Sreda, 30.09.2015.

15:22

Stefanović: Isfabrikovana priča, ruše Vučića

Nijedna državna institucija, ni MUP, ni BIA nikada nisu prisluškivali Bojana Pajtića ili Lidiju Udovički, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Izvor: B92

Stefanoviæ: Isfabrikovana prièa, ruše Vuèiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Индиција

pre 8 godina

"А то је компликовано. Полиција мора да пошаље индицију у тужилаштво, а затим оно испитује да ли је то оправдано и шаље суду захтев да одобри прислушкивање", наводи Стефановић.
Не знам да ли је верно пренето оно што је Стефановић рекао, али ако јесте, онда је ово више него опасно. Да ли је могуће да се прислушкивање одобрава на основу индиција?! Да ли је могуће да тако нешто каже министар унутрашњих послова?! Крах!!!

antiparazit

pre 8 godina

"Rekao je Stefanović ističući i da premijera Srbije novac ne interesuje ni kao pojam."
Možda njega ne interesuje, ali batu mu svakako interesuje, pa onda treba namiriti vinske podrume, sina tinejdžera sa sve skupljim hobijima, bivšu i sadašnju suprugu, mamu i tatu siromašne penzionere, pa Malog i njegovog batu s familijama...
Toliko troškova, a lova ne pada s plafona, nije mu lako kao odgovornoj osobi. Teška vremena, mora čovek danas da se snalazi kako zna...

ns posmatrac

pre 8 godina

Cim se nesto kaze protiv aktuelne vlasti to odmah atak na Vucica a evo sad i na njegov zivot.

Svakakvih gluposti ce mo se mi naslusati od ovih exRadikala.

Grunf

pre 8 godina

Majstore smanji malo.Ministar Unutrašnjih poslova Republike Srbije je izjavio "Zato sam rekao Vučiću da što pre raspisujemo te izbore, uz strah i strepnju da li će on te izbore dočekati."Daleko bilo.Zaprepašćen.Ako postoji sumnja za napad na Premijera Srbije pa zar se to javno i na ovaj način kaže.Veoma neozbiljno.Vučić,Vučić.Čoveče ugrožena je bezbednost Premijera Republike Srbije po Vama i Vi to onako provučete kroz tekst da je i on prisluškivan od 2008-2012.Pa ko ga je prisluškivao,ko mu je ugrozio prava.Imaju li ta lica,organuzacije,agencije svoja imena.Odakle bi Vi trebali uopšte da znate ko se prisluškije?Vama će baš da kažu obaveštajne i kontraobaveštajne služne Srbije i "atašea" raznih ambasada u Srbiji.Strašno.Sve što se dogodi ruši Vučića.Majstore ne ruši se Vučić nego sistem,kredibilitet jedne zemlje.Ruši se volja gradjana koja je izglasana na izborima.Pa i SNS je rušio,volju gradjana i nije je poštovao.Vašim igrarijama,spletkama rušite osnovna načela demokratije.Izbornu volju gradjana.Pa ko još u svetu javno objavi da je ugrožena bezbednost Premijera jedne zemlje i to izjavi Ministar MUP-a.Alo ljudi.Šta je ovo?Kakav Pajtić,prisluškivanje.Imali su šta i da čuju od stranke koje nema.Sami bre sebi stvarate protivnika koga nemate.Budite svesni da ste sada najjači i tako se ponašajte shodno volji gradjana ili dajte ostavke i pišite memoare, ako ste uplašili rezultata izbora i rezultata sledećih izbora.

miki

pre 8 godina

kako rece onaj sef bia da im od 2003 treba sudski nalog da prisluskuju i da nema zloupotreba od tada, a stefanovic kaze onda da su vucica prisluskivali 4 godine od 2008 sve njegove privatne razgivore, ko koga tu laze???

elsa

pre 8 godina

Cekam da vidim hoce li se ikad javiti sa nekom idejom ili ce se kao i do sad sve sveesti na izjave o teorijama zavere. Kazu ko ceka,doceka al mene nesto ne greje sunce..

Lošmi

pre 8 godina

Bez da ulazim u raspravu oko botova postaje jako smešno da na svaki komentar protiv vlasti u zavisnosti od "pluseva" ima otprilike toliko i "minusa". Mislim da treba malo bolje da se organizuju da ne budu baš toliko providni. :))

Duci0167

pre 8 godina

Kako im ne dosadi vise mantra "ruse Vucica"? Ko ga rusi? Svaki dan se nasladjuju sa 1700000 glasaca,Srbija je uz Vucica,DS na ivici cenzusa a vamo toliko jaka da ruse Vucica. Da nisu tajkuni?
Naprednjaci samo paniku i nervozu gradjanima da unesu pa da opusteno rade sta hoce.Od kada su dobili izbore samo paranoja i kako im zle sile prete rusenjem.

Radoznao

pre 8 godina

"Iako Pajtića nikada nismo prisluškivali, videli smo kofere dokumenata o presretnutim komunikacijama Aleksandra Vučića, naročito u periodu od 2008. do 2012. godine.

Evo jedno glupo pitanjce - Zasto gosn ministre niste u prethodne tri godine, koliko ste na vlasti, utvrdili ko je prisluskivao gosn Vucica posto ste vec videli te dokumente nego sad masete tom pricom da zamazete ljudima oci kad je ova problematicna prica izasla u javnost? Pritom, uopste ne sumnjam da su i zuti prisluskivali svoje politicke protivnike, ali to ne moze biti opravdanje kad vi radite isto!

marija

pre 8 godina

Prvo ti ministre da odgovoriš,
jel ti to kao ministar policije imaš neka saznanja da neko hoće da ubije premijera pa daješ ovakve izjave,
ili te treba goniti za uznemiravanje javnosti???

Souvlaki

pre 8 godina

Izvinite, ali ja bih se prvo upitala ko ima interes (motiv) da ovo bude objavljeno? A onda, da nije možda Pajtić snimio razgovor i doturio ga Teleprompteru? Lepo se vidi kako se stvari zakuvavaju.
p.s. a sad sledi ono standardno pravdanje da nisam bot, samo ja stvarno ne znam kako da čovek napiše ono što stvarno misli, pa ako se to poklapa s "vodjom" ne ispadne da je njegov bot.
(ja, 30. septembar 2015 15:42)

Neces nas prevariti bote!

U interesu je naroda i svake moralne osobe da se ovakve stvari objave. I ne samo to, i da se objavi sta je Dacic pricao sa Bananom, da se objavi ko je kriv za helikopter, ko je hteo da se slika, da je ugovor za Beograd na vodi neustavan, kako neko ko nema drzavnu funkciju moze da ima vojno obezbedjenje, kako mu izvlace licnu iz zadnjeg dzepa, 24 privatizacije iz prethodne vlasti da se preispita, gde su kiparske pare... I treba da se objavi sta vlast radi, da je paranoicna i da nas prisluskuje, ponavljam to je u interesu svih nas.

Josarian

pre 8 godina

Je li Miskovic osudjen? A, toliko je dokaza bilo...Da li je ovo slicno sto Stefanovic prica? Koji je ovo put da Stefanovic najavljuje ugrozenu bezbednost premijera? Bljutavo, do nivoa koji je tesko podneti. Ali, rijaliti Srbija upravo to voli. Srecno nam bilo!

eu

pre 8 godina

Da li je zabranjeno rusiti Vucica???Vi ste rusili Djilasa, rusite Pajtica u Vojvodini
(demokrata, 30. septembar 2015 16:38)

Naravno da nije zabranjeno rusiti Vlast. Pitanje je na koji nacin I iz kojih pobuda?

Veciti student

pre 8 godina

Ja se vec ceo dan brinem. Ceo dan a nema Vucica sa nekom izjavom na TV.U nedostatku Vucica izasao ovaj .Sutra izlazi Zorana a u petak eto nama ponovo Vucica i svi oni u direktnom prenosu konferencije za stampu.I tako sve do izbora. Da se drzi tenzija narodu, da se serviraju "ozbiljne" price ougrozenosti Srbije i Vucica. Nema opustanja

zvezdarac

pre 8 godina

Ako nije bilo prisluškivanja, onda transkript ne postoji tako da od urednika telepromptera nemate šta da tražite. Ako ipak postoji, onda je prisluškivanja ipak BILO ali opet nemate šta vi da tražite od novinara. To vam, dr. Stefanoviću, po zakonu nije dozvoljeno.

loko

pre 8 godina

"Zato sam rekao Vučiću da što pre raspisujemo te izbore, uz strah i strepnju da li će on te izbore dočekati"

hahahahah... cek, cek... A kad raspise izbore sve ce da bude ok?

Grbavica021

pre 8 godina

Koja parodija Stefanovica! Kao prvo, ministri bi mogli malo da nezavisno rade svoj posao. Samim ovim cinom dobijamo dokaz da institucije nisu nezavisne nego se iskoriscavaju u stranacke svrhe. Kao drugo, kakva zamena teza!!!! Pa ko moze ista da uradi Vucicu....ne lupetaj! Sama konferencija Stefanovica je dokaz da ni ovaj sistem sa SNSom ne funkcionise onako kako treba u demokratsoj drzavi....sam dokaz da nismo demokratija!

Cobra

pre 8 godina

Ali,kako se uvek kriju,iza,kao destabilizacije države.Čim je Vučić onako nervozno reagovao na ono pismo,znalo se da tu nisu čista posla.Ovo je početak kraja,njihove vladavine!

galerije

pre 8 godina

Ma sve su to zavere protiv drzave! Ova vlada nije odgovorna ni za sta! Pa da ste toliko dobri, ne bismo imali izbore i rekonstrukcije vlade na svakih godinu dana! Aman bre vise, narod jeste glup da mozes da poveruje u vecinu stvari koje mu servirate, ali ovo sto radite i izjavljujete vredja ljudsku inteligenciju!

vrhunac inteligencije

pre 8 godina

To je sve deo plana, ali njemu nazalost neuspesnog, pajtic se u ovoj sad kampanji ponasa isto kao i milanovic u hrvatskoj, nisu odmakli jedan od drugog. Pajtic svojim glupostima pokusava da narusi ugled drugima ali ustvari samo sebi jamu kopa.

Posteno

pre 8 godina

"a ministar policije je naveo i da strahuje za život premijera."

Zamena teza. Ministar nema sta da strahuje, ima da dela. Pravilnije bi bilo da premijer strahuje za svoj zivot zbog nesposobnosti ministra policije i ako mu je brata uspesno dva puta obranio.. Ali sam ga je izabrao.

Phoenix

pre 8 godina

Podsetio bih Ministra da je sada 2015. godina (evo i 2016. na Pragu). Period koji on pominje (2008-2012) je period pre 3-7 godina. Sasvim dovoljno zo ozbiljnu zemlju da se obracuna sa svima koji su radili mimo zakona. Zasto to do sada niste Uradili ministre?
Jeste, Lakse je ucenjivati I mesetariti nego nesto I uraditi, kao sto je Lakse prepisati nego napisati. Ministar to barem dobro zna.

Srbija do Tokija

pre 8 godina

U Srbiji je nuzno hitno uvesti zakonsku obavezu, bas kao sto je to u vecini drzava praksa da svako ko je prisluskivan od strane policije, tuzilastva, suda i slicnih sluzbi, bude posle 6 meseci trajanja tog slusanja, pismeno zvanicno obavesten da je prisluskivan i o razlozima zasto je prisluskivan. Dakle, nakon slusanja ili ce ta osoba biti uhapsena i procesuirana ili ce dobiti pismeno obavestenje o tome da je prisluskivana i zbog cega, treceg nema.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Zato sam rekao Vučiću da što pre raspisujemo te izbore, uz strah i strepnju da li će on te izbore dočekati.
-----
Који је ово атентат по реду? Чим га неко ухвати у неком скандалу, СНС пешадија креће причу о атентатима. Наравно, никад не кажу ко, како, где, шта...

Avant-garde

pre 8 godina

Dokle god bilo ko iz pozicije ministra unutrašnjih poslova bude davao izjave koje apsolutno predstavljaju i štite stranački interes, mi suštinski nećemo imati državu. Potpuno je ne važno ko je u pitanju i iz koje stranke dolazi.

fantom

pre 8 godina

Zastitnik lika i dela Aleksandra Vucica. Stitio brata sada stiti samog Vucica. Kaze lazni doktor da MUP u istoriji nikada prisluskivao. Ko je to onda prisluskivao Vucica preko listinga mobilne telefonije. Kako je to Srbija u opasnosti i kako je to Vucic u opasnosti. Sta se to desava u Srbiji?Sta se sprema? Zasto sve u ovom trenutku? Ocekujem policijski cas u Srbiji

A.

pre 8 godina

Nijedna državna institucija, ni MUP, ni BIA nikada nisu prisluškivali Bojana Pajtića ili Lidiju Udovički, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Možda SUTRA pročitamo vest "Jesu, ali samo 60 sekundi".

ja

pre 8 godina

Izvinite, ali ja bih se prvo upitala ko ima interes (motiv) da ovo bude objavljeno? A onda, da nije možda Pajtić snimio razgovor i doturio ga Teleprompteru? Lepo se vidi kako se stvari zakuvavaju.
p.s. a sad sledi ono standardno pravdanje da nisam bot, samo ja stvarno ne znam kako da čovek napiše ono što stvarno misli, pa ako se to poklapa s "vodjom" ne ispadne da je njegov bot.

DexR

pre 8 godina

O Gospode Bože. Ovo postaje veoma opasno.
- Izginu 7 osoba, i nikom ništa,
- Dačić se sastajao sa kriminalcima, i nikom ništa, (već je zaboravljeno)
- prisluškuju se ljudi, i nikom ništa,
- traži se reket, i nikom ništa,
- zabranjuju okupljanja, i nikom ništa,
- policija upada u prostorije opozicije, i nikom ništa,
Dokle?

DexR

pre 8 godina

O Gospode Bože. Ovo postaje veoma opasno.
- Izginu 7 osoba, i nikom ništa,
- Dačić se sastajao sa kriminalcima, i nikom ništa, (već je zaboravljeno)
- prisluškuju se ljudi, i nikom ništa,
- traži se reket, i nikom ništa,
- zabranjuju okupljanja, i nikom ništa,
- policija upada u prostorije opozicije, i nikom ništa,
Dokle?

A.

pre 8 godina

Nijedna državna institucija, ni MUP, ni BIA nikada nisu prisluškivali Bojana Pajtića ili Lidiju Udovički, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Možda SUTRA pročitamo vest "Jesu, ali samo 60 sekundi".

vrhunac inteligencije

pre 8 godina

To je sve deo plana, ali njemu nazalost neuspesnog, pajtic se u ovoj sad kampanji ponasa isto kao i milanovic u hrvatskoj, nisu odmakli jedan od drugog. Pajtic svojim glupostima pokusava da narusi ugled drugima ali ustvari samo sebi jamu kopa.

Phoenix

pre 8 godina

Podsetio bih Ministra da je sada 2015. godina (evo i 2016. na Pragu). Period koji on pominje (2008-2012) je period pre 3-7 godina. Sasvim dovoljno zo ozbiljnu zemlju da se obracuna sa svima koji su radili mimo zakona. Zasto to do sada niste Uradili ministre?
Jeste, Lakse je ucenjivati I mesetariti nego nesto I uraditi, kao sto je Lakse prepisati nego napisati. Ministar to barem dobro zna.

ja

pre 8 godina

Izvinite, ali ja bih se prvo upitala ko ima interes (motiv) da ovo bude objavljeno? A onda, da nije možda Pajtić snimio razgovor i doturio ga Teleprompteru? Lepo se vidi kako se stvari zakuvavaju.
p.s. a sad sledi ono standardno pravdanje da nisam bot, samo ja stvarno ne znam kako da čovek napiše ono što stvarno misli, pa ako se to poklapa s "vodjom" ne ispadne da je njegov bot.

loko

pre 8 godina

"Zato sam rekao Vučiću da što pre raspisujemo te izbore, uz strah i strepnju da li će on te izbore dočekati"

hahahahah... cek, cek... A kad raspise izbore sve ce da bude ok?

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Zato sam rekao Vučiću da što pre raspisujemo te izbore, uz strah i strepnju da li će on te izbore dočekati.
-----
Који је ово атентат по реду? Чим га неко ухвати у неком скандалу, СНС пешадија креће причу о атентатима. Наравно, никад не кажу ко, како, где, шта...

fantom

pre 8 godina

Zastitnik lika i dela Aleksandra Vucica. Stitio brata sada stiti samog Vucica. Kaze lazni doktor da MUP u istoriji nikada prisluskivao. Ko je to onda prisluskivao Vucica preko listinga mobilne telefonije. Kako je to Srbija u opasnosti i kako je to Vucic u opasnosti. Sta se to desava u Srbiji?Sta se sprema? Zasto sve u ovom trenutku? Ocekujem policijski cas u Srbiji

Srbija do Tokija

pre 8 godina

U Srbiji je nuzno hitno uvesti zakonsku obavezu, bas kao sto je to u vecini drzava praksa da svako ko je prisluskivan od strane policije, tuzilastva, suda i slicnih sluzbi, bude posle 6 meseci trajanja tog slusanja, pismeno zvanicno obavesten da je prisluskivan i o razlozima zasto je prisluskivan. Dakle, nakon slusanja ili ce ta osoba biti uhapsena i procesuirana ili ce dobiti pismeno obavestenje o tome da je prisluskivana i zbog cega, treceg nema.

Veciti student

pre 8 godina

Ja se vec ceo dan brinem. Ceo dan a nema Vucica sa nekom izjavom na TV.U nedostatku Vucica izasao ovaj .Sutra izlazi Zorana a u petak eto nama ponovo Vucica i svi oni u direktnom prenosu konferencije za stampu.I tako sve do izbora. Da se drzi tenzija narodu, da se serviraju "ozbiljne" price ougrozenosti Srbije i Vucica. Nema opustanja

galerije

pre 8 godina

Ma sve su to zavere protiv drzave! Ova vlada nije odgovorna ni za sta! Pa da ste toliko dobri, ne bismo imali izbore i rekonstrukcije vlade na svakih godinu dana! Aman bre vise, narod jeste glup da mozes da poveruje u vecinu stvari koje mu servirate, ali ovo sto radite i izjavljujete vredja ljudsku inteligenciju!

Cobra

pre 8 godina

Ali,kako se uvek kriju,iza,kao destabilizacije države.Čim je Vučić onako nervozno reagovao na ono pismo,znalo se da tu nisu čista posla.Ovo je početak kraja,njihove vladavine!

eu

pre 8 godina

Da li je zabranjeno rusiti Vucica???Vi ste rusili Djilasa, rusite Pajtica u Vojvodini
(demokrata, 30. septembar 2015 16:38)

Naravno da nije zabranjeno rusiti Vlast. Pitanje je na koji nacin I iz kojih pobuda?

Posteno

pre 8 godina

"a ministar policije je naveo i da strahuje za život premijera."

Zamena teza. Ministar nema sta da strahuje, ima da dela. Pravilnije bi bilo da premijer strahuje za svoj zivot zbog nesposobnosti ministra policije i ako mu je brata uspesno dva puta obranio.. Ali sam ga je izabrao.

Avant-garde

pre 8 godina

Dokle god bilo ko iz pozicije ministra unutrašnjih poslova bude davao izjave koje apsolutno predstavljaju i štite stranački interes, mi suštinski nećemo imati državu. Potpuno je ne važno ko je u pitanju i iz koje stranke dolazi.

Grbavica021

pre 8 godina

Koja parodija Stefanovica! Kao prvo, ministri bi mogli malo da nezavisno rade svoj posao. Samim ovim cinom dobijamo dokaz da institucije nisu nezavisne nego se iskoriscavaju u stranacke svrhe. Kao drugo, kakva zamena teza!!!! Pa ko moze ista da uradi Vucicu....ne lupetaj! Sama konferencija Stefanovica je dokaz da ni ovaj sistem sa SNSom ne funkcionise onako kako treba u demokratsoj drzavi....sam dokaz da nismo demokratija!

Duci0167

pre 8 godina

Kako im ne dosadi vise mantra "ruse Vucica"? Ko ga rusi? Svaki dan se nasladjuju sa 1700000 glasaca,Srbija je uz Vucica,DS na ivici cenzusa a vamo toliko jaka da ruse Vucica. Da nisu tajkuni?
Naprednjaci samo paniku i nervozu gradjanima da unesu pa da opusteno rade sta hoce.Od kada su dobili izbore samo paranoja i kako im zle sile prete rusenjem.

marija

pre 8 godina

Prvo ti ministre da odgovoriš,
jel ti to kao ministar policije imaš neka saznanja da neko hoće da ubije premijera pa daješ ovakve izjave,
ili te treba goniti za uznemiravanje javnosti???

zvezdarac

pre 8 godina

Ako nije bilo prisluškivanja, onda transkript ne postoji tako da od urednika telepromptera nemate šta da tražite. Ako ipak postoji, onda je prisluškivanja ipak BILO ali opet nemate šta vi da tražite od novinara. To vam, dr. Stefanoviću, po zakonu nije dozvoljeno.

Josarian

pre 8 godina

Je li Miskovic osudjen? A, toliko je dokaza bilo...Da li je ovo slicno sto Stefanovic prica? Koji je ovo put da Stefanovic najavljuje ugrozenu bezbednost premijera? Bljutavo, do nivoa koji je tesko podneti. Ali, rijaliti Srbija upravo to voli. Srecno nam bilo!

Radoznao

pre 8 godina

"Iako Pajtića nikada nismo prisluškivali, videli smo kofere dokumenata o presretnutim komunikacijama Aleksandra Vučića, naročito u periodu od 2008. do 2012. godine.

Evo jedno glupo pitanjce - Zasto gosn ministre niste u prethodne tri godine, koliko ste na vlasti, utvrdili ko je prisluskivao gosn Vucica posto ste vec videli te dokumente nego sad masete tom pricom da zamazete ljudima oci kad je ova problematicna prica izasla u javnost? Pritom, uopste ne sumnjam da su i zuti prisluskivali svoje politicke protivnike, ali to ne moze biti opravdanje kad vi radite isto!

Souvlaki

pre 8 godina

Izvinite, ali ja bih se prvo upitala ko ima interes (motiv) da ovo bude objavljeno? A onda, da nije možda Pajtić snimio razgovor i doturio ga Teleprompteru? Lepo se vidi kako se stvari zakuvavaju.
p.s. a sad sledi ono standardno pravdanje da nisam bot, samo ja stvarno ne znam kako da čovek napiše ono što stvarno misli, pa ako se to poklapa s "vodjom" ne ispadne da je njegov bot.
(ja, 30. septembar 2015 15:42)

Neces nas prevariti bote!

U interesu je naroda i svake moralne osobe da se ovakve stvari objave. I ne samo to, i da se objavi sta je Dacic pricao sa Bananom, da se objavi ko je kriv za helikopter, ko je hteo da se slika, da je ugovor za Beograd na vodi neustavan, kako neko ko nema drzavnu funkciju moze da ima vojno obezbedjenje, kako mu izvlace licnu iz zadnjeg dzepa, 24 privatizacije iz prethodne vlasti da se preispita, gde su kiparske pare... I treba da se objavi sta vlast radi, da je paranoicna i da nas prisluskuje, ponavljam to je u interesu svih nas.

miki

pre 8 godina

kako rece onaj sef bia da im od 2003 treba sudski nalog da prisluskuju i da nema zloupotreba od tada, a stefanovic kaze onda da su vucica prisluskivali 4 godine od 2008 sve njegove privatne razgivore, ko koga tu laze???

Grunf

pre 8 godina

Majstore smanji malo.Ministar Unutrašnjih poslova Republike Srbije je izjavio "Zato sam rekao Vučiću da što pre raspisujemo te izbore, uz strah i strepnju da li će on te izbore dočekati."Daleko bilo.Zaprepašćen.Ako postoji sumnja za napad na Premijera Srbije pa zar se to javno i na ovaj način kaže.Veoma neozbiljno.Vučić,Vučić.Čoveče ugrožena je bezbednost Premijera Republike Srbije po Vama i Vi to onako provučete kroz tekst da je i on prisluškivan od 2008-2012.Pa ko ga je prisluškivao,ko mu je ugrozio prava.Imaju li ta lica,organuzacije,agencije svoja imena.Odakle bi Vi trebali uopšte da znate ko se prisluškije?Vama će baš da kažu obaveštajne i kontraobaveštajne služne Srbije i "atašea" raznih ambasada u Srbiji.Strašno.Sve što se dogodi ruši Vučića.Majstore ne ruši se Vučić nego sistem,kredibilitet jedne zemlje.Ruši se volja gradjana koja je izglasana na izborima.Pa i SNS je rušio,volju gradjana i nije je poštovao.Vašim igrarijama,spletkama rušite osnovna načela demokratije.Izbornu volju gradjana.Pa ko još u svetu javno objavi da je ugrožena bezbednost Premijera jedne zemlje i to izjavi Ministar MUP-a.Alo ljudi.Šta je ovo?Kakav Pajtić,prisluškivanje.Imali su šta i da čuju od stranke koje nema.Sami bre sebi stvarate protivnika koga nemate.Budite svesni da ste sada najjači i tako se ponašajte shodno volji gradjana ili dajte ostavke i pišite memoare, ako ste uplašili rezultata izbora i rezultata sledećih izbora.

ns posmatrac

pre 8 godina

Cim se nesto kaze protiv aktuelne vlasti to odmah atak na Vucica a evo sad i na njegov zivot.

Svakakvih gluposti ce mo se mi naslusati od ovih exRadikala.

Lošmi

pre 8 godina

Bez da ulazim u raspravu oko botova postaje jako smešno da na svaki komentar protiv vlasti u zavisnosti od "pluseva" ima otprilike toliko i "minusa". Mislim da treba malo bolje da se organizuju da ne budu baš toliko providni. :))

antiparazit

pre 8 godina

"Rekao je Stefanović ističući i da premijera Srbije novac ne interesuje ni kao pojam."
Možda njega ne interesuje, ali batu mu svakako interesuje, pa onda treba namiriti vinske podrume, sina tinejdžera sa sve skupljim hobijima, bivšu i sadašnju suprugu, mamu i tatu siromašne penzionere, pa Malog i njegovog batu s familijama...
Toliko troškova, a lova ne pada s plafona, nije mu lako kao odgovornoj osobi. Teška vremena, mora čovek danas da se snalazi kako zna...

elsa

pre 8 godina

Cekam da vidim hoce li se ikad javiti sa nekom idejom ili ce se kao i do sad sve sveesti na izjave o teorijama zavere. Kazu ko ceka,doceka al mene nesto ne greje sunce..

Индиција

pre 8 godina

"А то је компликовано. Полиција мора да пошаље индицију у тужилаштво, а затим оно испитује да ли је то оправдано и шаље суду захтев да одобри прислушкивање", наводи Стефановић.
Не знам да ли је верно пренето оно што је Стефановић рекао, али ако јесте, онда је ово више него опасно. Да ли је могуће да се прислушкивање одобрава на основу индиција?! Да ли је могуће да тако нешто каже министар унутрашњих послова?! Крах!!!

DexR

pre 8 godina

O Gospode Bože. Ovo postaje veoma opasno.
- Izginu 7 osoba, i nikom ništa,
- Dačić se sastajao sa kriminalcima, i nikom ništa, (već je zaboravljeno)
- prisluškuju se ljudi, i nikom ništa,
- traži se reket, i nikom ništa,
- zabranjuju okupljanja, i nikom ništa,
- policija upada u prostorije opozicije, i nikom ništa,
Dokle?

A.

pre 8 godina

Nijedna državna institucija, ni MUP, ni BIA nikada nisu prisluškivali Bojana Pajtića ili Lidiju Udovički, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Možda SUTRA pročitamo vest "Jesu, ali samo 60 sekundi".

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Zato sam rekao Vučiću da što pre raspisujemo te izbore, uz strah i strepnju da li će on te izbore dočekati.
-----
Који је ово атентат по реду? Чим га неко ухвати у неком скандалу, СНС пешадија креће причу о атентатима. Наравно, никад не кажу ко, како, где, шта...

Posteno

pre 8 godina

"a ministar policije je naveo i da strahuje za život premijera."

Zamena teza. Ministar nema sta da strahuje, ima da dela. Pravilnije bi bilo da premijer strahuje za svoj zivot zbog nesposobnosti ministra policije i ako mu je brata uspesno dva puta obranio.. Ali sam ga je izabrao.

fantom

pre 8 godina

Zastitnik lika i dela Aleksandra Vucica. Stitio brata sada stiti samog Vucica. Kaze lazni doktor da MUP u istoriji nikada prisluskivao. Ko je to onda prisluskivao Vucica preko listinga mobilne telefonije. Kako je to Srbija u opasnosti i kako je to Vucic u opasnosti. Sta se to desava u Srbiji?Sta se sprema? Zasto sve u ovom trenutku? Ocekujem policijski cas u Srbiji

Cobra

pre 8 godina

Ali,kako se uvek kriju,iza,kao destabilizacije države.Čim je Vučić onako nervozno reagovao na ono pismo,znalo se da tu nisu čista posla.Ovo je početak kraja,njihove vladavine!

galerije

pre 8 godina

Ma sve su to zavere protiv drzave! Ova vlada nije odgovorna ni za sta! Pa da ste toliko dobri, ne bismo imali izbore i rekonstrukcije vlade na svakih godinu dana! Aman bre vise, narod jeste glup da mozes da poveruje u vecinu stvari koje mu servirate, ali ovo sto radite i izjavljujete vredja ljudsku inteligenciju!

Phoenix

pre 8 godina

Podsetio bih Ministra da je sada 2015. godina (evo i 2016. na Pragu). Period koji on pominje (2008-2012) je period pre 3-7 godina. Sasvim dovoljno zo ozbiljnu zemlju da se obracuna sa svima koji su radili mimo zakona. Zasto to do sada niste Uradili ministre?
Jeste, Lakse je ucenjivati I mesetariti nego nesto I uraditi, kao sto je Lakse prepisati nego napisati. Ministar to barem dobro zna.

Grbavica021

pre 8 godina

Koja parodija Stefanovica! Kao prvo, ministri bi mogli malo da nezavisno rade svoj posao. Samim ovim cinom dobijamo dokaz da institucije nisu nezavisne nego se iskoriscavaju u stranacke svrhe. Kao drugo, kakva zamena teza!!!! Pa ko moze ista da uradi Vucicu....ne lupetaj! Sama konferencija Stefanovica je dokaz da ni ovaj sistem sa SNSom ne funkcionise onako kako treba u demokratsoj drzavi....sam dokaz da nismo demokratija!

ns posmatrac

pre 8 godina

Cim se nesto kaze protiv aktuelne vlasti to odmah atak na Vucica a evo sad i na njegov zivot.

Svakakvih gluposti ce mo se mi naslusati od ovih exRadikala.

Индиција

pre 8 godina

"А то је компликовано. Полиција мора да пошаље индицију у тужилаштво, а затим оно испитује да ли је то оправдано и шаље суду захтев да одобри прислушкивање", наводи Стефановић.
Не знам да ли је верно пренето оно што је Стефановић рекао, али ако јесте, онда је ово више него опасно. Да ли је могуће да се прислушкивање одобрава на основу индиција?! Да ли је могуће да тако нешто каже министар унутрашњих послова?! Крах!!!

loko

pre 8 godina

"Zato sam rekao Vučiću da što pre raspisujemo te izbore, uz strah i strepnju da li će on te izbore dočekati"

hahahahah... cek, cek... A kad raspise izbore sve ce da bude ok?

zvezdarac

pre 8 godina

Ako nije bilo prisluškivanja, onda transkript ne postoji tako da od urednika telepromptera nemate šta da tražite. Ako ipak postoji, onda je prisluškivanja ipak BILO ali opet nemate šta vi da tražite od novinara. To vam, dr. Stefanoviću, po zakonu nije dozvoljeno.

Avant-garde

pre 8 godina

Dokle god bilo ko iz pozicije ministra unutrašnjih poslova bude davao izjave koje apsolutno predstavljaju i štite stranački interes, mi suštinski nećemo imati državu. Potpuno je ne važno ko je u pitanju i iz koje stranke dolazi.

Souvlaki

pre 8 godina

Izvinite, ali ja bih se prvo upitala ko ima interes (motiv) da ovo bude objavljeno? A onda, da nije možda Pajtić snimio razgovor i doturio ga Teleprompteru? Lepo se vidi kako se stvari zakuvavaju.
p.s. a sad sledi ono standardno pravdanje da nisam bot, samo ja stvarno ne znam kako da čovek napiše ono što stvarno misli, pa ako se to poklapa s "vodjom" ne ispadne da je njegov bot.
(ja, 30. septembar 2015 15:42)

Neces nas prevariti bote!

U interesu je naroda i svake moralne osobe da se ovakve stvari objave. I ne samo to, i da se objavi sta je Dacic pricao sa Bananom, da se objavi ko je kriv za helikopter, ko je hteo da se slika, da je ugovor za Beograd na vodi neustavan, kako neko ko nema drzavnu funkciju moze da ima vojno obezbedjenje, kako mu izvlace licnu iz zadnjeg dzepa, 24 privatizacije iz prethodne vlasti da se preispita, gde su kiparske pare... I treba da se objavi sta vlast radi, da je paranoicna i da nas prisluskuje, ponavljam to je u interesu svih nas.

marija

pre 8 godina

Prvo ti ministre da odgovoriš,
jel ti to kao ministar policije imaš neka saznanja da neko hoće da ubije premijera pa daješ ovakve izjave,
ili te treba goniti za uznemiravanje javnosti???

Duci0167

pre 8 godina

Kako im ne dosadi vise mantra "ruse Vucica"? Ko ga rusi? Svaki dan se nasladjuju sa 1700000 glasaca,Srbija je uz Vucica,DS na ivici cenzusa a vamo toliko jaka da ruse Vucica. Da nisu tajkuni?
Naprednjaci samo paniku i nervozu gradjanima da unesu pa da opusteno rade sta hoce.Od kada su dobili izbore samo paranoja i kako im zle sile prete rusenjem.

Veciti student

pre 8 godina

Ja se vec ceo dan brinem. Ceo dan a nema Vucica sa nekom izjavom na TV.U nedostatku Vucica izasao ovaj .Sutra izlazi Zorana a u petak eto nama ponovo Vucica i svi oni u direktnom prenosu konferencije za stampu.I tako sve do izbora. Da se drzi tenzija narodu, da se serviraju "ozbiljne" price ougrozenosti Srbije i Vucica. Nema opustanja

Josarian

pre 8 godina

Je li Miskovic osudjen? A, toliko je dokaza bilo...Da li je ovo slicno sto Stefanovic prica? Koji je ovo put da Stefanovic najavljuje ugrozenu bezbednost premijera? Bljutavo, do nivoa koji je tesko podneti. Ali, rijaliti Srbija upravo to voli. Srecno nam bilo!

Radoznao

pre 8 godina

"Iako Pajtića nikada nismo prisluškivali, videli smo kofere dokumenata o presretnutim komunikacijama Aleksandra Vučića, naročito u periodu od 2008. do 2012. godine.

Evo jedno glupo pitanjce - Zasto gosn ministre niste u prethodne tri godine, koliko ste na vlasti, utvrdili ko je prisluskivao gosn Vucica posto ste vec videli te dokumente nego sad masete tom pricom da zamazete ljudima oci kad je ova problematicna prica izasla u javnost? Pritom, uopste ne sumnjam da su i zuti prisluskivali svoje politicke protivnike, ali to ne moze biti opravdanje kad vi radite isto!

ja

pre 8 godina

Izvinite, ali ja bih se prvo upitala ko ima interes (motiv) da ovo bude objavljeno? A onda, da nije možda Pajtić snimio razgovor i doturio ga Teleprompteru? Lepo se vidi kako se stvari zakuvavaju.
p.s. a sad sledi ono standardno pravdanje da nisam bot, samo ja stvarno ne znam kako da čovek napiše ono što stvarno misli, pa ako se to poklapa s "vodjom" ne ispadne da je njegov bot.

Lošmi

pre 8 godina

Bez da ulazim u raspravu oko botova postaje jako smešno da na svaki komentar protiv vlasti u zavisnosti od "pluseva" ima otprilike toliko i "minusa". Mislim da treba malo bolje da se organizuju da ne budu baš toliko providni. :))

antiparazit

pre 8 godina

"Rekao je Stefanović ističući i da premijera Srbije novac ne interesuje ni kao pojam."
Možda njega ne interesuje, ali batu mu svakako interesuje, pa onda treba namiriti vinske podrume, sina tinejdžera sa sve skupljim hobijima, bivšu i sadašnju suprugu, mamu i tatu siromašne penzionere, pa Malog i njegovog batu s familijama...
Toliko troškova, a lova ne pada s plafona, nije mu lako kao odgovornoj osobi. Teška vremena, mora čovek danas da se snalazi kako zna...

vrhunac inteligencije

pre 8 godina

To je sve deo plana, ali njemu nazalost neuspesnog, pajtic se u ovoj sad kampanji ponasa isto kao i milanovic u hrvatskoj, nisu odmakli jedan od drugog. Pajtic svojim glupostima pokusava da narusi ugled drugima ali ustvari samo sebi jamu kopa.

Grunf

pre 8 godina

Majstore smanji malo.Ministar Unutrašnjih poslova Republike Srbije je izjavio "Zato sam rekao Vučiću da što pre raspisujemo te izbore, uz strah i strepnju da li će on te izbore dočekati."Daleko bilo.Zaprepašćen.Ako postoji sumnja za napad na Premijera Srbije pa zar se to javno i na ovaj način kaže.Veoma neozbiljno.Vučić,Vučić.Čoveče ugrožena je bezbednost Premijera Republike Srbije po Vama i Vi to onako provučete kroz tekst da je i on prisluškivan od 2008-2012.Pa ko ga je prisluškivao,ko mu je ugrozio prava.Imaju li ta lica,organuzacije,agencije svoja imena.Odakle bi Vi trebali uopšte da znate ko se prisluškije?Vama će baš da kažu obaveštajne i kontraobaveštajne služne Srbije i "atašea" raznih ambasada u Srbiji.Strašno.Sve što se dogodi ruši Vučića.Majstore ne ruši se Vučić nego sistem,kredibilitet jedne zemlje.Ruši se volja gradjana koja je izglasana na izborima.Pa i SNS je rušio,volju gradjana i nije je poštovao.Vašim igrarijama,spletkama rušite osnovna načela demokratije.Izbornu volju gradjana.Pa ko još u svetu javno objavi da je ugrožena bezbednost Premijera jedne zemlje i to izjavi Ministar MUP-a.Alo ljudi.Šta je ovo?Kakav Pajtić,prisluškivanje.Imali su šta i da čuju od stranke koje nema.Sami bre sebi stvarate protivnika koga nemate.Budite svesni da ste sada najjači i tako se ponašajte shodno volji gradjana ili dajte ostavke i pišite memoare, ako ste uplašili rezultata izbora i rezultata sledećih izbora.

elsa

pre 8 godina

Cekam da vidim hoce li se ikad javiti sa nekom idejom ili ce se kao i do sad sve sveesti na izjave o teorijama zavere. Kazu ko ceka,doceka al mene nesto ne greje sunce..

miki

pre 8 godina

kako rece onaj sef bia da im od 2003 treba sudski nalog da prisluskuju i da nema zloupotreba od tada, a stefanovic kaze onda da su vucica prisluskivali 4 godine od 2008 sve njegove privatne razgivore, ko koga tu laze???

eu

pre 8 godina

Da li je zabranjeno rusiti Vucica???Vi ste rusili Djilasa, rusite Pajtica u Vojvodini
(demokrata, 30. septembar 2015 16:38)

Naravno da nije zabranjeno rusiti Vlast. Pitanje je na koji nacin I iz kojih pobuda?

Srbija do Tokija

pre 8 godina

U Srbiji je nuzno hitno uvesti zakonsku obavezu, bas kao sto je to u vecini drzava praksa da svako ko je prisluskivan od strane policije, tuzilastva, suda i slicnih sluzbi, bude posle 6 meseci trajanja tog slusanja, pismeno zvanicno obavesten da je prisluskivan i o razlozima zasto je prisluskivan. Dakle, nakon slusanja ili ce ta osoba biti uhapsena i procesuirana ili ce dobiti pismeno obavestenje o tome da je prisluskivana i zbog cega, treceg nema.