Sreda, 25.06.2014.

12:46

Na startu BG na vodi i dva hotela

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ocenio je da projekat "Beograd na vodi" značajan za celu Srbiju i najavio njegovo svečano predstavljanje u petak 27. juna.

Izvor: Tanjug

Na startu BG na vodi i dva hotela IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Dragan

pre 9 godina

"Prvo će se graditi velika kula i tržni centar, kao i četiri posebne zgrade, od kojih su dva hotela i dve stambene jedinice."

Svaka nova vlast, izgradi dve stambene jedinice za partijski kadar (Vucicu treba veci stan) uz trzni centar gde ce moci kupovati I hptele gde ce pod budnim okom kamera izvoditi mlade i spremne partijske "ucenice".Nista novo,vec vidjeno u Srbiji.
Srbija, naravno u kontinuiranom stecaju .

Polar

pre 9 godina

Koji ste vi hejteri,pa da covek u zlato presvuce ceo Bg vama bi smetalo sto nije od platine.Poistovetili ste se sa Lucijom iz crtaca Carli Braun...'Osecam se podlo i mrzim citav svet".Opustite se malo :)

Ivan

pre 9 godina

Lepo je Djilas rekao - napravice trzni centar, mozda neki hotel i to je to. Nadrljali smo sa ovima. Jedno jedino obecanje nisu ispunili.

nevidljivi

pre 9 godina

ne gradi drzava te zgrade i hotele,nego investitori koji ulazu svoj novac.a drzava samo iseljava zeljeznicu koja je drzavana i otvara prostor u centralnom dijelu grada.ako neko hoce da gradi bice posla za ostale.sta je tu lose.tako je u cijelom svijetu.pa kako vi mislite napred. nece te zgrade niko odnjeti a neko ce uloziti pare.zar je beograd kriv sto je dvo milionski grad i neko hoce da ulozi pare u bg a ne zrenjanin.vama nikako nije dobro

B

pre 9 godina

Zaboravili ste spomenuti da će uskoro biti izgrađena pista u centru BG(Prestonica Sveta) za sletanje NLO-a, da bi se omugičlio prvi kontakt sa vanzemaljcima preko ambasadora-lidera sveta Alexandra Vučića(A.K.A STAR LORD)

Zivela srbija

Milan

pre 9 godina

A da za pocetak uklone gomilicu zemlje i dva gomiletine sljunka kojim je zatvorena ulica Matice Srpske? Od Beokom-a sam dobio odgovor da se radi projekat. Vec mesec dana u Mirijevo ne moze ni da se udje ni da se izadje...

miki

pre 9 godina

bolje spustite cenu hrane, odece, struje, poreze razne, infostana koji je obična pljačka, cene goriva koje su nenormalne, cene registracije vozila i još milion stvari koji bi mogao da nabrajam do sutra, a koje država odredjuje... Šta će mi beograd na vodi i dva solitera koja se okreću???

Jasna

pre 9 godina

Da li ovo svako malo najavljivanje Bg na vodi.Mali i makete imaju za cilj podizaenje pritiska narodu i povecanu prodaju lekova za smirenje.Aman dosta vise j..o vas Bg na vodi radite ono sto ste obecavali u predizbornoj kampanji.Gde su nova radna mesta,gde je rast yaposlenosti,gde je cistiji grad,bolje skolstvo i ydravstvo.Nista bre niste uradili evo vec dve godin.

Paket aranžaman

pre 9 godina

A sta bi sa zapošljavanjem naroda ??????Laž laž laž sve vise je ljudi koji dobijaju otkaze a privreda stoji u mestu vec godinu dana avi obecavate kule i NOVE GRADOVE stidite se kao iovi pre vas ne zna se ko je gori !!!!

sone

pre 9 godina

(Mare, 25. jun 2014 13:29)
Dve godine postenog rada,naspram dvanaest godina lopovluka,jasno je da tu rezultati ne mogu doci tako brzo kao sto ti ne bi hteo,nego ti odgovara da od svega najvljenog ne bude nista.

andrej

pre 9 godina

Niti ikakve koristi ima Srbija od Beograda danas niti ce imati i ako se ovaj projekat uopste ostvari. Obidjem Zrenjanin i vidim u kakvoj bedi taj grad zivi a da ne pricam kako se ubrzano raspada a vi solite pamet kako ce Srbija dobiti mnogo zbog BeGe na vodi?!Uskoro ce Srbija doslovno plivati u vodi ako se ne preduzmu mere zastita od poplava tako da bi vam bilo bolje da povedete racuna o tome nego o ovoj budalastini.

Zoran

pre 9 godina

Bolje izgradite koji nasip .
(komsija, 25. jun 2014 14:10)

Ko zivi u onoj kuli nasip mu ne treba. Verovatno ima sletanje za helikopter na krovu.

Zoran

pre 9 godina

"Zasto bilo ko od nas, ko iole razmislja logicno, ne veruje u ovu bajku? Da bi nesto napravio, moras da nadjes nekoga ko ce za to i da plati, jer mi ocigledno tih para nemamo."

Ako misli sko ce da da pare da se to izgradi, to necemo0 mi, to ce Arapi. Oni ce i da ubiraju kajmak, normalno. A ako mislis ko ce te stanove da kupi:
Kako nemate pare? A ko gradi stanove po BG iako prodaja slaba? Pa dileri droge, makroi, muljatori. Ce da vidis kad sevnu svi stanovi BG na vodi za godinu dana. Samo se peru pare.

Obican diler dodje kod coveka da kupi sat, znaci onaj sto prodaje na ulici, posledni u lancu i kaze: Jel imas neki sat, al dobar? Pa ima, evo ovaj, 2000 evra. On gleda, gleda, ...a jel imas nesto jace, 5000 evra? Ovaj kaze nema, inace on prodaje kradenu robu iz inostranstva.

Jovan

pre 9 godina

U jednoj od najsiromasnijih zemalja u Evropi gradice se velelepni grad na vodi. Ne znam ko ce to imati koristi od ovog projekta ali bedni narod Srbije sigurno nece. Prestanite da zamajavate i ovako lud narod i pocnite normalno da se ponasate. Za pocetak bolje razmislite kako ce poljoprivreda da zakrpi neke rupe u busnom loncu jer nam je to jedina buducnost i nada da totalno ne propadnemo. Manite se zidanja cardaka ni na nebu ni na zemlji.

sivjesoko

pre 9 godina

Ovo je bolje od južnoamerickih serija. Prvo ce izgraditi dva hotela i kulu, kako bi mnogobrojni gosti hotela i kule mogli gledati buldozere, bagere i ona vozila sa onom rukom, a koji ce ucestvovati u fazi II, III i IV. Bas ce biti lep pogled, i puno prasine. Navalice gosti na hotele, kako bi se baskarili u II, III i IV fazi izgradnje.
A izgradnja I faze pocinje u januaru ili februaru, kad je visina sneznog pokrivaca znatna, temperature za beton niske.
Ciji si ti Mali?

Nikola

pre 9 godina

Zasto bilo ko od nas, ko iole razmislja logicno, ne veruje u ovu bajku? Da bi nesto napravio, moras da nadjes nekoga ko ce za to i da plati, jer mi ocigledno tih para nemamo. Da bi neko platio, on mora da ima interes, tj. zaradu, jer niko ne poklanja novac vec investira da bi mu se to i vratilo. Pricice o bratstvu i ostalim tricama zaboravite, jer niti smo mi braca sa Arapima, a cak i da jesmo, sve jedno je, jer danas niko ne poklanja novac. Cak i da postoji neko ko bi poklonio novac, taj neko bi brzo propao, pa na kraju opet ne bi bilo ikoga ko bi poklonio novac. E sad, posto investiraju, ocekuju da im se to isplati. A kako moze da se isplati investicija u zemlji gde 95 procenata stanovnistva ne moze da priusti da podigne kredit za stan sa otplatom na 30 godina. Ko bi iznajmljivao taj silni poslovni prostor, kada danas u Bgdu imate visak poslovnog prostora? Danas je jedina delatnost koja uspeva u Srbiji javni sektor. Pa ne ocekujete valjda da zaposleni u javnom sektoru iznajmljuju kancelarije?! Nema proizvodnje, nema izvoza, nema ekonomske aktivnosti, a samim tim nema ni novca. I ko je lud da investira milijarde, kada danas tu sumu nema minimum 50 procenata stanovnistva Srbije zajedno. Arapi su odlicni trgovci, oni sve ovo vec znaju. Ne zavaravajte se u suprotno. E sad, ili mi logika nije jaca strana, ili neko ovde debelo laze.

Dule

pre 9 godina

Zamislte jednu visebrojnu porodicu gde glava porodice svaki dan najavljuje boljitak za buducnost. A nema love ni za rucak, nema se ni za veceru. Zena place, deca se tuku. Jede se svaki dan amper-corba dok glava porodice jede u restoranu pecenje i pije koktele da kredit i putuje okolo sa sumnjivim ortacima i najavljuje boljitak za svoje pleme. E to je nasa Srbija 2014 za koju su oni koji su glasalu - to i dobilii - makete, fasade, Alibabu i 60 mu hajduka. Rezultat ove apsolutne vladavine je - apsolutna nula!

Dipl ing Arhitekture

pre 9 godina

Geozavod su nasminkali kao staru zenu. Nista temeljno nije radjeno. Podvodne vode, rastreseni temelji od saobracaja u Karadjordjevoj. Znaci samo sminka.Jedva cekam da se otvori zgrada i da "budem zainetersovani " kupac za poslovni prostor ili stan. Da mi pokazu projekat.A projekta osim makete nema. Da uprem prstom u zgradu i da kazem evo ovde hocu stan. Ozbiljne price nema dok se i posletnji metar pruge ne ukloni, a uklonice se kada bude izgradjen Prokop i most kod Vince. Cisterne iz rafinerije moraju da dodju do skladista u Radnickoj.Kada padne vodostaj u letnjim mesecima barze do Ade ne mogu da dodju

Marko

pre 9 godina

Opet buduce vreme, ko ceka boljitak koji mu vi obecate umrece od gladi, vec dve godine slusamo da ce biti nesto, al nista, plate manje, otkazi, i dalje korupcija, stranacko zaposljavanje, tako da se moze zakljuciti da su sve vase price prazna obecanja......

Djoshica

pre 9 godina

3...4...Pozor... Sad će... Biće... Krenuće... Oće... Sigurno će...
Tačkice predstavljaju godine. U politici i biznisu, vreme ne kuca sekundama. Šta ste mislili?

lili

pre 9 godina

smejurija.... stanje u drzavi, narod koji se bori za egzistenciju... a neko ce da mi prosipa pricu o ovome...a sto se projekta tice opet smesno(tuzno), verovatno laici to ne shvataju.

!!#??//&@@

pre 9 godina

Usijane glave nikako da se opamete, nije bila dovoljna ova velika poplava da se ohlade, u Obrenovcu dele pastete a na 30km odatle ce praviti Evropski kupleraj.

Svakoga dana mi se u stomaku okrece od njihovih najava vesti a ugovora sa Fijatom, Etihadom, Al Dahrom i ostalim ekonomskim kompradorima ni traga ni glasa. Ovakvu vlast ce istorija Srbije debelo upamtiti jer od ovakvog "samaranja" naroda i drzave veliko je pitanje da li cemo se uopste i oporaviti.

Izmedju ostalog ovaj praznomozgovicki narod i oni koji su glasali ovu vlast a i oni koji uopste nisu glasali trebaju da nose breme unistavanja kojeg smo svi mi savremenici, steta sto ce i njihova deca koja su za to najmanje kriva ispastati posledice neodgovornih oceva i dedova.

akigol

pre 9 godina

ne znam da l' vam je neko rekao da se kultura najbolje(i jedino) pravilno razvija onda kada su za to stvoreni uslovi, odnosno sve ostale sfere zivota na zadovoljavajucem nivou. nama ne da nema kulture, nego se plasim i da pomislim na nju, bolje bi vam bilo da tim milijardama obezbedite narodu osnovne egzistencijalne potrebe, to je prioritet!

Mare

pre 9 godina

U ovoj državi, u kojoj nisu znali propisno da raspišu tender pre neki dan za Prokop pa su dobili packe od Kuvajćana, u zemlji koja nema ni 400 mil. € stranih investicija prošle godine, u zemlji u kojoj nema 20.000€ za akumulatore za migove koji treba da dežuraju i garantuju bezbednost našeg neba, u zemlji u kojoj se u vanrednoj situaciji preko televizije mole ljudi da hitno donesu lopate - u takvoj zemlji da se očekuje "Beograd na vodi"?

Beograd na vodi će roći kao i ostala obećanja - "one-stop shop" (što im je bilo glavno izborno obećanje još 2012.na izborima), ukidanje RTS pretplate, stopiranje prodaje Telekoma, itd.

Ovo je najgora vlast još od Slobodana Miloševića, juriće ih narod "onim" motkama za koji mesec, samo kad se bude probudio i prestao da bude slep kod oka. Za sve im je kriv DS, odnosno bivše vlasti, iako su pune dve godine na vlasti praktično na svim nivoima.

Ekspert

pre 9 godina

Mali gradonacelnik bi mogao da kaze sta je bilo sa Mubadala fabrikom cipova i ulaganjem Aldahre u poljoprivredu? Meni ovo lici na jos jednu laz u nizu... Deficit drzave je 2 milijarde, i tu smo sampioni u Evropi!

polke

pre 9 godina

"Beograd na vodi" ce u mnogo cemu pomoci nasem gradu i nasoj zemlji da ostavi lepsu sliku u svetu,i verujem da cemo time privuci mnoge turiste a samim tim i novac koji nam je preko potreban.

sima

pre 9 godina

Kada jednoga dana taj projekat bude zavrsen samo cu se setiti svih onih skeptika koji su govorili da od toga nema nista,i samo cu se slatko nasmejati.

Coco Bill

pre 9 godina

Kada jednoga dana taj projekat bude zavrsen samo cu se setiti svih onih skeptika koji su govorili da od toga nema nista,i samo cu se slatko nasmejati.
(sima, 25. jun 2014 13:09)

Oces Simo oces, nasmejaces se, ako uopste tada budes ziv, a mozda ni tada. Nego lepo ti to prenesi na unuka pa da se smejete s`kolena na koleno.

zoran

pre 9 godina

Imate li vi pare za taj posao? Ko i od kojih para plaća ove makete, Direktore novoosnovanog preduzeća "Bgd na vodi", raznorazna okupljanja grebatora i secikesa a u vezi bezbrojnih promocija, i td, itd... Samo me zanima KO to plaća i od koje kinte?

A Arapin neće da pusti ni jedan jedini $ ako iz njega ne može da izvuče profit. Arapi su trgovali, i znali su da računaju, da pišu i da čitaju pre hiljadu petsto godina i svi koji ih smatraju priglupim, primitivnim čobanima i kamilarima, ljuto se varaju...

gosn suri

pre 9 godina

Ne znam kako i koliko su renovirali zgradu geozavoda ali sam danas prelazeci most video da je krov i dalje star i zardjao. Naravno krov se ne vidi sa ulice nego samo nova fasada...

zaluđeni

pre 9 godina

Agrobanka pa BGDNVD, Šarić pa BGDNVD, Stefanović pa BGDNVD, Mića pa BGDNVD, Kosmajac pa BGDNVD....Šta je sledeće ostaje nam da sačekamo dan...dva...

Beograd na vodi im dođe kao EPP u poluvremenu dok ne smisle šta će dalje da izbacuju da njihovi glasači viču bravo za Gospodina Vučića.

JOKS

pre 9 godina

trenutno sam na mini letovanju u jednom jako lepom delu naše zemlje. priroda divna a ljudi žive kao bezmalo u srednjem veku. imali nešto van Beograda sto zaslužuje paznju ove i svih drugih vlasti?

ZLOBEX

pre 9 godina

Doktorati, smene, Kosmajci, Arapske kule i ostali cirkusi da se zamajava gladan narod, dok se ne usvoje svi robovlasnički zakoni u Skupštini.

Mare

pre 9 godina

U ovoj državi, u kojoj nisu znali propisno da raspišu tender pre neki dan za Prokop pa su dobili packe od Kuvajćana, u zemlji koja nema ni 400 mil. € stranih investicija prošle godine, u zemlji u kojoj nema 20.000€ za akumulatore za migove koji treba da dežuraju i garantuju bezbednost našeg neba, u zemlji u kojoj se u vanrednoj situaciji preko televizije mole ljudi da hitno donesu lopate - u takvoj zemlji da se očekuje "Beograd na vodi"?

Beograd na vodi će roći kao i ostala obećanja - "one-stop shop" (što im je bilo glavno izborno obećanje još 2012.na izborima), ukidanje RTS pretplate, stopiranje prodaje Telekoma, itd.

Ovo je najgora vlast još od Slobodana Miloševića, juriće ih narod "onim" motkama za koji mesec, samo kad se bude probudio i prestao da bude slep kod oka. Za sve im je kriv DS, odnosno bivše vlasti, iako su pune dve godine na vlasti praktično na svim nivoima.

ZLOBEX

pre 9 godina

Doktorati, smene, Kosmajci, Arapske kule i ostali cirkusi da se zamajava gladan narod, dok se ne usvoje svi robovlasnički zakoni u Skupštini.

Ekspert

pre 9 godina

Mali gradonacelnik bi mogao da kaze sta je bilo sa Mubadala fabrikom cipova i ulaganjem Aldahre u poljoprivredu? Meni ovo lici na jos jednu laz u nizu... Deficit drzave je 2 milijarde, i tu smo sampioni u Evropi!

Coco Bill

pre 9 godina

Kada jednoga dana taj projekat bude zavrsen samo cu se setiti svih onih skeptika koji su govorili da od toga nema nista,i samo cu se slatko nasmejati.
(sima, 25. jun 2014 13:09)

Oces Simo oces, nasmejaces se, ako uopste tada budes ziv, a mozda ni tada. Nego lepo ti to prenesi na unuka pa da se smejete s`kolena na koleno.

zoran

pre 9 godina

Imate li vi pare za taj posao? Ko i od kojih para plaća ove makete, Direktore novoosnovanog preduzeća "Bgd na vodi", raznorazna okupljanja grebatora i secikesa a u vezi bezbrojnih promocija, i td, itd... Samo me zanima KO to plaća i od koje kinte?

A Arapin neće da pusti ni jedan jedini $ ako iz njega ne može da izvuče profit. Arapi su trgovali, i znali su da računaju, da pišu i da čitaju pre hiljadu petsto godina i svi koji ih smatraju priglupim, primitivnim čobanima i kamilarima, ljuto se varaju...

zaluđeni

pre 9 godina

Agrobanka pa BGDNVD, Šarić pa BGDNVD, Stefanović pa BGDNVD, Mića pa BGDNVD, Kosmajac pa BGDNVD....Šta je sledeće ostaje nam da sačekamo dan...dva...

Beograd na vodi im dođe kao EPP u poluvremenu dok ne smisle šta će dalje da izbacuju da njihovi glasači viču bravo za Gospodina Vučića.

gosn suri

pre 9 godina

Ne znam kako i koliko su renovirali zgradu geozavoda ali sam danas prelazeci most video da je krov i dalje star i zardjao. Naravno krov se ne vidi sa ulice nego samo nova fasada...

sivjesoko

pre 9 godina

Ovo je bolje od južnoamerickih serija. Prvo ce izgraditi dva hotela i kulu, kako bi mnogobrojni gosti hotela i kule mogli gledati buldozere, bagere i ona vozila sa onom rukom, a koji ce ucestvovati u fazi II, III i IV. Bas ce biti lep pogled, i puno prasine. Navalice gosti na hotele, kako bi se baskarili u II, III i IV fazi izgradnje.
A izgradnja I faze pocinje u januaru ili februaru, kad je visina sneznog pokrivaca znatna, temperature za beton niske.
Ciji si ti Mali?

Marko

pre 9 godina

Opet buduce vreme, ko ceka boljitak koji mu vi obecate umrece od gladi, vec dve godine slusamo da ce biti nesto, al nista, plate manje, otkazi, i dalje korupcija, stranacko zaposljavanje, tako da se moze zakljuciti da su sve vase price prazna obecanja......

JOKS

pre 9 godina

trenutno sam na mini letovanju u jednom jako lepom delu naše zemlje. priroda divna a ljudi žive kao bezmalo u srednjem veku. imali nešto van Beograda sto zaslužuje paznju ove i svih drugih vlasti?

Dule

pre 9 godina

Zamislte jednu visebrojnu porodicu gde glava porodice svaki dan najavljuje boljitak za buducnost. A nema love ni za rucak, nema se ni za veceru. Zena place, deca se tuku. Jede se svaki dan amper-corba dok glava porodice jede u restoranu pecenje i pije koktele da kredit i putuje okolo sa sumnjivim ortacima i najavljuje boljitak za svoje pleme. E to je nasa Srbija 2014 za koju su oni koji su glasalu - to i dobilii - makete, fasade, Alibabu i 60 mu hajduka. Rezultat ove apsolutne vladavine je - apsolutna nula!

Dipl ing Arhitekture

pre 9 godina

Geozavod su nasminkali kao staru zenu. Nista temeljno nije radjeno. Podvodne vode, rastreseni temelji od saobracaja u Karadjordjevoj. Znaci samo sminka.Jedva cekam da se otvori zgrada i da "budem zainetersovani " kupac za poslovni prostor ili stan. Da mi pokazu projekat.A projekta osim makete nema. Da uprem prstom u zgradu i da kazem evo ovde hocu stan. Ozbiljne price nema dok se i posletnji metar pruge ne ukloni, a uklonice se kada bude izgradjen Prokop i most kod Vince. Cisterne iz rafinerije moraju da dodju do skladista u Radnickoj.Kada padne vodostaj u letnjim mesecima barze do Ade ne mogu da dodju

Jovan

pre 9 godina

U jednoj od najsiromasnijih zemalja u Evropi gradice se velelepni grad na vodi. Ne znam ko ce to imati koristi od ovog projekta ali bedni narod Srbije sigurno nece. Prestanite da zamajavate i ovako lud narod i pocnite normalno da se ponasate. Za pocetak bolje razmislite kako ce poljoprivreda da zakrpi neke rupe u busnom loncu jer nam je to jedina buducnost i nada da totalno ne propadnemo. Manite se zidanja cardaka ni na nebu ni na zemlji.

Djoshica

pre 9 godina

3...4...Pozor... Sad će... Biće... Krenuće... Oće... Sigurno će...
Tačkice predstavljaju godine. U politici i biznisu, vreme ne kuca sekundama. Šta ste mislili?

!!#??//&@@

pre 9 godina

Usijane glave nikako da se opamete, nije bila dovoljna ova velika poplava da se ohlade, u Obrenovcu dele pastete a na 30km odatle ce praviti Evropski kupleraj.

Svakoga dana mi se u stomaku okrece od njihovih najava vesti a ugovora sa Fijatom, Etihadom, Al Dahrom i ostalim ekonomskim kompradorima ni traga ni glasa. Ovakvu vlast ce istorija Srbije debelo upamtiti jer od ovakvog "samaranja" naroda i drzave veliko je pitanje da li cemo se uopste i oporaviti.

Izmedju ostalog ovaj praznomozgovicki narod i oni koji su glasali ovu vlast a i oni koji uopste nisu glasali trebaju da nose breme unistavanja kojeg smo svi mi savremenici, steta sto ce i njihova deca koja su za to najmanje kriva ispastati posledice neodgovornih oceva i dedova.

lili

pre 9 godina

smejurija.... stanje u drzavi, narod koji se bori za egzistenciju... a neko ce da mi prosipa pricu o ovome...a sto se projekta tice opet smesno(tuzno), verovatno laici to ne shvataju.

andrej

pre 9 godina

Niti ikakve koristi ima Srbija od Beograda danas niti ce imati i ako se ovaj projekat uopste ostvari. Obidjem Zrenjanin i vidim u kakvoj bedi taj grad zivi a da ne pricam kako se ubrzano raspada a vi solite pamet kako ce Srbija dobiti mnogo zbog BeGe na vodi?!Uskoro ce Srbija doslovno plivati u vodi ako se ne preduzmu mere zastita od poplava tako da bi vam bilo bolje da povedete racuna o tome nego o ovoj budalastini.

akigol

pre 9 godina

ne znam da l' vam je neko rekao da se kultura najbolje(i jedino) pravilno razvija onda kada su za to stvoreni uslovi, odnosno sve ostale sfere zivota na zadovoljavajucem nivou. nama ne da nema kulture, nego se plasim i da pomislim na nju, bolje bi vam bilo da tim milijardama obezbedite narodu osnovne egzistencijalne potrebe, to je prioritet!

Nikola

pre 9 godina

Zasto bilo ko od nas, ko iole razmislja logicno, ne veruje u ovu bajku? Da bi nesto napravio, moras da nadjes nekoga ko ce za to i da plati, jer mi ocigledno tih para nemamo. Da bi neko platio, on mora da ima interes, tj. zaradu, jer niko ne poklanja novac vec investira da bi mu se to i vratilo. Pricice o bratstvu i ostalim tricama zaboravite, jer niti smo mi braca sa Arapima, a cak i da jesmo, sve jedno je, jer danas niko ne poklanja novac. Cak i da postoji neko ko bi poklonio novac, taj neko bi brzo propao, pa na kraju opet ne bi bilo ikoga ko bi poklonio novac. E sad, posto investiraju, ocekuju da im se to isplati. A kako moze da se isplati investicija u zemlji gde 95 procenata stanovnistva ne moze da priusti da podigne kredit za stan sa otplatom na 30 godina. Ko bi iznajmljivao taj silni poslovni prostor, kada danas u Bgdu imate visak poslovnog prostora? Danas je jedina delatnost koja uspeva u Srbiji javni sektor. Pa ne ocekujete valjda da zaposleni u javnom sektoru iznajmljuju kancelarije?! Nema proizvodnje, nema izvoza, nema ekonomske aktivnosti, a samim tim nema ni novca. I ko je lud da investira milijarde, kada danas tu sumu nema minimum 50 procenata stanovnistva Srbije zajedno. Arapi su odlicni trgovci, oni sve ovo vec znaju. Ne zavaravajte se u suprotno. E sad, ili mi logika nije jaca strana, ili neko ovde debelo laze.

Ivan

pre 9 godina

Lepo je Djilas rekao - napravice trzni centar, mozda neki hotel i to je to. Nadrljali smo sa ovima. Jedno jedino obecanje nisu ispunili.

miki

pre 9 godina

bolje spustite cenu hrane, odece, struje, poreze razne, infostana koji je obična pljačka, cene goriva koje su nenormalne, cene registracije vozila i još milion stvari koji bi mogao da nabrajam do sutra, a koje država odredjuje... Šta će mi beograd na vodi i dva solitera koja se okreću???

Jasna

pre 9 godina

Da li ovo svako malo najavljivanje Bg na vodi.Mali i makete imaju za cilj podizaenje pritiska narodu i povecanu prodaju lekova za smirenje.Aman dosta vise j..o vas Bg na vodi radite ono sto ste obecavali u predizbornoj kampanji.Gde su nova radna mesta,gde je rast yaposlenosti,gde je cistiji grad,bolje skolstvo i ydravstvo.Nista bre niste uradili evo vec dve godin.

Milan

pre 9 godina

A da za pocetak uklone gomilicu zemlje i dva gomiletine sljunka kojim je zatvorena ulica Matice Srpske? Od Beokom-a sam dobio odgovor da se radi projekat. Vec mesec dana u Mirijevo ne moze ni da se udje ni da se izadje...

Paket aranžaman

pre 9 godina

A sta bi sa zapošljavanjem naroda ??????Laž laž laž sve vise je ljudi koji dobijaju otkaze a privreda stoji u mestu vec godinu dana avi obecavate kule i NOVE GRADOVE stidite se kao iovi pre vas ne zna se ko je gori !!!!

B

pre 9 godina

Zaboravili ste spomenuti da će uskoro biti izgrađena pista u centru BG(Prestonica Sveta) za sletanje NLO-a, da bi se omugičlio prvi kontakt sa vanzemaljcima preko ambasadora-lidera sveta Alexandra Vučića(A.K.A STAR LORD)

Zivela srbija

Zoran

pre 9 godina

Bolje izgradite koji nasip .
(komsija, 25. jun 2014 14:10)

Ko zivi u onoj kuli nasip mu ne treba. Verovatno ima sletanje za helikopter na krovu.

Zoran

pre 9 godina

"Zasto bilo ko od nas, ko iole razmislja logicno, ne veruje u ovu bajku? Da bi nesto napravio, moras da nadjes nekoga ko ce za to i da plati, jer mi ocigledno tih para nemamo."

Ako misli sko ce da da pare da se to izgradi, to necemo0 mi, to ce Arapi. Oni ce i da ubiraju kajmak, normalno. A ako mislis ko ce te stanove da kupi:
Kako nemate pare? A ko gradi stanove po BG iako prodaja slaba? Pa dileri droge, makroi, muljatori. Ce da vidis kad sevnu svi stanovi BG na vodi za godinu dana. Samo se peru pare.

Obican diler dodje kod coveka da kupi sat, znaci onaj sto prodaje na ulici, posledni u lancu i kaze: Jel imas neki sat, al dobar? Pa ima, evo ovaj, 2000 evra. On gleda, gleda, ...a jel imas nesto jace, 5000 evra? Ovaj kaze nema, inace on prodaje kradenu robu iz inostranstva.

sima

pre 9 godina

Kada jednoga dana taj projekat bude zavrsen samo cu se setiti svih onih skeptika koji su govorili da od toga nema nista,i samo cu se slatko nasmejati.

Dragan

pre 9 godina

"Prvo će se graditi velika kula i tržni centar, kao i četiri posebne zgrade, od kojih su dva hotela i dve stambene jedinice."

Svaka nova vlast, izgradi dve stambene jedinice za partijski kadar (Vucicu treba veci stan) uz trzni centar gde ce moci kupovati I hptele gde ce pod budnim okom kamera izvoditi mlade i spremne partijske "ucenice".Nista novo,vec vidjeno u Srbiji.
Srbija, naravno u kontinuiranom stecaju .

polke

pre 9 godina

"Beograd na vodi" ce u mnogo cemu pomoci nasem gradu i nasoj zemlji da ostavi lepsu sliku u svetu,i verujem da cemo time privuci mnoge turiste a samim tim i novac koji nam je preko potreban.

sone

pre 9 godina

(Mare, 25. jun 2014 13:29)
Dve godine postenog rada,naspram dvanaest godina lopovluka,jasno je da tu rezultati ne mogu doci tako brzo kao sto ti ne bi hteo,nego ti odgovara da od svega najvljenog ne bude nista.

Polar

pre 9 godina

Koji ste vi hejteri,pa da covek u zlato presvuce ceo Bg vama bi smetalo sto nije od platine.Poistovetili ste se sa Lucijom iz crtaca Carli Braun...'Osecam se podlo i mrzim citav svet".Opustite se malo :)

nevidljivi

pre 9 godina

ne gradi drzava te zgrade i hotele,nego investitori koji ulazu svoj novac.a drzava samo iseljava zeljeznicu koja je drzavana i otvara prostor u centralnom dijelu grada.ako neko hoce da gradi bice posla za ostale.sta je tu lose.tako je u cijelom svijetu.pa kako vi mislite napred. nece te zgrade niko odnjeti a neko ce uloziti pare.zar je beograd kriv sto je dvo milionski grad i neko hoce da ulozi pare u bg a ne zrenjanin.vama nikako nije dobro

polke

pre 9 godina

"Beograd na vodi" ce u mnogo cemu pomoci nasem gradu i nasoj zemlji da ostavi lepsu sliku u svetu,i verujem da cemo time privuci mnoge turiste a samim tim i novac koji nam je preko potreban.

sima

pre 9 godina

Kada jednoga dana taj projekat bude zavrsen samo cu se setiti svih onih skeptika koji su govorili da od toga nema nista,i samo cu se slatko nasmejati.

sone

pre 9 godina

(Mare, 25. jun 2014 13:29)
Dve godine postenog rada,naspram dvanaest godina lopovluka,jasno je da tu rezultati ne mogu doci tako brzo kao sto ti ne bi hteo,nego ti odgovara da od svega najvljenog ne bude nista.

nevidljivi

pre 9 godina

ne gradi drzava te zgrade i hotele,nego investitori koji ulazu svoj novac.a drzava samo iseljava zeljeznicu koja je drzavana i otvara prostor u centralnom dijelu grada.ako neko hoce da gradi bice posla za ostale.sta je tu lose.tako je u cijelom svijetu.pa kako vi mislite napred. nece te zgrade niko odnjeti a neko ce uloziti pare.zar je beograd kriv sto je dvo milionski grad i neko hoce da ulozi pare u bg a ne zrenjanin.vama nikako nije dobro

Polar

pre 9 godina

Koji ste vi hejteri,pa da covek u zlato presvuce ceo Bg vama bi smetalo sto nije od platine.Poistovetili ste se sa Lucijom iz crtaca Carli Braun...'Osecam se podlo i mrzim citav svet".Opustite se malo :)

Jovan

pre 9 godina

U jednoj od najsiromasnijih zemalja u Evropi gradice se velelepni grad na vodi. Ne znam ko ce to imati koristi od ovog projekta ali bedni narod Srbije sigurno nece. Prestanite da zamajavate i ovako lud narod i pocnite normalno da se ponasate. Za pocetak bolje razmislite kako ce poljoprivreda da zakrpi neke rupe u busnom loncu jer nam je to jedina buducnost i nada da totalno ne propadnemo. Manite se zidanja cardaka ni na nebu ni na zemlji.

Mare

pre 9 godina

U ovoj državi, u kojoj nisu znali propisno da raspišu tender pre neki dan za Prokop pa su dobili packe od Kuvajćana, u zemlji koja nema ni 400 mil. € stranih investicija prošle godine, u zemlji u kojoj nema 20.000€ za akumulatore za migove koji treba da dežuraju i garantuju bezbednost našeg neba, u zemlji u kojoj se u vanrednoj situaciji preko televizije mole ljudi da hitno donesu lopate - u takvoj zemlji da se očekuje "Beograd na vodi"?

Beograd na vodi će roći kao i ostala obećanja - "one-stop shop" (što im je bilo glavno izborno obećanje još 2012.na izborima), ukidanje RTS pretplate, stopiranje prodaje Telekoma, itd.

Ovo je najgora vlast još od Slobodana Miloševića, juriće ih narod "onim" motkama za koji mesec, samo kad se bude probudio i prestao da bude slep kod oka. Za sve im je kriv DS, odnosno bivše vlasti, iako su pune dve godine na vlasti praktično na svim nivoima.

zoran

pre 9 godina

Imate li vi pare za taj posao? Ko i od kojih para plaća ove makete, Direktore novoosnovanog preduzeća "Bgd na vodi", raznorazna okupljanja grebatora i secikesa a u vezi bezbrojnih promocija, i td, itd... Samo me zanima KO to plaća i od koje kinte?

A Arapin neće da pusti ni jedan jedini $ ako iz njega ne može da izvuče profit. Arapi su trgovali, i znali su da računaju, da pišu i da čitaju pre hiljadu petsto godina i svi koji ih smatraju priglupim, primitivnim čobanima i kamilarima, ljuto se varaju...

Coco Bill

pre 9 godina

Kada jednoga dana taj projekat bude zavrsen samo cu se setiti svih onih skeptika koji su govorili da od toga nema nista,i samo cu se slatko nasmejati.
(sima, 25. jun 2014 13:09)

Oces Simo oces, nasmejaces se, ako uopste tada budes ziv, a mozda ni tada. Nego lepo ti to prenesi na unuka pa da se smejete s`kolena na koleno.

ZLOBEX

pre 9 godina

Doktorati, smene, Kosmajci, Arapske kule i ostali cirkusi da se zamajava gladan narod, dok se ne usvoje svi robovlasnički zakoni u Skupštini.

Ekspert

pre 9 godina

Mali gradonacelnik bi mogao da kaze sta je bilo sa Mubadala fabrikom cipova i ulaganjem Aldahre u poljoprivredu? Meni ovo lici na jos jednu laz u nizu... Deficit drzave je 2 milijarde, i tu smo sampioni u Evropi!

zaluđeni

pre 9 godina

Agrobanka pa BGDNVD, Šarić pa BGDNVD, Stefanović pa BGDNVD, Mića pa BGDNVD, Kosmajac pa BGDNVD....Šta je sledeće ostaje nam da sačekamo dan...dva...

Beograd na vodi im dođe kao EPP u poluvremenu dok ne smisle šta će dalje da izbacuju da njihovi glasači viču bravo za Gospodina Vučića.

akigol

pre 9 godina

ne znam da l' vam je neko rekao da se kultura najbolje(i jedino) pravilno razvija onda kada su za to stvoreni uslovi, odnosno sve ostale sfere zivota na zadovoljavajucem nivou. nama ne da nema kulture, nego se plasim i da pomislim na nju, bolje bi vam bilo da tim milijardama obezbedite narodu osnovne egzistencijalne potrebe, to je prioritet!

gosn suri

pre 9 godina

Ne znam kako i koliko su renovirali zgradu geozavoda ali sam danas prelazeci most video da je krov i dalje star i zardjao. Naravno krov se ne vidi sa ulice nego samo nova fasada...

Marko

pre 9 godina

Opet buduce vreme, ko ceka boljitak koji mu vi obecate umrece od gladi, vec dve godine slusamo da ce biti nesto, al nista, plate manje, otkazi, i dalje korupcija, stranacko zaposljavanje, tako da se moze zakljuciti da su sve vase price prazna obecanja......

JOKS

pre 9 godina

trenutno sam na mini letovanju u jednom jako lepom delu naše zemlje. priroda divna a ljudi žive kao bezmalo u srednjem veku. imali nešto van Beograda sto zaslužuje paznju ove i svih drugih vlasti?

Dipl ing Arhitekture

pre 9 godina

Geozavod su nasminkali kao staru zenu. Nista temeljno nije radjeno. Podvodne vode, rastreseni temelji od saobracaja u Karadjordjevoj. Znaci samo sminka.Jedva cekam da se otvori zgrada i da "budem zainetersovani " kupac za poslovni prostor ili stan. Da mi pokazu projekat.A projekta osim makete nema. Da uprem prstom u zgradu i da kazem evo ovde hocu stan. Ozbiljne price nema dok se i posletnji metar pruge ne ukloni, a uklonice se kada bude izgradjen Prokop i most kod Vince. Cisterne iz rafinerije moraju da dodju do skladista u Radnickoj.Kada padne vodostaj u letnjim mesecima barze do Ade ne mogu da dodju

sivjesoko

pre 9 godina

Ovo je bolje od južnoamerickih serija. Prvo ce izgraditi dva hotela i kulu, kako bi mnogobrojni gosti hotela i kule mogli gledati buldozere, bagere i ona vozila sa onom rukom, a koji ce ucestvovati u fazi II, III i IV. Bas ce biti lep pogled, i puno prasine. Navalice gosti na hotele, kako bi se baskarili u II, III i IV fazi izgradnje.
A izgradnja I faze pocinje u januaru ili februaru, kad je visina sneznog pokrivaca znatna, temperature za beton niske.
Ciji si ti Mali?

B

pre 9 godina

Zaboravili ste spomenuti da će uskoro biti izgrađena pista u centru BG(Prestonica Sveta) za sletanje NLO-a, da bi se omugičlio prvi kontakt sa vanzemaljcima preko ambasadora-lidera sveta Alexandra Vučića(A.K.A STAR LORD)

Zivela srbija

Dragan

pre 9 godina

"Prvo će se graditi velika kula i tržni centar, kao i četiri posebne zgrade, od kojih su dva hotela i dve stambene jedinice."

Svaka nova vlast, izgradi dve stambene jedinice za partijski kadar (Vucicu treba veci stan) uz trzni centar gde ce moci kupovati I hptele gde ce pod budnim okom kamera izvoditi mlade i spremne partijske "ucenice".Nista novo,vec vidjeno u Srbiji.
Srbija, naravno u kontinuiranom stecaju .

Djoshica

pre 9 godina

3...4...Pozor... Sad će... Biće... Krenuće... Oće... Sigurno će...
Tačkice predstavljaju godine. U politici i biznisu, vreme ne kuca sekundama. Šta ste mislili?

!!#??//&@@

pre 9 godina

Usijane glave nikako da se opamete, nije bila dovoljna ova velika poplava da se ohlade, u Obrenovcu dele pastete a na 30km odatle ce praviti Evropski kupleraj.

Svakoga dana mi se u stomaku okrece od njihovih najava vesti a ugovora sa Fijatom, Etihadom, Al Dahrom i ostalim ekonomskim kompradorima ni traga ni glasa. Ovakvu vlast ce istorija Srbije debelo upamtiti jer od ovakvog "samaranja" naroda i drzave veliko je pitanje da li cemo se uopste i oporaviti.

Izmedju ostalog ovaj praznomozgovicki narod i oni koji su glasali ovu vlast a i oni koji uopste nisu glasali trebaju da nose breme unistavanja kojeg smo svi mi savremenici, steta sto ce i njihova deca koja su za to najmanje kriva ispastati posledice neodgovornih oceva i dedova.

lili

pre 9 godina

smejurija.... stanje u drzavi, narod koji se bori za egzistenciju... a neko ce da mi prosipa pricu o ovome...a sto se projekta tice opet smesno(tuzno), verovatno laici to ne shvataju.

Dule

pre 9 godina

Zamislte jednu visebrojnu porodicu gde glava porodice svaki dan najavljuje boljitak za buducnost. A nema love ni za rucak, nema se ni za veceru. Zena place, deca se tuku. Jede se svaki dan amper-corba dok glava porodice jede u restoranu pecenje i pije koktele da kredit i putuje okolo sa sumnjivim ortacima i najavljuje boljitak za svoje pleme. E to je nasa Srbija 2014 za koju su oni koji su glasalu - to i dobilii - makete, fasade, Alibabu i 60 mu hajduka. Rezultat ove apsolutne vladavine je - apsolutna nula!

Zoran

pre 9 godina

"Zasto bilo ko od nas, ko iole razmislja logicno, ne veruje u ovu bajku? Da bi nesto napravio, moras da nadjes nekoga ko ce za to i da plati, jer mi ocigledno tih para nemamo."

Ako misli sko ce da da pare da se to izgradi, to necemo0 mi, to ce Arapi. Oni ce i da ubiraju kajmak, normalno. A ako mislis ko ce te stanove da kupi:
Kako nemate pare? A ko gradi stanove po BG iako prodaja slaba? Pa dileri droge, makroi, muljatori. Ce da vidis kad sevnu svi stanovi BG na vodi za godinu dana. Samo se peru pare.

Obican diler dodje kod coveka da kupi sat, znaci onaj sto prodaje na ulici, posledni u lancu i kaze: Jel imas neki sat, al dobar? Pa ima, evo ovaj, 2000 evra. On gleda, gleda, ...a jel imas nesto jace, 5000 evra? Ovaj kaze nema, inace on prodaje kradenu robu iz inostranstva.

andrej

pre 9 godina

Niti ikakve koristi ima Srbija od Beograda danas niti ce imati i ako se ovaj projekat uopste ostvari. Obidjem Zrenjanin i vidim u kakvoj bedi taj grad zivi a da ne pricam kako se ubrzano raspada a vi solite pamet kako ce Srbija dobiti mnogo zbog BeGe na vodi?!Uskoro ce Srbija doslovno plivati u vodi ako se ne preduzmu mere zastita od poplava tako da bi vam bilo bolje da povedete racuna o tome nego o ovoj budalastini.

miki

pre 9 godina

bolje spustite cenu hrane, odece, struje, poreze razne, infostana koji je obična pljačka, cene goriva koje su nenormalne, cene registracije vozila i još milion stvari koji bi mogao da nabrajam do sutra, a koje država odredjuje... Šta će mi beograd na vodi i dva solitera koja se okreću???

Ivan

pre 9 godina

Lepo je Djilas rekao - napravice trzni centar, mozda neki hotel i to je to. Nadrljali smo sa ovima. Jedno jedino obecanje nisu ispunili.

Nikola

pre 9 godina

Zasto bilo ko od nas, ko iole razmislja logicno, ne veruje u ovu bajku? Da bi nesto napravio, moras da nadjes nekoga ko ce za to i da plati, jer mi ocigledno tih para nemamo. Da bi neko platio, on mora da ima interes, tj. zaradu, jer niko ne poklanja novac vec investira da bi mu se to i vratilo. Pricice o bratstvu i ostalim tricama zaboravite, jer niti smo mi braca sa Arapima, a cak i da jesmo, sve jedno je, jer danas niko ne poklanja novac. Cak i da postoji neko ko bi poklonio novac, taj neko bi brzo propao, pa na kraju opet ne bi bilo ikoga ko bi poklonio novac. E sad, posto investiraju, ocekuju da im se to isplati. A kako moze da se isplati investicija u zemlji gde 95 procenata stanovnistva ne moze da priusti da podigne kredit za stan sa otplatom na 30 godina. Ko bi iznajmljivao taj silni poslovni prostor, kada danas u Bgdu imate visak poslovnog prostora? Danas je jedina delatnost koja uspeva u Srbiji javni sektor. Pa ne ocekujete valjda da zaposleni u javnom sektoru iznajmljuju kancelarije?! Nema proizvodnje, nema izvoza, nema ekonomske aktivnosti, a samim tim nema ni novca. I ko je lud da investira milijarde, kada danas tu sumu nema minimum 50 procenata stanovnistva Srbije zajedno. Arapi su odlicni trgovci, oni sve ovo vec znaju. Ne zavaravajte se u suprotno. E sad, ili mi logika nije jaca strana, ili neko ovde debelo laze.

Paket aranžaman

pre 9 godina

A sta bi sa zapošljavanjem naroda ??????Laž laž laž sve vise je ljudi koji dobijaju otkaze a privreda stoji u mestu vec godinu dana avi obecavate kule i NOVE GRADOVE stidite se kao iovi pre vas ne zna se ko je gori !!!!

Jasna

pre 9 godina

Da li ovo svako malo najavljivanje Bg na vodi.Mali i makete imaju za cilj podizaenje pritiska narodu i povecanu prodaju lekova za smirenje.Aman dosta vise j..o vas Bg na vodi radite ono sto ste obecavali u predizbornoj kampanji.Gde su nova radna mesta,gde je rast yaposlenosti,gde je cistiji grad,bolje skolstvo i ydravstvo.Nista bre niste uradili evo vec dve godin.

Zoran

pre 9 godina

Bolje izgradite koji nasip .
(komsija, 25. jun 2014 14:10)

Ko zivi u onoj kuli nasip mu ne treba. Verovatno ima sletanje za helikopter na krovu.

Milan

pre 9 godina

A da za pocetak uklone gomilicu zemlje i dva gomiletine sljunka kojim je zatvorena ulica Matice Srpske? Od Beokom-a sam dobio odgovor da se radi projekat. Vec mesec dana u Mirijevo ne moze ni da se udje ni da se izadje...