Nedelja, 21.10.2012.

21:31

"Dačić i Vučić u utorak o lokalu"

Dačić i Vučić će se u utorak sastati kako bi razgovarali o lokalnim koalicijama, izjavila u Utisku nedelje Jadranka Joksimović, članica predsedništva SNS.

Izvor: B92

"Daèiæ i Vuèiæ u utorak o lokalu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

CezarMilan

pre 11 godina

Iskreno, mislim da problemi na lokalu svakako ne bi trebali da budu pretnja stabilnosti republickoj vlasti, ali bi mogli da posluze kao vodic za ubuduce. Izgleda da socijalisti nisu bas stabilna politicka frakcija kako se predstavljaju.

britka

pre 11 godina

Mislim da je opasna ta nekorektnost socijalista, koji misle da su dobijanjem premijerskog mesta postali najjaci I nedodirljivi. Ako jedna strana, u toj koaliciji, postuje dogovore, zasto je to problem drugoj strani.

sandra

pre 11 godina

Ako je SNS sa SPS-om I URS-om na vlasti na republickom nivou, ne vidim zasto se na svim lokalima, gde je moguce, vlast ne bi tako prekomponovala. Pa pre cetiri godine nam je DS objasnjavao da to tako mora. A sad opstruisu I govore neistine.

Истина боли.....

pre 11 godina

Београд ни у ком погледу није и не сме бити специфичан у односу на остатак Србије, већ може и мора да дели судбину осталог дела наше државе. Резултати избора су јасни, народ је рекао да жели промене, ако господа из СПС-а желе да буду део владе која ће Србију покренути напред, онда у реду. А ако не желе, нека то јасно и кажу и нека се повуку, верујем да се без њих може.

Очистимо

pre 11 godina

Социјалисти се понашају по принципу седења на две столице, али очигледно заборављају да се по оној народној увек једна измакне на крају. Тако да није изненађење ако они заврше на поду. Изгледа да гаје неку сулуду наду да ће опет моћи да успоставе власт са ДС-ом. Мислим да су нови избори у којима ће их СНС одувати све заједно прво решење.

novica952

pre 11 godina

Vučić će morati da zaoštri situaciju oko koalicija na lokalu i potrebna je još jedno prepakovanje vlasti da se čaša prepuni i SNS krene u nove lokalne izbore. Činjenica da lokalni čelnici nekad bez kontrole i na svoju ruku pokušavaju da na lokalu ostvare lokalne lične interese i da zaobiđu svoje centrale.Valjda će se posle ovih dešavanja Dačić naći način da urazumi svoje lokalne čelnike i poštuju dogovorene principe a sam Dačić omogući da se nastavi akcija borbe protiv korupcije i prema svojim visokom članstvu.

Mesec

pre 11 godina

Sramota! Koliko su ljudi loši i koliko su u stanju da koriste nečije poverenje da bi zabili nož u leđa. Vučićeva ljutnja je opravdana i na mestu

Anabela

pre 11 godina

Izbori u ovom trenutnku odgovaraju apsolutno naprednjacima I donekle socijalistima. Mislim da bi politicki bilo izuzetno mudro odrzati nove izbore I stabilizovati politicku situaciju u Srbiji.

Strahor

pre 11 godina

Nešto ne verujem da je ovo samo lokalna slučajnost.Kada je SPS u pitanju slučajnost ne postoji.Ovo mi liči na preuranjeno pipanje pulsa SNS-u.

LJUBICA

pre 11 godina

A sto volim ove sto kukaju na sav glas za teziltatima DS NA LOKALU. pA ds je uveo praksu da se preslikava vlast sa republike na lokalni nivo i to je tada bio vrhunac demokratije. Sada im se to isto vraca.

Petkana i vlada

pre 11 godina

O lokalu? O kojem će to lokalu razgovarati? Gde se nalazi? Koliko je veliki, gde se nalazi, kako stoji sa infrastrukturom, ima li mokri čvor, koja će se rabota u lokalu odvijati: pekarska, mesarska, kafanska? Kakve veze ima taj lokal sa padom vlade na Petkanu? Pada vlada i pravi se nova "veeelika koalicija" Đilas - Vučko ili Boris - Toma. Sve naši novinaru znaju i vide sto godina unapred.

sasa

pre 11 godina

Taj sjajni rezultat SNS-a u Smederevskoj Palanci je 7 mandata od ukupno 49. Zaista im na osnovu ovoga treba omoguciti da vladaju?

Aleksandar

pre 11 godina

@Slobodan NS

U pravu je komentator, sto se tice 'leba. Ako problem dolazi sa vrha, onda ni jedna grana nece valjati. Zato nam je i ovako. Nemamo ni jednu nasu industriju, a da nije unistena od strane drzave ili privatnika koji su je otkupili, pa sad ucenjuju narod. Neko da drzi firmu, bilo drzava ili privatnik, taj posao ostaje. Mogu i veverice da ga drze, ali ostaje. Kompanija je kompanija. I bolje je da drzava drzi sve negoli par ucenjivaca. Jer ako drzava krene da mulja okomis se samo na jednoga, jer bi svi radili za nju. Ovako je rasparcano po privatnicima i vise ne znas koga da ganjas. Ako smes da ga ganjas.

Milos

pre 11 godina

U pravu je Stevanovic, cemu lokalni izbori?????
Evo ja predlazem, da posto ionako nema poente da se odrzavaju lokalni izbori, neka odvoje pare planirane za to i neka ih daju RTS-u umesto pretplate koju gradjani treba da placaju zato sto RTS ne moze da igra po pravilima koje diktira trziste kao svi drugu, ali zato moze da daje izuzetno konkurentne plate odredjenim zaposlenicima, pogotovo gen direktoru, kao i da non stop prekida program reklamama od kojih ocigledno ne zaradjuje uopste pa zato ora da vrti reprize po 50x, za koje opet ne placa nikakvu nadoknadu. Nema sta, ima logike.

Fiatman

pre 11 godina

Definitivno je potrebno da se obavi razgovor njih dvojce jer je Dačić mnogo poleteo. U startu mu je dato u podeli i više nego što mu pripada, po tome se vidi da SNS nije alav na vlast a, njemu je idalje malo. Gospoda iz SPS-a malo preteruju, mnogo su umislili a, zaboravili su da su ipak imali duplo manje glasova.

Kappa

pre 11 godina

Verujem da će se u utorak ipak dogovoriti, rešće to Vučić! Siguran sam da neće dozovliti nove troškove po grbači građana. Ako Dačić misli da može tako da mešetari iza leđa,onda neka padnu još jedni izbori, ionako treba da leti iz vlasti!

TXC

pre 11 godina

Dačić i Vučić će se sastati u utorak? Pa čekaj malo, zar oni nisu u istoj vladi, zar oni ne rade zajedno svaki dan? Šta ima da se "sastaju u utorak"? Kakve su to gluposti?

Bojan

pre 11 godina

Ne znam čemu onda lokalni izbori? Mislim da je najveći problem ovde sujeta jednog čoveka, koji je samo pričljiv a rezultata nigde. Nikad neće pobediti u Beogradu, šta god da radi !

Post

pre 11 godina

Nikad više moj glas na izborima neće otići SNS-u. Razočarali ste i mene moju porodicu, i sve ljude sa kojima razgovaram.
Izbori što pre!

Slobodan NS

pre 11 godina

@"Crveno-crna bratija iz 90-ih...Horor film!Sa ovima za 4 godine ni 'leba necemo imati da jedemo... (Realan, 22. oktobar 2012 10:05"
Uzmi da radis, i onda ces imati sta da jedes.. Ne mogu nam oni uci u kuce i davati, treba mi da se promenimo. Tolika sela su prazna, pa izvoli i radi.

Pajser

pre 11 godina

A vi ne unizavate i ne ponistavate rezultate DS-a na lokalu? Obesmislili ste lokalne izbore prekrajajuci volju građana koji su glasali za svoju opštinsku vlast. Nemate pravo da se bunite, formirali ste vlast pošto - poto i sad snosite posledice. Vama i vašim koalicionim partnerima želim što skoriji povratak u opoziciju gde vam je i mesto.

Goran

pre 11 godina

O cemu su oni pricali 2 sata. Samo svadjanje i nista drugo dok zemlja tone. Da li moze jednom za promenu da ekonomija dodje u prvi plan ili cemo stalno slusati ko se rukovao sa kim i zasto.

MILUTIN

pre 11 godina

Gradjani su na lokalu birali ljude koje koliko - toliko znaju ! Posto SNS trazi da se na LOKALU preslika REPUBLICKA vlast, smatram da bi trebalo ZABRANITI LOKALNE IZBORE jer je to bespotrebno trosenje novca koje isti ti gradjani izdvajaju od svojih bednih primanja. Sta ce nam izbori na lokalu ako svako ko ZASEDNE ima pravo da menja VOLJU GRADJANA.

DARKO

pre 11 godina

Mi pripadnici obicnog naroda smo u dilemi ko je u stvari Premijer Republike Srbije? Da li je to Dacic, Vucic ili mozda neko treci??? Ako je razlog za pad Vlade, lokalna vlast u S.Palanci onda je to jako cudno i mislim da je razlog mnogo dublji a da je to samo izgovor!!! Sprema se velika koalicija Vucic - Djilas a Dacic i Dinkic ce platiti sve cehove svoje ambicije da drze vlast sa relativno malom podrskom u narodu!!! URS na sledecim izborima ne prelazi cenzus, SPS-u ako oduzmete PUPS i Palmu ostaje 6-7 % i to je to!!!

Branko V.

pre 11 godina

"Građani žele promene" ovo slušam unazad dvadeset godina. Promene su se i dešavale ali uvek na štetu građana jer uvek je naredna vlast bila gora od predhodne. Građani su želeli posao i bolji život a političari nam i dalje serviraju promene koje građane ne interesuju jer njima je sve gore i gore.

jovicaN

pre 11 godina

Vlada je formirana i lokal jeste bitan ali ne i da se zbog jednog grada Srbija zaustavlja još godinu dana. Treba dobro analizirati sopstvene kadrove širom Srbije i razmisiti koliko su jaki, sposobni ili željni vlasti. Loša postavljenja mogu trenutno dovesti do uspostavljanja vlasti na lokalu ali može i te kako unazaditi dugoročne planove. Nije ni SNS a ni SPS stranka koja se sme zadovoljiti kratkotrajnim bljeskom i pomiriti sa sudbinom komete.
Morate raditi tako da ostanete upamćeni kao reformatori institucija i utemeljivači nove Srbije; morate ostati duži period jer samo tako i Srbija ima šanse.
Poštujte sopstvene principe ali i različitosti!

dada

pre 11 godina

.... Ja mislim da sve ove igrarije smislja i organizuje Dacic ... SNS je uvideo da je pogresio sto je ponudio mandat za formiranje vlade Dacicu. Dacic je prevrtljiv i jedina mu je zelja vlast i fotelja. Maestralno radi u svoju korist.Trebao bi Vucic da srusi vladu .Novi izbori i formiranje vlade samo sa DS.Uostalom ne moze Dacic da vlada sa 15 posto biraca. Jedini put koalicija SNS i DS

Stevan

pre 11 godina

Ako mora da se preslika lokalna republicka na lokalnu vlast onda se pitam zasto smo zaokruzivali lica koja poznajemo u lokalu.. Napravite lepo Slobino vreme kad su iz Beograda postavljali kadrove po lokalu i gotova stvar... Da bar znamo da smo u pravim devedesetim. Sram vas bilo bre SNS-ovci, samo se bavite prekomponovanjem i hapsenjima u najavi... Pa idite onda u kompozitore i sudije, niste vi za drzavnicke poslove gde akcenat mora da se baci na poboljsanje zivota gradjana.

batorex

pre 11 godina

Meni stvarno nije jasno zasto kod nas partije koje su na drzavnom nivou pobedile izbore traze da na lokalnom nivou njihove partije moraju da budu na vlasti. To samo u Srbiji ima. Evo ja u Holandiji zivim i nikada nisam cuo da se neki politicar na drzavnom nivou bavi koalicijama na lokalnom nivou. Valjda partije na lokalnom nivou treba same o tome da odlucuju sa kime ce u koaliciju ici.

Tyler

pre 11 godina

@Vladan

potpuno se slažem. Imali smo u jednom trenutku izborni zakon sa mnogo više smisla, proporcianlni na republičkom i većinski na lokalnom nivou, gde se svaki odbornik birao direktno kao i gradonačelnici. Ali DS je to promenio, valjda su mislili da će večno da budu na vlasti.
Sadašnji zakon je skoro nemoguće promeniti jer najviše odgovara partijima koje su na vlasti. Osim nekog pritiska javnosti ne vidim kako će se stvari promeniti. Možda se javnost pobuni ako smene Djilasa, ali i Novi Sad su preuzeli pa ništa.
Tužna partijska država.

poglavica

pre 11 godina

A gospodje iz SPS-a I SNS-a su tu da brane lik I delo svojih poglavica.Kao da gledam Natasu Jovanovic koja je u Skupstini svaki govor pocela I zavrsila sa Seseljem. Isto je radila I Trivanka. Ne daj Boze da neko Grubjesicki dirne u Dinkica. Uzivaju da tumace i hvale svoje "sefove". Mislim da je idolopoklonstvo I odsustvo kritickog razmisljanja u svim strankama problem. Svi u strankama predsednike zovu "sefe" I tako se odnose prema njima. A "sefovi" se prema saradnicima odnose kao prema potcinjenima. I oni svi medjusobno zadovoljni ,a mi? Ovce za sisanje. Cetiri godine sam bio predsednik Opstinskog odbora jedne "velike" stranke I video kako to izgleda. Na lokalu ljudi se medjusobno svadjaju. Lokalne sujete provode sate I sate na medjusobna tuzakanja I obracune. Nema inicijativa , sposobni se tesko probijaju, sve se gleda kroz novac. A Srbija I mi zajedno sa njom tonemo li tonemo.

sve je isto a tu je i on

pre 11 godina

Ova Jadranka Joksimovic mi deluje kao SNS verzija Jelene Trivan. U stvari izmedju SNS-a i DS-a ni nema razlike. Ponovo slusamo lepe price bez ikakvih rezultata. Niko od krupnih riba nije uhapsen a o oduzimanju kriminalno stecene imovine nema ni pomena. Price o borbi protiv korupcije su samo bajke za lakoverne. Nijednom tajkunu nisu ugrozeni monopoli i neometano se i dalje krse zakoni. Ako se neko nadao promenama bio je naivan. Film je isti samo su uloge zamenjene.

mina

pre 11 godina

Zagovornici novih izbora - znate li da izbori koštaju vas? Jeste li spremni da ih plaćate svaki čas? Ili mislite da su izbori besplatan cirkus za uveseljavanje građana?

Bankar

pre 11 godina

Konacno dolazi vreme za promenu vlasti na lokalnom nivou ...Ili ce se promena desiti ili na nove izbore ...

Bolje je izaci iz Vlade , nego u njoj biti po svaku cenu, sa prevrtljivim Dacicem ,koji bi sedeo na dve , a ako mu se ukaze prilika i na tri stolice u ovom mandatu...

Vladan

pre 11 godina

Ovako los izborni zakon i objedinjeni izbori na svim nivoima cime su obesmisljeni lokalni izbori delo je DS.Sada kada su izgubili izbore smeta im sve ono sto su u stvari za sebe pripremali

Hera

pre 11 godina

Volela bih da SNS izađe iz vlade, verujem da SPS od početka borbe protiv korupcije štiti funkcionere DS-a. Verujem da Srbija ima budućnost samo ako SNS ostane na vlasti. Trebalo bi što pre da se stanje u našoj državi promeni na bolje. Građani Srbije zaista veruju Aleksandru Vučiću i da jedino on može da se izbori protiv kriminala i korupcije.

brale

pre 11 godina

Čim su Predsednik Srbije i Aleksandar Vučić počeli da insistiraju na javnom vođenju politike,a ne tajnoj i po kuloarima evropskih institucija i ambasada,odmah su počele ucene,pritisci,etikete rasizma i zločinaca,kako evropskih "komesara" i "emisara",tako i domaćih priraslina EU u vidu DS i LDP

Srdjan

pre 11 godina

Vucicu rusi ovu vladu i raspisi izbore, nemoj da dozvolis da te ovi ucenjuju kao Tadica. Boje se oni izbora isto kao i istraga koje si pokrenuo.

Nastavi kao do sad i bices u Srbiji popularniji od Putina.

LJUBICA

pre 11 godina

Ako Dacic hoce da ostane u sadasnjoj vladi na republickom nivou mora da pokaze da je sposoban da rukovodi svojim kadrovima i na lokalu.

Strahota

pre 11 godina

"pomeranje fokusa javnosti sa Kosova na neku palanku." - Uh... Znaci, u Palanci nekoj tamo slobodno je pljackati i krasti opstinski budzet. To moze da kaze samo neko iz ldp-a.

Alex

pre 11 godina

Ako je tako, čemu onda uopšte služe lokalni izbori? Ova zemlja po ustavu ima više nivoa vlasti i nije centralizovana. Ali ipak, SNS mora da shvati da je doba CK odavno završeno iako oni možda žele drugačije.

mona

pre 11 godina

dajte maknite sujetu u stranu i radite započeto jer ovi bivši jedva čekaju da vide kako se vi prepucavate oko sitnica pa da naprave od toga krupnu stvar,možeš mislit neki tamo lokal ,uostalom zašto bi išta menjali ko je gde pobedio nek ima vlast,to bi bila demokratija tj.vladavina naroda.što se tiče smene dinkića od strane cvetkovića smešno je to i reći i misliti jer cvetković nije imao ličnih poteza nego samo tadićevih

Alex

pre 11 godina

Ako je tako, čemu onda uopšte služe lokalni izbori? Ova zemlja po ustavu ima više nivoa vlasti i nije centralizovana. Ali ipak, SNS mora da shvati da je doba CK odavno završeno iako oni možda žele drugačije.

sve je isto a tu je i on

pre 11 godina

Ova Jadranka Joksimovic mi deluje kao SNS verzija Jelene Trivan. U stvari izmedju SNS-a i DS-a ni nema razlike. Ponovo slusamo lepe price bez ikakvih rezultata. Niko od krupnih riba nije uhapsen a o oduzimanju kriminalno stecene imovine nema ni pomena. Price o borbi protiv korupcije su samo bajke za lakoverne. Nijednom tajkunu nisu ugrozeni monopoli i neometano se i dalje krse zakoni. Ako se neko nadao promenama bio je naivan. Film je isti samo su uloge zamenjene.

poglavica

pre 11 godina

A gospodje iz SPS-a I SNS-a su tu da brane lik I delo svojih poglavica.Kao da gledam Natasu Jovanovic koja je u Skupstini svaki govor pocela I zavrsila sa Seseljem. Isto je radila I Trivanka. Ne daj Boze da neko Grubjesicki dirne u Dinkica. Uzivaju da tumace i hvale svoje "sefove". Mislim da je idolopoklonstvo I odsustvo kritickog razmisljanja u svim strankama problem. Svi u strankama predsednike zovu "sefe" I tako se odnose prema njima. A "sefovi" se prema saradnicima odnose kao prema potcinjenima. I oni svi medjusobno zadovoljni ,a mi? Ovce za sisanje. Cetiri godine sam bio predsednik Opstinskog odbora jedne "velike" stranke I video kako to izgleda. Na lokalu ljudi se medjusobno svadjaju. Lokalne sujete provode sate I sate na medjusobna tuzakanja I obracune. Nema inicijativa , sposobni se tesko probijaju, sve se gleda kroz novac. A Srbija I mi zajedno sa njom tonemo li tonemo.

Bankar

pre 11 godina

Konacno dolazi vreme za promenu vlasti na lokalnom nivou ...Ili ce se promena desiti ili na nove izbore ...

Bolje je izaci iz Vlade , nego u njoj biti po svaku cenu, sa prevrtljivim Dacicem ,koji bi sedeo na dve , a ako mu se ukaze prilika i na tri stolice u ovom mandatu...

Stevan

pre 11 godina

Ako mora da se preslika lokalna republicka na lokalnu vlast onda se pitam zasto smo zaokruzivali lica koja poznajemo u lokalu.. Napravite lepo Slobino vreme kad su iz Beograda postavljali kadrove po lokalu i gotova stvar... Da bar znamo da smo u pravim devedesetim. Sram vas bilo bre SNS-ovci, samo se bavite prekomponovanjem i hapsenjima u najavi... Pa idite onda u kompozitore i sudije, niste vi za drzavnicke poslove gde akcenat mora da se baci na poboljsanje zivota gradjana.

mina

pre 11 godina

Zagovornici novih izbora - znate li da izbori koštaju vas? Jeste li spremni da ih plaćate svaki čas? Ili mislite da su izbori besplatan cirkus za uveseljavanje građana?

batorex

pre 11 godina

Meni stvarno nije jasno zasto kod nas partije koje su na drzavnom nivou pobedile izbore traze da na lokalnom nivou njihove partije moraju da budu na vlasti. To samo u Srbiji ima. Evo ja u Holandiji zivim i nikada nisam cuo da se neki politicar na drzavnom nivou bavi koalicijama na lokalnom nivou. Valjda partije na lokalnom nivou treba same o tome da odlucuju sa kime ce u koaliciju ici.

MILUTIN

pre 11 godina

Gradjani su na lokalu birali ljude koje koliko - toliko znaju ! Posto SNS trazi da se na LOKALU preslika REPUBLICKA vlast, smatram da bi trebalo ZABRANITI LOKALNE IZBORE jer je to bespotrebno trosenje novca koje isti ti gradjani izdvajaju od svojih bednih primanja. Sta ce nam izbori na lokalu ako svako ko ZASEDNE ima pravo da menja VOLJU GRADJANA.

Post

pre 11 godina

Nikad više moj glas na izborima neće otići SNS-u. Razočarali ste i mene moju porodicu, i sve ljude sa kojima razgovaram.
Izbori što pre!

Branko V.

pre 11 godina

"Građani žele promene" ovo slušam unazad dvadeset godina. Promene su se i dešavale ali uvek na štetu građana jer uvek je naredna vlast bila gora od predhodne. Građani su želeli posao i bolji život a političari nam i dalje serviraju promene koje građane ne interesuju jer njima je sve gore i gore.

Srdjan

pre 11 godina

Vucicu rusi ovu vladu i raspisi izbore, nemoj da dozvolis da te ovi ucenjuju kao Tadica. Boje se oni izbora isto kao i istraga koje si pokrenuo.

Nastavi kao do sad i bices u Srbiji popularniji od Putina.

Vladan

pre 11 godina

Ovako los izborni zakon i objedinjeni izbori na svim nivoima cime su obesmisljeni lokalni izbori delo je DS.Sada kada su izgubili izbore smeta im sve ono sto su u stvari za sebe pripremali

Strahota

pre 11 godina

"pomeranje fokusa javnosti sa Kosova na neku palanku." - Uh... Znaci, u Palanci nekoj tamo slobodno je pljackati i krasti opstinski budzet. To moze da kaze samo neko iz ldp-a.

Goran

pre 11 godina

O cemu su oni pricali 2 sata. Samo svadjanje i nista drugo dok zemlja tone. Da li moze jednom za promenu da ekonomija dodje u prvi plan ili cemo stalno slusati ko se rukovao sa kim i zasto.

DARKO

pre 11 godina

Mi pripadnici obicnog naroda smo u dilemi ko je u stvari Premijer Republike Srbije? Da li je to Dacic, Vucic ili mozda neko treci??? Ako je razlog za pad Vlade, lokalna vlast u S.Palanci onda je to jako cudno i mislim da je razlog mnogo dublji a da je to samo izgovor!!! Sprema se velika koalicija Vucic - Djilas a Dacic i Dinkic ce platiti sve cehove svoje ambicije da drze vlast sa relativno malom podrskom u narodu!!! URS na sledecim izborima ne prelazi cenzus, SPS-u ako oduzmete PUPS i Palmu ostaje 6-7 % i to je to!!!

TXC

pre 11 godina

Dačić i Vučić će se sastati u utorak? Pa čekaj malo, zar oni nisu u istoj vladi, zar oni ne rade zajedno svaki dan? Šta ima da se "sastaju u utorak"? Kakve su to gluposti?

LJUBICA

pre 11 godina

Ako Dacic hoce da ostane u sadasnjoj vladi na republickom nivou mora da pokaze da je sposoban da rukovodi svojim kadrovima i na lokalu.

Tyler

pre 11 godina

@Vladan

potpuno se slažem. Imali smo u jednom trenutku izborni zakon sa mnogo više smisla, proporcianlni na republičkom i većinski na lokalnom nivou, gde se svaki odbornik birao direktno kao i gradonačelnici. Ali DS je to promenio, valjda su mislili da će večno da budu na vlasti.
Sadašnji zakon je skoro nemoguće promeniti jer najviše odgovara partijima koje su na vlasti. Osim nekog pritiska javnosti ne vidim kako će se stvari promeniti. Možda se javnost pobuni ako smene Djilasa, ali i Novi Sad su preuzeli pa ništa.
Tužna partijska država.

Pajser

pre 11 godina

A vi ne unizavate i ne ponistavate rezultate DS-a na lokalu? Obesmislili ste lokalne izbore prekrajajuci volju građana koji su glasali za svoju opštinsku vlast. Nemate pravo da se bunite, formirali ste vlast pošto - poto i sad snosite posledice. Vama i vašim koalicionim partnerima želim što skoriji povratak u opoziciju gde vam je i mesto.

brale

pre 11 godina

Čim su Predsednik Srbije i Aleksandar Vučić počeli da insistiraju na javnom vođenju politike,a ne tajnoj i po kuloarima evropskih institucija i ambasada,odmah su počele ucene,pritisci,etikete rasizma i zločinaca,kako evropskih "komesara" i "emisara",tako i domaćih priraslina EU u vidu DS i LDP

Bojan

pre 11 godina

Ne znam čemu onda lokalni izbori? Mislim da je najveći problem ovde sujeta jednog čoveka, koji je samo pričljiv a rezultata nigde. Nikad neće pobediti u Beogradu, šta god da radi !

Hera

pre 11 godina

Volela bih da SNS izađe iz vlade, verujem da SPS od početka borbe protiv korupcije štiti funkcionere DS-a. Verujem da Srbija ima budućnost samo ako SNS ostane na vlasti. Trebalo bi što pre da se stanje u našoj državi promeni na bolje. Građani Srbije zaista veruju Aleksandru Vučiću i da jedino on može da se izbori protiv kriminala i korupcije.

mona

pre 11 godina

dajte maknite sujetu u stranu i radite započeto jer ovi bivši jedva čekaju da vide kako se vi prepucavate oko sitnica pa da naprave od toga krupnu stvar,možeš mislit neki tamo lokal ,uostalom zašto bi išta menjali ko je gde pobedio nek ima vlast,to bi bila demokratija tj.vladavina naroda.što se tiče smene dinkića od strane cvetkovića smešno je to i reći i misliti jer cvetković nije imao ličnih poteza nego samo tadićevih

dada

pre 11 godina

.... Ja mislim da sve ove igrarije smislja i organizuje Dacic ... SNS je uvideo da je pogresio sto je ponudio mandat za formiranje vlade Dacicu. Dacic je prevrtljiv i jedina mu je zelja vlast i fotelja. Maestralno radi u svoju korist.Trebao bi Vucic da srusi vladu .Novi izbori i formiranje vlade samo sa DS.Uostalom ne moze Dacic da vlada sa 15 posto biraca. Jedini put koalicija SNS i DS

Fiatman

pre 11 godina

Definitivno je potrebno da se obavi razgovor njih dvojce jer je Dačić mnogo poleteo. U startu mu je dato u podeli i više nego što mu pripada, po tome se vidi da SNS nije alav na vlast a, njemu je idalje malo. Gospoda iz SPS-a malo preteruju, mnogo su umislili a, zaboravili su da su ipak imali duplo manje glasova.

Slobodan NS

pre 11 godina

@"Crveno-crna bratija iz 90-ih...Horor film!Sa ovima za 4 godine ni 'leba necemo imati da jedemo... (Realan, 22. oktobar 2012 10:05"
Uzmi da radis, i onda ces imati sta da jedes.. Ne mogu nam oni uci u kuce i davati, treba mi da se promenimo. Tolika sela su prazna, pa izvoli i radi.

Milos

pre 11 godina

U pravu je Stevanovic, cemu lokalni izbori?????
Evo ja predlazem, da posto ionako nema poente da se odrzavaju lokalni izbori, neka odvoje pare planirane za to i neka ih daju RTS-u umesto pretplate koju gradjani treba da placaju zato sto RTS ne moze da igra po pravilima koje diktira trziste kao svi drugu, ali zato moze da daje izuzetno konkurentne plate odredjenim zaposlenicima, pogotovo gen direktoru, kao i da non stop prekida program reklamama od kojih ocigledno ne zaradjuje uopste pa zato ora da vrti reprize po 50x, za koje opet ne placa nikakvu nadoknadu. Nema sta, ima logike.

sasa

pre 11 godina

Taj sjajni rezultat SNS-a u Smederevskoj Palanci je 7 mandata od ukupno 49. Zaista im na osnovu ovoga treba omoguciti da vladaju?

jovicaN

pre 11 godina

Vlada je formirana i lokal jeste bitan ali ne i da se zbog jednog grada Srbija zaustavlja još godinu dana. Treba dobro analizirati sopstvene kadrove širom Srbije i razmisiti koliko su jaki, sposobni ili željni vlasti. Loša postavljenja mogu trenutno dovesti do uspostavljanja vlasti na lokalu ali može i te kako unazaditi dugoročne planove. Nije ni SNS a ni SPS stranka koja se sme zadovoljiti kratkotrajnim bljeskom i pomiriti sa sudbinom komete.
Morate raditi tako da ostanete upamćeni kao reformatori institucija i utemeljivači nove Srbije; morate ostati duži period jer samo tako i Srbija ima šanse.
Poštujte sopstvene principe ali i različitosti!

Kappa

pre 11 godina

Verujem da će se u utorak ipak dogovoriti, rešće to Vučić! Siguran sam da neće dozovliti nove troškove po grbači građana. Ako Dačić misli da može tako da mešetari iza leđa,onda neka padnu još jedni izbori, ionako treba da leti iz vlasti!

Strahor

pre 11 godina

Nešto ne verujem da je ovo samo lokalna slučajnost.Kada je SPS u pitanju slučajnost ne postoji.Ovo mi liči na preuranjeno pipanje pulsa SNS-u.

Aleksandar

pre 11 godina

@Slobodan NS

U pravu je komentator, sto se tice 'leba. Ako problem dolazi sa vrha, onda ni jedna grana nece valjati. Zato nam je i ovako. Nemamo ni jednu nasu industriju, a da nije unistena od strane drzave ili privatnika koji su je otkupili, pa sad ucenjuju narod. Neko da drzi firmu, bilo drzava ili privatnik, taj posao ostaje. Mogu i veverice da ga drze, ali ostaje. Kompanija je kompanija. I bolje je da drzava drzi sve negoli par ucenjivaca. Jer ako drzava krene da mulja okomis se samo na jednoga, jer bi svi radili za nju. Ovako je rasparcano po privatnicima i vise ne znas koga da ganjas. Ako smes da ga ganjas.

Petkana i vlada

pre 11 godina

O lokalu? O kojem će to lokalu razgovarati? Gde se nalazi? Koliko je veliki, gde se nalazi, kako stoji sa infrastrukturom, ima li mokri čvor, koja će se rabota u lokalu odvijati: pekarska, mesarska, kafanska? Kakve veze ima taj lokal sa padom vlade na Petkanu? Pada vlada i pravi se nova "veeelika koalicija" Đilas - Vučko ili Boris - Toma. Sve naši novinaru znaju i vide sto godina unapred.

LJUBICA

pre 11 godina

A sto volim ove sto kukaju na sav glas za teziltatima DS NA LOKALU. pA ds je uveo praksu da se preslikava vlast sa republike na lokalni nivo i to je tada bio vrhunac demokratije. Sada im se to isto vraca.

Очистимо

pre 11 godina

Социјалисти се понашају по принципу седења на две столице, али очигледно заборављају да се по оној народној увек једна измакне на крају. Тако да није изненађење ако они заврше на поду. Изгледа да гаје неку сулуду наду да ће опет моћи да успоставе власт са ДС-ом. Мислим да су нови избори у којима ће их СНС одувати све заједно прво решење.

Истина боли.....

pre 11 godina

Београд ни у ком погледу није и не сме бити специфичан у односу на остатак Србије, већ може и мора да дели судбину осталог дела наше државе. Резултати избора су јасни, народ је рекао да жели промене, ако господа из СПС-а желе да буду део владе која ће Србију покренути напред, онда у реду. А ако не желе, нека то јасно и кажу и нека се повуку, верујем да се без њих може.

Mesec

pre 11 godina

Sramota! Koliko su ljudi loši i koliko su u stanju da koriste nečije poverenje da bi zabili nož u leđa. Vučićeva ljutnja je opravdana i na mestu

novica952

pre 11 godina

Vučić će morati da zaoštri situaciju oko koalicija na lokalu i potrebna je još jedno prepakovanje vlasti da se čaša prepuni i SNS krene u nove lokalne izbore. Činjenica da lokalni čelnici nekad bez kontrole i na svoju ruku pokušavaju da na lokalu ostvare lokalne lične interese i da zaobiđu svoje centrale.Valjda će se posle ovih dešavanja Dačić naći način da urazumi svoje lokalne čelnike i poštuju dogovorene principe a sam Dačić omogući da se nastavi akcija borbe protiv korupcije i prema svojim visokom članstvu.

CezarMilan

pre 11 godina

Iskreno, mislim da problemi na lokalu svakako ne bi trebali da budu pretnja stabilnosti republickoj vlasti, ali bi mogli da posluze kao vodic za ubuduce. Izgleda da socijalisti nisu bas stabilna politicka frakcija kako se predstavljaju.

britka

pre 11 godina

Mislim da je opasna ta nekorektnost socijalista, koji misle da su dobijanjem premijerskog mesta postali najjaci I nedodirljivi. Ako jedna strana, u toj koaliciji, postuje dogovore, zasto je to problem drugoj strani.

sandra

pre 11 godina

Ako je SNS sa SPS-om I URS-om na vlasti na republickom nivou, ne vidim zasto se na svim lokalima, gde je moguce, vlast ne bi tako prekomponovala. Pa pre cetiri godine nam je DS objasnjavao da to tako mora. A sad opstruisu I govore neistine.

Anabela

pre 11 godina

Izbori u ovom trenutnku odgovaraju apsolutno naprednjacima I donekle socijalistima. Mislim da bi politicki bilo izuzetno mudro odrzati nove izbore I stabilizovati politicku situaciju u Srbiji.

Hera

pre 11 godina

Volela bih da SNS izađe iz vlade, verujem da SPS od početka borbe protiv korupcije štiti funkcionere DS-a. Verujem da Srbija ima budućnost samo ako SNS ostane na vlasti. Trebalo bi što pre da se stanje u našoj državi promeni na bolje. Građani Srbije zaista veruju Aleksandru Vučiću i da jedino on može da se izbori protiv kriminala i korupcije.

brale

pre 11 godina

Čim su Predsednik Srbije i Aleksandar Vučić počeli da insistiraju na javnom vođenju politike,a ne tajnoj i po kuloarima evropskih institucija i ambasada,odmah su počele ucene,pritisci,etikete rasizma i zločinaca,kako evropskih "komesara" i "emisara",tako i domaćih priraslina EU u vidu DS i LDP

Srdjan

pre 11 godina

Vucicu rusi ovu vladu i raspisi izbore, nemoj da dozvolis da te ovi ucenjuju kao Tadica. Boje se oni izbora isto kao i istraga koje si pokrenuo.

Nastavi kao do sad i bices u Srbiji popularniji od Putina.

Strahota

pre 11 godina

"pomeranje fokusa javnosti sa Kosova na neku palanku." - Uh... Znaci, u Palanci nekoj tamo slobodno je pljackati i krasti opstinski budzet. To moze da kaze samo neko iz ldp-a.

LJUBICA

pre 11 godina

Ako Dacic hoce da ostane u sadasnjoj vladi na republickom nivou mora da pokaze da je sposoban da rukovodi svojim kadrovima i na lokalu.

Vladan

pre 11 godina

Ovako los izborni zakon i objedinjeni izbori na svim nivoima cime su obesmisljeni lokalni izbori delo je DS.Sada kada su izgubili izbore smeta im sve ono sto su u stvari za sebe pripremali

mina

pre 11 godina

Zagovornici novih izbora - znate li da izbori koštaju vas? Jeste li spremni da ih plaćate svaki čas? Ili mislite da su izbori besplatan cirkus za uveseljavanje građana?

mona

pre 11 godina

dajte maknite sujetu u stranu i radite započeto jer ovi bivši jedva čekaju da vide kako se vi prepucavate oko sitnica pa da naprave od toga krupnu stvar,možeš mislit neki tamo lokal ,uostalom zašto bi išta menjali ko je gde pobedio nek ima vlast,to bi bila demokratija tj.vladavina naroda.što se tiče smene dinkića od strane cvetkovića smešno je to i reći i misliti jer cvetković nije imao ličnih poteza nego samo tadićevih

Kappa

pre 11 godina

Verujem da će se u utorak ipak dogovoriti, rešće to Vučić! Siguran sam da neće dozovliti nove troškove po grbači građana. Ako Dačić misli da može tako da mešetari iza leđa,onda neka padnu još jedni izbori, ionako treba da leti iz vlasti!

Bankar

pre 11 godina

Konacno dolazi vreme za promenu vlasti na lokalnom nivou ...Ili ce se promena desiti ili na nove izbore ...

Bolje je izaci iz Vlade , nego u njoj biti po svaku cenu, sa prevrtljivim Dacicem ,koji bi sedeo na dve , a ako mu se ukaze prilika i na tri stolice u ovom mandatu...

Fiatman

pre 11 godina

Definitivno je potrebno da se obavi razgovor njih dvojce jer je Dačić mnogo poleteo. U startu mu je dato u podeli i više nego što mu pripada, po tome se vidi da SNS nije alav na vlast a, njemu je idalje malo. Gospoda iz SPS-a malo preteruju, mnogo su umislili a, zaboravili su da su ipak imali duplo manje glasova.

Slobodan NS

pre 11 godina

@"Crveno-crna bratija iz 90-ih...Horor film!Sa ovima za 4 godine ni 'leba necemo imati da jedemo... (Realan, 22. oktobar 2012 10:05"
Uzmi da radis, i onda ces imati sta da jedes.. Ne mogu nam oni uci u kuce i davati, treba mi da se promenimo. Tolika sela su prazna, pa izvoli i radi.

dada

pre 11 godina

.... Ja mislim da sve ove igrarije smislja i organizuje Dacic ... SNS je uvideo da je pogresio sto je ponudio mandat za formiranje vlade Dacicu. Dacic je prevrtljiv i jedina mu je zelja vlast i fotelja. Maestralno radi u svoju korist.Trebao bi Vucic da srusi vladu .Novi izbori i formiranje vlade samo sa DS.Uostalom ne moze Dacic da vlada sa 15 posto biraca. Jedini put koalicija SNS i DS

jovicaN

pre 11 godina

Vlada je formirana i lokal jeste bitan ali ne i da se zbog jednog grada Srbija zaustavlja još godinu dana. Treba dobro analizirati sopstvene kadrove širom Srbije i razmisiti koliko su jaki, sposobni ili željni vlasti. Loša postavljenja mogu trenutno dovesti do uspostavljanja vlasti na lokalu ali može i te kako unazaditi dugoročne planove. Nije ni SNS a ni SPS stranka koja se sme zadovoljiti kratkotrajnim bljeskom i pomiriti sa sudbinom komete.
Morate raditi tako da ostanete upamćeni kao reformatori institucija i utemeljivači nove Srbije; morate ostati duži period jer samo tako i Srbija ima šanse.
Poštujte sopstvene principe ali i različitosti!

Alex

pre 11 godina

Ako je tako, čemu onda uopšte služe lokalni izbori? Ova zemlja po ustavu ima više nivoa vlasti i nije centralizovana. Ali ipak, SNS mora da shvati da je doba CK odavno završeno iako oni možda žele drugačije.

sve je isto a tu je i on

pre 11 godina

Ova Jadranka Joksimovic mi deluje kao SNS verzija Jelene Trivan. U stvari izmedju SNS-a i DS-a ni nema razlike. Ponovo slusamo lepe price bez ikakvih rezultata. Niko od krupnih riba nije uhapsen a o oduzimanju kriminalno stecene imovine nema ni pomena. Price o borbi protiv korupcije su samo bajke za lakoverne. Nijednom tajkunu nisu ugrozeni monopoli i neometano se i dalje krse zakoni. Ako se neko nadao promenama bio je naivan. Film je isti samo su uloge zamenjene.

Post

pre 11 godina

Nikad više moj glas na izborima neće otići SNS-u. Razočarali ste i mene moju porodicu, i sve ljude sa kojima razgovaram.
Izbori što pre!

MILUTIN

pre 11 godina

Gradjani su na lokalu birali ljude koje koliko - toliko znaju ! Posto SNS trazi da se na LOKALU preslika REPUBLICKA vlast, smatram da bi trebalo ZABRANITI LOKALNE IZBORE jer je to bespotrebno trosenje novca koje isti ti gradjani izdvajaju od svojih bednih primanja. Sta ce nam izbori na lokalu ako svako ko ZASEDNE ima pravo da menja VOLJU GRADJANA.

Stevan

pre 11 godina

Ako mora da se preslika lokalna republicka na lokalnu vlast onda se pitam zasto smo zaokruzivali lica koja poznajemo u lokalu.. Napravite lepo Slobino vreme kad su iz Beograda postavljali kadrove po lokalu i gotova stvar... Da bar znamo da smo u pravim devedesetim. Sram vas bilo bre SNS-ovci, samo se bavite prekomponovanjem i hapsenjima u najavi... Pa idite onda u kompozitore i sudije, niste vi za drzavnicke poslove gde akcenat mora da se baci na poboljsanje zivota gradjana.

DARKO

pre 11 godina

Mi pripadnici obicnog naroda smo u dilemi ko je u stvari Premijer Republike Srbije? Da li je to Dacic, Vucic ili mozda neko treci??? Ako je razlog za pad Vlade, lokalna vlast u S.Palanci onda je to jako cudno i mislim da je razlog mnogo dublji a da je to samo izgovor!!! Sprema se velika koalicija Vucic - Djilas a Dacic i Dinkic ce platiti sve cehove svoje ambicije da drze vlast sa relativno malom podrskom u narodu!!! URS na sledecim izborima ne prelazi cenzus, SPS-u ako oduzmete PUPS i Palmu ostaje 6-7 % i to je to!!!

Pajser

pre 11 godina

A vi ne unizavate i ne ponistavate rezultate DS-a na lokalu? Obesmislili ste lokalne izbore prekrajajuci volju građana koji su glasali za svoju opštinsku vlast. Nemate pravo da se bunite, formirali ste vlast pošto - poto i sad snosite posledice. Vama i vašim koalicionim partnerima želim što skoriji povratak u opoziciju gde vam je i mesto.

Tyler

pre 11 godina

@Vladan

potpuno se slažem. Imali smo u jednom trenutku izborni zakon sa mnogo više smisla, proporcianlni na republičkom i većinski na lokalnom nivou, gde se svaki odbornik birao direktno kao i gradonačelnici. Ali DS je to promenio, valjda su mislili da će večno da budu na vlasti.
Sadašnji zakon je skoro nemoguće promeniti jer najviše odgovara partijima koje su na vlasti. Osim nekog pritiska javnosti ne vidim kako će se stvari promeniti. Možda se javnost pobuni ako smene Djilasa, ali i Novi Sad su preuzeli pa ništa.
Tužna partijska država.

batorex

pre 11 godina

Meni stvarno nije jasno zasto kod nas partije koje su na drzavnom nivou pobedile izbore traze da na lokalnom nivou njihove partije moraju da budu na vlasti. To samo u Srbiji ima. Evo ja u Holandiji zivim i nikada nisam cuo da se neki politicar na drzavnom nivou bavi koalicijama na lokalnom nivou. Valjda partije na lokalnom nivou treba same o tome da odlucuju sa kime ce u koaliciju ici.

TXC

pre 11 godina

Dačić i Vučić će se sastati u utorak? Pa čekaj malo, zar oni nisu u istoj vladi, zar oni ne rade zajedno svaki dan? Šta ima da se "sastaju u utorak"? Kakve su to gluposti?

Aleksandar

pre 11 godina

@Slobodan NS

U pravu je komentator, sto se tice 'leba. Ako problem dolazi sa vrha, onda ni jedna grana nece valjati. Zato nam je i ovako. Nemamo ni jednu nasu industriju, a da nije unistena od strane drzave ili privatnika koji su je otkupili, pa sad ucenjuju narod. Neko da drzi firmu, bilo drzava ili privatnik, taj posao ostaje. Mogu i veverice da ga drze, ali ostaje. Kompanija je kompanija. I bolje je da drzava drzi sve negoli par ucenjivaca. Jer ako drzava krene da mulja okomis se samo na jednoga, jer bi svi radili za nju. Ovako je rasparcano po privatnicima i vise ne znas koga da ganjas. Ako smes da ga ganjas.

poglavica

pre 11 godina

A gospodje iz SPS-a I SNS-a su tu da brane lik I delo svojih poglavica.Kao da gledam Natasu Jovanovic koja je u Skupstini svaki govor pocela I zavrsila sa Seseljem. Isto je radila I Trivanka. Ne daj Boze da neko Grubjesicki dirne u Dinkica. Uzivaju da tumace i hvale svoje "sefove". Mislim da je idolopoklonstvo I odsustvo kritickog razmisljanja u svim strankama problem. Svi u strankama predsednike zovu "sefe" I tako se odnose prema njima. A "sefovi" se prema saradnicima odnose kao prema potcinjenima. I oni svi medjusobno zadovoljni ,a mi? Ovce za sisanje. Cetiri godine sam bio predsednik Opstinskog odbora jedne "velike" stranke I video kako to izgleda. Na lokalu ljudi se medjusobno svadjaju. Lokalne sujete provode sate I sate na medjusobna tuzakanja I obracune. Nema inicijativa , sposobni se tesko probijaju, sve se gleda kroz novac. A Srbija I mi zajedno sa njom tonemo li tonemo.

Goran

pre 11 godina

O cemu su oni pricali 2 sata. Samo svadjanje i nista drugo dok zemlja tone. Da li moze jednom za promenu da ekonomija dodje u prvi plan ili cemo stalno slusati ko se rukovao sa kim i zasto.

sasa

pre 11 godina

Taj sjajni rezultat SNS-a u Smederevskoj Palanci je 7 mandata od ukupno 49. Zaista im na osnovu ovoga treba omoguciti da vladaju?

Bojan

pre 11 godina

Ne znam čemu onda lokalni izbori? Mislim da je najveći problem ovde sujeta jednog čoveka, koji je samo pričljiv a rezultata nigde. Nikad neće pobediti u Beogradu, šta god da radi !

Milos

pre 11 godina

U pravu je Stevanovic, cemu lokalni izbori?????
Evo ja predlazem, da posto ionako nema poente da se odrzavaju lokalni izbori, neka odvoje pare planirane za to i neka ih daju RTS-u umesto pretplate koju gradjani treba da placaju zato sto RTS ne moze da igra po pravilima koje diktira trziste kao svi drugu, ali zato moze da daje izuzetno konkurentne plate odredjenim zaposlenicima, pogotovo gen direktoru, kao i da non stop prekida program reklamama od kojih ocigledno ne zaradjuje uopste pa zato ora da vrti reprize po 50x, za koje opet ne placa nikakvu nadoknadu. Nema sta, ima logike.

Petkana i vlada

pre 11 godina

O lokalu? O kojem će to lokalu razgovarati? Gde se nalazi? Koliko je veliki, gde se nalazi, kako stoji sa infrastrukturom, ima li mokri čvor, koja će se rabota u lokalu odvijati: pekarska, mesarska, kafanska? Kakve veze ima taj lokal sa padom vlade na Petkanu? Pada vlada i pravi se nova "veeelika koalicija" Đilas - Vučko ili Boris - Toma. Sve naši novinaru znaju i vide sto godina unapred.

Branko V.

pre 11 godina

"Građani žele promene" ovo slušam unazad dvadeset godina. Promene su se i dešavale ali uvek na štetu građana jer uvek je naredna vlast bila gora od predhodne. Građani su želeli posao i bolji život a političari nam i dalje serviraju promene koje građane ne interesuju jer njima je sve gore i gore.

LJUBICA

pre 11 godina

A sto volim ove sto kukaju na sav glas za teziltatima DS NA LOKALU. pA ds je uveo praksu da se preslikava vlast sa republike na lokalni nivo i to je tada bio vrhunac demokratije. Sada im se to isto vraca.

Anabela

pre 11 godina

Izbori u ovom trenutnku odgovaraju apsolutno naprednjacima I donekle socijalistima. Mislim da bi politicki bilo izuzetno mudro odrzati nove izbore I stabilizovati politicku situaciju u Srbiji.

Очистимо

pre 11 godina

Социјалисти се понашају по принципу седења на две столице, али очигледно заборављају да се по оној народној увек једна измакне на крају. Тако да није изненађење ако они заврше на поду. Изгледа да гаје неку сулуду наду да ће опет моћи да успоставе власт са ДС-ом. Мислим да су нови избори у којима ће их СНС одувати све заједно прво решење.

Strahor

pre 11 godina

Nešto ne verujem da je ovo samo lokalna slučajnost.Kada je SPS u pitanju slučajnost ne postoji.Ovo mi liči na preuranjeno pipanje pulsa SNS-u.

Истина боли.....

pre 11 godina

Београд ни у ком погледу није и не сме бити специфичан у односу на остатак Србије, већ може и мора да дели судбину осталог дела наше државе. Резултати избора су јасни, народ је рекао да жели промене, ако господа из СПС-а желе да буду део владе која ће Србију покренути напред, онда у реду. А ако не желе, нека то јасно и кажу и нека се повуку, верујем да се без њих може.

Mesec

pre 11 godina

Sramota! Koliko su ljudi loši i koliko su u stanju da koriste nečije poverenje da bi zabili nož u leđa. Vučićeva ljutnja je opravdana i na mestu

novica952

pre 11 godina

Vučić će morati da zaoštri situaciju oko koalicija na lokalu i potrebna je još jedno prepakovanje vlasti da se čaša prepuni i SNS krene u nove lokalne izbore. Činjenica da lokalni čelnici nekad bez kontrole i na svoju ruku pokušavaju da na lokalu ostvare lokalne lične interese i da zaobiđu svoje centrale.Valjda će se posle ovih dešavanja Dačić naći način da urazumi svoje lokalne čelnike i poštuju dogovorene principe a sam Dačić omogući da se nastavi akcija borbe protiv korupcije i prema svojim visokom članstvu.

CezarMilan

pre 11 godina

Iskreno, mislim da problemi na lokalu svakako ne bi trebali da budu pretnja stabilnosti republickoj vlasti, ali bi mogli da posluze kao vodic za ubuduce. Izgleda da socijalisti nisu bas stabilna politicka frakcija kako se predstavljaju.

britka

pre 11 godina

Mislim da je opasna ta nekorektnost socijalista, koji misle da su dobijanjem premijerskog mesta postali najjaci I nedodirljivi. Ako jedna strana, u toj koaliciji, postuje dogovore, zasto je to problem drugoj strani.

sandra

pre 11 godina

Ako je SNS sa SPS-om I URS-om na vlasti na republickom nivou, ne vidim zasto se na svim lokalima, gde je moguce, vlast ne bi tako prekomponovala. Pa pre cetiri godine nam je DS objasnjavao da to tako mora. A sad opstruisu I govore neistine.