Ponedeljak, 06.07.2015.

12:28

Vučić: "Hvala" Englezima i ostalima

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je je da Srbija neće dozvoliti nikome da je gazi i poručio svima koji to pokušavaju da im to neće biti dozvoljeno.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ: "Hvala" Englezima i ostalima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

182 Komentari

Sortiraj po:

tamo_daleko

pre 8 godina

Zivim dugo u Kanadi,od njihovih politicara ovde,gotovo da nikada nisam cuo "nasi saveznici" (a imaju ih) "nasa braca" (mozda Englezi,nisam siguran),"nasi prijatelji"...UVEK je "nas interes" "nas biznis partner" "nasi kupci"....Srpski politicari jos uvek koriste recnik kojim su komunisti podizali siroke mase posle Drugog Svetskog Rata.Jos gori su oni koji veruju u neke bratsko-ratne zajednice i saveznistva.
I da.Nemoj o hrabrosti,'leba ti.15 godina puzimo kao Nacija,svako nas pljuje kad' stigne,bez BILO KAKVE reakcije iz Vlade Srbije.Klasika.Prvo "branicemo" "centar Sumadije" a onda "iz misije rupe"...Posaljite im ambasadora nazad za London ako cemo vec demokratski da branimo svoja prava.Cemu pretnje,bez reakcije?

Milan

pre 8 godina

Alo braco Srbi, ostavimo ego sa strane ubice nas...da jeste bilo ubijanja svugde ali smo mi rat izgubili! Samim tim moramo da se izvinemo i ponesemo teret...toliko je prosto samo treba biti dovoljno velik u porazu zavriti ovo i krenuti dalje...nije vazno kako padnes vazno je kako ustanes...

zoran

pre 8 godina

Kao da slusam MILOSEVICA iz 90.tih,ovo ja stvarno zalosno,gde nas bivsi radikali vracaju u 90.te.vreme je da pustite ovaj narod da zivi pristojnim zivotom,i da Nikolic i ti prestanete da iznosite vase stavove,vec treba da mislite na dostojanstvo Srpskog naroda,i da o njemu brinete.i iznosite svetu zelje naroda Srbije za boljim i pristojnijem zivotu,a ne da lecite vase komplekse preko ledj Srpskog naroda,ako ne mozete ,spakujte se i adio,doci ce neko ko nece svojim odlukama da omalovazava SRPSKI NAROD I DRZAVU SRBIJU i,da iznosi svoje licne stavove(koji lice na stavove i pretnje milosevica da neda nikom da nas bije) i pretnje zapadu da nece Srbiju niko da gazi,

s

pre 8 godina

"da smo mi najveci krivci za ratove i da ako nista drugo trebamo da se stidimo zbog toga"

Zasto mi? Kakve veze imam ja sa Milosevicevim/Tudjmanovim (i onog treceg) ratovima?

meti

pre 8 godina

Ovaj sve vise lici na Slobu 80-tih. A ovaj govor je kopja Slobina iz Kosova Polja 88me Vas nesme niko da bije sem nasa policije.
Drage komsije neka vam Bog na pomoci sa vasim liderima!

Kosta J.

pre 8 godina

Žrtva je žrtva, na kraju nije ni važno da li je ubio musliman ili Srbin, i ne može se svesti na merenje brojevima. Uvek na kraju svi gube, ali treba smoći snage da se krene napred.

Niki

pre 8 godina

Mislim da je vreme da svet shvati da sa nama ne može kako hoće, bar ne mogu da očekuju da ćemo ćutati, staviti glavu na panj i čekati. Rezolucija je o zločinima, a njih je bilo na svim stranama.

Vanja Petrovic

pre 8 godina

PONAVLJAM SE!!

Jesu li ubijali? Jesu! Jesmo li ubijali? Jesmo! Jesu li, i jesmo li zatrli čitave porodice? Jesu/jesmo! Jesu li i jesmo li ubijali decu? Jesu/jesmo? Šta ovde kome nije jasno? Da li je razlika u godinama koliko su bila stara pobijena deca ili žene, ili da li je iz jedne familije pobijeno 3, a iz druge 6 članova...ima li vage koja bi izmerila to? Koji je to apsurd! Ko je manje ubijao, a ne mogu se prebrojati mrtvi...!!! Ccccc...

Ubice su, ubice smo, nema tu Boga koji će zažmuriti okom na ove zločine, a Bog je samo jedan...pitam se samo što Bog dopusti ove masakre? Kakva je razlika onda između njega i ubica? Bog saučesnik...uh, neko će svima debelo da nam sudi, i neka i treba ako je po pravdi i časti!!!! No, pitam se samo ko će Nebesima se usuditi duše da nam primi!!??

Eto, napisah ovo ja Srpkinja po geografskoj poziciji rođenja...

SanjaP

pre 8 godina

Koliko god da evropske zemlje nama pomažu ulazak u eu, ovakvim potezima nas više udaljavaju. Ne možemo da uđemo u eu na kolenima. To nijedan srbin neće podržati, pa makar nas obasipali zlatom.

Che

pre 8 godina

""Srbiju da zgazite nećete i to vam poručujem odavde iz centra Srbije iz Šumadije jer Srbiju ćemo umeti da štitimo" rekao je Vučić na otvaranju mosta u Blaznavi."


Reci to englezima u lice, a ne na otvaranju nekog mosta lokalnom stanovnistvu u Blaznavi.

Marko Tepša

pre 8 godina

Neko treba da obavesti Vucica da Srbiju,nazalost,gazi ko kako stigne, i u da u njegove bajke mogu da veruju samo njegovi politicki istomisljenici.

Pudu Vopaj

pre 8 godina

Citam govor Vucica,citam komentare SNS boova, kao da je 1991,1992 kad je Milosevic na mitinzima ovakvim nebulozama pokusavao da opravda vodjenje ratova, a krezuba masa mu aplaudirala i klicala, isto tako je i sad. Nista se nije pomenilo, u stvari jeste, sada je narod ponizen, gladan a jedni te isti i dalje vladaju!Ova rezolucija treba da se prihvati, da bi srpski narod konacno doziveo katarzu i shvatio da smo mi najveci krivci za ratove i da ako nista drugo trebamo da se stidimo zbog toga.

strejder

pre 8 godina

Za Srbiju i regio bi bilo najbolje da se ta rezolucija ne izglasa i verujem da nece jer nikome nije u cilju da stvara novo-staro zariste na Balkanu!

cojans

pre 8 godina

Tako neshto slichno, beshe prichao Sloba pa smo popili bombardovanje. Ako do sada nismo shvatili da u politici prijateljstva nema vec suvi interes dajte vi nama opet sankcije da razmislimo opet. Ne kazem da treba da prihvatimo rezoluciju al kazem da nemamo neki izbor.....

savesni gradjanin

pre 8 godina

Nazivaju zrtve u Srebrenici genocidom a nase zrtve kako bi nazvali?Iste one zrtve koje su ubijali Oric i njegovi pajtasi,to ne spominju u nacrtu rezolucije!

A.

pre 8 godina

Nas uspeh se ogleda u reformama na koje trebamo biti ponosni.
(Bojan, 6. jul 2015 16:26)

Koje reforme?
JEDNA reforma, smanjenje penzija i plata radnika koji primaju platu iz budžeta.
Na to su ponosni jedino koalicija na vlasti i njihovi botovi.
Mi smo očajni, sa smanjenim ili nikakvim prihodima i uvećanim računima.

Аки

pre 8 godina

Ако су Руси паметни неће уложити вето. Вето треба затражити од наших западних пријатеља.

Grumpy

pre 8 godina

Sve smo uradili za stabilnost regiona, ali očigledno je da nekima stabilnost i mir ne odgovaraju. Drago mi je što Vučić ima ovakav stav, što ne preza ni od koga, što nikome ne ćuti i što čvrsto brani interese svoje zemlje.

precanin

pre 8 godina

Vučiću, ti ne braniš Srbiju, jer nemaš potrebe za tim, ti sebe i svoj minuli rad braniš druškane, a kriješ se iza srpskog naroda kao baba ! Reci u špicu dnevnika šta si i kako govorio za vreme ratova po Hrvatskoj i Bosni, pa reci kako se stidiš toga kako bi ti neko i poverovao ! Dok bude Srbija takve imala kao ti koji se plaše i stide svoje prošlosti, a koji odlučuju o sudbini svog naroda ,teško tom narodu !

degonait

pre 8 godina

neka je pomenuo direktno engleze.oni su sve ovo zakuvali.ne odgovara im stabilan balkan.oni ovde nemaju uticaja,pa zele sto slabije balkansko poluostrvo

Bosanski patriota

pre 8 godina

U Srebrenici se desio zločin, ali to nije bio genocid, a pravedna rezolucija bi bila ona u kojoj bi se osudili i zločini nad preko oko 3500 Srba koje su počinile snage pod kontrolom Nasera Orića zloupotrebljavajući demilitarizovanu zonu Srebrenice, a ti zločini su prethodili zločinu u Srebrenici.
(Anja, 06. jul 2015 15:59)I šta?Da se izjednači sve?Da su svi isto krivi?E neće moći...Zna se ko je tu najveći krivac i zato i jeste ova rezolucija...Negiranje genocida i izjednačavanje da su svi isto krivi mora biti kažnjeno...Kad nećete sami,drugi će to uraditi za vas...

savesni gradjanin

pre 8 godina

"A vama Englezi i svima ostalima hvala na velikom prijateljstvu koje ste nam pokazali, hvala vam mnogo na tome, a mi Srbi čuvaćemo sebe i svoj obraz jer samo sami sebi možemo obraz da ukaljamo"Objasnio je u kratkoj recenici a englezi nek se zapitaju dali je nacrt rezolucije ispravan i moralan cin.

neva

pre 8 godina

Premijer je naglasio da će otpor Srbije britanskoj rezoluciji o Srebrenici biti politički miran, kao i svaki pokušaj urušavanja i uništavanja Republike Srpske.

Secanje

pre 8 godina

Ovo sto je Vucic rekao neodoljivo potseca na ono cuveno Slobino: "Niko ne sme da vas bije", a posle smo prosli kako smo prosli a sebi je time obezbedio 10 godina luksuza na tudjoj nesreci. Toga se valjda seca i njegov tadasnji ministar informisanja - Vucic.

Синиша

pre 8 godina

Сад никако не би смео да се продаје Телеком!
Можда пре шест месеци, сада више не! Немамо ништа више на продају, г. Председниче Владе.

Ivana

pre 8 godina

Rat je odneo mnogo zrtava svim stranama, mi smo uvek znali da se poklonimo tudjim zrtvama i da priznamo svoje greske. Nikada nismo od drugih strana docekali isto. Srbija je ponosna zemlja i treba da idemo uzdignute glave. Rezolucija samo otvara duhove proslosti i steti ljudima koji su izgubili u tom ratu svoje najvoljenije.

Metlok

pre 8 godina

Nama samo packe zele da udaraju da od nas naprave ponizne pse, meni je drago sto je Vucic zuzeo ovaj stav, ne treba nama vise packi vec da lepo napredujemo iako to nekome bas i ne odgovara

Miko

pre 8 godina

Sta je po vasem misljenu trebao da kaze: gazite nas? U njegovom govoru ako ste primetili "busaoa" se , ovo su vase reci, da cemo se braniti radom , marljivoscu. Ja licno u tome ne vidim nista lose.
(Mika, 6. jul 2015 14:08)

Ti prvo moras da naucis da ljude cenis po onome sto rade, a ne po onome sta pricaju. Tak tada mozemo ozbiljno diskutovati.

Mali diktator

pre 8 godina

@Mavro: Kakav bre nacionalizam na kojoj planeti zivis? Covek dobro kaze Srbija priznaje svoje greske ali da i drugi isto trebaju da urade i to je za tebe nacionalizam i vracanje na 90- tih?
Pa ocigledno je da ti mislis da je izdaja dobra politika!

Kardos

pre 8 godina

Nisam za Vucica, ali ovde se nema sta dodati. Ovako se brani otdzbina , a ne izvinjavanjem i poniznoscu. Nije ovo ratoborna retorika vec samo realno sagledavanje. Bravo.

Aleksa

pre 8 godina

Siguran sam da Britanska rezolucija ništa dobro neće doneti regionu, a svakako ne pomirenje. Jedini cilj spomenute rezolucije je da što više ponizi Srbe, ali nadam se da Vlada Srbije to neće dozvoliti.

Mikan

pre 8 godina

Zanimljivo je to da sada svi komentarisu sta ce biti o rezoluciji, ko je kriv i ostalo. A to sto je u zadnjih godinu dana izgradjeno 23 mosta. A u proteklih 25 godina samo 19 mostova. Sve zahvaljujuci merama stednje i odgovornoj politici koju ova vlada vodi. Znam da je tesko priznati, ali imamo prave ljude na celu drazave.

gaso

pre 8 godina

Hvala englezima sto su suteli 20 god I branili srbe od istine da se u Srebrenici desio genocid. .istina je spora ali dostizna koliko god to bolelo Vucica i ostale koji negiraju genocid

Nenad

pre 8 godina

Srbija nece pristati na ucene. Srbija je odala pocast bosnjackim zrtvama. To sto oni negiraju zlocine, pored dosta dokaza to je vec nazalost podrska koju trenutno imaju. Da vidimo i dokle ce to tako biti.

Mitar

pre 8 godina

Kada sa jasno i glasno svetskoj javnosti objavi i kaže da ne pristajemo na pretnje i ucene onda svi postaju svesni da ne damo na sebe i svoj narod, a to se ceni hteli to drugi da priznaju ili ne.

Washington

pre 8 godina

Ovim govorom premijer je rekao da je veto Rusije zagarantovan.
Srbija se sada smeje i svrstava u isti koš sa bosanskim srbima koji su i odgovorni za sve ovo.

Žalosno, ovo će nas pratiti za ceo život!!
(zna se, 6. jul 2015 15:46)

Bosanski Srbi ne bi ni ratovali da ih nije nahuskao Beograd. Ko je naoruzao bosanske Srbe? Nije sigurno Kanada i Australija!

oko sokolovo

pre 8 godina

Vucic koji je potpaljivao srbe u ratu i jedan od odgovornih za genocid se nasao nekom da preti.. a sve je govorio "za jednog srbina 100 muslimana "

Драган

pre 8 godina

Тачно тако, економске реформе и политика помирења. Ни један од нас не мора са спушта главу, или да скреће поглед, било где у Свету, што се не би могло рећи за бројне друге којима свака реченица којом бране сопствену честитост има и једно ''али''.

Alex

pre 8 godina

ovakve vodje navijaca su razvaljivali nasu jugoslaviju krajem 80ih. koja je bila kompleksna drzava ali pravedna u kojoj su narodi i narodnosti ziveli harmonicno sto je apsolutno nezapamceno.u istoriji covecanstva. oni se docepali vlasti na talasima mrznje i antidiplomatije unistili veze sa saveznicima. i nastavlja tako. sada treba dovesti nekog mudrijeg srbiji najmanje treba neki varufakis ili sloba. treba nam opet djindjic koji shvata da je srbiji mesto u srcu evrope i kulturno i ekonomski i po radnim navikama domacinskom poslovanju. srbiju sada treba da definise i okuplja pre svega ekonomija.

Mavro

pre 8 godina

Koja patetika, koja drama, koje nacionalisticko ludilo. Srbija se opet vraca u 1990-te, sama protiv svih, valjda najbolji dokaz da su svi "ludi" a samo je ona jedina "prava". Umjesto rada i reda opet povratak u kaos i nesigurnost. Do kada vise ovaj jeftini populizam?

Anja

pre 8 godina

U Srebrenici se desio zločin, ali to nije bio genocid, a pravedna rezolucija bi bila ona u kojoj bi se osudili i zločini nad preko oko 3500 Srba koje su počinile snage pod kontrolom Nasera Orića zloupotrebljavajući demilitarizovanu zonu Srebrenice, a ti zločini su prethodili zločinu u Srebrenici.

Vazduplohov

pre 8 godina

Nek kaže to u lice Evropskim politicarima na nekom samitu npr. a ne na otvaranju mosta bogu iza nogu. Izjava za domaću javnost i krezave glasače.

zna se

pre 8 godina

Ovim govorom premijer je rekao da je veto Rusije zagarantovan.
Srbija se sada smeje i svrstava u isti koš sa bosanskim srbima koji su i odgovorni za sve ovo.

Žalosno, ovo će nas pratiti za ceo život!!

Egal

pre 8 godina

Mislim da je Vucic Ruse svrstao u "ostale". Na neki nacin je celom svetu rekao da ce Srbija posle glasanja SB UN znati ko joj je pravi prijatelj.

Široko Stopalo

pre 8 godina

U čemu je problem?! Niko nas Srbe ne osuđuje rezolucijom, to se uopste i nigdje ne spominje! Bio rat, desila se Srebrenica i sada se pravi rezolucija da se napravi sjećanje i opomena... Ne vidim u čemu je toliki problem... Sve mi ovo izgleda kao da Vucic namjerno pravi TV farsu od rezolucije da zabavi narod, od sebe napravi velikog Srbina i sakupi poene koje će gubiti kada krenu reforme i otpuštanja! Nije uredu Vucicu, opet talasas velike neobrazovane mase!! :/

Don

pre 8 godina

Nemojte se zavaravati, Rusija neće staviti veto, vjerujte mi. **** se Rusima za Srbijom, oni samo gledaju svoju šahovsku figuru, a Srbija nije ni pijun na šahovskoj tabli. Rezolucija će sutra biti usvojena, a posljedice će vjerovatno manji BH entitet snositi, koji će, kao i veći BH entitet, jednostavno nestati. Toliko od mene!

ema m

pre 8 godina

Britanska rezolucija o Srebrenici ce uticati na Srbiju i region bez obzira na ishod glasanja u Savetu bezbednosti UN, ali svaki pokušaj urušavanja Republike Srpske naići ce na otpor nase zemlje.

Vojtila

pre 8 godina

To li ti je Bler pisao govor i njegov deliviri junit na celu sa cuvenim vazduplohovcem i onim kondukterom potpredsednikom skupstine Mortadelom, a da ne zaboravimo i konobara sa djakuzijem u skupstini??!?!?

botovi-prodali ste veru za sendvic

pre 8 godina

ovaj stvarno nema pametnija posla nego da iz Blaznave (?!) 'podvikuje' celom svetu, a kad se sa tim istim ljudima sretne, manji je od makovog zrna...

Vlajko

pre 8 godina

Dok si mene 1999.god kao ministar informacija nazivao stranim plaćenikom i izdajnikom isto si se ovako busao u grudi i lagao narod. Onda smo dobili bombe...

Hologram

pre 8 godina

Показали смо какви можемо бити и да немамо намеру да погоршавамо односе са комшијама.

Hologram

pre 8 godina

Показали смо какви можемо бити и да немамо намеру да погоршавамо односе са комшијама.

stevan

pre 8 godina

Ljudi ovo je strasno sta ovaj prica, mene je uzasno sramota sto nam je on premijer. Ovo je retorika, patetika i popularizam sa velikim znacima totalitarizma. Ne razumem zasto je to za Srebrenicu toliki problem. Jel su ubijali srbi tamo - jesu, pa zar nije bolje da podvijemo usi i cutimo a ne da se stalno bunimo nesto. Vucicu bi bilo bolje da cuti i ne glumi neku velicinu, smesan je i neozbiljan.

Mika

pre 8 godina

(fizičar, 6. jul 2015 13:07)
Sta je po vasem misljenu trebao da kaze: gazite nas? U njegovom govoru ako ste primetili "busaoa" se , ovo su vase reci, da cemo se braniti radom , marljivoscu. Ja licno u tome ne vidim nista lose.

Marko

pre 8 godina

Protestantsta etika podrazumemva da se zlocin ukoliko ima jasnih dokaza prizna i osudi. Gospodin Vucic je pricao o protestantskoj etici. Kada je dosao do sustinskog pitanja etike, gospodin Vucic bi politicki da trguje. Dve holandske Vlade su pale zbog Srebrenice. U Srbiji se do skoro poricao taj zlocin, pa je osoba koja je najvise odgovorna za jedinice u Srebrenici proglasavana herojem (premijer se seca, zar ne) i sada se pokusava staviti u isti kos sa ostalim zlocinima. Posebnost Srebrenice je u tome da je veliki broj ljudi: odvojen od porodica, pobijen, i zakopan na razlicita mesta, zatim otkopan, pa zakopan na drugim mestima. Kada se ubistvo kao najveci zlocin ne osudi, postajemo saucesnici, i onda mozemo da tolerisemo i manje zlocine, kao sto su lopovluk iz drzavne kase preko partijskih starleta i botova i ostali tumori naseg drustva. Srpsko drustvo mora da pogleda sebe u oci i da postane brutalno iskreno prema svemo sto se u drzavi desava.

Samir, Sarajevo

pre 8 godina

"Srbiju da zgazite nećete i to vam poručujem odavde iz centra Srbije iz Šumadije jer Srbiju ćemo umeti da štitimo" rekao je Vučić.

Tebi niko ne dira ni Sumadiju, ni uzu Srbiju, ni Srbiju cijelu...ali je problem sto ti kao i tvoj idol Putin smatrate da mozete, po principima prevazidjenim jos u srednjem vijeku, da glumite sefa/predsjednika/vodju svih Srba na ovom svijetu. Sve dok se u ovom region neuka masa (a njih je gro) pali na takve nacionalne vodje a ne postuje drzavu u kojoj zivi i za ciji boljitak treba da se bore (i Srbi u HR, BiH i drugim drzavama, i Bosnjaci u Srbiji, CG i HR, i Albanci u Srbiji, MK i CG, ali i svi ostali ali bez majorizacije i uz postivanje svih nacionalnih i gradjanskih prava), u ovom region nece biti bolje ni za koga od nas...

balša

pre 8 godina

Zahvaliti se svima pametno!Rezolucija nista dobro nece doneti regionu i ima za cilj da ponizi srpski narod ali mi to necemo dozvoliti,dosta smo u predhodnim godinama ćutali.

Slobodan

pre 8 godina

Englezi nam nikada nisu želeli dobro kroz istoriju. Vreme je da se Srbija okrene tradicionalnim savezncima, ako misli da ostvari svoje ciljeve u narednom periodu.

Kiza

pre 8 godina

Vučić je rekao: "Ako rezolucija bude izglasana to će biti teška vest, ali borićemo se, izgradićemo još mostova i fabrika, ekonomski ćemo ojačati zemlju i siguran sam u potpunosti pobediti". Ako je tako, daj da izglasaju rezoluciju, pa da nam krene.
(Taja, 6. jul 2015 13:03)

Sad' ce da krene, samo da ubace u prvu.

no comment

pre 8 godina

Nasa zemlja je dužna da po Dejtonskom sporazumu da štiti Republiku Srpsku ,a to treba raditi tako da se ocuva i ne narusava regionalna stabilnost.

citalac

pre 8 godina

Mozemo mi da izgradimo jos mostova i fabrika, a oni ce opet doleteti i za 10 dana sve to sravniti sa zemljom, jer tako su u mogucnosti i tako im se svidja. A izgleda i da im tako najvise odgovara.

Cole

pre 8 godina

Englezi cetiri puta nenjaju svoju rezoluciju, peta verzija u nastajanju, to nikada nije vidjeno. Do sada je bilo uzmi ili ostavi to sto se nudi.

NooB SaiboT

pre 8 godina

Vucic je najobocnija farsa propali experiment koji mi samo krade vreme servirajuci bajke i pomera rokove non stop a mi zivimo sve gore i gore....

eccles

pre 8 godina

decko, preveslali su te u tri zamaha, sta se duris kao razmazeno dete?! to je svetska politika, za to treba malo vise kapaciteta nego za vodju navijaca ili malog od palube u radikalnoj stranci...
nema tu botova, batinasa i stranackih poltrona da ti zadivljeno aplaudiraju dok im ne kazes "tisina tamo".

nisu to srpski politicki preletaci, da se prodaju za direktorsko mesto, briga njih za tvoju ljutnju i patetiku. covece, to su ozbiljni politicari, skolovani i vesti u svom poslu! nije ti to natezanje oko predsednika mesne zajednice za dzak vestackog djubreta u nekom selu, to su ujedinjene nacije - njih par stotina ispred sedam milijardi ljudi, pa sta si ocekivao?!

nama treba ministar inostranih dela, a ne samozaljubljeni egocentrik koji misli da moze sve, a rezultati su mu gori nego nikakvi - porazni su!

Taja

pre 8 godina

Vučić je rekao: "Ako rezolucija bude izglasana to će biti teška vest, ali borićemo se, izgradićemo još mostova i fabrika, ekonomski ćemo ojačati zemlju i siguran sam u potpunosti pobediti". Ako je tako, daj da izglasaju rezoluciju, pa da nam krene.

A smem SM

pre 8 godina

Не бих требали да нам муте чорбу увек, а оваква ствар нам не треба у региону сигурно нарочито не сада.

Shone

pre 8 godina

Srbija je jasno i nedvosmisleno pokazala da joj je mir u regionu veoma bitan i da svojim političkim postupcima teži tome, vreme je da i nas počnu više da poštuju.

rastovac

pre 8 godina

Istina je da je u Srebrenici počinjen zločin, ali je i istina da su veliki zločini počinjeni i nad Srbima, a osude zločina nad Srbima nema u ovoj rezoluciji, a bez pune istine nema ni pomirenja.

ema

pre 8 godina

Hvala Englezima sto se mesaju u sudbinu dva naraoda i sprecavaju njihovo iskreno pomirenje podizuci tenzije u regionu. Mali smo i skroman narod ali smo ponosni, cestiti i necemo dozvoliti da nas niko gazi.

Mitar

pre 8 godina

Pokušavam da zamislim kako Guardian ili Times prenose ovu implicitnu pretnju iz slobodarske Blaznave... i nikako mi ne ide. Žvaka za seljaka. Vučić nije propustio priliku da potvrdi da je mali populista, seoskog formata.

Mitar

pre 8 godina

Pokušavam da zamislim kako Guardian ili Times prenose ovu implicitnu pretnju iz slobodarske Blaznave... i nikako mi ne ide. Žvaka za seljaka. Vučić nije propustio priliku da potvrdi da je mali populista, seoskog formata.

eccles

pre 8 godina

decko, preveslali su te u tri zamaha, sta se duris kao razmazeno dete?! to je svetska politika, za to treba malo vise kapaciteta nego za vodju navijaca ili malog od palube u radikalnoj stranci...
nema tu botova, batinasa i stranackih poltrona da ti zadivljeno aplaudiraju dok im ne kazes "tisina tamo".

nisu to srpski politicki preletaci, da se prodaju za direktorsko mesto, briga njih za tvoju ljutnju i patetiku. covece, to su ozbiljni politicari, skolovani i vesti u svom poslu! nije ti to natezanje oko predsednika mesne zajednice za dzak vestackog djubreta u nekom selu, to su ujedinjene nacije - njih par stotina ispred sedam milijardi ljudi, pa sta si ocekivao?!

nama treba ministar inostranih dela, a ne samozaljubljeni egocentrik koji misli da moze sve, a rezultati su mu gori nego nikakvi - porazni su!

rastovac

pre 8 godina

Istina je da je u Srebrenici počinjen zločin, ali je i istina da su veliki zločini počinjeni i nad Srbima, a osude zločina nad Srbima nema u ovoj rezoluciji, a bez pune istine nema ni pomirenja.

Shone

pre 8 godina

Srbija je jasno i nedvosmisleno pokazala da joj je mir u regionu veoma bitan i da svojim političkim postupcima teži tome, vreme je da i nas počnu više da poštuju.

Taja

pre 8 godina

Vučić je rekao: "Ako rezolucija bude izglasana to će biti teška vest, ali borićemo se, izgradićemo još mostova i fabrika, ekonomski ćemo ojačati zemlju i siguran sam u potpunosti pobediti". Ako je tako, daj da izglasaju rezoluciju, pa da nam krene.

NooB SaiboT

pre 8 godina

Vucic je najobocnija farsa propali experiment koji mi samo krade vreme servirajuci bajke i pomera rokove non stop a mi zivimo sve gore i gore....

ema

pre 8 godina

Hvala Englezima sto se mesaju u sudbinu dva naraoda i sprecavaju njihovo iskreno pomirenje podizuci tenzije u regionu. Mali smo i skroman narod ali smo ponosni, cestiti i necemo dozvoliti da nas niko gazi.

Vazduplohov

pre 8 godina

Nek kaže to u lice Evropskim politicarima na nekom samitu npr. a ne na otvaranju mosta bogu iza nogu. Izjava za domaću javnost i krezave glasače.

savesni gradjanin

pre 8 godina

Nazivaju zrtve u Srebrenici genocidom a nase zrtve kako bi nazvali?Iste one zrtve koje su ubijali Oric i njegovi pajtasi,to ne spominju u nacrtu rezolucije!

A.

pre 8 godina

Nas uspeh se ogleda u reformama na koje trebamo biti ponosni.
(Bojan, 6. jul 2015 16:26)

Koje reforme?
JEDNA reforma, smanjenje penzija i plata radnika koji primaju platu iz budžeta.
Na to su ponosni jedino koalicija na vlasti i njihovi botovi.
Mi smo očajni, sa smanjenim ili nikakvim prihodima i uvećanim računima.

Pudu Vopaj

pre 8 godina

Citam govor Vucica,citam komentare SNS boova, kao da je 1991,1992 kad je Milosevic na mitinzima ovakvim nebulozama pokusavao da opravda vodjenje ratova, a krezuba masa mu aplaudirala i klicala, isto tako je i sad. Nista se nije pomenilo, u stvari jeste, sada je narod ponizen, gladan a jedni te isti i dalje vladaju!Ova rezolucija treba da se prihvati, da bi srpski narod konacno doziveo katarzu i shvatio da smo mi najveci krivci za ratove i da ako nista drugo trebamo da se stidimo zbog toga.

Slobodan

pre 8 godina

Englezi nam nikada nisu želeli dobro kroz istoriju. Vreme je da se Srbija okrene tradicionalnim savezncima, ako misli da ostvari svoje ciljeve u narednom periodu.

balša

pre 8 godina

Zahvaliti se svima pametno!Rezolucija nista dobro nece doneti regionu i ima za cilj da ponizi srpski narod ali mi to necemo dozvoliti,dosta smo u predhodnim godinama ćutali.

oko sokolovo

pre 8 godina

Vucic koji je potpaljivao srbe u ratu i jedan od odgovornih za genocid se nasao nekom da preti.. a sve je govorio "za jednog srbina 100 muslimana "

Hologram

pre 8 godina

Показали смо какви можемо бити и да немамо намеру да погоршавамо односе са комшијама.

Mika

pre 8 godina

(fizičar, 6. jul 2015 13:07)
Sta je po vasem misljenu trebao da kaze: gazite nas? U njegovom govoru ako ste primetili "busaoa" se , ovo su vase reci, da cemo se braniti radom , marljivoscu. Ja licno u tome ne vidim nista lose.

precanin

pre 8 godina

Vučiću, ti ne braniš Srbiju, jer nemaš potrebe za tim, ti sebe i svoj minuli rad braniš druškane, a kriješ se iza srpskog naroda kao baba ! Reci u špicu dnevnika šta si i kako govorio za vreme ratova po Hrvatskoj i Bosni, pa reci kako se stidiš toga kako bi ti neko i poverovao ! Dok bude Srbija takve imala kao ti koji se plaše i stide svoje prošlosti, a koji odlučuju o sudbini svog naroda ,teško tom narodu !

botovi-prodali ste veru za sendvic

pre 8 godina

ovaj stvarno nema pametnija posla nego da iz Blaznave (?!) 'podvikuje' celom svetu, a kad se sa tim istim ljudima sretne, manji je od makovog zrna...

Marko Tepša

pre 8 godina

Neko treba da obavesti Vucica da Srbiju,nazalost,gazi ko kako stigne, i u da u njegove bajke mogu da veruju samo njegovi politicki istomisljenici.

Miko

pre 8 godina

Sta je po vasem misljenu trebao da kaze: gazite nas? U njegovom govoru ako ste primetili "busaoa" se , ovo su vase reci, da cemo se braniti radom , marljivoscu. Ja licno u tome ne vidim nista lose.
(Mika, 6. jul 2015 14:08)

Ti prvo moras da naucis da ljude cenis po onome sto rade, a ne po onome sta pricaju. Tak tada mozemo ozbiljno diskutovati.

Vlajko

pre 8 godina

Dok si mene 1999.god kao ministar informacija nazivao stranim plaćenikom i izdajnikom isto si se ovako busao u grudi i lagao narod. Onda smo dobili bombe...

stevan

pre 8 godina

Ljudi ovo je strasno sta ovaj prica, mene je uzasno sramota sto nam je on premijer. Ovo je retorika, patetika i popularizam sa velikim znacima totalitarizma. Ne razumem zasto je to za Srebrenicu toliki problem. Jel su ubijali srbi tamo - jesu, pa zar nije bolje da podvijemo usi i cutimo a ne da se stalno bunimo nesto. Vucicu bi bilo bolje da cuti i ne glumi neku velicinu, smesan je i neozbiljan.

Hologram

pre 8 godina

Показали смо какви можемо бити и да немамо намеру да погоршавамо односе са комшијама.

Kardos

pre 8 godina

Nisam za Vucica, ali ovde se nema sta dodati. Ovako se brani otdzbina , a ne izvinjavanjem i poniznoscu. Nije ovo ratoborna retorika vec samo realno sagledavanje. Bravo.

no comment

pre 8 godina

Nasa zemlja je dužna da po Dejtonskom sporazumu da štiti Republiku Srpsku ,a to treba raditi tako da se ocuva i ne narusava regionalna stabilnost.

savesni gradjanin

pre 8 godina

"A vama Englezi i svima ostalima hvala na velikom prijateljstvu koje ste nam pokazali, hvala vam mnogo na tome, a mi Srbi čuvaćemo sebe i svoj obraz jer samo sami sebi možemo obraz da ukaljamo"Objasnio je u kratkoj recenici a englezi nek se zapitaju dali je nacrt rezolucije ispravan i moralan cin.

Kosta J.

pre 8 godina

Žrtva je žrtva, na kraju nije ni važno da li je ubio musliman ili Srbin, i ne može se svesti na merenje brojevima. Uvek na kraju svi gube, ali treba smoći snage da se krene napred.

Драган

pre 8 godina

Тачно тако, економске реформе и политика помирења. Ни један од нас не мора са спушта главу, или да скреће поглед, било где у Свету, што се не би могло рећи за бројне друге којима свака реченица којом бране сопствену честитост има и једно ''али''.

A smem SM

pre 8 godina

Не бих требали да нам муте чорбу увек, а оваква ствар нам не треба у региону сигурно нарочито не сада.

SanjaP

pre 8 godina

Koliko god da evropske zemlje nama pomažu ulazak u eu, ovakvim potezima nas više udaljavaju. Ne možemo da uđemo u eu na kolenima. To nijedan srbin neće podržati, pa makar nas obasipali zlatom.

Cole

pre 8 godina

Englezi cetiri puta nenjaju svoju rezoluciju, peta verzija u nastajanju, to nikada nije vidjeno. Do sada je bilo uzmi ili ostavi to sto se nudi.

Marko

pre 8 godina

Protestantsta etika podrazumemva da se zlocin ukoliko ima jasnih dokaza prizna i osudi. Gospodin Vucic je pricao o protestantskoj etici. Kada je dosao do sustinskog pitanja etike, gospodin Vucic bi politicki da trguje. Dve holandske Vlade su pale zbog Srebrenice. U Srbiji se do skoro poricao taj zlocin, pa je osoba koja je najvise odgovorna za jedinice u Srebrenici proglasavana herojem (premijer se seca, zar ne) i sada se pokusava staviti u isti kos sa ostalim zlocinima. Posebnost Srebrenice je u tome da je veliki broj ljudi: odvojen od porodica, pobijen, i zakopan na razlicita mesta, zatim otkopan, pa zakopan na drugim mestima. Kada se ubistvo kao najveci zlocin ne osudi, postajemo saucesnici, i onda mozemo da tolerisemo i manje zlocine, kao sto su lopovluk iz drzavne kase preko partijskih starleta i botova i ostali tumori naseg drustva. Srpsko drustvo mora da pogleda sebe u oci i da postane brutalno iskreno prema svemo sto se u drzavi desava.

Grumpy

pre 8 godina

Sve smo uradili za stabilnost regiona, ali očigledno je da nekima stabilnost i mir ne odgovaraju. Drago mi je što Vučić ima ovakav stav, što ne preza ni od koga, što nikome ne ćuti i što čvrsto brani interese svoje zemlje.

strejder

pre 8 godina

Za Srbiju i regio bi bilo najbolje da se ta rezolucija ne izglasa i verujem da nece jer nikome nije u cilju da stvara novo-staro zariste na Balkanu!

Samir, Sarajevo

pre 8 godina

"Srbiju da zgazite nećete i to vam poručujem odavde iz centra Srbije iz Šumadije jer Srbiju ćemo umeti da štitimo" rekao je Vučić.

Tebi niko ne dira ni Sumadiju, ni uzu Srbiju, ni Srbiju cijelu...ali je problem sto ti kao i tvoj idol Putin smatrate da mozete, po principima prevazidjenim jos u srednjem vijeku, da glumite sefa/predsjednika/vodju svih Srba na ovom svijetu. Sve dok se u ovom region neuka masa (a njih je gro) pali na takve nacionalne vodje a ne postuje drzavu u kojoj zivi i za ciji boljitak treba da se bore (i Srbi u HR, BiH i drugim drzavama, i Bosnjaci u Srbiji, CG i HR, i Albanci u Srbiji, MK i CG, ali i svi ostali ali bez majorizacije i uz postivanje svih nacionalnih i gradjanskih prava), u ovom region nece biti bolje ni za koga od nas...

Anja

pre 8 godina

U Srebrenici se desio zločin, ali to nije bio genocid, a pravedna rezolucija bi bila ona u kojoj bi se osudili i zločini nad preko oko 3500 Srba koje su počinile snage pod kontrolom Nasera Orića zloupotrebljavajući demilitarizovanu zonu Srebrenice, a ti zločini su prethodili zločinu u Srebrenici.

degonait

pre 8 godina

neka je pomenuo direktno engleze.oni su sve ovo zakuvali.ne odgovara im stabilan balkan.oni ovde nemaju uticaja,pa zele sto slabije balkansko poluostrvo

Che

pre 8 godina

""Srbiju da zgazite nećete i to vam poručujem odavde iz centra Srbije iz Šumadije jer Srbiju ćemo umeti da štitimo" rekao je Vučić na otvaranju mosta u Blaznavi."


Reci to englezima u lice, a ne na otvaranju nekog mosta lokalnom stanovnistvu u Blaznavi.

cojans

pre 8 godina

Tako neshto slichno, beshe prichao Sloba pa smo popili bombardovanje. Ako do sada nismo shvatili da u politici prijateljstva nema vec suvi interes dajte vi nama opet sankcije da razmislimo opet. Ne kazem da treba da prihvatimo rezoluciju al kazem da nemamo neki izbor.....

Metlok

pre 8 godina

Nama samo packe zele da udaraju da od nas naprave ponizne pse, meni je drago sto je Vucic zuzeo ovaj stav, ne treba nama vise packi vec da lepo napredujemo iako to nekome bas i ne odgovara

s

pre 8 godina

"da smo mi najveci krivci za ratove i da ako nista drugo trebamo da se stidimo zbog toga"

Zasto mi? Kakve veze imam ja sa Milosevicevim/Tudjmanovim (i onog treceg) ratovima?

Kiza

pre 8 godina

Vučić je rekao: "Ako rezolucija bude izglasana to će biti teška vest, ali borićemo se, izgradićemo još mostova i fabrika, ekonomski ćemo ojačati zemlju i siguran sam u potpunosti pobediti". Ako je tako, daj da izglasaju rezoluciju, pa da nam krene.
(Taja, 6. jul 2015 13:03)

Sad' ce da krene, samo da ubace u prvu.

Ivana

pre 8 godina

Rat je odneo mnogo zrtava svim stranama, mi smo uvek znali da se poklonimo tudjim zrtvama i da priznamo svoje greske. Nikada nismo od drugih strana docekali isto. Srbija je ponosna zemlja i treba da idemo uzdignute glave. Rezolucija samo otvara duhove proslosti i steti ljudima koji su izgubili u tom ratu svoje najvoljenije.

Niki

pre 8 godina

Mislim da je vreme da svet shvati da sa nama ne može kako hoće, bar ne mogu da očekuju da ćemo ćutati, staviti glavu na panj i čekati. Rezolucija je o zločinima, a njih je bilo na svim stranama.

gaso

pre 8 godina

Hvala englezima sto su suteli 20 god I branili srbe od istine da se u Srebrenici desio genocid. .istina je spora ali dostizna koliko god to bolelo Vucica i ostale koji negiraju genocid

Secanje

pre 8 godina

Ovo sto je Vucic rekao neodoljivo potseca na ono cuveno Slobino: "Niko ne sme da vas bije", a posle smo prosli kako smo prosli a sebi je time obezbedio 10 godina luksuza na tudjoj nesreci. Toga se valjda seca i njegov tadasnji ministar informisanja - Vucic.

Mali diktator

pre 8 godina

@Mavro: Kakav bre nacionalizam na kojoj planeti zivis? Covek dobro kaze Srbija priznaje svoje greske ali da i drugi isto trebaju da urade i to je za tebe nacionalizam i vracanje na 90- tih?
Pa ocigledno je da ti mislis da je izdaja dobra politika!

Mavro

pre 8 godina

Koja patetika, koja drama, koje nacionalisticko ludilo. Srbija se opet vraca u 1990-te, sama protiv svih, valjda najbolji dokaz da su svi "ludi" a samo je ona jedina "prava". Umjesto rada i reda opet povratak u kaos i nesigurnost. Do kada vise ovaj jeftini populizam?

Mitar

pre 8 godina

Kada sa jasno i glasno svetskoj javnosti objavi i kaže da ne pristajemo na pretnje i ucene onda svi postaju svesni da ne damo na sebe i svoj narod, a to se ceni hteli to drugi da priznaju ili ne.

meti

pre 8 godina

Ovaj sve vise lici na Slobu 80-tih. A ovaj govor je kopja Slobina iz Kosova Polja 88me Vas nesme niko da bije sem nasa policije.
Drage komsije neka vam Bog na pomoci sa vasim liderima!

Aleksa

pre 8 godina

Siguran sam da Britanska rezolucija ništa dobro neće doneti regionu, a svakako ne pomirenje. Jedini cilj spomenute rezolucije je da što više ponizi Srbe, ali nadam se da Vlada Srbije to neće dozvoliti.

Egal

pre 8 godina

Mislim da je Vucic Ruse svrstao u "ostale". Na neki nacin je celom svetu rekao da ce Srbija posle glasanja SB UN znati ko joj je pravi prijatelj.

Nenad

pre 8 godina

Srbija nece pristati na ucene. Srbija je odala pocast bosnjackim zrtvama. To sto oni negiraju zlocine, pored dosta dokaza to je vec nazalost podrska koju trenutno imaju. Da vidimo i dokle ce to tako biti.

Vojtila

pre 8 godina

To li ti je Bler pisao govor i njegov deliviri junit na celu sa cuvenim vazduplohovcem i onim kondukterom potpredsednikom skupstine Mortadelom, a da ne zaboravimo i konobara sa djakuzijem u skupstini??!?!?

Široko Stopalo

pre 8 godina

U čemu je problem?! Niko nas Srbe ne osuđuje rezolucijom, to se uopste i nigdje ne spominje! Bio rat, desila se Srebrenica i sada se pravi rezolucija da se napravi sjećanje i opomena... Ne vidim u čemu je toliki problem... Sve mi ovo izgleda kao da Vucic namjerno pravi TV farsu od rezolucije da zabavi narod, od sebe napravi velikog Srbina i sakupi poene koje će gubiti kada krenu reforme i otpuštanja! Nije uredu Vucicu, opet talasas velike neobrazovane mase!! :/

neva

pre 8 godina

Premijer je naglasio da će otpor Srbije britanskoj rezoluciji o Srebrenici biti politički miran, kao i svaki pokušaj urušavanja i uništavanja Republike Srpske.

Alex

pre 8 godina

ovakve vodje navijaca su razvaljivali nasu jugoslaviju krajem 80ih. koja je bila kompleksna drzava ali pravedna u kojoj su narodi i narodnosti ziveli harmonicno sto je apsolutno nezapamceno.u istoriji covecanstva. oni se docepali vlasti na talasima mrznje i antidiplomatije unistili veze sa saveznicima. i nastavlja tako. sada treba dovesti nekog mudrijeg srbiji najmanje treba neki varufakis ili sloba. treba nam opet djindjic koji shvata da je srbiji mesto u srcu evrope i kulturno i ekonomski i po radnim navikama domacinskom poslovanju. srbiju sada treba da definise i okuplja pre svega ekonomija.

Синиша

pre 8 godina

Сад никако не би смео да се продаје Телеком!
Можда пре шест месеци, сада више не! Немамо ништа више на продају, г. Председниче Владе.

Washington

pre 8 godina

Ovim govorom premijer je rekao da je veto Rusije zagarantovan.
Srbija se sada smeje i svrstava u isti koš sa bosanskim srbima koji su i odgovorni za sve ovo.

Žalosno, ovo će nas pratiti za ceo život!!
(zna se, 6. jul 2015 15:46)

Bosanski Srbi ne bi ni ratovali da ih nije nahuskao Beograd. Ko je naoruzao bosanske Srbe? Nije sigurno Kanada i Australija!

Mikan

pre 8 godina

Zanimljivo je to da sada svi komentarisu sta ce biti o rezoluciji, ko je kriv i ostalo. A to sto je u zadnjih godinu dana izgradjeno 23 mosta. A u proteklih 25 godina samo 19 mostova. Sve zahvaljujuci merama stednje i odgovornoj politici koju ova vlada vodi. Znam da je tesko priznati, ali imamo prave ljude na celu drazave.

Vanja Petrovic

pre 8 godina

PONAVLJAM SE!!

Jesu li ubijali? Jesu! Jesmo li ubijali? Jesmo! Jesu li, i jesmo li zatrli čitave porodice? Jesu/jesmo! Jesu li i jesmo li ubijali decu? Jesu/jesmo? Šta ovde kome nije jasno? Da li je razlika u godinama koliko su bila stara pobijena deca ili žene, ili da li je iz jedne familije pobijeno 3, a iz druge 6 članova...ima li vage koja bi izmerila to? Koji je to apsurd! Ko je manje ubijao, a ne mogu se prebrojati mrtvi...!!! Ccccc...

Ubice su, ubice smo, nema tu Boga koji će zažmuriti okom na ove zločine, a Bog je samo jedan...pitam se samo što Bog dopusti ove masakre? Kakva je razlika onda između njega i ubica? Bog saučesnik...uh, neko će svima debelo da nam sudi, i neka i treba ako je po pravdi i časti!!!! No, pitam se samo ko će Nebesima se usuditi duše da nam primi!!??

Eto, napisah ovo ja Srpkinja po geografskoj poziciji rođenja...

Don

pre 8 godina

Nemojte se zavaravati, Rusija neće staviti veto, vjerujte mi. **** se Rusima za Srbijom, oni samo gledaju svoju šahovsku figuru, a Srbija nije ni pijun na šahovskoj tabli. Rezolucija će sutra biti usvojena, a posljedice će vjerovatno manji BH entitet snositi, koji će, kao i veći BH entitet, jednostavno nestati. Toliko od mene!

citalac

pre 8 godina

Mozemo mi da izgradimo jos mostova i fabrika, a oni ce opet doleteti i za 10 dana sve to sravniti sa zemljom, jer tako su u mogucnosti i tako im se svidja. A izgleda i da im tako najvise odgovara.

zna se

pre 8 godina

Ovim govorom premijer je rekao da je veto Rusije zagarantovan.
Srbija se sada smeje i svrstava u isti koš sa bosanskim srbima koji su i odgovorni za sve ovo.

Žalosno, ovo će nas pratiti za ceo život!!

Bosanski patriota

pre 8 godina

U Srebrenici se desio zločin, ali to nije bio genocid, a pravedna rezolucija bi bila ona u kojoj bi se osudili i zločini nad preko oko 3500 Srba koje su počinile snage pod kontrolom Nasera Orića zloupotrebljavajući demilitarizovanu zonu Srebrenice, a ti zločini su prethodili zločinu u Srebrenici.
(Anja, 06. jul 2015 15:59)I šta?Da se izjednači sve?Da su svi isto krivi?E neće moći...Zna se ko je tu najveći krivac i zato i jeste ova rezolucija...Negiranje genocida i izjednačavanje da su svi isto krivi mora biti kažnjeno...Kad nećete sami,drugi će to uraditi za vas...

Аки

pre 8 godina

Ако су Руси паметни неће уложити вето. Вето треба затражити од наших западних пријатеља.

tamo_daleko

pre 8 godina

Zivim dugo u Kanadi,od njihovih politicara ovde,gotovo da nikada nisam cuo "nasi saveznici" (a imaju ih) "nasa braca" (mozda Englezi,nisam siguran),"nasi prijatelji"...UVEK je "nas interes" "nas biznis partner" "nasi kupci"....Srpski politicari jos uvek koriste recnik kojim su komunisti podizali siroke mase posle Drugog Svetskog Rata.Jos gori su oni koji veruju u neke bratsko-ratne zajednice i saveznistva.
I da.Nemoj o hrabrosti,'leba ti.15 godina puzimo kao Nacija,svako nas pljuje kad' stigne,bez BILO KAKVE reakcije iz Vlade Srbije.Klasika.Prvo "branicemo" "centar Sumadije" a onda "iz misije rupe"...Posaljite im ambasadora nazad za London ako cemo vec demokratski da branimo svoja prava.Cemu pretnje,bez reakcije?

zoran

pre 8 godina

Kao da slusam MILOSEVICA iz 90.tih,ovo ja stvarno zalosno,gde nas bivsi radikali vracaju u 90.te.vreme je da pustite ovaj narod da zivi pristojnim zivotom,i da Nikolic i ti prestanete da iznosite vase stavove,vec treba da mislite na dostojanstvo Srpskog naroda,i da o njemu brinete.i iznosite svetu zelje naroda Srbije za boljim i pristojnijem zivotu,a ne da lecite vase komplekse preko ledj Srpskog naroda,ako ne mozete ,spakujte se i adio,doci ce neko ko nece svojim odlukama da omalovazava SRPSKI NAROD I DRZAVU SRBIJU i,da iznosi svoje licne stavove(koji lice na stavove i pretnje milosevica da neda nikom da nas bije) i pretnje zapadu da nece Srbiju niko da gazi,

ema m

pre 8 godina

Britanska rezolucija o Srebrenici ce uticati na Srbiju i region bez obzira na ishod glasanja u Savetu bezbednosti UN, ali svaki pokušaj urušavanja Republike Srpske naići ce na otpor nase zemlje.

Milan

pre 8 godina

Alo braco Srbi, ostavimo ego sa strane ubice nas...da jeste bilo ubijanja svugde ali smo mi rat izgubili! Samim tim moramo da se izvinemo i ponesemo teret...toliko je prosto samo treba biti dovoljno velik u porazu zavriti ovo i krenuti dalje...nije vazno kako padnes vazno je kako ustanes...

Shone

pre 8 godina

Srbija je jasno i nedvosmisleno pokazala da joj je mir u regionu veoma bitan i da svojim političkim postupcima teži tome, vreme je da i nas počnu više da poštuju.

Mitar

pre 8 godina

Pokušavam da zamislim kako Guardian ili Times prenose ovu implicitnu pretnju iz slobodarske Blaznave... i nikako mi ne ide. Žvaka za seljaka. Vučić nije propustio priliku da potvrdi da je mali populista, seoskog formata.

Taja

pre 8 godina

Vučić je rekao: "Ako rezolucija bude izglasana to će biti teška vest, ali borićemo se, izgradićemo još mostova i fabrika, ekonomski ćemo ojačati zemlju i siguran sam u potpunosti pobediti". Ako je tako, daj da izglasaju rezoluciju, pa da nam krene.

Pudu Vopaj

pre 8 godina

Citam govor Vucica,citam komentare SNS boova, kao da je 1991,1992 kad je Milosevic na mitinzima ovakvim nebulozama pokusavao da opravda vodjenje ratova, a krezuba masa mu aplaudirala i klicala, isto tako je i sad. Nista se nije pomenilo, u stvari jeste, sada je narod ponizen, gladan a jedni te isti i dalje vladaju!Ova rezolucija treba da se prihvati, da bi srpski narod konacno doziveo katarzu i shvatio da smo mi najveci krivci za ratove i da ako nista drugo trebamo da se stidimo zbog toga.

Vlajko

pre 8 godina

Dok si mene 1999.god kao ministar informacija nazivao stranim plaćenikom i izdajnikom isto si se ovako busao u grudi i lagao narod. Onda smo dobili bombe...

stevan

pre 8 godina

Ljudi ovo je strasno sta ovaj prica, mene je uzasno sramota sto nam je on premijer. Ovo je retorika, patetika i popularizam sa velikim znacima totalitarizma. Ne razumem zasto je to za Srebrenicu toliki problem. Jel su ubijali srbi tamo - jesu, pa zar nije bolje da podvijemo usi i cutimo a ne da se stalno bunimo nesto. Vucicu bi bilo bolje da cuti i ne glumi neku velicinu, smesan je i neozbiljan.

Vazduplohov

pre 8 godina

Nek kaže to u lice Evropskim politicarima na nekom samitu npr. a ne na otvaranju mosta bogu iza nogu. Izjava za domaću javnost i krezave glasače.

botovi-prodali ste veru za sendvic

pre 8 godina

ovaj stvarno nema pametnija posla nego da iz Blaznave (?!) 'podvikuje' celom svetu, a kad se sa tim istim ljudima sretne, manji je od makovog zrna...

eccles

pre 8 godina

decko, preveslali su te u tri zamaha, sta se duris kao razmazeno dete?! to je svetska politika, za to treba malo vise kapaciteta nego za vodju navijaca ili malog od palube u radikalnoj stranci...
nema tu botova, batinasa i stranackih poltrona da ti zadivljeno aplaudiraju dok im ne kazes "tisina tamo".

nisu to srpski politicki preletaci, da se prodaju za direktorsko mesto, briga njih za tvoju ljutnju i patetiku. covece, to su ozbiljni politicari, skolovani i vesti u svom poslu! nije ti to natezanje oko predsednika mesne zajednice za dzak vestackog djubreta u nekom selu, to su ujedinjene nacije - njih par stotina ispred sedam milijardi ljudi, pa sta si ocekivao?!

nama treba ministar inostranih dela, a ne samozaljubljeni egocentrik koji misli da moze sve, a rezultati su mu gori nego nikakvi - porazni su!

gaso

pre 8 godina

Hvala englezima sto su suteli 20 god I branili srbe od istine da se u Srebrenici desio genocid. .istina je spora ali dostizna koliko god to bolelo Vucica i ostale koji negiraju genocid

A.

pre 8 godina

Nas uspeh se ogleda u reformama na koje trebamo biti ponosni.
(Bojan, 6. jul 2015 16:26)

Koje reforme?
JEDNA reforma, smanjenje penzija i plata radnika koji primaju platu iz budžeta.
Na to su ponosni jedino koalicija na vlasti i njihovi botovi.
Mi smo očajni, sa smanjenim ili nikakvim prihodima i uvećanim računima.

NooB SaiboT

pre 8 godina

Vucic je najobocnija farsa propali experiment koji mi samo krade vreme servirajuci bajke i pomera rokove non stop a mi zivimo sve gore i gore....

precanin

pre 8 godina

Vučiću, ti ne braniš Srbiju, jer nemaš potrebe za tim, ti sebe i svoj minuli rad braniš druškane, a kriješ se iza srpskog naroda kao baba ! Reci u špicu dnevnika šta si i kako govorio za vreme ratova po Hrvatskoj i Bosni, pa reci kako se stidiš toga kako bi ti neko i poverovao ! Dok bude Srbija takve imala kao ti koji se plaše i stide svoje prošlosti, a koji odlučuju o sudbini svog naroda ,teško tom narodu !

Kiza

pre 8 godina

Vučić je rekao: "Ako rezolucija bude izglasana to će biti teška vest, ali borićemo se, izgradićemo još mostova i fabrika, ekonomski ćemo ojačati zemlju i siguran sam u potpunosti pobediti". Ako je tako, daj da izglasaju rezoluciju, pa da nam krene.
(Taja, 6. jul 2015 13:03)

Sad' ce da krene, samo da ubace u prvu.

Samir, Sarajevo

pre 8 godina

"Srbiju da zgazite nećete i to vam poručujem odavde iz centra Srbije iz Šumadije jer Srbiju ćemo umeti da štitimo" rekao je Vučić.

Tebi niko ne dira ni Sumadiju, ni uzu Srbiju, ni Srbiju cijelu...ali je problem sto ti kao i tvoj idol Putin smatrate da mozete, po principima prevazidjenim jos u srednjem vijeku, da glumite sefa/predsjednika/vodju svih Srba na ovom svijetu. Sve dok se u ovom region neuka masa (a njih je gro) pali na takve nacionalne vodje a ne postuje drzavu u kojoj zivi i za ciji boljitak treba da se bore (i Srbi u HR, BiH i drugim drzavama, i Bosnjaci u Srbiji, CG i HR, i Albanci u Srbiji, MK i CG, ali i svi ostali ali bez majorizacije i uz postivanje svih nacionalnih i gradjanskih prava), u ovom region nece biti bolje ni za koga od nas...

Marko

pre 8 godina

Protestantsta etika podrazumemva da se zlocin ukoliko ima jasnih dokaza prizna i osudi. Gospodin Vucic je pricao o protestantskoj etici. Kada je dosao do sustinskog pitanja etike, gospodin Vucic bi politicki da trguje. Dve holandske Vlade su pale zbog Srebrenice. U Srbiji se do skoro poricao taj zlocin, pa je osoba koja je najvise odgovorna za jedinice u Srebrenici proglasavana herojem (premijer se seca, zar ne) i sada se pokusava staviti u isti kos sa ostalim zlocinima. Posebnost Srebrenice je u tome da je veliki broj ljudi: odvojen od porodica, pobijen, i zakopan na razlicita mesta, zatim otkopan, pa zakopan na drugim mestima. Kada se ubistvo kao najveci zlocin ne osudi, postajemo saucesnici, i onda mozemo da tolerisemo i manje zlocine, kao sto su lopovluk iz drzavne kase preko partijskih starleta i botova i ostali tumori naseg drustva. Srpsko drustvo mora da pogleda sebe u oci i da postane brutalno iskreno prema svemo sto se u drzavi desava.

ema

pre 8 godina

Hvala Englezima sto se mesaju u sudbinu dva naraoda i sprecavaju njihovo iskreno pomirenje podizuci tenzije u regionu. Mali smo i skroman narod ali smo ponosni, cestiti i necemo dozvoliti da nas niko gazi.

cojans

pre 8 godina

Tako neshto slichno, beshe prichao Sloba pa smo popili bombardovanje. Ako do sada nismo shvatili da u politici prijateljstva nema vec suvi interes dajte vi nama opet sankcije da razmislimo opet. Ne kazem da treba da prihvatimo rezoluciju al kazem da nemamo neki izbor.....

Secanje

pre 8 godina

Ovo sto je Vucic rekao neodoljivo potseca na ono cuveno Slobino: "Niko ne sme da vas bije", a posle smo prosli kako smo prosli a sebi je time obezbedio 10 godina luksuza na tudjoj nesreci. Toga se valjda seca i njegov tadasnji ministar informisanja - Vucic.

citalac

pre 8 godina

Mozemo mi da izgradimo jos mostova i fabrika, a oni ce opet doleteti i za 10 dana sve to sravniti sa zemljom, jer tako su u mogucnosti i tako im se svidja. A izgleda i da im tako najvise odgovara.

Mavro

pre 8 godina

Koja patetika, koja drama, koje nacionalisticko ludilo. Srbija se opet vraca u 1990-te, sama protiv svih, valjda najbolji dokaz da su svi "ludi" a samo je ona jedina "prava". Umjesto rada i reda opet povratak u kaos i nesigurnost. Do kada vise ovaj jeftini populizam?

Alex

pre 8 godina

ovakve vodje navijaca su razvaljivali nasu jugoslaviju krajem 80ih. koja je bila kompleksna drzava ali pravedna u kojoj su narodi i narodnosti ziveli harmonicno sto je apsolutno nezapamceno.u istoriji covecanstva. oni se docepali vlasti na talasima mrznje i antidiplomatije unistili veze sa saveznicima. i nastavlja tako. sada treba dovesti nekog mudrijeg srbiji najmanje treba neki varufakis ili sloba. treba nam opet djindjic koji shvata da je srbiji mesto u srcu evrope i kulturno i ekonomski i po radnim navikama domacinskom poslovanju. srbiju sada treba da definise i okuplja pre svega ekonomija.

Marko Tepša

pre 8 godina

Neko treba da obavesti Vucica da Srbiju,nazalost,gazi ko kako stigne, i u da u njegove bajke mogu da veruju samo njegovi politicki istomisljenici.

Široko Stopalo

pre 8 godina

U čemu je problem?! Niko nas Srbe ne osuđuje rezolucijom, to se uopste i nigdje ne spominje! Bio rat, desila se Srebrenica i sada se pravi rezolucija da se napravi sjećanje i opomena... Ne vidim u čemu je toliki problem... Sve mi ovo izgleda kao da Vucic namjerno pravi TV farsu od rezolucije da zabavi narod, od sebe napravi velikog Srbina i sakupi poene koje će gubiti kada krenu reforme i otpuštanja! Nije uredu Vucicu, opet talasas velike neobrazovane mase!! :/

Don

pre 8 godina

Nemojte se zavaravati, Rusija neće staviti veto, vjerujte mi. **** se Rusima za Srbijom, oni samo gledaju svoju šahovsku figuru, a Srbija nije ni pijun na šahovskoj tabli. Rezolucija će sutra biti usvojena, a posljedice će vjerovatno manji BH entitet snositi, koji će, kao i veći BH entitet, jednostavno nestati. Toliko od mene!

oko sokolovo

pre 8 godina

Vucic koji je potpaljivao srbe u ratu i jedan od odgovornih za genocid se nasao nekom da preti.. a sve je govorio "za jednog srbina 100 muslimana "

Mikan

pre 8 godina

Zanimljivo je to da sada svi komentarisu sta ce biti o rezoluciji, ko je kriv i ostalo. A to sto je u zadnjih godinu dana izgradjeno 23 mosta. A u proteklih 25 godina samo 19 mostova. Sve zahvaljujuci merama stednje i odgovornoj politici koju ova vlada vodi. Znam da je tesko priznati, ali imamo prave ljude na celu drazave.

Vojtila

pre 8 godina

To li ti je Bler pisao govor i njegov deliviri junit na celu sa cuvenim vazduplohovcem i onim kondukterom potpredsednikom skupstine Mortadelom, a da ne zaboravimo i konobara sa djakuzijem u skupstini??!?!?

rastovac

pre 8 godina

Istina je da je u Srebrenici počinjen zločin, ali je i istina da su veliki zločini počinjeni i nad Srbima, a osude zločina nad Srbima nema u ovoj rezoluciji, a bez pune istine nema ni pomirenja.

ema m

pre 8 godina

Britanska rezolucija o Srebrenici ce uticati na Srbiju i region bez obzira na ishod glasanja u Savetu bezbednosti UN, ali svaki pokušaj urušavanja Republike Srpske naići ce na otpor nase zemlje.

meti

pre 8 godina

Ovaj sve vise lici na Slobu 80-tih. A ovaj govor je kopja Slobina iz Kosova Polja 88me Vas nesme niko da bije sem nasa policije.
Drage komsije neka vam Bog na pomoci sa vasim liderima!

Che

pre 8 godina

""Srbiju da zgazite nećete i to vam poručujem odavde iz centra Srbije iz Šumadije jer Srbiju ćemo umeti da štitimo" rekao je Vučić na otvaranju mosta u Blaznavi."


Reci to englezima u lice, a ne na otvaranju nekog mosta lokalnom stanovnistvu u Blaznavi.

zna se

pre 8 godina

Ovim govorom premijer je rekao da je veto Rusije zagarantovan.
Srbija se sada smeje i svrstava u isti koš sa bosanskim srbima koji su i odgovorni za sve ovo.

Žalosno, ovo će nas pratiti za ceo život!!

Аки

pre 8 godina

Ако су Руси паметни неће уложити вето. Вето треба затражити од наших западних пријатеља.

Washington

pre 8 godina

Ovim govorom premijer je rekao da je veto Rusije zagarantovan.
Srbija se sada smeje i svrstava u isti koš sa bosanskim srbima koji su i odgovorni za sve ovo.

Žalosno, ovo će nas pratiti za ceo život!!
(zna se, 6. jul 2015 15:46)

Bosanski Srbi ne bi ni ratovali da ih nije nahuskao Beograd. Ko je naoruzao bosanske Srbe? Nije sigurno Kanada i Australija!

Синиша

pre 8 godina

Сад никако не би смео да се продаје Телеком!
Можда пре шест месеци, сада више не! Немамо ништа више на продају, г. Председниче Владе.

Mika

pre 8 godina

(fizičar, 6. jul 2015 13:07)
Sta je po vasem misljenu trebao da kaze: gazite nas? U njegovom govoru ako ste primetili "busaoa" se , ovo su vase reci, da cemo se braniti radom , marljivoscu. Ja licno u tome ne vidim nista lose.

Bosanski patriota

pre 8 godina

U Srebrenici se desio zločin, ali to nije bio genocid, a pravedna rezolucija bi bila ona u kojoj bi se osudili i zločini nad preko oko 3500 Srba koje su počinile snage pod kontrolom Nasera Orića zloupotrebljavajući demilitarizovanu zonu Srebrenice, a ti zločini su prethodili zločinu u Srebrenici.
(Anja, 06. jul 2015 15:59)I šta?Da se izjednači sve?Da su svi isto krivi?E neće moći...Zna se ko je tu najveći krivac i zato i jeste ova rezolucija...Negiranje genocida i izjednačavanje da su svi isto krivi mora biti kažnjeno...Kad nećete sami,drugi će to uraditi za vas...

Anja

pre 8 godina

U Srebrenici se desio zločin, ali to nije bio genocid, a pravedna rezolucija bi bila ona u kojoj bi se osudili i zločini nad preko oko 3500 Srba koje su počinile snage pod kontrolom Nasera Orića zloupotrebljavajući demilitarizovanu zonu Srebrenice, a ti zločini su prethodili zločinu u Srebrenici.

balša

pre 8 godina

Zahvaliti se svima pametno!Rezolucija nista dobro nece doneti regionu i ima za cilj da ponizi srpski narod ali mi to necemo dozvoliti,dosta smo u predhodnim godinama ćutali.

savesni gradjanin

pre 8 godina

"A vama Englezi i svima ostalima hvala na velikom prijateljstvu koje ste nam pokazali, hvala vam mnogo na tome, a mi Srbi čuvaćemo sebe i svoj obraz jer samo sami sebi možemo obraz da ukaljamo"Objasnio je u kratkoj recenici a englezi nek se zapitaju dali je nacrt rezolucije ispravan i moralan cin.

savesni gradjanin

pre 8 godina

Nazivaju zrtve u Srebrenici genocidom a nase zrtve kako bi nazvali?Iste one zrtve koje su ubijali Oric i njegovi pajtasi,to ne spominju u nacrtu rezolucije!

Kardos

pre 8 godina

Nisam za Vucica, ali ovde se nema sta dodati. Ovako se brani otdzbina , a ne izvinjavanjem i poniznoscu. Nije ovo ratoborna retorika vec samo realno sagledavanje. Bravo.

Hologram

pre 8 godina

Показали смо какви можемо бити и да немамо намеру да погоршавамо односе са комшијама.

Slobodan

pre 8 godina

Englezi nam nikada nisu želeli dobro kroz istoriju. Vreme je da se Srbija okrene tradicionalnim savezncima, ako misli da ostvari svoje ciljeve u narednom periodu.

Hologram

pre 8 godina

Показали смо какви можемо бити и да немамо намеру да погоршавамо односе са комшијама.

A smem SM

pre 8 godina

Не бих требали да нам муте чорбу увек, а оваква ствар нам не треба у региону сигурно нарочито не сада.

strejder

pre 8 godina

Za Srbiju i regio bi bilo najbolje da se ta rezolucija ne izglasa i verujem da nece jer nikome nije u cilju da stvara novo-staro zariste na Balkanu!

Miko

pre 8 godina

Sta je po vasem misljenu trebao da kaze: gazite nas? U njegovom govoru ako ste primetili "busaoa" se , ovo su vase reci, da cemo se braniti radom , marljivoscu. Ja licno u tome ne vidim nista lose.
(Mika, 6. jul 2015 14:08)

Ti prvo moras da naucis da ljude cenis po onome sto rade, a ne po onome sta pricaju. Tak tada mozemo ozbiljno diskutovati.

no comment

pre 8 godina

Nasa zemlja je dužna da po Dejtonskom sporazumu da štiti Republiku Srpsku ,a to treba raditi tako da se ocuva i ne narusava regionalna stabilnost.

Grumpy

pre 8 godina

Sve smo uradili za stabilnost regiona, ali očigledno je da nekima stabilnost i mir ne odgovaraju. Drago mi je što Vučić ima ovakav stav, što ne preza ni od koga, što nikome ne ćuti i što čvrsto brani interese svoje zemlje.

Metlok

pre 8 godina

Nama samo packe zele da udaraju da od nas naprave ponizne pse, meni je drago sto je Vucic zuzeo ovaj stav, ne treba nama vise packi vec da lepo napredujemo iako to nekome bas i ne odgovara

Драган

pre 8 godina

Тачно тако, економске реформе и политика помирења. Ни један од нас не мора са спушта главу, или да скреће поглед, било где у Свету, што се не би могло рећи за бројне друге којима свака реченица којом бране сопствену честитост има и једно ''али''.

Mitar

pre 8 godina

Kada sa jasno i glasno svetskoj javnosti objavi i kaže da ne pristajemo na pretnje i ucene onda svi postaju svesni da ne damo na sebe i svoj narod, a to se ceni hteli to drugi da priznaju ili ne.

neva

pre 8 godina

Premijer je naglasio da će otpor Srbije britanskoj rezoluciji o Srebrenici biti politički miran, kao i svaki pokušaj urušavanja i uništavanja Republike Srpske.

Cole

pre 8 godina

Englezi cetiri puta nenjaju svoju rezoluciju, peta verzija u nastajanju, to nikada nije vidjeno. Do sada je bilo uzmi ili ostavi to sto se nudi.

Niki

pre 8 godina

Mislim da je vreme da svet shvati da sa nama ne može kako hoće, bar ne mogu da očekuju da ćemo ćutati, staviti glavu na panj i čekati. Rezolucija je o zločinima, a njih je bilo na svim stranama.

Vanja Petrovic

pre 8 godina

PONAVLJAM SE!!

Jesu li ubijali? Jesu! Jesmo li ubijali? Jesmo! Jesu li, i jesmo li zatrli čitave porodice? Jesu/jesmo! Jesu li i jesmo li ubijali decu? Jesu/jesmo? Šta ovde kome nije jasno? Da li je razlika u godinama koliko su bila stara pobijena deca ili žene, ili da li je iz jedne familije pobijeno 3, a iz druge 6 članova...ima li vage koja bi izmerila to? Koji je to apsurd! Ko je manje ubijao, a ne mogu se prebrojati mrtvi...!!! Ccccc...

Ubice su, ubice smo, nema tu Boga koji će zažmuriti okom na ove zločine, a Bog je samo jedan...pitam se samo što Bog dopusti ove masakre? Kakva je razlika onda između njega i ubica? Bog saučesnik...uh, neko će svima debelo da nam sudi, i neka i treba ako je po pravdi i časti!!!! No, pitam se samo ko će Nebesima se usuditi duše da nam primi!!??

Eto, napisah ovo ja Srpkinja po geografskoj poziciji rođenja...

Mali diktator

pre 8 godina

@Mavro: Kakav bre nacionalizam na kojoj planeti zivis? Covek dobro kaze Srbija priznaje svoje greske ali da i drugi isto trebaju da urade i to je za tebe nacionalizam i vracanje na 90- tih?
Pa ocigledno je da ti mislis da je izdaja dobra politika!

Ivana

pre 8 godina

Rat je odneo mnogo zrtava svim stranama, mi smo uvek znali da se poklonimo tudjim zrtvama i da priznamo svoje greske. Nikada nismo od drugih strana docekali isto. Srbija je ponosna zemlja i treba da idemo uzdignute glave. Rezolucija samo otvara duhove proslosti i steti ljudima koji su izgubili u tom ratu svoje najvoljenije.

degonait

pre 8 godina

neka je pomenuo direktno engleze.oni su sve ovo zakuvali.ne odgovara im stabilan balkan.oni ovde nemaju uticaja,pa zele sto slabije balkansko poluostrvo

Nenad

pre 8 godina

Srbija nece pristati na ucene. Srbija je odala pocast bosnjackim zrtvama. To sto oni negiraju zlocine, pored dosta dokaza to je vec nazalost podrska koju trenutno imaju. Da vidimo i dokle ce to tako biti.

s

pre 8 godina

"da smo mi najveci krivci za ratove i da ako nista drugo trebamo da se stidimo zbog toga"

Zasto mi? Kakve veze imam ja sa Milosevicevim/Tudjmanovim (i onog treceg) ratovima?

Aleksa

pre 8 godina

Siguran sam da Britanska rezolucija ništa dobro neće doneti regionu, a svakako ne pomirenje. Jedini cilj spomenute rezolucije je da što više ponizi Srbe, ali nadam se da Vlada Srbije to neće dozvoliti.

SanjaP

pre 8 godina

Koliko god da evropske zemlje nama pomažu ulazak u eu, ovakvim potezima nas više udaljavaju. Ne možemo da uđemo u eu na kolenima. To nijedan srbin neće podržati, pa makar nas obasipali zlatom.

Egal

pre 8 godina

Mislim da je Vucic Ruse svrstao u "ostale". Na neki nacin je celom svetu rekao da ce Srbija posle glasanja SB UN znati ko joj je pravi prijatelj.

Milan

pre 8 godina

Alo braco Srbi, ostavimo ego sa strane ubice nas...da jeste bilo ubijanja svugde ali smo mi rat izgubili! Samim tim moramo da se izvinemo i ponesemo teret...toliko je prosto samo treba biti dovoljno velik u porazu zavriti ovo i krenuti dalje...nije vazno kako padnes vazno je kako ustanes...

Kosta J.

pre 8 godina

Žrtva je žrtva, na kraju nije ni važno da li je ubio musliman ili Srbin, i ne može se svesti na merenje brojevima. Uvek na kraju svi gube, ali treba smoći snage da se krene napred.

zoran

pre 8 godina

Kao da slusam MILOSEVICA iz 90.tih,ovo ja stvarno zalosno,gde nas bivsi radikali vracaju u 90.te.vreme je da pustite ovaj narod da zivi pristojnim zivotom,i da Nikolic i ti prestanete da iznosite vase stavove,vec treba da mislite na dostojanstvo Srpskog naroda,i da o njemu brinete.i iznosite svetu zelje naroda Srbije za boljim i pristojnijem zivotu,a ne da lecite vase komplekse preko ledj Srpskog naroda,ako ne mozete ,spakujte se i adio,doci ce neko ko nece svojim odlukama da omalovazava SRPSKI NAROD I DRZAVU SRBIJU i,da iznosi svoje licne stavove(koji lice na stavove i pretnje milosevica da neda nikom da nas bije) i pretnje zapadu da nece Srbiju niko da gazi,

tamo_daleko

pre 8 godina

Zivim dugo u Kanadi,od njihovih politicara ovde,gotovo da nikada nisam cuo "nasi saveznici" (a imaju ih) "nasa braca" (mozda Englezi,nisam siguran),"nasi prijatelji"...UVEK je "nas interes" "nas biznis partner" "nasi kupci"....Srpski politicari jos uvek koriste recnik kojim su komunisti podizali siroke mase posle Drugog Svetskog Rata.Jos gori su oni koji veruju u neke bratsko-ratne zajednice i saveznistva.
I da.Nemoj o hrabrosti,'leba ti.15 godina puzimo kao Nacija,svako nas pljuje kad' stigne,bez BILO KAKVE reakcije iz Vlade Srbije.Klasika.Prvo "branicemo" "centar Sumadije" a onda "iz misije rupe"...Posaljite im ambasadora nazad za London ako cemo vec demokratski da branimo svoja prava.Cemu pretnje,bez reakcije?