Ponedeljak, 05.10.2015.

20:10

Kad njegov pogled odluta u tuđi dekolte...

Izvor: Novosti/T.Loš

Kad njegov pogled odluta u tuði dekolte... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Braknica

pre 8 godina

Svadba. Sedim sa devojkom i nailazi neki baja, 193-194, crna duža kosa, široka ramena, sav našminkan i napuderisan. Kada sam slučajno uhvatio ovu moju kako ga gleda...način na koji ga je gledala, pa došlo je meni da mu priđem i da ga pitam da li bi izašao sa njom.

zagor

pre 8 godina

zijuuuu, pa kamo srece da stvarno mogu da uradim nesto vise nego da gledam :)
salim se. ne kaze se dzabe, daj boze da se svakome obistini ono sto zena misli da on radi, a ne daj boze da mu se obistini ono sto majka misli da mu se desava.
i jos bih samo dodao da ako je nama instinkt da gledamo i njima je da nas klepe po glavudzi, jer je to deo procedure kojom stite sebe i svoju decu sa vama.
zivele razlike medju polovima!
:*

Artemis Foul

pre 8 godina

A što ne naprave obrnuti eksperiment. Neka se tip prošeta sa otvorenim šlicom i polu izbačenom alatkom pa da vidimo koliko bi žena pogledalo.
E, da, to bi onda bio uticaj estrogena.

Cvarkov

pre 8 godina

Ma idi begaj...upredaju po ulicama polugole i sa dekolteima dubine Grand kanjona a onda se zaboga nadju uvredjene jer ih muskarci gledaju. Zarad koje se onda ciljne grupe svlacite moje dame?

Kalindi

pre 8 godina

Kao i sve ostalo, ima gledanja i "gledanja" (zveranja). Prvo je normalno za sve, dok je drugo prostakluk. Kad gleda neki takav u mene, ja se zagledam u njegovu devojku onim flertujucim pogledom ;) pa neka razmislja, a devojka mi se osmehne.

QrCHIbald Zajc

pre 8 godina

Evolutivno programirani... Za svasta bi bilo fino i lako naci ovakav izgovor...
Ok, skretane pogleda je refleksno, "vracanje pogleda" je podvig, ali na zalost (ili srecu) zivimo u civilizaciji...

Zoran Jovanic

pre 8 godina

Ne radi se o Nasem merkanju, nego o zenskoj golotinji. Da su obucene kao Dame, ne bi tako merkali. Posto su obucene kao cice iz odredjenih kvartova Pariza, naravno da zelimo da odradimo posao cim se ukaze prilika. To sto su one "uvredjene" je njihov problem.

Malo drukciji

pre 8 godina

Ja ne gledam u tufje grudi. Ali zato gledam u noge sto one retko primete ... Sta cu, noge su me uvek vise privlacile nego grudi ...

i tako to

pre 8 godina

DinoNYC, 5. oktobar 2015 22:18) #

interesantno i veoma poucno razmisljanje... evo sada po drugi put predlazem donosiocima politickih odluka da razmisle o legalizovanju najstarijeg zanata na svetu... jer ovakve sizofrene situacije nam ne dozvoljavaju da iskoracimo... ama bilo u kom pravcu samo nazad vise NE.

Asparagus

pre 8 godina

Pa, sta rekoste, zene nisu estete?! Muskarci ne vide detalje tako ostro kao zene, pa nemojte, molim vas, sa tom pricom, vredja inteligenciju. Ono sto odlikuje zene jeste zrelost i privrzenost partneru. I cak i da pogledaju drugog,rade to tako diskretno da muskarci to ne bi ni znali. Po vasoj prici,muskarci su robovi testosterona,dakle na nivou primata,i ne znam,slažete li se vi muskarci sa takvom uvredom?

VladimirR.

pre 8 godina

To što pogledamo u 'izlog ne znači da bi ušli da kupimo'. Eventualno bi opipali da se informišemo i o materijalu. Više od četiri decenije volim i sve što uz to ide činim sa mojom dragom. I naravno, registrujem sve iole interesantno suprotnog pola. Primetio sam da što više šaram pogledom, to sam zadovoljniji mojom izabranicom. Da li je do toga što vreme čini svoje i cementira vezu ili je neka viša sila, pojma nemam.

Bojan

pre 8 godina

Potvrdjujem da merkanje nije voljna reakcija. Nedavno sam sluzbeno sedeo sa damom koja ima bujan dekolte i prosto mi je bilo smesno kada sam uhvatio sebe nekoliko puta kako mi pogled sklizi sa lica na dole a da u stvari ne kontrolisem gde mi oci idu.

dobar savet

pre 8 godina

Pročitao sam nedavno na netu savet udatim ženama: Kad idete sa mužem u šetnju, idite jedan korak ispred njega i isplazite se svakom muškarcu koji naiđe. Svi će se okrenuti pomislivši "koja je ova lujka?" a vaš muž će misliti da ste još uvek dobra ženska!

neutralni felsh

pre 8 godina

@Zeljko: To nam je jasno, a valjda je i tebi jasno da kada to radis u prisustvu svoje devojke ili zene, u njenim ocima ispadas tezak seljak.
(bee, 05. oktobar 2015 21:24)


glabala bi ti svoj dekolte da ti nije seljaka...

NikNik

pre 8 godina

Gledam i kad sam s ženom i kad sam bez nje, ali diskretno naravno. Gledaju i one mene. Gleda i moja žena zgodne frajere... a i oni startuju nju kad god nije sa mnom. Od ljubomore veće bolesti nema, tako da gledajte i uživajte.

ja

pre 8 godina

Ima tu jos jedna stvar, a to je koncentracija i drzanje paznje.
Ako mi je partnera dovoljno zanimljiva i dovoljno drzi moju paznju usmerenu ka njoj, moze da prodje i mis sveta, ja je necu ni primetiti, a kamoli pogledati.
Opet ako nije dovoljno zanimljiva, desi mi se da pogledam i u 3 puta ruzniju devojku od nje.

Toreador

pre 8 godina

Problem je kad njegov pogled ne luta prema dekolteu. Sa svojih 30 godina sam preuzeo veliki rizik i u tolikim sam problemima da mi te stvari ne padaju na pamet. Ne mogu da spavam a bas cu da gledam u dekolte. Verujte mi dame, zelite da on gleda u dekolte drugih devojaka.

ne0

pre 8 godina

interesantne su žene koje se ljute na instinktivnu reakciju, pa čak i ova znanstvenica iz članka. što je već rekao jedan komentator, ti pogledi su čisti instinkt, to uopće nije svjesna radnja. svjesna radnja postane tek kad skužiš da gledaš. i onda se nadaš da tebe nije skužila tvoja žena ni ona prema kojoj si zavirio. jedino da mi staviš ular, drugačije ih ne mogu spriječiti. inače - 6 godina braka, pogleda toliko da im se ne zna broja, a nijedna prevara. toliko.

pari oci

pre 8 godina

Sto puta mi se desavalo da moju devojku dok setamo pogledaju drugi muskarci, a bogami i zene. I sta sad- da skacem na svakog ko je pogleda. Dok znam da je samo moja - od gledanja nema selameta.

sone

pre 8 godina

Ja cesto primecujem kako me snimaju i flertuju samnom devojke kad ih vidim u prolazu, koje se drze za ruke sa svojim mocima , tako da to nije nista cudno.

Vetrobran Friziderovic

pre 8 godina

I, za OVO je bilo potrebno naucno istrazivanje?!

Pa, najnormalnija, svakodnevna, uobicajena situacija da zahteva studije, koje su, vrlo verovatno, dobro placene od strane poreskih platisa, to je veoma dobar primer promasenosti danasnje "nauke" koja se (na zalost, prilicno) svela na nivo farme i "big bradera".

Sta je sledece? Naucno istrazivanje da li su seksualno napaljenije plavuse ili crnke? Sta, vec uradjeno? Ekstra!

milan

pre 8 godina

sta prvo gledas kad vidis zgodno zensko?
prvo gledam gleda li me zena
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tataozo, 5. oktobar 2015 21:15)

care, bravo za komentar. slatko sam se ismejao.

ingwer

pre 8 godina

Ja nemam nista protiv da on gleda ako ne pravi frku sto ja gledam. Ali mi se to nikad nije desilo. Ili ni ne gleda a ne gleda ni da li ja gledam; ili blene, a ako ja pogledam, oči bi da mi izvadi.

mimi

pre 8 godina

jedno je da primeti, jedno da se okrece za drudom zenom. primetim i ja, i ne smeta mi, dok bi ovo drugo dosta govorilo o mom partneru. pa mozda i mene neko primeti :)

DinoNYC

pre 8 godina

Normalno je gledati u ljepo. Sta, moja zena ako vidi zgodnog muskarca ne smije da gleda u njega jel? To mozda tako fura u vukoje.inama tipa avganistan, ali ne brate u normalnoj drzavi. Osim toga koji bi to odraz nesigurnosti bio sa muskarceve strane da mora samo njega da gleda. Ma ajte.

Isto tako je i sa muskarcima, sa tim sto smo mi muski genetski i evolutivno umrezeni i programirani da gledamo dobro zensko. E sad, jel to znaci da ne zelimo svoju zenu? Ne, naravno da ne. Gledamo jer je dobra zenska. Pa ako sam u vezi ili braku pa nisam imao operaciju tipa lobotomije pa da ne smijem u nista drugo samo u nju/svoju zenu ili djevojku da gledam.

Moze on/ona da gleda samo u vas (supruga/suprugu) a kad niste skupa da pravi scene kao iz filma Kaliigula sa nekim drugim/drugom. Ili jedno drugom vjerujete ili ne.

Naravno, stvar je postovanja da kad se pogleda da je to onako "ovlas" usput, i bez nekih neprijatnosti prije svega za svog partnera a onda i za osobu koja je izazvala paznju.

Neka ljudska bica su jednostavno stvarno ljepa (musko ili zensko) i pogledati ih je nekad kao da pogledate neku divnu skulpturu ili nesto jednostavno ljepo.

E sad, to je opet drugo od silikona, minica do pi.ke, nabildanih tipova kukastoga nosa, itd. Ovo potonje je seljastvo i prostakluk i apel na najnize strasti. Nikad nisam takve zene gledao, ni kad sam bio momak, ni sad u svojoj 41-voj i u braku 15 godina.

Trovach

pre 8 godina

@Zena...Zasto bi to zenama trebalo da smeta? Ako se "namontiraju" tako da privlace poglede, pitanje je cije poglede zele da privuku. Licno volim prirodnu lepotu. Ko voli silikone bez mozga, moze relativno jeftino da kupi lutku na naduvavanje.

Ivan

pre 8 godina

Kao muškarac mogu reći sledeće; Takvi pogledi su u 90% bez kontrole - refleksni - biološki i ne znače apsolutno ništa. Ko hoće neka veruje, ko neće neka se malo informiše iz oblasti opšte medicine, psihologije i biologije.

dzigi

pre 8 godina

Okrenuti se za dobrim kolima ili ženom - nama je isto. Ne znači da se ne bismo provozali ali u realnosti - samo refleksno okrećemo vratove, bez panike.

Zena

pre 8 godina

Sve potpisujem iz teksta da to muskarci rade i da zenama smeta ali ne prihvatam pricu o testosteronima i tome slicno. Iako je redovno slusam u formi objasnjenja od mog muskarca. Brate,dokle?

Ivan

pre 8 godina

Kao muškarac mogu reći sledeće; Takvi pogledi su u 90% bez kontrole - refleksni - biološki i ne znače apsolutno ništa. Ko hoće neka veruje, ko neće neka se malo informiše iz oblasti opšte medicine, psihologije i biologije.

dzigi

pre 8 godina

Okrenuti se za dobrim kolima ili ženom - nama je isto. Ne znači da se ne bismo provozali ali u realnosti - samo refleksno okrećemo vratove, bez panike.

DinoNYC

pre 8 godina

Normalno je gledati u ljepo. Sta, moja zena ako vidi zgodnog muskarca ne smije da gleda u njega jel? To mozda tako fura u vukoje.inama tipa avganistan, ali ne brate u normalnoj drzavi. Osim toga koji bi to odraz nesigurnosti bio sa muskarceve strane da mora samo njega da gleda. Ma ajte.

Isto tako je i sa muskarcima, sa tim sto smo mi muski genetski i evolutivno umrezeni i programirani da gledamo dobro zensko. E sad, jel to znaci da ne zelimo svoju zenu? Ne, naravno da ne. Gledamo jer je dobra zenska. Pa ako sam u vezi ili braku pa nisam imao operaciju tipa lobotomije pa da ne smijem u nista drugo samo u nju/svoju zenu ili djevojku da gledam.

Moze on/ona da gleda samo u vas (supruga/suprugu) a kad niste skupa da pravi scene kao iz filma Kaliigula sa nekim drugim/drugom. Ili jedno drugom vjerujete ili ne.

Naravno, stvar je postovanja da kad se pogleda da je to onako "ovlas" usput, i bez nekih neprijatnosti prije svega za svog partnera a onda i za osobu koja je izazvala paznju.

Neka ljudska bica su jednostavno stvarno ljepa (musko ili zensko) i pogledati ih je nekad kao da pogledate neku divnu skulpturu ili nesto jednostavno ljepo.

E sad, to je opet drugo od silikona, minica do pi.ke, nabildanih tipova kukastoga nosa, itd. Ovo potonje je seljastvo i prostakluk i apel na najnize strasti. Nikad nisam takve zene gledao, ni kad sam bio momak, ni sad u svojoj 41-voj i u braku 15 godina.

mimi

pre 8 godina

jedno je da primeti, jedno da se okrece za drudom zenom. primetim i ja, i ne smeta mi, dok bi ovo drugo dosta govorilo o mom partneru. pa mozda i mene neko primeti :)

Trovach

pre 8 godina

@Zena...Zasto bi to zenama trebalo da smeta? Ako se "namontiraju" tako da privlace poglede, pitanje je cije poglede zele da privuku. Licno volim prirodnu lepotu. Ko voli silikone bez mozga, moze relativno jeftino da kupi lutku na naduvavanje.

Zena

pre 8 godina

Sve potpisujem iz teksta da to muskarci rade i da zenama smeta ali ne prihvatam pricu o testosteronima i tome slicno. Iako je redovno slusam u formi objasnjenja od mog muskarca. Brate,dokle?

dobar savet

pre 8 godina

Pročitao sam nedavno na netu savet udatim ženama: Kad idete sa mužem u šetnju, idite jedan korak ispred njega i isplazite se svakom muškarcu koji naiđe. Svi će se okrenuti pomislivši "koja je ova lujka?" a vaš muž će misliti da ste još uvek dobra ženska!

milan

pre 8 godina

sta prvo gledas kad vidis zgodno zensko?
prvo gledam gleda li me zena
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tataozo, 5. oktobar 2015 21:15)

care, bravo za komentar. slatko sam se ismejao.

Asparagus

pre 8 godina

Pa, sta rekoste, zene nisu estete?! Muskarci ne vide detalje tako ostro kao zene, pa nemojte, molim vas, sa tom pricom, vredja inteligenciju. Ono sto odlikuje zene jeste zrelost i privrzenost partneru. I cak i da pogledaju drugog,rade to tako diskretno da muskarci to ne bi ni znali. Po vasoj prici,muskarci su robovi testosterona,dakle na nivou primata,i ne znam,slažete li se vi muskarci sa takvom uvredom?

Bojan

pre 8 godina

Potvrdjujem da merkanje nije voljna reakcija. Nedavno sam sluzbeno sedeo sa damom koja ima bujan dekolte i prosto mi je bilo smesno kada sam uhvatio sebe nekoliko puta kako mi pogled sklizi sa lica na dole a da u stvari ne kontrolisem gde mi oci idu.

pari oci

pre 8 godina

Sto puta mi se desavalo da moju devojku dok setamo pogledaju drugi muskarci, a bogami i zene. I sta sad- da skacem na svakog ko je pogleda. Dok znam da je samo moja - od gledanja nema selameta.

VladimirR.

pre 8 godina

To što pogledamo u 'izlog ne znači da bi ušli da kupimo'. Eventualno bi opipali da se informišemo i o materijalu. Više od četiri decenije volim i sve što uz to ide činim sa mojom dragom. I naravno, registrujem sve iole interesantno suprotnog pola. Primetio sam da što više šaram pogledom, to sam zadovoljniji mojom izabranicom. Da li je do toga što vreme čini svoje i cementira vezu ili je neka viša sila, pojma nemam.

Kalindi

pre 8 godina

Kao i sve ostalo, ima gledanja i "gledanja" (zveranja). Prvo je normalno za sve, dok je drugo prostakluk. Kad gleda neki takav u mene, ja se zagledam u njegovu devojku onim flertujucim pogledom ;) pa neka razmislja, a devojka mi se osmehne.

NikNik

pre 8 godina

Gledam i kad sam s ženom i kad sam bez nje, ali diskretno naravno. Gledaju i one mene. Gleda i moja žena zgodne frajere... a i oni startuju nju kad god nije sa mnom. Od ljubomore veće bolesti nema, tako da gledajte i uživajte.

ingwer

pre 8 godina

Ja nemam nista protiv da on gleda ako ne pravi frku sto ja gledam. Ali mi se to nikad nije desilo. Ili ni ne gleda a ne gleda ni da li ja gledam; ili blene, a ako ja pogledam, oči bi da mi izvadi.

ne0

pre 8 godina

interesantne su žene koje se ljute na instinktivnu reakciju, pa čak i ova znanstvenica iz članka. što je već rekao jedan komentator, ti pogledi su čisti instinkt, to uopće nije svjesna radnja. svjesna radnja postane tek kad skužiš da gledaš. i onda se nadaš da tebe nije skužila tvoja žena ni ona prema kojoj si zavirio. jedino da mi staviš ular, drugačije ih ne mogu spriječiti. inače - 6 godina braka, pogleda toliko da im se ne zna broja, a nijedna prevara. toliko.

Vetrobran Friziderovic

pre 8 godina

I, za OVO je bilo potrebno naucno istrazivanje?!

Pa, najnormalnija, svakodnevna, uobicajena situacija da zahteva studije, koje su, vrlo verovatno, dobro placene od strane poreskih platisa, to je veoma dobar primer promasenosti danasnje "nauke" koja se (na zalost, prilicno) svela na nivo farme i "big bradera".

Sta je sledece? Naucno istrazivanje da li su seksualno napaljenije plavuse ili crnke? Sta, vec uradjeno? Ekstra!

sone

pre 8 godina

Ja cesto primecujem kako me snimaju i flertuju samnom devojke kad ih vidim u prolazu, koje se drze za ruke sa svojim mocima , tako da to nije nista cudno.

Toreador

pre 8 godina

Problem je kad njegov pogled ne luta prema dekolteu. Sa svojih 30 godina sam preuzeo veliki rizik i u tolikim sam problemima da mi te stvari ne padaju na pamet. Ne mogu da spavam a bas cu da gledam u dekolte. Verujte mi dame, zelite da on gleda u dekolte drugih devojaka.

Cvarkov

pre 8 godina

Ma idi begaj...upredaju po ulicama polugole i sa dekolteima dubine Grand kanjona a onda se zaboga nadju uvredjene jer ih muskarci gledaju. Zarad koje se onda ciljne grupe svlacite moje dame?

Zoran Jovanic

pre 8 godina

Ne radi se o Nasem merkanju, nego o zenskoj golotinji. Da su obucene kao Dame, ne bi tako merkali. Posto su obucene kao cice iz odredjenih kvartova Pariza, naravno da zelimo da odradimo posao cim se ukaze prilika. To sto su one "uvredjene" je njihov problem.

QrCHIbald Zajc

pre 8 godina

Evolutivno programirani... Za svasta bi bilo fino i lako naci ovakav izgovor...
Ok, skretane pogleda je refleksno, "vracanje pogleda" je podvig, ali na zalost (ili srecu) zivimo u civilizaciji...

neutralni felsh

pre 8 godina

@Zeljko: To nam je jasno, a valjda je i tebi jasno da kada to radis u prisustvu svoje devojke ili zene, u njenim ocima ispadas tezak seljak.
(bee, 05. oktobar 2015 21:24)


glabala bi ti svoj dekolte da ti nije seljaka...

Malo drukciji

pre 8 godina

Ja ne gledam u tufje grudi. Ali zato gledam u noge sto one retko primete ... Sta cu, noge su me uvek vise privlacile nego grudi ...

Braknica

pre 8 godina

Svadba. Sedim sa devojkom i nailazi neki baja, 193-194, crna duža kosa, široka ramena, sav našminkan i napuderisan. Kada sam slučajno uhvatio ovu moju kako ga gleda...način na koji ga je gledala, pa došlo je meni da mu priđem i da ga pitam da li bi izašao sa njom.

ja

pre 8 godina

Ima tu jos jedna stvar, a to je koncentracija i drzanje paznje.
Ako mi je partnera dovoljno zanimljiva i dovoljno drzi moju paznju usmerenu ka njoj, moze da prodje i mis sveta, ja je necu ni primetiti, a kamoli pogledati.
Opet ako nije dovoljno zanimljiva, desi mi se da pogledam i u 3 puta ruzniju devojku od nje.

Artemis Foul

pre 8 godina

A što ne naprave obrnuti eksperiment. Neka se tip prošeta sa otvorenim šlicom i polu izbačenom alatkom pa da vidimo koliko bi žena pogledalo.
E, da, to bi onda bio uticaj estrogena.

zagor

pre 8 godina

zijuuuu, pa kamo srece da stvarno mogu da uradim nesto vise nego da gledam :)
salim se. ne kaze se dzabe, daj boze da se svakome obistini ono sto zena misli da on radi, a ne daj boze da mu se obistini ono sto majka misli da mu se desava.
i jos bih samo dodao da ako je nama instinkt da gledamo i njima je da nas klepe po glavudzi, jer je to deo procedure kojom stite sebe i svoju decu sa vama.
zivele razlike medju polovima!
:*

i tako to

pre 8 godina

DinoNYC, 5. oktobar 2015 22:18) #

interesantno i veoma poucno razmisljanje... evo sada po drugi put predlazem donosiocima politickih odluka da razmisle o legalizovanju najstarijeg zanata na svetu... jer ovakve sizofrene situacije nam ne dozvoljavaju da iskoracimo... ama bilo u kom pravcu samo nazad vise NE.

Zena

pre 8 godina

Sve potpisujem iz teksta da to muskarci rade i da zenama smeta ali ne prihvatam pricu o testosteronima i tome slicno. Iako je redovno slusam u formi objasnjenja od mog muskarca. Brate,dokle?

DinoNYC

pre 8 godina

Normalno je gledati u ljepo. Sta, moja zena ako vidi zgodnog muskarca ne smije da gleda u njega jel? To mozda tako fura u vukoje.inama tipa avganistan, ali ne brate u normalnoj drzavi. Osim toga koji bi to odraz nesigurnosti bio sa muskarceve strane da mora samo njega da gleda. Ma ajte.

Isto tako je i sa muskarcima, sa tim sto smo mi muski genetski i evolutivno umrezeni i programirani da gledamo dobro zensko. E sad, jel to znaci da ne zelimo svoju zenu? Ne, naravno da ne. Gledamo jer je dobra zenska. Pa ako sam u vezi ili braku pa nisam imao operaciju tipa lobotomije pa da ne smijem u nista drugo samo u nju/svoju zenu ili djevojku da gledam.

Moze on/ona da gleda samo u vas (supruga/suprugu) a kad niste skupa da pravi scene kao iz filma Kaliigula sa nekim drugim/drugom. Ili jedno drugom vjerujete ili ne.

Naravno, stvar je postovanja da kad se pogleda da je to onako "ovlas" usput, i bez nekih neprijatnosti prije svega za svog partnera a onda i za osobu koja je izazvala paznju.

Neka ljudska bica su jednostavno stvarno ljepa (musko ili zensko) i pogledati ih je nekad kao da pogledate neku divnu skulpturu ili nesto jednostavno ljepo.

E sad, to je opet drugo od silikona, minica do pi.ke, nabildanih tipova kukastoga nosa, itd. Ovo potonje je seljastvo i prostakluk i apel na najnize strasti. Nikad nisam takve zene gledao, ni kad sam bio momak, ni sad u svojoj 41-voj i u braku 15 godina.

dzigi

pre 8 godina

Okrenuti se za dobrim kolima ili ženom - nama je isto. Ne znači da se ne bismo provozali ali u realnosti - samo refleksno okrećemo vratove, bez panike.

Trovach

pre 8 godina

@Zena...Zasto bi to zenama trebalo da smeta? Ako se "namontiraju" tako da privlace poglede, pitanje je cije poglede zele da privuku. Licno volim prirodnu lepotu. Ko voli silikone bez mozga, moze relativno jeftino da kupi lutku na naduvavanje.

Ivan

pre 8 godina

Kao muškarac mogu reći sledeće; Takvi pogledi su u 90% bez kontrole - refleksni - biološki i ne znače apsolutno ništa. Ko hoće neka veruje, ko neće neka se malo informiše iz oblasti opšte medicine, psihologije i biologije.

mimi

pre 8 godina

jedno je da primeti, jedno da se okrece za drudom zenom. primetim i ja, i ne smeta mi, dok bi ovo drugo dosta govorilo o mom partneru. pa mozda i mene neko primeti :)

Zoran Jovanic

pre 8 godina

Ne radi se o Nasem merkanju, nego o zenskoj golotinji. Da su obucene kao Dame, ne bi tako merkali. Posto su obucene kao cice iz odredjenih kvartova Pariza, naravno da zelimo da odradimo posao cim se ukaze prilika. To sto su one "uvredjene" je njihov problem.

neutralni felsh

pre 8 godina

@Zeljko: To nam je jasno, a valjda je i tebi jasno da kada to radis u prisustvu svoje devojke ili zene, u njenim ocima ispadas tezak seljak.
(bee, 05. oktobar 2015 21:24)


glabala bi ti svoj dekolte da ti nije seljaka...

sone

pre 8 godina

Ja cesto primecujem kako me snimaju i flertuju samnom devojke kad ih vidim u prolazu, koje se drze za ruke sa svojim mocima , tako da to nije nista cudno.

Cvarkov

pre 8 godina

Ma idi begaj...upredaju po ulicama polugole i sa dekolteima dubine Grand kanjona a onda se zaboga nadju uvredjene jer ih muskarci gledaju. Zarad koje se onda ciljne grupe svlacite moje dame?

ne0

pre 8 godina

interesantne su žene koje se ljute na instinktivnu reakciju, pa čak i ova znanstvenica iz članka. što je već rekao jedan komentator, ti pogledi su čisti instinkt, to uopće nije svjesna radnja. svjesna radnja postane tek kad skužiš da gledaš. i onda se nadaš da tebe nije skužila tvoja žena ni ona prema kojoj si zavirio. jedino da mi staviš ular, drugačije ih ne mogu spriječiti. inače - 6 godina braka, pogleda toliko da im se ne zna broja, a nijedna prevara. toliko.

ja

pre 8 godina

Ima tu jos jedna stvar, a to je koncentracija i drzanje paznje.
Ako mi je partnera dovoljno zanimljiva i dovoljno drzi moju paznju usmerenu ka njoj, moze da prodje i mis sveta, ja je necu ni primetiti, a kamoli pogledati.
Opet ako nije dovoljno zanimljiva, desi mi se da pogledam i u 3 puta ruzniju devojku od nje.

Toreador

pre 8 godina

Problem je kad njegov pogled ne luta prema dekolteu. Sa svojih 30 godina sam preuzeo veliki rizik i u tolikim sam problemima da mi te stvari ne padaju na pamet. Ne mogu da spavam a bas cu da gledam u dekolte. Verujte mi dame, zelite da on gleda u dekolte drugih devojaka.

pari oci

pre 8 godina

Sto puta mi se desavalo da moju devojku dok setamo pogledaju drugi muskarci, a bogami i zene. I sta sad- da skacem na svakog ko je pogleda. Dok znam da je samo moja - od gledanja nema selameta.

i tako to

pre 8 godina

DinoNYC, 5. oktobar 2015 22:18) #

interesantno i veoma poucno razmisljanje... evo sada po drugi put predlazem donosiocima politickih odluka da razmisle o legalizovanju najstarijeg zanata na svetu... jer ovakve sizofrene situacije nam ne dozvoljavaju da iskoracimo... ama bilo u kom pravcu samo nazad vise NE.

milan

pre 8 godina

sta prvo gledas kad vidis zgodno zensko?
prvo gledam gleda li me zena
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tataozo, 5. oktobar 2015 21:15)

care, bravo za komentar. slatko sam se ismejao.

Bojan

pre 8 godina

Potvrdjujem da merkanje nije voljna reakcija. Nedavno sam sluzbeno sedeo sa damom koja ima bujan dekolte i prosto mi je bilo smesno kada sam uhvatio sebe nekoliko puta kako mi pogled sklizi sa lica na dole a da u stvari ne kontrolisem gde mi oci idu.

Malo drukciji

pre 8 godina

Ja ne gledam u tufje grudi. Ali zato gledam u noge sto one retko primete ... Sta cu, noge su me uvek vise privlacile nego grudi ...

NikNik

pre 8 godina

Gledam i kad sam s ženom i kad sam bez nje, ali diskretno naravno. Gledaju i one mene. Gleda i moja žena zgodne frajere... a i oni startuju nju kad god nije sa mnom. Od ljubomore veće bolesti nema, tako da gledajte i uživajte.

Kalindi

pre 8 godina

Kao i sve ostalo, ima gledanja i "gledanja" (zveranja). Prvo je normalno za sve, dok je drugo prostakluk. Kad gleda neki takav u mene, ja se zagledam u njegovu devojku onim flertujucim pogledom ;) pa neka razmislja, a devojka mi se osmehne.

ingwer

pre 8 godina

Ja nemam nista protiv da on gleda ako ne pravi frku sto ja gledam. Ali mi se to nikad nije desilo. Ili ni ne gleda a ne gleda ni da li ja gledam; ili blene, a ako ja pogledam, oči bi da mi izvadi.

Vetrobran Friziderovic

pre 8 godina

I, za OVO je bilo potrebno naucno istrazivanje?!

Pa, najnormalnija, svakodnevna, uobicajena situacija da zahteva studije, koje su, vrlo verovatno, dobro placene od strane poreskih platisa, to je veoma dobar primer promasenosti danasnje "nauke" koja se (na zalost, prilicno) svela na nivo farme i "big bradera".

Sta je sledece? Naucno istrazivanje da li su seksualno napaljenije plavuse ili crnke? Sta, vec uradjeno? Ekstra!

Asparagus

pre 8 godina

Pa, sta rekoste, zene nisu estete?! Muskarci ne vide detalje tako ostro kao zene, pa nemojte, molim vas, sa tom pricom, vredja inteligenciju. Ono sto odlikuje zene jeste zrelost i privrzenost partneru. I cak i da pogledaju drugog,rade to tako diskretno da muskarci to ne bi ni znali. Po vasoj prici,muskarci su robovi testosterona,dakle na nivou primata,i ne znam,slažete li se vi muskarci sa takvom uvredom?

VladimirR.

pre 8 godina

To što pogledamo u 'izlog ne znači da bi ušli da kupimo'. Eventualno bi opipali da se informišemo i o materijalu. Više od četiri decenije volim i sve što uz to ide činim sa mojom dragom. I naravno, registrujem sve iole interesantno suprotnog pola. Primetio sam da što više šaram pogledom, to sam zadovoljniji mojom izabranicom. Da li je do toga što vreme čini svoje i cementira vezu ili je neka viša sila, pojma nemam.

QrCHIbald Zajc

pre 8 godina

Evolutivno programirani... Za svasta bi bilo fino i lako naci ovakav izgovor...
Ok, skretane pogleda je refleksno, "vracanje pogleda" je podvig, ali na zalost (ili srecu) zivimo u civilizaciji...

dobar savet

pre 8 godina

Pročitao sam nedavno na netu savet udatim ženama: Kad idete sa mužem u šetnju, idite jedan korak ispred njega i isplazite se svakom muškarcu koji naiđe. Svi će se okrenuti pomislivši "koja je ova lujka?" a vaš muž će misliti da ste još uvek dobra ženska!

Artemis Foul

pre 8 godina

A što ne naprave obrnuti eksperiment. Neka se tip prošeta sa otvorenim šlicom i polu izbačenom alatkom pa da vidimo koliko bi žena pogledalo.
E, da, to bi onda bio uticaj estrogena.

zagor

pre 8 godina

zijuuuu, pa kamo srece da stvarno mogu da uradim nesto vise nego da gledam :)
salim se. ne kaze se dzabe, daj boze da se svakome obistini ono sto zena misli da on radi, a ne daj boze da mu se obistini ono sto majka misli da mu se desava.
i jos bih samo dodao da ako je nama instinkt da gledamo i njima je da nas klepe po glavudzi, jer je to deo procedure kojom stite sebe i svoju decu sa vama.
zivele razlike medju polovima!
:*

Braknica

pre 8 godina

Svadba. Sedim sa devojkom i nailazi neki baja, 193-194, crna duža kosa, široka ramena, sav našminkan i napuderisan. Kada sam slučajno uhvatio ovu moju kako ga gleda...način na koji ga je gledala, pa došlo je meni da mu priđem i da ga pitam da li bi izašao sa njom.