"Deca su napadnuta šipkama, napadači znali da su Srbi"

Napad na vaterpoliste iz Srbije u Zagrebu je organizovan i napadači su očigledno znali da je reč o Srbima.

Izvor: B92

Subota, 10.09.2016.

12:15

Thinkstock

To je rekao generalni sekretar Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije i otac jednog od vaterpolista Partizana, Milan Tomašević.

Mladi vaterpolisti Partizana napadnuti su u Zagrebu i zadobili povrede posle udaraca palicama i šipkama vandala, uoči međunarodnog turnira.

Tomašević je rekao da se sve dogodilo iznenada:

"Naša deca su normalno jela u 'Mekdonaldsu', nije bilo nikakvih provokacija, a prilikom izlaska iz restorana napadnuta su šipkama. Očigledno je sve bilo organizovano, čim su znali da su vaterpolisti iz Srbije. Jednom našem detetu slomljen je prst, a još nekolicina ima podlive po telu", rekao je Tomašević Tanjugu.

Tomašević je dodao da se trenutno smirila situacija, ali da je Partizan otkazao učešće na turniru u Zagrebu i da se deca vraćaju u Srbiju.

"Naravno da smo odustali u ovakvim okolnostima", poručio je Tomašević i dodao da ne veruje da će napadači biti uhapšeni.

Vaterpolisti Partizana koji su napadnuti imaju 15 godina, a lokalna policija započela je istragu protiv N.N. lica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: