Stefanović otvorio roštiljijadu

Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović uspeo je sinoć, nakon predsedavanja sednicom o rekonstrukciji vlade, da stigne u Leskovac i otvori roštiljijadu.

Izvor: Beta, Mondo

Utorak, 27.08.2013.

09:26

Default images

On je poželeo organizatorima i posetiocima da taj festival, poput Oktoberfesta u Minhenu, postane prepoznatljiv širom Evrope.

"Srbija je ponosna na ovaj festival, želim vam da nepreduje i da iduće godine ovde bude milion ljudi", rekao je Stefanović pred nekoliko desetina hiljada okupljenih, prenosi Mondo.

Na otvaranju festivala govorili su i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i predsednik Turističke organicije Leskovca Žikica Nestorović, a zatim je nastupio trubački orkestar Dragana Ametovića i održan je vatromet.

"Roštiljada" će trajati do 1. septembra, a u međuvremenu će biti održano takmičenja u spravljanju najveće pljeksavice na svetu, pljeskavice iz ruku, kao i takmičenja učenika srednjih ugostiteljskih škola i učenika domova srednjih škola iz Srbije i inostranstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: