Mladić 2010. nadničio na građevini?

Student R.R. iz Zrenjanina kaže da je s Ratkom Mladićem radio na građevinskim poslovima u tom gradu, ne znajući da je u pitanju haški begunac, prenosi "Blic".

Izvor: B92

Petak, 27.05.2011.

00:50

Default images

"Bio je običan fizički radnik. Građevinar. Radili smo zajedno i još sam u šoku. Ne mogu da verujem da je Milorad Komadić u stvari Ratko Mladić", ispričao je R.R.

Kada je ovaj 20-godišnji student iz Zrenjanina na vestima čuo da je uhapšen begunac, shvatio je da je u leto 2010, radeći za zrenjaninskog preduzimača, delio radnički hleb sa Mladićem, piše list.

R. R. "teškim, gotovo nečujnim glasom, u ekskluzivnoj ispovesti za 'Blic', priča kako je radio na građevini u zrenjaninskoj Novoj industrijskoj zoni, sa Ratkom Mladićem, najtraženijim haškim beguncem", navodi beogradski dnevnik.

"Ne verujem... Milorad Komadić, pa ja sam poznavao čoveka, radio sam sa njim", kaže student iz Zrenjanina.

"Eto koliko smo bili kolektivno slepi. Ličio je na Mladića, čak sam ga i pitao da li je svestan koliko, ali sam samoga sebe ubedio da to nije to, da zvučim kao neki teorista zavere. Odakle Mladić na gradilištu? Kad ono - to jeste on", ispričao je on.

Prema tvrdnjama ovog 20-godišnjaka, Ratka Mladića ili Milorada Komadića upoznao je prošlog jula na jednom od gradilišta u novoj zoni Zrenjanina poznatoj po tome što je Evropska unija finansirala radove na objektima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: