Aktuelno

Ponedeljak, 27.07.2015.

16:15

Šta čini savršen penis?

Izvor: Independent

Šta èini savršen penis? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

janko

pre 8 godina

14-16 dužine i 11 u obimu. jes malo tanji ali nikad nisam dobijao korpu zbog toga već zbog lude glave koja nije želela da se vezuje za dobre devojke

RobiSarma

pre 8 godina

Da kad je u erekciji možeš njime da mlatiš orahe... :-D
(Pijana veverica, 28. jul 2015 10:25)
Kokosove orahe ili ove nase,obicne?:)

zbunjen

pre 8 godina

Iskreno ja i ne znam kako izmeriti obim penisa,ako moze neko da me prosvetli.
U tim trenucima nema vremena za merenje.
Cudo kako teme o seksu prave toliko komentara.

Ivan Toskic

pre 8 godina

Najbitnije je uskladiti se sa partnerom, naci zajednicki jezik i imati prilagoljiv stil zivljenja i imati osnovno i to: postenje, poverenje i razumevanje, onda je to savrsenstvo i ka tome teba teziti. Toliko od mene i zelim Vam lep i prijatan dan.

Mayor

pre 8 godina

22 cm bez glave,a glava ko u macke. Salim se naravno. 14,5 cm to je istina,obim nikad merio nisam.Ni jedna se nije pozalila,cak naprotiv. ;)

Marija,

pre 8 godina

Toliko komentara o karakteristikama, a niko nije prokomentarisao da su ispitivali devojčice od 16, 17 godina... Premalo godina za takvu temu, zar ne? Pa čak i da su imale neko seksualno iskustvo...

Sanela

pre 8 godina

@Petar
Zasto bilo koliko treba da predje preko nje da bi zelela veliki? Ja zelim veliki u rukama i pred ocima. Vi sa malim nadjite nekoga kone to ne smeta i svi zadovoljni. Ruzno je i tuzno ispoljavati frustracije tako kao ti.

sandra

pre 8 godina

sta znam, vazniji je obim od duzine , ali bar da ima 16,17cm duzine. ja na svoju srecu imam dovoljno iskustva da sada znam tacno sta mi je taman, i srecu da sam takav pronasla, a i njegov vlasnik je fantastican lik. sto se samih penisa tice,nailazila sam od 11 cm u erekciji do preko 22( jedan bese oko 26!)... i oko 18,20 je meni idealno, onda se bas anatomski uklopimo. mada su mi ove mere idealne za oral, jer uzivam u tome, pa ako je predugacak, smeta mi, dakle bitno je da mi odgovara za sve vrste sexa... to su sad predispozicije, mora da ima hemije strasti, dobre tehnike naravno, i obim oko 15,16cm( odnosno precnik bar 5,6 cm)

Vladica

pre 8 godina

@iskusna plavusa -

jel si ti videla to o čemu pričaš samo na filmovima? Samo pripadnici pojedinih afričkih plemena imaju u proseku nešto veći penis, a ima i afričkih plemena koja u proseku imaju prilično mali, skoro u rangu sa azijatskim narodima.

penis bonus nosferatu domus

pre 8 godina

Nažalost, u većini slučajeva,savršen penis je produžetak nedovršenog intelekta.Šta izgubiš sa jedne,dobiješ sa druge strane.Kakve "nadarene" kreature sam u životu sretao,izgleda da, sve što im je izgledom i ponašanjem oduzeto,balansira u medjunožju.

Panonka

pre 8 godina

17-19 cm, 4 cm u preseku, ne previse dlakav zbog felacija.
Velicina je bitna samo zbog raznih poza, ovi mali ne mogu da dohvate nas bucke u odredjenim pozama.

vujić

pre 8 godina

!!! Najjača priča !!!
Pa kao što sam u prilici da se družim sa jednim od većih Kazanova, pa i teoretičarem. Koji je na ličnom iskustvu došao do zaključka da između 5 coli i 9 coli nema nikakve suštinske razlike sem oduševljenja i strahopoštovanja.
Veli on, "isto ti je to, pet coli k'o i devet. Šta ona zna šta je u tebe dok ne vidi".
Pa tako on, u par navrata kad pokaže adut, ona ga zamoli da ga stavi samo malo, i on pristane. Međutim, malo po malo to uđe celo i tek posle ona kaže, " ajd' sad probaj celog" i on ond viče, "pa cjeli je, nema više".
Tako da je on dašao do teorije da je 5 coli=9 coli.
Mislim, jeste malo čudna uteha!

Aleksandar

pre 8 godina

Osobe koje pricaju ili se hvale u velicini penisa imaju komplekse. Nije sve u velicini, treba znati kako ubosti i kako zadovoljiti. Ovako se po pricama sve svodi na mehaniku.

Brutus

pre 8 godina

BTW, nema dokaza da dužina ima veze sa bojom kože, još jedan mit koji živi i živeće u glavama tvrdoglavih... I Natalije. Pa ona ljudi zna kakva je zakrivljenost i ožiljenost penisa po provincijama.

Brutus

pre 8 godina

Moje iskustvo i licne zelje su sledece:

- neobrezan
- 18 - 22 cm duzina
- 14+ cm obim
- obrijan ili uredno podsisan

Sve to na fit muskarcu koji moze da ga drzi u erekciji.
(Ivana, 27. jul 2015 19:58)

1 i 4 ok. 2 i 3 : jel može + / - 20% (sa tendencijom na - ) ? Erekcija zavisi isključivo od tebe, a ja mogu koliko god puta ga ti digneš.

Mladen Mladenovic

pre 8 godina

U Srbiji ništa novo. Po komentarima aktuelniji je penis od svih ostalih organa, kojima nas je Bog podario. A hara bela kuga?! Komentara više nego na bilo koju temu a sasvim sigurno više nego o stradanju ili pravima Srba van Srbije. Ili smo negde zaostali u svom mentalnom razvoju, ili kaskamo daleko ispred ostatka čovečanstva, koje se davi tako običnim i trivijalnim temama. Predlažem političarima da osmisle novu parolu, novi pristup na putu ka Evropi. Možda nam krene. Recimo, "Sa penisom u Evropu i svetlu budućnost"?! Potom, da na rukjovodeća radna mesta i mesta visokih političara biramo samo one čiji će penis zadovoljiti estetske kriterijume. Pa kad se naš "Baja" pojavi za nekom govornicom svi će gledati u šlic. Mozak će postati, ako već nije, poput slepog creva. Osetićemo ga jedino kad nas zaboli glava. Šta reći a ne zaplakati?!

Pop

pre 8 godina

Moje iskustvo i licne zelje su sledece:- neobrezan- 18 - 22 cm duzina- 14+ cm obim- obrijan ili uredno podsisanSve to na fit muskarcu koji moze da ga drzi u erekciji.
(Ivana, 27. jul 2015 19:58)

Jel ti to trazis bure za tursiju?

Hamlet

pre 8 godina

Dužina 10 inča , prečnik 1.5 inča !Družimo se intenzivno i gledamo u oči.Predivan.Veoma efikasan i u kondiciji .Pazim ga kao rod rođeni !

partizan

pre 8 godina

Ne vredi ni duzina ni debljina bez dobre tehnike.Obozavam dobre tehnicare,bez konkurencije su crnci u mladjim godinama.Obdareni bas,a tehnika sta da vam pricam.Savetujem devojkama i zenama da probaju ako imaju sanse mladje americke crnce.Africke ne bas,tu su Nigerijci zakon(zapadna Afrika,ostali ne).Ali mladji americki crnci,to vam je dozivljaj.Pozdrav za Leu N.Y. i Teu N.Y nadam se da se slazete sa mnom
(Natalija, 27. jul 2015 19:29)
Once you go black...nikad ne mozes da speres smrad

Ardbeg

pre 8 godina

dug 22 obim 17. savrsenstvo bez mana ,deo vojnickih snova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (e viva montenegro, 27. jul 2015 22:30)

Ti koji to snevaju valjda ne idu u vojsku.

Eh

pre 8 godina

Moje iskustvo i licne zelje su sledece:

- neobrezan
- 18 - 22 cm duzina
- 14+ cm obim
- obrijan ili uredno podsisan

Sve to na fit muskarcu koji moze da ga drzi u erekciji.
(Ivana, 27. jul 2015 19:58)

14cm+ obim? Lele, pa to kao kod konja...
Mora da ti je garaza prilicno kabasta :)

Za pocetak probaj crevo od usisivaca pa ako moze...

ax

pre 8 godina

Došle tri žene u javnu kuću gde rade samo muškarci. Domaćin ih pita kakve vole . Kaže im na prvom spratu su vam dugački a tanki. Na drugom kratki a debeli Na trećem dugački i debeli. Rekao im je da slobidno idu i izbiraju na koji će sprat. Birajući sve tri su završile na tavanu.

Rumpel Stickin

pre 8 godina

@ Natalija

Razgovaraju Lala i crnac.
LALA:  Ta, prica se da vi crnci imate veliku onu stvar!
CRNAC: Jeste, moj Lalo, mogao bi i ti da imas velikog!
LALA: Molim te reci mi kako! 
CRNAC: Pa prosto Lalo. Uzmes najvecu ciglu i okacis je za penis! Tako je nosis nekoliko dana i imaces ga istog kao ja! Posle dva dana sretne crnac Lalu. Lala smrsao deset kila i ne skida izraz bola sa lica. CRNAC: Pa kako je, Lalo? Jesi li uspeo? 
LALA: Pa, dobro ide. Boju je dobio, jos samo duzinu!!! :))))

TIL Zagreb

pre 8 godina

kazu da je prosijek oko 15,16 cm,a koliko vidim ovdje smo svi za 18,19,20 i nesto....
pa tko nam onda kvari prosijek,
djeca?
nemam sad nesto prevelik,kao i vecina...
ali ja sam se odavno prestao brinuti o tome,tj dali je dovoljno,nek je meni ok....mene svaki put odusevi...,i jos nijednom me nije izdao... :-)

Vispreni Bwrr

pre 8 godina

Penis, čija je dužina u erektivnom stanju manja od 17cm, je LOŠ penis.
Fakat(pitajte svaku ženu).

Vulva koja ne može da oseti penis kraći od 17 cm u erektivnom stanju je LOŠA vulva.

sumadinac

pre 8 godina

E jadna Natalija...pusti snovi i zelje... verujem da je u pitanju Mali Mokri Lug, Grocka, ili Batajnica...a New York videla u "Sex&city..."

Seksolog

pre 8 godina

Samo ga ZENE mogu savrsenog uciniti!!! Ako ga ne znaju "obraditi" kako treba,
ne pomaze ni izgled, ni duzina ni obim.
Sve ostalo su samo vicevi.

Mediokritet

pre 8 godina

Pitao sam jednu kanadjanku sto je imala decka crnca kad smo se upoznali, da mi kaze iskreno. Rece njegov je veci ali tvoj je bolji. I tako, ostavila crnca kad se vratila kuci. Dolazila je posle preko okeana, samo da me "vidi".

...

pre 8 godina

Pitali studentkinju koji organ u stanju uzbudjenja poraste tri puta.Pocela ona crveneti.Prof kaze kolegice to je zenica oka,kao drugo kolegice gorko cete se razocarati u zivotu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragan, 27. jul 2015 19:21)

Neko je shower, neko grower. Meni na primer sa 7-8 poraste na nekih 15 i kusur, sto smatram da je ok. To je dvostruko povecanje. A ako cemo o tome sta je bolje, potpuno je svejedno da li je ovakav, ili je 15 i opusten i dignut, kad se koristi isti je. Jedino sto ga ja lakse spakujem u gace.

Loki

pre 8 godina

Da ste ostavili opciju za postavljanje slike pa da vam pokazem ovako mozete samo da zamisljate, nego sto je poplava njujorcana na b92 ako se ovako nastavi razmislite da zakupite b92.us za ove sto su iz Njujorka, LA ili Majamija.

Чигирибаубау

pre 8 godina

Питали црнци Наталију,и то они западно афрички!!!:госпођо Наталија,какав ви волите?Танак и дугачак или кратак и дебео!?Одговара Наталија:Дугачак и дебео!!!Дај бреее,,,можда си видела како се то ради,али у Браву!

Natalija

pre 8 godina

Ne vredi ni duzina ni debljina bez dobre tehnike.Obozavam dobre tehnicare,bez konkurencije su crnci u mladjim godinama.Obdareni bas,a tehnika sta da vam pricam.Savetujem devojkama i zenama da probaju ako imaju sanse mladje americke crnce.Africke ne bas,tu su Nigerijci zakon(zapadna Afrika,ostali ne).Ali mladji americki crnci,to vam je dozivljaj.Pozdrav za Leu N.Y. i Teu N.Y nadam se da se slazete sa mnom

Colt Willcox

pre 8 godina

Savetujem devojkama i zenama da probaju ako imaju sanse mladje americke crnce.Africke ne bas,tu su Nigerijci zakon(zapadna Afrika,ostali ne
(Natalija, 27. jul 2015 19:29)

Au, bato, koje "iskustvo"!

Ivana

pre 8 godina

Moje iskustvo i licne zelje su sledece:

- neobrezan
- 18 - 22 cm duzina
- 14+ cm obim
- obrijan ili uredno podsisan

Sve to na fit muskarcu koji moze da ga drzi u erekciji.

dragan

pre 8 godina

Pitali studentkinju koji organ u stanju uzbudjenja poraste tri puta.Pocela ona crveneti.Prof kaze kolegice to je zenica oka,kao drugo kolegice gorko cete se razocarati u zivotu.

Рајко

pre 8 godina

'Tri naučnika koja stoje iza ovog rada do rezultata su došli nakon ispitivanja 105 žena starosti između 16 i 45 godina, a istraživanje je objavljeno u stručnom časopisu “The Journal of Sexual Medicine”.'

Зар се мушкарци ништа не питају?

Glupan

pre 8 godina

Otkrili su da ništa nisu otkrili u vezi sa penisom, ali su nas peniski teniski informisali, i na kraju nas ubedili da su oni naučnici koji su nešto otkrili.

čovek

pre 8 godina

Šta čini savršen penis? ... pa, valjda vlasnik istog :) ... ili što kažu žene Φ je zakon ... Φ je narodski rečeno - obim/debljina/glava od zeca i sl.

Crnka

pre 8 godina

Pa brale... bez 30 cm nema nista (zizi, 27. jul 2015 17:03)
Možeš ti brale da imaš i 35cm,al džabe sve ako sa njim ne znaš šta i kako...a rekla bih da ne znaš.Žene su najosetljivije na samom ulazu u vaginu....tako da mene pali kad vidim da imam lep obimmmmmmmm....još ja uska;)A dužina...pa dobro da nije baš neki smoki...

LeaNYC

pre 8 godina

Samo debljina dragi muškarci... duzina cak sta vise i smeta, zna da zaboli.. ali dzaba i sirina nekoj sirovini ako ne zna da, poljubi, gricne, obrne, prevrne, pljasne, ogrebe ?

LeaNYC

pre 8 godina

Samo debljina dragi muškarci... duzina cak sta vise i smeta, zna da zaboli.. ali dzaba i sirina nekoj sirovini ako ne zna da, poljubi, gricne, obrne, prevrne, pljasne, ogrebe ?

Crnka

pre 8 godina

Pa brale... bez 30 cm nema nista (zizi, 27. jul 2015 17:03)
Možeš ti brale da imaš i 35cm,al džabe sve ako sa njim ne znaš šta i kako...a rekla bih da ne znaš.Žene su najosetljivije na samom ulazu u vaginu....tako da mene pali kad vidim da imam lep obimmmmmmmm....još ja uska;)A dužina...pa dobro da nije baš neki smoki...

dragan

pre 8 godina

Pitali studentkinju koji organ u stanju uzbudjenja poraste tri puta.Pocela ona crveneti.Prof kaze kolegice to je zenica oka,kao drugo kolegice gorko cete se razocarati u zivotu.

Colt Willcox

pre 8 godina

Savetujem devojkama i zenama da probaju ako imaju sanse mladje americke crnce.Africke ne bas,tu su Nigerijci zakon(zapadna Afrika,ostali ne
(Natalija, 27. jul 2015 19:29)

Au, bato, koje "iskustvo"!

Eh

pre 8 godina

Moje iskustvo i licne zelje su sledece:

- neobrezan
- 18 - 22 cm duzina
- 14+ cm obim
- obrijan ili uredno podsisan

Sve to na fit muskarcu koji moze da ga drzi u erekciji.
(Ivana, 27. jul 2015 19:58)

14cm+ obim? Lele, pa to kao kod konja...
Mora da ti je garaza prilicno kabasta :)

Za pocetak probaj crevo od usisivaca pa ako moze...

Glupan

pre 8 godina

Otkrili su da ništa nisu otkrili u vezi sa penisom, ali su nas peniski teniski informisali, i na kraju nas ubedili da su oni naučnici koji su nešto otkrili.

Pop

pre 8 godina

Moje iskustvo i licne zelje su sledece:- neobrezan- 18 - 22 cm duzina- 14+ cm obim- obrijan ili uredno podsisanSve to na fit muskarcu koji moze da ga drzi u erekciji.
(Ivana, 27. jul 2015 19:58)

Jel ti to trazis bure za tursiju?

čovek

pre 8 godina

Šta čini savršen penis? ... pa, valjda vlasnik istog :) ... ili što kažu žene Φ je zakon ... Φ je narodski rečeno - obim/debljina/glava od zeca i sl.

Vispreni Bwrr

pre 8 godina

Penis, čija je dužina u erektivnom stanju manja od 17cm, je LOŠ penis.
Fakat(pitajte svaku ženu).

Vulva koja ne može da oseti penis kraći od 17 cm u erektivnom stanju je LOŠA vulva.

sumadinac

pre 8 godina

E jadna Natalija...pusti snovi i zelje... verujem da je u pitanju Mali Mokri Lug, Grocka, ili Batajnica...a New York videla u "Sex&city..."

...

pre 8 godina

Pitali studentkinju koji organ u stanju uzbudjenja poraste tri puta.Pocela ona crveneti.Prof kaze kolegice to je zenica oka,kao drugo kolegice gorko cete se razocarati u zivotu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragan, 27. jul 2015 19:21)

Neko je shower, neko grower. Meni na primer sa 7-8 poraste na nekih 15 i kusur, sto smatram da je ok. To je dvostruko povecanje. A ako cemo o tome sta je bolje, potpuno je svejedno da li je ovakav, ili je 15 i opusten i dignut, kad se koristi isti je. Jedino sto ga ja lakse spakujem u gace.

Mediokritet

pre 8 godina

Pitao sam jednu kanadjanku sto je imala decka crnca kad smo se upoznali, da mi kaze iskreno. Rece njegov je veci ali tvoj je bolji. I tako, ostavila crnca kad se vratila kuci. Dolazila je posle preko okeana, samo da me "vidi".

Rumpel Stickin

pre 8 godina

@ Natalija

Razgovaraju Lala i crnac.
LALA:  Ta, prica se da vi crnci imate veliku onu stvar!
CRNAC: Jeste, moj Lalo, mogao bi i ti da imas velikog!
LALA: Molim te reci mi kako! 
CRNAC: Pa prosto Lalo. Uzmes najvecu ciglu i okacis je za penis! Tako je nosis nekoliko dana i imaces ga istog kao ja! Posle dva dana sretne crnac Lalu. Lala smrsao deset kila i ne skida izraz bola sa lica. CRNAC: Pa kako je, Lalo? Jesi li uspeo? 
LALA: Pa, dobro ide. Boju je dobio, jos samo duzinu!!! :))))

Seksolog

pre 8 godina

Samo ga ZENE mogu savrsenog uciniti!!! Ako ga ne znaju "obraditi" kako treba,
ne pomaze ni izgled, ni duzina ni obim.
Sve ostalo su samo vicevi.

TIL Zagreb

pre 8 godina

kazu da je prosijek oko 15,16 cm,a koliko vidim ovdje smo svi za 18,19,20 i nesto....
pa tko nam onda kvari prosijek,
djeca?
nemam sad nesto prevelik,kao i vecina...
ali ja sam se odavno prestao brinuti o tome,tj dali je dovoljno,nek je meni ok....mene svaki put odusevi...,i jos nijednom me nije izdao... :-)

Чигирибаубау

pre 8 godina

Питали црнци Наталију,и то они западно афрички!!!:госпођо Наталија,какав ви волите?Танак и дугачак или кратак и дебео!?Одговара Наталија:Дугачак и дебео!!!Дај бреее,,,можда си видела како се то ради,али у Браву!

Рајко

pre 8 godina

'Tri naučnika koja stoje iza ovog rada do rezultata su došli nakon ispitivanja 105 žena starosti između 16 i 45 godina, a istraživanje je objavljeno u stručnom časopisu “The Journal of Sexual Medicine”.'

Зар се мушкарци ништа не питају?

Loki

pre 8 godina

Da ste ostavili opciju za postavljanje slike pa da vam pokazem ovako mozete samo da zamisljate, nego sto je poplava njujorcana na b92 ako se ovako nastavi razmislite da zakupite b92.us za ove sto su iz Njujorka, LA ili Majamija.

Ardbeg

pre 8 godina

dug 22 obim 17. savrsenstvo bez mana ,deo vojnickih snova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (e viva montenegro, 27. jul 2015 22:30)

Ti koji to snevaju valjda ne idu u vojsku.

partizan

pre 8 godina

Ne vredi ni duzina ni debljina bez dobre tehnike.Obozavam dobre tehnicare,bez konkurencije su crnci u mladjim godinama.Obdareni bas,a tehnika sta da vam pricam.Savetujem devojkama i zenama da probaju ako imaju sanse mladje americke crnce.Africke ne bas,tu su Nigerijci zakon(zapadna Afrika,ostali ne).Ali mladji americki crnci,to vam je dozivljaj.Pozdrav za Leu N.Y. i Teu N.Y nadam se da se slazete sa mnom
(Natalija, 27. jul 2015 19:29)
Once you go black...nikad ne mozes da speres smrad

Ivana

pre 8 godina

Moje iskustvo i licne zelje su sledece:

- neobrezan
- 18 - 22 cm duzina
- 14+ cm obim
- obrijan ili uredno podsisan

Sve to na fit muskarcu koji moze da ga drzi u erekciji.

ax

pre 8 godina

Došle tri žene u javnu kuću gde rade samo muškarci. Domaćin ih pita kakve vole . Kaže im na prvom spratu su vam dugački a tanki. Na drugom kratki a debeli Na trećem dugački i debeli. Rekao im je da slobidno idu i izbiraju na koji će sprat. Birajući sve tri su završile na tavanu.

Natalija

pre 8 godina

Ne vredi ni duzina ni debljina bez dobre tehnike.Obozavam dobre tehnicare,bez konkurencije su crnci u mladjim godinama.Obdareni bas,a tehnika sta da vam pricam.Savetujem devojkama i zenama da probaju ako imaju sanse mladje americke crnce.Africke ne bas,tu su Nigerijci zakon(zapadna Afrika,ostali ne).Ali mladji americki crnci,to vam je dozivljaj.Pozdrav za Leu N.Y. i Teu N.Y nadam se da se slazete sa mnom

Brutus

pre 8 godina

Moje iskustvo i licne zelje su sledece:

- neobrezan
- 18 - 22 cm duzina
- 14+ cm obim
- obrijan ili uredno podsisan

Sve to na fit muskarcu koji moze da ga drzi u erekciji.
(Ivana, 27. jul 2015 19:58)

1 i 4 ok. 2 i 3 : jel može + / - 20% (sa tendencijom na - ) ? Erekcija zavisi isključivo od tebe, a ja mogu koliko god puta ga ti digneš.

Hamlet

pre 8 godina

Dužina 10 inča , prečnik 1.5 inča !Družimo se intenzivno i gledamo u oči.Predivan.Veoma efikasan i u kondiciji .Pazim ga kao rod rođeni !

Mladen Mladenovic

pre 8 godina

U Srbiji ništa novo. Po komentarima aktuelniji je penis od svih ostalih organa, kojima nas je Bog podario. A hara bela kuga?! Komentara više nego na bilo koju temu a sasvim sigurno više nego o stradanju ili pravima Srba van Srbije. Ili smo negde zaostali u svom mentalnom razvoju, ili kaskamo daleko ispred ostatka čovečanstva, koje se davi tako običnim i trivijalnim temama. Predlažem političarima da osmisle novu parolu, novi pristup na putu ka Evropi. Možda nam krene. Recimo, "Sa penisom u Evropu i svetlu budućnost"?! Potom, da na rukjovodeća radna mesta i mesta visokih političara biramo samo one čiji će penis zadovoljiti estetske kriterijume. Pa kad se naš "Baja" pojavi za nekom govornicom svi će gledati u šlic. Mozak će postati, ako već nije, poput slepog creva. Osetićemo ga jedino kad nas zaboli glava. Šta reći a ne zaplakati?!

vujić

pre 8 godina

!!! Najjača priča !!!
Pa kao što sam u prilici da se družim sa jednim od većih Kazanova, pa i teoretičarem. Koji je na ličnom iskustvu došao do zaključka da između 5 coli i 9 coli nema nikakve suštinske razlike sem oduševljenja i strahopoštovanja.
Veli on, "isto ti je to, pet coli k'o i devet. Šta ona zna šta je u tebe dok ne vidi".
Pa tako on, u par navrata kad pokaže adut, ona ga zamoli da ga stavi samo malo, i on pristane. Međutim, malo po malo to uđe celo i tek posle ona kaže, " ajd' sad probaj celog" i on ond viče, "pa cjeli je, nema više".
Tako da je on dašao do teorije da je 5 coli=9 coli.
Mislim, jeste malo čudna uteha!

Brutus

pre 8 godina

BTW, nema dokaza da dužina ima veze sa bojom kože, još jedan mit koji živi i živeće u glavama tvrdoglavih... I Natalije. Pa ona ljudi zna kakva je zakrivljenost i ožiljenost penisa po provincijama.

Aleksandar

pre 8 godina

Osobe koje pricaju ili se hvale u velicini penisa imaju komplekse. Nije sve u velicini, treba znati kako ubosti i kako zadovoljiti. Ovako se po pricama sve svodi na mehaniku.

Mayor

pre 8 godina

22 cm bez glave,a glava ko u macke. Salim se naravno. 14,5 cm to je istina,obim nikad merio nisam.Ni jedna se nije pozalila,cak naprotiv. ;)

Panonka

pre 8 godina

17-19 cm, 4 cm u preseku, ne previse dlakav zbog felacija.
Velicina je bitna samo zbog raznih poza, ovi mali ne mogu da dohvate nas bucke u odredjenim pozama.

Marija,

pre 8 godina

Toliko komentara o karakteristikama, a niko nije prokomentarisao da su ispitivali devojčice od 16, 17 godina... Premalo godina za takvu temu, zar ne? Pa čak i da su imale neko seksualno iskustvo...

sandra

pre 8 godina

sta znam, vazniji je obim od duzine , ali bar da ima 16,17cm duzine. ja na svoju srecu imam dovoljno iskustva da sada znam tacno sta mi je taman, i srecu da sam takav pronasla, a i njegov vlasnik je fantastican lik. sto se samih penisa tice,nailazila sam od 11 cm u erekciji do preko 22( jedan bese oko 26!)... i oko 18,20 je meni idealno, onda se bas anatomski uklopimo. mada su mi ove mere idealne za oral, jer uzivam u tome, pa ako je predugacak, smeta mi, dakle bitno je da mi odgovara za sve vrste sexa... to su sad predispozicije, mora da ima hemije strasti, dobre tehnike naravno, i obim oko 15,16cm( odnosno precnik bar 5,6 cm)

penis bonus nosferatu domus

pre 8 godina

Nažalost, u većini slučajeva,savršen penis je produžetak nedovršenog intelekta.Šta izgubiš sa jedne,dobiješ sa druge strane.Kakve "nadarene" kreature sam u životu sretao,izgleda da, sve što im je izgledom i ponašanjem oduzeto,balansira u medjunožju.

Ivan Toskic

pre 8 godina

Najbitnije je uskladiti se sa partnerom, naci zajednicki jezik i imati prilagoljiv stil zivljenja i imati osnovno i to: postenje, poverenje i razumevanje, onda je to savrsenstvo i ka tome teba teziti. Toliko od mene i zelim Vam lep i prijatan dan.

janko

pre 8 godina

14-16 dužine i 11 u obimu. jes malo tanji ali nikad nisam dobijao korpu zbog toga već zbog lude glave koja nije želela da se vezuje za dobre devojke

Sanela

pre 8 godina

@Petar
Zasto bilo koliko treba da predje preko nje da bi zelela veliki? Ja zelim veliki u rukama i pred ocima. Vi sa malim nadjite nekoga kone to ne smeta i svi zadovoljni. Ruzno je i tuzno ispoljavati frustracije tako kao ti.

Vladica

pre 8 godina

@iskusna plavusa -

jel si ti videla to o čemu pričaš samo na filmovima? Samo pripadnici pojedinih afričkih plemena imaju u proseku nešto veći penis, a ima i afričkih plemena koja u proseku imaju prilično mali, skoro u rangu sa azijatskim narodima.

RobiSarma

pre 8 godina

Da kad je u erekciji možeš njime da mlatiš orahe... :-D
(Pijana veverica, 28. jul 2015 10:25)
Kokosove orahe ili ove nase,obicne?:)

zbunjen

pre 8 godina

Iskreno ja i ne znam kako izmeriti obim penisa,ako moze neko da me prosvetli.
U tim trenucima nema vremena za merenje.
Cudo kako teme o seksu prave toliko komentara.

Natalija

pre 8 godina

Ne vredi ni duzina ni debljina bez dobre tehnike.Obozavam dobre tehnicare,bez konkurencije su crnci u mladjim godinama.Obdareni bas,a tehnika sta da vam pricam.Savetujem devojkama i zenama da probaju ako imaju sanse mladje americke crnce.Africke ne bas,tu su Nigerijci zakon(zapadna Afrika,ostali ne).Ali mladji americki crnci,to vam je dozivljaj.Pozdrav za Leu N.Y. i Teu N.Y nadam se da se slazete sa mnom

Ivana

pre 8 godina

Moje iskustvo i licne zelje su sledece:

- neobrezan
- 18 - 22 cm duzina
- 14+ cm obim
- obrijan ili uredno podsisan

Sve to na fit muskarcu koji moze da ga drzi u erekciji.

Hamlet

pre 8 godina

Dužina 10 inča , prečnik 1.5 inča !Družimo se intenzivno i gledamo u oči.Predivan.Veoma efikasan i u kondiciji .Pazim ga kao rod rođeni !

Crnka

pre 8 godina

Pa brale... bez 30 cm nema nista (zizi, 27. jul 2015 17:03)
Možeš ti brale da imaš i 35cm,al džabe sve ako sa njim ne znaš šta i kako...a rekla bih da ne znaš.Žene su najosetljivije na samom ulazu u vaginu....tako da mene pali kad vidim da imam lep obimmmmmmmm....još ja uska;)A dužina...pa dobro da nije baš neki smoki...

LeaNYC

pre 8 godina

Samo debljina dragi muškarci... duzina cak sta vise i smeta, zna da zaboli.. ali dzaba i sirina nekoj sirovini ako ne zna da, poljubi, gricne, obrne, prevrne, pljasne, ogrebe ?

partizan

pre 8 godina

Ne vredi ni duzina ni debljina bez dobre tehnike.Obozavam dobre tehnicare,bez konkurencije su crnci u mladjim godinama.Obdareni bas,a tehnika sta da vam pricam.Savetujem devojkama i zenama da probaju ako imaju sanse mladje americke crnce.Africke ne bas,tu su Nigerijci zakon(zapadna Afrika,ostali ne).Ali mladji americki crnci,to vam je dozivljaj.Pozdrav za Leu N.Y. i Teu N.Y nadam se da se slazete sa mnom
(Natalija, 27. jul 2015 19:29)
Once you go black...nikad ne mozes da speres smrad

Рајко

pre 8 godina

'Tri naučnika koja stoje iza ovog rada do rezultata su došli nakon ispitivanja 105 žena starosti između 16 i 45 godina, a istraživanje je objavljeno u stručnom časopisu “The Journal of Sexual Medicine”.'

Зар се мушкарци ништа не питају?

Vispreni Bwrr

pre 8 godina

Penis, čija je dužina u erektivnom stanju manja od 17cm, je LOŠ penis.
Fakat(pitajte svaku ženu).

Vulva koja ne može da oseti penis kraći od 17 cm u erektivnom stanju je LOŠA vulva.

Mediokritet

pre 8 godina

Pitao sam jednu kanadjanku sto je imala decka crnca kad smo se upoznali, da mi kaze iskreno. Rece njegov je veci ali tvoj je bolji. I tako, ostavila crnca kad se vratila kuci. Dolazila je posle preko okeana, samo da me "vidi".

Чигирибаубау

pre 8 godina

Питали црнци Наталију,и то они западно афрички!!!:госпођо Наталија,какав ви волите?Танак и дугачак или кратак и дебео!?Одговара Наталија:Дугачак и дебео!!!Дај бреее,,,можда си видела како се то ради,али у Браву!

dragan

pre 8 godina

Pitali studentkinju koji organ u stanju uzbudjenja poraste tri puta.Pocela ona crveneti.Prof kaze kolegice to je zenica oka,kao drugo kolegice gorko cete se razocarati u zivotu.

Colt Willcox

pre 8 godina

Savetujem devojkama i zenama da probaju ako imaju sanse mladje americke crnce.Africke ne bas,tu su Nigerijci zakon(zapadna Afrika,ostali ne
(Natalija, 27. jul 2015 19:29)

Au, bato, koje "iskustvo"!

čovek

pre 8 godina

Šta čini savršen penis? ... pa, valjda vlasnik istog :) ... ili što kažu žene Φ je zakon ... Φ je narodski rečeno - obim/debljina/glava od zeca i sl.

...

pre 8 godina

Pitali studentkinju koji organ u stanju uzbudjenja poraste tri puta.Pocela ona crveneti.Prof kaze kolegice to je zenica oka,kao drugo kolegice gorko cete se razocarati u zivotu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dragan, 27. jul 2015 19:21)

Neko je shower, neko grower. Meni na primer sa 7-8 poraste na nekih 15 i kusur, sto smatram da je ok. To je dvostruko povecanje. A ako cemo o tome sta je bolje, potpuno je svejedno da li je ovakav, ili je 15 i opusten i dignut, kad se koristi isti je. Jedino sto ga ja lakse spakujem u gace.

Mladen Mladenovic

pre 8 godina

U Srbiji ništa novo. Po komentarima aktuelniji je penis od svih ostalih organa, kojima nas je Bog podario. A hara bela kuga?! Komentara više nego na bilo koju temu a sasvim sigurno više nego o stradanju ili pravima Srba van Srbije. Ili smo negde zaostali u svom mentalnom razvoju, ili kaskamo daleko ispred ostatka čovečanstva, koje se davi tako običnim i trivijalnim temama. Predlažem političarima da osmisle novu parolu, novi pristup na putu ka Evropi. Možda nam krene. Recimo, "Sa penisom u Evropu i svetlu budućnost"?! Potom, da na rukjovodeća radna mesta i mesta visokih političara biramo samo one čiji će penis zadovoljiti estetske kriterijume. Pa kad se naš "Baja" pojavi za nekom govornicom svi će gledati u šlic. Mozak će postati, ako već nije, poput slepog creva. Osetićemo ga jedino kad nas zaboli glava. Šta reći a ne zaplakati?!

Pop

pre 8 godina

Moje iskustvo i licne zelje su sledece:- neobrezan- 18 - 22 cm duzina- 14+ cm obim- obrijan ili uredno podsisanSve to na fit muskarcu koji moze da ga drzi u erekciji.
(Ivana, 27. jul 2015 19:58)

Jel ti to trazis bure za tursiju?

Seksolog

pre 8 godina

Samo ga ZENE mogu savrsenog uciniti!!! Ako ga ne znaju "obraditi" kako treba,
ne pomaze ni izgled, ni duzina ni obim.
Sve ostalo su samo vicevi.

Loki

pre 8 godina

Da ste ostavili opciju za postavljanje slike pa da vam pokazem ovako mozete samo da zamisljate, nego sto je poplava njujorcana na b92 ako se ovako nastavi razmislite da zakupite b92.us za ove sto su iz Njujorka, LA ili Majamija.

Glupan

pre 8 godina

Otkrili su da ništa nisu otkrili u vezi sa penisom, ali su nas peniski teniski informisali, i na kraju nas ubedili da su oni naučnici koji su nešto otkrili.

Eh

pre 8 godina

Moje iskustvo i licne zelje su sledece:

- neobrezan
- 18 - 22 cm duzina
- 14+ cm obim
- obrijan ili uredno podsisan

Sve to na fit muskarcu koji moze da ga drzi u erekciji.
(Ivana, 27. jul 2015 19:58)

14cm+ obim? Lele, pa to kao kod konja...
Mora da ti je garaza prilicno kabasta :)

Za pocetak probaj crevo od usisivaca pa ako moze...

sandra

pre 8 godina

sta znam, vazniji je obim od duzine , ali bar da ima 16,17cm duzine. ja na svoju srecu imam dovoljno iskustva da sada znam tacno sta mi je taman, i srecu da sam takav pronasla, a i njegov vlasnik je fantastican lik. sto se samih penisa tice,nailazila sam od 11 cm u erekciji do preko 22( jedan bese oko 26!)... i oko 18,20 je meni idealno, onda se bas anatomski uklopimo. mada su mi ove mere idealne za oral, jer uzivam u tome, pa ako je predugacak, smeta mi, dakle bitno je da mi odgovara za sve vrste sexa... to su sad predispozicije, mora da ima hemije strasti, dobre tehnike naravno, i obim oko 15,16cm( odnosno precnik bar 5,6 cm)

vujić

pre 8 godina

!!! Najjača priča !!!
Pa kao što sam u prilici da se družim sa jednim od većih Kazanova, pa i teoretičarem. Koji je na ličnom iskustvu došao do zaključka da između 5 coli i 9 coli nema nikakve suštinske razlike sem oduševljenja i strahopoštovanja.
Veli on, "isto ti je to, pet coli k'o i devet. Šta ona zna šta je u tebe dok ne vidi".
Pa tako on, u par navrata kad pokaže adut, ona ga zamoli da ga stavi samo malo, i on pristane. Međutim, malo po malo to uđe celo i tek posle ona kaže, " ajd' sad probaj celog" i on ond viče, "pa cjeli je, nema više".
Tako da je on dašao do teorije da je 5 coli=9 coli.
Mislim, jeste malo čudna uteha!

Sanela

pre 8 godina

@Petar
Zasto bilo koliko treba da predje preko nje da bi zelela veliki? Ja zelim veliki u rukama i pred ocima. Vi sa malim nadjite nekoga kone to ne smeta i svi zadovoljni. Ruzno je i tuzno ispoljavati frustracije tako kao ti.

sumadinac

pre 8 godina

E jadna Natalija...pusti snovi i zelje... verujem da je u pitanju Mali Mokri Lug, Grocka, ili Batajnica...a New York videla u "Sex&city..."

Rumpel Stickin

pre 8 godina

@ Natalija

Razgovaraju Lala i crnac.
LALA:  Ta, prica se da vi crnci imate veliku onu stvar!
CRNAC: Jeste, moj Lalo, mogao bi i ti da imas velikog!
LALA: Molim te reci mi kako! 
CRNAC: Pa prosto Lalo. Uzmes najvecu ciglu i okacis je za penis! Tako je nosis nekoliko dana i imaces ga istog kao ja! Posle dva dana sretne crnac Lalu. Lala smrsao deset kila i ne skida izraz bola sa lica. CRNAC: Pa kako je, Lalo? Jesi li uspeo? 
LALA: Pa, dobro ide. Boju je dobio, jos samo duzinu!!! :))))

Brutus

pre 8 godina

Moje iskustvo i licne zelje su sledece:

- neobrezan
- 18 - 22 cm duzina
- 14+ cm obim
- obrijan ili uredno podsisan

Sve to na fit muskarcu koji moze da ga drzi u erekciji.
(Ivana, 27. jul 2015 19:58)

1 i 4 ok. 2 i 3 : jel može + / - 20% (sa tendencijom na - ) ? Erekcija zavisi isključivo od tebe, a ja mogu koliko god puta ga ti digneš.

Aleksandar

pre 8 godina

Osobe koje pricaju ili se hvale u velicini penisa imaju komplekse. Nije sve u velicini, treba znati kako ubosti i kako zadovoljiti. Ovako se po pricama sve svodi na mehaniku.

Ardbeg

pre 8 godina

dug 22 obim 17. savrsenstvo bez mana ,deo vojnickih snova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (e viva montenegro, 27. jul 2015 22:30)

Ti koji to snevaju valjda ne idu u vojsku.

Marija,

pre 8 godina

Toliko komentara o karakteristikama, a niko nije prokomentarisao da su ispitivali devojčice od 16, 17 godina... Premalo godina za takvu temu, zar ne? Pa čak i da su imale neko seksualno iskustvo...

TIL Zagreb

pre 8 godina

kazu da je prosijek oko 15,16 cm,a koliko vidim ovdje smo svi za 18,19,20 i nesto....
pa tko nam onda kvari prosijek,
djeca?
nemam sad nesto prevelik,kao i vecina...
ali ja sam se odavno prestao brinuti o tome,tj dali je dovoljno,nek je meni ok....mene svaki put odusevi...,i jos nijednom me nije izdao... :-)

Brutus

pre 8 godina

BTW, nema dokaza da dužina ima veze sa bojom kože, još jedan mit koji živi i živeće u glavama tvrdoglavih... I Natalije. Pa ona ljudi zna kakva je zakrivljenost i ožiljenost penisa po provincijama.

Panonka

pre 8 godina

17-19 cm, 4 cm u preseku, ne previse dlakav zbog felacija.
Velicina je bitna samo zbog raznih poza, ovi mali ne mogu da dohvate nas bucke u odredjenim pozama.

ax

pre 8 godina

Došle tri žene u javnu kuću gde rade samo muškarci. Domaćin ih pita kakve vole . Kaže im na prvom spratu su vam dugački a tanki. Na drugom kratki a debeli Na trećem dugački i debeli. Rekao im je da slobidno idu i izbiraju na koji će sprat. Birajući sve tri su završile na tavanu.

penis bonus nosferatu domus

pre 8 godina

Nažalost, u većini slučajeva,savršen penis je produžetak nedovršenog intelekta.Šta izgubiš sa jedne,dobiješ sa druge strane.Kakve "nadarene" kreature sam u životu sretao,izgleda da, sve što im je izgledom i ponašanjem oduzeto,balansira u medjunožju.

Vladica

pre 8 godina

@iskusna plavusa -

jel si ti videla to o čemu pričaš samo na filmovima? Samo pripadnici pojedinih afričkih plemena imaju u proseku nešto veći penis, a ima i afričkih plemena koja u proseku imaju prilično mali, skoro u rangu sa azijatskim narodima.

Ivan Toskic

pre 8 godina

Najbitnije je uskladiti se sa partnerom, naci zajednicki jezik i imati prilagoljiv stil zivljenja i imati osnovno i to: postenje, poverenje i razumevanje, onda je to savrsenstvo i ka tome teba teziti. Toliko od mene i zelim Vam lep i prijatan dan.

zbunjen

pre 8 godina

Iskreno ja i ne znam kako izmeriti obim penisa,ako moze neko da me prosvetli.
U tim trenucima nema vremena za merenje.
Cudo kako teme o seksu prave toliko komentara.

Mayor

pre 8 godina

22 cm bez glave,a glava ko u macke. Salim se naravno. 14,5 cm to je istina,obim nikad merio nisam.Ni jedna se nije pozalila,cak naprotiv. ;)

RobiSarma

pre 8 godina

Da kad je u erekciji možeš njime da mlatiš orahe... :-D
(Pijana veverica, 28. jul 2015 10:25)
Kokosove orahe ili ove nase,obicne?:)

janko

pre 8 godina

14-16 dužine i 11 u obimu. jes malo tanji ali nikad nisam dobijao korpu zbog toga već zbog lude glave koja nije želela da se vezuje za dobre devojke