Četvrtak, 05.06.2008.

15:49

Stevanović prvo pojačanje Partizana

Izvor: B92

Stevanoviæ prvo pojaèanje Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Grobar

pre 16 godina

Stoper Ngambi je pred potpisom trogodisnjeg ugovora.A u Bg-u su vec i taj napadac Zubija(19) i reprezentativac Tunisa Kadir Zaim(25) za repr.5 meceva,2 gola,inace zadnji vezni.Fejsa je otpao zbog cene,a na probi je i Nigerijac Coka,zadnji vezni iz finske lige,ali,navodno,nije odusevio.Prica se i za Edgara,mada je ovaj Zubija blizi potpisu.Sto se tog Morena tice,Tomic je demantovao...

DejanPFC

pre 16 godina

Ok,ljudi,ne teram ja nikog da mi veruje,samo zelim da podelim informacije sa ljudma koji vole isti klub kao i ja....Partizan je veroali ili ne vec obavio razgovore sa 20 igracha.novinari doznaju samo za par njih,poput alvesa,ngambija i sl. poslednje shto pishe i shto mi je cale rekao je da je poslednju ponudu u toku ovih dana partizan poslao za Scribea i Sarra....od mene toliko!

-Anthony Scribe je golman,ponudio ga je partizanu isti chovek koji je ponudio Ngambija...igra u Monpeljeju! a Mohamed Sarr je igrach Standarda!

zivi bili pa videli

pre 16 godina

SAVA81 Taj moj komentar koji komentarises nemoj da zaboravis!!!Dobro ga procita,a onda se cujemo septembra!! Ni ja tvoj necu zaboraviti!!

kole

pre 16 godina

Boze nemogu da verujem da padate na fore tata mi radi tamo.....
Da vam ja recem iskreno niko od ovih igraca nece doci sa spiska
u pregovoru smo sa nekim 21-godisnjim brazilcem centarforom kao i sa stoperom
iz Nigerije neki indijanac nikad nisam cuo za njega a Fejsa nece doci sigurno katastrofa nam ide prelazni rok:(

petar

pre 16 godina

@Kkp

Ne znas koliko si me obradovao kada sam procitao tvoj komentar??Ako oni dodju,bice strava.Gde nalazite te podatke?Kako je lepo biti grobar!!!

miro

pre 16 godina

Sto se Fejse tice,DZomba bi trebalo da plati da ga primimo da igra ne bi li bar neko u inostranstvu video momka.Ako dodje i ovaj mali iz Obrenovca Fejsa nema mesto cak ni kao rezerva a kamoli da nam on bude najskuplji igrac.Uostalom Tomic nije nimalo naivan i sigurno nece nasesti

Dejan PFC

pre 16 godina

Hej,ljudi,otac mi radi u SFT-u i preko te firme idu svi transferi u nashoj zemlji...Veliki sam Grobar i morao sam da prochachkam dokumenta kod oca koje su ljudi iz uprave partizana doneli....Pregovara se sa Muhamedom iz Libije...Edgar je samo ponudjen od strane Akademike ali partizan nije zainteresovan,a taj lik iz sevile je vec kaparisan od strane Kadiza tako da od njega nishta. Josh dvojica igracha se spominju: prvi je Ousmane Sarr(defanzivac)i neki Scribe(golman)...partizan je poslao ponudu od ukupno 110 000 evra za obojicu....

KKP

pre 16 godina

Stizu 3 inostrana pojacanja! Najbolji mladi igrac Afrike,
19-godisnji napadac iz Libije, Mohamed Nuredin Zubija, iz jedne od najboljih Africkih ekipa Al Itihada veliko pojacanje za napad crno-belih! Ali to nije jedini novajlija u spicu, jer dolazi i nekadasnji napadac Porta, a do ove sezone Akademike, Brazilac Edgar Bruno Da Silva! Iz Sevilje (igrao vise za Sevilju B) stize desni vezni Antonio Moreno, tu vest je cak objavila spanska "Marka"! U narednih nekoliko dana bi trebalo da sva trojica potpisu ugovor! Takodje, i dalje se pregovara o Fejsi i on je veoma bilzu (mada se sa Dzombom nikad ne zna). Treba da stigne i jedan stoper i to bi bilo to. Uprava radi punom parom. Dakle, Zubija, Edgar i Moreno 99,9% nova pojacanja Partizana (1% je potpis ugovora)!

Milos

pre 16 godina

Odlicna vest, ali ljudi, nama treba desno krilo, Lazic je covek levo krilo eventualno u sredini, sa njim na desnom krilu nemamo nikakvu igru, fali nam prodoran igrac tu. I da ne zaboravim, molim vas pustite ednilsona da ide, covek je zaboravio kako se igra fudbal

Jovan

pre 16 godina

Cekam da se Partizan/Zvezda, nebitno, jednom u zivotu otvore, da se te pare koje je neko stavio u svoj dzep potrose na nekog super-talentovanog igraca iz Brazila (recimo tipa Robinja, u brazilu ih ima mali milion), da igra kao zmaj i da se proda tek kada ovi nasi doguraju daleko u ligi sampiona. Mada, do tada, moracemo da pohapsimo puno ljudi, to su sve sami lopovi. Ej, 2 miliona za pojacanja, pa vise od toga imaju i Spanski drugoligasi...

Sava81

pre 16 godina

Brate,shto si se potpisao da ti je pfc iznad svega....DAJ O CHEMU PRICHASH????!!!!!
daj da vidimo tim i igrache na delu....pa onda prichaj,pljujesh pojachanja koja nikad u zivotu nisi gledao?! daj,reci mi molim te,gde je igrao Diara,U ZRINJSKOM,daj molim te,kakav je to tim,kakva liga,napunili smo ih ko majmune...ali NE GLEDA SE LIGA I TIM VEC IGRACH KOJI DOLAZI,KAKVE VEZE IMA SHTO JE TAJ ALVES IZ MADJARSKE,AKO JE DOBAR,NEK DODJE! KAD VIDISH POJACHANJA NA DELU ONDA PRICHAJ!!!

Obrenovac

pre 16 godina

Koliko sam ja cuo odlazi i Ednilson . Najbolje bi bilo da umesto njega dodje Radosav Petrovic iz Radnickog(Obrenovac) . Decko ima samo 19god. Ima odlicne pasove i dobar prodor.

Pax

pre 16 godina

I on ce zavrsiti kao i Lakic...Secate se njega ??? Najavljivan kao VELIKO pojacanje, a sad ga vracaju u Buducnost. JOKANE CARE, SA TOBOM ZVEZDA NEMA STA DA BRINE !!!
(Muzicki_saradnik, 5. jun 2008 20:06)


SAD SI UZO DUPLU,JOKANE,JOKANE,JOKANE...

NeLE

pre 16 godina

Dal je moguce da su se ovi nasi toliko nalozili na Fejsu da daju onolike pare za igraca sasvim prosecnog kvaliteta...Za te pare se mogu dovesti 3 kvalitetna stranca...Nemam reci,ovaj Dzomba ih opeljesi na brzinu...Stvarno ako dovedu tog Fejsu,bice to totalni promasaj..........

Plikuscht

pre 16 godina

'Bilo je i finansijski boljih ponuda, ali smatram da će novac doći kasnije, ako budem pokazao kvalitet'.

ovo je ili neverovatno i iznenadjujuce zrelo sa njegove strane, ili neverovatna laz :)

ako trensmeo 800K ojrica za jednog fejsu kao sto se prica ... crno nam se pise

Grobar

pre 16 godina

Uz Djordjevica,potreban je stoper extra klase,a da nije preskup,kao,recimo Roberto Ajala(sjajan,iskusan,respektabilan,a nije vise ni skup),pa nek i 80% budzeta ode na njega.Ili bar da pokusaju da vrate Krstajica.Solidan desni bek je vec doveden,potreban je jos extra napadac za ostatak para(dovesti npr nepoznatog mladica iz Afrike).kako sam cuo treba da dodje seniorski repr.Libije(19god),pa ako nas tu sreca posluzi kao sa Dijarom,uz postojeci igracki kadar(bez odlazaka!),mozda mozemo uci u LS.Naravno,uz srecu u zrebu...

KKP

pre 16 godina

Uz Alvesa, nema nista ni i od Ngambija, a uz Fejsu, iz Hajduka ce stici i napadac Milan Peric. Sve ovo je pod upitnikom, dok se ne predstave zvanicno kao pojacanja, kao Stevanovic danas. Dobrodosao nam, Ivane!

coa

pre 16 godina

tih 800 000 bolje da se potrose na extra napadaca nego na Fejsu.Taj decko bice najveci promasaj jer nece da igra pored Juce i oporavljenog Nenada Brnovica.

el_padroni

pre 16 godina

Iskreno nisam cuo za ovog igraca,ali nadam se da je solidan (u svakom slucaju je bolji od Rnica).Jos kad bi Jokanovic uspeo da pripremi ekipu kao sto je Dukic prosle sezone bilo bi extra...P.F.C. FOREWER

Dekidekila

pre 16 godina

Nemanja Mijailovic - Zemun taj nam igrac treba... a ne Stevanovic

http://www.transferliga.com/#action

Potrazite malo na ovome sajtu...

partizan iznad svega

pre 16 godina

Ma dajte ljudi,ko sve pise ove komentare?? Svaka cast,pravo resenje,klasa,veliko pojacanje..... Sta je vama? Pa zar ste toliko slepi? Prodaju nam najjace igrace,prodace i jos neke za koje tvrde da ce ostati u partizanu videcete.Posle ce biti da nisu mogli da ga zadrze,ponuda je bila ekstra itd...A nama ce da mazu oci sa pojacanjima iz nase jadne lige i da pricaju o ligi sampiona.Jos da dovedu ovog iz madjarske lige,pazi iz madjarske lige,STRASNO!!!! Prodaju nam sve sto vredi,rasprodace pola ekipe,a mi im govorimo svaka cast??? Pa ili smo mi ludi ili...Cekaj te samo da vidite ko ce sve da ode,a pojacanja ce nam stizati slicna ovome,pa cu onda da vas cujem!!! A taj sto rece p.r.o.v.e.r.e.n.a. informacija to su gluposti!!! Francuzi do 20-tog dolaze po naseg golgetera,ne pisu novine za dzabe da odlazi u francusku i njegov menadzer ne govori dzabe da ce da ode!!! Mislite o tome!!! Ovi nasi da zele ligu sampiona kao sto pricaju nebi ni Jovetica ni Rnica pustili pre kvalifikacija,ali njima nas partizan nije na prvom mestu,njima su na prvom mestu pare e tako ce biti i sa ostalima uzece malo vecu lovu za njih a dovesce nam nazovimo madjarska i domaca pojacanja! Komsinica je bar cekala kraj kvalifikacija sa najboljim i uigranim timom,nije prodavala nikog dok se ne zavrse kvalifikacije za ligu sampiona,pa da su ne daj boze usli,ceo tim bi zadrzali i sa istim timom bi ucestvovali u l.samp.,a ovi nasu nisu mogli da sacekaju poslednji zvizduk sudije,odma su pravili pijace,a ovamo obecavaju kule i gradove!! Koliko su dobili za Jovetica,koliko za Rnica i koliko ce miliona jos dobiti,a koga nam dovode?? Neke koji vrede 100000 evra i to jedva da i toliko vrede! Pa gde su ostale pare??Gde su ti milioni za koje pricate da ste spremili za pojacanja?Sa kojim igracima hocete da udjete u ligu sampiona??? I tako iz godine u godinu!! Ma svi su oni isti!! Samo smo mi slepi i zadovoljni i kada nam dovedu onog ko nije dostojan tako velikog kluba,koji ne moze da bude pojacanje za ligu sampiona!!! Kome se vi zahvaljujete?? Videcete sta ce se desavati do kraja porelaznog roka,imam neke informacije kojih se jako plasim!! Samo da na kraju ne bude morali smo,trener je kriv za neuspeh....pa ce se opet naci naivni koji ce da poveruju,kojima ce uspeti da zamazu oci,trener ce se promeniti oni ce i dalje da sede u svojim foteljama,a mi da se zadovoljimo nasom ligom i opet sve po starom!!! Pa ko je ovde lud??? Ja hocu ono sto obecavate,hocu jak partizan,hocu ligu sampiona,hocu prava pojacanja!! Zar puno trazim?? Zar sam jedini koji vidi sta se radi???

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

I on ce zavrsiti kao i Lakic...Secate se njega ??? Najavljivan kao VELIKO pojacanje, a sad ga vracaju u Buducnost. JOKANE CARE, SA TOBOM ZVEZDA NEMA STA DA BRINE !!!

Djuka

pre 16 godina

Umalo da zaboravim...a onih 40% budzeta za pojacanja potrosite na kvalitetnog inostranog spica ili nista od Lige Sampiona. Otisao je extra spic dovedite sto boljeg. Mada ja bih i stranog golmana doveo ovima nista ne verujem.

petar

pre 16 godina

Super sto je doveden Stevanovic,pravi potez uprave.E,neko je spomenuo da ce Fejsa doci u Partizan za 800.000 evra,to je 40% naseg budzeta,kao sto je rekao Karadzic da ce toliko potrositi za jednog igraca.Moslim da je za Fejsu mnogo dati spomenutu cifru,jer ce sedeti na klupi.Nece se mnogo naigrati pored Zuke.Samo da dovedu jednog dobrog napadaca,iskusnog,proverenog.Dovesti 2 stopera jer Vjestica je otisao,a verovatno Djordjevic prelazi u Hamburger.Mozda i nece,ali....

OfK zauvek

pre 16 godina

dobar potez za partizan los za Ofk stevanovic je odlican igrac u kup utakmici u indjiji sam je resio tekmu sa odlicnim prodorima na desnoj strani toliko

milan Boss

pre 16 godina

Ima dosta neobavestenih, i za njih informacija da je Stevanovic najbolji desni spoljni u zemlji, da je fanaticno borben, izuzetno brz, i da ima fantastican centarsut i sjajan je u skok igri. Sve ono sto bi trebalo da ima jedan moderan desni spoljni. Mislim da Partizan nije mogao naci bolje resenje za desnu stranu, jer momak ima poprilicno iskustva, a igrao je i za mladu reprezentaciju, pa i debitovao za A tim. Vrlo brzo ce uveriti ove neobavestene o kakvom se igracu radi. Stoper, zadnji vezni i napadac (Fejsa, Ngambi, i u napadu jos jedna crna mamba).
Svaka cast za Tomica, i za celu upravu!!!

Extreme_Jagodina

pre 16 godina

Svaka čast. Pravo rešenje za Partizan, naredne sezone on će postati HIT, siguran sam.
A i konačno da PFC krene sa dovođenjem srpskih igrača...
Svaka čast, samo tako nastavite!

dzoni

pre 16 godina

(WestSerbiaCrew)-Uopste nije defanzivniji od Rukavine,cak se vise prikljucuje napadu npr. kao dani alves....BRAVO ZA UPRAVU....Kao sto vec neko rece,raduje me sto uprava zeli da dovede JEDNO VELIKO POJACANJE (40% budzeta),a sta mislite,ko bi to mogao da bude?Meni trenutno niko ne pada na pamet,ako neko zna nesto....neka kaze....To bi realno mogao da bude neki jaci centarfor,ali bas jaci....

Z

pre 16 godina

Momak je odlican, vlro ofanzivan, brz sa solidnim centarsutem i pasom. Dobar u skoku i u defanzivi. Pravi potez!!! Bolje nego neki stranac koji bi otisao sledece godine. Super resenje na desnom beku! Samo napred!!!

Jos jedan prdez u svemiru

pre 16 godina

E, da... zaboravio sam samo da vam kazem, da ne lupate glavu i da se ne sekirate...
U Partizan SIGURNO dolazi onaj Kamerunac (Alexis Ngombi iz Montpelliera), a sve je dogovoreno oko dolaska Ljube Fejse. Upravo je Fejsa taj igrac za koga ce biti potroseno 40% budzeta (kosta 800 000, a budzet za prelazni rok im je 2 000 000). Ove informacije su P.R.O.V.E.R.E.N.E. iz prve ruke, zato kazem, "no sekirejsn Grobari".
Na kraju, trazi se najjeftinije a opet najkvalitetnije moguce resenje za spica (nadaju se da ce napraviti slican posao kao sa Diarrom, da plate vrlo malo, a da dobiju ekstra klasu). Postoji mogucnost da dodje neki Brazilac, ali ne onaj Alves iz Madjarske. Jbg, to je sve za sada, kad saznam nesto vise, javicu :)

bobanmkd

pre 16 godina

Tako se to radi! Jos Fejsa i obavezni stranci i na mestu stopera i na mestu Jovetica i ne treba vise! Kompletan tim na pripreme u miru sa Moreirom,Diarrom,Jukom i kompanijom!

D.LJ

pre 16 godina

Nisi ti prijatelju odbio volfsburg nego su te izbacili zato sto si glumio mangupa odbivsi da igras poslednjih 5 min na jednoj prijateljskoj utakmici...Sve u svemu zelim ti puno srece u PARTIZANU.

Risto Kakic

pre 16 godina

@mare

Kazete da Stevanovic nije ofanzivni bek (kao na primer Rukavina), pa zasto je onda doveden Risto Lakic, kao potencijal za koga su se dugi niz godina otimali Partizan i Zvezda, ili je decko samo tu da nadoknadi necija dugovanja (u prevodu - wash cash).

gaza

pre 16 godina

Izuzetan igrac. Najbolji desni bek u Srbiji od Bate Mirkovica. partizan da je hteo nije mogao boljeg beka naci. Za 4-5 godina sigurno ce biti u jednom od 10 najvecih klubova u evropi. Bravo partizan, bravo Tomicu, bravo Tole

djordje

pre 16 godina

Pozdravljam dovodjenje desnog beka ofanzivnih karakteristika jer u kvalifikacijama nemamo sta da branimo!Svi u napad i zadrzite Diaru.

youknowwhatimsaying

pre 16 godina

Joj Tomicu da te nema trebalo bi te izmisliti. Tako se to radi. ISto kao i prosle godine. Na vreme dovesti pojacanja,dovoljno vremena za uigravanja,ma super. Plus jos ako su dobri ,kao sto Stevanovic jeste, extra!
Takodje me raduje 40% budzeta na 1 igraca (jes' da je rizicno,ali ko ne reskira ,ne profitira :) )
Vidjecemo jos i tog Ngambija,nadam se da je OK igrac.

WestSerbiaCrew

pre 16 godina

Ovaj igrac mi se uopste ne svidja....Novi Rnic,jednog smo tek oterali stigao drugi.Mnogo je veliki za beka i previse defanzivan.Bolje da smo dali sansu nekom nasem klincu,ima ih mnogo dorih a ne da kupujem o igrace od 25 godina a nasi idu za dz...Voleo bih da gresim.Treba prebaciti malog ljajica u prvi tim.

Bob Sent Kler

pre 16 godina

Dobro dosao. Po meni najbolje resenje koje se moglo kupiti na toj poziciji. Bolje nego neki neprovereni stranac desni bek. Alal vera Tomicu.

mare

pre 16 godina

Solidan igrac. Medjutim, zao mi je sto na njegovo mesto nije dosao neki brzi igracsa boljim centarsutem., mislim da je Stevanovic pre svega klasican defanzivni igrac, bez kvaliteta da se ubaci po desnoj strani i da uputi kvalitetan centarsut. Voleo bih da gresim, u slucaju da unapredi igru u napadu bio bi pravo pojacanje za nas.

Aca Froncla

pre 16 godina

Bravo! Vec dve sezone cekam da vidim ovog momka u crno-belom dresu! Znam da me nece razocarati... Jos kad bi se vratio Iliiiiiic kapiteeeeeeen! Taj pas, taj dribling na petoparcu, taj pregled igre... Ma ceo budzet bih na njega potrosio... :-)

VOLIMO TE SRCEM SVIM

pre 16 godina

Dobro dosao!!!Pravo pojacanje na poziciji na kojoj nam je to neophodno.Nadam se da ces pruzati jos bolje partije u crno belom dresu i radovati se trofejima.Jos samo stoper i jedan KVALITETAN napadac i mene ste zadovoljili a nadam se i sve ostale pozdrav!!!!

Aca Froncla

pre 16 godina

Bravo! Vec dve sezone cekam da vidim ovog momka u crno-belom dresu! Znam da me nece razocarati... Jos kad bi se vratio Iliiiiiic kapiteeeeeeen! Taj pas, taj dribling na petoparcu, taj pregled igre... Ma ceo budzet bih na njega potrosio... :-)

VOLIMO TE SRCEM SVIM

pre 16 godina

Dobro dosao!!!Pravo pojacanje na poziciji na kojoj nam je to neophodno.Nadam se da ces pruzati jos bolje partije u crno belom dresu i radovati se trofejima.Jos samo stoper i jedan KVALITETAN napadac i mene ste zadovoljili a nadam se i sve ostale pozdrav!!!!

Bob Sent Kler

pre 16 godina

Dobro dosao. Po meni najbolje resenje koje se moglo kupiti na toj poziciji. Bolje nego neki neprovereni stranac desni bek. Alal vera Tomicu.

Jos jedan prdez u svemiru

pre 16 godina

E, da... zaboravio sam samo da vam kazem, da ne lupate glavu i da se ne sekirate...
U Partizan SIGURNO dolazi onaj Kamerunac (Alexis Ngombi iz Montpelliera), a sve je dogovoreno oko dolaska Ljube Fejse. Upravo je Fejsa taj igrac za koga ce biti potroseno 40% budzeta (kosta 800 000, a budzet za prelazni rok im je 2 000 000). Ove informacije su P.R.O.V.E.R.E.N.E. iz prve ruke, zato kazem, "no sekirejsn Grobari".
Na kraju, trazi se najjeftinije a opet najkvalitetnije moguce resenje za spica (nadaju se da ce napraviti slican posao kao sa Diarrom, da plate vrlo malo, a da dobiju ekstra klasu). Postoji mogucnost da dodje neki Brazilac, ali ne onaj Alves iz Madjarske. Jbg, to je sve za sada, kad saznam nesto vise, javicu :)

youknowwhatimsaying

pre 16 godina

Joj Tomicu da te nema trebalo bi te izmisliti. Tako se to radi. ISto kao i prosle godine. Na vreme dovesti pojacanja,dovoljno vremena za uigravanja,ma super. Plus jos ako su dobri ,kao sto Stevanovic jeste, extra!
Takodje me raduje 40% budzeta na 1 igraca (jes' da je rizicno,ali ko ne reskira ,ne profitira :) )
Vidjecemo jos i tog Ngambija,nadam se da je OK igrac.

djordje

pre 16 godina

Pozdravljam dovodjenje desnog beka ofanzivnih karakteristika jer u kvalifikacijama nemamo sta da branimo!Svi u napad i zadrzite Diaru.

dzoni

pre 16 godina

(WestSerbiaCrew)-Uopste nije defanzivniji od Rukavine,cak se vise prikljucuje napadu npr. kao dani alves....BRAVO ZA UPRAVU....Kao sto vec neko rece,raduje me sto uprava zeli da dovede JEDNO VELIKO POJACANJE (40% budzeta),a sta mislite,ko bi to mogao da bude?Meni trenutno niko ne pada na pamet,ako neko zna nesto....neka kaze....To bi realno mogao da bude neki jaci centarfor,ali bas jaci....

bobanmkd

pre 16 godina

Tako se to radi! Jos Fejsa i obavezni stranci i na mestu stopera i na mestu Jovetica i ne treba vise! Kompletan tim na pripreme u miru sa Moreirom,Diarrom,Jukom i kompanijom!

mare

pre 16 godina

Solidan igrac. Medjutim, zao mi je sto na njegovo mesto nije dosao neki brzi igracsa boljim centarsutem., mislim da je Stevanovic pre svega klasican defanzivni igrac, bez kvaliteta da se ubaci po desnoj strani i da uputi kvalitetan centarsut. Voleo bih da gresim, u slucaju da unapredi igru u napadu bio bi pravo pojacanje za nas.

gaza

pre 16 godina

Izuzetan igrac. Najbolji desni bek u Srbiji od Bate Mirkovica. partizan da je hteo nije mogao boljeg beka naci. Za 4-5 godina sigurno ce biti u jednom od 10 najvecih klubova u evropi. Bravo partizan, bravo Tomicu, bravo Tole

milan Boss

pre 16 godina

Ima dosta neobavestenih, i za njih informacija da je Stevanovic najbolji desni spoljni u zemlji, da je fanaticno borben, izuzetno brz, i da ima fantastican centarsut i sjajan je u skok igri. Sve ono sto bi trebalo da ima jedan moderan desni spoljni. Mislim da Partizan nije mogao naci bolje resenje za desnu stranu, jer momak ima poprilicno iskustva, a igrao je i za mladu reprezentaciju, pa i debitovao za A tim. Vrlo brzo ce uveriti ove neobavestene o kakvom se igracu radi. Stoper, zadnji vezni i napadac (Fejsa, Ngambi, i u napadu jos jedna crna mamba).
Svaka cast za Tomica, i za celu upravu!!!

WestSerbiaCrew

pre 16 godina

Ovaj igrac mi se uopste ne svidja....Novi Rnic,jednog smo tek oterali stigao drugi.Mnogo je veliki za beka i previse defanzivan.Bolje da smo dali sansu nekom nasem klincu,ima ih mnogo dorih a ne da kupujem o igrace od 25 godina a nasi idu za dz...Voleo bih da gresim.Treba prebaciti malog ljajica u prvi tim.

Z

pre 16 godina

Momak je odlican, vlro ofanzivan, brz sa solidnim centarsutem i pasom. Dobar u skoku i u defanzivi. Pravi potez!!! Bolje nego neki stranac koji bi otisao sledece godine. Super resenje na desnom beku! Samo napred!!!

Extreme_Jagodina

pre 16 godina

Svaka čast. Pravo rešenje za Partizan, naredne sezone on će postati HIT, siguran sam.
A i konačno da PFC krene sa dovođenjem srpskih igrača...
Svaka čast, samo tako nastavite!

coa

pre 16 godina

tih 800 000 bolje da se potrose na extra napadaca nego na Fejsu.Taj decko bice najveci promasaj jer nece da igra pored Juce i oporavljenog Nenada Brnovica.

D.LJ

pre 16 godina

Nisi ti prijatelju odbio volfsburg nego su te izbacili zato sto si glumio mangupa odbivsi da igras poslednjih 5 min na jednoj prijateljskoj utakmici...Sve u svemu zelim ti puno srece u PARTIZANU.

Risto Kakic

pre 16 godina

@mare

Kazete da Stevanovic nije ofanzivni bek (kao na primer Rukavina), pa zasto je onda doveden Risto Lakic, kao potencijal za koga su se dugi niz godina otimali Partizan i Zvezda, ili je decko samo tu da nadoknadi necija dugovanja (u prevodu - wash cash).

Djuka

pre 16 godina

Umalo da zaboravim...a onih 40% budzeta za pojacanja potrosite na kvalitetnog inostranog spica ili nista od Lige Sampiona. Otisao je extra spic dovedite sto boljeg. Mada ja bih i stranog golmana doveo ovima nista ne verujem.

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

I on ce zavrsiti kao i Lakic...Secate se njega ??? Najavljivan kao VELIKO pojacanje, a sad ga vracaju u Buducnost. JOKANE CARE, SA TOBOM ZVEZDA NEMA STA DA BRINE !!!

OfK zauvek

pre 16 godina

dobar potez za partizan los za Ofk stevanovic je odlican igrac u kup utakmici u indjiji sam je resio tekmu sa odlicnim prodorima na desnoj strani toliko

petar

pre 16 godina

Super sto je doveden Stevanovic,pravi potez uprave.E,neko je spomenuo da ce Fejsa doci u Partizan za 800.000 evra,to je 40% naseg budzeta,kao sto je rekao Karadzic da ce toliko potrositi za jednog igraca.Moslim da je za Fejsu mnogo dati spomenutu cifru,jer ce sedeti na klupi.Nece se mnogo naigrati pored Zuke.Samo da dovedu jednog dobrog napadaca,iskusnog,proverenog.Dovesti 2 stopera jer Vjestica je otisao,a verovatno Djordjevic prelazi u Hamburger.Mozda i nece,ali....

Pax

pre 16 godina

I on ce zavrsiti kao i Lakic...Secate se njega ??? Najavljivan kao VELIKO pojacanje, a sad ga vracaju u Buducnost. JOKANE CARE, SA TOBOM ZVEZDA NEMA STA DA BRINE !!!
(Muzicki_saradnik, 5. jun 2008 20:06)


SAD SI UZO DUPLU,JOKANE,JOKANE,JOKANE...

Plikuscht

pre 16 godina

'Bilo je i finansijski boljih ponuda, ali smatram da će novac doći kasnije, ako budem pokazao kvalitet'.

ovo je ili neverovatno i iznenadjujuce zrelo sa njegove strane, ili neverovatna laz :)

ako trensmeo 800K ojrica za jednog fejsu kao sto se prica ... crno nam se pise

Sava81

pre 16 godina

Brate,shto si se potpisao da ti je pfc iznad svega....DAJ O CHEMU PRICHASH????!!!!!
daj da vidimo tim i igrache na delu....pa onda prichaj,pljujesh pojachanja koja nikad u zivotu nisi gledao?! daj,reci mi molim te,gde je igrao Diara,U ZRINJSKOM,daj molim te,kakav je to tim,kakva liga,napunili smo ih ko majmune...ali NE GLEDA SE LIGA I TIM VEC IGRACH KOJI DOLAZI,KAKVE VEZE IMA SHTO JE TAJ ALVES IZ MADJARSKE,AKO JE DOBAR,NEK DODJE! KAD VIDISH POJACHANJA NA DELU ONDA PRICHAJ!!!

Dejan PFC

pre 16 godina

Hej,ljudi,otac mi radi u SFT-u i preko te firme idu svi transferi u nashoj zemlji...Veliki sam Grobar i morao sam da prochachkam dokumenta kod oca koje su ljudi iz uprave partizana doneli....Pregovara se sa Muhamedom iz Libije...Edgar je samo ponudjen od strane Akademike ali partizan nije zainteresovan,a taj lik iz sevile je vec kaparisan od strane Kadiza tako da od njega nishta. Josh dvojica igracha se spominju: prvi je Ousmane Sarr(defanzivac)i neki Scribe(golman)...partizan je poslao ponudu od ukupno 110 000 evra za obojicu....

el_padroni

pre 16 godina

Iskreno nisam cuo za ovog igraca,ali nadam se da je solidan (u svakom slucaju je bolji od Rnica).Jos kad bi Jokanovic uspeo da pripremi ekipu kao sto je Dukic prosle sezone bilo bi extra...P.F.C. FOREWER

partizan iznad svega

pre 16 godina

Ma dajte ljudi,ko sve pise ove komentare?? Svaka cast,pravo resenje,klasa,veliko pojacanje..... Sta je vama? Pa zar ste toliko slepi? Prodaju nam najjace igrace,prodace i jos neke za koje tvrde da ce ostati u partizanu videcete.Posle ce biti da nisu mogli da ga zadrze,ponuda je bila ekstra itd...A nama ce da mazu oci sa pojacanjima iz nase jadne lige i da pricaju o ligi sampiona.Jos da dovedu ovog iz madjarske lige,pazi iz madjarske lige,STRASNO!!!! Prodaju nam sve sto vredi,rasprodace pola ekipe,a mi im govorimo svaka cast??? Pa ili smo mi ludi ili...Cekaj te samo da vidite ko ce sve da ode,a pojacanja ce nam stizati slicna ovome,pa cu onda da vas cujem!!! A taj sto rece p.r.o.v.e.r.e.n.a. informacija to su gluposti!!! Francuzi do 20-tog dolaze po naseg golgetera,ne pisu novine za dzabe da odlazi u francusku i njegov menadzer ne govori dzabe da ce da ode!!! Mislite o tome!!! Ovi nasi da zele ligu sampiona kao sto pricaju nebi ni Jovetica ni Rnica pustili pre kvalifikacija,ali njima nas partizan nije na prvom mestu,njima su na prvom mestu pare e tako ce biti i sa ostalima uzece malo vecu lovu za njih a dovesce nam nazovimo madjarska i domaca pojacanja! Komsinica je bar cekala kraj kvalifikacija sa najboljim i uigranim timom,nije prodavala nikog dok se ne zavrse kvalifikacije za ligu sampiona,pa da su ne daj boze usli,ceo tim bi zadrzali i sa istim timom bi ucestvovali u l.samp.,a ovi nasu nisu mogli da sacekaju poslednji zvizduk sudije,odma su pravili pijace,a ovamo obecavaju kule i gradove!! Koliko su dobili za Jovetica,koliko za Rnica i koliko ce miliona jos dobiti,a koga nam dovode?? Neke koji vrede 100000 evra i to jedva da i toliko vrede! Pa gde su ostale pare??Gde su ti milioni za koje pricate da ste spremili za pojacanja?Sa kojim igracima hocete da udjete u ligu sampiona??? I tako iz godine u godinu!! Ma svi su oni isti!! Samo smo mi slepi i zadovoljni i kada nam dovedu onog ko nije dostojan tako velikog kluba,koji ne moze da bude pojacanje za ligu sampiona!!! Kome se vi zahvaljujete?? Videcete sta ce se desavati do kraja porelaznog roka,imam neke informacije kojih se jako plasim!! Samo da na kraju ne bude morali smo,trener je kriv za neuspeh....pa ce se opet naci naivni koji ce da poveruju,kojima ce uspeti da zamazu oci,trener ce se promeniti oni ce i dalje da sede u svojim foteljama,a mi da se zadovoljimo nasom ligom i opet sve po starom!!! Pa ko je ovde lud??? Ja hocu ono sto obecavate,hocu jak partizan,hocu ligu sampiona,hocu prava pojacanja!! Zar puno trazim?? Zar sam jedini koji vidi sta se radi???

KKP

pre 16 godina

Uz Alvesa, nema nista ni i od Ngambija, a uz Fejsu, iz Hajduka ce stici i napadac Milan Peric. Sve ovo je pod upitnikom, dok se ne predstave zvanicno kao pojacanja, kao Stevanovic danas. Dobrodosao nam, Ivane!

KKP

pre 16 godina

Stizu 3 inostrana pojacanja! Najbolji mladi igrac Afrike,
19-godisnji napadac iz Libije, Mohamed Nuredin Zubija, iz jedne od najboljih Africkih ekipa Al Itihada veliko pojacanje za napad crno-belih! Ali to nije jedini novajlija u spicu, jer dolazi i nekadasnji napadac Porta, a do ove sezone Akademike, Brazilac Edgar Bruno Da Silva! Iz Sevilje (igrao vise za Sevilju B) stize desni vezni Antonio Moreno, tu vest je cak objavila spanska "Marka"! U narednih nekoliko dana bi trebalo da sva trojica potpisu ugovor! Takodje, i dalje se pregovara o Fejsi i on je veoma bilzu (mada se sa Dzombom nikad ne zna). Treba da stigne i jedan stoper i to bi bilo to. Uprava radi punom parom. Dakle, Zubija, Edgar i Moreno 99,9% nova pojacanja Partizana (1% je potpis ugovora)!

Obrenovac

pre 16 godina

Koliko sam ja cuo odlazi i Ednilson . Najbolje bi bilo da umesto njega dodje Radosav Petrovic iz Radnickog(Obrenovac) . Decko ima samo 19god. Ima odlicne pasove i dobar prodor.

miro

pre 16 godina

Sto se Fejse tice,DZomba bi trebalo da plati da ga primimo da igra ne bi li bar neko u inostranstvu video momka.Ako dodje i ovaj mali iz Obrenovca Fejsa nema mesto cak ni kao rezerva a kamoli da nam on bude najskuplji igrac.Uostalom Tomic nije nimalo naivan i sigurno nece nasesti

petar

pre 16 godina

@Kkp

Ne znas koliko si me obradovao kada sam procitao tvoj komentar??Ako oni dodju,bice strava.Gde nalazite te podatke?Kako je lepo biti grobar!!!

Milos

pre 16 godina

Odlicna vest, ali ljudi, nama treba desno krilo, Lazic je covek levo krilo eventualno u sredini, sa njim na desnom krilu nemamo nikakvu igru, fali nam prodoran igrac tu. I da ne zaboravim, molim vas pustite ednilsona da ide, covek je zaboravio kako se igra fudbal

Grobar

pre 16 godina

Uz Djordjevica,potreban je stoper extra klase,a da nije preskup,kao,recimo Roberto Ajala(sjajan,iskusan,respektabilan,a nije vise ni skup),pa nek i 80% budzeta ode na njega.Ili bar da pokusaju da vrate Krstajica.Solidan desni bek je vec doveden,potreban je jos extra napadac za ostatak para(dovesti npr nepoznatog mladica iz Afrike).kako sam cuo treba da dodje seniorski repr.Libije(19god),pa ako nas tu sreca posluzi kao sa Dijarom,uz postojeci igracki kadar(bez odlazaka!),mozda mozemo uci u LS.Naravno,uz srecu u zrebu...

NeLE

pre 16 godina

Dal je moguce da su se ovi nasi toliko nalozili na Fejsu da daju onolike pare za igraca sasvim prosecnog kvaliteta...Za te pare se mogu dovesti 3 kvalitetna stranca...Nemam reci,ovaj Dzomba ih opeljesi na brzinu...Stvarno ako dovedu tog Fejsu,bice to totalni promasaj..........

Jovan

pre 16 godina

Cekam da se Partizan/Zvezda, nebitno, jednom u zivotu otvore, da se te pare koje je neko stavio u svoj dzep potrose na nekog super-talentovanog igraca iz Brazila (recimo tipa Robinja, u brazilu ih ima mali milion), da igra kao zmaj i da se proda tek kada ovi nasi doguraju daleko u ligi sampiona. Mada, do tada, moracemo da pohapsimo puno ljudi, to su sve sami lopovi. Ej, 2 miliona za pojacanja, pa vise od toga imaju i Spanski drugoligasi...

zivi bili pa videli

pre 16 godina

SAVA81 Taj moj komentar koji komentarises nemoj da zaboravis!!!Dobro ga procita,a onda se cujemo septembra!! Ni ja tvoj necu zaboraviti!!

Dekidekila

pre 16 godina

Nemanja Mijailovic - Zemun taj nam igrac treba... a ne Stevanovic

http://www.transferliga.com/#action

Potrazite malo na ovome sajtu...

kole

pre 16 godina

Boze nemogu da verujem da padate na fore tata mi radi tamo.....
Da vam ja recem iskreno niko od ovih igraca nece doci sa spiska
u pregovoru smo sa nekim 21-godisnjim brazilcem centarforom kao i sa stoperom
iz Nigerije neki indijanac nikad nisam cuo za njega a Fejsa nece doci sigurno katastrofa nam ide prelazni rok:(

DejanPFC

pre 16 godina

Ok,ljudi,ne teram ja nikog da mi veruje,samo zelim da podelim informacije sa ljudma koji vole isti klub kao i ja....Partizan je veroali ili ne vec obavio razgovore sa 20 igracha.novinari doznaju samo za par njih,poput alvesa,ngambija i sl. poslednje shto pishe i shto mi je cale rekao je da je poslednju ponudu u toku ovih dana partizan poslao za Scribea i Sarra....od mene toliko!

-Anthony Scribe je golman,ponudio ga je partizanu isti chovek koji je ponudio Ngambija...igra u Monpeljeju! a Mohamed Sarr je igrach Standarda!

Grobar

pre 16 godina

Stoper Ngambi je pred potpisom trogodisnjeg ugovora.A u Bg-u su vec i taj napadac Zubija(19) i reprezentativac Tunisa Kadir Zaim(25) za repr.5 meceva,2 gola,inace zadnji vezni.Fejsa je otpao zbog cene,a na probi je i Nigerijac Coka,zadnji vezni iz finske lige,ali,navodno,nije odusevio.Prica se i za Edgara,mada je ovaj Zubija blizi potpisu.Sto se tog Morena tice,Tomic je demantovao...

WestSerbiaCrew

pre 16 godina

Ovaj igrac mi se uopste ne svidja....Novi Rnic,jednog smo tek oterali stigao drugi.Mnogo je veliki za beka i previse defanzivan.Bolje da smo dali sansu nekom nasem klincu,ima ih mnogo dorih a ne da kupujem o igrace od 25 godina a nasi idu za dz...Voleo bih da gresim.Treba prebaciti malog ljajica u prvi tim.

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

I on ce zavrsiti kao i Lakic...Secate se njega ??? Najavljivan kao VELIKO pojacanje, a sad ga vracaju u Buducnost. JOKANE CARE, SA TOBOM ZVEZDA NEMA STA DA BRINE !!!

Aca Froncla

pre 16 godina

Bravo! Vec dve sezone cekam da vidim ovog momka u crno-belom dresu! Znam da me nece razocarati... Jos kad bi se vratio Iliiiiiic kapiteeeeeeen! Taj pas, taj dribling na petoparcu, taj pregled igre... Ma ceo budzet bih na njega potrosio... :-)

Jos jedan prdez u svemiru

pre 16 godina

E, da... zaboravio sam samo da vam kazem, da ne lupate glavu i da se ne sekirate...
U Partizan SIGURNO dolazi onaj Kamerunac (Alexis Ngombi iz Montpelliera), a sve je dogovoreno oko dolaska Ljube Fejse. Upravo je Fejsa taj igrac za koga ce biti potroseno 40% budzeta (kosta 800 000, a budzet za prelazni rok im je 2 000 000). Ove informacije su P.R.O.V.E.R.E.N.E. iz prve ruke, zato kazem, "no sekirejsn Grobari".
Na kraju, trazi se najjeftinije a opet najkvalitetnije moguce resenje za spica (nadaju se da ce napraviti slican posao kao sa Diarrom, da plate vrlo malo, a da dobiju ekstra klasu). Postoji mogucnost da dodje neki Brazilac, ali ne onaj Alves iz Madjarske. Jbg, to je sve za sada, kad saznam nesto vise, javicu :)

mare

pre 16 godina

Solidan igrac. Medjutim, zao mi je sto na njegovo mesto nije dosao neki brzi igracsa boljim centarsutem., mislim da je Stevanovic pre svega klasican defanzivni igrac, bez kvaliteta da se ubaci po desnoj strani i da uputi kvalitetan centarsut. Voleo bih da gresim, u slucaju da unapredi igru u napadu bio bi pravo pojacanje za nas.

VOLIMO TE SRCEM SVIM

pre 16 godina

Dobro dosao!!!Pravo pojacanje na poziciji na kojoj nam je to neophodno.Nadam se da ces pruzati jos bolje partije u crno belom dresu i radovati se trofejima.Jos samo stoper i jedan KVALITETAN napadac i mene ste zadovoljili a nadam se i sve ostale pozdrav!!!!

D.LJ

pre 16 godina

Nisi ti prijatelju odbio volfsburg nego su te izbacili zato sto si glumio mangupa odbivsi da igras poslednjih 5 min na jednoj prijateljskoj utakmici...Sve u svemu zelim ti puno srece u PARTIZANU.

Risto Kakic

pre 16 godina

@mare

Kazete da Stevanovic nije ofanzivni bek (kao na primer Rukavina), pa zasto je onda doveden Risto Lakic, kao potencijal za koga su se dugi niz godina otimali Partizan i Zvezda, ili je decko samo tu da nadoknadi necija dugovanja (u prevodu - wash cash).

gaza

pre 16 godina

Izuzetan igrac. Najbolji desni bek u Srbiji od Bate Mirkovica. partizan da je hteo nije mogao boljeg beka naci. Za 4-5 godina sigurno ce biti u jednom od 10 najvecih klubova u evropi. Bravo partizan, bravo Tomicu, bravo Tole

Bob Sent Kler

pre 16 godina

Dobro dosao. Po meni najbolje resenje koje se moglo kupiti na toj poziciji. Bolje nego neki neprovereni stranac desni bek. Alal vera Tomicu.

Z

pre 16 godina

Momak je odlican, vlro ofanzivan, brz sa solidnim centarsutem i pasom. Dobar u skoku i u defanzivi. Pravi potez!!! Bolje nego neki stranac koji bi otisao sledece godine. Super resenje na desnom beku! Samo napred!!!

Extreme_Jagodina

pre 16 godina

Svaka čast. Pravo rešenje za Partizan, naredne sezone on će postati HIT, siguran sam.
A i konačno da PFC krene sa dovođenjem srpskih igrača...
Svaka čast, samo tako nastavite!

Djuka

pre 16 godina

Umalo da zaboravim...a onih 40% budzeta za pojacanja potrosite na kvalitetnog inostranog spica ili nista od Lige Sampiona. Otisao je extra spic dovedite sto boljeg. Mada ja bih i stranog golmana doveo ovima nista ne verujem.

partizan iznad svega

pre 16 godina

Ma dajte ljudi,ko sve pise ove komentare?? Svaka cast,pravo resenje,klasa,veliko pojacanje..... Sta je vama? Pa zar ste toliko slepi? Prodaju nam najjace igrace,prodace i jos neke za koje tvrde da ce ostati u partizanu videcete.Posle ce biti da nisu mogli da ga zadrze,ponuda je bila ekstra itd...A nama ce da mazu oci sa pojacanjima iz nase jadne lige i da pricaju o ligi sampiona.Jos da dovedu ovog iz madjarske lige,pazi iz madjarske lige,STRASNO!!!! Prodaju nam sve sto vredi,rasprodace pola ekipe,a mi im govorimo svaka cast??? Pa ili smo mi ludi ili...Cekaj te samo da vidite ko ce sve da ode,a pojacanja ce nam stizati slicna ovome,pa cu onda da vas cujem!!! A taj sto rece p.r.o.v.e.r.e.n.a. informacija to su gluposti!!! Francuzi do 20-tog dolaze po naseg golgetera,ne pisu novine za dzabe da odlazi u francusku i njegov menadzer ne govori dzabe da ce da ode!!! Mislite o tome!!! Ovi nasi da zele ligu sampiona kao sto pricaju nebi ni Jovetica ni Rnica pustili pre kvalifikacija,ali njima nas partizan nije na prvom mestu,njima su na prvom mestu pare e tako ce biti i sa ostalima uzece malo vecu lovu za njih a dovesce nam nazovimo madjarska i domaca pojacanja! Komsinica je bar cekala kraj kvalifikacija sa najboljim i uigranim timom,nije prodavala nikog dok se ne zavrse kvalifikacije za ligu sampiona,pa da su ne daj boze usli,ceo tim bi zadrzali i sa istim timom bi ucestvovali u l.samp.,a ovi nasu nisu mogli da sacekaju poslednji zvizduk sudije,odma su pravili pijace,a ovamo obecavaju kule i gradove!! Koliko su dobili za Jovetica,koliko za Rnica i koliko ce miliona jos dobiti,a koga nam dovode?? Neke koji vrede 100000 evra i to jedva da i toliko vrede! Pa gde su ostale pare??Gde su ti milioni za koje pricate da ste spremili za pojacanja?Sa kojim igracima hocete da udjete u ligu sampiona??? I tako iz godine u godinu!! Ma svi su oni isti!! Samo smo mi slepi i zadovoljni i kada nam dovedu onog ko nije dostojan tako velikog kluba,koji ne moze da bude pojacanje za ligu sampiona!!! Kome se vi zahvaljujete?? Videcete sta ce se desavati do kraja porelaznog roka,imam neke informacije kojih se jako plasim!! Samo da na kraju ne bude morali smo,trener je kriv za neuspeh....pa ce se opet naci naivni koji ce da poveruju,kojima ce uspeti da zamazu oci,trener ce se promeniti oni ce i dalje da sede u svojim foteljama,a mi da se zadovoljimo nasom ligom i opet sve po starom!!! Pa ko je ovde lud??? Ja hocu ono sto obecavate,hocu jak partizan,hocu ligu sampiona,hocu prava pojacanja!! Zar puno trazim?? Zar sam jedini koji vidi sta se radi???

kole

pre 16 godina

Boze nemogu da verujem da padate na fore tata mi radi tamo.....
Da vam ja recem iskreno niko od ovih igraca nece doci sa spiska
u pregovoru smo sa nekim 21-godisnjim brazilcem centarforom kao i sa stoperom
iz Nigerije neki indijanac nikad nisam cuo za njega a Fejsa nece doci sigurno katastrofa nam ide prelazni rok:(

youknowwhatimsaying

pre 16 godina

Joj Tomicu da te nema trebalo bi te izmisliti. Tako se to radi. ISto kao i prosle godine. Na vreme dovesti pojacanja,dovoljno vremena za uigravanja,ma super. Plus jos ako su dobri ,kao sto Stevanovic jeste, extra!
Takodje me raduje 40% budzeta na 1 igraca (jes' da je rizicno,ali ko ne reskira ,ne profitira :) )
Vidjecemo jos i tog Ngambija,nadam se da je OK igrac.

djordje

pre 16 godina

Pozdravljam dovodjenje desnog beka ofanzivnih karakteristika jer u kvalifikacijama nemamo sta da branimo!Svi u napad i zadrzite Diaru.

bobanmkd

pre 16 godina

Tako se to radi! Jos Fejsa i obavezni stranci i na mestu stopera i na mestu Jovetica i ne treba vise! Kompletan tim na pripreme u miru sa Moreirom,Diarrom,Jukom i kompanijom!

KKP

pre 16 godina

Uz Alvesa, nema nista ni i od Ngambija, a uz Fejsu, iz Hajduka ce stici i napadac Milan Peric. Sve ovo je pod upitnikom, dok se ne predstave zvanicno kao pojacanja, kao Stevanovic danas. Dobrodosao nam, Ivane!

Dekidekila

pre 16 godina

Nemanja Mijailovic - Zemun taj nam igrac treba... a ne Stevanovic

http://www.transferliga.com/#action

Potrazite malo na ovome sajtu...

Grobar

pre 16 godina

Uz Djordjevica,potreban je stoper extra klase,a da nije preskup,kao,recimo Roberto Ajala(sjajan,iskusan,respektabilan,a nije vise ni skup),pa nek i 80% budzeta ode na njega.Ili bar da pokusaju da vrate Krstajica.Solidan desni bek je vec doveden,potreban je jos extra napadac za ostatak para(dovesti npr nepoznatog mladica iz Afrike).kako sam cuo treba da dodje seniorski repr.Libije(19god),pa ako nas tu sreca posluzi kao sa Dijarom,uz postojeci igracki kadar(bez odlazaka!),mozda mozemo uci u LS.Naravno,uz srecu u zrebu...

NeLE

pre 16 godina

Dal je moguce da su se ovi nasi toliko nalozili na Fejsu da daju onolike pare za igraca sasvim prosecnog kvaliteta...Za te pare se mogu dovesti 3 kvalitetna stranca...Nemam reci,ovaj Dzomba ih opeljesi na brzinu...Stvarno ako dovedu tog Fejsu,bice to totalni promasaj..........

Pax

pre 16 godina

I on ce zavrsiti kao i Lakic...Secate se njega ??? Najavljivan kao VELIKO pojacanje, a sad ga vracaju u Buducnost. JOKANE CARE, SA TOBOM ZVEZDA NEMA STA DA BRINE !!!
(Muzicki_saradnik, 5. jun 2008 20:06)


SAD SI UZO DUPLU,JOKANE,JOKANE,JOKANE...

Jovan

pre 16 godina

Cekam da se Partizan/Zvezda, nebitno, jednom u zivotu otvore, da se te pare koje je neko stavio u svoj dzep potrose na nekog super-talentovanog igraca iz Brazila (recimo tipa Robinja, u brazilu ih ima mali milion), da igra kao zmaj i da se proda tek kada ovi nasi doguraju daleko u ligi sampiona. Mada, do tada, moracemo da pohapsimo puno ljudi, to su sve sami lopovi. Ej, 2 miliona za pojacanja, pa vise od toga imaju i Spanski drugoligasi...

zivi bili pa videli

pre 16 godina

SAVA81 Taj moj komentar koji komentarises nemoj da zaboravis!!!Dobro ga procita,a onda se cujemo septembra!! Ni ja tvoj necu zaboraviti!!

Grobar

pre 16 godina

Stoper Ngambi je pred potpisom trogodisnjeg ugovora.A u Bg-u su vec i taj napadac Zubija(19) i reprezentativac Tunisa Kadir Zaim(25) za repr.5 meceva,2 gola,inace zadnji vezni.Fejsa je otpao zbog cene,a na probi je i Nigerijac Coka,zadnji vezni iz finske lige,ali,navodno,nije odusevio.Prica se i za Edgara,mada je ovaj Zubija blizi potpisu.Sto se tog Morena tice,Tomic je demantovao...

dzoni

pre 16 godina

(WestSerbiaCrew)-Uopste nije defanzivniji od Rukavine,cak se vise prikljucuje napadu npr. kao dani alves....BRAVO ZA UPRAVU....Kao sto vec neko rece,raduje me sto uprava zeli da dovede JEDNO VELIKO POJACANJE (40% budzeta),a sta mislite,ko bi to mogao da bude?Meni trenutno niko ne pada na pamet,ako neko zna nesto....neka kaze....To bi realno mogao da bude neki jaci centarfor,ali bas jaci....

OfK zauvek

pre 16 godina

dobar potez za partizan los za Ofk stevanovic je odlican igrac u kup utakmici u indjiji sam je resio tekmu sa odlicnim prodorima na desnoj strani toliko

milan Boss

pre 16 godina

Ima dosta neobavestenih, i za njih informacija da je Stevanovic najbolji desni spoljni u zemlji, da je fanaticno borben, izuzetno brz, i da ima fantastican centarsut i sjajan je u skok igri. Sve ono sto bi trebalo da ima jedan moderan desni spoljni. Mislim da Partizan nije mogao naci bolje resenje za desnu stranu, jer momak ima poprilicno iskustva, a igrao je i za mladu reprezentaciju, pa i debitovao za A tim. Vrlo brzo ce uveriti ove neobavestene o kakvom se igracu radi. Stoper, zadnji vezni i napadac (Fejsa, Ngambi, i u napadu jos jedna crna mamba).
Svaka cast za Tomica, i za celu upravu!!!

petar

pre 16 godina

Super sto je doveden Stevanovic,pravi potez uprave.E,neko je spomenuo da ce Fejsa doci u Partizan za 800.000 evra,to je 40% naseg budzeta,kao sto je rekao Karadzic da ce toliko potrositi za jednog igraca.Moslim da je za Fejsu mnogo dati spomenutu cifru,jer ce sedeti na klupi.Nece se mnogo naigrati pored Zuke.Samo da dovedu jednog dobrog napadaca,iskusnog,proverenog.Dovesti 2 stopera jer Vjestica je otisao,a verovatno Djordjevic prelazi u Hamburger.Mozda i nece,ali....

el_padroni

pre 16 godina

Iskreno nisam cuo za ovog igraca,ali nadam se da je solidan (u svakom slucaju je bolji od Rnica).Jos kad bi Jokanovic uspeo da pripremi ekipu kao sto je Dukic prosle sezone bilo bi extra...P.F.C. FOREWER

coa

pre 16 godina

tih 800 000 bolje da se potrose na extra napadaca nego na Fejsu.Taj decko bice najveci promasaj jer nece da igra pored Juce i oporavljenog Nenada Brnovica.

Plikuscht

pre 16 godina

'Bilo je i finansijski boljih ponuda, ali smatram da će novac doći kasnije, ako budem pokazao kvalitet'.

ovo je ili neverovatno i iznenadjujuce zrelo sa njegove strane, ili neverovatna laz :)

ako trensmeo 800K ojrica za jednog fejsu kao sto se prica ... crno nam se pise

Obrenovac

pre 16 godina

Koliko sam ja cuo odlazi i Ednilson . Najbolje bi bilo da umesto njega dodje Radosav Petrovic iz Radnickog(Obrenovac) . Decko ima samo 19god. Ima odlicne pasove i dobar prodor.

Sava81

pre 16 godina

Brate,shto si se potpisao da ti je pfc iznad svega....DAJ O CHEMU PRICHASH????!!!!!
daj da vidimo tim i igrache na delu....pa onda prichaj,pljujesh pojachanja koja nikad u zivotu nisi gledao?! daj,reci mi molim te,gde je igrao Diara,U ZRINJSKOM,daj molim te,kakav je to tim,kakva liga,napunili smo ih ko majmune...ali NE GLEDA SE LIGA I TIM VEC IGRACH KOJI DOLAZI,KAKVE VEZE IMA SHTO JE TAJ ALVES IZ MADJARSKE,AKO JE DOBAR,NEK DODJE! KAD VIDISH POJACHANJA NA DELU ONDA PRICHAJ!!!

Milos

pre 16 godina

Odlicna vest, ali ljudi, nama treba desno krilo, Lazic je covek levo krilo eventualno u sredini, sa njim na desnom krilu nemamo nikakvu igru, fali nam prodoran igrac tu. I da ne zaboravim, molim vas pustite ednilsona da ide, covek je zaboravio kako se igra fudbal

KKP

pre 16 godina

Stizu 3 inostrana pojacanja! Najbolji mladi igrac Afrike,
19-godisnji napadac iz Libije, Mohamed Nuredin Zubija, iz jedne od najboljih Africkih ekipa Al Itihada veliko pojacanje za napad crno-belih! Ali to nije jedini novajlija u spicu, jer dolazi i nekadasnji napadac Porta, a do ove sezone Akademike, Brazilac Edgar Bruno Da Silva! Iz Sevilje (igrao vise za Sevilju B) stize desni vezni Antonio Moreno, tu vest je cak objavila spanska "Marka"! U narednih nekoliko dana bi trebalo da sva trojica potpisu ugovor! Takodje, i dalje se pregovara o Fejsi i on je veoma bilzu (mada se sa Dzombom nikad ne zna). Treba da stigne i jedan stoper i to bi bilo to. Uprava radi punom parom. Dakle, Zubija, Edgar i Moreno 99,9% nova pojacanja Partizana (1% je potpis ugovora)!

miro

pre 16 godina

Sto se Fejse tice,DZomba bi trebalo da plati da ga primimo da igra ne bi li bar neko u inostranstvu video momka.Ako dodje i ovaj mali iz Obrenovca Fejsa nema mesto cak ni kao rezerva a kamoli da nam on bude najskuplji igrac.Uostalom Tomic nije nimalo naivan i sigurno nece nasesti

Dejan PFC

pre 16 godina

Hej,ljudi,otac mi radi u SFT-u i preko te firme idu svi transferi u nashoj zemlji...Veliki sam Grobar i morao sam da prochachkam dokumenta kod oca koje su ljudi iz uprave partizana doneli....Pregovara se sa Muhamedom iz Libije...Edgar je samo ponudjen od strane Akademike ali partizan nije zainteresovan,a taj lik iz sevile je vec kaparisan od strane Kadiza tako da od njega nishta. Josh dvojica igracha se spominju: prvi je Ousmane Sarr(defanzivac)i neki Scribe(golman)...partizan je poslao ponudu od ukupno 110 000 evra za obojicu....

petar

pre 16 godina

@Kkp

Ne znas koliko si me obradovao kada sam procitao tvoj komentar??Ako oni dodju,bice strava.Gde nalazite te podatke?Kako je lepo biti grobar!!!

DejanPFC

pre 16 godina

Ok,ljudi,ne teram ja nikog da mi veruje,samo zelim da podelim informacije sa ljudma koji vole isti klub kao i ja....Partizan je veroali ili ne vec obavio razgovore sa 20 igracha.novinari doznaju samo za par njih,poput alvesa,ngambija i sl. poslednje shto pishe i shto mi je cale rekao je da je poslednju ponudu u toku ovih dana partizan poslao za Scribea i Sarra....od mene toliko!

-Anthony Scribe je golman,ponudio ga je partizanu isti chovek koji je ponudio Ngambija...igra u Monpeljeju! a Mohamed Sarr je igrach Standarda!