Utorak, 14.04.2015.

16:47

"Kad budu izbori, mi smo tu"

Ni u jednoj varijanti se nije razgovaralo o vanrednim parlamentarnim izborima, tvrdi potpredsednica SNS Zorana Mihajlović.

Izvor: B92

"Kad budu izbori, mi smo tu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

korleone

pre 9 godina

Bivse vlade su krive za koridor 10 nisu stavili kao prioritet i svi su pricali o tome, a sustinski nisu nista uradili,a Razlog za to je i što su izdvojili novac, ali su ga trošili za manje prioritetne puteve, koji im donose više političkih poena. Koridor 10.

bojanilo

pre 9 godina

Vlada je za samo nekoliko meseci od formiranja uspela usvojiti niz reformskih zakona koji su preduslov za oporavak privrede i modernizaciju društva. Ukoliko dođe do rekonstrukcije vlade ona će biti obavljena u cilju ubrizgavanja nove energije u njen rad, nikako se neće ugrožavati njen reformski kurs

Goran

pre 9 godina

DS ocigledno zeli da ostane i bez tog jedva stecenog cenzusa. Narod ce nagraditi veliki trud i posten rad Vlade. Niko ne zeli vise ljude sumnjivog profila i lenjivce, kao sto su bili zuti, na celu drzave.

Ana

pre 9 godina

Vidi se ko razmislja o izborima, a ko o unapredjenju Srbije! Dok su razmisljali o izborima-doveli su nas do dna. A sada dok vlast razmislja o gradjanima Srbije i kako da nam bude bolje, vec imamo konkretne rezultate i vidimo napredak. Ako dodje do izbora, verujem da ce gradjani u jos vecem broju podrzati ovu vlast.

LIZA

pre 9 godina

Dosta vise nagadjanja ko je jaci i ko ima vise poverenja gradjana treba raspisati za decembar lokalne i pokrajinske izbore da narod kaze svoje,a sto se tice parlamentarnih mislim da nema potrebe nebih se tu nista bitnije promenilo.

vanja

pre 9 godina

Nije mi jasno da neko ima potrebu da svoju nemoc opunomoci i na terenu... umesto da cute i budu presretni sa svojim jedva predjenim cenzusom oni bi da ostanu i bez toga...

caci

pre 9 godina

Svi direktori javnih preduzeća morju raditi u interesu države, a nikako koristiti svoje visoko plaćene pozicije za ostvarivanje ličnih interesa

gregor

pre 9 godina

iako u ovom trenutku izbori u srbiji nisu neophodni, min.mihajlović je jasno rekla da ih se ne plaši i da uvek može svakom da stane na crtu

urako

pre 9 godina

Mihajlovićeva je rekla da SNS ne krije želju da smeni vlast u Vojvodini...pa za to se bore sve stranke,da pobede političke protivnike i dođu na vlast,a posebno je zadovoljstvo skinuti sa vlasti demokrate.

Uroš

pre 9 godina

Parlamentarne izbore zagovara opozicija, priželjkuje ih. kao da se nešto promenilo od prošlih izbora? Ako jeste, samo utoliko da opozicija još slabije stoji.Ne shvataju da SNS nikad nije bila jača no u ovom momentu. Dobro neka razmisle da li im treba još jedno razočarenje.

Edvard Kardelj

pre 9 godina

Srbiji u ovom trenutku niposto nisu potrebni vanredni parlamentarni izbori. Sadasnja Vlada radi svoj posao odlicno i u sluzbi gradjana. Ako neki ministri svoju duznost ne obavlju bas najbolje onda treba samo sprovesti rekonstrukciju i nista vise. Inace, za opozicione stranke izbori bilo koje vrste bice pogubni. Bice im tesko da predju cenzus.

Neutralni

pre 9 godina

Neka se taj koridor vec jednom zavrsi,svaka vlast samo o njemu prica, tek je ova prionula na posao, a sto se parlamentarnih izbora tice, necemo ih raspisivati svake godine.

beba

pre 9 godina

Na vladi je da nastavi sa sprovođenjem započetih sveobuhvatnih reformi u društvu, kako bi Srbija napredovala ka razvijenim državama Evrope. Vlada u ovom trenutku ima komotnu skupštinsku većinu, tako da pitanje novih izbora treba da više opetrećuje opoziciju

strejder

pre 9 godina

Zorana Mihalovic,premijer Vucic i ostali clanovi SNS su uvek radili i tezili u korist drzave i gradjana tako da i samostalnim nastupanjem u upravljanju drzavm nebi bila losa ideja...

Hana

pre 9 godina

SNS je stranka koja se brani rezultatima, ona koja je gradjanima ponudila dostojanstveniji zivot u stabilnijoj zemlji, stranka koja brani ugled Srbije i stranka koja ce nastaviti da se bori za bolji zivot u nasoj zemlji.

alek

pre 9 godina

Mislim da ne postoji nikakva logika za raspisivanje parlamentarnih izbori a i zbog cega bi,naprednjaci imaju komotnu vecinu ne zavise od nikoga,SPS ne moze da ucenjuje i to je to ova Vlada ce trajati pun mandat.

Ilija

pre 9 godina

Mislim da je Srpska napredna stranka fokusirana na započete reforme i na stvaranje pozitivnih rezultata. Opozicija sigurno jeste fokusirana na izbore i kampanji svojih stranaka. Samo, stalni izbori i menjanje vlasti ne stvara velike društvene promene, i ne bi valjalo da se gubi vreme na to ko će u fotelju. Narod je izglasao poverenje SNS-u i postavio ih na vodećim pozicijama. Lično mislim da smo na dobrom razvojnom putu.

Stiven

pre 9 godina

Parlamentarni izbori nisu u izgledu pre 2017-te godine,a najavljeni lokalni i pokrajinski izbori dodju skoro u redovnom roku posto je krajnji datum za njihovo odrzavanje april ili maj sledece godine,a oni su prema najavama moguci u decembru.

Dixi

pre 9 godina

Parlamentarne izbore smo imali prosle godine, koliko se secam. Pa, necemo ih valjda organizovati svake godine?!
Sto se tice koridora 10 kroz nasu zemlju, mislim da je red da se na tu pricu stavi tacka. Podrzavam misljenje ministarke.

ceca

pre 9 godina

Ne vidim ni zašto bi se dolazilo do vanrednih parlamentarnim izborima. Srbija se konačno pomerila sa mrtve tačke i počelo se raditi. Ako bi do izbora i došlo, vrlo je jasno ko bi osvojio preko 50 procenata glasova, a moguće i mnogo više.

сваке 4 године могу ИЗБОРИ

pre 9 godina

Нема СНС времена да организује сваких неколико месеци изборе, јер то годи опозицији,али народу је онда све теже.Избори коштају,опозиција изгуби изборе,пар дана прича да су покрадени,а после тога крећу са причом о новим ванредним изборима и тако у круг.Народ то видео и не жели више да га то кошта.

Rajko RUMA

pre 9 godina

Nema potrebe za parlamentarnim izborima, ali da SPS treba izbaciti iz vlade u to nema sumnje, jer je Dačić u prvim redovima kada treba prikupiti političke poene na uspešnim potezima vlade, a kada treba objasniti nepopularne ekonomske mere onda Dačića nema nigde, a u prvi plan izlaze Tončev i Ružić koji otvoreno napadaju vladu.

Petrov

pre 9 godina

Prirodno je da opozicija zeli izbore. Mada koad nas je suprotno ovde se opozicija plasi izbora sto govori koliko su uporiste politika koju opozicija zastupa ima podrske medju gradjanima.

Kristina

pre 9 godina

Nije narod protiv ove Vlade, sto se vise puta i dokazalo, a najveci pokazatelj je broj clanova koje stranka ima. Trolovi koji komentarisu u komentarima da je narod protiv ove vlasti, nemaju drugi posao, vec da sire neistine.

Jedan iz mase

pre 9 godina

Penzioneri, otpusteni iz javnog sektora kao i oni kojima su smanjenje plate..suma sumarum oko 1.5 miliona glasaca zajedno sa svojim porodicama u rodjacima ako ne i vise protiv Vucica.

Pa vi nastavite sa otpustanjem pa ce taj broj rapidno da se poveca

Billy Idol

pre 9 godina

Jedina stranka koja je spremna da SVAKOG TRENUTKA izađe na izbore i jedina stranka koja se ne boji suda građana jeste Srpska Napredna Stranka ! To je činjenica koja se može analizirati, kritikovati i osporavati ali se NE MOŽE promeniti ! Razlog zbog kojeg to jeste tako, vrlo je jednostavan : interes samog SNS-a se suštinski i bezuslovno podudara sa interesom većine ljudi u ovoj zemlji ! U interesu SNS-a jesu privredne investicije, povećanje obima društvene proizvodnje i ukupnog kapaciteta uposlivosti, a to je, u isti mah, i inters većine ! U interesu SNS-a jeste pravno-politički poretak koji je fundiran na principima socijalne i individualne odgovornosti kao i etičkih vrednosti rada, a to je nasušni inters ovog naroda ! Srpska Napredna Stranka, jednostavno rečeno, nema ozbiljnu političku alternativu zato što ona jeste u službi opšte-nacionalnog i društvenog interesa !

Edvard Kardelj

pre 9 godina

Srpska napredna stranka, zajedno sa svojim liderom, moze slobodno da pogleda u oci svakog gradjanina Srbije. Sve sto je obecano u predhodnoj izbornoj kampanji to je i ispunjeno. Svi gradjani su svesni dobrog rezultata Vlade za ovih godinu dana. Na narednim izborima SNS ce dobiti jos vise glasova, jer narod zna kome moze da veruje.

Skajvoker

pre 9 godina

Sada cemo samo da priocamo o izborima. Ima mnogo bitnijih stvrai da se radi. To da li ce izbori biti, pa o tome ce se odluciti . Ali kao sto kaze ministarka ima puno posla, ako se raspiu tu smo!

pametnjakovic

pre 9 godina

rezultati ove vlade su katastrofalni i vi se krijete samo iza afera! nemate ni znanja ni mudrosti, a bahati ste i bezobrazni! stiže kazna na izborima! sram vas bilo, sve ste slagali ovaj jadni narod!

Ivan

pre 9 godina

e bre dajte nemojte komentarisati sta stvarno mislite. bolje da pricamo kao botovi, a na izborima kazemo stvarno sta mislimo. ovako, kada shvate koliko ce da puknu nece ni raspisati..

tony

pre 9 godina

...i prevaren, obespravljen, opljačkan narod će biti tu...ojadili ste nas nepotizmom, nesposobnošću, nestručnošću, kupljenim diplomama, nepismenim kadrovima sa lepljivim prstima, raznim aferama...mnogo ste bre obećavali u kampanji a ništa niste uradili za 3 godine na vlasti.

doktor

pre 9 godina

Vrhunac Kaziprsta je bilo kada je rekla da Naprednjacki kadar direktor puteva Srbije nece da prihvati njen koncep objedinjavanja Koridora,koji joj je podredjeni... To onda gos Mihajlovic znaci da Vucicevu podrsku ima doticni i da vas ne slusa.Cini mi se da ce ona biti rekonstruisana!

Dux

pre 9 godina

Molim was ministarko, ni pod tačkom razno!!!!! Što dalje vi budete od izbora, to ćemo mi biti bliži boljem životu. Dosta nam je više sa gradjom Vaših mostova-hvala!

dale car

pre 9 godina

Daj bre radite nesto,sredite te puteve zar vas nije sramota da kada znate da ste imali priliku da nesto uradite(osim za sebe)da nesto uradite.Svi imate decu koju ce te skolovati ili skolujete u inostranstvu.Pa dokle bre da bude ko svi iza vas,hoce li se roditi neki politicar koji ce bar malo da nesto radi za Srbiju.Ne moras da budes pametan,pitaj te nekog ko zna,ako vi vec ne znate.......

msc.Milos

pre 9 godina

mi se promovisemo preko rezultata...

da nije horor bilo bi veoma smesno! Svi politicari od '45 pa naovamo imaju divne rezultate: ratovi, hiperinflacije, prinudni rad, eliminacija neistomisljenika, medijski mrak i tortura, sveopsta pljacka drzave i nacije otimanje od jednih davanje drugima, rusenje svih institucija, itd.

gospodjini rezultati su takodje zastrasujuci, jer od najobicnije pozerke i neznalice ni ne mozete drugacije rezultate da ocekujete.

Joki

pre 9 godina

I mi cemo biti tu. U stvari mi smo sve vreme tu. Nekako smo se zaneli belim listicima i vec znate vi gospodjo cime. Treba da VRHUNSKOMMEGACARUBOGUSVIHBOGOVA kazete da smo i mi tu.
Na trgu kad se zacuje onaj huk ne moze da se iskljuci mikrofon.

teks

pre 9 godina

pa naravno da ce biti raspisani na svim nivoima,pa i vucic je svestan da je ispucao sve sto je imao na planu demagogije.nema vise sta da prica,od mercedesa ni m,od fabrike cipova ni c,od beograda na vodi ostace samo voda,a gde su razne afere,strajkovi,smanjivanje penzija pod maskom nekakvih reformi,poskupljenje poreza na sve itd.prica o nekavim reformama od kojih nema ni r ne pije vodu ni medju clanovima sns-a

Gradjanin Z

pre 9 godina

Moj glas ide u suprotnom pravcu od nje. Sem najava, od doticne nisam video nista konkretno. Od energetke, preko zivotne sredine do infrastrukture. Ona je ostala zaglavljena u izbornoj kampanji i samo obecava, i na sajtu glavna vest je kako ce se graditi 10 puta vise je stvarno...

Gradjanin Z

pre 9 godina

Moj glas ide u suprotnom pravcu od nje. Sem najava, od doticne nisam video nista konkretno. Od energetke, preko zivotne sredine do infrastrukture. Ona je ostala zaglavljena u izbornoj kampanji i samo obecava, i na sajtu glavna vest je kako ce se graditi 10 puta vise je stvarno...

Kristina

pre 9 godina

Nije narod protiv ove Vlade, sto se vise puta i dokazalo, a najveci pokazatelj je broj clanova koje stranka ima. Trolovi koji komentarisu u komentarima da je narod protiv ove vlasti, nemaju drugi posao, vec da sire neistine.

gregor

pre 9 godina

iako u ovom trenutku izbori u srbiji nisu neophodni, min.mihajlović je jasno rekla da ih se ne plaši i da uvek može svakom da stane na crtu

Rajko RUMA

pre 9 godina

Nema potrebe za parlamentarnim izborima, ali da SPS treba izbaciti iz vlade u to nema sumnje, jer je Dačić u prvim redovima kada treba prikupiti političke poene na uspešnim potezima vlade, a kada treba objasniti nepopularne ekonomske mere onda Dačića nema nigde, a u prvi plan izlaze Tončev i Ružić koji otvoreno napadaju vladu.

alek

pre 9 godina

Mislim da ne postoji nikakva logika za raspisivanje parlamentarnih izbori a i zbog cega bi,naprednjaci imaju komotnu vecinu ne zavise od nikoga,SPS ne moze da ucenjuje i to je to ova Vlada ce trajati pun mandat.

ceca

pre 9 godina

Ne vidim ni zašto bi se dolazilo do vanrednih parlamentarnim izborima. Srbija se konačno pomerila sa mrtve tačke i počelo se raditi. Ako bi do izbora i došlo, vrlo je jasno ko bi osvojio preko 50 procenata glasova, a moguće i mnogo više.

urako

pre 9 godina

Mihajlovićeva je rekla da SNS ne krije želju da smeni vlast u Vojvodini...pa za to se bore sve stranke,da pobede političke protivnike i dođu na vlast,a posebno je zadovoljstvo skinuti sa vlasti demokrate.

Joki

pre 9 godina

I mi cemo biti tu. U stvari mi smo sve vreme tu. Nekako smo se zaneli belim listicima i vec znate vi gospodjo cime. Treba da VRHUNSKOMMEGACARUBOGUSVIHBOGOVA kazete da smo i mi tu.
Na trgu kad se zacuje onaj huk ne moze da se iskljuci mikrofon.

beba

pre 9 godina

Na vladi je da nastavi sa sprovođenjem započetih sveobuhvatnih reformi u društvu, kako bi Srbija napredovala ka razvijenim državama Evrope. Vlada u ovom trenutku ima komotnu skupštinsku većinu, tako da pitanje novih izbora treba da više opetrećuje opoziciju

Uroš

pre 9 godina

Parlamentarne izbore zagovara opozicija, priželjkuje ih. kao da se nešto promenilo od prošlih izbora? Ako jeste, samo utoliko da opozicija još slabije stoji.Ne shvataju da SNS nikad nije bila jača no u ovom momentu. Dobro neka razmisle da li im treba još jedno razočarenje.

Ilija

pre 9 godina

Mislim da je Srpska napredna stranka fokusirana na započete reforme i na stvaranje pozitivnih rezultata. Opozicija sigurno jeste fokusirana na izbore i kampanji svojih stranaka. Samo, stalni izbori i menjanje vlasti ne stvara velike društvene promene, i ne bi valjalo da se gubi vreme na to ko će u fotelju. Narod je izglasao poverenje SNS-u i postavio ih na vodećim pozicijama. Lično mislim da smo na dobrom razvojnom putu.

Hana

pre 9 godina

SNS je stranka koja se brani rezultatima, ona koja je gradjanima ponudila dostojanstveniji zivot u stabilnijoj zemlji, stranka koja brani ugled Srbije i stranka koja ce nastaviti da se bori za bolji zivot u nasoj zemlji.

Billy Idol

pre 9 godina

Jedina stranka koja je spremna da SVAKOG TRENUTKA izađe na izbore i jedina stranka koja se ne boji suda građana jeste Srpska Napredna Stranka ! To je činjenica koja se može analizirati, kritikovati i osporavati ali se NE MOŽE promeniti ! Razlog zbog kojeg to jeste tako, vrlo je jednostavan : interes samog SNS-a se suštinski i bezuslovno podudara sa interesom većine ljudi u ovoj zemlji ! U interesu SNS-a jesu privredne investicije, povećanje obima društvene proizvodnje i ukupnog kapaciteta uposlivosti, a to je, u isti mah, i inters većine ! U interesu SNS-a jeste pravno-politički poretak koji je fundiran na principima socijalne i individualne odgovornosti kao i etičkih vrednosti rada, a to je nasušni inters ovog naroda ! Srpska Napredna Stranka, jednostavno rečeno, nema ozbiljnu političku alternativu zato što ona jeste u službi opšte-nacionalnog i društvenog interesa !

vanja

pre 9 godina

Nije mi jasno da neko ima potrebu da svoju nemoc opunomoci i na terenu... umesto da cute i budu presretni sa svojim jedva predjenim cenzusom oni bi da ostanu i bez toga...

Edvard Kardelj

pre 9 godina

Srpska napredna stranka, zajedno sa svojim liderom, moze slobodno da pogleda u oci svakog gradjanina Srbije. Sve sto je obecano u predhodnoj izbornoj kampanji to je i ispunjeno. Svi gradjani su svesni dobrog rezultata Vlade za ovih godinu dana. Na narednim izborima SNS ce dobiti jos vise glasova, jer narod zna kome moze da veruje.

Petrov

pre 9 godina

Prirodno je da opozicija zeli izbore. Mada koad nas je suprotno ovde se opozicija plasi izbora sto govori koliko su uporiste politika koju opozicija zastupa ima podrske medju gradjanima.

caci

pre 9 godina

Svi direktori javnih preduzeća morju raditi u interesu države, a nikako koristiti svoje visoko plaćene pozicije za ostvarivanje ličnih interesa

Dixi

pre 9 godina

Parlamentarne izbore smo imali prosle godine, koliko se secam. Pa, necemo ih valjda organizovati svake godine?!
Sto se tice koridora 10 kroz nasu zemlju, mislim da je red da se na tu pricu stavi tacka. Podrzavam misljenje ministarke.

LIZA

pre 9 godina

Dosta vise nagadjanja ko je jaci i ko ima vise poverenja gradjana treba raspisati za decembar lokalne i pokrajinske izbore da narod kaze svoje,a sto se tice parlamentarnih mislim da nema potrebe nebih se tu nista bitnije promenilo.

strejder

pre 9 godina

Zorana Mihalovic,premijer Vucic i ostali clanovi SNS su uvek radili i tezili u korist drzave i gradjana tako da i samostalnim nastupanjem u upravljanju drzavm nebi bila losa ideja...

Stiven

pre 9 godina

Parlamentarni izbori nisu u izgledu pre 2017-te godine,a najavljeni lokalni i pokrajinski izbori dodju skoro u redovnom roku posto je krajnji datum za njihovo odrzavanje april ili maj sledece godine,a oni su prema najavama moguci u decembru.

Edvard Kardelj

pre 9 godina

Srbiji u ovom trenutku niposto nisu potrebni vanredni parlamentarni izbori. Sadasnja Vlada radi svoj posao odlicno i u sluzbi gradjana. Ako neki ministri svoju duznost ne obavlju bas najbolje onda treba samo sprovesti rekonstrukciju i nista vise. Inace, za opozicione stranke izbori bilo koje vrste bice pogubni. Bice im tesko da predju cenzus.

Skajvoker

pre 9 godina

Sada cemo samo da priocamo o izborima. Ima mnogo bitnijih stvrai da se radi. To da li ce izbori biti, pa o tome ce se odluciti . Ali kao sto kaze ministarka ima puno posla, ako se raspiu tu smo!

сваке 4 године могу ИЗБОРИ

pre 9 godina

Нема СНС времена да организује сваких неколико месеци изборе, јер то годи опозицији,али народу је онда све теже.Избори коштају,опозиција изгуби изборе,пар дана прича да су покрадени,а после тога крећу са причом о новим ванредним изборима и тако у круг.Народ то видео и не жели више да га то кошта.

teks

pre 9 godina

pa naravno da ce biti raspisani na svim nivoima,pa i vucic je svestan da je ispucao sve sto je imao na planu demagogije.nema vise sta da prica,od mercedesa ni m,od fabrike cipova ni c,od beograda na vodi ostace samo voda,a gde su razne afere,strajkovi,smanjivanje penzija pod maskom nekakvih reformi,poskupljenje poreza na sve itd.prica o nekavim reformama od kojih nema ni r ne pije vodu ni medju clanovima sns-a

Neutralni

pre 9 godina

Neka se taj koridor vec jednom zavrsi,svaka vlast samo o njemu prica, tek je ova prionula na posao, a sto se parlamentarnih izbora tice, necemo ih raspisivati svake godine.

pametnjakovic

pre 9 godina

rezultati ove vlade su katastrofalni i vi se krijete samo iza afera! nemate ni znanja ni mudrosti, a bahati ste i bezobrazni! stiže kazna na izborima! sram vas bilo, sve ste slagali ovaj jadni narod!

tony

pre 9 godina

...i prevaren, obespravljen, opljačkan narod će biti tu...ojadili ste nas nepotizmom, nesposobnošću, nestručnošću, kupljenim diplomama, nepismenim kadrovima sa lepljivim prstima, raznim aferama...mnogo ste bre obećavali u kampanji a ništa niste uradili za 3 godine na vlasti.

msc.Milos

pre 9 godina

mi se promovisemo preko rezultata...

da nije horor bilo bi veoma smesno! Svi politicari od '45 pa naovamo imaju divne rezultate: ratovi, hiperinflacije, prinudni rad, eliminacija neistomisljenika, medijski mrak i tortura, sveopsta pljacka drzave i nacije otimanje od jednih davanje drugima, rusenje svih institucija, itd.

gospodjini rezultati su takodje zastrasujuci, jer od najobicnije pozerke i neznalice ni ne mozete drugacije rezultate da ocekujete.

dale car

pre 9 godina

Daj bre radite nesto,sredite te puteve zar vas nije sramota da kada znate da ste imali priliku da nesto uradite(osim za sebe)da nesto uradite.Svi imate decu koju ce te skolovati ili skolujete u inostranstvu.Pa dokle bre da bude ko svi iza vas,hoce li se roditi neki politicar koji ce bar malo da nesto radi za Srbiju.Ne moras da budes pametan,pitaj te nekog ko zna,ako vi vec ne znate.......

doktor

pre 9 godina

Vrhunac Kaziprsta je bilo kada je rekla da Naprednjacki kadar direktor puteva Srbije nece da prihvati njen koncep objedinjavanja Koridora,koji joj je podredjeni... To onda gos Mihajlovic znaci da Vucicevu podrsku ima doticni i da vas ne slusa.Cini mi se da ce ona biti rekonstruisana!

Dux

pre 9 godina

Molim was ministarko, ni pod tačkom razno!!!!! Što dalje vi budete od izbora, to ćemo mi biti bliži boljem životu. Dosta nam je više sa gradjom Vaših mostova-hvala!

Jedan iz mase

pre 9 godina

Penzioneri, otpusteni iz javnog sektora kao i oni kojima su smanjenje plate..suma sumarum oko 1.5 miliona glasaca zajedno sa svojim porodicama u rodjacima ako ne i vise protiv Vucica.

Pa vi nastavite sa otpustanjem pa ce taj broj rapidno da se poveca

Ivan

pre 9 godina

e bre dajte nemojte komentarisati sta stvarno mislite. bolje da pricamo kao botovi, a na izborima kazemo stvarno sta mislimo. ovako, kada shvate koliko ce da puknu nece ni raspisati..

Ana

pre 9 godina

Vidi se ko razmislja o izborima, a ko o unapredjenju Srbije! Dok su razmisljali o izborima-doveli su nas do dna. A sada dok vlast razmislja o gradjanima Srbije i kako da nam bude bolje, vec imamo konkretne rezultate i vidimo napredak. Ako dodje do izbora, verujem da ce gradjani u jos vecem broju podrzati ovu vlast.

Goran

pre 9 godina

DS ocigledno zeli da ostane i bez tog jedva stecenog cenzusa. Narod ce nagraditi veliki trud i posten rad Vlade. Niko ne zeli vise ljude sumnjivog profila i lenjivce, kao sto su bili zuti, na celu drzave.

bojanilo

pre 9 godina

Vlada je za samo nekoliko meseci od formiranja uspela usvojiti niz reformskih zakona koji su preduslov za oporavak privrede i modernizaciju društva. Ukoliko dođe do rekonstrukcije vlade ona će biti obavljena u cilju ubrizgavanja nove energije u njen rad, nikako se neće ugrožavati njen reformski kurs

korleone

pre 9 godina

Bivse vlade su krive za koridor 10 nisu stavili kao prioritet i svi su pricali o tome, a sustinski nisu nista uradili,a Razlog za to je i što su izdvojili novac, ali su ga trošili za manje prioritetne puteve, koji im donose više političkih poena. Koridor 10.

Gradjanin Z

pre 9 godina

Moj glas ide u suprotnom pravcu od nje. Sem najava, od doticne nisam video nista konkretno. Od energetke, preko zivotne sredine do infrastrukture. Ona je ostala zaglavljena u izbornoj kampanji i samo obecava, i na sajtu glavna vest je kako ce se graditi 10 puta vise je stvarno...

Joki

pre 9 godina

I mi cemo biti tu. U stvari mi smo sve vreme tu. Nekako smo se zaneli belim listicima i vec znate vi gospodjo cime. Treba da VRHUNSKOMMEGACARUBOGUSVIHBOGOVA kazete da smo i mi tu.
Na trgu kad se zacuje onaj huk ne moze da se iskljuci mikrofon.

teks

pre 9 godina

pa naravno da ce biti raspisani na svim nivoima,pa i vucic je svestan da je ispucao sve sto je imao na planu demagogije.nema vise sta da prica,od mercedesa ni m,od fabrike cipova ni c,od beograda na vodi ostace samo voda,a gde su razne afere,strajkovi,smanjivanje penzija pod maskom nekakvih reformi,poskupljenje poreza na sve itd.prica o nekavim reformama od kojih nema ni r ne pije vodu ni medju clanovima sns-a

Dux

pre 9 godina

Molim was ministarko, ni pod tačkom razno!!!!! Što dalje vi budete od izbora, to ćemo mi biti bliži boljem životu. Dosta nam je više sa gradjom Vaših mostova-hvala!

dale car

pre 9 godina

Daj bre radite nesto,sredite te puteve zar vas nije sramota da kada znate da ste imali priliku da nesto uradite(osim za sebe)da nesto uradite.Svi imate decu koju ce te skolovati ili skolujete u inostranstvu.Pa dokle bre da bude ko svi iza vas,hoce li se roditi neki politicar koji ce bar malo da nesto radi za Srbiju.Ne moras da budes pametan,pitaj te nekog ko zna,ako vi vec ne znate.......

msc.Milos

pre 9 godina

mi se promovisemo preko rezultata...

da nije horor bilo bi veoma smesno! Svi politicari od '45 pa naovamo imaju divne rezultate: ratovi, hiperinflacije, prinudni rad, eliminacija neistomisljenika, medijski mrak i tortura, sveopsta pljacka drzave i nacije otimanje od jednih davanje drugima, rusenje svih institucija, itd.

gospodjini rezultati su takodje zastrasujuci, jer od najobicnije pozerke i neznalice ni ne mozete drugacije rezultate da ocekujete.

tony

pre 9 godina

...i prevaren, obespravljen, opljačkan narod će biti tu...ojadili ste nas nepotizmom, nesposobnošću, nestručnošću, kupljenim diplomama, nepismenim kadrovima sa lepljivim prstima, raznim aferama...mnogo ste bre obećavali u kampanji a ništa niste uradili za 3 godine na vlasti.

doktor

pre 9 godina

Vrhunac Kaziprsta je bilo kada je rekla da Naprednjacki kadar direktor puteva Srbije nece da prihvati njen koncep objedinjavanja Koridora,koji joj je podredjeni... To onda gos Mihajlovic znaci da Vucicevu podrsku ima doticni i da vas ne slusa.Cini mi se da ce ona biti rekonstruisana!

Jedan iz mase

pre 9 godina

Penzioneri, otpusteni iz javnog sektora kao i oni kojima su smanjenje plate..suma sumarum oko 1.5 miliona glasaca zajedno sa svojim porodicama u rodjacima ako ne i vise protiv Vucica.

Pa vi nastavite sa otpustanjem pa ce taj broj rapidno da se poveca

Ivan

pre 9 godina

e bre dajte nemojte komentarisati sta stvarno mislite. bolje da pricamo kao botovi, a na izborima kazemo stvarno sta mislimo. ovako, kada shvate koliko ce da puknu nece ni raspisati..

Kristina

pre 9 godina

Nije narod protiv ove Vlade, sto se vise puta i dokazalo, a najveci pokazatelj je broj clanova koje stranka ima. Trolovi koji komentarisu u komentarima da je narod protiv ove vlasti, nemaju drugi posao, vec da sire neistine.

pametnjakovic

pre 9 godina

rezultati ove vlade su katastrofalni i vi se krijete samo iza afera! nemate ni znanja ni mudrosti, a bahati ste i bezobrazni! stiže kazna na izborima! sram vas bilo, sve ste slagali ovaj jadni narod!

ceca

pre 9 godina

Ne vidim ni zašto bi se dolazilo do vanrednih parlamentarnim izborima. Srbija se konačno pomerila sa mrtve tačke i počelo se raditi. Ako bi do izbora i došlo, vrlo je jasno ko bi osvojio preko 50 procenata glasova, a moguće i mnogo više.

Billy Idol

pre 9 godina

Jedina stranka koja je spremna da SVAKOG TRENUTKA izađe na izbore i jedina stranka koja se ne boji suda građana jeste Srpska Napredna Stranka ! To je činjenica koja se može analizirati, kritikovati i osporavati ali se NE MOŽE promeniti ! Razlog zbog kojeg to jeste tako, vrlo je jednostavan : interes samog SNS-a se suštinski i bezuslovno podudara sa interesom većine ljudi u ovoj zemlji ! U interesu SNS-a jesu privredne investicije, povećanje obima društvene proizvodnje i ukupnog kapaciteta uposlivosti, a to je, u isti mah, i inters većine ! U interesu SNS-a jeste pravno-politički poretak koji je fundiran na principima socijalne i individualne odgovornosti kao i etičkih vrednosti rada, a to je nasušni inters ovog naroda ! Srpska Napredna Stranka, jednostavno rečeno, nema ozbiljnu političku alternativu zato što ona jeste u službi opšte-nacionalnog i društvenog interesa !

beba

pre 9 godina

Na vladi je da nastavi sa sprovođenjem započetih sveobuhvatnih reformi u društvu, kako bi Srbija napredovala ka razvijenim državama Evrope. Vlada u ovom trenutku ima komotnu skupštinsku većinu, tako da pitanje novih izbora treba da više opetrećuje opoziciju

Skajvoker

pre 9 godina

Sada cemo samo da priocamo o izborima. Ima mnogo bitnijih stvrai da se radi. To da li ce izbori biti, pa o tome ce se odluciti . Ali kao sto kaze ministarka ima puno posla, ako se raspiu tu smo!

Ilija

pre 9 godina

Mislim da je Srpska napredna stranka fokusirana na započete reforme i na stvaranje pozitivnih rezultata. Opozicija sigurno jeste fokusirana na izbore i kampanji svojih stranaka. Samo, stalni izbori i menjanje vlasti ne stvara velike društvene promene, i ne bi valjalo da se gubi vreme na to ko će u fotelju. Narod je izglasao poverenje SNS-u i postavio ih na vodećim pozicijama. Lično mislim da smo na dobrom razvojnom putu.

alek

pre 9 godina

Mislim da ne postoji nikakva logika za raspisivanje parlamentarnih izbori a i zbog cega bi,naprednjaci imaju komotnu vecinu ne zavise od nikoga,SPS ne moze da ucenjuje i to je to ova Vlada ce trajati pun mandat.

Edvard Kardelj

pre 9 godina

Srpska napredna stranka, zajedno sa svojim liderom, moze slobodno da pogleda u oci svakog gradjanina Srbije. Sve sto je obecano u predhodnoj izbornoj kampanji to je i ispunjeno. Svi gradjani su svesni dobrog rezultata Vlade za ovih godinu dana. Na narednim izborima SNS ce dobiti jos vise glasova, jer narod zna kome moze da veruje.

Rajko RUMA

pre 9 godina

Nema potrebe za parlamentarnim izborima, ali da SPS treba izbaciti iz vlade u to nema sumnje, jer je Dačić u prvim redovima kada treba prikupiti političke poene na uspešnim potezima vlade, a kada treba objasniti nepopularne ekonomske mere onda Dačića nema nigde, a u prvi plan izlaze Tončev i Ružić koji otvoreno napadaju vladu.

сваке 4 године могу ИЗБОРИ

pre 9 godina

Нема СНС времена да организује сваких неколико месеци изборе, јер то годи опозицији,али народу је онда све теже.Избори коштају,опозиција изгуби изборе,пар дана прича да су покрадени,а после тога крећу са причом о новим ванредним изборима и тако у круг.Народ то видео и не жели више да га то кошта.

strejder

pre 9 godina

Zorana Mihalovic,premijer Vucic i ostali clanovi SNS su uvek radili i tezili u korist drzave i gradjana tako da i samostalnim nastupanjem u upravljanju drzavm nebi bila losa ideja...

Hana

pre 9 godina

SNS je stranka koja se brani rezultatima, ona koja je gradjanima ponudila dostojanstveniji zivot u stabilnijoj zemlji, stranka koja brani ugled Srbije i stranka koja ce nastaviti da se bori za bolji zivot u nasoj zemlji.

Dixi

pre 9 godina

Parlamentarne izbore smo imali prosle godine, koliko se secam. Pa, necemo ih valjda organizovati svake godine?!
Sto se tice koridora 10 kroz nasu zemlju, mislim da je red da se na tu pricu stavi tacka. Podrzavam misljenje ministarke.

urako

pre 9 godina

Mihajlovićeva je rekla da SNS ne krije želju da smeni vlast u Vojvodini...pa za to se bore sve stranke,da pobede političke protivnike i dođu na vlast,a posebno je zadovoljstvo skinuti sa vlasti demokrate.

Petrov

pre 9 godina

Prirodno je da opozicija zeli izbore. Mada koad nas je suprotno ovde se opozicija plasi izbora sto govori koliko su uporiste politika koju opozicija zastupa ima podrske medju gradjanima.

Edvard Kardelj

pre 9 godina

Srbiji u ovom trenutku niposto nisu potrebni vanredni parlamentarni izbori. Sadasnja Vlada radi svoj posao odlicno i u sluzbi gradjana. Ako neki ministri svoju duznost ne obavlju bas najbolje onda treba samo sprovesti rekonstrukciju i nista vise. Inace, za opozicione stranke izbori bilo koje vrste bice pogubni. Bice im tesko da predju cenzus.

gregor

pre 9 godina

iako u ovom trenutku izbori u srbiji nisu neophodni, min.mihajlović je jasno rekla da ih se ne plaši i da uvek može svakom da stane na crtu

Uroš

pre 9 godina

Parlamentarne izbore zagovara opozicija, priželjkuje ih. kao da se nešto promenilo od prošlih izbora? Ako jeste, samo utoliko da opozicija još slabije stoji.Ne shvataju da SNS nikad nije bila jača no u ovom momentu. Dobro neka razmisle da li im treba još jedno razočarenje.

Stiven

pre 9 godina

Parlamentarni izbori nisu u izgledu pre 2017-te godine,a najavljeni lokalni i pokrajinski izbori dodju skoro u redovnom roku posto je krajnji datum za njihovo odrzavanje april ili maj sledece godine,a oni su prema najavama moguci u decembru.

Neutralni

pre 9 godina

Neka se taj koridor vec jednom zavrsi,svaka vlast samo o njemu prica, tek je ova prionula na posao, a sto se parlamentarnih izbora tice, necemo ih raspisivati svake godine.

vanja

pre 9 godina

Nije mi jasno da neko ima potrebu da svoju nemoc opunomoci i na terenu... umesto da cute i budu presretni sa svojim jedva predjenim cenzusom oni bi da ostanu i bez toga...

LIZA

pre 9 godina

Dosta vise nagadjanja ko je jaci i ko ima vise poverenja gradjana treba raspisati za decembar lokalne i pokrajinske izbore da narod kaze svoje,a sto se tice parlamentarnih mislim da nema potrebe nebih se tu nista bitnije promenilo.

caci

pre 9 godina

Svi direktori javnih preduzeća morju raditi u interesu države, a nikako koristiti svoje visoko plaćene pozicije za ostvarivanje ličnih interesa

bojanilo

pre 9 godina

Vlada je za samo nekoliko meseci od formiranja uspela usvojiti niz reformskih zakona koji su preduslov za oporavak privrede i modernizaciju društva. Ukoliko dođe do rekonstrukcije vlade ona će biti obavljena u cilju ubrizgavanja nove energije u njen rad, nikako se neće ugrožavati njen reformski kurs

Ana

pre 9 godina

Vidi se ko razmislja o izborima, a ko o unapredjenju Srbije! Dok su razmisljali o izborima-doveli su nas do dna. A sada dok vlast razmislja o gradjanima Srbije i kako da nam bude bolje, vec imamo konkretne rezultate i vidimo napredak. Ako dodje do izbora, verujem da ce gradjani u jos vecem broju podrzati ovu vlast.

Goran

pre 9 godina

DS ocigledno zeli da ostane i bez tog jedva stecenog cenzusa. Narod ce nagraditi veliki trud i posten rad Vlade. Niko ne zeli vise ljude sumnjivog profila i lenjivce, kao sto su bili zuti, na celu drzave.

korleone

pre 9 godina

Bivse vlade su krive za koridor 10 nisu stavili kao prioritet i svi su pricali o tome, a sustinski nisu nista uradili,a Razlog za to je i što su izdvojili novac, ali su ga trošili za manje prioritetne puteve, koji im donose više političkih poena. Koridor 10.