Petak, 12.05.2017.

08:01

Sparsi bez Lenarda razbili Rokitse +39 za finale!

Košarkaši San Antonio Sparsa deklasirali su Hjuston Rokitse 114:75 i sa 4-2 u seriji plasirali se u finale Zapada NBA plej-ofa.

Izvor: AK

Sparsi bez Lenarda razbili Rokitse +39 za finale! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 7 godina

Sve, sve, ali je cudno da Sparski jedva stignu sa Lenardom do 3:2, oda ovako razvale bez njega. Gledao sam prosle utakmice i cesto je ceo SA tim stajao i cekao sta ce Lenard da uradi. To je toliko nekarakteristicno za Grega Popovica, ne znam kako je to moglo da se desava?!? I sad bez njega opet igraju kao tim i odigraju najbolje? Za GS im treba i Lenard i timska igra, mogu oni to.

aaaaa

pre 7 godina

Eto sta znaci vrhunski sistem i genije od trenera. Zato Klivlend se koprca sa boljim igracima. Dajte Popovicu Lebrona, Irvinga i Lova pa da vidite kako bi pobedio 70 utakmica i osvojio jos 5 titula. A ne onaj amater Lu. To je ogroman hendikep Lebronu kroz karijeru, nikad nije imao vrhunskog trenera i sistem, siguran sam da bi osvojio vise titula. Mada, moze biti da je to njegova krivica jer ne podnosi autoritet i ne slusa trenera.

Jezekilj

pre 7 godina

Više sam očekivao od Hjustona. Čak sam ih vidio i u finalu, ali nisu izgleda dorasli pritisku. Harden totalnim fijaskom završava sezonu... sramotna partija. Pričao čak i da je najbolji na planeti. Jest al na kojoj planeti.
Ipak gledamo isto finale kao zadnje dvije godine. Go Cavs.

Consumer

pre 7 godina

Izvinjavam se ako je neko vec spomenuo, Dzonatan Simons je pre 3 godine platio 150$ da ucestvuje na probi za D-league tim SAS. Sinoc ih je razvalio na obe strane terena, fizicki deluje kao terminator. Sas menadzment zna da izabere igrace, sto iz nizih liga, sto sa smesnih draft pozicija.

vince carter

pre 7 godina

"Nba Crazy" svojim odgovorima pokazujes frustriranost :)) Thunderi su umalo pocisceni od roketsa i zajedno sa klipersima ne bi imali sta da traze protiv spursa kao sto zam rekao,sve u svemu spursi su i dalje u igri a ovi tvoji otisli kucama,da se krijem zbog komentarisanja..svasta,da je Harden pogodio trojku? Mogao je da ga Ginobili nije zabio u parket :))

cz

pre 7 godina

Ne znam ... Ako bi me neko pitao kako bi izgledala namestena utakmica u kosarci, rekao bi mu da pogleda ovaj mec. Ovo je bilo bas smesno, Harden koji uzima prvi sut na pola 2. cetvrtine?! Vuku se po terenu, greske u dodavanjima koje ni pioniri ne bi pravilu?! Onda jedno min 10ak puta trojkas dobije pas iza linije sam, nesto ceka, tapne loptu i ceka da mu igrac Spursa pridje i onda ide na neki smesan ulaz?! Selekcija suteva?! Bas cudna kosarka Hjustona sinoc, mislim i da su igrali najbolje, Spurse je sinoc bas slizio sut, tesko bi prosli, ali ova njihova igra je bila tragicno smesna

And1

pre 7 godina

Velika SRAMOTA me je što sam navijač Hjustona, ali velika.... Pa ono je bilo žalosno gledati kako su igrali... Bez srca,bez duše,sebično,nisu mogli vola da ubodu!Ja bih da sam na mestu navijača u Toyota centru otišao na poluvremenu a možda i pre toga.Tako ti je to kad nemaš ratnike u timu koji će da daju sve od sebe i na kraju kažu,barem sam se istinski potrudio iako sam izgubio a primer takvog tima je Memfis, koji bi takođe prošao ovakav Hjuston u 6 ili možda 7 mečeva!

randja

pre 7 godina

LJudi sta ce hjusston sa jednim jedinim centrom i to jedva moze beka da brani na lov postu Klint Kapela covek baci polu horog 4puta i pogodi aut sva cetri puta odigrao je sinoc jos dobro imao je 20valjda koseva i sutno je 15sl bacanja al koliko je on limitiran igrac a igra stratnu u polu finalu nba stvarno je opao kvalitete kosarke svagde al zivota mi pa Kuzmic Ekpe Judo i Petrik Jang mogu ladno da igraju nba mesto kapele u hjustonu on covek nema snage da se nosi sa bekom a kamoli gasolom a pogotovo Lamarkusem Oldridzom falio je Nene al i sa njim bi pukli bar 20razlike na onakav sut iz igre. Onda sinoc rekose onaj Anderson iz hjustona ima 19miliona godisnje on covek 0/18iz igre ko njemu dade te pare majko moja .Ocekujm bar6meceva izmedju Sparsa i Voriorsa da je Parker zdrav bilo bi svasta ovako su dosta manje sanse pitanje je oceli se lenard oporaviti

NBA Crazy

pre 7 godina

vince carter
Mene je sramota da polemisem sa tobom, pokazao di svu ogranicenost
Ja nijednom nisam napisao da ce neka ekipa uci u finale i sigurno dobiti ove ili one. Za Klivlemd i GSW sam bio sihuran, a za SAS sam bapisao da ih mogu dobiti i Tanderi i Klipersi. Hjuston nisam spominjao iako sam takodje mislio na pocetku serije da su sanse 50%. Ti izgleda nisi svestan da je Harden postigao kosh u poslednjem napadu regularnog dela prosle utakmice vrlo verovatno bi se sakrio u neku rupu i ne bi lupao ovakve gluposti. Ali upravo ovo pokazuje tvoje poznavanje kosarke. I pominjes ostale a nisu igrali sa San Antoniom, a za povredjene Kliperse di nasao da se hvalis i solis nekom pamet. Tuzan si covek, a veze nemas.

Uros

pre 7 godina

@masterkg Jedini legitini MVP je Lebron, koliko god ga ovdašnji stručnjaci omalovažavali - broj 2 ikada ....

Le Bron je bolji od Cembrlena!

aleks

pre 7 godina

Bio sam ubedjen da Spursi pobedjuju nocas. Hjuston je svoju sansu prokockao u prosloj utakmici kada je Harden bukvalno unistio poslednjih 10 napada.
Na sve to, rekao je kako ce opet uzimati suteve. Predproslih godina u pley-offu kada je trebalo nije ga bilo na terenu, imao je ocajne procente suta. Ove godine odigrao je par dobrih partija, a na kraju , po obicaju, sve uprskao.
Harden ima sjajan napadacki arsenal, ali njegova odbrana, kao i losa igra pod pritiskom u odlucujucim momentima, ipak, pokazuju da on nije igrac za najvece domete. Ovo je njegov max, sto i nije lose, drugi krug sasvim je dobar rezultat.
Harden kao Westbrook, Lilard su igraci kojima fali malo,ali opet tako mnogo, da bi bili sampioni. Fali im sampionsko srce, to nemaju. Mozda ni Curry to nema, ali on ima Draymonda Greena.
Spursi su ponizili Hjuston bez Parkera i Leonarda. Meni je samo nejasno, zasto Greg u ovoj seriji, nije igru bazirao na Aldridgeu koji je igrajuci za Portland 2014god ubacio Hjustonu sa Howardom pod kosem po 40p po utakmici.
Ocekivao sam da Hjuston dobije jednu utakmicu, ne da dodje u situaciju da prodje dalje.
GSW-SAS bice zanimljiv okrsaj i kljuc ove serije mozda lezi u rukama Aldridgea. Ako on odigra na svom nivou, Spursi imaju sanse.
Bice to dobra serija, dok na istoku, ne vidim kako Boston ili Washington mogu ozbiljnije ugroziti Cliveland.

Славиша

pre 7 godina

(...) Ko je mislio da ce D'Antonijeva ekipa da pobedi u seriji ekipu velikog Grega taj kosarke gledao nije, pa makar Greg vodio i Crnokosu iz Kosjerica(...)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (okeee, 12. maj 2017 08:24)

Из Косјерића сам, на тренутак си ме стварно натерао да помислим да Грег води Црнокосу. Седимо заједно у клаџи и правимо тикете хахах! Коментаришемо Константин - Динамик! Врх!!

Miljan Vš

pre 7 godina

Bice bas zanimljivo sad videti SAS i GSW.Do sad se nisu sastajali (poslednje dve godine,kada je GSW usao u veliko finale)tako da ce biti krajnje neizvesno. Jedno je sigurno, SAS je jedini tim koji ne moze da popije metlu od GSW.

Cockneeey

pre 7 godina

Čista definicija košarke! Ovo treba puštati omladincima, da gledaju kako se igra ova divna igra, da nauče šta je timski duh i kada svako svakog poštuje u timu, kako svako može da doprinese u onome u čemu je najbolji. To su Sparsi pokazali u noćašnjem meču. Perfektna odbrana i odličan napad. Rokitsi nisu znali gde biju. Do povratka Kavaja, pa da gledamo 6-7 mečeva u finalu. Mali Marej(Mari) me je oduševio pojedinim potezima, a dečko je 96. godište. Videćemo da li će dobiti minutažu protiv Ratnika.

aaaaaa

pre 7 godina

Mislim da san antonio moze da ide 6 utakmica sa voriorsima a cak bi mogli uz jedno ocajno vec voriorsa i do 7 a u 7 mecu je sve moguće ali opet to je nerealno kada se pogledaju ekipe mada bi bilo super za sve koje vole nba

vince carter

pre 7 godina

"Nba Crazy" gde su ti klipersi i oklahoma?? Spursi,evo ih u finalu..mislim da je sad jasno ko se razume u kosarku a ko ne. Naravno Wariorsi su favoriti ali od tvojih klipersa,roketsa,thundera ostali samo dugmici :))

KORN

pre 7 godina

Razocaran sam u ovogodisnji plej-of katastrofa utakmice a i prosle godine je bilo isto tako jedni razbiju druge 20 razlike pa im ovi vrate,jedino je bila dobra sedma utakmica u finalu.Previše brzo se igra,mnogo šuteva i to je posledica takvih rezultata,svako svakog može da napuni za pet minuta i tu se sve završava.Uželeo sam se šuteva za pobedu a njih sve manje ima a i u buducnosti ce sve manje da ih bude ako se nastavi sa ovim stilom igranje.

Memfis

pre 7 godina

@petarczv
Ja pljujem Lenarda da je smešan?!?!
Svašta. Smatram da on zaslužuje više MVP od Hardena i Vestbruka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (JeRemija, 12. maj 2017 10:20)

Aj da se umešam jer me stvarno zanima odgovor. Na početku sezone si pisao kako je Vesbruk zver, neverovatna energija s kojom lik igra, kako treba da bude MVP, kako bi on i Obrva trebalo da oforme duo i dominiraju zapadom... i onda odjednom on postaje silovatelj i slično. Šta se to promenilo u njegovoj igri da bi se tvoje mišljenje okrenulo za 180 stepeni. Pritom stalno pominješ njegov procenat šuta, a kada je Lebron 2014. u finalu dominirao, ali sa šutem iz igre 40% onda je ta kategorija odjednom postala nebitna.

Buki

pre 7 godina

Mnogi kritikuju Popovica zbog odmaranja igraca tokom sezone licno i ja to nevolim kao obicni gledalac utakmice,ali se pokazalo da covek zna sta radi to se videlo sinoc bez dva igraca iz startne petorke oni u plej offu odigraju odlicno a to je sve zato jer im nije prvi put da igraju bez glavnih igraca.

parx

pre 7 godina

Kada potcenis protivnika, tu tekmu garant gubis. Moze sledece 5 da dobijes, ali u ovoj ti nema povratka. Da nisam gledao, ne bih verovao kako su klinci vodjeni "starcima" razbili ove rakete.

biciklo nije moje.....uuuuzi ga za uspomenu!

pre 7 godina

Mamuze su ih oducile od kosarke, svaka cast na prikazanoj pre svega timskoj igri posla ispadanja iz rotacije 2 veoma ako ne i najbitnija igraca.

Na 3:14 do kraja utakmice Harden namerno pravi faul da bi izasao iz igre sa 6 faulova. MVP mozda velika propas`

p.s.
Jel se samo meni ucinilo ili su gornji redovi u dvorani bili prazni, bez gledalaca? Vidim da svi nose crvene majce a i da su im sedista crvena, al nema glava :D

Rasid

pre 7 godina

Opasni su SAS ovde odmah pisu kako ce namuciti i izmoriti GSW a ja vas pitam zasto ih nebi izbacili GSW ce biti bez glavnog trenera i SAS imaju prednost pod kosem i najboljeg trenera,i jos da pitam ove dali bi Lebron imao statistiku da igra za SAS kao sto ima sada bi malo sutra imao bi trenera koji je glavni videli ste kako se dere na proslom mecu na Gasola.Popovic je 2013 napravio dve velike greske u finalu prvu sto je izvadio Dankana iz igre drugu sto nije pravio faul,ali sledece godine sa istim sastavom je imao najbolji skor u ligi i kada su svi mislili nako 1-1 kada su otisli u Majami da su gotovi oni pobede aktuelnog sampiona sa 20 razlike svaku utakmicu i uzmu titulu na kraju koju su prosle godine izgubili i onda dodju ovde neki strucnjaci da osporavaju SAS i Popovica i jos da dodam da se oni cele godine spremaju za GSW u to budite sigurni a protiv Klivlenda su vec u prednosti.

terza

pre 7 godina

Au, rekoh da ako SA hoce nesto vise, uz Lenarda, mora jos neko da "poludi"... Kad ono, poludeli SVI! Popovicu naklon do poda!
Necu sada da upadam u euforiju, ali ako uspeju da igraju na ovom nivou, plus Lenard, Spurs-i ce ozbiljno da zagoracaju zivot GS, a mozda i... :) Ali, to je veliko AKO.

lifeisgood

pre 7 godina

na pocetku plej ofa sam pomenuo da samo san antonio moze nesto da uradi protiv golden state,ali ne zbog igraca vec grega popovica koji je nocas u nedostatku dva startna igraca pocistio hjuston...

Hawk eye

pre 7 godina

Onoliko puta vidjen scenario.Ekipa objavi sat vremena pre pocetka meca da glavni igrac ne igra,kladionica obori kvotu na "favotita" koji u sustini nema nikakve sanse da prodje dalje,al kao mora da pobedi jer igra ledjima uza zid.I onda autsajder eksplodira,ljudi dignu pare od kladionice a igracima prazni dzepovi.
Ko se seca polufinala zapada izmedju Hjustona I Lakersa,seca se da se isto ovo desilo.Hjuston kao bez Minga I Mekgrejdija,na Lakerse pada dvojka sa 1,90 na 1,20,i onda nastupe Skola,Brooks i Batije a Lakersi sa Brajantom na vrhuncu,Gasolom,Orijem hodaju kao bez nogu,i naravno Hjuston ih raznese 30 razlike.
Obicno ne kucam komentare ovde,ali neke stvari nemaju veze sa sportom.
Sportski pozdrav.

Nidzula

pre 7 godina

svatka, malo je degute da toliko likujete zbog te pobjede, a znamo vrlo dobro u kakvoj situaciji je tad bila Zvezdi i koji momci su sačinjavali njen roster. Ali dobro, sad neki novi vjetrovi duvaju, pa ćemo viditi. Što se tiče ovog meča, ponovo smo mogli da se uvijerimo da jedan igrač, ma kakav on bio, ne može protiv tima, pogotovo ne protiv sjajnih Sparsa, koji su stare kajle,tim koji je 15 godina u samom vrhu, koji ima sistem i najboljeg trenera u ligi. Svaka čast Hardenu za odličnu sezonu, ali ovakva košarka, koju Hjuston forsira, u NBA nije nikad pila vodu, pogotovo ne u samom play off-u. Nikad nisam bio ljubitetlj takve košarke, pa bi što se mene tiče, stvarno bio grijeh da MVP priznanje ode u njegove ili ruke momka iz Oklahome, kojima je sve podredjeno u njihovim timovima, pa makar to bilo i na uštrb rezultata. Jasno je svima ko je istinski MVP godinama unazad, i koji igrač ima nevjerovatan uticaj na svoju ekipu. Ako ne njemu, onda to priznanje treba da ode u ruke sjajnog all-round igrača, koji nije mogao da pomogne svojoj ekipi noćas da se plasira u finale zapada, iako su oni to na impresivan način i uradili. GS mi je najmoćniji, i glavni favorit, iako moje simpatije idu timu iz Ohaja i nestvarnom Lebronu. Play off je potpuno drugi sport u odnosu na reg.sezonu, i nadam se da će doći do promijena u samom sistemu takmičenja jer jednostavno guši. Svako dobro

Mladen

pre 7 godina

Stvatno bih voleo bih da se regularni deo sezone skrati ili da se produzi playoff season za jos jedno kolo.. imalo bi vise smisla nego ovo razigravanje od 82 utakmice. Nabijaci statistike mi ogade kosarku do pleyoff-a, "prodje mladost" dok pocne pravi NBA. Salu na stranu, SAS tim, Pop najbolji "igrac" vec godinama. Ocekivao sam prolaz dalje, ali ovo oducavanje od kosarke bez Lenarda, to nisam. Sto se Raketa tice, nekad se zacudim kako su i dovde dosli. Harden neosporno dobar kosarkas, ali miljama daleko od igraca koji prelama velike utakmice, vuce sam ekipu i slicno... ni on, ni RW. Kad ceo tim igra za tebe, svi zatvaraju skok da ti uhvatis loptu, prevezes,dodas eventualno i opalis 35+ puta na kos, to nije to. Oni koji dizase njih u nebesa ili prate kosarku i NBA od "juce" ili pojma o kosarci nemaju. Ponavljam, statistika za svaki respekt, neosporno dobri kosarkasi, ali kosarka je "visedimenzionalna" igra, ima tu jos mnogo elemenata koji njima fale...

CptPrice

pre 7 godina

Au ovo je neocekivano. Bez Lenarda, i Parkera, ovolika razlika. Ne znam koji je pravi komentar- Svaka cast Sparsi ili sramotni Hjuston.. Ljudi bi trebalo da prestanu da se opterecuju oko MVP nagrade, svi znamo da je Lebron najbolji igrac, znaju to i analiticari-novinari koji glasaju za MVP nagradu, ali ne boduje se tako MVP. U obzir se uzima SEZONA, statistika igraca, uticaj na igru, pozicija njegovog tima, nijedan plej-of mec se ne uzima u obzir. Brajant je ( u prajmu )godinama bio najbolji igrac pa Stiv Nes ima vise MVP priznanja od njega, Jordan je onda morao da ima bar 8-9 priznanja.. Sto se mene tice MVP zasluzuje Westbruk, i ovakav i onakav, hiljadu mana mu mozete naci ali zanemariti tripl-dabl sezonu.. Do prosle godine je bilo nezamislivo ponoviti Oskar Robertsonov podvig ali nas je Ras razuverio.

DukiNS

pre 7 godina

Oldridz konacno, kad treba. Ako igraci sa klupe budu zadrzali priblizan nivo , ovom iz poslednje utakmice, imaju Sparsi sanse protiv Voriorsa. Ali opet samo ako se Lenard vrati potpuno i 'sputa' Duranta koliko toliko. Mislim da mogu do dve pobede sigurno, za vise ce im ipak trebati neko lose sutersko vece Voriorsa. Bolji su Sparsi pod kosem od Voriorsa, ali sut spolja ce odluciti. Jedva cekam da serija pocne.

JimBeam

pre 7 godina

Sad će na osnovu jednog meča svi da kažu kako je Lenard nebitan, a Harden truba. Ljudi, MVP titula se daje na osnovu učinka tokom cele sezone. A ovakvi mečevi se dešavaju, pogotovo šuterskim ekipama kakva je Hjuston. Setite se samo GSWa prošle godine, ono malo što su gubili - gubili su po 20 razlike. Stane šut i nemoćan si bilo šta da uradiš. Sparsi su samo igrali svoju igru, standardno na visokom nivou...

Grdan

pre 7 godina

82.utakmice za statistiku a onda krece prava kosarka. Mada, nekako se ceka finale, ove tri runde su ove godine vise kvalifikacije za MVP gde se dva ozbiljna kandidata premeravaju jesu li zaista toliko odskocili ili ih je managament NBA pogurao radi gledanosti. Definitivno ocekujem metlu za SA a na Istoku najvise 5.utakmica.

Ginobili17

pre 7 godina

Svaka cast ekipi, to volim kod Popa, sto kad zatreba, istupe ovi iz drugog plana, covek je afirmisao sve zive kante u vrhunske igrace, nadje svakom mesto u rotaciji i da mu prostora da se ostvari. Sada vidim price o Lebronu MVP, i ja uvek kazem, timovi su pokusavali sa cuvanjem Lebrona pa daga limitiraju na 12-13 poena, pa su pokusavaldrugene akcentuju odbranu na njemu a druge da cuvaju ni to nije pomagalo. Zato Lebron nije igrac, on je tim, pokrece igru celog tima, motivise saigrace fantasticno. A kawhi Leonard je na takvom putu, vec sada pocinju timovi da organizuju odbranu prema njemu. Zato bih voleo da u finalu budu San Antonio i Cleveland.

Poštar

pre 7 godina

Gledao sam jutros highlightse i opet mi nije jasno kako je sa bez leonarda ovako uništio rocketse, te što se dogodilo hardenu, mora da je vukao neku ozlijedu. Što vidim, napokon bez izolacija, timska igra, brz protok lopte, svi zabijali koševe, mora da se houston psihički raspao. SA pogodio samo 5 trica a zabio 115 koševa, nevjerojatno, mislim da nemaju šanse protiv gsw ali ćemo vidjeti, još se ne mogu odlučiti je li do njihove igre ili do houstona ovaj blowout.

Djenka

pre 7 godina

Popovicu Greze oko GSa obruc steze. Konacno finale sveze, da pucaju kosarkaske mreze. Ovako rastavljanje nisam ocekivao. Hjustonu ce trebati dve sezone da se oporave, a ne dva dana.

arso

pre 7 godina

Sam Antonio odigrao bolje bez Lenarda! Nadam se da mogu dobro da izmore Voriorse, jedva čekam početak Finala... 
Sa druge strane Harden očajan, pisao sam još ranije da ni on ni Vestbruk nisu zaslužili da dobiju MVP priznanje.
(JeRemija, 12. maj 2017 08:26)

MVP se dobija za regularnu sezonu, a to je realno pokidao, mada smatram da bi Kavaj Lenard trebao dobiti MVP, jer momak igra vrhunski na oba kraja terena, sto nije slucaj kod Hardena I Wesbruka.

aaaaaa

pre 7 godina

Odlican mec San Antonia jeste da je razlika prevelika ali bez obzira na to ja nisam mislio da mogu da dobiju Hjuston bez Lenarda a kamoli da ga rastave od zivota.

okeee

pre 7 godina

Kad zavisis od suta za tri i kad on ne ide ondaa se ovako zavrsi... Ko je mislio da ce D'Antonijeva ekipa da pobedi u seriji ekipu velikog Grega taj kosarke gledao nije, pa makar Greg vodio i Crnokosu iz Kosjerica... A kandidat za Mvp!? Mislim da je imao jednu dobru partiju u ovih sest... Kakav MVP, plejof je kosarka, ne statistika, ovde Harden nije uspeo da uplice svoje ruke na 16 metara od kosa i da sutira po tri bacanja, ili da krene na ulaz pa kad ga neko pogleda opet na liniju penala... Suvisno je pricati, Harden jeste dobar, ali takvu statistiku u ozbiljnoj igri nema sanse, a plejof to jeste... Harden i pogotovo Vestbruk su mi ove godine ogadili kosarku, zbog toga pucam na njih ovoliko, ali moramo se sloziti da nisam jedini...

tigar iz milana

pre 7 godina

Bez Lenarda, bez Parkera... Jedina ekipa cija je igra mesavina old-school NBA-a poboljsana novim lagodnostima iste lige i zacinjena evropskim aspektima igre. Divno ih je gledati, iako ih ja nikad nisam simpatizirao, ali UVEK postovao.
Zasluzeno su prosli u finale, a u njemu sa Kavajem koji jede Durenta ove, za razliku od prosle godine, mogu da traze i "iznenadjenje" u 6-7 utakmica.
Bilo kako bilo manje je bitno, kosarka nas ceka i hvala joj zauvek!

petarczv

pre 7 godina

Sam Antonio odigrao bolje bez Lenarda! Nadam se da mogu dobro da izmore Voriorse, jedva čekam početak Finala... 
Sa druge strane Harden očajan, pisao sam još ranije da ni on ni Vestbruk nisu zaslužili da dobiju MVP priznanje.
(JeRemija, 12. maj 2017 08:26)

Prvo si pricao kako leonard treba da bude mvp a ne westbrook a vec nekoliko dana ga pljujes kako je smesan i da niakako ne moze da bide mvp...sam sebi skaces u usta...

Kralj Beljo

pre 7 godina

Timska igra. Kad igra Lenard, realno ogranicen na skok-suteve i po koji jak ulaz, onda se od njega pravi neka napadacka zvijezda. Pa u odbrani pazi nekog levata umjesto glavnog igraca protivnickog tima.

JeRemija

pre 7 godina

Sam Antonio odigrao bolje bez Lenarda! Nadam se da mogu dobro da izmore Voriorse, jedva čekam početak Finala...
Sa druge strane Harden očajan, pisao sam još ranije da ni on ni Vestbruk nisu zaslužili da dobiju MVP priznanje.

perverzija

pre 7 godina

Kakva sramna igra Hjustona.

Savršeni potezi Entonija, kada je prvo poluvreme svaki napad istripovao nešto u odbrani i ostavljao Hardena na Gasolu i Oldridžu, pa mislim da li je čovek realan...

Brada se raspao.

kerber

pre 7 godina

Sad se jasno vidi da je najbolji igrač SPURS-a, već 100god, čika Pop.. Što se Leonard-a tiče lik je zver, igračina,ali nije najbolji igrač u NBA.. Najbolji igrač i jedini koji kada ne bi igrao za svoj tim, taj tim bi bio 50% slabiji,i dalje jak,ali 50% slabiji je LeBron.. Zato ako lik uzme titulu sad,on je realno i mvp i 2. najbolji all-time.. Ali ako uzme titulu,ako popije metlu od GS -a.. Onda :-)

tigar iz milana

pre 7 godina

Bez Lenarda, bez Parkera... Jedina ekipa cija je igra mesavina old-school NBA-a poboljsana novim lagodnostima iste lige i zacinjena evropskim aspektima igre. Divno ih je gledati, iako ih ja nikad nisam simpatizirao, ali UVEK postovao.
Zasluzeno su prosli u finale, a u njemu sa Kavajem koji jede Durenta ove, za razliku od prosle godine, mogu da traze i "iznenadjenje" u 6-7 utakmica.
Bilo kako bilo manje je bitno, kosarka nas ceka i hvala joj zauvek!

okeee

pre 7 godina

Kad zavisis od suta za tri i kad on ne ide ondaa se ovako zavrsi... Ko je mislio da ce D'Antonijeva ekipa da pobedi u seriji ekipu velikog Grega taj kosarke gledao nije, pa makar Greg vodio i Crnokosu iz Kosjerica... A kandidat za Mvp!? Mislim da je imao jednu dobru partiju u ovih sest... Kakav MVP, plejof je kosarka, ne statistika, ovde Harden nije uspeo da uplice svoje ruke na 16 metara od kosa i da sutira po tri bacanja, ili da krene na ulaz pa kad ga neko pogleda opet na liniju penala... Suvisno je pricati, Harden jeste dobar, ali takvu statistiku u ozbiljnoj igri nema sanse, a plejof to jeste... Harden i pogotovo Vestbruk su mi ove godine ogadili kosarku, zbog toga pucam na njih ovoliko, ali moramo se sloziti da nisam jedini...

perverzija

pre 7 godina

Kakva sramna igra Hjustona.

Savršeni potezi Entonija, kada je prvo poluvreme svaki napad istripovao nešto u odbrani i ostavljao Hardena na Gasolu i Oldridžu, pa mislim da li je čovek realan...

Brada se raspao.

aaaaaa

pre 7 godina

Odlican mec San Antonia jeste da je razlika prevelika ali bez obzira na to ja nisam mislio da mogu da dobiju Hjuston bez Lenarda a kamoli da ga rastave od zivota.

JeRemija

pre 7 godina

Sam Antonio odigrao bolje bez Lenarda! Nadam se da mogu dobro da izmore Voriorse, jedva čekam početak Finala...
Sa druge strane Harden očajan, pisao sam još ranije da ni on ni Vestbruk nisu zaslužili da dobiju MVP priznanje.

kerber

pre 7 godina

Sad se jasno vidi da je najbolji igrač SPURS-a, već 100god, čika Pop.. Što se Leonard-a tiče lik je zver, igračina,ali nije najbolji igrač u NBA.. Najbolji igrač i jedini koji kada ne bi igrao za svoj tim, taj tim bi bio 50% slabiji,i dalje jak,ali 50% slabiji je LeBron.. Zato ako lik uzme titulu sad,on je realno i mvp i 2. najbolji all-time.. Ali ako uzme titulu,ako popije metlu od GS -a.. Onda :-)

Ginobili17

pre 7 godina

Svaka cast ekipi, to volim kod Popa, sto kad zatreba, istupe ovi iz drugog plana, covek je afirmisao sve zive kante u vrhunske igrace, nadje svakom mesto u rotaciji i da mu prostora da se ostvari. Sada vidim price o Lebronu MVP, i ja uvek kazem, timovi su pokusavali sa cuvanjem Lebrona pa daga limitiraju na 12-13 poena, pa su pokusavaldrugene akcentuju odbranu na njemu a druge da cuvaju ni to nije pomagalo. Zato Lebron nije igrac, on je tim, pokrece igru celog tima, motivise saigrace fantasticno. A kawhi Leonard je na takvom putu, vec sada pocinju timovi da organizuju odbranu prema njemu. Zato bih voleo da u finalu budu San Antonio i Cleveland.

arso

pre 7 godina

Sam Antonio odigrao bolje bez Lenarda! Nadam se da mogu dobro da izmore Voriorse, jedva čekam početak Finala... 
Sa druge strane Harden očajan, pisao sam još ranije da ni on ni Vestbruk nisu zaslužili da dobiju MVP priznanje.
(JeRemija, 12. maj 2017 08:26)

MVP se dobija za regularnu sezonu, a to je realno pokidao, mada smatram da bi Kavaj Lenard trebao dobiti MVP, jer momak igra vrhunski na oba kraja terena, sto nije slucaj kod Hardena I Wesbruka.

DukiNS

pre 7 godina

Oldridz konacno, kad treba. Ako igraci sa klupe budu zadrzali priblizan nivo , ovom iz poslednje utakmice, imaju Sparsi sanse protiv Voriorsa. Ali opet samo ako se Lenard vrati potpuno i 'sputa' Duranta koliko toliko. Mislim da mogu do dve pobede sigurno, za vise ce im ipak trebati neko lose sutersko vece Voriorsa. Bolji su Sparsi pod kosem od Voriorsa, ali sut spolja ce odluciti. Jedva cekam da serija pocne.

Djenka

pre 7 godina

Popovicu Greze oko GSa obruc steze. Konacno finale sveze, da pucaju kosarkaske mreze. Ovako rastavljanje nisam ocekivao. Hjustonu ce trebati dve sezone da se oporave, a ne dva dana.

JimBeam

pre 7 godina

Sad će na osnovu jednog meča svi da kažu kako je Lenard nebitan, a Harden truba. Ljudi, MVP titula se daje na osnovu učinka tokom cele sezone. A ovakvi mečevi se dešavaju, pogotovo šuterskim ekipama kakva je Hjuston. Setite se samo GSWa prošle godine, ono malo što su gubili - gubili su po 20 razlike. Stane šut i nemoćan si bilo šta da uradiš. Sparsi su samo igrali svoju igru, standardno na visokom nivou...

lifeisgood

pre 7 godina

na pocetku plej ofa sam pomenuo da samo san antonio moze nesto da uradi protiv golden state,ali ne zbog igraca vec grega popovica koji je nocas u nedostatku dva startna igraca pocistio hjuston...

Consumer

pre 7 godina

Izvinjavam se ako je neko vec spomenuo, Dzonatan Simons je pre 3 godine platio 150$ da ucestvuje na probi za D-league tim SAS. Sinoc ih je razvalio na obe strane terena, fizicki deluje kao terminator. Sas menadzment zna da izabere igrace, sto iz nizih liga, sto sa smesnih draft pozicija.

CptPrice

pre 7 godina

Au ovo je neocekivano. Bez Lenarda, i Parkera, ovolika razlika. Ne znam koji je pravi komentar- Svaka cast Sparsi ili sramotni Hjuston.. Ljudi bi trebalo da prestanu da se opterecuju oko MVP nagrade, svi znamo da je Lebron najbolji igrac, znaju to i analiticari-novinari koji glasaju za MVP nagradu, ali ne boduje se tako MVP. U obzir se uzima SEZONA, statistika igraca, uticaj na igru, pozicija njegovog tima, nijedan plej-of mec se ne uzima u obzir. Brajant je ( u prajmu )godinama bio najbolji igrac pa Stiv Nes ima vise MVP priznanja od njega, Jordan je onda morao da ima bar 8-9 priznanja.. Sto se mene tice MVP zasluzuje Westbruk, i ovakav i onakav, hiljadu mana mu mozete naci ali zanemariti tripl-dabl sezonu.. Do prosle godine je bilo nezamislivo ponoviti Oskar Robertsonov podvig ali nas je Ras razuverio.

Mladen

pre 7 godina

Stvatno bih voleo bih da se regularni deo sezone skrati ili da se produzi playoff season za jos jedno kolo.. imalo bi vise smisla nego ovo razigravanje od 82 utakmice. Nabijaci statistike mi ogade kosarku do pleyoff-a, "prodje mladost" dok pocne pravi NBA. Salu na stranu, SAS tim, Pop najbolji "igrac" vec godinama. Ocekivao sam prolaz dalje, ali ovo oducavanje od kosarke bez Lenarda, to nisam. Sto se Raketa tice, nekad se zacudim kako su i dovde dosli. Harden neosporno dobar kosarkas, ali miljama daleko od igraca koji prelama velike utakmice, vuce sam ekipu i slicno... ni on, ni RW. Kad ceo tim igra za tebe, svi zatvaraju skok da ti uhvatis loptu, prevezes,dodas eventualno i opalis 35+ puta na kos, to nije to. Oni koji dizase njih u nebesa ili prate kosarku i NBA od "juce" ili pojma o kosarci nemaju. Ponavljam, statistika za svaki respekt, neosporno dobri kosarkasi, ali kosarka je "visedimenzionalna" igra, ima tu jos mnogo elemenata koji njima fale...

Buki

pre 7 godina

Mnogi kritikuju Popovica zbog odmaranja igraca tokom sezone licno i ja to nevolim kao obicni gledalac utakmice,ali se pokazalo da covek zna sta radi to se videlo sinoc bez dva igraca iz startne petorke oni u plej offu odigraju odlicno a to je sve zato jer im nije prvi put da igraju bez glavnih igraca.

petarczv

pre 7 godina

Sam Antonio odigrao bolje bez Lenarda! Nadam se da mogu dobro da izmore Voriorse, jedva čekam početak Finala... 
Sa druge strane Harden očajan, pisao sam još ranije da ni on ni Vestbruk nisu zaslužili da dobiju MVP priznanje.
(JeRemija, 12. maj 2017 08:26)

Prvo si pricao kako leonard treba da bude mvp a ne westbrook a vec nekoliko dana ga pljujes kako je smesan i da niakako ne moze da bide mvp...sam sebi skaces u usta...

terza

pre 7 godina

Au, rekoh da ako SA hoce nesto vise, uz Lenarda, mora jos neko da "poludi"... Kad ono, poludeli SVI! Popovicu naklon do poda!
Necu sada da upadam u euforiju, ali ako uspeju da igraju na ovom nivou, plus Lenard, Spurs-i ce ozbiljno da zagoracaju zivot GS, a mozda i... :) Ali, to je veliko AKO.

parx

pre 7 godina

Kada potcenis protivnika, tu tekmu garant gubis. Moze sledece 5 da dobijes, ali u ovoj ti nema povratka. Da nisam gledao, ne bih verovao kako su klinci vodjeni "starcima" razbili ove rakete.

Cockneeey

pre 7 godina

Čista definicija košarke! Ovo treba puštati omladincima, da gledaju kako se igra ova divna igra, da nauče šta je timski duh i kada svako svakog poštuje u timu, kako svako može da doprinese u onome u čemu je najbolji. To su Sparsi pokazali u noćašnjem meču. Perfektna odbrana i odličan napad. Rokitsi nisu znali gde biju. Do povratka Kavaja, pa da gledamo 6-7 mečeva u finalu. Mali Marej(Mari) me je oduševio pojedinim potezima, a dečko je 96. godište. Videćemo da li će dobiti minutažu protiv Ratnika.

KORN

pre 7 godina

Razocaran sam u ovogodisnji plej-of katastrofa utakmice a i prosle godine je bilo isto tako jedni razbiju druge 20 razlike pa im ovi vrate,jedino je bila dobra sedma utakmica u finalu.Previše brzo se igra,mnogo šuteva i to je posledica takvih rezultata,svako svakog može da napuni za pet minuta i tu se sve završava.Uželeo sam se šuteva za pobedu a njih sve manje ima a i u buducnosti ce sve manje da ih bude ako se nastavi sa ovim stilom igranje.

Rasid

pre 7 godina

Opasni su SAS ovde odmah pisu kako ce namuciti i izmoriti GSW a ja vas pitam zasto ih nebi izbacili GSW ce biti bez glavnog trenera i SAS imaju prednost pod kosem i najboljeg trenera,i jos da pitam ove dali bi Lebron imao statistiku da igra za SAS kao sto ima sada bi malo sutra imao bi trenera koji je glavni videli ste kako se dere na proslom mecu na Gasola.Popovic je 2013 napravio dve velike greske u finalu prvu sto je izvadio Dankana iz igre drugu sto nije pravio faul,ali sledece godine sa istim sastavom je imao najbolji skor u ligi i kada su svi mislili nako 1-1 kada su otisli u Majami da su gotovi oni pobede aktuelnog sampiona sa 20 razlike svaku utakmicu i uzmu titulu na kraju koju su prosle godine izgubili i onda dodju ovde neki strucnjaci da osporavaju SAS i Popovica i jos da dodam da se oni cele godine spremaju za GSW u to budite sigurni a protiv Klivlenda su vec u prednosti.

And1

pre 7 godina

Velika SRAMOTA me je što sam navijač Hjustona, ali velika.... Pa ono je bilo žalosno gledati kako su igrali... Bez srca,bez duše,sebično,nisu mogli vola da ubodu!Ja bih da sam na mestu navijača u Toyota centru otišao na poluvremenu a možda i pre toga.Tako ti je to kad nemaš ratnike u timu koji će da daju sve od sebe i na kraju kažu,barem sam se istinski potrudio iako sam izgubio a primer takvog tima je Memfis, koji bi takođe prošao ovakav Hjuston u 6 ili možda 7 mečeva!

aaaaa

pre 7 godina

Eto sta znaci vrhunski sistem i genije od trenera. Zato Klivlend se koprca sa boljim igracima. Dajte Popovicu Lebrona, Irvinga i Lova pa da vidite kako bi pobedio 70 utakmica i osvojio jos 5 titula. A ne onaj amater Lu. To je ogroman hendikep Lebronu kroz karijeru, nikad nije imao vrhunskog trenera i sistem, siguran sam da bi osvojio vise titula. Mada, moze biti da je to njegova krivica jer ne podnosi autoritet i ne slusa trenera.

Memfis

pre 7 godina

@petarczv
Ja pljujem Lenarda da je smešan?!?!
Svašta. Smatram da on zaslužuje više MVP od Hardena i Vestbruka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (JeRemija, 12. maj 2017 10:20)

Aj da se umešam jer me stvarno zanima odgovor. Na početku sezone si pisao kako je Vesbruk zver, neverovatna energija s kojom lik igra, kako treba da bude MVP, kako bi on i Obrva trebalo da oforme duo i dominiraju zapadom... i onda odjednom on postaje silovatelj i slično. Šta se to promenilo u njegovoj igri da bi se tvoje mišljenje okrenulo za 180 stepeni. Pritom stalno pominješ njegov procenat šuta, a kada je Lebron 2014. u finalu dominirao, ali sa šutem iz igre 40% onda je ta kategorija odjednom postala nebitna.

aleks

pre 7 godina

Bio sam ubedjen da Spursi pobedjuju nocas. Hjuston je svoju sansu prokockao u prosloj utakmici kada je Harden bukvalno unistio poslednjih 10 napada.
Na sve to, rekao je kako ce opet uzimati suteve. Predproslih godina u pley-offu kada je trebalo nije ga bilo na terenu, imao je ocajne procente suta. Ove godine odigrao je par dobrih partija, a na kraju , po obicaju, sve uprskao.
Harden ima sjajan napadacki arsenal, ali njegova odbrana, kao i losa igra pod pritiskom u odlucujucim momentima, ipak, pokazuju da on nije igrac za najvece domete. Ovo je njegov max, sto i nije lose, drugi krug sasvim je dobar rezultat.
Harden kao Westbrook, Lilard su igraci kojima fali malo,ali opet tako mnogo, da bi bili sampioni. Fali im sampionsko srce, to nemaju. Mozda ni Curry to nema, ali on ima Draymonda Greena.
Spursi su ponizili Hjuston bez Parkera i Leonarda. Meni je samo nejasno, zasto Greg u ovoj seriji, nije igru bazirao na Aldridgeu koji je igrajuci za Portland 2014god ubacio Hjustonu sa Howardom pod kosem po 40p po utakmici.
Ocekivao sam da Hjuston dobije jednu utakmicu, ne da dodje u situaciju da prodje dalje.
GSW-SAS bice zanimljiv okrsaj i kljuc ove serije mozda lezi u rukama Aldridgea. Ako on odigra na svom nivou, Spursi imaju sanse.
Bice to dobra serija, dok na istoku, ne vidim kako Boston ili Washington mogu ozbiljnije ugroziti Cliveland.

Славиша

pre 7 godina

(...) Ko je mislio da ce D'Antonijeva ekipa da pobedi u seriji ekipu velikog Grega taj kosarke gledao nije, pa makar Greg vodio i Crnokosu iz Kosjerica(...)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (okeee, 12. maj 2017 08:24)

Из Косјерића сам, на тренутак си ме стварно натерао да помислим да Грег води Црнокосу. Седимо заједно у клаџи и правимо тикете хахах! Коментаришемо Константин - Динамик! Врх!!

vince carter

pre 7 godina

"Nba Crazy" svojim odgovorima pokazujes frustriranost :)) Thunderi su umalo pocisceni od roketsa i zajedno sa klipersima ne bi imali sta da traze protiv spursa kao sto zam rekao,sve u svemu spursi su i dalje u igri a ovi tvoji otisli kucama,da se krijem zbog komentarisanja..svasta,da je Harden pogodio trojku? Mogao je da ga Ginobili nije zabio u parket :))

biciklo nije moje.....uuuuzi ga za uspomenu!

pre 7 godina

Mamuze su ih oducile od kosarke, svaka cast na prikazanoj pre svega timskoj igri posla ispadanja iz rotacije 2 veoma ako ne i najbitnija igraca.

Na 3:14 do kraja utakmice Harden namerno pravi faul da bi izasao iz igre sa 6 faulova. MVP mozda velika propas`

p.s.
Jel se samo meni ucinilo ili su gornji redovi u dvorani bili prazni, bez gledalaca? Vidim da svi nose crvene majce a i da su im sedista crvena, al nema glava :D

Miljan Vš

pre 7 godina

Bice bas zanimljivo sad videti SAS i GSW.Do sad se nisu sastajali (poslednje dve godine,kada je GSW usao u veliko finale)tako da ce biti krajnje neizvesno. Jedno je sigurno, SAS je jedini tim koji ne moze da popije metlu od GSW.

Hawk eye

pre 7 godina

Onoliko puta vidjen scenario.Ekipa objavi sat vremena pre pocetka meca da glavni igrac ne igra,kladionica obori kvotu na "favotita" koji u sustini nema nikakve sanse da prodje dalje,al kao mora da pobedi jer igra ledjima uza zid.I onda autsajder eksplodira,ljudi dignu pare od kladionice a igracima prazni dzepovi.
Ko se seca polufinala zapada izmedju Hjustona I Lakersa,seca se da se isto ovo desilo.Hjuston kao bez Minga I Mekgrejdija,na Lakerse pada dvojka sa 1,90 na 1,20,i onda nastupe Skola,Brooks i Batije a Lakersi sa Brajantom na vrhuncu,Gasolom,Orijem hodaju kao bez nogu,i naravno Hjuston ih raznese 30 razlike.
Obicno ne kucam komentare ovde,ali neke stvari nemaju veze sa sportom.
Sportski pozdrav.

aaaaaa

pre 7 godina

Mislim da san antonio moze da ide 6 utakmica sa voriorsima a cak bi mogli uz jedno ocajno vec voriorsa i do 7 a u 7 mecu je sve moguće ali opet to je nerealno kada se pogledaju ekipe mada bi bilo super za sve koje vole nba

vince carter

pre 7 godina

"Nba Crazy" gde su ti klipersi i oklahoma?? Spursi,evo ih u finalu..mislim da je sad jasno ko se razume u kosarku a ko ne. Naravno Wariorsi su favoriti ali od tvojih klipersa,roketsa,thundera ostali samo dugmici :))

Jezekilj

pre 7 godina

Više sam očekivao od Hjustona. Čak sam ih vidio i u finalu, ali nisu izgleda dorasli pritisku. Harden totalnim fijaskom završava sezonu... sramotna partija. Pričao čak i da je najbolji na planeti. Jest al na kojoj planeti.
Ipak gledamo isto finale kao zadnje dvije godine. Go Cavs.

Nidzula

pre 7 godina

svatka, malo je degute da toliko likujete zbog te pobjede, a znamo vrlo dobro u kakvoj situaciji je tad bila Zvezdi i koji momci su sačinjavali njen roster. Ali dobro, sad neki novi vjetrovi duvaju, pa ćemo viditi. Što se tiče ovog meča, ponovo smo mogli da se uvijerimo da jedan igrač, ma kakav on bio, ne može protiv tima, pogotovo ne protiv sjajnih Sparsa, koji su stare kajle,tim koji je 15 godina u samom vrhu, koji ima sistem i najboljeg trenera u ligi. Svaka čast Hardenu za odličnu sezonu, ali ovakva košarka, koju Hjuston forsira, u NBA nije nikad pila vodu, pogotovo ne u samom play off-u. Nikad nisam bio ljubitetlj takve košarke, pa bi što se mene tiče, stvarno bio grijeh da MVP priznanje ode u njegove ili ruke momka iz Oklahome, kojima je sve podredjeno u njihovim timovima, pa makar to bilo i na uštrb rezultata. Jasno je svima ko je istinski MVP godinama unazad, i koji igrač ima nevjerovatan uticaj na svoju ekipu. Ako ne njemu, onda to priznanje treba da ode u ruke sjajnog all-round igrača, koji nije mogao da pomogne svojoj ekipi noćas da se plasira u finale zapada, iako su oni to na impresivan način i uradili. GS mi je najmoćniji, i glavni favorit, iako moje simpatije idu timu iz Ohaja i nestvarnom Lebronu. Play off je potpuno drugi sport u odnosu na reg.sezonu, i nadam se da će doći do promijena u samom sistemu takmičenja jer jednostavno guši. Svako dobro

Uros

pre 7 godina

@masterkg Jedini legitini MVP je Lebron, koliko god ga ovdašnji stručnjaci omalovažavali - broj 2 ikada ....

Le Bron je bolji od Cembrlena!

Pera

pre 7 godina

Sve, sve, ali je cudno da Sparski jedva stignu sa Lenardom do 3:2, oda ovako razvale bez njega. Gledao sam prosle utakmice i cesto je ceo SA tim stajao i cekao sta ce Lenard da uradi. To je toliko nekarakteristicno za Grega Popovica, ne znam kako je to moglo da se desava?!? I sad bez njega opet igraju kao tim i odigraju najbolje? Za GS im treba i Lenard i timska igra, mogu oni to.

Poštar

pre 7 godina

Gledao sam jutros highlightse i opet mi nije jasno kako je sa bez leonarda ovako uništio rocketse, te što se dogodilo hardenu, mora da je vukao neku ozlijedu. Što vidim, napokon bez izolacija, timska igra, brz protok lopte, svi zabijali koševe, mora da se houston psihički raspao. SA pogodio samo 5 trica a zabio 115 koševa, nevjerojatno, mislim da nemaju šanse protiv gsw ali ćemo vidjeti, još se ne mogu odlučiti je li do njihove igre ili do houstona ovaj blowout.

randja

pre 7 godina

LJudi sta ce hjusston sa jednim jedinim centrom i to jedva moze beka da brani na lov postu Klint Kapela covek baci polu horog 4puta i pogodi aut sva cetri puta odigrao je sinoc jos dobro imao je 20valjda koseva i sutno je 15sl bacanja al koliko je on limitiran igrac a igra stratnu u polu finalu nba stvarno je opao kvalitete kosarke svagde al zivota mi pa Kuzmic Ekpe Judo i Petrik Jang mogu ladno da igraju nba mesto kapele u hjustonu on covek nema snage da se nosi sa bekom a kamoli gasolom a pogotovo Lamarkusem Oldridzom falio je Nene al i sa njim bi pukli bar 20razlike na onakav sut iz igre. Onda sinoc rekose onaj Anderson iz hjustona ima 19miliona godisnje on covek 0/18iz igre ko njemu dade te pare majko moja .Ocekujm bar6meceva izmedju Sparsa i Voriorsa da je Parker zdrav bilo bi svasta ovako su dosta manje sanse pitanje je oceli se lenard oporaviti

Kralj Beljo

pre 7 godina

Timska igra. Kad igra Lenard, realno ogranicen na skok-suteve i po koji jak ulaz, onda se od njega pravi neka napadacka zvijezda. Pa u odbrani pazi nekog levata umjesto glavnog igraca protivnickog tima.

Grdan

pre 7 godina

82.utakmice za statistiku a onda krece prava kosarka. Mada, nekako se ceka finale, ove tri runde su ove godine vise kvalifikacije za MVP gde se dva ozbiljna kandidata premeravaju jesu li zaista toliko odskocili ili ih je managament NBA pogurao radi gledanosti. Definitivno ocekujem metlu za SA a na Istoku najvise 5.utakmica.

cz

pre 7 godina

Ne znam ... Ako bi me neko pitao kako bi izgledala namestena utakmica u kosarci, rekao bi mu da pogleda ovaj mec. Ovo je bilo bas smesno, Harden koji uzima prvi sut na pola 2. cetvrtine?! Vuku se po terenu, greske u dodavanjima koje ni pioniri ne bi pravilu?! Onda jedno min 10ak puta trojkas dobije pas iza linije sam, nesto ceka, tapne loptu i ceka da mu igrac Spursa pridje i onda ide na neki smesan ulaz?! Selekcija suteva?! Bas cudna kosarka Hjustona sinoc, mislim i da su igrali najbolje, Spurse je sinoc bas slizio sut, tesko bi prosli, ali ova njihova igra je bila tragicno smesna

NBA Crazy

pre 7 godina

vince carter
Mene je sramota da polemisem sa tobom, pokazao di svu ogranicenost
Ja nijednom nisam napisao da ce neka ekipa uci u finale i sigurno dobiti ove ili one. Za Klivlemd i GSW sam bio sihuran, a za SAS sam bapisao da ih mogu dobiti i Tanderi i Klipersi. Hjuston nisam spominjao iako sam takodje mislio na pocetku serije da su sanse 50%. Ti izgleda nisi svestan da je Harden postigao kosh u poslednjem napadu regularnog dela prosle utakmice vrlo verovatno bi se sakrio u neku rupu i ne bi lupao ovakve gluposti. Ali upravo ovo pokazuje tvoje poznavanje kosarke. I pominjes ostale a nisu igrali sa San Antoniom, a za povredjene Kliperse di nasao da se hvalis i solis nekom pamet. Tuzan si covek, a veze nemas.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Timska igra. Kad igra Lenard, realno ogranicen na skok-suteve i po koji jak ulaz, onda se od njega pravi neka napadacka zvijezda. Pa u odbrani pazi nekog levata umjesto glavnog igraca protivnickog tima.

Hawk eye

pre 7 godina

Onoliko puta vidjen scenario.Ekipa objavi sat vremena pre pocetka meca da glavni igrac ne igra,kladionica obori kvotu na "favotita" koji u sustini nema nikakve sanse da prodje dalje,al kao mora da pobedi jer igra ledjima uza zid.I onda autsajder eksplodira,ljudi dignu pare od kladionice a igracima prazni dzepovi.
Ko se seca polufinala zapada izmedju Hjustona I Lakersa,seca se da se isto ovo desilo.Hjuston kao bez Minga I Mekgrejdija,na Lakerse pada dvojka sa 1,90 na 1,20,i onda nastupe Skola,Brooks i Batije a Lakersi sa Brajantom na vrhuncu,Gasolom,Orijem hodaju kao bez nogu,i naravno Hjuston ih raznese 30 razlike.
Obicno ne kucam komentare ovde,ali neke stvari nemaju veze sa sportom.
Sportski pozdrav.

cz

pre 7 godina

Ne znam ... Ako bi me neko pitao kako bi izgledala namestena utakmica u kosarci, rekao bi mu da pogleda ovaj mec. Ovo je bilo bas smesno, Harden koji uzima prvi sut na pola 2. cetvrtine?! Vuku se po terenu, greske u dodavanjima koje ni pioniri ne bi pravilu?! Onda jedno min 10ak puta trojkas dobije pas iza linije sam, nesto ceka, tapne loptu i ceka da mu igrac Spursa pridje i onda ide na neki smesan ulaz?! Selekcija suteva?! Bas cudna kosarka Hjustona sinoc, mislim i da su igrali najbolje, Spurse je sinoc bas slizio sut, tesko bi prosli, ali ova njihova igra je bila tragicno smesna

Poštar

pre 7 godina

Gledao sam jutros highlightse i opet mi nije jasno kako je sa bez leonarda ovako uništio rocketse, te što se dogodilo hardenu, mora da je vukao neku ozlijedu. Što vidim, napokon bez izolacija, timska igra, brz protok lopte, svi zabijali koševe, mora da se houston psihički raspao. SA pogodio samo 5 trica a zabio 115 koševa, nevjerojatno, mislim da nemaju šanse protiv gsw ali ćemo vidjeti, još se ne mogu odlučiti je li do njihove igre ili do houstona ovaj blowout.

JeRemija

pre 7 godina

Sam Antonio odigrao bolje bez Lenarda! Nadam se da mogu dobro da izmore Voriorse, jedva čekam početak Finala...
Sa druge strane Harden očajan, pisao sam još ranije da ni on ni Vestbruk nisu zaslužili da dobiju MVP priznanje.

Grdan

pre 7 godina

82.utakmice za statistiku a onda krece prava kosarka. Mada, nekako se ceka finale, ove tri runde su ove godine vise kvalifikacije za MVP gde se dva ozbiljna kandidata premeravaju jesu li zaista toliko odskocili ili ih je managament NBA pogurao radi gledanosti. Definitivno ocekujem metlu za SA a na Istoku najvise 5.utakmica.

NBA Crazy

pre 7 godina

vince carter
Mene je sramota da polemisem sa tobom, pokazao di svu ogranicenost
Ja nijednom nisam napisao da ce neka ekipa uci u finale i sigurno dobiti ove ili one. Za Klivlemd i GSW sam bio sihuran, a za SAS sam bapisao da ih mogu dobiti i Tanderi i Klipersi. Hjuston nisam spominjao iako sam takodje mislio na pocetku serije da su sanse 50%. Ti izgleda nisi svestan da je Harden postigao kosh u poslednjem napadu regularnog dela prosle utakmice vrlo verovatno bi se sakrio u neku rupu i ne bi lupao ovakve gluposti. Ali upravo ovo pokazuje tvoje poznavanje kosarke. I pominjes ostale a nisu igrali sa San Antoniom, a za povredjene Kliperse di nasao da se hvalis i solis nekom pamet. Tuzan si covek, a veze nemas.

Uros

pre 7 godina

@masterkg Jedini legitini MVP je Lebron, koliko god ga ovdašnji stručnjaci omalovažavali - broj 2 ikada ....

Le Bron je bolji od Cembrlena!

okeee

pre 7 godina

Kad zavisis od suta za tri i kad on ne ide ondaa se ovako zavrsi... Ko je mislio da ce D'Antonijeva ekipa da pobedi u seriji ekipu velikog Grega taj kosarke gledao nije, pa makar Greg vodio i Crnokosu iz Kosjerica... A kandidat za Mvp!? Mislim da je imao jednu dobru partiju u ovih sest... Kakav MVP, plejof je kosarka, ne statistika, ovde Harden nije uspeo da uplice svoje ruke na 16 metara od kosa i da sutira po tri bacanja, ili da krene na ulaz pa kad ga neko pogleda opet na liniju penala... Suvisno je pricati, Harden jeste dobar, ali takvu statistiku u ozbiljnoj igri nema sanse, a plejof to jeste... Harden i pogotovo Vestbruk su mi ove godine ogadili kosarku, zbog toga pucam na njih ovoliko, ali moramo se sloziti da nisam jedini...

kerber

pre 7 godina

Sad se jasno vidi da je najbolji igrač SPURS-a, već 100god, čika Pop.. Što se Leonard-a tiče lik je zver, igračina,ali nije najbolji igrač u NBA.. Najbolji igrač i jedini koji kada ne bi igrao za svoj tim, taj tim bi bio 50% slabiji,i dalje jak,ali 50% slabiji je LeBron.. Zato ako lik uzme titulu sad,on je realno i mvp i 2. najbolji all-time.. Ali ako uzme titulu,ako popije metlu od GS -a.. Onda :-)

Rasid

pre 7 godina

Opasni su SAS ovde odmah pisu kako ce namuciti i izmoriti GSW a ja vas pitam zasto ih nebi izbacili GSW ce biti bez glavnog trenera i SAS imaju prednost pod kosem i najboljeg trenera,i jos da pitam ove dali bi Lebron imao statistiku da igra za SAS kao sto ima sada bi malo sutra imao bi trenera koji je glavni videli ste kako se dere na proslom mecu na Gasola.Popovic je 2013 napravio dve velike greske u finalu prvu sto je izvadio Dankana iz igre drugu sto nije pravio faul,ali sledece godine sa istim sastavom je imao najbolji skor u ligi i kada su svi mislili nako 1-1 kada su otisli u Majami da su gotovi oni pobede aktuelnog sampiona sa 20 razlike svaku utakmicu i uzmu titulu na kraju koju su prosle godine izgubili i onda dodju ovde neki strucnjaci da osporavaju SAS i Popovica i jos da dodam da se oni cele godine spremaju za GSW u to budite sigurni a protiv Klivlenda su vec u prednosti.

randja

pre 7 godina

LJudi sta ce hjusston sa jednim jedinim centrom i to jedva moze beka da brani na lov postu Klint Kapela covek baci polu horog 4puta i pogodi aut sva cetri puta odigrao je sinoc jos dobro imao je 20valjda koseva i sutno je 15sl bacanja al koliko je on limitiran igrac a igra stratnu u polu finalu nba stvarno je opao kvalitete kosarke svagde al zivota mi pa Kuzmic Ekpe Judo i Petrik Jang mogu ladno da igraju nba mesto kapele u hjustonu on covek nema snage da se nosi sa bekom a kamoli gasolom a pogotovo Lamarkusem Oldridzom falio je Nene al i sa njim bi pukli bar 20razlike na onakav sut iz igre. Onda sinoc rekose onaj Anderson iz hjustona ima 19miliona godisnje on covek 0/18iz igre ko njemu dade te pare majko moja .Ocekujm bar6meceva izmedju Sparsa i Voriorsa da je Parker zdrav bilo bi svasta ovako su dosta manje sanse pitanje je oceli se lenard oporaviti

CptPrice

pre 7 godina

Au ovo je neocekivano. Bez Lenarda, i Parkera, ovolika razlika. Ne znam koji je pravi komentar- Svaka cast Sparsi ili sramotni Hjuston.. Ljudi bi trebalo da prestanu da se opterecuju oko MVP nagrade, svi znamo da je Lebron najbolji igrac, znaju to i analiticari-novinari koji glasaju za MVP nagradu, ali ne boduje se tako MVP. U obzir se uzima SEZONA, statistika igraca, uticaj na igru, pozicija njegovog tima, nijedan plej-of mec se ne uzima u obzir. Brajant je ( u prajmu )godinama bio najbolji igrac pa Stiv Nes ima vise MVP priznanja od njega, Jordan je onda morao da ima bar 8-9 priznanja.. Sto se mene tice MVP zasluzuje Westbruk, i ovakav i onakav, hiljadu mana mu mozete naci ali zanemariti tripl-dabl sezonu.. Do prosle godine je bilo nezamislivo ponoviti Oskar Robertsonov podvig ali nas je Ras razuverio.

tigar iz milana

pre 7 godina

Bez Lenarda, bez Parkera... Jedina ekipa cija je igra mesavina old-school NBA-a poboljsana novim lagodnostima iste lige i zacinjena evropskim aspektima igre. Divno ih je gledati, iako ih ja nikad nisam simpatizirao, ali UVEK postovao.
Zasluzeno su prosli u finale, a u njemu sa Kavajem koji jede Durenta ove, za razliku od prosle godine, mogu da traze i "iznenadjenje" u 6-7 utakmica.
Bilo kako bilo manje je bitno, kosarka nas ceka i hvala joj zauvek!

Ginobili17

pre 7 godina

Svaka cast ekipi, to volim kod Popa, sto kad zatreba, istupe ovi iz drugog plana, covek je afirmisao sve zive kante u vrhunske igrace, nadje svakom mesto u rotaciji i da mu prostora da se ostvari. Sada vidim price o Lebronu MVP, i ja uvek kazem, timovi su pokusavali sa cuvanjem Lebrona pa daga limitiraju na 12-13 poena, pa su pokusavaldrugene akcentuju odbranu na njemu a druge da cuvaju ni to nije pomagalo. Zato Lebron nije igrac, on je tim, pokrece igru celog tima, motivise saigrace fantasticno. A kawhi Leonard je na takvom putu, vec sada pocinju timovi da organizuju odbranu prema njemu. Zato bih voleo da u finalu budu San Antonio i Cleveland.

Djenka

pre 7 godina

Popovicu Greze oko GSa obruc steze. Konacno finale sveze, da pucaju kosarkaske mreze. Ovako rastavljanje nisam ocekivao. Hjustonu ce trebati dve sezone da se oporave, a ne dva dana.

petarczv

pre 7 godina

Sam Antonio odigrao bolje bez Lenarda! Nadam se da mogu dobro da izmore Voriorse, jedva čekam početak Finala... 
Sa druge strane Harden očajan, pisao sam još ranije da ni on ni Vestbruk nisu zaslužili da dobiju MVP priznanje.
(JeRemija, 12. maj 2017 08:26)

Prvo si pricao kako leonard treba da bude mvp a ne westbrook a vec nekoliko dana ga pljujes kako je smesan i da niakako ne moze da bide mvp...sam sebi skaces u usta...

Jezekilj

pre 7 godina

Više sam očekivao od Hjustona. Čak sam ih vidio i u finalu, ali nisu izgleda dorasli pritisku. Harden totalnim fijaskom završava sezonu... sramotna partija. Pričao čak i da je najbolji na planeti. Jest al na kojoj planeti.
Ipak gledamo isto finale kao zadnje dvije godine. Go Cavs.

KORN

pre 7 godina

Razocaran sam u ovogodisnji plej-of katastrofa utakmice a i prosle godine je bilo isto tako jedni razbiju druge 20 razlike pa im ovi vrate,jedino je bila dobra sedma utakmica u finalu.Previše brzo se igra,mnogo šuteva i to je posledica takvih rezultata,svako svakog može da napuni za pet minuta i tu se sve završava.Uželeo sam se šuteva za pobedu a njih sve manje ima a i u buducnosti ce sve manje da ih bude ako se nastavi sa ovim stilom igranje.

JimBeam

pre 7 godina

Sad će na osnovu jednog meča svi da kažu kako je Lenard nebitan, a Harden truba. Ljudi, MVP titula se daje na osnovu učinka tokom cele sezone. A ovakvi mečevi se dešavaju, pogotovo šuterskim ekipama kakva je Hjuston. Setite se samo GSWa prošle godine, ono malo što su gubili - gubili su po 20 razlike. Stane šut i nemoćan si bilo šta da uradiš. Sparsi su samo igrali svoju igru, standardno na visokom nivou...

terza

pre 7 godina

Au, rekoh da ako SA hoce nesto vise, uz Lenarda, mora jos neko da "poludi"... Kad ono, poludeli SVI! Popovicu naklon do poda!
Necu sada da upadam u euforiju, ali ako uspeju da igraju na ovom nivou, plus Lenard, Spurs-i ce ozbiljno da zagoracaju zivot GS, a mozda i... :) Ali, to je veliko AKO.

vince carter

pre 7 godina

"Nba Crazy" gde su ti klipersi i oklahoma?? Spursi,evo ih u finalu..mislim da je sad jasno ko se razume u kosarku a ko ne. Naravno Wariorsi su favoriti ali od tvojih klipersa,roketsa,thundera ostali samo dugmici :))

arso

pre 7 godina

Sam Antonio odigrao bolje bez Lenarda! Nadam se da mogu dobro da izmore Voriorse, jedva čekam početak Finala... 
Sa druge strane Harden očajan, pisao sam još ranije da ni on ni Vestbruk nisu zaslužili da dobiju MVP priznanje.
(JeRemija, 12. maj 2017 08:26)

MVP se dobija za regularnu sezonu, a to je realno pokidao, mada smatram da bi Kavaj Lenard trebao dobiti MVP, jer momak igra vrhunski na oba kraja terena, sto nije slucaj kod Hardena I Wesbruka.

Memfis

pre 7 godina

@petarczv
Ja pljujem Lenarda da je smešan?!?!
Svašta. Smatram da on zaslužuje više MVP od Hardena i Vestbruka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (JeRemija, 12. maj 2017 10:20)

Aj da se umešam jer me stvarno zanima odgovor. Na početku sezone si pisao kako je Vesbruk zver, neverovatna energija s kojom lik igra, kako treba da bude MVP, kako bi on i Obrva trebalo da oforme duo i dominiraju zapadom... i onda odjednom on postaje silovatelj i slično. Šta se to promenilo u njegovoj igri da bi se tvoje mišljenje okrenulo za 180 stepeni. Pritom stalno pominješ njegov procenat šuta, a kada je Lebron 2014. u finalu dominirao, ali sa šutem iz igre 40% onda je ta kategorija odjednom postala nebitna.

aaaaa

pre 7 godina

Eto sta znaci vrhunski sistem i genije od trenera. Zato Klivlend se koprca sa boljim igracima. Dajte Popovicu Lebrona, Irvinga i Lova pa da vidite kako bi pobedio 70 utakmica i osvojio jos 5 titula. A ne onaj amater Lu. To je ogroman hendikep Lebronu kroz karijeru, nikad nije imao vrhunskog trenera i sistem, siguran sam da bi osvojio vise titula. Mada, moze biti da je to njegova krivica jer ne podnosi autoritet i ne slusa trenera.

perverzija

pre 7 godina

Kakva sramna igra Hjustona.

Savršeni potezi Entonija, kada je prvo poluvreme svaki napad istripovao nešto u odbrani i ostavljao Hardena na Gasolu i Oldridžu, pa mislim da li je čovek realan...

Brada se raspao.

Mladen

pre 7 godina

Stvatno bih voleo bih da se regularni deo sezone skrati ili da se produzi playoff season za jos jedno kolo.. imalo bi vise smisla nego ovo razigravanje od 82 utakmice. Nabijaci statistike mi ogade kosarku do pleyoff-a, "prodje mladost" dok pocne pravi NBA. Salu na stranu, SAS tim, Pop najbolji "igrac" vec godinama. Ocekivao sam prolaz dalje, ali ovo oducavanje od kosarke bez Lenarda, to nisam. Sto se Raketa tice, nekad se zacudim kako su i dovde dosli. Harden neosporno dobar kosarkas, ali miljama daleko od igraca koji prelama velike utakmice, vuce sam ekipu i slicno... ni on, ni RW. Kad ceo tim igra za tebe, svi zatvaraju skok da ti uhvatis loptu, prevezes,dodas eventualno i opalis 35+ puta na kos, to nije to. Oni koji dizase njih u nebesa ili prate kosarku i NBA od "juce" ili pojma o kosarci nemaju. Ponavljam, statistika za svaki respekt, neosporno dobri kosarkasi, ali kosarka je "visedimenzionalna" igra, ima tu jos mnogo elemenata koji njima fale...

Nidzula

pre 7 godina

svatka, malo je degute da toliko likujete zbog te pobjede, a znamo vrlo dobro u kakvoj situaciji je tad bila Zvezdi i koji momci su sačinjavali njen roster. Ali dobro, sad neki novi vjetrovi duvaju, pa ćemo viditi. Što se tiče ovog meča, ponovo smo mogli da se uvijerimo da jedan igrač, ma kakav on bio, ne može protiv tima, pogotovo ne protiv sjajnih Sparsa, koji su stare kajle,tim koji je 15 godina u samom vrhu, koji ima sistem i najboljeg trenera u ligi. Svaka čast Hardenu za odličnu sezonu, ali ovakva košarka, koju Hjuston forsira, u NBA nije nikad pila vodu, pogotovo ne u samom play off-u. Nikad nisam bio ljubitetlj takve košarke, pa bi što se mene tiče, stvarno bio grijeh da MVP priznanje ode u njegove ili ruke momka iz Oklahome, kojima je sve podredjeno u njihovim timovima, pa makar to bilo i na uštrb rezultata. Jasno je svima ko je istinski MVP godinama unazad, i koji igrač ima nevjerovatan uticaj na svoju ekipu. Ako ne njemu, onda to priznanje treba da ode u ruke sjajnog all-round igrača, koji nije mogao da pomogne svojoj ekipi noćas da se plasira u finale zapada, iako su oni to na impresivan način i uradili. GS mi je najmoćniji, i glavni favorit, iako moje simpatije idu timu iz Ohaja i nestvarnom Lebronu. Play off je potpuno drugi sport u odnosu na reg.sezonu, i nadam se da će doći do promijena u samom sistemu takmičenja jer jednostavno guši. Svako dobro

aleks

pre 7 godina

Bio sam ubedjen da Spursi pobedjuju nocas. Hjuston je svoju sansu prokockao u prosloj utakmici kada je Harden bukvalno unistio poslednjih 10 napada.
Na sve to, rekao je kako ce opet uzimati suteve. Predproslih godina u pley-offu kada je trebalo nije ga bilo na terenu, imao je ocajne procente suta. Ove godine odigrao je par dobrih partija, a na kraju , po obicaju, sve uprskao.
Harden ima sjajan napadacki arsenal, ali njegova odbrana, kao i losa igra pod pritiskom u odlucujucim momentima, ipak, pokazuju da on nije igrac za najvece domete. Ovo je njegov max, sto i nije lose, drugi krug sasvim je dobar rezultat.
Harden kao Westbrook, Lilard su igraci kojima fali malo,ali opet tako mnogo, da bi bili sampioni. Fali im sampionsko srce, to nemaju. Mozda ni Curry to nema, ali on ima Draymonda Greena.
Spursi su ponizili Hjuston bez Parkera i Leonarda. Meni je samo nejasno, zasto Greg u ovoj seriji, nije igru bazirao na Aldridgeu koji je igrajuci za Portland 2014god ubacio Hjustonu sa Howardom pod kosem po 40p po utakmici.
Ocekivao sam da Hjuston dobije jednu utakmicu, ne da dodje u situaciju da prodje dalje.
GSW-SAS bice zanimljiv okrsaj i kljuc ove serije mozda lezi u rukama Aldridgea. Ako on odigra na svom nivou, Spursi imaju sanse.
Bice to dobra serija, dok na istoku, ne vidim kako Boston ili Washington mogu ozbiljnije ugroziti Cliveland.

Славиша

pre 7 godina

(...) Ko je mislio da ce D'Antonijeva ekipa da pobedi u seriji ekipu velikog Grega taj kosarke gledao nije, pa makar Greg vodio i Crnokosu iz Kosjerica(...)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (okeee, 12. maj 2017 08:24)

Из Косјерића сам, на тренутак си ме стварно натерао да помислим да Грег води Црнокосу. Седимо заједно у клаџи и правимо тикете хахах! Коментаришемо Константин - Динамик! Врх!!

vince carter

pre 7 godina

"Nba Crazy" svojim odgovorima pokazujes frustriranost :)) Thunderi su umalo pocisceni od roketsa i zajedno sa klipersima ne bi imali sta da traze protiv spursa kao sto zam rekao,sve u svemu spursi su i dalje u igri a ovi tvoji otisli kucama,da se krijem zbog komentarisanja..svasta,da je Harden pogodio trojku? Mogao je da ga Ginobili nije zabio u parket :))

lifeisgood

pre 7 godina

na pocetku plej ofa sam pomenuo da samo san antonio moze nesto da uradi protiv golden state,ali ne zbog igraca vec grega popovica koji je nocas u nedostatku dva startna igraca pocistio hjuston...

Buki

pre 7 godina

Mnogi kritikuju Popovica zbog odmaranja igraca tokom sezone licno i ja to nevolim kao obicni gledalac utakmice,ali se pokazalo da covek zna sta radi to se videlo sinoc bez dva igraca iz startne petorke oni u plej offu odigraju odlicno a to je sve zato jer im nije prvi put da igraju bez glavnih igraca.

Miljan Vš

pre 7 godina

Bice bas zanimljivo sad videti SAS i GSW.Do sad se nisu sastajali (poslednje dve godine,kada je GSW usao u veliko finale)tako da ce biti krajnje neizvesno. Jedno je sigurno, SAS je jedini tim koji ne moze da popije metlu od GSW.

Cockneeey

pre 7 godina

Čista definicija košarke! Ovo treba puštati omladincima, da gledaju kako se igra ova divna igra, da nauče šta je timski duh i kada svako svakog poštuje u timu, kako svako može da doprinese u onome u čemu je najbolji. To su Sparsi pokazali u noćašnjem meču. Perfektna odbrana i odličan napad. Rokitsi nisu znali gde biju. Do povratka Kavaja, pa da gledamo 6-7 mečeva u finalu. Mali Marej(Mari) me je oduševio pojedinim potezima, a dečko je 96. godište. Videćemo da li će dobiti minutažu protiv Ratnika.

aaaaaa

pre 7 godina

Odlican mec San Antonia jeste da je razlika prevelika ali bez obzira na to ja nisam mislio da mogu da dobiju Hjuston bez Lenarda a kamoli da ga rastave od zivota.

DukiNS

pre 7 godina

Oldridz konacno, kad treba. Ako igraci sa klupe budu zadrzali priblizan nivo , ovom iz poslednje utakmice, imaju Sparsi sanse protiv Voriorsa. Ali opet samo ako se Lenard vrati potpuno i 'sputa' Duranta koliko toliko. Mislim da mogu do dve pobede sigurno, za vise ce im ipak trebati neko lose sutersko vece Voriorsa. Bolji su Sparsi pod kosem od Voriorsa, ali sut spolja ce odluciti. Jedva cekam da serija pocne.

biciklo nije moje.....uuuuzi ga za uspomenu!

pre 7 godina

Mamuze su ih oducile od kosarke, svaka cast na prikazanoj pre svega timskoj igri posla ispadanja iz rotacije 2 veoma ako ne i najbitnija igraca.

Na 3:14 do kraja utakmice Harden namerno pravi faul da bi izasao iz igre sa 6 faulova. MVP mozda velika propas`

p.s.
Jel se samo meni ucinilo ili su gornji redovi u dvorani bili prazni, bez gledalaca? Vidim da svi nose crvene majce a i da su im sedista crvena, al nema glava :D

aaaaaa

pre 7 godina

Mislim da san antonio moze da ide 6 utakmica sa voriorsima a cak bi mogli uz jedno ocajno vec voriorsa i do 7 a u 7 mecu je sve moguće ali opet to je nerealno kada se pogledaju ekipe mada bi bilo super za sve koje vole nba

Consumer

pre 7 godina

Izvinjavam se ako je neko vec spomenuo, Dzonatan Simons je pre 3 godine platio 150$ da ucestvuje na probi za D-league tim SAS. Sinoc ih je razvalio na obe strane terena, fizicki deluje kao terminator. Sas menadzment zna da izabere igrace, sto iz nizih liga, sto sa smesnih draft pozicija.

parx

pre 7 godina

Kada potcenis protivnika, tu tekmu garant gubis. Moze sledece 5 da dobijes, ali u ovoj ti nema povratka. Da nisam gledao, ne bih verovao kako su klinci vodjeni "starcima" razbili ove rakete.

And1

pre 7 godina

Velika SRAMOTA me je što sam navijač Hjustona, ali velika.... Pa ono je bilo žalosno gledati kako su igrali... Bez srca,bez duše,sebično,nisu mogli vola da ubodu!Ja bih da sam na mestu navijača u Toyota centru otišao na poluvremenu a možda i pre toga.Tako ti je to kad nemaš ratnike u timu koji će da daju sve od sebe i na kraju kažu,barem sam se istinski potrudio iako sam izgubio a primer takvog tima je Memfis, koji bi takođe prošao ovakav Hjuston u 6 ili možda 7 mečeva!

Pera

pre 7 godina

Sve, sve, ali je cudno da Sparski jedva stignu sa Lenardom do 3:2, oda ovako razvale bez njega. Gledao sam prosle utakmice i cesto je ceo SA tim stajao i cekao sta ce Lenard da uradi. To je toliko nekarakteristicno za Grega Popovica, ne znam kako je to moglo da se desava?!? I sad bez njega opet igraju kao tim i odigraju najbolje? Za GS im treba i Lenard i timska igra, mogu oni to.