Sreda, 21.12.2011.

18:38

Forcan: Smiljka je radila ispravno

Milka Forcan, sestra bivše direktorke Jugohemije Smiljke Mileusnić Adžić, koja je u pritvoru, izjavila je da je njena sestra radila u skladu sa zakonom.

Izvor: Beta

Forcan: Smiljka je radila ispravno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

TomaS

pre 12 godina

@ (zacudjen: "...Recimo da jedna vakcina kosta 1 dinar, a gospdja ih naplacuje drzavi 2 dinara, koji sluzbeni polozaj je ona zloupotrebila? Ja mogu da vidim zloupotrebu polozaja od strane drzavnog sluzbenika koji je odlucio da kupi skupe vakcine, ali ne i zloupotrebu polozaja gospodje."

Kako "koji", pa, recimo taj, sto je na taj nacin PROTIVZAKONITO uticala na drasticno poskupljenje leka, a razliku je podelila sa doticnim drzavnim sluzbenikom! Naravno da je u svemu tome najodgovorniji drzavni sluzbenik. A gde je ON, ili ONI?

Pedja

pre 12 godina

@zacudjen
Vidis, od silne mrznje, niko se ovde nije to isto zapitao.
Vlast baca narodu predizborne mrvice, a narod kao narod... Kao da smo u srednjem veku, bitno je da neko visi...
Potpuno se slazem, na optuzenickoj klupi treba da sedi neko iz drzavnog aparata.

jedan zakon za sve

pre 12 godina

Porodica Mileusnic je poznata po tome da rade iskljucivo po zakonu. To im je porodicna tradicija.
Kad ne mogu da postignu cilj onda menjaju zakon. Ali to nije vazno - vazno je da oni rade iskljucivo po zakonu.

Mare

pre 12 godina

Reč demokratija nije grčkog porekla već je nastala kod nas... Od reči u šatro slengu, DEMOKRA (Krademo)... DEMOKRA TI I JA (Krademo ti i ja) = DEMOKRATIJA! :)

Bole R.

pre 12 godina

Kazes hajka na porodice uhapsenih ?
A da nije to tvoj strah jer vidis da se obruc oko tebe steze ?
A da nije to tvoj strah da uhapseni ne progovore od koga su dobili nalog ? Ipak si ti bila Predsednik UO, a to sta znaci ? Znaci da si znala seko i znaci da si naredila i znaci da si sve u procesu odobravala...
Mislim da je dalji komentar izlisan

schmilo

pre 12 godina

Када у Србији неко каже да није крив јер је радио све по закону то уствари значи да је искористио све рупе у закону да згрне велике паре. У сваком систему се могу наћи рупе али ове у нашем су баш поголеме.

bezimena

pre 12 godina

Gradjane Srbije ne zanima kako jedna sestra brani drugu, ali ih vrlo zanima zašto cela ekipa, ne samo zbog vakcina, na čelu sa biv. večitim T.Milosavljevićem, nije iza rešetaka!

Srdjan

pre 12 godina

Svi su preposteni a mi zivimo kao najsiromasniji na najbogatijem kontinentu.Nece biti.Trebalo bi jos dosta ljudi strpati u zatvore.

s.nikolic

pre 12 godina

u septembru su se napunile dve godine pracenja sajta B92 i kad uz ostale vesti o kradjama , pljackama i MUCKAMA dodam i ovu , ONDA SE PITAM KAKO JEDNA SIROMASNA ZEMLJA KAO SRBIJA MOZE SVE TO DA IZDRZI ! ali vidim da moze , a zahvaljujuci cinjenici da smo , cast izuzecima , NEPISMENI NAROD I NISMO U STANJU DA SVOJIM GLAVAMA RAZMISLJAMO KRAJ TIM RADNJAMA SE NE NASLUCUJE !

Hogar

pre 12 godina

....evo moja sestra je juče prešla ulicu van pešačkog...i platila kaznu na licu mesta.A zamisli šta bi joj se desilo da je "baratala" sa vakcinama?...ali bez brige ....tvoja će se već "nekako" snaći!

Goran

pre 12 godina

pohapsiti celu ovu bandu.
konfiskovati im celokupnu imovinu.
ova banda pljacka drzavu i gradjane Srbije vise od 10 godina.
Srbiji treba kompletna generalka.

Kozmo

pre 12 godina

Ali direktora ne moze da radi nista bez vlanika "predsednika kompanije".
On je dao nalog,a onda je preko vlade sve islo svojim tokom.
Ljubisa Milanovic je naveo da je javno tuzilastvo izbacilo 8 imena sa spiska,ako je ministarka pravosudja javno rekla da NN nije kriv, onda je to tesko krivicno delo zbog cega Maloviceva treba da dobije otkaz i da se procesuira.

zacudjen

pre 12 godina

Nesto mi ovde nije jasno. Gospodja je optuzena za zloupotrebu sluzbenog polozaja. Ona je direktor privatne kompanije preko koje je vlada resila da nabavi vakcine. Recimo da jedna vakcina kosta 1 dinar, a gospdja ih naplacuje drzavi 2 dinara, koji sluzbeni polozaj je ona zloupotrebila? Ja mogu da vidim zloupotrebu polozaja od strane drzavnog sluzbenika koji je odlucio da kupi skupe vakcine, ali ne i zloupotrebu polozaja gospodje. Uzgred budi receno, obe sestre izgledaju kao avioni.

Alex

pre 12 godina

U vreme kada su se nabavljale vakcine, Miško i Milka su bili većinski vlasnici Jugohemije, a Milka je bila i predsednik UO. Zašto i njih ne saslušate? Naravno, Tomica se podrazumeva.

Što je najcrnje, umesto da sedi u pritvoru, Miško na večeri sa premijerom pregovara o kupovini JAT-a!

bole Mitrovic

pre 12 godina

Ako si to bila Predsednik UO Jugohemije, a tvoja seka dobila pritvor i to verovatno na osnovu neoborivih dokaza, mislim da je tvoj pokusaj da uvlacis neke imaginarne "mracne sile" u ceo slucaj toliko jadno, da nemam reci. Mislim da nam se neko opravdano uplasio.
Gore od svega za tebe je da ces popiti pedalu ( ako ima morala ) i iz nekakve "zenske vlade" a i iz Udruzenja tenisera. Tankom moralu i pohlepi nije mesto pored Noleta !

markadzoni

pre 12 godina

Znac svi vi koji radite po zakonu za veoma kratak period postajete bogati. Dok svi mi koji ne postujemo zakon, sami smo krivi sto polako postajemo socijalno ugrozeni. Ocito Milkinu\Miskovicevu logiku danas svi koj rade po "zakonu" koriste. Ona kao da je bila u zatvoru pa prica onu pricu nisam nista uradila ja sam nevina samo sam imala loseg advokata.

DRAGAN

pre 12 godina

1.Tata SMILJKE M. i MILKE FORCAN je bio gen.dir. JUGOHEMIJE
2.Nakon privatizacije SMILJKA je bila gen.dir. a MILKA F. predsednik UO
3.Formalni većinski vlasnik JUGOHEMIJE je DELTA
4.Nakon rastanka MILKE F. sa DELTOM izlazi na površinu da njena porodica ima akcije u JUGOHEMIJI i to prikriveno vlasništvo koje se ne vidi u centralnom registru, to je regisrovano na Kipru kroz udeo DELTE
5.Blokiranjem skupštine akcionara JUGOHEMIJE porodica MILKE F. primorava gazda Miška da im isplati njihov udeo
6.Miško je platio ali izgleda da mu se to nije baš dopalo i sad kreće njegov državni aparat...

Ova hronologija dogadjaja je poznata svim državnim organima, akcionarima, radnicima i penzionerima JUGOHEMIJE.
Smatram da bi sve ovo trebalo istažiti i sve odgovorne privesti pravdi...

Mileta C.

pre 12 godina

"Sama činjenica da se na prvi poziv istražnih organa kao i na jučerašnje saslušanje specijalnog suda odazvala, govori u prilog tome da je sigurna u svoje poslovne poteze i ispravnost istih", naglasila je Forcanova.
A sta je trebala ? Da pobegne ?
A gde da pobegne ?
A sta ce biti sa tobom ?
A kakva hajka kad je lopovluk u pitanju ?
A sto si ti tuzila svoju sestru ?
Da li si shvatila da kada njoj dokazu krivicu eto i tebe kod nje ?
Da li si se uplasila da ti se ne revansira za tvoju tuzbu protiv nje, jer ako ona progovori istinu nije dobro za tebe ?
I za kraj - sta ovde nije jasno ?

mile marinkovic

pre 12 godina

Hehe ma nije moguce. Tatu, vechitig crvenog direktora, na chelu nasledile cerke u dilu sa novo-komponovanim bivshim crvenim direktorom morfovanim u ushpeshnog kapitalistu. I onda vecina stanovnika pljuje po EU i SAD-u , sistemima koji sa pravne strane,uz sve probleme, izgledaju kao raj na nebu. Dok su vas od 90ih do sada zaludjivali sa srpskim ognjishtima, nacionalnom borbom za svetu srpsku zemlju i ostalim prichicama, oni su sebi ( po ko zna koji put u Srbiji u zadnjih sto godina) izvrshili preraspodelu materijalnih dobara. Da nije zalosno bilo bi smeshno poshto josh traje......

mile

pre 12 godina

a sta je sa milkicom?! i ona je tamo mesala prste. da ne govorimo o vecim likovima koji nikada nece biti u ovakvim vestima. zalosno i sramotno. eeee Srbijo sta sve trpis. sve sam sljam i olos

Siki

pre 12 godina

"Duboko verujem... Verujem da...."
Vera je za crkvu. Za istražni postupak su jedino bitni dokazi. Bivša naj-PR-ka Srbije bi morala to da zna.

...

pre 12 godina

Forcan: Smiljka je radila ispravno

Sestro da ste vas dve radile sve ispravno,ne bi ti izlgedala sad tako,veruj mi.Al ako ti bude trebao neko za dolazit u posetu tu sam :)

Stevan

pre 12 godina

Kad ti kazes da je tako onda je tako. Ko bi to bolje mogao da zna od tebe. Uostalom, ona je tvoja sestra i kako onda moze da ne radi po zakonu. To je po definiciji kada su Forcanovi u pitanju.

kraja

pre 12 godina

...ja sam DUBOKO siguran da je ovde neko maznuo po jednu ampulu vakcine na svaku kupljenu...
...da li je smiljka, milka, onaj sa tamnim naocarima, ex ministar, ne interesuje me...
...pokradeni su poreski obveznici srbije, uz nesebicnu pomoc drzavnih organa...
..pare, robija, zaplena imovine...

kukurz

pre 12 godina

Gubite se iz ove zemlje svi paraziti i politicari. Trosite nase vreme i kradete nase pare. Zasluzili smo kao narod da imamo konsenzus o osnovnim pitanjima i nekog ko to treba da sprovede, sa politikom nulte tolerancije. Grabez i lopovlk je protiv zakona i oni koji ga cine treba da snose posledice.

Praetorian

pre 12 godina

Kakva "zenska"... : looks, - even brains, everything! A sve ostalo: "neko" je sve ovo sto se sada objavljuje znao i ranije: - sta ste cekalo! Alo, OZNA! Ali, to na stranu, ionako od svega nece biti nista, - nego: kakva zenska...!

Dejan

pre 12 godina

Ma verujemo da je radila u skladu sa zakonom, ne znam zasto je uhapsili, verovatno greskom????Katastrofa..., sve postene ljude zatvorise...

dejan

pre 12 godina

Mani ovo sve u Srbiji lici na neki veliki show. prvo gledamo ceci u noge kako je stavljaju neku hightach narukvicu, kako ce, kaznjenja, sedeti u svojoj kuci od 1000 kvadrata, sa bazencicem, devom, moze malo i da izadja i napolje. onda gledamo sad ove dobre cice isto po specijalnim sudovima. bombasti naslovi, maznes par miliona necega, malo te uhvate ti iz specijalnog, pa dobijes narukvicu, ceo svet te gleda, dobijes i popularnost, milina. isapde ona manekenkasa onim mamografima boza limunada za ove nove cice sto su sada akruelne. u principu ispadose zene najveci krimosi u Srbiji, te voze pijane i tuku policajce i sve ovo ostalo sto sam spoemnuo. Hik, ziveli, dajte mi jednu ljutu.........

vid

pre 12 godina

Svi ste vi ispravni i posteni.
Zato Srbija i jeste tu gde je.

Ops, zaboravih razlog za jad i bedu radnih ljudi Srjije je ustvari globalna svetska kriza. A cim ona prodje...

Komedija

pre 12 godina

U vremenu kada Hrvati sude bivšem premijeru, kod nas je ministar i dalje nedodirljiv. Njegovi pajtosi kaparisali milione vakcina i pre nego što je objavljen tender, ali ministar nikako nije kriv za to i tu nema dokaza da je nešto mućkao. I ova plavuša je uhapšena zbog novinara i reagovanja javnosti, ali posle izbora... Setite se afere koferče. Na kraju će sve to biti puj pike ne važi, izradili smo "ove" što glasaju i misle da mogu da utiču na nešto bitno.

Pancevac-013

pre 12 godina

Vise mi se svidja ova na slobodi nego ona pritvorena.
Nekako mi deluje iskusna u svemu,ne samo u biznisu...

Moj glas za Milku,za look...
a resto neka resava nakaradno pravosudje.

Novinari,iskopajte neke bolje slike.
Mali sport za oci,dok traje ova afera.
:)

Ajk

pre 12 godina

u poslednje vreme ne razumem vaše vesti - da li mi treba da znamo ko je Milka Forcan ili bi to trebalo da se navede u tekstu. Ovako ispada da svaki član familije nekoga ko je optužen, polaže pravo na komentare i izjave koje potom moraju da budu objavljene. Interesuje me samo - u koju svrhu?

To se ne radi

pre 12 godina

Nikada se ne objavljuju mišljenja najbliže rodbine i advokata branioca o nekome ko je na meti istrage. Šta bi sestra mogla drugo da kaže osim ovoga što je rekla? I kako Milka Forca zna da je njena sesra sve radila po zakonu? Molim vas.

penzioner

pre 12 godina

Lekciju o poštenju naučila je od tate Mileusnića, koji kao komunistički direktor Jugohemiju ostavlja deci u nasledje.....sve je naravno pošteno,,,,,jeste pošteno i prepošteno su preplaćene vakcine, koštale i dvostruko više nego u ostalim zemljama,,,,nemojte više o poštenju familijo lopova.I s kojim pravom vaše izjave zaslužuju naslovne strane, ko ste vi uopšte gospodjo Forcan?

Зоран

pre 12 godina

Ма добро да министар здравља у то време нема никакву одговорност. Без његовог знања ништа није могло да прође. Он није крив, вероватно зато што он само потписивао оно што други одреде.

Bez ikakve dileme

pre 12 godina

Trabunjajte vi sta vam volja draga,ali obe seke izgledaju svetski! Gledajte slike i uzivajte;okanite se corava posla i ne vodite abrove!

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Знамо сви (ко хоће да мало размисли); послодавци-тајкуни, полиција, политичари (улавном до гуше у корупцији), судство и остали ... да послодавци именују младе, неискусне, патолошки амбициозне (а Мишковић лијепе даме) људе за разноразне ДИРЕКТОРЕ, који наравно, имају правну одговорност.
Они ништа не раде (нити знају да раде), примају лијепе плате и служе за подметање у случају ИСТРАГЕ.
Уз сва економско социјална злодјела наши капиталисти-криминалци ИЗИГРАВАЈУ и право.

obrni, okreni u zatvor se mora...

pre 12 godina

ako miljka zaista zna sve detalje kako je (ispravno) radila smiljka onda imamo slucaj odavanja poslovne tajne, u protivnom iznosi pausalne ocene...

Kaca

pre 12 godina

Bolje da su se muvale po modnoj pisti, nego sto nam kroje kapu. To sto se ona odazvala sudu i pristala da svedoci ne znaci da je kriva, a ni da nije, pa valjda svi treba da postuju zakon.

Al' slazem se sa muskim rodom, dobro izgledaju stvarno...

brale

pre 12 godina

Interesantno da gospođa Forcan daje izjavu da je njena sestra, koju je ona postavila za direktora firme, radila sve po zakonu.Ja sam očekivao da će da kaze da je varala i krala.Pitajte mesara jel mu sveža kobasica.

Kristalno čisto

pre 12 godina

Dok god Tomica Milosavljević ne završi u pritvoru mesec dana , svi ovi ostali su samo kolateralna greška , a posle izbora neće biti ni to . Tužilaštvo je dno dna .

nemanja

pre 12 godina

U nekoj drugoj,normalnoj i pravnoj drzavi ti bi delia celiju sada sa njom..ali posto je ovo Srbistan nece ni od ovoga biti nista osim para koje ce ostati onima koji su ih i pokrali...

brale

pre 12 godina

Interesantno da gospođa Forcan daje izjavu da je njena sestra, koju je ona postavila za direktora firme, radila sve po zakonu.Ja sam očekivao da će da kaze da je varala i krala.Pitajte mesara jel mu sveža kobasica.

Kristalno čisto

pre 12 godina

Dok god Tomica Milosavljević ne završi u pritvoru mesec dana , svi ovi ostali su samo kolateralna greška , a posle izbora neće biti ni to . Tužilaštvo je dno dna .

nemanja

pre 12 godina

U nekoj drugoj,normalnoj i pravnoj drzavi ti bi delia celiju sada sa njom..ali posto je ovo Srbistan nece ni od ovoga biti nista osim para koje ce ostati onima koji su ih i pokrali...

penzioner

pre 12 godina

Lekciju o poštenju naučila je od tate Mileusnića, koji kao komunistički direktor Jugohemiju ostavlja deci u nasledje.....sve je naravno pošteno,,,,,jeste pošteno i prepošteno su preplaćene vakcine, koštale i dvostruko više nego u ostalim zemljama,,,,nemojte više o poštenju familijo lopova.I s kojim pravom vaše izjave zaslužuju naslovne strane, ko ste vi uopšte gospodjo Forcan?

mile marinkovic

pre 12 godina

Hehe ma nije moguce. Tatu, vechitig crvenog direktora, na chelu nasledile cerke u dilu sa novo-komponovanim bivshim crvenim direktorom morfovanim u ushpeshnog kapitalistu. I onda vecina stanovnika pljuje po EU i SAD-u , sistemima koji sa pravne strane,uz sve probleme, izgledaju kao raj na nebu. Dok su vas od 90ih do sada zaludjivali sa srpskim ognjishtima, nacionalnom borbom za svetu srpsku zemlju i ostalim prichicama, oni su sebi ( po ko zna koji put u Srbiji u zadnjih sto godina) izvrshili preraspodelu materijalnih dobara. Da nije zalosno bilo bi smeshno poshto josh traje......

Komedija

pre 12 godina

U vremenu kada Hrvati sude bivšem premijeru, kod nas je ministar i dalje nedodirljiv. Njegovi pajtosi kaparisali milione vakcina i pre nego što je objavljen tender, ali ministar nikako nije kriv za to i tu nema dokaza da je nešto mućkao. I ova plavuša je uhapšena zbog novinara i reagovanja javnosti, ali posle izbora... Setite se afere koferče. Na kraju će sve to biti puj pike ne važi, izradili smo "ove" što glasaju i misle da mogu da utiču na nešto bitno.

To se ne radi

pre 12 godina

Nikada se ne objavljuju mišljenja najbliže rodbine i advokata branioca o nekome ko je na meti istrage. Šta bi sestra mogla drugo da kaže osim ovoga što je rekla? I kako Milka Forca zna da je njena sesra sve radila po zakonu? Molim vas.

kukurz

pre 12 godina

Gubite se iz ove zemlje svi paraziti i politicari. Trosite nase vreme i kradete nase pare. Zasluzili smo kao narod da imamo konsenzus o osnovnim pitanjima i nekog ko to treba da sprovede, sa politikom nulte tolerancije. Grabez i lopovlk je protiv zakona i oni koji ga cine treba da snose posledice.

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Знамо сви (ко хоће да мало размисли); послодавци-тајкуни, полиција, политичари (улавном до гуше у корупцији), судство и остали ... да послодавци именују младе, неискусне, патолошки амбициозне (а Мишковић лијепе даме) људе за разноразне ДИРЕКТОРЕ, који наравно, имају правну одговорност.
Они ништа не раде (нити знају да раде), примају лијепе плате и служе за подметање у случају ИСТРАГЕ.
Уз сва економско социјална злодјела наши капиталисти-криминалци ИЗИГРАВАЈУ и право.

dejan

pre 12 godina

Mani ovo sve u Srbiji lici na neki veliki show. prvo gledamo ceci u noge kako je stavljaju neku hightach narukvicu, kako ce, kaznjenja, sedeti u svojoj kuci od 1000 kvadrata, sa bazencicem, devom, moze malo i da izadja i napolje. onda gledamo sad ove dobre cice isto po specijalnim sudovima. bombasti naslovi, maznes par miliona necega, malo te uhvate ti iz specijalnog, pa dobijes narukvicu, ceo svet te gleda, dobijes i popularnost, milina. isapde ona manekenkasa onim mamografima boza limunada za ove nove cice sto su sada akruelne. u principu ispadose zene najveci krimosi u Srbiji, te voze pijane i tuku policajce i sve ovo ostalo sto sam spoemnuo. Hik, ziveli, dajte mi jednu ljutu.........

Зоран

pre 12 godina

Ма добро да министар здравља у то време нема никакву одговорност. Без његовог знања ништа није могло да прође. Он није крив, вероватно зато што он само потписивао оно што други одреде.

kraja

pre 12 godina

...ja sam DUBOKO siguran da je ovde neko maznuo po jednu ampulu vakcine na svaku kupljenu...
...da li je smiljka, milka, onaj sa tamnim naocarima, ex ministar, ne interesuje me...
...pokradeni su poreski obveznici srbije, uz nesebicnu pomoc drzavnih organa...
..pare, robija, zaplena imovine...

vid

pre 12 godina

Svi ste vi ispravni i posteni.
Zato Srbija i jeste tu gde je.

Ops, zaboravih razlog za jad i bedu radnih ljudi Srjije je ustvari globalna svetska kriza. A cim ona prodje...

Ajk

pre 12 godina

u poslednje vreme ne razumem vaše vesti - da li mi treba da znamo ko je Milka Forcan ili bi to trebalo da se navede u tekstu. Ovako ispada da svaki član familije nekoga ko je optužen, polaže pravo na komentare i izjave koje potom moraju da budu objavljene. Interesuje me samo - u koju svrhu?

mile

pre 12 godina

a sta je sa milkicom?! i ona je tamo mesala prste. da ne govorimo o vecim likovima koji nikada nece biti u ovakvim vestima. zalosno i sramotno. eeee Srbijo sta sve trpis. sve sam sljam i olos

...

pre 12 godina

Forcan: Smiljka je radila ispravno

Sestro da ste vas dve radile sve ispravno,ne bi ti izlgedala sad tako,veruj mi.Al ako ti bude trebao neko za dolazit u posetu tu sam :)

obrni, okreni u zatvor se mora...

pre 12 godina

ako miljka zaista zna sve detalje kako je (ispravno) radila smiljka onda imamo slucaj odavanja poslovne tajne, u protivnom iznosi pausalne ocene...

Kaca

pre 12 godina

Bolje da su se muvale po modnoj pisti, nego sto nam kroje kapu. To sto se ona odazvala sudu i pristala da svedoci ne znaci da je kriva, a ni da nije, pa valjda svi treba da postuju zakon.

Al' slazem se sa muskim rodom, dobro izgledaju stvarno...

Mare

pre 12 godina

Reč demokratija nije grčkog porekla već je nastala kod nas... Od reči u šatro slengu, DEMOKRA (Krademo)... DEMOKRA TI I JA (Krademo ti i ja) = DEMOKRATIJA! :)

Siki

pre 12 godina

"Duboko verujem... Verujem da...."
Vera je za crkvu. Za istražni postupak su jedino bitni dokazi. Bivša naj-PR-ka Srbije bi morala to da zna.

Pancevac-013

pre 12 godina

Vise mi se svidja ova na slobodi nego ona pritvorena.
Nekako mi deluje iskusna u svemu,ne samo u biznisu...

Moj glas za Milku,za look...
a resto neka resava nakaradno pravosudje.

Novinari,iskopajte neke bolje slike.
Mali sport za oci,dok traje ova afera.
:)

Bez ikakve dileme

pre 12 godina

Trabunjajte vi sta vam volja draga,ali obe seke izgledaju svetski! Gledajte slike i uzivajte;okanite se corava posla i ne vodite abrove!

bezimena

pre 12 godina

Gradjane Srbije ne zanima kako jedna sestra brani drugu, ali ih vrlo zanima zašto cela ekipa, ne samo zbog vakcina, na čelu sa biv. večitim T.Milosavljevićem, nije iza rešetaka!

Stevan

pre 12 godina

Kad ti kazes da je tako onda je tako. Ko bi to bolje mogao da zna od tebe. Uostalom, ona je tvoja sestra i kako onda moze da ne radi po zakonu. To je po definiciji kada su Forcanovi u pitanju.

schmilo

pre 12 godina

Када у Србији неко каже да није крив јер је радио све по закону то уствари значи да је искористио све рупе у закону да згрне велике паре. У сваком систему се могу наћи рупе али ове у нашем су баш поголеме.

Bole R.

pre 12 godina

Kazes hajka na porodice uhapsenih ?
A da nije to tvoj strah jer vidis da se obruc oko tebe steze ?
A da nije to tvoj strah da uhapseni ne progovore od koga su dobili nalog ? Ipak si ti bila Predsednik UO, a to sta znaci ? Znaci da si znala seko i znaci da si naredila i znaci da si sve u procesu odobravala...
Mislim da je dalji komentar izlisan

DRAGAN

pre 12 godina

1.Tata SMILJKE M. i MILKE FORCAN je bio gen.dir. JUGOHEMIJE
2.Nakon privatizacije SMILJKA je bila gen.dir. a MILKA F. predsednik UO
3.Formalni većinski vlasnik JUGOHEMIJE je DELTA
4.Nakon rastanka MILKE F. sa DELTOM izlazi na površinu da njena porodica ima akcije u JUGOHEMIJI i to prikriveno vlasništvo koje se ne vidi u centralnom registru, to je regisrovano na Kipru kroz udeo DELTE
5.Blokiranjem skupštine akcionara JUGOHEMIJE porodica MILKE F. primorava gazda Miška da im isplati njihov udeo
6.Miško je platio ali izgleda da mu se to nije baš dopalo i sad kreće njegov državni aparat...

Ova hronologija dogadjaja je poznata svim državnim organima, akcionarima, radnicima i penzionerima JUGOHEMIJE.
Smatram da bi sve ovo trebalo istažiti i sve odgovorne privesti pravdi...

Srdjan

pre 12 godina

Svi su preposteni a mi zivimo kao najsiromasniji na najbogatijem kontinentu.Nece biti.Trebalo bi jos dosta ljudi strpati u zatvore.

Praetorian

pre 12 godina

Kakva "zenska"... : looks, - even brains, everything! A sve ostalo: "neko" je sve ovo sto se sada objavljuje znao i ranije: - sta ste cekalo! Alo, OZNA! Ali, to na stranu, ionako od svega nece biti nista, - nego: kakva zenska...!

Dejan

pre 12 godina

Ma verujemo da je radila u skladu sa zakonom, ne znam zasto je uhapsili, verovatno greskom????Katastrofa..., sve postene ljude zatvorise...

Hogar

pre 12 godina

....evo moja sestra je juče prešla ulicu van pešačkog...i platila kaznu na licu mesta.A zamisli šta bi joj se desilo da je "baratala" sa vakcinama?...ali bez brige ....tvoja će se već "nekako" snaći!

Goran

pre 12 godina

pohapsiti celu ovu bandu.
konfiskovati im celokupnu imovinu.
ova banda pljacka drzavu i gradjane Srbije vise od 10 godina.
Srbiji treba kompletna generalka.

s.nikolic

pre 12 godina

u septembru su se napunile dve godine pracenja sajta B92 i kad uz ostale vesti o kradjama , pljackama i MUCKAMA dodam i ovu , ONDA SE PITAM KAKO JEDNA SIROMASNA ZEMLJA KAO SRBIJA MOZE SVE TO DA IZDRZI ! ali vidim da moze , a zahvaljujuci cinjenici da smo , cast izuzecima , NEPISMENI NAROD I NISMO U STANJU DA SVOJIM GLAVAMA RAZMISLJAMO KRAJ TIM RADNJAMA SE NE NASLUCUJE !

jedan zakon za sve

pre 12 godina

Porodica Mileusnic je poznata po tome da rade iskljucivo po zakonu. To im je porodicna tradicija.
Kad ne mogu da postignu cilj onda menjaju zakon. Ali to nije vazno - vazno je da oni rade iskljucivo po zakonu.

markadzoni

pre 12 godina

Znac svi vi koji radite po zakonu za veoma kratak period postajete bogati. Dok svi mi koji ne postujemo zakon, sami smo krivi sto polako postajemo socijalno ugrozeni. Ocito Milkinu\Miskovicevu logiku danas svi koj rade po "zakonu" koriste. Ona kao da je bila u zatvoru pa prica onu pricu nisam nista uradila ja sam nevina samo sam imala loseg advokata.

Alex

pre 12 godina

U vreme kada su se nabavljale vakcine, Miško i Milka su bili većinski vlasnici Jugohemije, a Milka je bila i predsednik UO. Zašto i njih ne saslušate? Naravno, Tomica se podrazumeva.

Što je najcrnje, umesto da sedi u pritvoru, Miško na večeri sa premijerom pregovara o kupovini JAT-a!

Mileta C.

pre 12 godina

"Sama činjenica da se na prvi poziv istražnih organa kao i na jučerašnje saslušanje specijalnog suda odazvala, govori u prilog tome da je sigurna u svoje poslovne poteze i ispravnost istih", naglasila je Forcanova.
A sta je trebala ? Da pobegne ?
A gde da pobegne ?
A sta ce biti sa tobom ?
A kakva hajka kad je lopovluk u pitanju ?
A sto si ti tuzila svoju sestru ?
Da li si shvatila da kada njoj dokazu krivicu eto i tebe kod nje ?
Da li si se uplasila da ti se ne revansira za tvoju tuzbu protiv nje, jer ako ona progovori istinu nije dobro za tebe ?
I za kraj - sta ovde nije jasno ?

bole Mitrovic

pre 12 godina

Ako si to bila Predsednik UO Jugohemije, a tvoja seka dobila pritvor i to verovatno na osnovu neoborivih dokaza, mislim da je tvoj pokusaj da uvlacis neke imaginarne "mracne sile" u ceo slucaj toliko jadno, da nemam reci. Mislim da nam se neko opravdano uplasio.
Gore od svega za tebe je da ces popiti pedalu ( ako ima morala ) i iz nekakve "zenske vlade" a i iz Udruzenja tenisera. Tankom moralu i pohlepi nije mesto pored Noleta !

Kozmo

pre 12 godina

Ali direktora ne moze da radi nista bez vlanika "predsednika kompanije".
On je dao nalog,a onda je preko vlade sve islo svojim tokom.
Ljubisa Milanovic je naveo da je javno tuzilastvo izbacilo 8 imena sa spiska,ako je ministarka pravosudja javno rekla da NN nije kriv, onda je to tesko krivicno delo zbog cega Maloviceva treba da dobije otkaz i da se procesuira.

zacudjen

pre 12 godina

Nesto mi ovde nije jasno. Gospodja je optuzena za zloupotrebu sluzbenog polozaja. Ona je direktor privatne kompanije preko koje je vlada resila da nabavi vakcine. Recimo da jedna vakcina kosta 1 dinar, a gospdja ih naplacuje drzavi 2 dinara, koji sluzbeni polozaj je ona zloupotrebila? Ja mogu da vidim zloupotrebu polozaja od strane drzavnog sluzbenika koji je odlucio da kupi skupe vakcine, ali ne i zloupotrebu polozaja gospodje. Uzgred budi receno, obe sestre izgledaju kao avioni.

TomaS

pre 12 godina

@ (zacudjen: "...Recimo da jedna vakcina kosta 1 dinar, a gospdja ih naplacuje drzavi 2 dinara, koji sluzbeni polozaj je ona zloupotrebila? Ja mogu da vidim zloupotrebu polozaja od strane drzavnog sluzbenika koji je odlucio da kupi skupe vakcine, ali ne i zloupotrebu polozaja gospodje."

Kako "koji", pa, recimo taj, sto je na taj nacin PROTIVZAKONITO uticala na drasticno poskupljenje leka, a razliku je podelila sa doticnim drzavnim sluzbenikom! Naravno da je u svemu tome najodgovorniji drzavni sluzbenik. A gde je ON, ili ONI?

Pedja

pre 12 godina

@zacudjen
Vidis, od silne mrznje, niko se ovde nije to isto zapitao.
Vlast baca narodu predizborne mrvice, a narod kao narod... Kao da smo u srednjem veku, bitno je da neko visi...
Potpuno se slazem, na optuzenickoj klupi treba da sedi neko iz drzavnog aparata.

Bez ikakve dileme

pre 12 godina

Trabunjajte vi sta vam volja draga,ali obe seke izgledaju svetski! Gledajte slike i uzivajte;okanite se corava posla i ne vodite abrove!

Praetorian

pre 12 godina

Kakva "zenska"... : looks, - even brains, everything! A sve ostalo: "neko" je sve ovo sto se sada objavljuje znao i ranije: - sta ste cekalo! Alo, OZNA! Ali, to na stranu, ionako od svega nece biti nista, - nego: kakva zenska...!

Pancevac-013

pre 12 godina

Vise mi se svidja ova na slobodi nego ona pritvorena.
Nekako mi deluje iskusna u svemu,ne samo u biznisu...

Moj glas za Milku,za look...
a resto neka resava nakaradno pravosudje.

Novinari,iskopajte neke bolje slike.
Mali sport za oci,dok traje ova afera.
:)

nemanja

pre 12 godina

U nekoj drugoj,normalnoj i pravnoj drzavi ti bi delia celiju sada sa njom..ali posto je ovo Srbistan nece ni od ovoga biti nista osim para koje ce ostati onima koji su ih i pokrali...

brale

pre 12 godina

Interesantno da gospođa Forcan daje izjavu da je njena sestra, koju je ona postavila za direktora firme, radila sve po zakonu.Ja sam očekivao da će da kaze da je varala i krala.Pitajte mesara jel mu sveža kobasica.

zacudjen

pre 12 godina

Nesto mi ovde nije jasno. Gospodja je optuzena za zloupotrebu sluzbenog polozaja. Ona je direktor privatne kompanije preko koje je vlada resila da nabavi vakcine. Recimo da jedna vakcina kosta 1 dinar, a gospdja ih naplacuje drzavi 2 dinara, koji sluzbeni polozaj je ona zloupotrebila? Ja mogu da vidim zloupotrebu polozaja od strane drzavnog sluzbenika koji je odlucio da kupi skupe vakcine, ali ne i zloupotrebu polozaja gospodje. Uzgred budi receno, obe sestre izgledaju kao avioni.

Kaca

pre 12 godina

Bolje da su se muvale po modnoj pisti, nego sto nam kroje kapu. To sto se ona odazvala sudu i pristala da svedoci ne znaci da je kriva, a ni da nije, pa valjda svi treba da postuju zakon.

Al' slazem se sa muskim rodom, dobro izgledaju stvarno...

Kristalno čisto

pre 12 godina

Dok god Tomica Milosavljević ne završi u pritvoru mesec dana , svi ovi ostali su samo kolateralna greška , a posle izbora neće biti ni to . Tužilaštvo je dno dna .

obrni, okreni u zatvor se mora...

pre 12 godina

ako miljka zaista zna sve detalje kako je (ispravno) radila smiljka onda imamo slucaj odavanja poslovne tajne, u protivnom iznosi pausalne ocene...

penzioner

pre 12 godina

Lekciju o poštenju naučila je od tate Mileusnića, koji kao komunistički direktor Jugohemiju ostavlja deci u nasledje.....sve je naravno pošteno,,,,,jeste pošteno i prepošteno su preplaćene vakcine, koštale i dvostruko više nego u ostalim zemljama,,,,nemojte više o poštenju familijo lopova.I s kojim pravom vaše izjave zaslužuju naslovne strane, ko ste vi uopšte gospodjo Forcan?

Ajk

pre 12 godina

u poslednje vreme ne razumem vaše vesti - da li mi treba da znamo ko je Milka Forcan ili bi to trebalo da se navede u tekstu. Ovako ispada da svaki član familije nekoga ko je optužen, polaže pravo na komentare i izjave koje potom moraju da budu objavljene. Interesuje me samo - u koju svrhu?

...

pre 12 godina

Forcan: Smiljka je radila ispravno

Sestro da ste vas dve radile sve ispravno,ne bi ti izlgedala sad tako,veruj mi.Al ako ti bude trebao neko za dolazit u posetu tu sam :)

To se ne radi

pre 12 godina

Nikada se ne objavljuju mišljenja najbliže rodbine i advokata branioca o nekome ko je na meti istrage. Šta bi sestra mogla drugo da kaže osim ovoga što je rekla? I kako Milka Forca zna da je njena sesra sve radila po zakonu? Molim vas.

Pedja

pre 12 godina

@zacudjen
Vidis, od silne mrznje, niko se ovde nije to isto zapitao.
Vlast baca narodu predizborne mrvice, a narod kao narod... Kao da smo u srednjem veku, bitno je da neko visi...
Potpuno se slazem, na optuzenickoj klupi treba da sedi neko iz drzavnog aparata.

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Знамо сви (ко хоће да мало размисли); послодавци-тајкуни, полиција, политичари (улавном до гуше у корупцији), судство и остали ... да послодавци именују младе, неискусне, патолошки амбициозне (а Мишковић лијепе даме) људе за разноразне ДИРЕКТОРЕ, који наравно, имају правну одговорност.
Они ништа не раде (нити знају да раде), примају лијепе плате и служе за подметање у случају ИСТРАГЕ.
Уз сва економско социјална злодјела наши капиталисти-криминалци ИЗИГРАВАЈУ и право.

jedan zakon za sve

pre 12 godina

Porodica Mileusnic je poznata po tome da rade iskljucivo po zakonu. To im je porodicna tradicija.
Kad ne mogu da postignu cilj onda menjaju zakon. Ali to nije vazno - vazno je da oni rade iskljucivo po zakonu.

Зоран

pre 12 godina

Ма добро да министар здравља у то време нема никакву одговорност. Без његовог знања ништа није могло да прође. Он није крив, вероватно зато што он само потписивао оно што други одреде.

mile marinkovic

pre 12 godina

Hehe ma nije moguce. Tatu, vechitig crvenog direktora, na chelu nasledile cerke u dilu sa novo-komponovanim bivshim crvenim direktorom morfovanim u ushpeshnog kapitalistu. I onda vecina stanovnika pljuje po EU i SAD-u , sistemima koji sa pravne strane,uz sve probleme, izgledaju kao raj na nebu. Dok su vas od 90ih do sada zaludjivali sa srpskim ognjishtima, nacionalnom borbom za svetu srpsku zemlju i ostalim prichicama, oni su sebi ( po ko zna koji put u Srbiji u zadnjih sto godina) izvrshili preraspodelu materijalnih dobara. Da nije zalosno bilo bi smeshno poshto josh traje......

Dejan

pre 12 godina

Ma verujemo da je radila u skladu sa zakonom, ne znam zasto je uhapsili, verovatno greskom????Katastrofa..., sve postene ljude zatvorise...

dejan

pre 12 godina

Mani ovo sve u Srbiji lici na neki veliki show. prvo gledamo ceci u noge kako je stavljaju neku hightach narukvicu, kako ce, kaznjenja, sedeti u svojoj kuci od 1000 kvadrata, sa bazencicem, devom, moze malo i da izadja i napolje. onda gledamo sad ove dobre cice isto po specijalnim sudovima. bombasti naslovi, maznes par miliona necega, malo te uhvate ti iz specijalnog, pa dobijes narukvicu, ceo svet te gleda, dobijes i popularnost, milina. isapde ona manekenkasa onim mamografima boza limunada za ove nove cice sto su sada akruelne. u principu ispadose zene najveci krimosi u Srbiji, te voze pijane i tuku policajce i sve ovo ostalo sto sam spoemnuo. Hik, ziveli, dajte mi jednu ljutu.........

Mare

pre 12 godina

Reč demokratija nije grčkog porekla već je nastala kod nas... Od reči u šatro slengu, DEMOKRA (Krademo)... DEMOKRA TI I JA (Krademo ti i ja) = DEMOKRATIJA! :)

vid

pre 12 godina

Svi ste vi ispravni i posteni.
Zato Srbija i jeste tu gde je.

Ops, zaboravih razlog za jad i bedu radnih ljudi Srjije je ustvari globalna svetska kriza. A cim ona prodje...

kukurz

pre 12 godina

Gubite se iz ove zemlje svi paraziti i politicari. Trosite nase vreme i kradete nase pare. Zasluzili smo kao narod da imamo konsenzus o osnovnim pitanjima i nekog ko to treba da sprovede, sa politikom nulte tolerancije. Grabez i lopovlk je protiv zakona i oni koji ga cine treba da snose posledice.

Stevan

pre 12 godina

Kad ti kazes da je tako onda je tako. Ko bi to bolje mogao da zna od tebe. Uostalom, ona je tvoja sestra i kako onda moze da ne radi po zakonu. To je po definiciji kada su Forcanovi u pitanju.

Bole R.

pre 12 godina

Kazes hajka na porodice uhapsenih ?
A da nije to tvoj strah jer vidis da se obruc oko tebe steze ?
A da nije to tvoj strah da uhapseni ne progovore od koga su dobili nalog ? Ipak si ti bila Predsednik UO, a to sta znaci ? Znaci da si znala seko i znaci da si naredila i znaci da si sve u procesu odobravala...
Mislim da je dalji komentar izlisan

Komedija

pre 12 godina

U vremenu kada Hrvati sude bivšem premijeru, kod nas je ministar i dalje nedodirljiv. Njegovi pajtosi kaparisali milione vakcina i pre nego što je objavljen tender, ali ministar nikako nije kriv za to i tu nema dokaza da je nešto mućkao. I ova plavuša je uhapšena zbog novinara i reagovanja javnosti, ali posle izbora... Setite se afere koferče. Na kraju će sve to biti puj pike ne važi, izradili smo "ove" što glasaju i misle da mogu da utiču na nešto bitno.

kraja

pre 12 godina

...ja sam DUBOKO siguran da je ovde neko maznuo po jednu ampulu vakcine na svaku kupljenu...
...da li je smiljka, milka, onaj sa tamnim naocarima, ex ministar, ne interesuje me...
...pokradeni su poreski obveznici srbije, uz nesebicnu pomoc drzavnih organa...
..pare, robija, zaplena imovine...

Siki

pre 12 godina

"Duboko verujem... Verujem da...."
Vera je za crkvu. Za istražni postupak su jedino bitni dokazi. Bivša naj-PR-ka Srbije bi morala to da zna.

mile

pre 12 godina

a sta je sa milkicom?! i ona je tamo mesala prste. da ne govorimo o vecim likovima koji nikada nece biti u ovakvim vestima. zalosno i sramotno. eeee Srbijo sta sve trpis. sve sam sljam i olos

bole Mitrovic

pre 12 godina

Ako si to bila Predsednik UO Jugohemije, a tvoja seka dobila pritvor i to verovatno na osnovu neoborivih dokaza, mislim da je tvoj pokusaj da uvlacis neke imaginarne "mracne sile" u ceo slucaj toliko jadno, da nemam reci. Mislim da nam se neko opravdano uplasio.
Gore od svega za tebe je da ces popiti pedalu ( ako ima morala ) i iz nekakve "zenske vlade" a i iz Udruzenja tenisera. Tankom moralu i pohlepi nije mesto pored Noleta !

Mileta C.

pre 12 godina

"Sama činjenica da se na prvi poziv istražnih organa kao i na jučerašnje saslušanje specijalnog suda odazvala, govori u prilog tome da je sigurna u svoje poslovne poteze i ispravnost istih", naglasila je Forcanova.
A sta je trebala ? Da pobegne ?
A gde da pobegne ?
A sta ce biti sa tobom ?
A kakva hajka kad je lopovluk u pitanju ?
A sto si ti tuzila svoju sestru ?
Da li si shvatila da kada njoj dokazu krivicu eto i tebe kod nje ?
Da li si se uplasila da ti se ne revansira za tvoju tuzbu protiv nje, jer ako ona progovori istinu nije dobro za tebe ?
I za kraj - sta ovde nije jasno ?

bezimena

pre 12 godina

Gradjane Srbije ne zanima kako jedna sestra brani drugu, ali ih vrlo zanima zašto cela ekipa, ne samo zbog vakcina, na čelu sa biv. večitim T.Milosavljevićem, nije iza rešetaka!

TomaS

pre 12 godina

@ (zacudjen: "...Recimo da jedna vakcina kosta 1 dinar, a gospdja ih naplacuje drzavi 2 dinara, koji sluzbeni polozaj je ona zloupotrebila? Ja mogu da vidim zloupotrebu polozaja od strane drzavnog sluzbenika koji je odlucio da kupi skupe vakcine, ali ne i zloupotrebu polozaja gospodje."

Kako "koji", pa, recimo taj, sto je na taj nacin PROTIVZAKONITO uticala na drasticno poskupljenje leka, a razliku je podelila sa doticnim drzavnim sluzbenikom! Naravno da je u svemu tome najodgovorniji drzavni sluzbenik. A gde je ON, ili ONI?

markadzoni

pre 12 godina

Znac svi vi koji radite po zakonu za veoma kratak period postajete bogati. Dok svi mi koji ne postujemo zakon, sami smo krivi sto polako postajemo socijalno ugrozeni. Ocito Milkinu\Miskovicevu logiku danas svi koj rade po "zakonu" koriste. Ona kao da je bila u zatvoru pa prica onu pricu nisam nista uradila ja sam nevina samo sam imala loseg advokata.

DRAGAN

pre 12 godina

1.Tata SMILJKE M. i MILKE FORCAN je bio gen.dir. JUGOHEMIJE
2.Nakon privatizacije SMILJKA je bila gen.dir. a MILKA F. predsednik UO
3.Formalni većinski vlasnik JUGOHEMIJE je DELTA
4.Nakon rastanka MILKE F. sa DELTOM izlazi na površinu da njena porodica ima akcije u JUGOHEMIJI i to prikriveno vlasništvo koje se ne vidi u centralnom registru, to je regisrovano na Kipru kroz udeo DELTE
5.Blokiranjem skupštine akcionara JUGOHEMIJE porodica MILKE F. primorava gazda Miška da im isplati njihov udeo
6.Miško je platio ali izgleda da mu se to nije baš dopalo i sad kreće njegov državni aparat...

Ova hronologija dogadjaja je poznata svim državnim organima, akcionarima, radnicima i penzionerima JUGOHEMIJE.
Smatram da bi sve ovo trebalo istažiti i sve odgovorne privesti pravdi...

Alex

pre 12 godina

U vreme kada su se nabavljale vakcine, Miško i Milka su bili većinski vlasnici Jugohemije, a Milka je bila i predsednik UO. Zašto i njih ne saslušate? Naravno, Tomica se podrazumeva.

Što je najcrnje, umesto da sedi u pritvoru, Miško na večeri sa premijerom pregovara o kupovini JAT-a!

Kozmo

pre 12 godina

Ali direktora ne moze da radi nista bez vlanika "predsednika kompanije".
On je dao nalog,a onda je preko vlade sve islo svojim tokom.
Ljubisa Milanovic je naveo da je javno tuzilastvo izbacilo 8 imena sa spiska,ako je ministarka pravosudja javno rekla da NN nije kriv, onda je to tesko krivicno delo zbog cega Maloviceva treba da dobije otkaz i da se procesuira.

Goran

pre 12 godina

pohapsiti celu ovu bandu.
konfiskovati im celokupnu imovinu.
ova banda pljacka drzavu i gradjane Srbije vise od 10 godina.
Srbiji treba kompletna generalka.

Hogar

pre 12 godina

....evo moja sestra je juče prešla ulicu van pešačkog...i platila kaznu na licu mesta.A zamisli šta bi joj se desilo da je "baratala" sa vakcinama?...ali bez brige ....tvoja će se već "nekako" snaći!

s.nikolic

pre 12 godina

u septembru su se napunile dve godine pracenja sajta B92 i kad uz ostale vesti o kradjama , pljackama i MUCKAMA dodam i ovu , ONDA SE PITAM KAKO JEDNA SIROMASNA ZEMLJA KAO SRBIJA MOZE SVE TO DA IZDRZI ! ali vidim da moze , a zahvaljujuci cinjenici da smo , cast izuzecima , NEPISMENI NAROD I NISMO U STANJU DA SVOJIM GLAVAMA RAZMISLJAMO KRAJ TIM RADNJAMA SE NE NASLUCUJE !

Srdjan

pre 12 godina

Svi su preposteni a mi zivimo kao najsiromasniji na najbogatijem kontinentu.Nece biti.Trebalo bi jos dosta ljudi strpati u zatvore.

schmilo

pre 12 godina

Када у Србији неко каже да није крив јер је радио све по закону то уствари значи да је искористио све рупе у закону да згрне велике паре. У сваком систему се могу наћи рупе али ове у нашем су баш поголеме.