Tornado širok 1,5 km pogodio SAD

Tornado širok jedan i po kilometar pogodio je Teksas, saopštila je Nacionalna meteorološka služba, navodeći da je ponegde padao grad veličine teniske lopte.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.04.2015.

18:15

Default images

Više od 30.000 osoba u Teksasu ostalo je bez struje zbog oluje, navodi se u onlajn izveštaju lokalnih kompanija za snadbevanje strujom.

Najgora situacija je u Ostinu, gde je oko 7.600 osoba ostalo bez električne energije, prenela je televizijska mreža NBC.

Iz Agencije za vanredne situacije u okrugu Džonson navode da za sada nema povređenih iako je oluja prevrenula kamione na putevima, odnela krovove s kuća i poplavila puteve.

Najveća šteta je u području oko grada Rio Vista, kuda je tornado prošao pre dolaska u okrug Džonson, rekli su predstavnici agencije za lokalni medij dodajući da će se danas obaviti procena štete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: