Četvrtak, 02.02.2017.

12:59

Niz hitnih sastanaka zbog Kosova i "propalih pregovora"

Premijer Aleksandar Vučić sa Srbima s KiM, predsednik Tomislav Nikolić hitno s ambasadorima SAD, Kine i Rusije nakon nove runde dijaloga o Kosovu.

Izvor: B92

Niz hitnih sastanaka zbog Kosova i "propalih pregovora" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

AAriel

pre 7 godina

Treba da budemo optimisti i da pokušamo da izgladimo kompleksnu situaciju sa Prištinom, verujem da će se konstruktivnim diskurom postići kompromisni dogovor.

Basti

pre 7 godina

Vucicu i Nikolicu.....
Objasnite narodu; -zasto ste poslali "sareni" voz u Mitrovicu?
Fora napada albanaca na severu -nece proci!
Zasto bi albanci napali srbe na severu bas sada?!
(rrapi dollogozhdës, 2. februar 2017 15:27)

Neće Albanci nikog napasti, nego ovi naši "spasioci" pokušavaju da sakriju činjenicu da je od danas Kosovo i zvanično dobilo međunarodni pozivni broj +383, a i izbori će ubrzo, pa misle da će im, kao, proći ovakva retorika. Tako oni uvek izmišljaju kojekakve državne udare kako bi prikrili neke druge,važne događaje,ali narod je glup, pa im to prolazi.

!!!

pre 7 godina

@Darko
Nemaju oni potrebe nas da ubedjuju u bilo sta! Jaci su, uzeli su sta su hteli, na nama je da budemo mirni da nam ne uzmu sve.
Ne znam sta ti hoces? U rat? S cim? Rat jaci nametne slabijem, ti ako hoces da ratujes protiv NATO-a samo izvoli. Ako prezivis, nemoj sutra da kmecis kako je "Beograd srce Srbije" i kako ga moramo osloboditi. Jer to nas ceka ako bude novog rata. Bombardovanje, okupacija, podela na zone kao u Avganistanu i kraj Srbije. Albanci bi dobili ceo Jug, Srbi bi pobegli a sta bi ti onda pricao, tako hrabar?

Realnost

pre 7 godina

Svako ko je normalan, i ko zeli nesto da menja u svom zivotu, treba da bezi kako zna i ume iz Srbije. Imali smo 5. oktobar, nista nismo uradili. Stanje u drzavi je katastrofa, nista se nije unapredilo poslednjih 30 godina, pored svih zaduzivanja, stranih fabrika koje se otvaraju umesto domacih i strucnih ljudi koji su odavno otisli, ko moze da zna kako ce biti za narednih 30 god.? U inostranstvu, barem imate pravo na dostojanstven zivot, a zaradjujete onoliko koliko radite-posteno.

Ko je ovde lud?

pre 7 godina

Dobili su pozivni broj, UEFA, FIFA, olimpijske igre, nema vise našeg sudstva, zdravstva i školstva na KiM, nema nigde zvezdice, na našoj televiziji se najavljuje "sastanak sa predsednikom i premijerom Kosova"... na drugoj strani početa neka poglavlja

Darko

pre 7 godina

Nemamo mi prijatelje na zapadu a ni na istoku.Sve samo koristoljublje.Oce prijatelji da nas ubede silom da nam Kosovo ne treba sutra ce pokusati isto i sa Vojvodinom pa sve tako redom i to bez obzira ko je na vlasti.Nema to veze ko je na vlasti nima treba srpska teritorija i sto manje Srba.Citam komentare i nadam se da taj lazni pacifizam nije kod vecinskog dela naroda jer ako jeste crno nam se pise.Niko pametan nije za rat ali rat se nametne i ne moze se izbeci.Ima samo jedan nacin da se svi iselimo iz Zemlje pa da se useli ko zeli.To ja shvatam iz komentara samo ne vidim koja bi to stranka u Srbiji sprecila da je na vlasti osim da preda sve.

bob

pre 7 godina

prodavci magle!ni jedan pozitivan rezultat nemaju.jedan covek je lepo rekao jos devedestih dajte radikalima 100% vlast i videcete da nista ne znaju,ziva istina.

Marex

pre 7 godina

Srbi sa Kosova, imam jedan predlog za vas, nazalost nije dobar ali mozda jedini moguc. Put pod noge i po ugledu na izbeglice iz Sirije prema zapadnoj Evropi. U srbistanu vas niko nece zastititi, vozovima i predizbornim kampanjama stavljaju vam glave u torbe, dok njihove cuvaju. Smognes snage, ostavis sve, prodas, za nekoliko godina snacicete se u uredjenim drzavama i deca ce vam lepo ziveti. Ne slusajte ove ''patriote'' ovde koji pisu svakakve komentare iz udobnih fotelja i daleko od Kosova. Takvi prvi ne bi krenuli da vas branea li vesto umeju da vam sole pamet kako bi bili izdajuce ako napustite sopstveno zgariste. Recice neko, albanci to jedva cekaju. Pa neka i docekaju, ali spasite svoje zive glave i svoje porodice. Put pod noge i zaboravite ruznu proslost...

Кривокапић

pre 7 godina

Избори се ближе. Спасиоцима опада рејтинг, па ће зато опет да нас спашавају. Питање је само да ли ће грађани више да гледају у свој новчаник или телевизор.

a narod da salje racune

pre 7 godina

A taman smo bili pred izvozom onog Mercedesa sto si mu kacio znak 2014. Ode blagostanje i prosek od 500 eura. Ali neka, neka...Ako ne znamo da izvozimo Mercedese znamo da se bijemo. Istorija se ponavlja.

Millennium

pre 7 godina

A hoće li ko reći o čemu se pregovaralo, da bi nam onda bilo jasno zbog čega odjednom "situacija na Kosovu" i "ugrožavanje stabilnosti"?

Odlazi cirkus...

pre 7 godina

Kada narodu nema šta da ponudiš,kada si sve adute koji i nisu bili aduti ispucao,kada se narod okrene oko sebe vidi da je sve gore i gore.Kada sagleda predizborna obećanja uvidi da nema ništa.Šta ti preostaje.Uvek adut koji j ejoš uvek dobijao a to je KiM.Voz,dizanje tenzija,spuštanje tenzija.Sam napraviš kao problem pa ga onda kao rešavaš.Odjednom putuješ po Raškoj ili bilo gde drugde.Sve to ide uz predizbornu kampanju.Uvek se setiš unapred pripremljenog "neprijatelja".Ti činiš njemu,a kada zagusti on tebi.Kako to da se razbukta nacionalizam i mržnja prema komšijama pred bilo čije izbore u regionu?Kako je to moguće.kao sat da naviješ.Tačniji su nego medjunarodni voz koji ide krpz Srbiju.Loša predstava.Ljuljuška se,ljuljuška se.Rejting pada.Nezaustavljiv proces kao i svih do sada koji su bili na vlasti tj.svi Vi jer ste svi i bili na vlasti.Inače onaj ko želi da se dogovori i sprovede nešto u delo taj to i uradi.Ne treba mu mentor da to sprovede u delo.

rrapi dollogozhdës

pre 7 godina

Vucicu i Nikolicu.....
Objasnite narodu; -zasto ste poslali "sareni" voz u Mitrovicu?
Fora napada albanaca na severu -nece proci!
Zasto bi albanci napali srbe na severu bas sada?!

katarina zlatar

pre 7 godina

Boze, kakvo foliranje, kakvo pozoriste. Sta li ce sledece smisliti da bi dobili izbore. A mozda uvedu I vanredno stanje. Sve moze da se ocekuje. Bilo bi mi lakse da ne znam mnoge stvari, Ali, nazalost...

PV

pre 7 godina

Pred prošle izbore talambasalo se otvaranjem poglavlja i evropskim integracijama, ali pošto se ljudima to smučilo i pošto u samoj evropskoj uniji polako gase svetlo, prelazi se na stari oprobani recept upravljanja narodom tenzijama i strahom. Ipak, mnogo je to pročitano i izlizano, rejting pada li pada.

udri ga bre

pre 7 godina

Opet lažete! I opet ste priznali Kosovo! Već ko zna koji put. Nego, lepo je bilo dok ste bili opozicija, i samo ste napadali DS da su 75 hiljada puta proznali Kosovo. Najgora ste Vlada u krhkoj Srpskoj istoriji!

aleksandar

pre 7 godina

JOos 2011 sam rekao da ce nas ovi radikali uvesti u rat. Nije bilo odmah, malo su glumili evropejce, ali , evo, sad imaju priliku da se pokažu u pravom ruhu.

ASDF

pre 7 godina

Samo Vučićeva predizborna foliraža. Igra na kartu nacionalizma i KiM. To je i Milošević radio. Ništa novo. Nadam se da kod ovog polupismenog naroda to neće proći i ovaj put. Koliko god da smo glupi valjda smo do sada ukapirali.

radonja ludi

pre 7 godina

A zasto niko ne spominje da je intenacionalni pozivni broj za Kosovo +383 od danas aktivan? Ko ne veruje neka proveri sam. Jel se to opet vestacki pravi drama da bi se skrenula paznja javnosti?

Mladic od 30 god

pre 7 godina

Samo vi dizite tenziju pred izbore i spremajte polupismeni narod na vanredno stanje uoci izbora. Svakako gubite vlast, ili barem veci deo iste, a da idemo mi, mladi, da pucamo po kosovu i jugu Srbije, NE PADA NAM NA PAMET! Zelimo da dizemo porodice u ovoj razrusenoj drzavi, zelimo svojoj deci iole normalnu buducnost, a ne ratove i pucanje i krv, dok se VASA deca skoluju po Americi i zapadnoj Evropi, mi i nasa deca da ginemo za vase eure/dolare/funte!
Dzaba vam i planirano vanredno stanje, vozovi, spinovi od Blera, namestene vesti sa juga Srbije, nema od toga nista.

Nostradamus

pre 7 godina

Da je neko posle bombardovanja imao tu moć da zaviri u budućnost nakratko i predoči mi ovu sliku i ovaj članak, prvo ne bih verovao, a zatim bih prodao sve što imam. Na granici se ne bih okrenuo ni jednom...ovom košmaru za obične Srbe nema kraja....

raskucin

pre 7 godina

malo me buni zasto je o ove pregovore od jednom ukljucen Nikolic.Uvek su tehnicki dijalog vodili Djuric i ekipa a kad su ozbiljnije stvari Vucic i Dacic.Zasto od pre dvadesetak dana se odjednom ukljucio Nikolic.Bas mi onako nije jasno i ne pada mi na pamet sto.

Banjalučanin

pre 7 godina

@(ABCDE, 02. februar 2017 14:03)

U toj Jugoslaviji su do 1990e Srbi bili konstitutivni narod u 4 od 6 Republika. A ako se nećemo međusobno pomagati nestaćemo kao narod razbacani u nekoliko država...

realno

pre 7 godina

Vučić-majstor za propagandu i skretanje pažnje.Zbog leda na Dunavu Srbija je izgubila desetine milione evra,zbog nemogućnosti ranije ugovorenog izvoza.O tome,naravno,Vučić ćuti i zamlaćuje nas sa Kosovom.

ABCDE

pre 7 godina

Ovakve je igre igrala Miloseviceva Jugoslavija,da bi pocela rat sa ostalim delovima bivse Juge,a tada su njegovi jurisnici bili svi sadasnji politicari Srbije.Opet se igraju vatrom,lozeci je lazima,a posle im je Amerika i svet kriv kada pocnu bombardovanja.Da su Albanci hteli napasti,to bi se vec odavno dogodilo.Oni zele na kulturan nacin da se rese problemi,sto ocito ovdasnjoj "eliti" ne pase.

Marko

pre 7 godina

Posto od boljeg standarda i pravne drzave nema nista,vucic igra na kartu nacionalizma,to mu je mnogo jeftinije i isplativije.a i prolazi kod polupismenog naroda.

Sendor Klegani

pre 7 godina

Da rezimiramo. Albanci su i ovaj put dobili što su hteli, da bi naši "spasioci" na predstojećim izborima imali podršku EU, a nama prodaju demagogiju o tobož "napadima" Albanaca i tako izašli pred narod kao žrtvenici na oltar otadžbine. Sve je ovo već vidjeno 90-tih. Ista im je retorika i terminologija!

rezija

pre 7 godina

uh, napetost dostize vrhunac, drama je sve veca, triler muzika u pozadini, sta je sledece? stize supermen i resava stvar, gledali smo taj film, vec sto puta

ricinus

pre 7 godina

Imamo tri opcije:
Da izadjemo na ulicu i da se pobunimo kao Rumuni.
Da ćutimo do izbora, pa da mudro odlučimo za koga ćemo da glasamo.
Da ćutimo i trpimo.

Negativna selekcija!!!

pre 7 godina

Srbovanje pred izbore! Niko nije dorastao zadatku kao njih dvoje!!! Necemo nikad bolje ziveti, ne znamo da izaberemo 200 godina unazad!!!!

rade

pre 7 godina

Da ginem za kosovo i dzepove srpskih i albanskih politicara, NECU! IDEM IZ SRBIJE! STA MI JE SRBIJA DALA, dala mi je besplatno skolovanje? dala mi je posao? dala mi je platu? dala mi je zivot? Sve su mi to dali moji roditelji, i zbog toga sam duzan da o Njima brinem, a ne o Srbiji!

rade

pre 7 godina

Da ginem za kosovo i dzepove srpskih i albanskih politicara, NECU! IDEM IZ SRBIJE! STA MI JE SRBIJA DALA, dala mi je besplatno skolovanje? dala mi je posao? dala mi je platu? dala mi je zivot? Sve su mi to dali moji roditelji, i zbog toga sam duzan da o Njima brinem, a ne o Srbiji!

Negativna selekcija!!!

pre 7 godina

Srbovanje pred izbore! Niko nije dorastao zadatku kao njih dvoje!!! Necemo nikad bolje ziveti, ne znamo da izaberemo 200 godina unazad!!!!

ricinus

pre 7 godina

Imamo tri opcije:
Da izadjemo na ulicu i da se pobunimo kao Rumuni.
Da ćutimo do izbora, pa da mudro odlučimo za koga ćemo da glasamo.
Da ćutimo i trpimo.

Banjalučanin

pre 7 godina

@(ABCDE, 02. februar 2017 14:03)

U toj Jugoslaviji su do 1990e Srbi bili konstitutivni narod u 4 od 6 Republika. A ako se nećemo međusobno pomagati nestaćemo kao narod razbacani u nekoliko država...

!!!

pre 7 godina

@Darko
Nemaju oni potrebe nas da ubedjuju u bilo sta! Jaci su, uzeli su sta su hteli, na nama je da budemo mirni da nam ne uzmu sve.
Ne znam sta ti hoces? U rat? S cim? Rat jaci nametne slabijem, ti ako hoces da ratujes protiv NATO-a samo izvoli. Ako prezivis, nemoj sutra da kmecis kako je "Beograd srce Srbije" i kako ga moramo osloboditi. Jer to nas ceka ako bude novog rata. Bombardovanje, okupacija, podela na zone kao u Avganistanu i kraj Srbije. Albanci bi dobili ceo Jug, Srbi bi pobegli a sta bi ti onda pricao, tako hrabar?

ABCDE

pre 7 godina

Ovakve je igre igrala Miloseviceva Jugoslavija,da bi pocela rat sa ostalim delovima bivse Juge,a tada su njegovi jurisnici bili svi sadasnji politicari Srbije.Opet se igraju vatrom,lozeci je lazima,a posle im je Amerika i svet kriv kada pocnu bombardovanja.Da su Albanci hteli napasti,to bi se vec odavno dogodilo.Oni zele na kulturan nacin da se rese problemi,sto ocito ovdasnjoj "eliti" ne pase.

Marko

pre 7 godina

Posto od boljeg standarda i pravne drzave nema nista,vucic igra na kartu nacionalizma,to mu je mnogo jeftinije i isplativije.a i prolazi kod polupismenog naroda.

udri ga bre

pre 7 godina

Opet lažete! I opet ste priznali Kosovo! Već ko zna koji put. Nego, lepo je bilo dok ste bili opozicija, i samo ste napadali DS da su 75 hiljada puta proznali Kosovo. Najgora ste Vlada u krhkoj Srpskoj istoriji!

Sendor Klegani

pre 7 godina

Da rezimiramo. Albanci su i ovaj put dobili što su hteli, da bi naši "spasioci" na predstojećim izborima imali podršku EU, a nama prodaju demagogiju o tobož "napadima" Albanaca i tako izašli pred narod kao žrtvenici na oltar otadžbine. Sve je ovo već vidjeno 90-tih. Ista im je retorika i terminologija!

rezija

pre 7 godina

uh, napetost dostize vrhunac, drama je sve veca, triler muzika u pozadini, sta je sledece? stize supermen i resava stvar, gledali smo taj film, vec sto puta

realno

pre 7 godina

Vučić-majstor za propagandu i skretanje pažnje.Zbog leda na Dunavu Srbija je izgubila desetine milione evra,zbog nemogućnosti ranije ugovorenog izvoza.O tome,naravno,Vučić ćuti i zamlaćuje nas sa Kosovom.

Nostradamus

pre 7 godina

Da je neko posle bombardovanja imao tu moć da zaviri u budućnost nakratko i predoči mi ovu sliku i ovaj članak, prvo ne bih verovao, a zatim bih prodao sve što imam. Na granici se ne bih okrenuo ni jednom...ovom košmaru za obične Srbe nema kraja....

ASDF

pre 7 godina

Samo Vučićeva predizborna foliraža. Igra na kartu nacionalizma i KiM. To je i Milošević radio. Ništa novo. Nadam se da kod ovog polupismenog naroda to neće proći i ovaj put. Koliko god da smo glupi valjda smo do sada ukapirali.

katarina zlatar

pre 7 godina

Boze, kakvo foliranje, kakvo pozoriste. Sta li ce sledece smisliti da bi dobili izbore. A mozda uvedu I vanredno stanje. Sve moze da se ocekuje. Bilo bi mi lakse da ne znam mnoge stvari, Ali, nazalost...

rrapi dollogozhdës

pre 7 godina

Vucicu i Nikolicu.....
Objasnite narodu; -zasto ste poslali "sareni" voz u Mitrovicu?
Fora napada albanaca na severu -nece proci!
Zasto bi albanci napali srbe na severu bas sada?!

radonja ludi

pre 7 godina

A zasto niko ne spominje da je intenacionalni pozivni broj za Kosovo +383 od danas aktivan? Ko ne veruje neka proveri sam. Jel se to opet vestacki pravi drama da bi se skrenula paznja javnosti?

Mladic od 30 god

pre 7 godina

Samo vi dizite tenziju pred izbore i spremajte polupismeni narod na vanredno stanje uoci izbora. Svakako gubite vlast, ili barem veci deo iste, a da idemo mi, mladi, da pucamo po kosovu i jugu Srbije, NE PADA NAM NA PAMET! Zelimo da dizemo porodice u ovoj razrusenoj drzavi, zelimo svojoj deci iole normalnu buducnost, a ne ratove i pucanje i krv, dok se VASA deca skoluju po Americi i zapadnoj Evropi, mi i nasa deca da ginemo za vase eure/dolare/funte!
Dzaba vam i planirano vanredno stanje, vozovi, spinovi od Blera, namestene vesti sa juga Srbije, nema od toga nista.

raskucin

pre 7 godina

malo me buni zasto je o ove pregovore od jednom ukljucen Nikolic.Uvek su tehnicki dijalog vodili Djuric i ekipa a kad su ozbiljnije stvari Vucic i Dacic.Zasto od pre dvadesetak dana se odjednom ukljucio Nikolic.Bas mi onako nije jasno i ne pada mi na pamet sto.

PV

pre 7 godina

Pred prošle izbore talambasalo se otvaranjem poglavlja i evropskim integracijama, ali pošto se ljudima to smučilo i pošto u samoj evropskoj uniji polako gase svetlo, prelazi se na stari oprobani recept upravljanja narodom tenzijama i strahom. Ipak, mnogo je to pročitano i izlizano, rejting pada li pada.

aleksandar

pre 7 godina

JOos 2011 sam rekao da ce nas ovi radikali uvesti u rat. Nije bilo odmah, malo su glumili evropejce, ali , evo, sad imaju priliku da se pokažu u pravom ruhu.

Odlazi cirkus...

pre 7 godina

Kada narodu nema šta da ponudiš,kada si sve adute koji i nisu bili aduti ispucao,kada se narod okrene oko sebe vidi da je sve gore i gore.Kada sagleda predizborna obećanja uvidi da nema ništa.Šta ti preostaje.Uvek adut koji j ejoš uvek dobijao a to je KiM.Voz,dizanje tenzija,spuštanje tenzija.Sam napraviš kao problem pa ga onda kao rešavaš.Odjednom putuješ po Raškoj ili bilo gde drugde.Sve to ide uz predizbornu kampanju.Uvek se setiš unapred pripremljenog "neprijatelja".Ti činiš njemu,a kada zagusti on tebi.Kako to da se razbukta nacionalizam i mržnja prema komšijama pred bilo čije izbore u regionu?Kako je to moguće.kao sat da naviješ.Tačniji su nego medjunarodni voz koji ide krpz Srbiju.Loša predstava.Ljuljuška se,ljuljuška se.Rejting pada.Nezaustavljiv proces kao i svih do sada koji su bili na vlasti tj.svi Vi jer ste svi i bili na vlasti.Inače onaj ko želi da se dogovori i sprovede nešto u delo taj to i uradi.Ne treba mu mentor da to sprovede u delo.

Marex

pre 7 godina

Srbi sa Kosova, imam jedan predlog za vas, nazalost nije dobar ali mozda jedini moguc. Put pod noge i po ugledu na izbeglice iz Sirije prema zapadnoj Evropi. U srbistanu vas niko nece zastititi, vozovima i predizbornim kampanjama stavljaju vam glave u torbe, dok njihove cuvaju. Smognes snage, ostavis sve, prodas, za nekoliko godina snacicete se u uredjenim drzavama i deca ce vam lepo ziveti. Ne slusajte ove ''patriote'' ovde koji pisu svakakve komentare iz udobnih fotelja i daleko od Kosova. Takvi prvi ne bi krenuli da vas branea li vesto umeju da vam sole pamet kako bi bili izdajuce ako napustite sopstveno zgariste. Recice neko, albanci to jedva cekaju. Pa neka i docekaju, ali spasite svoje zive glave i svoje porodice. Put pod noge i zaboravite ruznu proslost...

Кривокапић

pre 7 godina

Избори се ближе. Спасиоцима опада рејтинг, па ће зато опет да нас спашавају. Питање је само да ли ће грађани више да гледају у свој новчаник или телевизор.

Millennium

pre 7 godina

A hoće li ko reći o čemu se pregovaralo, da bi nam onda bilo jasno zbog čega odjednom "situacija na Kosovu" i "ugrožavanje stabilnosti"?

Realnost

pre 7 godina

Svako ko je normalan, i ko zeli nesto da menja u svom zivotu, treba da bezi kako zna i ume iz Srbije. Imali smo 5. oktobar, nista nismo uradili. Stanje u drzavi je katastrofa, nista se nije unapredilo poslednjih 30 godina, pored svih zaduzivanja, stranih fabrika koje se otvaraju umesto domacih i strucnih ljudi koji su odavno otisli, ko moze da zna kako ce biti za narednih 30 god.? U inostranstvu, barem imate pravo na dostojanstven zivot, a zaradjujete onoliko koliko radite-posteno.

bob

pre 7 godina

prodavci magle!ni jedan pozitivan rezultat nemaju.jedan covek je lepo rekao jos devedestih dajte radikalima 100% vlast i videcete da nista ne znaju,ziva istina.

a narod da salje racune

pre 7 godina

A taman smo bili pred izvozom onog Mercedesa sto si mu kacio znak 2014. Ode blagostanje i prosek od 500 eura. Ali neka, neka...Ako ne znamo da izvozimo Mercedese znamo da se bijemo. Istorija se ponavlja.

Ko je ovde lud?

pre 7 godina

Dobili su pozivni broj, UEFA, FIFA, olimpijske igre, nema vise našeg sudstva, zdravstva i školstva na KiM, nema nigde zvezdice, na našoj televiziji se najavljuje "sastanak sa predsednikom i premijerom Kosova"... na drugoj strani početa neka poglavlja

Basti

pre 7 godina

Vucicu i Nikolicu.....
Objasnite narodu; -zasto ste poslali "sareni" voz u Mitrovicu?
Fora napada albanaca na severu -nece proci!
Zasto bi albanci napali srbe na severu bas sada?!
(rrapi dollogozhdës, 2. februar 2017 15:27)

Neće Albanci nikog napasti, nego ovi naši "spasioci" pokušavaju da sakriju činjenicu da je od danas Kosovo i zvanično dobilo međunarodni pozivni broj +383, a i izbori će ubrzo, pa misle da će im, kao, proći ovakva retorika. Tako oni uvek izmišljaju kojekakve državne udare kako bi prikrili neke druge,važne događaje,ali narod je glup, pa im to prolazi.

Darko

pre 7 godina

Nemamo mi prijatelje na zapadu a ni na istoku.Sve samo koristoljublje.Oce prijatelji da nas ubede silom da nam Kosovo ne treba sutra ce pokusati isto i sa Vojvodinom pa sve tako redom i to bez obzira ko je na vlasti.Nema to veze ko je na vlasti nima treba srpska teritorija i sto manje Srba.Citam komentare i nadam se da taj lazni pacifizam nije kod vecinskog dela naroda jer ako jeste crno nam se pise.Niko pametan nije za rat ali rat se nametne i ne moze se izbeci.Ima samo jedan nacin da se svi iselimo iz Zemlje pa da se useli ko zeli.To ja shvatam iz komentara samo ne vidim koja bi to stranka u Srbiji sprecila da je na vlasti osim da preda sve.

AAriel

pre 7 godina

Treba da budemo optimisti i da pokušamo da izgladimo kompleksnu situaciju sa Prištinom, verujem da će se konstruktivnim diskurom postići kompromisni dogovor.

rade

pre 7 godina

Da ginem za kosovo i dzepove srpskih i albanskih politicara, NECU! IDEM IZ SRBIJE! STA MI JE SRBIJA DALA, dala mi je besplatno skolovanje? dala mi je posao? dala mi je platu? dala mi je zivot? Sve su mi to dali moji roditelji, i zbog toga sam duzan da o Njima brinem, a ne o Srbiji!

ricinus

pre 7 godina

Imamo tri opcije:
Da izadjemo na ulicu i da se pobunimo kao Rumuni.
Da ćutimo do izbora, pa da mudro odlučimo za koga ćemo da glasamo.
Da ćutimo i trpimo.

Negativna selekcija!!!

pre 7 godina

Srbovanje pred izbore! Niko nije dorastao zadatku kao njih dvoje!!! Necemo nikad bolje ziveti, ne znamo da izaberemo 200 godina unazad!!!!

ABCDE

pre 7 godina

Ovakve je igre igrala Miloseviceva Jugoslavija,da bi pocela rat sa ostalim delovima bivse Juge,a tada su njegovi jurisnici bili svi sadasnji politicari Srbije.Opet se igraju vatrom,lozeci je lazima,a posle im je Amerika i svet kriv kada pocnu bombardovanja.Da su Albanci hteli napasti,to bi se vec odavno dogodilo.Oni zele na kulturan nacin da se rese problemi,sto ocito ovdasnjoj "eliti" ne pase.

realno

pre 7 godina

Vučić-majstor za propagandu i skretanje pažnje.Zbog leda na Dunavu Srbija je izgubila desetine milione evra,zbog nemogućnosti ranije ugovorenog izvoza.O tome,naravno,Vučić ćuti i zamlaćuje nas sa Kosovom.

udri ga bre

pre 7 godina

Opet lažete! I opet ste priznali Kosovo! Već ko zna koji put. Nego, lepo je bilo dok ste bili opozicija, i samo ste napadali DS da su 75 hiljada puta proznali Kosovo. Najgora ste Vlada u krhkoj Srpskoj istoriji!

Marko

pre 7 godina

Posto od boljeg standarda i pravne drzave nema nista,vucic igra na kartu nacionalizma,to mu je mnogo jeftinije i isplativije.a i prolazi kod polupismenog naroda.

katarina zlatar

pre 7 godina

Boze, kakvo foliranje, kakvo pozoriste. Sta li ce sledece smisliti da bi dobili izbore. A mozda uvedu I vanredno stanje. Sve moze da se ocekuje. Bilo bi mi lakse da ne znam mnoge stvari, Ali, nazalost...

rrapi dollogozhdës

pre 7 godina

Vucicu i Nikolicu.....
Objasnite narodu; -zasto ste poslali "sareni" voz u Mitrovicu?
Fora napada albanaca na severu -nece proci!
Zasto bi albanci napali srbe na severu bas sada?!

rezija

pre 7 godina

uh, napetost dostize vrhunac, drama je sve veca, triler muzika u pozadini, sta je sledece? stize supermen i resava stvar, gledali smo taj film, vec sto puta

ASDF

pre 7 godina

Samo Vučićeva predizborna foliraža. Igra na kartu nacionalizma i KiM. To je i Milošević radio. Ništa novo. Nadam se da kod ovog polupismenog naroda to neće proći i ovaj put. Koliko god da smo glupi valjda smo do sada ukapirali.

Sendor Klegani

pre 7 godina

Da rezimiramo. Albanci su i ovaj put dobili što su hteli, da bi naši "spasioci" na predstojećim izborima imali podršku EU, a nama prodaju demagogiju o tobož "napadima" Albanaca i tako izašli pred narod kao žrtvenici na oltar otadžbine. Sve je ovo već vidjeno 90-tih. Ista im je retorika i terminologija!

Nostradamus

pre 7 godina

Da je neko posle bombardovanja imao tu moć da zaviri u budućnost nakratko i predoči mi ovu sliku i ovaj članak, prvo ne bih verovao, a zatim bih prodao sve što imam. Na granici se ne bih okrenuo ni jednom...ovom košmaru za obične Srbe nema kraja....

aleksandar

pre 7 godina

JOos 2011 sam rekao da ce nas ovi radikali uvesti u rat. Nije bilo odmah, malo su glumili evropejce, ali , evo, sad imaju priliku da se pokažu u pravom ruhu.

PV

pre 7 godina

Pred prošle izbore talambasalo se otvaranjem poglavlja i evropskim integracijama, ali pošto se ljudima to smučilo i pošto u samoj evropskoj uniji polako gase svetlo, prelazi se na stari oprobani recept upravljanja narodom tenzijama i strahom. Ipak, mnogo je to pročitano i izlizano, rejting pada li pada.

radonja ludi

pre 7 godina

A zasto niko ne spominje da je intenacionalni pozivni broj za Kosovo +383 od danas aktivan? Ko ne veruje neka proveri sam. Jel se to opet vestacki pravi drama da bi se skrenula paznja javnosti?

Odlazi cirkus...

pre 7 godina

Kada narodu nema šta da ponudiš,kada si sve adute koji i nisu bili aduti ispucao,kada se narod okrene oko sebe vidi da je sve gore i gore.Kada sagleda predizborna obećanja uvidi da nema ništa.Šta ti preostaje.Uvek adut koji j ejoš uvek dobijao a to je KiM.Voz,dizanje tenzija,spuštanje tenzija.Sam napraviš kao problem pa ga onda kao rešavaš.Odjednom putuješ po Raškoj ili bilo gde drugde.Sve to ide uz predizbornu kampanju.Uvek se setiš unapred pripremljenog "neprijatelja".Ti činiš njemu,a kada zagusti on tebi.Kako to da se razbukta nacionalizam i mržnja prema komšijama pred bilo čije izbore u regionu?Kako je to moguće.kao sat da naviješ.Tačniji su nego medjunarodni voz koji ide krpz Srbiju.Loša predstava.Ljuljuška se,ljuljuška se.Rejting pada.Nezaustavljiv proces kao i svih do sada koji su bili na vlasti tj.svi Vi jer ste svi i bili na vlasti.Inače onaj ko želi da se dogovori i sprovede nešto u delo taj to i uradi.Ne treba mu mentor da to sprovede u delo.

raskucin

pre 7 godina

malo me buni zasto je o ove pregovore od jednom ukljucen Nikolic.Uvek su tehnicki dijalog vodili Djuric i ekipa a kad su ozbiljnije stvari Vucic i Dacic.Zasto od pre dvadesetak dana se odjednom ukljucio Nikolic.Bas mi onako nije jasno i ne pada mi na pamet sto.

Mladic od 30 god

pre 7 godina

Samo vi dizite tenziju pred izbore i spremajte polupismeni narod na vanredno stanje uoci izbora. Svakako gubite vlast, ili barem veci deo iste, a da idemo mi, mladi, da pucamo po kosovu i jugu Srbije, NE PADA NAM NA PAMET! Zelimo da dizemo porodice u ovoj razrusenoj drzavi, zelimo svojoj deci iole normalnu buducnost, a ne ratove i pucanje i krv, dok se VASA deca skoluju po Americi i zapadnoj Evropi, mi i nasa deca da ginemo za vase eure/dolare/funte!
Dzaba vam i planirano vanredno stanje, vozovi, spinovi od Blera, namestene vesti sa juga Srbije, nema od toga nista.

Realnost

pre 7 godina

Svako ko je normalan, i ko zeli nesto da menja u svom zivotu, treba da bezi kako zna i ume iz Srbije. Imali smo 5. oktobar, nista nismo uradili. Stanje u drzavi je katastrofa, nista se nije unapredilo poslednjih 30 godina, pored svih zaduzivanja, stranih fabrika koje se otvaraju umesto domacih i strucnih ljudi koji su odavno otisli, ko moze da zna kako ce biti za narednih 30 god.? U inostranstvu, barem imate pravo na dostojanstven zivot, a zaradjujete onoliko koliko radite-posteno.

Кривокапић

pre 7 godina

Избори се ближе. Спасиоцима опада рејтинг, па ће зато опет да нас спашавају. Питање је само да ли ће грађани више да гледају у свој новчаник или телевизор.

Darko

pre 7 godina

Nemamo mi prijatelje na zapadu a ni na istoku.Sve samo koristoljublje.Oce prijatelji da nas ubede silom da nam Kosovo ne treba sutra ce pokusati isto i sa Vojvodinom pa sve tako redom i to bez obzira ko je na vlasti.Nema to veze ko je na vlasti nima treba srpska teritorija i sto manje Srba.Citam komentare i nadam se da taj lazni pacifizam nije kod vecinskog dela naroda jer ako jeste crno nam se pise.Niko pametan nije za rat ali rat se nametne i ne moze se izbeci.Ima samo jedan nacin da se svi iselimo iz Zemlje pa da se useli ko zeli.To ja shvatam iz komentara samo ne vidim koja bi to stranka u Srbiji sprecila da je na vlasti osim da preda sve.

bob

pre 7 godina

prodavci magle!ni jedan pozitivan rezultat nemaju.jedan covek je lepo rekao jos devedestih dajte radikalima 100% vlast i videcete da nista ne znaju,ziva istina.

Marex

pre 7 godina

Srbi sa Kosova, imam jedan predlog za vas, nazalost nije dobar ali mozda jedini moguc. Put pod noge i po ugledu na izbeglice iz Sirije prema zapadnoj Evropi. U srbistanu vas niko nece zastititi, vozovima i predizbornim kampanjama stavljaju vam glave u torbe, dok njihove cuvaju. Smognes snage, ostavis sve, prodas, za nekoliko godina snacicete se u uredjenim drzavama i deca ce vam lepo ziveti. Ne slusajte ove ''patriote'' ovde koji pisu svakakve komentare iz udobnih fotelja i daleko od Kosova. Takvi prvi ne bi krenuli da vas branea li vesto umeju da vam sole pamet kako bi bili izdajuce ako napustite sopstveno zgariste. Recice neko, albanci to jedva cekaju. Pa neka i docekaju, ali spasite svoje zive glave i svoje porodice. Put pod noge i zaboravite ruznu proslost...

Basti

pre 7 godina

Vucicu i Nikolicu.....
Objasnite narodu; -zasto ste poslali "sareni" voz u Mitrovicu?
Fora napada albanaca na severu -nece proci!
Zasto bi albanci napali srbe na severu bas sada?!
(rrapi dollogozhdës, 2. februar 2017 15:27)

Neće Albanci nikog napasti, nego ovi naši "spasioci" pokušavaju da sakriju činjenicu da je od danas Kosovo i zvanično dobilo međunarodni pozivni broj +383, a i izbori će ubrzo, pa misle da će im, kao, proći ovakva retorika. Tako oni uvek izmišljaju kojekakve državne udare kako bi prikrili neke druge,važne događaje,ali narod je glup, pa im to prolazi.

Millennium

pre 7 godina

A hoće li ko reći o čemu se pregovaralo, da bi nam onda bilo jasno zbog čega odjednom "situacija na Kosovu" i "ugrožavanje stabilnosti"?

a narod da salje racune

pre 7 godina

A taman smo bili pred izvozom onog Mercedesa sto si mu kacio znak 2014. Ode blagostanje i prosek od 500 eura. Ali neka, neka...Ako ne znamo da izvozimo Mercedese znamo da se bijemo. Istorija se ponavlja.

Ko je ovde lud?

pre 7 godina

Dobili su pozivni broj, UEFA, FIFA, olimpijske igre, nema vise našeg sudstva, zdravstva i školstva na KiM, nema nigde zvezdice, na našoj televiziji se najavljuje "sastanak sa predsednikom i premijerom Kosova"... na drugoj strani početa neka poglavlja

Banjalučanin

pre 7 godina

@(ABCDE, 02. februar 2017 14:03)

U toj Jugoslaviji su do 1990e Srbi bili konstitutivni narod u 4 od 6 Republika. A ako se nećemo međusobno pomagati nestaćemo kao narod razbacani u nekoliko država...

!!!

pre 7 godina

@Darko
Nemaju oni potrebe nas da ubedjuju u bilo sta! Jaci su, uzeli su sta su hteli, na nama je da budemo mirni da nam ne uzmu sve.
Ne znam sta ti hoces? U rat? S cim? Rat jaci nametne slabijem, ti ako hoces da ratujes protiv NATO-a samo izvoli. Ako prezivis, nemoj sutra da kmecis kako je "Beograd srce Srbije" i kako ga moramo osloboditi. Jer to nas ceka ako bude novog rata. Bombardovanje, okupacija, podela na zone kao u Avganistanu i kraj Srbije. Albanci bi dobili ceo Jug, Srbi bi pobegli a sta bi ti onda pricao, tako hrabar?

AAriel

pre 7 godina

Treba da budemo optimisti i da pokušamo da izgladimo kompleksnu situaciju sa Prištinom, verujem da će se konstruktivnim diskurom postići kompromisni dogovor.