Mihajlovićeva: Protivnika kandidature Vučića ima i u SNS

Protivnika kandidature lidera SNS Aleksandra Vučića za predsednika Srbije ima i u opoziciji, među tajkunima, ali i među članovima SNS.

Izvor: B92

Petak, 20.01.2017.

23:10

Mihajlovićeva: Protivnika kandidature Vučića ima i u SNS

To je izjavila potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Ona je za subotnje izdanje "Politike" kazala da je zbog tog stava napadaju i nabeđuju da želi da na mestu premijera zameni Vučića i dodala da će se, tek ukoliko se Vučić kandiduje i pobedi na izborima, doneti odluka ko će biti premijer.

"Nema dileme da će premijer, ukoliko ga budemo birali biti iz najjače stranke u Vladi, a to je SNS. Što se tiče iskustva nekih ranijih vlada, u poređenju sa njima, jedino mogu da kažem da svako ko poredi vladu Aleksandra Vučića i vladu Borisa Tadića ima problem sa memorijom", rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da su najbolji pokazatelj za tu tvrdnju postignuti rezultati na planu ekonomije, nezaposlenosti, izgradnje infrastrukture.

Ona je ocenila i da je cilj napada na njen stav da Vučić treba da bude kandidat koalicije na predsedničkim izborima, gubljenje vremena na to ko će biti premijer, umesto da se razgovara o kandidatu SNS, da li će taj kandidat biti i kandidat vladajuće koalicije i kako motivisati građane da glasaju za njega.

Upitana ko bi trebalo da bude premijer, ona je rekla da Vučić treba da bude kandidat SNS za predsednika:

"Samo Vučić može da ostvari ubedljivu pobedu, čak i u prvom izbornom krugu", kaže ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: