Pucnjava u Kosovskoj Mitrovici

Tri osobe su povredjene u pucnjavi koja se dogodila u južnom delu Kosovske Mitrovice, izjavio je regionalni portparol kosovske policije Besim Hoti.

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2012.

15:34

Default images

Hoti je u izjavi precizirao da su tri osobe povredjene vatrenim oružjem a tri uhapšene nakon pucnjave, kasno sinoć u južnom delu Mitrovice kada je došlo do sukoba izmedju dve grupe mladih.

Incident se dogodio nešto pre ponoći, rekao je Hoti, dodajući da mu je prethodila svadja izmedju ove dve grupe mladih Albanaca koja se dogodila pre nekoliko dana.

Povredjeni su prebačeni u Klinički centar u Prištini, nalaze se van životne opasnosti i pod nadzorom su policije, rekao je on. Hoti je istakao da je trojici uhapšenih mladića odredjeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Svih šest lica koja su bila uključena u ovaj incident osumnjičeni su za teško krivično delo pokušaj ubistva, kazao je Hoti. On je dodao da je sreća što u trenutku pucnjave nije bilo prolaznika na ulici čime je, kako je istakao, izbegnuta tragedija. Pucnjava, koja se dogodila u neposrednoj blizini glavnog ibarskog mosta, čula se i u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: