Policija blokirala put kolima Hitne pomoći / VIDEO

Demonstranti koji su preživeli teroristički napad u Ankari tvrde da je policija blokirala put ambulantnim kolima koja su upućena ka mestu tragedije.

Izvor: B92

Subota, 10.10.2015.

17:55

Default images
screenshot

Nekoliko minuta nakon eksplozija policijski kordon je blokirao ulice, posle čega su okupljeni napali pripadnike policije.

Jedan od učesnika protesta Bulent Tekdemir rekao je za BBC da je policija koristila suzavac kako bi rasterala demonstrante, koji su pokušavali da pomognu povređenima.

Na društvenim mrežama su se pojavili snimci okršaja demonstranata i policije, a iza kordona se vidi kolona ambulantnih vozila.

Eksplozije su se dogodile tokom "Marša mira" - protesta protiv sukoba države sa kurdskim militantima na jugoistoku Turske.

Na internetu se pojavio i prvi snimak eksplozije koji možete pogledati ovde.

Premijer Turske Ahmet Davutoglu rekao je da postoje indicije da su dvojica bombaša samoubice odgovorni za smrt 86 ljudi u Ankari.
Ankara'daki patlama onrası mitinge katılanlar polise tepki gös...

Ankara'daki patlama sonrası yaralılara yardım edenleri engellemeye çalıºan polisler ile mitinge katılanlar arasında olaylar çıktı http://evrn.sl/plZw0

Posted by EVRENSEL GAZETESİ - www.evrensel.net on Saturday, October 10, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: