre 8 godina

Po okončanju ovih projekata Vučić će sigurno ući u udžbenike iz istorije! Ono što on počinje da realizuje, to doskorašnjim vođama Države i grada nije bilo ni na pameti!
(Mikica, 6. oktobar 2015 21:45) # Link komentara

Mikice priznajem da sam zbunjen. Dal'je sarkazam ili nije tesko je shvatiti na prvu loptu. Onda vidim stvar istinita sasvim , u udzbenike ulaze i tirani i unistitelji pa sto da ne.
Ipak odao te stil i pravopis tako da si ti botic jedan nestasni, jel da?

Homo politicus

pre 8 godina

Bez obzira na sva neslaganja i kritike opozicije mislim da srpske kompanije imaju mnogo iskustva u svetu sto se tice velikih projekata

Milos

pre 8 godina

Po okončanju ovih projekata Vučić će sigurno ući u udžbenike iz istorije! Ono što on počinje da realizuje, to doskorašnjim vođama Države i grada nije bilo ni na pameti!
(Mikica, 06. oktobar 2015 21:45). Pobednik!!! Ti si drze zasluzio 2 sendvica!

n

pre 8 godina

"Molim neverne Tome da malo komentarisu , da vidim da li ih je sad sramota! ds-ovci prekrite se usima! @zeljka"

Uz svo duzno postovanje..pravilno pisanje reci 'prekrijte' nije na ustrb. A i vas odomaceni botovski izraz 'neverne Tome' je pomalo postao dosadan.
Pokazite nam nesto konkretno, a ne planove, namere itd.

MAXIMMMM

pre 8 godina

Ma lako je Grcima.
Puni love, nikom duzni, sednu na brod pa kanalom iz Moravu, direktno do stana u kuli "A". Zovnu odma komsiju Severno Korejca iz kule "B" na kafu, ukljuce gramofon i sretni, radosni cekaju Deda Mraza.

ATG

pre 8 godina

Ovi botovi su stvarno neverovatni, ali kada se covek zamisli od cega su potekli sve ti je jasno. Pa sns ti je nastao od srs, a kakve su oni ideje zagovarali? Skroz drugacije nego sns, a svi oni su presli iz srs u sns. To samo govori kako su zapravo ti ljudi povodljivi i da bila sta veliki vodja da im kaze oni slepo veruju. I sto je najgore od svega. Oni veruju u to sto pisu. Jos bi nam i bilo spasa da oni to pisu za sendvic, znaju da je to glupost, ali oni stvarno veruju u to sto pisu. To je strasno.

Pele

pre 8 godina

Srbija polako stize i vodece zemlje Evrope.To se moze zakljuciti naglim porastom BDPa
(dejana, 06. oktobar 2015 19:58)

Sve botovske (što neko reče google translate) komentare sam stoički podneo do ovog. Pa kako te nije sramota? Kakve vodeće zemlje? Pa naš rast BDP-a je trenutno na nuli dok je u okolnim zemljama najmanje 3%. A da ne pominjem da se naš BDP poredi sa prošlogodišnjim kada je ekonomija zbog poplava imala pad, pa je samim tim sadašnji rezultat još mizerniji.

nemanjaso

pre 8 godina

Ne vidim zasto bi bilo kome osim arapa taj projekat bio zanimljiv kad je vec dogovoreno da ce to sve arapi platit.... Kinezi za osam godina naprave aerodrom na moru sa sve mostovima i brzim prugama.... a mi za trideset godina treba da izgradimo samo jedan kvart....

Srbin

pre 8 godina

Dosadni ste vise sa tim Beogradom na vodi.Mi u unutrasnjosti vidimo da ovi na vlasti samo ulazu u Beograd,a Srbija propada. Ispada da imamo predsednika i premijera Beograda,a ne Srbije. U Srbiji nijedna velika investicija nije uradjena od 2011. Poljoprivreda propada a mogli bi da budemo lideri u regionu,drzava samo otima pare od seljaka.Treba da pitamo zbog cega se gase mali proizvodjaci mleka,mesa,naravno kad se sve uvozi,otkupna cena jabuka 6 dinara,a samozvana ministarka poljoprivrede ne zna da bekne.Gde je brza pruga od Beograda do Budimpeste koja je trebala da pocne 1.juna?Gde je nemacka mesna industrija koja je navodno trebala da otvori farme u Srbiji?Gde je sistem za navodnjavanje jer smo na poslednjem mestu u Evropi?Od zgraduljina i kojekakvih gradova na vodi i drugih fenseraja nema hleba,to sto ce da rade fizikalci za bedne dnevnice nekoliko godina to nije progres.Manite se vise prepucavanja i slikanja,selfija i glupih izgovora vec radite nesto.Sramota kako nam je sve propalo
Pozdrav iz unutrasnjosti

ceo svet bi u bg-h2o

pre 8 godina

Evo baš čitam u The Economistu, Mondeu, New York Timesu...kako su i Britanci, Francuzi i Amerikanci zainteresovani za velebni i velelepni BG projekt. Sjajno, fantastično, superodlično...!!!

WW

pre 8 godina

Dobra vest daleko se čuje! Samo ovde u Srbiji nikom ne valja što se neko drznuo da radi dobro i pošteno. E pa, izvinite što se trudimo da napravimo nešto od ove države...

petar

pre 8 godina

samo 2 reci- Capital control.
u Grckoj je trenutno a izgleda i jos dugo na snazi Capital control, odnosno zabrana iznosenja para iz Grcke. nemoguce je trenutno uvoziti robu u Grcku i platiti za fakturu ukoliko nemate u istom iznosu prilive iz inostranstva.

dakle nemoguca je opcija da bilo koja grcka kompanija i jedan jedini evro investira van Grcke

GosodjaLepa

pre 8 godina

pozitivno deluje kada se cuje da je jos neko zainteresovan za projekat Beograd na vodi,sigurno ce biti vrlo primamljiv kada dobar deo bude bio izgradjen.

high heel

pre 8 godina

Sa grčkim inevstirorima bilo je reči i o projektu deponije Vinča, o projektu pet fabrika otpadnih voda i nedostajuće kanalizacije što je projekat vredan između 500 i 600 miliona evra.

Hana

pre 8 godina

Ovakva reakcija je normalna i ocekivana,ovaj projekat je vrlo primamljiv za one koji znaju sta je kvalitet i sta moze da donese veliku dobit svojom izgradnjom.

Mikica

pre 8 godina

Po okončanju ovih projekata Vučić će sigurno ući u udžbenike iz istorije! Ono što on počinje da realizuje, to doskorašnjim vođama Države i grada nije bilo ni na pameti!

Mika

pre 8 godina

Čitam i ne verujem, gde ni sam Bog ne bi mogao da da kritiku eto ti dežurnih mrzaca.Što bi rekao Pepo Bandić, Ćopićev lik iz 8 ofanzive, antiprotivni likovi.Pa ko želi da da svoje pare, ubrza ili omogući deo projekta za sebe on to može da radi celo vreme. Nismo više u samoupravljanju, nego u tržišnoj utakmici,pardon privredi.

Srrrrrrdjan

pre 8 godina

Ovo trazenje investitora preko vec postojecih investitora je jako cudno.
Osim toga, veoma cesto nas informisu da vlada veliko interesovanje stranih investitora, a do skoro je bilo da su usli u posao sa Arapima jer niko nije hteo da investira. Sta lì se tu promenilo u ovih mesec-dva, ko zna?
Nudimo ljudima da tu sagrade hotele i objekte a mi vec imamo maketE objekata. Sta ce oni sad, da se uklapaju u to nase modelarstvo ili mogu kako hoce i kako bi bilo normalno.
Toliko su se upetljali u sopstvene lazi da to postaje tuzno i depremirajuce jer nikome nije drago da vidi kako jedna takva lokacija propada zbog glupih i neukih politicara

Vasa Ludovički

pre 8 godina

Lepo što i Grci žele da učestvuju u projektu Beograd na vodi, mogu kao suinvestitori ili investitori nekih drugih delova budućeg Beograda na vodi, ima Beograd još 2o km obala Save i Dunaava sa obe strane.

i tata bi sine

pre 8 godina

Izvinte, da li još nekog ovo na fotki podseća na ruševine generalštaba?
Mnogo mi bre ružno.
A za Vesića, baš mi drago što je skokno do Atine.

kako kako

pre 8 godina

@ I kakve veze sad grcke ili bilo kakve druge kompanije imaju sa investiranjem u Beogradu na vodi?

Pa i kod Šojića je bilo na magarećim livadama da investiraju Turci,
a posle i Švedjani

Duda

pre 8 godina

Zinteresovanost grčkih kompanija za investicije u BG na vodi su očekivane, neće biti samo Grka već i ostalih idemo jedan, po jedan, svakog dana biće ih sve više i više zainteresovanih.

Jovo

pre 8 godina

Ovakav jedan projekat kao sto je BG na vodi privlaci sve jake investitore iz okolnih zemalja i normalno je da svako hoce da se prikljuci na samom startu kada je manje investiranje i profit ostvarljiviji!Ocekujem sve vise stranih ulagaca u Bg na vodi!

Mare

pre 8 godina

Nema sumnje da će se raditi i graditi na ovom projektu što će oživiti više grana privrede počev od građevine pa do turizma. Već se vidi ekonomska isplativosti ovih kula, hotel koji će graditi stranci je već sebi ukalkulisao profit. Sve to zajedno daje pozitivnu sliku, a samim tim otvaraju se mnoge druge perspektive za razvoj.

Milan

pre 8 godina

Svako ko zeli da ulase kod nas je dobrodosao.Dosta ce nam znaciti ulaganje iz Grcke.Mi i Grcka imamo prijateljski odnos i verujem da cemo tako nastaviti u buducnosti.

БОТ Ловац®

pre 8 godina

Од кампање за градоначелника 2012 и доласка Рудија Ђулијанија, ја још не видех две исте макете. Могу ботови да бију минусе ко Свети Илија, то је једноставно истина.

Beba

pre 8 godina

Где Грци инвестирају, то мора да је веома ризично и исплативо . . . ако не пропадне . . .
(Braleta, 6. oktobar 2015 18:59)
Cemu sarkazam?! Svi vide da se radi o jako dobrom projektu , samo ga nasi negativci i dalje omalovazavaju. Meni je licno drago da je Srbija krenula, da je pocela da se gradi. Nervira me kada neko kaze da necemo imati koristi. Imacemo i te kako.

Pop

pre 8 godina

Nisu Grci jedini koji bi da ucestvuju u izgradnji BG na vodi jer je ovo najskuplji projekat u Evropi i veoma isplativ!Pogledajte samo koliko su se brzo rasprodali stanovi u prve dve kule i jasno je da ce takva pomama biti i za ostalim prostorom!

Paja

pre 8 godina

Pozdravljam sto su stranci sve vise spremni da ulazu u velike projekte u Srbiji jer mi drugacije to ne mozemo zavrsiti!Dosta nabolje su se okrenule stvari za ovih nekoliko godina i postali smo zemlja zanimljiva investitorima!

карудијан73

pre 8 godina

А нигде ни помена о чувеном каналу до Солуна? Грци немају бољих планова него да улажу у маглу и аладинову лампу? Чиме сте их намамили да ми је знати..Велика мућка је овде..

Pop

pre 8 godina

Nisu Grci jedini koji bi da ucestvuju u izgradnji BG na vodi jer je ovo najskuplji projekat u Evropi i veoma isplativ!Pogledajte samo koliko su se brzo rasprodali stanovi u prve dve kule i jasno je da ce takva pomama biti i za ostalim prostorom!

Dubravka

pre 8 godina

Za nas je jako važno unapredjenje ekonomske saradnje sa svima koji su zainteresovani, a kako vidim sve je više onih koji su zainteresovani što je siguran znak da su se u Srbiji desile pozitivne promene.

dadolino

pre 8 godina

Veliki projekti poput Beograda na vodi svakako da doprinose privlacenju novih stranih investicija nebitno da li su one iz Grcke ili neke druge zemlje.Srbija se razvija danonocno i sigurno nas ceka bolja buducnost.

Zapadni Balkan

pre 8 godina

Srbija je se bori za ekonomsmki rast koji se očekuje u regionu, cela nacija treba da stane iza velikih projekata. BG na vodi je regionalani projekat.

dida

pre 8 godina

Ne igraju tu samo ulogu Grcke kompanije vec i gradjani kojima je takodje dostupno da kupe neku nekretninu u buducem Beogradu na vodu a sigurno ce biti zainteresovanih i iz Grce i iz drugih stranih zemalja.

srdjan

pre 8 godina

I kakve veze sad grcke ili bilo kakve druge kompanije imaju sa investiranjem u Beogradu na vodi? Zar nisu arapi investitori? Njima smo poklonili zemlju...nece valjda sad arapi poklonjenu zemlju, prodavati drugim kompanijama da investiraju?

Braleta

pre 8 godina

Где Грци инвестирају, то мора да је веома ризично и исплативо . . . ако не пропадне . . .

dare

pre 8 godina

Au bre pa dokle vise da slušamo o nekim "planovima investitora"? Svi nesto planiraju, racunaju, preracunavaju, nameravaju itd. A nikog ne videsmo... Dajte ljudi pišite kad se potpisu ugovori, namera je potpuno nebitna ako se ne realizuje.

srdjan

pre 8 godina

I kakve veze sad grcke ili bilo kakve druge kompanije imaju sa investiranjem u Beogradu na vodi? Zar nisu arapi investitori? Njima smo poklonili zemlju...nece valjda sad arapi poklonjenu zemlju, prodavati drugim kompanijama da investiraju?

dare

pre 8 godina

Au bre pa dokle vise da slušamo o nekim "planovima investitora"? Svi nesto planiraju, racunaju, preracunavaju, nameravaju itd. A nikog ne videsmo... Dajte ljudi pišite kad se potpisu ugovori, namera je potpuno nebitna ako se ne realizuje.

Mikica

pre 8 godina

Po okončanju ovih projekata Vučić će sigurno ući u udžbenike iz istorije! Ono što on počinje da realizuje, to doskorašnjim vođama Države i grada nije bilo ni na pameti!

high heel

pre 8 godina

Sa grčkim inevstirorima bilo je reči i o projektu deponije Vinča, o projektu pet fabrika otpadnih voda i nedostajuće kanalizacije što je projekat vredan između 500 i 600 miliona evra.

Hana

pre 8 godina

Ovakva reakcija je normalna i ocekivana,ovaj projekat je vrlo primamljiv za one koji znaju sta je kvalitet i sta moze da donese veliku dobit svojom izgradnjom.

Braleta

pre 8 godina

Где Грци инвестирају, то мора да је веома ризично и исплативо . . . ако не пропадне . . .

GosodjaLepa

pre 8 godina

pozitivno deluje kada se cuje da je jos neko zainteresovan za projekat Beograd na vodi,sigurno ce biti vrlo primamljiv kada dobar deo bude bio izgradjen.

Mika

pre 8 godina

Čitam i ne verujem, gde ni sam Bog ne bi mogao da da kritiku eto ti dežurnih mrzaca.Što bi rekao Pepo Bandić, Ćopićev lik iz 8 ofanzive, antiprotivni likovi.Pa ko želi da da svoje pare, ubrza ili omogući deo projekta za sebe on to može da radi celo vreme. Nismo više u samoupravljanju, nego u tržišnoj utakmici,pardon privredi.

Pop

pre 8 godina

Nisu Grci jedini koji bi da ucestvuju u izgradnji BG na vodi jer je ovo najskuplji projekat u Evropi i veoma isplativ!Pogledajte samo koliko su se brzo rasprodali stanovi u prve dve kule i jasno je da ce takva pomama biti i za ostalim prostorom!

WW

pre 8 godina

Dobra vest daleko se čuje! Samo ovde u Srbiji nikom ne valja što se neko drznuo da radi dobro i pošteno. E pa, izvinite što se trudimo da napravimo nešto od ove države...

Beba

pre 8 godina

Где Грци инвестирају, то мора да је веома ризично и исплативо . . . ако не пропадне . . .
(Braleta, 6. oktobar 2015 18:59)
Cemu sarkazam?! Svi vide da se radi o jako dobrom projektu , samo ga nasi negativci i dalje omalovazavaju. Meni je licno drago da je Srbija krenula, da je pocela da se gradi. Nervira me kada neko kaze da necemo imati koristi. Imacemo i te kako.

Jovo

pre 8 godina

Ovakav jedan projekat kao sto je BG na vodi privlaci sve jake investitore iz okolnih zemalja i normalno je da svako hoce da se prikljuci na samom startu kada je manje investiranje i profit ostvarljiviji!Ocekujem sve vise stranih ulagaca u Bg na vodi!

Vasa Ludovički

pre 8 godina

Lepo što i Grci žele da učestvuju u projektu Beograd na vodi, mogu kao suinvestitori ili investitori nekih drugih delova budućeg Beograda na vodi, ima Beograd još 2o km obala Save i Dunaava sa obe strane.

Dubravka

pre 8 godina

Za nas je jako važno unapredjenje ekonomske saradnje sa svima koji su zainteresovani, a kako vidim sve je više onih koji su zainteresovani što je siguran znak da su se u Srbiji desile pozitivne promene.

Paja

pre 8 godina

Pozdravljam sto su stranci sve vise spremni da ulazu u velike projekte u Srbiji jer mi drugacije to ne mozemo zavrsiti!Dosta nabolje su se okrenule stvari za ovih nekoliko godina i postali smo zemlja zanimljiva investitorima!

dida

pre 8 godina

Ne igraju tu samo ulogu Grcke kompanije vec i gradjani kojima je takodje dostupno da kupe neku nekretninu u buducem Beogradu na vodu a sigurno ce biti zainteresovanih i iz Grce i iz drugih stranih zemalja.

dadolino

pre 8 godina

Veliki projekti poput Beograda na vodi svakako da doprinose privlacenju novih stranih investicija nebitno da li su one iz Grcke ili neke druge zemlje.Srbija se razvija danonocno i sigurno nas ceka bolja buducnost.

Zapadni Balkan

pre 8 godina

Srbija je se bori za ekonomsmki rast koji se očekuje u regionu, cela nacija treba da stane iza velikih projekata. BG na vodi je regionalani projekat.

Pop

pre 8 godina

Nisu Grci jedini koji bi da ucestvuju u izgradnji BG na vodi jer je ovo najskuplji projekat u Evropi i veoma isplativ!Pogledajte samo koliko su se brzo rasprodali stanovi u prve dve kule i jasno je da ce takva pomama biti i za ostalim prostorom!

Mare

pre 8 godina

Nema sumnje da će se raditi i graditi na ovom projektu što će oživiti više grana privrede počev od građevine pa do turizma. Već se vidi ekonomska isplativosti ovih kula, hotel koji će graditi stranci je već sebi ukalkulisao profit. Sve to zajedno daje pozitivnu sliku, a samim tim otvaraju se mnoge druge perspektive za razvoj.

Duda

pre 8 godina

Zinteresovanost grčkih kompanija za investicije u BG na vodi su očekivane, neće biti samo Grka već i ostalih idemo jedan, po jedan, svakog dana biće ih sve više i više zainteresovanih.

Milan

pre 8 godina

Svako ko zeli da ulase kod nas je dobrodosao.Dosta ce nam znaciti ulaganje iz Grcke.Mi i Grcka imamo prijateljski odnos i verujem da cemo tako nastaviti u buducnosti.

i tata bi sine

pre 8 godina

Izvinte, da li još nekog ovo na fotki podseća na ruševine generalštaba?
Mnogo mi bre ružno.
A za Vesića, baš mi drago što je skokno do Atine.

ceo svet bi u bg-h2o

pre 8 godina

Evo baš čitam u The Economistu, Mondeu, New York Timesu...kako su i Britanci, Francuzi i Amerikanci zainteresovani za velebni i velelepni BG projekt. Sjajno, fantastično, superodlično...!!!

petar

pre 8 godina

samo 2 reci- Capital control.
u Grckoj je trenutno a izgleda i jos dugo na snazi Capital control, odnosno zabrana iznosenja para iz Grcke. nemoguce je trenutno uvoziti robu u Grcku i platiti za fakturu ukoliko nemate u istom iznosu prilive iz inostranstva.

dakle nemoguca je opcija da bilo koja grcka kompanija i jedan jedini evro investira van Grcke

Homo politicus

pre 8 godina

Bez obzira na sva neslaganja i kritike opozicije mislim da srpske kompanije imaju mnogo iskustva u svetu sto se tice velikih projekata

БОТ Ловац®

pre 8 godina

Од кампање за градоначелника 2012 и доласка Рудија Ђулијанија, ја још не видех две исте макете. Могу ботови да бију минусе ко Свети Илија, то је једноставно истина.

kako kako

pre 8 godina

@ I kakve veze sad grcke ili bilo kakve druge kompanije imaju sa investiranjem u Beogradu na vodi?

Pa i kod Šojića je bilo na magarećim livadama da investiraju Turci,
a posle i Švedjani

Srrrrrrdjan

pre 8 godina

Ovo trazenje investitora preko vec postojecih investitora je jako cudno.
Osim toga, veoma cesto nas informisu da vlada veliko interesovanje stranih investitora, a do skoro je bilo da su usli u posao sa Arapima jer niko nije hteo da investira. Sta lì se tu promenilo u ovih mesec-dva, ko zna?
Nudimo ljudima da tu sagrade hotele i objekte a mi vec imamo maketE objekata. Sta ce oni sad, da se uklapaju u to nase modelarstvo ili mogu kako hoce i kako bi bilo normalno.
Toliko su se upetljali u sopstvene lazi da to postaje tuzno i depremirajuce jer nikome nije drago da vidi kako jedna takva lokacija propada zbog glupih i neukih politicara

карудијан73

pre 8 godina

А нигде ни помена о чувеном каналу до Солуна? Грци немају бољих планова него да улажу у маглу и аладинову лампу? Чиме сте их намамили да ми је знати..Велика мућка је овде..

Srbin

pre 8 godina

Dosadni ste vise sa tim Beogradom na vodi.Mi u unutrasnjosti vidimo da ovi na vlasti samo ulazu u Beograd,a Srbija propada. Ispada da imamo predsednika i premijera Beograda,a ne Srbije. U Srbiji nijedna velika investicija nije uradjena od 2011. Poljoprivreda propada a mogli bi da budemo lideri u regionu,drzava samo otima pare od seljaka.Treba da pitamo zbog cega se gase mali proizvodjaci mleka,mesa,naravno kad se sve uvozi,otkupna cena jabuka 6 dinara,a samozvana ministarka poljoprivrede ne zna da bekne.Gde je brza pruga od Beograda do Budimpeste koja je trebala da pocne 1.juna?Gde je nemacka mesna industrija koja je navodno trebala da otvori farme u Srbiji?Gde je sistem za navodnjavanje jer smo na poslednjem mestu u Evropi?Od zgraduljina i kojekakvih gradova na vodi i drugih fenseraja nema hleba,to sto ce da rade fizikalci za bedne dnevnice nekoliko godina to nije progres.Manite se vise prepucavanja i slikanja,selfija i glupih izgovora vec radite nesto.Sramota kako nam je sve propalo
Pozdrav iz unutrasnjosti

MAXIMMMM

pre 8 godina

Ma lako je Grcima.
Puni love, nikom duzni, sednu na brod pa kanalom iz Moravu, direktno do stana u kuli "A". Zovnu odma komsiju Severno Korejca iz kule "B" na kafu, ukljuce gramofon i sretni, radosni cekaju Deda Mraza.

n

pre 8 godina

"Molim neverne Tome da malo komentarisu , da vidim da li ih je sad sramota! ds-ovci prekrite se usima! @zeljka"

Uz svo duzno postovanje..pravilno pisanje reci 'prekrijte' nije na ustrb. A i vas odomaceni botovski izraz 'neverne Tome' je pomalo postao dosadan.
Pokazite nam nesto konkretno, a ne planove, namere itd.

Pele

pre 8 godina

Srbija polako stize i vodece zemlje Evrope.To se moze zakljuciti naglim porastom BDPa
(dejana, 06. oktobar 2015 19:58)

Sve botovske (što neko reče google translate) komentare sam stoički podneo do ovog. Pa kako te nije sramota? Kakve vodeće zemlje? Pa naš rast BDP-a je trenutno na nuli dok je u okolnim zemljama najmanje 3%. A da ne pominjem da se naš BDP poredi sa prošlogodišnjim kada je ekonomija zbog poplava imala pad, pa je samim tim sadašnji rezultat još mizerniji.

ATG

pre 8 godina

Ovi botovi su stvarno neverovatni, ali kada se covek zamisli od cega su potekli sve ti je jasno. Pa sns ti je nastao od srs, a kakve su oni ideje zagovarali? Skroz drugacije nego sns, a svi oni su presli iz srs u sns. To samo govori kako su zapravo ti ljudi povodljivi i da bila sta veliki vodja da im kaze oni slepo veruju. I sto je najgore od svega. Oni veruju u to sto pisu. Jos bi nam i bilo spasa da oni to pisu za sendvic, znaju da je to glupost, ali oni stvarno veruju u to sto pisu. To je strasno.

nemanjaso

pre 8 godina

Ne vidim zasto bi bilo kome osim arapa taj projekat bio zanimljiv kad je vec dogovoreno da ce to sve arapi platit.... Kinezi za osam godina naprave aerodrom na moru sa sve mostovima i brzim prugama.... a mi za trideset godina treba da izgradimo samo jedan kvart....

Vanja Petrovic

pre 8 godina

"Mislim da smo naišli na dobar odgovor. Grčke kompanije zaista ozbiljno razmišljaju o inevstiranju u Srbiji", zaključio je Vesić.

OK. Javni nam kada se Grci OZBILJNO smisle da li će da investiraju u BW. Do tada, hladna i okrutna istina je da i dalje ne postoje ulagači iz Grčke iako, kako ti to kažeš, već sve znaju o fenomenalnom BGH2O.

Živim u Grčkoj skoro 20 godina. U poslednjih 5 godina, od kako su uvedene mere štednje i kriza duboko pridavila grčku skoro i nepostojeću ekonomiju, nije se izgradio ni jedan kvadratni metar bilo kakvog prostora. Niko na ovome svetu neće me ubediti da će Grci da ulažu u ovaj nadobudni kičerajski projekat!

P.S. Molim sve plaćene pisače da ne izjavljuju bombaste izjave tipa da će ovaj projekat da doprinese boljitku Srbije jer mi pada teško i vređa mi inteligenciju. Razmislite malo o onome što pišete, da li je i koliko je to realno, a ne iluzija nekih pokondirenih prodavaca peska u pustinji!

Joki

pre 8 godina

Po okončanju ovih projekata Vučić će sigurno ući u udžbenike iz istorije! Ono što on počinje da realizuje, to doskorašnjim vođama Države i grada nije bilo ni na pameti!
(Mikica, 6. oktobar 2015 21:45) # Link komentara

Mikice priznajem da sam zbunjen. Dal'je sarkazam ili nije tesko je shvatiti na prvu loptu. Onda vidim stvar istinita sasvim , u udzbenike ulaze i tirani i unistitelji pa sto da ne.
Ipak odao te stil i pravopis tako da si ti botic jedan nestasni, jel da?

Milos

pre 8 godina

Po okončanju ovih projekata Vučić će sigurno ući u udžbenike iz istorije! Ono što on počinje da realizuje, to doskorašnjim vođama Države i grada nije bilo ni na pameti!
(Mikica, 06. oktobar 2015 21:45). Pobednik!!! Ti si drze zasluzio 2 sendvica!

pop

pre 8 godina

Manite se corava posla sa grcima... da su sposobni u bilo kojem sektoru poslovanja u svojoj zemlji, ne bi bili vec godinama pred bankrotom. a i kod nas sve nesposobni strucnjaci, samo se ceka kad ce i nasa zemlja da objavi da su pred bankrotom... tuga...

Snoopy

pre 8 godina

Dekintirani Grci investitori? Da to ne zavrsi sa oprastanjem dugova Grcima ili placanjem ostete za posao koji nisu napravili. Proizvode li Grci ista osim kalvadosa, uza, maslinovog ulja i kozjeg sira? Jamas!

dare

pre 8 godina

Au bre pa dokle vise da slušamo o nekim "planovima investitora"? Svi nesto planiraju, racunaju, preracunavaju, nameravaju itd. A nikog ne videsmo... Dajte ljudi pišite kad se potpisu ugovori, namera je potpuno nebitna ako se ne realizuje.

srdjan

pre 8 godina

I kakve veze sad grcke ili bilo kakve druge kompanije imaju sa investiranjem u Beogradu na vodi? Zar nisu arapi investitori? Njima smo poklonili zemlju...nece valjda sad arapi poklonjenu zemlju, prodavati drugim kompanijama da investiraju?

Braleta

pre 8 godina

Где Грци инвестирају, то мора да је веома ризично и исплативо . . . ако не пропадне . . .

карудијан73

pre 8 godina

А нигде ни помена о чувеном каналу до Солуна? Грци немају бољих планова него да улажу у маглу и аладинову лампу? Чиме сте их намамили да ми је знати..Велика мућка је овде..

i tata bi sine

pre 8 godina

Izvinte, da li još nekog ovo na fotki podseća na ruševine generalštaba?
Mnogo mi bre ružno.
A za Vesića, baš mi drago što je skokno do Atine.

Mikica

pre 8 godina

Po okončanju ovih projekata Vučić će sigurno ući u udžbenike iz istorije! Ono što on počinje da realizuje, to doskorašnjim vođama Države i grada nije bilo ni na pameti!

kako kako

pre 8 godina

@ I kakve veze sad grcke ili bilo kakve druge kompanije imaju sa investiranjem u Beogradu na vodi?

Pa i kod Šojića je bilo na magarećim livadama da investiraju Turci,
a posle i Švedjani

Srrrrrrdjan

pre 8 godina

Ovo trazenje investitora preko vec postojecih investitora je jako cudno.
Osim toga, veoma cesto nas informisu da vlada veliko interesovanje stranih investitora, a do skoro je bilo da su usli u posao sa Arapima jer niko nije hteo da investira. Sta lì se tu promenilo u ovih mesec-dva, ko zna?
Nudimo ljudima da tu sagrade hotele i objekte a mi vec imamo maketE objekata. Sta ce oni sad, da se uklapaju u to nase modelarstvo ili mogu kako hoce i kako bi bilo normalno.
Toliko su se upetljali u sopstvene lazi da to postaje tuzno i depremirajuce jer nikome nije drago da vidi kako jedna takva lokacija propada zbog glupih i neukih politicara

petar

pre 8 godina

samo 2 reci- Capital control.
u Grckoj je trenutno a izgleda i jos dugo na snazi Capital control, odnosno zabrana iznosenja para iz Grcke. nemoguce je trenutno uvoziti robu u Grcku i platiti za fakturu ukoliko nemate u istom iznosu prilive iz inostranstva.

dakle nemoguca je opcija da bilo koja grcka kompanija i jedan jedini evro investira van Grcke

ceo svet bi u bg-h2o

pre 8 godina

Evo baš čitam u The Economistu, Mondeu, New York Timesu...kako su i Britanci, Francuzi i Amerikanci zainteresovani za velebni i velelepni BG projekt. Sjajno, fantastično, superodlično...!!!

БОТ Ловац®

pre 8 godina

Од кампање за градоначелника 2012 и доласка Рудија Ђулијанија, ја још не видех две исте макете. Могу ботови да бију минусе ко Свети Илија, то је једноставно истина.

Pele

pre 8 godina

Srbija polako stize i vodece zemlje Evrope.To se moze zakljuciti naglim porastom BDPa
(dejana, 06. oktobar 2015 19:58)

Sve botovske (što neko reče google translate) komentare sam stoički podneo do ovog. Pa kako te nije sramota? Kakve vodeće zemlje? Pa naš rast BDP-a je trenutno na nuli dok je u okolnim zemljama najmanje 3%. A da ne pominjem da se naš BDP poredi sa prošlogodišnjim kada je ekonomija zbog poplava imala pad, pa je samim tim sadašnji rezultat još mizerniji.

MAXIMMMM

pre 8 godina

Ma lako je Grcima.
Puni love, nikom duzni, sednu na brod pa kanalom iz Moravu, direktno do stana u kuli "A". Zovnu odma komsiju Severno Korejca iz kule "B" na kafu, ukljuce gramofon i sretni, radosni cekaju Deda Mraza.

n

pre 8 godina

"Molim neverne Tome da malo komentarisu , da vidim da li ih je sad sramota! ds-ovci prekrite se usima! @zeljka"

Uz svo duzno postovanje..pravilno pisanje reci 'prekrijte' nije na ustrb. A i vas odomaceni botovski izraz 'neverne Tome' je pomalo postao dosadan.
Pokazite nam nesto konkretno, a ne planove, namere itd.

nemanjaso

pre 8 godina

Ne vidim zasto bi bilo kome osim arapa taj projekat bio zanimljiv kad je vec dogovoreno da ce to sve arapi platit.... Kinezi za osam godina naprave aerodrom na moru sa sve mostovima i brzim prugama.... a mi za trideset godina treba da izgradimo samo jedan kvart....

Srbin

pre 8 godina

Dosadni ste vise sa tim Beogradom na vodi.Mi u unutrasnjosti vidimo da ovi na vlasti samo ulazu u Beograd,a Srbija propada. Ispada da imamo predsednika i premijera Beograda,a ne Srbije. U Srbiji nijedna velika investicija nije uradjena od 2011. Poljoprivreda propada a mogli bi da budemo lideri u regionu,drzava samo otima pare od seljaka.Treba da pitamo zbog cega se gase mali proizvodjaci mleka,mesa,naravno kad se sve uvozi,otkupna cena jabuka 6 dinara,a samozvana ministarka poljoprivrede ne zna da bekne.Gde je brza pruga od Beograda do Budimpeste koja je trebala da pocne 1.juna?Gde je nemacka mesna industrija koja je navodno trebala da otvori farme u Srbiji?Gde je sistem za navodnjavanje jer smo na poslednjem mestu u Evropi?Od zgraduljina i kojekakvih gradova na vodi i drugih fenseraja nema hleba,to sto ce da rade fizikalci za bedne dnevnice nekoliko godina to nije progres.Manite se vise prepucavanja i slikanja,selfija i glupih izgovora vec radite nesto.Sramota kako nam je sve propalo
Pozdrav iz unutrasnjosti

ATG

pre 8 godina

Ovi botovi su stvarno neverovatni, ali kada se covek zamisli od cega su potekli sve ti je jasno. Pa sns ti je nastao od srs, a kakve su oni ideje zagovarali? Skroz drugacije nego sns, a svi oni su presli iz srs u sns. To samo govori kako su zapravo ti ljudi povodljivi i da bila sta veliki vodja da im kaze oni slepo veruju. I sto je najgore od svega. Oni veruju u to sto pisu. Jos bi nam i bilo spasa da oni to pisu za sendvic, znaju da je to glupost, ali oni stvarno veruju u to sto pisu. To je strasno.

WW

pre 8 godina

Dobra vest daleko se čuje! Samo ovde u Srbiji nikom ne valja što se neko drznuo da radi dobro i pošteno. E pa, izvinite što se trudimo da napravimo nešto od ove države...

GosodjaLepa

pre 8 godina

pozitivno deluje kada se cuje da je jos neko zainteresovan za projekat Beograd na vodi,sigurno ce biti vrlo primamljiv kada dobar deo bude bio izgradjen.

pop

pre 8 godina

Manite se corava posla sa grcima... da su sposobni u bilo kojem sektoru poslovanja u svojoj zemlji, ne bi bili vec godinama pred bankrotom. a i kod nas sve nesposobni strucnjaci, samo se ceka kad ce i nasa zemlja da objavi da su pred bankrotom... tuga...

Hana

pre 8 godina

Ovakva reakcija je normalna i ocekivana,ovaj projekat je vrlo primamljiv za one koji znaju sta je kvalitet i sta moze da donese veliku dobit svojom izgradnjom.

Joki

pre 8 godina

Po okončanju ovih projekata Vučić će sigurno ući u udžbenike iz istorije! Ono što on počinje da realizuje, to doskorašnjim vođama Države i grada nije bilo ni na pameti!
(Mikica, 6. oktobar 2015 21:45) # Link komentara

Mikice priznajem da sam zbunjen. Dal'je sarkazam ili nije tesko je shvatiti na prvu loptu. Onda vidim stvar istinita sasvim , u udzbenike ulaze i tirani i unistitelji pa sto da ne.
Ipak odao te stil i pravopis tako da si ti botic jedan nestasni, jel da?

high heel

pre 8 godina

Sa grčkim inevstirorima bilo je reči i o projektu deponije Vinča, o projektu pet fabrika otpadnih voda i nedostajuće kanalizacije što je projekat vredan između 500 i 600 miliona evra.

Milos

pre 8 godina

Po okončanju ovih projekata Vučić će sigurno ući u udžbenike iz istorije! Ono što on počinje da realizuje, to doskorašnjim vođama Države i grada nije bilo ni na pameti!
(Mikica, 06. oktobar 2015 21:45). Pobednik!!! Ti si drze zasluzio 2 sendvica!

Beba

pre 8 godina

Где Грци инвестирају, то мора да је веома ризично и исплативо . . . ако не пропадне . . .
(Braleta, 6. oktobar 2015 18:59)
Cemu sarkazam?! Svi vide da se radi o jako dobrom projektu , samo ga nasi negativci i dalje omalovazavaju. Meni je licno drago da je Srbija krenula, da je pocela da se gradi. Nervira me kada neko kaze da necemo imati koristi. Imacemo i te kako.

Mika

pre 8 godina

Čitam i ne verujem, gde ni sam Bog ne bi mogao da da kritiku eto ti dežurnih mrzaca.Što bi rekao Pepo Bandić, Ćopićev lik iz 8 ofanzive, antiprotivni likovi.Pa ko želi da da svoje pare, ubrza ili omogući deo projekta za sebe on to može da radi celo vreme. Nismo više u samoupravljanju, nego u tržišnoj utakmici,pardon privredi.

Vanja Petrovic

pre 8 godina

"Mislim da smo naišli na dobar odgovor. Grčke kompanije zaista ozbiljno razmišljaju o inevstiranju u Srbiji", zaključio je Vesić.

OK. Javni nam kada se Grci OZBILJNO smisle da li će da investiraju u BW. Do tada, hladna i okrutna istina je da i dalje ne postoje ulagači iz Grčke iako, kako ti to kažeš, već sve znaju o fenomenalnom BGH2O.

Živim u Grčkoj skoro 20 godina. U poslednjih 5 godina, od kako su uvedene mere štednje i kriza duboko pridavila grčku skoro i nepostojeću ekonomiju, nije se izgradio ni jedan kvadratni metar bilo kakvog prostora. Niko na ovome svetu neće me ubediti da će Grci da ulažu u ovaj nadobudni kičerajski projekat!

P.S. Molim sve plaćene pisače da ne izjavljuju bombaste izjave tipa da će ovaj projekat da doprinese boljitku Srbije jer mi pada teško i vređa mi inteligenciju. Razmislite malo o onome što pišete, da li je i koliko je to realno, a ne iluzija nekih pokondirenih prodavaca peska u pustinji!

Vasa Ludovički

pre 8 godina

Lepo što i Grci žele da učestvuju u projektu Beograd na vodi, mogu kao suinvestitori ili investitori nekih drugih delova budućeg Beograda na vodi, ima Beograd još 2o km obala Save i Dunaava sa obe strane.

Pop

pre 8 godina

Nisu Grci jedini koji bi da ucestvuju u izgradnji BG na vodi jer je ovo najskuplji projekat u Evropi i veoma isplativ!Pogledajte samo koliko su se brzo rasprodali stanovi u prve dve kule i jasno je da ce takva pomama biti i za ostalim prostorom!

Dubravka

pre 8 godina

Za nas je jako važno unapredjenje ekonomske saradnje sa svima koji su zainteresovani, a kako vidim sve je više onih koji su zainteresovani što je siguran znak da su se u Srbiji desile pozitivne promene.

Jovo

pre 8 godina

Ovakav jedan projekat kao sto je BG na vodi privlaci sve jake investitore iz okolnih zemalja i normalno je da svako hoce da se prikljuci na samom startu kada je manje investiranje i profit ostvarljiviji!Ocekujem sve vise stranih ulagaca u Bg na vodi!

Duda

pre 8 godina

Zinteresovanost grčkih kompanija za investicije u BG na vodi su očekivane, neće biti samo Grka već i ostalih idemo jedan, po jedan, svakog dana biće ih sve više i više zainteresovanih.

Milan

pre 8 godina

Svako ko zeli da ulase kod nas je dobrodosao.Dosta ce nam znaciti ulaganje iz Grcke.Mi i Grcka imamo prijateljski odnos i verujem da cemo tako nastaviti u buducnosti.

Paja

pre 8 godina

Pozdravljam sto su stranci sve vise spremni da ulazu u velike projekte u Srbiji jer mi drugacije to ne mozemo zavrsiti!Dosta nabolje su se okrenule stvari za ovih nekoliko godina i postali smo zemlja zanimljiva investitorima!

dida

pre 8 godina

Ne igraju tu samo ulogu Grcke kompanije vec i gradjani kojima je takodje dostupno da kupe neku nekretninu u buducem Beogradu na vodu a sigurno ce biti zainteresovanih i iz Grce i iz drugih stranih zemalja.

dadolino

pre 8 godina

Veliki projekti poput Beograda na vodi svakako da doprinose privlacenju novih stranih investicija nebitno da li su one iz Grcke ili neke druge zemlje.Srbija se razvija danonocno i sigurno nas ceka bolja buducnost.

Zapadni Balkan

pre 8 godina

Srbija je se bori za ekonomsmki rast koji se očekuje u regionu, cela nacija treba da stane iza velikih projekata. BG na vodi je regionalani projekat.

Pop

pre 8 godina

Nisu Grci jedini koji bi da ucestvuju u izgradnji BG na vodi jer je ovo najskuplji projekat u Evropi i veoma isplativ!Pogledajte samo koliko su se brzo rasprodali stanovi u prve dve kule i jasno je da ce takva pomama biti i za ostalim prostorom!

Mare

pre 8 godina

Nema sumnje da će se raditi i graditi na ovom projektu što će oživiti više grana privrede počev od građevine pa do turizma. Već se vidi ekonomska isplativosti ovih kula, hotel koji će graditi stranci je već sebi ukalkulisao profit. Sve to zajedno daje pozitivnu sliku, a samim tim otvaraju se mnoge druge perspektive za razvoj.

Homo politicus

pre 8 godina

Bez obzira na sva neslaganja i kritike opozicije mislim da srpske kompanije imaju mnogo iskustva u svetu sto se tice velikih projekata

Snoopy

pre 8 godina

Dekintirani Grci investitori? Da to ne zavrsi sa oprastanjem dugova Grcima ili placanjem ostete za posao koji nisu napravili. Proizvode li Grci ista osim kalvadosa, uza, maslinovog ulja i kozjeg sira? Jamas!