Četvrtak, 11.06.2015.

11:49

Vučić: Stvari se komplikuju, budimo jedinstveni

Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane na potpuno jedinstvo jer u narednim danima i mesecima "mora da se očuva puna politička stabilnost".

Izvor: Beta

Vuèiæ: Stvari se komplikuju, budimo jedinstveni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

261 Komentari

Sortiraj po:

na-raspolaganju

pre 8 godina

A.V. priča priču za malu decu, a ne rešava ono što nas najviše zanima, a to je nezaposlenost! Samo ako se reši nezaposlenost i opšta beda mi možemo biti spaseni, a to ko će šta da slavi po regionima, to me uopšte ne zanima!

Rajko

pre 8 godina

Taman je situacija u regionu dosla na pozitivnu tacku,ne znam zasto bi neko isao sad da je narusava,kome to vise odgovara haos i nemir,ali uprkos tome mi i dalje moramo biti jedinstveni kao do sad.

VIDIS - LI - ONU - REKU - ZELENU

pre 8 godina

Vise nego iskreno Aleksandar Vucic je saopstio gradjanima Srbija da nam predstoji mnogo teskih odluka koje ce se donositi u najboljem interesu Srbije i gradjana, a ne politicke popularnosti bilo koga u vladi. Takodje je pozvao gradjane na ocuvanje stabilnosti zemlje jer time, Srbija postaje snaznija od svih drugih kako u reginu tako i sire.

Miroslav

pre 8 godina

ovakvo obracanje narodu jedne zemlje, ne prilici jednom premijeru.
Njegov posao je da odrzi stabilnost vlade i opste receno sistema, ako uopste sve to postoji u praksi.
Sta mene briga sto Hrvatska slavi Oluju, koju on pominje, pa oni to slave godinama unazad.
Bolje neka prica o svojim planovima za Srbiju od pre 2 godine.
Deluje kako samo kupuju vreme do sledecih izbora.

just an ordinary girl

pre 8 godina

Sada nas konacno vode ljudi koji ovoj drzavi zele bolje i bore se za to,i zato cemo sve teske situacije lakse prebroditi.

teodora

pre 8 godina

Jadan Vucic, stalno place i kuka, a nama sve gore! Budi covek pa kazi: racuni vam povecani, plate i penzije smanjene, raspadate se gradjani, pa ko prezivi pricace. Ucicete u istoriju prezivljavanja, ko prezivi. A tu casu vode sto je trazio, ponudila bih mu vodu iz Panceva, da se malo osvezi.

no name

pre 8 godina

Nasa zemlja ne treba da odgovara na provokacije iz regiona i treba učiniti sve da se očuva stabilnost i obezbedi bolja budućnost.

MILKA

pre 8 godina

Pazi da ti ne poverujemo.Vise od tri godine nam daje obecanja, a standard nam je skresao za 40 %.Izbiri ce pokazati koliko je narod razocaran.

situacija

pre 8 godina

Mislim da jeste jasno da se kuva nešto. Kosovo je američko dvorište, a ti pozivi oko napadanja hrišćanskih meta im sigurno smeta, možda zbog toga čak i revidiraju svoju poziciju, ali sigurno neće napustiti Albance, to bi pokazalo da su pogrešili od početka. Tu je i napeta situacija oko BiH, a da li će se raspasti, videćemo. Ali, Vučić ovde jeste u pravu, to ne mogu da mu sporim - bitno je pokazati jedinstvo, iz razloga što Amerikanci poštuju stav. Ne usvajaju ga, ali ga poštuju. Ako smo jedinstveni, izborićemo se sa mukama i stvarno nije vreme za dobijanje jeftinih političkih poena, umesto da i opozicija bude konstruktivna.

Boza Bosancero

pre 8 godina

Ako mogu samo da kazem, Ja bih volio da Srbija bude toliko prosperitetna da postane prva poljoprivredna sila u Evropi i da hrani pola iste te Evrope, volio bih da iskorijeni kriminal i korupciju volio bih da Srbima bas kao i Svajcarcima plata bude tri hiljade ili tisuce svejcaraca. Samo dragi moji kako to sve postici i mi i vi ? Hajde da ne kritikujemo i zalimo se hajde da napravimo program i da ga sprovedemo. I stvorimo savez Balkanskih drzava jaci od Evrope. jel moze ?

nikola

pre 8 godina

Vucicu izadji pred narod I otvoreno reci, sta se to od srbije trazi, vi nemate pravo da preko ,olena donosite neke odluke koje narod nebi podrzao. Treba jasno reci da Srbiji nema mesta u EU ili ima ali da predamo drzavu na upravljanje Briselu.
Jasno je da se od nas trezi kao I uvek nemoguce. Budite hrabri I recite u oci svima da Srbija nece da kleci, da ima svoj ustav I svoje dostojanstvo. Vi ste uneli u narodu takvu paniku ko da nam se sprema repriza 99. Netreba nam ni mmf,ni eu koji zele da uniste ovu drzavu.

Branko 62

pre 8 godina

Gospodin AV se nije izjasnio kome se obraća, narodu ili kolegama političarima.

Većina naroda je jedinstvena u siromaštvu i posledično u nezadovoljstvu, raspoloženje naroda ne utiče na političko jedinstvo i stabilnost.

Mnoge njegove kolege političari kojima se verovatno obraća su prezauzeti krucijalnim pitanjima za budućnost Srbije kao na primer 25 godina zakasnela platforma, rehabilitacija Draže, spomenik Principu, premeštanje Tesline urne.
Nešto me ovo podseća na sukob Mila i Moma, nebitno.

Definitvno stoji, 25 milijardi euro duga, 80% bdp-a sa trendom porasta.
Nisam stručnjak za ekonomiju ali mi se čini da će naši potomci raditi za vraćanje kamata a živeti u bedi.

Botovi, ne brinite, uvek če se nači za sendvič.

pseudo_slucajno

pre 8 godina

"Nikad nisam bio naročito lep, ali sad baš ne ličim ni na šta".

Sta to mene briga! Dobio si poverenje, i drago mi je da si tako brzo uspeo da ga proneveris. Ma dokazao si koliko si nesposoban.

smajli

pre 8 godina

Svi vi na državnim plećima bi trebalo da se ujedinite, da vidite šta ko i koliko radi, za koliko novca, i da sjašete sa naše grbače. Posao nemam, porez plaćam, i sve ove nerealne račune. A nisam jedini!
Ujedinio sam se sa porodicom i prijateljima, i cilj mi je da vam što manje para dam. Ali niko od vas to ne razume. Kad bih mogao, moje imanje bih otcepio od ovakve države.

Bgd

pre 8 godina

Nikolic,Dodig,Vulin su JAKO zakomplikovali situaciju,na i ovako komplikovanom Balkanu.pogotovu,sto su se i Rusi maksimalno umesali,Nece izaci na Dobro.

s.

pre 8 godina

Ne sumljam da ce Vucic obezbediti punu politicku stabilnost.
(Marija, 11. jun 2015 13:10)

Samo nam još to fali, da počneš da SUMLJAŠ. nemoj molim te.
E, a da pročitaš neku kvalitetnu knjigu, a?

Slavko

pre 8 godina

Da li se ova izjava može okarakterisati kao izjava čija sadržina ima za posledicu izazivanje panike, odnosno da li se u pravnom smislu može okarakterisati kao određena vrsta krivičnog dela? (Pitanje za pravnike.)

lavrov

pre 8 godina

Ti da me otpustas, a ja da te podrzavam i da budem jedinstven. Mogu da budem jedinstven samo protiv vas i vasih satrapa. Sve zivo ste pozaposljavali po opstinama i javnim preduzecima, a sad ce te da otpustate. E pa nece moci, isti ste ko zuti!

sam sebi skaces u usta

pre 8 godina

"Moramo ostati imuni na sve sto se desava oko nas. Ne mesati se u unutrasnju politiku niti jedne komsijske drzave, a Hrvati neka slobodno slave to sto slave. To vise govori o njima nego o nama. Mi trebamo nastaviti da radimo za boljitak ove nase zemlje.
(Bane, 11. jun 2015 18:32)"
===============
Pa zar raspisivanje poternice za nekim ko nije drzavljanin Srbije za dogadjaj koji se desio u drugoj drzavi, a ne u Srbiji automatsaki nije mesanje u politiku te druge drzave.
Znaci nismo ni bolji ni gori od Hrvata

suburbia

pre 8 godina

Sa Vucicem se gradjanima Srbije teska situacija dodatno zakomplikovala. Nema rezultata u svom mandatu te mu preostaje samo izazivanje kriza i najave katastrofa koje bi odrzale njegovu diktaturu.

Vlada

pre 8 godina

Pa kako te nije sramota,danas je svetska banka objavila da ce ove godine jedino Srbija u celom okruzenju biti u recesiji,struja poskupljuje,oteo si penzionerima protiv ustavno pare zadnjih 7/8 meseci,da ne mogu da prezive ,zaposljavas jedino clanove stranaka iz vladajuce koalicije,rodbinu ,a o TOMI I NJEGOVOJ PORODICI DA NE KOMENTARISEM,Tviji iz stranke pricaju danas da bez tebe u Srbiji nema zivota,posalji ga neka ide kod doktora da se pregleda,,ili misli da je narod glup pa ne razume da ste se uplasili izbora koji ce uskoro biti,svemu dodje kraj ,nema nezamenljivih,politika je cudna stvar?

Bane

pre 8 godina

Moramo ostati imuni na sve sto se desava oko nas. Ne mesati se u unutrasnju politiku niti jedne komsijske drzave, a Hrvati neka slobodno slave to sto slave. To vise govori o njima nego o nama. Mi trebamo nastaviti da radimo za boljitak ove nase zemlje.

aca

pre 8 godina

Srpski političari, od 1990-tih do danas, su svojom diletantskom nesposobnošću, primitivizmom, pohlepom, lažima pljačkama, proneverama,... naneli toliko ZLA i DESTRUKCIJE srpskom narodu što se može porediti razmerama svojevrsnog GENOCIDA!!!

cnn

pre 8 godina

blago kazano,neukusno je toliko biti prisutan u medijima,toliko bezdusno zloupotrebljavati vlast radi licne promocije i radi zelje da se uveliko otupelom citaocu prikaze da je sveprisutan i sveznajuci i svemoguci...kao Bog...pitanje je gde je tu i dokle stvar loseg ukusa, tj.prostakluka.bahatosti ili glupost a gde nastupa patologija...drustvo je inace u rastakanju,socijalne niti davno pokidane kao i moralne vrednosti izgorele u bratoubilackim ratovima i raznoraznim ekonomskim krizama koje su svele pojedinca na rusevinu bez integriteta i etike,podobnu za svaku vrstu manipulacije...a jos ni izdaleka nismo na dnu,ono lose,esencijalno zlo,tek predstoji....

rade

pre 8 godina

Zašto u komentarima nigde nema ključne reči - bankrot! To nam se sprema u narednim mesecima, kakva kriza u regonu, kakvi bakrači, nama se prema bakrot i kolaps bankarskog sistema!

nemozesevise

pre 8 godina

Ovaj covek ce nas unistiti a njegovi poltroni,ulizice,neznalice branice ga vise nego Causeskua i Milosevica.Zivi bili pa videli.
Apel samo jedan, intelektualnoj Srbiji,akademiji,pametnim ljudima,naucnicima,umnim glavama u svim oblastima zivota,drustva,ako misle dobro ovom narodu ,ne gledajte privilegije svoje sitne,ne gledajte da se bogatite dok narod pati od siromastva,dignite svoj glas razuma ako ste Srbi i recite dosta ovom coveku.Neka ide da odmori po Srbiji,neka sacuva zdravlje i svoj dusevni mir,ali neka nas ostavi na miru vise.Propadosmo.

trivago

pre 8 godina

Tako je.Mi smo stub stabilnosti ovog regiona niko drugi tako i treba,tako se i ponasamo,sreca pa imamo premijera sa pravom podrskom naroda koji je jaka politicka licnost koji moze da odbrani interese Srbije,a ne ovi pre njega sto su samo sebe gledali

Marko

pre 8 godina

Ljudi, smatram da su AV i njegova stranka jedna većih nepogoda koja je mogla zadesiti ovu zemlju. Ali pošteno rečeno, sve što je izjavio (osim onih 2000 radnih mesta u futuru) je istina. Opet se nešto kuva u okolini i opet sledi blaga kapitulacija u Briselu. Hvala mu što nas ovog puta unapred obaveštava o nečemu što će se stvarno desiti.

xl

pre 8 godina

misli li ovaj, i ovakav,da smo svi majmuni, dobijemo po bananu i veselo skacemo,sretni.Kakvo,bre,jedinstvo kad si prvi bio protiv evrope i amerike,prvi si bio da se ratuje sa njima dok nas nisu porusili do temelja a onda si prvi bio da se potpise kapitulacija i kosovo izdvoji iz srbije a sada si prvi za normalizaciju odnosa sa kosovom,kao drzavom...pa ni tadic ,koga si toliko pljuvao nije dozvoli granicu sa kosovom a ti pravis i granicne prelaze i carinu...i kad se setim kako si ostrasceno i sa mrznjom lomio table sa imenom Z. Djindjica a danas ga citiras,koketiras sa njegovim mislima i krades njegove ideje,na sramotu svih nas...

Beobrad

pre 8 godina

Botovi, provaljeni ste i pravite kontraefekat svojim providnim izjavama!
Mora neko da vas edukuje kako da diskretno nahvalite nekoga ili nesto, a da se namera ne prepozna tako lako!
Zasta li vas placaju, za bota treba i mozga malo, i dara za artikulisanje misli pretocenih u pisanu formu!

Penzioner

pre 8 godina

Vidi, vidi. Sad smo i prijatelji. Dok si obilazio svetom svoje "prijatelje", rukovao se sa njima, slikao i tapsao po ledjima nisam ti trebao. I kad ti je zatrebalo para jednostavno si oteo moj minuli rad i ustedjevinu i jos napujdao Vulina, koji u zivotu nista nije radio, da me vredja. A sad izgleda da u posetu dolazi "prijatelj" kome si svasta obecao, a ponesto i potpisao da pita sta sa tim bi, a po potrebi i usi da zavrce. Sad su i Srbi dobri da pomazu. Ja bi drage volje pomogao, ali zapalio sam na more. Zbog komplikovane situacije u regionu nisam u mogucnosti da se odmah vratim, ali dolazim sigurno, kad tad. Ne sumljam da ce botovi uspesno pruziti podrsku i omoguciti da nas brod uplovi u sigurnu luku.
Zelim vam sve najbolje u vasoj pravednoj borbi

stiv jov

pre 8 godina

Stigla napredna buducnost u koju verujemo.Pa jel to onaj covek sto je pricao do kraja 2011,12,13,14,15...da ce nam biti bolje.Otkud sad ovo?
Zajsta se cudim....Od dolazka na vlast napredne buducnosti ,poskupelo je sve/:Nafta(jednino kod nas posto je u svetu pala cena za 50%,struja,porez,registracija,komunalije ,hrana,prevoz,gas,grejanje,telekom preplata...
Sad ce strucnjak iz napredne buducnosti u koju verujemo reci:
"PA MI imamo problem jer nemamo inflaciju uopste,sramoTA kako nam dobro ide"
I da uz sva ova poskupljenja,genijalcij nisu sebi smnajili plate i penzije vec ,su naprednoj buducnosti,ucinili tu cast,da ce nam biti bolje,ako se sada "otme"od penzija i plata,koje su bili "bezobrzno visoke"
I da ne rece li napredna buducnost do kraja maja 15,uz ugalj koji iskopamo i drugu pec u smederevu ,nama cem biti mnogo bolje ,imacemo uslova cak i da struja pojeftini!
Zar sve to ,pa sad i ovo.TRALA LAL LA!

ns

pre 8 godina

Koja demagogija. Pa Vucic nas zaduzuje 550.000 evra DNEVNO!!!! I trazi da ga razumem. E pa dragi Vucicu, nemam ni trunke razumevanja za tebe - zato sto krijes ugovore sa Etihadom kao zmija noge, zato sto su na celnim pozicijama u drzavi i u |Beogradu ljudi sa laznim doktoratima sto su dokazali pravi doktori nauka ...

Uškozaminje

pre 8 godina

Tragedija. Valjda ovaj jadni narod kapira da je sve ovo nastavak predizborne kampanje, da je sve samo priča, da se sve svodi na konferencije za štampu, na glumu, patetiku. Nigde rezultata, govori se sve u budućem vremenu. Jedan kružni tok rade pola godine. 12% struja rođaci, 12%... Pa 50% da povećaju penzije opet bi se gladovalo. A samo pre neki dan je bilo "nikad bolji rezultati, ne znamo šta ćemo sa parama..." i krk, ode Bajatoviću 9mlr dinara od plata i penzija... e moj narode. Kao što je neko već rekao, "Klintone bombarduj nas ponovo".

master

pre 8 godina

"Da je, u svom istorijskom razvitku, nemački narod pose­dovao ovo grupno je­din­stvo, kao što su ga imali drugi narodi, nemački Rajh bi danas bio gospodar zemljine lopte."

Mein Kampf

Botovi su jedinstveni-oni će vladati svetom i naravno Vođa

cnn

pre 8 godina

za Stanislava-bota,kazes decenijama unistavalo,a ko je unistava ako nije ovaj tvoj, ovi tvoji,koji zaradise sankcije,drzavu rasturuse,kosovo izgubise,privredu izraubovase,sa celim svetom zaratise i sve ratove izgubise...ej,pa nas su saveznici bombardovali ,ratni drugovi iz dva svetska rata zbog pogubne politike tvojih ljubimaca i porusili nas temeljno ...i ko sada to da ispravlja ,pa ja,preko mojih ledja a ovi tvoji samo kukaju i zapevaju kao babe narikace, crni Stanislave,sram te bilo...

Sasa

pre 8 godina

Samo aktivni ljudi i njihova borbenost i bezobzirnost pokreću život napred, ali ga samo pasivni ljudi i njihova strpljivost i dobrota održavaju i čine mogućim i podnošljivim.

Gaga

pre 8 godina

Ajoooj..., pa kao da sam usao i neki vremeplov i slusam price kao iz 90-ih, ma potpuno ista demagogija sa primesama paranoje...
Oni koji ne znaju kako je bilo neka se raspitaju kod PAMETNIH ljudi koji su to doziveli, a ne od nekog sa mozdanom masom iz pomenutih godina koje obozavaju iz licemerja sada ove na vlasti...
Da, da, da..., pa dizanje cena svega i svacega, poskupljenje poreza na imovinu, struje i mnogo jos cega, pa kaznjavanje za gluposti obicnog naroda koji je sve siromasniji i time se popunjava budzet a ne obecanim investicijama, pa to je to... Prica za zastrasivanje kako bi se pokrile sve pljacke ovog naroda za zadnje 3 godine...
Vec vidjeno, samo tesko da ce proci!
Premijeru nazalost ili nekom na srecu, bavi se ti valjano svojim poslom, ako znas i pusti narod na miru, jer ako ga radis kako valja i narodu ce biti bolje i ne klistiraj nas sa panikom i tome slicnim, jer si procitan odavno!
Ako ne znas da radis i ne zelis, skloni se i daj nekom drugom da radi umesto tebe!

JVC

pre 8 godina

Ovakvo stanje u Srbiji samo rat rešava ''pa kom opanci kom obojci,, i ovako više ne ide.Naravno lopovi neće vratiti ukradeno,a ukradeno je sve što je moglo,više nema.A ono što sledi je da budemo JEDONSTVENI,pitam se sa kim.Reče ''premijer''.

Srbin

pre 8 godina

Slavili bi i mi takođe da smo vratili Nazad okupirano područje u Srbiji. Npr. Da sad krenemo i osvojimo Nazad Kosovo, slavili bi taj dan. Prema tome smeće treba čistiti ispred svojih vrata, a ne tuđih

dragan

pre 8 godina

Nadam se da ce se privuci strani investitori i smanjiti nezaposlenost. Na nama je da ucinimo sve sto je u nasoj moci i da uradimo ono sto mozemo. Da se stvari poprave na bolje....

Kosta J.

pre 8 godina

Vučić odlično vodi Srbiju napred, po meni je vidljivo i u međunarodnim odnosima da smo priznati i poštovani, ali za nas su velika opasnost prepucavanja moćnijih od nas gde nikog nije briga ako mi trpimo štetu.

Paklena pomorandža

pre 8 godina

Vučko nece valjda opet rat u istoriji je poznato da samo tada i kada se približavaju izbori trazite da narod bude jedinstven naravno zna se zašto zato što vam treba da ga iskoristite ...Sto se mene tuče alivederči !!!!

Milos

pre 8 godina

Kad kaže da je ok-narod ga pljuje, kad kaže da će biti povuci potegni-narod ga pljuje. Zaključak,psi laju-karavani prolaze. Samo napred do boljeg sutra.

NEKA HVALA

pre 8 godina

Znaci da budemo jedeinstveni dok nam:

BDP KONTINUIRANO PADA IZ GODINE U GODINU
Dok nam smanjujes plate i penzije
Dok poskupljuje struja, infostan(BEZ NAJAVE),porez na nekretnine,sve usluge i zivotne namirnice
Dok penzioneri umiru od gledi
Dok se Beograd pretvara u Bagdad
Dok obrazovani u talasima beze iz zemlje a na njihova mesta dolaze kadrovi sa tek kupljenim diplomama
Dok inzenjeri rade na gradjevini a ti za ministre postavljas propale studente sa kupljenim diplomama i falsifikovanim doktoratima

Dragan

pre 8 godina

Koliko god se mi trudili da ocuvamo politicku sigurnost toliko drugi pokusavaju da je naruse,to dokazuju zemlje iz regiona,kod njih je to vec ocigledno,nadam se da cemo istrajati u iskusenju koje je pred nama.

Brkut

pre 8 godina

Komentatoru treba dozvoliti da posle ovakve izajve dobije 300000 karaktera.Stvari se komplikuju,OK,može li izjava biti preciznija.Ovde su stvari komplikovane bar stotinak godina i nema ništa novoHaos,beda,nemaština,narod se bode noževima,ubija,olako se hvata puške.Svako jutro se budi bar 5 mil.ljudi sa idejom kako da prevari drugog.Kako da budemo jedinstveni kada ste najpre Vi koji vodite ovu zemlju toliko nejedinstveni.O svakom dogadjaju vezanim za ovu našu zemlju izradili ste matricu da zbunjujete narod.Svako je komentariše na svoj način.Vi ste obećali bolji život.Da li Vas je neko terao na to?Sami ste obećali borbu protiv kriminala.Kome ste dokazali krivicu i osudili ga pravosnažno i naravno poslali na izdržavanje kazne.Osim oslobadjajućih presuda,zastarelih slučajeva nema ništa.Da se krimosi ne ubijaju izmedju sebe ko zna šta bi bilo.Za početak bi bila dovoljna jedna zajednička izjava svih Vlada,ministara,poslanika prede kamerama;"Da to smi mi koji smo Vas obmanuli".Mi smo ti koji smo Vas oterali u ratove,mi smo ti koji smo zaslužni što živite ovako bedno,mi smo ti koji su dozvolili da Vas opljačkaju,da cveta kriminal i korupcija.Mi smo ti koji smo dozvolili da sve izgubimo,da budemo poslednji u svemu u Evropi.Mi smo ti koji su odgovorni što se zemlja polako gasi.Jedno malo izvinite za početak.Lepota pa šta znam,stvar ukusa.Važno da nije prelazna.

klipeta

pre 8 godina

Svako obracanje narodu od strane premijera je cista uvreda zdravom razumu,jedan tezak atak na logiku i svest osrednjeg konzumenta medijskog bluda provedenog od strane vladajuce nomenklature u saradnji sa ropski potcinjenim medijima koji sve manje lice na medijske kuce a vise na javne kuce sa jeftinim i ocvalim damama...Sramota me je sto pripadam ovom drustvu,sto bitisem u ovim smutnim vremenima,sto sam svedok i ucesnik apsolutne degradacije i samodestrukcije nekada tako ponosnog naroda,spremnog i pzrtvovanog na svaku ljudskost,hrabrost,zastitu slabog i sirotog.I ne licimo vise na ljude...

Branko 62

pre 8 godina

Imam veliki problem sa memorijom, koliko god se trudim da zaboravim, sve pamtim.
Od devedestih, Radikale, SPS, Jul, ratove, inflaciju, kriminal, bombardovanje a tek izjava, demagogije, zastrasivanja.
Sada većina ponovo na okupu, uz pomoć novopridoslih nada.
Drugi ljudi, druge propovedi, milina.
I hocu da budem optimista, ali me memorija upropasti.

Magda

pre 8 godina

Koliko ja vidim za stabilnost zapadnog Balkana zalažu se u načelu svi, a jedino Vučić iskreno radi na tome. Malo regionalni lideri da paze šta čine i pričaju i ugledaju se na njega.

Ddule

pre 8 godina

Daj bre pustite i bota da svoje misljenje.
Za Vucica nije nista tesko; on zna da izbrodi svaku nezgodu. Znajuci ovu cinjenicu, ja mogu da spavam mirno.

boki

pre 8 godina

Imajući u vidu najavljene događaje u regionu, stvarno nam je kao narodu potrebna jedinstvenost oko najvažnijih državnih pitanja. U svakom slučaju, moramo ostati trezveni u slučaju bilo kakvih provokacija iz regiona

kiki

pre 8 godina

Pa šta je sad, pa zar nisi rekao da će nam biti od iduće godine sve bolje i bolje , a pogotovu sad kad preko 500 firmi na teriroriji cele Srbije ode u stečaj ili likvidaciju ? Sećam se da si u predizbornim obećanjima govorio kako ćeš sve firme koje su žuti upropastili staviti u funkciju i ponovo zaposliti radnike koje su takođe otpustili . A tvoj rezultat vidimo svi a tek će mo da ga vidimo u narednom periodu kad u Srbiji S V E S T A N E ! Eto naroda na ulicama , zapamtite šta sam rekao i videćete da nisam pogrešio !

Boris Djordjevic

pre 8 godina

"Kada su prutovi svezani u snop niko ne moze da ih polomi, a kada je svaki za sebe polomice ih i dete. Trebalo bi da budemo slozni, samo onda bismo isli napred. (jasika, 11. jun 2015 15:35) "

Ahm.... Benito Musolini?

Huawei

pre 8 godina

Zaista bi bila fenomenalna stvar da nam dođe kompanija poput Dženeral Elektrika, ali za tako nešto jeste neophodna politička stabilnost i mir u regionu. Nastupajući događaji će to i potvrditi.

milan1004

pre 8 godina

Sramota me sto sam srbin i sto zivim u ovakvoj Srbiji. Mogu samo da budem deo jedinstvene mase koja ce izaci na ulice i brutalno svrgnuti tiraniju. samo tu vidim jedinstvo, patriotizam i neki smisao da kao jedinka politicki delujem u konstruktivnom pravcu. Buna, ustanak, sta se vise ceka? Da evro, porezi, dazbine i cene hrane jos vise porastu, nikad nije bilo gore. Za sta zivimo srbi, za hleb i vodu? Gde je sad opozicija, da li postoji?

vidan

pre 8 godina

Srbija pokušava da da aktivan doprinos izgradnji mirnog i prosperitetnog regiona. Svakako da sve države regiona Zapadnog Balkana mogu brže napredovati na evropskom putu ukoliko dođe do unapređenja njihovih bilateralnih odnosa

stranac 1952

pre 8 godina

Ne bih o tome, jel je AV bio ikada lep ili ne, nego o onom, šta ovaj individunum pričao i radio ovih 25. godina!? Demagogija, demagogija i demagogija! Kao opozicioner zagrizao je u svaka ****, koji su hteli nešto uradit od Srbije i za Srbiju! Ne bi o Mladiću, Karađiću, nego o ponašanju u Skupštini, sa njegovom kamarilom! Mogli ste dobiti ustupke za Sever Kosova, da nije bilo današnjeg Predsednika i Predsednika!:( Tako dali ste Kosovo u celini i Vučićevim potpisom, jer ga je Dačić fino prešao! Sad uživajte u obećanjima - sad ćemo, samo što nismo, strpite još malo, za koju godinu, za koji mesec.... Meni se smuči kad to čitam, a VI, uživajte dalje!:) - 10% penzije meni znači -50 l benzina, a vama???

Daki

pre 8 godina

Interesantno da nam premijer ovo saopstava u danu kada je struja poskupela i kada svetska banka iznosi podatak da ce sledece godine samo Srbija biti u recesiji od zemalja u okruzenju...

United se voli, za druge se navija.

pre 8 godina

Znaci nista Zvezda, nista Partizan - moramo svi od danas da navijamo za Jedinstvo. Ne rece koje, doduse - iz Uba, Uzica ili Mancestera?

Dejan Vračar

pre 8 godina

Molimo Vas gospodine premijeru Vlade da razgovarate sa MMF-om o vraćanju uzetih plata i penzija a ne o povećanju...
Sram da Vas sve bude!
U Grčkoj je smanjenje protivustavno a kod nas nije - pa ne valja Vam Ustav gospodo!

Stanislav

pre 8 godina

Ocigledno niko ne brine i niko ne shvata ozbiljnost situacije vec samo znate da vredjate i pisete prazne komentare. Spustite se malo na zemlju i shvatite da covek popravlja sto se decenijama unistavalo ali zivi bili pa videli kako ce vam se svima usta zapusiti kad se uradi sto je obecano i kad Srbija ponovo progleda i pocne da zivi.

dr feelgood

pre 8 godina

Kada su prutovi svezani u snop niko ne moze da ih polomi, a kada je svaki za sebe polomice ih i dete. Trebalo bi da budemo slozni, samo onda bismo isli napred. (jasika, 11. jun 2015 15:35)

to sto pricas nesrecnice, to je ideologija fasizma. ali sta zna botovski mozgic. fuj!

LUGER

pre 8 godina

Većina ljudi u ovoj zemlji svesna je činjenice u kakvoj se situaciji zemlja nalazi i šta rade velike sile i kakva im je politika. Mislim da je svima jasno da je na delu rat između USA i EU s jedne strane i Rusije i Kine sa druge strane, koga ove zemlje pokušavaju da vode preko leđa balkanskih naroda. Ali, nestabilnost Gospodine Vučiću u ovoj zemlji ne potiče ni od USA ni od Rusije, već od nepismenih i polupismenih stranačkih kadrova koji upropastiše sve čega se dohvatiše. Vaši ljudi iz SNS-a i mile vam koalicije, kradu ovu državu, uništavaju je svojim neznanjem, neradom, nesposobnošću, bahatošću, primitivizmom, glupošću, pa da li očekujete da to podržim? Neću ni slučajno! Onog momenta, kada lopove iz javnog sektora budete hapsili i osuđivali, a njihovu imovinu oduzimali zarad obeštećenja, kada nseposobni konačno počnu da dobijaju otakze, a na njihova mesta dođu pošteni i stručni, kada javni konkurs bude postao jedini oblik zapošljavanja u Srbiji, kada nakazni zakoni poput onoga da se plaća kazna od 50000 dinara za neplaćeni porez ukinu, kada se cene u ovoj zemlji budu formirale prema našem džepu koji je samo da vas obavestim prazan, kada konačno u vašim redovima budem video pametan svet, a ne politikante i jajare, kada konačno krenete u reforme koje nisu ni počete, e onda ču vam dati podršku. Do tada, od moje podrške nema ništa, jer ja ne želim da radim protiv svoje zemlje i svoga naroda!

Miču

pre 8 godina

Opet se interesi velikih sila prelamaju preko leđa naroda Balkana. Strpljenje, rad, sloga, samo to može da nas izvuče iz nezavidne situacije i pretnji.

Malenaa

pre 8 godina

Balkan ponovo postaje bure baruta, vri Kosovo, Makedonija a i BIH, treba pokušati da se izbegne novi sukob koji bi sve nas gurnuo u još veći vir.

Lovac na botove

pre 8 godina

Ne znam zasto stalno kuka? Neka podnese ostavku ako ima neki problem. Ovo je tako porazavajuce za nas sve da nemam komentar.Zamislite nekog drugog PV da svaki dan ide na TV i prica kako mu je tesko? I inace gledajuci Nemacku ZDF recimo,ili druge kanale u Nemackoj,samo mozda jednom mesecno mozete da vidite Merkelovu na TV ! Tako je svuda u EU,zasto se on bukvalno i svaki dan pojavljuje na TV ? Kad i sta on stize uopste da radi? A u Srbiji je,svakim danom sve gore,kriminal buja i cveta a ekonomija u haosu!

Djordja

pre 8 godina

Nemoj ti nas zvati na jedinstvo. Ti i Toma nas niste zvali za jedinstvo kad ste kao opozicija trcali po Briselu kod Stefana Filea. Niste nas zvali na jedinstvo u vezi sa Briselskim sporazumom. Vi najbolje znate sta ste obecali kao opozicija. Za Srebrenicu moras ici da ne bude da je Tacic bio izdajnik kod tvojih simpatizera. Najbolje je da trazis od Zapadnjaka koji su mucki bombardovali Srbiju. U pitanju je odsteta od sto milijardi dolara. Tu cemo uz tebe biti jedinstveni. Muci ti nas u gladi, mi takve vladare volimo. Imaces podrsku 100% na sledecim izborima.

Snezana i sve bajke

pre 8 godina

"Nikad nisam bio naročito lep, ali sad baš ne ličim ni na šta", kazao je Vučić."

Ogledalce, ogledalce ko je najlepsi na svetu posle Tadica.

Dan

pre 8 godina

"Budimo složni" u prevodu znači "odgovornost za ovu ... prebacujem na sve vas zajedno, nemojte da posle bude da sam ja nešto potpisao, bili smo složni".

cukce

pre 8 godina

Slazem se sa premijerom! Evo za pocetak naseg jedinstva i sloznosti posto nisam primio platu par meseci, nek mi drzavne institucije prolonguraju dugove (struja, voda, vrtic, grejanje) pa kad jedinstvom izadjemo iz ovih teskih vremena i kad drzava napravi uslove da obican posten gradjanin moze da zaradi, ja cu platiti gore navedene racune naravno bez kamate, posto se radi o jedinstvu! Ja sam prvi za jedinstvo a verujem i vi!

Marcel

pre 8 godina

Kao i do sad svaki problem je rsavao mirnim putem i dijalogom, i verujem da ce tako i nastaviti, ali realno vidi se po coveku da je zabrinut, kao i na svakom coveku koji radi i brine uocljiva je promena.

neko

pre 8 godina

1. "...što po mom licu možete da vidite. Nikad nisam bio naročito lep, ali sad baš ne ličim ni na šta"

Ne slazem se - nikada nisi licio ni na sta, a pogotovo ne na ozbiljnog premijera.

2. "Kako je dodao, tri strane kompanije hoće u Srbiji da zaposle 2.000 ljudi ove godine i od toga će moći da žive tri grada."

Ne slazem se - cak i da pomnozite obaj broj sa 4, koliko clanova ima prosecna porodica koju ce da izdrzava jedan od tih 2.000, opet je manje od jednog sela a ne tri grada.

3. "Naše je da svoju snagu pokazujemo mudrošću, trpeljivošću i strpljenjem"

Ne slazem se - mudrosti nije bilo kada je Skupsina proglasavana sigurnom kucom za Ratka Mladica, o bulevaru imena tog istog da ne govorim. Strpljenje prema nama jedino pokazuju EU i susedne drzave i ja im se iskreno divim.

jasika

pre 8 godina

Kada su prutovi svezani u snop niko ne moze da ih polomi, a kada je svaki za sebe polomice ih i dete. Trebalo bi da budemo slozni, samo onda bismo isli napred.

Dok mi dzeparimo vi cekajte bolju buducnost

pre 8 godina

Shvatimo vec jednom da su povecanje cene struje, astronomsko povecanje poreza na imovinu, pretnje drzavnim uterivacima, teror komunalne policije u stvari za nase dobro. U mraku, isprebijani u kartonu ispod mosta bicemo sretni jer imamo politicko jedinstvo !

charlie

pre 8 godina

Čovek je legenda,četiri godine vlada i zavlači narod na istu foru i to mu prolazi.Koliko moraš biti naivan i neobavešten da poveruješ u ove nebuloze o reformama i potrebnom strpljenju dok džipovi lete po Beogradu u vazduh,a na lokalu se troše milijarde za luksuz i zapošljavaju se stranački botovi sa kupljenim diplomama.Namerno sam spomenuo lokal zato što se takva muljaža teško prikriva ,možemo samo da sanjamo šta se dešava iza zidina ministarstava i agencija.

Dosta

pre 8 godina

@ marija Juče reče da će konferenciju za štampu održati u petak. Pa zar ni jedan dan ne izdrža ? Stvarno je vreme da budemo jedinstveni i sklonimo ove s vlasti.

Maksim

pre 8 godina

Premijer Vučić je rekao da bi voleo da je Srbiju neko nešto pitao o najavljenoj rezolucijij o Srebrenici.

Ѕбог чега би неко имао потребу да било шта пита србију у веѕи Сеебренице која се налаѕи у другој држави, и шта то србија има заједничког са Сребреницом, изузев ако србија овим јављањем само потврђује своју директну умешаност и одговорност за геноцид који је тамо почињен. Дакле ѕбог нечисте савести кривац се сам јавља, иако га нико није прозивао.

Baron Minhauzen

pre 8 godina

"Stvari na zapadnom Balkanu se veoma komplikuju, postoje veliki unutrašnji problemi na Kosovu, to postoji u Makedoniji, u Bosni su sve veća trvenja. Hrvatska 5. avgust želi da slavi kada mi budemo plakali", kazao je Vučić.


Само у бароновој србији тече мед и млеко ??

Pera, Mika, Laza, Žika

pre 8 godina

E, 'ajd' sad dosta malo ... Isto to slusamo od tebe od 1990-ih kad si bio ministar.

Necemo vise da se strpljujemo i necemo da budemo ispranih mozgova u jedinstvu sledjenja bilo koga, a posebno ne tebe. Hocemo da budemo diversifikovani i da zivimo kao ljudi.

Ako nisi u stanju to da obezbedis, skloni se odatle vec jednom, posle cetvrt veka.

ZeljkoR

pre 8 godina

O cemu prica Vucic?Pa vise ni botove ne moze da zadrzi.Jedva ih ima 200 na komentarima.A bilo ih je vala i po 1000 .Nego Vucic,ajde preuzmi odgovornost za sve poteze koje moramo da povučemo da bi sledeća vlast mogla sa pismenim kadrom da krene u obnovu zemlje.Pitajte se koja vlast?Pa da narod raspiše konkurs za ministre i predsednika vlade i drzave bez stranačkih obeležja.svakobponaosob da svoj CV,i narod neka bira najkvalifikovanijeg.I eto rešenja.

intimus vulgaris

pre 8 godina

strašno je to što premijer opet govori o svom licu i svojim mukama a narod ubeđuje da trpi i snosi sve posledice njegovih i grešaka cele vlade. izabrani su da rade to što rade.
svoju intimu neka sačuva za svoje okruženje, nama je potrebna pamet a ne lepota.

pera

pre 8 godina

taj poziv ti majstore uputi svima koje si politicki/za kesh zaposlio u javnom sektoru a mene i sve nas koje si upropastio zaobidji. Mi cemo biti jedinstveni sa onima koji nam pomognu da se profesionalno, porodicno, drustveno i kako god izdignemo iz ove bede i oslobodimo tebe i tvojih.
To nisi moj premijer i nemam nikakvih obaveza prema tebi, naprotiv - probaj to da ukapiras. Vecina ali velika vecina Srbije ovako razmislja. Cim malo bude zatruskalo ode ti.

aman zaman

pre 8 godina

za 20 godina koliko se ovaj pojavljuje u javnosti ja sam jedino
konkretno čuo da je kazao :

Karlobag, Ogulin Virovitica.

Sve ostalo je neko će nešto, oni će nešto, biće da će biti, melodrama,
patetika, kukumavcenje....

KAZI BRE KONKRETNO sta

Ljubivoje I

pre 8 godina

Ovaj tekst je definitivan dokaz trajnog ulaska Aleksandra Vučića u Srpsku istoriju.Kroz istoriju su nas učili kao je šta od znamenitih Srba žrtvovao za Srbiju. Od života pa na dalje.
Vučić je prvi koji je žrtvovao svoju lepotu

Srki

pre 8 godina

Tuzno, da tuznije ne moze biti. U danu kada nam se saopstava da ce nam struja od 1 Avgusta biti skuplja 12%, A.V. izlazi sa ovakvim demagoskim nastupom u medijima. Vec je pricao o "povecanju" plata i penzija sa mmf-om? Oni se prepiru oko 1 ili 2 procenta struje, a onda ce da dozvole povecanje plata i penzija? Vec 3 godine po A.V. treba da se zrtvuje narod, a od danas treba jos samo malo da se mucimo, pa ce nam sld godine biti lepo??? Nesposobni ste da bilo sta uradite i niste ni jedno dobro doneli ovoj zemlji. Jedino sto znate i sto ste uradili je po dzepu gradjana. To je mogla i moja baba od 85 godina da uradi

nesha87

pre 8 godina

Konačno da neko pozove građane Srbije na jedinstvenost i zajedništvo. Teška je situacija i budimo složni. Teško da ćemo nešto postići ako svako ide na svoju stranu i ako budemo u rasulu.

ja

pre 8 godina

Opa, pa to nešto ubrzano ide, već je otvorio drugu Hruščovovu (ako sam pravilno napisao) kovertu - "okrivi strani faktor", sad da još da otvori treću, pa da i sam sedne i napiše tri pisma svom nasledniku.

Mika

pre 8 godina

U cemu se komplikuju: zlocinci ne priznaju da postoji zlocin ili nazovi politicari i nazovi popovi pricaju bajku o "srcu Srbije zvanom Kosovo" a pritom se bogate u Srbiji i njima lepo. Od Milosevica pa preko 5 oktobra 2000-te se gura srpski nacionalizam, samo jedni uzivaju u njemu, a drugi gladuju i umiru u bedi. Proslo je 25 godina od prvih ratova za "srpske zemlje", prica je i dalje ista, Milosevica nema a benzina ima, sve drugo je isto i gore.

kepri

pre 8 godina

Ma pusti te priče,el vidiš šta se dešava u Kruševcu,Nišu,Kraljevu,ništa ne radi,sve ste pozatvarali dobrim privatizacijama(krivi žutaći),sada ćete rasprodati imovinu preduzeća u stečaju bud zašto(vaša odgovornost),mladi intelektualni kadar se više ne vraća ovim pustahijama(krivci još od 1990.),sram vas bilo favorizujete uvoz,tašna mašna firme,bruka i sramota.

Alexei

pre 8 godina

Nikada na Balkanu nije bilo lako. Danas je za Srbiju ekstremno tesko. Srpsko rukovodstvo mora da vodi racuna o interesima srpskog naroda i to ne samo danas vec i u buducnosti. A to znaci nikakvo pristajanje na laznu rezoluciju o Srebrenici, ni PRIZNANJE lazne drzave Kosovo i cuvati RS.

Ministar 011

pre 8 godina

Ako se Srbi ujedine, kao sto znaju, to ce biti pakao za Zapad, koji nas stalno bombarduje novim uslovima i sada preti nekom totalno neshvatljivom rezolucijom.

dragan

pre 8 godina

Ja kao u distropijskom filmu da zivim! :-D jedino dobro sto botovi ne znaju sta je distropija! :-D mene zabavljaju njegove izjave... A tek Tomislav Nikolic! on je smesniji od John Clessa xD hahaha

veteran

pre 8 godina

Stvari se komplikuju za tebe i tvoju "naprednu" kamarilu, jer niste ispunili obecano, pa vas brinu moguci vanredni izbori. I treba da vas brinu! I zute smo trpeli 10 godina, pa smo ih isprasili iz fotelja, verujuci vama. Ali ne sekirajte se, doci ce i vama novi izbori ...

P.S. Kada se budete pakovali, ne zaboravite da sa zidova skinete svoje Sega-Mega Dr/Mr diplome i ponesete ih sa sobom. Trebace vam kao prilog uz CV, kada se budete prijavljivali na NSZ. I jos jedan koristan savet: moracete da se prijavljujete redovno, jer vas brisu iz evidencije ako zakasnite samo jedan dan.

Lepo ozelenela trava da pasemo

pre 8 godina

Kakve, sad', komplikacije?
Pa zar nismo:
-Lideri u regionu
-stub mira
-na pravom putu ka EU
-diverzifikovali energetiku (gas)
-zemlja koju sve zemlje sveta podržavaju u reformama
-zemlja kojoj se Nemci dive na hrabrosti
-zemlja koja više nema neprijatelja
-zemlja otvorena za potpunu saradnju u regionu
-zemlja u kojoj pada broj nezaposlenih
-zemlja u kojoj se izdaju gradjevinske dozvole za dva dana
-zemlja u koju hrle šeici
-zemlja najbolja za investicije u regionu...
Meni sada neišta nije jasno....

Vidal

pre 8 godina

Nije teorija zavere, ali sve ovo radi britanska obaveštajna služba. Nekome smeta jaka Srbija. Sada će nas uslovljavati i sa BiH pored Kosova, što je sramotno.

deda

pre 8 godina

kad mi vratis penziju razmislicu da te poslusam! ma kad se bolje razmislim nikad uz tebe,gasica,jorgovanku, vulina, babica, djukanovica, martinovica i da ne nabrajam dalje!

Vučko

pre 8 godina

Demagogija kao način djelovanja. Hrvatska je kao problem, koja slavi Dan Domovinske Zahvalnosti 20ak godina, jednako kao i vjerojatno priznavanje Kosova, ili još nešto drugo bolno.

Srba

pre 8 godina

Pazi kad pozivaš gradjane na jedinstvo - dokle si nas doveo, možda ti se želja i ostvari! Onda ćeš ih pozivati da se raziđu, ali biće kasno...

opljackani penzioner

pre 8 godina

U pravu si tebi se komplikuje. ostanak. na vlasti I tacno si rekao narod. ce biti. jedinstven. protiv. tebe. Dosta nam je bilo tvojih lazi .

misko

pre 8 godina

Koliko danas sutra znaćemo gde smo kada se pritisne Švajcarska da pusti Nasera Orića i kada bude mu data još veća slava među Bošnjacima i Anglosaksoncima.

Detelinar

pre 8 godina

Kakve, sad', komplikacije?
Pa zar nismo:
-Lideri u regionu
-stub mira
-na pravom putu ka EU
-diverzifikovali energetiku (gas)
-zemlja koju sve zemlje sveta podržavaju u reformama
-zemlja kojoj se Nemci dive na hrabrosti
-zemlja koja više nema neprijatelja
-zemlja otvorena za potpunu saradnju u regionu
-zemlja u kojoj pada broj nezaposlenih
-zemlja u kojoj se izdaju gradjevinske dozvole za dva dana
-zemlja u koju hrle šeici
-zemlja najbolja za investicije u regionu...
Meni sada neišta nije jasno....
(Lepo ozelenela trava da pasemo, 11. jun 2015 13:11)

Šta ima da Vam bude nejasno, vidite da su Britanci počeli. Nekom smeta jaka Srbija, nemojte da se pravite neuki i da budete sarkastični.

zdravko

pre 8 godina

Vucic bi trebao da prizna Kosovo,genocid u Srebrnici i zalozi se za ukadanje republike Srpske,omoguci totalnu autonimiju za presevsku dolinu i da se izvinimo Hrvatima uz clanstvo NATOa.Kakva je tu mudrost u pitanju.

ObiWanKenobi

pre 8 godina

"Kakve, sad', komplikacije?
Pa zar nismo:
-Lideri u regionu
-stub mira
-na pravom putu ka EU
-diverzifikovali energetiku (gas)
-zemlja koju sve zemlje sveta podržavaju u reformama
-zemlja kojoj se Nemci dive na hrabrosti
-zemlja koja više nema neprijatelja
-zemlja otvorena za potpunu saradnju u regionu
-zemlja u kojoj pada broj nezaposlenih
-zemlja u kojoj se izdaju gradjevinske dozvole za dva dana
-zemlja u koju hrle šeici
-zemlja najbolja za investicije u regionu...
Meni sada neišta nije jasno....
(Lepo ozelenela trava da pasemo, 11. jun 2015 13:11)

Šta ima da Vam bude nejasno, vidite da su Britanci počeli. Nekom smeta jaka Srbija, nemojte da se pravite neuki i da budete sarkastični.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Detelinar, 11. jun 2015 13:30)

Detelinar, samo jedno pitanje: U kojoj to imaginarnoj, virtuelno jakoj ili ne znam vec kakvoj Srbiji vi zivite?????

AKI

pre 8 godina

Niko nama ne moze pomoci no mi sami sebi.Dosta podela i prepucavanja.Nikome to dobro nije donelo pa nece ni nama kao sto je premijer rekao dok se neujedinimo i shvatimo da smo tako mozemo krenuti napred i ka necem boljem nema nama pomoci.

SINDIKALAC

pre 8 godina

Poskupela struja,plate i penzije smanjene,svi ga(ih)sns vole,ljudi da li smo mi normalni ljudi?Možda su nas"zombirali" Pinkovi,parovi i druge "sludalice".

pribojcekasissu

pre 8 godina

Poceo sam da ucim finski ne bi li me zaposlili u novoj sissu fap fabrici, medjutim dzabe sam se ponadao... od finaca ni traga ni glasa...

Ministar 011

pre 8 godina

Najavljena rezolucija Zapada o genocidu u Srebrenici je velika sramota iz prostog razloga zato sto se u Srebrenici nije desio genocid, vec masakr. Ali vec unapred znam da ova rezolucija nece biti usvojena jer ce bratska Rusija na ulozi veto.

U Vranje nema laganje

pre 8 godina

Kakva ničim izazvana nesreća, posle vejavica, poplava, požara i suša, sada odjednom i nestabilnost na Balkanu! Otkud sad to? Nestabilnost? Na Balkanu!?

Šta se sve neće urotiti protiv ove od Boga nam poslate vlasti... :(

Izdržite, Vranje je uz Vas!

Glad kuca na vrata

pre 8 godina

Da mi baba ne placa internet i roditelji ne izdrzavaju, ja sa 25.godina bih verovatno bio u padinskoj skeli, naravno ako me uhvate ili ako ima mesta. I to sve zbog kilo tresanja sa komsijinog drveta.

marija

pre 8 godina

To sto ti "ne licis ni na sta" nema veze sa izgledom nego sa ovakvim izjavama,
ja pa ja - politicar,
narode moj - zalite me,
jadan ja,...

A da odmoris ti malo?

Patetiko, ime ti je Vucic.

Marija

pre 8 godina

Ako biti jedinstven znači podržavati tebe kako bi mogao da zapošljavaš preko veze i raspoređuješ na dobro plaćena tj. rukovodeća mesta svoje partijske drugove u javnom sektoru i državnim preduzećima,onda nikakvog jedinsva neće biti nikad. Kriminal u Poštanskoj Štedionici. Privatna firma SNS-a.

Kalca_Nis

pre 8 godina

Postovani Premijeru,

kad pocnete da gledate interes obicnih gradjana Srbije, a ne politicke
"elite" i zaposljenih u EPS-u, TELEKOM-u i ostalim firmama iz kojih se finansirate, onda cete imati moralno pravo da upucujete slicne APELE.

Ovako, ovo lici na poziv u pomoc za ostanak na vlasti vas i bulumente
koji predstvljate i predvodite! Premijer koji ima apsolutnu vecinu u
Parlamentu mora da ima hrabrosti da donosi i sprovodi odluke o kojima
nasiroko prica vec drugu godinu!

đoka štrljander

pre 8 godina

Jao, bravo! I nemoj da čujem opoziciju da pljucka po vlasti, a i vi, sns botovi, vreme je da pohvalite opoziciju, i da im odate počast za ono što su radili pre naprednjaka, jer je naprednjacima sada mnogo lakše po utabanoj stazi. I ima svi da pootvaramo četvere oči, jer unutrašnji, a i spoljni neprijatelj pokreće ofanzivu, dakle ne miruje. Lepo je pre neki dan rekao Dačić, Srbija ostaje neutralna, naročito neutralna od onog što je dobro, jer ako je narodu dobro, političarima se loše piše. Znao sam da je Vučić vanserijski političar, koji vidi budućnost na Čelu Srbije; fala mu lepo što nas upozorava na bezdušnog neprijatelja, koji u ova složena balkanska vremena, pliva ko zlatna ribica u srbijanskim rekama.

izgleda idu izbori

pre 8 godina

3 grada da zive od 2000 plata od po 200-300e?! E aj i to da vidim pa da umrem. Samo da ne bude da zive ko cigin konj - taman ga naucio da zivi bez hrane, a ovaj crkne.

polo89

pre 8 godina

Moje misljenje, koja god da nas stranka vodi, Srbiji je lose. Tu se nista ne moze da promeni. Pametni ljudi nece u politiku, bas zato sto su pametni...

Kamičak

pre 8 godina

Поштовани СНС ботови,
Да ли заиста верујете да ћете променити нечије мишљење ако пошаљете стотине коментара које подржавају Вучића и при том пар стотина плусева на сопствене коментаре. Па да се на заваравамо. Знате и ви и ми да нам нећете променити мишљење. Ваш циљ је да сами себе бодрите и да пружите вашем вођи лажну слику да је популаран. И да вам кажем, нећете нас ни обесхрабрити.
Још нешто да вам објасним. Не може да нам Бучић унапред говори да треба да смо јединствени у вези тешких одлука, а да пре тога не каже шта је наумио. Нисмо ми несрећни сељаци из Домановићевог Вође.

Nepristojni stvor

pre 8 godina

Pitate me da li volim Vucica ?
Znajte, tako nešto se ne pita.
Njega vole svi ljudi na svetu
podjednako Kinezi, Španci,
Indijanci, Japanci, crnci
svako dete na ovoj planeti.
Na njeg' misli vojnik dok maršira
mali pastir dok u frulu svira

Jagodinka Srbijanovic-Shenon

pre 8 godina

Napisah pre sat vremena da ce nesto veliko kuva posle americke turneje i da je Vucic shvatio da nam rade o glavi bez obzira na nasu servilnost. Priterali su i njega uza zid.

chombe

pre 8 godina

Tacno, stvari se komplikuju, ali najveci problem je sto naprednjaci ne umeju ni komunalni problem da rese, a kamoli drzavni. Samo uniste i u blato pretvore sve sto dotaknu.

Mojemisljenje

pre 8 godina

Nas ne interesuju ti vasi lazni sukobi, nas interesuje kako sa zivimo kad struja poskupljuje pa sad spinujete ovim glupostima na koji se narod pali oko Kosova, Balkana??

Mojemisljenje

pre 8 godina

Nas ne interesuju ti vasi lazni sukobi, nas interesuje kako sa zivimo kad struja poskupljuje pa sad spinujete ovim glupostima na koji se narod pali oko Kosova, Balkana??

marija

pre 8 godina

To sto ti "ne licis ni na sta" nema veze sa izgledom nego sa ovakvim izjavama,
ja pa ja - politicar,
narode moj - zalite me,
jadan ja,...

A da odmoris ti malo?

Patetiko, ime ti je Vucic.

chombe

pre 8 godina

Tacno, stvari se komplikuju, ali najveci problem je sto naprednjaci ne umeju ni komunalni problem da rese, a kamoli drzavni. Samo uniste i u blato pretvore sve sto dotaknu.

Nepristojni stvor

pre 8 godina

Pitate me da li volim Vucica ?
Znajte, tako nešto se ne pita.
Njega vole svi ljudi na svetu
podjednako Kinezi, Španci,
Indijanci, Japanci, crnci
svako dete na ovoj planeti.
Na njeg' misli vojnik dok maršira
mali pastir dok u frulu svira

Glad kuca na vrata

pre 8 godina

Da mi baba ne placa internet i roditelji ne izdrzavaju, ja sa 25.godina bih verovatno bio u padinskoj skeli, naravno ako me uhvate ili ako ima mesta. I to sve zbog kilo tresanja sa komsijinog drveta.

Kamičak

pre 8 godina

Поштовани СНС ботови,
Да ли заиста верујете да ћете променити нечије мишљење ако пошаљете стотине коментара које подржавају Вучића и при том пар стотина плусева на сопствене коментаре. Па да се на заваравамо. Знате и ви и ми да нам нећете променити мишљење. Ваш циљ је да сами себе бодрите и да пружите вашем вођи лажну слику да је популаран. И да вам кажем, нећете нас ни обесхрабрити.
Још нешто да вам објасним. Не може да нам Бучић унапред говори да треба да смо јединствени у вези тешких одлука, а да пре тога не каже шта је наумио. Нисмо ми несрећни сељаци из Домановићевог Вође.

pribojcekasissu

pre 8 godina

Poceo sam da ucim finski ne bi li me zaposlili u novoj sissu fap fabrici, medjutim dzabe sam se ponadao... od finaca ni traga ni glasa...

Lepo ozelenela trava da pasemo

pre 8 godina

Kakve, sad', komplikacije?
Pa zar nismo:
-Lideri u regionu
-stub mira
-na pravom putu ka EU
-diverzifikovali energetiku (gas)
-zemlja koju sve zemlje sveta podržavaju u reformama
-zemlja kojoj se Nemci dive na hrabrosti
-zemlja koja više nema neprijatelja
-zemlja otvorena za potpunu saradnju u regionu
-zemlja u kojoj pada broj nezaposlenih
-zemlja u kojoj se izdaju gradjevinske dozvole za dva dana
-zemlja u koju hrle šeici
-zemlja najbolja za investicije u regionu...
Meni sada neišta nije jasno....

Kalca_Nis

pre 8 godina

Postovani Premijeru,

kad pocnete da gledate interes obicnih gradjana Srbije, a ne politicke
"elite" i zaposljenih u EPS-u, TELEKOM-u i ostalim firmama iz kojih se finansirate, onda cete imati moralno pravo da upucujete slicne APELE.

Ovako, ovo lici na poziv u pomoc za ostanak na vlasti vas i bulumente
koji predstvljate i predvodite! Premijer koji ima apsolutnu vecinu u
Parlamentu mora da ima hrabrosti da donosi i sprovodi odluke o kojima
nasiroko prica vec drugu godinu!

Dragan

pre 8 godina

Koliko god se mi trudili da ocuvamo politicku sigurnost toliko drugi pokusavaju da je naruse,to dokazuju zemlje iz regiona,kod njih je to vec ocigledno,nadam se da cemo istrajati u iskusenju koje je pred nama.

Detelinar

pre 8 godina

Kakve, sad', komplikacije?
Pa zar nismo:
-Lideri u regionu
-stub mira
-na pravom putu ka EU
-diverzifikovali energetiku (gas)
-zemlja koju sve zemlje sveta podržavaju u reformama
-zemlja kojoj se Nemci dive na hrabrosti
-zemlja koja više nema neprijatelja
-zemlja otvorena za potpunu saradnju u regionu
-zemlja u kojoj pada broj nezaposlenih
-zemlja u kojoj se izdaju gradjevinske dozvole za dva dana
-zemlja u koju hrle šeici
-zemlja najbolja za investicije u regionu...
Meni sada neišta nije jasno....
(Lepo ozelenela trava da pasemo, 11. jun 2015 13:11)

Šta ima da Vam bude nejasno, vidite da su Britanci počeli. Nekom smeta jaka Srbija, nemojte da se pravite neuki i da budete sarkastični.

Srba

pre 8 godina

Pazi kad pozivaš gradjane na jedinstvo - dokle si nas doveo, možda ti se želja i ostvari! Onda ćeš ih pozivati da se raziđu, ali biće kasno...

Magda

pre 8 godina

Koliko ja vidim za stabilnost zapadnog Balkana zalažu se u načelu svi, a jedino Vučić iskreno radi na tome. Malo regionalni lideri da paze šta čine i pričaju i ugledaju se na njega.

izgleda idu izbori

pre 8 godina

3 grada da zive od 2000 plata od po 200-300e?! E aj i to da vidim pa da umrem. Samo da ne bude da zive ko cigin konj - taman ga naucio da zivi bez hrane, a ovaj crkne.

Huawei

pre 8 godina

Zaista bi bila fenomenalna stvar da nam dođe kompanija poput Dženeral Elektrika, ali za tako nešto jeste neophodna politička stabilnost i mir u regionu. Nastupajući događaji će to i potvrditi.

veteran

pre 8 godina

Stvari se komplikuju za tebe i tvoju "naprednu" kamarilu, jer niste ispunili obecano, pa vas brinu moguci vanredni izbori. I treba da vas brinu! I zute smo trpeli 10 godina, pa smo ih isprasili iz fotelja, verujuci vama. Ali ne sekirajte se, doci ce i vama novi izbori ...

P.S. Kada se budete pakovali, ne zaboravite da sa zidova skinete svoje Sega-Mega Dr/Mr diplome i ponesete ih sa sobom. Trebace vam kao prilog uz CV, kada se budete prijavljivali na NSZ. I jos jedan koristan savet: moracete da se prijavljujete redovno, jer vas brisu iz evidencije ako zakasnite samo jedan dan.

Vidal

pre 8 godina

Nije teorija zavere, ali sve ovo radi britanska obaveštajna služba. Nekome smeta jaka Srbija. Sada će nas uslovljavati i sa BiH pored Kosova, što je sramotno.

Alexei

pre 8 godina

Nikada na Balkanu nije bilo lako. Danas je za Srbiju ekstremno tesko. Srpsko rukovodstvo mora da vodi racuna o interesima srpskog naroda i to ne samo danas vec i u buducnosti. A to znaci nikakvo pristajanje na laznu rezoluciju o Srebrenici, ni PRIZNANJE lazne drzave Kosovo i cuvati RS.

nesha87

pre 8 godina

Konačno da neko pozove građane Srbije na jedinstvenost i zajedništvo. Teška je situacija i budimo složni. Teško da ćemo nešto postići ako svako ide na svoju stranu i ako budemo u rasulu.

AKI

pre 8 godina

Niko nama ne moze pomoci no mi sami sebi.Dosta podela i prepucavanja.Nikome to dobro nije donelo pa nece ni nama kao sto je premijer rekao dok se neujedinimo i shvatimo da smo tako mozemo krenuti napred i ka necem boljem nema nama pomoci.

misko

pre 8 godina

Koliko danas sutra znaćemo gde smo kada se pritisne Švajcarska da pusti Nasera Orića i kada bude mu data još veća slava među Bošnjacima i Anglosaksoncima.

jasika

pre 8 godina

Kada su prutovi svezani u snop niko ne moze da ih polomi, a kada je svaki za sebe polomice ih i dete. Trebalo bi da budemo slozni, samo onda bismo isli napred.

trivago

pre 8 godina

Tako je.Mi smo stub stabilnosti ovog regiona niko drugi tako i treba,tako se i ponasamo,sreca pa imamo premijera sa pravom podrskom naroda koji je jaka politicka licnost koji moze da odbrani interese Srbije,a ne ovi pre njega sto su samo sebe gledali

deda

pre 8 godina

kad mi vratis penziju razmislicu da te poslusam! ma kad se bolje razmislim nikad uz tebe,gasica,jorgovanku, vulina, babica, djukanovica, martinovica i da ne nabrajam dalje!

Milos

pre 8 godina

Kad kaže da je ok-narod ga pljuje, kad kaže da će biti povuci potegni-narod ga pljuje. Zaključak,psi laju-karavani prolaze. Samo napred do boljeg sutra.

polo89

pre 8 godina

Moje misljenje, koja god da nas stranka vodi, Srbiji je lose. Tu se nista ne moze da promeni. Pametni ljudi nece u politiku, bas zato sto su pametni...

Kosta J.

pre 8 godina

Vučić odlično vodi Srbiju napred, po meni je vidljivo i u međunarodnim odnosima da smo priznati i poštovani, ali za nas su velika opasnost prepucavanja moćnijih od nas gde nikog nije briga ako mi trpimo štetu.

Bane

pre 8 godina

Moramo ostati imuni na sve sto se desava oko nas. Ne mesati se u unutrasnju politiku niti jedne komsijske drzave, a Hrvati neka slobodno slave to sto slave. To vise govori o njima nego o nama. Mi trebamo nastaviti da radimo za boljitak ove nase zemlje.

SINDIKALAC

pre 8 godina

Poskupela struja,plate i penzije smanjene,svi ga(ih)sns vole,ljudi da li smo mi normalni ljudi?Možda su nas"zombirali" Pinkovi,parovi i druge "sludalice".

opljackani penzioner

pre 8 godina

U pravu si tebi se komplikuje. ostanak. na vlasti I tacno si rekao narod. ce biti. jedinstven. protiv. tebe. Dosta nam je bilo tvojih lazi .

dragan

pre 8 godina

Nadam se da ce se privuci strani investitori i smanjiti nezaposlenost. Na nama je da ucinimo sve sto je u nasoj moci i da uradimo ono sto mozemo. Da se stvari poprave na bolje....

Miču

pre 8 godina

Opet se interesi velikih sila prelamaju preko leđa naroda Balkana. Strpljenje, rad, sloga, samo to može da nas izvuče iz nezavidne situacije i pretnji.

Marija

pre 8 godina

Ako biti jedinstven znači podržavati tebe kako bi mogao da zapošljavaš preko veze i raspoređuješ na dobro plaćena tj. rukovodeća mesta svoje partijske drugove u javnom sektoru i državnim preduzećima,onda nikakvog jedinsva neće biti nikad. Kriminal u Poštanskoj Štedionici. Privatna firma SNS-a.

Sasa

pre 8 godina

Samo aktivni ljudi i njihova borbenost i bezobzirnost pokreću život napred, ali ga samo pasivni ljudi i njihova strpljivost i dobrota održavaju i čine mogućim i podnošljivim.

Malenaa

pre 8 godina

Balkan ponovo postaje bure baruta, vri Kosovo, Makedonija a i BIH, treba pokušati da se izbegne novi sukob koji bi sve nas gurnuo u još veći vir.

ObiWanKenobi

pre 8 godina

"Kakve, sad', komplikacije?
Pa zar nismo:
-Lideri u regionu
-stub mira
-na pravom putu ka EU
-diverzifikovali energetiku (gas)
-zemlja koju sve zemlje sveta podržavaju u reformama
-zemlja kojoj se Nemci dive na hrabrosti
-zemlja koja više nema neprijatelja
-zemlja otvorena za potpunu saradnju u regionu
-zemlja u kojoj pada broj nezaposlenih
-zemlja u kojoj se izdaju gradjevinske dozvole za dva dana
-zemlja u koju hrle šeici
-zemlja najbolja za investicije u regionu...
Meni sada neišta nije jasno....
(Lepo ozelenela trava da pasemo, 11. jun 2015 13:11)

Šta ima da Vam bude nejasno, vidite da su Britanci počeli. Nekom smeta jaka Srbija, nemojte da se pravite neuki i da budete sarkastični.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Detelinar, 11. jun 2015 13:30)

Detelinar, samo jedno pitanje: U kojoj to imaginarnoj, virtuelno jakoj ili ne znam vec kakvoj Srbiji vi zivite?????

Ministar 011

pre 8 godina

Ako se Srbi ujedine, kao sto znaju, to ce biti pakao za Zapad, koji nas stalno bombarduje novim uslovima i sada preti nekom totalno neshvatljivom rezolucijom.

Marcel

pre 8 godina

Kao i do sad svaki problem je rsavao mirnim putem i dijalogom, i verujem da ce tako i nastaviti, ali realno vidi se po coveku da je zabrinut, kao i na svakom coveku koji radi i brine uocljiva je promena.

Stanislav

pre 8 godina

Ocigledno niko ne brine i niko ne shvata ozbiljnost situacije vec samo znate da vredjate i pisete prazne komentare. Spustite se malo na zemlju i shvatite da covek popravlja sto se decenijama unistavalo ali zivi bili pa videli kako ce vam se svima usta zapusiti kad se uradi sto je obecano i kad Srbija ponovo progleda i pocne da zivi.

boki

pre 8 godina

Imajući u vidu najavljene događaje u regionu, stvarno nam je kao narodu potrebna jedinstvenost oko najvažnijih državnih pitanja. U svakom slučaju, moramo ostati trezveni u slučaju bilo kakvih provokacija iz regiona

vidan

pre 8 godina

Srbija pokušava da da aktivan doprinos izgradnji mirnog i prosperitetnog regiona. Svakako da sve države regiona Zapadnog Balkana mogu brže napredovati na evropskom putu ukoliko dođe do unapređenja njihovih bilateralnih odnosa

đoka štrljander

pre 8 godina

Jao, bravo! I nemoj da čujem opoziciju da pljucka po vlasti, a i vi, sns botovi, vreme je da pohvalite opoziciju, i da im odate počast za ono što su radili pre naprednjaka, jer je naprednjacima sada mnogo lakše po utabanoj stazi. I ima svi da pootvaramo četvere oči, jer unutrašnji, a i spoljni neprijatelj pokreće ofanzivu, dakle ne miruje. Lepo je pre neki dan rekao Dačić, Srbija ostaje neutralna, naročito neutralna od onog što je dobro, jer ako je narodu dobro, političarima se loše piše. Znao sam da je Vučić vanserijski političar, koji vidi budućnost na Čelu Srbije; fala mu lepo što nas upozorava na bezdušnog neprijatelja, koji u ova složena balkanska vremena, pliva ko zlatna ribica u srbijanskim rekama.

NEKA HVALA

pre 8 godina

Znaci da budemo jedeinstveni dok nam:

BDP KONTINUIRANO PADA IZ GODINE U GODINU
Dok nam smanjujes plate i penzije
Dok poskupljuje struja, infostan(BEZ NAJAVE),porez na nekretnine,sve usluge i zivotne namirnice
Dok penzioneri umiru od gledi
Dok se Beograd pretvara u Bagdad
Dok obrazovani u talasima beze iz zemlje a na njihova mesta dolaze kadrovi sa tek kupljenim diplomama
Dok inzenjeri rade na gradjevini a ti za ministre postavljas propale studente sa kupljenim diplomama i falsifikovanim doktoratima

Vlada

pre 8 godina

Pa kako te nije sramota,danas je svetska banka objavila da ce ove godine jedino Srbija u celom okruzenju biti u recesiji,struja poskupljuje,oteo si penzionerima protiv ustavno pare zadnjih 7/8 meseci,da ne mogu da prezive ,zaposljavas jedino clanove stranaka iz vladajuce koalicije,rodbinu ,a o TOMI I NJEGOVOJ PORODICI DA NE KOMENTARISEM,Tviji iz stranke pricaju danas da bez tebe u Srbiji nema zivota,posalji ga neka ide kod doktora da se pregleda,,ili misli da je narod glup pa ne razume da ste se uplasili izbora koji ce uskoro biti,svemu dodje kraj ,nema nezamenljivih,politika je cudna stvar?

kepri

pre 8 godina

Ma pusti te priče,el vidiš šta se dešava u Kruševcu,Nišu,Kraljevu,ništa ne radi,sve ste pozatvarali dobrim privatizacijama(krivi žutaći),sada ćete rasprodati imovinu preduzeća u stečaju bud zašto(vaša odgovornost),mladi intelektualni kadar se više ne vraća ovim pustahijama(krivci još od 1990.),sram vas bilo favorizujete uvoz,tašna mašna firme,bruka i sramota.

klipeta

pre 8 godina

Svako obracanje narodu od strane premijera je cista uvreda zdravom razumu,jedan tezak atak na logiku i svest osrednjeg konzumenta medijskog bluda provedenog od strane vladajuce nomenklature u saradnji sa ropski potcinjenim medijima koji sve manje lice na medijske kuce a vise na javne kuce sa jeftinim i ocvalim damama...Sramota me je sto pripadam ovom drustvu,sto bitisem u ovim smutnim vremenima,sto sam svedok i ucesnik apsolutne degradacije i samodestrukcije nekada tako ponosnog naroda,spremnog i pzrtvovanog na svaku ljudskost,hrabrost,zastitu slabog i sirotog.I ne licimo vise na ljude...

xl

pre 8 godina

misli li ovaj, i ovakav,da smo svi majmuni, dobijemo po bananu i veselo skacemo,sretni.Kakvo,bre,jedinstvo kad si prvi bio protiv evrope i amerike,prvi si bio da se ratuje sa njima dok nas nisu porusili do temelja a onda si prvi bio da se potpise kapitulacija i kosovo izdvoji iz srbije a sada si prvi za normalizaciju odnosa sa kosovom,kao drzavom...pa ni tadic ,koga si toliko pljuvao nije dozvoli granicu sa kosovom a ti pravis i granicne prelaze i carinu...i kad se setim kako si ostrasceno i sa mrznjom lomio table sa imenom Z. Djindjica a danas ga citiras,koketiras sa njegovim mislima i krades njegove ideje,na sramotu svih nas...

Beobrad

pre 8 godina

Botovi, provaljeni ste i pravite kontraefekat svojim providnim izjavama!
Mora neko da vas edukuje kako da diskretno nahvalite nekoga ili nesto, a da se namera ne prepozna tako lako!
Zasta li vas placaju, za bota treba i mozga malo, i dara za artikulisanje misli pretocenih u pisanu formu!

pseudo_slucajno

pre 8 godina

"Nikad nisam bio naročito lep, ali sad baš ne ličim ni na šta".

Sta to mene briga! Dobio si poverenje, i drago mi je da si tako brzo uspeo da ga proneveris. Ma dokazao si koliko si nesposoban.

Lovac na botove

pre 8 godina

Ne znam zasto stalno kuka? Neka podnese ostavku ako ima neki problem. Ovo je tako porazavajuce za nas sve da nemam komentar.Zamislite nekog drugog PV da svaki dan ide na TV i prica kako mu je tesko? I inace gledajuci Nemacku ZDF recimo,ili druge kanale u Nemackoj,samo mozda jednom mesecno mozete da vidite Merkelovu na TV ! Tako je svuda u EU,zasto se on bukvalno i svaki dan pojavljuje na TV ? Kad i sta on stize uopste da radi? A u Srbiji je,svakim danom sve gore,kriminal buja i cveta a ekonomija u haosu!

Vučko

pre 8 godina

Demagogija kao način djelovanja. Hrvatska je kao problem, koja slavi Dan Domovinske Zahvalnosti 20ak godina, jednako kao i vjerojatno priznavanje Kosova, ili još nešto drugo bolno.

zdravko

pre 8 godina

Vucic bi trebao da prizna Kosovo,genocid u Srebrnici i zalozi se za ukadanje republike Srpske,omoguci totalnu autonimiju za presevsku dolinu i da se izvinimo Hrvatima uz clanstvo NATOa.Kakva je tu mudrost u pitanju.

aca

pre 8 godina

Srpski političari, od 1990-tih do danas, su svojom diletantskom nesposobnošću, primitivizmom, pohlepom, lažima pljačkama, proneverama,... naneli toliko ZLA i DESTRUKCIJE srpskom narodu što se može porediti razmerama svojevrsnog GENOCIDA!!!

nemozesevise

pre 8 godina

Ovaj covek ce nas unistiti a njegovi poltroni,ulizice,neznalice branice ga vise nego Causeskua i Milosevica.Zivi bili pa videli.
Apel samo jedan, intelektualnoj Srbiji,akademiji,pametnim ljudima,naucnicima,umnim glavama u svim oblastima zivota,drustva,ako misle dobro ovom narodu ,ne gledajte privilegije svoje sitne,ne gledajte da se bogatite dok narod pati od siromastva,dignite svoj glas razuma ako ste Srbi i recite dosta ovom coveku.Neka ide da odmori po Srbiji,neka sacuva zdravlje i svoj dusevni mir,ali neka nas ostavi na miru vise.Propadosmo.

ns

pre 8 godina

Koja demagogija. Pa Vucic nas zaduzuje 550.000 evra DNEVNO!!!! I trazi da ga razumem. E pa dragi Vucicu, nemam ni trunke razumevanja za tebe - zato sto krijes ugovore sa Etihadom kao zmija noge, zato sto su na celnim pozicijama u drzavi i u |Beogradu ljudi sa laznim doktoratima sto su dokazali pravi doktori nauka ...

Jagodinka Srbijanovic-Shenon

pre 8 godina

Napisah pre sat vremena da ce nesto veliko kuva posle americke turneje i da je Vucic shvatio da nam rade o glavi bez obzira na nasu servilnost. Priterali su i njega uza zid.

suburbia

pre 8 godina

Sa Vucicem se gradjanima Srbije teska situacija dodatno zakomplikovala. Nema rezultata u svom mandatu te mu preostaje samo izazivanje kriza i najave katastrofa koje bi odrzale njegovu diktaturu.

neko

pre 8 godina

1. "...što po mom licu možete da vidite. Nikad nisam bio naročito lep, ali sad baš ne ličim ni na šta"

Ne slazem se - nikada nisi licio ni na sta, a pogotovo ne na ozbiljnog premijera.

2. "Kako je dodao, tri strane kompanije hoće u Srbiji da zaposle 2.000 ljudi ove godine i od toga će moći da žive tri grada."

Ne slazem se - cak i da pomnozite obaj broj sa 4, koliko clanova ima prosecna porodica koju ce da izdrzava jedan od tih 2.000, opet je manje od jednog sela a ne tri grada.

3. "Naše je da svoju snagu pokazujemo mudrošću, trpeljivošću i strpljenjem"

Ne slazem se - mudrosti nije bilo kada je Skupsina proglasavana sigurnom kucom za Ratka Mladica, o bulevaru imena tog istog da ne govorim. Strpljenje prema nama jedino pokazuju EU i susedne drzave i ja im se iskreno divim.

milan1004

pre 8 godina

Sramota me sto sam srbin i sto zivim u ovakvoj Srbiji. Mogu samo da budem deo jedinstvene mase koja ce izaci na ulice i brutalno svrgnuti tiraniju. samo tu vidim jedinstvo, patriotizam i neki smisao da kao jedinka politicki delujem u konstruktivnom pravcu. Buna, ustanak, sta se vise ceka? Da evro, porezi, dazbine i cene hrane jos vise porastu, nikad nije bilo gore. Za sta zivimo srbi, za hleb i vodu? Gde je sad opozicija, da li postoji?

lavrov

pre 8 godina

Ti da me otpustas, a ja da te podrzavam i da budem jedinstven. Mogu da budem jedinstven samo protiv vas i vasih satrapa. Sve zivo ste pozaposljavali po opstinama i javnim preduzecima, a sad ce te da otpustate. E pa nece moci, isti ste ko zuti!

dragan

pre 8 godina

Ja kao u distropijskom filmu da zivim! :-D jedino dobro sto botovi ne znaju sta je distropija! :-D mene zabavljaju njegove izjave... A tek Tomislav Nikolic! on je smesniji od John Clessa xD hahaha

Dok mi dzeparimo vi cekajte bolju buducnost

pre 8 godina

Shvatimo vec jednom da su povecanje cene struje, astronomsko povecanje poreza na imovinu, pretnje drzavnim uterivacima, teror komunalne policije u stvari za nase dobro. U mraku, isprebijani u kartonu ispod mosta bicemo sretni jer imamo politicko jedinstvo !

cukce

pre 8 godina

Slazem se sa premijerom! Evo za pocetak naseg jedinstva i sloznosti posto nisam primio platu par meseci, nek mi drzavne institucije prolonguraju dugove (struja, voda, vrtic, grejanje) pa kad jedinstvom izadjemo iz ovih teskih vremena i kad drzava napravi uslove da obican posten gradjanin moze da zaradi, ja cu platiti gore navedene racune naravno bez kamate, posto se radi o jedinstvu! Ja sam prvi za jedinstvo a verujem i vi!

cnn

pre 8 godina

blago kazano,neukusno je toliko biti prisutan u medijima,toliko bezdusno zloupotrebljavati vlast radi licne promocije i radi zelje da se uveliko otupelom citaocu prikaze da je sveprisutan i sveznajuci i svemoguci...kao Bog...pitanje je gde je tu i dokle stvar loseg ukusa, tj.prostakluka.bahatosti ili glupost a gde nastupa patologija...drustvo je inace u rastakanju,socijalne niti davno pokidane kao i moralne vrednosti izgorele u bratoubilackim ratovima i raznoraznim ekonomskim krizama koje su svele pojedinca na rusevinu bez integriteta i etike,podobnu za svaku vrstu manipulacije...a jos ni izdaleka nismo na dnu,ono lose,esencijalno zlo,tek predstoji....

U Vranje nema laganje

pre 8 godina

Kakva ničim izazvana nesreća, posle vejavica, poplava, požara i suša, sada odjednom i nestabilnost na Balkanu! Otkud sad to? Nestabilnost? Na Balkanu!?

Šta se sve neće urotiti protiv ove od Boga nam poslate vlasti... :(

Izdržite, Vranje je uz Vas!

aman zaman

pre 8 godina

za 20 godina koliko se ovaj pojavljuje u javnosti ja sam jedino
konkretno čuo da je kazao :

Karlobag, Ogulin Virovitica.

Sve ostalo je neko će nešto, oni će nešto, biće da će biti, melodrama,
patetika, kukumavcenje....

KAZI BRE KONKRETNO sta

charlie

pre 8 godina

Čovek je legenda,četiri godine vlada i zavlači narod na istu foru i to mu prolazi.Koliko moraš biti naivan i neobavešten da poveruješ u ove nebuloze o reformama i potrebnom strpljenju dok džipovi lete po Beogradu u vazduh,a na lokalu se troše milijarde za luksuz i zapošljavaju se stranački botovi sa kupljenim diplomama.Namerno sam spomenuo lokal zato što se takva muljaža teško prikriva ,možemo samo da sanjamo šta se dešava iza zidina ministarstava i agencija.

Daki

pre 8 godina

Interesantno da nam premijer ovo saopstava u danu kada je struja poskupela i kada svetska banka iznosi podatak da ce sledece godine samo Srbija biti u recesiji od zemalja u okruzenju...

rade

pre 8 godina

Zašto u komentarima nigde nema ključne reči - bankrot! To nam se sprema u narednim mesecima, kakva kriza u regonu, kakvi bakrači, nama se prema bakrot i kolaps bankarskog sistema!

intimus vulgaris

pre 8 godina

strašno je to što premijer opet govori o svom licu i svojim mukama a narod ubeđuje da trpi i snosi sve posledice njegovih i grešaka cele vlade. izabrani su da rade to što rade.
svoju intimu neka sačuva za svoje okruženje, nama je potrebna pamet a ne lepota.

Penzioner

pre 8 godina

Vidi, vidi. Sad smo i prijatelji. Dok si obilazio svetom svoje "prijatelje", rukovao se sa njima, slikao i tapsao po ledjima nisam ti trebao. I kad ti je zatrebalo para jednostavno si oteo moj minuli rad i ustedjevinu i jos napujdao Vulina, koji u zivotu nista nije radio, da me vredja. A sad izgleda da u posetu dolazi "prijatelj" kome si svasta obecao, a ponesto i potpisao da pita sta sa tim bi, a po potrebi i usi da zavrce. Sad su i Srbi dobri da pomazu. Ja bi drage volje pomogao, ali zapalio sam na more. Zbog komplikovane situacije u regionu nisam u mogucnosti da se odmah vratim, ali dolazim sigurno, kad tad. Ne sumljam da ce botovi uspesno pruziti podrsku i omoguciti da nas brod uplovi u sigurnu luku.
Zelim vam sve najbolje u vasoj pravednoj borbi

s.

pre 8 godina

Ne sumljam da ce Vucic obezbediti punu politicku stabilnost.
(Marija, 11. jun 2015 13:10)

Samo nam još to fali, da počneš da SUMLJAŠ. nemoj molim te.
E, a da pročitaš neku kvalitetnu knjigu, a?

Mika

pre 8 godina

U cemu se komplikuju: zlocinci ne priznaju da postoji zlocin ili nazovi politicari i nazovi popovi pricaju bajku o "srcu Srbije zvanom Kosovo" a pritom se bogate u Srbiji i njima lepo. Od Milosevica pa preko 5 oktobra 2000-te se gura srpski nacionalizam, samo jedni uzivaju u njemu, a drugi gladuju i umiru u bedi. Proslo je 25 godina od prvih ratova za "srpske zemlje", prica je i dalje ista, Milosevica nema a benzina ima, sve drugo je isto i gore.

Pera, Mika, Laza, Žika

pre 8 godina

E, 'ajd' sad dosta malo ... Isto to slusamo od tebe od 1990-ih kad si bio ministar.

Necemo vise da se strpljujemo i necemo da budemo ispranih mozgova u jedinstvu sledjenja bilo koga, a posebno ne tebe. Hocemo da budemo diversifikovani i da zivimo kao ljudi.

Ako nisi u stanju to da obezbedis, skloni se odatle vec jednom, posle cetvrt veka.

Branko 62

pre 8 godina

Imam veliki problem sa memorijom, koliko god se trudim da zaboravim, sve pamtim.
Od devedestih, Radikale, SPS, Jul, ratove, inflaciju, kriminal, bombardovanje a tek izjava, demagogije, zastrasivanja.
Sada većina ponovo na okupu, uz pomoć novopridoslih nada.
Drugi ljudi, druge propovedi, milina.
I hocu da budem optimista, ali me memorija upropasti.

ja

pre 8 godina

Opa, pa to nešto ubrzano ide, već je otvorio drugu Hruščovovu (ako sam pravilno napisao) kovertu - "okrivi strani faktor", sad da još da otvori treću, pa da i sam sedne i napiše tri pisma svom nasledniku.

Slavko

pre 8 godina

Da li se ova izjava može okarakterisati kao izjava čija sadržina ima za posledicu izazivanje panike, odnosno da li se u pravnom smislu može okarakterisati kao određena vrsta krivičnog dela? (Pitanje za pravnike.)

Ljubivoje I

pre 8 godina

Ovaj tekst je definitivan dokaz trajnog ulaska Aleksandra Vučića u Srpsku istoriju.Kroz istoriju su nas učili kao je šta od znamenitih Srba žrtvovao za Srbiju. Od života pa na dalje.
Vučić je prvi koji je žrtvovao svoju lepotu

stiv jov

pre 8 godina

Stigla napredna buducnost u koju verujemo.Pa jel to onaj covek sto je pricao do kraja 2011,12,13,14,15...da ce nam biti bolje.Otkud sad ovo?
Zajsta se cudim....Od dolazka na vlast napredne buducnosti ,poskupelo je sve/:Nafta(jednino kod nas posto je u svetu pala cena za 50%,struja,porez,registracija,komunalije ,hrana,prevoz,gas,grejanje,telekom preplata...
Sad ce strucnjak iz napredne buducnosti u koju verujemo reci:
"PA MI imamo problem jer nemamo inflaciju uopste,sramoTA kako nam dobro ide"
I da uz sva ova poskupljenja,genijalcij nisu sebi smnajili plate i penzije vec ,su naprednoj buducnosti,ucinili tu cast,da ce nam biti bolje,ako se sada "otme"od penzija i plata,koje su bili "bezobrzno visoke"
I da ne rece li napredna buducnost do kraja maja 15,uz ugalj koji iskopamo i drugu pec u smederevu ,nama cem biti mnogo bolje ,imacemo uslova cak i da struja pojeftini!
Zar sve to ,pa sad i ovo.TRALA LAL LA!

Baron Minhauzen

pre 8 godina

"Stvari na zapadnom Balkanu se veoma komplikuju, postoje veliki unutrašnji problemi na Kosovu, to postoji u Makedoniji, u Bosni su sve veća trvenja. Hrvatska 5. avgust želi da slavi kada mi budemo plakali", kazao je Vučić.


Само у бароновој србији тече мед и млеко ??

kiki

pre 8 godina

Pa šta je sad, pa zar nisi rekao da će nam biti od iduće godine sve bolje i bolje , a pogotovu sad kad preko 500 firmi na teriroriji cele Srbije ode u stečaj ili likvidaciju ? Sećam se da si u predizbornim obećanjima govorio kako ćeš sve firme koje su žuti upropastili staviti u funkciju i ponovo zaposliti radnike koje su takođe otpustili . A tvoj rezultat vidimo svi a tek će mo da ga vidimo u narednom periodu kad u Srbiji S V E S T A N E ! Eto naroda na ulicama , zapamtite šta sam rekao i videćete da nisam pogrešio !

Srki

pre 8 godina

Tuzno, da tuznije ne moze biti. U danu kada nam se saopstava da ce nam struja od 1 Avgusta biti skuplja 12%, A.V. izlazi sa ovakvim demagoskim nastupom u medijima. Vec je pricao o "povecanju" plata i penzija sa mmf-om? Oni se prepiru oko 1 ili 2 procenta struje, a onda ce da dozvole povecanje plata i penzija? Vec 3 godine po A.V. treba da se zrtvuje narod, a od danas treba jos samo malo da se mucimo, pa ce nam sld godine biti lepo??? Nesposobni ste da bilo sta uradite i niste ni jedno dobro doneli ovoj zemlji. Jedino sto znate i sto ste uradili je po dzepu gradjana. To je mogla i moja baba od 85 godina da uradi

master

pre 8 godina

"Da je, u svom istorijskom razvitku, nemački narod pose­dovao ovo grupno je­din­stvo, kao što su ga imali drugi narodi, nemački Rajh bi danas bio gospodar zemljine lopte."

Mein Kampf

Botovi su jedinstveni-oni će vladati svetom i naravno Vođa

Gaga

pre 8 godina

Ajoooj..., pa kao da sam usao i neki vremeplov i slusam price kao iz 90-ih, ma potpuno ista demagogija sa primesama paranoje...
Oni koji ne znaju kako je bilo neka se raspitaju kod PAMETNIH ljudi koji su to doziveli, a ne od nekog sa mozdanom masom iz pomenutih godina koje obozavaju iz licemerja sada ove na vlasti...
Da, da, da..., pa dizanje cena svega i svacega, poskupljenje poreza na imovinu, struje i mnogo jos cega, pa kaznjavanje za gluposti obicnog naroda koji je sve siromasniji i time se popunjava budzet a ne obecanim investicijama, pa to je to... Prica za zastrasivanje kako bi se pokrile sve pljacke ovog naroda za zadnje 3 godine...
Vec vidjeno, samo tesko da ce proci!
Premijeru nazalost ili nekom na srecu, bavi se ti valjano svojim poslom, ako znas i pusti narod na miru, jer ako ga radis kako valja i narodu ce biti bolje i ne klistiraj nas sa panikom i tome slicnim, jer si procitan odavno!
Ako ne znas da radis i ne zelis, skloni se i daj nekom drugom da radi umesto tebe!

ZeljkoR

pre 8 godina

O cemu prica Vucic?Pa vise ni botove ne moze da zadrzi.Jedva ih ima 200 na komentarima.A bilo ih je vala i po 1000 .Nego Vucic,ajde preuzmi odgovornost za sve poteze koje moramo da povučemo da bi sledeća vlast mogla sa pismenim kadrom da krene u obnovu zemlje.Pitajte se koja vlast?Pa da narod raspiše konkurs za ministre i predsednika vlade i drzave bez stranačkih obeležja.svakobponaosob da svoj CV,i narod neka bira najkvalifikovanijeg.I eto rešenja.

dr feelgood

pre 8 godina

Kada su prutovi svezani u snop niko ne moze da ih polomi, a kada je svaki za sebe polomice ih i dete. Trebalo bi da budemo slozni, samo onda bismo isli napred. (jasika, 11. jun 2015 15:35)

to sto pricas nesrecnice, to je ideologija fasizma. ali sta zna botovski mozgic. fuj!

Boza Bosancero

pre 8 godina

Ako mogu samo da kazem, Ja bih volio da Srbija bude toliko prosperitetna da postane prva poljoprivredna sila u Evropi i da hrani pola iste te Evrope, volio bih da iskorijeni kriminal i korupciju volio bih da Srbima bas kao i Svajcarcima plata bude tri hiljade ili tisuce svejcaraca. Samo dragi moji kako to sve postici i mi i vi ? Hajde da ne kritikujemo i zalimo se hajde da napravimo program i da ga sprovedemo. I stvorimo savez Balkanskih drzava jaci od Evrope. jel moze ?

stranac 1952

pre 8 godina

Ne bih o tome, jel je AV bio ikada lep ili ne, nego o onom, šta ovaj individunum pričao i radio ovih 25. godina!? Demagogija, demagogija i demagogija! Kao opozicioner zagrizao je u svaka ****, koji su hteli nešto uradit od Srbije i za Srbiju! Ne bi o Mladiću, Karađiću, nego o ponašanju u Skupštini, sa njegovom kamarilom! Mogli ste dobiti ustupke za Sever Kosova, da nije bilo današnjeg Predsednika i Predsednika!:( Tako dali ste Kosovo u celini i Vučićevim potpisom, jer ga je Dačić fino prešao! Sad uživajte u obećanjima - sad ćemo, samo što nismo, strpite još malo, za koju godinu, za koji mesec.... Meni se smuči kad to čitam, a VI, uživajte dalje!:) - 10% penzije meni znači -50 l benzina, a vama???

Dosta

pre 8 godina

@ marija Juče reče da će konferenciju za štampu održati u petak. Pa zar ni jedan dan ne izdrža ? Stvarno je vreme da budemo jedinstveni i sklonimo ove s vlasti.

LUGER

pre 8 godina

Većina ljudi u ovoj zemlji svesna je činjenice u kakvoj se situaciji zemlja nalazi i šta rade velike sile i kakva im je politika. Mislim da je svima jasno da je na delu rat između USA i EU s jedne strane i Rusije i Kine sa druge strane, koga ove zemlje pokušavaju da vode preko leđa balkanskih naroda. Ali, nestabilnost Gospodine Vučiću u ovoj zemlji ne potiče ni od USA ni od Rusije, već od nepismenih i polupismenih stranačkih kadrova koji upropastiše sve čega se dohvatiše. Vaši ljudi iz SNS-a i mile vam koalicije, kradu ovu državu, uništavaju je svojim neznanjem, neradom, nesposobnošću, bahatošću, primitivizmom, glupošću, pa da li očekujete da to podržim? Neću ni slučajno! Onog momenta, kada lopove iz javnog sektora budete hapsili i osuđivali, a njihovu imovinu oduzimali zarad obeštećenja, kada nseposobni konačno počnu da dobijaju otakze, a na njihova mesta dođu pošteni i stručni, kada javni konkurs bude postao jedini oblik zapošljavanja u Srbiji, kada nakazni zakoni poput onoga da se plaća kazna od 50000 dinara za neplaćeni porez ukinu, kada se cene u ovoj zemlji budu formirale prema našem džepu koji je samo da vas obavestim prazan, kada konačno u vašim redovima budem video pametan svet, a ne politikante i jajare, kada konačno krenete u reforme koje nisu ni počete, e onda ču vam dati podršku. Do tada, od moje podrške nema ništa, jer ja ne želim da radim protiv svoje zemlje i svoga naroda!

Branko 62

pre 8 godina

Gospodin AV se nije izjasnio kome se obraća, narodu ili kolegama političarima.

Većina naroda je jedinstvena u siromaštvu i posledično u nezadovoljstvu, raspoloženje naroda ne utiče na političko jedinstvo i stabilnost.

Mnoge njegove kolege političari kojima se verovatno obraća su prezauzeti krucijalnim pitanjima za budućnost Srbije kao na primer 25 godina zakasnela platforma, rehabilitacija Draže, spomenik Principu, premeštanje Tesline urne.
Nešto me ovo podseća na sukob Mila i Moma, nebitno.

Definitvno stoji, 25 milijardi euro duga, 80% bdp-a sa trendom porasta.
Nisam stručnjak za ekonomiju ali mi se čini da će naši potomci raditi za vraćanje kamata a živeti u bedi.

Botovi, ne brinite, uvek če se nači za sendvič.

Dan

pre 8 godina

"Budimo složni" u prevodu znači "odgovornost za ovu ... prebacujem na sve vas zajedno, nemojte da posle bude da sam ja nešto potpisao, bili smo složni".

Uškozaminje

pre 8 godina

Tragedija. Valjda ovaj jadni narod kapira da je sve ovo nastavak predizborne kampanje, da je sve samo priča, da se sve svodi na konferencije za štampu, na glumu, patetiku. Nigde rezultata, govori se sve u budućem vremenu. Jedan kružni tok rade pola godine. 12% struja rođaci, 12%... Pa 50% da povećaju penzije opet bi se gladovalo. A samo pre neki dan je bilo "nikad bolji rezultati, ne znamo šta ćemo sa parama..." i krk, ode Bajatoviću 9mlr dinara od plata i penzija... e moj narode. Kao što je neko već rekao, "Klintone bombarduj nas ponovo".

pera

pre 8 godina

taj poziv ti majstore uputi svima koje si politicki/za kesh zaposlio u javnom sektoru a mene i sve nas koje si upropastio zaobidji. Mi cemo biti jedinstveni sa onima koji nam pomognu da se profesionalno, porodicno, drustveno i kako god izdignemo iz ove bede i oslobodimo tebe i tvojih.
To nisi moj premijer i nemam nikakvih obaveza prema tebi, naprotiv - probaj to da ukapiras. Vecina ali velika vecina Srbije ovako razmislja. Cim malo bude zatruskalo ode ti.

Brkut

pre 8 godina

Komentatoru treba dozvoliti da posle ovakve izajve dobije 300000 karaktera.Stvari se komplikuju,OK,može li izjava biti preciznija.Ovde su stvari komplikovane bar stotinak godina i nema ništa novoHaos,beda,nemaština,narod se bode noževima,ubija,olako se hvata puške.Svako jutro se budi bar 5 mil.ljudi sa idejom kako da prevari drugog.Kako da budemo jedinstveni kada ste najpre Vi koji vodite ovu zemlju toliko nejedinstveni.O svakom dogadjaju vezanim za ovu našu zemlju izradili ste matricu da zbunjujete narod.Svako je komentariše na svoj način.Vi ste obećali bolji život.Da li Vas je neko terao na to?Sami ste obećali borbu protiv kriminala.Kome ste dokazali krivicu i osudili ga pravosnažno i naravno poslali na izdržavanje kazne.Osim oslobadjajućih presuda,zastarelih slučajeva nema ništa.Da se krimosi ne ubijaju izmedju sebe ko zna šta bi bilo.Za početak bi bila dovoljna jedna zajednička izjava svih Vlada,ministara,poslanika prede kamerama;"Da to smi mi koji smo Vas obmanuli".Mi smo ti koji smo Vas oterali u ratove,mi smo ti koji smo zaslužni što živite ovako bedno,mi smo ti koji su dozvolili da Vas opljačkaju,da cveta kriminal i korupcija.Mi smo ti koji smo dozvolili da sve izgubimo,da budemo poslednji u svemu u Evropi.Mi smo ti koji su odgovorni što se zemlja polako gasi.Jedno malo izvinite za početak.Lepota pa šta znam,stvar ukusa.Važno da nije prelazna.

cnn

pre 8 godina

za Stanislava-bota,kazes decenijama unistavalo,a ko je unistava ako nije ovaj tvoj, ovi tvoji,koji zaradise sankcije,drzavu rasturuse,kosovo izgubise,privredu izraubovase,sa celim svetom zaratise i sve ratove izgubise...ej,pa nas su saveznici bombardovali ,ratni drugovi iz dva svetska rata zbog pogubne politike tvojih ljubimaca i porusili nas temeljno ...i ko sada to da ispravlja ,pa ja,preko mojih ledja a ovi tvoji samo kukaju i zapevaju kao babe narikace, crni Stanislave,sram te bilo...

Dejan Vračar

pre 8 godina

Molimo Vas gospodine premijeru Vlade da razgovarate sa MMF-om o vraćanju uzetih plata i penzija a ne o povećanju...
Sram da Vas sve bude!
U Grčkoj je smanjenje protivustavno a kod nas nije - pa ne valja Vam Ustav gospodo!

Marko

pre 8 godina

Ljudi, smatram da su AV i njegova stranka jedna većih nepogoda koja je mogla zadesiti ovu zemlju. Ali pošteno rečeno, sve što je izjavio (osim onih 2000 radnih mesta u futuru) je istina. Opet se nešto kuva u okolini i opet sledi blaga kapitulacija u Briselu. Hvala mu što nas ovog puta unapred obaveštava o nečemu što će se stvarno desiti.

Snezana i sve bajke

pre 8 godina

"Nikad nisam bio naročito lep, ali sad baš ne ličim ni na šta", kazao je Vučić."

Ogledalce, ogledalce ko je najlepsi na svetu posle Tadica.

United se voli, za druge se navija.

pre 8 godina

Znaci nista Zvezda, nista Partizan - moramo svi od danas da navijamo za Jedinstvo. Ne rece koje, doduse - iz Uba, Uzica ili Mancestera?

smajli

pre 8 godina

Svi vi na državnim plećima bi trebalo da se ujedinite, da vidite šta ko i koliko radi, za koliko novca, i da sjašete sa naše grbače. Posao nemam, porez plaćam, i sve ove nerealne račune. A nisam jedini!
Ujedinio sam se sa porodicom i prijateljima, i cilj mi je da vam što manje para dam. Ali niko od vas to ne razume. Kad bih mogao, moje imanje bih otcepio od ovakve države.

Maksim

pre 8 godina

Premijer Vučić je rekao da bi voleo da je Srbiju neko nešto pitao o najavljenoj rezolucijij o Srebrenici.

Ѕбог чега би неко имао потребу да било шта пита србију у веѕи Сеебренице која се налаѕи у другој држави, и шта то србија има заједничког са Сребреницом, изузев ако србија овим јављањем само потврђује своју директну умешаност и одговорност за геноцид који је тамо почињен. Дакле ѕбог нечисте савести кривац се сам јавља, иако га нико није прозивао.

Djordja

pre 8 godina

Nemoj ti nas zvati na jedinstvo. Ti i Toma nas niste zvali za jedinstvo kad ste kao opozicija trcali po Briselu kod Stefana Filea. Niste nas zvali na jedinstvo u vezi sa Briselskim sporazumom. Vi najbolje znate sta ste obecali kao opozicija. Za Srebrenicu moras ici da ne bude da je Tacic bio izdajnik kod tvojih simpatizera. Najbolje je da trazis od Zapadnjaka koji su mucki bombardovali Srbiju. U pitanju je odsteta od sto milijardi dolara. Tu cemo uz tebe biti jedinstveni. Muci ti nas u gladi, mi takve vladare volimo. Imaces podrsku 100% na sledecim izborima.

MILKA

pre 8 godina

Pazi da ti ne poverujemo.Vise od tri godine nam daje obecanja, a standard nam je skresao za 40 %.Izbiri ce pokazati koliko je narod razocaran.

nikola

pre 8 godina

Vucicu izadji pred narod I otvoreno reci, sta se to od srbije trazi, vi nemate pravo da preko ,olena donosite neke odluke koje narod nebi podrzao. Treba jasno reci da Srbiji nema mesta u EU ili ima ali da predamo drzavu na upravljanje Briselu.
Jasno je da se od nas trezi kao I uvek nemoguce. Budite hrabri I recite u oci svima da Srbija nece da kleci, da ima svoj ustav I svoje dostojanstvo. Vi ste uneli u narodu takvu paniku ko da nam se sprema repriza 99. Netreba nam ni mmf,ni eu koji zele da uniste ovu drzavu.

Ministar 011

pre 8 godina

Najavljena rezolucija Zapada o genocidu u Srebrenici je velika sramota iz prostog razloga zato sto se u Srebrenici nije desio genocid, vec masakr. Ali vec unapred znam da ova rezolucija nece biti usvojena jer ce bratska Rusija na ulozi veto.

Boris Djordjevic

pre 8 godina

"Kada su prutovi svezani u snop niko ne moze da ih polomi, a kada je svaki za sebe polomice ih i dete. Trebalo bi da budemo slozni, samo onda bismo isli napred. (jasika, 11. jun 2015 15:35) "

Ahm.... Benito Musolini?

Paklena pomorandža

pre 8 godina

Vučko nece valjda opet rat u istoriji je poznato da samo tada i kada se približavaju izbori trazite da narod bude jedinstven naravno zna se zašto zato što vam treba da ga iskoristite ...Sto se mene tuče alivederči !!!!

Bgd

pre 8 godina

Nikolic,Dodig,Vulin su JAKO zakomplikovali situaciju,na i ovako komplikovanom Balkanu.pogotovu,sto su se i Rusi maksimalno umesali,Nece izaci na Dobro.

JVC

pre 8 godina

Ovakvo stanje u Srbiji samo rat rešava ''pa kom opanci kom obojci,, i ovako više ne ide.Naravno lopovi neće vratiti ukradeno,a ukradeno je sve što je moglo,više nema.A ono što sledi je da budemo JEDONSTVENI,pitam se sa kim.Reče ''premijer''.

sam sebi skaces u usta

pre 8 godina

"Moramo ostati imuni na sve sto se desava oko nas. Ne mesati se u unutrasnju politiku niti jedne komsijske drzave, a Hrvati neka slobodno slave to sto slave. To vise govori o njima nego o nama. Mi trebamo nastaviti da radimo za boljitak ove nase zemlje.
(Bane, 11. jun 2015 18:32)"
===============
Pa zar raspisivanje poternice za nekim ko nije drzavljanin Srbije za dogadjaj koji se desio u drugoj drzavi, a ne u Srbiji automatsaki nije mesanje u politiku te druge drzave.
Znaci nismo ni bolji ni gori od Hrvata

teodora

pre 8 godina

Jadan Vucic, stalno place i kuka, a nama sve gore! Budi covek pa kazi: racuni vam povecani, plate i penzije smanjene, raspadate se gradjani, pa ko prezivi pricace. Ucicete u istoriju prezivljavanja, ko prezivi. A tu casu vode sto je trazio, ponudila bih mu vodu iz Panceva, da se malo osvezi.

Miroslav

pre 8 godina

ovakvo obracanje narodu jedne zemlje, ne prilici jednom premijeru.
Njegov posao je da odrzi stabilnost vlade i opste receno sistema, ako uopste sve to postoji u praksi.
Sta mene briga sto Hrvatska slavi Oluju, koju on pominje, pa oni to slave godinama unazad.
Bolje neka prica o svojim planovima za Srbiju od pre 2 godine.
Deluje kako samo kupuju vreme do sledecih izbora.

Srbin

pre 8 godina

Slavili bi i mi takođe da smo vratili Nazad okupirano područje u Srbiji. Npr. Da sad krenemo i osvojimo Nazad Kosovo, slavili bi taj dan. Prema tome smeće treba čistiti ispred svojih vrata, a ne tuđih

na-raspolaganju

pre 8 godina

A.V. priča priču za malu decu, a ne rešava ono što nas najviše zanima, a to je nezaposlenost! Samo ako se reši nezaposlenost i opšta beda mi možemo biti spaseni, a to ko će šta da slavi po regionima, to me uopšte ne zanima!

Ddule

pre 8 godina

Daj bre pustite i bota da svoje misljenje.
Za Vucica nije nista tesko; on zna da izbrodi svaku nezgodu. Znajuci ovu cinjenicu, ja mogu da spavam mirno.

VIDIS - LI - ONU - REKU - ZELENU

pre 8 godina

Vise nego iskreno Aleksandar Vucic je saopstio gradjanima Srbija da nam predstoji mnogo teskih odluka koje ce se donositi u najboljem interesu Srbije i gradjana, a ne politicke popularnosti bilo koga u vladi. Takodje je pozvao gradjane na ocuvanje stabilnosti zemlje jer time, Srbija postaje snaznija od svih drugih kako u reginu tako i sire.

just an ordinary girl

pre 8 godina

Sada nas konacno vode ljudi koji ovoj drzavi zele bolje i bore se za to,i zato cemo sve teske situacije lakse prebroditi.

situacija

pre 8 godina

Mislim da jeste jasno da se kuva nešto. Kosovo je američko dvorište, a ti pozivi oko napadanja hrišćanskih meta im sigurno smeta, možda zbog toga čak i revidiraju svoju poziciju, ali sigurno neće napustiti Albance, to bi pokazalo da su pogrešili od početka. Tu je i napeta situacija oko BiH, a da li će se raspasti, videćemo. Ali, Vučić ovde jeste u pravu, to ne mogu da mu sporim - bitno je pokazati jedinstvo, iz razloga što Amerikanci poštuju stav. Ne usvajaju ga, ali ga poštuju. Ako smo jedinstveni, izborićemo se sa mukama i stvarno nije vreme za dobijanje jeftinih političkih poena, umesto da i opozicija bude konstruktivna.

no name

pre 8 godina

Nasa zemlja ne treba da odgovara na provokacije iz regiona i treba učiniti sve da se očuva stabilnost i obezbedi bolja budućnost.

Rajko

pre 8 godina

Taman je situacija u regionu dosla na pozitivnu tacku,ne znam zasto bi neko isao sad da je narusava,kome to vise odgovara haos i nemir,ali uprkos tome mi i dalje moramo biti jedinstveni kao do sad.

Nepristojni stvor

pre 8 godina

Pitate me da li volim Vucica ?
Znajte, tako nešto se ne pita.
Njega vole svi ljudi na svetu
podjednako Kinezi, Španci,
Indijanci, Japanci, crnci
svako dete na ovoj planeti.
Na njeg' misli vojnik dok maršira
mali pastir dok u frulu svira

Mojemisljenje

pre 8 godina

Nas ne interesuju ti vasi lazni sukobi, nas interesuje kako sa zivimo kad struja poskupljuje pa sad spinujete ovim glupostima na koji se narod pali oko Kosova, Balkana??

Glad kuca na vrata

pre 8 godina

Da mi baba ne placa internet i roditelji ne izdrzavaju, ja sa 25.godina bih verovatno bio u padinskoj skeli, naravno ako me uhvate ili ako ima mesta. I to sve zbog kilo tresanja sa komsijinog drveta.

pribojcekasissu

pre 8 godina

Poceo sam da ucim finski ne bi li me zaposlili u novoj sissu fap fabrici, medjutim dzabe sam se ponadao... od finaca ni traga ni glasa...

marija

pre 8 godina

To sto ti "ne licis ni na sta" nema veze sa izgledom nego sa ovakvim izjavama,
ja pa ja - politicar,
narode moj - zalite me,
jadan ja,...

A da odmoris ti malo?

Patetiko, ime ti je Vucic.

zdravko

pre 8 godina

Vucic bi trebao da prizna Kosovo,genocid u Srebrnici i zalozi se za ukadanje republike Srpske,omoguci totalnu autonimiju za presevsku dolinu i da se izvinimo Hrvatima uz clanstvo NATOa.Kakva je tu mudrost u pitanju.

Kalca_Nis

pre 8 godina

Postovani Premijeru,

kad pocnete da gledate interes obicnih gradjana Srbije, a ne politicke
"elite" i zaposljenih u EPS-u, TELEKOM-u i ostalim firmama iz kojih se finansirate, onda cete imati moralno pravo da upucujete slicne APELE.

Ovako, ovo lici na poziv u pomoc za ostanak na vlasti vas i bulumente
koji predstvljate i predvodite! Premijer koji ima apsolutnu vecinu u
Parlamentu mora da ima hrabrosti da donosi i sprovodi odluke o kojima
nasiroko prica vec drugu godinu!

chombe

pre 8 godina

Tacno, stvari se komplikuju, ali najveci problem je sto naprednjaci ne umeju ni komunalni problem da rese, a kamoli drzavni. Samo uniste i u blato pretvore sve sto dotaknu.

đoka štrljander

pre 8 godina

Jao, bravo! I nemoj da čujem opoziciju da pljucka po vlasti, a i vi, sns botovi, vreme je da pohvalite opoziciju, i da im odate počast za ono što su radili pre naprednjaka, jer je naprednjacima sada mnogo lakše po utabanoj stazi. I ima svi da pootvaramo četvere oči, jer unutrašnji, a i spoljni neprijatelj pokreće ofanzivu, dakle ne miruje. Lepo je pre neki dan rekao Dačić, Srbija ostaje neutralna, naročito neutralna od onog što je dobro, jer ako je narodu dobro, političarima se loše piše. Znao sam da je Vučić vanserijski političar, koji vidi budućnost na Čelu Srbije; fala mu lepo što nas upozorava na bezdušnog neprijatelja, koji u ova složena balkanska vremena, pliva ko zlatna ribica u srbijanskim rekama.

Detelinar

pre 8 godina

Kakve, sad', komplikacije?
Pa zar nismo:
-Lideri u regionu
-stub mira
-na pravom putu ka EU
-diverzifikovali energetiku (gas)
-zemlja koju sve zemlje sveta podržavaju u reformama
-zemlja kojoj se Nemci dive na hrabrosti
-zemlja koja više nema neprijatelja
-zemlja otvorena za potpunu saradnju u regionu
-zemlja u kojoj pada broj nezaposlenih
-zemlja u kojoj se izdaju gradjevinske dozvole za dva dana
-zemlja u koju hrle šeici
-zemlja najbolja za investicije u regionu...
Meni sada neišta nije jasno....
(Lepo ozelenela trava da pasemo, 11. jun 2015 13:11)

Šta ima da Vam bude nejasno, vidite da su Britanci počeli. Nekom smeta jaka Srbija, nemojte da se pravite neuki i da budete sarkastični.

polo89

pre 8 godina

Moje misljenje, koja god da nas stranka vodi, Srbiji je lose. Tu se nista ne moze da promeni. Pametni ljudi nece u politiku, bas zato sto su pametni...

dr feelgood

pre 8 godina

Kada su prutovi svezani u snop niko ne moze da ih polomi, a kada je svaki za sebe polomice ih i dete. Trebalo bi da budemo slozni, samo onda bismo isli napred. (jasika, 11. jun 2015 15:35)

to sto pricas nesrecnice, to je ideologija fasizma. ali sta zna botovski mozgic. fuj!

SINDIKALAC

pre 8 godina

Poskupela struja,plate i penzije smanjene,svi ga(ih)sns vole,ljudi da li smo mi normalni ljudi?Možda su nas"zombirali" Pinkovi,parovi i druge "sludalice".

deda

pre 8 godina

kad mi vratis penziju razmislicu da te poslusam! ma kad se bolje razmislim nikad uz tebe,gasica,jorgovanku, vulina, babica, djukanovica, martinovica i da ne nabrajam dalje!

Marko

pre 8 godina

Ljudi, smatram da su AV i njegova stranka jedna većih nepogoda koja je mogla zadesiti ovu zemlju. Ali pošteno rečeno, sve što je izjavio (osim onih 2000 radnih mesta u futuru) je istina. Opet se nešto kuva u okolini i opet sledi blaga kapitulacija u Briselu. Hvala mu što nas ovog puta unapred obaveštava o nečemu što će se stvarno desiti.

master

pre 8 godina

"Da je, u svom istorijskom razvitku, nemački narod pose­dovao ovo grupno je­din­stvo, kao što su ga imali drugi narodi, nemački Rajh bi danas bio gospodar zemljine lopte."

Mein Kampf

Botovi su jedinstveni-oni će vladati svetom i naravno Vođa

ObiWanKenobi

pre 8 godina

"Kakve, sad', komplikacije?
Pa zar nismo:
-Lideri u regionu
-stub mira
-na pravom putu ka EU
-diverzifikovali energetiku (gas)
-zemlja koju sve zemlje sveta podržavaju u reformama
-zemlja kojoj se Nemci dive na hrabrosti
-zemlja koja više nema neprijatelja
-zemlja otvorena za potpunu saradnju u regionu
-zemlja u kojoj pada broj nezaposlenih
-zemlja u kojoj se izdaju gradjevinske dozvole za dva dana
-zemlja u koju hrle šeici
-zemlja najbolja za investicije u regionu...
Meni sada neišta nije jasno....
(Lepo ozelenela trava da pasemo, 11. jun 2015 13:11)

Šta ima da Vam bude nejasno, vidite da su Britanci počeli. Nekom smeta jaka Srbija, nemojte da se pravite neuki i da budete sarkastični.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Detelinar, 11. jun 2015 13:30)

Detelinar, samo jedno pitanje: U kojoj to imaginarnoj, virtuelno jakoj ili ne znam vec kakvoj Srbiji vi zivite?????

stiv jov

pre 8 godina

Stigla napredna buducnost u koju verujemo.Pa jel to onaj covek sto je pricao do kraja 2011,12,13,14,15...da ce nam biti bolje.Otkud sad ovo?
Zajsta se cudim....Od dolazka na vlast napredne buducnosti ,poskupelo je sve/:Nafta(jednino kod nas posto je u svetu pala cena za 50%,struja,porez,registracija,komunalije ,hrana,prevoz,gas,grejanje,telekom preplata...
Sad ce strucnjak iz napredne buducnosti u koju verujemo reci:
"PA MI imamo problem jer nemamo inflaciju uopste,sramoTA kako nam dobro ide"
I da uz sva ova poskupljenja,genijalcij nisu sebi smnajili plate i penzije vec ,su naprednoj buducnosti,ucinili tu cast,da ce nam biti bolje,ako se sada "otme"od penzija i plata,koje su bili "bezobrzno visoke"
I da ne rece li napredna buducnost do kraja maja 15,uz ugalj koji iskopamo i drugu pec u smederevu ,nama cem biti mnogo bolje ,imacemo uslova cak i da struja pojeftini!
Zar sve to ,pa sad i ovo.TRALA LAL LA!

U Vranje nema laganje

pre 8 godina

Kakva ničim izazvana nesreća, posle vejavica, poplava, požara i suša, sada odjednom i nestabilnost na Balkanu! Otkud sad to? Nestabilnost? Na Balkanu!?

Šta se sve neće urotiti protiv ove od Boga nam poslate vlasti... :(

Izdržite, Vranje je uz Vas!

aman zaman

pre 8 godina

za 20 godina koliko se ovaj pojavljuje u javnosti ja sam jedino
konkretno čuo da je kazao :

Karlobag, Ogulin Virovitica.

Sve ostalo je neko će nešto, oni će nešto, biće da će biti, melodrama,
patetika, kukumavcenje....

KAZI BRE KONKRETNO sta

Beobrad

pre 8 godina

Botovi, provaljeni ste i pravite kontraefekat svojim providnim izjavama!
Mora neko da vas edukuje kako da diskretno nahvalite nekoga ili nesto, a da se namera ne prepozna tako lako!
Zasta li vas placaju, za bota treba i mozga malo, i dara za artikulisanje misli pretocenih u pisanu formu!

Lepo ozelenela trava da pasemo

pre 8 godina

Kakve, sad', komplikacije?
Pa zar nismo:
-Lideri u regionu
-stub mira
-na pravom putu ka EU
-diverzifikovali energetiku (gas)
-zemlja koju sve zemlje sveta podržavaju u reformama
-zemlja kojoj se Nemci dive na hrabrosti
-zemlja koja više nema neprijatelja
-zemlja otvorena za potpunu saradnju u regionu
-zemlja u kojoj pada broj nezaposlenih
-zemlja u kojoj se izdaju gradjevinske dozvole za dva dana
-zemlja u koju hrle šeici
-zemlja najbolja za investicije u regionu...
Meni sada neišta nije jasno....

ZeljkoR

pre 8 godina

O cemu prica Vucic?Pa vise ni botove ne moze da zadrzi.Jedva ih ima 200 na komentarima.A bilo ih je vala i po 1000 .Nego Vucic,ajde preuzmi odgovornost za sve poteze koje moramo da povučemo da bi sledeća vlast mogla sa pismenim kadrom da krene u obnovu zemlje.Pitajte se koja vlast?Pa da narod raspiše konkurs za ministre i predsednika vlade i drzave bez stranačkih obeležja.svakobponaosob da svoj CV,i narod neka bira najkvalifikovanijeg.I eto rešenja.

izgleda idu izbori

pre 8 godina

3 grada da zive od 2000 plata od po 200-300e?! E aj i to da vidim pa da umrem. Samo da ne bude da zive ko cigin konj - taman ga naucio da zivi bez hrane, a ovaj crkne.

Gaga

pre 8 godina

Ajoooj..., pa kao da sam usao i neki vremeplov i slusam price kao iz 90-ih, ma potpuno ista demagogija sa primesama paranoje...
Oni koji ne znaju kako je bilo neka se raspitaju kod PAMETNIH ljudi koji su to doziveli, a ne od nekog sa mozdanom masom iz pomenutih godina koje obozavaju iz licemerja sada ove na vlasti...
Da, da, da..., pa dizanje cena svega i svacega, poskupljenje poreza na imovinu, struje i mnogo jos cega, pa kaznjavanje za gluposti obicnog naroda koji je sve siromasniji i time se popunjava budzet a ne obecanim investicijama, pa to je to... Prica za zastrasivanje kako bi se pokrile sve pljacke ovog naroda za zadnje 3 godine...
Vec vidjeno, samo tesko da ce proci!
Premijeru nazalost ili nekom na srecu, bavi se ti valjano svojim poslom, ako znas i pusti narod na miru, jer ako ga radis kako valja i narodu ce biti bolje i ne klistiraj nas sa panikom i tome slicnim, jer si procitan odavno!
Ako ne znas da radis i ne zelis, skloni se i daj nekom drugom da radi umesto tebe!

Dejan Vračar

pre 8 godina

Molimo Vas gospodine premijeru Vlade da razgovarate sa MMF-om o vraćanju uzetih plata i penzija a ne o povećanju...
Sram da Vas sve bude!
U Grčkoj je smanjenje protivustavno a kod nas nije - pa ne valja Vam Ustav gospodo!

Dan

pre 8 godina

"Budimo složni" u prevodu znači "odgovornost za ovu ... prebacujem na sve vas zajedno, nemojte da posle bude da sam ja nešto potpisao, bili smo složni".

aca

pre 8 godina

Srpski političari, od 1990-tih do danas, su svojom diletantskom nesposobnošću, primitivizmom, pohlepom, lažima pljačkama, proneverama,... naneli toliko ZLA i DESTRUKCIJE srpskom narodu što se može porediti razmerama svojevrsnog GENOCIDA!!!

Maksim

pre 8 godina

Premijer Vučić je rekao da bi voleo da je Srbiju neko nešto pitao o najavljenoj rezolucijij o Srebrenici.

Ѕбог чега би неко имао потребу да било шта пита србију у веѕи Сеебренице која се налаѕи у другој држави, и шта то србија има заједничког са Сребреницом, изузев ако србија овим јављањем само потврђује своју директну умешаност и одговорност за геноцид који је тамо почињен. Дакле ѕбог нечисте савести кривац се сам јавља, иако га нико није прозивао.

charlie

pre 8 godina

Čovek je legenda,četiri godine vlada i zavlači narod na istu foru i to mu prolazi.Koliko moraš biti naivan i neobavešten da poveruješ u ove nebuloze o reformama i potrebnom strpljenju dok džipovi lete po Beogradu u vazduh,a na lokalu se troše milijarde za luksuz i zapošljavaju se stranački botovi sa kupljenim diplomama.Namerno sam spomenuo lokal zato što se takva muljaža teško prikriva ,možemo samo da sanjamo šta se dešava iza zidina ministarstava i agencija.

Marija

pre 8 godina

Ako biti jedinstven znači podržavati tebe kako bi mogao da zapošljavaš preko veze i raspoređuješ na dobro plaćena tj. rukovodeća mesta svoje partijske drugove u javnom sektoru i državnim preduzećima,onda nikakvog jedinsva neće biti nikad. Kriminal u Poštanskoj Štedionici. Privatna firma SNS-a.

Ljubivoje I

pre 8 godina

Ovaj tekst je definitivan dokaz trajnog ulaska Aleksandra Vučića u Srpsku istoriju.Kroz istoriju su nas učili kao je šta od znamenitih Srba žrtvovao za Srbiju. Od života pa na dalje.
Vučić je prvi koji je žrtvovao svoju lepotu

cnn

pre 8 godina

za Stanislava-bota,kazes decenijama unistavalo,a ko je unistava ako nije ovaj tvoj, ovi tvoji,koji zaradise sankcije,drzavu rasturuse,kosovo izgubise,privredu izraubovase,sa celim svetom zaratise i sve ratove izgubise...ej,pa nas su saveznici bombardovali ,ratni drugovi iz dva svetska rata zbog pogubne politike tvojih ljubimaca i porusili nas temeljno ...i ko sada to da ispravlja ,pa ja,preko mojih ledja a ovi tvoji samo kukaju i zapevaju kao babe narikace, crni Stanislave,sram te bilo...

JVC

pre 8 godina

Ovakvo stanje u Srbiji samo rat rešava ''pa kom opanci kom obojci,, i ovako više ne ide.Naravno lopovi neće vratiti ukradeno,a ukradeno je sve što je moglo,više nema.A ono što sledi je da budemo JEDONSTVENI,pitam se sa kim.Reče ''premijer''.

Baron Minhauzen

pre 8 godina

"Stvari na zapadnom Balkanu se veoma komplikuju, postoje veliki unutrašnji problemi na Kosovu, to postoji u Makedoniji, u Bosni su sve veća trvenja. Hrvatska 5. avgust želi da slavi kada mi budemo plakali", kazao je Vučić.


Само у бароновој србији тече мед и млеко ??

Slavko

pre 8 godina

Da li se ova izjava može okarakterisati kao izjava čija sadržina ima za posledicu izazivanje panike, odnosno da li se u pravnom smislu može okarakterisati kao određena vrsta krivičnog dela? (Pitanje za pravnike.)

Uškozaminje

pre 8 godina

Tragedija. Valjda ovaj jadni narod kapira da je sve ovo nastavak predizborne kampanje, da je sve samo priča, da se sve svodi na konferencije za štampu, na glumu, patetiku. Nigde rezultata, govori se sve u budućem vremenu. Jedan kružni tok rade pola godine. 12% struja rođaci, 12%... Pa 50% da povećaju penzije opet bi se gladovalo. A samo pre neki dan je bilo "nikad bolji rezultati, ne znamo šta ćemo sa parama..." i krk, ode Bajatoviću 9mlr dinara od plata i penzija... e moj narode. Kao što je neko već rekao, "Klintone bombarduj nas ponovo".

dragan

pre 8 godina

Ja kao u distropijskom filmu da zivim! :-D jedino dobro sto botovi ne znaju sta je distropija! :-D mene zabavljaju njegove izjave... A tek Tomislav Nikolic! on je smesniji od John Clessa xD hahaha

Brkut

pre 8 godina

Komentatoru treba dozvoliti da posle ovakve izajve dobije 300000 karaktera.Stvari se komplikuju,OK,može li izjava biti preciznija.Ovde su stvari komplikovane bar stotinak godina i nema ništa novoHaos,beda,nemaština,narod se bode noževima,ubija,olako se hvata puške.Svako jutro se budi bar 5 mil.ljudi sa idejom kako da prevari drugog.Kako da budemo jedinstveni kada ste najpre Vi koji vodite ovu zemlju toliko nejedinstveni.O svakom dogadjaju vezanim za ovu našu zemlju izradili ste matricu da zbunjujete narod.Svako je komentariše na svoj način.Vi ste obećali bolji život.Da li Vas je neko terao na to?Sami ste obećali borbu protiv kriminala.Kome ste dokazali krivicu i osudili ga pravosnažno i naravno poslali na izdržavanje kazne.Osim oslobadjajućih presuda,zastarelih slučajeva nema ništa.Da se krimosi ne ubijaju izmedju sebe ko zna šta bi bilo.Za početak bi bila dovoljna jedna zajednička izjava svih Vlada,ministara,poslanika prede kamerama;"Da to smi mi koji smo Vas obmanuli".Mi smo ti koji smo Vas oterali u ratove,mi smo ti koji smo zaslužni što živite ovako bedno,mi smo ti koji su dozvolili da Vas opljačkaju,da cveta kriminal i korupcija.Mi smo ti koji smo dozvolili da sve izgubimo,da budemo poslednji u svemu u Evropi.Mi smo ti koji su odgovorni što se zemlja polako gasi.Jedno malo izvinite za početak.Lepota pa šta znam,stvar ukusa.Važno da nije prelazna.

klipeta

pre 8 godina

Svako obracanje narodu od strane premijera je cista uvreda zdravom razumu,jedan tezak atak na logiku i svest osrednjeg konzumenta medijskog bluda provedenog od strane vladajuce nomenklature u saradnji sa ropski potcinjenim medijima koji sve manje lice na medijske kuce a vise na javne kuce sa jeftinim i ocvalim damama...Sramota me je sto pripadam ovom drustvu,sto bitisem u ovim smutnim vremenima,sto sam svedok i ucesnik apsolutne degradacije i samodestrukcije nekada tako ponosnog naroda,spremnog i pzrtvovanog na svaku ljudskost,hrabrost,zastitu slabog i sirotog.I ne licimo vise na ljude...

cnn

pre 8 godina

blago kazano,neukusno je toliko biti prisutan u medijima,toliko bezdusno zloupotrebljavati vlast radi licne promocije i radi zelje da se uveliko otupelom citaocu prikaze da je sveprisutan i sveznajuci i svemoguci...kao Bog...pitanje je gde je tu i dokle stvar loseg ukusa, tj.prostakluka.bahatosti ili glupost a gde nastupa patologija...drustvo je inace u rastakanju,socijalne niti davno pokidane kao i moralne vrednosti izgorele u bratoubilackim ratovima i raznoraznim ekonomskim krizama koje su svele pojedinca na rusevinu bez integriteta i etike,podobnu za svaku vrstu manipulacije...a jos ni izdaleka nismo na dnu,ono lose,esencijalno zlo,tek predstoji....

xl

pre 8 godina

misli li ovaj, i ovakav,da smo svi majmuni, dobijemo po bananu i veselo skacemo,sretni.Kakvo,bre,jedinstvo kad si prvi bio protiv evrope i amerike,prvi si bio da se ratuje sa njima dok nas nisu porusili do temelja a onda si prvi bio da se potpise kapitulacija i kosovo izdvoji iz srbije a sada si prvi za normalizaciju odnosa sa kosovom,kao drzavom...pa ni tadic ,koga si toliko pljuvao nije dozvoli granicu sa kosovom a ti pravis i granicne prelaze i carinu...i kad se setim kako si ostrasceno i sa mrznjom lomio table sa imenom Z. Djindjica a danas ga citiras,koketiras sa njegovim mislima i krades njegove ideje,na sramotu svih nas...

cukce

pre 8 godina

Slazem se sa premijerom! Evo za pocetak naseg jedinstva i sloznosti posto nisam primio platu par meseci, nek mi drzavne institucije prolonguraju dugove (struja, voda, vrtic, grejanje) pa kad jedinstvom izadjemo iz ovih teskih vremena i kad drzava napravi uslove da obican posten gradjanin moze da zaradi, ja cu platiti gore navedene racune naravno bez kamate, posto se radi o jedinstvu! Ja sam prvi za jedinstvo a verujem i vi!

suburbia

pre 8 godina

Sa Vucicem se gradjanima Srbije teska situacija dodatno zakomplikovala. Nema rezultata u svom mandatu te mu preostaje samo izazivanje kriza i najave katastrofa koje bi odrzale njegovu diktaturu.

lavrov

pre 8 godina

Ti da me otpustas, a ja da te podrzavam i da budem jedinstven. Mogu da budem jedinstven samo protiv vas i vasih satrapa. Sve zivo ste pozaposljavali po opstinama i javnim preduzecima, a sad ce te da otpustate. E pa nece moci, isti ste ko zuti!

kiki

pre 8 godina

Pa šta je sad, pa zar nisi rekao da će nam biti od iduće godine sve bolje i bolje , a pogotovu sad kad preko 500 firmi na teriroriji cele Srbije ode u stečaj ili likvidaciju ? Sećam se da si u predizbornim obećanjima govorio kako ćeš sve firme koje su žuti upropastili staviti u funkciju i ponovo zaposliti radnike koje su takođe otpustili . A tvoj rezultat vidimo svi a tek će mo da ga vidimo u narednom periodu kad u Srbiji S V E S T A N E ! Eto naroda na ulicama , zapamtite šta sam rekao i videćete da nisam pogrešio !

Vučko

pre 8 godina

Demagogija kao način djelovanja. Hrvatska je kao problem, koja slavi Dan Domovinske Zahvalnosti 20ak godina, jednako kao i vjerojatno priznavanje Kosova, ili još nešto drugo bolno.

rade

pre 8 godina

Zašto u komentarima nigde nema ključne reči - bankrot! To nam se sprema u narednim mesecima, kakva kriza u regonu, kakvi bakrači, nama se prema bakrot i kolaps bankarskog sistema!

NEKA HVALA

pre 8 godina

Znaci da budemo jedeinstveni dok nam:

BDP KONTINUIRANO PADA IZ GODINE U GODINU
Dok nam smanjujes plate i penzije
Dok poskupljuje struja, infostan(BEZ NAJAVE),porez na nekretnine,sve usluge i zivotne namirnice
Dok penzioneri umiru od gledi
Dok se Beograd pretvara u Bagdad
Dok obrazovani u talasima beze iz zemlje a na njihova mesta dolaze kadrovi sa tek kupljenim diplomama
Dok inzenjeri rade na gradjevini a ti za ministre postavljas propale studente sa kupljenim diplomama i falsifikovanim doktoratima

Bgd

pre 8 godina

Nikolic,Dodig,Vulin su JAKO zakomplikovali situaciju,na i ovako komplikovanom Balkanu.pogotovu,sto su se i Rusi maksimalno umesali,Nece izaci na Dobro.

sam sebi skaces u usta

pre 8 godina

"Moramo ostati imuni na sve sto se desava oko nas. Ne mesati se u unutrasnju politiku niti jedne komsijske drzave, a Hrvati neka slobodno slave to sto slave. To vise govori o njima nego o nama. Mi trebamo nastaviti da radimo za boljitak ove nase zemlje.
(Bane, 11. jun 2015 18:32)"
===============
Pa zar raspisivanje poternice za nekim ko nije drzavljanin Srbije za dogadjaj koji se desio u drugoj drzavi, a ne u Srbiji automatsaki nije mesanje u politiku te druge drzave.
Znaci nismo ni bolji ni gori od Hrvata

pseudo_slucajno

pre 8 godina

"Nikad nisam bio naročito lep, ali sad baš ne ličim ni na šta".

Sta to mene briga! Dobio si poverenje, i drago mi je da si tako brzo uspeo da ga proneveris. Ma dokazao si koliko si nesposoban.

Kamičak

pre 8 godina

Поштовани СНС ботови,
Да ли заиста верујете да ћете променити нечије мишљење ако пошаљете стотине коментара које подржавају Вучића и при том пар стотина плусева на сопствене коментаре. Па да се на заваравамо. Знате и ви и ми да нам нећете променити мишљење. Ваш циљ је да сами себе бодрите и да пружите вашем вођи лажну слику да је популаран. И да вам кажем, нећете нас ни обесхрабрити.
Још нешто да вам објасним. Не може да нам Бучић унапред говори да треба да смо јединствени у вези тешких одлука, а да пре тога не каже шта је наумио. Нисмо ми несрећни сељаци из Домановићевог Вође.

Srbin

pre 8 godina

Slavili bi i mi takođe da smo vratili Nazad okupirano područje u Srbiji. Npr. Da sad krenemo i osvojimo Nazad Kosovo, slavili bi taj dan. Prema tome smeće treba čistiti ispred svojih vrata, a ne tuđih

Vlada

pre 8 godina

Pa kako te nije sramota,danas je svetska banka objavila da ce ove godine jedino Srbija u celom okruzenju biti u recesiji,struja poskupljuje,oteo si penzionerima protiv ustavno pare zadnjih 7/8 meseci,da ne mogu da prezive ,zaposljavas jedino clanove stranaka iz vladajuce koalicije,rodbinu ,a o TOMI I NJEGOVOJ PORODICI DA NE KOMENTARISEM,Tviji iz stranke pricaju danas da bez tebe u Srbiji nema zivota,posalji ga neka ide kod doktora da se pregleda,,ili misli da je narod glup pa ne razume da ste se uplasili izbora koji ce uskoro biti,svemu dodje kraj ,nema nezamenljivih,politika je cudna stvar?

Penzioner

pre 8 godina

Vidi, vidi. Sad smo i prijatelji. Dok si obilazio svetom svoje "prijatelje", rukovao se sa njima, slikao i tapsao po ledjima nisam ti trebao. I kad ti je zatrebalo para jednostavno si oteo moj minuli rad i ustedjevinu i jos napujdao Vulina, koji u zivotu nista nije radio, da me vredja. A sad izgleda da u posetu dolazi "prijatelj" kome si svasta obecao, a ponesto i potpisao da pita sta sa tim bi, a po potrebi i usi da zavrce. Sad su i Srbi dobri da pomazu. Ja bi drage volje pomogao, ali zapalio sam na more. Zbog komplikovane situacije u regionu nisam u mogucnosti da se odmah vratim, ali dolazim sigurno, kad tad. Ne sumljam da ce botovi uspesno pruziti podrsku i omoguciti da nas brod uplovi u sigurnu luku.
Zelim vam sve najbolje u vasoj pravednoj borbi

ns

pre 8 godina

Koja demagogija. Pa Vucic nas zaduzuje 550.000 evra DNEVNO!!!! I trazi da ga razumem. E pa dragi Vucicu, nemam ni trunke razumevanja za tebe - zato sto krijes ugovore sa Etihadom kao zmija noge, zato sto su na celnim pozicijama u drzavi i u |Beogradu ljudi sa laznim doktoratima sto su dokazali pravi doktori nauka ...

Dosta

pre 8 godina

@ marija Juče reče da će konferenciju za štampu održati u petak. Pa zar ni jedan dan ne izdrža ? Stvarno je vreme da budemo jedinstveni i sklonimo ove s vlasti.

Paklena pomorandža

pre 8 godina

Vučko nece valjda opet rat u istoriji je poznato da samo tada i kada se približavaju izbori trazite da narod bude jedinstven naravno zna se zašto zato što vam treba da ga iskoristite ...Sto se mene tuče alivederči !!!!

nikola

pre 8 godina

Vucicu izadji pred narod I otvoreno reci, sta se to od srbije trazi, vi nemate pravo da preko ,olena donosite neke odluke koje narod nebi podrzao. Treba jasno reci da Srbiji nema mesta u EU ili ima ali da predamo drzavu na upravljanje Briselu.
Jasno je da se od nas trezi kao I uvek nemoguce. Budite hrabri I recite u oci svima da Srbija nece da kleci, da ima svoj ustav I svoje dostojanstvo. Vi ste uneli u narodu takvu paniku ko da nam se sprema repriza 99. Netreba nam ni mmf,ni eu koji zele da uniste ovu drzavu.

Jagodinka Srbijanovic-Shenon

pre 8 godina

Napisah pre sat vremena da ce nesto veliko kuva posle americke turneje i da je Vucic shvatio da nam rade o glavi bez obzira na nasu servilnost. Priterali su i njega uza zid.

Dok mi dzeparimo vi cekajte bolju buducnost

pre 8 godina

Shvatimo vec jednom da su povecanje cene struje, astronomsko povecanje poreza na imovinu, pretnje drzavnim uterivacima, teror komunalne policije u stvari za nase dobro. U mraku, isprebijani u kartonu ispod mosta bicemo sretni jer imamo politicko jedinstvo !

nemozesevise

pre 8 godina

Ovaj covek ce nas unistiti a njegovi poltroni,ulizice,neznalice branice ga vise nego Causeskua i Milosevica.Zivi bili pa videli.
Apel samo jedan, intelektualnoj Srbiji,akademiji,pametnim ljudima,naucnicima,umnim glavama u svim oblastima zivota,drustva,ako misle dobro ovom narodu ,ne gledajte privilegije svoje sitne,ne gledajte da se bogatite dok narod pati od siromastva,dignite svoj glas razuma ako ste Srbi i recite dosta ovom coveku.Neka ide da odmori po Srbiji,neka sacuva zdravlje i svoj dusevni mir,ali neka nas ostavi na miru vise.Propadosmo.

Branko 62

pre 8 godina

Imam veliki problem sa memorijom, koliko god se trudim da zaboravim, sve pamtim.
Od devedestih, Radikale, SPS, Jul, ratove, inflaciju, kriminal, bombardovanje a tek izjava, demagogije, zastrasivanja.
Sada većina ponovo na okupu, uz pomoć novopridoslih nada.
Drugi ljudi, druge propovedi, milina.
I hocu da budem optimista, ali me memorija upropasti.

Ddule

pre 8 godina

Daj bre pustite i bota da svoje misljenje.
Za Vucica nije nista tesko; on zna da izbrodi svaku nezgodu. Znajuci ovu cinjenicu, ja mogu da spavam mirno.

smajli

pre 8 godina

Svi vi na državnim plećima bi trebalo da se ujedinite, da vidite šta ko i koliko radi, za koliko novca, i da sjašete sa naše grbače. Posao nemam, porez plaćam, i sve ove nerealne račune. A nisam jedini!
Ujedinio sam se sa porodicom i prijateljima, i cilj mi je da vam što manje para dam. Ali niko od vas to ne razume. Kad bih mogao, moje imanje bih otcepio od ovakve države.

stranac 1952

pre 8 godina

Ne bih o tome, jel je AV bio ikada lep ili ne, nego o onom, šta ovaj individunum pričao i radio ovih 25. godina!? Demagogija, demagogija i demagogija! Kao opozicioner zagrizao je u svaka ****, koji su hteli nešto uradit od Srbije i za Srbiju! Ne bi o Mladiću, Karađiću, nego o ponašanju u Skupštini, sa njegovom kamarilom! Mogli ste dobiti ustupke za Sever Kosova, da nije bilo današnjeg Predsednika i Predsednika!:( Tako dali ste Kosovo u celini i Vučićevim potpisom, jer ga je Dačić fino prešao! Sad uživajte u obećanjima - sad ćemo, samo što nismo, strpite još malo, za koju godinu, za koji mesec.... Meni se smuči kad to čitam, a VI, uživajte dalje!:) - 10% penzije meni znači -50 l benzina, a vama???

Pera, Mika, Laza, Žika

pre 8 godina

E, 'ajd' sad dosta malo ... Isto to slusamo od tebe od 1990-ih kad si bio ministar.

Necemo vise da se strpljujemo i necemo da budemo ispranih mozgova u jedinstvu sledjenja bilo koga, a posebno ne tebe. Hocemo da budemo diversifikovani i da zivimo kao ljudi.

Ako nisi u stanju to da obezbedis, skloni se odatle vec jednom, posle cetvrt veka.

Daki

pre 8 godina

Interesantno da nam premijer ovo saopstava u danu kada je struja poskupela i kada svetska banka iznosi podatak da ce sledece godine samo Srbija biti u recesiji od zemalja u okruzenju...

Lovac na botove

pre 8 godina

Ne znam zasto stalno kuka? Neka podnese ostavku ako ima neki problem. Ovo je tako porazavajuce za nas sve da nemam komentar.Zamislite nekog drugog PV da svaki dan ide na TV i prica kako mu je tesko? I inace gledajuci Nemacku ZDF recimo,ili druge kanale u Nemackoj,samo mozda jednom mesecno mozete da vidite Merkelovu na TV ! Tako je svuda u EU,zasto se on bukvalno i svaki dan pojavljuje na TV ? Kad i sta on stize uopste da radi? A u Srbiji je,svakim danom sve gore,kriminal buja i cveta a ekonomija u haosu!

neko

pre 8 godina

1. "...što po mom licu možete da vidite. Nikad nisam bio naročito lep, ali sad baš ne ličim ni na šta"

Ne slazem se - nikada nisi licio ni na sta, a pogotovo ne na ozbiljnog premijera.

2. "Kako je dodao, tri strane kompanije hoće u Srbiji da zaposle 2.000 ljudi ove godine i od toga će moći da žive tri grada."

Ne slazem se - cak i da pomnozite obaj broj sa 4, koliko clanova ima prosecna porodica koju ce da izdrzava jedan od tih 2.000, opet je manje od jednog sela a ne tri grada.

3. "Naše je da svoju snagu pokazujemo mudrošću, trpeljivošću i strpljenjem"

Ne slazem se - mudrosti nije bilo kada je Skupsina proglasavana sigurnom kucom za Ratka Mladica, o bulevaru imena tog istog da ne govorim. Strpljenje prema nama jedino pokazuju EU i susedne drzave i ja im se iskreno divim.

Boris Djordjevic

pre 8 godina

"Kada su prutovi svezani u snop niko ne moze da ih polomi, a kada je svaki za sebe polomice ih i dete. Trebalo bi da budemo slozni, samo onda bismo isli napred. (jasika, 11. jun 2015 15:35) "

Ahm.... Benito Musolini?

United se voli, za druge se navija.

pre 8 godina

Znaci nista Zvezda, nista Partizan - moramo svi od danas da navijamo za Jedinstvo. Ne rece koje, doduse - iz Uba, Uzica ili Mancestera?

s.

pre 8 godina

Ne sumljam da ce Vucic obezbediti punu politicku stabilnost.
(Marija, 11. jun 2015 13:10)

Samo nam još to fali, da počneš da SUMLJAŠ. nemoj molim te.
E, a da pročitaš neku kvalitetnu knjigu, a?

Ministar 011

pre 8 godina

Najavljena rezolucija Zapada o genocidu u Srebrenici je velika sramota iz prostog razloga zato sto se u Srebrenici nije desio genocid, vec masakr. Ali vec unapred znam da ova rezolucija nece biti usvojena jer ce bratska Rusija na ulozi veto.

Srba

pre 8 godina

Pazi kad pozivaš gradjane na jedinstvo - dokle si nas doveo, možda ti se želja i ostvari! Onda ćeš ih pozivati da se raziđu, ali biće kasno...

opljackani penzioner

pre 8 godina

U pravu si tebi se komplikuje. ostanak. na vlasti I tacno si rekao narod. ce biti. jedinstven. protiv. tebe. Dosta nam je bilo tvojih lazi .

Snezana i sve bajke

pre 8 godina

"Nikad nisam bio naročito lep, ali sad baš ne ličim ni na šta", kazao je Vučić."

Ogledalce, ogledalce ko je najlepsi na svetu posle Tadica.

milan1004

pre 8 godina

Sramota me sto sam srbin i sto zivim u ovakvoj Srbiji. Mogu samo da budem deo jedinstvene mase koja ce izaci na ulice i brutalno svrgnuti tiraniju. samo tu vidim jedinstvo, patriotizam i neki smisao da kao jedinka politicki delujem u konstruktivnom pravcu. Buna, ustanak, sta se vise ceka? Da evro, porezi, dazbine i cene hrane jos vise porastu, nikad nije bilo gore. Za sta zivimo srbi, za hleb i vodu? Gde je sad opozicija, da li postoji?

LUGER

pre 8 godina

Većina ljudi u ovoj zemlji svesna je činjenice u kakvoj se situaciji zemlja nalazi i šta rade velike sile i kakva im je politika. Mislim da je svima jasno da je na delu rat između USA i EU s jedne strane i Rusije i Kine sa druge strane, koga ove zemlje pokušavaju da vode preko leđa balkanskih naroda. Ali, nestabilnost Gospodine Vučiću u ovoj zemlji ne potiče ni od USA ni od Rusije, već od nepismenih i polupismenih stranačkih kadrova koji upropastiše sve čega se dohvatiše. Vaši ljudi iz SNS-a i mile vam koalicije, kradu ovu državu, uništavaju je svojim neznanjem, neradom, nesposobnošću, bahatošću, primitivizmom, glupošću, pa da li očekujete da to podržim? Neću ni slučajno! Onog momenta, kada lopove iz javnog sektora budete hapsili i osuđivali, a njihovu imovinu oduzimali zarad obeštećenja, kada nseposobni konačno počnu da dobijaju otakze, a na njihova mesta dođu pošteni i stručni, kada javni konkurs bude postao jedini oblik zapošljavanja u Srbiji, kada nakazni zakoni poput onoga da se plaća kazna od 50000 dinara za neplaćeni porez ukinu, kada se cene u ovoj zemlji budu formirale prema našem džepu koji je samo da vas obavestim prazan, kada konačno u vašim redovima budem video pametan svet, a ne politikante i jajare, kada konačno krenete u reforme koje nisu ni počete, e onda ču vam dati podršku. Do tada, od moje podrške nema ništa, jer ja ne želim da radim protiv svoje zemlje i svoga naroda!

Mika

pre 8 godina

U cemu se komplikuju: zlocinci ne priznaju da postoji zlocin ili nazovi politicari i nazovi popovi pricaju bajku o "srcu Srbije zvanom Kosovo" a pritom se bogate u Srbiji i njima lepo. Od Milosevica pa preko 5 oktobra 2000-te se gura srpski nacionalizam, samo jedni uzivaju u njemu, a drugi gladuju i umiru u bedi. Proslo je 25 godina od prvih ratova za "srpske zemlje", prica je i dalje ista, Milosevica nema a benzina ima, sve drugo je isto i gore.

Srki

pre 8 godina

Tuzno, da tuznije ne moze biti. U danu kada nam se saopstava da ce nam struja od 1 Avgusta biti skuplja 12%, A.V. izlazi sa ovakvim demagoskim nastupom u medijima. Vec je pricao o "povecanju" plata i penzija sa mmf-om? Oni se prepiru oko 1 ili 2 procenta struje, a onda ce da dozvole povecanje plata i penzija? Vec 3 godine po A.V. treba da se zrtvuje narod, a od danas treba jos samo malo da se mucimo, pa ce nam sld godine biti lepo??? Nesposobni ste da bilo sta uradite i niste ni jedno dobro doneli ovoj zemlji. Jedino sto znate i sto ste uradili je po dzepu gradjana. To je mogla i moja baba od 85 godina da uradi

veteran

pre 8 godina

Stvari se komplikuju za tebe i tvoju "naprednu" kamarilu, jer niste ispunili obecano, pa vas brinu moguci vanredni izbori. I treba da vas brinu! I zute smo trpeli 10 godina, pa smo ih isprasili iz fotelja, verujuci vama. Ali ne sekirajte se, doci ce i vama novi izbori ...

P.S. Kada se budete pakovali, ne zaboravite da sa zidova skinete svoje Sega-Mega Dr/Mr diplome i ponesete ih sa sobom. Trebace vam kao prilog uz CV, kada se budete prijavljivali na NSZ. I jos jedan koristan savet: moracete da se prijavljujete redovno, jer vas brisu iz evidencije ako zakasnite samo jedan dan.

Djordja

pre 8 godina

Nemoj ti nas zvati na jedinstvo. Ti i Toma nas niste zvali za jedinstvo kad ste kao opozicija trcali po Briselu kod Stefana Filea. Niste nas zvali na jedinstvo u vezi sa Briselskim sporazumom. Vi najbolje znate sta ste obecali kao opozicija. Za Srebrenicu moras ici da ne bude da je Tacic bio izdajnik kod tvojih simpatizera. Najbolje je da trazis od Zapadnjaka koji su mucki bombardovali Srbiju. U pitanju je odsteta od sto milijardi dolara. Tu cemo uz tebe biti jedinstveni. Muci ti nas u gladi, mi takve vladare volimo. Imaces podrsku 100% na sledecim izborima.

Branko 62

pre 8 godina

Gospodin AV se nije izjasnio kome se obraća, narodu ili kolegama političarima.

Većina naroda je jedinstvena u siromaštvu i posledično u nezadovoljstvu, raspoloženje naroda ne utiče na političko jedinstvo i stabilnost.

Mnoge njegove kolege političari kojima se verovatno obraća su prezauzeti krucijalnim pitanjima za budućnost Srbije kao na primer 25 godina zakasnela platforma, rehabilitacija Draže, spomenik Principu, premeštanje Tesline urne.
Nešto me ovo podseća na sukob Mila i Moma, nebitno.

Definitvno stoji, 25 milijardi euro duga, 80% bdp-a sa trendom porasta.
Nisam stručnjak za ekonomiju ali mi se čini da će naši potomci raditi za vraćanje kamata a živeti u bedi.

Botovi, ne brinite, uvek če se nači za sendvič.

ja

pre 8 godina

Opa, pa to nešto ubrzano ide, već je otvorio drugu Hruščovovu (ako sam pravilno napisao) kovertu - "okrivi strani faktor", sad da još da otvori treću, pa da i sam sedne i napiše tri pisma svom nasledniku.

kepri

pre 8 godina

Ma pusti te priče,el vidiš šta se dešava u Kruševcu,Nišu,Kraljevu,ništa ne radi,sve ste pozatvarali dobrim privatizacijama(krivi žutaći),sada ćete rasprodati imovinu preduzeća u stečaju bud zašto(vaša odgovornost),mladi intelektualni kadar se više ne vraća ovim pustahijama(krivci još od 1990.),sram vas bilo favorizujete uvoz,tašna mašna firme,bruka i sramota.

intimus vulgaris

pre 8 godina

strašno je to što premijer opet govori o svom licu i svojim mukama a narod ubeđuje da trpi i snosi sve posledice njegovih i grešaka cele vlade. izabrani su da rade to što rade.
svoju intimu neka sačuva za svoje okruženje, nama je potrebna pamet a ne lepota.

pera

pre 8 godina

taj poziv ti majstore uputi svima koje si politicki/za kesh zaposlio u javnom sektoru a mene i sve nas koje si upropastio zaobidji. Mi cemo biti jedinstveni sa onima koji nam pomognu da se profesionalno, porodicno, drustveno i kako god izdignemo iz ove bede i oslobodimo tebe i tvojih.
To nisi moj premijer i nemam nikakvih obaveza prema tebi, naprotiv - probaj to da ukapiras. Vecina ali velika vecina Srbije ovako razmislja. Cim malo bude zatruskalo ode ti.

Vidal

pre 8 godina

Nije teorija zavere, ali sve ovo radi britanska obaveštajna služba. Nekome smeta jaka Srbija. Sada će nas uslovljavati i sa BiH pored Kosova, što je sramotno.

AKI

pre 8 godina

Niko nama ne moze pomoci no mi sami sebi.Dosta podela i prepucavanja.Nikome to dobro nije donelo pa nece ni nama kao sto je premijer rekao dok se neujedinimo i shvatimo da smo tako mozemo krenuti napred i ka necem boljem nema nama pomoci.

nesha87

pre 8 godina

Konačno da neko pozove građane Srbije na jedinstvenost i zajedništvo. Teška je situacija i budimo složni. Teško da ćemo nešto postići ako svako ide na svoju stranu i ako budemo u rasulu.

Kosta J.

pre 8 godina

Vučić odlično vodi Srbiju napred, po meni je vidljivo i u međunarodnim odnosima da smo priznati i poštovani, ali za nas su velika opasnost prepucavanja moćnijih od nas gde nikog nije briga ako mi trpimo štetu.

Ministar 011

pre 8 godina

Ako se Srbi ujedine, kao sto znaju, to ce biti pakao za Zapad, koji nas stalno bombarduje novim uslovima i sada preti nekom totalno neshvatljivom rezolucijom.

Alexei

pre 8 godina

Nikada na Balkanu nije bilo lako. Danas je za Srbiju ekstremno tesko. Srpsko rukovodstvo mora da vodi racuna o interesima srpskog naroda i to ne samo danas vec i u buducnosti. A to znaci nikakvo pristajanje na laznu rezoluciju o Srebrenici, ni PRIZNANJE lazne drzave Kosovo i cuvati RS.

Milos

pre 8 godina

Kad kaže da je ok-narod ga pljuje, kad kaže da će biti povuci potegni-narod ga pljuje. Zaključak,psi laju-karavani prolaze. Samo napred do boljeg sutra.

trivago

pre 8 godina

Tako je.Mi smo stub stabilnosti ovog regiona niko drugi tako i treba,tako se i ponasamo,sreca pa imamo premijera sa pravom podrskom naroda koji je jaka politicka licnost koji moze da odbrani interese Srbije,a ne ovi pre njega sto su samo sebe gledali

jasika

pre 8 godina

Kada su prutovi svezani u snop niko ne moze da ih polomi, a kada je svaki za sebe polomice ih i dete. Trebalo bi da budemo slozni, samo onda bismo isli napred.

Stanislav

pre 8 godina

Ocigledno niko ne brine i niko ne shvata ozbiljnost situacije vec samo znate da vredjate i pisete prazne komentare. Spustite se malo na zemlju i shvatite da covek popravlja sto se decenijama unistavalo ali zivi bili pa videli kako ce vam se svima usta zapusiti kad se uradi sto je obecano i kad Srbija ponovo progleda i pocne da zivi.

Magda

pre 8 godina

Koliko ja vidim za stabilnost zapadnog Balkana zalažu se u načelu svi, a jedino Vučić iskreno radi na tome. Malo regionalni lideri da paze šta čine i pričaju i ugledaju se na njega.

Marcel

pre 8 godina

Kao i do sad svaki problem je rsavao mirnim putem i dijalogom, i verujem da ce tako i nastaviti, ali realno vidi se po coveku da je zabrinut, kao i na svakom coveku koji radi i brine uocljiva je promena.

Dragan

pre 8 godina

Koliko god se mi trudili da ocuvamo politicku sigurnost toliko drugi pokusavaju da je naruse,to dokazuju zemlje iz regiona,kod njih je to vec ocigledno,nadam se da cemo istrajati u iskusenju koje je pred nama.

Huawei

pre 8 godina

Zaista bi bila fenomenalna stvar da nam dođe kompanija poput Dženeral Elektrika, ali za tako nešto jeste neophodna politička stabilnost i mir u regionu. Nastupajući događaji će to i potvrditi.

dragan

pre 8 godina

Nadam se da ce se privuci strani investitori i smanjiti nezaposlenost. Na nama je da ucinimo sve sto je u nasoj moci i da uradimo ono sto mozemo. Da se stvari poprave na bolje....

Bane

pre 8 godina

Moramo ostati imuni na sve sto se desava oko nas. Ne mesati se u unutrasnju politiku niti jedne komsijske drzave, a Hrvati neka slobodno slave to sto slave. To vise govori o njima nego o nama. Mi trebamo nastaviti da radimo za boljitak ove nase zemlje.

boki

pre 8 godina

Imajući u vidu najavljene događaje u regionu, stvarno nam je kao narodu potrebna jedinstvenost oko najvažnijih državnih pitanja. U svakom slučaju, moramo ostati trezveni u slučaju bilo kakvih provokacija iz regiona

vidan

pre 8 godina

Srbija pokušava da da aktivan doprinos izgradnji mirnog i prosperitetnog regiona. Svakako da sve države regiona Zapadnog Balkana mogu brže napredovati na evropskom putu ukoliko dođe do unapređenja njihovih bilateralnih odnosa

Malenaa

pre 8 godina

Balkan ponovo postaje bure baruta, vri Kosovo, Makedonija a i BIH, treba pokušati da se izbegne novi sukob koji bi sve nas gurnuo u još veći vir.

Miču

pre 8 godina

Opet se interesi velikih sila prelamaju preko leđa naroda Balkana. Strpljenje, rad, sloga, samo to može da nas izvuče iz nezavidne situacije i pretnji.

situacija

pre 8 godina

Mislim da jeste jasno da se kuva nešto. Kosovo je američko dvorište, a ti pozivi oko napadanja hrišćanskih meta im sigurno smeta, možda zbog toga čak i revidiraju svoju poziciju, ali sigurno neće napustiti Albance, to bi pokazalo da su pogrešili od početka. Tu je i napeta situacija oko BiH, a da li će se raspasti, videćemo. Ali, Vučić ovde jeste u pravu, to ne mogu da mu sporim - bitno je pokazati jedinstvo, iz razloga što Amerikanci poštuju stav. Ne usvajaju ga, ali ga poštuju. Ako smo jedinstveni, izborićemo se sa mukama i stvarno nije vreme za dobijanje jeftinih političkih poena, umesto da i opozicija bude konstruktivna.

Sasa

pre 8 godina

Samo aktivni ljudi i njihova borbenost i bezobzirnost pokreću život napred, ali ga samo pasivni ljudi i njihova strpljivost i dobrota održavaju i čine mogućim i podnošljivim.

VIDIS - LI - ONU - REKU - ZELENU

pre 8 godina

Vise nego iskreno Aleksandar Vucic je saopstio gradjanima Srbija da nam predstoji mnogo teskih odluka koje ce se donositi u najboljem interesu Srbije i gradjana, a ne politicke popularnosti bilo koga u vladi. Takodje je pozvao gradjane na ocuvanje stabilnosti zemlje jer time, Srbija postaje snaznija od svih drugih kako u reginu tako i sire.

just an ordinary girl

pre 8 godina

Sada nas konacno vode ljudi koji ovoj drzavi zele bolje i bore se za to,i zato cemo sve teske situacije lakse prebroditi.

no name

pre 8 godina

Nasa zemlja ne treba da odgovara na provokacije iz regiona i treba učiniti sve da se očuva stabilnost i obezbedi bolja budućnost.

Rajko

pre 8 godina

Taman je situacija u regionu dosla na pozitivnu tacku,ne znam zasto bi neko isao sad da je narusava,kome to vise odgovara haos i nemir,ali uprkos tome mi i dalje moramo biti jedinstveni kao do sad.

Boza Bosancero

pre 8 godina

Ako mogu samo da kazem, Ja bih volio da Srbija bude toliko prosperitetna da postane prva poljoprivredna sila u Evropi i da hrani pola iste te Evrope, volio bih da iskorijeni kriminal i korupciju volio bih da Srbima bas kao i Svajcarcima plata bude tri hiljade ili tisuce svejcaraca. Samo dragi moji kako to sve postici i mi i vi ? Hajde da ne kritikujemo i zalimo se hajde da napravimo program i da ga sprovedemo. I stvorimo savez Balkanskih drzava jaci od Evrope. jel moze ?

misko

pre 8 godina

Koliko danas sutra znaćemo gde smo kada se pritisne Švajcarska da pusti Nasera Orića i kada bude mu data još veća slava među Bošnjacima i Anglosaksoncima.

MILKA

pre 8 godina

Pazi da ti ne poverujemo.Vise od tri godine nam daje obecanja, a standard nam je skresao za 40 %.Izbiri ce pokazati koliko je narod razocaran.

Miroslav

pre 8 godina

ovakvo obracanje narodu jedne zemlje, ne prilici jednom premijeru.
Njegov posao je da odrzi stabilnost vlade i opste receno sistema, ako uopste sve to postoji u praksi.
Sta mene briga sto Hrvatska slavi Oluju, koju on pominje, pa oni to slave godinama unazad.
Bolje neka prica o svojim planovima za Srbiju od pre 2 godine.
Deluje kako samo kupuju vreme do sledecih izbora.

teodora

pre 8 godina

Jadan Vucic, stalno place i kuka, a nama sve gore! Budi covek pa kazi: racuni vam povecani, plate i penzije smanjene, raspadate se gradjani, pa ko prezivi pricace. Ucicete u istoriju prezivljavanja, ko prezivi. A tu casu vode sto je trazio, ponudila bih mu vodu iz Panceva, da se malo osvezi.

na-raspolaganju

pre 8 godina

A.V. priča priču za malu decu, a ne rešava ono što nas najviše zanima, a to je nezaposlenost! Samo ako se reši nezaposlenost i opšta beda mi možemo biti spaseni, a to ko će šta da slavi po regionima, to me uopšte ne zanima!