Nikolić: Sa Vučićem i Irinejom sloga i jedinstvo

Predsednik Tomislav Nikolić izjavio je da na sastanku sa premijerom Vučićem i patrijarhom Irinejem o poziciji Srbije prema EU i borbi za KiM očekuje jedinstvo.

Izvor: B92

Utorak, 20.10.2015.

11:44

Default images
Foto: Beta

"Slogu i jedinstvo", odgovorio je Nikolić novinarima na pitanje šta očekuje od tog sastanka.

Nikolić je najavio da će se državni vrh u utorak sastati kako bi "razgovarao o mnogim pitanjima". Prema njegovim rečima, sastanku državnog vrha prisustvovaće i patrijarh Irinej i predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić.

On je rekao da bi tom sastanku treba da prisustvuju i patrijarh Irinej i predsednik SANU Vladimir Kostić.

Kostić je za današnje Večernje novosti rekao da neće prisustvovati sastanku u Predsedništvu, već da će neko drugi iz Akademije otići na Andrićev venac.

Podsećamo, predsednik Nikolić je ranije u toku dana položio vence na Spomenik oslobodiocima Beograda u Drugom svetskom ratu, kao i na spomenik Crvenoarmejcu i na taj način odao počast oslobodiocima Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: