Četvrtak, 29.01.2015.

16:50

Vučić: Vodi se kampanja protiv VS

Vidi se da se vodi kampanja protiv Vojske Srbije, da jedan deo političke javnosti i političara pokušava da sruši sve ono što je u Srbiji dobro, rekao je Vučić.

Izvor: B92

Vuèiæ: Vodi se kampanja protiv VS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

190 Komentari

Sortiraj po:

herkules s

pre 9 godina

Ako Pajtic misli da poseduje podrsku naroda, zasto onda ne raspise pokrajinske izbore? Zasto kupuje poslanike u pokrajni ,potplacuje zastitnika grdjana i nevladine organizacije da rade protiv vlade?

mmmsm

pre 9 godina

Napadi na Vojsku Srbije počeli nakon doprinosa u odbrani Srbije od poplava, nastavljeni posle velike parade povodom oslobođenja Beograda i to sve ima veze sa izazivanjem nestabilnosti u Srbiji.

dr

pre 9 godina

Unistili ste ovaj narod I zemlju . Ceo svet je protiv vas pa I sopstven. narod. Bruka ste svuda gde se pojavite. Nesposobni, bahati opljackali za ove tri.godine sve sto je moglo da se opljacka, e pa vidite vas narod vodi kampanju protiv vas demagoga, lazova, I unistitelja ove zemlje. To ste. pokusali I 90-tih I ovo je vas nastavak.

Šef

pre 9 godina

(Svedok s'lica mesta, 30. januar 2015 08:55)
Takvu praksu u sistem su počeli sa uvođenjem socijalisti, a potom je razdradile demokrate, to na njihovu adresu pisi i posalji, njih nikada nije interesovao kvalitet i stručnost.

Milosavljevic

pre 9 godina

Ocigledno je krenula kampanja jer se nesto veliko iz brda valja. Sva ova hapsenja i otkrivanja kriminalnih radnji uticu na vlasnike krupnog kapitala u Srbiji da se osecaju ugrozeno i resili su da pokrenu kampanju na svim frontovima. Najbolji odgovori na sve orkestrirane napade su uspesni potezi i ispunjavanje obecanja sto premijer i radi. Medijskom kampanjom moze se ugroziti vlast koja popularnost zasniva samo na medijskoj kampanji i izmisljenim uspesima, ovako je ovo samo balon od sapunice koji ce sam od sebe nestati bez ikakvog efekta. Premijerovi rezultati su stvarni i nisu samo medijska slika i to je garancija da ova kampanja nece imati nikakve efekte, ako ne doprinese jos vise poverenju naroda u premijera.

Podrska za zastitnika gradjana!

pre 9 godina

Kampanja protiv Vojske Srbije je samo jos jedna u nizu antikampanja koje se vode protiv drzave. iznenadim se kada vidim ko se sve i kako ima pravo da kaze, a satro cenzura...
(selma, 30. januar 2015 05:55)

Naravno da se 'iznenadis' srce.. ti si bot, moras da se iznenadis kad su ti naredili da treba da se iznenadis, inace nema dnevnica. Platite i meni 20e dnevno i ja cu da se iznenadjujem svaki dan.

Ivan S

pre 9 godina

Svako ko prati shvati da svaka vlast ima istu temu u jednom momentu svog mandata. A to je, pokusavaju da nam unize vojsku. Kao oslabice nas, nece imati ko da mi cuva brata, uci ce nam gomila stranih obavestajaca a nece imati ko da ih hvata.

Polikog za igru netalentovanih i nesposobnih koji su se dokopali funkcija i imaju istorijsku ulogu za ovaj narod.

A u stvari vojsku nema ko sta da urusi jer je to nemoguce. Nije vojska kolac Banini pa da joj treba imidz medju rafovima!

Samo pogledajte ko nas vodi od WW2 i sve ce vam biti jasno sta smo, ko smo i gde smo!

U nasem drustvu se sve teme pokrecu da bi se zamenile teze. Ne postoji tema da bi smo dosli na neku bolju tacku u razvoju naseg naroda koji na zalost vise nije ni nacija.

Zlopamtilo

pre 9 godina

Ja ne vidim nikakvu NOVU kampanju .Dešava se ta "kampanja" protiv sistema odbrane ko zna od kada ,u smislu rasprodaje sredstava , neodržavanja tehnike iz najrazličitijih razloga ,slanjem tog istog uvaženog načelnika na nasip u Šapcu da koordinira slaganje džakova (nije ga tamo poslao FHP) .Hoću da kažem da ne vidim kako se to još može urušiti ,odnosno šta je to još preostalo da se uruši od te institucije sistema ,sistematskim iznošenjem optužbi a koje su navodno neosnovane .Pa u ovom narodu je već odavno i uvreženo mišljenje da naše oružane snage zapravo ni ne postoje obzirom da su svedene na nivo osrednjeg lovačkog društva .Drugo protiv tog neprijateljskog delovanja treba da s bavi KOS ukoliko još postoji kao takav a ne ministar i premijer na javnim istupima .Samo još fali da Savez pčelara stane u zaštitu vojske ,

p.s. Mislim da je urušavanju ugleda sistema odprane doprinelo i korišćenje dela tog sistema kao privatno obezbeđenje bliskih rođaka visokih funkcionera države .

opet!!!

pre 9 godina

stari provereni recept.....čim se otkrije laž, trulež, prevara, krađa....odmah viči kako ti svi rade o glavi! svi ti žele zlo! svi su protiv tebe poštenog! stara dobra škola: "stVani plaćenici!!!! izadjnici!!!"
......e moj narode.....glupi glupi narode.....

Jug

pre 9 godina

Gasicu, jel i Vojni sindikat sa svojih 6000 clanova ugrozava sistem odbrane tako sto trazi da se prekine sa brutalnim gazenjem prava profesionalnih vojnika? Zasto krsite zakon i ne priznajete reprezentativnost sindikatu koji ima 6000 clanova? General Dikovic nije sistem. Sistem odbrane ste unistili Sutanovac i vi a ne FHP.

Viki

pre 9 godina

Sistem odbrane je sistem koji profesionalno i odgovorno obavlja svoj posao ne ugrožava nikog i izvršava sve postavljene zadatke.Onaj koji pokušava da uruši sistem odbrane taj pokušava da uruši Srbiju.Narod je uvek bio na strani vojske Srbije i teško će da uspe bilo kome da to i učini.

hey joe

pre 9 godina

Ma da protiv VS, protiv drzave, samo ne protiv vaseg loseg rada. Stalno nas predsednik, premijer ili neki ministar kritike i prozivke za los i nelegalan rad proglasavaju napadima na drzavu, vojsku i slicno. Ministar me cini vojsku Srbije, niti premijer cini ovu Drzavu, oni su samo privremeno na funkcijama, i to nisu napadi na institucije, vec na los rad ljudi koji vode te institucije.

Svedok s'lica mesta

pre 9 godina

Čekaj pa ako je tako, onda će ovo biti miting SNS-a protiv naroda Srbije?! Pa da, ko je narod da se buni protiv države, država je veća od naroda.

Bojan

pre 9 godina

Istina je najače oružje.
O svim problemima treba otovoreno razgovarati pred očima javnosti.
Vojska Srbije se reformiše već 15 godina u skladu sa evropskim standardima.
Ako je neko pogrešio, to treba otvoreno i reći.

Bole

pre 9 godina

Vučić po starom - kada ga argumentima satera neko u ćošak, onda je to organizovana kompanja, rušenje države, strani plaćenici... A narod guta. Nije u pitanju država, već pojedinci, na čelu sa njim, koji rade to što rade.

Lenka

pre 9 godina

Sve su to samo neosnovane optuzbe i zelja opozicije da nanese stetu ovoj drzavi, ali nece im to proci, narod vise ne obraca paznju na njih i njihovu zlobu.

Sedma sekcija

pre 9 godina

Urusavanje vojske je pocelo kada si postavio keramicara za ministra odbrane, kada su "Kobre" postale privatno obezbedjenje tvoje familije i kada si poslao VBA da uklanja dokaze.

maske

pre 9 godina

Svojim nacinom govora i obracanjem javnosti Vucic uliva ogromno poverenje koje je dodatno potkrepljeno rezultatima koje ostvaruje. Samo napred i zaista Srbiju niko nece moci da srusi!

Svedok s'lica mesta

pre 9 godina

VBA nema nikakve veze sa vojskom, a ni sa ovom državom, autonomna organizacija, niko ništa ne zna o njoj sem da ona sama tvrdi da sve radi po zakonu!!!
(Alan Ford, 30. januar 2015 01:16)

Ma ima VBA veze sa Vojskom, lično poznajem jednog koji je "zaposlio" i sina i ćerku u Vojsci, naravno na konkursu "pošteno". Neki to nazivaju Zloupotrebom službenog položaja, drugi Sukob interesa, ali naravno da nije ništa od toga, to je samo dobrobit za Državu i Vojsku!, jel ko bi bolje služio državi od naj rođenijih... Brata, sina, ćerke, kuma...

Objektivno

pre 9 godina

@relja
Srbija ide uzlaznom putanjom? Stvarno? Imamo dobre plate, visok standard, šta je uznapredovalo, hipotetički obračun sa tajkunima, smanjenje plata profesorima, korupcija u zdravstvu, dodatna zaposlenja u javnom sektoru? Prijatelju, voleo bi da mi pozajmiš te naočare kroz koje gledaš oko sebe da i ja malo vidim napredak.

snajka

pre 9 godina

Jedan deo političke javnosti i političara pokušava da sruši sve ono što je u Srbiji dobro, ali ova drzava ima premijera koji ce to sigurna sam resiti na najbolji moguci nacin!

Miloš Obilić

pre 9 godina

Kakva zamena teza. Ne napada se VS nego se napada vas potez da suprotno ustavu Srbije ,date ovezbedjenje ciji su pripadnici VS, svom bratu i bratu gradonacelnika Beograda, koji se osecajuci u njihovom okruzenju svemocnima, krajnje bahato se ponasaju prema sluzbenim licima (zandarmerija) u vrsenju sluzbene duznosti. Sada spinujuci vesti pokusavate da zataskate istinu.

stef

pre 9 godina

ako mislite ovo oko gen.Dikovića to nije ništa novo ....za to zna i on sam. To je i razlog šti je brzo napredovao do nač.gen.štaba.
Nije vojska kriva ali nikada nije imala generale ....samo poslušnike tako su vidnici postajali generali....bljak.

John Snow

pre 9 godina

Gospodo kojima smetaju "napadi" na Vojsku, morate shvatiti da samo kroz takvo čišćenje ona može postati jača. JNA se bavila politikom (branila je socijalizam) umesto da je branila zemlju pa je bez nje ostala. Zato VS ne sme da brani vlast da ne bi opet ostala bez zemlje.
Svako ima pravo da kaže šta misli ali optužbe mora da dokazuje. Zašto nema presude od 2012. po Dikovićevoj tužbi za ove iste "laži". Zar mu nije već dve godine najbitnija stvar da odbrani svoju čast a ne da ga političari brane?

dragan

pre 9 godina

Nedam moju vojnu platu i stan od vojske.Lepo pijem kaficu,citam novine posto drugo ni neznam.To da je vojska izgubila sve ratove je tacno.

Svedok s'lica mesta

pre 9 godina

Aman sta pricas covece? Ministar vojske je prikrivao i opravdavao nezakonitu upotrebu vojnika da brane tvog batu harambasu i sad kad je raskrinkan odmah teorije zavere. Do duse vasi glasaci vam veruju sta god da izmislite.
(Nenad BG, 29. januar 2015 23:05)

Kojih "vojnika", to nisu vojnici, to su starešine, vojnik drži lopatu i metlu u našoj vojsci i manji je od makovog zrna, vojska je postala poligon za napredovanje oficira i uzimanje kredita koji plaća država, vojnik je obični radnik fizikalac koji nema više nikakva prava, samo obaveze i to je to. On kad kaže Vojska misli na Oficire jel ga vojnik i ne zanima.

zna se

pre 9 godina

a inače naša vojska nije vodila nikakve ratove
nije bila ni u sloveniji
nije bila ni u hrvatskoj
a nije bila ni u bosni

žalosno, čak niti nakon ovoliko godina ne želimo da prihvatimo istinu
bez obzira na silne dokaze i sudske presude

cisco kid

pre 9 godina

Šta ovaj lupeta to ni pas smaslom ne bi pojeo.Kakva isprazna retorika pokazuje da se siroma gasi.Bolje sam da ode ne go da ga narod izbaci.Odvratno i otužno.

mm

pre 9 godina

dragi Vucicu, za tebee je glasalo 25% birackog tela Srbije, sto znaci da 75% tebe i tvoje partijske poslusnike ne zeli!!!

kao drugo, objasni nam vec jednom koji je faktor u drzavi tvoj brat, sem sto je brat, ali to se ne racuna, i po kom osnovu njega i njegovog pasjtosa, brata Malog, cuvaju kobre?

Kako keramicar moze da hude ministar odbrane?

eto toliko od mene

Svedok s'lica mesta

pre 9 godina

"Ali to što sam ja uveren ne znači ništa i na institucijama je da rade svoj posao i institucije će, kao u slučaju pokazivanja neozbiljnosti i neodgovornosti nekih političara, nekih nezavisnih institucija koje su podržavale te neodgovorne političare u svojim izjavama, pokazati da li je ovo istina ili ne", dodao je Vučić.

Pa što onda komentarišeš uopšte ovaj slučaj?!, ako je tako ti ovom izjavom unapred govoriš da Diković nije KRIV. Jel to uticanje na tužilaštvo i sud?, ko onda ruši institucije? Ja bi rekao ti, jel nema čorbe u kojoj nisi bio zaprška.

selma

pre 9 godina

Kampanja protiv Vojske Srbije je samo jos jedna u nizu antikampanja koje se vode protiv drzave. iznenadim se kada vidim ko se sve i kako ima pravo da kaze, a satro cenzura...

pegava viršla

pre 9 godina

@velinkaC... Koji to broj? Koliko je ljudi (procenat) od ukupnog broja glasača izašlo na izbore i koliki procenat je od tog broja dalo glas AV? Razmisli malo pre nego što lupis nešto!

Roben

pre 9 godina

Vučiću,a da nisi malo preterao,mnogo ste se osilili.Tvoj burazer nasrće na kordon i vi bi da to karakterišete kao napad na vojsku,hoćeš da bata izigrava šerifa poput Marka Miloševica ! Spusti se malo na zemlju,dovoljno te poznaju sredovećne generacije i i to kao zlu paru,a EU te prati šta radiš poput robijaša koji je odslužio kaznu ! Ćoveće shvati,obeleženi ste za ceo život svi vi iz 90-tih !

Zuki

pre 9 godina

Za vreme poplava ta vojska je pokazala koliko vredi,gde su bili ti koji sada pokrecu ovu odvratnu kampanju protiv Vojske Srbije?
(Sanja Nis, 29. januar 2015 23:06)

Bas su se pokazali. Trebalo im je 3 dana da upale jednu od dve raspale amfibije i da nadju dzakove i lopate. Gen. Dikovic je kao postidjena devojcica presao preko krsenja Ustava kada ga je svemoguci premijer pred kamerama odkomandovao u komandanta radne brigade pijanih tinejdzera koji su trebali da "brane" Sabac. Za to vreme, vrhovnog komadanta VS, izvesnog Tome Nikolica, koji je jedini ovlascen da izdaje naredjenja Dikovicu nije bilo ni na TV dobrih 5 dana.

Alan Ford

pre 9 godina

VBA nema nikakve veze sa vojskom, a ni sa ovom državom, autonomna organizacija, niko ništa ne zna o njoj sem da ona sama tvrdi da sve radi po zakonu!!!

Danijel

pre 9 godina

Ma daj bre Alek, batali više... Samo te neko napada,samo te neko ugrožava!? Čoveče, izbori su prošli, kampanja je prošla, počnite već nešto da radite i da nas vadite iz ovih ...

zatvor za bracu

pre 9 godina

Dzabe pisete botovi.Vasi glasaci,penzioneri da 25000din a zna se uglavnom kojeg su to ljudi obrazovanog profila ne barataju ni lap topovima,ni kompjuterima ni mob.telefonima.Ovfe se komentarima obracate zdravom delu drustva,obrazovanim,normalnim ljudima,osobama koja imaju svoj stav,misle svojom glavom.

Informer od nuz neta

pre 9 godina

U JANUARU JE TREBALO BITI OTVORENO PRVO POGLAVLJE,OKO 20-TOG.
Nikakva Bia,Cia,Mia,vba,ba,ca,sa sa me ne zanimaju,bezbednoscu tome,pak,tomine zene,tebe,tvog brata i naj sire rodbine ministara,ukljucujuci i brkate tetke.
Dakle:
Pocetak gradnje pruge,datum?
pocetak pregovora sa EU?
Radna mesta?
obaveze i prava?
ZARADE?
Sta nas mlatite vasim licnim razmisljanjima i iskrivljenim percepcijama?
To kad budes u humoristicnoj emisiji zabavlja se.

Filip

pre 9 godina

Zavera, zavera, zavera...
ja, pa ja, pa opet ja i uvek ja a malo i moj brat...
a vi svi ostali nastavite da mrzite Srbiju, vojsku, policiju...
jer niko niko kao ja, najpametniji, samo ja vas Veliki vodja zavolecete me kad tad nateracu vas svim silama da me obozavate i cenite jer ja se borim za vas...a mozete i da me mrzite samo kad bi smislio kako da vas zamenim sa nekima koji me vole i slusaju bezuslovno.

Nikad kao Bane

pre 9 godina

Da Vucic mari za vojsku, ne bi stavio jednog Gasica za ministra vojnog. Nego mu potkacili brata, pa je sad najlakse zastititi se praveci dramu oko vojske. Kao kad fudbaler dobije crveni pa kaze da neko time zeli da unisti fudbal.

ekonomista

pre 9 godina

Lepo vam su vam više puta rekli stručnjaci.

Evo npr. Prof. dr Miodrag Zec, oficiri dobijali stanove, lepe plate, besplatno školovanje, a kad su došli ratovi svi uglas "mi nećemo da ratujemo!"

Problem u ovoj državi je to što se državne jasle shvataju ne kao OBAVEZA, već kao posao za koji se prima PLATA bez ikakvih OBAVEZA prema toj državi.


To vam je kao što imate ČUVARA koji nije sposoban da pretrči 50m, pa KOGA i ŠTA on to ČUVA? On je tu zato što po zakonu postoji mesto čuvara i da prima platu, a OBAVEZA da nešto ČUVA praktično ne postoji!


Takva nam je i vojska i policija, čas pojedinačnim izuzecima koji su časni i pošteni, i sposobni, ali velika većina samo gleda koristi i ne zna za bilo kakve obaveze.


Naravno, probleme treba rešavati iznutra i ne treba dozvoliti da se prljav veš iznosi napolje, ali je problem što ni ova vlast nije pristupila rešavanju problema na pravi način, već nastavila po starom običaju da sve gura pod tepih.

Renoviramo kojekakve zgrade komande na Banjici, bitno je da sve bude u mermeru, a nema se para za gume za vojna vozila.

Saobraćajna policija piše kazne ako po snegu nemate zimske gume, a oni sami ih nemaju!

I kad se po ovim pitanjima uputi kritika vlasti, odmah krene kukanje kako neko hoće da ruši demokratski izabranu vlast, kako je to napad na ličnost i delo predsednika Vlade...

Jednostavno, zašto se kritika rada ili nerada izjednačava sa kritikovanjem ličnosti?

gradjanin normalan

pre 9 godina

E moj Vucicu, u radikalskoj Srbiji se stalno vode neke kampanje. To je sustina vaseg politickog mentaliteta. Nema ovde ni mrve sustinskih promena koje si toliko najavljivao. A niti ih moze biti sa ovako jakim radikalima.

A o VS bi se moglo na dugacko.

zatvor za bracu

pre 9 godina

Toliko si krivicnih dela izvrsio a mnoga od tih ne zastarevaju.Prema tome ranije ili kasnije ona kosulja koju si spremuo za pajtasa Dinkica te ceka.

dragan ignjatovic

pre 9 godina

isteraj na cistinu sta se dogadja u vba a puti pausalne ocene i gromoglasne parole.od tebe se trazi da rascistis i da budes u ovakvim stvarima neutrala.stoteci nevaljalce ti najvise gubis

ja

pre 9 godina

hoce li ovaj covek nekad reci neku lepu stvar? je l moguce da nas "lider" donosi samo crne vesti i vesti koje su vezane samo za njegove interese? mlada sam i place mi se kad vidim sta se u ovoj zemlji desava... zelim da ostanem u svojoj zemlji, ali izgleda da ovde nema buducnosti zbog ljudi kao sto je on. i da, plasim se.

Spin za titulu spin-mahera, ko god ga smislio

pre 9 godina

Afera Diković II je "nastavak orkestrirane kampanje protiv Vojske Srbije" samo "da se Vlasi ne dosete". Sad poslanik Đukanović neće morati da skuplja potpise u okviru svoje poslaničke grupe koja ima većinu u Skupštini, a ministar Gašić će imati znatno jednostavnija novinarska pitanja na pres konferencijama.

Aleksandar

pre 9 godina

Alo premijeru probudi se covece,reci nam molim te sta je to dobro u srbiji?Konkretno u mojoj opstini Kovin je duplo gore od kako je na vlasti sns.

sasa

pre 9 godina

Vojsku mogu da napadnu samo ljudi koji ne zele ni malo dobrog ovoj zemlji i ovom narodu. Setimo se proslosti da nas je ta ista vojska stitila i branila svojim zivotima i to od mnogo brojnijeg i jaceg neprijatelja, a sada pojedinci pljuju po toj istoj vojsci. Sramota.

Nenad_KIM

pre 9 godina

Koliko je samo zavisti i ljubomore prisutno! Ova Vlada ima rezultate i punu podršku naroda - oni kojima to ne ide u prilog pokušavaju sve i svašta kako bi poljuljali ovu državu!

galica

pre 9 godina

daj sta ste se svi odmah uhvatili kampanje, pa ko pokvarena ploca samo se oko kampanje vrtite. covek je to rekao figurativno, naravno da je ogorcen. stalno nam salju tuzbe za nase najvece generale I ljude koji se bore posteno I srcem I razumom. budite malo realni a ne vecito na kraj srca

NikolaD

pre 9 godina

Ma to se zli Miskovic i vanzemaljci urotili da uniste jedinu odbranu planete zemlje a to je porodica Vucic i general Dikovic.
Daj bre, odmorite malo.

Detelina

pre 9 godina

Država će se izboriti i sa ovim napadima, koji nisu bezazleni, a oni koji konstantno pokušavaju da podmeću i spaliću državu u njenom razvoju, mogu samo da poručim da treba da ih bude sramota.

relja

pre 9 godina

Neverovatno je koliko pojedincima smeta uzlazna putanja Srbije, pa nama drugi neprijatelj ne treba, mi smo dzelati sami sebi, uzivamo u svojoj patnji, dobro Vucic ima stpljenja, volje i zivaca da se bori za nomalnu i uspesnu Srbiju.

vranjanac

pre 9 godina

nikad mi necemo ziveti dobro. sami na sebe udaramo. a iz fotelje se uglavnom pljuje u komentarima na vlast i na sve, retko kad cujem podrsku za neku stvar. i u norvesku da nas premeste ne bi nam valjalo,jer takav smo narod, neradan, nekulturan, samo kritikujemo, samo rovemo za nesto. za nas je bre komunizam!!!

zoran

pre 9 godina

Ako jedan "Fond" koji vodi jedna Nataša Kandić i jedan Zaštitnik prava građana mogu da ugroze jednu vojsku i jednu Vladu i jednu državu, onda tu nema ni vojske ni Vlade ni države... Definitivno rođaci!
I da li je moguće da je sve ovo posledica toga što je jedan klipeta od 35...6... godina u pratnji dvojice...trojice naoružanih vojnih lica u civilu krenuo SILOM kroz kordon od nekoliko hiljada policajaca kod majke na ručak u vreme kada je pola dvomilionskog grada bilo blokirano?
Ima nešto trulo u državi Danskoj...

Aster Blistok

pre 9 godina

Dobro je vise sa tim neprijateljima, znamo da veliki vodja ne spava i da vidi protivnike svuda oko sebe (hvala mu na tome!) ali mogao bi malo da popusti sa tenzijom.

Dinaroid

pre 9 godina

Kakav spin, svaka cast. Usmeravaju paznju na "kampanju protiv vojske", sklanjajuci paznju sa batice, pa eto bacaju i Dikovica u masineriju, a sve uz jaku podrsku BOT divizije za upravljanje javnim mnjenjem.
Ajde sad momci lupajte minuse, zaradite za leba. Samo da znate, kad se bude istorija pisala za 50 godina, tada ce moci da se sagleda kako se sahranjivala Srbija, i znajte da ste i vi nosili taj kovceg.
Casnije je dilovati drogu nego raditi to sto vi radite.

Nenad BG

pre 9 godina

Aman sta pricas covece? Ministar vojske je prikrivao i opravdavao nezakonitu upotrebu vojnika da brane tvog batu harambasu i sad kad je raskrinkan odmah teorije zavere. Do duse vasi glasaci vam veruju sta god da izmislite.

nenad009

pre 9 godina

Preko 70% gradjana nije glasalo za vas. Narod vas ne zeli. Narodu je muka od vase demagogije. Narod ne podnosi vasa suplja obecanja. Narodu se povraca od vasih izjava i najava.

neca

pre 9 godina

Da vodi se kampanja i sve to placa Miskovic. Evo i ja mislim svojom glavom i mene placa Miskovic. Sve nas koji umemo da vidimo i mislimo sve nas placa Miskovic. Ima on dosta para, znas.

slezinger

pre 9 godina

Kojim argumentima da napadaju vlast,nego koriste svaku priliku i svaki dan iznose neke besmislice koje samo pokazuju da ni posao opozicionara ne znaju da obavljaju,bas kao sto nisu znali da vode ovu zemlju.

precanin

pre 9 godina

Vučiću, na opšte zadovoljstvo i radost građana Srbije što si postao vođa najveće stranke u Srbiji i predsednik Vlade, naredi da se za mesec dana otkrije istina o pogibiji dvojice gardista, čini mi se u kasarnama Topčidera ! Prošlo je dosta godina o ubistvu gardista i sve se nešto odugovlači i krije od naroda istina, a najteže je njihovim roditeljima ! Sada kada si glavni u Srbiji naredi pod hitno istragu i da narod Srbije sazna ko je i zašto ubio dvojicu gardista ? Pa bar to možes ako hoćeš tj. znamo kako i koliko si hrabar pa potegni i izbriši tu sramnu mrlju Vojske Srbije !

VelinkaC

pre 9 godina

Veoma losa medijska kampanja se vodi protiv institucija koje su gradjani podrzali u velikom broju.Ta kampanja dolazi od ljudi koji su tokom deset godina i vise unazadili Srbiju i sada sebi daju za pravo da izgovaraju krupne reci a zaboravljaju da je njihova sansa da se dokazu odavno pala u vodu njihovom licnom zaslugom i neradom.

Milana 22

pre 9 godina

Na stranu sve politicke govorancije, stvarno mi smetaju sve vrste napada na vojsku... Umesto da je jacamo i oporavimo od zapocetog rasparcavanja, mi je povlacimo po medijima kao jeftinu `starletu`... Sta je drzava bez vojske ili jos gore-sta je drzava sa slabom vojskom?!

37 motorizovana

pre 9 godina

Osim onoga što je FHP napisao (navodno) i ispitivanja (navodnih) svedoka, da li uopšte znate kako je Diković komandovao 37 motorizovanom? Ja znam. Zato sam preživeo.

gorillas in the mist

pre 9 godina

Čitam komentare i ne verujem... Za ove što trabunjaju da je Vojsku isteralo iz Slovenije lovačko društvo i da je Vojska izgubila sve ratove, za vašu informaciju Vojska nije izgubila niti jednu bitku, svaki rat je izgubljen za zelenim stolom. Pogrešna adresa, a pošto vam je ogavna sopstvena Vojska, silno ćete se obradovati tuđoj, nećete dugo čekati...

Nikola

pre 9 godina

Ma, koja to istraživanja su pokazala da je vojska "najbolje iz Srbije".
Nesposobna za bilo šta osim za intrigarenja, vladanja iz senke, ubijanja regruta, skrivanja optuženih...
Dosta s tom vojskom. Da je pameti, ukinuli bismo je.

Zare

pre 9 godina

E nije tačno Vučiću! Nisi ti to dobro video! Tvoji SNS odbori su jasno videli da je to napad na tebe i tvog brata! Treba hitno platiti jedno 1000 autobusa kako bi svi napredni ljudi pohrlili u prestonicu da brane tvoj lik i delo. Jer ne treba da se štedi kad je odbrana takvog lika u pitanju. Država, pravoslavlje, srbstvo sve je na udaru i jadni Toma... ili On možda nije. Razmislićemo o njemu još...

crni

pre 9 godina

Potpuno se slazem da je ovo napad na VS i VOB.
ali od vlade koja uvlaci pripadnike tih institucija da rade protivno pravilima.
Cekamo odgovor zasto su oni cuvali brata. samo toliko nas zanima.

mertur

pre 9 godina

Vojska Srbije je bila tamo ako nije umesana u sve te zlocine, mogli su spreciti a vi u najmanju ruku trebali pokrenuti nekakvu istragu o tim zlocinima (iako svi znamo da ste vi debelo u to umesani), jer oni su na kraju krajeva (prema vama) drzavljani Srbije.

sasa jokic

pre 9 godina

Jel to ona vojska sto je izgubilamsve ratove od '45 na ovamo, ciji su generali bezali iz Hrvatsle, Boepsne i Kosova i dobijali kuce i stanove u elitnim naseljima, a rodoljubi (pukovnici) zavrsavali po sobama u hotelima?
Jel to ona vojska ciji general Davidovic, Veljin pajtos, sa Sljukom svercuje cigare iz Crne Gore, jel to to sto valja u Srbiji?
Dajte bre, dosta vise o institucijama koje su pre vise decenija izgubike svaki nivo, od Vojske, oreko Crkve do politicara!!!
Nasli ste Jelenu Trivan da udomljavate? Jel to za zasluge sto je unistila DS sa Tadicem, Dulicem i Jeremicem?

ccc

pre 9 godina

Jel i Trivanku postavio neki nevidljivi neprijatelj? Nama ne trebaju izmišljeni neprijatelji. Mi ih imamo u svakom ministarstvu,upravnom odboru,agenciji,bolnici,javnom preduzeću... Namnožili su se ko miševi i poješće celu Srbiju.Sram vas bilo gospodo na vlasti...

ks

pre 9 godina

To je već odavno postao šablon: kad god se u medijima ipak nekim čudom nazre poneki tračak bilo čega što mu nije po volji (istine recimo?) to momentalno proglašava "orkestriranom kampanjom", i odmah kreće priča o nekim imaginarnim moćnicima, tajkunima i kojekakvim domaćim i belosvetskim (ali po pravilu neimenovanim!) zlikovcima koji žele da naude svetim ciljevima kojima teži ova samopregalačka vlast koja samo radi isključivo i jedino u interesu svojih građana, kao što sav pošten svet odavno zna i ne pada mu na pamet da posumnja u bilo šta, daleko bilo.

Milosav

pre 9 godina

Taktika "Duška Dugouška", diži galamu. U sve pokušavaju da ubace politiku, da se zahtev sa terena prava prebaci na politički teren a onda nastupamo mi. Sada se pojavljuje neki fond, neki raniji zahtevi... i pošto su oni bili neopravdani, znaći i zahtev zaštitnika građana je neopravdan. Po zakonu on je imao pravo da traži dokumenta i vojska je bila dužna da to dostavi a nije. Sve se tu završava, ostalo je "ja pjevam da mi prodje vreme". Vlast ima silu i može da izmeni zakon, da ga smeni, da ukine zaštitnika... ali dotle važi usvojeno i mora da se poštuje. Mada izgleda da baš i ne mora. Kako tata kaže je alternativa.

Kajser Sose

pre 9 godina

CIA, KGB, Mosad, BND, MI6, zavera svetskih razmera, jer su videli svu snagu vojske prilikom poplava. Nebudi smesan Alek, pravi si Ilija Cvorovic

ZokyNBGD

pre 9 godina

"da sruše sve ono što je dobro"!!!
Ništa gluplje nisam čuo, o Dikoviću ne znam ništa, ali ako u definiciju dobrog ulaze Gašić, Stefanović, Babić, Jorgovanka, Đukanović, Vulin, Toma i Vučić onda neko ima OGROMAN problem sa realnošću!!!

Rada

pre 9 godina

od ljubomornih i zavidnih se svasta moze ocekivati ,sve sem dobro...zato Vucicu glavu gore i ne dozvoli da ti price koje kakvih debila remete cilj....

Oro pao

pre 9 godina

Vec duze vreme se napada celi sistem odbrane kako Vojska Srbije,pa tako i MUP RS,pitanje koje se postavlja je ko je glavni narebodavac ovim domacim izdajnicima da iznose takve tvrdnje,koje su pritom neosnovane,a samim tim narusavaju bezbednosni sistem drzave u celini ?
(ocevidac, 29. januar 2015 17:28)

Koleza da te potsetim, nisu vise domaci izdajnici i strani placenici nego tajkunsko-mafijaski-politicki-lobi koji radi na urusavanju sistema.
Zar jos uvek koristis onu prvu verziju uputstva za ostavljanje komentara.

b92 probudi se

pre 9 godina

kad neko pita odakle nezakonita pratnja vojne bezbednosti bratu diktatora onda diktator ukaze da je to napad na vojsku i poruci da nece dozvoliti rusenje drzave, a poltronski mediji onda ne objave ovakve komentare.

SLUZIMO SRBIJI

pre 9 godina

Najlakse je napadati one koji daju svoje zivote braneci nas kada je to potrebno, a oni koji vode kampanju protiv VS su upravo one kukavice koje se razbeze po belom svetu kada prigusti a onda se vrate kao najveci oslobodioci.

jedan sa strane

pre 9 godina

"Vodi se kampanja protiv vojske Srbije"

Zasto nam predsednik vlade Srbije koji je istovremeno i predsednik najjace politicke stranke u Srbiji ne kaze ko je taj 'neko' kovodi tu kampanju?
Ili je taj 'neko' toliko jak da ga se cak i Vucic plasi pa nesme da ga imenuje

Alex

pre 9 godina

Bolesno. Ovo nije kampanja protiv Vojske Srbije, već protiv kriminalaca među njima. Pročiće i njihovo, ali nakon toga će odgovarati za kršenje ustava i izdaju.

Никола

pre 9 godina

Ауторитет на врху ВС ( изузев Диковића ) , амортизује нападе и чини их беспредметним.

pedja12

pre 9 godina

Malo je simptomaticno da ministar vojni brani vojsku,a ministar policije isto brani vojsku,tj. napada na svoju sluzbu.A to sve zbog necijeg BRATA!

pravnik

pre 9 godina

Ama, moze li neko da kaze da li su pomenuti dokumenti relevantni i osnovani, a ne da se lepe zaverenicke etikete. Pa, da li je moguce da se vracamo u mracno doba staljinizma gde je ta tehnologija izmisljena. Ti meni dokument, a ja tebi etiketu izdajnika. Prvo je bila samo etiketa, a posle je uveden i gulag.

Saša T

pre 9 godina

Neke snage u zemlji bi Vojsku Srbije želele uniziti i svesti je na nivo lovačkog društva.
Sve se lepo vidi, jer se ova ideja i ne krije.
To neće proći !

Propaganda

pre 9 godina

Ovo vec postaje smesno. Svaku kritiku shvataju kao nekakvu kampanju koja se vodi protiv njih. Vucic prica o nekakvoj stabilnosti, koja, pritom, ne postoji, jer da postoji ne bi se oni ovako epski branili. Ocigledno nas sve shvataju za budale.

besna glista

pre 9 godina

'...sve ono sto je u Srbiji dobro.' Po cemu je to Vojska Srbije dobra? Po cemu je to bilo koja vojska pod milim bogom dobra? Vojska je u najidealnijim mogucim uslovima (koji ne postoje) nuzno zlo, a u realnom zivotu samo zlo i masinerija za proizvodnju nasilja i smrti.

petar

pre 9 godina

Cuj ovo :

"Premijer Srbije Aleksandar Vučić je poručio da Srbiju neće uspeti da sruše."

Pa niko nema nameru da rusi Srbiju. Ja sam prvi za rusenje tebe sa vlasti.Kontas?Ne? Ti i tvoja podanicka svita niste Srbija.

zuja

pre 9 godina

neverovatno. Protiv svih se vodi kampanja . Premijer najugrozeniji. Prisluskuju ga. Kakva paranoja. Krenuli su da ruse Sasu Jankovica. Nije im po volji jer ke otkrio da se ceo drzavni.vrh stavio u sluzbu Aleksandra Vucics i njegove porodice. Papagaji iz redova SNS u sluzbi SNS.Sada bi hteli i tu funkciju zastitnika gradjana da preuzmu i da sve zaokruze pod svojom kapom

repus

pre 9 godina

нарушавање угледа државе и војске да човек пукне од муке незнасе шта је комичније и погубније за грађане србије дали држава које сваку пресуду изгуби у стразбуру или војска која је истерана из словеније ловачким друштвом греота и срамота још вам фали спц па трилинг употпуњен

Zmaj

pre 9 godina

Sve neki imaginarni napadaci protiv premijera, predsednika, sistema odbrane...Samo izgovor da se još više uskrate informacije o mahinacijama onih koji su trenutno na vlasti od gradjana Srbije.

Veronika

pre 9 godina

Da sam na mestu ljudi iz FHP stampala bih dosije Dikovic i sva dokumenta iz njega u vidu letaka i bacala ih iz autobusa u gradovima. Ovi sto ga brane samo prodaju prazne price.

uspeh

pre 9 godina

Sa kakvim uspehom vodi vojsku? Jel uapeh parada, aero miting i pokoja fingirana vežba specijalaca posle koje se prežderu oficiri i prijateljskih i neprijateljskih zemalja?

Panto

pre 9 godina

Jak sistem ste vi. Izgubili ste sve moguce ratove. Ocrnili ste nAs svuda u svetu. A Vasi oficiri dobijali stanove za dzabe. Kako vas bre nije sramota. Sad da nas napadnu Albanci dosli bi do Beograda. O cemu bre vi pricate. Nicim niste zasluzili moje postovanje. Čast izuzecima ali Ti mucenici sigurno nisu u vrhu vojske.

Milka

pre 9 godina

Svaka kritika vlasti i svaka brljotina koja bude pronadjena je napad na bezbednost zemlje i pokusaj drzavnog udara iza koga stoji Miskovic ili vec neki drugi neprijatelj slobode, dobrote i srBstva.

Tisina tamo

pre 9 godina

Večito neke kampanje protiv vas. Kampanja protiv predsednika, kampanja protiv VBA, kampanja protiv premijera, kampanja protiv SNS, kampanja protiv komunalne policije... Dosta više sa kampanjama, umete li nešto drugo da izjavite osim da se protiv vas uvek vodi neka kampanja?

Kindrrd

pre 9 godina

Necu da komentarisem Natasu Kandic, ali narusavanje kog tacno ugleda Srbije i vojske?? Nasa vojska je sramota. Sto se tice ombudsmana, on je trazio uvid u dokumenta na osnovu odredjenih sumnji. Nisu mu dali dokumenta, a po zakonu su morali. Sami su potvrdili da ugleda tu nema.

Kakva crna kampanja za narusavanje ugleda?Da je vojska iole ugledna institucija, kampanja ne bi ni bilo ili ih niko ne bi uzimao za ozbiljno.

ocevidac

pre 9 godina

Vec duze vreme se napada celi sistem odbrane kako Vojska Srbije,pa tako i MUP RS,pitanje koje se postavlja je ko je glavni narebodavac ovim domacim izdajnicima da iznose takve tvrdnje,koje su pritom neosnovane,a samim tim narusavaju bezbednosni sistem drzave u celini ?

levac

pre 9 godina

Kakva bre vasa vojska kakva bezbednost.Vi ste propali i ovako i onako a da spletkarite i da pokusavate da licite na neke napredne vojske, to radite i bruka te se.

Tisina tamo

pre 9 godina

Večito neke kampanje protiv vas. Kampanja protiv predsednika, kampanja protiv VBA, kampanja protiv premijera, kampanja protiv SNS, kampanja protiv komunalne policije... Dosta više sa kampanjama, umete li nešto drugo da izjavite osim da se protiv vas uvek vodi neka kampanja?

Panto

pre 9 godina

Jak sistem ste vi. Izgubili ste sve moguce ratove. Ocrnili ste nAs svuda u svetu. A Vasi oficiri dobijali stanove za dzabe. Kako vas bre nije sramota. Sad da nas napadnu Albanci dosli bi do Beograda. O cemu bre vi pricate. Nicim niste zasluzili moje postovanje. Čast izuzecima ali Ti mucenici sigurno nisu u vrhu vojske.

uspeh

pre 9 godina

Sa kakvim uspehom vodi vojsku? Jel uapeh parada, aero miting i pokoja fingirana vežba specijalaca posle koje se prežderu oficiri i prijateljskih i neprijateljskih zemalja?

Zmaj

pre 9 godina

Sve neki imaginarni napadaci protiv premijera, predsednika, sistema odbrane...Samo izgovor da se još više uskrate informacije o mahinacijama onih koji su trenutno na vlasti od gradjana Srbije.

ocevidac

pre 9 godina

Vec duze vreme se napada celi sistem odbrane kako Vojska Srbije,pa tako i MUP RS,pitanje koje se postavlja je ko je glavni narebodavac ovim domacim izdajnicima da iznose takve tvrdnje,koje su pritom neosnovane,a samim tim narusavaju bezbednosni sistem drzave u celini ?

levac

pre 9 godina

Kakva bre vasa vojska kakva bezbednost.Vi ste propali i ovako i onako a da spletkarite i da pokusavate da licite na neke napredne vojske, to radite i bruka te se.

Milka

pre 9 godina

Svaka kritika vlasti i svaka brljotina koja bude pronadjena je napad na bezbednost zemlje i pokusaj drzavnog udara iza koga stoji Miskovic ili vec neki drugi neprijatelj slobode, dobrote i srBstva.

Kindrrd

pre 9 godina

Necu da komentarisem Natasu Kandic, ali narusavanje kog tacno ugleda Srbije i vojske?? Nasa vojska je sramota. Sto se tice ombudsmana, on je trazio uvid u dokumenta na osnovu odredjenih sumnji. Nisu mu dali dokumenta, a po zakonu su morali. Sami su potvrdili da ugleda tu nema.

Kakva crna kampanja za narusavanje ugleda?Da je vojska iole ugledna institucija, kampanja ne bi ni bilo ili ih niko ne bi uzimao za ozbiljno.

Veronika

pre 9 godina

Da sam na mestu ljudi iz FHP stampala bih dosije Dikovic i sva dokumenta iz njega u vidu letaka i bacala ih iz autobusa u gradovima. Ovi sto ga brane samo prodaju prazne price.

Saša T

pre 9 godina

Neke snage u zemlji bi Vojsku Srbije želele uniziti i svesti je na nivo lovačkog društva.
Sve se lepo vidi, jer se ova ideja i ne krije.
To neće proći !

gorillas in the mist

pre 9 godina

Čitam komentare i ne verujem... Za ove što trabunjaju da je Vojsku isteralo iz Slovenije lovačko društvo i da je Vojska izgubila sve ratove, za vašu informaciju Vojska nije izgubila niti jednu bitku, svaki rat je izgubljen za zelenim stolom. Pogrešna adresa, a pošto vam je ogavna sopstvena Vojska, silno ćete se obradovati tuđoj, nećete dugo čekati...

repus

pre 9 godina

нарушавање угледа државе и војске да човек пукне од муке незнасе шта је комичније и погубније за грађане србије дали држава које сваку пресуду изгуби у стразбуру или војска која је истерана из словеније ловачким друштвом греота и срамота још вам фали спц па трилинг употпуњен

precanin

pre 9 godina

Vučiću, na opšte zadovoljstvo i radost građana Srbije što si postao vođa najveće stranke u Srbiji i predsednik Vlade, naredi da se za mesec dana otkrije istina o pogibiji dvojice gardista, čini mi se u kasarnama Topčidera ! Prošlo je dosta godina o ubistvu gardista i sve se nešto odugovlači i krije od naroda istina, a najteže je njihovim roditeljima ! Sada kada si glavni u Srbiji naredi pod hitno istragu i da narod Srbije sazna ko je i zašto ubio dvojicu gardista ? Pa bar to možes ako hoćeš tj. znamo kako i koliko si hrabar pa potegni i izbriši tu sramnu mrlju Vojske Srbije !

slezinger

pre 9 godina

Kojim argumentima da napadaju vlast,nego koriste svaku priliku i svaki dan iznose neke besmislice koje samo pokazuju da ni posao opozicionara ne znaju da obavljaju,bas kao sto nisu znali da vode ovu zemlju.

relja

pre 9 godina

Neverovatno je koliko pojedincima smeta uzlazna putanja Srbije, pa nama drugi neprijatelj ne treba, mi smo dzelati sami sebi, uzivamo u svojoj patnji, dobro Vucic ima stpljenja, volje i zivaca da se bori za nomalnu i uspesnu Srbiju.

NikolaD

pre 9 godina

Ma to se zli Miskovic i vanzemaljci urotili da uniste jedinu odbranu planete zemlje a to je porodica Vucic i general Dikovic.
Daj bre, odmorite malo.

Milana 22

pre 9 godina

Na stranu sve politicke govorancije, stvarno mi smetaju sve vrste napada na vojsku... Umesto da je jacamo i oporavimo od zapocetog rasparcavanja, mi je povlacimo po medijima kao jeftinu `starletu`... Sta je drzava bez vojske ili jos gore-sta je drzava sa slabom vojskom?!

VelinkaC

pre 9 godina

Veoma losa medijska kampanja se vodi protiv institucija koje su gradjani podrzali u velikom broju.Ta kampanja dolazi od ljudi koji su tokom deset godina i vise unazadili Srbiju i sada sebi daju za pravo da izgovaraju krupne reci a zaboravljaju da je njihova sansa da se dokazu odavno pala u vodu njihovom licnom zaslugom i neradom.

zoran

pre 9 godina

Ako jedan "Fond" koji vodi jedna Nataša Kandić i jedan Zaštitnik prava građana mogu da ugroze jednu vojsku i jednu Vladu i jednu državu, onda tu nema ni vojske ni Vlade ni države... Definitivno rođaci!
I da li je moguće da je sve ovo posledica toga što je jedan klipeta od 35...6... godina u pratnji dvojice...trojice naoružanih vojnih lica u civilu krenuo SILOM kroz kordon od nekoliko hiljada policajaca kod majke na ručak u vreme kada je pola dvomilionskog grada bilo blokirano?
Ima nešto trulo u državi Danskoj...

Rada

pre 9 godina

od ljubomornih i zavidnih se svasta moze ocekivati ,sve sem dobro...zato Vucicu glavu gore i ne dozvoli da ti price koje kakvih debila remete cilj....

petar

pre 9 godina

Cuj ovo :

"Premijer Srbije Aleksandar Vučić je poručio da Srbiju neće uspeti da sruše."

Pa niko nema nameru da rusi Srbiju. Ja sam prvi za rusenje tebe sa vlasti.Kontas?Ne? Ti i tvoja podanicka svita niste Srbija.

zuja

pre 9 godina

neverovatno. Protiv svih se vodi kampanja . Premijer najugrozeniji. Prisluskuju ga. Kakva paranoja. Krenuli su da ruse Sasu Jankovica. Nije im po volji jer ke otkrio da se ceo drzavni.vrh stavio u sluzbu Aleksandra Vucics i njegove porodice. Papagaji iz redova SNS u sluzbi SNS.Sada bi hteli i tu funkciju zastitnika gradjana da preuzmu i da sve zaokruze pod svojom kapom

SLUZIMO SRBIJI

pre 9 godina

Najlakse je napadati one koji daju svoje zivote braneci nas kada je to potrebno, a oni koji vode kampanju protiv VS su upravo one kukavice koje se razbeze po belom svetu kada prigusti a onda se vrate kao najveci oslobodioci.

nenad009

pre 9 godina

Preko 70% gradjana nije glasalo za vas. Narod vas ne zeli. Narodu je muka od vase demagogije. Narod ne podnosi vasa suplja obecanja. Narodu se povraca od vasih izjava i najava.

vranjanac

pre 9 godina

nikad mi necemo ziveti dobro. sami na sebe udaramo. a iz fotelje se uglavnom pljuje u komentarima na vlast i na sve, retko kad cujem podrsku za neku stvar. i u norvesku da nas premeste ne bi nam valjalo,jer takav smo narod, neradan, nekulturan, samo kritikujemo, samo rovemo za nesto. za nas je bre komunizam!!!

besna glista

pre 9 godina

'...sve ono sto je u Srbiji dobro.' Po cemu je to Vojska Srbije dobra? Po cemu je to bilo koja vojska pod milim bogom dobra? Vojska je u najidealnijim mogucim uslovima (koji ne postoje) nuzno zlo, a u realnom zivotu samo zlo i masinerija za proizvodnju nasilja i smrti.

Detelina

pre 9 godina

Država će se izboriti i sa ovim napadima, koji nisu bezazleni, a oni koji konstantno pokušavaju da podmeću i spaliću državu u njenom razvoju, mogu samo da poručim da treba da ih bude sramota.

pravnik

pre 9 godina

Ama, moze li neko da kaze da li su pomenuti dokumenti relevantni i osnovani, a ne da se lepe zaverenicke etikete. Pa, da li je moguce da se vracamo u mracno doba staljinizma gde je ta tehnologija izmisljena. Ti meni dokument, a ja tebi etiketu izdajnika. Prvo je bila samo etiketa, a posle je uveden i gulag.

Dinaroid

pre 9 godina

Kakav spin, svaka cast. Usmeravaju paznju na "kampanju protiv vojske", sklanjajuci paznju sa batice, pa eto bacaju i Dikovica u masineriju, a sve uz jaku podrsku BOT divizije za upravljanje javnim mnjenjem.
Ajde sad momci lupajte minuse, zaradite za leba. Samo da znate, kad se bude istorija pisala za 50 godina, tada ce moci da se sagleda kako se sahranjivala Srbija, i znajte da ste i vi nosili taj kovceg.
Casnije je dilovati drogu nego raditi to sto vi radite.

Nenad BG

pre 9 godina

Aman sta pricas covece? Ministar vojske je prikrivao i opravdavao nezakonitu upotrebu vojnika da brane tvog batu harambasu i sad kad je raskrinkan odmah teorije zavere. Do duse vasi glasaci vam veruju sta god da izmislite.

Propaganda

pre 9 godina

Ovo vec postaje smesno. Svaku kritiku shvataju kao nekakvu kampanju koja se vodi protiv njih. Vucic prica o nekakvoj stabilnosti, koja, pritom, ne postoji, jer da postoji ne bi se oni ovako epski branili. Ocigledno nas sve shvataju za budale.

Lenka

pre 9 godina

Sve su to samo neosnovane optuzbe i zelja opozicije da nanese stetu ovoj drzavi, ali nece im to proci, narod vise ne obraca paznju na njih i njihovu zlobu.

Aster Blistok

pre 9 godina

Dobro je vise sa tim neprijateljima, znamo da veliki vodja ne spava i da vidi protivnike svuda oko sebe (hvala mu na tome!) ali mogao bi malo da popusti sa tenzijom.

neca

pre 9 godina

Da vodi se kampanja i sve to placa Miskovic. Evo i ja mislim svojom glavom i mene placa Miskovic. Sve nas koji umemo da vidimo i mislimo sve nas placa Miskovic. Ima on dosta para, znas.

Bojan

pre 9 godina

Istina je najače oružje.
O svim problemima treba otovoreno razgovarati pred očima javnosti.
Vojska Srbije se reformiše već 15 godina u skladu sa evropskim standardima.
Ako je neko pogrešio, to treba otvoreno i reći.

ZokyNBGD

pre 9 godina

"da sruše sve ono što je dobro"!!!
Ništa gluplje nisam čuo, o Dikoviću ne znam ništa, ali ako u definiciju dobrog ulaze Gašić, Stefanović, Babić, Jorgovanka, Đukanović, Vulin, Toma i Vučić onda neko ima OGROMAN problem sa realnošću!!!

pedja12

pre 9 godina

Malo je simptomaticno da ministar vojni brani vojsku,a ministar policije isto brani vojsku,tj. napada na svoju sluzbu.A to sve zbog necijeg BRATA!

ccc

pre 9 godina

Jel i Trivanku postavio neki nevidljivi neprijatelj? Nama ne trebaju izmišljeni neprijatelji. Mi ih imamo u svakom ministarstvu,upravnom odboru,agenciji,bolnici,javnom preduzeću... Namnožili su se ko miševi i poješće celu Srbiju.Sram vas bilo gospodo na vlasti...

Viki

pre 9 godina

Sistem odbrane je sistem koji profesionalno i odgovorno obavlja svoj posao ne ugrožava nikog i izvršava sve postavljene zadatke.Onaj koji pokušava da uruši sistem odbrane taj pokušava da uruši Srbiju.Narod je uvek bio na strani vojske Srbije i teško će da uspe bilo kome da to i učini.

Alex

pre 9 godina

Bolesno. Ovo nije kampanja protiv Vojske Srbije, već protiv kriminalaca među njima. Pročiće i njihovo, ali nakon toga će odgovarati za kršenje ustava i izdaju.

Kajser Sose

pre 9 godina

CIA, KGB, Mosad, BND, MI6, zavera svetskih razmera, jer su videli svu snagu vojske prilikom poplava. Nebudi smesan Alek, pravi si Ilija Cvorovic

Zare

pre 9 godina

E nije tačno Vučiću! Nisi ti to dobro video! Tvoji SNS odbori su jasno videli da je to napad na tebe i tvog brata! Treba hitno platiti jedno 1000 autobusa kako bi svi napredni ljudi pohrlili u prestonicu da brane tvoj lik i delo. Jer ne treba da se štedi kad je odbrana takvog lika u pitanju. Država, pravoslavlje, srbstvo sve je na udaru i jadni Toma... ili On možda nije. Razmislićemo o njemu još...

Oro pao

pre 9 godina

Vec duze vreme se napada celi sistem odbrane kako Vojska Srbije,pa tako i MUP RS,pitanje koje se postavlja je ko je glavni narebodavac ovim domacim izdajnicima da iznose takve tvrdnje,koje su pritom neosnovane,a samim tim narusavaju bezbednosni sistem drzave u celini ?
(ocevidac, 29. januar 2015 17:28)

Koleza da te potsetim, nisu vise domaci izdajnici i strani placenici nego tajkunsko-mafijaski-politicki-lobi koji radi na urusavanju sistema.
Zar jos uvek koristis onu prvu verziju uputstva za ostavljanje komentara.

jedan sa strane

pre 9 godina

"Vodi se kampanja protiv vojske Srbije"

Zasto nam predsednik vlade Srbije koji je istovremeno i predsednik najjace politicke stranke u Srbiji ne kaze ko je taj 'neko' kovodi tu kampanju?
Ili je taj 'neko' toliko jak da ga se cak i Vucic plasi pa nesme da ga imenuje

b92 probudi se

pre 9 godina

kad neko pita odakle nezakonita pratnja vojne bezbednosti bratu diktatora onda diktator ukaze da je to napad na vojsku i poruci da nece dozvoliti rusenje drzave, a poltronski mediji onda ne objave ovakve komentare.

Nikola

pre 9 godina

Ma, koja to istraživanja su pokazala da je vojska "najbolje iz Srbije".
Nesposobna za bilo šta osim za intrigarenja, vladanja iz senke, ubijanja regruta, skrivanja optuženih...
Dosta s tom vojskom. Da je pameti, ukinuli bismo je.

ks

pre 9 godina

To je već odavno postao šablon: kad god se u medijima ipak nekim čudom nazre poneki tračak bilo čega što mu nije po volji (istine recimo?) to momentalno proglašava "orkestriranom kampanjom", i odmah kreće priča o nekim imaginarnim moćnicima, tajkunima i kojekakvim domaćim i belosvetskim (ali po pravilu neimenovanim!) zlikovcima koji žele da naude svetim ciljevima kojima teži ova samopregalačka vlast koja samo radi isključivo i jedino u interesu svojih građana, kao što sav pošten svet odavno zna i ne pada mu na pamet da posumnja u bilo šta, daleko bilo.

Šef

pre 9 godina

(Svedok s'lica mesta, 30. januar 2015 08:55)
Takvu praksu u sistem su počeli sa uvođenjem socijalisti, a potom je razdradile demokrate, to na njihovu adresu pisi i posalji, njih nikada nije interesovao kvalitet i stručnost.

sasa jokic

pre 9 godina

Jel to ona vojska sto je izgubilamsve ratove od '45 na ovamo, ciji su generali bezali iz Hrvatsle, Boepsne i Kosova i dobijali kuce i stanove u elitnim naseljima, a rodoljubi (pukovnici) zavrsavali po sobama u hotelima?
Jel to ona vojska ciji general Davidovic, Veljin pajtos, sa Sljukom svercuje cigare iz Crne Gore, jel to to sto valja u Srbiji?
Dajte bre, dosta vise o institucijama koje su pre vise decenija izgubike svaki nivo, od Vojske, oreko Crkve do politicara!!!
Nasli ste Jelenu Trivan da udomljavate? Jel to za zasluge sto je unistila DS sa Tadicem, Dulicem i Jeremicem?

crni

pre 9 godina

Potpuno se slazem da je ovo napad na VS i VOB.
ali od vlade koja uvlaci pripadnike tih institucija da rade protivno pravilima.
Cekamo odgovor zasto su oni cuvali brata. samo toliko nas zanima.

Milosav

pre 9 godina

Taktika "Duška Dugouška", diži galamu. U sve pokušavaju da ubace politiku, da se zahtev sa terena prava prebaci na politički teren a onda nastupamo mi. Sada se pojavljuje neki fond, neki raniji zahtevi... i pošto su oni bili neopravdani, znaći i zahtev zaštitnika građana je neopravdan. Po zakonu on je imao pravo da traži dokumenta i vojska je bila dužna da to dostavi a nije. Sve se tu završava, ostalo je "ja pjevam da mi prodje vreme". Vlast ima silu i može da izmeni zakon, da ga smeni, da ukine zaštitnika... ali dotle važi usvojeno i mora da se poštuje. Mada izgleda da baš i ne mora. Kako tata kaže je alternativa.

Milosavljevic

pre 9 godina

Ocigledno je krenula kampanja jer se nesto veliko iz brda valja. Sva ova hapsenja i otkrivanja kriminalnih radnji uticu na vlasnike krupnog kapitala u Srbiji da se osecaju ugrozeno i resili su da pokrenu kampanju na svim frontovima. Najbolji odgovori na sve orkestrirane napade su uspesni potezi i ispunjavanje obecanja sto premijer i radi. Medijskom kampanjom moze se ugroziti vlast koja popularnost zasniva samo na medijskoj kampanji i izmisljenim uspesima, ovako je ovo samo balon od sapunice koji ce sam od sebe nestati bez ikakvog efekta. Premijerovi rezultati su stvarni i nisu samo medijska slika i to je garancija da ova kampanja nece imati nikakve efekte, ako ne doprinese jos vise poverenju naroda u premijera.

37 motorizovana

pre 9 godina

Osim onoga što je FHP napisao (navodno) i ispitivanja (navodnih) svedoka, da li uopšte znate kako je Diković komandovao 37 motorizovanom? Ja znam. Zato sam preživeo.

galica

pre 9 godina

daj sta ste se svi odmah uhvatili kampanje, pa ko pokvarena ploca samo se oko kampanje vrtite. covek je to rekao figurativno, naravno da je ogorcen. stalno nam salju tuzbe za nase najvece generale I ljude koji se bore posteno I srcem I razumom. budite malo realni a ne vecito na kraj srca

maske

pre 9 godina

Svojim nacinom govora i obracanjem javnosti Vucic uliva ogromno poverenje koje je dodatno potkrepljeno rezultatima koje ostvaruje. Samo napred i zaista Srbiju niko nece moci da srusi!

sasa

pre 9 godina

Vojsku mogu da napadnu samo ljudi koji ne zele ni malo dobrog ovoj zemlji i ovom narodu. Setimo se proslosti da nas je ta ista vojska stitila i branila svojim zivotima i to od mnogo brojnijeg i jaceg neprijatelja, a sada pojedinci pljuju po toj istoj vojsci. Sramota.

Sedma sekcija

pre 9 godina

Urusavanje vojske je pocelo kada si postavio keramicara za ministra odbrane, kada su "Kobre" postale privatno obezbedjenje tvoje familije i kada si poslao VBA da uklanja dokaze.

Nenad_KIM

pre 9 godina

Koliko je samo zavisti i ljubomore prisutno! Ova Vlada ima rezultate i punu podršku naroda - oni kojima to ne ide u prilog pokušavaju sve i svašta kako bi poljuljali ovu državu!

snajka

pre 9 godina

Jedan deo političke javnosti i političara pokušava da sruši sve ono što je u Srbiji dobro, ali ova drzava ima premijera koji ce to sigurna sam resiti na najbolji moguci nacin!

Svedok s'lica mesta

pre 9 godina

Čekaj pa ako je tako, onda će ovo biti miting SNS-a protiv naroda Srbije?! Pa da, ko je narod da se buni protiv države, država je veća od naroda.

mertur

pre 9 godina

Vojska Srbije je bila tamo ako nije umesana u sve te zlocine, mogli su spreciti a vi u najmanju ruku trebali pokrenuti nekakvu istragu o tim zlocinima (iako svi znamo da ste vi debelo u to umesani), jer oni su na kraju krajeva (prema vama) drzavljani Srbije.

Svedok s'lica mesta

pre 9 godina

VBA nema nikakve veze sa vojskom, a ni sa ovom državom, autonomna organizacija, niko ništa ne zna o njoj sem da ona sama tvrdi da sve radi po zakonu!!!
(Alan Ford, 30. januar 2015 01:16)

Ma ima VBA veze sa Vojskom, lično poznajem jednog koji je "zaposlio" i sina i ćerku u Vojsci, naravno na konkursu "pošteno". Neki to nazivaju Zloupotrebom službenog položaja, drugi Sukob interesa, ali naravno da nije ništa od toga, to je samo dobrobit za Državu i Vojsku!, jel ko bi bolje služio državi od naj rođenijih... Brata, sina, ćerke, kuma...

opet!!!

pre 9 godina

stari provereni recept.....čim se otkrije laž, trulež, prevara, krađa....odmah viči kako ti svi rade o glavi! svi ti žele zlo! svi su protiv tebe poštenog! stara dobra škola: "stVani plaćenici!!!! izadjnici!!!"
......e moj narode.....glupi glupi narode.....

mm

pre 9 godina

dragi Vucicu, za tebee je glasalo 25% birackog tela Srbije, sto znaci da 75% tebe i tvoje partijske poslusnike ne zeli!!!

kao drugo, objasni nam vec jednom koji je faktor u drzavi tvoj brat, sem sto je brat, ali to se ne racuna, i po kom osnovu njega i njegovog pasjtosa, brata Malog, cuvaju kobre?

Kako keramicar moze da hude ministar odbrane?

eto toliko od mene

Objektivno

pre 9 godina

@relja
Srbija ide uzlaznom putanjom? Stvarno? Imamo dobre plate, visok standard, šta je uznapredovalo, hipotetički obračun sa tajkunima, smanjenje plata profesorima, korupcija u zdravstvu, dodatna zaposlenja u javnom sektoru? Prijatelju, voleo bi da mi pozajmiš te naočare kroz koje gledaš oko sebe da i ja malo vidim napredak.

hey joe

pre 9 godina

Ma da protiv VS, protiv drzave, samo ne protiv vaseg loseg rada. Stalno nas predsednik, premijer ili neki ministar kritike i prozivke za los i nelegalan rad proglasavaju napadima na drzavu, vojsku i slicno. Ministar me cini vojsku Srbije, niti premijer cini ovu Drzavu, oni su samo privremeno na funkcijama, i to nisu napadi na institucije, vec na los rad ljudi koji vode te institucije.

Bole

pre 9 godina

Vučić po starom - kada ga argumentima satera neko u ćošak, onda je to organizovana kompanja, rušenje države, strani plaćenici... A narod guta. Nije u pitanju država, već pojedinci, na čelu sa njim, koji rade to što rade.

Miloš Obilić

pre 9 godina

Kakva zamena teza. Ne napada se VS nego se napada vas potez da suprotno ustavu Srbije ,date ovezbedjenje ciji su pripadnici VS, svom bratu i bratu gradonacelnika Beograda, koji se osecajuci u njihovom okruzenju svemocnima, krajnje bahato se ponasaju prema sluzbenim licima (zandarmerija) u vrsenju sluzbene duznosti. Sada spinujuci vesti pokusavate da zataskate istinu.

Informer od nuz neta

pre 9 godina

U JANUARU JE TREBALO BITI OTVORENO PRVO POGLAVLJE,OKO 20-TOG.
Nikakva Bia,Cia,Mia,vba,ba,ca,sa sa me ne zanimaju,bezbednoscu tome,pak,tomine zene,tebe,tvog brata i naj sire rodbine ministara,ukljucujuci i brkate tetke.
Dakle:
Pocetak gradnje pruge,datum?
pocetak pregovora sa EU?
Radna mesta?
obaveze i prava?
ZARADE?
Sta nas mlatite vasim licnim razmisljanjima i iskrivljenim percepcijama?
To kad budes u humoristicnoj emisiji zabavlja se.

Nikad kao Bane

pre 9 godina

Da Vucic mari za vojsku, ne bi stavio jednog Gasica za ministra vojnog. Nego mu potkacili brata, pa je sad najlakse zastititi se praveci dramu oko vojske. Kao kad fudbaler dobije crveni pa kaze da neko time zeli da unisti fudbal.

cisco kid

pre 9 godina

Šta ovaj lupeta to ni pas smaslom ne bi pojeo.Kakva isprazna retorika pokazuje da se siroma gasi.Bolje sam da ode ne go da ga narod izbaci.Odvratno i otužno.

Aleksandar

pre 9 godina

Alo premijeru probudi se covece,reci nam molim te sta je to dobro u srbiji?Konkretno u mojoj opstini Kovin je duplo gore od kako je na vlasti sns.

zatvor za bracu

pre 9 godina

Dzabe pisete botovi.Vasi glasaci,penzioneri da 25000din a zna se uglavnom kojeg su to ljudi obrazovanog profila ne barataju ni lap topovima,ni kompjuterima ni mob.telefonima.Ovfe se komentarima obracate zdravom delu drustva,obrazovanim,normalnim ljudima,osobama koja imaju svoj stav,misle svojom glavom.

Roben

pre 9 godina

Vučiću,a da nisi malo preterao,mnogo ste se osilili.Tvoj burazer nasrće na kordon i vi bi da to karakterišete kao napad na vojsku,hoćeš da bata izigrava šerifa poput Marka Miloševica ! Spusti se malo na zemlju,dovoljno te poznaju sredovećne generacije i i to kao zlu paru,a EU te prati šta radiš poput robijaša koji je odslužio kaznu ! Ćoveće shvati,obeleženi ste za ceo život svi vi iz 90-tih !

Danijel

pre 9 godina

Ma daj bre Alek, batali više... Samo te neko napada,samo te neko ugrožava!? Čoveče, izbori su prošli, kampanja je prošla, počnite već nešto da radite i da nas vadite iz ovih ...

John Snow

pre 9 godina

Gospodo kojima smetaju "napadi" na Vojsku, morate shvatiti da samo kroz takvo čišćenje ona može postati jača. JNA se bavila politikom (branila je socijalizam) umesto da je branila zemlju pa je bez nje ostala. Zato VS ne sme da brani vlast da ne bi opet ostala bez zemlje.
Svako ima pravo da kaže šta misli ali optužbe mora da dokazuje. Zašto nema presude od 2012. po Dikovićevoj tužbi za ove iste "laži". Zar mu nije već dve godine najbitnija stvar da odbrani svoju čast a ne da ga političari brane?

Filip

pre 9 godina

Zavera, zavera, zavera...
ja, pa ja, pa opet ja i uvek ja a malo i moj brat...
a vi svi ostali nastavite da mrzite Srbiju, vojsku, policiju...
jer niko niko kao ja, najpametniji, samo ja vas Veliki vodja zavolecete me kad tad nateracu vas svim silama da me obozavate i cenite jer ja se borim za vas...a mozete i da me mrzite samo kad bi smislio kako da vas zamenim sa nekima koji me vole i slusaju bezuslovno.

zatvor za bracu

pre 9 godina

Toliko si krivicnih dela izvrsio a mnoga od tih ne zastarevaju.Prema tome ranije ili kasnije ona kosulja koju si spremuo za pajtasa Dinkica te ceka.

Podrska za zastitnika gradjana!

pre 9 godina

Kampanja protiv Vojske Srbije je samo jos jedna u nizu antikampanja koje se vode protiv drzave. iznenadim se kada vidim ko se sve i kako ima pravo da kaze, a satro cenzura...
(selma, 30. januar 2015 05:55)

Naravno da se 'iznenadis' srce.. ti si bot, moras da se iznenadis kad su ti naredili da treba da se iznenadis, inace nema dnevnica. Platite i meni 20e dnevno i ja cu da se iznenadjujem svaki dan.

Zuki

pre 9 godina

Za vreme poplava ta vojska je pokazala koliko vredi,gde su bili ti koji sada pokrecu ovu odvratnu kampanju protiv Vojske Srbije?
(Sanja Nis, 29. januar 2015 23:06)

Bas su se pokazali. Trebalo im je 3 dana da upale jednu od dve raspale amfibije i da nadju dzakove i lopate. Gen. Dikovic je kao postidjena devojcica presao preko krsenja Ustava kada ga je svemoguci premijer pred kamerama odkomandovao u komandanta radne brigade pijanih tinejdzera koji su trebali da "brane" Sabac. Za to vreme, vrhovnog komadanta VS, izvesnog Tome Nikolica, koji je jedini ovlascen da izdaje naredjenja Dikovicu nije bilo ni na TV dobrih 5 dana.

zna se

pre 9 godina

a inače naša vojska nije vodila nikakve ratove
nije bila ni u sloveniji
nije bila ni u hrvatskoj
a nije bila ni u bosni

žalosno, čak niti nakon ovoliko godina ne želimo da prihvatimo istinu
bez obzira na silne dokaze i sudske presude

Svedok s'lica mesta

pre 9 godina

Aman sta pricas covece? Ministar vojske je prikrivao i opravdavao nezakonitu upotrebu vojnika da brane tvog batu harambasu i sad kad je raskrinkan odmah teorije zavere. Do duse vasi glasaci vam veruju sta god da izmislite.
(Nenad BG, 29. januar 2015 23:05)

Kojih "vojnika", to nisu vojnici, to su starešine, vojnik drži lopatu i metlu u našoj vojsci i manji je od makovog zrna, vojska je postala poligon za napredovanje oficira i uzimanje kredita koji plaća država, vojnik je obični radnik fizikalac koji nema više nikakva prava, samo obaveze i to je to. On kad kaže Vojska misli na Oficire jel ga vojnik i ne zanima.

Svedok s'lica mesta

pre 9 godina

"Ali to što sam ja uveren ne znači ništa i na institucijama je da rade svoj posao i institucije će, kao u slučaju pokazivanja neozbiljnosti i neodgovornosti nekih političara, nekih nezavisnih institucija koje su podržavale te neodgovorne političare u svojim izjavama, pokazati da li je ovo istina ili ne", dodao je Vučić.

Pa što onda komentarišeš uopšte ovaj slučaj?!, ako je tako ti ovom izjavom unapred govoriš da Diković nije KRIV. Jel to uticanje na tužilaštvo i sud?, ko onda ruši institucije? Ja bi rekao ti, jel nema čorbe u kojoj nisi bio zaprška.

ja

pre 9 godina

hoce li ovaj covek nekad reci neku lepu stvar? je l moguce da nas "lider" donosi samo crne vesti i vesti koje su vezane samo za njegove interese? mlada sam i place mi se kad vidim sta se u ovoj zemlji desava... zelim da ostanem u svojoj zemlji, ali izgleda da ovde nema buducnosti zbog ljudi kao sto je on. i da, plasim se.

ekonomista

pre 9 godina

Lepo vam su vam više puta rekli stručnjaci.

Evo npr. Prof. dr Miodrag Zec, oficiri dobijali stanove, lepe plate, besplatno školovanje, a kad su došli ratovi svi uglas "mi nećemo da ratujemo!"

Problem u ovoj državi je to što se državne jasle shvataju ne kao OBAVEZA, već kao posao za koji se prima PLATA bez ikakvih OBAVEZA prema toj državi.


To vam je kao što imate ČUVARA koji nije sposoban da pretrči 50m, pa KOGA i ŠTA on to ČUVA? On je tu zato što po zakonu postoji mesto čuvara i da prima platu, a OBAVEZA da nešto ČUVA praktično ne postoji!


Takva nam je i vojska i policija, čas pojedinačnim izuzecima koji su časni i pošteni, i sposobni, ali velika većina samo gleda koristi i ne zna za bilo kakve obaveze.


Naravno, probleme treba rešavati iznutra i ne treba dozvoliti da se prljav veš iznosi napolje, ali je problem što ni ova vlast nije pristupila rešavanju problema na pravi način, već nastavila po starom običaju da sve gura pod tepih.

Renoviramo kojekakve zgrade komande na Banjici, bitno je da sve bude u mermeru, a nema se para za gume za vojna vozila.

Saobraćajna policija piše kazne ako po snegu nemate zimske gume, a oni sami ih nemaju!

I kad se po ovim pitanjima uputi kritika vlasti, odmah krene kukanje kako neko hoće da ruši demokratski izabranu vlast, kako je to napad na ličnost i delo predsednika Vlade...

Jednostavno, zašto se kritika rada ili nerada izjednačava sa kritikovanjem ličnosti?

Spin za titulu spin-mahera, ko god ga smislio

pre 9 godina

Afera Diković II je "nastavak orkestrirane kampanje protiv Vojske Srbije" samo "da se Vlasi ne dosete". Sad poslanik Đukanović neće morati da skuplja potpise u okviru svoje poslaničke grupe koja ima većinu u Skupštini, a ministar Gašić će imati znatno jednostavnija novinarska pitanja na pres konferencijama.

pegava viršla

pre 9 godina

@velinkaC... Koji to broj? Koliko je ljudi (procenat) od ukupnog broja glasača izašlo na izbore i koliki procenat je od tog broja dalo glas AV? Razmisli malo pre nego što lupis nešto!

dragan

pre 9 godina

Nedam moju vojnu platu i stan od vojske.Lepo pijem kaficu,citam novine posto drugo ni neznam.To da je vojska izgubila sve ratove je tacno.

Jug

pre 9 godina

Gasicu, jel i Vojni sindikat sa svojih 6000 clanova ugrozava sistem odbrane tako sto trazi da se prekine sa brutalnim gazenjem prava profesionalnih vojnika? Zasto krsite zakon i ne priznajete reprezentativnost sindikatu koji ima 6000 clanova? General Dikovic nije sistem. Sistem odbrane ste unistili Sutanovac i vi a ne FHP.

gradjanin normalan

pre 9 godina

E moj Vucicu, u radikalskoj Srbiji se stalno vode neke kampanje. To je sustina vaseg politickog mentaliteta. Nema ovde ni mrve sustinskih promena koje si toliko najavljivao. A niti ih moze biti sa ovako jakim radikalima.

A o VS bi se moglo na dugacko.

Alan Ford

pre 9 godina

VBA nema nikakve veze sa vojskom, a ni sa ovom državom, autonomna organizacija, niko ništa ne zna o njoj sem da ona sama tvrdi da sve radi po zakonu!!!

stef

pre 9 godina

ako mislite ovo oko gen.Dikovića to nije ništa novo ....za to zna i on sam. To je i razlog šti je brzo napredovao do nač.gen.štaba.
Nije vojska kriva ali nikada nije imala generale ....samo poslušnike tako su vidnici postajali generali....bljak.

Zlopamtilo

pre 9 godina

Ja ne vidim nikakvu NOVU kampanju .Dešava se ta "kampanja" protiv sistema odbrane ko zna od kada ,u smislu rasprodaje sredstava , neodržavanja tehnike iz najrazličitijih razloga ,slanjem tog istog uvaženog načelnika na nasip u Šapcu da koordinira slaganje džakova (nije ga tamo poslao FHP) .Hoću da kažem da ne vidim kako se to još može urušiti ,odnosno šta je to još preostalo da se uruši od te institucije sistema ,sistematskim iznošenjem optužbi a koje su navodno neosnovane .Pa u ovom narodu je već odavno i uvreženo mišljenje da naše oružane snage zapravo ni ne postoje obzirom da su svedene na nivo osrednjeg lovačkog društva .Drugo protiv tog neprijateljskog delovanja treba da s bavi KOS ukoliko još postoji kao takav a ne ministar i premijer na javnim istupima .Samo još fali da Savez pčelara stane u zaštitu vojske ,

p.s. Mislim da je urušavanju ugleda sistema odprane doprinelo i korišćenje dela tog sistema kao privatno obezbeđenje bliskih rođaka visokih funkcionera države .

Никола

pre 9 godina

Ауторитет на врху ВС ( изузев Диковића ) , амортизује нападе и чини их беспредметним.

Ivan S

pre 9 godina

Svako ko prati shvati da svaka vlast ima istu temu u jednom momentu svog mandata. A to je, pokusavaju da nam unize vojsku. Kao oslabice nas, nece imati ko da mi cuva brata, uci ce nam gomila stranih obavestajaca a nece imati ko da ih hvata.

Polikog za igru netalentovanih i nesposobnih koji su se dokopali funkcija i imaju istorijsku ulogu za ovaj narod.

A u stvari vojsku nema ko sta da urusi jer je to nemoguce. Nije vojska kolac Banini pa da joj treba imidz medju rafovima!

Samo pogledajte ko nas vodi od WW2 i sve ce vam biti jasno sta smo, ko smo i gde smo!

U nasem drustvu se sve teme pokrecu da bi se zamenile teze. Ne postoji tema da bi smo dosli na neku bolju tacku u razvoju naseg naroda koji na zalost vise nije ni nacija.

dragan ignjatovic

pre 9 godina

isteraj na cistinu sta se dogadja u vba a puti pausalne ocene i gromoglasne parole.od tebe se trazi da rascistis i da budes u ovakvim stvarima neutrala.stoteci nevaljalce ti najvise gubis

dr

pre 9 godina

Unistili ste ovaj narod I zemlju . Ceo svet je protiv vas pa I sopstven. narod. Bruka ste svuda gde se pojavite. Nesposobni, bahati opljackali za ove tri.godine sve sto je moglo da se opljacka, e pa vidite vas narod vodi kampanju protiv vas demagoga, lazova, I unistitelja ove zemlje. To ste. pokusali I 90-tih I ovo je vas nastavak.

selma

pre 9 godina

Kampanja protiv Vojske Srbije je samo jos jedna u nizu antikampanja koje se vode protiv drzave. iznenadim se kada vidim ko se sve i kako ima pravo da kaze, a satro cenzura...

herkules s

pre 9 godina

Ako Pajtic misli da poseduje podrsku naroda, zasto onda ne raspise pokrajinske izbore? Zasto kupuje poslanike u pokrajni ,potplacuje zastitnika grdjana i nevladine organizacije da rade protiv vlade?

mmmsm

pre 9 godina

Napadi na Vojsku Srbije počeli nakon doprinosa u odbrani Srbije od poplava, nastavljeni posle velike parade povodom oslobođenja Beograda i to sve ima veze sa izazivanjem nestabilnosti u Srbiji.

Panto

pre 9 godina

Jak sistem ste vi. Izgubili ste sve moguce ratove. Ocrnili ste nAs svuda u svetu. A Vasi oficiri dobijali stanove za dzabe. Kako vas bre nije sramota. Sad da nas napadnu Albanci dosli bi do Beograda. O cemu bre vi pricate. Nicim niste zasluzili moje postovanje. Čast izuzecima ali Ti mucenici sigurno nisu u vrhu vojske.

Tisina tamo

pre 9 godina

Večito neke kampanje protiv vas. Kampanja protiv predsednika, kampanja protiv VBA, kampanja protiv premijera, kampanja protiv SNS, kampanja protiv komunalne policije... Dosta više sa kampanjama, umete li nešto drugo da izjavite osim da se protiv vas uvek vodi neka kampanja?

uspeh

pre 9 godina

Sa kakvim uspehom vodi vojsku? Jel uapeh parada, aero miting i pokoja fingirana vežba specijalaca posle koje se prežderu oficiri i prijateljskih i neprijateljskih zemalja?

levac

pre 9 godina

Kakva bre vasa vojska kakva bezbednost.Vi ste propali i ovako i onako a da spletkarite i da pokusavate da licite na neke napredne vojske, to radite i bruka te se.

Kindrrd

pre 9 godina

Necu da komentarisem Natasu Kandic, ali narusavanje kog tacno ugleda Srbije i vojske?? Nasa vojska je sramota. Sto se tice ombudsmana, on je trazio uvid u dokumenta na osnovu odredjenih sumnji. Nisu mu dali dokumenta, a po zakonu su morali. Sami su potvrdili da ugleda tu nema.

Kakva crna kampanja za narusavanje ugleda?Da je vojska iole ugledna institucija, kampanja ne bi ni bilo ili ih niko ne bi uzimao za ozbiljno.

Zmaj

pre 9 godina

Sve neki imaginarni napadaci protiv premijera, predsednika, sistema odbrane...Samo izgovor da se još više uskrate informacije o mahinacijama onih koji su trenutno na vlasti od gradjana Srbije.

Milka

pre 9 godina

Svaka kritika vlasti i svaka brljotina koja bude pronadjena je napad na bezbednost zemlje i pokusaj drzavnog udara iza koga stoji Miskovic ili vec neki drugi neprijatelj slobode, dobrote i srBstva.

Veronika

pre 9 godina

Da sam na mestu ljudi iz FHP stampala bih dosije Dikovic i sva dokumenta iz njega u vidu letaka i bacala ih iz autobusa u gradovima. Ovi sto ga brane samo prodaju prazne price.

ocevidac

pre 9 godina

Vec duze vreme se napada celi sistem odbrane kako Vojska Srbije,pa tako i MUP RS,pitanje koje se postavlja je ko je glavni narebodavac ovim domacim izdajnicima da iznose takve tvrdnje,koje su pritom neosnovane,a samim tim narusavaju bezbednosni sistem drzave u celini ?

repus

pre 9 godina

нарушавање угледа државе и војске да човек пукне од муке незнасе шта је комичније и погубније за грађане србије дали држава које сваку пресуду изгуби у стразбуру или војска која је истерана из словеније ловачким друштвом греота и срамота још вам фали спц па трилинг употпуњен

zuja

pre 9 godina

neverovatno. Protiv svih se vodi kampanja . Premijer najugrozeniji. Prisluskuju ga. Kakva paranoja. Krenuli su da ruse Sasu Jankovica. Nije im po volji jer ke otkrio da se ceo drzavni.vrh stavio u sluzbu Aleksandra Vucics i njegove porodice. Papagaji iz redova SNS u sluzbi SNS.Sada bi hteli i tu funkciju zastitnika gradjana da preuzmu i da sve zaokruze pod svojom kapom

besna glista

pre 9 godina

'...sve ono sto je u Srbiji dobro.' Po cemu je to Vojska Srbije dobra? Po cemu je to bilo koja vojska pod milim bogom dobra? Vojska je u najidealnijim mogucim uslovima (koji ne postoje) nuzno zlo, a u realnom zivotu samo zlo i masinerija za proizvodnju nasilja i smrti.

pravnik

pre 9 godina

Ama, moze li neko da kaze da li su pomenuti dokumenti relevantni i osnovani, a ne da se lepe zaverenicke etikete. Pa, da li je moguce da se vracamo u mracno doba staljinizma gde je ta tehnologija izmisljena. Ti meni dokument, a ja tebi etiketu izdajnika. Prvo je bila samo etiketa, a posle je uveden i gulag.

NikolaD

pre 9 godina

Ma to se zli Miskovic i vanzemaljci urotili da uniste jedinu odbranu planete zemlje a to je porodica Vucic i general Dikovic.
Daj bre, odmorite malo.

jedan sa strane

pre 9 godina

"Vodi se kampanja protiv vojske Srbije"

Zasto nam predsednik vlade Srbije koji je istovremeno i predsednik najjace politicke stranke u Srbiji ne kaze ko je taj 'neko' kovodi tu kampanju?
Ili je taj 'neko' toliko jak da ga se cak i Vucic plasi pa nesme da ga imenuje

Propaganda

pre 9 godina

Ovo vec postaje smesno. Svaku kritiku shvataju kao nekakvu kampanju koja se vodi protiv njih. Vucic prica o nekakvoj stabilnosti, koja, pritom, ne postoji, jer da postoji ne bi se oni ovako epski branili. Ocigledno nas sve shvataju za budale.

Saša T

pre 9 godina

Neke snage u zemlji bi Vojsku Srbije želele uniziti i svesti je na nivo lovačkog društva.
Sve se lepo vidi, jer se ova ideja i ne krije.
To neće proći !

petar

pre 9 godina

Cuj ovo :

"Premijer Srbije Aleksandar Vučić je poručio da Srbiju neće uspeti da sruše."

Pa niko nema nameru da rusi Srbiju. Ja sam prvi za rusenje tebe sa vlasti.Kontas?Ne? Ti i tvoja podanicka svita niste Srbija.

crni

pre 9 godina

Potpuno se slazem da je ovo napad na VS i VOB.
ali od vlade koja uvlaci pripadnike tih institucija da rade protivno pravilima.
Cekamo odgovor zasto su oni cuvali brata. samo toliko nas zanima.

zoran

pre 9 godina

Ako jedan "Fond" koji vodi jedna Nataša Kandić i jedan Zaštitnik prava građana mogu da ugroze jednu vojsku i jednu Vladu i jednu državu, onda tu nema ni vojske ni Vlade ni države... Definitivno rođaci!
I da li je moguće da je sve ovo posledica toga što je jedan klipeta od 35...6... godina u pratnji dvojice...trojice naoružanih vojnih lica u civilu krenuo SILOM kroz kordon od nekoliko hiljada policajaca kod majke na ručak u vreme kada je pola dvomilionskog grada bilo blokirano?
Ima nešto trulo u državi Danskoj...

Nikola

pre 9 godina

Ma, koja to istraživanja su pokazala da je vojska "najbolje iz Srbije".
Nesposobna za bilo šta osim za intrigarenja, vladanja iz senke, ubijanja regruta, skrivanja optuženih...
Dosta s tom vojskom. Da je pameti, ukinuli bismo je.

Oro pao

pre 9 godina

Vec duze vreme se napada celi sistem odbrane kako Vojska Srbije,pa tako i MUP RS,pitanje koje se postavlja je ko je glavni narebodavac ovim domacim izdajnicima da iznose takve tvrdnje,koje su pritom neosnovane,a samim tim narusavaju bezbednosni sistem drzave u celini ?
(ocevidac, 29. januar 2015 17:28)

Koleza da te potsetim, nisu vise domaci izdajnici i strani placenici nego tajkunsko-mafijaski-politicki-lobi koji radi na urusavanju sistema.
Zar jos uvek koristis onu prvu verziju uputstva za ostavljanje komentara.

Kajser Sose

pre 9 godina

CIA, KGB, Mosad, BND, MI6, zavera svetskih razmera, jer su videli svu snagu vojske prilikom poplava. Nebudi smesan Alek, pravi si Ilija Cvorovic

Svedok s'lica mesta

pre 9 godina

VBA nema nikakve veze sa vojskom, a ni sa ovom državom, autonomna organizacija, niko ništa ne zna o njoj sem da ona sama tvrdi da sve radi po zakonu!!!
(Alan Ford, 30. januar 2015 01:16)

Ma ima VBA veze sa Vojskom, lično poznajem jednog koji je "zaposlio" i sina i ćerku u Vojsci, naravno na konkursu "pošteno". Neki to nazivaju Zloupotrebom službenog položaja, drugi Sukob interesa, ali naravno da nije ništa od toga, to je samo dobrobit za Državu i Vojsku!, jel ko bi bolje služio državi od naj rođenijih... Brata, sina, ćerke, kuma...

Alex

pre 9 godina

Bolesno. Ovo nije kampanja protiv Vojske Srbije, već protiv kriminalaca među njima. Pročiće i njihovo, ali nakon toga će odgovarati za kršenje ustava i izdaju.

nenad009

pre 9 godina

Preko 70% gradjana nije glasalo za vas. Narod vas ne zeli. Narodu je muka od vase demagogije. Narod ne podnosi vasa suplja obecanja. Narodu se povraca od vasih izjava i najava.

Dinaroid

pre 9 godina

Kakav spin, svaka cast. Usmeravaju paznju na "kampanju protiv vojske", sklanjajuci paznju sa batice, pa eto bacaju i Dikovica u masineriju, a sve uz jaku podrsku BOT divizije za upravljanje javnim mnjenjem.
Ajde sad momci lupajte minuse, zaradite za leba. Samo da znate, kad se bude istorija pisala za 50 godina, tada ce moci da se sagleda kako se sahranjivala Srbija, i znajte da ste i vi nosili taj kovceg.
Casnije je dilovati drogu nego raditi to sto vi radite.

Aster Blistok

pre 9 godina

Dobro je vise sa tim neprijateljima, znamo da veliki vodja ne spava i da vidi protivnike svuda oko sebe (hvala mu na tome!) ali mogao bi malo da popusti sa tenzijom.

neca

pre 9 godina

Da vodi se kampanja i sve to placa Miskovic. Evo i ja mislim svojom glavom i mene placa Miskovic. Sve nas koji umemo da vidimo i mislimo sve nas placa Miskovic. Ima on dosta para, znas.

Nenad BG

pre 9 godina

Aman sta pricas covece? Ministar vojske je prikrivao i opravdavao nezakonitu upotrebu vojnika da brane tvog batu harambasu i sad kad je raskrinkan odmah teorije zavere. Do duse vasi glasaci vam veruju sta god da izmislite.

slezinger

pre 9 godina

Kojim argumentima da napadaju vlast,nego koriste svaku priliku i svaki dan iznose neke besmislice koje samo pokazuju da ni posao opozicionara ne znaju da obavljaju,bas kao sto nisu znali da vode ovu zemlju.

mertur

pre 9 godina

Vojska Srbije je bila tamo ako nije umesana u sve te zlocine, mogli su spreciti a vi u najmanju ruku trebali pokrenuti nekakvu istragu o tim zlocinima (iako svi znamo da ste vi debelo u to umesani), jer oni su na kraju krajeva (prema vama) drzavljani Srbije.

pedja12

pre 9 godina

Malo je simptomaticno da ministar vojni brani vojsku,a ministar policije isto brani vojsku,tj. napada na svoju sluzbu.A to sve zbog necijeg BRATA!

ccc

pre 9 godina

Jel i Trivanku postavio neki nevidljivi neprijatelj? Nama ne trebaju izmišljeni neprijatelji. Mi ih imamo u svakom ministarstvu,upravnom odboru,agenciji,bolnici,javnom preduzeću... Namnožili su se ko miševi i poješće celu Srbiju.Sram vas bilo gospodo na vlasti...

sasa jokic

pre 9 godina

Jel to ona vojska sto je izgubilamsve ratove od '45 na ovamo, ciji su generali bezali iz Hrvatsle, Boepsne i Kosova i dobijali kuce i stanove u elitnim naseljima, a rodoljubi (pukovnici) zavrsavali po sobama u hotelima?
Jel to ona vojska ciji general Davidovic, Veljin pajtos, sa Sljukom svercuje cigare iz Crne Gore, jel to to sto valja u Srbiji?
Dajte bre, dosta vise o institucijama koje su pre vise decenija izgubike svaki nivo, od Vojske, oreko Crkve do politicara!!!
Nasli ste Jelenu Trivan da udomljavate? Jel to za zasluge sto je unistila DS sa Tadicem, Dulicem i Jeremicem?

ZokyNBGD

pre 9 godina

"da sruše sve ono što je dobro"!!!
Ništa gluplje nisam čuo, o Dikoviću ne znam ništa, ali ako u definiciju dobrog ulaze Gašić, Stefanović, Babić, Jorgovanka, Đukanović, Vulin, Toma i Vučić onda neko ima OGROMAN problem sa realnošću!!!

b92 probudi se

pre 9 godina

kad neko pita odakle nezakonita pratnja vojne bezbednosti bratu diktatora onda diktator ukaze da je to napad na vojsku i poruci da nece dozvoliti rusenje drzave, a poltronski mediji onda ne objave ovakve komentare.

ks

pre 9 godina

To je već odavno postao šablon: kad god se u medijima ipak nekim čudom nazre poneki tračak bilo čega što mu nije po volji (istine recimo?) to momentalno proglašava "orkestriranom kampanjom", i odmah kreće priča o nekim imaginarnim moćnicima, tajkunima i kojekakvim domaćim i belosvetskim (ali po pravilu neimenovanim!) zlikovcima koji žele da naude svetim ciljevima kojima teži ova samopregalačka vlast koja samo radi isključivo i jedino u interesu svojih građana, kao što sav pošten svet odavno zna i ne pada mu na pamet da posumnja u bilo šta, daleko bilo.

relja

pre 9 godina

Neverovatno je koliko pojedincima smeta uzlazna putanja Srbije, pa nama drugi neprijatelj ne treba, mi smo dzelati sami sebi, uzivamo u svojoj patnji, dobro Vucic ima stpljenja, volje i zivaca da se bori za nomalnu i uspesnu Srbiju.

Zare

pre 9 godina

E nije tačno Vučiću! Nisi ti to dobro video! Tvoji SNS odbori su jasno videli da je to napad na tebe i tvog brata! Treba hitno platiti jedno 1000 autobusa kako bi svi napredni ljudi pohrlili u prestonicu da brane tvoj lik i delo. Jer ne treba da se štedi kad je odbrana takvog lika u pitanju. Država, pravoslavlje, srbstvo sve je na udaru i jadni Toma... ili On možda nije. Razmislićemo o njemu još...

Milosav

pre 9 godina

Taktika "Duška Dugouška", diži galamu. U sve pokušavaju da ubace politiku, da se zahtev sa terena prava prebaci na politički teren a onda nastupamo mi. Sada se pojavljuje neki fond, neki raniji zahtevi... i pošto su oni bili neopravdani, znaći i zahtev zaštitnika građana je neopravdan. Po zakonu on je imao pravo da traži dokumenta i vojska je bila dužna da to dostavi a nije. Sve se tu završava, ostalo je "ja pjevam da mi prodje vreme". Vlast ima silu i može da izmeni zakon, da ga smeni, da ukine zaštitnika... ali dotle važi usvojeno i mora da se poštuje. Mada izgleda da baš i ne mora. Kako tata kaže je alternativa.

Sedma sekcija

pre 9 godina

Urusavanje vojske je pocelo kada si postavio keramicara za ministra odbrane, kada su "Kobre" postale privatno obezbedjenje tvoje familije i kada si poslao VBA da uklanja dokaze.

gorillas in the mist

pre 9 godina

Čitam komentare i ne verujem... Za ove što trabunjaju da je Vojsku isteralo iz Slovenije lovačko društvo i da je Vojska izgubila sve ratove, za vašu informaciju Vojska nije izgubila niti jednu bitku, svaki rat je izgubljen za zelenim stolom. Pogrešna adresa, a pošto vam je ogavna sopstvena Vojska, silno ćete se obradovati tuđoj, nećete dugo čekati...

Svedok s'lica mesta

pre 9 godina

Čekaj pa ako je tako, onda će ovo biti miting SNS-a protiv naroda Srbije?! Pa da, ko je narod da se buni protiv države, država je veća od naroda.

37 motorizovana

pre 9 godina

Osim onoga što je FHP napisao (navodno) i ispitivanja (navodnih) svedoka, da li uopšte znate kako je Diković komandovao 37 motorizovanom? Ja znam. Zato sam preživeo.

Danijel

pre 9 godina

Ma daj bre Alek, batali više... Samo te neko napada,samo te neko ugrožava!? Čoveče, izbori su prošli, kampanja je prošla, počnite već nešto da radite i da nas vadite iz ovih ...

hey joe

pre 9 godina

Ma da protiv VS, protiv drzave, samo ne protiv vaseg loseg rada. Stalno nas predsednik, premijer ili neki ministar kritike i prozivke za los i nelegalan rad proglasavaju napadima na drzavu, vojsku i slicno. Ministar me cini vojsku Srbije, niti premijer cini ovu Drzavu, oni su samo privremeno na funkcijama, i to nisu napadi na institucije, vec na los rad ljudi koji vode te institucije.

zatvor za bracu

pre 9 godina

Dzabe pisete botovi.Vasi glasaci,penzioneri da 25000din a zna se uglavnom kojeg su to ljudi obrazovanog profila ne barataju ni lap topovima,ni kompjuterima ni mob.telefonima.Ovfe se komentarima obracate zdravom delu drustva,obrazovanim,normalnim ljudima,osobama koja imaju svoj stav,misle svojom glavom.

Objektivno

pre 9 godina

@relja
Srbija ide uzlaznom putanjom? Stvarno? Imamo dobre plate, visok standard, šta je uznapredovalo, hipotetički obračun sa tajkunima, smanjenje plata profesorima, korupcija u zdravstvu, dodatna zaposlenja u javnom sektoru? Prijatelju, voleo bi da mi pozajmiš te naočare kroz koje gledaš oko sebe da i ja malo vidim napredak.

Rada

pre 9 godina

od ljubomornih i zavidnih se svasta moze ocekivati ,sve sem dobro...zato Vucicu glavu gore i ne dozvoli da ti price koje kakvih debila remete cilj....

Alan Ford

pre 9 godina

VBA nema nikakve veze sa vojskom, a ni sa ovom državom, autonomna organizacija, niko ništa ne zna o njoj sem da ona sama tvrdi da sve radi po zakonu!!!

Bole

pre 9 godina

Vučić po starom - kada ga argumentima satera neko u ćošak, onda je to organizovana kompanja, rušenje države, strani plaćenici... A narod guta. Nije u pitanju država, već pojedinci, na čelu sa njim, koji rade to što rade.

Informer od nuz neta

pre 9 godina

U JANUARU JE TREBALO BITI OTVORENO PRVO POGLAVLJE,OKO 20-TOG.
Nikakva Bia,Cia,Mia,vba,ba,ca,sa sa me ne zanimaju,bezbednoscu tome,pak,tomine zene,tebe,tvog brata i naj sire rodbine ministara,ukljucujuci i brkate tetke.
Dakle:
Pocetak gradnje pruge,datum?
pocetak pregovora sa EU?
Radna mesta?
obaveze i prava?
ZARADE?
Sta nas mlatite vasim licnim razmisljanjima i iskrivljenim percepcijama?
To kad budes u humoristicnoj emisiji zabavlja se.

selma

pre 9 godina

Kampanja protiv Vojske Srbije je samo jos jedna u nizu antikampanja koje se vode protiv drzave. iznenadim se kada vidim ko se sve i kako ima pravo da kaze, a satro cenzura...

VelinkaC

pre 9 godina

Veoma losa medijska kampanja se vodi protiv institucija koje su gradjani podrzali u velikom broju.Ta kampanja dolazi od ljudi koji su tokom deset godina i vise unazadili Srbiju i sada sebi daju za pravo da izgovaraju krupne reci a zaboravljaju da je njihova sansa da se dokazu odavno pala u vodu njihovom licnom zaslugom i neradom.

Milana 22

pre 9 godina

Na stranu sve politicke govorancije, stvarno mi smetaju sve vrste napada na vojsku... Umesto da je jacamo i oporavimo od zapocetog rasparcavanja, mi je povlacimo po medijima kao jeftinu `starletu`... Sta je drzava bez vojske ili jos gore-sta je drzava sa slabom vojskom?!

opet!!!

pre 9 godina

stari provereni recept.....čim se otkrije laž, trulež, prevara, krađa....odmah viči kako ti svi rade o glavi! svi ti žele zlo! svi su protiv tebe poštenog! stara dobra škola: "stVani plaćenici!!!! izadjnici!!!"
......e moj narode.....glupi glupi narode.....

Zuki

pre 9 godina

Za vreme poplava ta vojska je pokazala koliko vredi,gde su bili ti koji sada pokrecu ovu odvratnu kampanju protiv Vojske Srbije?
(Sanja Nis, 29. januar 2015 23:06)

Bas su se pokazali. Trebalo im je 3 dana da upale jednu od dve raspale amfibije i da nadju dzakove i lopate. Gen. Dikovic je kao postidjena devojcica presao preko krsenja Ustava kada ga je svemoguci premijer pred kamerama odkomandovao u komandanta radne brigade pijanih tinejdzera koji su trebali da "brane" Sabac. Za to vreme, vrhovnog komadanta VS, izvesnog Tome Nikolica, koji je jedini ovlascen da izdaje naredjenja Dikovicu nije bilo ni na TV dobrih 5 dana.

Jug

pre 9 godina

Gasicu, jel i Vojni sindikat sa svojih 6000 clanova ugrozava sistem odbrane tako sto trazi da se prekine sa brutalnim gazenjem prava profesionalnih vojnika? Zasto krsite zakon i ne priznajete reprezentativnost sindikatu koji ima 6000 clanova? General Dikovic nije sistem. Sistem odbrane ste unistili Sutanovac i vi a ne FHP.

pegava viršla

pre 9 godina

@velinkaC... Koji to broj? Koliko je ljudi (procenat) od ukupnog broja glasača izašlo na izbore i koliki procenat je od tog broja dalo glas AV? Razmisli malo pre nego što lupis nešto!

Roben

pre 9 godina

Vučiću,a da nisi malo preterao,mnogo ste se osilili.Tvoj burazer nasrće na kordon i vi bi da to karakterišete kao napad na vojsku,hoćeš da bata izigrava šerifa poput Marka Miloševica ! Spusti se malo na zemlju,dovoljno te poznaju sredovećne generacije i i to kao zlu paru,a EU te prati šta radiš poput robijaša koji je odslužio kaznu ! Ćoveće shvati,obeleženi ste za ceo život svi vi iz 90-tih !

Svedok s'lica mesta

pre 9 godina

Aman sta pricas covece? Ministar vojske je prikrivao i opravdavao nezakonitu upotrebu vojnika da brane tvog batu harambasu i sad kad je raskrinkan odmah teorije zavere. Do duse vasi glasaci vam veruju sta god da izmislite.
(Nenad BG, 29. januar 2015 23:05)

Kojih "vojnika", to nisu vojnici, to su starešine, vojnik drži lopatu i metlu u našoj vojsci i manji je od makovog zrna, vojska je postala poligon za napredovanje oficira i uzimanje kredita koji plaća država, vojnik je obični radnik fizikalac koji nema više nikakva prava, samo obaveze i to je to. On kad kaže Vojska misli na Oficire jel ga vojnik i ne zanima.

Detelina

pre 9 godina

Država će se izboriti i sa ovim napadima, koji nisu bezazleni, a oni koji konstantno pokušavaju da podmeću i spaliću državu u njenom razvoju, mogu samo da poručim da treba da ih bude sramota.

ekonomista

pre 9 godina

Lepo vam su vam više puta rekli stručnjaci.

Evo npr. Prof. dr Miodrag Zec, oficiri dobijali stanove, lepe plate, besplatno školovanje, a kad su došli ratovi svi uglas "mi nećemo da ratujemo!"

Problem u ovoj državi je to što se državne jasle shvataju ne kao OBAVEZA, već kao posao za koji se prima PLATA bez ikakvih OBAVEZA prema toj državi.


To vam je kao što imate ČUVARA koji nije sposoban da pretrči 50m, pa KOGA i ŠTA on to ČUVA? On je tu zato što po zakonu postoji mesto čuvara i da prima platu, a OBAVEZA da nešto ČUVA praktično ne postoji!


Takva nam je i vojska i policija, čas pojedinačnim izuzecima koji su časni i pošteni, i sposobni, ali velika većina samo gleda koristi i ne zna za bilo kakve obaveze.


Naravno, probleme treba rešavati iznutra i ne treba dozvoliti da se prljav veš iznosi napolje, ali je problem što ni ova vlast nije pristupila rešavanju problema na pravi način, već nastavila po starom običaju da sve gura pod tepih.

Renoviramo kojekakve zgrade komande na Banjici, bitno je da sve bude u mermeru, a nema se para za gume za vojna vozila.

Saobraćajna policija piše kazne ako po snegu nemate zimske gume, a oni sami ih nemaju!

I kad se po ovim pitanjima uputi kritika vlasti, odmah krene kukanje kako neko hoće da ruši demokratski izabranu vlast, kako je to napad na ličnost i delo predsednika Vlade...

Jednostavno, zašto se kritika rada ili nerada izjednačava sa kritikovanjem ličnosti?

cisco kid

pre 9 godina

Šta ovaj lupeta to ni pas smaslom ne bi pojeo.Kakva isprazna retorika pokazuje da se siroma gasi.Bolje sam da ode ne go da ga narod izbaci.Odvratno i otužno.

SLUZIMO SRBIJI

pre 9 godina

Najlakse je napadati one koji daju svoje zivote braneci nas kada je to potrebno, a oni koji vode kampanju protiv VS su upravo one kukavice koje se razbeze po belom svetu kada prigusti a onda se vrate kao najveci oslobodioci.

Podrska za zastitnika gradjana!

pre 9 godina

Kampanja protiv Vojske Srbije je samo jos jedna u nizu antikampanja koje se vode protiv drzave. iznenadim se kada vidim ko se sve i kako ima pravo da kaze, a satro cenzura...
(selma, 30. januar 2015 05:55)

Naravno da se 'iznenadis' srce.. ti si bot, moras da se iznenadis kad su ti naredili da treba da se iznenadis, inace nema dnevnica. Platite i meni 20e dnevno i ja cu da se iznenadjujem svaki dan.

Ivan S

pre 9 godina

Svako ko prati shvati da svaka vlast ima istu temu u jednom momentu svog mandata. A to je, pokusavaju da nam unize vojsku. Kao oslabice nas, nece imati ko da mi cuva brata, uci ce nam gomila stranih obavestajaca a nece imati ko da ih hvata.

Polikog za igru netalentovanih i nesposobnih koji su se dokopali funkcija i imaju istorijsku ulogu za ovaj narod.

A u stvari vojsku nema ko sta da urusi jer je to nemoguce. Nije vojska kolac Banini pa da joj treba imidz medju rafovima!

Samo pogledajte ko nas vodi od WW2 i sve ce vam biti jasno sta smo, ko smo i gde smo!

U nasem drustvu se sve teme pokrecu da bi se zamenile teze. Ne postoji tema da bi smo dosli na neku bolju tacku u razvoju naseg naroda koji na zalost vise nije ni nacija.

Spin za titulu spin-mahera, ko god ga smislio

pre 9 godina

Afera Diković II je "nastavak orkestrirane kampanje protiv Vojske Srbije" samo "da se Vlasi ne dosete". Sad poslanik Đukanović neće morati da skuplja potpise u okviru svoje poslaničke grupe koja ima većinu u Skupštini, a ministar Gašić će imati znatno jednostavnija novinarska pitanja na pres konferencijama.

zna se

pre 9 godina

a inače naša vojska nije vodila nikakve ratove
nije bila ni u sloveniji
nije bila ni u hrvatskoj
a nije bila ni u bosni

žalosno, čak niti nakon ovoliko godina ne želimo da prihvatimo istinu
bez obzira na silne dokaze i sudske presude

Filip

pre 9 godina

Zavera, zavera, zavera...
ja, pa ja, pa opet ja i uvek ja a malo i moj brat...
a vi svi ostali nastavite da mrzite Srbiju, vojsku, policiju...
jer niko niko kao ja, najpametniji, samo ja vas Veliki vodja zavolecete me kad tad nateracu vas svim silama da me obozavate i cenite jer ja se borim za vas...a mozete i da me mrzite samo kad bi smislio kako da vas zamenim sa nekima koji me vole i slusaju bezuslovno.

mm

pre 9 godina

dragi Vucicu, za tebee je glasalo 25% birackog tela Srbije, sto znaci da 75% tebe i tvoje partijske poslusnike ne zeli!!!

kao drugo, objasni nam vec jednom koji je faktor u drzavi tvoj brat, sem sto je brat, ali to se ne racuna, i po kom osnovu njega i njegovog pasjtosa, brata Malog, cuvaju kobre?

Kako keramicar moze da hude ministar odbrane?

eto toliko od mene

dragan

pre 9 godina

Nedam moju vojnu platu i stan od vojske.Lepo pijem kaficu,citam novine posto drugo ni neznam.To da je vojska izgubila sve ratove je tacno.

Svedok s'lica mesta

pre 9 godina

"Ali to što sam ja uveren ne znači ništa i na institucijama je da rade svoj posao i institucije će, kao u slučaju pokazivanja neozbiljnosti i neodgovornosti nekih političara, nekih nezavisnih institucija koje su podržavale te neodgovorne političare u svojim izjavama, pokazati da li je ovo istina ili ne", dodao je Vučić.

Pa što onda komentarišeš uopšte ovaj slučaj?!, ako je tako ti ovom izjavom unapred govoriš da Diković nije KRIV. Jel to uticanje na tužilaštvo i sud?, ko onda ruši institucije? Ja bi rekao ti, jel nema čorbe u kojoj nisi bio zaprška.

Nikad kao Bane

pre 9 godina

Da Vucic mari za vojsku, ne bi stavio jednog Gasica za ministra vojnog. Nego mu potkacili brata, pa je sad najlakse zastititi se praveci dramu oko vojske. Kao kad fudbaler dobije crveni pa kaze da neko time zeli da unisti fudbal.

stef

pre 9 godina

ako mislite ovo oko gen.Dikovića to nije ništa novo ....za to zna i on sam. To je i razlog šti je brzo napredovao do nač.gen.štaba.
Nije vojska kriva ali nikada nije imala generale ....samo poslušnike tako su vidnici postajali generali....bljak.

Zlopamtilo

pre 9 godina

Ja ne vidim nikakvu NOVU kampanju .Dešava se ta "kampanja" protiv sistema odbrane ko zna od kada ,u smislu rasprodaje sredstava , neodržavanja tehnike iz najrazličitijih razloga ,slanjem tog istog uvaženog načelnika na nasip u Šapcu da koordinira slaganje džakova (nije ga tamo poslao FHP) .Hoću da kažem da ne vidim kako se to još može urušiti ,odnosno šta je to još preostalo da se uruši od te institucije sistema ,sistematskim iznošenjem optužbi a koje su navodno neosnovane .Pa u ovom narodu je već odavno i uvreženo mišljenje da naše oružane snage zapravo ni ne postoje obzirom da su svedene na nivo osrednjeg lovačkog društva .Drugo protiv tog neprijateljskog delovanja treba da s bavi KOS ukoliko još postoji kao takav a ne ministar i premijer na javnim istupima .Samo još fali da Savez pčelara stane u zaštitu vojske ,

p.s. Mislim da je urušavanju ugleda sistema odprane doprinelo i korišćenje dela tog sistema kao privatno obezbeđenje bliskih rođaka visokih funkcionera države .

dragan ignjatovic

pre 9 godina

isteraj na cistinu sta se dogadja u vba a puti pausalne ocene i gromoglasne parole.od tebe se trazi da rascistis i da budes u ovakvim stvarima neutrala.stoteci nevaljalce ti najvise gubis

Aleksandar

pre 9 godina

Alo premijeru probudi se covece,reci nam molim te sta je to dobro u srbiji?Konkretno u mojoj opstini Kovin je duplo gore od kako je na vlasti sns.

gradjanin normalan

pre 9 godina

E moj Vucicu, u radikalskoj Srbiji se stalno vode neke kampanje. To je sustina vaseg politickog mentaliteta. Nema ovde ni mrve sustinskih promena koje si toliko najavljivao. A niti ih moze biti sa ovako jakim radikalima.

A o VS bi se moglo na dugacko.

ja

pre 9 godina

hoce li ovaj covek nekad reci neku lepu stvar? je l moguce da nas "lider" donosi samo crne vesti i vesti koje su vezane samo za njegove interese? mlada sam i place mi se kad vidim sta se u ovoj zemlji desava... zelim da ostanem u svojoj zemlji, ali izgleda da ovde nema buducnosti zbog ljudi kao sto je on. i da, plasim se.

John Snow

pre 9 godina

Gospodo kojima smetaju "napadi" na Vojsku, morate shvatiti da samo kroz takvo čišćenje ona može postati jača. JNA se bavila politikom (branila je socijalizam) umesto da je branila zemlju pa je bez nje ostala. Zato VS ne sme da brani vlast da ne bi opet ostala bez zemlje.
Svako ima pravo da kaže šta misli ali optužbe mora da dokazuje. Zašto nema presude od 2012. po Dikovićevoj tužbi za ove iste "laži". Zar mu nije već dve godine najbitnija stvar da odbrani svoju čast a ne da ga političari brane?

Miloš Obilić

pre 9 godina

Kakva zamena teza. Ne napada se VS nego se napada vas potez da suprotno ustavu Srbije ,date ovezbedjenje ciji su pripadnici VS, svom bratu i bratu gradonacelnika Beograda, koji se osecajuci u njihovom okruzenju svemocnima, krajnje bahato se ponasaju prema sluzbenim licima (zandarmerija) u vrsenju sluzbene duznosti. Sada spinujuci vesti pokusavate da zataskate istinu.

zatvor za bracu

pre 9 godina

Toliko si krivicnih dela izvrsio a mnoga od tih ne zastarevaju.Prema tome ranije ili kasnije ona kosulja koju si spremuo za pajtasa Dinkica te ceka.

vranjanac

pre 9 godina

nikad mi necemo ziveti dobro. sami na sebe udaramo. a iz fotelje se uglavnom pljuje u komentarima na vlast i na sve, retko kad cujem podrsku za neku stvar. i u norvesku da nas premeste ne bi nam valjalo,jer takav smo narod, neradan, nekulturan, samo kritikujemo, samo rovemo za nesto. za nas je bre komunizam!!!

Никола

pre 9 godina

Ауторитет на врху ВС ( изузев Диковића ) , амортизује нападе и чини их беспредметним.

Lenka

pre 9 godina

Sve su to samo neosnovane optuzbe i zelja opozicije da nanese stetu ovoj drzavi, ali nece im to proci, narod vise ne obraca paznju na njih i njihovu zlobu.

Nenad_KIM

pre 9 godina

Koliko je samo zavisti i ljubomore prisutno! Ova Vlada ima rezultate i punu podršku naroda - oni kojima to ne ide u prilog pokušavaju sve i svašta kako bi poljuljali ovu državu!

snajka

pre 9 godina

Jedan deo političke javnosti i političara pokušava da sruši sve ono što je u Srbiji dobro, ali ova drzava ima premijera koji ce to sigurna sam resiti na najbolji moguci nacin!

Milosavljevic

pre 9 godina

Ocigledno je krenula kampanja jer se nesto veliko iz brda valja. Sva ova hapsenja i otkrivanja kriminalnih radnji uticu na vlasnike krupnog kapitala u Srbiji da se osecaju ugrozeno i resili su da pokrenu kampanju na svim frontovima. Najbolji odgovori na sve orkestrirane napade su uspesni potezi i ispunjavanje obecanja sto premijer i radi. Medijskom kampanjom moze se ugroziti vlast koja popularnost zasniva samo na medijskoj kampanji i izmisljenim uspesima, ovako je ovo samo balon od sapunice koji ce sam od sebe nestati bez ikakvog efekta. Premijerovi rezultati su stvarni i nisu samo medijska slika i to je garancija da ova kampanja nece imati nikakve efekte, ako ne doprinese jos vise poverenju naroda u premijera.

Viki

pre 9 godina

Sistem odbrane je sistem koji profesionalno i odgovorno obavlja svoj posao ne ugrožava nikog i izvršava sve postavljene zadatke.Onaj koji pokušava da uruši sistem odbrane taj pokušava da uruši Srbiju.Narod je uvek bio na strani vojske Srbije i teško će da uspe bilo kome da to i učini.

sasa

pre 9 godina

Vojsku mogu da napadnu samo ljudi koji ne zele ni malo dobrog ovoj zemlji i ovom narodu. Setimo se proslosti da nas je ta ista vojska stitila i branila svojim zivotima i to od mnogo brojnijeg i jaceg neprijatelja, a sada pojedinci pljuju po toj istoj vojsci. Sramota.

Bojan

pre 9 godina

Istina je najače oružje.
O svim problemima treba otovoreno razgovarati pred očima javnosti.
Vojska Srbije se reformiše već 15 godina u skladu sa evropskim standardima.
Ako je neko pogrešio, to treba otvoreno i reći.

maske

pre 9 godina

Svojim nacinom govora i obracanjem javnosti Vucic uliva ogromno poverenje koje je dodatno potkrepljeno rezultatima koje ostvaruje. Samo napred i zaista Srbiju niko nece moci da srusi!

galica

pre 9 godina

daj sta ste se svi odmah uhvatili kampanje, pa ko pokvarena ploca samo se oko kampanje vrtite. covek je to rekao figurativno, naravno da je ogorcen. stalno nam salju tuzbe za nase najvece generale I ljude koji se bore posteno I srcem I razumom. budite malo realni a ne vecito na kraj srca

precanin

pre 9 godina

Vučiću, na opšte zadovoljstvo i radost građana Srbije što si postao vođa najveće stranke u Srbiji i predsednik Vlade, naredi da se za mesec dana otkrije istina o pogibiji dvojice gardista, čini mi se u kasarnama Topčidera ! Prošlo je dosta godina o ubistvu gardista i sve se nešto odugovlači i krije od naroda istina, a najteže je njihovim roditeljima ! Sada kada si glavni u Srbiji naredi pod hitno istragu i da narod Srbije sazna ko je i zašto ubio dvojicu gardista ? Pa bar to možes ako hoćeš tj. znamo kako i koliko si hrabar pa potegni i izbriši tu sramnu mrlju Vojske Srbije !

Šef

pre 9 godina

(Svedok s'lica mesta, 30. januar 2015 08:55)
Takvu praksu u sistem su počeli sa uvođenjem socijalisti, a potom je razdradile demokrate, to na njihovu adresu pisi i posalji, njih nikada nije interesovao kvalitet i stručnost.

mmmsm

pre 9 godina

Napadi na Vojsku Srbije počeli nakon doprinosa u odbrani Srbije od poplava, nastavljeni posle velike parade povodom oslobođenja Beograda i to sve ima veze sa izazivanjem nestabilnosti u Srbiji.

dr

pre 9 godina

Unistili ste ovaj narod I zemlju . Ceo svet je protiv vas pa I sopstven. narod. Bruka ste svuda gde se pojavite. Nesposobni, bahati opljackali za ove tri.godine sve sto je moglo da se opljacka, e pa vidite vas narod vodi kampanju protiv vas demagoga, lazova, I unistitelja ove zemlje. To ste. pokusali I 90-tih I ovo je vas nastavak.

herkules s

pre 9 godina

Ako Pajtic misli da poseduje podrsku naroda, zasto onda ne raspise pokrajinske izbore? Zasto kupuje poslanike u pokrajni ,potplacuje zastitnika grdjana i nevladine organizacije da rade protiv vlade?