Sreda, 20.04.2011.

19:01

Vučić: Bez Tome ne možemo

Oko hiljadu građana prisustvuje performansu SNS ispred zgrade RTS-a u Beogradu. Vučić: Pošaljimo poruku Nikoliću da bez njega ne možemo.

Izvor: B92

Vuèiæ: Bez Tome ne možemo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

192 Komentari

Sortiraj po:

mare

pre 13 godina

znate sta je najgore od svega, gore i od ove vlasti...ljudi koji i dalje hoce da glasaju za njih! idite kupite naocare kad ste vec slepi kod ociju bre!

Mićko

pre 13 godina

Када у земљи где влада беда, неимештина, где је привреда у колапсу, народ масовно незапослен и додатно дневно остају без посла нове десетине и стотине људи, гасе се нове десетине предузећа, када штрајкачи из свих бранши смењују једни друге, када људи у очају себи секу прсте, забијају ексере и штрајкују глађу, када започне штрајк жеђу и глађу председник највеће опозиционе странке коју подржавају милиони грађана ове земље, када актуелна власт све то игнорише, када се од таквог самопожртвованог и искреног геста прави спрдња, праћена морбидним коментарима ..... Запитајмо се да ли је адекватан таквој стварности квалитет, објективност и начин извештавања Јавног сервиса - РТС-а, који је финансиран искључиво парама тих истих грађана. Они сигурно нису били тамо да би исказали своје одушевљење, као што они који њиховим новцем кроје начин информисања целокупне јавности, немају право да пренебрегавају чињеницу о масовном незадовољству огромне већине народа ове напаћене земље и својим начином извештавања искривљују стварност.
Истина нам није потребна да би сами себи доказали оно што већ знамо. Потребна нам је да би покренула неке неминовне процесе, пре свега изборе, који ће нам омогућити да кренемо у одлучну борбу за побољшање квалитета сопствених живота. Лагање самих себе нам у томе само одмаже, годподине Тијанићу.

Politicki poltron

pre 13 godina

Pa ni bez Voje Seselja nisi mogao, pa pogledaj se sada ...

Cirkuzantu jedan. Ne dam nikom od vas moj glas. Ni vama ni onima protiv kojih se kao bajagi borite. Vi ste dva kraja iste batine. Daleko vam lepa kuca ...

gaga

pre 13 godina

Sve je istina!
Tijanic se toliko slizao sa ovim "demokratama", pa sad kontrolisu kompletan javni servis!
To ja placam, to svi mi placamo i hocu da za moje pare cujem istinu na RTS-u!
A ne iluzije o dobrim ministrima i lepom predsedniku!
Gospodin Tijanic je zaboravio sta je novinarstvo!

sandra

pre 13 godina

Ne samo da se borimo protiv vlasti, vec moramo i protiv njihovih korumpiranih institucija! A najveca je RTS!
Zar ce se u ovom milenijumu cenzurisati sve sto ima veze sa opozicijom?
Zar ce pojedinci dirigovati javnim servisima i medijima?
Zar ce narod placati televiziju koja ne radi u njegovom interesu?
Dokle!?
Gde je tome kraj!?

Дарко

pre 13 godina

Да ли је Тома погрешио или није одлуком о штрајку глађу то је његова ствар, ова помпа која се створила око тога погодује актуелној власти и зато они доливају уље на ватру сваки дан. Њима је циљ да се не прича о проблемима нас грађана који смо под њиховом влашћу доведени до ивице сиромаштва, увек ће наћи неку темо било о Томи или неком десетом само да се не прича о проблемима са којима се суочава наша Држава, а који су огромни.

Duca

pre 13 godina

Situacija nikad nije bila gora - vlada opšti medijski mrak. Vlast drži sve medije pod kontrolom pokušavajući da sakrije istinu. Ništa im neće pomoći, jer su doveli svojom tiranijom sve građane do ivice gladi, rasprodali i opljačkali celu zemlju. Te činjenice se ne mogu prikriti raznim „pozorišnim predstavama“ o raznim uspesima. Buđenje je počelo! Ja znam da je Toma čovek koji drži do svoje reči, ali ga molim da u ime svih nas kojima je potreban prekine štrajk. Čeka nas veliki posao, a to ne možemo bez njega. Osionost i bezobzirnost ove vlasti mora jednom prestati. Promene su već počele, narod svoje nezadovoljstvo i podršku Tomi iskazuje svakog dana širom zemlje, što mi uliva nadu da će se uskoro stanje u Srbiji promeniti.

Ивана

pre 13 godina

Tomo potreban si nam,potreban si Srbiji.Počni makar vodu da piješ.Želim da se vratiš svom poslu što pre.Izborićemo se sa njima na drugačiji način.Tadiću podnesi ostavku, raspiši izbore.Uništili ste nam sve institucije.Vašom politikom ste Srbiju doveli do ivice egzistencije, gladi i žeđi.Uništili ste nam sve državne institucije.Prestanite da nas uslovljavate sa statusom kandidata za članstvo u EU kada ste nesposobni da pregovarate sa evropskim zvaničnicima.EU želi promenu vlasti u Srbiji, želi izbore.Izbori su unutrašnja stvar Srbije.

Srle

pre 13 godina

Ma dosta,bre vise s ovima.Kome oni mogu da budu zaniljivi.Al' performans im je bio...Kakva kreativnost.Tc,tc,tc...Nemojte vise,molim vas unistiteste mi dan.

Gaga

pre 13 godina

Molim Tomu Nikolića da izdrži još malo u ovom štrajku, tj. hoću reći da izdrži do kraja (svog života, naravno). Isto tako MOLIM i Vučića da mu se pridruži, do kraja naravno. Biće još bolje ako bi im se pridružili i svi ostali- G.din Selja Ilić obavezno, pa Dačić, pa Koštunica, pa Palmica, PA SVI REDOM BREEE !!! Sjašite nam više sa grbače @#$%! jedni !!! Koji izbori sram vas bilo - kome da dam glas ???

trajko

pre 13 godina

Bice smesno,kada ovi dodju na vlast i pocnu da se dodvoravaju Tijanicu.Kapiraju oni da je covek neunistiv,al' ajde sad su kao malo protiv.

IlijaGromovnik

pre 13 godina

Ovima fali jos samo da pozdravljaju baka Olgu na terasi.Mada kad im vidim pristalice,prosto je nemoguce da oni osmisle bilo sta,a kamoli nesto novo.

MilosSC

pre 13 godina

Siroti naprednjaci se upinju da svoje proteste predstave kao opstenarodni bunt,pa se sluze svim mogucim vec vidjenim sredstvima a kapacitet pristalica i glasaca ne da im ne omogucava to,nego...Sve ovo deluje jako smesno.Jos kad Vucic nabaci svoj pretenciozni izraz lica ranjenog ponosa.Cist horor.

Kole

pre 13 godina

Krajnje je frustrirajuca cinjenica da politicka scena nije uspela da se filtrira za sve godine.Naravno za to su krivi gradjani,ustvari bolje receno glasaci i njihova urodjena nepronicljivost,mada je to reci ovde u javnom zivotu cista blasfemija. I sta sad imamo,da nam se ovakvi poput Vucica i Nikolica predstavljaju kao spasitelji nasih zivota.Ma vazi.

Glumac

pre 13 godina

Jedna jedina stvar je potrebna... Da se raspisu izbori... Zar je moguce da zuti ne mogu toliko da se odreknu stolica? Svaka cast ljudima koji se trude da nesto promene... Skidam im kapu...

Beba

pre 13 godina

Koga nema bez njega se može je nešto što mi se provlačilo kroz ceo život. Kao glasač DS ovih dvadesetak godina (uvek glasala protiv drugih osim za vreme Djindjića) smatrala sam da bi valjalo malo da se zamene i da dodje neko drugi na čelo države. Skoro da sam odlučila da moj izbor bude SNS jer su najjača opoziciona stranka i jedini koji bi mogli da skinu trenutnu korumpiranu "elitu". Hajde i da malo stavim po strani to ko su i šta su bili, ali, kad videh Karićku, Ilića...pa sad i ovu Nikolićevu patetičnu šaradu, ne mogu, stvarno ne mogu. Šta da radim da bih dobila iz ove gomile političara i stranaka nekog ko će zaista raditi u mom interesu, bar malo? Čini mi se da je jedini koji ne misli samo na svoje d.p. Rasim Ljajić. Medjutim, on je usamljen i teško da može sam da se izbori s bilo čim. Ja bih mu se pridružila ali sam malo priglupa za te političke igrarije. Bojim se da mi je rešenje odlazak iz ovog ludila. Koga nema bez njega se može.

Sinisa

pre 13 godina

kad procitam komentare ,izgleda da toma nije mogao srbiji dati bolju uslugu !
i ako vecina nije zadovoljna sa vladom......ovaj cirkus tome i vucica je otreznio i vecinu onih koji su bili slepi za njih.mnogima je osvanulo,kad smo se vec osugali od ove vlade (i ako nisu za sve krivi),onda nije spas da dobijemo kugu sa tomom i acom !
nije narod vise tako naivan da se moze lako navuc na led.
i do zadnjeg sela je stigla svest,da nije onaj bolji koji ulicom grlato preti i prodaje maglu.
trebalo je dugo vremena da mnogi shvate skim imaju posla,ali bolje ikad od nikad.
naj smesnije je ono :mi ce mo privuc strane investitore i radna mesta !?jel to aca ima tajnu informaciju da stranci samo cekaju da on postane premijer i odmah navale sa evrima u srbiju ??
aco - nije vise rat pa da svasta lupetas !!!

Jaro

pre 13 godina

Ja u sustini mrzim te likove koje smo videli na pokretnim stepenicama i onog jos goreg sto je patrijarha nazvao neki pop ... Isti ko sto su bili dok su bili radikali, samo jucerasnja izjava radikala u skupstini mi se po prvi put svidela. "To sto radi to je farsa, a to sto je unosenje hrane na kasiku zamenio na infuziju - to se zove lenjost"

Posmatrač

pre 13 godina

G-dina Nikolićа podržavaju uglavnom ONI koji su u vreme SPS/SRS "dobro" živeli od šverca, muvanja i neplaćanja poreza, a sad su bez lake zarade ili ONI što od države očekuju da ih bogato izdržava ili "oprašta" porez (nezaposleni, otpušteni, penzioneri, neuspešni studenti, privatni sektor...).
SNS i njegovim pristalicama ne odgovara moderna Srbija, zasnovana na demokratiji, pravdi i poštovanju ljudskih prava.
SNS može da bude važan faktor na našoj političkoj sceni zsamo u uslovima vanrednog stanja, ratnog stanja, mobilizacije, strašne inflacije, nestašica, redova ispred prodavnica... Sećate se već...
Samo u tim okolnostima MI i ONI smo skoro potpuno ravnopravni... Kad nema struje, vode i hrane ili kad padaju bombe, pametni ili glupi, lepi ili ružni, pošteni ili pokvareni, vredni ili lenji - svi smo isti...
E to hoće ONI.

Jeja

pre 13 godina

Gospodine Verniče molim Vas ne vređajte decu, nisu ovo detinjasta desavanja, deca su iskrena, ne iskvarena, pametna, nacitana.... Toma i Vucic nekadasnje perjanice Milosevicevog rezima su prevaranti, mestari, lakrdijasi... Da ne trosim vise reci na njih. Tadicu ne mogu da oprostiin koaliciju sa SPS, juce ga je Dacic lepo proda i svrsrao se u tabor kome je uvek pripadao. Nikada necu glasati za naprednjake, kolijo god da je Ds los, od Sojića i Vučića nema gorih.

vladimir

pre 13 godina

ovo je samoubistvo sns-a. pre ovog glupiranja se cinilo apsolutno nemoguce da ds pobedi na sledecim izborima kad se uzmu u obzir rezultati njihove politike. sad se pak cini ociglednim da je to jedini put kako god tuzan bio. ova druga, sns opcija, je cisto zbogom pameti.

e sad pitam se da li je tadic napravio deal sa tomom da se on glupira kako bi nas ubedio da je tadic jedino resenje ?

ili pak strani savetnici koje je toma unajmio rade u stvari za
nekog drugog i savetuju ga tako da
se unisti ...

kako god nestanak narodnjaka sa politicke scene bi otvorio vrata za nesto novo

simson

pre 13 godina

Znaci performans koji je najavila i zvestila sama RTS.
" oni izvode parodiju na dnevnik" naravno nisu rekli kako je ime :-D
Nego tomo, lepo te pitali novinari da prenesu javnosti, sta si pricao sa Milanom Bekom.
Gradjanima je to mnogo bitnije i zanimljivije.Da li je to tvoj plan i program ili gradjani ,narod i zakatancene fabrike,kao i glavni krivci i saucesnici?
To su zivoti nas 5,5 miliona izgubljenih disa.
Ajde novinari pitajte opet Vucica, da li je beko taj adut srbije?

Stefan

pre 13 godina

PRIJEPOLJE - Posle punih 11 dana štrajka glađu, episkop mileševski Filaret juče je oko dva sata ujutru, pošto mu je pozlilo, prebačen kolima Hitne pomoći sa srpsko-crnogorske granice, sa jabučke visoravni, u prijepoljsku bolnicu, gde je smešten na koronarnu jedinicu Internog odeljenja. Dr Duško Jovanović iz Urgentnog centra u Beogradu, član konzilijuma koji je formiralo Ministarstvo zdravlja, juče oko osam sati ujutru saopštio je da je episkop van životne opasnosti i da lekari prijepoljske bolnice čine sve da stabilizuju njegovo narušeno zdravlje. U saopštenju konzilijuma još je navedeno da su „razgovori, saveti i molbe patrijarha Pavla i svih dobronamernih ljudi urodile plodom i da je vladika Filaret u stanju krajnje iscrpljenosti kolima Hitne pomoći prebačen u opštu bolnicu u Prijepolju“.

Vladika Filaret je u petak uveče zanoćio na granici, u kombiju iz koga nije izlazio skoro tri dana. Oko jedan sat i 30 minuta posle ponoći pozlilo mu je, osetio je jake bolove u grudima, pa su dvojica sveštenika koji su dežurali u šatoru pored odmah alarmirali ekipu Hitne pomoći, koja je takođe dežurala u vozilu pored kombija. Vladika je zatim teškom mukom iznet sa zadnjih sedišta kombija i prenet u kola Hitne pomoći koja su za desetak minuta stigla do Prijepolja. Istovremeno, kako se saznaje, i u užičkoj bolnici je sve je bilo spremno za prijem vladike. Prema nezvaničnim informacijama, vladika je, pošto je stigao u prijepoljsku bolnicu, odbio da ga hitno prebace na lečenje u Beograd.
ovo je Hrisc......?????

Seljak Veseljak

pre 13 godina

Svi vi koji ismevate ove poteze Srpske Napredne stranke, ukljucujuci strajk gladju gospodina Nikolica i ove performanse koje organizuje omladina stranke, budite svesni da 700 hiljada ljudi u ovoj zemlji zivi ispod granice siromastva! Da li vam je lepo kada saznate da zivite koji promil bolje od zitelja Albanije, koja je dno dna u Evropi? Zivimo kao psi, samo to niko ne zeli da vidi! Da li vam je lepo da smo drugi na svetu po odlivu mozgova, pri tom se politikom DS-a sve vise trudimo da umesto Gvineje Bisao zauzmemo lidersku poziciju na toj tabeli? Da budemo svetski lideri, bar po nekom parametru? Osvestite se vise i pogledajte malo oko sebe! Pridruzite se i podrzite aktivnosti naprednjaka, radi buducnosti cele nacije! Zavrsio bih sa onom cuvenom recenicom iz pescanika – AKO VAM JE DOBRO, ONDA NISTA...

AlTair

pre 13 godina

Nemojmo se zavaravati, stanje u zemlji je katastrofalno. Spali smo na to da uvozimo psenicu koju smo prethodno izvezli! Bez ikakve organizacije institucija i zastite prava gradjana ulazimo u nova jutra... Ovi ljudi zele da stanu na put daljem propadanju! Mitinzima, strajkovima, raznim aktivnostima zele da pokrenu stvari iz mrtve tacke u koju nas je vladavina demokrata dovela! I hvala im na tome! Zbog toga je i poverenje gradjana u njih ogromno, jer dok ostali sede, cute i trpe, oni ustaju za svoj narod, svoju zemlju, boreci se na dostojanstven i, pre svega, demokratski nacin! Danas je bila milina gledati oko 400 mladih u protestnoj setnji, bez ijednog pikavca na ulici da ostane za njima, a kamoli razbijenog izloga, kako se bore za sve nas i nase bolje sutra! Deco, hvala vam! Puna podrska SNS-u da istraje u svojim namerama i ne odustane od svojih zahteva!

Provincijalac

pre 13 godina

Bio sam na mitingu. Povela se polemika oko tv pretplate na skupu. I zaista, zbog cega placamo tu pretplatu? Da gledamo kako predsednik usisava dnevne sobe? Da gledam „najgledanije u Srbiji“ serije? Pa i snimak moje babe kako cuva ovce na pasnjaku bi bio najgledaniji da se reprizira 100 puta na nacionalnoj televiziji! A o izvestavanju da ne pricamo! Nisam pristalica trenutnog rezima ali sam osudjen da, od svih politickih opcija u ovoj zemlji, na javnom servisu gledam iskljucivo vladajuce stranke, uz po koju recenicu nevoljno prozborenu od strane voditelja o opoziciji. Kao da zivim u vremenu Milosevica?!

Loodaya

pre 13 godina

SNS pokazuje da je jedina prava opoziciona partija koja se bori protiv ovog lopovskog rezima, svaki dan organizuju aktivnosti za razliku od drugih opozicionih stranaka od kojih se neke ponasaju kao da su na vlasti pa umesto vlasti kritikuju SNS! Podrska im raste iz dana u dan, i obzirom na sva dogadjanja poslednjih godina i sve poteze rezima na vlasti, ujedno i medija koji cenzurisu svaki tekst usmeren protiv vlade, verujem da ce se izbori vrlo brzo raspisati i da ce promena vladajuce garniture sa opozicijom, na celu sa SNS, doneti boljitak!

Rakica

pre 13 godina

Vidim neko je ovde brojao glave i zakljucio da ih je bilo vise od 1000, mosda 1021 ili tako nesto? Ja uzeh da pogledam prilog . . i Boga mi iznenadih se koliko prosvecenih i intelektualnog izgleda faca videh! Doduse vecina su bile permanentno zabezeknutog izraza lica (mislioci), ali to je verovatno zbog brige za Tomom.

Najzad sam se uverio da je to buducnost Srbije - prema tome, samo tako gurajte gospodo iz SNS!

Uz moje puno divljenje onome ko se setio da vam da pridev, "napredna", srdacan pozdrav od Rakice.

Kokan87

pre 13 godina

Grad po grad, opstinu po opstinu, selo po selo, domacinstvo po domacinstvo, svi lagano uvidjaju da mogu biti deo promena na bolje, i to pokazuju ovakvim mitinzima. Ubrzo ce, ako se vladajuca koalicija ne opameti i raspise izbore, sav taj narod ustati i svom silinom udariti na one koji ga pljackaju, ponizavaju i uskracuju za osnovna zivotna prava!

Inspekcija

pre 13 godina

Pitam se nesto, o cemu li Toma razmislja svih ovih dugih dana (i noci) lezeci u krevetu i cekajuci... I zakljucujem da se u tom coveku, vec ionako nacisto prslom (o cemu svedoci i sama ideja da realizuje ovakvu glupost) sada destilise jos veca i gorca mizantopija od one kojom je i ranije odisao. Sad su mu krivi i oni koji su ga savetovali, i oni koji su se izvukli i ostavili ga da sam strajkuje, i oni sto ne popustaju, i narod sto ne demonstrira u vecem broju... Svi su ga ostavili da bude 100% luzer. Ovaj ce biti spreman na neku tesku i destruktivnu osvetu kad izadje, ja vam kazem... :(

Mix84

pre 13 godina

Ja nisam za ove trenutne demokrate, ali posle ove nikoliceve gluposti ne razmisljam vise o naprednjacima. Covek je postigao totalno suprotan efekat...

V≠W

pre 13 godina

Zapravo ja Nikolica uospte ne zalim, ponasao se bahato i bezobrazno celu svoju politicku karijeru a sada hoce jos da ucenjuje.

Nikolic je vec 10+ godina na celu pojedinacno najjace stranke u Srbiji i sta je radio svih tih godina. Opstrukcija i samo opstrukcija. Nikolic mozda ima i vecu odgovornost za stanje u drzavi nego sto je ima trenutna vlast. Zasto? Sta god vlast pokusala da uradi, pored svih ogranicavajucih faktora imali su i Nikolica. Nikolic sada igra duplu igru, ako mu prva opcija upali imacemo izbore decembra, ako ako ne upali izazvace policitku krizu u Srbiji taman toliku da ne dobijemo status kandidata do drugog roka izbora. Sto je zapravo i cilj. Odloziti, osujetiti, kandidaturu Srbije za clanstvo u EU, jer ce time opozicione stranke izgubiti.
Zao mi je sto imamo ovakve politicare, tu nema nikakve alternative.
PS. Ako izbori budu u decembru zbog ovog strajka , ja najavljujem licni strajk sa infuzijom sve dok mi drzava ne obezbedi kucu od min 400 kvadrata i jedno 10 miliona evrica.

ivan

pre 13 godina

Pa, zar ga Vucic ne lozi 'da izdrzi do kraja' kako bi postao novi predsednik stranke?
Tomo, Tomo, imas dobre saradnike!
Bolje ti je i u Rusiju da ides nego sa takvima da sedis u stranci!

bezimena

pre 13 godina

U očajničkoj želji da se nekako dočepa vlasti T.Nikolić je izgoreo k´o šibica.

NEMA NIČIJU PODRŠKU, ne podržava ga niko iz vlasti, niko iz opozicije, niko iz Evrope i USA, čak su ga i Rusi pustili niz vodu. Ne bi me čudilo da, do histerije uspaničeni, A.Vučić, počne opet (kao 90-tih) da priča kako je ceo svet lud, da mrzi srBske patriJote, da su na vlasti izdajnici i strani plaćenici, i da ne nabrajam, radikalski vokabular nam je poznat. Uostalom, počeo je rečju "režim" pa "režim", stigao do kletvi, još malo nervoze i opet ćemo da vidimo radikalskog jurišnika u pravom svetlu.:))

Anka

pre 13 godina

Zaigrao se Nikolic nacisto. Jos ce sutra da se pricesti i umislice da je Isus. A izgleda da nije racunao na nas "zlobnike" da cemo pustiti masti na volju i poceti da sastavljamo njegovu vladu iz snova: on premijer, Beko ministar finansija, Zecevic sporta, Maric zdravstva, Kostunica naci ce vec nesto i potpredsednik...Cirkuzanti ovi iz SNS.
A dobri su i za marketing. Da ne ode Toma na lecenje ne bi znali za ovu "renomiranu" kliniku i koliko je duzna. Bas im je ucinio uslugu. I lekare su dobro izreklamirali. Tresu se dok daju izjave, mucaju... Boze, gde mi zivimo i ko nas okruzuje.

Zalim vas

pre 13 godina

Hehe najsmesniji ste mi vi sto bi sutra izbore i kao pobedi Toma.I dobro sta onda?Sta ce to da se promeni?NISTA!Bice isto s...e ili jos gore.Samo kao i uvek narodu u Srbiji je put od donje kicme do glave jako dug.Shvatite da morate da menjate sebe.NA PRVOM MESTU.Ne ocekujte da ce sad da se pojavi cudotvorac i preko noci Srbija postane Svedska ili Svajcarska,moze iFinska sto da ne.Jel vi stvarno verujete da ce se prevreminim izborima nesto resiti?!?

yugo vegas usa

pre 13 godina

Bez Tita ne mozemo.
Bez Milosevica ne mozemo.
Bez Nikolica ne mozemo.
ISTINA JE ?
Bez Tita mozemo.
Bez Milosevica mozemo.
Bez Nikolica mozemo.
O Vucicu i da ne govorim.

Серђо

pre 13 godina

На слици коју сте објавили може се избројати више од хиљаду присутних!!!

nidza

pre 13 godina

nazalost nasu i naseg napacenog naroda jos jedna farsa je izrezirana , sta ce konkretno narod imati od svega ovog nazalost kao i do sada jedno veliko nista , moje licno misljenje je sve dok ne dodju potpuno novi ljudi umesto ovih vecitih kandidata za sve zivo sto se vlast i funkcija zove, nama bolje biti nece.

Brainwash

pre 13 godina

Sutra ce se pricestiti. Posto je u pitanju hleb i vino tako ce imati odlican izgovor da prekine strajk. Evo sada je 00:25, znaci za nekih 8 sati bice okoncan ovaj cirkus, na brzaka smisljen ne bi li sacuvali glasace za koje strahuju da bi Seselj mogao da ih preuzme kada uskoro dodje iz Haga.

Novi Pazar

pre 13 godina

Meni ova drzava lici na sapunicu. Ne vidim razliku izmedju spanskih glupih, unazadjenih serija i ovog sto se upravo desava. Zao mi je sebe, svoje porodice, komsija i ostatak gradjana, sto stvarno ne vidim perspektivu ovoj drzavi... Jel‘ moze da mi neko kaze, imal nam spasa? Nemam brz protok interneta, pa ne mogu sve da pofatam, desavanja u Srbiji.Hvala unapred

Tlajli

pre 13 godina

Ako je neko i planirao da glasa za SNS, mislim da bi nakon svega ovoga trebalo da promeni odluku :)

NIkada na srpskoj politickoj sceni nije bilo neozbiljnije stranke od SNS.

Dosta cirkusa!

pre 13 godina

Prpa Vucicu! Treba preuzeti odgovornost ukoliko neko iskoci iz seme o mirnom protestu. Nije to za tvoje "mladjane" grudi, nemas ti herca za to. Tvoje je da srices, narices, gledas u nebo, izigravas strasno zabrinutog potpredsednika i vredjas 20 godina istim recima i kunes. Mozes se zvati kako hoces, srs, sns, isti si uvek i uvek su ti isti krivi. Ti intelektualac, ti beogradsko dete? Nista novo ne umes da kazes, a vidi se da ti je uciteljica bila Vjerica Radeta. Naucila te da izgovaras kletve kao iz rukava, a da pri tom ne pomislis na decu koju imas kod kuce. Sram te bilo Vucicu, za svaku izgovorenu rec, a onom matorom balvanu reci da ustane i ode da cuva unucice, mada sumnjam da je i za to podoban sa tako suicidnim idejama(mada vec sumnjam u njegov strajk zedju, ispade da je Nikolic KAKTUS). Kolika vam je podrska vidi se po broju onih koji vas "svake" veceri podrzavaju.
AKO JE IKO MOGAO DA DA AUTO GOL IZ PENALA, TO JE SNS. BRAVO!

Aristotel

pre 13 godina

Meni se cini da im je ovo jedini plan za spas Srbije... Nazvacemo ga "Tomin plan za ekonomski spas Srbije". A sastoji se u tome sto ce pokazati da gradjani Srbije mogu da ne jedu i da ne piju danima, i tako da ustede velike izdatke za hranu, pod parolom:
"Ako moze ON, sto ne bi ste i VI?" Iliti, "Evo sta vas ceka kad dodjemo na vlast".

Srpska Inteligencija

pre 13 godina

Vucicu,Nikolicu prekinite Belu ladju.
Ne glumite Srecka Sojica i Cirka, a ovi ostali Panjkovica i Zivadinku.
Da vam kazem nesto , vama se verovali ili ne smeju i na pijacama i u prodavnicama gde god odem, i to ona populacija ljudi koja je do samo pre par dana bila vas verni pratilac i nasedala na vase seljacke fore, sto je paradoks na celu pricu.
Ako ste ovo sami smislili svaka vam cast na bezgranicnoj gluposti , ako ste naseli na neciju foru da vas navuku, onda vam svaka cast i na bezgranicnoj gluposti i naivnosti.
Svima je dojadila ova sadasnja Vlast, kriminal korupcija i sve to, ali da budemo realni Jorgovanka, Milanka, Ibarska Magistrala , placljivi Vucic, lazni Ce Gevara , i ovak koji ce da se pricesti sa sve drvenim iskonskim krstom oko vrata koji je stavio za TV kamere, dajte ljudi.
Pa otidjite u bilo koju prodavnicu od kasirke do penzosa svi vam se smeju , tragikomedija.
Plan kako da se izvucete iz bezgranicne gluposti koju ste smislili je sledeci, evo malo savet da vam dam, recite da se Ruski ambasador zalozio da Tomislav prekine strajk zedju i to je to.
Nema veze sto je Beko bio u poseti da proveri svoju investiciju, jer je Tomislavu dao da kupi-dobije stan od njega i Micovica , onog kuma MIhajlova iz DSS-a, tamo kod ambasade, pravicemo se da ne znamo i da nismo videli na vestima.
A mi gradjani medju kojima na vasu zalost ima sve manje naivnih , mi cemo menjati ovu Vlast budite siurni u to, jer je dosta vise svega.
Samo bez Ibarskih magistrala , zene brkatog Pecanca, Ce Gevara , Vucica i ostalih diletanata.
Postali ste zadnji diletanti i kod zena koje prodaju paradajz na pijaci.

matakunisni

pre 13 godina

Ovakvu budalaštinu ste mogli i sami da smislite a ne da mažete d**e masnoj gusci... Nesretnici, isplatite Montgomerija za glupe savete ...

Gandi iz Bajčetine

pre 13 godina

Citiraću jedan post :

''Kada ovo Nikolić radi samom sebi, šta bi onda radio celom narodu da kojim slučajem i dođe na vlast''. Ovim je sve rečeno...

Mujo

pre 13 godina

Baš mi je lep i markantan onako oprućen na krevetu. Još kad bi bio karakter pa da izdrži do kraja...Pa ga onda Sveti Sinod proglasi za sveca koji bi se zvao "Sveti Infuzije". Pa mi krenemo da ga slavimo po Srbiji...Eh, ali kad bi on bio karakter kao što priča.... Ja bih ga lično za svoju slavu uzeo.

prevaren narod

pre 13 godina

hocu promene naravno, ali necu da glasam NI ZA JEDNOG OD VEC VIDJENIH FOLIRANATA POLITICARA, jer su svi gori od goreg. Izacicu na izbore samo da glasam za nekog NOVOG

Glucose meter

pre 13 godina

"Nije Toma lud da dozvoli da mu politicka karijera propadne zbog nekog tamo svog zivota."
(Dane, 20. april 2011 23:34)

Haha, odlican komentar.

Nego, koja je ironija da je jedna od najretrogradnijih stranaka sebe nazvala 'naprednom' ?! Ako ovako posti lider 'naprednjaka', kako bi tek postio lider 'nazadnjaka'?

Gibo

pre 13 godina

Dokle bre misli ovaj lakrdijas da dembelise i o cijem trosku? Prima li poslanicku platu za ovo vreme dok se sprda sa svima nama? Obrazi su mu tvrdji u deblji od djona. Sram te bilo, Tomislave!

Neutron

pre 13 godina

Pa cekaj, sta sada "bez njega ne mozemo"?. Pa jel si ga podrzao u ovoj bezumnoj manipulatorskoj kampanji? Jesi ili nisi? A sta, kao mislio si da je fol a sada kao nije fol pa sada menjas odluku kako bi satro preziveo? I ovo vam je deo ove najplice moguce manipulatorske taktike. Pa Srbija ne zasluzuje ovo. Jaoj, koliko vam je samo stalo do vlasti, da pocnete onda da maznjavate, pa to je neverovatno. Na sve ste spremni! Pa imate li vi i malo morala i dostojanstva? Pa nemate. Ni malo. Zato je normalnim ljudima sve ovo nedokucivo, jer normalni ljudi ne mogu da shvate da su drugi "ljudi" sposobni da rade ove stvari iskljucivo zbog licnog interesa. Kako ste samo namazani, ali znamo vas u dusu, prokleti prevaranti. I ti , Vucicu i onaj Mahatma mozete mirno da spavate uvece? Kako, kako mozete? Ja bih se ubio, ali stvarno, da sam uradio sve sto ste vi uradili u zivotu. Ja taj teret ne bih bio u stanju da nosim.

Miki

pre 13 godina

Drugi pokusaj!
Da ne duzim posto necete objaviti!!
Srbijo !!Jedino resenje!!!
Znachi jedino resenje za sve srbe je ,da se svi lepo skupimo i svi na granice.Da svi napustimo ovu zemlju i nasim dragim politicharma kazemo samo,"evo vam zemlja pa vi vladajte ,a mi posto nismo potrebni,ODOSMO"
Znachi samo tako idemo svi odavde a ova nekolicina politichara i tajkuna neka vladaju!
Thank you

Ina

pre 13 godina

Potreban je Toma Srbiji.Bez njega politicki cirkus ne bi bio kompletan.A sta ako Toma ceka Sekija da mu dodje pravo iz Haga u posetu pa da bude "happy end" kao u "Uspavanoj lepotici"?Zivot u Srbij je "bajka".Laku noc Srbijo,ma gde bila!

RAB

pre 13 godina

kakvi lakrdijasi,sad zovu coveka da prekine strajk a ^mucio^ se toliko,ovo je na nivou ekipe iz obdanista,smesni su a jos smesniji su mediji koji celog dana o njima pricaju

Miki

pre 13 godina

Pa dobro bre,koliko ovaj moze da izdrzi bez vode i hrane??????
Pre nego su poceli ovaj smesni "performans" trebali su da ga obaveste koliko je najduze u istoriji covek gladovao i tako dalje.recimo " Tomo ne mozes vise od 4 dana",ili tako nesto.Ali on bre coveche vec 6 dana. Pa ima da ga posete ovi uz Ginusove knjige!!!
Ali najgore od svega je sto on "nece da se lechi u REZIMSKIM bolnicama!" E pa ljudi znachi svi mi ostali smo glupani jer nemamo para ili prijatelja koji imaju privatne klinike da se lechimo tamo!
Znachi sada ce kad god im nesto treba ,pa makar i da smrsaju malo ,politicari da strajkuju gladju?!
Nemoze tako ,Politika NIje Karijera! Srbija da se probudi.Svi politichari da idu u istoriju! Hajde polako jedan po jedan,pa makar i ovako "Tomo".

djordje

pre 13 godina

covek hoce vlast po cenu sopstvenog zivota..kao mi smo zaboravili kako je bilo sa njim na vlasti..ovi mladji mozda ne znaju a mi od 4 banke i te kako znamo kad su Toma i Vucic bili na vlasti...ova sad vlast je katastrofa a ovi ako dodju(sns) sledi totalni raspad..mislite o tome!

dare

pre 13 godina

hahahaaa....."bez tome ne možemo"???i sada će on kao zbog naroda da prekine "štrajk",ubedili ste ga...pa ovo je mnogo smešno i providno.čovek prima infuziju i kao štrajkuje?pa onda sam i ja posle operacije štrajkovao glađu i žeđi,samo sam primao infuziju.žalosno je ko vodi našu državu a još je žalosnije ko se bori da skine vlast da bi nama bilo bolje.

zorz

pre 13 godina

kad vidim sve ovo pozicija opozija pa ovo sve isto nista novo samo menjaju dresove a narod kao i uvek ko sanja....nevolim ni jedne ni druge....samo zamlacuju narod da ima sta da prica......ja mislim da ovde nije problem ni nikolic ni tadic ni kostunica najveci problem smo mi svi samo sebi u ovoj zemlji nepostoji niko ko uopste zna sta hoce.....

Naki

pre 13 godina

Pravo razmisljanje jednog demokrate:"Zaboravljam i na vazduh i na vodu,u svojim "ljudskim" razmisljanjima oporezu"...i nije cudi sto se narod podize,i treba dosta je bilo...

Ivan

pre 13 godina

Danas ljudi lose zive u Srbiji i ova vlast malo toga radi da bi nam bilo bolje, ali ovakvim gestom se ne postize nista osim kratkotrajnog marketinga.Voleo bih da znam kakav je program SNS pa da vidim da li cu za njih glasati ali program koji je odrziv i moguc a ne razne reci.....on ovim deli Srbiju a to je ono sto je najopasnije.... pitajte ga koliko kosta ova njegova farsa, posto je dan u toj bolnici, bolje te pare da je dao nezbrinutoj deci.

Nikola

pre 13 godina

Totalni promašaj i sa ovim lažnim štrajkom gladju i sa bledom podrškom gradjana Nikoliću. Po gradovima demonstrira po 200-300 ljudi. Danas u Zrenjaninu u centru grada bilo jedva 200-300 ljudi! Smešno!

Majka tri maloletna deteta

pre 13 godina

Zači stvarno nemogu da verujem koliko ciničnih komentara! Bašnam je super. Imamo para jedemo šta hoćemo deca nam uzivaju zaista neznaju šta znači nemam. Idu na letovanje,zimovanje ma štavamje sveje super u ovoj držav kakvi bre izbori mi kao takvi idealni ma odmaće danas prime u evropu. Ja stvarno neznam za koga se ovaj čovej žrtvuje jadnam je super.

Nik

pre 13 godina

Svako ko ce da smeni i posalje u zatvor Tijanica ima moju podrsku. Ministar Mire Markovic i njen kucni prijatelj, a sada jedan od najvernijih Tadicevih podanika. Sud je zbog njega prekrsio sve pravne norme i doneo osudjujucu presudu koja je usmerena protiv onih koji su citirali njegove izjave od vremena njegovog ministrovanja pa do ubistva Djindjica. DS clanovi i omladinci lako ste pogazili sve ono za sta se Djindjic borio a sve zarad vlasti i nekih bednih privilegija koje vam udeljuju vasi partijski drugovi dok oni unistavaju i ovo malo sto je od ove zemlje ostalo.

Rade

pre 13 godina

A oće li pacijentu ova velelepna, a propala bolnica dati i fiskalni račun za usluge izležavanja i lečanja?
Da li će to biti uplaćeno preko računa stranke ili u gotovu, a ako je naplata u gotovini - da li će sutradan biti predat pazar u banku kao što je red po Zakonu.

ilegala

pre 13 godina

U toku je pokusaj nasilnog rusenja drzavnog poretka u reziji SNS ili ono sto se zove puzajuci drzavni udar.

Sve su lepo smislili, Toma se van institucija bori da srusi te institucije a Vucic raspaljuje vatru. Cilj je da Srbija ne dobije status kandidata i da bude destabilozovana i vracena u 90 jer se tamo oni najbolje snalaze i pobedjuju na izborima.

E sad, ne ide sve po planu, nikako na ulicu da izadje vise ljudi, 120000 nije peti oktobar, a i ovih 1000 najbolja je slika. Uz sve to javnost bas i nije odusevljena "zrtvovanje" Tominim. Na sve to Velja okleva, jer da bi istrajao do kraja ipak moras biti cist pred pravdom, Bogom i Specijalnim tuziocem.

Darko

pre 13 godina

Nemogu da verujem. Citam ove komentare i zgrozavam se. Demonstrante prozivate neradnicima,a vas mamine i tatine sinove i kcerke koji samo sedite ispred vaseg PC-a i kuckate odvratne komentare nazivate "postenim i pametnim ljudima". Ne trebaju nama izbori,nama treba totalno unistenje kad sami sebi nismo dobri!!!

bane toncic

pre 13 godina

Od "ponude koju vlast nece moci da odbije" dosli su sada na to da "mole" Tomu da prekine "veliki post"


ovo tomino izlezavanje gladju i zedju nikako nisu smeli da odbiju

čas istorije i prava

pre 13 godina

Ko god izjednačava sadašnje sa Miloševićevim vremenom potpuno iskrivljuje činjenice. Legitimitet se ne gubi tako što neko iz opozicije kaže da Srbija ne želi ovakvu vlast. To što radi ova vlast nije dobro po Srbiju i u to nema sumnje. Takođe je činjenica da su građani iste ove birali na izborima, koji su bili demokratski. Tu leži legitimitet ove vlasti.

Razlog zašto se protestovalo protiv Miloševića jeste da ti izbori nisu bili demokratski, jer je bilo masovne krađe glasova (1996 i 2000) i nakon ne priznavanja izbornih rezultata, došlo je do revolucije. Ta vlast nije imala legitimitet, pa je zato narod izašao na ulice.

Bilo kako bilo, Toma Nikolić je izgubio i bolje mu je da to prizna. Lepo reče na utisku Jovo Bakić, koliko god da ovi na vlasti daju sebi autogolove, ovi u opozicije učine situaciju da su ovi na vlasti bolji izbor.

Nenad Peric

pre 13 godina

Kako je to naglaseno lepo "Zgradu RTS-a obezbeđuju jake policijske snage." E pa SNS i njivoe pristalice koje su ne zadovolje sa razlogom svojim zivotom i zivotom vecine gradjana Srbije nisu dosi nerede da prave nego da pokazu Tadicu da ovako vise ne moze! PROMENE!!!!

Anonimussss:))

pre 13 godina

Joj kako Nikolica nije sramota da ne da narodu da malo odmori i opusti se za praznike i da se bar ne jedan tako veliki praznik opusti i odmori...A oni jos pozivaju!!!! SRAMOTA VELIKA!!!!ma nijedan politicar nema srca da ovom narodu umesto poziva na demonstacije da neki uskrsnji poklon, nesto simbolicno a ne da dangubi po ulicama....davno su prosle 90te i nije im dosta!!!

ruka-ruci

pre 13 godina

@milija
A sta nama garantuje da Nikolic ponovo ne bi strajkovao ovako i da danas budu izbori, a da Nikolic ponovo izgubi? Znaci ovako, mimo propisa, imacemo prerane izbore, sve dok Nikolic ne postane nesto. A uz put cemo prestati da se kandidujemo za EU i da vodimo pregovore sa Kosovom i da u nasem drustvu gajimo vrednosti da se strajkom gladju moze sve postici???? To hocete? Evo, slazemo se, ajmo nove izbore, ali samo ako niko, ali niko iz sadasnjih partija, niti jedan znani politicar, niti jedan kvazi biznismen ne bude kandidat. Ovako se sve vrti oko licnih fotelja, a Nikolic je naj, najgori izbor.

Cera

pre 13 godina

Izvinite, da li je ovde uobičajeno da se "kradu" nickovi. Mene zovu ortaci koji znaju mene Ceru i pitaju zašto sam poludeo, mislim neki se slažu a neki ne, kao ni ja, sa tim "Cerom" koji vodi po broju preporučenih.

Aleksandar

pre 13 godina

Bez Tome ne mozemo??? Naravno kada su nesposobni. A u celoj prici jos nesposobniji prate tog nesposobnog. A sve sam lopoov do lopova koji vode izmanipulisanu masu. Pravo lice jednog zombilenda.

bojan 76

pre 13 godina

pokusacu da jos jednom posaljem svoj komentar mada su do sada svi bili odbijeni.mozda nisu bili dovoljno zuti,plavi ali se nadam da su bili nadasve realni i bez vulgarnosti.plasi me da cu opet gledati da bager uvodi demokratiju u bg ministar policije je tada bio sps.istorija se ponavlja...

Mc

pre 13 godina

e vi sto komentarisete vesti o tomi stvarno ste providni koliko ste organizovani !!!
(stefan, 20. april 2011 21:13)

Da znas, imali smo besplatan prevoz do internet kafica :)

Petar

pre 13 godina

Lakrdija koju izvodi prepošteni Toma je zapala u totalni ćorsokak! Sada uplakani Vučić, pošteni Velja, Vulin i Karićka pokušavaju da izvade stvar. Nesrećna je zemlja kojoj ovakva ekipa nudi alternativu a vlast samo mudro ćuti, gladi brkove i zadovoljno se smeška jer narod ima priliku da vidi da od njih, takvi kakvi su, ima i mnogo, mnogo gorih!

Nebojsa

pre 13 godina

Za Vuvica,ko ne razmislja kao on automacki je izdajnik,ljudi zar nismo imali vec jednu takvu vlast,i znamo kako smo je skinuli s grbace .. pa necemo valjda opet?!

BGS

pre 13 godina

Tomislav Nikolić je danas zastupnik interesa i glasnogovornik cele Srbije ! Danas smo na miran način izrazili protest protiv neobjektivnog izveštavanja medija i kampanje koja se vodi protiv Tomislava Nikolića,i dokazali smo još jednom da ćemo na njihove laži odgovarati mirnim sredstvima i istinom ! Demonizacija Nikolića koja je u toku,a koju vodi demokratska stranka,znak je sigurne propasti i panike u redovima vladajuće koalicije. Nastavićemo sa pritiskom dok ne ostvarimo svoj cilj - pravo naroda da izabere vlast !

Nebojša Pejin

pre 13 godina

Baš pratim novine, i gledam kakve smešne komentare ljudi ostavljaju, i jos smešnije od toga je što se isti ili slični komentari pojavljuju na raznim novinama, verovatno od istih likova. Ajde da rekapituliramo za vas pametne. Nikolić je
kriv za sve probleme u zemlji, iako nikad u potpunosti nije kontrolisao vlast, kao npr. DS. Kurs dinara se drži prisilno
dole, uništava se monetarna ekonomija i izvoz. Poljoprivreda uništena, trošimo robne rezerve žita, ulja, šećera, sa
potencijanim uvozom hrane u budućem periodu. Industrija skoro nepostojeća, zahvaljujućci privatizaciji i lošim merama
vlade. Nikad veća nezaposlednost. Nikad veća korupcija i kriminal. Imamo most na Adi koji jede pare, i gospodina
Đilasa koji će te pare da pere preko košarkaškog saveza Srbije, i uništi i ono malo dostojanstva koje naš sport ima. I
mnogo, mnogo još stvari koje ne štimaju u ovoj zemlji. Pričamo o slobodi govora i medija, a na većini novina se ne
objavljuju komentari koji su protiv vlasti i koji samo govore istinu sta se dešava u Srbiji. I onda se ja zapitam ko vas iz
DS-a plaća, da u vreme kada ljudi nemaju gde da rade i šta da jedu, pišete ovakve komentare, kao da vam je jedini
problem u Srbiji Nikolić i Vučić. Jel vi stvarno mislite da jednog dana kad DS uništi Srbiju (posšto je očigledno da
namerno ili nenamerno to i radi) vi nekim čudom lepo živeti, dok pored vas ljudi skapavaju po ulici i jedu iz kontejnera?
E sada ću iz protesta, pa i iz inata, da stavim ovaj komentar na svaku vest i svake novine na kojima se pominje Nikolić,Vučić i njihova stranka.

Pele

pre 13 godina

Dakle, Napredjnjaci cak ni poraz dostojanstveno ne umeju da prihvate. Za ovu svoju katastrofalnu ideju (poraz) su sami krivi, i veoma je nisko to sto sada sve prebacuju medijima.

Primecujem da se i broj ljudi na ovim skupovima polako smanjuje iz dana u dan. Ljudi polako shvataju da su izmanipulisani i da im se servira opet nova podvala.

Posna sarma

pre 13 godina

Tomislav Nikolić je pokrenuo proces koji više ne može biti zaustavljen - proces promene vlasti ! Po reakcijama demokratske stranke a posebno njihovih koalicionih partnera,vidimo da im je zadat udarac od koga se ne mogu oporaviti i čijai krajnji rezultat moraju biti izbori ! Drago mi je što sam najzad dočekao da vidim početak njihovog kraja !

RAXX

pre 13 godina

Drago mi je što građani Srbije još jednom dokazuju da se na miran i civilizovan način može suprotstaviti kampanji laži,koju orkestrira demokratska stranka a sprovode je mediji. Stepen subjektivnosti i pristrasnosti je izuzetno izražen naročito kod državne televizije,koja bi MORALA da bude objektivna ! Mi nećemo plaćati Tijanićev privatni servis koji vodi politiku kakva odgovara trenutno vladajućoj garnituri ! Dosta nam je TV bastilje ! To je samo još jedna poluga vlasti kakva je bila i za vreme Miloševića !

Studentarija

pre 13 godina

Zaista nema smisla da napišete da je bilo hiljadui ljudi. Bio sam prisutan i svakako je bilo mnogo više ljudi od hiljadu. Ta umanjivanja idu samo vama na štetu,jer u njih niko ne veruje,a zato rušite sopstveni kredibilitet. Nadam se da će B92 kao medijska kuća od reputacije,zauzeti objektivniji stav povodom cele ove situacije sa gospodinom Nikolićem.

Attila

pre 13 godina

Meni ste smešni! Post, štrajk, izbori, žrtvovanje, infuzije, Kraducko, g.Neobavešteni, rusi, Beko, \"medijski mrak\", JULovci, Karići, Džajic, itd. Ni sami ne znate šta hoćete.

Keka

pre 13 godina

Lepo je i poučno gledati naprednjake. Školski primer samouništenja. Na njima će se učiti buduća pokolenja. Hvala vam što postojite, bićemo bliže evropskoj uniji s DS na čelu.

bezimena

pre 13 godina

VEĆINI koja nije ispred RTS, T.Nikolić ne znači ništa!

Ovoj vlasti, i svim prethodnim, mnogo toga zameram, ali za ovog cirkusanta ne bih glasala čak i da mi vrane popiju mozak!

Izmedju ostalog i zato što d otični nema kredibilitet da se na bilo koga baci kamenom! Npr. zbog ovoga:
http://www.srbijanet.rs/vesti/drustvo/51148-nikolic-za-kupovinu-stana-digao-kredit-od-200000-evra.html

Hajde da se nagodimo! Dobiće moj glas ako POKLONI STAN za sigurnu žensku kuću i ode u podstanare! Tada ću da poverujem u njegovu "ljubav" prema Srbiji tj. da se glupira za dobrobit gradjana!

RADULAC

pre 13 godina

Đinđić je demonstrirao protiv vlasti koja je izgubila legitimitet,odnosno pristanak naroda da vlada njime. Naprednjaci rade to isto. Vlast koja izgubi legitimitet,gubi sam osnov vladavine i postaje uzurpatorska. A uzurpacija se ne sme trpeti od strane jednog nezavisnog i suverenog naroda ! Zato ova vlast mora raspisati izbore i dokazati da ima dovoljnu podršku u narodu. Mada svi znamo kolika je ta podrška i jedva čekamo formalnu potvrdu mna izborima ! Pukli ste !

Pele

pre 13 godina

Dakle, Napredjnjaci cak ni poraz dostojanstveno ne umeju da prihvate. Za ovu svoju katastrofalnu ideju (poraz) su sami krivi, i veoma je nisko to sto sada sve prebacuju medijima.

Primecujem da se i broj ljudi na ovim skupovima polako smanjuje iz dana u dan. Ljudi polako shvataju da su izmanipulisani i da im se servira opet nova podvala.

Aleksandar

pre 13 godina

Toma sad pokusava da sacuva obraz kao "Ubedili su me saradnici i prijatelji da prestanem strajk". A ja kazem "U pravu si Tomo, strajkuj do izbora", taman jedno 6 meseci.

Branko

pre 13 godina

@Andrejko:"Srbiji nikad nece biti bolje dok je ovakvih koji pljuju po Tomi,svi kukamo na los zivot a kad se jedan covek podigne da zrtvuje svoj zivot za bolje sutra vi ko popisani pocnete da ga pljujete,evo vam Tadica nek vam kroji drzavu,sve zivo su prodali oporezovali jos malo pa ce nam vazduh koji disemo naplacivati,nek pocrkamo to nam treba !!!"
(Andrejko, 20. april 2011 21:09)

Ja kao politicki neopredeljen mogu cista mira da kazem: Bolje da Boris Tadic bude 100 godina na vlasti, nego Toma, Velja, Vucic i Karici jedan dan!

Nishlija

pre 13 godina

Vreme je da rezimiramo (this s*it take's 2 long)!! Treba naci pravu rec i opisati stanje u kojem se Srbija i njeni gradjani nalaze??! TURBOfu**ingFOLK 4me:) Kompozitor:Vlada Srbije Izvodjac: Tomislav Nikolic Vuvuzele: Aca Vucic Klavijature (dugacki prsti:)) Velja Ilic . Narod Srbije igra u transu 100 sati bez prestanka jer ova pesma se upisuje u EVERGREEN Srbske politike!Promenite polcu MOLIM VAS ista ploca 20godina sa kratkom pauzom.. Imam predlog!! weeee :)!! Neka supruge i ljubavnice Tome Nikolica, Ace Vucica,Ilica i svih muzijaka iz vlade Srbije "ucene" da im nece davati () sve dok pici ova muzika pa makar se nashli kod OK korala tacno u podne do velikog petka! Ta pesma mi bolje zvuci i ako je vec slushana u Belgiji :) ALI nije turbo folk vec FUNKY FUNKY ! Ja mrzim TURBOfuckingFOLK. Zalosno je izistinski ZALOSNO sa cime se zaglupljuje gradjanstvo Srbije u vreme kada nacija umire. Politicari koji imaju prolaz u mojim ocima iz grand showA su Cedomir Jovanovic i Slavica Djukic Dejanovic ! Necu vishe komentarisati "estradu" na ovaj hit "IZBORNA INFUZIJA" TC&tYA!

Icarus

pre 13 godina

Vidim da neki komentarisu kako je neko platio komentatore protiv Tome itd... Pa evo ja sam napravio svoje licno istrazivanje - i voleo bi da me neko placa :)) - kamo srece. U obliznjem marketu prodavacica je revoltirano VIKALA "epitete" o Tomi i njegovoj smesnoj kampanji. Ja, koji sam protivnik nazadnjaka, cutao sam i gledao. U tom trenutku je bilo 12 ljudi unutra, SVI su se slozili i pitali se "koji to ljudi mogu jos da veruju Tomi i ex-radikalima" ? Svi su ogorceni raznim "studijama" kako nazadnjaci imaju podrsku ali kada se dodje do toga da se ta snaga i pokaze sve to se svede na svega par stotina pristalica. Pa ovaj zadnji miting je pokazao da je podrska opala (50 000 umesto 70 000 sa prvog). Prestanite da zivite u svetu maste gde se placaju ljudi protiv nazadnjaka.Niko ih ne voli, i taj privid podrske sto su sami izgradili kroz medije se sada topi stravicnom brzinom, a Toma svim ovim "performansom" samo ubrzava. Posle svega ovog, ako sutra budu izbori, ako nazadnjaci budu imali vise od 20% bice pravo cudo. Zivi bili pa videli.

uros

pre 13 godina

Lepo je sto doticni Stefan misli da se radi o nekakvoj organizaciji, ali mislim da su ovo komentari ljudi, pre svega mladih, koji su pruzali OTPOR Milosevicevom rezimu i zrtvovali najbolje godine i koji ne zele flashback-ove i jos izgubljenih godina, njihovih i njihove dece.
I moram da se osvrnem na postovanog Andrejka koji ocigledno mnoge stvari ne razume ili ne zeli da razume, pa nismo ni mi ludi i znamo da stanje nije dobro ali kako ti kazes "sve su prodali", pa razvijene ekonomije su na taj nacin nastale. Privatno vlasnistvo je jedini nacin da nesto opstane i tu se na zalost stvara prostor za malverzacije razlicitog karaktera, ali na drugi nacin ne bi opstalo u veku svetske globalizacije i ogromnih privatnih kapitala sa kojima drzava uz svu administraciju ne moze da se bori ( sto je i jedan od razloga privatizacije Telekoma).
Toma izgleda i nije tako los kada u ovom stanju po citav dan vodi visesatne razgovore...
Bio bih jako tuzan da na vlast u mojoj zemlji dodje covek poput Vucica...

ha ha ha

pre 13 godina

mozda vi ne mozete ali mi mozemo.dosta vise ove smejurije i foliranja.dosta je Srbiji jedan folirant kao sto je bio Milos Bojanic.Tomo mislim da je vreme da se povuces i sklonis se sa scene.Imaces penziju o kojoj 90% penzionera ne moze ni da sanja.

Dosta zamajavanja

pre 13 godina

Dolaze praznici, narod dokon, pa se malo "dogadja" po gradu, jer ne daj boze da se "dogadja" po selima - tamo treba raditi! Samo, bez plurala molim. Ja savrseno mogu bez cirkuzanta Tome. A tek bez Vucica i njemu slicnih bezobraznih i zadriglih populista....

pit

pre 13 godina

Ti i dr.Kostunica Vojislav da ste pravi borci za narod bili bi pored slavnog dr Nikolica Tome i pokazali svoju solidarnost sa jadnim i opljackanim narodu koji je na prezivljavanju...svakodnevnom.Pomaze samo ispitivanje porekla imovine,oduzimanje i zatvor.

Shone

pre 13 godina

Gore je od Tominog strajka gladju sve ovo sto su nam od zemlje napravile i prave prethodne i ova sadasnja vlast. Ponasaju se kao da im je zemlja dedovina, Beograd dedovina, ali ne sada se komentarise Tomin strajk ... Jadno,
kolika Vam je dnevnica za komentarisanje :)?

Cutim glasno

pre 13 godina

Toma i Vucic su trebali da odu u bilo koju porodicu gde se godinama gladuje i sa njima zive barem godinu dana da bi shvatili kako narod zivi.A ovako kako Toma gladuje uz svu logistiku moze da nastavi i dalje jer ce se posle gladovanja vratiti punom tanjiru, a gladne porodice ce i dalje ostati praznih tanjira sa praznim obecanjima u bolje juce.

Buda

pre 13 godina

Ishitrena akcija G. Nikolića, promocija ali ne sa dobrim rezultatom i ništa više a u stvari veliki gubitak zbog redukcije glasačkog tela zbog neosmišljene i preuranjene akcije. Trebalo je ipak čekati redovne izbore i na drugi način podići potnecijal. Debela greška koja će stranku puno koštati! Možda bi bolje bilo da se povuče.

Goran

pre 13 godina

Zašto štrajkuju ispred RTS-a kad ne plaćaju pretplatu (lako dokazivo)? Možda misle da RTS treba uneti više žara i emocija u svaki izveštaj o gosp. Nikoliću? Zašto je sve trulo u državi Srbiji a ne u Danskoj?

Ana kg.

pre 13 godina

Nazalost opet se stvaraju lazni heroji....i to po ko zna koji put na pogresan nacin....sada se vecina divi onom koji nema ni jednu drugu sposobnost da menja svet oko sebe sem izgladnjivanjem i ucenjivanjem,kad pomislim da smo kao drustvo prerasli ove stvari ovakve situacije me demantuju.

Dusan

pre 13 godina

Veceras su imali i uspesan "performans" u Vrnjackoj Banji, bilo ih je 18, a objavili su da ih je bilo 1.800 :)
Uspesan i ne vidjeni performans !

Paparaco

pre 13 godina

Kako vas nije sramota vise da blokirate grad i vi i bilo koji drugi politicari?!?! PA niti su svi za vas niti su svi za ds niti su svi za promene, a svi bez ralike ispastaju kada blokirate ulice!!!

Snezana Gajic

pre 13 godina

Aman pa zar nije dosta ...Program za spas Srbije je stvarno ... pa fantastican!
Ne znam samo u ime kog to naroda prave performans! Znaju li sta to znaci uopste!U moje ime ... hvala nema potrebe ... a i ja sam narod jos uvek bistrog uma!

Zlaja

pre 13 godina

Iako od prvog dana ne mogu ocima da te vidim nisam te svrstavao u glupe politicare koji su na nasu zalost velika vecina u Srbiji, ali sam se prevario!
Moj Vucicu, kada bi nekako mogao da izadjes iz te koze i udjes za tren u bilo ciju od gradjana ove zemlje mislim da bi se zgadio sam sebi i cak prevazisao i Tomu! Ne bi kao on tamo nesto strajkovao nego bi se odmah ubio od muke!
Pa ti si covece zajedno sa Tomom, tim jadnicima koje ste okupili oko sebe na bini i onim nepismenim ovcama ispred bine, toliko jadan, bedan, glup, odvratan, licemeran, bezobrazan....
Videcete na izborima tu vasu apsolutnu pobedu? Pa ovaj narod jeste blesav i glup ali nije imbecilan!

Andrejko

pre 13 godina

Srbiji nikad nece biti bolje dok je ovakvih koji pljuju po Tomi,svi kukamo na los zivot a kad se jedan covek podigne da zrtvuje svoj zivot za bolje sutra vi ko popisani pocnete da ga pljujete,evo vam Tadica nek vam kroji drzavu,sve zivo su prodali oporezovali jos malo pa ce nam vazduh koji disemo naplacivati,nek pocrkamo to nam treba !!!

Beka

pre 13 godina

Halo narode,stišajte strasti,pustite režisere ove cirkusijade da napuste pozornicu bar prividno dostojanstveno.Nije u redu da ljudi koje su doveli u zabludu sutra kriju pogled na ulici.SNS je poslao jasnu poruku u zadnjih par sati;POVLAČENJE!!!

Zmaj

pre 13 godina

Posto je vec ocigledno da ce Nikolicevo gladovanje da se zavrsi totalnim fijaskom po njegovo zdravlje, a pogotovo politicku karijeru, njegov pulen Vucic pokusava da ga nevesto spase, ali nece mu uspeti jer se ovaj zaglibio do grla. Neko moje predvidjanje je da ce Nikolic doci u poziciju kad ce morati poslusati lekare da pocne da uzima hranu i vodu jer ce to lose da se zavrsi po njegove bubrege ako nastavi. Verovatno ce i poslusati, ali ce ga ova lakrdija izbaciti iz drustvenog zivota neko vreme dok se fizicki ne oporavi. Druga stvar je bitna-posle ovog politickog "samovesanja" vise ga niko ozbiljno nece shvatati u politickom smislu. Izgubice gomilu glasaca koji su mozda i hteli da glasaju za SNS. Ovim je ucinio medvedju uslugu Tadicu i strankama na vlast. Oni su izabrali da mudro cute i politicki su ojacali. Jedino ostaje mogucnost da su se Tadic i Nikolic dogovorili da se ova farsa izvede pa da on dobije neke poene u buducoj koaliciji DS i SNS nakon izbora koja je u Srbiji moguca ma koliko to nemoguce izgledalo u ovom trenutku. Jedna sveopsta lakrdija i skretanje paznje gradjana sa prodaje Telekoma(pregovori uveliko traju ovih dana sa Austrijancima). Vladajuce stranke ce namaci pare za predizbornju kampanju a gladni(i ludi) narod ce da izvisi kao i uvek...

wroom1975

pre 13 godina

Hiljadu ljudi, a opet skupljali i iz unutrasnjosti, kao besplatan prevoz i.t.d...pateticno...kao i cela ova farsa oko Nikolica...

Nik

pre 13 godina

JEL RTS, 2011. koga ne gleda pola srbije, treba da nam kaze kako je u srbiji, kako se krade, kako se zaposljava, kako je hrana skupa itd. To su price za malu decu. Imamo katastrofalnu vlast, ali me je SNS duboko razocarao. Ne znaju sta ce pa cas prave peticiju za izbore, pa obecavaju stiropor, pa tajni adut na mitingu, pa strajk gladju i zedju. Sada im smeta RTS. Pa Toma i Nikolic su kao opozicija odmah uz tadica na svim televizijama. Kakvi likovi. Cak su mi radikali sve vise simpaticni. Ipak su original.

vernik

pre 13 godina

Bez Boga nemozemo a ne bez Tome...prestanite da se zamlacujete vise ovim detinjastim desvanjima pred najsvetliji dan u istoriji covecanstva - USKRS!

ddee

pre 13 godina

da da nema sumnje. tako ti nisi mogao pre ni bez seselja. a svi zajedno nisu mogli bez slobe, bez tita, bez rankovica, bez kralja..... uvek je isto, uvek isplivaju najgori....

Sinisa

pre 13 godina

aha !! sada sam prokuzio.....nije tadic kriv - on moze da odredi izbore kad hoce,to nije vise vazno (nove izjave vucica)....rts i tijanic su ti protiv naroda !!!
ajmo jos malo, pa da pocne cela evropa da se smeje o srpskoj balkanijadi .....hahahaha

LDP daleko od najboljih, ali jedini izbor!

pre 13 godina

http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=900&yyyy=2011&mm=04&dd=19&nav_id=507135 Ja vala mogu!

Vlada

pre 13 godina

UZAS! Na talasu DS-ove nesposobnosti da resi krucijalne probleme Srbije, smanji korupciju i sustinski nas priblizi EU, javljaju se ovi melo-dramo-nacionalisti da pokupe biracko telo. Ne bi me iznenadilo da se dogodi novi 5. Oktobar, ali samo potpuno suprotnih nacela od onog originalnog iz 2000te. Bravo Cvetkovicu, Tadicu, Dacicu i ostali, upropastili ste gradjansku Srbiju. O ovim SNS-ovcima nemam nijednu lepu rec, ali cinjenica je da mogu da kritikujem samo DS, jer sam za njih glasao.

sasa jokic

pre 13 godina

Od koga je dobra je; "Posaljimo poruku Tomi, da bez njega ne mozemo!". To je kao razlog da prekine strajk....pa dobro....ajde da progutamo. Samo neka se skinu sa naslovnih stana, i neka se sklone sa ulica. Jeste da ih je samo par stotina, ali dovoljno da naprave zakrcenje u saobracaju.

milija

pre 13 godina

pa kad je vlast toliko dobra a kako kazete da je nikolic prevarant onda samo raspisite izbore kad ste sigurni u pobedu, mi obicni gradjani nista drugo ne trazimo, samo sansu da izadjemo na izbore i kazemo sta mislimo.

nije nego

pre 13 godina

Ocekivano. Okupili narod da moli Tomu da prekine strajk. Cudi me samo sto nisu ranije. I ja sam za to da prekine,nije u redu. A nije u redu ni da vise slusam,citam,gledam.. Dozovite se pameti,pogotovo Toma. Sta mu je ovo trebalo? Sta muci sebe,svoje najblize. Ne razumem kako moze,sta li bi tek nama radio kada svojima zadaje toliki bol i suze?

plur

pre 13 godina

On kao štrajkuje, pa ne zna kako iz toga da se izvuče, a mi ga kao zovemo da prestane kako bi posle mogao da kaže da je prestao zbog naroda... Grand Show, Big Brother, Parovi, Dvor, Tomov štrajk

milan

pre 13 godina

1933.god.jedan gospodin sa smesnim brkovima i frizurom preko ulice dosao je na vlast u
jednoj zemlji.
nadajmo se da ce ova dva gospodina bez brkova
nece imati taj uspeh.
srbijo pamet u glavu!

aleksandar

pre 13 godina

Nisam naprednjak i uvek cu glasati protiv njih ali za RTS su u pravu. RTS bio i ostao rezimski, neobjektivan, jadnog kvaliteta. Nista se nisu promenili osim sto sad jos uzimaju i pare za to djubre od nas.

dragan

pre 13 godina

"Mi ćemo ga sačekati, rekao je Vučić, a vlast neka raspiše izbore kadgod hoće, rekao je Vučić."

Pa sta im sada ovo znaci? Od "ponude koju vlast nece moci da odbije" dosli su sada na to da "mole" Tomu da prekine "veliki post" u privatnoj klinici, a izbore vlast neka raspise kada hoce. Jao, skroz su neozbiljni i nesposobni.

Bojan Stojanovic

pre 13 godina

Tomislav Nikolic moze da bude i u pravu sto se tice toga da ovu vlast treba menjati, samo ja mislim da on i njegova stranka sigurno nisu oni koji zasluzuju te fotelje.Sta se desava na nasoj politickoj sceni vec duzi niz godina.Politicari, odnosno oni kojima je to profesija, bore se za vlast odnosno fotelje svesni toga da za propuste u radu nece odgovarati, tako da mogu da obecavaju odnosno lazu do mile volje u tim svojim predizbornim kampanjama.Pri tom koriste ocaj jadnog i napacenog naroda i usmeravaju narodno nezadovoljstvo u svoju korist.Sada trenutno u liku Tomislava Nikolica, ja vidim jedan infantilan i fanatican pokusaj da dodje na vlast pre svega i nista vise.Uopste mu ne verujem da je spreman da ugrozi svoj zivot, a ako je i spreman onda je to pre zbog recimo predsednicke fotelje nego iz nekog humanog razloga i to je u tom slucaju ludost.Pokusao je da se predstavi kao svetac pred srpskim narodom, onako kako mu je to njegovo shvatanje odnosno neshvatanje religije diktiralo.Politicar-svetac, ha ha ha.A u sustini je to sto tvrdi da radi duboko nehriscanski - pokusaj samoubistva.Kasnije je sve to formulisao kao "post" koji ce se zavrsiti u cetvrtak.Na zalost zbog izokrenutog i neizdefinisanog sistema vrednosti na nasoj vrlo turbulentnoj politickoj sceni dominiraju "politicari" koji se procenjuju po tome koliko nemaju obraza, koliko su spremni da slazu, po tome koliki su makjavelisti, laktasi i jeftini retoricari - galamdzije, dok pravi strucnjaci od njih nikako ne dolaze do izrazaja.Zalosno je i pravi je socioloski fenomen to sto to tako opstaje kao pojava umesto da se najstroze sankcionise.Ispada da su na celu nase drzave ljudi bez i trunke savesti koji vode nasu zemlju u propast.Prema standardizovanim ekonomskim pokazateljima, mi smo medju 3 ili 4 poslednje zemlje u Evropi.Je li to zahvaljujuci nasim "strucnjacima"?

nevernik

pre 13 godina

Danima vec se uveseljavam citajuci komentare zaista duhovitih ljudi. Treba reci da svega ovoga ne bi bilo da je Tadic radio ono sto smo ocekivali od njega i zbog cega je dobio izbore. Ovako vratio je SPS kao i radikale (i jedne i druge), oziveo je vec "mrtvog" Kostunicu. Vise se druzi sa Rusima nego sto bilo sta radi u vezi pristupanja u EU. Znaci za mene je Tadic krivac i siguran sam da ce to videti i sam na sledecim izborima ma kad bili. A ovi pajaci.........

panjkovic

pre 13 godina

pa u petak su najavili da su nasli resenje da tadica primoraju na izbore,znaci da su se zajedno dogovorili na ovo sto se sada vucic koleba i izvlaci iz ovoga.posto je ideja zajednicka najbolje bi bilo da se menjate malo nikolic, malo bucko vucic pa malo strajk zedji ilica pa u krug do februara.a moze i mongomeri da vas odmeni malo i on je sa vama zar ne.

InTheCity

pre 13 godina

Ja zaista, ali zaista ne znam ko jos pada na retoriku Vucica, koji se zgrozava nad kriminalom, lopovlukom, a sam je bio deo toga! Ne razumem, jesmo li mi svi zapali u kolektivnu komu proteklu deceniju, pa da sada padamo na slatkorecivo-pateticne izjave doticnog i njegovih kompanjona.
Kada neko ne podrzava ovo sto oni rade, onda je to zavera, to su pristalice DS-a i ne znam ti koga. Evo ja sam jedna obicna gradjanka, nezadovoljna i DS-om, ali ne toliko zaboravna da sada padnem na ovu paradu koji SNS priredjuje. ALI, hvala im! Iako su pokusali da budu umotani u novo ruho, ovim su samo pokazali da nisu nista drugaciji od srodne im radikalske stranke. Nisu pobegli od sebe, a... da li uopste i mozemo da pobegnemo od sebe? Pa, ocito NE.

I zato i vi SNS i SRS i SPS i DS i DSS i ostali... svi se lepo pokupite i gonite iz ove zemlje, jer sve vise cujem kako bi mladi bezali, ali ja sam za drugu varijantu, da mi lepo vas oteramo a mi da ostanemo u NASOJ DRZAVI. Dosta mi vas je bre vise!!!

mrboki

pre 13 godina

Prosto da covek ne poveruje da se zale da nisu medijski pokriveni, a ne skidaju je sa svih medija u srbiji iz casa u cas.Cak se TV PINK veoma aktivno ukljucuje u kampanju sa svojim nemustim voditeljkama ,koje vide nekoliko hiljada ljudi u situaciji kad ih ima manje od hiljadu sto se vidina snimku.Vucicu ne bi bilo dovoljno ni da ceo dan jedina vest na svim medijima bude besmisleni strajk u koji su se upetljali, pa neznaju kako da izadju iz njega.Valjda su ocekivali masovne nemire a posto narod gleda svoja posla onda je kriv RTS,B92 i ostali.
Mozda je ljudima muka i njega vise da slusaju jer su za 20 g0dina naucili sve sto ima da kaze napamet.
Pa cim otvori usta zna se sta sledi

Dragan Markovic

pre 13 godina

Vucicu, sad vec gubite kompas (mada ga po meni nikad niste ni imali). To sa okupljanjem sirotinje koja ne zna da se popne uz pokretne stepenice vam samo donosi stetu a sigurno vam nece doneti povecane simpatije cemu se nadate. Kako vreme odmice sve vise ne znate sta cete da radite sa unapred propalom akcijom, i to ljudi itekako beleze...

Herman

pre 13 godina

Ma kako da ne. Treba da se ukinu sve emisije pa da samo gledamo onog foliranta u krevetu i direktne prenose "masovnih" protesta pod vodjstvom virtuoznog Vucica...

ovo je strasno

pre 13 godina

Pa ovo je strasno.. Jel to znaci da cim se nekome nesto ne dopadne on onda moze da zatvori pola grada? Eeee moji neradnici... Slobodno kukajte al od toga se leba necete najesti..

zodiac

pre 13 godina

A sto samo par stotina, sto Vucic nije okupio tih 42% svojih glasaca, da ruse rezim i spasavaju prepodobnog Tomu pre nego sto umre od 'zedji i glaDJi'? Svi su vas provalili. Svi. Vi ste bruka od lazova, prevaranata i licemera. Niko to nije radio sa tako malo stila i pameti kao vi. Gadite mi se.

obozaovaoc

pre 13 godina

Sad ce protestvovati nocu jer ih ima jedva 50.
A sutra ce reci da ih je bilo 50.000,ali se nije videlo po mraku.
Sve sto brzo dodje,brzo i prodje.
Uskoro cu ja imati vise glasaca od njih

Herman

pre 13 godina

Ma kako da ne. Treba da se ukinu sve emisije pa da samo gledamo onog foliranta u krevetu i direktne prenose "masovnih" protesta pod vodjstvom virtuoznog Vucica...

Dragan Markovic

pre 13 godina

Vucicu, sad vec gubite kompas (mada ga po meni nikad niste ni imali). To sa okupljanjem sirotinje koja ne zna da se popne uz pokretne stepenice vam samo donosi stetu a sigurno vam nece doneti povecane simpatije cemu se nadate. Kako vreme odmice sve vise ne znate sta cete da radite sa unapred propalom akcijom, i to ljudi itekako beleze...

zodiac

pre 13 godina

A sto samo par stotina, sto Vucic nije okupio tih 42% svojih glasaca, da ruse rezim i spasavaju prepodobnog Tomu pre nego sto umre od 'zedji i glaDJi'? Svi su vas provalili. Svi. Vi ste bruka od lazova, prevaranata i licemera. Niko to nije radio sa tako malo stila i pameti kao vi. Gadite mi se.

dragan

pre 13 godina

"Mi ćemo ga sačekati, rekao je Vučić, a vlast neka raspiše izbore kadgod hoće, rekao je Vučić."

Pa sta im sada ovo znaci? Od "ponude koju vlast nece moci da odbije" dosli su sada na to da "mole" Tomu da prekine "veliki post" u privatnoj klinici, a izbore vlast neka raspise kada hoce. Jao, skroz su neozbiljni i nesposobni.

aleksandar

pre 13 godina

Nisam naprednjak i uvek cu glasati protiv njih ali za RTS su u pravu. RTS bio i ostao rezimski, neobjektivan, jadnog kvaliteta. Nista se nisu promenili osim sto sad jos uzimaju i pare za to djubre od nas.

plur

pre 13 godina

On kao štrajkuje, pa ne zna kako iz toga da se izvuče, a mi ga kao zovemo da prestane kako bi posle mogao da kaže da je prestao zbog naroda... Grand Show, Big Brother, Parovi, Dvor, Tomov štrajk

obozaovaoc

pre 13 godina

Sad ce protestvovati nocu jer ih ima jedva 50.
A sutra ce reci da ih je bilo 50.000,ali se nije videlo po mraku.
Sve sto brzo dodje,brzo i prodje.
Uskoro cu ja imati vise glasaca od njih

InTheCity

pre 13 godina

Ja zaista, ali zaista ne znam ko jos pada na retoriku Vucica, koji se zgrozava nad kriminalom, lopovlukom, a sam je bio deo toga! Ne razumem, jesmo li mi svi zapali u kolektivnu komu proteklu deceniju, pa da sada padamo na slatkorecivo-pateticne izjave doticnog i njegovih kompanjona.
Kada neko ne podrzava ovo sto oni rade, onda je to zavera, to su pristalice DS-a i ne znam ti koga. Evo ja sam jedna obicna gradjanka, nezadovoljna i DS-om, ali ne toliko zaboravna da sada padnem na ovu paradu koji SNS priredjuje. ALI, hvala im! Iako su pokusali da budu umotani u novo ruho, ovim su samo pokazali da nisu nista drugaciji od srodne im radikalske stranke. Nisu pobegli od sebe, a... da li uopste i mozemo da pobegnemo od sebe? Pa, ocito NE.

I zato i vi SNS i SRS i SPS i DS i DSS i ostali... svi se lepo pokupite i gonite iz ove zemlje, jer sve vise cujem kako bi mladi bezali, ali ja sam za drugu varijantu, da mi lepo vas oteramo a mi da ostanemo u NASOJ DRZAVI. Dosta mi vas je bre vise!!!

milan

pre 13 godina

1933.god.jedan gospodin sa smesnim brkovima i frizurom preko ulice dosao je na vlast u
jednoj zemlji.
nadajmo se da ce ova dva gospodina bez brkova
nece imati taj uspeh.
srbijo pamet u glavu!

nevernik

pre 13 godina

Danima vec se uveseljavam citajuci komentare zaista duhovitih ljudi. Treba reci da svega ovoga ne bi bilo da je Tadic radio ono sto smo ocekivali od njega i zbog cega je dobio izbore. Ovako vratio je SPS kao i radikale (i jedne i druge), oziveo je vec "mrtvog" Kostunicu. Vise se druzi sa Rusima nego sto bilo sta radi u vezi pristupanja u EU. Znaci za mene je Tadic krivac i siguran sam da ce to videti i sam na sledecim izborima ma kad bili. A ovi pajaci.........

mrboki

pre 13 godina

Prosto da covek ne poveruje da se zale da nisu medijski pokriveni, a ne skidaju je sa svih medija u srbiji iz casa u cas.Cak se TV PINK veoma aktivno ukljucuje u kampanju sa svojim nemustim voditeljkama ,koje vide nekoliko hiljada ljudi u situaciji kad ih ima manje od hiljadu sto se vidina snimku.Vucicu ne bi bilo dovoljno ni da ceo dan jedina vest na svim medijima bude besmisleni strajk u koji su se upetljali, pa neznaju kako da izadju iz njega.Valjda su ocekivali masovne nemire a posto narod gleda svoja posla onda je kriv RTS,B92 i ostali.
Mozda je ljudima muka i njega vise da slusaju jer su za 20 g0dina naucili sve sto ima da kaze napamet.
Pa cim otvori usta zna se sta sledi

sasa jokic

pre 13 godina

Od koga je dobra je; "Posaljimo poruku Tomi, da bez njega ne mozemo!". To je kao razlog da prekine strajk....pa dobro....ajde da progutamo. Samo neka se skinu sa naslovnih stana, i neka se sklone sa ulica. Jeste da ih je samo par stotina, ali dovoljno da naprave zakrcenje u saobracaju.

Zlaja

pre 13 godina

Iako od prvog dana ne mogu ocima da te vidim nisam te svrstavao u glupe politicare koji su na nasu zalost velika vecina u Srbiji, ali sam se prevario!
Moj Vucicu, kada bi nekako mogao da izadjes iz te koze i udjes za tren u bilo ciju od gradjana ove zemlje mislim da bi se zgadio sam sebi i cak prevazisao i Tomu! Ne bi kao on tamo nesto strajkovao nego bi se odmah ubio od muke!
Pa ti si covece zajedno sa Tomom, tim jadnicima koje ste okupili oko sebe na bini i onim nepismenim ovcama ispred bine, toliko jadan, bedan, glup, odvratan, licemeran, bezobrazan....
Videcete na izborima tu vasu apsolutnu pobedu? Pa ovaj narod jeste blesav i glup ali nije imbecilan!

ddee

pre 13 godina

da da nema sumnje. tako ti nisi mogao pre ni bez seselja. a svi zajedno nisu mogli bez slobe, bez tita, bez rankovica, bez kralja..... uvek je isto, uvek isplivaju najgori....

ovo je strasno

pre 13 godina

Pa ovo je strasno.. Jel to znaci da cim se nekome nesto ne dopadne on onda moze da zatvori pola grada? Eeee moji neradnici... Slobodno kukajte al od toga se leba necete najesti..

Snezana Gajic

pre 13 godina

Aman pa zar nije dosta ...Program za spas Srbije je stvarno ... pa fantastican!
Ne znam samo u ime kog to naroda prave performans! Znaju li sta to znaci uopste!U moje ime ... hvala nema potrebe ... a i ja sam narod jos uvek bistrog uma!

Vlada

pre 13 godina

UZAS! Na talasu DS-ove nesposobnosti da resi krucijalne probleme Srbije, smanji korupciju i sustinski nas priblizi EU, javljaju se ovi melo-dramo-nacionalisti da pokupe biracko telo. Ne bi me iznenadilo da se dogodi novi 5. Oktobar, ali samo potpuno suprotnih nacela od onog originalnog iz 2000te. Bravo Cvetkovicu, Tadicu, Dacicu i ostali, upropastili ste gradjansku Srbiju. O ovim SNS-ovcima nemam nijednu lepu rec, ali cinjenica je da mogu da kritikujem samo DS, jer sam za njih glasao.

panjkovic

pre 13 godina

pa u petak su najavili da su nasli resenje da tadica primoraju na izbore,znaci da su se zajedno dogovorili na ovo sto se sada vucic koleba i izvlaci iz ovoga.posto je ideja zajednicka najbolje bi bilo da se menjate malo nikolic, malo bucko vucic pa malo strajk zedji ilica pa u krug do februara.a moze i mongomeri da vas odmeni malo i on je sa vama zar ne.

Nik

pre 13 godina

JEL RTS, 2011. koga ne gleda pola srbije, treba da nam kaze kako je u srbiji, kako se krade, kako se zaposljava, kako je hrana skupa itd. To su price za malu decu. Imamo katastrofalnu vlast, ali me je SNS duboko razocarao. Ne znaju sta ce pa cas prave peticiju za izbore, pa obecavaju stiropor, pa tajni adut na mitingu, pa strajk gladju i zedju. Sada im smeta RTS. Pa Toma i Nikolic su kao opozicija odmah uz tadica na svim televizijama. Kakvi likovi. Cak su mi radikali sve vise simpaticni. Ipak su original.

nije nego

pre 13 godina

Ocekivano. Okupili narod da moli Tomu da prekine strajk. Cudi me samo sto nisu ranije. I ja sam za to da prekine,nije u redu. A nije u redu ni da vise slusam,citam,gledam.. Dozovite se pameti,pogotovo Toma. Sta mu je ovo trebalo? Sta muci sebe,svoje najblize. Ne razumem kako moze,sta li bi tek nama radio kada svojima zadaje toliki bol i suze?

djordje

pre 13 godina

covek hoce vlast po cenu sopstvenog zivota..kao mi smo zaboravili kako je bilo sa njim na vlasti..ovi mladji mozda ne znaju a mi od 4 banke i te kako znamo kad su Toma i Vucic bili na vlasti...ova sad vlast je katastrofa a ovi ako dodju(sns) sledi totalni raspad..mislite o tome!

Dusan

pre 13 godina

Veceras su imali i uspesan "performans" u Vrnjackoj Banji, bilo ih je 18, a objavili su da ih je bilo 1.800 :)
Uspesan i ne vidjeni performans !

Goran

pre 13 godina

Zašto štrajkuju ispred RTS-a kad ne plaćaju pretplatu (lako dokazivo)? Možda misle da RTS treba uneti više žara i emocija u svaki izveštaj o gosp. Nikoliću? Zašto je sve trulo u državi Srbiji a ne u Danskoj?

wroom1975

pre 13 godina

Hiljadu ljudi, a opet skupljali i iz unutrasnjosti, kao besplatan prevoz i.t.d...pateticno...kao i cela ova farsa oko Nikolica...

uros

pre 13 godina

Lepo je sto doticni Stefan misli da se radi o nekakvoj organizaciji, ali mislim da su ovo komentari ljudi, pre svega mladih, koji su pruzali OTPOR Milosevicevom rezimu i zrtvovali najbolje godine i koji ne zele flashback-ove i jos izgubljenih godina, njihovih i njihove dece.
I moram da se osvrnem na postovanog Andrejka koji ocigledno mnoge stvari ne razume ili ne zeli da razume, pa nismo ni mi ludi i znamo da stanje nije dobro ali kako ti kazes "sve su prodali", pa razvijene ekonomije su na taj nacin nastale. Privatno vlasnistvo je jedini nacin da nesto opstane i tu se na zalost stvara prostor za malverzacije razlicitog karaktera, ali na drugi nacin ne bi opstalo u veku svetske globalizacije i ogromnih privatnih kapitala sa kojima drzava uz svu administraciju ne moze da se bori ( sto je i jedan od razloga privatizacije Telekoma).
Toma izgleda i nije tako los kada u ovom stanju po citav dan vodi visesatne razgovore...
Bio bih jako tuzan da na vlast u mojoj zemlji dodje covek poput Vucica...

Keka

pre 13 godina

Lepo je i poučno gledati naprednjake. Školski primer samouništenja. Na njima će se učiti buduća pokolenja. Hvala vam što postojite, bićemo bliže evropskoj uniji s DS na čelu.

Buda

pre 13 godina

Ishitrena akcija G. Nikolića, promocija ali ne sa dobrim rezultatom i ništa više a u stvari veliki gubitak zbog redukcije glasačkog tela zbog neosmišljene i preuranjene akcije. Trebalo je ipak čekati redovne izbore i na drugi način podići potnecijal. Debela greška koja će stranku puno koštati! Možda bi bolje bilo da se povuče.

LDP daleko od najboljih, ali jedini izbor!

pre 13 godina

http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=900&yyyy=2011&mm=04&dd=19&nav_id=507135 Ja vala mogu!

bezimena

pre 13 godina

VEĆINI koja nije ispred RTS, T.Nikolić ne znači ništa!

Ovoj vlasti, i svim prethodnim, mnogo toga zameram, ali za ovog cirkusanta ne bih glasala čak i da mi vrane popiju mozak!

Izmedju ostalog i zato što d otični nema kredibilitet da se na bilo koga baci kamenom! Npr. zbog ovoga:
http://www.srbijanet.rs/vesti/drustvo/51148-nikolic-za-kupovinu-stana-digao-kredit-od-200000-evra.html

Hajde da se nagodimo! Dobiće moj glas ako POKLONI STAN za sigurnu žensku kuću i ode u podstanare! Tada ću da poverujem u njegovu "ljubav" prema Srbiji tj. da se glupira za dobrobit gradjana!

Aleksandar

pre 13 godina

Bez Tome ne mozemo??? Naravno kada su nesposobni. A u celoj prici jos nesposobniji prate tog nesposobnog. A sve sam lopoov do lopova koji vode izmanipulisanu masu. Pravo lice jednog zombilenda.

Bojan Stojanovic

pre 13 godina

Tomislav Nikolic moze da bude i u pravu sto se tice toga da ovu vlast treba menjati, samo ja mislim da on i njegova stranka sigurno nisu oni koji zasluzuju te fotelje.Sta se desava na nasoj politickoj sceni vec duzi niz godina.Politicari, odnosno oni kojima je to profesija, bore se za vlast odnosno fotelje svesni toga da za propuste u radu nece odgovarati, tako da mogu da obecavaju odnosno lazu do mile volje u tim svojim predizbornim kampanjama.Pri tom koriste ocaj jadnog i napacenog naroda i usmeravaju narodno nezadovoljstvo u svoju korist.Sada trenutno u liku Tomislava Nikolica, ja vidim jedan infantilan i fanatican pokusaj da dodje na vlast pre svega i nista vise.Uopste mu ne verujem da je spreman da ugrozi svoj zivot, a ako je i spreman onda je to pre zbog recimo predsednicke fotelje nego iz nekog humanog razloga i to je u tom slucaju ludost.Pokusao je da se predstavi kao svetac pred srpskim narodom, onako kako mu je to njegovo shvatanje odnosno neshvatanje religije diktiralo.Politicar-svetac, ha ha ha.A u sustini je to sto tvrdi da radi duboko nehriscanski - pokusaj samoubistva.Kasnije je sve to formulisao kao "post" koji ce se zavrsiti u cetvrtak.Na zalost zbog izokrenutog i neizdefinisanog sistema vrednosti na nasoj vrlo turbulentnoj politickoj sceni dominiraju "politicari" koji se procenjuju po tome koliko nemaju obraza, koliko su spremni da slazu, po tome koliki su makjavelisti, laktasi i jeftini retoricari - galamdzije, dok pravi strucnjaci od njih nikako ne dolaze do izrazaja.Zalosno je i pravi je socioloski fenomen to sto to tako opstaje kao pojava umesto da se najstroze sankcionise.Ispada da su na celu nase drzave ljudi bez i trunke savesti koji vode nasu zemlju u propast.Prema standardizovanim ekonomskim pokazateljima, mi smo medju 3 ili 4 poslednje zemlje u Evropi.Je li to zahvaljujuci nasim "strucnjacima"?

Paparaco

pre 13 godina

Kako vas nije sramota vise da blokirate grad i vi i bilo koji drugi politicari?!?! PA niti su svi za vas niti su svi za ds niti su svi za promene, a svi bez ralike ispastaju kada blokirate ulice!!!

Cutim glasno

pre 13 godina

Toma i Vucic su trebali da odu u bilo koju porodicu gde se godinama gladuje i sa njima zive barem godinu dana da bi shvatili kako narod zivi.A ovako kako Toma gladuje uz svu logistiku moze da nastavi i dalje jer ce se posle gladovanja vratiti punom tanjiru, a gladne porodice ce i dalje ostati praznih tanjira sa praznim obecanjima u bolje juce.

Icarus

pre 13 godina

Vidim da neki komentarisu kako je neko platio komentatore protiv Tome itd... Pa evo ja sam napravio svoje licno istrazivanje - i voleo bi da me neko placa :)) - kamo srece. U obliznjem marketu prodavacica je revoltirano VIKALA "epitete" o Tomi i njegovoj smesnoj kampanji. Ja, koji sam protivnik nazadnjaka, cutao sam i gledao. U tom trenutku je bilo 12 ljudi unutra, SVI su se slozili i pitali se "koji to ljudi mogu jos da veruju Tomi i ex-radikalima" ? Svi su ogorceni raznim "studijama" kako nazadnjaci imaju podrsku ali kada se dodje do toga da se ta snaga i pokaze sve to se svede na svega par stotina pristalica. Pa ovaj zadnji miting je pokazao da je podrska opala (50 000 umesto 70 000 sa prvog). Prestanite da zivite u svetu maste gde se placaju ljudi protiv nazadnjaka.Niko ih ne voli, i taj privid podrske sto su sami izgradili kroz medije se sada topi stravicnom brzinom, a Toma svim ovim "performansom" samo ubrzava. Posle svega ovog, ako sutra budu izbori, ako nazadnjaci budu imali vise od 20% bice pravo cudo. Zivi bili pa videli.

Branko

pre 13 godina

@Andrejko:"Srbiji nikad nece biti bolje dok je ovakvih koji pljuju po Tomi,svi kukamo na los zivot a kad se jedan covek podigne da zrtvuje svoj zivot za bolje sutra vi ko popisani pocnete da ga pljujete,evo vam Tadica nek vam kroji drzavu,sve zivo su prodali oporezovali jos malo pa ce nam vazduh koji disemo naplacivati,nek pocrkamo to nam treba !!!"
(Andrejko, 20. april 2011 21:09)

Ja kao politicki neopredeljen mogu cista mira da kazem: Bolje da Boris Tadic bude 100 godina na vlasti, nego Toma, Velja, Vucic i Karici jedan dan!

Zmaj

pre 13 godina

Posto je vec ocigledno da ce Nikolicevo gladovanje da se zavrsi totalnim fijaskom po njegovo zdravlje, a pogotovo politicku karijeru, njegov pulen Vucic pokusava da ga nevesto spase, ali nece mu uspeti jer se ovaj zaglibio do grla. Neko moje predvidjanje je da ce Nikolic doci u poziciju kad ce morati poslusati lekare da pocne da uzima hranu i vodu jer ce to lose da se zavrsi po njegove bubrege ako nastavi. Verovatno ce i poslusati, ali ce ga ova lakrdija izbaciti iz drustvenog zivota neko vreme dok se fizicki ne oporavi. Druga stvar je bitna-posle ovog politickog "samovesanja" vise ga niko ozbiljno nece shvatati u politickom smislu. Izgubice gomilu glasaca koji su mozda i hteli da glasaju za SNS. Ovim je ucinio medvedju uslugu Tadicu i strankama na vlast. Oni su izabrali da mudro cute i politicki su ojacali. Jedino ostaje mogucnost da su se Tadic i Nikolic dogovorili da se ova farsa izvede pa da on dobije neke poene u buducoj koaliciji DS i SNS nakon izbora koja je u Srbiji moguca ma koliko to nemoguce izgledalo u ovom trenutku. Jedna sveopsta lakrdija i skretanje paznje gradjana sa prodaje Telekoma(pregovori uveliko traju ovih dana sa Austrijancima). Vladajuce stranke ce namaci pare za predizbornju kampanju a gladni(i ludi) narod ce da izvisi kao i uvek...

Dosta zamajavanja

pre 13 godina

Dolaze praznici, narod dokon, pa se malo "dogadja" po gradu, jer ne daj boze da se "dogadja" po selima - tamo treba raditi! Samo, bez plurala molim. Ja savrseno mogu bez cirkuzanta Tome. A tek bez Vucica i njemu slicnih bezobraznih i zadriglih populista....

Inspekcija

pre 13 godina

Pitam se nesto, o cemu li Toma razmislja svih ovih dugih dana (i noci) lezeci u krevetu i cekajuci... I zakljucujem da se u tom coveku, vec ionako nacisto prslom (o cemu svedoci i sama ideja da realizuje ovakvu glupost) sada destilise jos veca i gorca mizantopija od one kojom je i ranije odisao. Sad su mu krivi i oni koji su ga savetovali, i oni koji su se izvukli i ostavili ga da sam strajkuje, i oni sto ne popustaju, i narod sto ne demonstrira u vecem broju... Svi su ga ostavili da bude 100% luzer. Ovaj ce biti spreman na neku tesku i destruktivnu osvetu kad izadje, ja vam kazem... :(

Sinisa

pre 13 godina

aha !! sada sam prokuzio.....nije tadic kriv - on moze da odredi izbore kad hoce,to nije vise vazno (nove izjave vucica)....rts i tijanic su ti protiv naroda !!!
ajmo jos malo, pa da pocne cela evropa da se smeje o srpskoj balkanijadi .....hahahaha

Mix84

pre 13 godina

Ja nisam za ove trenutne demokrate, ali posle ove nikoliceve gluposti ne razmisljam vise o naprednjacima. Covek je postigao totalno suprotan efekat...

Attila

pre 13 godina

Meni ste smešni! Post, štrajk, izbori, žrtvovanje, infuzije, Kraducko, g.Neobavešteni, rusi, Beko, \"medijski mrak\", JULovci, Karići, Džajic, itd. Ni sami ne znate šta hoćete.

Miki

pre 13 godina

Pa dobro bre,koliko ovaj moze da izdrzi bez vode i hrane??????
Pre nego su poceli ovaj smesni "performans" trebali su da ga obaveste koliko je najduze u istoriji covek gladovao i tako dalje.recimo " Tomo ne mozes vise od 4 dana",ili tako nesto.Ali on bre coveche vec 6 dana. Pa ima da ga posete ovi uz Ginusove knjige!!!
Ali najgore od svega je sto on "nece da se lechi u REZIMSKIM bolnicama!" E pa ljudi znachi svi mi ostali smo glupani jer nemamo para ili prijatelja koji imaju privatne klinike da se lechimo tamo!
Znachi sada ce kad god im nesto treba ,pa makar i da smrsaju malo ,politicari da strajkuju gladju?!
Nemoze tako ,Politika NIje Karijera! Srbija da se probudi.Svi politichari da idu u istoriju! Hajde polako jedan po jedan,pa makar i ovako "Tomo".

Rade

pre 13 godina

A oće li pacijentu ova velelepna, a propala bolnica dati i fiskalni račun za usluge izležavanja i lečanja?
Da li će to biti uplaćeno preko računa stranke ili u gotovu, a ako je naplata u gotovini - da li će sutradan biti predat pazar u banku kao što je red po Zakonu.

vernik

pre 13 godina

Bez Boga nemozemo a ne bez Tome...prestanite da se zamlacujete vise ovim detinjastim desvanjima pred najsvetliji dan u istoriji covecanstva - USKRS!

ha ha ha

pre 13 godina

mozda vi ne mozete ali mi mozemo.dosta vise ove smejurije i foliranja.dosta je Srbiji jedan folirant kao sto je bio Milos Bojanic.Tomo mislim da je vreme da se povuces i sklonis se sa scene.Imaces penziju o kojoj 90% penzionera ne moze ni da sanja.

Ana kg.

pre 13 godina

Nazalost opet se stvaraju lazni heroji....i to po ko zna koji put na pogresan nacin....sada se vecina divi onom koji nema ni jednu drugu sposobnost da menja svet oko sebe sem izgladnjivanjem i ucenjivanjem,kad pomislim da smo kao drustvo prerasli ove stvari ovakve situacije me demantuju.

ilegala

pre 13 godina

U toku je pokusaj nasilnog rusenja drzavnog poretka u reziji SNS ili ono sto se zove puzajuci drzavni udar.

Sve su lepo smislili, Toma se van institucija bori da srusi te institucije a Vucic raspaljuje vatru. Cilj je da Srbija ne dobije status kandidata i da bude destabilozovana i vracena u 90 jer se tamo oni najbolje snalaze i pobedjuju na izborima.

E sad, ne ide sve po planu, nikako na ulicu da izadje vise ljudi, 120000 nije peti oktobar, a i ovih 1000 najbolja je slika. Uz sve to javnost bas i nije odusevljena "zrtvovanje" Tominim. Na sve to Velja okleva, jer da bi istrajao do kraja ipak moras biti cist pred pravdom, Bogom i Specijalnim tuziocem.

dare

pre 13 godina

hahahaaa....."bez tome ne možemo"???i sada će on kao zbog naroda da prekine "štrajk",ubedili ste ga...pa ovo je mnogo smešno i providno.čovek prima infuziju i kao štrajkuje?pa onda sam i ja posle operacije štrajkovao glađu i žeđi,samo sam primao infuziju.žalosno je ko vodi našu državu a još je žalosnije ko se bori da skine vlast da bi nama bilo bolje.

Beka

pre 13 godina

Halo narode,stišajte strasti,pustite režisere ove cirkusijade da napuste pozornicu bar prividno dostojanstveno.Nije u redu da ljudi koje su doveli u zabludu sutra kriju pogled na ulici.SNS je poslao jasnu poruku u zadnjih par sati;POVLAČENJE!!!

Mc

pre 13 godina

e vi sto komentarisete vesti o tomi stvarno ste providni koliko ste organizovani !!!
(stefan, 20. april 2011 21:13)

Da znas, imali smo besplatan prevoz do internet kafica :)

Nikola

pre 13 godina

Totalni promašaj i sa ovim lažnim štrajkom gladju i sa bledom podrškom gradjana Nikoliću. Po gradovima demonstrira po 200-300 ljudi. Danas u Zrenjaninu u centru grada bilo jedva 200-300 ljudi! Smešno!

bezimena

pre 13 godina

U očajničkoj želji da se nekako dočepa vlasti T.Nikolić je izgoreo k´o šibica.

NEMA NIČIJU PODRŠKU, ne podržava ga niko iz vlasti, niko iz opozicije, niko iz Evrope i USA, čak su ga i Rusi pustili niz vodu. Ne bi me čudilo da, do histerije uspaničeni, A.Vučić, počne opet (kao 90-tih) da priča kako je ceo svet lud, da mrzi srBske patriJote, da su na vlasti izdajnici i strani plaćenici, i da ne nabrajam, radikalski vokabular nam je poznat. Uostalom, počeo je rečju "režim" pa "režim", stigao do kletvi, još malo nervoze i opet ćemo da vidimo radikalskog jurišnika u pravom svetlu.:))

V≠W

pre 13 godina

Zapravo ja Nikolica uospte ne zalim, ponasao se bahato i bezobrazno celu svoju politicku karijeru a sada hoce jos da ucenjuje.

Nikolic je vec 10+ godina na celu pojedinacno najjace stranke u Srbiji i sta je radio svih tih godina. Opstrukcija i samo opstrukcija. Nikolic mozda ima i vecu odgovornost za stanje u drzavi nego sto je ima trenutna vlast. Zasto? Sta god vlast pokusala da uradi, pored svih ogranicavajucih faktora imali su i Nikolica. Nikolic sada igra duplu igru, ako mu prva opcija upali imacemo izbore decembra, ako ako ne upali izazvace policitku krizu u Srbiji taman toliku da ne dobijemo status kandidata do drugog roka izbora. Sto je zapravo i cilj. Odloziti, osujetiti, kandidaturu Srbije za clanstvo u EU, jer ce time opozicione stranke izgubiti.
Zao mi je sto imamo ovakve politicare, tu nema nikakve alternative.
PS. Ako izbori budu u decembru zbog ovog strajka , ja najavljujem licni strajk sa infuzijom sve dok mi drzava ne obezbedi kucu od min 400 kvadrata i jedno 10 miliona evrica.

Ina

pre 13 godina

Potreban je Toma Srbiji.Bez njega politicki cirkus ne bi bio kompletan.A sta ako Toma ceka Sekija da mu dodje pravo iz Haga u posetu pa da bude "happy end" kao u "Uspavanoj lepotici"?Zivot u Srbij je "bajka".Laku noc Srbijo,ma gde bila!

Petar

pre 13 godina

Lakrdija koju izvodi prepošteni Toma je zapala u totalni ćorsokak! Sada uplakani Vučić, pošteni Velja, Vulin i Karićka pokušavaju da izvade stvar. Nesrećna je zemlja kojoj ovakva ekipa nudi alternativu a vlast samo mudro ćuti, gladi brkove i zadovoljno se smeška jer narod ima priliku da vidi da od njih, takvi kakvi su, ima i mnogo, mnogo gorih!

Dosta cirkusa!

pre 13 godina

Prpa Vucicu! Treba preuzeti odgovornost ukoliko neko iskoci iz seme o mirnom protestu. Nije to za tvoje "mladjane" grudi, nemas ti herca za to. Tvoje je da srices, narices, gledas u nebo, izigravas strasno zabrinutog potpredsednika i vredjas 20 godina istim recima i kunes. Mozes se zvati kako hoces, srs, sns, isti si uvek i uvek su ti isti krivi. Ti intelektualac, ti beogradsko dete? Nista novo ne umes da kazes, a vidi se da ti je uciteljica bila Vjerica Radeta. Naucila te da izgovaras kletve kao iz rukava, a da pri tom ne pomislis na decu koju imas kod kuce. Sram te bilo Vucicu, za svaku izgovorenu rec, a onom matorom balvanu reci da ustane i ode da cuva unucice, mada sumnjam da je i za to podoban sa tako suicidnim idejama(mada vec sumnjam u njegov strajk zedju, ispade da je Nikolic KAKTUS). Kolika vam je podrska vidi se po broju onih koji vas "svake" veceri podrzavaju.
AKO JE IKO MOGAO DA DA AUTO GOL IZ PENALA, TO JE SNS. BRAVO!

RAB

pre 13 godina

kakvi lakrdijasi,sad zovu coveka da prekine strajk a ^mucio^ se toliko,ovo je na nivou ekipe iz obdanista,smesni su a jos smesniji su mediji koji celog dana o njima pricaju

bane toncic

pre 13 godina

Od "ponude koju vlast nece moci da odbije" dosli su sada na to da "mole" Tomu da prekine "veliki post"


ovo tomino izlezavanje gladju i zedju nikako nisu smeli da odbiju

čas istorije i prava

pre 13 godina

Ko god izjednačava sadašnje sa Miloševićevim vremenom potpuno iskrivljuje činjenice. Legitimitet se ne gubi tako što neko iz opozicije kaže da Srbija ne želi ovakvu vlast. To što radi ova vlast nije dobro po Srbiju i u to nema sumnje. Takođe je činjenica da su građani iste ove birali na izborima, koji su bili demokratski. Tu leži legitimitet ove vlasti.

Razlog zašto se protestovalo protiv Miloševića jeste da ti izbori nisu bili demokratski, jer je bilo masovne krađe glasova (1996 i 2000) i nakon ne priznavanja izbornih rezultata, došlo je do revolucije. Ta vlast nije imala legitimitet, pa je zato narod izašao na ulice.

Bilo kako bilo, Toma Nikolić je izgubio i bolje mu je da to prizna. Lepo reče na utisku Jovo Bakić, koliko god da ovi na vlasti daju sebi autogolove, ovi u opozicije učine situaciju da su ovi na vlasti bolji izbor.

Aleksandar

pre 13 godina

Toma sad pokusava da sacuva obraz kao "Ubedili su me saradnici i prijatelji da prestanem strajk". A ja kazem "U pravu si Tomo, strajkuj do izbora", taman jedno 6 meseci.

Pele

pre 13 godina

Dakle, Napredjnjaci cak ni poraz dostojanstveno ne umeju da prihvate. Za ovu svoju katastrofalnu ideju (poraz) su sami krivi, i veoma je nisko to sto sada sve prebacuju medijima.

Primecujem da se i broj ljudi na ovim skupovima polako smanjuje iz dana u dan. Ljudi polako shvataju da su izmanipulisani i da im se servira opet nova podvala.

Gandi iz Bajčetine

pre 13 godina

Citiraću jedan post :

''Kada ovo Nikolić radi samom sebi, šta bi onda radio celom narodu da kojim slučajem i dođe na vlast''. Ovim je sve rečeno...

Zalim vas

pre 13 godina

Hehe najsmesniji ste mi vi sto bi sutra izbore i kao pobedi Toma.I dobro sta onda?Sta ce to da se promeni?NISTA!Bice isto s...e ili jos gore.Samo kao i uvek narodu u Srbiji je put od donje kicme do glave jako dug.Shvatite da morate da menjate sebe.NA PRVOM MESTU.Ne ocekujte da ce sad da se pojavi cudotvorac i preko noci Srbija postane Svedska ili Svajcarska,moze iFinska sto da ne.Jel vi stvarno verujete da ce se prevreminim izborima nesto resiti?!?

Nebojsa

pre 13 godina

Za Vuvica,ko ne razmislja kao on automacki je izdajnik,ljudi zar nismo imali vec jednu takvu vlast,i znamo kako smo je skinuli s grbace .. pa necemo valjda opet?!

ruka-ruci

pre 13 godina

@milija
A sta nama garantuje da Nikolic ponovo ne bi strajkovao ovako i da danas budu izbori, a da Nikolic ponovo izgubi? Znaci ovako, mimo propisa, imacemo prerane izbore, sve dok Nikolic ne postane nesto. A uz put cemo prestati da se kandidujemo za EU i da vodimo pregovore sa Kosovom i da u nasem drustvu gajimo vrednosti da se strajkom gladju moze sve postici???? To hocete? Evo, slazemo se, ajmo nove izbore, ali samo ako niko, ali niko iz sadasnjih partija, niti jedan znani politicar, niti jedan kvazi biznismen ne bude kandidat. Ovako se sve vrti oko licnih fotelja, a Nikolic je naj, najgori izbor.

Anka

pre 13 godina

Zaigrao se Nikolic nacisto. Jos ce sutra da se pricesti i umislice da je Isus. A izgleda da nije racunao na nas "zlobnike" da cemo pustiti masti na volju i poceti da sastavljamo njegovu vladu iz snova: on premijer, Beko ministar finansija, Zecevic sporta, Maric zdravstva, Kostunica naci ce vec nesto i potpredsednik...Cirkuzanti ovi iz SNS.
A dobri su i za marketing. Da ne ode Toma na lecenje ne bi znali za ovu "renomiranu" kliniku i koliko je duzna. Bas im je ucinio uslugu. I lekare su dobro izreklamirali. Tresu se dok daju izjave, mucaju... Boze, gde mi zivimo i ko nas okruzuje.

milija

pre 13 godina

pa kad je vlast toliko dobra a kako kazete da je nikolic prevarant onda samo raspisite izbore kad ste sigurni u pobedu, mi obicni gradjani nista drugo ne trazimo, samo sansu da izadjemo na izbore i kazemo sta mislimo.

Anonimussss:))

pre 13 godina

Joj kako Nikolica nije sramota da ne da narodu da malo odmori i opusti se za praznike i da se bar ne jedan tako veliki praznik opusti i odmori...A oni jos pozivaju!!!! SRAMOTA VELIKA!!!!ma nijedan politicar nema srca da ovom narodu umesto poziva na demonstacije da neki uskrsnji poklon, nesto simbolicno a ne da dangubi po ulicama....davno su prosle 90te i nije im dosta!!!

ivan

pre 13 godina

Pa, zar ga Vucic ne lozi 'da izdrzi do kraja' kako bi postao novi predsednik stranke?
Tomo, Tomo, imas dobre saradnike!
Bolje ti je i u Rusiju da ides nego sa takvima da sedis u stranci!

Mujo

pre 13 godina

Baš mi je lep i markantan onako oprućen na krevetu. Još kad bi bio karakter pa da izdrži do kraja...Pa ga onda Sveti Sinod proglasi za sveca koji bi se zvao "Sveti Infuzije". Pa mi krenemo da ga slavimo po Srbiji...Eh, ali kad bi on bio karakter kao što priča.... Ja bih ga lično za svoju slavu uzeo.

Andrejko

pre 13 godina

Srbiji nikad nece biti bolje dok je ovakvih koji pljuju po Tomi,svi kukamo na los zivot a kad se jedan covek podigne da zrtvuje svoj zivot za bolje sutra vi ko popisani pocnete da ga pljujete,evo vam Tadica nek vam kroji drzavu,sve zivo su prodali oporezovali jos malo pa ce nam vazduh koji disemo naplacivati,nek pocrkamo to nam treba !!!

Glucose meter

pre 13 godina

"Nije Toma lud da dozvoli da mu politicka karijera propadne zbog nekog tamo svog zivota."
(Dane, 20. april 2011 23:34)

Haha, odlican komentar.

Nego, koja je ironija da je jedna od najretrogradnijih stranaka sebe nazvala 'naprednom' ?! Ako ovako posti lider 'naprednjaka', kako bi tek postio lider 'nazadnjaka'?

Ivan

pre 13 godina

Danas ljudi lose zive u Srbiji i ova vlast malo toga radi da bi nam bilo bolje, ali ovakvim gestom se ne postize nista osim kratkotrajnog marketinga.Voleo bih da znam kakav je program SNS pa da vidim da li cu za njih glasati ali program koji je odrziv i moguc a ne razne reci.....on ovim deli Srbiju a to je ono sto je najopasnije.... pitajte ga koliko kosta ova njegova farsa, posto je dan u toj bolnici, bolje te pare da je dao nezbrinutoj deci.

Pele

pre 13 godina

Dakle, Napredjnjaci cak ni poraz dostojanstveno ne umeju da prihvate. Za ovu svoju katastrofalnu ideju (poraz) su sami krivi, i veoma je nisko to sto sada sve prebacuju medijima.

Primecujem da se i broj ljudi na ovim skupovima polako smanjuje iz dana u dan. Ljudi polako shvataju da su izmanipulisani i da im se servira opet nova podvala.

Srpska Inteligencija

pre 13 godina

Vucicu,Nikolicu prekinite Belu ladju.
Ne glumite Srecka Sojica i Cirka, a ovi ostali Panjkovica i Zivadinku.
Da vam kazem nesto , vama se verovali ili ne smeju i na pijacama i u prodavnicama gde god odem, i to ona populacija ljudi koja je do samo pre par dana bila vas verni pratilac i nasedala na vase seljacke fore, sto je paradoks na celu pricu.
Ako ste ovo sami smislili svaka vam cast na bezgranicnoj gluposti , ako ste naseli na neciju foru da vas navuku, onda vam svaka cast i na bezgranicnoj gluposti i naivnosti.
Svima je dojadila ova sadasnja Vlast, kriminal korupcija i sve to, ali da budemo realni Jorgovanka, Milanka, Ibarska Magistrala , placljivi Vucic, lazni Ce Gevara , i ovak koji ce da se pricesti sa sve drvenim iskonskim krstom oko vrata koji je stavio za TV kamere, dajte ljudi.
Pa otidjite u bilo koju prodavnicu od kasirke do penzosa svi vam se smeju , tragikomedija.
Plan kako da se izvucete iz bezgranicne gluposti koju ste smislili je sledeci, evo malo savet da vam dam, recite da se Ruski ambasador zalozio da Tomislav prekine strajk zedju i to je to.
Nema veze sto je Beko bio u poseti da proveri svoju investiciju, jer je Tomislavu dao da kupi-dobije stan od njega i Micovica , onog kuma MIhajlova iz DSS-a, tamo kod ambasade, pravicemo se da ne znamo i da nismo videli na vestima.
A mi gradjani medju kojima na vasu zalost ima sve manje naivnih , mi cemo menjati ovu Vlast budite siurni u to, jer je dosta vise svega.
Samo bez Ibarskih magistrala , zene brkatog Pecanca, Ce Gevara , Vucica i ostalih diletanata.
Postali ste zadnji diletanti i kod zena koje prodaju paradajz na pijaci.

pit

pre 13 godina

Ti i dr.Kostunica Vojislav da ste pravi borci za narod bili bi pored slavnog dr Nikolica Tome i pokazali svoju solidarnost sa jadnim i opljackanim narodu koji je na prezivljavanju...svakodnevnom.Pomaze samo ispitivanje porekla imovine,oduzimanje i zatvor.

matakunisni

pre 13 godina

Ovakvu budalaštinu ste mogli i sami da smislite a ne da mažete d**e masnoj gusci... Nesretnici, isplatite Montgomerija za glupe savete ...

RADULAC

pre 13 godina

Đinđić je demonstrirao protiv vlasti koja je izgubila legitimitet,odnosno pristanak naroda da vlada njime. Naprednjaci rade to isto. Vlast koja izgubi legitimitet,gubi sam osnov vladavine i postaje uzurpatorska. A uzurpacija se ne sme trpeti od strane jednog nezavisnog i suverenog naroda ! Zato ova vlast mora raspisati izbore i dokazati da ima dovoljnu podršku u narodu. Mada svi znamo kolika je ta podrška i jedva čekamo formalnu potvrdu mna izborima ! Pukli ste !

zorz

pre 13 godina

kad vidim sve ovo pozicija opozija pa ovo sve isto nista novo samo menjaju dresove a narod kao i uvek ko sanja....nevolim ni jedne ni druge....samo zamlacuju narod da ima sta da prica......ja mislim da ovde nije problem ni nikolic ni tadic ni kostunica najveci problem smo mi svi samo sebi u ovoj zemlji nepostoji niko ko uopste zna sta hoce.....

Tlajli

pre 13 godina

Ako je neko i planirao da glasa za SNS, mislim da bi nakon svega ovoga trebalo da promeni odluku :)

NIkada na srpskoj politickoj sceni nije bilo neozbiljnije stranke od SNS.

Miki

pre 13 godina

Drugi pokusaj!
Da ne duzim posto necete objaviti!!
Srbijo !!Jedino resenje!!!
Znachi jedino resenje za sve srbe je ,da se svi lepo skupimo i svi na granice.Da svi napustimo ovu zemlju i nasim dragim politicharma kazemo samo,"evo vam zemlja pa vi vladajte ,a mi posto nismo potrebni,ODOSMO"
Znachi samo tako idemo svi odavde a ova nekolicina politichara i tajkuna neka vladaju!
Thank you

Nik

pre 13 godina

Svako ko ce da smeni i posalje u zatvor Tijanica ima moju podrsku. Ministar Mire Markovic i njen kucni prijatelj, a sada jedan od najvernijih Tadicevih podanika. Sud je zbog njega prekrsio sve pravne norme i doneo osudjujucu presudu koja je usmerena protiv onih koji su citirali njegove izjave od vremena njegovog ministrovanja pa do ubistva Djindjica. DS clanovi i omladinci lako ste pogazili sve ono za sta se Djindjic borio a sve zarad vlasti i nekih bednih privilegija koje vam udeljuju vasi partijski drugovi dok oni unistavaju i ovo malo sto je od ove zemlje ostalo.

yugo vegas usa

pre 13 godina

Bez Tita ne mozemo.
Bez Milosevica ne mozemo.
Bez Nikolica ne mozemo.
ISTINA JE ?
Bez Tita mozemo.
Bez Milosevica mozemo.
Bez Nikolica mozemo.
O Vucicu i da ne govorim.

Nishlija

pre 13 godina

Vreme je da rezimiramo (this s*it take's 2 long)!! Treba naci pravu rec i opisati stanje u kojem se Srbija i njeni gradjani nalaze??! TURBOfu**ingFOLK 4me:) Kompozitor:Vlada Srbije Izvodjac: Tomislav Nikolic Vuvuzele: Aca Vucic Klavijature (dugacki prsti:)) Velja Ilic . Narod Srbije igra u transu 100 sati bez prestanka jer ova pesma se upisuje u EVERGREEN Srbske politike!Promenite polcu MOLIM VAS ista ploca 20godina sa kratkom pauzom.. Imam predlog!! weeee :)!! Neka supruge i ljubavnice Tome Nikolica, Ace Vucica,Ilica i svih muzijaka iz vlade Srbije "ucene" da im nece davati () sve dok pici ova muzika pa makar se nashli kod OK korala tacno u podne do velikog petka! Ta pesma mi bolje zvuci i ako je vec slushana u Belgiji :) ALI nije turbo folk vec FUNKY FUNKY ! Ja mrzim TURBOfuckingFOLK. Zalosno je izistinski ZALOSNO sa cime se zaglupljuje gradjanstvo Srbije u vreme kada nacija umire. Politicari koji imaju prolaz u mojim ocima iz grand showA su Cedomir Jovanovic i Slavica Djukic Dejanovic ! Necu vishe komentarisati "estradu" na ovaj hit "IZBORNA INFUZIJA" TC&tYA!

Aristotel

pre 13 godina

Meni se cini da im je ovo jedini plan za spas Srbije... Nazvacemo ga "Tomin plan za ekonomski spas Srbije". A sastoji se u tome sto ce pokazati da gradjani Srbije mogu da ne jedu i da ne piju danima, i tako da ustede velike izdatke za hranu, pod parolom:
"Ako moze ON, sto ne bi ste i VI?" Iliti, "Evo sta vas ceka kad dodjemo na vlast".

Gibo

pre 13 godina

Dokle bre misli ovaj lakrdijas da dembelise i o cijem trosku? Prima li poslanicku platu za ovo vreme dok se sprda sa svima nama? Obrazi su mu tvrdji u deblji od djona. Sram te bilo, Tomislave!

Neutron

pre 13 godina

Pa cekaj, sta sada "bez njega ne mozemo"?. Pa jel si ga podrzao u ovoj bezumnoj manipulatorskoj kampanji? Jesi ili nisi? A sta, kao mislio si da je fol a sada kao nije fol pa sada menjas odluku kako bi satro preziveo? I ovo vam je deo ove najplice moguce manipulatorske taktike. Pa Srbija ne zasluzuje ovo. Jaoj, koliko vam je samo stalo do vlasti, da pocnete onda da maznjavate, pa to je neverovatno. Na sve ste spremni! Pa imate li vi i malo morala i dostojanstva? Pa nemate. Ni malo. Zato je normalnim ljudima sve ovo nedokucivo, jer normalni ljudi ne mogu da shvate da su drugi "ljudi" sposobni da rade ove stvari iskljucivo zbog licnog interesa. Kako ste samo namazani, ali znamo vas u dusu, prokleti prevaranti. I ti , Vucicu i onaj Mahatma mozete mirno da spavate uvece? Kako, kako mozete? Ja bih se ubio, ali stvarno, da sam uradio sve sto ste vi uradili u zivotu. Ja taj teret ne bih bio u stanju da nosim.

nidza

pre 13 godina

nazalost nasu i naseg napacenog naroda jos jedna farsa je izrezirana , sta ce konkretno narod imati od svega ovog nazalost kao i do sada jedno veliko nista , moje licno misljenje je sve dok ne dodju potpuno novi ljudi umesto ovih vecitih kandidata za sve zivo sto se vlast i funkcija zove, nama bolje biti nece.

Brainwash

pre 13 godina

Sutra ce se pricestiti. Posto je u pitanju hleb i vino tako ce imati odlican izgovor da prekine strajk. Evo sada je 00:25, znaci za nekih 8 sati bice okoncan ovaj cirkus, na brzaka smisljen ne bi li sacuvali glasace za koje strahuju da bi Seselj mogao da ih preuzme kada uskoro dodje iz Haga.

Nebojša Pejin

pre 13 godina

Baš pratim novine, i gledam kakve smešne komentare ljudi ostavljaju, i jos smešnije od toga je što se isti ili slični komentari pojavljuju na raznim novinama, verovatno od istih likova. Ajde da rekapituliramo za vas pametne. Nikolić je
kriv za sve probleme u zemlji, iako nikad u potpunosti nije kontrolisao vlast, kao npr. DS. Kurs dinara se drži prisilno
dole, uništava se monetarna ekonomija i izvoz. Poljoprivreda uništena, trošimo robne rezerve žita, ulja, šećera, sa
potencijanim uvozom hrane u budućem periodu. Industrija skoro nepostojeća, zahvaljujućci privatizaciji i lošim merama
vlade. Nikad veća nezaposlednost. Nikad veća korupcija i kriminal. Imamo most na Adi koji jede pare, i gospodina
Đilasa koji će te pare da pere preko košarkaškog saveza Srbije, i uništi i ono malo dostojanstva koje naš sport ima. I
mnogo, mnogo još stvari koje ne štimaju u ovoj zemlji. Pričamo o slobodi govora i medija, a na većini novina se ne
objavljuju komentari koji su protiv vlasti i koji samo govore istinu sta se dešava u Srbiji. I onda se ja zapitam ko vas iz
DS-a plaća, da u vreme kada ljudi nemaju gde da rade i šta da jedu, pišete ovakve komentare, kao da vam je jedini
problem u Srbiji Nikolić i Vučić. Jel vi stvarno mislite da jednog dana kad DS uništi Srbiju (posšto je očigledno da
namerno ili nenamerno to i radi) vi nekim čudom lepo živeti, dok pored vas ljudi skapavaju po ulici i jedu iz kontejnera?
E sada ću iz protesta, pa i iz inata, da stavim ovaj komentar na svaku vest i svake novine na kojima se pominje Nikolić,Vučić i njihova stranka.

Novi Pazar

pre 13 godina

Meni ova drzava lici na sapunicu. Ne vidim razliku izmedju spanskih glupih, unazadjenih serija i ovog sto se upravo desava. Zao mi je sebe, svoje porodice, komsija i ostatak gradjana, sto stvarno ne vidim perspektivu ovoj drzavi... Jel‘ moze da mi neko kaze, imal nam spasa? Nemam brz protok interneta, pa ne mogu sve da pofatam, desavanja u Srbiji.Hvala unapred

IlijaGromovnik

pre 13 godina

Ovima fali jos samo da pozdravljaju baka Olgu na terasi.Mada kad im vidim pristalice,prosto je nemoguce da oni osmisle bilo sta,a kamoli nesto novo.

vladimir

pre 13 godina

ovo je samoubistvo sns-a. pre ovog glupiranja se cinilo apsolutno nemoguce da ds pobedi na sledecim izborima kad se uzmu u obzir rezultati njihove politike. sad se pak cini ociglednim da je to jedini put kako god tuzan bio. ova druga, sns opcija, je cisto zbogom pameti.

e sad pitam se da li je tadic napravio deal sa tomom da se on glupira kako bi nas ubedio da je tadic jedino resenje ?

ili pak strani savetnici koje je toma unajmio rade u stvari za
nekog drugog i savetuju ga tako da
se unisti ...

kako god nestanak narodnjaka sa politicke scene bi otvorio vrata za nesto novo

Sinisa

pre 13 godina

kad procitam komentare ,izgleda da toma nije mogao srbiji dati bolju uslugu !
i ako vecina nije zadovoljna sa vladom......ovaj cirkus tome i vucica je otreznio i vecinu onih koji su bili slepi za njih.mnogima je osvanulo,kad smo se vec osugali od ove vlade (i ako nisu za sve krivi),onda nije spas da dobijemo kugu sa tomom i acom !
nije narod vise tako naivan da se moze lako navuc na led.
i do zadnjeg sela je stigla svest,da nije onaj bolji koji ulicom grlato preti i prodaje maglu.
trebalo je dugo vremena da mnogi shvate skim imaju posla,ali bolje ikad od nikad.
naj smesnije je ono :mi ce mo privuc strane investitore i radna mesta !?jel to aca ima tajnu informaciju da stranci samo cekaju da on postane premijer i odmah navale sa evrima u srbiju ??
aco - nije vise rat pa da svasta lupetas !!!

RAXX

pre 13 godina

Drago mi je što građani Srbije još jednom dokazuju da se na miran i civilizovan način može suprotstaviti kampanji laži,koju orkestrira demokratska stranka a sprovode je mediji. Stepen subjektivnosti i pristrasnosti je izuzetno izražen naročito kod državne televizije,koja bi MORALA da bude objektivna ! Mi nećemo plaćati Tijanićev privatni servis koji vodi politiku kakva odgovara trenutno vladajućoj garnituri ! Dosta nam je TV bastilje ! To je samo još jedna poluga vlasti kakva je bila i za vreme Miloševića !

BGS

pre 13 godina

Tomislav Nikolić je danas zastupnik interesa i glasnogovornik cele Srbije ! Danas smo na miran način izrazili protest protiv neobjektivnog izveštavanja medija i kampanje koja se vodi protiv Tomislava Nikolića,i dokazali smo još jednom da ćemo na njihove laži odgovarati mirnim sredstvima i istinom ! Demonizacija Nikolića koja je u toku,a koju vodi demokratska stranka,znak je sigurne propasti i panike u redovima vladajuće koalicije. Nastavićemo sa pritiskom dok ne ostvarimo svoj cilj - pravo naroda da izabere vlast !

Jeja

pre 13 godina

Gospodine Verniče molim Vas ne vređajte decu, nisu ovo detinjasta desavanja, deca su iskrena, ne iskvarena, pametna, nacitana.... Toma i Vucic nekadasnje perjanice Milosevicevog rezima su prevaranti, mestari, lakrdijasi... Da ne trosim vise reci na njih. Tadicu ne mogu da oprostiin koaliciju sa SPS, juce ga je Dacic lepo proda i svrsrao se u tabor kome je uvek pripadao. Nikada necu glasati za naprednjake, kolijo god da je Ds los, od Sojića i Vučića nema gorih.

Srle

pre 13 godina

Ma dosta,bre vise s ovima.Kome oni mogu da budu zaniljivi.Al' performans im je bio...Kakva kreativnost.Tc,tc,tc...Nemojte vise,molim vas unistiteste mi dan.

Gaga

pre 13 godina

Molim Tomu Nikolića da izdrži još malo u ovom štrajku, tj. hoću reći da izdrži do kraja (svog života, naravno). Isto tako MOLIM i Vučića da mu se pridruži, do kraja naravno. Biće još bolje ako bi im se pridružili i svi ostali- G.din Selja Ilić obavezno, pa Dačić, pa Koštunica, pa Palmica, PA SVI REDOM BREEE !!! Sjašite nam više sa grbače @#$%! jedni !!! Koji izbori sram vas bilo - kome da dam glas ???

Shone

pre 13 godina

Gore je od Tominog strajka gladju sve ovo sto su nam od zemlje napravile i prave prethodne i ova sadasnja vlast. Ponasaju se kao da im je zemlja dedovina, Beograd dedovina, ali ne sada se komentarise Tomin strajk ... Jadno,
kolika Vam je dnevnica za komentarisanje :)?

Nenad Peric

pre 13 godina

Kako je to naglaseno lepo "Zgradu RTS-a obezbeđuju jake policijske snage." E pa SNS i njivoe pristalice koje su ne zadovolje sa razlogom svojim zivotom i zivotom vecine gradjana Srbije nisu dosi nerede da prave nego da pokazu Tadicu da ovako vise ne moze! PROMENE!!!!

prevaren narod

pre 13 godina

hocu promene naravno, ali necu da glasam NI ZA JEDNOG OD VEC VIDJENIH FOLIRANATA POLITICARA, jer su svi gori od goreg. Izacicu na izbore samo da glasam za nekog NOVOG

Studentarija

pre 13 godina

Zaista nema smisla da napišete da je bilo hiljadui ljudi. Bio sam prisutan i svakako je bilo mnogo više ljudi od hiljadu. Ta umanjivanja idu samo vama na štetu,jer u njih niko ne veruje,a zato rušite sopstveni kredibilitet. Nadam se da će B92 kao medijska kuća od reputacije,zauzeti objektivniji stav povodom cele ove situacije sa gospodinom Nikolićem.

Posna sarma

pre 13 godina

Tomislav Nikolić je pokrenuo proces koji više ne može biti zaustavljen - proces promene vlasti ! Po reakcijama demokratske stranke a posebno njihovih koalicionih partnera,vidimo da im je zadat udarac od koga se ne mogu oporaviti i čijai krajnji rezultat moraju biti izbori ! Drago mi je što sam najzad dočekao da vidim početak njihovog kraja !

Jaro

pre 13 godina

Ja u sustini mrzim te likove koje smo videli na pokretnim stepenicama i onog jos goreg sto je patrijarha nazvao neki pop ... Isti ko sto su bili dok su bili radikali, samo jucerasnja izjava radikala u skupstini mi se po prvi put svidela. "To sto radi to je farsa, a to sto je unosenje hrane na kasiku zamenio na infuziju - to se zove lenjost"

Posmatrač

pre 13 godina

G-dina Nikolićа podržavaju uglavnom ONI koji su u vreme SPS/SRS "dobro" živeli od šverca, muvanja i neplaćanja poreza, a sad su bez lake zarade ili ONI što od države očekuju da ih bogato izdržava ili "oprašta" porez (nezaposleni, otpušteni, penzioneri, neuspešni studenti, privatni sektor...).
SNS i njegovim pristalicama ne odgovara moderna Srbija, zasnovana na demokratiji, pravdi i poštovanju ljudskih prava.
SNS može da bude važan faktor na našoj političkoj sceni zsamo u uslovima vanrednog stanja, ratnog stanja, mobilizacije, strašne inflacije, nestašica, redova ispred prodavnica... Sećate se već...
Samo u tim okolnostima MI i ONI smo skoro potpuno ravnopravni... Kad nema struje, vode i hrane ili kad padaju bombe, pametni ili glupi, lepi ili ružni, pošteni ili pokvareni, vredni ili lenji - svi smo isti...
E to hoće ONI.

MilosSC

pre 13 godina

Siroti naprednjaci se upinju da svoje proteste predstave kao opstenarodni bunt,pa se sluze svim mogucim vec vidjenim sredstvima a kapacitet pristalica i glasaca ne da im ne omogucava to,nego...Sve ovo deluje jako smesno.Jos kad Vucic nabaci svoj pretenciozni izraz lica ranjenog ponosa.Cist horor.

Cera

pre 13 godina

Izvinite, da li je ovde uobičajeno da se "kradu" nickovi. Mene zovu ortaci koji znaju mene Ceru i pitaju zašto sam poludeo, mislim neki se slažu a neki ne, kao ni ja, sa tim "Cerom" koji vodi po broju preporučenih.

Naki

pre 13 godina

Pravo razmisljanje jednog demokrate:"Zaboravljam i na vazduh i na vodu,u svojim "ljudskim" razmisljanjima oporezu"...i nije cudi sto se narod podize,i treba dosta je bilo...

Kole

pre 13 godina

Krajnje je frustrirajuca cinjenica da politicka scena nije uspela da se filtrira za sve godine.Naravno za to su krivi gradjani,ustvari bolje receno glasaci i njihova urodjena nepronicljivost,mada je to reci ovde u javnom zivotu cista blasfemija. I sta sad imamo,da nam se ovakvi poput Vucica i Nikolica predstavljaju kao spasitelji nasih zivota.Ma vazi.

Darko

pre 13 godina

Nemogu da verujem. Citam ove komentare i zgrozavam se. Demonstrante prozivate neradnicima,a vas mamine i tatine sinove i kcerke koji samo sedite ispred vaseg PC-a i kuckate odvratne komentare nazivate "postenim i pametnim ljudima". Ne trebaju nama izbori,nama treba totalno unistenje kad sami sebi nismo dobri!!!

Majka tri maloletna deteta

pre 13 godina

Zači stvarno nemogu da verujem koliko ciničnih komentara! Bašnam je super. Imamo para jedemo šta hoćemo deca nam uzivaju zaista neznaju šta znači nemam. Idu na letovanje,zimovanje ma štavamje sveje super u ovoj držav kakvi bre izbori mi kao takvi idealni ma odmaće danas prime u evropu. Ja stvarno neznam za koga se ovaj čovej žrtvuje jadnam je super.

simson

pre 13 godina

Znaci performans koji je najavila i zvestila sama RTS.
" oni izvode parodiju na dnevnik" naravno nisu rekli kako je ime :-D
Nego tomo, lepo te pitali novinari da prenesu javnosti, sta si pricao sa Milanom Bekom.
Gradjanima je to mnogo bitnije i zanimljivije.Da li je to tvoj plan i program ili gradjani ,narod i zakatancene fabrike,kao i glavni krivci i saucesnici?
To su zivoti nas 5,5 miliona izgubljenih disa.
Ajde novinari pitajte opet Vucica, da li je beko taj adut srbije?

Серђо

pre 13 godina

На слици коју сте објавили може се избројати више од хиљаду присутних!!!

bojan 76

pre 13 godina

pokusacu da jos jednom posaljem svoj komentar mada su do sada svi bili odbijeni.mozda nisu bili dovoljno zuti,plavi ali se nadam da su bili nadasve realni i bez vulgarnosti.plasi me da cu opet gledati da bager uvodi demokratiju u bg ministar policije je tada bio sps.istorija se ponavlja...

Beba

pre 13 godina

Koga nema bez njega se može je nešto što mi se provlačilo kroz ceo život. Kao glasač DS ovih dvadesetak godina (uvek glasala protiv drugih osim za vreme Djindjića) smatrala sam da bi valjalo malo da se zamene i da dodje neko drugi na čelo države. Skoro da sam odlučila da moj izbor bude SNS jer su najjača opoziciona stranka i jedini koji bi mogli da skinu trenutnu korumpiranu "elitu". Hajde i da malo stavim po strani to ko su i šta su bili, ali, kad videh Karićku, Ilića...pa sad i ovu Nikolićevu patetičnu šaradu, ne mogu, stvarno ne mogu. Šta da radim da bih dobila iz ove gomile političara i stranaka nekog ko će zaista raditi u mom interesu, bar malo? Čini mi se da je jedini koji ne misli samo na svoje d.p. Rasim Ljajić. Medjutim, on je usamljen i teško da može sam da se izbori s bilo čim. Ja bih mu se pridružila ali sam malo priglupa za te političke igrarije. Bojim se da mi je rešenje odlazak iz ovog ludila. Koga nema bez njega se može.

trajko

pre 13 godina

Bice smesno,kada ovi dodju na vlast i pocnu da se dodvoravaju Tijanicu.Kapiraju oni da je covek neunistiv,al' ajde sad su kao malo protiv.

Rakica

pre 13 godina

Vidim neko je ovde brojao glave i zakljucio da ih je bilo vise od 1000, mosda 1021 ili tako nesto? Ja uzeh da pogledam prilog . . i Boga mi iznenadih se koliko prosvecenih i intelektualnog izgleda faca videh! Doduse vecina su bile permanentno zabezeknutog izraza lica (mislioci), ali to je verovatno zbog brige za Tomom.

Najzad sam se uverio da je to buducnost Srbije - prema tome, samo tako gurajte gospodo iz SNS!

Uz moje puno divljenje onome ko se setio da vam da pridev, "napredna", srdacan pozdrav od Rakice.

Provincijalac

pre 13 godina

Bio sam na mitingu. Povela se polemika oko tv pretplate na skupu. I zaista, zbog cega placamo tu pretplatu? Da gledamo kako predsednik usisava dnevne sobe? Da gledam „najgledanije u Srbiji“ serije? Pa i snimak moje babe kako cuva ovce na pasnjaku bi bio najgledaniji da se reprizira 100 puta na nacionalnoj televiziji! A o izvestavanju da ne pricamo! Nisam pristalica trenutnog rezima ali sam osudjen da, od svih politickih opcija u ovoj zemlji, na javnom servisu gledam iskljucivo vladajuce stranke, uz po koju recenicu nevoljno prozborenu od strane voditelja o opoziciji. Kao da zivim u vremenu Milosevica?!

Glumac

pre 13 godina

Jedna jedina stvar je potrebna... Da se raspisu izbori... Zar je moguce da zuti ne mogu toliko da se odreknu stolica? Svaka cast ljudima koji se trude da nesto promene... Skidam im kapu...

sandra

pre 13 godina

Ne samo da se borimo protiv vlasti, vec moramo i protiv njihovih korumpiranih institucija! A najveca je RTS!
Zar ce se u ovom milenijumu cenzurisati sve sto ima veze sa opozicijom?
Zar ce pojedinci dirigovati javnim servisima i medijima?
Zar ce narod placati televiziju koja ne radi u njegovom interesu?
Dokle!?
Gde je tome kraj!?

Kokan87

pre 13 godina

Grad po grad, opstinu po opstinu, selo po selo, domacinstvo po domacinstvo, svi lagano uvidjaju da mogu biti deo promena na bolje, i to pokazuju ovakvim mitinzima. Ubrzo ce, ako se vladajuca koalicija ne opameti i raspise izbore, sav taj narod ustati i svom silinom udariti na one koji ga pljackaju, ponizavaju i uskracuju za osnovna zivotna prava!

AlTair

pre 13 godina

Nemojmo se zavaravati, stanje u zemlji je katastrofalno. Spali smo na to da uvozimo psenicu koju smo prethodno izvezli! Bez ikakve organizacije institucija i zastite prava gradjana ulazimo u nova jutra... Ovi ljudi zele da stanu na put daljem propadanju! Mitinzima, strajkovima, raznim aktivnostima zele da pokrenu stvari iz mrtve tacke u koju nas je vladavina demokrata dovela! I hvala im na tome! Zbog toga je i poverenje gradjana u njih ogromno, jer dok ostali sede, cute i trpe, oni ustaju za svoj narod, svoju zemlju, boreci se na dostojanstven i, pre svega, demokratski nacin! Danas je bila milina gledati oko 400 mladih u protestnoj setnji, bez ijednog pikavca na ulici da ostane za njima, a kamoli razbijenog izloga, kako se bore za sve nas i nase bolje sutra! Deco, hvala vam! Puna podrska SNS-u da istraje u svojim namerama i ne odustane od svojih zahteva!

Seljak Veseljak

pre 13 godina

Svi vi koji ismevate ove poteze Srpske Napredne stranke, ukljucujuci strajk gladju gospodina Nikolica i ove performanse koje organizuje omladina stranke, budite svesni da 700 hiljada ljudi u ovoj zemlji zivi ispod granice siromastva! Da li vam je lepo kada saznate da zivite koji promil bolje od zitelja Albanije, koja je dno dna u Evropi? Zivimo kao psi, samo to niko ne zeli da vidi! Da li vam je lepo da smo drugi na svetu po odlivu mozgova, pri tom se politikom DS-a sve vise trudimo da umesto Gvineje Bisao zauzmemo lidersku poziciju na toj tabeli? Da budemo svetski lideri, bar po nekom parametru? Osvestite se vise i pogledajte malo oko sebe! Pridruzite se i podrzite aktivnosti naprednjaka, radi buducnosti cele nacije! Zavrsio bih sa onom cuvenom recenicom iz pescanika – AKO VAM JE DOBRO, ONDA NISTA...

Stefan

pre 13 godina

PRIJEPOLJE - Posle punih 11 dana štrajka glađu, episkop mileševski Filaret juče je oko dva sata ujutru, pošto mu je pozlilo, prebačen kolima Hitne pomoći sa srpsko-crnogorske granice, sa jabučke visoravni, u prijepoljsku bolnicu, gde je smešten na koronarnu jedinicu Internog odeljenja. Dr Duško Jovanović iz Urgentnog centra u Beogradu, član konzilijuma koji je formiralo Ministarstvo zdravlja, juče oko osam sati ujutru saopštio je da je episkop van životne opasnosti i da lekari prijepoljske bolnice čine sve da stabilizuju njegovo narušeno zdravlje. U saopštenju konzilijuma još je navedeno da su „razgovori, saveti i molbe patrijarha Pavla i svih dobronamernih ljudi urodile plodom i da je vladika Filaret u stanju krajnje iscrpljenosti kolima Hitne pomoći prebačen u opštu bolnicu u Prijepolju“.

Vladika Filaret je u petak uveče zanoćio na granici, u kombiju iz koga nije izlazio skoro tri dana. Oko jedan sat i 30 minuta posle ponoći pozlilo mu je, osetio je jake bolove u grudima, pa su dvojica sveštenika koji su dežurali u šatoru pored odmah alarmirali ekipu Hitne pomoći, koja je takođe dežurala u vozilu pored kombija. Vladika je zatim teškom mukom iznet sa zadnjih sedišta kombija i prenet u kola Hitne pomoći koja su za desetak minuta stigla do Prijepolja. Istovremeno, kako se saznaje, i u užičkoj bolnici je sve je bilo spremno za prijem vladike. Prema nezvaničnim informacijama, vladika je, pošto je stigao u prijepoljsku bolnicu, odbio da ga hitno prebace na lečenje u Beograd.
ovo je Hrisc......?????

gaga

pre 13 godina

Sve je istina!
Tijanic se toliko slizao sa ovim "demokratama", pa sad kontrolisu kompletan javni servis!
To ja placam, to svi mi placamo i hocu da za moje pare cujem istinu na RTS-u!
A ne iluzije o dobrim ministrima i lepom predsedniku!
Gospodin Tijanic je zaboravio sta je novinarstvo!

Politicki poltron

pre 13 godina

Pa ni bez Voje Seselja nisi mogao, pa pogledaj se sada ...

Cirkuzantu jedan. Ne dam nikom od vas moj glas. Ni vama ni onima protiv kojih se kao bajagi borite. Vi ste dva kraja iste batine. Daleko vam lepa kuca ...

mare

pre 13 godina

znate sta je najgore od svega, gore i od ove vlasti...ljudi koji i dalje hoce da glasaju za njih! idite kupite naocare kad ste vec slepi kod ociju bre!

Loodaya

pre 13 godina

SNS pokazuje da je jedina prava opoziciona partija koja se bori protiv ovog lopovskog rezima, svaki dan organizuju aktivnosti za razliku od drugih opozicionih stranaka od kojih se neke ponasaju kao da su na vlasti pa umesto vlasti kritikuju SNS! Podrska im raste iz dana u dan, i obzirom na sva dogadjanja poslednjih godina i sve poteze rezima na vlasti, ujedno i medija koji cenzurisu svaki tekst usmeren protiv vlade, verujem da ce se izbori vrlo brzo raspisati i da ce promena vladajuce garniture sa opozicijom, na celu sa SNS, doneti boljitak!

Ивана

pre 13 godina

Tomo potreban si nam,potreban si Srbiji.Počni makar vodu da piješ.Želim da se vratiš svom poslu što pre.Izborićemo se sa njima na drugačiji način.Tadiću podnesi ostavku, raspiši izbore.Uništili ste nam sve institucije.Vašom politikom ste Srbiju doveli do ivice egzistencije, gladi i žeđi.Uništili ste nam sve državne institucije.Prestanite da nas uslovljavate sa statusom kandidata za članstvo u EU kada ste nesposobni da pregovarate sa evropskim zvaničnicima.EU želi promenu vlasti u Srbiji, želi izbore.Izbori su unutrašnja stvar Srbije.

Duca

pre 13 godina

Situacija nikad nije bila gora - vlada opšti medijski mrak. Vlast drži sve medije pod kontrolom pokušavajući da sakrije istinu. Ništa im neće pomoći, jer su doveli svojom tiranijom sve građane do ivice gladi, rasprodali i opljačkali celu zemlju. Te činjenice se ne mogu prikriti raznim „pozorišnim predstavama“ o raznim uspesima. Buđenje je počelo! Ja znam da je Toma čovek koji drži do svoje reči, ali ga molim da u ime svih nas kojima je potreban prekine štrajk. Čeka nas veliki posao, a to ne možemo bez njega. Osionost i bezobzirnost ove vlasti mora jednom prestati. Promene su već počele, narod svoje nezadovoljstvo i podršku Tomi iskazuje svakog dana širom zemlje, što mi uliva nadu da će se uskoro stanje u Srbiji promeniti.

Дарко

pre 13 godina

Да ли је Тома погрешио или није одлуком о штрајку глађу то је његова ствар, ова помпа која се створила око тога погодује актуелној власти и зато они доливају уље на ватру сваки дан. Њима је циљ да се не прича о проблемима нас грађана који смо под њиховом влашћу доведени до ивице сиромаштва, увек ће наћи неку темо било о Томи или неком десетом само да се не прича о проблемима са којима се суочава наша Држава, а који су огромни.

Mićko

pre 13 godina

Када у земљи где влада беда, неимештина, где је привреда у колапсу, народ масовно незапослен и додатно дневно остају без посла нове десетине и стотине људи, гасе се нове десетине предузећа, када штрајкачи из свих бранши смењују једни друге, када људи у очају себи секу прсте, забијају ексере и штрајкују глађу, када започне штрајк жеђу и глађу председник највеће опозиционе странке коју подржавају милиони грађана ове земље, када актуелна власт све то игнорише, када се од таквог самопожртвованог и искреног геста прави спрдња, праћена морбидним коментарима ..... Запитајмо се да ли је адекватан таквој стварности квалитет, објективност и начин извештавања Јавног сервиса - РТС-а, који је финансиран искључиво парама тих истих грађана. Они сигурно нису били тамо да би исказали своје одушевљење, као што они који њиховим новцем кроје начин информисања целокупне јавности, немају право да пренебрегавају чињеницу о масовном незадовољству огромне већине народа ове напаћене земље и својим начином извештавања искривљују стварност.
Истина нам није потребна да би сами себи доказали оно што већ знамо. Потребна нам је да би покренула неке неминовне процесе, пре свега изборе, који ће нам омогућити да кренемо у одлучну борбу за побољшање квалитета сопствених живота. Лагање самих себе нам у томе само одмаже, годподине Тијанићу.

Andrejko

pre 13 godina

Srbiji nikad nece biti bolje dok je ovakvih koji pljuju po Tomi,svi kukamo na los zivot a kad se jedan covek podigne da zrtvuje svoj zivot za bolje sutra vi ko popisani pocnete da ga pljujete,evo vam Tadica nek vam kroji drzavu,sve zivo su prodali oporezovali jos malo pa ce nam vazduh koji disemo naplacivati,nek pocrkamo to nam treba !!!

milija

pre 13 godina

pa kad je vlast toliko dobra a kako kazete da je nikolic prevarant onda samo raspisite izbore kad ste sigurni u pobedu, mi obicni gradjani nista drugo ne trazimo, samo sansu da izadjemo na izbore i kazemo sta mislimo.

Herman

pre 13 godina

Ma kako da ne. Treba da se ukinu sve emisije pa da samo gledamo onog foliranta u krevetu i direktne prenose "masovnih" protesta pod vodjstvom virtuoznog Vucica...

RADULAC

pre 13 godina

Đinđić je demonstrirao protiv vlasti koja je izgubila legitimitet,odnosno pristanak naroda da vlada njime. Naprednjaci rade to isto. Vlast koja izgubi legitimitet,gubi sam osnov vladavine i postaje uzurpatorska. A uzurpacija se ne sme trpeti od strane jednog nezavisnog i suverenog naroda ! Zato ova vlast mora raspisati izbore i dokazati da ima dovoljnu podršku u narodu. Mada svi znamo kolika je ta podrška i jedva čekamo formalnu potvrdu mna izborima ! Pukli ste !

Shone

pre 13 godina

Gore je od Tominog strajka gladju sve ovo sto su nam od zemlje napravile i prave prethodne i ova sadasnja vlast. Ponasaju se kao da im je zemlja dedovina, Beograd dedovina, ali ne sada se komentarise Tomin strajk ... Jadno,
kolika Vam je dnevnica za komentarisanje :)?

Majka tri maloletna deteta

pre 13 godina

Zači stvarno nemogu da verujem koliko ciničnih komentara! Bašnam je super. Imamo para jedemo šta hoćemo deca nam uzivaju zaista neznaju šta znači nemam. Idu na letovanje,zimovanje ma štavamje sveje super u ovoj držav kakvi bre izbori mi kao takvi idealni ma odmaće danas prime u evropu. Ja stvarno neznam za koga se ovaj čovej žrtvuje jadnam je super.

BGS

pre 13 godina

Tomislav Nikolić je danas zastupnik interesa i glasnogovornik cele Srbije ! Danas smo na miran način izrazili protest protiv neobjektivnog izveštavanja medija i kampanje koja se vodi protiv Tomislava Nikolića,i dokazali smo još jednom da ćemo na njihove laži odgovarati mirnim sredstvima i istinom ! Demonizacija Nikolića koja je u toku,a koju vodi demokratska stranka,znak je sigurne propasti i panike u redovima vladajuće koalicije. Nastavićemo sa pritiskom dok ne ostvarimo svoj cilj - pravo naroda da izabere vlast !

Darko

pre 13 godina

Nemogu da verujem. Citam ove komentare i zgrozavam se. Demonstrante prozivate neradnicima,a vas mamine i tatine sinove i kcerke koji samo sedite ispred vaseg PC-a i kuckate odvratne komentare nazivate "postenim i pametnim ljudima". Ne trebaju nama izbori,nama treba totalno unistenje kad sami sebi nismo dobri!!!

ovo je strasno

pre 13 godina

Pa ovo je strasno.. Jel to znaci da cim se nekome nesto ne dopadne on onda moze da zatvori pola grada? Eeee moji neradnici... Slobodno kukajte al od toga se leba necete najesti..

RAXX

pre 13 godina

Drago mi je što građani Srbije još jednom dokazuju da se na miran i civilizovan način može suprotstaviti kampanji laži,koju orkestrira demokratska stranka a sprovode je mediji. Stepen subjektivnosti i pristrasnosti je izuzetno izražen naročito kod državne televizije,koja bi MORALA da bude objektivna ! Mi nećemo plaćati Tijanićev privatni servis koji vodi politiku kakva odgovara trenutno vladajućoj garnituri ! Dosta nam je TV bastilje ! To je samo još jedna poluga vlasti kakva je bila i za vreme Miloševića !

zodiac

pre 13 godina

A sto samo par stotina, sto Vucic nije okupio tih 42% svojih glasaca, da ruse rezim i spasavaju prepodobnog Tomu pre nego sto umre od 'zedji i glaDJi'? Svi su vas provalili. Svi. Vi ste bruka od lazova, prevaranata i licemera. Niko to nije radio sa tako malo stila i pameti kao vi. Gadite mi se.

obozaovaoc

pre 13 godina

Sad ce protestvovati nocu jer ih ima jedva 50.
A sutra ce reci da ih je bilo 50.000,ali se nije videlo po mraku.
Sve sto brzo dodje,brzo i prodje.
Uskoro cu ja imati vise glasaca od njih

aleksandar

pre 13 godina

Nisam naprednjak i uvek cu glasati protiv njih ali za RTS su u pravu. RTS bio i ostao rezimski, neobjektivan, jadnog kvaliteta. Nista se nisu promenili osim sto sad jos uzimaju i pare za to djubre od nas.

mrboki

pre 13 godina

Prosto da covek ne poveruje da se zale da nisu medijski pokriveni, a ne skidaju je sa svih medija u srbiji iz casa u cas.Cak se TV PINK veoma aktivno ukljucuje u kampanju sa svojim nemustim voditeljkama ,koje vide nekoliko hiljada ljudi u situaciji kad ih ima manje od hiljadu sto se vidina snimku.Vucicu ne bi bilo dovoljno ni da ceo dan jedina vest na svim medijima bude besmisleni strajk u koji su se upetljali, pa neznaju kako da izadju iz njega.Valjda su ocekivali masovne nemire a posto narod gleda svoja posla onda je kriv RTS,B92 i ostali.
Mozda je ljudima muka i njega vise da slusaju jer su za 20 g0dina naucili sve sto ima da kaze napamet.
Pa cim otvori usta zna se sta sledi

Nebojša Pejin

pre 13 godina

Baš pratim novine, i gledam kakve smešne komentare ljudi ostavljaju, i jos smešnije od toga je što se isti ili slični komentari pojavljuju na raznim novinama, verovatno od istih likova. Ajde da rekapituliramo za vas pametne. Nikolić je
kriv za sve probleme u zemlji, iako nikad u potpunosti nije kontrolisao vlast, kao npr. DS. Kurs dinara se drži prisilno
dole, uništava se monetarna ekonomija i izvoz. Poljoprivreda uništena, trošimo robne rezerve žita, ulja, šećera, sa
potencijanim uvozom hrane u budućem periodu. Industrija skoro nepostojeća, zahvaljujućci privatizaciji i lošim merama
vlade. Nikad veća nezaposlednost. Nikad veća korupcija i kriminal. Imamo most na Adi koji jede pare, i gospodina
Đilasa koji će te pare da pere preko košarkaškog saveza Srbije, i uništi i ono malo dostojanstva koje naš sport ima. I
mnogo, mnogo još stvari koje ne štimaju u ovoj zemlji. Pričamo o slobodi govora i medija, a na većini novina se ne
objavljuju komentari koji su protiv vlasti i koji samo govore istinu sta se dešava u Srbiji. I onda se ja zapitam ko vas iz
DS-a plaća, da u vreme kada ljudi nemaju gde da rade i šta da jedu, pišete ovakve komentare, kao da vam je jedini
problem u Srbiji Nikolić i Vučić. Jel vi stvarno mislite da jednog dana kad DS uništi Srbiju (posšto je očigledno da
namerno ili nenamerno to i radi) vi nekim čudom lepo živeti, dok pored vas ljudi skapavaju po ulici i jedu iz kontejnera?
E sada ću iz protesta, pa i iz inata, da stavim ovaj komentar na svaku vest i svake novine na kojima se pominje Nikolić,Vučić i njihova stranka.

Posna sarma

pre 13 godina

Tomislav Nikolić je pokrenuo proces koji više ne može biti zaustavljen - proces promene vlasti ! Po reakcijama demokratske stranke a posebno njihovih koalicionih partnera,vidimo da im je zadat udarac od koga se ne mogu oporaviti i čijai krajnji rezultat moraju biti izbori ! Drago mi je što sam najzad dočekao da vidim početak njihovog kraja !

Nenad Peric

pre 13 godina

Kako je to naglaseno lepo "Zgradu RTS-a obezbeđuju jake policijske snage." E pa SNS i njivoe pristalice koje su ne zadovolje sa razlogom svojim zivotom i zivotom vecine gradjana Srbije nisu dosi nerede da prave nego da pokazu Tadicu da ovako vise ne moze! PROMENE!!!!

Bojan Stojanovic

pre 13 godina

Tomislav Nikolic moze da bude i u pravu sto se tice toga da ovu vlast treba menjati, samo ja mislim da on i njegova stranka sigurno nisu oni koji zasluzuju te fotelje.Sta se desava na nasoj politickoj sceni vec duzi niz godina.Politicari, odnosno oni kojima je to profesija, bore se za vlast odnosno fotelje svesni toga da za propuste u radu nece odgovarati, tako da mogu da obecavaju odnosno lazu do mile volje u tim svojim predizbornim kampanjama.Pri tom koriste ocaj jadnog i napacenog naroda i usmeravaju narodno nezadovoljstvo u svoju korist.Sada trenutno u liku Tomislava Nikolica, ja vidim jedan infantilan i fanatican pokusaj da dodje na vlast pre svega i nista vise.Uopste mu ne verujem da je spreman da ugrozi svoj zivot, a ako je i spreman onda je to pre zbog recimo predsednicke fotelje nego iz nekog humanog razloga i to je u tom slucaju ludost.Pokusao je da se predstavi kao svetac pred srpskim narodom, onako kako mu je to njegovo shvatanje odnosno neshvatanje religije diktiralo.Politicar-svetac, ha ha ha.A u sustini je to sto tvrdi da radi duboko nehriscanski - pokusaj samoubistva.Kasnije je sve to formulisao kao "post" koji ce se zavrsiti u cetvrtak.Na zalost zbog izokrenutog i neizdefinisanog sistema vrednosti na nasoj vrlo turbulentnoj politickoj sceni dominiraju "politicari" koji se procenjuju po tome koliko nemaju obraza, koliko su spremni da slazu, po tome koliki su makjavelisti, laktasi i jeftini retoricari - galamdzije, dok pravi strucnjaci od njih nikako ne dolaze do izrazaja.Zalosno je i pravi je socioloski fenomen to sto to tako opstaje kao pojava umesto da se najstroze sankcionise.Ispada da su na celu nase drzave ljudi bez i trunke savesti koji vode nasu zemlju u propast.Prema standardizovanim ekonomskim pokazateljima, mi smo medju 3 ili 4 poslednje zemlje u Evropi.Je li to zahvaljujuci nasim "strucnjacima"?

InTheCity

pre 13 godina

Ja zaista, ali zaista ne znam ko jos pada na retoriku Vucica, koji se zgrozava nad kriminalom, lopovlukom, a sam je bio deo toga! Ne razumem, jesmo li mi svi zapali u kolektivnu komu proteklu deceniju, pa da sada padamo na slatkorecivo-pateticne izjave doticnog i njegovih kompanjona.
Kada neko ne podrzava ovo sto oni rade, onda je to zavera, to su pristalice DS-a i ne znam ti koga. Evo ja sam jedna obicna gradjanka, nezadovoljna i DS-om, ali ne toliko zaboravna da sada padnem na ovu paradu koji SNS priredjuje. ALI, hvala im! Iako su pokusali da budu umotani u novo ruho, ovim su samo pokazali da nisu nista drugaciji od srodne im radikalske stranke. Nisu pobegli od sebe, a... da li uopste i mozemo da pobegnemo od sebe? Pa, ocito NE.

I zato i vi SNS i SRS i SPS i DS i DSS i ostali... svi se lepo pokupite i gonite iz ove zemlje, jer sve vise cujem kako bi mladi bezali, ali ja sam za drugu varijantu, da mi lepo vas oteramo a mi da ostanemo u NASOJ DRZAVI. Dosta mi vas je bre vise!!!

Studentarija

pre 13 godina

Zaista nema smisla da napišete da je bilo hiljadui ljudi. Bio sam prisutan i svakako je bilo mnogo više ljudi od hiljadu. Ta umanjivanja idu samo vama na štetu,jer u njih niko ne veruje,a zato rušite sopstveni kredibilitet. Nadam se da će B92 kao medijska kuća od reputacije,zauzeti objektivniji stav povodom cele ove situacije sa gospodinom Nikolićem.

pit

pre 13 godina

Ti i dr.Kostunica Vojislav da ste pravi borci za narod bili bi pored slavnog dr Nikolica Tome i pokazali svoju solidarnost sa jadnim i opljackanim narodu koji je na prezivljavanju...svakodnevnom.Pomaze samo ispitivanje porekla imovine,oduzimanje i zatvor.

Dragan Markovic

pre 13 godina

Vucicu, sad vec gubite kompas (mada ga po meni nikad niste ni imali). To sa okupljanjem sirotinje koja ne zna da se popne uz pokretne stepenice vam samo donosi stetu a sigurno vam nece doneti povecane simpatije cemu se nadate. Kako vreme odmice sve vise ne znate sta cete da radite sa unapred propalom akcijom, i to ljudi itekako beleze...

Naki

pre 13 godina

Pravo razmisljanje jednog demokrate:"Zaboravljam i na vazduh i na vodu,u svojim "ljudskim" razmisljanjima oporezu"...i nije cudi sto se narod podize,i treba dosta je bilo...

milan

pre 13 godina

1933.god.jedan gospodin sa smesnim brkovima i frizurom preko ulice dosao je na vlast u
jednoj zemlji.
nadajmo se da ce ova dva gospodina bez brkova
nece imati taj uspeh.
srbijo pamet u glavu!

LDP daleko od najboljih, ali jedini izbor!

pre 13 godina

http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=900&yyyy=2011&mm=04&dd=19&nav_id=507135 Ja vala mogu!

Серђо

pre 13 godina

На слици коју сте објавили може се избројати више од хиљаду присутних!!!

Snezana Gajic

pre 13 godina

Aman pa zar nije dosta ...Program za spas Srbije je stvarno ... pa fantastican!
Ne znam samo u ime kog to naroda prave performans! Znaju li sta to znaci uopste!U moje ime ... hvala nema potrebe ... a i ja sam narod jos uvek bistrog uma!

bojan 76

pre 13 godina

pokusacu da jos jednom posaljem svoj komentar mada su do sada svi bili odbijeni.mozda nisu bili dovoljno zuti,plavi ali se nadam da su bili nadasve realni i bez vulgarnosti.plasi me da cu opet gledati da bager uvodi demokratiju u bg ministar policije je tada bio sps.istorija se ponavlja...

uros

pre 13 godina

Lepo je sto doticni Stefan misli da se radi o nekakvoj organizaciji, ali mislim da su ovo komentari ljudi, pre svega mladih, koji su pruzali OTPOR Milosevicevom rezimu i zrtvovali najbolje godine i koji ne zele flashback-ove i jos izgubljenih godina, njihovih i njihove dece.
I moram da se osvrnem na postovanog Andrejka koji ocigledno mnoge stvari ne razume ili ne zeli da razume, pa nismo ni mi ludi i znamo da stanje nije dobro ali kako ti kazes "sve su prodali", pa razvijene ekonomije su na taj nacin nastale. Privatno vlasnistvo je jedini nacin da nesto opstane i tu se na zalost stvara prostor za malverzacije razlicitog karaktera, ali na drugi nacin ne bi opstalo u veku svetske globalizacije i ogromnih privatnih kapitala sa kojima drzava uz svu administraciju ne moze da se bori ( sto je i jedan od razloga privatizacije Telekoma).
Toma izgleda i nije tako los kada u ovom stanju po citav dan vodi visesatne razgovore...
Bio bih jako tuzan da na vlast u mojoj zemlji dodje covek poput Vucica...

nevernik

pre 13 godina

Danima vec se uveseljavam citajuci komentare zaista duhovitih ljudi. Treba reci da svega ovoga ne bi bilo da je Tadic radio ono sto smo ocekivali od njega i zbog cega je dobio izbore. Ovako vratio je SPS kao i radikale (i jedne i druge), oziveo je vec "mrtvog" Kostunicu. Vise se druzi sa Rusima nego sto bilo sta radi u vezi pristupanja u EU. Znaci za mene je Tadic krivac i siguran sam da ce to videti i sam na sledecim izborima ma kad bili. A ovi pajaci.........

Nik

pre 13 godina

JEL RTS, 2011. koga ne gleda pola srbije, treba da nam kaze kako je u srbiji, kako se krade, kako se zaposljava, kako je hrana skupa itd. To su price za malu decu. Imamo katastrofalnu vlast, ali me je SNS duboko razocarao. Ne znaju sta ce pa cas prave peticiju za izbore, pa obecavaju stiropor, pa tajni adut na mitingu, pa strajk gladju i zedju. Sada im smeta RTS. Pa Toma i Nikolic su kao opozicija odmah uz tadica na svim televizijama. Kakvi likovi. Cak su mi radikali sve vise simpaticni. Ipak su original.

plur

pre 13 godina

On kao štrajkuje, pa ne zna kako iz toga da se izvuče, a mi ga kao zovemo da prestane kako bi posle mogao da kaže da je prestao zbog naroda... Grand Show, Big Brother, Parovi, Dvor, Tomov štrajk

Keka

pre 13 godina

Lepo je i poučno gledati naprednjake. Školski primer samouništenja. Na njima će se učiti buduća pokolenja. Hvala vam što postojite, bićemo bliže evropskoj uniji s DS na čelu.

Kokan87

pre 13 godina

Grad po grad, opstinu po opstinu, selo po selo, domacinstvo po domacinstvo, svi lagano uvidjaju da mogu biti deo promena na bolje, i to pokazuju ovakvim mitinzima. Ubrzo ce, ako se vladajuca koalicija ne opameti i raspise izbore, sav taj narod ustati i svom silinom udariti na one koji ga pljackaju, ponizavaju i uskracuju za osnovna zivotna prava!

Loodaya

pre 13 godina

SNS pokazuje da je jedina prava opoziciona partija koja se bori protiv ovog lopovskog rezima, svaki dan organizuju aktivnosti za razliku od drugih opozicionih stranaka od kojih se neke ponasaju kao da su na vlasti pa umesto vlasti kritikuju SNS! Podrska im raste iz dana u dan, i obzirom na sva dogadjanja poslednjih godina i sve poteze rezima na vlasti, ujedno i medija koji cenzurisu svaki tekst usmeren protiv vlade, verujem da ce se izbori vrlo brzo raspisati i da ce promena vladajuce garniture sa opozicijom, na celu sa SNS, doneti boljitak!

Glumac

pre 13 godina

Jedna jedina stvar je potrebna... Da se raspisu izbori... Zar je moguce da zuti ne mogu toliko da se odreknu stolica? Svaka cast ljudima koji se trude da nesto promene... Skidam im kapu...

dragan

pre 13 godina

"Mi ćemo ga sačekati, rekao je Vučić, a vlast neka raspiše izbore kadgod hoće, rekao je Vučić."

Pa sta im sada ovo znaci? Od "ponude koju vlast nece moci da odbije" dosli su sada na to da "mole" Tomu da prekine "veliki post" u privatnoj klinici, a izbore vlast neka raspise kada hoce. Jao, skroz su neozbiljni i nesposobni.

Goran

pre 13 godina

Zašto štrajkuju ispred RTS-a kad ne plaćaju pretplatu (lako dokazivo)? Možda misle da RTS treba uneti više žara i emocija u svaki izveštaj o gosp. Nikoliću? Zašto je sve trulo u državi Srbiji a ne u Danskoj?

ddee

pre 13 godina

da da nema sumnje. tako ti nisi mogao pre ni bez seselja. a svi zajedno nisu mogli bez slobe, bez tita, bez rankovica, bez kralja..... uvek je isto, uvek isplivaju najgori....

AlTair

pre 13 godina

Nemojmo se zavaravati, stanje u zemlji je katastrofalno. Spali smo na to da uvozimo psenicu koju smo prethodno izvezli! Bez ikakve organizacije institucija i zastite prava gradjana ulazimo u nova jutra... Ovi ljudi zele da stanu na put daljem propadanju! Mitinzima, strajkovima, raznim aktivnostima zele da pokrenu stvari iz mrtve tacke u koju nas je vladavina demokrata dovela! I hvala im na tome! Zbog toga je i poverenje gradjana u njih ogromno, jer dok ostali sede, cute i trpe, oni ustaju za svoj narod, svoju zemlju, boreci se na dostojanstven i, pre svega, demokratski nacin! Danas je bila milina gledati oko 400 mladih u protestnoj setnji, bez ijednog pikavca na ulici da ostane za njima, a kamoli razbijenog izloga, kako se bore za sve nas i nase bolje sutra! Deco, hvala vam! Puna podrska SNS-u da istraje u svojim namerama i ne odustane od svojih zahteva!

vernik

pre 13 godina

Bez Boga nemozemo a ne bez Tome...prestanite da se zamlacujete vise ovim detinjastim desvanjima pred najsvetliji dan u istoriji covecanstva - USKRS!

Seljak Veseljak

pre 13 godina

Svi vi koji ismevate ove poteze Srpske Napredne stranke, ukljucujuci strajk gladju gospodina Nikolica i ove performanse koje organizuje omladina stranke, budite svesni da 700 hiljada ljudi u ovoj zemlji zivi ispod granice siromastva! Da li vam je lepo kada saznate da zivite koji promil bolje od zitelja Albanije, koja je dno dna u Evropi? Zivimo kao psi, samo to niko ne zeli da vidi! Da li vam je lepo da smo drugi na svetu po odlivu mozgova, pri tom se politikom DS-a sve vise trudimo da umesto Gvineje Bisao zauzmemo lidersku poziciju na toj tabeli? Da budemo svetski lideri, bar po nekom parametru? Osvestite se vise i pogledajte malo oko sebe! Pridruzite se i podrzite aktivnosti naprednjaka, radi buducnosti cele nacije! Zavrsio bih sa onom cuvenom recenicom iz pescanika – AKO VAM JE DOBRO, ONDA NISTA...

Dusan

pre 13 godina

Veceras su imali i uspesan "performans" u Vrnjackoj Banji, bilo ih je 18, a objavili su da ih je bilo 1.800 :)
Uspesan i ne vidjeni performans !

Provincijalac

pre 13 godina

Bio sam na mitingu. Povela se polemika oko tv pretplate na skupu. I zaista, zbog cega placamo tu pretplatu? Da gledamo kako predsednik usisava dnevne sobe? Da gledam „najgledanije u Srbiji“ serije? Pa i snimak moje babe kako cuva ovce na pasnjaku bi bio najgledaniji da se reprizira 100 puta na nacionalnoj televiziji! A o izvestavanju da ne pricamo! Nisam pristalica trenutnog rezima ali sam osudjen da, od svih politickih opcija u ovoj zemlji, na javnom servisu gledam iskljucivo vladajuce stranke, uz po koju recenicu nevoljno prozborenu od strane voditelja o opoziciji. Kao da zivim u vremenu Milosevica?!

sasa jokic

pre 13 godina

Od koga je dobra je; "Posaljimo poruku Tomi, da bez njega ne mozemo!". To je kao razlog da prekine strajk....pa dobro....ajde da progutamo. Samo neka se skinu sa naslovnih stana, i neka se sklone sa ulica. Jeste da ih je samo par stotina, ali dovoljno da naprave zakrcenje u saobracaju.

Zlaja

pre 13 godina

Iako od prvog dana ne mogu ocima da te vidim nisam te svrstavao u glupe politicare koji su na nasu zalost velika vecina u Srbiji, ali sam se prevario!
Moj Vucicu, kada bi nekako mogao da izadjes iz te koze i udjes za tren u bilo ciju od gradjana ove zemlje mislim da bi se zgadio sam sebi i cak prevazisao i Tomu! Ne bi kao on tamo nesto strajkovao nego bi se odmah ubio od muke!
Pa ti si covece zajedno sa Tomom, tim jadnicima koje ste okupili oko sebe na bini i onim nepismenim ovcama ispred bine, toliko jadan, bedan, glup, odvratan, licemeran, bezobrazan....
Videcete na izborima tu vasu apsolutnu pobedu? Pa ovaj narod jeste blesav i glup ali nije imbecilan!

Aleksandar

pre 13 godina

Bez Tome ne mozemo??? Naravno kada su nesposobni. A u celoj prici jos nesposobniji prate tog nesposobnog. A sve sam lopoov do lopova koji vode izmanipulisanu masu. Pravo lice jednog zombilenda.

Ивана

pre 13 godina

Tomo potreban si nam,potreban si Srbiji.Počni makar vodu da piješ.Želim da se vratiš svom poslu što pre.Izborićemo se sa njima na drugačiji način.Tadiću podnesi ostavku, raspiši izbore.Uništili ste nam sve institucije.Vašom politikom ste Srbiju doveli do ivice egzistencije, gladi i žeđi.Uništili ste nam sve državne institucije.Prestanite da nas uslovljavate sa statusom kandidata za članstvo u EU kada ste nesposobni da pregovarate sa evropskim zvaničnicima.EU želi promenu vlasti u Srbiji, želi izbore.Izbori su unutrašnja stvar Srbije.

Branko

pre 13 godina

@Andrejko:"Srbiji nikad nece biti bolje dok je ovakvih koji pljuju po Tomi,svi kukamo na los zivot a kad se jedan covek podigne da zrtvuje svoj zivot za bolje sutra vi ko popisani pocnete da ga pljujete,evo vam Tadica nek vam kroji drzavu,sve zivo su prodali oporezovali jos malo pa ce nam vazduh koji disemo naplacivati,nek pocrkamo to nam treba !!!"
(Andrejko, 20. april 2011 21:09)

Ja kao politicki neopredeljen mogu cista mira da kazem: Bolje da Boris Tadic bude 100 godina na vlasti, nego Toma, Velja, Vucic i Karici jedan dan!

djordje

pre 13 godina

covek hoce vlast po cenu sopstvenog zivota..kao mi smo zaboravili kako je bilo sa njim na vlasti..ovi mladji mozda ne znaju a mi od 4 banke i te kako znamo kad su Toma i Vucic bili na vlasti...ova sad vlast je katastrofa a ovi ako dodju(sns) sledi totalni raspad..mislite o tome!

V≠W

pre 13 godina

Zapravo ja Nikolica uospte ne zalim, ponasao se bahato i bezobrazno celu svoju politicku karijeru a sada hoce jos da ucenjuje.

Nikolic je vec 10+ godina na celu pojedinacno najjace stranke u Srbiji i sta je radio svih tih godina. Opstrukcija i samo opstrukcija. Nikolic mozda ima i vecu odgovornost za stanje u drzavi nego sto je ima trenutna vlast. Zasto? Sta god vlast pokusala da uradi, pored svih ogranicavajucih faktora imali su i Nikolica. Nikolic sada igra duplu igru, ako mu prva opcija upali imacemo izbore decembra, ako ako ne upali izazvace policitku krizu u Srbiji taman toliku da ne dobijemo status kandidata do drugog roka izbora. Sto je zapravo i cilj. Odloziti, osujetiti, kandidaturu Srbije za clanstvo u EU, jer ce time opozicione stranke izgubiti.
Zao mi je sto imamo ovakve politicare, tu nema nikakve alternative.
PS. Ako izbori budu u decembru zbog ovog strajka , ja najavljujem licni strajk sa infuzijom sve dok mi drzava ne obezbedi kucu od min 400 kvadrata i jedno 10 miliona evrica.

wroom1975

pre 13 godina

Hiljadu ljudi, a opet skupljali i iz unutrasnjosti, kao besplatan prevoz i.t.d...pateticno...kao i cela ova farsa oko Nikolica...

Nik

pre 13 godina

Svako ko ce da smeni i posalje u zatvor Tijanica ima moju podrsku. Ministar Mire Markovic i njen kucni prijatelj, a sada jedan od najvernijih Tadicevih podanika. Sud je zbog njega prekrsio sve pravne norme i doneo osudjujucu presudu koja je usmerena protiv onih koji su citirali njegove izjave od vremena njegovog ministrovanja pa do ubistva Djindjica. DS clanovi i omladinci lako ste pogazili sve ono za sta se Djindjic borio a sve zarad vlasti i nekih bednih privilegija koje vam udeljuju vasi partijski drugovi dok oni unistavaju i ovo malo sto je od ove zemlje ostalo.

nije nego

pre 13 godina

Ocekivano. Okupili narod da moli Tomu da prekine strajk. Cudi me samo sto nisu ranije. I ja sam za to da prekine,nije u redu. A nije u redu ni da vise slusam,citam,gledam.. Dozovite se pameti,pogotovo Toma. Sta mu je ovo trebalo? Sta muci sebe,svoje najblize. Ne razumem kako moze,sta li bi tek nama radio kada svojima zadaje toliki bol i suze?

Paparaco

pre 13 godina

Kako vas nije sramota vise da blokirate grad i vi i bilo koji drugi politicari?!?! PA niti su svi za vas niti su svi za ds niti su svi za promene, a svi bez ralike ispastaju kada blokirate ulice!!!

Cutim glasno

pre 13 godina

Toma i Vucic su trebali da odu u bilo koju porodicu gde se godinama gladuje i sa njima zive barem godinu dana da bi shvatili kako narod zivi.A ovako kako Toma gladuje uz svu logistiku moze da nastavi i dalje jer ce se posle gladovanja vratiti punom tanjiru, a gladne porodice ce i dalje ostati praznih tanjira sa praznim obecanjima u bolje juce.

bezimena

pre 13 godina

VEĆINI koja nije ispred RTS, T.Nikolić ne znači ništa!

Ovoj vlasti, i svim prethodnim, mnogo toga zameram, ali za ovog cirkusanta ne bih glasala čak i da mi vrane popiju mozak!

Izmedju ostalog i zato što d otični nema kredibilitet da se na bilo koga baci kamenom! Npr. zbog ovoga:
http://www.srbijanet.rs/vesti/drustvo/51148-nikolic-za-kupovinu-stana-digao-kredit-od-200000-evra.html

Hajde da se nagodimo! Dobiće moj glas ako POKLONI STAN za sigurnu žensku kuću i ode u podstanare! Tada ću da poverujem u njegovu "ljubav" prema Srbiji tj. da se glupira za dobrobit gradjana!

Inspekcija

pre 13 godina

Pitam se nesto, o cemu li Toma razmislja svih ovih dugih dana (i noci) lezeci u krevetu i cekajuci... I zakljucujem da se u tom coveku, vec ionako nacisto prslom (o cemu svedoci i sama ideja da realizuje ovakvu glupost) sada destilise jos veca i gorca mizantopija od one kojom je i ranije odisao. Sad su mu krivi i oni koji su ga savetovali, i oni koji su se izvukli i ostavili ga da sam strajkuje, i oni sto ne popustaju, i narod sto ne demonstrira u vecem broju... Svi su ga ostavili da bude 100% luzer. Ovaj ce biti spreman na neku tesku i destruktivnu osvetu kad izadje, ja vam kazem... :(

Buda

pre 13 godina

Ishitrena akcija G. Nikolića, promocija ali ne sa dobrim rezultatom i ništa više a u stvari veliki gubitak zbog redukcije glasačkog tela zbog neosmišljene i preuranjene akcije. Trebalo je ipak čekati redovne izbore i na drugi način podići potnecijal. Debela greška koja će stranku puno koštati! Možda bi bolje bilo da se povuče.

Dosta zamajavanja

pre 13 godina

Dolaze praznici, narod dokon, pa se malo "dogadja" po gradu, jer ne daj boze da se "dogadja" po selima - tamo treba raditi! Samo, bez plurala molim. Ja savrseno mogu bez cirkuzanta Tome. A tek bez Vucica i njemu slicnih bezobraznih i zadriglih populista....

Pele

pre 13 godina

Dakle, Napredjnjaci cak ni poraz dostojanstveno ne umeju da prihvate. Za ovu svoju katastrofalnu ideju (poraz) su sami krivi, i veoma je nisko to sto sada sve prebacuju medijima.

Primecujem da se i broj ljudi na ovim skupovima polako smanjuje iz dana u dan. Ljudi polako shvataju da su izmanipulisani i da im se servira opet nova podvala.

Vlada

pre 13 godina

UZAS! Na talasu DS-ove nesposobnosti da resi krucijalne probleme Srbije, smanji korupciju i sustinski nas priblizi EU, javljaju se ovi melo-dramo-nacionalisti da pokupe biracko telo. Ne bi me iznenadilo da se dogodi novi 5. Oktobar, ali samo potpuno suprotnih nacela od onog originalnog iz 2000te. Bravo Cvetkovicu, Tadicu, Dacicu i ostali, upropastili ste gradjansku Srbiju. O ovim SNS-ovcima nemam nijednu lepu rec, ali cinjenica je da mogu da kritikujem samo DS, jer sam za njih glasao.

Beka

pre 13 godina

Halo narode,stišajte strasti,pustite režisere ove cirkusijade da napuste pozornicu bar prividno dostojanstveno.Nije u redu da ljudi koje su doveli u zabludu sutra kriju pogled na ulici.SNS je poslao jasnu poruku u zadnjih par sati;POVLAČENJE!!!

Sinisa

pre 13 godina

aha !! sada sam prokuzio.....nije tadic kriv - on moze da odredi izbore kad hoce,to nije vise vazno (nove izjave vucica)....rts i tijanic su ti protiv naroda !!!
ajmo jos malo, pa da pocne cela evropa da se smeje o srpskoj balkanijadi .....hahahaha

Pele

pre 13 godina

Dakle, Napredjnjaci cak ni poraz dostojanstveno ne umeju da prihvate. Za ovu svoju katastrofalnu ideju (poraz) su sami krivi, i veoma je nisko to sto sada sve prebacuju medijima.

Primecujem da se i broj ljudi na ovim skupovima polako smanjuje iz dana u dan. Ljudi polako shvataju da su izmanipulisani i da im se servira opet nova podvala.

yugo vegas usa

pre 13 godina

Bez Tita ne mozemo.
Bez Milosevica ne mozemo.
Bez Nikolica ne mozemo.
ISTINA JE ?
Bez Tita mozemo.
Bez Milosevica mozemo.
Bez Nikolica mozemo.
O Vucicu i da ne govorim.

Anonimussss:))

pre 13 godina

Joj kako Nikolica nije sramota da ne da narodu da malo odmori i opusti se za praznike i da se bar ne jedan tako veliki praznik opusti i odmori...A oni jos pozivaju!!!! SRAMOTA VELIKA!!!!ma nijedan politicar nema srca da ovom narodu umesto poziva na demonstacije da neki uskrsnji poklon, nesto simbolicno a ne da dangubi po ulicama....davno su prosle 90te i nije im dosta!!!

Nebojsa

pre 13 godina

Za Vuvica,ko ne razmislja kao on automacki je izdajnik,ljudi zar nismo imali vec jednu takvu vlast,i znamo kako smo je skinuli s grbace .. pa necemo valjda opet?!

Mc

pre 13 godina

e vi sto komentarisete vesti o tomi stvarno ste providni koliko ste organizovani !!!
(stefan, 20. april 2011 21:13)

Da znas, imali smo besplatan prevoz do internet kafica :)

Attila

pre 13 godina

Meni ste smešni! Post, štrajk, izbori, žrtvovanje, infuzije, Kraducko, g.Neobavešteni, rusi, Beko, \"medijski mrak\", JULovci, Karići, Džajic, itd. Ni sami ne znate šta hoćete.

ilegala

pre 13 godina

U toku je pokusaj nasilnog rusenja drzavnog poretka u reziji SNS ili ono sto se zove puzajuci drzavni udar.

Sve su lepo smislili, Toma se van institucija bori da srusi te institucije a Vucic raspaljuje vatru. Cilj je da Srbija ne dobije status kandidata i da bude destabilozovana i vracena u 90 jer se tamo oni najbolje snalaze i pobedjuju na izborima.

E sad, ne ide sve po planu, nikako na ulicu da izadje vise ljudi, 120000 nije peti oktobar, a i ovih 1000 najbolja je slika. Uz sve to javnost bas i nije odusevljena "zrtvovanje" Tominim. Na sve to Velja okleva, jer da bi istrajao do kraja ipak moras biti cist pred pravdom, Bogom i Specijalnim tuziocem.

čas istorije i prava

pre 13 godina

Ko god izjednačava sadašnje sa Miloševićevim vremenom potpuno iskrivljuje činjenice. Legitimitet se ne gubi tako što neko iz opozicije kaže da Srbija ne želi ovakvu vlast. To što radi ova vlast nije dobro po Srbiju i u to nema sumnje. Takođe je činjenica da su građani iste ove birali na izborima, koji su bili demokratski. Tu leži legitimitet ove vlasti.

Razlog zašto se protestovalo protiv Miloševića jeste da ti izbori nisu bili demokratski, jer je bilo masovne krađe glasova (1996 i 2000) i nakon ne priznavanja izbornih rezultata, došlo je do revolucije. Ta vlast nije imala legitimitet, pa je zato narod izašao na ulice.

Bilo kako bilo, Toma Nikolić je izgubio i bolje mu je da to prizna. Lepo reče na utisku Jovo Bakić, koliko god da ovi na vlasti daju sebi autogolove, ovi u opozicije učine situaciju da su ovi na vlasti bolji izbor.

bane toncic

pre 13 godina

Od "ponude koju vlast nece moci da odbije" dosli su sada na to da "mole" Tomu da prekine "veliki post"


ovo tomino izlezavanje gladju i zedju nikako nisu smeli da odbiju

zorz

pre 13 godina

kad vidim sve ovo pozicija opozija pa ovo sve isto nista novo samo menjaju dresove a narod kao i uvek ko sanja....nevolim ni jedne ni druge....samo zamlacuju narod da ima sta da prica......ja mislim da ovde nije problem ni nikolic ni tadic ni kostunica najveci problem smo mi svi samo sebi u ovoj zemlji nepostoji niko ko uopste zna sta hoce.....

ivan

pre 13 godina

Pa, zar ga Vucic ne lozi 'da izdrzi do kraja' kako bi postao novi predsednik stranke?
Tomo, Tomo, imas dobre saradnike!
Bolje ti je i u Rusiju da ides nego sa takvima da sedis u stranci!

Mix84

pre 13 godina

Ja nisam za ove trenutne demokrate, ali posle ove nikoliceve gluposti ne razmisljam vise o naprednjacima. Covek je postigao totalno suprotan efekat...

Gaga

pre 13 godina

Molim Tomu Nikolića da izdrži još malo u ovom štrajku, tj. hoću reći da izdrži do kraja (svog života, naravno). Isto tako MOLIM i Vučića da mu se pridruži, do kraja naravno. Biće još bolje ako bi im se pridružili i svi ostali- G.din Selja Ilić obavezno, pa Dačić, pa Koštunica, pa Palmica, PA SVI REDOM BREEE !!! Sjašite nam više sa grbače @#$%! jedni !!! Koji izbori sram vas bilo - kome da dam glas ???

panjkovic

pre 13 godina

pa u petak su najavili da su nasli resenje da tadica primoraju na izbore,znaci da su se zajedno dogovorili na ovo sto se sada vucic koleba i izvlaci iz ovoga.posto je ideja zajednicka najbolje bi bilo da se menjate malo nikolic, malo bucko vucic pa malo strajk zedji ilica pa u krug do februara.a moze i mongomeri da vas odmeni malo i on je sa vama zar ne.

Ana kg.

pre 13 godina

Nazalost opet se stvaraju lazni heroji....i to po ko zna koji put na pogresan nacin....sada se vecina divi onom koji nema ni jednu drugu sposobnost da menja svet oko sebe sem izgladnjivanjem i ucenjivanjem,kad pomislim da smo kao drustvo prerasli ove stvari ovakve situacije me demantuju.

Ivan

pre 13 godina

Danas ljudi lose zive u Srbiji i ova vlast malo toga radi da bi nam bilo bolje, ali ovakvim gestom se ne postize nista osim kratkotrajnog marketinga.Voleo bih da znam kakav je program SNS pa da vidim da li cu za njih glasati ali program koji je odrziv i moguc a ne razne reci.....on ovim deli Srbiju a to je ono sto je najopasnije.... pitajte ga koliko kosta ova njegova farsa, posto je dan u toj bolnici, bolje te pare da je dao nezbrinutoj deci.

Zalim vas

pre 13 godina

Hehe najsmesniji ste mi vi sto bi sutra izbore i kao pobedi Toma.I dobro sta onda?Sta ce to da se promeni?NISTA!Bice isto s...e ili jos gore.Samo kao i uvek narodu u Srbiji je put od donje kicme do glave jako dug.Shvatite da morate da menjate sebe.NA PRVOM MESTU.Ne ocekujte da ce sad da se pojavi cudotvorac i preko noci Srbija postane Svedska ili Svajcarska,moze iFinska sto da ne.Jel vi stvarno verujete da ce se prevreminim izborima nesto resiti?!?

bezimena

pre 13 godina

U očajničkoj želji da se nekako dočepa vlasti T.Nikolić je izgoreo k´o šibica.

NEMA NIČIJU PODRŠKU, ne podržava ga niko iz vlasti, niko iz opozicije, niko iz Evrope i USA, čak su ga i Rusi pustili niz vodu. Ne bi me čudilo da, do histerije uspaničeni, A.Vučić, počne opet (kao 90-tih) da priča kako je ceo svet lud, da mrzi srBske patriJote, da su na vlasti izdajnici i strani plaćenici, i da ne nabrajam, radikalski vokabular nam je poznat. Uostalom, počeo je rečju "režim" pa "režim", stigao do kletvi, još malo nervoze i opet ćemo da vidimo radikalskog jurišnika u pravom svetlu.:))

Zmaj

pre 13 godina

Posto je vec ocigledno da ce Nikolicevo gladovanje da se zavrsi totalnim fijaskom po njegovo zdravlje, a pogotovo politicku karijeru, njegov pulen Vucic pokusava da ga nevesto spase, ali nece mu uspeti jer se ovaj zaglibio do grla. Neko moje predvidjanje je da ce Nikolic doci u poziciju kad ce morati poslusati lekare da pocne da uzima hranu i vodu jer ce to lose da se zavrsi po njegove bubrege ako nastavi. Verovatno ce i poslusati, ali ce ga ova lakrdija izbaciti iz drustvenog zivota neko vreme dok se fizicki ne oporavi. Druga stvar je bitna-posle ovog politickog "samovesanja" vise ga niko ozbiljno nece shvatati u politickom smislu. Izgubice gomilu glasaca koji su mozda i hteli da glasaju za SNS. Ovim je ucinio medvedju uslugu Tadicu i strankama na vlast. Oni su izabrali da mudro cute i politicki su ojacali. Jedino ostaje mogucnost da su se Tadic i Nikolic dogovorili da se ova farsa izvede pa da on dobije neke poene u buducoj koaliciji DS i SNS nakon izbora koja je u Srbiji moguca ma koliko to nemoguce izgledalo u ovom trenutku. Jedna sveopsta lakrdija i skretanje paznje gradjana sa prodaje Telekoma(pregovori uveliko traju ovih dana sa Austrijancima). Vladajuce stranke ce namaci pare za predizbornju kampanju a gladni(i ludi) narod ce da izvisi kao i uvek...

ha ha ha

pre 13 godina

mozda vi ne mozete ali mi mozemo.dosta vise ove smejurije i foliranja.dosta je Srbiji jedan folirant kao sto je bio Milos Bojanic.Tomo mislim da je vreme da se povuces i sklonis se sa scene.Imaces penziju o kojoj 90% penzionera ne moze ni da sanja.

Ina

pre 13 godina

Potreban je Toma Srbiji.Bez njega politicki cirkus ne bi bio kompletan.A sta ako Toma ceka Sekija da mu dodje pravo iz Haga u posetu pa da bude "happy end" kao u "Uspavanoj lepotici"?Zivot u Srbij je "bajka".Laku noc Srbijo,ma gde bila!

Miki

pre 13 godina

Pa dobro bre,koliko ovaj moze da izdrzi bez vode i hrane??????
Pre nego su poceli ovaj smesni "performans" trebali su da ga obaveste koliko je najduze u istoriji covek gladovao i tako dalje.recimo " Tomo ne mozes vise od 4 dana",ili tako nesto.Ali on bre coveche vec 6 dana. Pa ima da ga posete ovi uz Ginusove knjige!!!
Ali najgore od svega je sto on "nece da se lechi u REZIMSKIM bolnicama!" E pa ljudi znachi svi mi ostali smo glupani jer nemamo para ili prijatelja koji imaju privatne klinike da se lechimo tamo!
Znachi sada ce kad god im nesto treba ,pa makar i da smrsaju malo ,politicari da strajkuju gladju?!
Nemoze tako ,Politika NIje Karijera! Srbija da se probudi.Svi politichari da idu u istoriju! Hajde polako jedan po jedan,pa makar i ovako "Tomo".

Rade

pre 13 godina

A oće li pacijentu ova velelepna, a propala bolnica dati i fiskalni račun za usluge izležavanja i lečanja?
Da li će to biti uplaćeno preko računa stranke ili u gotovu, a ako je naplata u gotovini - da li će sutradan biti predat pazar u banku kao što je red po Zakonu.

Miki

pre 13 godina

Drugi pokusaj!
Da ne duzim posto necete objaviti!!
Srbijo !!Jedino resenje!!!
Znachi jedino resenje za sve srbe je ,da se svi lepo skupimo i svi na granice.Da svi napustimo ovu zemlju i nasim dragim politicharma kazemo samo,"evo vam zemlja pa vi vladajte ,a mi posto nismo potrebni,ODOSMO"
Znachi samo tako idemo svi odavde a ova nekolicina politichara i tajkuna neka vladaju!
Thank you

Aristotel

pre 13 godina

Meni se cini da im je ovo jedini plan za spas Srbije... Nazvacemo ga "Tomin plan za ekonomski spas Srbije". A sastoji se u tome sto ce pokazati da gradjani Srbije mogu da ne jedu i da ne piju danima, i tako da ustede velike izdatke za hranu, pod parolom:
"Ako moze ON, sto ne bi ste i VI?" Iliti, "Evo sta vas ceka kad dodjemo na vlast".

Mujo

pre 13 godina

Baš mi je lep i markantan onako oprućen na krevetu. Još kad bi bio karakter pa da izdrži do kraja...Pa ga onda Sveti Sinod proglasi za sveca koji bi se zvao "Sveti Infuzije". Pa mi krenemo da ga slavimo po Srbiji...Eh, ali kad bi on bio karakter kao što priča.... Ja bih ga lično za svoju slavu uzeo.

Dosta cirkusa!

pre 13 godina

Prpa Vucicu! Treba preuzeti odgovornost ukoliko neko iskoci iz seme o mirnom protestu. Nije to za tvoje "mladjane" grudi, nemas ti herca za to. Tvoje je da srices, narices, gledas u nebo, izigravas strasno zabrinutog potpredsednika i vredjas 20 godina istim recima i kunes. Mozes se zvati kako hoces, srs, sns, isti si uvek i uvek su ti isti krivi. Ti intelektualac, ti beogradsko dete? Nista novo ne umes da kazes, a vidi se da ti je uciteljica bila Vjerica Radeta. Naucila te da izgovaras kletve kao iz rukava, a da pri tom ne pomislis na decu koju imas kod kuce. Sram te bilo Vucicu, za svaku izgovorenu rec, a onom matorom balvanu reci da ustane i ode da cuva unucice, mada sumnjam da je i za to podoban sa tako suicidnim idejama(mada vec sumnjam u njegov strajk zedju, ispade da je Nikolic KAKTUS). Kolika vam je podrska vidi se po broju onih koji vas "svake" veceri podrzavaju.
AKO JE IKO MOGAO DA DA AUTO GOL IZ PENALA, TO JE SNS. BRAVO!

Glucose meter

pre 13 godina

"Nije Toma lud da dozvoli da mu politicka karijera propadne zbog nekog tamo svog zivota."
(Dane, 20. april 2011 23:34)

Haha, odlican komentar.

Nego, koja je ironija da je jedna od najretrogradnijih stranaka sebe nazvala 'naprednom' ?! Ako ovako posti lider 'naprednjaka', kako bi tek postio lider 'nazadnjaka'?

nidza

pre 13 godina

nazalost nasu i naseg napacenog naroda jos jedna farsa je izrezirana , sta ce konkretno narod imati od svega ovog nazalost kao i do sada jedno veliko nista , moje licno misljenje je sve dok ne dodju potpuno novi ljudi umesto ovih vecitih kandidata za sve zivo sto se vlast i funkcija zove, nama bolje biti nece.

Anka

pre 13 godina

Zaigrao se Nikolic nacisto. Jos ce sutra da se pricesti i umislice da je Isus. A izgleda da nije racunao na nas "zlobnike" da cemo pustiti masti na volju i poceti da sastavljamo njegovu vladu iz snova: on premijer, Beko ministar finansija, Zecevic sporta, Maric zdravstva, Kostunica naci ce vec nesto i potpredsednik...Cirkuzanti ovi iz SNS.
A dobri su i za marketing. Da ne ode Toma na lecenje ne bi znali za ovu "renomiranu" kliniku i koliko je duzna. Bas im je ucinio uslugu. I lekare su dobro izreklamirali. Tresu se dok daju izjave, mucaju... Boze, gde mi zivimo i ko nas okruzuje.

Cera

pre 13 godina

Izvinite, da li je ovde uobičajeno da se "kradu" nickovi. Mene zovu ortaci koji znaju mene Ceru i pitaju zašto sam poludeo, mislim neki se slažu a neki ne, kao ni ja, sa tim "Cerom" koji vodi po broju preporučenih.

ruka-ruci

pre 13 godina

@milija
A sta nama garantuje da Nikolic ponovo ne bi strajkovao ovako i da danas budu izbori, a da Nikolic ponovo izgubi? Znaci ovako, mimo propisa, imacemo prerane izbore, sve dok Nikolic ne postane nesto. A uz put cemo prestati da se kandidujemo za EU i da vodimo pregovore sa Kosovom i da u nasem drustvu gajimo vrednosti da se strajkom gladju moze sve postici???? To hocete? Evo, slazemo se, ajmo nove izbore, ali samo ako niko, ali niko iz sadasnjih partija, niti jedan znani politicar, niti jedan kvazi biznismen ne bude kandidat. Ovako se sve vrti oko licnih fotelja, a Nikolic je naj, najgori izbor.

Nishlija

pre 13 godina

Vreme je da rezimiramo (this s*it take's 2 long)!! Treba naci pravu rec i opisati stanje u kojem se Srbija i njeni gradjani nalaze??! TURBOfu**ingFOLK 4me:) Kompozitor:Vlada Srbije Izvodjac: Tomislav Nikolic Vuvuzele: Aca Vucic Klavijature (dugacki prsti:)) Velja Ilic . Narod Srbije igra u transu 100 sati bez prestanka jer ova pesma se upisuje u EVERGREEN Srbske politike!Promenite polcu MOLIM VAS ista ploca 20godina sa kratkom pauzom.. Imam predlog!! weeee :)!! Neka supruge i ljubavnice Tome Nikolica, Ace Vucica,Ilica i svih muzijaka iz vlade Srbije "ucene" da im nece davati () sve dok pici ova muzika pa makar se nashli kod OK korala tacno u podne do velikog petka! Ta pesma mi bolje zvuci i ako je vec slushana u Belgiji :) ALI nije turbo folk vec FUNKY FUNKY ! Ja mrzim TURBOfuckingFOLK. Zalosno je izistinski ZALOSNO sa cime se zaglupljuje gradjanstvo Srbije u vreme kada nacija umire. Politicari koji imaju prolaz u mojim ocima iz grand showA su Cedomir Jovanovic i Slavica Djukic Dejanovic ! Necu vishe komentarisati "estradu" na ovaj hit "IZBORNA INFUZIJA" TC&tYA!

Icarus

pre 13 godina

Vidim da neki komentarisu kako je neko platio komentatore protiv Tome itd... Pa evo ja sam napravio svoje licno istrazivanje - i voleo bi da me neko placa :)) - kamo srece. U obliznjem marketu prodavacica je revoltirano VIKALA "epitete" o Tomi i njegovoj smesnoj kampanji. Ja, koji sam protivnik nazadnjaka, cutao sam i gledao. U tom trenutku je bilo 12 ljudi unutra, SVI su se slozili i pitali se "koji to ljudi mogu jos da veruju Tomi i ex-radikalima" ? Svi su ogorceni raznim "studijama" kako nazadnjaci imaju podrsku ali kada se dodje do toga da se ta snaga i pokaze sve to se svede na svega par stotina pristalica. Pa ovaj zadnji miting je pokazao da je podrska opala (50 000 umesto 70 000 sa prvog). Prestanite da zivite u svetu maste gde se placaju ljudi protiv nazadnjaka.Niko ih ne voli, i taj privid podrske sto su sami izgradili kroz medije se sada topi stravicnom brzinom, a Toma svim ovim "performansom" samo ubrzava. Posle svega ovog, ako sutra budu izbori, ako nazadnjaci budu imali vise od 20% bice pravo cudo. Zivi bili pa videli.

Aleksandar

pre 13 godina

Toma sad pokusava da sacuva obraz kao "Ubedili su me saradnici i prijatelji da prestanem strajk". A ja kazem "U pravu si Tomo, strajkuj do izbora", taman jedno 6 meseci.

Petar

pre 13 godina

Lakrdija koju izvodi prepošteni Toma je zapala u totalni ćorsokak! Sada uplakani Vučić, pošteni Velja, Vulin i Karićka pokušavaju da izvade stvar. Nesrećna je zemlja kojoj ovakva ekipa nudi alternativu a vlast samo mudro ćuti, gladi brkove i zadovoljno se smeška jer narod ima priliku da vidi da od njih, takvi kakvi su, ima i mnogo, mnogo gorih!

RAB

pre 13 godina

kakvi lakrdijasi,sad zovu coveka da prekine strajk a ^mucio^ se toliko,ovo je na nivou ekipe iz obdanista,smesni su a jos smesniji su mediji koji celog dana o njima pricaju

Nikola

pre 13 godina

Totalni promašaj i sa ovim lažnim štrajkom gladju i sa bledom podrškom gradjana Nikoliću. Po gradovima demonstrira po 200-300 ljudi. Danas u Zrenjaninu u centru grada bilo jedva 200-300 ljudi! Smešno!

prevaren narod

pre 13 godina

hocu promene naravno, ali necu da glasam NI ZA JEDNOG OD VEC VIDJENIH FOLIRANATA POLITICARA, jer su svi gori od goreg. Izacicu na izbore samo da glasam za nekog NOVOG

Tlajli

pre 13 godina

Ako je neko i planirao da glasa za SNS, mislim da bi nakon svega ovoga trebalo da promeni odluku :)

NIkada na srpskoj politickoj sceni nije bilo neozbiljnije stranke od SNS.

Gandi iz Bajčetine

pre 13 godina

Citiraću jedan post :

''Kada ovo Nikolić radi samom sebi, šta bi onda radio celom narodu da kojim slučajem i dođe na vlast''. Ovim je sve rečeno...

Neutron

pre 13 godina

Pa cekaj, sta sada "bez njega ne mozemo"?. Pa jel si ga podrzao u ovoj bezumnoj manipulatorskoj kampanji? Jesi ili nisi? A sta, kao mislio si da je fol a sada kao nije fol pa sada menjas odluku kako bi satro preziveo? I ovo vam je deo ove najplice moguce manipulatorske taktike. Pa Srbija ne zasluzuje ovo. Jaoj, koliko vam je samo stalo do vlasti, da pocnete onda da maznjavate, pa to je neverovatno. Na sve ste spremni! Pa imate li vi i malo morala i dostojanstva? Pa nemate. Ni malo. Zato je normalnim ljudima sve ovo nedokucivo, jer normalni ljudi ne mogu da shvate da su drugi "ljudi" sposobni da rade ove stvari iskljucivo zbog licnog interesa. Kako ste samo namazani, ali znamo vas u dusu, prokleti prevaranti. I ti , Vucicu i onaj Mahatma mozete mirno da spavate uvece? Kako, kako mozete? Ja bih se ubio, ali stvarno, da sam uradio sve sto ste vi uradili u zivotu. Ja taj teret ne bih bio u stanju da nosim.

Brainwash

pre 13 godina

Sutra ce se pricestiti. Posto je u pitanju hleb i vino tako ce imati odlican izgovor da prekine strajk. Evo sada je 00:25, znaci za nekih 8 sati bice okoncan ovaj cirkus, na brzaka smisljen ne bi li sacuvali glasace za koje strahuju da bi Seselj mogao da ih preuzme kada uskoro dodje iz Haga.

Srpska Inteligencija

pre 13 godina

Vucicu,Nikolicu prekinite Belu ladju.
Ne glumite Srecka Sojica i Cirka, a ovi ostali Panjkovica i Zivadinku.
Da vam kazem nesto , vama se verovali ili ne smeju i na pijacama i u prodavnicama gde god odem, i to ona populacija ljudi koja je do samo pre par dana bila vas verni pratilac i nasedala na vase seljacke fore, sto je paradoks na celu pricu.
Ako ste ovo sami smislili svaka vam cast na bezgranicnoj gluposti , ako ste naseli na neciju foru da vas navuku, onda vam svaka cast i na bezgranicnoj gluposti i naivnosti.
Svima je dojadila ova sadasnja Vlast, kriminal korupcija i sve to, ali da budemo realni Jorgovanka, Milanka, Ibarska Magistrala , placljivi Vucic, lazni Ce Gevara , i ovak koji ce da se pricesti sa sve drvenim iskonskim krstom oko vrata koji je stavio za TV kamere, dajte ljudi.
Pa otidjite u bilo koju prodavnicu od kasirke do penzosa svi vam se smeju , tragikomedija.
Plan kako da se izvucete iz bezgranicne gluposti koju ste smislili je sledeci, evo malo savet da vam dam, recite da se Ruski ambasador zalozio da Tomislav prekine strajk zedju i to je to.
Nema veze sto je Beko bio u poseti da proveri svoju investiciju, jer je Tomislavu dao da kupi-dobije stan od njega i Micovica , onog kuma MIhajlova iz DSS-a, tamo kod ambasade, pravicemo se da ne znamo i da nismo videli na vestima.
A mi gradjani medju kojima na vasu zalost ima sve manje naivnih , mi cemo menjati ovu Vlast budite siurni u to, jer je dosta vise svega.
Samo bez Ibarskih magistrala , zene brkatog Pecanca, Ce Gevara , Vucica i ostalih diletanata.
Postali ste zadnji diletanti i kod zena koje prodaju paradajz na pijaci.

Novi Pazar

pre 13 godina

Meni ova drzava lici na sapunicu. Ne vidim razliku izmedju spanskih glupih, unazadjenih serija i ovog sto se upravo desava. Zao mi je sebe, svoje porodice, komsija i ostatak gradjana, sto stvarno ne vidim perspektivu ovoj drzavi... Jel‘ moze da mi neko kaze, imal nam spasa? Nemam brz protok interneta, pa ne mogu sve da pofatam, desavanja u Srbiji.Hvala unapred

matakunisni

pre 13 godina

Ovakvu budalaštinu ste mogli i sami da smislite a ne da mažete d**e masnoj gusci... Nesretnici, isplatite Montgomerija za glupe savete ...

trajko

pre 13 godina

Bice smesno,kada ovi dodju na vlast i pocnu da se dodvoravaju Tijanicu.Kapiraju oni da je covek neunistiv,al' ajde sad su kao malo protiv.

IlijaGromovnik

pre 13 godina

Ovima fali jos samo da pozdravljaju baka Olgu na terasi.Mada kad im vidim pristalice,prosto je nemoguce da oni osmisle bilo sta,a kamoli nesto novo.

Srle

pre 13 godina

Ma dosta,bre vise s ovima.Kome oni mogu da budu zaniljivi.Al' performans im je bio...Kakva kreativnost.Tc,tc,tc...Nemojte vise,molim vas unistiteste mi dan.

Duca

pre 13 godina

Situacija nikad nije bila gora - vlada opšti medijski mrak. Vlast drži sve medije pod kontrolom pokušavajući da sakrije istinu. Ništa im neće pomoći, jer su doveli svojom tiranijom sve građane do ivice gladi, rasprodali i opljačkali celu zemlju. Te činjenice se ne mogu prikriti raznim „pozorišnim predstavama“ o raznim uspesima. Buđenje je počelo! Ja znam da je Toma čovek koji drži do svoje reči, ali ga molim da u ime svih nas kojima je potreban prekine štrajk. Čeka nas veliki posao, a to ne možemo bez njega. Osionost i bezobzirnost ove vlasti mora jednom prestati. Promene su već počele, narod svoje nezadovoljstvo i podršku Tomi iskazuje svakog dana širom zemlje, što mi uliva nadu da će se uskoro stanje u Srbiji promeniti.

Дарко

pre 13 godina

Да ли је Тома погрешио или није одлуком о штрајку глађу то је његова ствар, ова помпа која се створила око тога погодује актуелној власти и зато они доливају уље на ватру сваки дан. Њима је циљ да се не прича о проблемима нас грађана који смо под њиховом влашћу доведени до ивице сиромаштва, увек ће наћи неку темо било о Томи или неком десетом само да се не прича о проблемима са којима се суочава наша Држава, а који су огромни.

gaga

pre 13 godina

Sve je istina!
Tijanic se toliko slizao sa ovim "demokratama", pa sad kontrolisu kompletan javni servis!
To ja placam, to svi mi placamo i hocu da za moje pare cujem istinu na RTS-u!
A ne iluzije o dobrim ministrima i lepom predsedniku!
Gospodin Tijanic je zaboravio sta je novinarstvo!

Mićko

pre 13 godina

Када у земљи где влада беда, неимештина, где је привреда у колапсу, народ масовно незапослен и додатно дневно остају без посла нове десетине и стотине људи, гасе се нове десетине предузећа, када штрајкачи из свих бранши смењују једни друге, када људи у очају себи секу прсте, забијају ексере и штрајкују глађу, када започне штрајк жеђу и глађу председник највеће опозиционе странке коју подржавају милиони грађана ове земље, када актуелна власт све то игнорише, када се од таквог самопожртвованог и искреног геста прави спрдња, праћена морбидним коментарима ..... Запитајмо се да ли је адекватан таквој стварности квалитет, објективност и начин извештавања Јавног сервиса - РТС-а, који је финансиран искључиво парама тих истих грађана. Они сигурно нису били тамо да би исказали своје одушевљење, као што они који њиховим новцем кроје начин информисања целокупне јавности, немају право да пренебрегавају чињеницу о масовном незадовољству огромне већине народа ове напаћене земље и својим начином извештавања искривљују стварност.
Истина нам није потребна да би сами себи доказали оно што већ знамо. Потребна нам је да би покренула неке неминовне процесе, пре свега изборе, који ће нам омогућити да кренемо у одлучну борбу за побољшање квалитета сопствених живота. Лагање самих себе нам у томе само одмаже, годподине Тијанићу.

dare

pre 13 godina

hahahaaa....."bez tome ne možemo"???i sada će on kao zbog naroda da prekine "štrajk",ubedili ste ga...pa ovo je mnogo smešno i providno.čovek prima infuziju i kao štrajkuje?pa onda sam i ja posle operacije štrajkovao glađu i žeđi,samo sam primao infuziju.žalosno je ko vodi našu državu a još je žalosnije ko se bori da skine vlast da bi nama bilo bolje.

Gibo

pre 13 godina

Dokle bre misli ovaj lakrdijas da dembelise i o cijem trosku? Prima li poslanicku platu za ovo vreme dok se sprda sa svima nama? Obrazi su mu tvrdji u deblji od djona. Sram te bilo, Tomislave!

Rakica

pre 13 godina

Vidim neko je ovde brojao glave i zakljucio da ih je bilo vise od 1000, mosda 1021 ili tako nesto? Ja uzeh da pogledam prilog . . i Boga mi iznenadih se koliko prosvecenih i intelektualnog izgleda faca videh! Doduse vecina su bile permanentno zabezeknutog izraza lica (mislioci), ali to je verovatno zbog brige za Tomom.

Najzad sam se uverio da je to buducnost Srbije - prema tome, samo tako gurajte gospodo iz SNS!

Uz moje puno divljenje onome ko se setio da vam da pridev, "napredna", srdacan pozdrav od Rakice.

Stefan

pre 13 godina

PRIJEPOLJE - Posle punih 11 dana štrajka glađu, episkop mileševski Filaret juče je oko dva sata ujutru, pošto mu je pozlilo, prebačen kolima Hitne pomoći sa srpsko-crnogorske granice, sa jabučke visoravni, u prijepoljsku bolnicu, gde je smešten na koronarnu jedinicu Internog odeljenja. Dr Duško Jovanović iz Urgentnog centra u Beogradu, član konzilijuma koji je formiralo Ministarstvo zdravlja, juče oko osam sati ujutru saopštio je da je episkop van životne opasnosti i da lekari prijepoljske bolnice čine sve da stabilizuju njegovo narušeno zdravlje. U saopštenju konzilijuma još je navedeno da su „razgovori, saveti i molbe patrijarha Pavla i svih dobronamernih ljudi urodile plodom i da je vladika Filaret u stanju krajnje iscrpljenosti kolima Hitne pomoći prebačen u opštu bolnicu u Prijepolju“.

Vladika Filaret je u petak uveče zanoćio na granici, u kombiju iz koga nije izlazio skoro tri dana. Oko jedan sat i 30 minuta posle ponoći pozlilo mu je, osetio je jake bolove u grudima, pa su dvojica sveštenika koji su dežurali u šatoru pored odmah alarmirali ekipu Hitne pomoći, koja je takođe dežurala u vozilu pored kombija. Vladika je zatim teškom mukom iznet sa zadnjih sedišta kombija i prenet u kola Hitne pomoći koja su za desetak minuta stigla do Prijepolja. Istovremeno, kako se saznaje, i u užičkoj bolnici je sve je bilo spremno za prijem vladike. Prema nezvaničnim informacijama, vladika je, pošto je stigao u prijepoljsku bolnicu, odbio da ga hitno prebace na lečenje u Beograd.
ovo je Hrisc......?????

Posmatrač

pre 13 godina

G-dina Nikolićа podržavaju uglavnom ONI koji su u vreme SPS/SRS "dobro" živeli od šverca, muvanja i neplaćanja poreza, a sad su bez lake zarade ili ONI što od države očekuju da ih bogato izdržava ili "oprašta" porez (nezaposleni, otpušteni, penzioneri, neuspešni studenti, privatni sektor...).
SNS i njegovim pristalicama ne odgovara moderna Srbija, zasnovana na demokratiji, pravdi i poštovanju ljudskih prava.
SNS može da bude važan faktor na našoj političkoj sceni zsamo u uslovima vanrednog stanja, ratnog stanja, mobilizacije, strašne inflacije, nestašica, redova ispred prodavnica... Sećate se već...
Samo u tim okolnostima MI i ONI smo skoro potpuno ravnopravni... Kad nema struje, vode i hrane ili kad padaju bombe, pametni ili glupi, lepi ili ružni, pošteni ili pokvareni, vredni ili lenji - svi smo isti...
E to hoće ONI.

Sinisa

pre 13 godina

kad procitam komentare ,izgleda da toma nije mogao srbiji dati bolju uslugu !
i ako vecina nije zadovoljna sa vladom......ovaj cirkus tome i vucica je otreznio i vecinu onih koji su bili slepi za njih.mnogima je osvanulo,kad smo se vec osugali od ove vlade (i ako nisu za sve krivi),onda nije spas da dobijemo kugu sa tomom i acom !
nije narod vise tako naivan da se moze lako navuc na led.
i do zadnjeg sela je stigla svest,da nije onaj bolji koji ulicom grlato preti i prodaje maglu.
trebalo je dugo vremena da mnogi shvate skim imaju posla,ali bolje ikad od nikad.
naj smesnije je ono :mi ce mo privuc strane investitore i radna mesta !?jel to aca ima tajnu informaciju da stranci samo cekaju da on postane premijer i odmah navale sa evrima u srbiju ??
aco - nije vise rat pa da svasta lupetas !!!

Beba

pre 13 godina

Koga nema bez njega se može je nešto što mi se provlačilo kroz ceo život. Kao glasač DS ovih dvadesetak godina (uvek glasala protiv drugih osim za vreme Djindjića) smatrala sam da bi valjalo malo da se zamene i da dodje neko drugi na čelo države. Skoro da sam odlučila da moj izbor bude SNS jer su najjača opoziciona stranka i jedini koji bi mogli da skinu trenutnu korumpiranu "elitu". Hajde i da malo stavim po strani to ko su i šta su bili, ali, kad videh Karićku, Ilića...pa sad i ovu Nikolićevu patetičnu šaradu, ne mogu, stvarno ne mogu. Šta da radim da bih dobila iz ove gomile političara i stranaka nekog ko će zaista raditi u mom interesu, bar malo? Čini mi se da je jedini koji ne misli samo na svoje d.p. Rasim Ljajić. Medjutim, on je usamljen i teško da može sam da se izbori s bilo čim. Ja bih mu se pridružila ali sam malo priglupa za te političke igrarije. Bojim se da mi je rešenje odlazak iz ovog ludila. Koga nema bez njega se može.

Kole

pre 13 godina

Krajnje je frustrirajuca cinjenica da politicka scena nije uspela da se filtrira za sve godine.Naravno za to su krivi gradjani,ustvari bolje receno glasaci i njihova urodjena nepronicljivost,mada je to reci ovde u javnom zivotu cista blasfemija. I sta sad imamo,da nam se ovakvi poput Vucica i Nikolica predstavljaju kao spasitelji nasih zivota.Ma vazi.

sandra

pre 13 godina

Ne samo da se borimo protiv vlasti, vec moramo i protiv njihovih korumpiranih institucija! A najveca je RTS!
Zar ce se u ovom milenijumu cenzurisati sve sto ima veze sa opozicijom?
Zar ce pojedinci dirigovati javnim servisima i medijima?
Zar ce narod placati televiziju koja ne radi u njegovom interesu?
Dokle!?
Gde je tome kraj!?

Politicki poltron

pre 13 godina

Pa ni bez Voje Seselja nisi mogao, pa pogledaj se sada ...

Cirkuzantu jedan. Ne dam nikom od vas moj glas. Ni vama ni onima protiv kojih se kao bajagi borite. Vi ste dva kraja iste batine. Daleko vam lepa kuca ...

vladimir

pre 13 godina

ovo je samoubistvo sns-a. pre ovog glupiranja se cinilo apsolutno nemoguce da ds pobedi na sledecim izborima kad se uzmu u obzir rezultati njihove politike. sad se pak cini ociglednim da je to jedini put kako god tuzan bio. ova druga, sns opcija, je cisto zbogom pameti.

e sad pitam se da li je tadic napravio deal sa tomom da se on glupira kako bi nas ubedio da je tadic jedino resenje ?

ili pak strani savetnici koje je toma unajmio rade u stvari za
nekog drugog i savetuju ga tako da
se unisti ...

kako god nestanak narodnjaka sa politicke scene bi otvorio vrata za nesto novo

simson

pre 13 godina

Znaci performans koji je najavila i zvestila sama RTS.
" oni izvode parodiju na dnevnik" naravno nisu rekli kako je ime :-D
Nego tomo, lepo te pitali novinari da prenesu javnosti, sta si pricao sa Milanom Bekom.
Gradjanima je to mnogo bitnije i zanimljivije.Da li je to tvoj plan i program ili gradjani ,narod i zakatancene fabrike,kao i glavni krivci i saucesnici?
To su zivoti nas 5,5 miliona izgubljenih disa.
Ajde novinari pitajte opet Vucica, da li je beko taj adut srbije?

Jeja

pre 13 godina

Gospodine Verniče molim Vas ne vređajte decu, nisu ovo detinjasta desavanja, deca su iskrena, ne iskvarena, pametna, nacitana.... Toma i Vucic nekadasnje perjanice Milosevicevog rezima su prevaranti, mestari, lakrdijasi... Da ne trosim vise reci na njih. Tadicu ne mogu da oprostiin koaliciju sa SPS, juce ga je Dacic lepo proda i svrsrao se u tabor kome je uvek pripadao. Nikada necu glasati za naprednjake, kolijo god da je Ds los, od Sojića i Vučića nema gorih.

Jaro

pre 13 godina

Ja u sustini mrzim te likove koje smo videli na pokretnim stepenicama i onog jos goreg sto je patrijarha nazvao neki pop ... Isti ko sto su bili dok su bili radikali, samo jucerasnja izjava radikala u skupstini mi se po prvi put svidela. "To sto radi to je farsa, a to sto je unosenje hrane na kasiku zamenio na infuziju - to se zove lenjost"

MilosSC

pre 13 godina

Siroti naprednjaci se upinju da svoje proteste predstave kao opstenarodni bunt,pa se sluze svim mogucim vec vidjenim sredstvima a kapacitet pristalica i glasaca ne da im ne omogucava to,nego...Sve ovo deluje jako smesno.Jos kad Vucic nabaci svoj pretenciozni izraz lica ranjenog ponosa.Cist horor.

mare

pre 13 godina

znate sta je najgore od svega, gore i od ove vlasti...ljudi koji i dalje hoce da glasaju za njih! idite kupite naocare kad ste vec slepi kod ociju bre!