Nedelja, 12.07.2015.

17:52

"Kamenovanje Vučića zastrašujuća poruka fanatika"

Napad kamenjem na srpskog premijera Aleksandra Vučića u Potočarima nosio je zastrašujuću poruku islamističkog fanatizma i može se tumačiti kao atentat.

Izvor: Tanjug

"Kamenovanje Vuèiæa zastrašujuæa poruka fanatika" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Xenon

pre 8 godina

Ovo moze i da se okarakterise kao pokusaj ubistva, jer da su bili u situaciji da to urade, uradili bi to bez imalo razmisljanja...

JelenaKG

pre 8 godina

Zaista je sramno sto se dogodio ovakav incident u vremem i na mestu gde je trebalo odati pocast nastradalim zrtvama. Obizrom da je premijer Srbije dosao sa namerom da pruzi ruku pomirenja a docekan sa kamenicama to govori o drugoj strani odnosno njihovom nepristajanju na pomirenje. Uvek ima pojedinaca i ekstremistickih grupa koje ce provocirati incidente ali su vlasti BIH bile duzne da to sprece.

Jovan

pre 8 godina

Uzaludni su svi napori Srbije da se sacuva mir i stabilnost u regionu i da dodje do pomirenja izmedju suseda. U Srbiji se nikom od njih nije niti ce dogoditi ovako nesto cak ni posle ovog incidenta jer nase vlasti to nikada nece dozvoliti. Ovako neozbiljna organizacija jednog ovako znacajnog skupa je stvarno sramotna. Bas su lepu sliku poslali u svet.

SLOBODAN - 53 PO

pre 8 godina

Kada vam neko iskreno i korektno pruzi ruku da do pomirenja dodje, kako bi se nastavilo i gledalo da nam svima bude bolje u buducnosti.Zaista je tuzno da neko nikako da shvati da provociranjem novih sukoba,ljudi koji zive u regionu najvise gube, da interes pojedinaca nikako nesme da izbije u prvi plan.

neutralan1

pre 8 godina

Premijer je bi spremanna sve odlaskom u Srebrenicu,sramota za Bosnjake,nadamo se da ce pocinioci u najkracem roku biti uhapseni.

neutralan1

pre 8 godina

Premijer je bi spremanna sve odlaskom u Srebrenicu,sramota za Bosnjake,nadamo se da ce pocinioci u najkracem roku biti uhapseni.

Marko

pre 8 godina

Bolesno, a jos bolesnije sto svet ne reaguje. Da smo mi nekoga pogodili jednim kamencicem, odmah sankcije, odmah bombardovanje. Strasno je cuti za ovu situaciju, videti slike i snimak, covek se prosto uplasi kad vidi na sta su spremni i to na taj dan, njima kao svet toliko.

Ostoja

pre 8 godina

Poruka je zastrašujuća, strani faktor igra igru toplo - hladno, obezbjeđenje Bi H je bilo vidljivo loše i atmosfera se podgrjejavala nedeljama od strane zvaničnika B i H. Sve to jeste tako ali najgore od svega toga jeste kada čovjek pročita komentare naših građana, Srba, koji podržavaju takav čin i čak naglašavaju kako bi i oni rado učestvovali u njemu, samo da su mogli.Sramota!

crnac

pre 8 godina

E jadna Srbijo sa onakvim predsjednikom, premijerom, ministrima, a kukala ti majka kad su u tebi 'neko i nešto' ovaj opskurni lik Raković, isti takvi Vulin, Drecun...
Predstava u Potočarima, gospodo, jeftina predstava: neka sve bruji o odvažnom, hrabrom i anđeoskom premijeru, a ni riječi o povodu okupljanja. O žrtvama genocida, o nepreglednom groblju koje se i dalje širi...

eu

pre 8 godina

АВ је Председник Владе Републике Србије! Коментари који истичу личне нетрпељивости овде немају места. Онима којима се АВ не свиђа имају следеће изборе па нека га смене. Срамота је како су лоше реаговале БиХ структуре, посебно онај што покушава да кривицу пребаци на обезбеђење Премијера! највећи кривац је Бакир Изетбеговић!

Mikiliki

pre 8 godina

Nečuveno je i za svaku gadjati premijera cipelama i kamenicama i tako ga oterati, kakva god da mu je proslost. Srećom, eno ga živ i zdrav, nista mu ne fali. Ali dosta preterivanja, pa zar treba sad mesecima da ga žalimo i da mu se divimo? Vise bismo mu se divili da nam vrati plate i penzije i smanji poreze. Nismo zaboravili i necemo.

Slava

pre 8 godina

Da sam bio tamo i ja bih ga gadjo cipelom . . .
Bravo, pogodio si sustinu, namjera i jeste bila da ga se ponizi i otjera, a ne da ga se povrijedi.Oni koji su ga kasnije gadzali kamenjem i flasama samo su reagovali i ono su bili spontani.Oni koji su to smislili gadzali su ga cipelom.Nesta poput situacije kada su Busa gadzali cipelom.

900

pre 8 godina

Naravno da svakoj sili odgovara krizno zariste,pa sta bi radili kad bi ovde bilo normalnih odnosa u celom regionu? Na hiljade analiticara bi izgubilo posao kao i tajnih agenata u VB,USA ali i Rusiji.

Krajišnik, Bihać

pre 8 godina

Genijalac, evo čitam da su danas na granici BiH - Hrvatska zaplijenili kamion s oružjem namijenjen pripadnicima ID - a u BiH. U kamionu je bilo 1000 komada lijevih patika i 1000 komada desnih marke Adidas svih kalibara. Pored ovog, zaplijenjeno je i 10 kartona Jane od 2 dl. Još traje Premetačina jer još uvijek nisu pronašli skriveno kamenje.

Mane

pre 8 godina

Ko kontrolise medije u BiH koji su pred Vucicev dolazak u Srebrnicu podgrevali atmosveru linca, oni su i odgovorni za sve sto se desilo u Srebrnici.

iii

pre 8 godina

Vucic je sve dobro odradio, otisao je tamo, nije pravio dramu oko napada, pokazao se kao ozbiljan politicar i time doneo neke ozbiljne poene Srbiji. Cemu sad ovakve gluposti i zasto im se daje prostor u medijima? Zapadni mediji jedva cekaju priliku da izvrnu tu pricu i da prenese kako Srbi smatraju da su porodice zrtava teroristi ili tako nesto, samo pogledajte kako su preneli one gluposti koje je Stefanovic pricao juce. Ajd jednom da budemo pametni i da se ponesemo dostojanstveno, i da ignorisemo ove tzv. "strucnjake" zeljne medijske paznje i njihova nesuvisla tumacenja

Jovan

pre 8 godina

Srbi iz Bosne i Hercegovine nisu ovim perfomasom linca ni najmanje iznenadjeni, na zalost sada su i ostali vidjeli o kakvom suzivotu bi se tamo radilo kada bi ta bagra imala svu vlast.
Da ne bijese specijalaca Republike Srpske, ne bi vi danas u Srbiji imali Premijera.
Neka vam je ziv i zdrav, ali sad mozda i on i ostali znaju sa cime se Dodik i svi ostali prije njega bore sve ove godine.
Ne kazem da je sav narod takav, nije nikad ni bio niti ce biti, ali ta grupa koja vodi politiku razora vec 25 godina je na vlasti i oni sto bi da kamenuju su samo produkt, kao sto je i Murat koji je rusio Andricevu bistu u Visegradu 90-tih. Film je isti , samo su drugi likovi.

Gabi

pre 8 godina

Nadam se da ce posle ovog incidenta, mnoge drzave EU i Amerika, ozbiljno shvatiti problem zvani "islamski fanatici" koji su sveopsta opasnost. Treba udruziti snage i odupreti im se.

Neron

pre 8 godina

Ko je ovaj "strucnjak" ? Da nije mozda i gadjanje cipelama,praznim plasticnim bocama od vode kazna iz serijatskog prava? Zaplakah kolko sam se nasmijao...
(Passat, 12. jul 2015 18:49)
E moj druže, koliko si neobrazovan! Gađanje cipelom je najveća uvreda u islamu( seti se novinara u Iraku koji je gađao Buša cipelom). Što se tiče kamenovanja, često imaš priliku na TV da vidiš kako pripadnici Isalmske države smrtnu kaznu po šerijatskom pravu izvršavaju kamenovanjem.

Nebojsa

pre 8 godina

Sada je 21.vek. Mislio sam da su ovakve stvari proslost, ali je ocigledno da nisu. One su tu oko nas i samo cekaju odredjenu situaciju da isplivaju.

vladimie

pre 8 godina

dusice smo mi napacene, i jedni i drugi.............navukla nas fukara, a mi naivni,cesce razmisljamo .... nego glavom, pa udri jedni na druge... a oni gledaju i slade se....ali nicija nije gorela do zore, pa ni njihova nece...kad dodju na naplatu sve suze koje su potekle zbog njihovih nedela,od amerike do australije, od evrope, azije do afrike, sirom sveta tacnije svud gde je njihova cizma zgazila, vekovima i vekovima u nazad, neka im je bog u pomoc...u ime hrista u ime demokratije, za sobom su samo ostavljali pogrom tugu i jad .

hocu objasnjenje zasto incident sa Vucicem a ne i sa Tadicem?

pre 8 godina

Kakvo preterivanje!!!
Na svim snimcima se vidi da su hteli samo da ga oteraju zato sto je huskao na rat i mrznju devedesetih kada se desio i zlocin u Srebrenici!
Da je neko hteo da ga ubije juce, ubili bi ga na mnogo drugih nacina!
A nasi politicari kao da su jedva docekali da ovo prikazu kao napad na Srbiju i srpski narod, a svi znamo da je bilo LICNO PROTIV VUCICA!!! Jer kako drugo objasniti da se Tadicu dva puta kao predsedniku Srbije nista nije desilo???

Bina

pre 8 godina

Nemojmo se zavaravati i zanositi, jer je zivot u iluziji veoma opasan.Srbija je vec izgubila jednog Premijera cijem ubistvu je prethodio pokusaj,koji je okvalifikovan kao incident.(slucaj Bagzi)

nn

pre 8 godina

sve sam vise ubedjen da je najveci sin nasih naroda inarodnosti odigrao maestralni partiju ,gde je sebe poturio kao zrtvu a muslimane kao divljake izlozio osudi i preziru,mada ja ne videh nigde da je to bila masa vec ,,obicna '' gomila ,dobro instruisana,vesta i nadasve pazljiva da ne pretera i prekoraci dogovor...zasto ovo kazem i preuzimam rizik popljuvavanja od strane ljubitelja jedinstvenog;prvo,obrenovac i kopovi su namerno poplavljeni da se spase tazbina supermena,drugo,on kao supermen lako bi na kraj izasao sa desetak bezumnika i trece,nema nista opasnije od razularene mase koja juri i gazi sve pred sobom i od koje nema zastite,mislim,postojim,kazem ,ovaj lik je spreman na sve,iz blerove i seseljeve skole izasao,manipulacijom dosao na vlast,manipulacijom vlada,manipulacija ce ga oterati...strasno je kako se u nas autokrate brzo prime ,ukorene i kako ih je tesko dostojanstveno zameniti i svi do jednoga ,sem pok. premijera,misle da su Bogom dani a nemaju blage veze sa zivotom...

teks

pre 8 godina

aj vise manite tu pricu,mene zanima kako da prehranim porodicu,kako da platim struju koja je poskupela,gde da nadjem posao,to su teme dosta vise o tome,sad cemo godinu dana da pricamo o tome,a to sto nam drzava propada nema veze,ovaj ispade heroj,a tadic izdajnik koj je bio dva puta,sta reci vise

miroslav

pre 8 godina

Dosta bre vise o AV. Ne fali mu dlaka sa glave.
Pricom o njemu bacili ste u kraj tragediju dece u Novom Knezevcu, koju niko i ne pominje.

sasa

pre 8 godina

Dobra režija, da li Sarajeva ili Beograda, možda čak i zajednička da se sklone misli sa teške ekonomske situacije, jedno je sigurno da su hteli da ga ubiju pucali bi, a ne cipelama gađali.

Mile

pre 8 godina

Vidim ja da sad imate materijal za presipanje u narednih godinu dana. Ubi se Vučićeva "vlada" od reformi i teškog rada. Čim se malo stišaju stvari, oni izmisle nove "vanredne okolnosti" koje ih ometaju u poslu. Ko šta radi, oni smišljaju teorije zavere, intrige i rešavaju belosvetske peripetije. Da vidimo ocene rezultata Vučićevog "rada" na ključnim problemima:

Ekonomija - 0
Privreda - 0
Birokratija - 0
Korupcija - 0
Graditeljstvo - 0
Kriminal - 0

Ali zato svakog dana bla bla bla. Pa još malo bla bla bla. Jalova ekipa potpunih neznalica, sa svojom vojskom sendvičara, a sve njih hranimo mi, ostali mamlazi. Potpuni raj od zemlje.

Realista

pre 8 godina

Kamen je kamen, budala je budala, bilo da je u Bosni ili Srbiji. Ne treba mesati serijatski zakon u ovo. Huligani su svuda isti i najcesce se sluze kamenjem. Na snimcima se vidi da manji broj ljudi gadja nasu delegaciju, dok ostali gledaju ili snimaju telefonima. Treba realno da se sagleda incident, a ne samo da se doliva ulje na vatru.

DEDA CVETKO

pre 8 godina

U redu je to sto su se prisutni osecali ogorcenim zbog Vucicevog prisustva, sasvim lako mogu da razumem njihovu ogorcenost, ali nije u redu sto su pribegli nasilju, siledzjijstvu i lincevanju. Kad bi svi Srbi i Beogradjani reagovali tako siledzijski na svako Vucicevo pojavljivanje u javnosti, Zelenim Vencem bi tekli potoci krvi, a na svakom cosku na Terazijama bila bi instalirana po jedna giljotina. Nasi sus(j)edi moraju da shvate da su DEBELO prekrsili pravila civilizovanog ponasanja, i da bi mozda trebalo da razmisle kuda ih vode njihovi nekontrolisani siledzijski izlivi kojima upravlja i manupulise njihova feudalna elita. Neka vrsta kolektivnog pokajanja i suocavanja sa sopstvenom savescu mozda ne bi bila losa ideja.

Villa

pre 8 godina

Bošnjaci ako žele napred, treba da se manu prošlosti i da ne veličavaju pojedince koji su ih pre 20 godina prodali. U ratu nema poštedjenih, pa šta je trebalo da kad neko puca na nas mi da se ne branimo jer da ne bismo na kraju bili optuženi da smo zločinci. Ako ćemo po tom principu, onda je i Nemačka vršila genocid, Amerika, mada to i dan danas radi, ali ne najlakše je Srbiju okriviti za sve. A da ironija bude veća, mi smo se uvek samo branili. Branili smo naše živote i teritoriju.

Torbica

pre 8 godina

Zalosno sto na ovakav dan kada se odaje pocast zrtvama opet neko zeli nove zrtve, pa zar nije bilo dosta mrznje?kako ocekivati da nam bude bolje ako i sami ne budemo bolji...ovo je bio nas pokusaj ali na zalost ishod nije onakav kakav smo ocekivali sto ne treba da nas obeshrabri na putu normalizacije odnosa...

Higija

pre 8 godina

“Zapadne zemlje samo u teoriji podržavaju 'pomirenje' u Bosni i Hercegovini i na prostoru bivše Jugoslavije. U praksi rade sve da do pomirenja ne dođe. Normalno na ovim prostorima su uveli teror da smo se svi između posvađali,da bi nas rasturili. Sramota na kakve provokacije smo pale, umesto da smo se izborili protiv terorizma na našim prostorima, i pohapsili sve one koji su pravili haos. Svi smo živeli normalno na prostorima bivše SFRJ i sada posle dvadeset godina kakvih terorista živi u našim državima.

Dr etkerrr

pre 8 godina

Svakako da je ovo sve smisljeno odradjeno i da je tome i zapad kumovao. Uzak prolaz kojim je premijer prosao i gde je bio na dohvat ruke organizovanoj RULJI govori da je sve unapred pripremljeno. Navodno zele pomirenje a opet nam bacaju kosku.

Kale

pre 8 godina

Ovo nije mala stvar, pokusaj pomirenja se zavrsio pokusajem ubistva.Angazovanje Bosne po pitanju bezbednosti premijera je bilo nikakvo, nista nisu uradili po pitanju bezbednosti. Ovo mi deluje kao organizovana akcija.

Lajko

pre 8 godina

Bilo je zastrasujuce gledati kako napadaju Vucica uz uzvike Alahu ekeber. Opasnost od islamskog fanatizma na ovim prostorim postoji i to bi EU trebala da prepozna.

sani

pre 8 godina

Zapadne zemlje samo u teoriji podržavaju 'pomirenje' u Bosni i Hercegovini i na prostoru bivše Jugoslavije. U praksi rade sve da do pomirenja ne dođe, sto je ocigledno...

Nenad

pre 8 godina

Taman kada smo pomislili da koračamo ka pomirenju ono se dogodi ovakav necivilizovani atak ne samo na premijera već i na držaavu Srbiju.

Passat

pre 8 godina

Ko je ovaj "strucnjak" ? Da nije mozda i gadjanje cipelama,praznim plasticnim bocama od vode kazna iz serijatskog prava? Zaplakah kolko sam se nasmijao...

Mirna

pre 8 godina

U Bih još od rata žive strani državljani koji su u isto vreme verski fanatici, oni koji pozivaju na džihad ( Sveti rat ). Dobro je poznato i postojanje vehabija u BiH ali i u Srbiji.

lena

pre 8 godina

Nisu to nikakvi fanatici nego instruisane grupe od strane muslimanskog rukovodstva da izazovu novo krvoprolice.Setite se bascarsije i ubistva Srpskog svata.

netko

pre 8 godina

ovo prof istoricar?

kao da citam izjavi dr stefanovica ili vulina.

ovo mi pre lici na izjavu nekog politicara nego na strucnjaka.

a i ne znam gde sve novinari nalaze ovakve likove...

negovan

pre 8 godina

Sta još treba da se desi pa da nas ostave na miru.Činimo dobro, a kako nam se vraća.Da nije i ovo kolateralna šteta.Alo Englezi prestanite više.

Giovanni

pre 8 godina

Ljudi moji,cemu tolike prasine oko svega ovoga? Zar je toliko tesko da se svati da su ljudi bili vise nego ogorceni pojavom Vuciva u Potocarima?! Pojavom coveka koji snosi veliku odgovornost tih desavanja u to vreme! Kako bi izgledalo recimo kada bi se Himler pojavio posle 20 godina u Izraelu povodom godisnjice zlocina-genocida Evreja,ili u Poljskoj?!!! Ako neko treba da pruzi ruku pomirenja onda najmanje ima pravo Vucic ili Nikolic ili recimo Seselj?!!! Na moze neko sto te ubio ili podrzio ta zlodela-genocid,sada odjednom da se preobrazi u smislu "PUJ-PUJ ne vazi" da zatrazi od onih koji su sahranjivale najmilije ruku pomirenja,nije bas lako,je li? Zasto se Tadicu nije nista desilo kada je bio isto u Potocarima,ili bilo kom drugom srpskom zvanicniku koji nije imao nikakve mrlje ili ucesce u tom zlodelu? Sa ovakvim ljudima preobrazeni u Andjele tesko se mozi doci do tog pomirenja,jer ljudi pamte,tesko se zaboravljaju takva zlodela.Razmislite malo gornjim delom tela-glavom!!!

Hanibal

pre 8 godina

Potpuno se slažem sa Aleksandrom Rakovićem u vezi stvaranja atmosfere linča. Setimo se samo izjava Bakira Izetbegovića u vreme dok je Naser Orić bio u švajcarskom zatvoru, gde je više puta istakao da dok Orić ne bude pušten, Vučić je nepoželjan u Srebrenici.

Milos Veliki

pre 8 godina

Zaista, krajnje je bilo vreme za neko konacno pomirenje, ali sansu za to su upropastili oni koji su nama na pruzenu ruku odgovorili kamenom u glavu. Trenutno, situacija je bedna i jadno to izgleda , kada se nasi odnosi sagledaju do sada i kako ce biti od sada, ali ipak ovo moze da se protumaci i kao poslednji poziv da se dozovemo i mi i muslimani pameti i da se izmirimo zbog zajednickih ciljeva, a ne da sve svoje negativnosti kanalisemo u nasilje medju nama. Napad na premijera nase drzave je sraman i nezabelezen. Zaista, ljudi iz BIH su se obrukali. Pojedinci su bacili ljagu na ceo jedan narod i ovu bruku ce im mnogi pamtiti uvek. Sad, kako god, treba da gledamo buducnost. Treba resiti situaciju, zbog svih nas.

danka

pre 8 godina

Na ovakav nacin i na ovakvim primerima, mir i stabilnost u regionu se nikada nece postici, to je uzasavajuca cinjenica koja pomera granice....

dare

pre 8 godina

Šta reći osim da je strašno, da se u Evropi, u 21. veku ovako nešto dešava. Linč, javni u po bela dana, uz policiju kao posmatrače.

Delovanje na distanci

pre 8 godina

Bio je to skup visokog rizika, tako da se neko oružje tu sigurno nije moglo doneti.
(Miki, 12. jul 2015 17:59)

Ocigledno, inace ga ne bi gadjali kamenicama, cipelama i plasticnim flasama.

Miki

pre 8 godina

A šta istoričar ima da kaže na izjavu tipa: "Pobićemo sto njihovih za jednog našeg"? To ne spada u ekstremizam?
Pre će biti da su Vučića gađali onim što im je bilo pri ruci. Bio je to skup visokog rizika, tako da se neko oružje tu sigurno nije moglo doneti.
Bilo bi bolje da se gospodin Raković vrati proučavanju istorije rokenrola na ovim prostorima. Koliko se sećam, to mu je bila tema doktorske teze. A i lepša je tema.

Miki

pre 8 godina

A šta istoričar ima da kaže na izjavu tipa: "Pobićemo sto njihovih za jednog našeg"? To ne spada u ekstremizam?
Pre će biti da su Vučića gađali onim što im je bilo pri ruci. Bio je to skup visokog rizika, tako da se neko oružje tu sigurno nije moglo doneti.
Bilo bi bolje da se gospodin Raković vrati proučavanju istorije rokenrola na ovim prostorima. Koliko se sećam, to mu je bila tema doktorske teze. A i lepša je tema.

netko

pre 8 godina

ovo prof istoricar?

kao da citam izjavi dr stefanovica ili vulina.

ovo mi pre lici na izjavu nekog politicara nego na strucnjaka.

a i ne znam gde sve novinari nalaze ovakve likove...

teks

pre 8 godina

aj vise manite tu pricu,mene zanima kako da prehranim porodicu,kako da platim struju koja je poskupela,gde da nadjem posao,to su teme dosta vise o tome,sad cemo godinu dana da pricamo o tome,a to sto nam drzava propada nema veze,ovaj ispade heroj,a tadic izdajnik koj je bio dva puta,sta reci vise

hocu objasnjenje zasto incident sa Vucicem a ne i sa Tadicem?

pre 8 godina

Kakvo preterivanje!!!
Na svim snimcima se vidi da su hteli samo da ga oteraju zato sto je huskao na rat i mrznju devedesetih kada se desio i zlocin u Srebrenici!
Da je neko hteo da ga ubije juce, ubili bi ga na mnogo drugih nacina!
A nasi politicari kao da su jedva docekali da ovo prikazu kao napad na Srbiju i srpski narod, a svi znamo da je bilo LICNO PROTIV VUCICA!!! Jer kako drugo objasniti da se Tadicu dva puta kao predsedniku Srbije nista nije desilo???

Giovanni

pre 8 godina

Ljudi moji,cemu tolike prasine oko svega ovoga? Zar je toliko tesko da se svati da su ljudi bili vise nego ogorceni pojavom Vuciva u Potocarima?! Pojavom coveka koji snosi veliku odgovornost tih desavanja u to vreme! Kako bi izgledalo recimo kada bi se Himler pojavio posle 20 godina u Izraelu povodom godisnjice zlocina-genocida Evreja,ili u Poljskoj?!!! Ako neko treba da pruzi ruku pomirenja onda najmanje ima pravo Vucic ili Nikolic ili recimo Seselj?!!! Na moze neko sto te ubio ili podrzio ta zlodela-genocid,sada odjednom da se preobrazi u smislu "PUJ-PUJ ne vazi" da zatrazi od onih koji su sahranjivale najmilije ruku pomirenja,nije bas lako,je li? Zasto se Tadicu nije nista desilo kada je bio isto u Potocarima,ili bilo kom drugom srpskom zvanicniku koji nije imao nikakve mrlje ili ucesce u tom zlodelu? Sa ovakvim ljudima preobrazeni u Andjele tesko se mozi doci do tog pomirenja,jer ljudi pamte,tesko se zaboravljaju takva zlodela.Razmislite malo gornjim delom tela-glavom!!!

miroslav

pre 8 godina

Dosta bre vise o AV. Ne fali mu dlaka sa glave.
Pricom o njemu bacili ste u kraj tragediju dece u Novom Knezevcu, koju niko i ne pominje.

Mile

pre 8 godina

Vidim ja da sad imate materijal za presipanje u narednih godinu dana. Ubi se Vučićeva "vlada" od reformi i teškog rada. Čim se malo stišaju stvari, oni izmisle nove "vanredne okolnosti" koje ih ometaju u poslu. Ko šta radi, oni smišljaju teorije zavere, intrige i rešavaju belosvetske peripetije. Da vidimo ocene rezultata Vučićevog "rada" na ključnim problemima:

Ekonomija - 0
Privreda - 0
Birokratija - 0
Korupcija - 0
Graditeljstvo - 0
Kriminal - 0

Ali zato svakog dana bla bla bla. Pa još malo bla bla bla. Jalova ekipa potpunih neznalica, sa svojom vojskom sendvičara, a sve njih hranimo mi, ostali mamlazi. Potpuni raj od zemlje.

sani

pre 8 godina

Zapadne zemlje samo u teoriji podržavaju 'pomirenje' u Bosni i Hercegovini i na prostoru bivše Jugoslavije. U praksi rade sve da do pomirenja ne dođe, sto je ocigledno...

Passat

pre 8 godina

Ko je ovaj "strucnjak" ? Da nije mozda i gadjanje cipelama,praznim plasticnim bocama od vode kazna iz serijatskog prava? Zaplakah kolko sam se nasmijao...

nn

pre 8 godina

sve sam vise ubedjen da je najveci sin nasih naroda inarodnosti odigrao maestralni partiju ,gde je sebe poturio kao zrtvu a muslimane kao divljake izlozio osudi i preziru,mada ja ne videh nigde da je to bila masa vec ,,obicna '' gomila ,dobro instruisana,vesta i nadasve pazljiva da ne pretera i prekoraci dogovor...zasto ovo kazem i preuzimam rizik popljuvavanja od strane ljubitelja jedinstvenog;prvo,obrenovac i kopovi su namerno poplavljeni da se spase tazbina supermena,drugo,on kao supermen lako bi na kraj izasao sa desetak bezumnika i trece,nema nista opasnije od razularene mase koja juri i gazi sve pred sobom i od koje nema zastite,mislim,postojim,kazem ,ovaj lik je spreman na sve,iz blerove i seseljeve skole izasao,manipulacijom dosao na vlast,manipulacijom vlada,manipulacija ce ga oterati...strasno je kako se u nas autokrate brzo prime ,ukorene i kako ih je tesko dostojanstveno zameniti i svi do jednoga ,sem pok. premijera,misle da su Bogom dani a nemaju blage veze sa zivotom...

sasa

pre 8 godina

Dobra režija, da li Sarajeva ili Beograda, možda čak i zajednička da se sklone misli sa teške ekonomske situacije, jedno je sigurno da su hteli da ga ubiju pucali bi, a ne cipelama gađali.

crnac

pre 8 godina

E jadna Srbijo sa onakvim predsjednikom, premijerom, ministrima, a kukala ti majka kad su u tebi 'neko i nešto' ovaj opskurni lik Raković, isti takvi Vulin, Drecun...
Predstava u Potočarima, gospodo, jeftina predstava: neka sve bruji o odvažnom, hrabrom i anđeoskom premijeru, a ni riječi o povodu okupljanja. O žrtvama genocida, o nepreglednom groblju koje se i dalje širi...

Delovanje na distanci

pre 8 godina

Bio je to skup visokog rizika, tako da se neko oružje tu sigurno nije moglo doneti.
(Miki, 12. jul 2015 17:59)

Ocigledno, inace ga ne bi gadjali kamenicama, cipelama i plasticnim flasama.

Neron

pre 8 godina

Ko je ovaj "strucnjak" ? Da nije mozda i gadjanje cipelama,praznim plasticnim bocama od vode kazna iz serijatskog prava? Zaplakah kolko sam se nasmijao...
(Passat, 12. jul 2015 18:49)
E moj druže, koliko si neobrazovan! Gađanje cipelom je najveća uvreda u islamu( seti se novinara u Iraku koji je gađao Buša cipelom). Što se tiče kamenovanja, često imaš priliku na TV da vidiš kako pripadnici Isalmske države smrtnu kaznu po šerijatskom pravu izvršavaju kamenovanjem.

Lajko

pre 8 godina

Bilo je zastrasujuce gledati kako napadaju Vucica uz uzvike Alahu ekeber. Opasnost od islamskog fanatizma na ovim prostorim postoji i to bi EU trebala da prepozna.

Realista

pre 8 godina

Kamen je kamen, budala je budala, bilo da je u Bosni ili Srbiji. Ne treba mesati serijatski zakon u ovo. Huligani su svuda isti i najcesce se sluze kamenjem. Na snimcima se vidi da manji broj ljudi gadja nasu delegaciju, dok ostali gledaju ili snimaju telefonima. Treba realno da se sagleda incident, a ne samo da se doliva ulje na vatru.

Mikiliki

pre 8 godina

Nečuveno je i za svaku gadjati premijera cipelama i kamenicama i tako ga oterati, kakva god da mu je proslost. Srećom, eno ga živ i zdrav, nista mu ne fali. Ali dosta preterivanja, pa zar treba sad mesecima da ga žalimo i da mu se divimo? Vise bismo mu se divili da nam vrati plate i penzije i smanji poreze. Nismo zaboravili i necemo.

Hanibal

pre 8 godina

Potpuno se slažem sa Aleksandrom Rakovićem u vezi stvaranja atmosfere linča. Setimo se samo izjava Bakira Izetbegovića u vreme dok je Naser Orić bio u švajcarskom zatvoru, gde je više puta istakao da dok Orić ne bude pušten, Vučić je nepoželjan u Srebrenici.

lena

pre 8 godina

Nisu to nikakvi fanatici nego instruisane grupe od strane muslimanskog rukovodstva da izazovu novo krvoprolice.Setite se bascarsije i ubistva Srpskog svata.

Krajišnik, Bihać

pre 8 godina

Genijalac, evo čitam da su danas na granici BiH - Hrvatska zaplijenili kamion s oružjem namijenjen pripadnicima ID - a u BiH. U kamionu je bilo 1000 komada lijevih patika i 1000 komada desnih marke Adidas svih kalibara. Pored ovog, zaplijenjeno je i 10 kartona Jane od 2 dl. Još traje Premetačina jer još uvijek nisu pronašli skriveno kamenje.

Kale

pre 8 godina

Ovo nije mala stvar, pokusaj pomirenja se zavrsio pokusajem ubistva.Angazovanje Bosne po pitanju bezbednosti premijera je bilo nikakvo, nista nisu uradili po pitanju bezbednosti. Ovo mi deluje kao organizovana akcija.

Mirna

pre 8 godina

U Bih još od rata žive strani državljani koji su u isto vreme verski fanatici, oni koji pozivaju na džihad ( Sveti rat ). Dobro je poznato i postojanje vehabija u BiH ali i u Srbiji.

negovan

pre 8 godina

Sta još treba da se desi pa da nas ostave na miru.Činimo dobro, a kako nam se vraća.Da nije i ovo kolateralna šteta.Alo Englezi prestanite više.

eu

pre 8 godina

АВ је Председник Владе Републике Србије! Коментари који истичу личне нетрпељивости овде немају места. Онима којима се АВ не свиђа имају следеће изборе па нека га смене. Срамота је како су лоше реаговале БиХ структуре, посебно онај што покушава да кривицу пребаци на обезбеђење Премијера! највећи кривац је Бакир Изетбеговић!

Gabi

pre 8 godina

Nadam se da ce posle ovog incidenta, mnoge drzave EU i Amerika, ozbiljno shvatiti problem zvani "islamski fanatici" koji su sveopsta opasnost. Treba udruziti snage i odupreti im se.

dare

pre 8 godina

Šta reći osim da je strašno, da se u Evropi, u 21. veku ovako nešto dešava. Linč, javni u po bela dana, uz policiju kao posmatrače.

Dr etkerrr

pre 8 godina

Svakako da je ovo sve smisljeno odradjeno i da je tome i zapad kumovao. Uzak prolaz kojim je premijer prosao i gde je bio na dohvat ruke organizovanoj RULJI govori da je sve unapred pripremljeno. Navodno zele pomirenje a opet nam bacaju kosku.

Slava

pre 8 godina

Da sam bio tamo i ja bih ga gadjo cipelom . . .
Bravo, pogodio si sustinu, namjera i jeste bila da ga se ponizi i otjera, a ne da ga se povrijedi.Oni koji su ga kasnije gadzali kamenjem i flasama samo su reagovali i ono su bili spontani.Oni koji su to smislili gadzali su ga cipelom.Nesta poput situacije kada su Busa gadzali cipelom.

danka

pre 8 godina

Na ovakav nacin i na ovakvim primerima, mir i stabilnost u regionu se nikada nece postici, to je uzasavajuca cinjenica koja pomera granice....

Jovan

pre 8 godina

Srbi iz Bosne i Hercegovine nisu ovim perfomasom linca ni najmanje iznenadjeni, na zalost sada su i ostali vidjeli o kakvom suzivotu bi se tamo radilo kada bi ta bagra imala svu vlast.
Da ne bijese specijalaca Republike Srpske, ne bi vi danas u Srbiji imali Premijera.
Neka vam je ziv i zdrav, ali sad mozda i on i ostali znaju sa cime se Dodik i svi ostali prije njega bore sve ove godine.
Ne kazem da je sav narod takav, nije nikad ni bio niti ce biti, ali ta grupa koja vodi politiku razora vec 25 godina je na vlasti i oni sto bi da kamenuju su samo produkt, kao sto je i Murat koji je rusio Andricevu bistu u Visegradu 90-tih. Film je isti , samo su drugi likovi.

Milos Veliki

pre 8 godina

Zaista, krajnje je bilo vreme za neko konacno pomirenje, ali sansu za to su upropastili oni koji su nama na pruzenu ruku odgovorili kamenom u glavu. Trenutno, situacija je bedna i jadno to izgleda , kada se nasi odnosi sagledaju do sada i kako ce biti od sada, ali ipak ovo moze da se protumaci i kao poslednji poziv da se dozovemo i mi i muslimani pameti i da se izmirimo zbog zajednickih ciljeva, a ne da sve svoje negativnosti kanalisemo u nasilje medju nama. Napad na premijera nase drzave je sraman i nezabelezen. Zaista, ljudi iz BIH su se obrukali. Pojedinci su bacili ljagu na ceo jedan narod i ovu bruku ce im mnogi pamtiti uvek. Sad, kako god, treba da gledamo buducnost. Treba resiti situaciju, zbog svih nas.

Villa

pre 8 godina

Bošnjaci ako žele napred, treba da se manu prošlosti i da ne veličavaju pojedince koji su ih pre 20 godina prodali. U ratu nema poštedjenih, pa šta je trebalo da kad neko puca na nas mi da se ne branimo jer da ne bismo na kraju bili optuženi da smo zločinci. Ako ćemo po tom principu, onda je i Nemačka vršila genocid, Amerika, mada to i dan danas radi, ali ne najlakše je Srbiju okriviti za sve. A da ironija bude veća, mi smo se uvek samo branili. Branili smo naše živote i teritoriju.

DEDA CVETKO

pre 8 godina

U redu je to sto su se prisutni osecali ogorcenim zbog Vucicevog prisustva, sasvim lako mogu da razumem njihovu ogorcenost, ali nije u redu sto su pribegli nasilju, siledzjijstvu i lincevanju. Kad bi svi Srbi i Beogradjani reagovali tako siledzijski na svako Vucicevo pojavljivanje u javnosti, Zelenim Vencem bi tekli potoci krvi, a na svakom cosku na Terazijama bila bi instalirana po jedna giljotina. Nasi sus(j)edi moraju da shvate da su DEBELO prekrsili pravila civilizovanog ponasanja, i da bi mozda trebalo da razmisle kuda ih vode njihovi nekontrolisani siledzijski izlivi kojima upravlja i manupulise njihova feudalna elita. Neka vrsta kolektivnog pokajanja i suocavanja sa sopstvenom savescu mozda ne bi bila losa ideja.

Nenad

pre 8 godina

Taman kada smo pomislili da koračamo ka pomirenju ono se dogodi ovakav necivilizovani atak ne samo na premijera već i na držaavu Srbiju.

iii

pre 8 godina

Vucic je sve dobro odradio, otisao je tamo, nije pravio dramu oko napada, pokazao se kao ozbiljan politicar i time doneo neke ozbiljne poene Srbiji. Cemu sad ovakve gluposti i zasto im se daje prostor u medijima? Zapadni mediji jedva cekaju priliku da izvrnu tu pricu i da prenese kako Srbi smatraju da su porodice zrtava teroristi ili tako nesto, samo pogledajte kako su preneli one gluposti koje je Stefanovic pricao juce. Ajd jednom da budemo pametni i da se ponesemo dostojanstveno, i da ignorisemo ove tzv. "strucnjake" zeljne medijske paznje i njihova nesuvisla tumacenja

Mane

pre 8 godina

Ko kontrolise medije u BiH koji su pred Vucicev dolazak u Srebrnicu podgrevali atmosveru linca, oni su i odgovorni za sve sto se desilo u Srebrnici.

Bina

pre 8 godina

Nemojmo se zavaravati i zanositi, jer je zivot u iluziji veoma opasan.Srbija je vec izgubila jednog Premijera cijem ubistvu je prethodio pokusaj,koji je okvalifikovan kao incident.(slucaj Bagzi)

900

pre 8 godina

Naravno da svakoj sili odgovara krizno zariste,pa sta bi radili kad bi ovde bilo normalnih odnosa u celom regionu? Na hiljade analiticara bi izgubilo posao kao i tajnih agenata u VB,USA ali i Rusiji.

Torbica

pre 8 godina

Zalosno sto na ovakav dan kada se odaje pocast zrtvama opet neko zeli nove zrtve, pa zar nije bilo dosta mrznje?kako ocekivati da nam bude bolje ako i sami ne budemo bolji...ovo je bio nas pokusaj ali na zalost ishod nije onakav kakav smo ocekivali sto ne treba da nas obeshrabri na putu normalizacije odnosa...

Nebojsa

pre 8 godina

Sada je 21.vek. Mislio sam da su ovakve stvari proslost, ali je ocigledno da nisu. One su tu oko nas i samo cekaju odredjenu situaciju da isplivaju.

vladimie

pre 8 godina

dusice smo mi napacene, i jedni i drugi.............navukla nas fukara, a mi naivni,cesce razmisljamo .... nego glavom, pa udri jedni na druge... a oni gledaju i slade se....ali nicija nije gorela do zore, pa ni njihova nece...kad dodju na naplatu sve suze koje su potekle zbog njihovih nedela,od amerike do australije, od evrope, azije do afrike, sirom sveta tacnije svud gde je njihova cizma zgazila, vekovima i vekovima u nazad, neka im je bog u pomoc...u ime hrista u ime demokratije, za sobom su samo ostavljali pogrom tugu i jad .

Higija

pre 8 godina

“Zapadne zemlje samo u teoriji podržavaju 'pomirenje' u Bosni i Hercegovini i na prostoru bivše Jugoslavije. U praksi rade sve da do pomirenja ne dođe. Normalno na ovim prostorima su uveli teror da smo se svi između posvađali,da bi nas rasturili. Sramota na kakve provokacije smo pale, umesto da smo se izborili protiv terorizma na našim prostorima, i pohapsili sve one koji su pravili haos. Svi smo živeli normalno na prostorima bivše SFRJ i sada posle dvadeset godina kakvih terorista živi u našim državima.

Xenon

pre 8 godina

Ovo moze i da se okarakterise kao pokusaj ubistva, jer da su bili u situaciji da to urade, uradili bi to bez imalo razmisljanja...

Ostoja

pre 8 godina

Poruka je zastrašujuća, strani faktor igra igru toplo - hladno, obezbjeđenje Bi H je bilo vidljivo loše i atmosfera se podgrjejavala nedeljama od strane zvaničnika B i H. Sve to jeste tako ali najgore od svega toga jeste kada čovjek pročita komentare naših građana, Srba, koji podržavaju takav čin i čak naglašavaju kako bi i oni rado učestvovali u njemu, samo da su mogli.Sramota!

Marko

pre 8 godina

Bolesno, a jos bolesnije sto svet ne reaguje. Da smo mi nekoga pogodili jednim kamencicem, odmah sankcije, odmah bombardovanje. Strasno je cuti za ovu situaciju, videti slike i snimak, covek se prosto uplasi kad vidi na sta su spremni i to na taj dan, njima kao svet toliko.

Jovan

pre 8 godina

Uzaludni su svi napori Srbije da se sacuva mir i stabilnost u regionu i da dodje do pomirenja izmedju suseda. U Srbiji se nikom od njih nije niti ce dogoditi ovako nesto cak ni posle ovog incidenta jer nase vlasti to nikada nece dozvoliti. Ovako neozbiljna organizacija jednog ovako znacajnog skupa je stvarno sramotna. Bas su lepu sliku poslali u svet.

neutralan1

pre 8 godina

Premijer je bi spremanna sve odlaskom u Srebrenicu,sramota za Bosnjake,nadamo se da ce pocinioci u najkracem roku biti uhapseni.

SLOBODAN - 53 PO

pre 8 godina

Kada vam neko iskreno i korektno pruzi ruku da do pomirenja dodje, kako bi se nastavilo i gledalo da nam svima bude bolje u buducnosti.Zaista je tuzno da neko nikako da shvati da provociranjem novih sukoba,ljudi koji zive u regionu najvise gube, da interes pojedinaca nikako nesme da izbije u prvi plan.

JelenaKG

pre 8 godina

Zaista je sramno sto se dogodio ovakav incident u vremem i na mestu gde je trebalo odati pocast nastradalim zrtvama. Obizrom da je premijer Srbije dosao sa namerom da pruzi ruku pomirenja a docekan sa kamenicama to govori o drugoj strani odnosno njihovom nepristajanju na pomirenje. Uvek ima pojedinaca i ekstremistickih grupa koje ce provocirati incidente ali su vlasti BIH bile duzne da to sprece.

neutralan1

pre 8 godina

Premijer je bi spremanna sve odlaskom u Srebrenicu,sramota za Bosnjake,nadamo se da ce pocinioci u najkracem roku biti uhapseni.

netko

pre 8 godina

ovo prof istoricar?

kao da citam izjavi dr stefanovica ili vulina.

ovo mi pre lici na izjavu nekog politicara nego na strucnjaka.

a i ne znam gde sve novinari nalaze ovakve likove...

Miki

pre 8 godina

A šta istoričar ima da kaže na izjavu tipa: "Pobićemo sto njihovih za jednog našeg"? To ne spada u ekstremizam?
Pre će biti da su Vučića gađali onim što im je bilo pri ruci. Bio je to skup visokog rizika, tako da se neko oružje tu sigurno nije moglo doneti.
Bilo bi bolje da se gospodin Raković vrati proučavanju istorije rokenrola na ovim prostorima. Koliko se sećam, to mu je bila tema doktorske teze. A i lepša je tema.

Lajko

pre 8 godina

Bilo je zastrasujuce gledati kako napadaju Vucica uz uzvike Alahu ekeber. Opasnost od islamskog fanatizma na ovim prostorim postoji i to bi EU trebala da prepozna.

lena

pre 8 godina

Nisu to nikakvi fanatici nego instruisane grupe od strane muslimanskog rukovodstva da izazovu novo krvoprolice.Setite se bascarsije i ubistva Srpskog svata.

Neron

pre 8 godina

Ko je ovaj "strucnjak" ? Da nije mozda i gadjanje cipelama,praznim plasticnim bocama od vode kazna iz serijatskog prava? Zaplakah kolko sam se nasmijao...
(Passat, 12. jul 2015 18:49)
E moj druže, koliko si neobrazovan! Gađanje cipelom je najveća uvreda u islamu( seti se novinara u Iraku koji je gađao Buša cipelom). Što se tiče kamenovanja, često imaš priliku na TV da vidiš kako pripadnici Isalmske države smrtnu kaznu po šerijatskom pravu izvršavaju kamenovanjem.

Gabi

pre 8 godina

Nadam se da ce posle ovog incidenta, mnoge drzave EU i Amerika, ozbiljno shvatiti problem zvani "islamski fanatici" koji su sveopsta opasnost. Treba udruziti snage i odupreti im se.

negovan

pre 8 godina

Sta još treba da se desi pa da nas ostave na miru.Činimo dobro, a kako nam se vraća.Da nije i ovo kolateralna šteta.Alo Englezi prestanite više.

Kale

pre 8 godina

Ovo nije mala stvar, pokusaj pomirenja se zavrsio pokusajem ubistva.Angazovanje Bosne po pitanju bezbednosti premijera je bilo nikakvo, nista nisu uradili po pitanju bezbednosti. Ovo mi deluje kao organizovana akcija.

Giovanni

pre 8 godina

Ljudi moji,cemu tolike prasine oko svega ovoga? Zar je toliko tesko da se svati da su ljudi bili vise nego ogorceni pojavom Vuciva u Potocarima?! Pojavom coveka koji snosi veliku odgovornost tih desavanja u to vreme! Kako bi izgledalo recimo kada bi se Himler pojavio posle 20 godina u Izraelu povodom godisnjice zlocina-genocida Evreja,ili u Poljskoj?!!! Ako neko treba da pruzi ruku pomirenja onda najmanje ima pravo Vucic ili Nikolic ili recimo Seselj?!!! Na moze neko sto te ubio ili podrzio ta zlodela-genocid,sada odjednom da se preobrazi u smislu "PUJ-PUJ ne vazi" da zatrazi od onih koji su sahranjivale najmilije ruku pomirenja,nije bas lako,je li? Zasto se Tadicu nije nista desilo kada je bio isto u Potocarima,ili bilo kom drugom srpskom zvanicniku koji nije imao nikakve mrlje ili ucesce u tom zlodelu? Sa ovakvim ljudima preobrazeni u Andjele tesko se mozi doci do tog pomirenja,jer ljudi pamte,tesko se zaboravljaju takva zlodela.Razmislite malo gornjim delom tela-glavom!!!

sani

pre 8 godina

Zapadne zemlje samo u teoriji podržavaju 'pomirenje' u Bosni i Hercegovini i na prostoru bivše Jugoslavije. U praksi rade sve da do pomirenja ne dođe, sto je ocigledno...

Hanibal

pre 8 godina

Potpuno se slažem sa Aleksandrom Rakovićem u vezi stvaranja atmosfere linča. Setimo se samo izjava Bakira Izetbegovića u vreme dok je Naser Orić bio u švajcarskom zatvoru, gde je više puta istakao da dok Orić ne bude pušten, Vučić je nepoželjan u Srebrenici.

Nenad

pre 8 godina

Taman kada smo pomislili da koračamo ka pomirenju ono se dogodi ovakav necivilizovani atak ne samo na premijera već i na držaavu Srbiju.

dare

pre 8 godina

Šta reći osim da je strašno, da se u Evropi, u 21. veku ovako nešto dešava. Linč, javni u po bela dana, uz policiju kao posmatrače.

danka

pre 8 godina

Na ovakav nacin i na ovakvim primerima, mir i stabilnost u regionu se nikada nece postici, to je uzasavajuca cinjenica koja pomera granice....

crnac

pre 8 godina

E jadna Srbijo sa onakvim predsjednikom, premijerom, ministrima, a kukala ti majka kad su u tebi 'neko i nešto' ovaj opskurni lik Raković, isti takvi Vulin, Drecun...
Predstava u Potočarima, gospodo, jeftina predstava: neka sve bruji o odvažnom, hrabrom i anđeoskom premijeru, a ni riječi o povodu okupljanja. O žrtvama genocida, o nepreglednom groblju koje se i dalje širi...

Milos Veliki

pre 8 godina

Zaista, krajnje je bilo vreme za neko konacno pomirenje, ali sansu za to su upropastili oni koji su nama na pruzenu ruku odgovorili kamenom u glavu. Trenutno, situacija je bedna i jadno to izgleda , kada se nasi odnosi sagledaju do sada i kako ce biti od sada, ali ipak ovo moze da se protumaci i kao poslednji poziv da se dozovemo i mi i muslimani pameti i da se izmirimo zbog zajednickih ciljeva, a ne da sve svoje negativnosti kanalisemo u nasilje medju nama. Napad na premijera nase drzave je sraman i nezabelezen. Zaista, ljudi iz BIH su se obrukali. Pojedinci su bacili ljagu na ceo jedan narod i ovu bruku ce im mnogi pamtiti uvek. Sad, kako god, treba da gledamo buducnost. Treba resiti situaciju, zbog svih nas.

hocu objasnjenje zasto incident sa Vucicem a ne i sa Tadicem?

pre 8 godina

Kakvo preterivanje!!!
Na svim snimcima se vidi da su hteli samo da ga oteraju zato sto je huskao na rat i mrznju devedesetih kada se desio i zlocin u Srebrenici!
Da je neko hteo da ga ubije juce, ubili bi ga na mnogo drugih nacina!
A nasi politicari kao da su jedva docekali da ovo prikazu kao napad na Srbiju i srpski narod, a svi znamo da je bilo LICNO PROTIV VUCICA!!! Jer kako drugo objasniti da se Tadicu dva puta kao predsedniku Srbije nista nije desilo???

Passat

pre 8 godina

Ko je ovaj "strucnjak" ? Da nije mozda i gadjanje cipelama,praznim plasticnim bocama od vode kazna iz serijatskog prava? Zaplakah kolko sam se nasmijao...

eu

pre 8 godina

АВ је Председник Владе Републике Србије! Коментари који истичу личне нетрпељивости овде немају места. Онима којима се АВ не свиђа имају следеће изборе па нека га смене. Срамота је како су лоше реаговале БиХ структуре, посебно онај што покушава да кривицу пребаци на обезбеђење Премијера! највећи кривац је Бакир Изетбеговић!

Slava

pre 8 godina

Da sam bio tamo i ja bih ga gadjo cipelom . . .
Bravo, pogodio si sustinu, namjera i jeste bila da ga se ponizi i otjera, a ne da ga se povrijedi.Oni koji su ga kasnije gadzali kamenjem i flasama samo su reagovali i ono su bili spontani.Oni koji su to smislili gadzali su ga cipelom.Nesta poput situacije kada su Busa gadzali cipelom.

Villa

pre 8 godina

Bošnjaci ako žele napred, treba da se manu prošlosti i da ne veličavaju pojedince koji su ih pre 20 godina prodali. U ratu nema poštedjenih, pa šta je trebalo da kad neko puca na nas mi da se ne branimo jer da ne bismo na kraju bili optuženi da smo zločinci. Ako ćemo po tom principu, onda je i Nemačka vršila genocid, Amerika, mada to i dan danas radi, ali ne najlakše je Srbiju okriviti za sve. A da ironija bude veća, mi smo se uvek samo branili. Branili smo naše živote i teritoriju.

iii

pre 8 godina

Vucic je sve dobro odradio, otisao je tamo, nije pravio dramu oko napada, pokazao se kao ozbiljan politicar i time doneo neke ozbiljne poene Srbiji. Cemu sad ovakve gluposti i zasto im se daje prostor u medijima? Zapadni mediji jedva cekaju priliku da izvrnu tu pricu i da prenese kako Srbi smatraju da su porodice zrtava teroristi ili tako nesto, samo pogledajte kako su preneli one gluposti koje je Stefanovic pricao juce. Ajd jednom da budemo pametni i da se ponesemo dostojanstveno, i da ignorisemo ove tzv. "strucnjake" zeljne medijske paznje i njihova nesuvisla tumacenja

Jovan

pre 8 godina

Srbi iz Bosne i Hercegovine nisu ovim perfomasom linca ni najmanje iznenadjeni, na zalost sada su i ostali vidjeli o kakvom suzivotu bi se tamo radilo kada bi ta bagra imala svu vlast.
Da ne bijese specijalaca Republike Srpske, ne bi vi danas u Srbiji imali Premijera.
Neka vam je ziv i zdrav, ali sad mozda i on i ostali znaju sa cime se Dodik i svi ostali prije njega bore sve ove godine.
Ne kazem da je sav narod takav, nije nikad ni bio niti ce biti, ali ta grupa koja vodi politiku razora vec 25 godina je na vlasti i oni sto bi da kamenuju su samo produkt, kao sto je i Murat koji je rusio Andricevu bistu u Visegradu 90-tih. Film je isti , samo su drugi likovi.

Mirna

pre 8 godina

U Bih još od rata žive strani državljani koji su u isto vreme verski fanatici, oni koji pozivaju na džihad ( Sveti rat ). Dobro je poznato i postojanje vehabija u BiH ali i u Srbiji.

Krajišnik, Bihać

pre 8 godina

Genijalac, evo čitam da su danas na granici BiH - Hrvatska zaplijenili kamion s oružjem namijenjen pripadnicima ID - a u BiH. U kamionu je bilo 1000 komada lijevih patika i 1000 komada desnih marke Adidas svih kalibara. Pored ovog, zaplijenjeno je i 10 kartona Jane od 2 dl. Još traje Premetačina jer još uvijek nisu pronašli skriveno kamenje.

Dr etkerrr

pre 8 godina

Svakako da je ovo sve smisljeno odradjeno i da je tome i zapad kumovao. Uzak prolaz kojim je premijer prosao i gde je bio na dohvat ruke organizovanoj RULJI govori da je sve unapred pripremljeno. Navodno zele pomirenje a opet nam bacaju kosku.

teks

pre 8 godina

aj vise manite tu pricu,mene zanima kako da prehranim porodicu,kako da platim struju koja je poskupela,gde da nadjem posao,to su teme dosta vise o tome,sad cemo godinu dana da pricamo o tome,a to sto nam drzava propada nema veze,ovaj ispade heroj,a tadic izdajnik koj je bio dva puta,sta reci vise

DEDA CVETKO

pre 8 godina

U redu je to sto su se prisutni osecali ogorcenim zbog Vucicevog prisustva, sasvim lako mogu da razumem njihovu ogorcenost, ali nije u redu sto su pribegli nasilju, siledzjijstvu i lincevanju. Kad bi svi Srbi i Beogradjani reagovali tako siledzijski na svako Vucicevo pojavljivanje u javnosti, Zelenim Vencem bi tekli potoci krvi, a na svakom cosku na Terazijama bila bi instalirana po jedna giljotina. Nasi sus(j)edi moraju da shvate da su DEBELO prekrsili pravila civilizovanog ponasanja, i da bi mozda trebalo da razmisle kuda ih vode njihovi nekontrolisani siledzijski izlivi kojima upravlja i manupulise njihova feudalna elita. Neka vrsta kolektivnog pokajanja i suocavanja sa sopstvenom savescu mozda ne bi bila losa ideja.

sasa

pre 8 godina

Dobra režija, da li Sarajeva ili Beograda, možda čak i zajednička da se sklone misli sa teške ekonomske situacije, jedno je sigurno da su hteli da ga ubiju pucali bi, a ne cipelama gađali.

nn

pre 8 godina

sve sam vise ubedjen da je najveci sin nasih naroda inarodnosti odigrao maestralni partiju ,gde je sebe poturio kao zrtvu a muslimane kao divljake izlozio osudi i preziru,mada ja ne videh nigde da je to bila masa vec ,,obicna '' gomila ,dobro instruisana,vesta i nadasve pazljiva da ne pretera i prekoraci dogovor...zasto ovo kazem i preuzimam rizik popljuvavanja od strane ljubitelja jedinstvenog;prvo,obrenovac i kopovi su namerno poplavljeni da se spase tazbina supermena,drugo,on kao supermen lako bi na kraj izasao sa desetak bezumnika i trece,nema nista opasnije od razularene mase koja juri i gazi sve pred sobom i od koje nema zastite,mislim,postojim,kazem ,ovaj lik je spreman na sve,iz blerove i seseljeve skole izasao,manipulacijom dosao na vlast,manipulacijom vlada,manipulacija ce ga oterati...strasno je kako se u nas autokrate brzo prime ,ukorene i kako ih je tesko dostojanstveno zameniti i svi do jednoga ,sem pok. premijera,misle da su Bogom dani a nemaju blage veze sa zivotom...

Bina

pre 8 godina

Nemojmo se zavaravati i zanositi, jer je zivot u iluziji veoma opasan.Srbija je vec izgubila jednog Premijera cijem ubistvu je prethodio pokusaj,koji je okvalifikovan kao incident.(slucaj Bagzi)

Mane

pre 8 godina

Ko kontrolise medije u BiH koji su pred Vucicev dolazak u Srebrnicu podgrevali atmosveru linca, oni su i odgovorni za sve sto se desilo u Srebrnici.

miroslav

pre 8 godina

Dosta bre vise o AV. Ne fali mu dlaka sa glave.
Pricom o njemu bacili ste u kraj tragediju dece u Novom Knezevcu, koju niko i ne pominje.

Higija

pre 8 godina

“Zapadne zemlje samo u teoriji podržavaju 'pomirenje' u Bosni i Hercegovini i na prostoru bivše Jugoslavije. U praksi rade sve da do pomirenja ne dođe. Normalno na ovim prostorima su uveli teror da smo se svi između posvađali,da bi nas rasturili. Sramota na kakve provokacije smo pale, umesto da smo se izborili protiv terorizma na našim prostorima, i pohapsili sve one koji su pravili haos. Svi smo živeli normalno na prostorima bivše SFRJ i sada posle dvadeset godina kakvih terorista živi u našim državima.

Delovanje na distanci

pre 8 godina

Bio je to skup visokog rizika, tako da se neko oružje tu sigurno nije moglo doneti.
(Miki, 12. jul 2015 17:59)

Ocigledno, inace ga ne bi gadjali kamenicama, cipelama i plasticnim flasama.

Nebojsa

pre 8 godina

Sada je 21.vek. Mislio sam da su ovakve stvari proslost, ali je ocigledno da nisu. One su tu oko nas i samo cekaju odredjenu situaciju da isplivaju.

Mikiliki

pre 8 godina

Nečuveno je i za svaku gadjati premijera cipelama i kamenicama i tako ga oterati, kakva god da mu je proslost. Srećom, eno ga živ i zdrav, nista mu ne fali. Ali dosta preterivanja, pa zar treba sad mesecima da ga žalimo i da mu se divimo? Vise bismo mu se divili da nam vrati plate i penzije i smanji poreze. Nismo zaboravili i necemo.

Mile

pre 8 godina

Vidim ja da sad imate materijal za presipanje u narednih godinu dana. Ubi se Vučićeva "vlada" od reformi i teškog rada. Čim se malo stišaju stvari, oni izmisle nove "vanredne okolnosti" koje ih ometaju u poslu. Ko šta radi, oni smišljaju teorije zavere, intrige i rešavaju belosvetske peripetije. Da vidimo ocene rezultata Vučićevog "rada" na ključnim problemima:

Ekonomija - 0
Privreda - 0
Birokratija - 0
Korupcija - 0
Graditeljstvo - 0
Kriminal - 0

Ali zato svakog dana bla bla bla. Pa još malo bla bla bla. Jalova ekipa potpunih neznalica, sa svojom vojskom sendvičara, a sve njih hranimo mi, ostali mamlazi. Potpuni raj od zemlje.

Realista

pre 8 godina

Kamen je kamen, budala je budala, bilo da je u Bosni ili Srbiji. Ne treba mesati serijatski zakon u ovo. Huligani su svuda isti i najcesce se sluze kamenjem. Na snimcima se vidi da manji broj ljudi gadja nasu delegaciju, dok ostali gledaju ili snimaju telefonima. Treba realno da se sagleda incident, a ne samo da se doliva ulje na vatru.

vladimie

pre 8 godina

dusice smo mi napacene, i jedni i drugi.............navukla nas fukara, a mi naivni,cesce razmisljamo .... nego glavom, pa udri jedni na druge... a oni gledaju i slade se....ali nicija nije gorela do zore, pa ni njihova nece...kad dodju na naplatu sve suze koje su potekle zbog njihovih nedela,od amerike do australije, od evrope, azije do afrike, sirom sveta tacnije svud gde je njihova cizma zgazila, vekovima i vekovima u nazad, neka im je bog u pomoc...u ime hrista u ime demokratije, za sobom su samo ostavljali pogrom tugu i jad .

Xenon

pre 8 godina

Ovo moze i da se okarakterise kao pokusaj ubistva, jer da su bili u situaciji da to urade, uradili bi to bez imalo razmisljanja...

Torbica

pre 8 godina

Zalosno sto na ovakav dan kada se odaje pocast zrtvama opet neko zeli nove zrtve, pa zar nije bilo dosta mrznje?kako ocekivati da nam bude bolje ako i sami ne budemo bolji...ovo je bio nas pokusaj ali na zalost ishod nije onakav kakav smo ocekivali sto ne treba da nas obeshrabri na putu normalizacije odnosa...

Ostoja

pre 8 godina

Poruka je zastrašujuća, strani faktor igra igru toplo - hladno, obezbjeđenje Bi H je bilo vidljivo loše i atmosfera se podgrjejavala nedeljama od strane zvaničnika B i H. Sve to jeste tako ali najgore od svega toga jeste kada čovjek pročita komentare naših građana, Srba, koji podržavaju takav čin i čak naglašavaju kako bi i oni rado učestvovali u njemu, samo da su mogli.Sramota!

Marko

pre 8 godina

Bolesno, a jos bolesnije sto svet ne reaguje. Da smo mi nekoga pogodili jednim kamencicem, odmah sankcije, odmah bombardovanje. Strasno je cuti za ovu situaciju, videti slike i snimak, covek se prosto uplasi kad vidi na sta su spremni i to na taj dan, njima kao svet toliko.

900

pre 8 godina

Naravno da svakoj sili odgovara krizno zariste,pa sta bi radili kad bi ovde bilo normalnih odnosa u celom regionu? Na hiljade analiticara bi izgubilo posao kao i tajnih agenata u VB,USA ali i Rusiji.

neutralan1

pre 8 godina

Premijer je bi spremanna sve odlaskom u Srebrenicu,sramota za Bosnjake,nadamo se da ce pocinioci u najkracem roku biti uhapseni.

SLOBODAN - 53 PO

pre 8 godina

Kada vam neko iskreno i korektno pruzi ruku da do pomirenja dodje, kako bi se nastavilo i gledalo da nam svima bude bolje u buducnosti.Zaista je tuzno da neko nikako da shvati da provociranjem novih sukoba,ljudi koji zive u regionu najvise gube, da interes pojedinaca nikako nesme da izbije u prvi plan.

JelenaKG

pre 8 godina

Zaista je sramno sto se dogodio ovakav incident u vremem i na mestu gde je trebalo odati pocast nastradalim zrtvama. Obizrom da je premijer Srbije dosao sa namerom da pruzi ruku pomirenja a docekan sa kamenicama to govori o drugoj strani odnosno njihovom nepristajanju na pomirenje. Uvek ima pojedinaca i ekstremistickih grupa koje ce provocirati incidente ali su vlasti BIH bile duzne da to sprece.

Jovan

pre 8 godina

Uzaludni su svi napori Srbije da se sacuva mir i stabilnost u regionu i da dodje do pomirenja izmedju suseda. U Srbiji se nikom od njih nije niti ce dogoditi ovako nesto cak ni posle ovog incidenta jer nase vlasti to nikada nece dozvoliti. Ovako neozbiljna organizacija jednog ovako znacajnog skupa je stvarno sramotna. Bas su lepu sliku poslali u svet.

neutralan1

pre 8 godina

Premijer je bi spremanna sve odlaskom u Srebrenicu,sramota za Bosnjake,nadamo se da ce pocinioci u najkracem roku biti uhapseni.