Kidnapovani piloti Turkiš erlajnsa

Naoružani muškarci kidnapovali su dva pilota koja rade za tursku avio-kompaniju Turkiš erlajns rano jutros na putu koji vodi na bejrutski aerodrom.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 09.08.2013.

08:17

Default images

"Otmica se dogodila u 3.00 časova kada je napadnut autobus u kome je bilo nekoliko zaposlenih u kompaniji Turkiš erlajns koji su sa aerodroma išli u hotel", rekao je ministar unutrašnjih poslova Libana Marvan Šarbel AFP-u.

"Napadači su kidnapovali dva putnika, pilota i kopilota", precizirao je on i dodao da je razgovarao sa amabasadorom Turske u Libanu i da je
istraga u toku.

Jedan izvor iz Libana navodi da su u otmici učestovala četiri muškarca, kao i da je sedam ostalih putnika autobusa pošteđeno.

Veruje se da je današnji incident povezan sa slučajem devet libanskih šiita koje su u maju 2012. oteli sirijski pobunjenici, piše Al Džazira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: