Petak, 22.03.2013.

21:09

Priče o mojoj smeni "srpska posla"

Premijer Ivica Dačić izjavio je da medijski napisi o njegovoj smeni narušavaju pregovaračku poziciju Beograda i da predstoje "veoma teški dani" u pregovorima.

Izvor: Tanjug

Prièe o mojoj smeni "srpska posla" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

BRNJA

pre 11 godina

Dačić je premijer, ali je normalno da se sve bitne odluke donose zajednički i da SNS kao najveća stranke ima najveći uticaj prilikom donošenja odluka, ali i najveću odgovornost za rezultate vlade. Vučić ne beži od problema i odgovornosti.

leonid

pre 11 godina

Potpuno je nelogično da stranka koja trenutno ima po većini istraživanja javnog mnjenja oko 40% podrške među građanima nema svog čoveka na mestu premijera.

don

pre 11 godina

Jako je zalosno to sto Srbija ima Premijera koji misli da je nezamenljivo bozanstvo.Iskoristila bih ovu priliku da podsetim Ivicu Dacica da NIKO, pogotovo u Srbiji nije nezamenljiv.

mika015

pre 11 godina

ja smatram da vlada bolje funkcionise od predhodne ali sam siguran da bi je daleko bolje vodio Vucic jer ovi iz SPS su umesani u mnogo prljavih afera tako da je bolje imati i izbore a narod ce izabrati najbolje

PLAVA GAGA

pre 11 godina

Svako ko ne radi u skladu sa zakonom, treba ga menjati, ali ja ne kazem da Dacic to ne postuje, ne mogu ja tome uci u trag, nisam za to merodavna!

Ivan

pre 11 godina

"Evo im funkcija"!
Kome čoveče?
Pa nije ovo pijaca,a ti prodavac na tezgi.
A ako je tako,povedi i druga Mrku pa se družite zajedno po kafanama!

sretko

pre 11 godina

Vučić bi bio dobar premijer zbog toga što bi rezultati ministara bili odlučujući za dalji rad ministara, a smenjivanjem ministara iz SNS-a bi dao primer i svojim koalicionim partnerima, kod kojih takođe ima ministra koji ne zaslužuju da budu ministri. Takođe Vučić daje primer i DS-u, koji se nije držao ovog principa u prethodnim godinama. Bila je bitna samo stranačka pripandosti i odanost stranci, a nije bio na prvom mestu državni interes, kao što treba da bude.

luks

pre 11 godina

Ako bude trebalo Vučić će se uključiti u pregovore oko Kosova, ali je on kao korektan koalicioni partner rekao da za tim nema potrebe i da je Dačić sasvim dovoljan za razgovore. Vučić ne beži od odgovornosti, ali ne želi da se meša u poslove drugih koalicionih partnera. Svojim uključivanjem u razgovore on bi na neki način potcenio Dačića, a to Vučić kao korektan političar ne želi da radi.

dojčilo

pre 11 godina

Nikada transparentnije se nije pregovaralo sa Albancima nego što je to danas. Čak bi se moglo reći da Dačić i previše iznosi detalja o razgovorima. Sasvim je jasno da ova vlada kada su u pitanju razgovori o Kosovu ništa ne krije, i vrlo često iznosi i najsitnije detalje razgovora. Ovako i treba da bude, ali tako nije bilo u vreme DS-a.

Slaviša

pre 11 godina

Mislim da priče o smeni premijera opet lansira opozicija, nadajući se da će se tako odnosi u koaliciji poremetiti i da na taj način neće doći do smene vlasti u Beogradu. Treba sada pustiti Vučića i Dačića da rade posao, mnogo važni događaji su pred njima.
(Miloš, 23. mart 2013 07:45)

Miloše, ne misliš dobro. Priču lansiraju Stefanović i Mirović, a oni nisu opozicija, oni traže Vučića za premijera.

Pa zar ti nije potrebna podrška Vučića svako malo?
(gospodja ministarka, 23. mart 2013 00:32)

Ne bi ja to zvala podrškom, nego dozvolom.

Nisu "Srpska posla". Hocemo Vucica za premijera!
(PeraKojot, 22. mart 2013 21:50)

Koji to VI? Mi nećemo! Nećemo ga više ni na jednoj funkciji. Previše je gramziv, a rezlutati njegovog rada su za sada u minusu, čak nisu ni na nuli.

Beqa

pre 11 godina

Druze Dacicu, pa i vase ponovno pojavljivanje, bolje receno prezivljavanje u politiku posle pada Milosevica, moze isto da se gura pod "srpska posla".

Tikky

pre 11 godina

Dačiću tu si dok traju pregovori, posle će se videti. Vučić bi mogao da te zameni, on je idealan političar za to mesto, radi za Srbiju i srpski narod.

vlada milic

pre 11 godina

" mozda se nezna ko ce biti predsednik ali se zna ko ce biti premijer" sav radostan i zajapuren rece dacic. mislio si da kroz (premijerski) zivot tece samo med i mleko, doslo vreme ti da patis ,secas li se ja ti rekoh. a kad krene srbijagas,galenika , azotara,eps,putevi srbije i mrkonjiceve dozvole za transport ... seti se kako si bio razdragan i veseo to vece i kako si zbog svoje zelje da budes premijer( pitanje je da li si stvarno) uspeo da napokon sahranis poslovno-interesnu organizaciju zvanu sps.

čala

pre 11 godina

Pregovore o Kosovu vodi Dačić, ali se niko tu ne izvlači, kako neki opozicioni političari žele da predstave. Nikolić i Vučić stoje iza Dačića, i podržavaju ga, a Dačić nikada neće pristati na nešto, ukoliko prethodno ne dobije saglasnost za to od Nikolića i Vučića, i sve što se dogovori, i ako se do dogovora uopšte dođe, biće zasluga i odgovornost svih trojice političara, i od te odgovornosti ne beže ni Nikolić, ni Dačić, ni Vučić.

@pirga

pre 11 godina

Da li si mozda razmisljao kako bi Vucic bio na vlasti, da nije ustupio premijersko mesto Dacicu.Tadic to nije hteo da mu da i to je jedini razlog sto je usao u koaliciju sa SNS.
Ali obojica su u startu prevideli da si ISTI- nesposobni i umisljeni.Bice tu jos veselja i zabave.

DŽAKARTA

pre 11 godina

Ma daj čoveče niko ne pomišlja o novim izborima mnogo nam je bitnije šta će se napraviti sa pregovorima tako da se te vesti koje plasiraju mediji ne shvataju ozbiljno.

Kerefeka

pre 11 godina

Stvarno je ruzno sto se ovakva slika salje u svet,treba da se pokaze stabilnost i usaglasenost najvaznijih drzavnih cinilaca.Ono sto i ja mislim jeste d je mesto premijera trebalo da pripadne SNS-u,ali sada nam je situacija takva kakva je . Mozda bi izbori bili resenje.

nidža

pre 11 godina

Na prvu najavu analize rada svih ministarstava SPS i URS su odmah izjavili kako "...nemaju ništa protiv ali da se ne radi o njihovim kadrovima..."! Nakon toga sve je postalo jasno!

pirga

pre 11 godina

Vučiće ja prilikom formiranja vlade, prepuštajući mesto premijera Ivici Dačiću, pokazao da mu nisu bitne funkcije. Isto to je potvrdio i Rasim Ljajić, koji je sve dobio sa kvote SNS-a.

vaskez

pre 11 godina

Da li si ti normalan?Da li je druzina oko tebe normalna?To je pitanje koje treba da postavis,a ne da li je narod normalan.Na vlasti si zadnjih prt godina,na izborima si izlupetao i obecavao svasta,Srbija zbog tebe i druzine svaki dan tone.Kome ste vi premijeri,ministri,politicari?Cije interese zastupate,koji narod-drzava zivi bolje od vaseg (ne)rada?Srbija sigurno NE!To su pitanja koja trebas sebi da postavis umesto sto tracaris i smisljas afere.

pirga

pre 11 godina

Vučiće ja prilikom formiranja vlade, prepuštajući mesto premijera Ivici Dačiću, pokazao da mu nisu bitne funkcije. Isto to je potvrdio i Rasim Ljajić, koji je sve dobio sa kvote SNS-a.

Igor Stravinski

pre 11 godina

Mislim da se srovodi odredjena hajka protiv ove Vlade u medijima...Pa,zar nam nije svima u interesu sto pre resavanje ovog pitanja?!Ova Vlada je pokazala stabilnost i usaglasenost oko ovako binog pitanja,pa pustimo ih da rade svoj posao...

jovica

pre 11 godina

Pre svega ne poštujete koalicioni dogovor u Beogradu (bar deo vaše koalicije – PUPS). Šta ste onda u stanju kontrolisati ako niste sopstvenu grupu?

da li je sposoban

pre 11 godina

Pa da je sposoban Vucic bi odavno preuzeo ulogu pregovaraca.Zna da tamo nema sanse ni sa Evropom ni Sa Tacijem i zato je uvek u misijoj rupi kad god je Kosovo u pitanju.
Lakse mu je ovde i unosnije, policija da hapsi a on da se hvali i glumi velikog borca protiv korupcije.
Ono sto Srbi gutaju kao curke, nece ni Evropa, ni Taci.Poznaju ga oni malo bolje od njegovog naroda.

Rodoljub

pre 11 godina

Bas mi te nesto zao-pa od tvoje funkcije je sve zavisilo u Srbiji pre par meseci-samo si na sebe mislio,tako da nije tacno da se ovde radi o Srbiji-ovde se radi o Ivici Dacicu!

Dragan

pre 11 godina

Na zalost crveni su realnost Srbije.Zato smo u svemu najgori.Pogledajte samo onog Mrkonjica ili Obradovica, Bajatovica....U cemu je stos?
Sto gore to bolje, ali za koga?

Najlon

pre 11 godina

Pa naravno da su Srpska posla, Vi ste premijer Vlade Srbije, kako nas narod kaze sta Srbin ne oprasta samo uspeh sve ostalo je moguce da oprosti. Pa zar Vi mislite da svi zele kao sto zeli Vlada da do uspeha u pregovorima i dodje.

Monumentology

pre 11 godina

Posto nemamo saveznike na pravom mestu, onda bi trebalo izazvati krizu Vlade 1. aprila i ici na nove izbore (kako je to vec zakon definisao). U medjuvremenu se pregovori moraju zamrznuti (odlaganje sastanka 2. aprila) dok se ne zavrse izbori i oformi nova Vlada. EU ionako "frame-uje" Srbiju, posto je ocigledno da ne pomaze u naporima da se funkcionisanje drzave dovede na evropske standarde. Oni (EU) su tu saradnju vec zamrzli i pokusavaju da iskoriste slabost SPS pokazanu rezultatima na poslednjim izborima i njihovim marketinskim naporima da prodju znatno bolje na sledecim. Evropa i Amerika su pokazali kako se odnose prema politicarima i drzavnicima koji im vise ne trebaju ili kada im se usprotive!

Miloš

pre 11 godina

Mislim da priče o smeni premijera opet lansira opozicija, nadajući se da će se tako odnosi u koaliciji poremetiti i da na taj način neće doći do smene vlasti u Beogradu. Treba sada pustiti Vučića i Dačića da rade posao, mnogo važni događaji su pred njima.

Spartak

pre 11 godina

Dacic ima dve solucije. Prva je da procisti svoje redove i smeni nezainteresovane ministre i iskoreni korupciju u policiji. Druga je da sam da ostavku, jer ovako vise ne ide.

olivera

pre 11 godina

Neko ko radi punom parom zaslužio je ako ne lepo onda uopšte da se ne uzima u usta,a mi volimo sami sebima u stomak da uskačemo...

Freed

pre 11 godina

Al ste navalili na jadnog Dacica,ali samo on to pregovara a vi njega u ledja! Ni Vucic ne bi mogao bolje da radi od Dacica-jer sumnjam da bi vec Vucic potpisao sporazum sa Tacijem-.Pustice Dacica jos do 2.aprila,nek potpise sto mora i moze da ide.
A posle nece biti rekonstrukcije Vlade,nego izbori,jer ce patrijote praviti nerede jer se desila "izdaja",SNS bi hteo premijera,SPS to nece dati pa ce bolje izaci iz Vlade...I posle toga...
Videcete posle reklame! :)

Skeepy

pre 11 godina

Svakako da Vucic treba da dodje na poziciju gde su potrebni sposobni ljudi ali trenutno moramo raditi timski da bi smo istrajali u ovome !!!!

Марко

pre 11 godina

Чуј, слаби се преговарачка позиција Србије ако буде смењен, а када се јавно као премијер одриче Косова онда ваљда јача ту преговарачку позицију? Не могу да гледам више необразоване и лоше људе са купљеним дипломама.

Ejrena

pre 11 godina

Mi da smo normalna država i zemlja, mi bi rešavali problemi, a ne nasleđivali jednih od drugih. Srbija je dvadeset godina pod tranzicijom, samo su se problemi gomilali, aniko da ih reši. Kada smo došli do potpuno kraha naše ekonomije, sada smo se setili da nešto trebamo da preduzmemo. Na žalost naše državne probleme rešava samo jedan čovek i to Aleksandar Vučić,je pokrenuo borbu protiv kriminala i korupcije. SPS i DS su potpuno isti. DS i SPS su nas uništavali svih ovih godina. Jedino naprednjaci zaista rade za interes naroda i države.

Kratko pamćenje,još kraća pamet.

pre 11 godina

"On je kazao da prijatelji Srbije koji se nalaze na Istoku nemaju uticaja na događanja u Evropskoj uniji. Mi na Zapadu skoro da nemamo nijednog moćnog prijatelja"Pa zašto si se onda tako zalepio za zapad i EU?Izvinte,a zbog čije politike nemamo nijednog prijatelja na Zapadu???

crtac

pre 11 godina

Pa da li je moguce da Dacicu sve treba da se nacrta da bi shvatio da je krajnje vreme da mesto premijera,kao i pregovore sa Pristinom konacno preuzme Vucic?!

posmatram iz prikrajka

pre 11 godina

Srbi, stanite u red jedan za drugim, i jedan za drugog. Odabrali ste put, i sledite ga. Ne predomisljajte se k'o neke babe. Covek radi sto najbolje moze i ume. Kad bi svako od vas sto komentarise za sebe radio najbolje, bila bi to neka druga prica...ovako, bojim se, necete daleko. Ja iskreno ne verujem da se ovaj covek posteno naspavao i odmorio u poslednjih sest meseci. Taj napor mora da se ceni. A vi da niste odmorni od nerada ne biste ni pljuvali ovako po coveku.

YO-YO

pre 11 godina

Zašto ste takvi vi mediji. Zašto natpisujete da će Ivica biti smenjen? Pa to nije lepo, on se čovek jako nervira zbog toga i onda ne može opušteno i leđero da radi, kako je to naučio do sada. Pa stvarno niste fer i uviđavni, pišite o bananama i koferima, ali smenu nemojte pominjati.

Gabi

pre 11 godina

Mi u razgovorima nemamo na koga da se oslonimo. Nemamo koga da konsultujemo, zamolimo da napravi neku dobru uslugu za nas...

Ovo mu verujem, nego gde je sada ta majka Rusija i srpski otac odlikovani Putin u koje se kleo i Milosevic, a sada i ova vlast!

odeljenje za narod

pre 11 godina

Šefe objasni Aci da ga nelože potencijalni partneri jer ima da doživi sudbinu kao kada je bio radikalac! Svi će da se udruže protiv njih jer što bi rekla naša braća Jevreji: NIJE BITNO ZA KOGA NAROD GLASA MI PRAVIMO VEĆINU! Zdravo Ćao!

monk

pre 11 godina

Mislim da je SPS stranka koja i nema tako puno rezultata kojim bi mogla da se pohvali.A to nije tako dobro za jednog premijera koji se ljulja. A još kada pogledamo popularnos koja iz dana u dan slabi jasno je da su reforme na viduku!

alergican na diktaturu

pre 11 godina

Dacic je rabistrio zabokrecinu srpske politike. Mislim da ljudi njega razumeju i da ce njegova stranka znatno povecati broj poslanika posle sledecih izbora. Vecini Srba je Kosovo dojadilo isto onoliko koliko i Tadic i njegovi. Verovatnoca da je Vucic toliko popularan da moze da sastavi vecinsku vladu, uplasice mnoge jer ce im to liciti na sistem blizak diktaturi. To je vazan raslog za mnoge da glasaju protiv SNS cak iako u ovom trenutku ne vide bolju opciju. Meni se Vucic svidja ali ja necu glasati za njega i njegove. Zbog ovoga sto sam gore rekao.

srpski patriota

pre 11 godina

"On je kazao da prijatelji Srbije koji se nalaze na Istoku nemaju uticaja na događanja u Evropskoj uniji. Mi na Zapadu skoro da nemamo nijednog moćnog prijatelja"
Pa zašto si se onda tako zalepio za zapad i EU?

marko

pre 11 godina

Dacicu ovo je trik da te nateraju da manje zatezes i da prodas Kosovo. Sad ces dobiti jaku podrsku zapada da ostanes tu ako prihvatis predlog Estonove. Sve je ovo jako providan scenario. Zapad igra na KARTU SRPSKOG MEDJUSOBNOG INATA, tako da ce te na ovaj nacin naterati da priznas Kosovo. Drzace te jos malo pa ce te pustiti niz vodu ko prljavu krpu. Mada, iskreno nista bolje nisi zasluzio. Grebatori uvek na kraju zavrse tako!

e-krem

pre 11 godina

Imaces 30% cvrstih glasova u Srbiji i podrsku svih relevantnih iz MZ i svi ostali mogu samo da ti zavide na hrabrosti i pragmaticnosti. SNS je u odnosu na SPS samo sladoled za jednokratnu upotrebu.

marko

pre 11 godina

Dacicu ovo je trik da te nateraju da manje zatezes i da prodas Kosovo. Sad ces dobiti jaku podrsku zapada da ostanes tu ako prihvatis predlog Estonove. Sve je ovo jako providan scenario. Zapad igra na KARTU SRPSKOG MEDJUSOBNOG INATA, tako da ce te na ovaj nacin naterati da priznas Kosovo. Drzace te jos malo pa ce te pustiti niz vodu ko prljavu krpu. Mada, iskreno nista bolje nisi zasluzio. Grebatori uvek na kraju zavrse tako!

nesa

pre 11 godina

Potpuno je u pravu.Zarad svojih interesa,mediji plasiraju raznorazne gluposti kojima se odmah pridruze dezurni analiticari,a gradjani se onda time bave danima bave i to u trenutku kada se odlucuje o sudbini drzave.Toliko o njihovom moralu i odgovornosti.

Lako cemo posle

pre 11 godina

Braco Srbi, nemojte i na lakat progovarati kad je glava u pitanju. Cekajte da se posao okonca, lako cemo posle pokazivati laktove.

advokatica987

pre 11 godina

Reakcije Dacica na spekulacije o promeni premijera govore o tome da se on plasi za svoju fotelju i da su neke promene na bitnom pomaku. Iskreno mislim da njemu tu i nije mesto.

stranac

pre 11 godina

Ja bi i pristao da Albanci uzmu Kosovo, samo da vidim tede, Dacicu, i tvoja cela SPS stranka nestanu za uvek. Vi mi se gadite, i dosta ste upropastili Srbiju u vasu istoriju.

sarkasticni Mile

pre 11 godina

Ima ona stra: "Kako sejes tako ces poznjeti"
Zar "Srpska posla' nije bilo i ono hapsenje Albanaca -terorista koje je ministar tada policije Dacic izveo na dan izborne sutnje u maju prosle godine nebi li dobio koji glas vise.
Naravono, ti 'teroristi' su oslobodjeni tri dana kasnije jer ih je jos 2002 godine pomilovao tada predsednik Srbije Vojislav Kostunica

dragan

pre 11 godina

Moralno bih bilo da sami podnesete ostavku,jer ovo sa se radi sa nasom partijom morali bih da se pozabavite.Nemoguce je da vrh stranke je umesan u prljave rabote,a par ljudi su zaduzeni za raspodelu funkcija po lokalu po principu"ko da vise".To svi znaju samo posteni ljudi cekaju da puknemo jednom za svagda i tek tada pocnu pricu sta se sve desavalo

visi

pre 11 godina

Sa ovakvim pretnjama i Sabljom koji mu visi nad Glavom Dacic nikad, nikad nece postici dogovor sa Pristinom. Nije Dacic toliko naivan da Preuzme sam takvu Odgovornost. Ovo je Prognpzirao i Vuk Draskovic kada je Pozvao Vucica da se vise Angazuje , drugim recima da dele ODGOVORNOST.

Milan

pre 11 godina

Naravno g.Dacicu da to nije ni normalan narod,ni drzava ali ste i Vi deo tog vasara.Sada je valjda jasno zasto je Brozova represivna politika prema politickom vasaristu Srbije bila stroga.Slogan `dva srbina,tri politike` sada i te kako ima smisla, i urusavanje drzave i naroda nece pomoci nikakav ni Vucic ni Dacic.Dugogodisnja instalacija lazi daje rezultat.

crni domino

pre 11 godina

Dacicu, odradi ti posao sa Kosovom i ne beri brigu! Nece tada niko smeti da te menja!
Dosta je bilo zamajavanja naroda - i to se takodje zove: Srpska posla!

Ladislav

pre 11 godina

Samo vase postojanje gosp. Premijeru i opstanak na politickoj sceni Srbije su prava Srpska posla iz kojih proizilazi sve ovo sto nam se desava sada i koju deceniju unazad !

Siniša

pre 11 godina

Pa što okolišeš, reci ko to priča o tvojoj smeni, ko te smenjuje...to rade Vučić i SNS, pa što im otvoreno ne kažeš - malo morgen. Dobro je da si ukapirao da SNS zanimaju samo fotelje, a ne državni interes, interes naroda...njih baš briga za narod, važne su im samo fotelje, pa da odatle mogu da odrade posao za sebe i svoje finansijere, tajkune i nekadašnje švercere(cigareta, benzina, kafe...) iz devedesetih, udbaše, kriminalce...

Zoni

pre 11 godina

Nije tacno da bi pozicija Beograda oslabila kada bi doslo do promene na mestu premijera,jer i taj novi premijer bi nastavio pregovore kao i Evropski put Srbije u istom duhu.To sto na mesto premijera ne bi bio Dacic ja licno mislim da bi nas samo ojacalo.

Gorjanka Š

pre 11 godina

Gospodine Dačiću upravo je vama ukazano poverenje, da svojom umešnošću stvorite pogodnu klimu za uspeh pregovora,a ne da se uvek vraćamo na početak priče kako sami izjavljujete.

POLICAJAC SUBOTICA

pre 11 godina

Nije sporno tvoje mesto premijera,ali je veoma sporna tvoja biografija i afere koje ti se stavljaju na teret,veoma ih vesto izbegavas i dajes vetar u ledja kriminacima u tvom ministarstvu da radi sta hoce,a uniforma da ih stiti. Pogledaj sta ti rade staresine(cast izuzetcima) u PU Subotica ceo grad prica o tome,sta radi covek (sef) na izdavanju pasosa i dozvola,operativa koja je radila na oduzimanjuu vozila,a glavni saradnik im bio covek iz bele knjige Ledenski,kucni prijatelji zena u Apelacionom sudija i ko mu sta moze,pojavi se covek koji kaze da mu je dao pare ,suspendujete ga nadjete more stvari koje je stekao kriminalom,a sad ga posle sest meseci vratite i date mu jos bolje radno mesto da bi se dovukao do penzije. Nacelnik Pu kao i nacelni za granicu koji stiti komandire prelaza jel mu daju tal. To je razlog zasto treba da das ostavku i da se sramotis,a pregovori idu putem koji hoce Evropa i narod je toga svestan,ali nije svestan ako si cist i nema te dokazno u aferama zasto ne ocistis rulju u unifirmi,a VEljovic je posebna prica.

cini ti se

pre 11 godina

Nisu srpska nego Vuciceva.Nemoj nas mesati u tvoje odnose sa tvojim koalicionim partnerima.Oni trube po medijima svaki dan, jok narod.
Greska prilikom izbora, sazaljevamo slucaj.

panchevac86

pre 11 godina

Opa, premijer poceo da tvrdi pazar...pa ako si ti svetla tacka pregovora, sto jos nismo dosli do resenja? jel i sam rece da ko ne radi svoj posao dobro, treba sam da se povuce i prepusti posao sposobnijima?

novicavg

pre 11 godina

Nije li ovo jadanje pred našim narodom i političkom elitom pokušaja našeg premijera da kaže da svoj posao neuspešno radi, da su ovo znaci nekog zamora i da je potrebno zaista razmiusliti u nastavku pregovora o zameni pregovarača i uvođenje novih ideja. Nije li ovo znak da i kod nas postoji ozbiljan problem i nesaglasje u političkom vrhu o potezima koje vuče dačića i da je ovo način da se ona pravda za stavove koje iznosi u pregovorima. Možda ovo pokazuje da nas čekaaju zaista teški dani ali ne samo zbog pregovora sa prištinom već i zbog političke krize koalicije i zahtevima za promen0m nekih ministara pa čak i premijera.Možda će sve ovo otvoriti put u nove izbore i razrešavanja ove dilema. A da smo sami u pregovorima i bez prijatelja i to je fakat i za predhodni deset godina tobož demokratske vlasti nismo uspeli da prokričimo put prema bilo kom važnom političkom činiocu.

O.

pre 11 godina

Pa nisi se rodio da celog zivota sedis u fotelji.Na estradnoj sceni si skoro 20 godina,vreme je da ides i da malo kopas,jer tvoj rezultat je jedna velika nula.Vise stete si napravio narodu i drzavi,nego nesto dobro.Odlazi vec jednom.

Srpska posla

pre 11 godina

"Dok sam bio u Briselu čitao sam na internetu u pet tekstova da ću biti promenjen kao premijer, da će biti rekonstrukcija vlade."

Mogao bi i ti Ivice da onda bar manje paznje prdajes srpskim poslovima i da umesto 5 procitas samo 1 tekst a ostalo vreme iskoristis za malo pametnije stvari.

Obavesteniji od Kostunice

pre 11 godina

Premijer Srbije je sarlatan i neopevani egoista. Vidi se da je posetio zgradu u kojoj radi Vuk Jeremic pa "preslo" na njega. Ocekujem sledece nedelje izjavu u stilu: "Nemojte da kritikujete moje lose poteze do 2016. jer ja sam premijer i nije mi lako da pregovaram sa Svetskom Bankom, MMF-om i EU o pridruzivanju Srbije istoj a vi potencirate moju smenu. Pa sta ima veze ako sam iz iste stranke kao i ovi iz Agrobanke, sta ima veze sto se druzim sa clanovima narko-klana JA PREGOVARAM"

šarene laže

pre 11 godina

Naravno da su priče,a sve sa ciljem da se posvađaju Vučić i Dačić.Kako bi se nekako zaustavila propast DS,eventualnim prevremenim izborima.To je utopija DS i onih koji ne žele dobro ovoj zemlji.

POLICAJAC SUBOTICA

pre 11 godina

Nije sporno tvoje mesto premijera,ali je veoma sporna tvoja biografija i afere koje ti se stavljaju na teret,veoma ih vesto izbegavas i dajes vetar u ledja kriminacima u tvom ministarstvu da radi sta hoce,a uniforma da ih stiti. Pogledaj sta ti rade staresine(cast izuzetcima) u PU Subotica ceo grad prica o tome,sta radi covek (sef) na izdavanju pasosa i dozvola,operativa koja je radila na oduzimanjuu vozila,a glavni saradnik im bio covek iz bele knjige Ledenski,kucni prijatelji zena u Apelacionom sudija i ko mu sta moze,pojavi se covek koji kaze da mu je dao pare ,suspendujete ga nadjete more stvari koje je stekao kriminalom,a sad ga posle sest meseci vratite i date mu jos bolje radno mesto da bi se dovukao do penzije. Nacelnik Pu kao i nacelni za granicu koji stiti komandire prelaza jel mu daju tal. To je razlog zasto treba da das ostavku i da se sramotis,a pregovori idu putem koji hoce Evropa i narod je toga svestan,ali nije svestan ako si cist i nema te dokazno u aferama zasto ne ocistis rulju u unifirmi,a VEljovic je posebna prica.

cini ti se

pre 11 godina

Nisu srpska nego Vuciceva.Nemoj nas mesati u tvoje odnose sa tvojim koalicionim partnerima.Oni trube po medijima svaki dan, jok narod.
Greska prilikom izbora, sazaljevamo slucaj.

Siniša

pre 11 godina

Pa što okolišeš, reci ko to priča o tvojoj smeni, ko te smenjuje...to rade Vučić i SNS, pa što im otvoreno ne kažeš - malo morgen. Dobro je da si ukapirao da SNS zanimaju samo fotelje, a ne državni interes, interes naroda...njih baš briga za narod, važne su im samo fotelje, pa da odatle mogu da odrade posao za sebe i svoje finansijere, tajkune i nekadašnje švercere(cigareta, benzina, kafe...) iz devedesetih, udbaše, kriminalce...

O.

pre 11 godina

Pa nisi se rodio da celog zivota sedis u fotelji.Na estradnoj sceni si skoro 20 godina,vreme je da ides i da malo kopas,jer tvoj rezultat je jedna velika nula.Vise stete si napravio narodu i drzavi,nego nesto dobro.Odlazi vec jednom.

stranac

pre 11 godina

Ja bi i pristao da Albanci uzmu Kosovo, samo da vidim tede, Dacicu, i tvoja cela SPS stranka nestanu za uvek. Vi mi se gadite, i dosta ste upropastili Srbiju u vasu istoriju.

crni domino

pre 11 godina

Dacicu, odradi ti posao sa Kosovom i ne beri brigu! Nece tada niko smeti da te menja!
Dosta je bilo zamajavanja naroda - i to se takodje zove: Srpska posla!

Ladislav

pre 11 godina

Samo vase postojanje gosp. Premijeru i opstanak na politickoj sceni Srbije su prava Srpska posla iz kojih proizilazi sve ovo sto nam se desava sada i koju deceniju unazad !

sarkasticni Mile

pre 11 godina

Ima ona stra: "Kako sejes tako ces poznjeti"
Zar "Srpska posla' nije bilo i ono hapsenje Albanaca -terorista koje je ministar tada policije Dacic izveo na dan izborne sutnje u maju prosle godine nebi li dobio koji glas vise.
Naravono, ti 'teroristi' su oslobodjeni tri dana kasnije jer ih je jos 2002 godine pomilovao tada predsednik Srbije Vojislav Kostunica

Obavesteniji od Kostunice

pre 11 godina

Premijer Srbije je sarlatan i neopevani egoista. Vidi se da je posetio zgradu u kojoj radi Vuk Jeremic pa "preslo" na njega. Ocekujem sledece nedelje izjavu u stilu: "Nemojte da kritikujete moje lose poteze do 2016. jer ja sam premijer i nije mi lako da pregovaram sa Svetskom Bankom, MMF-om i EU o pridruzivanju Srbije istoj a vi potencirate moju smenu. Pa sta ima veze ako sam iz iste stranke kao i ovi iz Agrobanke, sta ima veze sto se druzim sa clanovima narko-klana JA PREGOVARAM"

e-krem

pre 11 godina

Imaces 30% cvrstih glasova u Srbiji i podrsku svih relevantnih iz MZ i svi ostali mogu samo da ti zavide na hrabrosti i pragmaticnosti. SNS je u odnosu na SPS samo sladoled za jednokratnu upotrebu.

Milan

pre 11 godina

Naravno g.Dacicu da to nije ni normalan narod,ni drzava ali ste i Vi deo tog vasara.Sada je valjda jasno zasto je Brozova represivna politika prema politickom vasaristu Srbije bila stroga.Slogan `dva srbina,tri politike` sada i te kako ima smisla, i urusavanje drzave i naroda nece pomoci nikakav ni Vucic ni Dacic.Dugogodisnja instalacija lazi daje rezultat.

marko

pre 11 godina

Dacicu ovo je trik da te nateraju da manje zatezes i da prodas Kosovo. Sad ces dobiti jaku podrsku zapada da ostanes tu ako prihvatis predlog Estonove. Sve je ovo jako providan scenario. Zapad igra na KARTU SRPSKOG MEDJUSOBNOG INATA, tako da ce te na ovaj nacin naterati da priznas Kosovo. Drzace te jos malo pa ce te pustiti niz vodu ko prljavu krpu. Mada, iskreno nista bolje nisi zasluzio. Grebatori uvek na kraju zavrse tako!

alergican na diktaturu

pre 11 godina

Dacic je rabistrio zabokrecinu srpske politike. Mislim da ljudi njega razumeju i da ce njegova stranka znatno povecati broj poslanika posle sledecih izbora. Vecini Srba je Kosovo dojadilo isto onoliko koliko i Tadic i njegovi. Verovatnoca da je Vucic toliko popularan da moze da sastavi vecinsku vladu, uplasice mnoge jer ce im to liciti na sistem blizak diktaturi. To je vazan raslog za mnoge da glasaju protiv SNS cak iako u ovom trenutku ne vide bolju opciju. Meni se Vucic svidja ali ja necu glasati za njega i njegove. Zbog ovoga sto sam gore rekao.

visi

pre 11 godina

Sa ovakvim pretnjama i Sabljom koji mu visi nad Glavom Dacic nikad, nikad nece postici dogovor sa Pristinom. Nije Dacic toliko naivan da Preuzme sam takvu Odgovornost. Ovo je Prognpzirao i Vuk Draskovic kada je Pozvao Vucica da se vise Angazuje , drugim recima da dele ODGOVORNOST.

srpski patriota

pre 11 godina

"On je kazao da prijatelji Srbije koji se nalaze na Istoku nemaju uticaja na događanja u Evropskoj uniji. Mi na Zapadu skoro da nemamo nijednog moćnog prijatelja"
Pa zašto si se onda tako zalepio za zapad i EU?

panchevac86

pre 11 godina

Opa, premijer poceo da tvrdi pazar...pa ako si ti svetla tacka pregovora, sto jos nismo dosli do resenja? jel i sam rece da ko ne radi svoj posao dobro, treba sam da se povuce i prepusti posao sposobnijima?

Srpska posla

pre 11 godina

"Dok sam bio u Briselu čitao sam na internetu u pet tekstova da ću biti promenjen kao premijer, da će biti rekonstrukcija vlade."

Mogao bi i ti Ivice da onda bar manje paznje prdajes srpskim poslovima i da umesto 5 procitas samo 1 tekst a ostalo vreme iskoristis za malo pametnije stvari.

nesa

pre 11 godina

Potpuno je u pravu.Zarad svojih interesa,mediji plasiraju raznorazne gluposti kojima se odmah pridruze dezurni analiticari,a gradjani se onda time bave danima bave i to u trenutku kada se odlucuje o sudbini drzave.Toliko o njihovom moralu i odgovornosti.

dragan

pre 11 godina

Moralno bih bilo da sami podnesete ostavku,jer ovo sa se radi sa nasom partijom morali bih da se pozabavite.Nemoguce je da vrh stranke je umesan u prljave rabote,a par ljudi su zaduzeni za raspodelu funkcija po lokalu po principu"ko da vise".To svi znaju samo posteni ljudi cekaju da puknemo jednom za svagda i tek tada pocnu pricu sta se sve desavalo

da li je sposoban

pre 11 godina

Pa da je sposoban Vucic bi odavno preuzeo ulogu pregovaraca.Zna da tamo nema sanse ni sa Evropom ni Sa Tacijem i zato je uvek u misijoj rupi kad god je Kosovo u pitanju.
Lakse mu je ovde i unosnije, policija da hapsi a on da se hvali i glumi velikog borca protiv korupcije.
Ono sto Srbi gutaju kao curke, nece ni Evropa, ni Taci.Poznaju ga oni malo bolje od njegovog naroda.

Gorjanka Š

pre 11 godina

Gospodine Dačiću upravo je vama ukazano poverenje, da svojom umešnošću stvorite pogodnu klimu za uspeh pregovora,a ne da se uvek vraćamo na početak priče kako sami izjavljujete.

Zoni

pre 11 godina

Nije tacno da bi pozicija Beograda oslabila kada bi doslo do promene na mestu premijera,jer i taj novi premijer bi nastavio pregovore kao i Evropski put Srbije u istom duhu.To sto na mesto premijera ne bi bio Dacic ja licno mislim da bi nas samo ojacalo.

marko

pre 11 godina

Dacicu ovo je trik da te nateraju da manje zatezes i da prodas Kosovo. Sad ces dobiti jaku podrsku zapada da ostanes tu ako prihvatis predlog Estonove. Sve je ovo jako providan scenario. Zapad igra na KARTU SRPSKOG MEDJUSOBNOG INATA, tako da ce te na ovaj nacin naterati da priznas Kosovo. Drzace te jos malo pa ce te pustiti niz vodu ko prljavu krpu. Mada, iskreno nista bolje nisi zasluzio. Grebatori uvek na kraju zavrse tako!

advokatica987

pre 11 godina

Reakcije Dacica na spekulacije o promeni premijera govore o tome da se on plasi za svoju fotelju i da su neke promene na bitnom pomaku. Iskreno mislim da njemu tu i nije mesto.

vaskez

pre 11 godina

Da li si ti normalan?Da li je druzina oko tebe normalna?To je pitanje koje treba da postavis,a ne da li je narod normalan.Na vlasti si zadnjih prt godina,na izborima si izlupetao i obecavao svasta,Srbija zbog tebe i druzine svaki dan tone.Kome ste vi premijeri,ministri,politicari?Cije interese zastupate,koji narod-drzava zivi bolje od vaseg (ne)rada?Srbija sigurno NE!To su pitanja koja trebas sebi da postavis umesto sto tracaris i smisljas afere.

Freed

pre 11 godina

Al ste navalili na jadnog Dacica,ali samo on to pregovara a vi njega u ledja! Ni Vucic ne bi mogao bolje da radi od Dacica-jer sumnjam da bi vec Vucic potpisao sporazum sa Tacijem-.Pustice Dacica jos do 2.aprila,nek potpise sto mora i moze da ide.
A posle nece biti rekonstrukcije Vlade,nego izbori,jer ce patrijote praviti nerede jer se desila "izdaja",SNS bi hteo premijera,SPS to nece dati pa ce bolje izaci iz Vlade...I posle toga...
Videcete posle reklame! :)

Beqa

pre 11 godina

Druze Dacicu, pa i vase ponovno pojavljivanje, bolje receno prezivljavanje u politiku posle pada Milosevica, moze isto da se gura pod "srpska posla".

šarene laže

pre 11 godina

Naravno da su priče,a sve sa ciljem da se posvađaju Vučić i Dačić.Kako bi se nekako zaustavila propast DS,eventualnim prevremenim izborima.To je utopija DS i onih koji ne žele dobro ovoj zemlji.

Gabi

pre 11 godina

Mi u razgovorima nemamo na koga da se oslonimo. Nemamo koga da konsultujemo, zamolimo da napravi neku dobru uslugu za nas...

Ovo mu verujem, nego gde je sada ta majka Rusija i srpski otac odlikovani Putin u koje se kleo i Milosevic, a sada i ova vlast!

posmatram iz prikrajka

pre 11 godina

Srbi, stanite u red jedan za drugim, i jedan za drugog. Odabrali ste put, i sledite ga. Ne predomisljajte se k'o neke babe. Covek radi sto najbolje moze i ume. Kad bi svako od vas sto komentarise za sebe radio najbolje, bila bi to neka druga prica...ovako, bojim se, necete daleko. Ja iskreno ne verujem da se ovaj covek posteno naspavao i odmorio u poslednjih sest meseci. Taj napor mora da se ceni. A vi da niste odmorni od nerada ne biste ni pljuvali ovako po coveku.

Dragan

pre 11 godina

Na zalost crveni su realnost Srbije.Zato smo u svemu najgori.Pogledajte samo onog Mrkonjica ili Obradovica, Bajatovica....U cemu je stos?
Sto gore to bolje, ali za koga?

odeljenje za narod

pre 11 godina

Šefe objasni Aci da ga nelože potencijalni partneri jer ima da doživi sudbinu kao kada je bio radikalac! Svi će da se udruže protiv njih jer što bi rekla naša braća Jevreji: NIJE BITNO ZA KOGA NAROD GLASA MI PRAVIMO VEĆINU! Zdravo Ćao!

@pirga

pre 11 godina

Da li si mozda razmisljao kako bi Vucic bio na vlasti, da nije ustupio premijersko mesto Dacicu.Tadic to nije hteo da mu da i to je jedini razlog sto je usao u koaliciju sa SNS.
Ali obojica su u startu prevideli da si ISTI- nesposobni i umisljeni.Bice tu jos veselja i zabave.

vlada milic

pre 11 godina

" mozda se nezna ko ce biti predsednik ali se zna ko ce biti premijer" sav radostan i zajapuren rece dacic. mislio si da kroz (premijerski) zivot tece samo med i mleko, doslo vreme ti da patis ,secas li se ja ti rekoh. a kad krene srbijagas,galenika , azotara,eps,putevi srbije i mrkonjiceve dozvole za transport ... seti se kako si bio razdragan i veseo to vece i kako si zbog svoje zelje da budes premijer( pitanje je da li si stvarno) uspeo da napokon sahranis poslovno-interesnu organizaciju zvanu sps.

Spartak

pre 11 godina

Dacic ima dve solucije. Prva je da procisti svoje redove i smeni nezainteresovane ministre i iskoreni korupciju u policiji. Druga je da sam da ostavku, jer ovako vise ne ide.

Rodoljub

pre 11 godina

Bas mi te nesto zao-pa od tvoje funkcije je sve zavisilo u Srbiji pre par meseci-samo si na sebe mislio,tako da nije tacno da se ovde radi o Srbiji-ovde se radi o Ivici Dacicu!

Lako cemo posle

pre 11 godina

Braco Srbi, nemojte i na lakat progovarati kad je glava u pitanju. Cekajte da se posao okonca, lako cemo posle pokazivati laktove.

Kratko pamćenje,još kraća pamet.

pre 11 godina

"On je kazao da prijatelji Srbije koji se nalaze na Istoku nemaju uticaja na događanja u Evropskoj uniji. Mi na Zapadu skoro da nemamo nijednog moćnog prijatelja"Pa zašto si se onda tako zalepio za zapad i EU?Izvinte,a zbog čije politike nemamo nijednog prijatelja na Zapadu???

olivera

pre 11 godina

Neko ko radi punom parom zaslužio je ako ne lepo onda uopšte da se ne uzima u usta,a mi volimo sami sebima u stomak da uskačemo...

Slaviša

pre 11 godina

Mislim da priče o smeni premijera opet lansira opozicija, nadajući se da će se tako odnosi u koaliciji poremetiti i da na taj način neće doći do smene vlasti u Beogradu. Treba sada pustiti Vučića i Dačića da rade posao, mnogo važni događaji su pred njima.
(Miloš, 23. mart 2013 07:45)

Miloše, ne misliš dobro. Priču lansiraju Stefanović i Mirović, a oni nisu opozicija, oni traže Vučića za premijera.

Pa zar ti nije potrebna podrška Vučića svako malo?
(gospodja ministarka, 23. mart 2013 00:32)

Ne bi ja to zvala podrškom, nego dozvolom.

Nisu "Srpska posla". Hocemo Vucica za premijera!
(PeraKojot, 22. mart 2013 21:50)

Koji to VI? Mi nećemo! Nećemo ga više ni na jednoj funkciji. Previše je gramziv, a rezlutati njegovog rada su za sada u minusu, čak nisu ni na nuli.

novicavg

pre 11 godina

Nije li ovo jadanje pred našim narodom i političkom elitom pokušaja našeg premijera da kaže da svoj posao neuspešno radi, da su ovo znaci nekog zamora i da je potrebno zaista razmiusliti u nastavku pregovora o zameni pregovarača i uvođenje novih ideja. Nije li ovo znak da i kod nas postoji ozbiljan problem i nesaglasje u političkom vrhu o potezima koje vuče dačića i da je ovo način da se ona pravda za stavove koje iznosi u pregovorima. Možda ovo pokazuje da nas čekaaju zaista teški dani ali ne samo zbog pregovora sa prištinom već i zbog političke krize koalicije i zahtevima za promen0m nekih ministara pa čak i premijera.Možda će sve ovo otvoriti put u nove izbore i razrešavanja ove dilema. A da smo sami u pregovorima i bez prijatelja i to je fakat i za predhodni deset godina tobož demokratske vlasti nismo uspeli da prokričimo put prema bilo kom važnom političkom činiocu.

Najlon

pre 11 godina

Pa naravno da su Srpska posla, Vi ste premijer Vlade Srbije, kako nas narod kaze sta Srbin ne oprasta samo uspeh sve ostalo je moguce da oprosti. Pa zar Vi mislite da svi zele kao sto zeli Vlada da do uspeha u pregovorima i dodje.

nidža

pre 11 godina

Na prvu najavu analize rada svih ministarstava SPS i URS su odmah izjavili kako "...nemaju ništa protiv ali da se ne radi o njihovim kadrovima..."! Nakon toga sve je postalo jasno!

Igor Stravinski

pre 11 godina

Mislim da se srovodi odredjena hajka protiv ove Vlade u medijima...Pa,zar nam nije svima u interesu sto pre resavanje ovog pitanja?!Ova Vlada je pokazala stabilnost i usaglasenost oko ovako binog pitanja,pa pustimo ih da rade svoj posao...

YO-YO

pre 11 godina

Zašto ste takvi vi mediji. Zašto natpisujete da će Ivica biti smenjen? Pa to nije lepo, on se čovek jako nervira zbog toga i onda ne može opušteno i leđero da radi, kako je to naučio do sada. Pa stvarno niste fer i uviđavni, pišite o bananama i koferima, ali smenu nemojte pominjati.

Tikky

pre 11 godina

Dačiću tu si dok traju pregovori, posle će se videti. Vučić bi mogao da te zameni, on je idealan političar za to mesto, radi za Srbiju i srpski narod.

dojčilo

pre 11 godina

Nikada transparentnije se nije pregovaralo sa Albancima nego što je to danas. Čak bi se moglo reći da Dačić i previše iznosi detalja o razgovorima. Sasvim je jasno da ova vlada kada su u pitanju razgovori o Kosovu ništa ne krije, i vrlo često iznosi i najsitnije detalje razgovora. Ovako i treba da bude, ali tako nije bilo u vreme DS-a.

Ivan

pre 11 godina

"Evo im funkcija"!
Kome čoveče?
Pa nije ovo pijaca,a ti prodavac na tezgi.
A ako je tako,povedi i druga Mrku pa se družite zajedno po kafanama!

čala

pre 11 godina

Pregovore o Kosovu vodi Dačić, ali se niko tu ne izvlači, kako neki opozicioni političari žele da predstave. Nikolić i Vučić stoje iza Dačića, i podržavaju ga, a Dačić nikada neće pristati na nešto, ukoliko prethodno ne dobije saglasnost za to od Nikolića i Vučića, i sve što se dogovori, i ako se do dogovora uopšte dođe, biće zasluga i odgovornost svih trojice političara, i od te odgovornosti ne beže ni Nikolić, ni Dačić, ni Vučić.

Марко

pre 11 godina

Чуј, слаби се преговарачка позиција Србије ако буде смењен, а када се јавно као премијер одриче Косова онда ваљда јача ту преговарачку позицију? Не могу да гледам више необразоване и лоше људе са купљеним дипломама.

Kerefeka

pre 11 godina

Stvarno je ruzno sto se ovakva slika salje u svet,treba da se pokaze stabilnost i usaglasenost najvaznijih drzavnih cinilaca.Ono sto i ja mislim jeste d je mesto premijera trebalo da pripadne SNS-u,ali sada nam je situacija takva kakva je . Mozda bi izbori bili resenje.

DŽAKARTA

pre 11 godina

Ma daj čoveče niko ne pomišlja o novim izborima mnogo nam je bitnije šta će se napraviti sa pregovorima tako da se te vesti koje plasiraju mediji ne shvataju ozbiljno.

Ejrena

pre 11 godina

Mi da smo normalna država i zemlja, mi bi rešavali problemi, a ne nasleđivali jednih od drugih. Srbija je dvadeset godina pod tranzicijom, samo su se problemi gomilali, aniko da ih reši. Kada smo došli do potpuno kraha naše ekonomije, sada smo se setili da nešto trebamo da preduzmemo. Na žalost naše državne probleme rešava samo jedan čovek i to Aleksandar Vučić,je pokrenuo borbu protiv kriminala i korupcije. SPS i DS su potpuno isti. DS i SPS su nas uništavali svih ovih godina. Jedino naprednjaci zaista rade za interes naroda i države.

Miloš

pre 11 godina

Mislim da priče o smeni premijera opet lansira opozicija, nadajući se da će se tako odnosi u koaliciji poremetiti i da na taj način neće doći do smene vlasti u Beogradu. Treba sada pustiti Vučića i Dačića da rade posao, mnogo važni događaji su pred njima.

Monumentology

pre 11 godina

Posto nemamo saveznike na pravom mestu, onda bi trebalo izazvati krizu Vlade 1. aprila i ici na nove izbore (kako je to vec zakon definisao). U medjuvremenu se pregovori moraju zamrznuti (odlaganje sastanka 2. aprila) dok se ne zavrse izbori i oformi nova Vlada. EU ionako "frame-uje" Srbiju, posto je ocigledno da ne pomaze u naporima da se funkcionisanje drzave dovede na evropske standarde. Oni (EU) su tu saradnju vec zamrzli i pokusavaju da iskoriste slabost SPS pokazanu rezultatima na poslednjim izborima i njihovim marketinskim naporima da prodju znatno bolje na sledecim. Evropa i Amerika su pokazali kako se odnose prema politicarima i drzavnicima koji im vise ne trebaju ili kada im se usprotive!

jovica

pre 11 godina

Pre svega ne poštujete koalicioni dogovor u Beogradu (bar deo vaše koalicije – PUPS). Šta ste onda u stanju kontrolisati ako niste sopstvenu grupu?

pirga

pre 11 godina

Vučiće ja prilikom formiranja vlade, prepuštajući mesto premijera Ivici Dačiću, pokazao da mu nisu bitne funkcije. Isto to je potvrdio i Rasim Ljajić, koji je sve dobio sa kvote SNS-a.

luks

pre 11 godina

Ako bude trebalo Vučić će se uključiti u pregovore oko Kosova, ali je on kao korektan koalicioni partner rekao da za tim nema potrebe i da je Dačić sasvim dovoljan za razgovore. Vučić ne beži od odgovornosti, ali ne želi da se meša u poslove drugih koalicionih partnera. Svojim uključivanjem u razgovore on bi na neki način potcenio Dačića, a to Vučić kao korektan političar ne želi da radi.

mika015

pre 11 godina

ja smatram da vlada bolje funkcionise od predhodne ali sam siguran da bi je daleko bolje vodio Vucic jer ovi iz SPS su umesani u mnogo prljavih afera tako da je bolje imati i izbore a narod ce izabrati najbolje

monk

pre 11 godina

Mislim da je SPS stranka koja i nema tako puno rezultata kojim bi mogla da se pohvali.A to nije tako dobro za jednog premijera koji se ljulja. A još kada pogledamo popularnos koja iz dana u dan slabi jasno je da su reforme na viduku!

BRNJA

pre 11 godina

Dačić je premijer, ali je normalno da se sve bitne odluke donose zajednički i da SNS kao najveća stranke ima najveći uticaj prilikom donošenja odluka, ali i najveću odgovornost za rezultate vlade. Vučić ne beži od problema i odgovornosti.

crtac

pre 11 godina

Pa da li je moguce da Dacicu sve treba da se nacrta da bi shvatio da je krajnje vreme da mesto premijera,kao i pregovore sa Pristinom konacno preuzme Vucic?!

pirga

pre 11 godina

Vučiće ja prilikom formiranja vlade, prepuštajući mesto premijera Ivici Dačiću, pokazao da mu nisu bitne funkcije. Isto to je potvrdio i Rasim Ljajić, koji je sve dobio sa kvote SNS-a.

sretko

pre 11 godina

Vučić bi bio dobar premijer zbog toga što bi rezultati ministara bili odlučujući za dalji rad ministara, a smenjivanjem ministara iz SNS-a bi dao primer i svojim koalicionim partnerima, kod kojih takođe ima ministra koji ne zaslužuju da budu ministri. Takođe Vučić daje primer i DS-u, koji se nije držao ovog principa u prethodnim godinama. Bila je bitna samo stranačka pripandosti i odanost stranci, a nije bio na prvom mestu državni interes, kao što treba da bude.

PLAVA GAGA

pre 11 godina

Svako ko ne radi u skladu sa zakonom, treba ga menjati, ali ja ne kazem da Dacic to ne postuje, ne mogu ja tome uci u trag, nisam za to merodavna!

don

pre 11 godina

Jako je zalosno to sto Srbija ima Premijera koji misli da je nezamenljivo bozanstvo.Iskoristila bih ovu priliku da podsetim Ivicu Dacica da NIKO, pogotovo u Srbiji nije nezamenljiv.

leonid

pre 11 godina

Potpuno je nelogično da stranka koja trenutno ima po većini istraživanja javnog mnjenja oko 40% podrške među građanima nema svog čoveka na mestu premijera.

Skeepy

pre 11 godina

Svakako da Vucic treba da dodje na poziciju gde su potrebni sposobni ljudi ali trenutno moramo raditi timski da bi smo istrajali u ovome !!!!

šarene laže

pre 11 godina

Naravno da su priče,a sve sa ciljem da se posvađaju Vučić i Dačić.Kako bi se nekako zaustavila propast DS,eventualnim prevremenim izborima.To je utopija DS i onih koji ne žele dobro ovoj zemlji.

srpski patriota

pre 11 godina

"On je kazao da prijatelji Srbije koji se nalaze na Istoku nemaju uticaja na događanja u Evropskoj uniji. Mi na Zapadu skoro da nemamo nijednog moćnog prijatelja"
Pa zašto si se onda tako zalepio za zapad i EU?

Zoni

pre 11 godina

Nije tacno da bi pozicija Beograda oslabila kada bi doslo do promene na mestu premijera,jer i taj novi premijer bi nastavio pregovore kao i Evropski put Srbije u istom duhu.To sto na mesto premijera ne bi bio Dacic ja licno mislim da bi nas samo ojacalo.

e-krem

pre 11 godina

Imaces 30% cvrstih glasova u Srbiji i podrsku svih relevantnih iz MZ i svi ostali mogu samo da ti zavide na hrabrosti i pragmaticnosti. SNS je u odnosu na SPS samo sladoled za jednokratnu upotrebu.

O.

pre 11 godina

Pa nisi se rodio da celog zivota sedis u fotelji.Na estradnoj sceni si skoro 20 godina,vreme je da ides i da malo kopas,jer tvoj rezultat je jedna velika nula.Vise stete si napravio narodu i drzavi,nego nesto dobro.Odlazi vec jednom.

Obavesteniji od Kostunice

pre 11 godina

Premijer Srbije je sarlatan i neopevani egoista. Vidi se da je posetio zgradu u kojoj radi Vuk Jeremic pa "preslo" na njega. Ocekujem sledece nedelje izjavu u stilu: "Nemojte da kritikujete moje lose poteze do 2016. jer ja sam premijer i nije mi lako da pregovaram sa Svetskom Bankom, MMF-om i EU o pridruzivanju Srbije istoj a vi potencirate moju smenu. Pa sta ima veze ako sam iz iste stranke kao i ovi iz Agrobanke, sta ima veze sto se druzim sa clanovima narko-klana JA PREGOVARAM"

novicavg

pre 11 godina

Nije li ovo jadanje pred našim narodom i političkom elitom pokušaja našeg premijera da kaže da svoj posao neuspešno radi, da su ovo znaci nekog zamora i da je potrebno zaista razmiusliti u nastavku pregovora o zameni pregovarača i uvođenje novih ideja. Nije li ovo znak da i kod nas postoji ozbiljan problem i nesaglasje u političkom vrhu o potezima koje vuče dačića i da je ovo način da se ona pravda za stavove koje iznosi u pregovorima. Možda ovo pokazuje da nas čekaaju zaista teški dani ali ne samo zbog pregovora sa prištinom već i zbog političke krize koalicije i zahtevima za promen0m nekih ministara pa čak i premijera.Možda će sve ovo otvoriti put u nove izbore i razrešavanja ove dilema. A da smo sami u pregovorima i bez prijatelja i to je fakat i za predhodni deset godina tobož demokratske vlasti nismo uspeli da prokričimo put prema bilo kom važnom političkom činiocu.

Srpska posla

pre 11 godina

"Dok sam bio u Briselu čitao sam na internetu u pet tekstova da ću biti promenjen kao premijer, da će biti rekonstrukcija vlade."

Mogao bi i ti Ivice da onda bar manje paznje prdajes srpskim poslovima i da umesto 5 procitas samo 1 tekst a ostalo vreme iskoristis za malo pametnije stvari.

panchevac86

pre 11 godina

Opa, premijer poceo da tvrdi pazar...pa ako si ti svetla tacka pregovora, sto jos nismo dosli do resenja? jel i sam rece da ko ne radi svoj posao dobro, treba sam da se povuce i prepusti posao sposobnijima?

alergican na diktaturu

pre 11 godina

Dacic je rabistrio zabokrecinu srpske politike. Mislim da ljudi njega razumeju i da ce njegova stranka znatno povecati broj poslanika posle sledecih izbora. Vecini Srba je Kosovo dojadilo isto onoliko koliko i Tadic i njegovi. Verovatnoca da je Vucic toliko popularan da moze da sastavi vecinsku vladu, uplasice mnoge jer ce im to liciti na sistem blizak diktaturi. To je vazan raslog za mnoge da glasaju protiv SNS cak iako u ovom trenutku ne vide bolju opciju. Meni se Vucic svidja ali ja necu glasati za njega i njegove. Zbog ovoga sto sam gore rekao.

stranac

pre 11 godina

Ja bi i pristao da Albanci uzmu Kosovo, samo da vidim tede, Dacicu, i tvoja cela SPS stranka nestanu za uvek. Vi mi se gadite, i dosta ste upropastili Srbiju u vasu istoriju.

nesa

pre 11 godina

Potpuno je u pravu.Zarad svojih interesa,mediji plasiraju raznorazne gluposti kojima se odmah pridruze dezurni analiticari,a gradjani se onda time bave danima bave i to u trenutku kada se odlucuje o sudbini drzave.Toliko o njihovom moralu i odgovornosti.

crni domino

pre 11 godina

Dacicu, odradi ti posao sa Kosovom i ne beri brigu! Nece tada niko smeti da te menja!
Dosta je bilo zamajavanja naroda - i to se takodje zove: Srpska posla!

advokatica987

pre 11 godina

Reakcije Dacica na spekulacije o promeni premijera govore o tome da se on plasi za svoju fotelju i da su neke promene na bitnom pomaku. Iskreno mislim da njemu tu i nije mesto.

marko

pre 11 godina

Dacicu ovo je trik da te nateraju da manje zatezes i da prodas Kosovo. Sad ces dobiti jaku podrsku zapada da ostanes tu ako prihvatis predlog Estonove. Sve je ovo jako providan scenario. Zapad igra na KARTU SRPSKOG MEDJUSOBNOG INATA, tako da ce te na ovaj nacin naterati da priznas Kosovo. Drzace te jos malo pa ce te pustiti niz vodu ko prljavu krpu. Mada, iskreno nista bolje nisi zasluzio. Grebatori uvek na kraju zavrse tako!

Ladislav

pre 11 godina

Samo vase postojanje gosp. Premijeru i opstanak na politickoj sceni Srbije su prava Srpska posla iz kojih proizilazi sve ovo sto nam se desava sada i koju deceniju unazad !

marko

pre 11 godina

Dacicu ovo je trik da te nateraju da manje zatezes i da prodas Kosovo. Sad ces dobiti jaku podrsku zapada da ostanes tu ako prihvatis predlog Estonove. Sve je ovo jako providan scenario. Zapad igra na KARTU SRPSKOG MEDJUSOBNOG INATA, tako da ce te na ovaj nacin naterati da priznas Kosovo. Drzace te jos malo pa ce te pustiti niz vodu ko prljavu krpu. Mada, iskreno nista bolje nisi zasluzio. Grebatori uvek na kraju zavrse tako!

pirga

pre 11 godina

Vučiće ja prilikom formiranja vlade, prepuštajući mesto premijera Ivici Dačiću, pokazao da mu nisu bitne funkcije. Isto to je potvrdio i Rasim Ljajić, koji je sve dobio sa kvote SNS-a.

Tikky

pre 11 godina

Dačiću tu si dok traju pregovori, posle će se videti. Vučić bi mogao da te zameni, on je idealan političar za to mesto, radi za Srbiju i srpski narod.

crtac

pre 11 godina

Pa da li je moguce da Dacicu sve treba da se nacrta da bi shvatio da je krajnje vreme da mesto premijera,kao i pregovore sa Pristinom konacno preuzme Vucic?!

pirga

pre 11 godina

Vučiće ja prilikom formiranja vlade, prepuštajući mesto premijera Ivici Dačiću, pokazao da mu nisu bitne funkcije. Isto to je potvrdio i Rasim Ljajić, koji je sve dobio sa kvote SNS-a.

Gorjanka Š

pre 11 godina

Gospodine Dačiću upravo je vama ukazano poverenje, da svojom umešnošću stvorite pogodnu klimu za uspeh pregovora,a ne da se uvek vraćamo na početak priče kako sami izjavljujete.

Ejrena

pre 11 godina

Mi da smo normalna država i zemlja, mi bi rešavali problemi, a ne nasleđivali jednih od drugih. Srbija je dvadeset godina pod tranzicijom, samo su se problemi gomilali, aniko da ih reši. Kada smo došli do potpuno kraha naše ekonomije, sada smo se setili da nešto trebamo da preduzmemo. Na žalost naše državne probleme rešava samo jedan čovek i to Aleksandar Vučić,je pokrenuo borbu protiv kriminala i korupcije. SPS i DS su potpuno isti. DS i SPS su nas uništavali svih ovih godina. Jedino naprednjaci zaista rade za interes naroda i države.

Siniša

pre 11 godina

Pa što okolišeš, reci ko to priča o tvojoj smeni, ko te smenjuje...to rade Vučić i SNS, pa što im otvoreno ne kažeš - malo morgen. Dobro je da si ukapirao da SNS zanimaju samo fotelje, a ne državni interes, interes naroda...njih baš briga za narod, važne su im samo fotelje, pa da odatle mogu da odrade posao za sebe i svoje finansijere, tajkune i nekadašnje švercere(cigareta, benzina, kafe...) iz devedesetih, udbaše, kriminalce...

POLICAJAC SUBOTICA

pre 11 godina

Nije sporno tvoje mesto premijera,ali je veoma sporna tvoja biografija i afere koje ti se stavljaju na teret,veoma ih vesto izbegavas i dajes vetar u ledja kriminacima u tvom ministarstvu da radi sta hoce,a uniforma da ih stiti. Pogledaj sta ti rade staresine(cast izuzetcima) u PU Subotica ceo grad prica o tome,sta radi covek (sef) na izdavanju pasosa i dozvola,operativa koja je radila na oduzimanjuu vozila,a glavni saradnik im bio covek iz bele knjige Ledenski,kucni prijatelji zena u Apelacionom sudija i ko mu sta moze,pojavi se covek koji kaze da mu je dao pare ,suspendujete ga nadjete more stvari koje je stekao kriminalom,a sad ga posle sest meseci vratite i date mu jos bolje radno mesto da bi se dovukao do penzije. Nacelnik Pu kao i nacelni za granicu koji stiti komandire prelaza jel mu daju tal. To je razlog zasto treba da das ostavku i da se sramotis,a pregovori idu putem koji hoce Evropa i narod je toga svestan,ali nije svestan ako si cist i nema te dokazno u aferama zasto ne ocistis rulju u unifirmi,a VEljovic je posebna prica.

Lako cemo posle

pre 11 godina

Braco Srbi, nemojte i na lakat progovarati kad je glava u pitanju. Cekajte da se posao okonca, lako cemo posle pokazivati laktove.

Miloš

pre 11 godina

Mislim da priče o smeni premijera opet lansira opozicija, nadajući se da će se tako odnosi u koaliciji poremetiti i da na taj način neće doći do smene vlasti u Beogradu. Treba sada pustiti Vučića i Dačića da rade posao, mnogo važni događaji su pred njima.

Kerefeka

pre 11 godina

Stvarno je ruzno sto se ovakva slika salje u svet,treba da se pokaze stabilnost i usaglasenost najvaznijih drzavnih cinilaca.Ono sto i ja mislim jeste d je mesto premijera trebalo da pripadne SNS-u,ali sada nam je situacija takva kakva je . Mozda bi izbori bili resenje.

monk

pre 11 godina

Mislim da je SPS stranka koja i nema tako puno rezultata kojim bi mogla da se pohvali.A to nije tako dobro za jednog premijera koji se ljulja. A još kada pogledamo popularnos koja iz dana u dan slabi jasno je da su reforme na viduku!

Skeepy

pre 11 godina

Svakako da Vucic treba da dodje na poziciju gde su potrebni sposobni ljudi ali trenutno moramo raditi timski da bi smo istrajali u ovome !!!!

Igor Stravinski

pre 11 godina

Mislim da se srovodi odredjena hajka protiv ove Vlade u medijima...Pa,zar nam nije svima u interesu sto pre resavanje ovog pitanja?!Ova Vlada je pokazala stabilnost i usaglasenost oko ovako binog pitanja,pa pustimo ih da rade svoj posao...

čala

pre 11 godina

Pregovore o Kosovu vodi Dačić, ali se niko tu ne izvlači, kako neki opozicioni političari žele da predstave. Nikolić i Vučić stoje iza Dačića, i podržavaju ga, a Dačić nikada neće pristati na nešto, ukoliko prethodno ne dobije saglasnost za to od Nikolića i Vučića, i sve što se dogovori, i ako se do dogovora uopšte dođe, biće zasluga i odgovornost svih trojice političara, i od te odgovornosti ne beže ni Nikolić, ni Dačić, ni Vučić.

cini ti se

pre 11 godina

Nisu srpska nego Vuciceva.Nemoj nas mesati u tvoje odnose sa tvojim koalicionim partnerima.Oni trube po medijima svaki dan, jok narod.
Greska prilikom izbora, sazaljevamo slucaj.

dragan

pre 11 godina

Moralno bih bilo da sami podnesete ostavku,jer ovo sa se radi sa nasom partijom morali bih da se pozabavite.Nemoguce je da vrh stranke je umesan u prljave rabote,a par ljudi su zaduzeni za raspodelu funkcija po lokalu po principu"ko da vise".To svi znaju samo posteni ljudi cekaju da puknemo jednom za svagda i tek tada pocnu pricu sta se sve desavalo

dojčilo

pre 11 godina

Nikada transparentnije se nije pregovaralo sa Albancima nego što je to danas. Čak bi se moglo reći da Dačić i previše iznosi detalja o razgovorima. Sasvim je jasno da ova vlada kada su u pitanju razgovori o Kosovu ništa ne krije, i vrlo često iznosi i najsitnije detalje razgovora. Ovako i treba da bude, ali tako nije bilo u vreme DS-a.

YO-YO

pre 11 godina

Zašto ste takvi vi mediji. Zašto natpisujete da će Ivica biti smenjen? Pa to nije lepo, on se čovek jako nervira zbog toga i onda ne može opušteno i leđero da radi, kako je to naučio do sada. Pa stvarno niste fer i uviđavni, pišite o bananama i koferima, ali smenu nemojte pominjati.

luks

pre 11 godina

Ako bude trebalo Vučić će se uključiti u pregovore oko Kosova, ali je on kao korektan koalicioni partner rekao da za tim nema potrebe i da je Dačić sasvim dovoljan za razgovore. Vučić ne beži od odgovornosti, ali ne želi da se meša u poslove drugih koalicionih partnera. Svojim uključivanjem u razgovore on bi na neki način potcenio Dačića, a to Vučić kao korektan političar ne želi da radi.

Марко

pre 11 godina

Чуј, слаби се преговарачка позиција Србије ако буде смењен, а када се јавно као премијер одриче Косова онда ваљда јача ту преговарачку позицију? Не могу да гледам више необразоване и лоше људе са купљеним дипломама.

DŽAKARTA

pre 11 godina

Ma daj čoveče niko ne pomišlja o novim izborima mnogo nam je bitnije šta će se napraviti sa pregovorima tako da se te vesti koje plasiraju mediji ne shvataju ozbiljno.

jovica

pre 11 godina

Pre svega ne poštujete koalicioni dogovor u Beogradu (bar deo vaše koalicije – PUPS). Šta ste onda u stanju kontrolisati ako niste sopstvenu grupu?

sarkasticni Mile

pre 11 godina

Ima ona stra: "Kako sejes tako ces poznjeti"
Zar "Srpska posla' nije bilo i ono hapsenje Albanaca -terorista koje je ministar tada policije Dacic izveo na dan izborne sutnje u maju prosle godine nebi li dobio koji glas vise.
Naravono, ti 'teroristi' su oslobodjeni tri dana kasnije jer ih je jos 2002 godine pomilovao tada predsednik Srbije Vojislav Kostunica

Monumentology

pre 11 godina

Posto nemamo saveznike na pravom mestu, onda bi trebalo izazvati krizu Vlade 1. aprila i ici na nove izbore (kako je to vec zakon definisao). U medjuvremenu se pregovori moraju zamrznuti (odlaganje sastanka 2. aprila) dok se ne zavrse izbori i oformi nova Vlada. EU ionako "frame-uje" Srbiju, posto je ocigledno da ne pomaze u naporima da se funkcionisanje drzave dovede na evropske standarde. Oni (EU) su tu saradnju vec zamrzli i pokusavaju da iskoriste slabost SPS pokazanu rezultatima na poslednjim izborima i njihovim marketinskim naporima da prodju znatno bolje na sledecim. Evropa i Amerika su pokazali kako se odnose prema politicarima i drzavnicima koji im vise ne trebaju ili kada im se usprotive!

Najlon

pre 11 godina

Pa naravno da su Srpska posla, Vi ste premijer Vlade Srbije, kako nas narod kaze sta Srbin ne oprasta samo uspeh sve ostalo je moguce da oprosti. Pa zar Vi mislite da svi zele kao sto zeli Vlada da do uspeha u pregovorima i dodje.

posmatram iz prikrajka

pre 11 godina

Srbi, stanite u red jedan za drugim, i jedan za drugog. Odabrali ste put, i sledite ga. Ne predomisljajte se k'o neke babe. Covek radi sto najbolje moze i ume. Kad bi svako od vas sto komentarise za sebe radio najbolje, bila bi to neka druga prica...ovako, bojim se, necete daleko. Ja iskreno ne verujem da se ovaj covek posteno naspavao i odmorio u poslednjih sest meseci. Taj napor mora da se ceni. A vi da niste odmorni od nerada ne biste ni pljuvali ovako po coveku.

sretko

pre 11 godina

Vučić bi bio dobar premijer zbog toga što bi rezultati ministara bili odlučujući za dalji rad ministara, a smenjivanjem ministara iz SNS-a bi dao primer i svojim koalicionim partnerima, kod kojih takođe ima ministra koji ne zaslužuju da budu ministri. Takođe Vučić daje primer i DS-u, koji se nije držao ovog principa u prethodnim godinama. Bila je bitna samo stranačka pripandosti i odanost stranci, a nije bio na prvom mestu državni interes, kao što treba da bude.

Milan

pre 11 godina

Naravno g.Dacicu da to nije ni normalan narod,ni drzava ali ste i Vi deo tog vasara.Sada je valjda jasno zasto je Brozova represivna politika prema politickom vasaristu Srbije bila stroga.Slogan `dva srbina,tri politike` sada i te kako ima smisla, i urusavanje drzave i naroda nece pomoci nikakav ni Vucic ni Dacic.Dugogodisnja instalacija lazi daje rezultat.

visi

pre 11 godina

Sa ovakvim pretnjama i Sabljom koji mu visi nad Glavom Dacic nikad, nikad nece postici dogovor sa Pristinom. Nije Dacic toliko naivan da Preuzme sam takvu Odgovornost. Ovo je Prognpzirao i Vuk Draskovic kada je Pozvao Vucica da se vise Angazuje , drugim recima da dele ODGOVORNOST.

Kratko pamćenje,još kraća pamet.

pre 11 godina

"On je kazao da prijatelji Srbije koji se nalaze na Istoku nemaju uticaja na događanja u Evropskoj uniji. Mi na Zapadu skoro da nemamo nijednog moćnog prijatelja"Pa zašto si se onda tako zalepio za zapad i EU?Izvinte,a zbog čije politike nemamo nijednog prijatelja na Zapadu???

Spartak

pre 11 godina

Dacic ima dve solucije. Prva je da procisti svoje redove i smeni nezainteresovane ministre i iskoreni korupciju u policiji. Druga je da sam da ostavku, jer ovako vise ne ide.

Beqa

pre 11 godina

Druze Dacicu, pa i vase ponovno pojavljivanje, bolje receno prezivljavanje u politiku posle pada Milosevica, moze isto da se gura pod "srpska posla".

Dragan

pre 11 godina

Na zalost crveni su realnost Srbije.Zato smo u svemu najgori.Pogledajte samo onog Mrkonjica ili Obradovica, Bajatovica....U cemu je stos?
Sto gore to bolje, ali za koga?

Rodoljub

pre 11 godina

Bas mi te nesto zao-pa od tvoje funkcije je sve zavisilo u Srbiji pre par meseci-samo si na sebe mislio,tako da nije tacno da se ovde radi o Srbiji-ovde se radi o Ivici Dacicu!

vaskez

pre 11 godina

Da li si ti normalan?Da li je druzina oko tebe normalna?To je pitanje koje treba da postavis,a ne da li je narod normalan.Na vlasti si zadnjih prt godina,na izborima si izlupetao i obecavao svasta,Srbija zbog tebe i druzine svaki dan tone.Kome ste vi premijeri,ministri,politicari?Cije interese zastupate,koji narod-drzava zivi bolje od vaseg (ne)rada?Srbija sigurno NE!To su pitanja koja trebas sebi da postavis umesto sto tracaris i smisljas afere.

Ivan

pre 11 godina

"Evo im funkcija"!
Kome čoveče?
Pa nije ovo pijaca,a ti prodavac na tezgi.
A ako je tako,povedi i druga Mrku pa se družite zajedno po kafanama!

don

pre 11 godina

Jako je zalosno to sto Srbija ima Premijera koji misli da je nezamenljivo bozanstvo.Iskoristila bih ovu priliku da podsetim Ivicu Dacica da NIKO, pogotovo u Srbiji nije nezamenljiv.

Gabi

pre 11 godina

Mi u razgovorima nemamo na koga da se oslonimo. Nemamo koga da konsultujemo, zamolimo da napravi neku dobru uslugu za nas...

Ovo mu verujem, nego gde je sada ta majka Rusija i srpski otac odlikovani Putin u koje se kleo i Milosevic, a sada i ova vlast!

odeljenje za narod

pre 11 godina

Šefe objasni Aci da ga nelože potencijalni partneri jer ima da doživi sudbinu kao kada je bio radikalac! Svi će da se udruže protiv njih jer što bi rekla naša braća Jevreji: NIJE BITNO ZA KOGA NAROD GLASA MI PRAVIMO VEĆINU! Zdravo Ćao!

nidža

pre 11 godina

Na prvu najavu analize rada svih ministarstava SPS i URS su odmah izjavili kako "...nemaju ništa protiv ali da se ne radi o njihovim kadrovima..."! Nakon toga sve je postalo jasno!

leonid

pre 11 godina

Potpuno je nelogično da stranka koja trenutno ima po većini istraživanja javnog mnjenja oko 40% podrške među građanima nema svog čoveka na mestu premijera.

olivera

pre 11 godina

Neko ko radi punom parom zaslužio je ako ne lepo onda uopšte da se ne uzima u usta,a mi volimo sami sebima u stomak da uskačemo...

da li je sposoban

pre 11 godina

Pa da je sposoban Vucic bi odavno preuzeo ulogu pregovaraca.Zna da tamo nema sanse ni sa Evropom ni Sa Tacijem i zato je uvek u misijoj rupi kad god je Kosovo u pitanju.
Lakse mu je ovde i unosnije, policija da hapsi a on da se hvali i glumi velikog borca protiv korupcije.
Ono sto Srbi gutaju kao curke, nece ni Evropa, ni Taci.Poznaju ga oni malo bolje od njegovog naroda.

@pirga

pre 11 godina

Da li si mozda razmisljao kako bi Vucic bio na vlasti, da nije ustupio premijersko mesto Dacicu.Tadic to nije hteo da mu da i to je jedini razlog sto je usao u koaliciju sa SNS.
Ali obojica su u startu prevideli da si ISTI- nesposobni i umisljeni.Bice tu jos veselja i zabave.

Slaviša

pre 11 godina

Mislim da priče o smeni premijera opet lansira opozicija, nadajući se da će se tako odnosi u koaliciji poremetiti i da na taj način neće doći do smene vlasti u Beogradu. Treba sada pustiti Vučića i Dačića da rade posao, mnogo važni događaji su pred njima.
(Miloš, 23. mart 2013 07:45)

Miloše, ne misliš dobro. Priču lansiraju Stefanović i Mirović, a oni nisu opozicija, oni traže Vučića za premijera.

Pa zar ti nije potrebna podrška Vučića svako malo?
(gospodja ministarka, 23. mart 2013 00:32)

Ne bi ja to zvala podrškom, nego dozvolom.

Nisu "Srpska posla". Hocemo Vucica za premijera!
(PeraKojot, 22. mart 2013 21:50)

Koji to VI? Mi nećemo! Nećemo ga više ni na jednoj funkciji. Previše je gramziv, a rezlutati njegovog rada su za sada u minusu, čak nisu ni na nuli.

mika015

pre 11 godina

ja smatram da vlada bolje funkcionise od predhodne ali sam siguran da bi je daleko bolje vodio Vucic jer ovi iz SPS su umesani u mnogo prljavih afera tako da je bolje imati i izbore a narod ce izabrati najbolje

Freed

pre 11 godina

Al ste navalili na jadnog Dacica,ali samo on to pregovara a vi njega u ledja! Ni Vucic ne bi mogao bolje da radi od Dacica-jer sumnjam da bi vec Vucic potpisao sporazum sa Tacijem-.Pustice Dacica jos do 2.aprila,nek potpise sto mora i moze da ide.
A posle nece biti rekonstrukcije Vlade,nego izbori,jer ce patrijote praviti nerede jer se desila "izdaja",SNS bi hteo premijera,SPS to nece dati pa ce bolje izaci iz Vlade...I posle toga...
Videcete posle reklame! :)

vlada milic

pre 11 godina

" mozda se nezna ko ce biti predsednik ali se zna ko ce biti premijer" sav radostan i zajapuren rece dacic. mislio si da kroz (premijerski) zivot tece samo med i mleko, doslo vreme ti da patis ,secas li se ja ti rekoh. a kad krene srbijagas,galenika , azotara,eps,putevi srbije i mrkonjiceve dozvole za transport ... seti se kako si bio razdragan i veseo to vece i kako si zbog svoje zelje da budes premijer( pitanje je da li si stvarno) uspeo da napokon sahranis poslovno-interesnu organizaciju zvanu sps.

PLAVA GAGA

pre 11 godina

Svako ko ne radi u skladu sa zakonom, treba ga menjati, ali ja ne kazem da Dacic to ne postuje, ne mogu ja tome uci u trag, nisam za to merodavna!

BRNJA

pre 11 godina

Dačić je premijer, ali je normalno da se sve bitne odluke donose zajednički i da SNS kao najveća stranke ima najveći uticaj prilikom donošenja odluka, ali i najveću odgovornost za rezultate vlade. Vučić ne beži od problema i odgovornosti.