Aktuelno

Petak, 22.03.2013.

11:59

Severina za B92: Naučiću sina da ceni žene

Izvor: Piše: Vesna Dobrosavljeviæ

Severina za B92: Nauèiæu sina da ceni žene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

dada

pre 11 godina

Mnogo zlonamernih i zavidnih def, zena je fantasticna, i sve je u pravu sto je rekla. Ona ima svoj zivotni put zacrtan, i nece da pravi kompromise. I ne mora. Svaka cast Severina...

Sexy žena

pre 11 godina

Severina, ma fantastična si u svakom mogućem smislu! Vidim da podjednako ima zavidnih muškaraca i žena. Uhvatili se za snimak...da nema tog snimka za šta bi se onda jadni uhvatili?
Ja te baš volim i mnogo smo slične, i u razmišljanju i u temperamentu, itd. Sve si u pravu, a za sledeća dva navoda naročito:

"Znam za jedan slučaj gdje je muž na internetu gledao druge žene dok mu je vlastita bila pred nosom, i to zgodnija i ljepša od internetskih. Kad ga je uhvatila još joj je zabranio da ga o tome i pita. A znam za jednog koji na fejsbuku prima prijateljstva žena ali samo onih koje su slikane u kupaćem kostimu, a kao obožava svoju ženu. Dakle, internet je koristan i da shvatite s kim ustvari živite."

"To su ovi što vlastite žene nazivaju glupačama i koji ih vrijeđaju i omalovažavaju. I idu toliko nisko da im govore da su loše žene, loše majke. E ,ti prinčevi su najbrojniji. Okružene smo Mr Small-ovima."

Ima ih Severina svakakvih...Ja sam poznavala dva Mr Small-a, jednog D, iskompleksiranog foliranta, i jednog V, najveće govno i kretena koji može da postoji. Ali mislim da svaka žena mora i takve da upozna...najpre mrak pa onda svetlo, prvo žaba pa princ, Mr Small pa Mr Big!

Severina, sve najbolje! Fantastična si i jedinstvena si!

I svaka čast ekipi B92 koja je uradila jedan ovakav intervju!

nsv

pre 11 godina

Pitam se da li je istina ovo za stambeni kredit. Ranije smo imali prilike da cujemo da je Milan Severini kupio kucu u elitnom delu Zagreba. Gresne mi misli, ali pomislih da je ova izjava o skucenom Severininom budzetu zbog kredita za stan deo kampanje banka. Ne pokusavam da imliciram da Seve zaradjuje na taj nacin a da to banke placaju ali nema mi logike. Sta drugi misle o ovome? Molim vas da objavite.

Omnia

pre 11 godina

" ... I da cijeni žene gledajući moj primjer ". Meni ga je iskreno malo zao kad pomislim kako ce ga drugari sprdati zbog tvog "privatnog snimka"
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Fikus, 22. mart 2013 16:28)

Ako za 15 godina njen privatni snimak i dalje bude aktuelan, onda stvarno... A ne verujem da ce drugari u vrticu znati sta je snimila njegova mama.
I sto se svi toliko zapeli za taj snimak? Pa nije ni vas rodila devica Marija? I sta, one zene koje se nisu snimile, nisu nista ni radile?

parking

pre 11 godina

I ona da je malo vise gledala neke fine momke ne bi danas znali za njen privatni zivot u ovoj meri kojoj ga danas znamo(pre svega video forma).
Lozila se na one koji nemaju postovanja prema zenama, sto u sustini vecina zena i radi dok se ne uda. Posle ima valjda dodje iz d... u glavu, pa bi da menjaju svet.
Gde si bila pre 10ak godina? Te sto postuju zene nije ni primecivala, jel se kao i vecina vodi nekim niskim strastima i lozila na primitivce sa lovom(kao sinonimom za moc)?

David Males

pre 11 godina

Razumem da B92 treba da joj da "prostor" radi bivšeg supruga i njegovih donacija, ali ne razumem zašto baš Severina da nam "deli" lekcije o životu i prije svega o odgoju dece.
Šta je to pametno uradila... možda home video ili se varam...baš bezveze.

dobronamerni

pre 11 godina

Imam utisak da i sama fabrika oko Severine sa ili bez njenog znanja podstice stereotipe o njenom home video, o sukobu sa ocem njenog sina, sa njegovim navodnim avanturama...
To mozda pomaze odrzanje u javnom prostoru, ali je to garantovani bumerang. Ko sa tabloidima tikvu sadi o glavu mu se obijaju. Stalno, vecno...Kada pokusate da izadjete iz tog dogovora tek onda postajete meta kao izdajnik onaj ko je izigrao dogovor.
Ovakav koncept, trud i iskorak zasluzuju bolji prostor i bolji tretman. Gledao sam u Delu u subotnjem prilogu je bio sjajan intervju skoro kao da je rec o kulturnom dodatku. U Novom listu vrlo slicno. Sada vidim na B92 veoma pristorjan intervju u rubrici Zivot, licna prica, gde je i opravdao ocekivanja gledajuci prethodne intervjue
Serbedzija itd.
Neka pomeranja moramo svi zajedno da pravimo u nasim kulturama i da registrujemo sve pomake koje razliciti akteri prate. Ako se zarobimo u stereotipima onda cemo uvek ponavljati iste greske.

Ne dajte se zene, koje imate svoju glavu i integritet

pre 11 godina

Kakva zastrasujuca briga za pravilno vaspitanje sina, takva da pred
tom brigom trava ne raste. Zasto tolika briga za to da li neko moze objasniti sinu nasilje pocinjeno nad majkom. Zasto mislite da ce to biti tesko ako se ima poverenje i ljubav,skrenost....
Jedino je vazno ne stvoriti nikakav komples od oca, majke, kroz
zapustanje, zanemarivanje...uz porodicnu ljubav, iskrenost i
poverenje, sve je resivo.
Oni koji bi da vire i dalje u intimnost necju, prizeljkujuci neciju
nesrecu kako bi im se zivoti time ispunili, imaju ozbiljan problem i
sa sobom i svojim potomcima i okolinom. Ali najgore od svega oni zestoko uticu svojim kvazimoralom na formrianje nasih zejednica mrziteljskih prema zenama, narocito zenskoj snazi, upornosti istrajnosti i samostalnosti.
To su osnovni obrisi nasih macho kooltura. Takvi obrasci doveli su i
dovode do velikog nasilja nad nasim zenama. Kao ovo
http://www.youtube.com/watch?v=Ertu9_MhFiM

optimista

pre 11 godina

Nisam pratila, prvi put sam je videla kao i Milana na dodeli ordenja
u Skupstini Srbije za ucesnike Bitke za bebe. Gledala sam ih
prvenstveno iz tog ugla onih koji su stali uz veliki podvig, pomoc
srpskim porodilistima, prevremeno rodjenim bebama. Ako malog
bude vaspitavala u tom duhu humanosti, plemenitosti i solidarnosti,
nece morati nista da mu se pravda i objasnjava i on ce poprimiti
najbolje od roditelja, samo se oko toga malo treba potruditi, imati
vremena, ljubavi i paznje.

solidarni sa onima koji se solidarisu

pre 11 godina

Ukrasti necije privatno vlasnistvo, kucni video, plasirati ga najsiroj publici je najpokvareniji cin koji mora biti kaznjavan. Samo sto to niko ne zeli da apostrofira kao bazicni problem, vec udara tamo gde je najlakse, po zeni, po stereotipima o zeni, narocito po hrabroj zeni sa starvicnom zamenom teza i mantrama o moralu po kojem je dozvoljeno krasti necije vlasnistvo, ugorziti time necji zivot, karijeru, privatnost, zdravlje...vecno obeleziti zivot te osobe, porodice
i prijatelja; a potom dodatno kazniti hrabrost da se tako stimatizirana osoba suoci s javnoscu oci u oci, pobedi kriminalce, raskrinka njihovu prljavu rabotu. E to se tek ne oprasta. Onda cemo dalje zemnjivati teze i na svaki segment zivota te osobe koja je najsurovije silovana pred celim svetom nedopustivom kradjom privatnosti - stigmatizirati svaku izjavu, svaki pokusaj da se napravi pomak u zivotu, profesiji, borbi za elementarna ljudska prava koja je univerzalna, zastiti drugih ranjivih i vredjanih.
O kako smo daleko od nekih standarda koje je bazicno postavila civilzacija...Skidam kapu zrtvi stigmatizacije koja nalazi snage da pored suocavanja dnevno sa svojim surovim problemima nalazi snage da svoju popularnost stecenu i pored svih prepreka; potrudi se da stiti druge stigmatizirane, ugrozene, ugnjetavane pomogne, da ucestvuje u akcijama solidarnosti, podizanja vidljivosti tih problema itd.
Sve to stalno proizvodi nove motive za stare stereotipne kvazi diskreditacije.

Bajka

pre 11 godina

Da mi je neko pričao pre recimo četiri godine da će B92 pisati o Severini, rekla bih mu da je lud, da nema šanse. Prešla sam se grdno, da ne veruješ...

Nemanja

pre 11 godina

(Balkane, Balkane moj..., 22. mart 2013 17:40)

Hahahah, ovo je mnogo smešno. Neko se sprda sa balkanskim primitivcima', a kao kontraprimer navodi kafansku pevačicu, samo od 'hoh' sorte, pa je to onda ok. News flash - ako ti je ovo primer emancipovane, inteligentne žene, valjuškaš se u istoj bari kao i ti s kojima se sprdaš.

ejmi

pre 11 godina

Bio bi zanimljiv dokumentarac o zivotu ove Zzene. A mozda jos zanimljiviji igrani film. Simbolizuje radost zivota, a ima tu neka tuga.
Dok citam imam prvu asocijaciju na Merlinku... Svakako ne zelim taj kraj ali ta strast ka sceni, zivotu, sreci...izgleda kao nesto sto mnogi ne mogu da apsorbuju, razumeju...

Cekam film mozda bi bas B92 mogao objektivno da napravi jer nije iz
tog kulturnog modela)

realista..

pre 11 godina

Ocigledno je iz intervju da opet ne cvetaju ruze u ovoj vezi sa Milanom Popovicem. Sadga se nastavlja, ocigledno je da ljubav nije dovoljna. Verovatno joj treba dodati nesto tolerancije, razumevanja, brige, verovatno je potrebno povesti racuna o tome da je na listi prioriteta najvazniji zajednicki imenitelj Aleksandar i njegovo bezbrizno odrastanje i buducnost. Malo manje ambicije, medjusobna ocekivanja.
Malo vise strateskih odluka i zivotnih umesto biznis planova.
Kada dobijete bebu u cetrdesetim-pedesetim a imate ponasanje iz dvadesetih tridesetih onda ce rezultat biti takav da cete u pedesetim
se baviti razmisljanjem sto niste na vreme sazreli za potomstvo.
Paradoksalno naizgled, ali realno.
Dajte opametite se dok je vreme.

Kiki

pre 11 godina

Svaka čast Severini, iz ovog intervjua se vidi koliko je ona jedna pozitivna i simpatična žena. A to što ima iza sebe skandale, snimke, i šta sve ne, po meni nije nešto čega treba da se stidi. JEDVA ČEKAM KONCERT!!!!

fejsara

pre 11 godina

draga SEVE nek ide sve svojim tokom jer kakvo je vreme ,a i koje dolazi sve
se da promeniti ,zato pusti dete da raste i ne stavljaj ga toliko u medije

pomoc sebi i drugima...

pre 11 godina

Matic se taman potrudio da ih spoji u humanitarnim akcijama. Taman
smo se obradovali da ce jedna porodica biti sretna i usretiti mnoge. Moze i individualno i posebno ali lepse bi bilo zajedno.

( Dajmo sansu miru...)

pre 11 godina

Severina i ovim intervjuom pokazuje da je vrlo inteligentna i sposobna zena. Toliko dugo biti u vrhu ovog biznisa i biti zvezda i dalje na prostoru bivse Juge je veliki podvig. Zanimljivo je da se ocigledno hrani prosirivanjem granica
angazovanjem Tomaza Pandura i ostalih zvezda. Pravi spektakl, novu vrednost itd. a to ovde bas i nije cenjeno. Vidi se i iz komentara koji je zadiru u sustinu, kao da nisu citali tekst intervju, kao da ne znaju na cemu sada radi.
Ne slusam tu muziku, ali ako zvezde kakve imamo koje su umetnicka alternativa, progresivni...onda moramo s paznjom propratiti sta je to proizvod, sta je namera.
Ja onima koji rade naporno i prave pomake uvek dajem sansu.

hrvatsko srpska solidarnost a ne rat

pre 11 godina

seve cesto ucestvuje u socijalnim akcijama, angazovana je u drustvenim pitanjima. pomaze kroz humanitarne akcije. kao i milan popovic. to je nekako dobitna kombinacija za nasa drustva. dobra lekcija srbima i hrvatima, kako univerzalne vrednosti treba zastupati gde god da ste. ocigledno je da tako nesto dobro citaju narodi...

Balkane, Balkane moj...

pre 11 godina

Slatko se nasmejah na ove komentare balkanskih muškića. Nadam se da će i oni jednog dana prevazići svoj primitivni sindrom (valjda ostatak muslimanskog odnosa prema ženama) - u stilu da su žene i ćerke niža bića i da ih treba uviti u crne feredže i koristiti po potrebi - ili se varam.
Svaka čast Severini i svaka čast čoveku koji je mnogo učinio za bebe, bez lažnih priča i obećanja.
Seve, carice - nek crknu dušmani.

Fikus

pre 11 godina

" ... I da cijeni žene gledajući moj primjer ". Meni ga je iskreno malo zao kad pomislim kako ce ga drugari sprdati zbog tvog "privatnog snimka"

***

pre 11 godina

Divno misli i planira.Draga moja,svakako ne sumnjam da ga ne cete tako nauciti i vaspitati.Ali? sta ce biti kada se ozeni,zaslepi od ljubavi?Bice kako njegova polovina bude zelela.To sigurno!Dzabe vas trud to baci u vodu.Mama ga vaspitava 20Ta godina,a zena prevaspita za samo 20 min,draga Seve!

honey dorian

pre 11 godina

"Mislim da sam fantastična majka ..." Koliko razumem dete joj ima tek godinu dana, pitacu je kad udje u pubertet pa joj ispostavi listu grehova i propusta. Najsladji su kad su mali.

Pedja

pre 11 godina

Gledao sam koncert u Kragujevcu i to dva puta. Pevala je igrala vise od dva i po sata. Svaki dinar je odradila i zaradila. Neka joj je alal ver za sve !!!!!!

Fikus

pre 11 godina

" ... I da cijeni žene gledajući moj primjer ". Meni ga je iskreno malo zao kad pomislim kako ce ga drugari sprdati zbog tvog "privatnog snimka"

honey dorian

pre 11 godina

"Mislim da sam fantastična majka ..." Koliko razumem dete joj ima tek godinu dana, pitacu je kad udje u pubertet pa joj ispostavi listu grehova i propusta. Najsladji su kad su mali.

Bajka

pre 11 godina

Da mi je neko pričao pre recimo četiri godine da će B92 pisati o Severini, rekla bih mu da je lud, da nema šanse. Prešla sam se grdno, da ne veruješ...

Pedja

pre 11 godina

Gledao sam koncert u Kragujevcu i to dva puta. Pevala je igrala vise od dva i po sata. Svaki dinar je odradila i zaradila. Neka joj je alal ver za sve !!!!!!

Nemanja

pre 11 godina

(Balkane, Balkane moj..., 22. mart 2013 17:40)

Hahahah, ovo je mnogo smešno. Neko se sprda sa balkanskim primitivcima', a kao kontraprimer navodi kafansku pevačicu, samo od 'hoh' sorte, pa je to onda ok. News flash - ako ti je ovo primer emancipovane, inteligentne žene, valjuškaš se u istoj bari kao i ti s kojima se sprdaš.

David Males

pre 11 godina

Razumem da B92 treba da joj da "prostor" radi bivšeg supruga i njegovih donacija, ali ne razumem zašto baš Severina da nam "deli" lekcije o životu i prije svega o odgoju dece.
Šta je to pametno uradila... možda home video ili se varam...baš bezveze.

Balkane, Balkane moj...

pre 11 godina

Slatko se nasmejah na ove komentare balkanskih muškića. Nadam se da će i oni jednog dana prevazići svoj primitivni sindrom (valjda ostatak muslimanskog odnosa prema ženama) - u stilu da su žene i ćerke niža bića i da ih treba uviti u crne feredže i koristiti po potrebi - ili se varam.
Svaka čast Severini i svaka čast čoveku koji je mnogo učinio za bebe, bez lažnih priča i obećanja.
Seve, carice - nek crknu dušmani.

solidarni sa onima koji se solidarisu

pre 11 godina

Ukrasti necije privatno vlasnistvo, kucni video, plasirati ga najsiroj publici je najpokvareniji cin koji mora biti kaznjavan. Samo sto to niko ne zeli da apostrofira kao bazicni problem, vec udara tamo gde je najlakse, po zeni, po stereotipima o zeni, narocito po hrabroj zeni sa starvicnom zamenom teza i mantrama o moralu po kojem je dozvoljeno krasti necije vlasnistvo, ugorziti time necji zivot, karijeru, privatnost, zdravlje...vecno obeleziti zivot te osobe, porodice
i prijatelja; a potom dodatno kazniti hrabrost da se tako stimatizirana osoba suoci s javnoscu oci u oci, pobedi kriminalce, raskrinka njihovu prljavu rabotu. E to se tek ne oprasta. Onda cemo dalje zemnjivati teze i na svaki segment zivota te osobe koja je najsurovije silovana pred celim svetom nedopustivom kradjom privatnosti - stigmatizirati svaku izjavu, svaki pokusaj da se napravi pomak u zivotu, profesiji, borbi za elementarna ljudska prava koja je univerzalna, zastiti drugih ranjivih i vredjanih.
O kako smo daleko od nekih standarda koje je bazicno postavila civilzacija...Skidam kapu zrtvi stigmatizacije koja nalazi snage da pored suocavanja dnevno sa svojim surovim problemima nalazi snage da svoju popularnost stecenu i pored svih prepreka; potrudi se da stiti druge stigmatizirane, ugrozene, ugnjetavane pomogne, da ucestvuje u akcijama solidarnosti, podizanja vidljivosti tih problema itd.
Sve to stalno proizvodi nove motive za stare stereotipne kvazi diskreditacije.

( Dajmo sansu miru...)

pre 11 godina

Severina i ovim intervjuom pokazuje da je vrlo inteligentna i sposobna zena. Toliko dugo biti u vrhu ovog biznisa i biti zvezda i dalje na prostoru bivse Juge je veliki podvig. Zanimljivo je da se ocigledno hrani prosirivanjem granica
angazovanjem Tomaza Pandura i ostalih zvezda. Pravi spektakl, novu vrednost itd. a to ovde bas i nije cenjeno. Vidi se i iz komentara koji je zadiru u sustinu, kao da nisu citali tekst intervju, kao da ne znaju na cemu sada radi.
Ne slusam tu muziku, ali ako zvezde kakve imamo koje su umetnicka alternativa, progresivni...onda moramo s paznjom propratiti sta je to proizvod, sta je namera.
Ja onima koji rade naporno i prave pomake uvek dajem sansu.

Kiki

pre 11 godina

Svaka čast Severini, iz ovog intervjua se vidi koliko je ona jedna pozitivna i simpatična žena. A to što ima iza sebe skandale, snimke, i šta sve ne, po meni nije nešto čega treba da se stidi. JEDVA ČEKAM KONCERT!!!!

hrvatsko srpska solidarnost a ne rat

pre 11 godina

seve cesto ucestvuje u socijalnim akcijama, angazovana je u drustvenim pitanjima. pomaze kroz humanitarne akcije. kao i milan popovic. to je nekako dobitna kombinacija za nasa drustva. dobra lekcija srbima i hrvatima, kako univerzalne vrednosti treba zastupati gde god da ste. ocigledno je da tako nesto dobro citaju narodi...

parking

pre 11 godina

I ona da je malo vise gledala neke fine momke ne bi danas znali za njen privatni zivot u ovoj meri kojoj ga danas znamo(pre svega video forma).
Lozila se na one koji nemaju postovanja prema zenama, sto u sustini vecina zena i radi dok se ne uda. Posle ima valjda dodje iz d... u glavu, pa bi da menjaju svet.
Gde si bila pre 10ak godina? Te sto postuju zene nije ni primecivala, jel se kao i vecina vodi nekim niskim strastima i lozila na primitivce sa lovom(kao sinonimom za moc)?

ejmi

pre 11 godina

Bio bi zanimljiv dokumentarac o zivotu ove Zzene. A mozda jos zanimljiviji igrani film. Simbolizuje radost zivota, a ima tu neka tuga.
Dok citam imam prvu asocijaciju na Merlinku... Svakako ne zelim taj kraj ali ta strast ka sceni, zivotu, sreci...izgleda kao nesto sto mnogi ne mogu da apsorbuju, razumeju...

Cekam film mozda bi bas B92 mogao objektivno da napravi jer nije iz
tog kulturnog modela)

dobronamerni

pre 11 godina

Imam utisak da i sama fabrika oko Severine sa ili bez njenog znanja podstice stereotipe o njenom home video, o sukobu sa ocem njenog sina, sa njegovim navodnim avanturama...
To mozda pomaze odrzanje u javnom prostoru, ali je to garantovani bumerang. Ko sa tabloidima tikvu sadi o glavu mu se obijaju. Stalno, vecno...Kada pokusate da izadjete iz tog dogovora tek onda postajete meta kao izdajnik onaj ko je izigrao dogovor.
Ovakav koncept, trud i iskorak zasluzuju bolji prostor i bolji tretman. Gledao sam u Delu u subotnjem prilogu je bio sjajan intervju skoro kao da je rec o kulturnom dodatku. U Novom listu vrlo slicno. Sada vidim na B92 veoma pristorjan intervju u rubrici Zivot, licna prica, gde je i opravdao ocekivanja gledajuci prethodne intervjue
Serbedzija itd.
Neka pomeranja moramo svi zajedno da pravimo u nasim kulturama i da registrujemo sve pomake koje razliciti akteri prate. Ako se zarobimo u stereotipima onda cemo uvek ponavljati iste greske.

Omnia

pre 11 godina

" ... I da cijeni žene gledajući moj primjer ". Meni ga je iskreno malo zao kad pomislim kako ce ga drugari sprdati zbog tvog "privatnog snimka"
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Fikus, 22. mart 2013 16:28)

Ako za 15 godina njen privatni snimak i dalje bude aktuelan, onda stvarno... A ne verujem da ce drugari u vrticu znati sta je snimila njegova mama.
I sto se svi toliko zapeli za taj snimak? Pa nije ni vas rodila devica Marija? I sta, one zene koje se nisu snimile, nisu nista ni radile?

optimista

pre 11 godina

Nisam pratila, prvi put sam je videla kao i Milana na dodeli ordenja
u Skupstini Srbije za ucesnike Bitke za bebe. Gledala sam ih
prvenstveno iz tog ugla onih koji su stali uz veliki podvig, pomoc
srpskim porodilistima, prevremeno rodjenim bebama. Ako malog
bude vaspitavala u tom duhu humanosti, plemenitosti i solidarnosti,
nece morati nista da mu se pravda i objasnjava i on ce poprimiti
najbolje od roditelja, samo se oko toga malo treba potruditi, imati
vremena, ljubavi i paznje.

realista..

pre 11 godina

Ocigledno je iz intervju da opet ne cvetaju ruze u ovoj vezi sa Milanom Popovicem. Sadga se nastavlja, ocigledno je da ljubav nije dovoljna. Verovatno joj treba dodati nesto tolerancije, razumevanja, brige, verovatno je potrebno povesti racuna o tome da je na listi prioriteta najvazniji zajednicki imenitelj Aleksandar i njegovo bezbrizno odrastanje i buducnost. Malo manje ambicije, medjusobna ocekivanja.
Malo vise strateskih odluka i zivotnih umesto biznis planova.
Kada dobijete bebu u cetrdesetim-pedesetim a imate ponasanje iz dvadesetih tridesetih onda ce rezultat biti takav da cete u pedesetim
se baviti razmisljanjem sto niste na vreme sazreli za potomstvo.
Paradoksalno naizgled, ali realno.
Dajte opametite se dok je vreme.

***

pre 11 godina

Divno misli i planira.Draga moja,svakako ne sumnjam da ga ne cete tako nauciti i vaspitati.Ali? sta ce biti kada se ozeni,zaslepi od ljubavi?Bice kako njegova polovina bude zelela.To sigurno!Dzabe vas trud to baci u vodu.Mama ga vaspitava 20Ta godina,a zena prevaspita za samo 20 min,draga Seve!

fejsara

pre 11 godina

draga SEVE nek ide sve svojim tokom jer kakvo je vreme ,a i koje dolazi sve
se da promeniti ,zato pusti dete da raste i ne stavljaj ga toliko u medije

Ne dajte se zene, koje imate svoju glavu i integritet

pre 11 godina

Kakva zastrasujuca briga za pravilno vaspitanje sina, takva da pred
tom brigom trava ne raste. Zasto tolika briga za to da li neko moze objasniti sinu nasilje pocinjeno nad majkom. Zasto mislite da ce to biti tesko ako se ima poverenje i ljubav,skrenost....
Jedino je vazno ne stvoriti nikakav komples od oca, majke, kroz
zapustanje, zanemarivanje...uz porodicnu ljubav, iskrenost i
poverenje, sve je resivo.
Oni koji bi da vire i dalje u intimnost necju, prizeljkujuci neciju
nesrecu kako bi im se zivoti time ispunili, imaju ozbiljan problem i
sa sobom i svojim potomcima i okolinom. Ali najgore od svega oni zestoko uticu svojim kvazimoralom na formrianje nasih zejednica mrziteljskih prema zenama, narocito zenskoj snazi, upornosti istrajnosti i samostalnosti.
To su osnovni obrisi nasih macho kooltura. Takvi obrasci doveli su i
dovode do velikog nasilja nad nasim zenama. Kao ovo
http://www.youtube.com/watch?v=Ertu9_MhFiM

pomoc sebi i drugima...

pre 11 godina

Matic se taman potrudio da ih spoji u humanitarnim akcijama. Taman
smo se obradovali da ce jedna porodica biti sretna i usretiti mnoge. Moze i individualno i posebno ali lepse bi bilo zajedno.

Sexy žena

pre 11 godina

Severina, ma fantastična si u svakom mogućem smislu! Vidim da podjednako ima zavidnih muškaraca i žena. Uhvatili se za snimak...da nema tog snimka za šta bi se onda jadni uhvatili?
Ja te baš volim i mnogo smo slične, i u razmišljanju i u temperamentu, itd. Sve si u pravu, a za sledeća dva navoda naročito:

"Znam za jedan slučaj gdje je muž na internetu gledao druge žene dok mu je vlastita bila pred nosom, i to zgodnija i ljepša od internetskih. Kad ga je uhvatila još joj je zabranio da ga o tome i pita. A znam za jednog koji na fejsbuku prima prijateljstva žena ali samo onih koje su slikane u kupaćem kostimu, a kao obožava svoju ženu. Dakle, internet je koristan i da shvatite s kim ustvari živite."

"To su ovi što vlastite žene nazivaju glupačama i koji ih vrijeđaju i omalovažavaju. I idu toliko nisko da im govore da su loše žene, loše majke. E ,ti prinčevi su najbrojniji. Okružene smo Mr Small-ovima."

Ima ih Severina svakakvih...Ja sam poznavala dva Mr Small-a, jednog D, iskompleksiranog foliranta, i jednog V, najveće govno i kretena koji može da postoji. Ali mislim da svaka žena mora i takve da upozna...najpre mrak pa onda svetlo, prvo žaba pa princ, Mr Small pa Mr Big!

Severina, sve najbolje! Fantastična si i jedinstvena si!

I svaka čast ekipi B92 koja je uradila jedan ovakav intervju!

nsv

pre 11 godina

Pitam se da li je istina ovo za stambeni kredit. Ranije smo imali prilike da cujemo da je Milan Severini kupio kucu u elitnom delu Zagreba. Gresne mi misli, ali pomislih da je ova izjava o skucenom Severininom budzetu zbog kredita za stan deo kampanje banka. Ne pokusavam da imliciram da Seve zaradjuje na taj nacin a da to banke placaju ali nema mi logike. Sta drugi misle o ovome? Molim vas da objavite.

dada

pre 11 godina

Mnogo zlonamernih i zavidnih def, zena je fantasticna, i sve je u pravu sto je rekla. Ona ima svoj zivotni put zacrtan, i nece da pravi kompromise. I ne mora. Svaka cast Severina...

Pedja

pre 11 godina

Gledao sam koncert u Kragujevcu i to dva puta. Pevala je igrala vise od dva i po sata. Svaki dinar je odradila i zaradila. Neka joj je alal ver za sve !!!!!!

Balkane, Balkane moj...

pre 11 godina

Slatko se nasmejah na ove komentare balkanskih muškića. Nadam se da će i oni jednog dana prevazići svoj primitivni sindrom (valjda ostatak muslimanskog odnosa prema ženama) - u stilu da su žene i ćerke niža bića i da ih treba uviti u crne feredže i koristiti po potrebi - ili se varam.
Svaka čast Severini i svaka čast čoveku koji je mnogo učinio za bebe, bez lažnih priča i obećanja.
Seve, carice - nek crknu dušmani.

***

pre 11 godina

Divno misli i planira.Draga moja,svakako ne sumnjam da ga ne cete tako nauciti i vaspitati.Ali? sta ce biti kada se ozeni,zaslepi od ljubavi?Bice kako njegova polovina bude zelela.To sigurno!Dzabe vas trud to baci u vodu.Mama ga vaspitava 20Ta godina,a zena prevaspita za samo 20 min,draga Seve!

solidarni sa onima koji se solidarisu

pre 11 godina

Ukrasti necije privatno vlasnistvo, kucni video, plasirati ga najsiroj publici je najpokvareniji cin koji mora biti kaznjavan. Samo sto to niko ne zeli da apostrofira kao bazicni problem, vec udara tamo gde je najlakse, po zeni, po stereotipima o zeni, narocito po hrabroj zeni sa starvicnom zamenom teza i mantrama o moralu po kojem je dozvoljeno krasti necije vlasnistvo, ugorziti time necji zivot, karijeru, privatnost, zdravlje...vecno obeleziti zivot te osobe, porodice
i prijatelja; a potom dodatno kazniti hrabrost da se tako stimatizirana osoba suoci s javnoscu oci u oci, pobedi kriminalce, raskrinka njihovu prljavu rabotu. E to se tek ne oprasta. Onda cemo dalje zemnjivati teze i na svaki segment zivota te osobe koja je najsurovije silovana pred celim svetom nedopustivom kradjom privatnosti - stigmatizirati svaku izjavu, svaki pokusaj da se napravi pomak u zivotu, profesiji, borbi za elementarna ljudska prava koja je univerzalna, zastiti drugih ranjivih i vredjanih.
O kako smo daleko od nekih standarda koje je bazicno postavila civilzacija...Skidam kapu zrtvi stigmatizacije koja nalazi snage da pored suocavanja dnevno sa svojim surovim problemima nalazi snage da svoju popularnost stecenu i pored svih prepreka; potrudi se da stiti druge stigmatizirane, ugrozene, ugnjetavane pomogne, da ucestvuje u akcijama solidarnosti, podizanja vidljivosti tih problema itd.
Sve to stalno proizvodi nove motive za stare stereotipne kvazi diskreditacije.

Kiki

pre 11 godina

Svaka čast Severini, iz ovog intervjua se vidi koliko je ona jedna pozitivna i simpatična žena. A to što ima iza sebe skandale, snimke, i šta sve ne, po meni nije nešto čega treba da se stidi. JEDVA ČEKAM KONCERT!!!!

( Dajmo sansu miru...)

pre 11 godina

Severina i ovim intervjuom pokazuje da je vrlo inteligentna i sposobna zena. Toliko dugo biti u vrhu ovog biznisa i biti zvezda i dalje na prostoru bivse Juge je veliki podvig. Zanimljivo je da se ocigledno hrani prosirivanjem granica
angazovanjem Tomaza Pandura i ostalih zvezda. Pravi spektakl, novu vrednost itd. a to ovde bas i nije cenjeno. Vidi se i iz komentara koji je zadiru u sustinu, kao da nisu citali tekst intervju, kao da ne znaju na cemu sada radi.
Ne slusam tu muziku, ali ako zvezde kakve imamo koje su umetnicka alternativa, progresivni...onda moramo s paznjom propratiti sta je to proizvod, sta je namera.
Ja onima koji rade naporno i prave pomake uvek dajem sansu.

Fikus

pre 11 godina

" ... I da cijeni žene gledajući moj primjer ". Meni ga je iskreno malo zao kad pomislim kako ce ga drugari sprdati zbog tvog "privatnog snimka"

hrvatsko srpska solidarnost a ne rat

pre 11 godina

seve cesto ucestvuje u socijalnim akcijama, angazovana je u drustvenim pitanjima. pomaze kroz humanitarne akcije. kao i milan popovic. to je nekako dobitna kombinacija za nasa drustva. dobra lekcija srbima i hrvatima, kako univerzalne vrednosti treba zastupati gde god da ste. ocigledno je da tako nesto dobro citaju narodi...

Ne dajte se zene, koje imate svoju glavu i integritet

pre 11 godina

Kakva zastrasujuca briga za pravilno vaspitanje sina, takva da pred
tom brigom trava ne raste. Zasto tolika briga za to da li neko moze objasniti sinu nasilje pocinjeno nad majkom. Zasto mislite da ce to biti tesko ako se ima poverenje i ljubav,skrenost....
Jedino je vazno ne stvoriti nikakav komples od oca, majke, kroz
zapustanje, zanemarivanje...uz porodicnu ljubav, iskrenost i
poverenje, sve je resivo.
Oni koji bi da vire i dalje u intimnost necju, prizeljkujuci neciju
nesrecu kako bi im se zivoti time ispunili, imaju ozbiljan problem i
sa sobom i svojim potomcima i okolinom. Ali najgore od svega oni zestoko uticu svojim kvazimoralom na formrianje nasih zejednica mrziteljskih prema zenama, narocito zenskoj snazi, upornosti istrajnosti i samostalnosti.
To su osnovni obrisi nasih macho kooltura. Takvi obrasci doveli su i
dovode do velikog nasilja nad nasim zenama. Kao ovo
http://www.youtube.com/watch?v=Ertu9_MhFiM

optimista

pre 11 godina

Nisam pratila, prvi put sam je videla kao i Milana na dodeli ordenja
u Skupstini Srbije za ucesnike Bitke za bebe. Gledala sam ih
prvenstveno iz tog ugla onih koji su stali uz veliki podvig, pomoc
srpskim porodilistima, prevremeno rodjenim bebama. Ako malog
bude vaspitavala u tom duhu humanosti, plemenitosti i solidarnosti,
nece morati nista da mu se pravda i objasnjava i on ce poprimiti
najbolje od roditelja, samo se oko toga malo treba potruditi, imati
vremena, ljubavi i paznje.

ejmi

pre 11 godina

Bio bi zanimljiv dokumentarac o zivotu ove Zzene. A mozda jos zanimljiviji igrani film. Simbolizuje radost zivota, a ima tu neka tuga.
Dok citam imam prvu asocijaciju na Merlinku... Svakako ne zelim taj kraj ali ta strast ka sceni, zivotu, sreci...izgleda kao nesto sto mnogi ne mogu da apsorbuju, razumeju...

Cekam film mozda bi bas B92 mogao objektivno da napravi jer nije iz
tog kulturnog modela)

Omnia

pre 11 godina

" ... I da cijeni žene gledajući moj primjer ". Meni ga je iskreno malo zao kad pomislim kako ce ga drugari sprdati zbog tvog "privatnog snimka"
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Fikus, 22. mart 2013 16:28)

Ako za 15 godina njen privatni snimak i dalje bude aktuelan, onda stvarno... A ne verujem da ce drugari u vrticu znati sta je snimila njegova mama.
I sto se svi toliko zapeli za taj snimak? Pa nije ni vas rodila devica Marija? I sta, one zene koje se nisu snimile, nisu nista ni radile?

Nemanja

pre 11 godina

(Balkane, Balkane moj..., 22. mart 2013 17:40)

Hahahah, ovo je mnogo smešno. Neko se sprda sa balkanskim primitivcima', a kao kontraprimer navodi kafansku pevačicu, samo od 'hoh' sorte, pa je to onda ok. News flash - ako ti je ovo primer emancipovane, inteligentne žene, valjuškaš se u istoj bari kao i ti s kojima se sprdaš.

honey dorian

pre 11 godina

"Mislim da sam fantastična majka ..." Koliko razumem dete joj ima tek godinu dana, pitacu je kad udje u pubertet pa joj ispostavi listu grehova i propusta. Najsladji su kad su mali.

realista..

pre 11 godina

Ocigledno je iz intervju da opet ne cvetaju ruze u ovoj vezi sa Milanom Popovicem. Sadga se nastavlja, ocigledno je da ljubav nije dovoljna. Verovatno joj treba dodati nesto tolerancije, razumevanja, brige, verovatno je potrebno povesti racuna o tome da je na listi prioriteta najvazniji zajednicki imenitelj Aleksandar i njegovo bezbrizno odrastanje i buducnost. Malo manje ambicije, medjusobna ocekivanja.
Malo vise strateskih odluka i zivotnih umesto biznis planova.
Kada dobijete bebu u cetrdesetim-pedesetim a imate ponasanje iz dvadesetih tridesetih onda ce rezultat biti takav da cete u pedesetim
se baviti razmisljanjem sto niste na vreme sazreli za potomstvo.
Paradoksalno naizgled, ali realno.
Dajte opametite se dok je vreme.

Sexy žena

pre 11 godina

Severina, ma fantastična si u svakom mogućem smislu! Vidim da podjednako ima zavidnih muškaraca i žena. Uhvatili se za snimak...da nema tog snimka za šta bi se onda jadni uhvatili?
Ja te baš volim i mnogo smo slične, i u razmišljanju i u temperamentu, itd. Sve si u pravu, a za sledeća dva navoda naročito:

"Znam za jedan slučaj gdje je muž na internetu gledao druge žene dok mu je vlastita bila pred nosom, i to zgodnija i ljepša od internetskih. Kad ga je uhvatila još joj je zabranio da ga o tome i pita. A znam za jednog koji na fejsbuku prima prijateljstva žena ali samo onih koje su slikane u kupaćem kostimu, a kao obožava svoju ženu. Dakle, internet je koristan i da shvatite s kim ustvari živite."

"To su ovi što vlastite žene nazivaju glupačama i koji ih vrijeđaju i omalovažavaju. I idu toliko nisko da im govore da su loše žene, loše majke. E ,ti prinčevi su najbrojniji. Okružene smo Mr Small-ovima."

Ima ih Severina svakakvih...Ja sam poznavala dva Mr Small-a, jednog D, iskompleksiranog foliranta, i jednog V, najveće govno i kretena koji može da postoji. Ali mislim da svaka žena mora i takve da upozna...najpre mrak pa onda svetlo, prvo žaba pa princ, Mr Small pa Mr Big!

Severina, sve najbolje! Fantastična si i jedinstvena si!

I svaka čast ekipi B92 koja je uradila jedan ovakav intervju!

dobronamerni

pre 11 godina

Imam utisak da i sama fabrika oko Severine sa ili bez njenog znanja podstice stereotipe o njenom home video, o sukobu sa ocem njenog sina, sa njegovim navodnim avanturama...
To mozda pomaze odrzanje u javnom prostoru, ali je to garantovani bumerang. Ko sa tabloidima tikvu sadi o glavu mu se obijaju. Stalno, vecno...Kada pokusate da izadjete iz tog dogovora tek onda postajete meta kao izdajnik onaj ko je izigrao dogovor.
Ovakav koncept, trud i iskorak zasluzuju bolji prostor i bolji tretman. Gledao sam u Delu u subotnjem prilogu je bio sjajan intervju skoro kao da je rec o kulturnom dodatku. U Novom listu vrlo slicno. Sada vidim na B92 veoma pristorjan intervju u rubrici Zivot, licna prica, gde je i opravdao ocekivanja gledajuci prethodne intervjue
Serbedzija itd.
Neka pomeranja moramo svi zajedno da pravimo u nasim kulturama i da registrujemo sve pomake koje razliciti akteri prate. Ako se zarobimo u stereotipima onda cemo uvek ponavljati iste greske.

David Males

pre 11 godina

Razumem da B92 treba da joj da "prostor" radi bivšeg supruga i njegovih donacija, ali ne razumem zašto baš Severina da nam "deli" lekcije o životu i prije svega o odgoju dece.
Šta je to pametno uradila... možda home video ili se varam...baš bezveze.

pomoc sebi i drugima...

pre 11 godina

Matic se taman potrudio da ih spoji u humanitarnim akcijama. Taman
smo se obradovali da ce jedna porodica biti sretna i usretiti mnoge. Moze i individualno i posebno ali lepse bi bilo zajedno.

parking

pre 11 godina

I ona da je malo vise gledala neke fine momke ne bi danas znali za njen privatni zivot u ovoj meri kojoj ga danas znamo(pre svega video forma).
Lozila se na one koji nemaju postovanja prema zenama, sto u sustini vecina zena i radi dok se ne uda. Posle ima valjda dodje iz d... u glavu, pa bi da menjaju svet.
Gde si bila pre 10ak godina? Te sto postuju zene nije ni primecivala, jel se kao i vecina vodi nekim niskim strastima i lozila na primitivce sa lovom(kao sinonimom za moc)?

fejsara

pre 11 godina

draga SEVE nek ide sve svojim tokom jer kakvo je vreme ,a i koje dolazi sve
se da promeniti ,zato pusti dete da raste i ne stavljaj ga toliko u medije

dada

pre 11 godina

Mnogo zlonamernih i zavidnih def, zena je fantasticna, i sve je u pravu sto je rekla. Ona ima svoj zivotni put zacrtan, i nece da pravi kompromise. I ne mora. Svaka cast Severina...

Bajka

pre 11 godina

Da mi je neko pričao pre recimo četiri godine da će B92 pisati o Severini, rekla bih mu da je lud, da nema šanse. Prešla sam se grdno, da ne veruješ...

nsv

pre 11 godina

Pitam se da li je istina ovo za stambeni kredit. Ranije smo imali prilike da cujemo da je Milan Severini kupio kucu u elitnom delu Zagreba. Gresne mi misli, ali pomislih da je ova izjava o skucenom Severininom budzetu zbog kredita za stan deo kampanje banka. Ne pokusavam da imliciram da Seve zaradjuje na taj nacin a da to banke placaju ali nema mi logike. Sta drugi misle o ovome? Molim vas da objavite.