Subota, 06.06.2015.

23:29

Stojanović: Teroristi spremaju "Kumanovo" u Srbiji

Teroristi s KiM planiraju da izvedu tri teroristička napada na jugu zemlje i u centralnoj Srbiji kako bi uklonili svedoke protiv OVK, rekao je Momir Stojanović.

Izvor: Veèernje novosti

Stojanoviæ: Teroristi spremaju "Kumanovo" u Srbiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

D61

pre 8 godina

Pročitao sam tekst, pa komentare, pa ponovo tekst i mnogo toga mi nije jasno. Čovek priča sasvim logične stvari, izvesno je da je takav scenario moguć i očekivan. Ali većina je "uljuljkana" u svoje probleme i ne želi ovo da čuje i shvati. Isto tako, ne podržavam nasilje, a ni loše medjususedske odnose, sve može da se reši i u kancelarijama...

Gaugamel 331

pre 8 godina

Ovo orkestrirano pljuvanje po coveku je samo dokaz da je tacno sto je rekao. Nije to omalovazavenje slucajno. Odmah se poteze glad i bezposlica, izmisljeni neprijatelji (kao da nemamo dovoljno izmisljenih prijatelja) i slicno trivijalisanje stvari. Na konferenciji za stampu je Seselj ovo isto izrekao pre desetak dana, i to da ce oko Vidovdana biti pokrenuto niz teroristickih akcija na teritoriji Srbije, da su siptari samo podizvodjaci, a da je organizator drugi. Zna se i koji, onaj izmisljeni "prijatelj koji nam zeli svako dobro". Sprdnja sa Kumanovom kod pojedinih komentarota je vise nego prozaicna, jer je tacno da je u pitanju i sabotaza TT od strane "prijatelja", a ujedno siptari se lepo uklopili u ciljeve prizrenske lige sprovodeci kao sluge ciljeve "prijatelja". Cilj je i jedno i drugo, odnosno to je jedno te isto.

Vlajko

pre 8 godina

Meni je jako drago da raspolažemo sa tako pametnim I dalekovidim ljudima, jedino mi nije jasno zašto onda svi oni koji bi trebalo da budu ključni svedoci protiv OVK, nisu već davno pod zaštitom Srpskih snaga bezbednosti i našeg Ministartsva pravde uz podršku našeg vrhunskog pravosuđa.

zdravko

pre 8 godina

Botove u prve redove,isto vazi i za DS Megadensere fensere koji vec imaju 10 godina radnog staza u drzavnim institucijama a realno po ceo dan igraju pasijans.Hajde Srbija zove,pritisnite pause na igrici,sendvic u ruke i odgovorite teroristima

Goran

pre 8 godina

ovo je stvarno smešno, u propaloj državi i ekonomiji jedino što je ostalo da i dalje izmišljaju neprijatelje da se ne dosetimo da smo gladni, da nemamo posla i da nemamo perspektivu. Tako da ako nas uplaše bićemo mirni. Sad kad više nema Slovenaca, Hrvata i svih onih koji su nas ugrožavali a uz put, žive mnogo bolje, šta je za nas bilo koja vlast uradila da imamo bolji život ? Naravno, kada nema 100 milijardi dolara koje je predsednik obećao, onda je jeftinije plašiti narod. Pa šta će albancima revolucija da ginu, kada na jugu odavno predstavljaju većinu a kakva je stopa iseljavanja neće im trebati ni metak da za 20...30 godina predstavljaju jaku političku snagu, dotle će ovi lopovi da pokradu šta ima i da svoju decu sklone u inostranstvo a ovde kako bude, stavite prst na čelo !

beks

pre 8 godina

Nije mi jasno kako ovaj covek dobija toliko prostora za iznosenje svojih stavova. Pamtim njegove izjave u poslednjih 10-ak godina, i ni po cemu mi nije skrenuo paznju osim po nerealnim prognozama i dolivanjem ulja na vatru. A znamo da GA i Fond za humanitarno pravo dovodi u vezu SA ratnim desavanjima na Kosovu 99.

alias

pre 8 godina

Gluposti! Neverovatno je kako razni analiticari i strucnjaci verni rezimu dobijaju mesto na medijima i preko noci isplivavaju.
Da li se neko zapitao zasto stalno vrte istu ekipu analiticara, strucnjaka i komentatora. Zajednicko im je to sto im je analize i komentare napisao vec neko drugi a oni za to platili nesto vecu clanarinu SNS u. Zasto mene neko ne zove u emisiju? Nisam član...nemam partijsku knjizicu. Ej moja Srbijo otvori oci...prespavaces dva veka uzalud.

ZeljkoR

pre 8 godina

E moji sunarodnici, bolje bi bilo da smo malo glup nego malo pametan narod.Svako normalan bi ozbiljno shvatio ova saznanja, a mi se pravimo da smo najjaci na svetu. Samo da vas podsetim da imamo raznorazne islamske placenike u svim drzavama i polu drzavama(Kosovo) koji su ratovali i ratovace za islam. Ali sto kaze narod:"Selo gori a baba se ceslja".

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

(milos, 07. jun 2015 00:39)

Američki "metod"?
Ne, ovo je tipični RADIKALSKI metod, skretanje pažnje gradjana na izmišljenog neprijatelja, sa propadanja zemlje, korupcije, grdnog zaduživanja, uvodjenja odbrane režima (zabrana okupljanja ispred Skupštine, najave policijskog "čuvanja" izbornih mesta) i sl.

EU

pre 8 godina

Pa jesu li u Makedoniji hteli da sprece turski tok ili stvore veliku Albniju? Sada nova teorija zavere hteli su da uklone svedoke. Mislim da se u Srbiji stvara psihoza i paranoja o velikoj opasnosti od albanaca. To sprecava i usporava postizanje poboljsanja odnosa na putu za EU. Ispade Rama u pravu kad rece VA je nocna mora Srbije

LosmI

pre 8 godina

"Kumanovo","Oluja", itd... Nece biti samo u Srbiji, bice na celom balkanu... Treba biti pametan i izbaciti sve predrasude i udruziti snage protiv svakog ko zeli da destabilizuje ovaj region.

humanista

pre 8 godina

Pomno pratiti svaki korak i kontakte povratnika sa stranih ratista,pojacati budnost svih obavestajnih grupa i naravno rad na samom ,terenu,,Kad vec znamo neke obavestajne podatke tu smo u prednosti.E sad,teroristicki napad nekad je i nemoguce spreciti ali zato odgovor drzave i njenih organa mora biti zastrasujuci i maksimalno efikasan.Sa teroristima pregovora nema.Ugledajmo se na neke zapadne zemlje,gde u takvim situacijama svi teroristi izgube zivot pruzajuci otpor.Znaci sve sluzbe podici na maksimalni nivo borbene gotovosti,pratiti odredjene licnosti i ako treba eliminisati ih i pre nekog pokusaja teroristickog akta.

Miki

pre 8 godina

Smisao objavljivanja ovakvih planova teroristickih javno, je zelja vlasti da do napada ne dodje . Da su zeleli da do napada dodje i da eliminisu onda bi cutali.

sasa jokic

pre 8 godina

A da nije i ovde isti scenario kao u Makedoniji? Sada se vec zna da je to bilo u organizaciji sefa Makedonske sluzbe, kako bi se skrenula paznja sa demonstracija u Skoplju.
Amerikanci i EU traze da se preispitaju zlocini od strane nasih jedinica na Kosovu, a doticni gospodin Stojanovic, Dikovic i Guri su na spisku?

Aleksa

pre 8 godina

Slažem se Djordje.Ovakve stvari javno saopštavati?Stvarno je znam gde idemo kada ovako neodgovorno ljudi srljaju i žele biti u medijima.Podhitna smena.Ne ostavka nego smeniti ga.Na šta to liči..ali za sve cure informacije.To govori kakva smo država.I ko nas može ceniti...

dragan

pre 8 godina

U SFRJ nikad nisu obavestavali o teroristima,i u vecini normalnih drzava se o tome nepise ili govori dok se nepohvataju ili uklone.Ovaj je izgleda zavrsio Megatrend.

sale

pre 8 godina

žrtvovali 15-tak svojih da bi likvidirali njih koliko? nisam čuo da su nekog smaknuli.
kad će više nestati ovi političari, da napravimo neki funkcionalan sistem sa pravim stručnjacima? ovi samo rade u svoju korist, a ne u korist naroda.

1978

pre 8 godina

Bravo majstore, ja u životu veću nebulozu sa takvim scenarijem nisam procitao. Kumanovo, islamska država, svedoci .... kao u lošem akcionom filmu. Postoje dve mogućnosti- čovek je ili totalno ne obavešten ili veoma tendenciozan što je veoma gore od onog prvog. Bilo kako bilo još jednom se vidi poštena namera Stojanovića da nam razbistri mutnu vodu. Bravo majstore svaka čast!!!

vojkan

pre 8 godina

I ti si u medijima poceo da pricas kako znas da se pripremaju napadi i gde ce biti??? Bravo majstore!!! Lepo si obavestio teroriste (ako stvarno planiraju napade) da su provaljeni pa da sacekaju jos koji mesec ili bar neka promene ciljeve! SAD SE OSECAM BAS SIGURNO!!!
(Djordje, 06. jun 2015 23:49)

Nemoj da si naivan i smesan! Ovo je cisto zamajavanje naroda. Nijedan bezbednjak nije glup covek pa tako nije ni ovaj. Hoce da narod bude srecan sto je ziv, a sto je gladan....nema veze, prvo je bitnije...

nikola

pre 8 godina

Mi imamo deo teritorije(ako ne racumamo KiM) gde vecina stanovnika ne smatra Srbiju svojom zemljom. Ne mozemo banalan problem oko naplacivanja struje da resimo, a Stefanovic preti nekome...

zivcan_neki_lik

pre 8 godina

I ti si u medijima poceo da pricas kako znas da se pripremaju napadi i gde ce biti??? Bravo majstore!!! Lepo si obavestio teroriste (ako stvarno planiraju napade) da su provaljeni pa da sacekaju jos koji mesec ili bar neka promene ciljeve! SAD SE OSECAM BAS SIGURNO!!!(Djordje, 06. jun 2015 23:49)

Ovaj put je dobar potez obelodaniti deo saznanja. Bolje da znaju i da odustanu jer smo saznali nego po tvome da cutimo. Tako bi rizikovali zivote samo eto da bi ih uhvatili. Malo logickog razmisljanja nije problem valjda? Drugo je kada objave dan posle neke tragedije da imaju svedoke ili lupaju gluposti kao sto rade do sada inace. Tad treba da cute.

nada

pre 8 godina

I sad ako se ovo ne desi,smem li ja njega da tuzim sto me PLASI? Ili u Srbiji svaki napredni politicar moze da izadje i prica sta hoce

Bora

pre 8 godina

@Djordje Не брини се, Стојановић је стари обавештајац, родом са Косова, прилично вичан свом послу и довољно намазан да тачно зна шта треба, а шта не треба да каже јавно. Буди сигуран да ниједан битан податак он овде није открио.

milos

pre 8 godina

Ovo je americka metoda konstantnog najavljivanja nekih napada. Nikad se nista ne dogodi al se narod drzi stalno u nekom "iscekivanju".
Na kraju se sve to svima smucilo i svi su prestali da obracaju paznju na to. Tamo su jos uveli i neke nivoe opasnosti, crveno/narandzasto/zuto...
Sve u svemu - u velikoj meri manipulacija vlasti.
Oni koji se stvarno i ozbiljno bave ovim opasnostima ne trebaju klovnove koji najavljuju i odjavljuju napade.

pas

pre 8 godina

nisu ni oni tako glupi da napadnu bez mehanizma zavadi i vladaj ... prvo ce iscenirati neki incident koji ce im dati opravdanje za napad

marex

pre 8 godina

sta radi drzava sta radimo mi? Razoruzavate celu naciju,hapsite i saljete svoje u aps, ukidate vojsku, policiju ste sveli na minimum alo bre?

Aleksandar

pre 8 godina

Ja nemam pojma sta vise reci, osim da su ljudi totalno prsli sa mozgom. Vise se ne zna ko kome ispira mozak, ko stvara budalastine, ko sta kako i gde.
Ovu planetu boli uvo to sto cemo se medjusobno unistiti. Ona ce se regenerisati i na kraju stvoriti nov zivot. I koja je onda svrha naseg postojanja? Da se medjusobno razjebemo? Za sta? Ako je to svrha, onda bolje da nismo ni stvoreni.

Djordje

pre 8 godina

I ti si u medijima poceo da pricas kako znas da se pripremaju napadi i gde ce biti??? Bravo majstore!!! Lepo si obavestio teroriste (ako stvarno planiraju napade) da su provaljeni pa da sacekaju jos koji mesec ili bar neka promene ciljeve! SAD SE OSECAM BAS SIGURNO!!!

SurperSrbin

pre 8 godina

Ismijavali smo Seselja prije mjesec dana kada je najavio ovaj scenario, stranka koja ne moze ni cenzus preci ima ovakve podatke, a vladajuci letargicni kao i uobicajno.

Djordje

pre 8 godina

I ti si u medijima poceo da pricas kako znas da se pripremaju napadi i gde ce biti??? Bravo majstore!!! Lepo si obavestio teroriste (ako stvarno planiraju napade) da su provaljeni pa da sacekaju jos koji mesec ili bar neka promene ciljeve! SAD SE OSECAM BAS SIGURNO!!!

SurperSrbin

pre 8 godina

Ismijavali smo Seselja prije mjesec dana kada je najavio ovaj scenario, stranka koja ne moze ni cenzus preci ima ovakve podatke, a vladajuci letargicni kao i uobicajno.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

(milos, 07. jun 2015 00:39)

Američki "metod"?
Ne, ovo je tipični RADIKALSKI metod, skretanje pažnje gradjana na izmišljenog neprijatelja, sa propadanja zemlje, korupcije, grdnog zaduživanja, uvodjenja odbrane režima (zabrana okupljanja ispred Skupštine, najave policijskog "čuvanja" izbornih mesta) i sl.

dragan

pre 8 godina

U SFRJ nikad nisu obavestavali o teroristima,i u vecini normalnih drzava se o tome nepise ili govori dok se nepohvataju ili uklone.Ovaj je izgleda zavrsio Megatrend.

vojkan

pre 8 godina

I ti si u medijima poceo da pricas kako znas da se pripremaju napadi i gde ce biti??? Bravo majstore!!! Lepo si obavestio teroriste (ako stvarno planiraju napade) da su provaljeni pa da sacekaju jos koji mesec ili bar neka promene ciljeve! SAD SE OSECAM BAS SIGURNO!!!
(Djordje, 06. jun 2015 23:49)

Nemoj da si naivan i smesan! Ovo je cisto zamajavanje naroda. Nijedan bezbednjak nije glup covek pa tako nije ni ovaj. Hoce da narod bude srecan sto je ziv, a sto je gladan....nema veze, prvo je bitnije...

Goran

pre 8 godina

ovo je stvarno smešno, u propaloj državi i ekonomiji jedino što je ostalo da i dalje izmišljaju neprijatelje da se ne dosetimo da smo gladni, da nemamo posla i da nemamo perspektivu. Tako da ako nas uplaše bićemo mirni. Sad kad više nema Slovenaca, Hrvata i svih onih koji su nas ugrožavali a uz put, žive mnogo bolje, šta je za nas bilo koja vlast uradila da imamo bolji život ? Naravno, kada nema 100 milijardi dolara koje je predsednik obećao, onda je jeftinije plašiti narod. Pa šta će albancima revolucija da ginu, kada na jugu odavno predstavljaju većinu a kakva je stopa iseljavanja neće im trebati ni metak da za 20...30 godina predstavljaju jaku političku snagu, dotle će ovi lopovi da pokradu šta ima i da svoju decu sklone u inostranstvo a ovde kako bude, stavite prst na čelo !

milos

pre 8 godina

Ovo je americka metoda konstantnog najavljivanja nekih napada. Nikad se nista ne dogodi al se narod drzi stalno u nekom "iscekivanju".
Na kraju se sve to svima smucilo i svi su prestali da obracaju paznju na to. Tamo su jos uveli i neke nivoe opasnosti, crveno/narandzasto/zuto...
Sve u svemu - u velikoj meri manipulacija vlasti.
Oni koji se stvarno i ozbiljno bave ovim opasnostima ne trebaju klovnove koji najavljuju i odjavljuju napade.

zdravko

pre 8 godina

Botove u prve redove,isto vazi i za DS Megadensere fensere koji vec imaju 10 godina radnog staza u drzavnim institucijama a realno po ceo dan igraju pasijans.Hajde Srbija zove,pritisnite pause na igrici,sendvic u ruke i odgovorite teroristima

nikola

pre 8 godina

Mi imamo deo teritorije(ako ne racumamo KiM) gde vecina stanovnika ne smatra Srbiju svojom zemljom. Ne mozemo banalan problem oko naplacivanja struje da resimo, a Stefanovic preti nekome...

1978

pre 8 godina

Bravo majstore, ja u životu veću nebulozu sa takvim scenarijem nisam procitao. Kumanovo, islamska država, svedoci .... kao u lošem akcionom filmu. Postoje dve mogućnosti- čovek je ili totalno ne obavešten ili veoma tendenciozan što je veoma gore od onog prvog. Bilo kako bilo još jednom se vidi poštena namera Stojanovića da nam razbistri mutnu vodu. Bravo majstore svaka čast!!!

sasa jokic

pre 8 godina

A da nije i ovde isti scenario kao u Makedoniji? Sada se vec zna da je to bilo u organizaciji sefa Makedonske sluzbe, kako bi se skrenula paznja sa demonstracija u Skoplju.
Amerikanci i EU traze da se preispitaju zlocini od strane nasih jedinica na Kosovu, a doticni gospodin Stojanovic, Dikovic i Guri su na spisku?

Aleksandar

pre 8 godina

Ja nemam pojma sta vise reci, osim da su ljudi totalno prsli sa mozgom. Vise se ne zna ko kome ispira mozak, ko stvara budalastine, ko sta kako i gde.
Ovu planetu boli uvo to sto cemo se medjusobno unistiti. Ona ce se regenerisati i na kraju stvoriti nov zivot. I koja je onda svrha naseg postojanja? Da se medjusobno razjebemo? Za sta? Ako je to svrha, onda bolje da nismo ni stvoreni.

sale

pre 8 godina

žrtvovali 15-tak svojih da bi likvidirali njih koliko? nisam čuo da su nekog smaknuli.
kad će više nestati ovi političari, da napravimo neki funkcionalan sistem sa pravim stručnjacima? ovi samo rade u svoju korist, a ne u korist naroda.

Aleksa

pre 8 godina

Slažem se Djordje.Ovakve stvari javno saopštavati?Stvarno je znam gde idemo kada ovako neodgovorno ljudi srljaju i žele biti u medijima.Podhitna smena.Ne ostavka nego smeniti ga.Na šta to liči..ali za sve cure informacije.To govori kakva smo država.I ko nas može ceniti...

nada

pre 8 godina

I sad ako se ovo ne desi,smem li ja njega da tuzim sto me PLASI? Ili u Srbiji svaki napredni politicar moze da izadje i prica sta hoce

LosmI

pre 8 godina

"Kumanovo","Oluja", itd... Nece biti samo u Srbiji, bice na celom balkanu... Treba biti pametan i izbaciti sve predrasude i udruziti snage protiv svakog ko zeli da destabilizuje ovaj region.

beks

pre 8 godina

Nije mi jasno kako ovaj covek dobija toliko prostora za iznosenje svojih stavova. Pamtim njegove izjave u poslednjih 10-ak godina, i ni po cemu mi nije skrenuo paznju osim po nerealnim prognozama i dolivanjem ulja na vatru. A znamo da GA i Fond za humanitarno pravo dovodi u vezu SA ratnim desavanjima na Kosovu 99.

EU

pre 8 godina

Pa jesu li u Makedoniji hteli da sprece turski tok ili stvore veliku Albniju? Sada nova teorija zavere hteli su da uklone svedoke. Mislim da se u Srbiji stvara psihoza i paranoja o velikoj opasnosti od albanaca. To sprecava i usporava postizanje poboljsanja odnosa na putu za EU. Ispade Rama u pravu kad rece VA je nocna mora Srbije

alias

pre 8 godina

Gluposti! Neverovatno je kako razni analiticari i strucnjaci verni rezimu dobijaju mesto na medijima i preko noci isplivavaju.
Da li se neko zapitao zasto stalno vrte istu ekipu analiticara, strucnjaka i komentatora. Zajednicko im je to sto im je analize i komentare napisao vec neko drugi a oni za to platili nesto vecu clanarinu SNS u. Zasto mene neko ne zove u emisiju? Nisam član...nemam partijsku knjizicu. Ej moja Srbijo otvori oci...prespavaces dva veka uzalud.

Bora

pre 8 godina

@Djordje Не брини се, Стојановић је стари обавештајац, родом са Косова, прилично вичан свом послу и довољно намазан да тачно зна шта треба, а шта не треба да каже јавно. Буди сигуран да ниједан битан податак он овде није открио.

Miki

pre 8 godina

Smisao objavljivanja ovakvih planova teroristickih javno, je zelja vlasti da do napada ne dodje . Da su zeleli da do napada dodje i da eliminisu onda bi cutali.

marex

pre 8 godina

sta radi drzava sta radimo mi? Razoruzavate celu naciju,hapsite i saljete svoje u aps, ukidate vojsku, policiju ste sveli na minimum alo bre?

humanista

pre 8 godina

Pomno pratiti svaki korak i kontakte povratnika sa stranih ratista,pojacati budnost svih obavestajnih grupa i naravno rad na samom ,terenu,,Kad vec znamo neke obavestajne podatke tu smo u prednosti.E sad,teroristicki napad nekad je i nemoguce spreciti ali zato odgovor drzave i njenih organa mora biti zastrasujuci i maksimalno efikasan.Sa teroristima pregovora nema.Ugledajmo se na neke zapadne zemlje,gde u takvim situacijama svi teroristi izgube zivot pruzajuci otpor.Znaci sve sluzbe podici na maksimalni nivo borbene gotovosti,pratiti odredjene licnosti i ako treba eliminisati ih i pre nekog pokusaja teroristickog akta.

pas

pre 8 godina

nisu ni oni tako glupi da napadnu bez mehanizma zavadi i vladaj ... prvo ce iscenirati neki incident koji ce im dati opravdanje za napad

ZeljkoR

pre 8 godina

E moji sunarodnici, bolje bi bilo da smo malo glup nego malo pametan narod.Svako normalan bi ozbiljno shvatio ova saznanja, a mi se pravimo da smo najjaci na svetu. Samo da vas podsetim da imamo raznorazne islamske placenike u svim drzavama i polu drzavama(Kosovo) koji su ratovali i ratovace za islam. Ali sto kaze narod:"Selo gori a baba se ceslja".

zivcan_neki_lik

pre 8 godina

I ti si u medijima poceo da pricas kako znas da se pripremaju napadi i gde ce biti??? Bravo majstore!!! Lepo si obavestio teroriste (ako stvarno planiraju napade) da su provaljeni pa da sacekaju jos koji mesec ili bar neka promene ciljeve! SAD SE OSECAM BAS SIGURNO!!!(Djordje, 06. jun 2015 23:49)

Ovaj put je dobar potez obelodaniti deo saznanja. Bolje da znaju i da odustanu jer smo saznali nego po tvome da cutimo. Tako bi rizikovali zivote samo eto da bi ih uhvatili. Malo logickog razmisljanja nije problem valjda? Drugo je kada objave dan posle neke tragedije da imaju svedoke ili lupaju gluposti kao sto rade do sada inace. Tad treba da cute.

Gaugamel 331

pre 8 godina

Ovo orkestrirano pljuvanje po coveku je samo dokaz da je tacno sto je rekao. Nije to omalovazavenje slucajno. Odmah se poteze glad i bezposlica, izmisljeni neprijatelji (kao da nemamo dovoljno izmisljenih prijatelja) i slicno trivijalisanje stvari. Na konferenciji za stampu je Seselj ovo isto izrekao pre desetak dana, i to da ce oko Vidovdana biti pokrenuto niz teroristickih akcija na teritoriji Srbije, da su siptari samo podizvodjaci, a da je organizator drugi. Zna se i koji, onaj izmisljeni "prijatelj koji nam zeli svako dobro". Sprdnja sa Kumanovom kod pojedinih komentarota je vise nego prozaicna, jer je tacno da je u pitanju i sabotaza TT od strane "prijatelja", a ujedno siptari se lepo uklopili u ciljeve prizrenske lige sprovodeci kao sluge ciljeve "prijatelja". Cilj je i jedno i drugo, odnosno to je jedno te isto.

Vlajko

pre 8 godina

Meni je jako drago da raspolažemo sa tako pametnim I dalekovidim ljudima, jedino mi nije jasno zašto onda svi oni koji bi trebalo da budu ključni svedoci protiv OVK, nisu već davno pod zaštitom Srpskih snaga bezbednosti i našeg Ministartsva pravde uz podršku našeg vrhunskog pravosuđa.

D61

pre 8 godina

Pročitao sam tekst, pa komentare, pa ponovo tekst i mnogo toga mi nije jasno. Čovek priča sasvim logične stvari, izvesno je da je takav scenario moguć i očekivan. Ali većina je "uljuljkana" u svoje probleme i ne želi ovo da čuje i shvati. Isto tako, ne podržavam nasilje, a ni loše medjususedske odnose, sve može da se reši i u kancelarijama...

SurperSrbin

pre 8 godina

Ismijavali smo Seselja prije mjesec dana kada je najavio ovaj scenario, stranka koja ne moze ni cenzus preci ima ovakve podatke, a vladajuci letargicni kao i uobicajno.

Djordje

pre 8 godina

I ti si u medijima poceo da pricas kako znas da se pripremaju napadi i gde ce biti??? Bravo majstore!!! Lepo si obavestio teroriste (ako stvarno planiraju napade) da su provaljeni pa da sacekaju jos koji mesec ili bar neka promene ciljeve! SAD SE OSECAM BAS SIGURNO!!!

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

(milos, 07. jun 2015 00:39)

Američki "metod"?
Ne, ovo je tipični RADIKALSKI metod, skretanje pažnje gradjana na izmišljenog neprijatelja, sa propadanja zemlje, korupcije, grdnog zaduživanja, uvodjenja odbrane režima (zabrana okupljanja ispred Skupštine, najave policijskog "čuvanja" izbornih mesta) i sl.

zivcan_neki_lik

pre 8 godina

I ti si u medijima poceo da pricas kako znas da se pripremaju napadi i gde ce biti??? Bravo majstore!!! Lepo si obavestio teroriste (ako stvarno planiraju napade) da su provaljeni pa da sacekaju jos koji mesec ili bar neka promene ciljeve! SAD SE OSECAM BAS SIGURNO!!!(Djordje, 06. jun 2015 23:49)

Ovaj put je dobar potez obelodaniti deo saznanja. Bolje da znaju i da odustanu jer smo saznali nego po tvome da cutimo. Tako bi rizikovali zivote samo eto da bi ih uhvatili. Malo logickog razmisljanja nije problem valjda? Drugo je kada objave dan posle neke tragedije da imaju svedoke ili lupaju gluposti kao sto rade do sada inace. Tad treba da cute.

LosmI

pre 8 godina

"Kumanovo","Oluja", itd... Nece biti samo u Srbiji, bice na celom balkanu... Treba biti pametan i izbaciti sve predrasude i udruziti snage protiv svakog ko zeli da destabilizuje ovaj region.

Bora

pre 8 godina

@Djordje Не брини се, Стојановић је стари обавештајац, родом са Косова, прилично вичан свом послу и довољно намазан да тачно зна шта треба, а шта не треба да каже јавно. Буди сигуран да ниједан битан податак он овде није открио.

Miki

pre 8 godina

Smisao objavljivanja ovakvih planova teroristickih javno, je zelja vlasti da do napada ne dodje . Da su zeleli da do napada dodje i da eliminisu onda bi cutali.

humanista

pre 8 godina

Pomno pratiti svaki korak i kontakte povratnika sa stranih ratista,pojacati budnost svih obavestajnih grupa i naravno rad na samom ,terenu,,Kad vec znamo neke obavestajne podatke tu smo u prednosti.E sad,teroristicki napad nekad je i nemoguce spreciti ali zato odgovor drzave i njenih organa mora biti zastrasujuci i maksimalno efikasan.Sa teroristima pregovora nema.Ugledajmo se na neke zapadne zemlje,gde u takvim situacijama svi teroristi izgube zivot pruzajuci otpor.Znaci sve sluzbe podici na maksimalni nivo borbene gotovosti,pratiti odredjene licnosti i ako treba eliminisati ih i pre nekog pokusaja teroristickog akta.

beks

pre 8 godina

Nije mi jasno kako ovaj covek dobija toliko prostora za iznosenje svojih stavova. Pamtim njegove izjave u poslednjih 10-ak godina, i ni po cemu mi nije skrenuo paznju osim po nerealnim prognozama i dolivanjem ulja na vatru. A znamo da GA i Fond za humanitarno pravo dovodi u vezu SA ratnim desavanjima na Kosovu 99.

ZeljkoR

pre 8 godina

E moji sunarodnici, bolje bi bilo da smo malo glup nego malo pametan narod.Svako normalan bi ozbiljno shvatio ova saznanja, a mi se pravimo da smo najjaci na svetu. Samo da vas podsetim da imamo raznorazne islamske placenike u svim drzavama i polu drzavama(Kosovo) koji su ratovali i ratovace za islam. Ali sto kaze narod:"Selo gori a baba se ceslja".

sasa jokic

pre 8 godina

A da nije i ovde isti scenario kao u Makedoniji? Sada se vec zna da je to bilo u organizaciji sefa Makedonske sluzbe, kako bi se skrenula paznja sa demonstracija u Skoplju.
Amerikanci i EU traze da se preispitaju zlocini od strane nasih jedinica na Kosovu, a doticni gospodin Stojanovic, Dikovic i Guri su na spisku?

Goran

pre 8 godina

ovo je stvarno smešno, u propaloj državi i ekonomiji jedino što je ostalo da i dalje izmišljaju neprijatelje da se ne dosetimo da smo gladni, da nemamo posla i da nemamo perspektivu. Tako da ako nas uplaše bićemo mirni. Sad kad više nema Slovenaca, Hrvata i svih onih koji su nas ugrožavali a uz put, žive mnogo bolje, šta je za nas bilo koja vlast uradila da imamo bolji život ? Naravno, kada nema 100 milijardi dolara koje je predsednik obećao, onda je jeftinije plašiti narod. Pa šta će albancima revolucija da ginu, kada na jugu odavno predstavljaju većinu a kakva je stopa iseljavanja neće im trebati ni metak da za 20...30 godina predstavljaju jaku političku snagu, dotle će ovi lopovi da pokradu šta ima i da svoju decu sklone u inostranstvo a ovde kako bude, stavite prst na čelo !

EU

pre 8 godina

Pa jesu li u Makedoniji hteli da sprece turski tok ili stvore veliku Albniju? Sada nova teorija zavere hteli su da uklone svedoke. Mislim da se u Srbiji stvara psihoza i paranoja o velikoj opasnosti od albanaca. To sprecava i usporava postizanje poboljsanja odnosa na putu za EU. Ispade Rama u pravu kad rece VA je nocna mora Srbije

vojkan

pre 8 godina

I ti si u medijima poceo da pricas kako znas da se pripremaju napadi i gde ce biti??? Bravo majstore!!! Lepo si obavestio teroriste (ako stvarno planiraju napade) da su provaljeni pa da sacekaju jos koji mesec ili bar neka promene ciljeve! SAD SE OSECAM BAS SIGURNO!!!
(Djordje, 06. jun 2015 23:49)

Nemoj da si naivan i smesan! Ovo je cisto zamajavanje naroda. Nijedan bezbednjak nije glup covek pa tako nije ni ovaj. Hoce da narod bude srecan sto je ziv, a sto je gladan....nema veze, prvo je bitnije...

marex

pre 8 godina

sta radi drzava sta radimo mi? Razoruzavate celu naciju,hapsite i saljete svoje u aps, ukidate vojsku, policiju ste sveli na minimum alo bre?

milos

pre 8 godina

Ovo je americka metoda konstantnog najavljivanja nekih napada. Nikad se nista ne dogodi al se narod drzi stalno u nekom "iscekivanju".
Na kraju se sve to svima smucilo i svi su prestali da obracaju paznju na to. Tamo su jos uveli i neke nivoe opasnosti, crveno/narandzasto/zuto...
Sve u svemu - u velikoj meri manipulacija vlasti.
Oni koji se stvarno i ozbiljno bave ovim opasnostima ne trebaju klovnove koji najavljuju i odjavljuju napade.

Aleksa

pre 8 godina

Slažem se Djordje.Ovakve stvari javno saopštavati?Stvarno je znam gde idemo kada ovako neodgovorno ljudi srljaju i žele biti u medijima.Podhitna smena.Ne ostavka nego smeniti ga.Na šta to liči..ali za sve cure informacije.To govori kakva smo država.I ko nas može ceniti...

alias

pre 8 godina

Gluposti! Neverovatno je kako razni analiticari i strucnjaci verni rezimu dobijaju mesto na medijima i preko noci isplivavaju.
Da li se neko zapitao zasto stalno vrte istu ekipu analiticara, strucnjaka i komentatora. Zajednicko im je to sto im je analize i komentare napisao vec neko drugi a oni za to platili nesto vecu clanarinu SNS u. Zasto mene neko ne zove u emisiju? Nisam član...nemam partijsku knjizicu. Ej moja Srbijo otvori oci...prespavaces dva veka uzalud.

dragan

pre 8 godina

U SFRJ nikad nisu obavestavali o teroristima,i u vecini normalnih drzava se o tome nepise ili govori dok se nepohvataju ili uklone.Ovaj je izgleda zavrsio Megatrend.

1978

pre 8 godina

Bravo majstore, ja u životu veću nebulozu sa takvim scenarijem nisam procitao. Kumanovo, islamska država, svedoci .... kao u lošem akcionom filmu. Postoje dve mogućnosti- čovek je ili totalno ne obavešten ili veoma tendenciozan što je veoma gore od onog prvog. Bilo kako bilo još jednom se vidi poštena namera Stojanovića da nam razbistri mutnu vodu. Bravo majstore svaka čast!!!

zdravko

pre 8 godina

Botove u prve redove,isto vazi i za DS Megadensere fensere koji vec imaju 10 godina radnog staza u drzavnim institucijama a realno po ceo dan igraju pasijans.Hajde Srbija zove,pritisnite pause na igrici,sendvic u ruke i odgovorite teroristima

Gaugamel 331

pre 8 godina

Ovo orkestrirano pljuvanje po coveku je samo dokaz da je tacno sto je rekao. Nije to omalovazavenje slucajno. Odmah se poteze glad i bezposlica, izmisljeni neprijatelji (kao da nemamo dovoljno izmisljenih prijatelja) i slicno trivijalisanje stvari. Na konferenciji za stampu je Seselj ovo isto izrekao pre desetak dana, i to da ce oko Vidovdana biti pokrenuto niz teroristickih akcija na teritoriji Srbije, da su siptari samo podizvodjaci, a da je organizator drugi. Zna se i koji, onaj izmisljeni "prijatelj koji nam zeli svako dobro". Sprdnja sa Kumanovom kod pojedinih komentarota je vise nego prozaicna, jer je tacno da je u pitanju i sabotaza TT od strane "prijatelja", a ujedno siptari se lepo uklopili u ciljeve prizrenske lige sprovodeci kao sluge ciljeve "prijatelja". Cilj je i jedno i drugo, odnosno to je jedno te isto.

sale

pre 8 godina

žrtvovali 15-tak svojih da bi likvidirali njih koliko? nisam čuo da su nekog smaknuli.
kad će više nestati ovi političari, da napravimo neki funkcionalan sistem sa pravim stručnjacima? ovi samo rade u svoju korist, a ne u korist naroda.

pas

pre 8 godina

nisu ni oni tako glupi da napadnu bez mehanizma zavadi i vladaj ... prvo ce iscenirati neki incident koji ce im dati opravdanje za napad

Aleksandar

pre 8 godina

Ja nemam pojma sta vise reci, osim da su ljudi totalno prsli sa mozgom. Vise se ne zna ko kome ispira mozak, ko stvara budalastine, ko sta kako i gde.
Ovu planetu boli uvo to sto cemo se medjusobno unistiti. Ona ce se regenerisati i na kraju stvoriti nov zivot. I koja je onda svrha naseg postojanja? Da se medjusobno razjebemo? Za sta? Ako je to svrha, onda bolje da nismo ni stvoreni.

nikola

pre 8 godina

Mi imamo deo teritorije(ako ne racumamo KiM) gde vecina stanovnika ne smatra Srbiju svojom zemljom. Ne mozemo banalan problem oko naplacivanja struje da resimo, a Stefanovic preti nekome...

D61

pre 8 godina

Pročitao sam tekst, pa komentare, pa ponovo tekst i mnogo toga mi nije jasno. Čovek priča sasvim logične stvari, izvesno je da je takav scenario moguć i očekivan. Ali većina je "uljuljkana" u svoje probleme i ne želi ovo da čuje i shvati. Isto tako, ne podržavam nasilje, a ni loše medjususedske odnose, sve može da se reši i u kancelarijama...

nada

pre 8 godina

I sad ako se ovo ne desi,smem li ja njega da tuzim sto me PLASI? Ili u Srbiji svaki napredni politicar moze da izadje i prica sta hoce

Vlajko

pre 8 godina

Meni je jako drago da raspolažemo sa tako pametnim I dalekovidim ljudima, jedino mi nije jasno zašto onda svi oni koji bi trebalo da budu ključni svedoci protiv OVK, nisu već davno pod zaštitom Srpskih snaga bezbednosti i našeg Ministartsva pravde uz podršku našeg vrhunskog pravosuđa.