Nedelja, 04.10.2015.

12:03

Šabić: Računi Infostana su skandal

"Infostan" mora da otkloni nepravilnosti u računima građana u koje su uneti iznosi za osiguranje domaćinstava, jer to nije obaveza građana, kaže Rodoljub Šabić.

Izvor: Beta

Šabiæ: Raèuni Infostana su skandal IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Danga

pre 8 godina

Ovo je poslovni propust neshvatljivih razmera i sasvim sigurno jeste skandalozno.

Nepotizam umesto konkursa = brljotina za brljotinom u nizu

I biće toga još....

Botovi

pre 8 godina

Zaista zapanjujuc odnos pluseva i minusa na nekim sasvim legitimnim i logicnim komentarima. Da li su botovi svesni da brane prevarantski odnos javnih preduzeca prema gradjanima i da to nikako ne moze da doprinese ugledu njihove Partije... malo su se unervozili i pogubili, da li je to konacno pocetak kraja?

Nikola

pre 8 godina

Cinjenica je da je ovo skroz korektna ponuda, za 200 din komplet osiguranje stana na mesecnom nivou. E sad da li je moglo drugacije uz neku saglasnost ili ne ne znam, ali cinjenica je da 200 din za komplet uslugu osiguranja i jednostavan nacin uplate zaista nije lose i nije nikakva kradja.

ja

pre 8 godina

A što plaćamo eko zaštitu a sistematska deratizacija nije uradjena već dve godine? Ili kad se pojave bubašvabe ili mravi zoveš sam firmu za DDD i plaćas ponovo? I ko će sad da mi vrati tih 200 dinara kad sam već platila?

Dejan

pre 8 godina

U normalnim zemljama, u majmanju ruku, ovo se naziva pljačka ili pokušaj pljačke. U normalnim zemljama za ovo delo javni tužilac podiže optužnicu. U mormalnim zemljama se za ovo sudi. U Srbiji, gradonačelnik kaže: "Obrišite tu stavku s računa" i sve je ok...
Ovo je uvreda za zdrav razum

Nane

pre 8 godina

Da...a zašto se do sada ćutalo o tome? Godinama se plaćalo Dunav osigiranje i niko reč nije rekao. I sad konkurencija preuzela i odmah se diže prašina!??

Miki

pre 8 godina

Gradjani razmislite kada bude isli na nepotrebne vanredne izbore da li ce dati ovoj gradskoj vlasti glas, setite se neobavestavanja o poskupljenju centralno grejanja (tek kada smo dobili racune smo videlu uvecanu tu stavku), enormno uvecanih poreza na imovinu , setimo se najave pravednije placanja gradskog prevoza (bilo je price da nije fer da platiti 72 dinara za 1,2 stanice i da se vozite 10 tak kilometra, i sta smo dobli umesto toga poskupljenje karata sa 73 na 89 dinara kada je cena nafte padala drasticno, a cena struje se nije menjala a sada dobismo i komplikovane 4 zone u drugom pokusaju reforme ), setimo se ovog osiguranej nametnugno u stavku racuna Infostana .

Redovni platisa Infostana

pre 8 godina

Ela,

Da vas podsetimo da mnogi gradjani preko uplatnica Infostana decenijama placaju stavku odrzavanje zgrade Gradskom stambenom a u tu stavku spada odrzavanje fasade, krova, zajednickih elektrinh uredjaja, a da za svo to vreme stambeno na mnogima nije uradili nista na te 3 stavke, nego cekaju da se sve raspadne, pa da onda predloze neku milionsku investiciju poprakve krova, fasada... koja se moze platiti u 24 rate i da popravku placaju vlasnici stanova mimo racuna Infostana i te stavke a da stambeno skoro nista ne ucestvuje u tim radovima , iako su gradjani placali deceniam tu stavku.

gepard

pre 8 godina

Sto se tice rts pretplate,nadležni treba da utvrde,1- ko poseduje tv prijemnik(a ne svima bez razlike da salju račune ) 2- skremblovati 1.i 2. kanal rts,pa ko hoće da ih gleda, neka ih i plaća?

n

pre 8 godina

@Sonja
Pretplata za RTS kreće od 1. januara, kao u novembru će (ako budu, možda i neće jer su izbori tek u aprilu)povećati plate i penzije za neku siću (to su planirali da oraspolože ljude, ali ne znam kako će se stvari dovijati jer je sve izvesnije da u januaru izbora neće biti). Tako da koliko povećaju(ako povećaju) uzeće za rts pretplatu. Ovo sa infostanom je velika prevara, jer dobro znate da je to oslobođeno takse ali sada će vas u pošti terati da popunite opštu uplatnicu jer ovu prepravljenu neće da prime (ili platite osiguranje ili popunite opštu uplatnicu) i naplatiće vam 35 dinara taksu (pomnožite sa brojem domaćinstava u BG-u, nisu male pare). Krađa kako god da gledate. Da je normalna država direktor bi leteo sa te pozicije, i morali bi da šalju nove račune, ali mislim da će sve to da zataškaju jer se vidi po reakciji botova da to opisju kao sitnu grešku. Oni koji pitaju koje osigruanje je u pitanju Đenerali i treba novinari da ispitaju veze vlasnika sa strankama na vlasti.

lackyluke

pre 8 godina

Sabic cesto koristi neadkvatne reci kada opisuje neku nepravilnost. Na to sam ga upozorio na twiteru reci kao sto su: uzas, ludnica, sramota, skandal isl podescaju me na naslovne strane tabloida gde ima jos toga npr. izgoresmo, propadosomo, potpop isl. Naravno da je Infostan napravio gresku, ali i Dunav osiguranje je to isto uradio a Sabic nije reagovao. Sinisa mali je reagovao pre Sabica, i nalozio da se to izbrise sa racuna. Za Sabica to je normalna reakcija gradonacelnika, za mene je to super reakcija , jer to jos ne dozivesmo od nekog zvanicnog drzavnog predstavnika. A Sabicu da kazem sta je pravi skandal : neplacanje poreza taxista, neplacanje poreza izadavaoca stanova , neplacanje adekvatnog poreza advokata, nemoc drzave da se izbori sa navijackim grupama i privatizuje klubove.
(Velja, 4. oktobar 2015 15:45) # Link komentara


hahaha....ovo je stvarno rebus za botove.

zoran

pre 8 godina

Infostan to radi vec 10 i vise godina. Pare idu Dunavu da bi razni drzavni funkcionercici mogli kasnije da izmuzaju pare. I to nije nikakva tajna. Pa svi placamo taj Infostan. Sto si ti sada zapenio. Gde god se okrenes drzava te potkrada. Sta bi sa porezom? Malo ce i ovo da trljaju i onda sve po starom. Takav smo narod i tako nam i treba.

sami ste se pokazali

pre 8 godina

Ha HAAAA ,,
BOTOVI se javljaju i pisu kako je to greska , desilo se, i lupaju
sami sebi pluseve .....
Kao dede umazano dzemom kada laze mamu da
nije ulazilo u spajz.
Sada je jasno ko je SMISLIO OVU ORGANIZOVANU PLJACKU.

DRZTE LOPOVA

Da sam na vlasti zidao bih Zatvor na vodi !

pre 8 godina

@stevopavlovic
"Propusta i gresaka uvek je bilo i bice"

Danas na buvljaku, u guzvi, jedan covek pokusao je da propusti i pogresi moj novcanik iz mog zadnjeg dzepa, ali sam, na srecu, primetio na vreme !
(

ajde

pre 8 godina

Kada RAZBOJNIK udje u banku, ruke drzi u dzepu, i kaze :
U depu drzim revolver , DAJTE PARE .
I naidje obezbedjenje , a razbojnik pobegne,
IZVRSENO JE KRIVICNO DELO PLJACKE U POKUSAJU.

Kada se vise ovakvih pljackasa DOGOVARA i NAPRAVI PLAN,
da uradi ovako nesto

TO SE ZOVE ORGANIZOVANA KRIMINALNA GRUPA.

Ros Geler

pre 8 godina

Gospodine Šabiću, skandal je to što se u Vojvodini vlast veštački održava na aparatima već 3 godine, a Infostan je propust koji će svakako biti ispravljen. Naravno uz odgovornost onih koji su takav propust načinili i dozvolili. (Marija, 04. oktobar 2015 12:49)
Draga Marija, promasili ste temu. Pozdrav.

Nekada se i kradja kola nazivala pozajmljivanje !

pre 8 godina

@Velja
"Naravno da je Infostan napravio gresku"

Kakva greska ? To je lopovluk ! Kradja nije greska nego je kradja !

Max

pre 8 godina

Gospodine Šabiću mnogo toga u ovoj našoj Srbiji je skandalozno, a znadete li da taj isti INFOSTAN također preklapa naše uplate sa uplatama starijim od godinu dana da bi sakrio svoj nerad i javašluk, tako ako ste uplatili za ovaj August a njima se pojavi dug da niste platili pre više od godinu dana ONI ga jednostavno zatvore sa tom uplatom a vi ostajete dužni za ovaj August a da toga niste ni svesni!Rade kako hoće i što hoće, to je naša Država.

VladimirUE

pre 8 godina

Posto niko od politicki postavljenih funkcionera nema morala ni trunku ne moze se ocekivati da podnesu ostavke ili da ih smene oni koji su ih postavili. Zato ce odgovornost da snose pred NARODOM na izborima.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

A sta je sa pretplatom za RTS?!
(Sonja, 04. oktobar 2015 12:50)

Ne mešaj babe i žabe!

Taksu za tv je uvela Skupština, na predlog Vlade naravno, ločev od 1.1.16.god., iako je sns obećavao ukidanje te "pretplate", ali ne ograničeno kako je uradio!

G-din Šabić je u pravu, kao i uvek, ovo što radi direktor "Infostana" jeste skandalozno i najmanja sankcija bi morala biti smena, sa preispitivanjem koliko je para dobio za "uslugu"!

RistaAlfista

pre 8 godina

Skandal je arogantnost. bezobrazluk I ponasanje izvrsitelja, nacin na koji dobijaju predmete (setimo se EDB I njihovog favorite koji je dobio 6000 predmeta, po 6000 za rad izvrsitelja...). E od toga nas stiti, a ne od ovih sitnica kojima pravdas postojanje I trosis budzetske parice... Nismo svi budale.

Marko

pre 8 godina

Nažalost, kod nas praksa osiguravanja stana, kuća nije zaživala i po tome smo verovatno na poslednjem mestu u Evropi. I ideja da se građanima to ponudi preko računa za infostan jeste odlična, ali je napravljen propust što se prethodno nije tražila saglasnost vlasnika. I sada se daje mogućnost otkaza usluge, ali je to dodatno maltretiranje građana. To treba hitno ispraviti.

pitanje

pre 8 godina

Hocete da kazete (a i po komentarima vidim)
da ovi enormno naduvani uzasno veliki racuni koji su nemoguci za placanje
nisu skandal?!?!?!
vec reagujete na ovu dodatu stavku?!?!?!

Ahhaha

pre 8 godina

Postojanje Infostana kao bastine komunisticke drzave gde su zaposlavani partijski kadrovi je skandal. Pustite vodovodu i toplanama da sami naplacuju svoje usluge. Gledajuci Infostan neki su se dosetili pa napravili BUS PLUS.

zdravko

pre 8 godina

Gradjanska neposlusnost je jedini vid borbe protiv tiranije nepismenih plagijatora ,keramicara,megatrendasa na drzavnim jaslama,botova,krezavih intelektualaca...

srdjan trajkovic

pre 8 godina

a tek sto na istu intevenciju dolaze po vise puta i svaki put naplate kontu zgrade.
obaska sto su im usluge bar.duplo skuplje od privatnika

Velja

pre 8 godina

Sabic cesto koristi neadkvatne reci kada opisuje neku nepravilnost. Na to sam ga upozorio na twiteru reci kao sto su: uzas, ludnica, sramota, skandal isl podescaju me na naslovne strane tabloida gde ima jos toga npr. izgoresmo, propadosomo, potpop isl. Naravno da je Infostan napravio gresku, ali i Dunav osiguranje je to isto uradio a Sabic nije reagovao. Sinisa mali je reagovao pre Sabica, i nalozio da se to izbrise sa racuna. Za Sabica to je normalna reakcija gradonacelnika, za mene je to super reakcija , jer to jos ne dozivesmo od nekog zvanicnog drzavnog predstavnika. A Sabicu da kazem sta je pravi skandal : neplacanje poreza taxista, neplacanje poreza izadavaoca stanova , neplacanje adekvatnog poreza advokata, nemoc drzave da se izbori sa navijackim grupama i privatizuje klubove.

dassa

pre 8 godina

Gradjani treba da izaberu da li ce da im budu osigurana domacinstva ili stanovi, po meni je bolje da uz racun uz minimalne troskove imamo osiguranje.

Dragana Ciric

pre 8 godina

Svaka čast na primedbi . Redovno plaćam racune i svaki dinar je bitan. Šta da radimo za racune za vodu ne popravljaju vodomere nema delova???Isto niko ne cisti djubre ulice godinama nisam ih videla . Do duse odnose djubre i to . Priznajem kradu delova od skladista za djubrivo koje je bilo okej.Infostan uspostavlja racune pošten gradjanin placa .Pas laje vozovi prolaze i to je život.

Marija

pre 8 godina

Gospodine Šabiću, skandal je to što se u Vojvodini vlast veštački održava na aparatima već 3 godine, a Infostan je propust koji će svakako biti ispravljen. Naravno uz odgovornost onih koji su takav propust načinili i dozvolili.

Milena

pre 8 godina

Puna podrška i veliko poštovanje. G-din Šabić je jedan od retkih ljudi na funkciji za koje se bez dileme može reći ono "pravi čovek na pravom mestu".

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

Posle ovoga pouka i poruka svim gradjanima je da pazljivo citaju sve svoje racune i da ne placaju po inerciji. bice ovakvih ispada jos .

Marija

pre 8 godina

Gospodine Šabiću, skandal je to što se u Vojvodini vlast veštački održava na aparatima već 3 godine, a Infostan je propust koji će svakako biti ispravljen. Naravno uz odgovornost onih koji su takav propust načinili i dozvolili.

Milena

pre 8 godina

Puna podrška i veliko poštovanje. G-din Šabić je jedan od retkih ljudi na funkciji za koje se bez dileme može reći ono "pravi čovek na pravom mestu".

zdravko

pre 8 godina

Gradjanska neposlusnost je jedini vid borbe protiv tiranije nepismenih plagijatora ,keramicara,megatrendasa na drzavnim jaslama,botova,krezavih intelektualaca...

ajde

pre 8 godina

Kada RAZBOJNIK udje u banku, ruke drzi u dzepu, i kaze :
U depu drzim revolver , DAJTE PARE .
I naidje obezbedjenje , a razbojnik pobegne,
IZVRSENO JE KRIVICNO DELO PLJACKE U POKUSAJU.

Kada se vise ovakvih pljackasa DOGOVARA i NAPRAVI PLAN,
da uradi ovako nesto

TO SE ZOVE ORGANIZOVANA KRIMINALNA GRUPA.

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

Posle ovoga pouka i poruka svim gradjanima je da pazljivo citaju sve svoje racune i da ne placaju po inerciji. bice ovakvih ispada jos .

dassa

pre 8 godina

Gradjani treba da izaberu da li ce da im budu osigurana domacinstva ili stanovi, po meni je bolje da uz racun uz minimalne troskove imamo osiguranje.

Velja

pre 8 godina

Sabic cesto koristi neadkvatne reci kada opisuje neku nepravilnost. Na to sam ga upozorio na twiteru reci kao sto su: uzas, ludnica, sramota, skandal isl podescaju me na naslovne strane tabloida gde ima jos toga npr. izgoresmo, propadosomo, potpop isl. Naravno da je Infostan napravio gresku, ali i Dunav osiguranje je to isto uradio a Sabic nije reagovao. Sinisa mali je reagovao pre Sabica, i nalozio da se to izbrise sa racuna. Za Sabica to je normalna reakcija gradonacelnika, za mene je to super reakcija , jer to jos ne dozivesmo od nekog zvanicnog drzavnog predstavnika. A Sabicu da kazem sta je pravi skandal : neplacanje poreza taxista, neplacanje poreza izadavaoca stanova , neplacanje adekvatnog poreza advokata, nemoc drzave da se izbori sa navijackim grupama i privatizuje klubove.

Dejan

pre 8 godina

U normalnim zemljama, u majmanju ruku, ovo se naziva pljačka ili pokušaj pljačke. U normalnim zemljama za ovo delo javni tužilac podiže optužnicu. U mormalnim zemljama se za ovo sudi. U Srbiji, gradonačelnik kaže: "Obrišite tu stavku s računa" i sve je ok...
Ovo je uvreda za zdrav razum

Nekada se i kradja kola nazivala pozajmljivanje !

pre 8 godina

@Velja
"Naravno da je Infostan napravio gresku"

Kakva greska ? To je lopovluk ! Kradja nije greska nego je kradja !

Botovi

pre 8 godina

Zaista zapanjujuc odnos pluseva i minusa na nekim sasvim legitimnim i logicnim komentarima. Da li su botovi svesni da brane prevarantski odnos javnih preduzeca prema gradjanima i da to nikako ne moze da doprinese ugledu njihove Partije... malo su se unervozili i pogubili, da li je to konacno pocetak kraja?

Miki

pre 8 godina

Gradjani razmislite kada bude isli na nepotrebne vanredne izbore da li ce dati ovoj gradskoj vlasti glas, setite se neobavestavanja o poskupljenju centralno grejanja (tek kada smo dobili racune smo videlu uvecanu tu stavku), enormno uvecanih poreza na imovinu , setimo se najave pravednije placanja gradskog prevoza (bilo je price da nije fer da platiti 72 dinara za 1,2 stanice i da se vozite 10 tak kilometra, i sta smo dobli umesto toga poskupljenje karata sa 73 na 89 dinara kada je cena nafte padala drasticno, a cena struje se nije menjala a sada dobismo i komplikovane 4 zone u drugom pokusaju reforme ), setimo se ovog osiguranej nametnugno u stavku racuna Infostana .

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

A sta je sa pretplatom za RTS?!
(Sonja, 04. oktobar 2015 12:50)

Ne mešaj babe i žabe!

Taksu za tv je uvela Skupština, na predlog Vlade naravno, ločev od 1.1.16.god., iako je sns obećavao ukidanje te "pretplate", ali ne ograničeno kako je uradio!

G-din Šabić je u pravu, kao i uvek, ovo što radi direktor "Infostana" jeste skandalozno i najmanja sankcija bi morala biti smena, sa preispitivanjem koliko je para dobio za "uslugu"!

Redovni platisa Infostana

pre 8 godina

Ela,

Da vas podsetimo da mnogi gradjani preko uplatnica Infostana decenijama placaju stavku odrzavanje zgrade Gradskom stambenom a u tu stavku spada odrzavanje fasade, krova, zajednickih elektrinh uredjaja, a da za svo to vreme stambeno na mnogima nije uradili nista na te 3 stavke, nego cekaju da se sve raspadne, pa da onda predloze neku milionsku investiciju poprakve krova, fasada... koja se moze platiti u 24 rate i da popravku placaju vlasnici stanova mimo racuna Infostana i te stavke a da stambeno skoro nista ne ucestvuje u tim radovima , iako su gradjani placali deceniam tu stavku.

sami ste se pokazali

pre 8 godina

Ha HAAAA ,,
BOTOVI se javljaju i pisu kako je to greska , desilo se, i lupaju
sami sebi pluseve .....
Kao dede umazano dzemom kada laze mamu da
nije ulazilo u spajz.
Sada je jasno ko je SMISLIO OVU ORGANIZOVANU PLJACKU.

DRZTE LOPOVA

Da sam na vlasti zidao bih Zatvor na vodi !

pre 8 godina

@stevopavlovic
"Propusta i gresaka uvek je bilo i bice"

Danas na buvljaku, u guzvi, jedan covek pokusao je da propusti i pogresi moj novcanik iz mog zadnjeg dzepa, ali sam, na srecu, primetio na vreme !
(

Ros Geler

pre 8 godina

Gospodine Šabiću, skandal je to što se u Vojvodini vlast veštački održava na aparatima već 3 godine, a Infostan je propust koji će svakako biti ispravljen. Naravno uz odgovornost onih koji su takav propust načinili i dozvolili. (Marija, 04. oktobar 2015 12:49)
Draga Marija, promasili ste temu. Pozdrav.

gepard

pre 8 godina

Sto se tice rts pretplate,nadležni treba da utvrde,1- ko poseduje tv prijemnik(a ne svima bez razlike da salju račune ) 2- skremblovati 1.i 2. kanal rts,pa ko hoće da ih gleda, neka ih i plaća?

VladimirUE

pre 8 godina

Posto niko od politicki postavljenih funkcionera nema morala ni trunku ne moze se ocekivati da podnesu ostavke ili da ih smene oni koji su ih postavili. Zato ce odgovornost da snose pred NARODOM na izborima.

n

pre 8 godina

@Sonja
Pretplata za RTS kreće od 1. januara, kao u novembru će (ako budu, možda i neće jer su izbori tek u aprilu)povećati plate i penzije za neku siću (to su planirali da oraspolože ljude, ali ne znam kako će se stvari dovijati jer je sve izvesnije da u januaru izbora neće biti). Tako da koliko povećaju(ako povećaju) uzeće za rts pretplatu. Ovo sa infostanom je velika prevara, jer dobro znate da je to oslobođeno takse ali sada će vas u pošti terati da popunite opštu uplatnicu jer ovu prepravljenu neće da prime (ili platite osiguranje ili popunite opštu uplatnicu) i naplatiće vam 35 dinara taksu (pomnožite sa brojem domaćinstava u BG-u, nisu male pare). Krađa kako god da gledate. Da je normalna država direktor bi leteo sa te pozicije, i morali bi da šalju nove račune, ali mislim da će sve to da zataškaju jer se vidi po reakciji botova da to opisju kao sitnu grešku. Oni koji pitaju koje osigruanje je u pitanju Đenerali i treba novinari da ispitaju veze vlasnika sa strankama na vlasti.

Ahhaha

pre 8 godina

Postojanje Infostana kao bastine komunisticke drzave gde su zaposlavani partijski kadrovi je skandal. Pustite vodovodu i toplanama da sami naplacuju svoje usluge. Gledajuci Infostan neki su se dosetili pa napravili BUS PLUS.

lackyluke

pre 8 godina

Sabic cesto koristi neadkvatne reci kada opisuje neku nepravilnost. Na to sam ga upozorio na twiteru reci kao sto su: uzas, ludnica, sramota, skandal isl podescaju me na naslovne strane tabloida gde ima jos toga npr. izgoresmo, propadosomo, potpop isl. Naravno da je Infostan napravio gresku, ali i Dunav osiguranje je to isto uradio a Sabic nije reagovao. Sinisa mali je reagovao pre Sabica, i nalozio da se to izbrise sa racuna. Za Sabica to je normalna reakcija gradonacelnika, za mene je to super reakcija , jer to jos ne dozivesmo od nekog zvanicnog drzavnog predstavnika. A Sabicu da kazem sta je pravi skandal : neplacanje poreza taxista, neplacanje poreza izadavaoca stanova , neplacanje adekvatnog poreza advokata, nemoc drzave da se izbori sa navijackim grupama i privatizuje klubove.
(Velja, 4. oktobar 2015 15:45) # Link komentara


hahaha....ovo je stvarno rebus za botove.

pitanje

pre 8 godina

Hocete da kazete (a i po komentarima vidim)
da ovi enormno naduvani uzasno veliki racuni koji su nemoguci za placanje
nisu skandal?!?!?!
vec reagujete na ovu dodatu stavku?!?!?!

ja

pre 8 godina

A što plaćamo eko zaštitu a sistematska deratizacija nije uradjena već dve godine? Ili kad se pojave bubašvabe ili mravi zoveš sam firmu za DDD i plaćas ponovo? I ko će sad da mi vrati tih 200 dinara kad sam već platila?

Max

pre 8 godina

Gospodine Šabiću mnogo toga u ovoj našoj Srbiji je skandalozno, a znadete li da taj isti INFOSTAN također preklapa naše uplate sa uplatama starijim od godinu dana da bi sakrio svoj nerad i javašluk, tako ako ste uplatili za ovaj August a njima se pojavi dug da niste platili pre više od godinu dana ONI ga jednostavno zatvore sa tom uplatom a vi ostajete dužni za ovaj August a da toga niste ni svesni!Rade kako hoće i što hoće, to je naša Država.

Nane

pre 8 godina

Da...a zašto se do sada ćutalo o tome? Godinama se plaćalo Dunav osigiranje i niko reč nije rekao. I sad konkurencija preuzela i odmah se diže prašina!??

Nikola

pre 8 godina

Cinjenica je da je ovo skroz korektna ponuda, za 200 din komplet osiguranje stana na mesecnom nivou. E sad da li je moglo drugacije uz neku saglasnost ili ne ne znam, ali cinjenica je da 200 din za komplet uslugu osiguranja i jednostavan nacin uplate zaista nije lose i nije nikakva kradja.

RistaAlfista

pre 8 godina

Skandal je arogantnost. bezobrazluk I ponasanje izvrsitelja, nacin na koji dobijaju predmete (setimo se EDB I njihovog favorite koji je dobio 6000 predmeta, po 6000 za rad izvrsitelja...). E od toga nas stiti, a ne od ovih sitnica kojima pravdas postojanje I trosis budzetske parice... Nismo svi budale.

srdjan trajkovic

pre 8 godina

a tek sto na istu intevenciju dolaze po vise puta i svaki put naplate kontu zgrade.
obaska sto su im usluge bar.duplo skuplje od privatnika

zoran

pre 8 godina

Infostan to radi vec 10 i vise godina. Pare idu Dunavu da bi razni drzavni funkcionercici mogli kasnije da izmuzaju pare. I to nije nikakva tajna. Pa svi placamo taj Infostan. Sto si ti sada zapenio. Gde god se okrenes drzava te potkrada. Sta bi sa porezom? Malo ce i ovo da trljaju i onda sve po starom. Takav smo narod i tako nam i treba.

Dragana Ciric

pre 8 godina

Svaka čast na primedbi . Redovno plaćam racune i svaki dinar je bitan. Šta da radimo za racune za vodu ne popravljaju vodomere nema delova???Isto niko ne cisti djubre ulice godinama nisam ih videla . Do duse odnose djubre i to . Priznajem kradu delova od skladista za djubrivo koje je bilo okej.Infostan uspostavlja racune pošten gradjanin placa .Pas laje vozovi prolaze i to je život.

Marko

pre 8 godina

Nažalost, kod nas praksa osiguravanja stana, kuća nije zaživala i po tome smo verovatno na poslednjem mestu u Evropi. I ideja da se građanima to ponudi preko računa za infostan jeste odlična, ali je napravljen propust što se prethodno nije tražila saglasnost vlasnika. I sada se daje mogućnost otkaza usluge, ali je to dodatno maltretiranje građana. To treba hitno ispraviti.

Danga

pre 8 godina

Ovo je poslovni propust neshvatljivih razmera i sasvim sigurno jeste skandalozno.

Nepotizam umesto konkursa = brljotina za brljotinom u nizu

I biće toga još....

Marija

pre 8 godina

Gospodine Šabiću, skandal je to što se u Vojvodini vlast veštački održava na aparatima već 3 godine, a Infostan je propust koji će svakako biti ispravljen. Naravno uz odgovornost onih koji su takav propust načinili i dozvolili.

zdravko

pre 8 godina

Gradjanska neposlusnost je jedini vid borbe protiv tiranije nepismenih plagijatora ,keramicara,megatrendasa na drzavnim jaslama,botova,krezavih intelektualaca...

Velja

pre 8 godina

Sabic cesto koristi neadkvatne reci kada opisuje neku nepravilnost. Na to sam ga upozorio na twiteru reci kao sto su: uzas, ludnica, sramota, skandal isl podescaju me na naslovne strane tabloida gde ima jos toga npr. izgoresmo, propadosomo, potpop isl. Naravno da je Infostan napravio gresku, ali i Dunav osiguranje je to isto uradio a Sabic nije reagovao. Sinisa mali je reagovao pre Sabica, i nalozio da se to izbrise sa racuna. Za Sabica to je normalna reakcija gradonacelnika, za mene je to super reakcija , jer to jos ne dozivesmo od nekog zvanicnog drzavnog predstavnika. A Sabicu da kazem sta je pravi skandal : neplacanje poreza taxista, neplacanje poreza izadavaoca stanova , neplacanje adekvatnog poreza advokata, nemoc drzave da se izbori sa navijackim grupama i privatizuje klubove.

Milena

pre 8 godina

Puna podrška i veliko poštovanje. G-din Šabić je jedan od retkih ljudi na funkciji za koje se bez dileme može reći ono "pravi čovek na pravom mestu".

dassa

pre 8 godina

Gradjani treba da izaberu da li ce da im budu osigurana domacinstva ili stanovi, po meni je bolje da uz racun uz minimalne troskove imamo osiguranje.

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

Posle ovoga pouka i poruka svim gradjanima je da pazljivo citaju sve svoje racune i da ne placaju po inerciji. bice ovakvih ispada jos .

Nikola

pre 8 godina

Cinjenica je da je ovo skroz korektna ponuda, za 200 din komplet osiguranje stana na mesecnom nivou. E sad da li je moglo drugacije uz neku saglasnost ili ne ne znam, ali cinjenica je da 200 din za komplet uslugu osiguranja i jednostavan nacin uplate zaista nije lose i nije nikakva kradja.

Ros Geler

pre 8 godina

Gospodine Šabiću, skandal je to što se u Vojvodini vlast veštački održava na aparatima već 3 godine, a Infostan je propust koji će svakako biti ispravljen. Naravno uz odgovornost onih koji su takav propust načinili i dozvolili. (Marija, 04. oktobar 2015 12:49)
Draga Marija, promasili ste temu. Pozdrav.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

A sta je sa pretplatom za RTS?!
(Sonja, 04. oktobar 2015 12:50)

Ne mešaj babe i žabe!

Taksu za tv je uvela Skupština, na predlog Vlade naravno, ločev od 1.1.16.god., iako je sns obećavao ukidanje te "pretplate", ali ne ograničeno kako je uradio!

G-din Šabić je u pravu, kao i uvek, ovo što radi direktor "Infostana" jeste skandalozno i najmanja sankcija bi morala biti smena, sa preispitivanjem koliko je para dobio za "uslugu"!

ajde

pre 8 godina

Kada RAZBOJNIK udje u banku, ruke drzi u dzepu, i kaze :
U depu drzim revolver , DAJTE PARE .
I naidje obezbedjenje , a razbojnik pobegne,
IZVRSENO JE KRIVICNO DELO PLJACKE U POKUSAJU.

Kada se vise ovakvih pljackasa DOGOVARA i NAPRAVI PLAN,
da uradi ovako nesto

TO SE ZOVE ORGANIZOVANA KRIMINALNA GRUPA.

VladimirUE

pre 8 godina

Posto niko od politicki postavljenih funkcionera nema morala ni trunku ne moze se ocekivati da podnesu ostavke ili da ih smene oni koji su ih postavili. Zato ce odgovornost da snose pred NARODOM na izborima.

Dragana Ciric

pre 8 godina

Svaka čast na primedbi . Redovno plaćam racune i svaki dinar je bitan. Šta da radimo za racune za vodu ne popravljaju vodomere nema delova???Isto niko ne cisti djubre ulice godinama nisam ih videla . Do duse odnose djubre i to . Priznajem kradu delova od skladista za djubrivo koje je bilo okej.Infostan uspostavlja racune pošten gradjanin placa .Pas laje vozovi prolaze i to je život.

srdjan trajkovic

pre 8 godina

a tek sto na istu intevenciju dolaze po vise puta i svaki put naplate kontu zgrade.
obaska sto su im usluge bar.duplo skuplje od privatnika

Max

pre 8 godina

Gospodine Šabiću mnogo toga u ovoj našoj Srbiji je skandalozno, a znadete li da taj isti INFOSTAN također preklapa naše uplate sa uplatama starijim od godinu dana da bi sakrio svoj nerad i javašluk, tako ako ste uplatili za ovaj August a njima se pojavi dug da niste platili pre više od godinu dana ONI ga jednostavno zatvore sa tom uplatom a vi ostajete dužni za ovaj August a da toga niste ni svesni!Rade kako hoće i što hoće, to je naša Država.

Da sam na vlasti zidao bih Zatvor na vodi !

pre 8 godina

@stevopavlovic
"Propusta i gresaka uvek je bilo i bice"

Danas na buvljaku, u guzvi, jedan covek pokusao je da propusti i pogresi moj novcanik iz mog zadnjeg dzepa, ali sam, na srecu, primetio na vreme !
(

lackyluke

pre 8 godina

Sabic cesto koristi neadkvatne reci kada opisuje neku nepravilnost. Na to sam ga upozorio na twiteru reci kao sto su: uzas, ludnica, sramota, skandal isl podescaju me na naslovne strane tabloida gde ima jos toga npr. izgoresmo, propadosomo, potpop isl. Naravno da je Infostan napravio gresku, ali i Dunav osiguranje je to isto uradio a Sabic nije reagovao. Sinisa mali je reagovao pre Sabica, i nalozio da se to izbrise sa racuna. Za Sabica to je normalna reakcija gradonacelnika, za mene je to super reakcija , jer to jos ne dozivesmo od nekog zvanicnog drzavnog predstavnika. A Sabicu da kazem sta je pravi skandal : neplacanje poreza taxista, neplacanje poreza izadavaoca stanova , neplacanje adekvatnog poreza advokata, nemoc drzave da se izbori sa navijackim grupama i privatizuje klubove.
(Velja, 4. oktobar 2015 15:45) # Link komentara


hahaha....ovo je stvarno rebus za botove.

Dejan

pre 8 godina

U normalnim zemljama, u majmanju ruku, ovo se naziva pljačka ili pokušaj pljačke. U normalnim zemljama za ovo delo javni tužilac podiže optužnicu. U mormalnim zemljama se za ovo sudi. U Srbiji, gradonačelnik kaže: "Obrišite tu stavku s računa" i sve je ok...
Ovo je uvreda za zdrav razum

Ahhaha

pre 8 godina

Postojanje Infostana kao bastine komunisticke drzave gde su zaposlavani partijski kadrovi je skandal. Pustite vodovodu i toplanama da sami naplacuju svoje usluge. Gledajuci Infostan neki su se dosetili pa napravili BUS PLUS.

Botovi

pre 8 godina

Zaista zapanjujuc odnos pluseva i minusa na nekim sasvim legitimnim i logicnim komentarima. Da li su botovi svesni da brane prevarantski odnos javnih preduzeca prema gradjanima i da to nikako ne moze da doprinese ugledu njihove Partije... malo su se unervozili i pogubili, da li je to konacno pocetak kraja?

Nekada se i kradja kola nazivala pozajmljivanje !

pre 8 godina

@Velja
"Naravno da je Infostan napravio gresku"

Kakva greska ? To je lopovluk ! Kradja nije greska nego je kradja !

zoran

pre 8 godina

Infostan to radi vec 10 i vise godina. Pare idu Dunavu da bi razni drzavni funkcionercici mogli kasnije da izmuzaju pare. I to nije nikakva tajna. Pa svi placamo taj Infostan. Sto si ti sada zapenio. Gde god se okrenes drzava te potkrada. Sta bi sa porezom? Malo ce i ovo da trljaju i onda sve po starom. Takav smo narod i tako nam i treba.

pitanje

pre 8 godina

Hocete da kazete (a i po komentarima vidim)
da ovi enormno naduvani uzasno veliki racuni koji su nemoguci za placanje
nisu skandal?!?!?!
vec reagujete na ovu dodatu stavku?!?!?!

ja

pre 8 godina

A što plaćamo eko zaštitu a sistematska deratizacija nije uradjena već dve godine? Ili kad se pojave bubašvabe ili mravi zoveš sam firmu za DDD i plaćas ponovo? I ko će sad da mi vrati tih 200 dinara kad sam već platila?

Redovni platisa Infostana

pre 8 godina

Ela,

Da vas podsetimo da mnogi gradjani preko uplatnica Infostana decenijama placaju stavku odrzavanje zgrade Gradskom stambenom a u tu stavku spada odrzavanje fasade, krova, zajednickih elektrinh uredjaja, a da za svo to vreme stambeno na mnogima nije uradili nista na te 3 stavke, nego cekaju da se sve raspadne, pa da onda predloze neku milionsku investiciju poprakve krova, fasada... koja se moze platiti u 24 rate i da popravku placaju vlasnici stanova mimo racuna Infostana i te stavke a da stambeno skoro nista ne ucestvuje u tim radovima , iako su gradjani placali deceniam tu stavku.

sami ste se pokazali

pre 8 godina

Ha HAAAA ,,
BOTOVI se javljaju i pisu kako je to greska , desilo se, i lupaju
sami sebi pluseve .....
Kao dede umazano dzemom kada laze mamu da
nije ulazilo u spajz.
Sada je jasno ko je SMISLIO OVU ORGANIZOVANU PLJACKU.

DRZTE LOPOVA

n

pre 8 godina

@Sonja
Pretplata za RTS kreće od 1. januara, kao u novembru će (ako budu, možda i neće jer su izbori tek u aprilu)povećati plate i penzije za neku siću (to su planirali da oraspolože ljude, ali ne znam kako će se stvari dovijati jer je sve izvesnije da u januaru izbora neće biti). Tako da koliko povećaju(ako povećaju) uzeće za rts pretplatu. Ovo sa infostanom je velika prevara, jer dobro znate da je to oslobođeno takse ali sada će vas u pošti terati da popunite opštu uplatnicu jer ovu prepravljenu neće da prime (ili platite osiguranje ili popunite opštu uplatnicu) i naplatiće vam 35 dinara taksu (pomnožite sa brojem domaćinstava u BG-u, nisu male pare). Krađa kako god da gledate. Da je normalna država direktor bi leteo sa te pozicije, i morali bi da šalju nove račune, ali mislim da će sve to da zataškaju jer se vidi po reakciji botova da to opisju kao sitnu grešku. Oni koji pitaju koje osigruanje je u pitanju Đenerali i treba novinari da ispitaju veze vlasnika sa strankama na vlasti.

Miki

pre 8 godina

Gradjani razmislite kada bude isli na nepotrebne vanredne izbore da li ce dati ovoj gradskoj vlasti glas, setite se neobavestavanja o poskupljenju centralno grejanja (tek kada smo dobili racune smo videlu uvecanu tu stavku), enormno uvecanih poreza na imovinu , setimo se najave pravednije placanja gradskog prevoza (bilo je price da nije fer da platiti 72 dinara za 1,2 stanice i da se vozite 10 tak kilometra, i sta smo dobli umesto toga poskupljenje karata sa 73 na 89 dinara kada je cena nafte padala drasticno, a cena struje se nije menjala a sada dobismo i komplikovane 4 zone u drugom pokusaju reforme ), setimo se ovog osiguranej nametnugno u stavku racuna Infostana .

Nane

pre 8 godina

Da...a zašto se do sada ćutalo o tome? Godinama se plaćalo Dunav osigiranje i niko reč nije rekao. I sad konkurencija preuzela i odmah se diže prašina!??

Marko

pre 8 godina

Nažalost, kod nas praksa osiguravanja stana, kuća nije zaživala i po tome smo verovatno na poslednjem mestu u Evropi. I ideja da se građanima to ponudi preko računa za infostan jeste odlična, ali je napravljen propust što se prethodno nije tražila saglasnost vlasnika. I sada se daje mogućnost otkaza usluge, ali je to dodatno maltretiranje građana. To treba hitno ispraviti.

RistaAlfista

pre 8 godina

Skandal je arogantnost. bezobrazluk I ponasanje izvrsitelja, nacin na koji dobijaju predmete (setimo se EDB I njihovog favorite koji je dobio 6000 predmeta, po 6000 za rad izvrsitelja...). E od toga nas stiti, a ne od ovih sitnica kojima pravdas postojanje I trosis budzetske parice... Nismo svi budale.

gepard

pre 8 godina

Sto se tice rts pretplate,nadležni treba da utvrde,1- ko poseduje tv prijemnik(a ne svima bez razlike da salju račune ) 2- skremblovati 1.i 2. kanal rts,pa ko hoće da ih gleda, neka ih i plaća?

Danga

pre 8 godina

Ovo je poslovni propust neshvatljivih razmera i sasvim sigurno jeste skandalozno.

Nepotizam umesto konkursa = brljotina za brljotinom u nizu

I biće toga još....