Ponedeljak, 27.07.2015.

11:27

"Vučić najvažniji gost u Potočarima"

Nerezidentni ambasador Danske za BiH Mihael Borg-Hansen izjavio je da je srpski premijer Aleksandar Vučić bio najvažniji gost u Potočarima 11. jula.

Izvor: Tanjug

"Vuèiæ najvažniji gost u Potoèarima" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

148 Komentari

Sortiraj po:

AV medijski manipulatoru, odlazi

pre 8 godina

Kada Vučiću pružite priliku da napravi šou i bude ,,glavna zvezda'' on će tu priliku iskoristiti, pa nije on slučajno krenuo kroz masu..., a mogao je da se vrati..on je hteo da se o njemu priča, da se zaborave prave žrtve, a da on ispadne žrtva...a tu priliku su mu dopustili glupani koji su organizovali obeležavanje stradanja civila...oni su krivi, a ne Vučić, on je samo maher za politički marketing, a imao je i od koga da nauči, Šešelj, Toma...Sloba..sve su to njegovi učitelji...pa još kad mu se pridružio Toni Bler i onaj njegov savetnik za medije-prevare Alister Kembel...i eto ti šou programa...cirkusa.

Teofilo

pre 8 godina

Gost najvažniji a organizacija katastrpfalna. Ovo nikako ne ide zajedno! I dalje se samo priča i prepredaju se prazne priče a niko da snosi posledice za ono što se desilo i sve je postalo neozbiljno. Dok god ne budu uhapšeni napadači na ''najvažnijeg gosta'' strasti se neće smiriti i ostaće mrlja na ceo događaj.

Gospodin s' koferom u ruci

pre 8 godina

Vučić najvažniji gost u Potočarima? Zar se najvažniji gost koji ujedno pruži ruku pomirenja dočekuje kamenicama, salvom uvreda i gde se isti poziva na ubistvo??? Nema potrebe da se pametuje i da se na sve načine pokuša kako bih se zamaskirao ovaj incident već treba nešto konkretno preduzeti i uhapsiti organizatora i izvršioce ove očigledno unapred pripremljene operacije.

Hana

pre 8 godina

Mislim da je Vucic ternutno najuticajniji i najvazniji politicar u regionu. U skladu sa tim, treba da mu se ukaze i postovanje koje zasluzuje!!

Welburg

pre 8 godina

Srbija je pokazala dostojanstvo! Srpski premijer je bio najvazniji gost jer je nosio poruku mira i stav da je saradnja pravi put kojim treba da idu sve zemlje regiona!

Graje

pre 8 godina

Aleksandar Vučić predstavlja faktor mira i stabilnosti. Premijer je pokazao istinsko pomirenje sa državama BiH, kao i državama u regionu.Potrebno je zaista sa jakim bilateralnim odnosima, uspostaviti red u regionu. U ratu su ginuli i Srbi, Hrvati i Bošnjaci a zapad nije hteo da okarakteriše kao terorizam već kao genecidom što je sramota.

HORACIJE XX

pre 8 godina

Uspeh regiona, Srbije i BIh ,u približavanju, razumevanju,pomirenju i saradnji je neuspeh Potočarskih atentatora koji su sve to žečeči da uskrate gradjanima Srbije i BIH.

senka vetra

pre 8 godina

Samo zivot nema alternativu, ali mnogi se u regionu ponasaju kao da ce ziveti 200 godina.Mi vec govorimo evropskim jezikom, jakih drzavnih formacija, kojima ne treba osvrt na proslost, vec zarka zelja za vedrom i lepom zajednickom buducnoscu.

Pasa

pre 8 godina

Imao dobru volju ali nije naisao na razumevanje,desilo se sto se desilo,zatim je usledio druci sastanak i sada idemo dalje,valjda u bolje sutra.

Atila Mert

pre 8 godina

Svako ko razmislja i prica realno, jasno ce reci sa kakvom namerom i u kojoj funkciji je Vucic isao u Srebrenicu. Nema mesta bilo kakvim zluradostima.

Džimi

pre 8 godina

To što se desilo u Potočarima ostaviće mrlju za sva vremena i uvek će se pričati i prepričavati, sreća je što je Vučić prošao bez ozbiljnijih povreda, a sramota ostaje na nadležnim organima BiH.

despot

pre 8 godina

Za zvanicnike BiH najvazniji gost bio je onaj koji je i prouzrokovao sva zlodela koja su se desila na prostorima bivse Jugoslavije, necu da imenujem, svi znamo ko je to. A Vucica su docekali kamenicama, ni krivog ni duznog.

uki

pre 8 godina

Evropspka unija je podrzala stav Srbije da se otisne putem Srebrenice.I sad kad vidi kako nam se vratilo, moze da pise minuse samo Bosni.

once upon a time

pre 8 godina

Premijerova poseta je bila gest koji bi trebalo da vodi pomirenju u regionu ,a nakon događaja u Srebrenici vidljivo je da ima mnogo onih kojima pomirenje i saradnja naroda u regionu ne odgovara.

wake up call

pre 8 godina

Nije problem horizontala, problem je vertikala.
Mape se crtaju, hej.

Sto se tice Gospodina Covica, Bakira, Kolinde Kitarovic i svih ostalih, nikome ovde ne trebaju snajperisti i policija da bi setali ulicama Beograda, to ce vam svako ko zivi u Srbiji reci.
Potrebnija je zastita Vucicu od besnih penzionera nego Bakiru.

Joksimovic

pre 8 godina

Iako je bio glavni i na neki nacin pocasni gost, nisu mu dali priliku ni da svojim govorom oda postu nastradalima, vec su ga lincovali na najprimitivniji nacin,srecom sve se sredilo gostovanjem clanova Predsednidstva BiH u Beogradu.

Idealno losa

pre 8 godina

Ocigledno je da oni premijera Srbije nisu smatrali kao najvaznijeg gosta, jer da je tako, ne bi se desilo ono sto se desilo.Rekla bih da su neki drugi gosti njima u tom danu bili vazniji od Vucica, na ne nabrajam imena bilo bi neumesno.

Radovan

pre 8 godina

Uprkos otvorenim pretnjama, Vucic je pokazao ozbiljnost, odgovornost i jasan stav Srbije za pomirenje. To je trebalo mnogo vise da se uvazi i ceni

Miksi

pre 8 godina

Mislim da Srbija ne treba da brine, incident se na sreću završio bez većih povreda premijera, a ceo svet je video kakvu politiku vodimo i da težimo ka miru i prijateljstvu.

malina

pre 8 godina

Srbija se maksimalno trudi da uskladi politiku sa normama EU i stim u vezi dogadjaj u Potocarima nikako ne moze da nas udalji od te politike.

kopakabana

pre 8 godina

Trebali bi biti zadovoljni jer po prvi put imamo politicare na nivou, diplomate dostojne da pariraju svim svetskim diplomatama, a samo uspesna Srbija je ona koja ima ljude za otvorene razgovore i otvorena pitanja.EU nas podrzava i posle ovog nemilog dogadjaja.

Berač Lovorika

pre 8 godina

Ako je kamenovanje u Potočarima izraz osećanja svih Bošnjaka prema Srbima,onda imamo ozbiljan problem ,koji nećemo moći brzo rešiti, uprkos Vučićevim nastojanjima da dodje do pomirenja !

Mladen

pre 8 godina

Poseta nikako nije trebala onako proci.To sto su uradili govori o njima a ne o nama.Oni su uvideli kako i na koji nacin Srbija docekuje svoje goste.

Sale

pre 8 godina

Da Bosnjaci nisu imali podrsku iz nekih zapadnih centara, Vucic bi sasvim drugacije bio docekan, odrzao bi govor i bio bi dostojanstveno ispracen.

Bugati Dzon

pre 8 godina

Najvazniji je bio Klinton, zar ne? Ako cemo iz danske vizure vaznosti. Jer upravo ta vizura sledi u ambasadorovoj kvalifikaciji da je Merkelova imala 'mnogo vaznija posla' od posete BiH i dr.

Zekan23

pre 8 godina

Sve više stranaca iz politike i diplomatije ističe ponašanje Srbije u regionu Balkana i njenu politiku pružene ruke i zajedničkog ekonomskog napretka.Sada se vidi da je stid zbog napada na srpskog premijera u Potočarima delo i stid maloumnika koji bi to da spreče jer u haosu imaju interes i profit.

Rozalija

pre 8 godina

Mozda nije bio najvazniji ali je sigurno bio jako vazan gost. To su svi dobro znali ali su ipak dozvolili da se desi to sto se desilo. U ovakvim vremenima, to je zaista nedopustivo.

penzioner

pre 8 godina

on je vazan samo sebi i placenim komentatorima,inace ako misli drugacije grdno se vara.Mene ne predstavlja takav lik ,nego me je sramota.

SAMO DA SE PIŠE

pre 8 godina

Vucic covek koji vuce napred celu Srbiju
(dare, 27. jul 2015 12:32)
Ma da! Bili ste uz sam ponor, a sad vas Vučić vuće napred!!!

Dragan

pre 8 godina

Hansen je u apsolutno u pravu, ali je Vučić koji je kao najvažniji gost došao sa ispruženom rukom pomirenja morao biti dočekan na mnogo lepši način, a ne kamenjem.

CUKERAŠ

pre 8 godina

Prema vidjenju ne samo g.ambasadora Hansena već i ostalih poštenih svetskih političara i javnih ličnosti samo ličnim primerom i prelaženju preko napada premijer Srbije je održao nadu da će pružena ruka u Potočarima a zatim u Beogradu doneti novi bolji početak života svih nas gradjana u regionu.

Valerija7

pre 8 godina

Premijer je prešao preko svega, što je dokazao i prijemom predsedništva BiH u Beogradu, da ide dalje, da radi na prijateljstvu, održavanju mira i stabilnosti kao i zajedničkoj saradnji.

INSAJDER

pre 8 godina

Vucicu je bila garantovana bezbednost od strane BiH a oni ne samo da ga nisu zastitili vec su mirno stojali i posmatrali onaj sraman napad, sva sreca pa je njegovo obezbedjenje odreagovalo na pravi nacin i tragedija je izbegnuta!

bolji zivot za sve nas

pre 8 godina

"Ostaje nada da će naknadni izrazi žaljenja i dobre volje ipak poslužiti kao podsticaj za prevazilaženje tužnog nasleđa ovog i drugih događaja u ratu tokom devedesetih". Svakako stoji da proslost treba ostaviti iza sebe, bez da se zaboravi i krenuti u bolju zajednicku buducnost.

Radenko

pre 8 godina

Razumem ovu podrsku zapada za sve sto se dogodilo u Potocarima,ali nama reci nista ne znace,hoce li neko uraditi nesto konkretno i izvrsiti pritisak i na drugu stranu,mi smo pruzili ruku pomirenja,ali to ja dzaba ukoliko druga strana ne zeli tu ruku.

Siemsovac

pre 8 godina

Pa čovek nije imao prilike da bude bezbedan, a kamoli da govori. Treba akcenat staviti na svačiju bezbednost,a obzirom na okolnosti, Vučićevu posebno, pa onda možemo pricači o ostalim temama.

Velvet

pre 8 godina

Odlazak Vučića u Potočare i odavanje pošte poginulima je veliki gest i za veliko poštovanje, a kako je dočekan je velika sramota za tamošnje obezbedjenje i nadležne organe.

Sizika

pre 8 godina

Nesumnjivo je da je Vucic bio centralana figura u Potocarima. On se izdignuo iznad provokacija i svojim stavom je pokazao da je Srbija posvecena miroljubivoj politici prema zamljama u okruzenju.

Jadar

pre 8 godina

Danas G.Hansen razmišlja kao i svaki običan čovek bez neke političke predrasude i podmetanja, jasno mu je da je to bila kruna komemoracije u Potočarima što je tu bio i premijer SRbije i da je odnos prema njemu od strane domaćina bio kastrofalan i prilično opasan jer se kršila njegova bezbednost koja je mogla gotovo da uništi priliku za početak istinskog pomirenja.

bandzi

pre 8 godina

Srbija trenutno uziva najvece moguce postovanje u svetu, jer je uprkos svim provokacijama ostala i dalje posvecena trasiranju puta mira, kao jedinom ispravnom putu.

vokica

pre 8 godina

To su uvideli svi osim domacina. Ako je jedna Kolinda mogla da govori ne vidim razlog zasto nije mogao Vucic. Mozda su se plasili da bi ih to totalno diskreditovalo jer ko zna kako bi se masa tek tada ponela.

Oliver

pre 8 godina

Poseta Beogradu clanova Predsednistva BiH smirila je nastale strasti nakon 11. jula, ali nesumnjivo je da je tog dana mogao biti okrenut novi list u odnosima dveju zemalja.

MrV

pre 8 godina

Organizatori su i pokazali da im je premijer Srbije bio najvazniji gost. Mnogo truda su ulozili u organizaciju njegove posete i organizovanje linca. Zaista sramota.

Gema

pre 8 godina

Napad na premijera Vucica bio je napad na mir u regionu. Oni koji su napad planirali ne zele da na Balkanu zavlada mir. Nas premijer zeli suprotno, da mir i prosperitet zavladaju Balkanom.

Anchy

pre 8 godina

Vucic je svima u regionu pokazao kako se vodi odgovorna politika,i kako se grade dobrosusedski odnosi.On treba da bude za primer svim politicarima u regionu.Emocije se ne ispoljavaju kada su interesi zemlje koju predstavljas na prvom mestu.

ESMA

pre 8 godina

Hansen je kazao da veoma respektuje srpskog premijera zbog, kako je rekao, onoga što on predstavlja danas, pogotovo kada je reč o njegovoj regionalnoj politici.

cvrcak14

pre 8 godina

Premijer je otvorenog srca otisao u potocare. Jos jednom je pokazao da na dobrodoslici predsetnistva Bih-a da zeli mir, stabilnost i dobre odnose. Jer on vodi politiku mira!

Danijel

pre 8 godina

Srecom pa je nas premijer oprostio svima za one stravicne scene iz Potocarima, jedini covek koji promovise mir na Balkanu, zato je toliko i cenjen kod naroda.

Zora 87

pre 8 godina

Zar se na onakav naci docekuje najvazniji gost? Kao kada bi meni dosli gosti i ja ih docekala na najvisem mogucem nivou a najvaznijem gostu ne dam stolicu da sedne. U istoriji svih zemalja sveta nijedan premijer nije docekan kao Vucic u Potocarima. Da li smo mi gradjani gledali vasar na kom je Vucic napadnut ili stadion kada se navijaci pobiju? Znaci, tako se docekuje najvazniji gost. Evo vam, botovi, komentar pa nesto radite.

Mon

pre 8 godina

U XXI veku ako vam neko oduzme pravo da govorite, to je vec ozbiljan prekrsaj i incident. U doba slobode, u srcu demokratske i Evrope, neopterecene krsenjima ljudskih prava, ovakvo nesto je ravno skandalu velikih razmera. Ako jos uy to dodate oduyeto dostojanstvo i ugrozen zivot, zapitace te se da li je ta BIH dostojna uopste ovog kontinenta, ovog vremena..?!

papi

pre 8 godina

Vucic jeste bio najvazniji gost ali izgleda to nekima nije odgovaralo pa su zato organizovili linc, pa ono se nije slucajno dogodilo to je bilo planirano ranije.. Kako god, Vucic im je oprostio ali to nas narod nije i nece nikad zaboraviti a njima na cast kako su se pokazali kao "domacini"..

JMBG

pre 8 godina

Srbija je u Potocarima imala svog predstavnika koji je uprkos sirenju mira medju narodima dobio kamenicu u glavu. Presli smo i preko toga i ponovo Bosnjacima pruzili ruku pomirenja. Mi smo celom svetu pokazali za koju se politiku zalazemo, a sada nam ostaje samo da cekamo da li ce ona dati pozitivne efekte i na drugoj strani.

eyey

pre 8 godina

Vucic je njima pruzio ruku pomirenja a oni na tu pruzenu ruku odgvorili nasiljem! Jeste bio najvazniji gost ali toliko o "domacinima" iz BiH koji su mu garantovali bezbednost!

Vojkan

pre 8 godina

Videli smo kako se ophode prema gostima, bio najvažniji ili ne, svaki gost mora biti dostojanstveno dočekan, a oni su pokazali šta o kome misle.

Giljermo

pre 8 godina

Slika i prilika, najvažniji gost kako je prošao tamo, a najvažniji gost kako je prošao kod nas! Evropo vreme je malo oči da otvoriš!

PETAR PAN

pre 8 godina

U sustini Vucic i jeste bio najvazniji gost u potocarima i ispruzio je ruku pomirenja al nazalost Bosnjaci to nisu prepoznali i uradili su nesto nezamislivo u 20 vek al to njih pokazuje kakvi su

Duxs

pre 8 godina

Idemo dalje,gledamo ka buducnosti i nadamo se da se onako nesto vise nikada nece dogoditi i da ce jednog dana nas premijer zaista biti pocastan gost u BiH.

Salmon

pre 8 godina

Ceo svet je video kako se ponaša prema najvažnijem gostu... Da je bio samo gost onako, ko zna kako bi premijer prošao, kad je kao najvažniji prišao k'o bos po trnju...

Josephine7

pre 8 godina

Dobro je ostao ziv,nakon napada. Mozda nije drzao govor,al poruku mira smo poslali kada je dosao Izetbegovic . Pokazao je koliko se bori za mir i stabilnost kao i saradnju sa nasim susedima.

Welburg

pre 8 godina

Srbija je pokazala dostojanstvo! Srpski premijer je bio najvazniji gost jer je nosio poruku mira i stav da je saradnja pravi put kojim treba da idu sve zemlje regiona!

malina

pre 8 godina

Srbija se maksimalno trudi da uskladi politiku sa normama EU i stim u vezi dogadjaj u Potocarima nikako ne moze da nas udalji od te politike.

Salmon

pre 8 godina

Ceo svet je video kako se ponaša prema najvažnijem gostu... Da je bio samo gost onako, ko zna kako bi premijer prošao, kad je kao najvažniji prišao k'o bos po trnju...

Graje

pre 8 godina

Aleksandar Vučić predstavlja faktor mira i stabilnosti. Premijer je pokazao istinsko pomirenje sa državama BiH, kao i državama u regionu.Potrebno je zaista sa jakim bilateralnim odnosima, uspostaviti red u regionu. U ratu su ginuli i Srbi, Hrvati i Bošnjaci a zapad nije hteo da okarakteriše kao terorizam već kao genecidom što je sramota.

JMBG

pre 8 godina

Srbija je u Potocarima imala svog predstavnika koji je uprkos sirenju mira medju narodima dobio kamenicu u glavu. Presli smo i preko toga i ponovo Bosnjacima pruzili ruku pomirenja. Mi smo celom svetu pokazali za koju se politiku zalazemo, a sada nam ostaje samo da cekamo da li ce ona dati pozitivne efekte i na drugoj strani.

kopakabana

pre 8 godina

Trebali bi biti zadovoljni jer po prvi put imamo politicare na nivou, diplomate dostojne da pariraju svim svetskim diplomatama, a samo uspesna Srbija je ona koja ima ljude za otvorene razgovore i otvorena pitanja.EU nas podrzava i posle ovog nemilog dogadjaja.

Džimi

pre 8 godina

To što se desilo u Potočarima ostaviće mrlju za sva vremena i uvek će se pričati i prepričavati, sreća je što je Vučić prošao bez ozbiljnijih povreda, a sramota ostaje na nadležnim organima BiH.

Gospodin s' koferom u ruci

pre 8 godina

Vučić najvažniji gost u Potočarima? Zar se najvažniji gost koji ujedno pruži ruku pomirenja dočekuje kamenicama, salvom uvreda i gde se isti poziva na ubistvo??? Nema potrebe da se pametuje i da se na sve načine pokuša kako bih se zamaskirao ovaj incident već treba nešto konkretno preduzeti i uhapsiti organizatora i izvršioce ove očigledno unapred pripremljene operacije.

MrV

pre 8 godina

Organizatori su i pokazali da im je premijer Srbije bio najvazniji gost. Mnogo truda su ulozili u organizaciju njegove posete i organizovanje linca. Zaista sramota.

Rozalija

pre 8 godina

Mozda nije bio najvazniji ali je sigurno bio jako vazan gost. To su svi dobro znali ali su ipak dozvolili da se desi to sto se desilo. U ovakvim vremenima, to je zaista nedopustivo.

Atila Mert

pre 8 godina

Svako ko razmislja i prica realno, jasno ce reci sa kakvom namerom i u kojoj funkciji je Vucic isao u Srebrenicu. Nema mesta bilo kakvim zluradostima.

cvrcak14

pre 8 godina

Premijer je otvorenog srca otisao u potocare. Jos jednom je pokazao da na dobrodoslici predsetnistva Bih-a da zeli mir, stabilnost i dobre odnose. Jer on vodi politiku mira!

Pasa

pre 8 godina

Imao dobru volju ali nije naisao na razumevanje,desilo se sto se desilo,zatim je usledio druci sastanak i sada idemo dalje,valjda u bolje sutra.

Gema

pre 8 godina

Napad na premijera Vucica bio je napad na mir u regionu. Oni koji su napad planirali ne zele da na Balkanu zavlada mir. Nas premijer zeli suprotno, da mir i prosperitet zavladaju Balkanom.

Sizika

pre 8 godina

Nesumnjivo je da je Vucic bio centralana figura u Potocarima. On se izdignuo iznad provokacija i svojim stavom je pokazao da je Srbija posvecena miroljubivoj politici prema zamljama u okruzenju.

Zekan23

pre 8 godina

Sve više stranaca iz politike i diplomatije ističe ponašanje Srbije u regionu Balkana i njenu politiku pružene ruke i zajedničkog ekonomskog napretka.Sada se vidi da je stid zbog napada na srpskog premijera u Potočarima delo i stid maloumnika koji bi to da spreče jer u haosu imaju interes i profit.

senka vetra

pre 8 godina

Samo zivot nema alternativu, ali mnogi se u regionu ponasaju kao da ce ziveti 200 godina.Mi vec govorimo evropskim jezikom, jakih drzavnih formacija, kojima ne treba osvrt na proslost, vec zarka zelja za vedrom i lepom zajednickom buducnoscu.

Joksimovic

pre 8 godina

Iako je bio glavni i na neki nacin pocasni gost, nisu mu dali priliku ni da svojim govorom oda postu nastradalima, vec su ga lincovali na najprimitivniji nacin,srecom sve se sredilo gostovanjem clanova Predsednidstva BiH u Beogradu.

uki

pre 8 godina

Evropspka unija je podrzala stav Srbije da se otisne putem Srebrenice.I sad kad vidi kako nam se vratilo, moze da pise minuse samo Bosni.

despot

pre 8 godina

Za zvanicnike BiH najvazniji gost bio je onaj koji je i prouzrokovao sva zlodela koja su se desila na prostorima bivse Jugoslavije, necu da imenujem, svi znamo ko je to. A Vucica su docekali kamenicama, ni krivog ni duznog.

Giljermo

pre 8 godina

Slika i prilika, najvažniji gost kako je prošao tamo, a najvažniji gost kako je prošao kod nas! Evropo vreme je malo oči da otvoriš!

Dragan

pre 8 godina

Hansen je u apsolutno u pravu, ali je Vučić koji je kao najvažniji gost došao sa ispruženom rukom pomirenja morao biti dočekan na mnogo lepši način, a ne kamenjem.

Hana

pre 8 godina

Mislim da je Vucic ternutno najuticajniji i najvazniji politicar u regionu. U skladu sa tim, treba da mu se ukaze i postovanje koje zasluzuje!!

Radovan

pre 8 godina

Uprkos otvorenim pretnjama, Vucic je pokazao ozbiljnost, odgovornost i jasan stav Srbije za pomirenje. To je trebalo mnogo vise da se uvazi i ceni

Oliver

pre 8 godina

Poseta Beogradu clanova Predsednistva BiH smirila je nastale strasti nakon 11. jula, ali nesumnjivo je da je tog dana mogao biti okrenut novi list u odnosima dveju zemalja.

eyey

pre 8 godina

Vucic je njima pruzio ruku pomirenja a oni na tu pruzenu ruku odgvorili nasiljem! Jeste bio najvazniji gost ali toliko o "domacinima" iz BiH koji su mu garantovali bezbednost!

CUKERAŠ

pre 8 godina

Prema vidjenju ne samo g.ambasadora Hansena već i ostalih poštenih svetskih političara i javnih ličnosti samo ličnim primerom i prelaženju preko napada premijer Srbije je održao nadu da će pružena ruka u Potočarima a zatim u Beogradu doneti novi bolji početak života svih nas gradjana u regionu.

Mladen

pre 8 godina

Poseta nikako nije trebala onako proci.To sto su uradili govori o njima a ne o nama.Oni su uvideli kako i na koji nacin Srbija docekuje svoje goste.

Valerija7

pre 8 godina

Premijer je prešao preko svega, što je dokazao i prijemom predsedništva BiH u Beogradu, da ide dalje, da radi na prijateljstvu, održavanju mira i stabilnosti kao i zajedničkoj saradnji.

Josephine7

pre 8 godina

Dobro je ostao ziv,nakon napada. Mozda nije drzao govor,al poruku mira smo poslali kada je dosao Izetbegovic . Pokazao je koliko se bori za mir i stabilnost kao i saradnju sa nasim susedima.

INSAJDER

pre 8 godina

Vucicu je bila garantovana bezbednost od strane BiH a oni ne samo da ga nisu zastitili vec su mirno stojali i posmatrali onaj sraman napad, sva sreca pa je njegovo obezbedjenje odreagovalo na pravi nacin i tragedija je izbegnuta!

HORACIJE XX

pre 8 godina

Uspeh regiona, Srbije i BIh ,u približavanju, razumevanju,pomirenju i saradnji je neuspeh Potočarskih atentatora koji su sve to žečeči da uskrate gradjanima Srbije i BIH.

Duxs

pre 8 godina

Idemo dalje,gledamo ka buducnosti i nadamo se da se onako nesto vise nikada nece dogoditi i da ce jednog dana nas premijer zaista biti pocastan gost u BiH.

Danijel

pre 8 godina

Srecom pa je nas premijer oprostio svima za one stravicne scene iz Potocarima, jedini covek koji promovise mir na Balkanu, zato je toliko i cenjen kod naroda.

vokica

pre 8 godina

To su uvideli svi osim domacina. Ako je jedna Kolinda mogla da govori ne vidim razlog zasto nije mogao Vucic. Mozda su se plasili da bi ih to totalno diskreditovalo jer ko zna kako bi se masa tek tada ponela.

Velvet

pre 8 godina

Odlazak Vučića u Potočare i odavanje pošte poginulima je veliki gest i za veliko poštovanje, a kako je dočekan je velika sramota za tamošnje obezbedjenje i nadležne organe.

Siemsovac

pre 8 godina

Pa čovek nije imao prilike da bude bezbedan, a kamoli da govori. Treba akcenat staviti na svačiju bezbednost,a obzirom na okolnosti, Vučićevu posebno, pa onda možemo pricači o ostalim temama.

Jadar

pre 8 godina

Danas G.Hansen razmišlja kao i svaki običan čovek bez neke političke predrasude i podmetanja, jasno mu je da je to bila kruna komemoracije u Potočarima što je tu bio i premijer SRbije i da je odnos prema njemu od strane domaćina bio kastrofalan i prilično opasan jer se kršila njegova bezbednost koja je mogla gotovo da uništi priliku za početak istinskog pomirenja.

Anchy

pre 8 godina

Vucic je svima u regionu pokazao kako se vodi odgovorna politika,i kako se grade dobrosusedski odnosi.On treba da bude za primer svim politicarima u regionu.Emocije se ne ispoljavaju kada su interesi zemlje koju predstavljas na prvom mestu.

bolji zivot za sve nas

pre 8 godina

"Ostaje nada da će naknadni izrazi žaljenja i dobre volje ipak poslužiti kao podsticaj za prevazilaženje tužnog nasleđa ovog i drugih događaja u ratu tokom devedesetih". Svakako stoji da proslost treba ostaviti iza sebe, bez da se zaboravi i krenuti u bolju zajednicku buducnost.

Radenko

pre 8 godina

Razumem ovu podrsku zapada za sve sto se dogodilo u Potocarima,ali nama reci nista ne znace,hoce li neko uraditi nesto konkretno i izvrsiti pritisak i na drugu stranu,mi smo pruzili ruku pomirenja,ali to ja dzaba ukoliko druga strana ne zeli tu ruku.

Sale

pre 8 godina

Da Bosnjaci nisu imali podrsku iz nekih zapadnih centara, Vucic bi sasvim drugacije bio docekan, odrzao bi govor i bio bi dostojanstveno ispracen.

PETAR PAN

pre 8 godina

U sustini Vucic i jeste bio najvazniji gost u potocarima i ispruzio je ruku pomirenja al nazalost Bosnjaci to nisu prepoznali i uradili su nesto nezamislivo u 20 vek al to njih pokazuje kakvi su

bandzi

pre 8 godina

Srbija trenutno uziva najvece moguce postovanje u svetu, jer je uprkos svim provokacijama ostala i dalje posvecena trasiranju puta mira, kao jedinom ispravnom putu.

papi

pre 8 godina

Vucic jeste bio najvazniji gost ali izgleda to nekima nije odgovaralo pa su zato organizovili linc, pa ono se nije slucajno dogodilo to je bilo planirano ranije.. Kako god, Vucic im je oprostio ali to nas narod nije i nece nikad zaboraviti a njima na cast kako su se pokazali kao "domacini"..

Vojkan

pre 8 godina

Videli smo kako se ophode prema gostima, bio najvažniji ili ne, svaki gost mora biti dostojanstveno dočekan, a oni su pokazali šta o kome misle.

ESMA

pre 8 godina

Hansen je kazao da veoma respektuje srpskog premijera zbog, kako je rekao, onoga što on predstavlja danas, pogotovo kada je reč o njegovoj regionalnoj politici.

Miksi

pre 8 godina

Mislim da Srbija ne treba da brine, incident se na sreću završio bez većih povreda premijera, a ceo svet je video kakvu politiku vodimo i da težimo ka miru i prijateljstvu.

Mon

pre 8 godina

U XXI veku ako vam neko oduzme pravo da govorite, to je vec ozbiljan prekrsaj i incident. U doba slobode, u srcu demokratske i Evrope, neopterecene krsenjima ljudskih prava, ovakvo nesto je ravno skandalu velikih razmera. Ako jos uy to dodate oduyeto dostojanstvo i ugrozen zivot, zapitace te se da li je ta BIH dostojna uopste ovog kontinenta, ovog vremena..?!

Idealno losa

pre 8 godina

Ocigledno je da oni premijera Srbije nisu smatrali kao najvaznijeg gosta, jer da je tako, ne bi se desilo ono sto se desilo.Rekla bih da su neki drugi gosti njima u tom danu bili vazniji od Vucica, na ne nabrajam imena bilo bi neumesno.

once upon a time

pre 8 godina

Premijerova poseta je bila gest koji bi trebalo da vodi pomirenju u regionu ,a nakon događaja u Srebrenici vidljivo je da ima mnogo onih kojima pomirenje i saradnja naroda u regionu ne odgovara.

SAMO DA SE PIŠE

pre 8 godina

Vucic covek koji vuce napred celu Srbiju
(dare, 27. jul 2015 12:32)
Ma da! Bili ste uz sam ponor, a sad vas Vučić vuće napred!!!

penzioner

pre 8 godina

on je vazan samo sebi i placenim komentatorima,inace ako misli drugacije grdno se vara.Mene ne predstavlja takav lik ,nego me je sramota.

Zora 87

pre 8 godina

Zar se na onakav naci docekuje najvazniji gost? Kao kada bi meni dosli gosti i ja ih docekala na najvisem mogucem nivou a najvaznijem gostu ne dam stolicu da sedne. U istoriji svih zemalja sveta nijedan premijer nije docekan kao Vucic u Potocarima. Da li smo mi gradjani gledali vasar na kom je Vucic napadnut ili stadion kada se navijaci pobiju? Znaci, tako se docekuje najvazniji gost. Evo vam, botovi, komentar pa nesto radite.

Bugati Dzon

pre 8 godina

Najvazniji je bio Klinton, zar ne? Ako cemo iz danske vizure vaznosti. Jer upravo ta vizura sledi u ambasadorovoj kvalifikaciji da je Merkelova imala 'mnogo vaznija posla' od posete BiH i dr.

AV medijski manipulatoru, odlazi

pre 8 godina

Kada Vučiću pružite priliku da napravi šou i bude ,,glavna zvezda'' on će tu priliku iskoristiti, pa nije on slučajno krenuo kroz masu..., a mogao je da se vrati..on je hteo da se o njemu priča, da se zaborave prave žrtve, a da on ispadne žrtva...a tu priliku su mu dopustili glupani koji su organizovali obeležavanje stradanja civila...oni su krivi, a ne Vučić, on je samo maher za politički marketing, a imao je i od koga da nauči, Šešelj, Toma...Sloba..sve su to njegovi učitelji...pa još kad mu se pridružio Toni Bler i onaj njegov savetnik za medije-prevare Alister Kembel...i eto ti šou programa...cirkusa.

wake up call

pre 8 godina

Nije problem horizontala, problem je vertikala.
Mape se crtaju, hej.

Sto se tice Gospodina Covica, Bakira, Kolinde Kitarovic i svih ostalih, nikome ovde ne trebaju snajperisti i policija da bi setali ulicama Beograda, to ce vam svako ko zivi u Srbiji reci.
Potrebnija je zastita Vucicu od besnih penzionera nego Bakiru.

Berač Lovorika

pre 8 godina

Ako je kamenovanje u Potočarima izraz osećanja svih Bošnjaka prema Srbima,onda imamo ozbiljan problem ,koji nećemo moći brzo rešiti, uprkos Vučićevim nastojanjima da dodje do pomirenja !

Teofilo

pre 8 godina

Gost najvažniji a organizacija katastrpfalna. Ovo nikako ne ide zajedno! I dalje se samo priča i prepredaju se prazne priče a niko da snosi posledice za ono što se desilo i sve je postalo neozbiljno. Dok god ne budu uhapšeni napadači na ''najvažnijeg gosta'' strasti se neće smiriti i ostaće mrlja na ceo događaj.

Berač Lovorika

pre 8 godina

Ako je kamenovanje u Potočarima izraz osećanja svih Bošnjaka prema Srbima,onda imamo ozbiljan problem ,koji nećemo moći brzo rešiti, uprkos Vučićevim nastojanjima da dodje do pomirenja !

SAMO DA SE PIŠE

pre 8 godina

Vucic covek koji vuce napred celu Srbiju
(dare, 27. jul 2015 12:32)
Ma da! Bili ste uz sam ponor, a sad vas Vučić vuće napred!!!

Bugati Dzon

pre 8 godina

Najvazniji je bio Klinton, zar ne? Ako cemo iz danske vizure vaznosti. Jer upravo ta vizura sledi u ambasadorovoj kvalifikaciji da je Merkelova imala 'mnogo vaznija posla' od posete BiH i dr.

penzioner

pre 8 godina

on je vazan samo sebi i placenim komentatorima,inace ako misli drugacije grdno se vara.Mene ne predstavlja takav lik ,nego me je sramota.

Zora 87

pre 8 godina

Zar se na onakav naci docekuje najvazniji gost? Kao kada bi meni dosli gosti i ja ih docekala na najvisem mogucem nivou a najvaznijem gostu ne dam stolicu da sedne. U istoriji svih zemalja sveta nijedan premijer nije docekan kao Vucic u Potocarima. Da li smo mi gradjani gledali vasar na kom je Vucic napadnut ili stadion kada se navijaci pobiju? Znaci, tako se docekuje najvazniji gost. Evo vam, botovi, komentar pa nesto radite.

Giljermo

pre 8 godina

Slika i prilika, najvažniji gost kako je prošao tamo, a najvažniji gost kako je prošao kod nas! Evropo vreme je malo oči da otvoriš!

Gema

pre 8 godina

Napad na premijera Vucica bio je napad na mir u regionu. Oni koji su napad planirali ne zele da na Balkanu zavlada mir. Nas premijer zeli suprotno, da mir i prosperitet zavladaju Balkanom.

Danijel

pre 8 godina

Srecom pa je nas premijer oprostio svima za one stravicne scene iz Potocarima, jedini covek koji promovise mir na Balkanu, zato je toliko i cenjen kod naroda.

eyey

pre 8 godina

Vucic je njima pruzio ruku pomirenja a oni na tu pruzenu ruku odgvorili nasiljem! Jeste bio najvazniji gost ali toliko o "domacinima" iz BiH koji su mu garantovali bezbednost!

bandzi

pre 8 godina

Srbija trenutno uziva najvece moguce postovanje u svetu, jer je uprkos svim provokacijama ostala i dalje posvecena trasiranju puta mira, kao jedinom ispravnom putu.

PETAR PAN

pre 8 godina

U sustini Vucic i jeste bio najvazniji gost u potocarima i ispruzio je ruku pomirenja al nazalost Bosnjaci to nisu prepoznali i uradili su nesto nezamislivo u 20 vek al to njih pokazuje kakvi su

Duxs

pre 8 godina

Idemo dalje,gledamo ka buducnosti i nadamo se da se onako nesto vise nikada nece dogoditi i da ce jednog dana nas premijer zaista biti pocastan gost u BiH.

Anchy

pre 8 godina

Vucic je svima u regionu pokazao kako se vodi odgovorna politika,i kako se grade dobrosusedski odnosi.On treba da bude za primer svim politicarima u regionu.Emocije se ne ispoljavaju kada su interesi zemlje koju predstavljas na prvom mestu.

JMBG

pre 8 godina

Srbija je u Potocarima imala svog predstavnika koji je uprkos sirenju mira medju narodima dobio kamenicu u glavu. Presli smo i preko toga i ponovo Bosnjacima pruzili ruku pomirenja. Mi smo celom svetu pokazali za koju se politiku zalazemo, a sada nam ostaje samo da cekamo da li ce ona dati pozitivne efekte i na drugoj strani.

Salmon

pre 8 godina

Ceo svet je video kako se ponaša prema najvažnijem gostu... Da je bio samo gost onako, ko zna kako bi premijer prošao, kad je kao najvažniji prišao k'o bos po trnju...

Josephine7

pre 8 godina

Dobro je ostao ziv,nakon napada. Mozda nije drzao govor,al poruku mira smo poslali kada je dosao Izetbegovic . Pokazao je koliko se bori za mir i stabilnost kao i saradnju sa nasim susedima.

Oliver

pre 8 godina

Poseta Beogradu clanova Predsednistva BiH smirila je nastale strasti nakon 11. jula, ali nesumnjivo je da je tog dana mogao biti okrenut novi list u odnosima dveju zemalja.

Vojkan

pre 8 godina

Videli smo kako se ophode prema gostima, bio najvažniji ili ne, svaki gost mora biti dostojanstveno dočekan, a oni su pokazali šta o kome misle.

ESMA

pre 8 godina

Hansen je kazao da veoma respektuje srpskog premijera zbog, kako je rekao, onoga što on predstavlja danas, pogotovo kada je reč o njegovoj regionalnoj politici.

papi

pre 8 godina

Vucic jeste bio najvazniji gost ali izgleda to nekima nije odgovaralo pa su zato organizovili linc, pa ono se nije slucajno dogodilo to je bilo planirano ranije.. Kako god, Vucic im je oprostio ali to nas narod nije i nece nikad zaboraviti a njima na cast kako su se pokazali kao "domacini"..

vokica

pre 8 godina

To su uvideli svi osim domacina. Ako je jedna Kolinda mogla da govori ne vidim razlog zasto nije mogao Vucic. Mozda su se plasili da bi ih to totalno diskreditovalo jer ko zna kako bi se masa tek tada ponela.

cvrcak14

pre 8 godina

Premijer je otvorenog srca otisao u potocare. Jos jednom je pokazao da na dobrodoslici predsetnistva Bih-a da zeli mir, stabilnost i dobre odnose. Jer on vodi politiku mira!

Mon

pre 8 godina

U XXI veku ako vam neko oduzme pravo da govorite, to je vec ozbiljan prekrsaj i incident. U doba slobode, u srcu demokratske i Evrope, neopterecene krsenjima ljudskih prava, ovakvo nesto je ravno skandalu velikih razmera. Ako jos uy to dodate oduyeto dostojanstvo i ugrozen zivot, zapitace te se da li je ta BIH dostojna uopste ovog kontinenta, ovog vremena..?!

MrV

pre 8 godina

Organizatori su i pokazali da im je premijer Srbije bio najvazniji gost. Mnogo truda su ulozili u organizaciju njegove posete i organizovanje linca. Zaista sramota.

kopakabana

pre 8 godina

Trebali bi biti zadovoljni jer po prvi put imamo politicare na nivou, diplomate dostojne da pariraju svim svetskim diplomatama, a samo uspesna Srbija je ona koja ima ljude za otvorene razgovore i otvorena pitanja.EU nas podrzava i posle ovog nemilog dogadjaja.

Sizika

pre 8 godina

Nesumnjivo je da je Vucic bio centralana figura u Potocarima. On se izdignuo iznad provokacija i svojim stavom je pokazao da je Srbija posvecena miroljubivoj politici prema zamljama u okruzenju.

Velvet

pre 8 godina

Odlazak Vučića u Potočare i odavanje pošte poginulima je veliki gest i za veliko poštovanje, a kako je dočekan je velika sramota za tamošnje obezbedjenje i nadležne organe.

Rozalija

pre 8 godina

Mozda nije bio najvazniji ali je sigurno bio jako vazan gost. To su svi dobro znali ali su ipak dozvolili da se desi to sto se desilo. U ovakvim vremenima, to je zaista nedopustivo.

Mladen

pre 8 godina

Poseta nikako nije trebala onako proci.To sto su uradili govori o njima a ne o nama.Oni su uvideli kako i na koji nacin Srbija docekuje svoje goste.

Zekan23

pre 8 godina

Sve više stranaca iz politike i diplomatije ističe ponašanje Srbije u regionu Balkana i njenu politiku pružene ruke i zajedničkog ekonomskog napretka.Sada se vidi da je stid zbog napada na srpskog premijera u Potočarima delo i stid maloumnika koji bi to da spreče jer u haosu imaju interes i profit.

Valerija7

pre 8 godina

Premijer je prešao preko svega, što je dokazao i prijemom predsedništva BiH u Beogradu, da ide dalje, da radi na prijateljstvu, održavanju mira i stabilnosti kao i zajedničkoj saradnji.

Dragan

pre 8 godina

Hansen je u apsolutno u pravu, ali je Vučić koji je kao najvažniji gost došao sa ispruženom rukom pomirenja morao biti dočekan na mnogo lepši način, a ne kamenjem.

Siemsovac

pre 8 godina

Pa čovek nije imao prilike da bude bezbedan, a kamoli da govori. Treba akcenat staviti na svačiju bezbednost,a obzirom na okolnosti, Vučićevu posebno, pa onda možemo pricači o ostalim temama.

INSAJDER

pre 8 godina

Vucicu je bila garantovana bezbednost od strane BiH a oni ne samo da ga nisu zastitili vec su mirno stojali i posmatrali onaj sraman napad, sva sreca pa je njegovo obezbedjenje odreagovalo na pravi nacin i tragedija je izbegnuta!

bolji zivot za sve nas

pre 8 godina

"Ostaje nada da će naknadni izrazi žaljenja i dobre volje ipak poslužiti kao podsticaj za prevazilaženje tužnog nasleđa ovog i drugih događaja u ratu tokom devedesetih". Svakako stoji da proslost treba ostaviti iza sebe, bez da se zaboravi i krenuti u bolju zajednicku buducnost.

Jadar

pre 8 godina

Danas G.Hansen razmišlja kao i svaki običan čovek bez neke političke predrasude i podmetanja, jasno mu je da je to bila kruna komemoracije u Potočarima što je tu bio i premijer SRbije i da je odnos prema njemu od strane domaćina bio kastrofalan i prilično opasan jer se kršila njegova bezbednost koja je mogla gotovo da uništi priliku za početak istinskog pomirenja.

Radenko

pre 8 godina

Razumem ovu podrsku zapada za sve sto se dogodilo u Potocarima,ali nama reci nista ne znace,hoce li neko uraditi nesto konkretno i izvrsiti pritisak i na drugu stranu,mi smo pruzili ruku pomirenja,ali to ja dzaba ukoliko druga strana ne zeli tu ruku.

CUKERAŠ

pre 8 godina

Prema vidjenju ne samo g.ambasadora Hansena već i ostalih poštenih svetskih političara i javnih ličnosti samo ličnim primerom i prelaženju preko napada premijer Srbije je održao nadu da će pružena ruka u Potočarima a zatim u Beogradu doneti novi bolji početak života svih nas gradjana u regionu.

Sale

pre 8 godina

Da Bosnjaci nisu imali podrsku iz nekih zapadnih centara, Vucic bi sasvim drugacije bio docekan, odrzao bi govor i bio bi dostojanstveno ispracen.

malina

pre 8 godina

Srbija se maksimalno trudi da uskladi politiku sa normama EU i stim u vezi dogadjaj u Potocarima nikako ne moze da nas udalji od te politike.

Graje

pre 8 godina

Aleksandar Vučić predstavlja faktor mira i stabilnosti. Premijer je pokazao istinsko pomirenje sa državama BiH, kao i državama u regionu.Potrebno je zaista sa jakim bilateralnim odnosima, uspostaviti red u regionu. U ratu su ginuli i Srbi, Hrvati i Bošnjaci a zapad nije hteo da okarakteriše kao terorizam već kao genecidom što je sramota.

Gospodin s' koferom u ruci

pre 8 godina

Vučić najvažniji gost u Potočarima? Zar se najvažniji gost koji ujedno pruži ruku pomirenja dočekuje kamenicama, salvom uvreda i gde se isti poziva na ubistvo??? Nema potrebe da se pametuje i da se na sve načine pokuša kako bih se zamaskirao ovaj incident već treba nešto konkretno preduzeti i uhapsiti organizatora i izvršioce ove očigledno unapred pripremljene operacije.

Miksi

pre 8 godina

Mislim da Srbija ne treba da brine, incident se na sreću završio bez većih povreda premijera, a ceo svet je video kakvu politiku vodimo i da težimo ka miru i prijateljstvu.

senka vetra

pre 8 godina

Samo zivot nema alternativu, ali mnogi se u regionu ponasaju kao da ce ziveti 200 godina.Mi vec govorimo evropskim jezikom, jakih drzavnih formacija, kojima ne treba osvrt na proslost, vec zarka zelja za vedrom i lepom zajednickom buducnoscu.

Idealno losa

pre 8 godina

Ocigledno je da oni premijera Srbije nisu smatrali kao najvaznijeg gosta, jer da je tako, ne bi se desilo ono sto se desilo.Rekla bih da su neki drugi gosti njima u tom danu bili vazniji od Vucica, na ne nabrajam imena bilo bi neumesno.

once upon a time

pre 8 godina

Premijerova poseta je bila gest koji bi trebalo da vodi pomirenju u regionu ,a nakon događaja u Srebrenici vidljivo je da ima mnogo onih kojima pomirenje i saradnja naroda u regionu ne odgovara.

despot

pre 8 godina

Za zvanicnike BiH najvazniji gost bio je onaj koji je i prouzrokovao sva zlodela koja su se desila na prostorima bivse Jugoslavije, necu da imenujem, svi znamo ko je to. A Vucica su docekali kamenicama, ni krivog ni duznog.

Radovan

pre 8 godina

Uprkos otvorenim pretnjama, Vucic je pokazao ozbiljnost, odgovornost i jasan stav Srbije za pomirenje. To je trebalo mnogo vise da se uvazi i ceni

HORACIJE XX

pre 8 godina

Uspeh regiona, Srbije i BIh ,u približavanju, razumevanju,pomirenju i saradnji je neuspeh Potočarskih atentatora koji su sve to žečeči da uskrate gradjanima Srbije i BIH.

Welburg

pre 8 godina

Srbija je pokazala dostojanstvo! Srpski premijer je bio najvazniji gost jer je nosio poruku mira i stav da je saradnja pravi put kojim treba da idu sve zemlje regiona!

Hana

pre 8 godina

Mislim da je Vucic ternutno najuticajniji i najvazniji politicar u regionu. U skladu sa tim, treba da mu se ukaze i postovanje koje zasluzuje!!

Teofilo

pre 8 godina

Gost najvažniji a organizacija katastrpfalna. Ovo nikako ne ide zajedno! I dalje se samo priča i prepredaju se prazne priče a niko da snosi posledice za ono što se desilo i sve je postalo neozbiljno. Dok god ne budu uhapšeni napadači na ''najvažnijeg gosta'' strasti se neće smiriti i ostaće mrlja na ceo događaj.

Džimi

pre 8 godina

To što se desilo u Potočarima ostaviće mrlju za sva vremena i uvek će se pričati i prepričavati, sreća je što je Vučić prošao bez ozbiljnijih povreda, a sramota ostaje na nadležnim organima BiH.

Joksimovic

pre 8 godina

Iako je bio glavni i na neki nacin pocasni gost, nisu mu dali priliku ni da svojim govorom oda postu nastradalima, vec su ga lincovali na najprimitivniji nacin,srecom sve se sredilo gostovanjem clanova Predsednidstva BiH u Beogradu.

Pasa

pre 8 godina

Imao dobru volju ali nije naisao na razumevanje,desilo se sto se desilo,zatim je usledio druci sastanak i sada idemo dalje,valjda u bolje sutra.

uki

pre 8 godina

Evropspka unija je podrzala stav Srbije da se otisne putem Srebrenice.I sad kad vidi kako nam se vratilo, moze da pise minuse samo Bosni.

Atila Mert

pre 8 godina

Svako ko razmislja i prica realno, jasno ce reci sa kakvom namerom i u kojoj funkciji je Vucic isao u Srebrenicu. Nema mesta bilo kakvim zluradostima.

wake up call

pre 8 godina

Nije problem horizontala, problem je vertikala.
Mape se crtaju, hej.

Sto se tice Gospodina Covica, Bakira, Kolinde Kitarovic i svih ostalih, nikome ovde ne trebaju snajperisti i policija da bi setali ulicama Beograda, to ce vam svako ko zivi u Srbiji reci.
Potrebnija je zastita Vucicu od besnih penzionera nego Bakiru.

AV medijski manipulatoru, odlazi

pre 8 godina

Kada Vučiću pružite priliku da napravi šou i bude ,,glavna zvezda'' on će tu priliku iskoristiti, pa nije on slučajno krenuo kroz masu..., a mogao je da se vrati..on je hteo da se o njemu priča, da se zaborave prave žrtve, a da on ispadne žrtva...a tu priliku su mu dopustili glupani koji su organizovali obeležavanje stradanja civila...oni su krivi, a ne Vučić, on je samo maher za politički marketing, a imao je i od koga da nauči, Šešelj, Toma...Sloba..sve su to njegovi učitelji...pa još kad mu se pridružio Toni Bler i onaj njegov savetnik za medije-prevare Alister Kembel...i eto ti šou programa...cirkusa.