Ponedeljak, 13.04.2015.

10:08

"Gore o Nikoliću nego o Miloševiću"

Mediji u Srbiji treba da budu odgovorniji i u skladu sa Ustavom moraju da poštuju grb, zastavu, himnu i instituciju predsednika države.

Izvor: Tanjug

"Gore o Nikoliæu nego o Miloševiæu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

VladimirUE

pre 9 godina

Napadace Nikolica sve dok bude stitio od odgovornosti ovog njegovog savetnika Antica koji je optuzen da je ucestvovao u korupciji na pravnom fakultetu u Kragujevcu. Da ga nije abolirao ne bi ga ni napadao niko.

AntiPA

pre 9 godina

Anticu, Djindjic nikada nije bio predsednik. Srbija ima tradiciju izbora losih ljudi na mesto predsednika, i to nije prekinuto dolaskom Nikolica na ovu poziciju. Da li sam time uvredio poziciju predsednika ili loseg coveka?

samo tetki da odnesem lek

pre 9 godina

Nisam verovao da ću ikad reći za nekog slobinog naslednika,ali toma slobi nije ni do kolena. A usput savetniče gde si bio do skora da savetujes ove tvoje kad su pljuvali sve redom, od predsednika do premijera?

Banana Republika

pre 9 godina

OVO je savetnik predsednika??? Doduše, kako ste birali predsednika, tako vam je... Možda dobijete neku medalju, orden. Ja ga sigurno nisam birao. -

Ice Orangutin

pre 9 godina

G. Anticu, Vi ste bili mirodjija i kod Milosevica i kod Nikolica. Setite se kako ste progonili svoje kolege profesore, terajuci ih sa fakulteta. Sta Vam to govori o Vama?

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

a da li je to tako gospodine anticu mozda zato sto smo za vreme milosevica ziveli bolje,nego sada za vreme nikolica,nikolica i vucica ovoliki br. gradana nikada ne bi napadao da za to nema razloga,i da se drze predizbornih obecanja,a ne da rade sve kontra od onoga sto su obecali narodu i na osnovu tih neispunjenih obecanja i dobili glasove!!!

Zmajovski

pre 9 godina

Novinar B92: Da li je Boris Tadic ustasa (tada predsednik Srbije)...Tomislav Nikolic: Naravno, da. - vodja najjace opozicione partije u zemlji. Da ne ponavljam sta je sve pricao, sramota me da ponavljam. I njega sad neko napada, smesno. Kad bi Bojan Pajtic rekao da je Nikolic ustasa ja mislim da bi zapalili zgradu u Krunskoj i dekretom zabranili DS.

Bekrija

pre 9 godina

U pravu je Antic. Mada od novinara fakultet jedino ima onaj sa N1. Ne mogu fa mu se setim imena, ali dobro radi svoj posao. A ostali su vecinom da kazu koje je povrce poskupelo i da citaju vesti.

Stanje na terenu

pre 9 godina

Pa on i jeste gori od Milosevica. Ne vidim gde je problem? Ustvari on je ubedljivo najsmesnija politicka figura u istoriji Srbije. To dokazuje iz dana u dan svojim blamovima, gafovima i neobrazovanoscu.

tutamuta

pre 9 godina

Jaoooj a da vidiš šta se u Americi sve piše, crta, šeruje, tvituje.....o Obami....ali tamo je (koliko god nam bilo mrsko da priznamo) demokratija, a ovde istočnjačka korumpirana despotija!

Vojvođanin

pre 9 godina

"...On je za TV Pink kazao da je aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić najviše izložen napadima medija u odnosu na prethodne čelnike zemlje - Slobodana Miloševića, Milana Milutinovića, Zorana Đinđića, Vojislava Koštunicu..."
Da, upravu ste gospodine, jedino što je Đinđić bio još izložen i napadima metka krvničkog ubice, a to je, jelte, sadašnji predsednik najavio nekoliko dana ranije, ....

ivan

pre 9 godina

Za savetnika svih predsednika koji su nam i još uvek uništavaju zemlju, Đinđić je bio predsednik vlade. Ovo smatram kao pokušaj da se izjednače Đinđić i neki Nikolić

icon

pre 9 godina

napad moze biti sa i bez osnove. Ako nemas suvisle odgovore i argumente oko diplome, gradis u zasticenom podrucju, nedajes odgovore za potroseni novac, izbacujes bisere svake sedmice- sta ocekujes?

Vladimir

pre 9 godina

Stvarno? Niko ga ne napada, on lupeta gde god stigne. O njegovoj pismenosti ne treba trošiti reči, Internet je pun svega. A ako ćemo o napadanju, koja je to moralna veličina jednom izjavila:"ako negde vidite Zorana Đinđića, recite mu da je i Tito imao problema sa nogom pred smrt"??

Srki

pre 9 godina

Citam komentare i niko da se seti da je taj predsednik odneo ubedljivu pobedu na izborima i da smo "mi" krivi sto je on na tom mestu. Bolje nismo ni zasluzili, kada smo vec dozvolili da takav covek dodje na celo Srbije

vrabac

pre 9 godina

Naravno da ovaj covek moze to da proceni, jer je sedeo na kanabeu svakog predsednika, mozda je bolje da se zamislite zasto je tako, i koliko se vredja nasa inteligencija, laznim diplomama, aferama, stiroporom i zutim ljudima, fondom prve dame, kanalima, Diznilendom. Mozda je resenje problema u vasoj kuci! Trazite pazljivo, nacicete!

nikola

pre 9 godina

Konstatacija da u Brazilu svi novinari moraju da imaju završen fakultet pokazuje koliko si ti Antiću ograničen te sam izazivaš podsmeh na račun predsednika.Pa upravo činjenica da Nikolić ima sumnjivu fakultetsku diplomu( kome to još nije jasno)je povod za podsmeh.Da se njegova žena ponaša kao pokondirena tikva i da predstavlja paradigmu Feme u svim vremenima je sasvim evidwntno.Njegov sin koji je jedva završio srednju školu prozvan je Cevka zato što nije mogao da razume da nešto što je cev mora bizžti šuplje na oba kraja.Ta osoba je danas gradonačelnik Kragujevca( zna se kako je do toga došao).Antiću poznata je tvoja rabota na fakultetu tokom 90-tih.Ovi mlađi se i ne sećaju.Tvoja odbrana Nikolića izazvaće još veću sprdnju kod mislećih građana ( nažalost njih u Srbiji nema dovoljno, jer više ne odlaze, nego beže, biće ih još manje.Pogledaj malo statističke podatke iz centra Beograda pa ćeš videti kako se rapidno prazni)

bljak

pre 9 godina

Pa postujem ja INSTITUCIJU Predsednika drzave, to je castan poziv koji (bi trebalo da) obavlja ozbiljna, obrazovana osoba od integriteta, zastupnik svih gradjana, popularan u CELOKUPNOJ javnosti, koja ne glumata i ne daje jeftine izjave. Taj polozaj ne smeju da zauzimaju profesionalni politicari, za njih je onaj cirkus od Vlade, Skupstine, izbora... Imam problem sa osobom koja tu poziciju zauzima, pre svega ova sada, ali i u proslosti. A ti, Savetnice, imaj na umu s kim imas posla, pa tako i savetuj.

Fantomska kuca

pre 9 godina

"Đinđića su isto napadali na najrazličitije načine, sa i bez osnova, Milutinović je bio marginalizovan, ali ga nisu mučki napadali, pa i Koštunicu su kako - tako napadali. Moj utisak je da Nikolića najviše napadaju nego sve do sada predsednike", kaže Antić.

Gospodine, zasto pisete o necemu o cemu pojma nemate! Sta bre izmisljate! Pa raznorazne novine su recimo o gospodinu Milutinovicu mesecima pisale kako je privatno prodao Kanadere, kako je vlasnik hotela na Kipru. Vukli ovu casnu i vrhunsku porodicu pravih intelektualaca po blatu. Milutinovic vrhunski intelektualac, profesionalni diplomata, ministarstvo i predsednistvo radili kao singerica (u predsednistvu je imao 25 zaposlenih, a Nikolic 125 zaposlenih!!! a kvalitet rada je bio neuporediv), supruga mu bila bastion srpske kulturne scene kao dugogodisnji direktor Kolarca i uci ce u istoriju srpske kulture (i danas na Kolarcu govore "u doba Olge se znalo kako se radi"), a sin jedinac doktor nauka, zavrsio studije na najprestiznijim univerzitetima Evrope, toliko je vrhunski strucnjak da je imao stipendije tih univerziteta cak i kada mu je otac neopravdano bio u zatvoru. Oni su srpska elita. Ni od koga nista nisu uzeli, drzavu nisu ostetili ni za jedan dinar, nikakve privilegije nisu ostvarili. E sada gospodine Anticu, kada ste ovo saznali, uporedite vaseg prijatelja Tomu i njegovu porodicu. A i Toma bi mogao da malo obrati paznju sta Vi radite, jer sve sto cujete u Predsednistvu prenosite Karadjordjevicima.

sofronije

pre 9 godina

Antić predlaže da se u Srbiji uradi kao u Brazilu, koji je imao donedavno sličnu situaciju, odnosno da po zakonu svi novinari moraju da imaju završen fakultet.

"Ako vam neko da posao koji ima neki tradicionalni ugled, a niste kvalifikovani za to, onda se osećate obaveznim da uzvratite i radite kako vam taj neko naredi ili vas usmeri", navodi Antić.

A da se ovo primeni i na politicare?

Čegevara

pre 9 godina

"da po zakonu svi novinari moraju da imaju završen fakultet."

-Kao i Nikolić? Brazil? Što ne spomenuste neku evropsku državu? Sa planine da vam dovedem čobana ili nekog taksistu znaće mnoge stvari bolje od vas političara, tako da to za faks možete samo da plačete. Da je ovo demokratskija zemlja, mi građani koji smo poreski obveznici imali bismo pravo da znamo spisak svih zaposlenih u državnim institucijama počev od fudbalskih klubova pa do Naftne Industrije Srbije, da li je normalno da u nijednoj državnoj instituciji nemožete da se zaposlite ako nemate vezu? U Elektrodistribuciji važi kao pravilo da nesme niko da se zaposli zbog Vučićeve zabrane, u Kragujevcu je zaposleno 70 novih radnika, u Nišu 50. Da li je bilo nekog konkursa? Naravno da nije, sve se radi tajno i mimo propisa. Sve bih vas ja otpustio, počev od savetnika predsednika koji širi propagandu pa do generalnih direktora javnog sektora. Vi ste bre kriminalci!

Лако и брзо

pre 9 godina

Ма све се да решити брзо и лако - нек сви заврше факултет ко наш председник.

Samouk, kao Vuk Karadžić

pre 9 godina

Ovaj što predlaže da novinari moraju da imaju završen fakultet ne kaže koji fakultet? Šumarski ili farmaceutski? Postoje profesije koje se otimaju obaveznom školovanju na fakultetu, mnogi nobelovci bili su novinari i veliki pisci (Man, Hemingvej, Hamsun, Markes, Bulatović...), ko kaže da novinarstvo, literatura, muzika, slikarstvo, fudbal, košarka, plivanje, veslanje, tenis... ne mogu da se uče "kod kuće"? A predsednik države ne mora da bude ni pismen, nije to uslov za izlazak na izbore, jer je pravo svakog građanina da bira i da bude biran. Pa ko dobije izbore biće predsednik, da nije tako obesmislilo bi se suštinsko postojanje demokratije.

major magistar i dobar drug

pre 9 godina

Sta da velicam. To sto ima vikendicu tamo gdje ne moze da ima, ili sto mu je sin izabran za gradonacelnika preko zatvaranja poslanika u hotel, ili to sto je kupio diplomu, ili nesto drugo. Ja se izvinjavam. Moj duboki naklon njemu i "ideoloskom" sinu koji ce da ga "politicki" pojede.
Mada tu je sam kriv on ga je i napravio.
PS. velicam profesore samo tri stvari: znanje (tako me tata naucio), rad (to sam sam naucio) i zenu (nju volim). Ostali voljno ste a pogotovo ti i Toma (mada on mi je glavnokomandujuci pa moram da ga slusam ali se covjek pored premijera i ministra i ne mijesa u svoj posao).

popeye

pre 9 godina

Причамо о председнику који има диплому факултета, иако се не зна кад ју је и како стекао!?

Kenan

pre 9 godina

Niko od dosadasnjih predsednika nije kupovao fakultetsku diplomu,pa je i za ocekivati,da ga napadaju.Vlada kao feud(ubacuje sina ,na ceone funkcije u stranci),osniva fond Dragici,preko koga se bogate,pa narod nije slep,da sve to ne vidi.

d.marković

pre 9 godina

Ugled se ne stiče dekretom, već učenjem i samopregornim radom. Mora se neprekidno davati lični primer koji većini treba da bude prihvatljiv i poželjan. Ništa se ne može postići sa onim "ne gledajte šta ja radim već slušajte šta govorim!"

Tatjana

pre 9 godina

Prof. Antić je nešto pobrkao? Upravo neobrazovan predsednik, sa sumnjivo stečenom diplomom, neadekvatnim izjavama i vokabularom, izaziva kritike javnosti, medija i građana. Svako njegovo pojavljivanje u javnosti izaziva strah, da li će nas opet izblamirati? Svi prethodni predsednici, pa i sam Milošević, bili su obrazovani ljudi i ipak, svako na svoj način neki određeni stil. Eksponiranje porodice je "koštalo" Miloševića, a pogoto će Nikolića. Uz sve navedeno, ne može se zanemariti njegova politička prošlost i delovanje od devedesetih.

cane

pre 9 godina

"Kod nas svako može da okači sebi funkciju - ja sam novinar, iako je polupismen ili neobrazovan"
Kod nas svako može da okači diplomu o klin ili o neki drugi k jer to što je ima i što je okačio, ne znači da je pismen ili obrazovan. ima mnogo primera, evo da se krene kao čišćenje ribe- od glave.

fakultet

pre 9 godina

Nema nikog ko na gori nacin diskredituje predsednika drzave od tebe koji si njegov savetnik...Pominjes obavezan fakultet a diploma predsednika pod velikim znakom pitanja. Pa ti se smejes celoj naciji u lice i smatras je ovcama.

Aleksandar

pre 9 godina

Izvini ali, svi politicari, od predsednika, do poslanika, nista nisu do nasih sluga. Sluga naroda. Mi smo ih doveli, mi ih skidamo i trebaju da slusaju nase zelje, koje su u skladu sa zdravom logikom i nista vise. Drzava nije necija dedovina, cim se docepa vlasti. Ovo je drzava naroda.

AntiVucic

pre 9 godina

Ja postijem svakoga ko to zasluzuje, a Nikolic ne zasluzuje nikakvo postovanje.
Da se malo pozabavimo Oliverom Anticem. Taj covek je kao dekan pravnog fakulteta proterivao profesore sa fakulteta, a onda je tamo proglasio Seselja za profesora. Na tom istom pravnom fakultetu je organizovao tribine na kojima se negirao genocid u Srebrenici. Takodje je ucestvovao u kupoprodaji diploma na pravnom fakultetu u Kragujevcu. I sad ne samo da je na slobodi, nego je i savetnik jednom od vlasnika laznih diploma.
Koja je ovo banana drzava.....

crni

pre 9 godina

Antić predlaže da se u Srbiji uradi kao u Brazilu, koji je imao donedavno sličnu situaciju, odnosno da po zakonu svi novinari moraju da imaju završen fakultet.

Ali treba uvesti da i predsednik jedne drzave ima minimum zavrsen fakultet

joker

pre 9 godina

fakultet ne moze biti merilo profesionalizma. primera radi, prof. Antic je jedan od najboljih strucnjaka u svojoj oblasti , ali opet sebi dozvoli da suketa do besvesti kada to Toma zatrazi od njega....

vule vu

pre 9 godina

Apsolutno je u pravu sto se,, novinara,,tice. Nemoze svako polupismen da bude novinar. Sa druge strane predsednik treba da bude visoko morala. Ali kuće, vikendice, stanovi, odjednom bogata porodica,automobili,lažne diplome...i sve to za kratko vreme nije moralno i predsednik i njegova porodica sami stvaraju dobru osnovu da se svakodnevno prozivaju u javnosti.

Dikan

pre 9 godina

Šta reče savetnik, da svi novinari moraju da imaju završen fakultet!!!!!!

Novinari moraju da se školuju i da budu obrazovani i pismeni, a predsednici ne moraju. Bože spasi me ovih i ovakvih. I kralj koji jedva govori naš jezik bio bi bolji. Samo je Tito bio gori.

Ivan

pre 9 godina

Pa da,novinari obavljaju svoj posao polupismeni,zato je gospodin predsednik zavrsio fakultet da ne bude nekvalifikovan. Kako ne razmisljate glavom kada nesto izjavljujete,i to je savetnik neki, koji ne razmislja sta prica nego samo kako da ispuni zadatak.

''dragi nas vodza''

pre 9 godina

Odlika totalitarno rezimskih drustava su latentne ili otvorene zabrane javne rijeci, posebno kritickog karaktera.
Ogledalo slobode svakog drustva su medijske i slobode manjina.


ycanna008

nexus

pre 9 godina

Ovo ludilo mora prestati...Prepucavanje Vucicevih i Nikolicevih pajaca preko medija. Rascistite to izmedju sebe a ne preko slobode medija. A ovoj moralnoj gromadi bi preporucio da ode u komsiluk u kabinet i poprica sa Vodjom i njegovom pudlicom o tome sto mu napadaju sefa.
Isto tako se kod nas polupismeni i neobrazovani mogu nazivati i predsednikom i doktorom nauka, a ne samo novinarima.

gradjanin

pre 9 godina

Mera demokratije je da imas pravo da iz protesta zapalis (svoju) zastavu Srbije na sred Trga Republike u Beogradu i nikom nista. Sve ostalo je igranje demokratije ili kako mali Perica zamislja demokratiju.

слоба је српски херој

pre 9 godina

"Нису нападали Србију због Милошевића већ Милошевића због Србије"
"Нису нападали Либију због Гадафија већ Гадафија због Либије"
"Нису нападали Украјину због Виктор Јануковича већ Јануковича због Украјине"

Savetnik u senci

pre 9 godina

"Kod nas svako može da okači sebi funkciju - ja sam novinar, iako je polupismen ili neobrazovan", dodao je Antić.

Kakav nam Precednik, takvi smo i mi (a i njegovi savetnici). Sto ce reci iver ne pada daleko od klade. Inace poredjenje sadasnjeg i bivsih predsednika je krajnje neumesno. Jaz je prevelik u obrazovanju, znanju, radnom iskustvu, harizmi a bogami i u moralu. Naravno, nije potrebno naglasavati ko je sa koje strane.

pera bonasera

pre 9 godina

Savetnice predsednika Srbije,da ga lepo savetujes ne bi pravio greske koje pravi,zato najbolje prestani sa savetima mozda se popravi.

AntiVucic

pre 9 godina

Ja postijem svakoga ko to zasluzuje, a Nikolic ne zasluzuje nikakvo postovanje.
Da se malo pozabavimo Oliverom Anticem. Taj covek je kao dekan pravnog fakulteta proterivao profesore sa fakulteta, a onda je tamo proglasio Seselja za profesora. Na tom istom pravnom fakultetu je organizovao tribine na kojima se negirao genocid u Srebrenici. Takodje je ucestvovao u kupoprodaji diploma na pravnom fakultetu u Kragujevcu. I sad ne samo da je na slobodi, nego je i savetnik jednom od vlasnika laznih diploma.
Koja je ovo banana drzava.....

Kenan

pre 9 godina

Niko od dosadasnjih predsednika nije kupovao fakultetsku diplomu,pa je i za ocekivati,da ga napadaju.Vlada kao feud(ubacuje sina ,na ceone funkcije u stranci),osniva fond Dragici,preko koga se bogate,pa narod nije slep,da sve to ne vidi.

Zmajovski

pre 9 godina

Novinar B92: Da li je Boris Tadic ustasa (tada predsednik Srbije)...Tomislav Nikolic: Naravno, da. - vodja najjace opozicione partije u zemlji. Da ne ponavljam sta je sve pricao, sramota me da ponavljam. I njega sad neko napada, smesno. Kad bi Bojan Pajtic rekao da je Nikolic ustasa ja mislim da bi zapalili zgradu u Krunskoj i dekretom zabranili DS.

Banana Republika

pre 9 godina

OVO je savetnik predsednika??? Doduše, kako ste birali predsednika, tako vam je... Možda dobijete neku medalju, orden. Ja ga sigurno nisam birao. -

vule vu

pre 9 godina

Apsolutno je u pravu sto se,, novinara,,tice. Nemoze svako polupismen da bude novinar. Sa druge strane predsednik treba da bude visoko morala. Ali kuće, vikendice, stanovi, odjednom bogata porodica,automobili,lažne diplome...i sve to za kratko vreme nije moralno i predsednik i njegova porodica sami stvaraju dobru osnovu da se svakodnevno prozivaju u javnosti.

fakultet

pre 9 godina

Nema nikog ko na gori nacin diskredituje predsednika drzave od tebe koji si njegov savetnik...Pominjes obavezan fakultet a diploma predsednika pod velikim znakom pitanja. Pa ti se smejes celoj naciji u lice i smatras je ovcama.

Ivan

pre 9 godina

Pa da,novinari obavljaju svoj posao polupismeni,zato je gospodin predsednik zavrsio fakultet da ne bude nekvalifikovan. Kako ne razmisljate glavom kada nesto izjavljujete,i to je savetnik neki, koji ne razmislja sta prica nego samo kako da ispuni zadatak.

Ice Orangutin

pre 9 godina

G. Anticu, Vi ste bili mirodjija i kod Milosevica i kod Nikolica. Setite se kako ste progonili svoje kolege profesore, terajuci ih sa fakulteta. Sta Vam to govori o Vama?

Tatjana

pre 9 godina

Prof. Antić je nešto pobrkao? Upravo neobrazovan predsednik, sa sumnjivo stečenom diplomom, neadekvatnim izjavama i vokabularom, izaziva kritike javnosti, medija i građana. Svako njegovo pojavljivanje u javnosti izaziva strah, da li će nas opet izblamirati? Svi prethodni predsednici, pa i sam Milošević, bili su obrazovani ljudi i ipak, svako na svoj način neki određeni stil. Eksponiranje porodice je "koštalo" Miloševića, a pogoto će Nikolića. Uz sve navedeno, ne može se zanemariti njegova politička prošlost i delovanje od devedesetih.

joker

pre 9 godina

fakultet ne moze biti merilo profesionalizma. primera radi, prof. Antic je jedan od najboljih strucnjaka u svojoj oblasti , ali opet sebi dozvoli da suketa do besvesti kada to Toma zatrazi od njega....

samo tetki da odnesem lek

pre 9 godina

Nisam verovao da ću ikad reći za nekog slobinog naslednika,ali toma slobi nije ni do kolena. A usput savetniče gde si bio do skora da savetujes ove tvoje kad su pljuvali sve redom, od predsednika do premijera?

Dikan

pre 9 godina

Šta reče savetnik, da svi novinari moraju da imaju završen fakultet!!!!!!

Novinari moraju da se školuju i da budu obrazovani i pismeni, a predsednici ne moraju. Bože spasi me ovih i ovakvih. I kralj koji jedva govori naš jezik bio bi bolji. Samo je Tito bio gori.

tutamuta

pre 9 godina

Jaoooj a da vidiš šta se u Americi sve piše, crta, šeruje, tvituje.....o Obami....ali tamo je (koliko god nam bilo mrsko da priznamo) demokratija, a ovde istočnjačka korumpirana despotija!

Savetnik u senci

pre 9 godina

"Kod nas svako može da okači sebi funkciju - ja sam novinar, iako je polupismen ili neobrazovan", dodao je Antić.

Kakav nam Precednik, takvi smo i mi (a i njegovi savetnici). Sto ce reci iver ne pada daleko od klade. Inace poredjenje sadasnjeg i bivsih predsednika je krajnje neumesno. Jaz je prevelik u obrazovanju, znanju, radnom iskustvu, harizmi a bogami i u moralu. Naravno, nije potrebno naglasavati ko je sa koje strane.

crni

pre 9 godina

Antić predlaže da se u Srbiji uradi kao u Brazilu, koji je imao donedavno sličnu situaciju, odnosno da po zakonu svi novinari moraju da imaju završen fakultet.

Ali treba uvesti da i predsednik jedne drzave ima minimum zavrsen fakultet

nexus

pre 9 godina

Ovo ludilo mora prestati...Prepucavanje Vucicevih i Nikolicevih pajaca preko medija. Rascistite to izmedju sebe a ne preko slobode medija. A ovoj moralnoj gromadi bi preporucio da ode u komsiluk u kabinet i poprica sa Vodjom i njegovom pudlicom o tome sto mu napadaju sefa.
Isto tako se kod nas polupismeni i neobrazovani mogu nazivati i predsednikom i doktorom nauka, a ne samo novinarima.

pera bonasera

pre 9 godina

Savetnice predsednika Srbije,da ga lepo savetujes ne bi pravio greske koje pravi,zato najbolje prestani sa savetima mozda se popravi.

Лако и брзо

pre 9 godina

Ма све се да решити брзо и лако - нек сви заврше факултет ко наш председник.

bljak

pre 9 godina

Pa postujem ja INSTITUCIJU Predsednika drzave, to je castan poziv koji (bi trebalo da) obavlja ozbiljna, obrazovana osoba od integriteta, zastupnik svih gradjana, popularan u CELOKUPNOJ javnosti, koja ne glumata i ne daje jeftine izjave. Taj polozaj ne smeju da zauzimaju profesionalni politicari, za njih je onaj cirkus od Vlade, Skupstine, izbora... Imam problem sa osobom koja tu poziciju zauzima, pre svega ova sada, ali i u proslosti. A ti, Savetnice, imaj na umu s kim imas posla, pa tako i savetuj.

cane

pre 9 godina

"Kod nas svako može da okači sebi funkciju - ja sam novinar, iako je polupismen ili neobrazovan"
Kod nas svako može da okači diplomu o klin ili o neki drugi k jer to što je ima i što je okačio, ne znači da je pismen ili obrazovan. ima mnogo primera, evo da se krene kao čišćenje ribe- od glave.

Aleksandar

pre 9 godina

Izvini ali, svi politicari, od predsednika, do poslanika, nista nisu do nasih sluga. Sluga naroda. Mi smo ih doveli, mi ih skidamo i trebaju da slusaju nase zelje, koje su u skladu sa zdravom logikom i nista vise. Drzava nije necija dedovina, cim se docepa vlasti. Ovo je drzava naroda.

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

a da li je to tako gospodine anticu mozda zato sto smo za vreme milosevica ziveli bolje,nego sada za vreme nikolica,nikolica i vucica ovoliki br. gradana nikada ne bi napadao da za to nema razloga,i da se drze predizbornih obecanja,a ne da rade sve kontra od onoga sto su obecali narodu i na osnovu tih neispunjenih obecanja i dobili glasove!!!

Vladimir

pre 9 godina

Stvarno? Niko ga ne napada, on lupeta gde god stigne. O njegovoj pismenosti ne treba trošiti reči, Internet je pun svega. A ako ćemo o napadanju, koja je to moralna veličina jednom izjavila:"ako negde vidite Zorana Đinđića, recite mu da je i Tito imao problema sa nogom pred smrt"??

d.marković

pre 9 godina

Ugled se ne stiče dekretom, već učenjem i samopregornim radom. Mora se neprekidno davati lični primer koji većini treba da bude prihvatljiv i poželjan. Ništa se ne može postići sa onim "ne gledajte šta ja radim već slušajte šta govorim!"

Stanje na terenu

pre 9 godina

Pa on i jeste gori od Milosevica. Ne vidim gde je problem? Ustvari on je ubedljivo najsmesnija politicka figura u istoriji Srbije. To dokazuje iz dana u dan svojim blamovima, gafovima i neobrazovanoscu.

popeye

pre 9 godina

Причамо о председнику који има диплому факултета, иако се не зна кад ју је и како стекао!?

nikola

pre 9 godina

Konstatacija da u Brazilu svi novinari moraju da imaju završen fakultet pokazuje koliko si ti Antiću ograničen te sam izazivaš podsmeh na račun predsednika.Pa upravo činjenica da Nikolić ima sumnjivu fakultetsku diplomu( kome to još nije jasno)je povod za podsmeh.Da se njegova žena ponaša kao pokondirena tikva i da predstavlja paradigmu Feme u svim vremenima je sasvim evidwntno.Njegov sin koji je jedva završio srednju školu prozvan je Cevka zato što nije mogao da razume da nešto što je cev mora bizžti šuplje na oba kraja.Ta osoba je danas gradonačelnik Kragujevca( zna se kako je do toga došao).Antiću poznata je tvoja rabota na fakultetu tokom 90-tih.Ovi mlađi se i ne sećaju.Tvoja odbrana Nikolića izazvaće još veću sprdnju kod mislećih građana ( nažalost njih u Srbiji nema dovoljno, jer više ne odlaze, nego beže, biće ih još manje.Pogledaj malo statističke podatke iz centra Beograda pa ćeš videti kako se rapidno prazni)

Fantomska kuca

pre 9 godina

"Đinđića su isto napadali na najrazličitije načine, sa i bez osnova, Milutinović je bio marginalizovan, ali ga nisu mučki napadali, pa i Koštunicu su kako - tako napadali. Moj utisak je da Nikolića najviše napadaju nego sve do sada predsednike", kaže Antić.

Gospodine, zasto pisete o necemu o cemu pojma nemate! Sta bre izmisljate! Pa raznorazne novine su recimo o gospodinu Milutinovicu mesecima pisale kako je privatno prodao Kanadere, kako je vlasnik hotela na Kipru. Vukli ovu casnu i vrhunsku porodicu pravih intelektualaca po blatu. Milutinovic vrhunski intelektualac, profesionalni diplomata, ministarstvo i predsednistvo radili kao singerica (u predsednistvu je imao 25 zaposlenih, a Nikolic 125 zaposlenih!!! a kvalitet rada je bio neuporediv), supruga mu bila bastion srpske kulturne scene kao dugogodisnji direktor Kolarca i uci ce u istoriju srpske kulture (i danas na Kolarcu govore "u doba Olge se znalo kako se radi"), a sin jedinac doktor nauka, zavrsio studije na najprestiznijim univerzitetima Evrope, toliko je vrhunski strucnjak da je imao stipendije tih univerziteta cak i kada mu je otac neopravdano bio u zatvoru. Oni su srpska elita. Ni od koga nista nisu uzeli, drzavu nisu ostetili ni za jedan dinar, nikakve privilegije nisu ostvarili. E sada gospodine Anticu, kada ste ovo saznali, uporedite vaseg prijatelja Tomu i njegovu porodicu. A i Toma bi mogao da malo obrati paznju sta Vi radite, jer sve sto cujete u Predsednistvu prenosite Karadjordjevicima.

gradjanin

pre 9 godina

Mera demokratije je da imas pravo da iz protesta zapalis (svoju) zastavu Srbije na sred Trga Republike u Beogradu i nikom nista. Sve ostalo je igranje demokratije ili kako mali Perica zamislja demokratiju.

Vojvođanin

pre 9 godina

"...On je za TV Pink kazao da je aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić najviše izložen napadima medija u odnosu na prethodne čelnike zemlje - Slobodana Miloševića, Milana Milutinovića, Zorana Đinđića, Vojislava Koštunicu..."
Da, upravu ste gospodine, jedino što je Đinđić bio još izložen i napadima metka krvničkog ubice, a to je, jelte, sadašnji predsednik najavio nekoliko dana ranije, ....

''dragi nas vodza''

pre 9 godina

Odlika totalitarno rezimskih drustava su latentne ili otvorene zabrane javne rijeci, posebno kritickog karaktera.
Ogledalo slobode svakog drustva su medijske i slobode manjina.


ycanna008

sofronije

pre 9 godina

Antić predlaže da se u Srbiji uradi kao u Brazilu, koji je imao donedavno sličnu situaciju, odnosno da po zakonu svi novinari moraju da imaju završen fakultet.

"Ako vam neko da posao koji ima neki tradicionalni ugled, a niste kvalifikovani za to, onda se osećate obaveznim da uzvratite i radite kako vam taj neko naredi ili vas usmeri", navodi Antić.

A da se ovo primeni i na politicare?

ivan

pre 9 godina

Za savetnika svih predsednika koji su nam i još uvek uništavaju zemlju, Đinđić je bio predsednik vlade. Ovo smatram kao pokušaj da se izjednače Đinđić i neki Nikolić

Srki

pre 9 godina

Citam komentare i niko da se seti da je taj predsednik odneo ubedljivu pobedu na izborima i da smo "mi" krivi sto je on na tom mestu. Bolje nismo ni zasluzili, kada smo vec dozvolili da takav covek dodje na celo Srbije

major magistar i dobar drug

pre 9 godina

Sta da velicam. To sto ima vikendicu tamo gdje ne moze da ima, ili sto mu je sin izabran za gradonacelnika preko zatvaranja poslanika u hotel, ili to sto je kupio diplomu, ili nesto drugo. Ja se izvinjavam. Moj duboki naklon njemu i "ideoloskom" sinu koji ce da ga "politicki" pojede.
Mada tu je sam kriv on ga je i napravio.
PS. velicam profesore samo tri stvari: znanje (tako me tata naucio), rad (to sam sam naucio) i zenu (nju volim). Ostali voljno ste a pogotovo ti i Toma (mada on mi je glavnokomandujuci pa moram da ga slusam ali se covjek pored premijera i ministra i ne mijesa u svoj posao).

Čegevara

pre 9 godina

"da po zakonu svi novinari moraju da imaju završen fakultet."

-Kao i Nikolić? Brazil? Što ne spomenuste neku evropsku državu? Sa planine da vam dovedem čobana ili nekog taksistu znaće mnoge stvari bolje od vas političara, tako da to za faks možete samo da plačete. Da je ovo demokratskija zemlja, mi građani koji smo poreski obveznici imali bismo pravo da znamo spisak svih zaposlenih u državnim institucijama počev od fudbalskih klubova pa do Naftne Industrije Srbije, da li je normalno da u nijednoj državnoj instituciji nemožete da se zaposlite ako nemate vezu? U Elektrodistribuciji važi kao pravilo da nesme niko da se zaposli zbog Vučićeve zabrane, u Kragujevcu je zaposleno 70 novih radnika, u Nišu 50. Da li je bilo nekog konkursa? Naravno da nije, sve se radi tajno i mimo propisa. Sve bih vas ja otpustio, počev od savetnika predsednika koji širi propagandu pa do generalnih direktora javnog sektora. Vi ste bre kriminalci!

icon

pre 9 godina

napad moze biti sa i bez osnove. Ako nemas suvisle odgovore i argumente oko diplome, gradis u zasticenom podrucju, nedajes odgovore za potroseni novac, izbacujes bisere svake sedmice- sta ocekujes?

vrabac

pre 9 godina

Naravno da ovaj covek moze to da proceni, jer je sedeo na kanabeu svakog predsednika, mozda je bolje da se zamislite zasto je tako, i koliko se vredja nasa inteligencija, laznim diplomama, aferama, stiroporom i zutim ljudima, fondom prve dame, kanalima, Diznilendom. Mozda je resenje problema u vasoj kuci! Trazite pazljivo, nacicete!

Samouk, kao Vuk Karadžić

pre 9 godina

Ovaj što predlaže da novinari moraju da imaju završen fakultet ne kaže koji fakultet? Šumarski ili farmaceutski? Postoje profesije koje se otimaju obaveznom školovanju na fakultetu, mnogi nobelovci bili su novinari i veliki pisci (Man, Hemingvej, Hamsun, Markes, Bulatović...), ko kaže da novinarstvo, literatura, muzika, slikarstvo, fudbal, košarka, plivanje, veslanje, tenis... ne mogu da se uče "kod kuće"? A predsednik države ne mora da bude ni pismen, nije to uslov za izlazak na izbore, jer je pravo svakog građanina da bira i da bude biran. Pa ko dobije izbore biće predsednik, da nije tako obesmislilo bi se suštinsko postojanje demokratije.

AntiPA

pre 9 godina

Anticu, Djindjic nikada nije bio predsednik. Srbija ima tradiciju izbora losih ljudi na mesto predsednika, i to nije prekinuto dolaskom Nikolica na ovu poziciju. Da li sam time uvredio poziciju predsednika ili loseg coveka?

слоба је српски херој

pre 9 godina

"Нису нападали Србију због Милошевића већ Милошевића због Србије"
"Нису нападали Либију због Гадафија већ Гадафија због Либије"
"Нису нападали Украјину због Виктор Јануковича већ Јануковича због Украјине"

VladimirUE

pre 9 godina

Napadace Nikolica sve dok bude stitio od odgovornosti ovog njegovog savetnika Antica koji je optuzen da je ucestvovao u korupciji na pravnom fakultetu u Kragujevcu. Da ga nije abolirao ne bi ga ni napadao niko.

Bekrija

pre 9 godina

U pravu je Antic. Mada od novinara fakultet jedino ima onaj sa N1. Ne mogu fa mu se setim imena, ali dobro radi svoj posao. A ostali su vecinom da kazu koje je povrce poskupelo i da citaju vesti.

слоба је српски херој

pre 9 godina

"Нису нападали Србију због Милошевића већ Милошевића због Србије"
"Нису нападали Либију због Гадафија већ Гадафија због Либије"
"Нису нападали Украјину због Виктор Јануковича већ Јануковича због Украјине"

Bekrija

pre 9 godina

U pravu je Antic. Mada od novinara fakultet jedino ima onaj sa N1. Ne mogu fa mu se setim imena, ali dobro radi svoj posao. A ostali su vecinom da kazu koje je povrce poskupelo i da citaju vesti.

Srki

pre 9 godina

Citam komentare i niko da se seti da je taj predsednik odneo ubedljivu pobedu na izborima i da smo "mi" krivi sto je on na tom mestu. Bolje nismo ni zasluzili, kada smo vec dozvolili da takav covek dodje na celo Srbije

Banana Republika

pre 9 godina

OVO je savetnik predsednika??? Doduše, kako ste birali predsednika, tako vam je... Možda dobijete neku medalju, orden. Ja ga sigurno nisam birao. -

joker

pre 9 godina

fakultet ne moze biti merilo profesionalizma. primera radi, prof. Antic je jedan od najboljih strucnjaka u svojoj oblasti , ali opet sebi dozvoli da suketa do besvesti kada to Toma zatrazi od njega....

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

a da li je to tako gospodine anticu mozda zato sto smo za vreme milosevica ziveli bolje,nego sada za vreme nikolica,nikolica i vucica ovoliki br. gradana nikada ne bi napadao da za to nema razloga,i da se drze predizbornih obecanja,a ne da rade sve kontra od onoga sto su obecali narodu i na osnovu tih neispunjenih obecanja i dobili glasove!!!

AntiVucic

pre 9 godina

Ja postijem svakoga ko to zasluzuje, a Nikolic ne zasluzuje nikakvo postovanje.
Da se malo pozabavimo Oliverom Anticem. Taj covek je kao dekan pravnog fakulteta proterivao profesore sa fakulteta, a onda je tamo proglasio Seselja za profesora. Na tom istom pravnom fakultetu je organizovao tribine na kojima se negirao genocid u Srebrenici. Takodje je ucestvovao u kupoprodaji diploma na pravnom fakultetu u Kragujevcu. I sad ne samo da je na slobodi, nego je i savetnik jednom od vlasnika laznih diploma.
Koja je ovo banana drzava.....

Zmajovski

pre 9 godina

Novinar B92: Da li je Boris Tadic ustasa (tada predsednik Srbije)...Tomislav Nikolic: Naravno, da. - vodja najjace opozicione partije u zemlji. Da ne ponavljam sta je sve pricao, sramota me da ponavljam. I njega sad neko napada, smesno. Kad bi Bojan Pajtic rekao da je Nikolic ustasa ja mislim da bi zapalili zgradu u Krunskoj i dekretom zabranili DS.

vule vu

pre 9 godina

Apsolutno je u pravu sto se,, novinara,,tice. Nemoze svako polupismen da bude novinar. Sa druge strane predsednik treba da bude visoko morala. Ali kuće, vikendice, stanovi, odjednom bogata porodica,automobili,lažne diplome...i sve to za kratko vreme nije moralno i predsednik i njegova porodica sami stvaraju dobru osnovu da se svakodnevno prozivaju u javnosti.

Dikan

pre 9 godina

Šta reče savetnik, da svi novinari moraju da imaju završen fakultet!!!!!!

Novinari moraju da se školuju i da budu obrazovani i pismeni, a predsednici ne moraju. Bože spasi me ovih i ovakvih. I kralj koji jedva govori naš jezik bio bi bolji. Samo je Tito bio gori.

Samouk, kao Vuk Karadžić

pre 9 godina

Ovaj što predlaže da novinari moraju da imaju završen fakultet ne kaže koji fakultet? Šumarski ili farmaceutski? Postoje profesije koje se otimaju obaveznom školovanju na fakultetu, mnogi nobelovci bili su novinari i veliki pisci (Man, Hemingvej, Hamsun, Markes, Bulatović...), ko kaže da novinarstvo, literatura, muzika, slikarstvo, fudbal, košarka, plivanje, veslanje, tenis... ne mogu da se uče "kod kuće"? A predsednik države ne mora da bude ni pismen, nije to uslov za izlazak na izbore, jer je pravo svakog građanina da bira i da bude biran. Pa ko dobije izbore biće predsednik, da nije tako obesmislilo bi se suštinsko postojanje demokratije.

tutamuta

pre 9 godina

Jaoooj a da vidiš šta se u Americi sve piše, crta, šeruje, tvituje.....o Obami....ali tamo je (koliko god nam bilo mrsko da priznamo) demokratija, a ovde istočnjačka korumpirana despotija!

Stanje na terenu

pre 9 godina

Pa on i jeste gori od Milosevica. Ne vidim gde je problem? Ustvari on je ubedljivo najsmesnija politicka figura u istoriji Srbije. To dokazuje iz dana u dan svojim blamovima, gafovima i neobrazovanoscu.

Fantomska kuca

pre 9 godina

"Đinđića su isto napadali na najrazličitije načine, sa i bez osnova, Milutinović je bio marginalizovan, ali ga nisu mučki napadali, pa i Koštunicu su kako - tako napadali. Moj utisak je da Nikolića najviše napadaju nego sve do sada predsednike", kaže Antić.

Gospodine, zasto pisete o necemu o cemu pojma nemate! Sta bre izmisljate! Pa raznorazne novine su recimo o gospodinu Milutinovicu mesecima pisale kako je privatno prodao Kanadere, kako je vlasnik hotela na Kipru. Vukli ovu casnu i vrhunsku porodicu pravih intelektualaca po blatu. Milutinovic vrhunski intelektualac, profesionalni diplomata, ministarstvo i predsednistvo radili kao singerica (u predsednistvu je imao 25 zaposlenih, a Nikolic 125 zaposlenih!!! a kvalitet rada je bio neuporediv), supruga mu bila bastion srpske kulturne scene kao dugogodisnji direktor Kolarca i uci ce u istoriju srpske kulture (i danas na Kolarcu govore "u doba Olge se znalo kako se radi"), a sin jedinac doktor nauka, zavrsio studije na najprestiznijim univerzitetima Evrope, toliko je vrhunski strucnjak da je imao stipendije tih univerziteta cak i kada mu je otac neopravdano bio u zatvoru. Oni su srpska elita. Ni od koga nista nisu uzeli, drzavu nisu ostetili ni za jedan dinar, nikakve privilegije nisu ostvarili. E sada gospodine Anticu, kada ste ovo saznali, uporedite vaseg prijatelja Tomu i njegovu porodicu. A i Toma bi mogao da malo obrati paznju sta Vi radite, jer sve sto cujete u Predsednistvu prenosite Karadjordjevicima.

samo tetki da odnesem lek

pre 9 godina

Nisam verovao da ću ikad reći za nekog slobinog naslednika,ali toma slobi nije ni do kolena. A usput savetniče gde si bio do skora da savetujes ove tvoje kad su pljuvali sve redom, od predsednika do premijera?

gradjanin

pre 9 godina

Mera demokratije je da imas pravo da iz protesta zapalis (svoju) zastavu Srbije na sred Trga Republike u Beogradu i nikom nista. Sve ostalo je igranje demokratije ili kako mali Perica zamislja demokratiju.

Savetnik u senci

pre 9 godina

"Kod nas svako može da okači sebi funkciju - ja sam novinar, iako je polupismen ili neobrazovan", dodao je Antić.

Kakav nam Precednik, takvi smo i mi (a i njegovi savetnici). Sto ce reci iver ne pada daleko od klade. Inace poredjenje sadasnjeg i bivsih predsednika je krajnje neumesno. Jaz je prevelik u obrazovanju, znanju, radnom iskustvu, harizmi a bogami i u moralu. Naravno, nije potrebno naglasavati ko je sa koje strane.

Ice Orangutin

pre 9 godina

G. Anticu, Vi ste bili mirodjija i kod Milosevica i kod Nikolica. Setite se kako ste progonili svoje kolege profesore, terajuci ih sa fakulteta. Sta Vam to govori o Vama?

nexus

pre 9 godina

Ovo ludilo mora prestati...Prepucavanje Vucicevih i Nikolicevih pajaca preko medija. Rascistite to izmedju sebe a ne preko slobode medija. A ovoj moralnoj gromadi bi preporucio da ode u komsiluk u kabinet i poprica sa Vodjom i njegovom pudlicom o tome sto mu napadaju sefa.
Isto tako se kod nas polupismeni i neobrazovani mogu nazivati i predsednikom i doktorom nauka, a ne samo novinarima.

d.marković

pre 9 godina

Ugled se ne stiče dekretom, već učenjem i samopregornim radom. Mora se neprekidno davati lični primer koji većini treba da bude prihvatljiv i poželjan. Ništa se ne može postići sa onim "ne gledajte šta ja radim već slušajte šta govorim!"

Vladimir

pre 9 godina

Stvarno? Niko ga ne napada, on lupeta gde god stigne. O njegovoj pismenosti ne treba trošiti reči, Internet je pun svega. A ako ćemo o napadanju, koja je to moralna veličina jednom izjavila:"ako negde vidite Zorana Đinđića, recite mu da je i Tito imao problema sa nogom pred smrt"??

Vojvođanin

pre 9 godina

"...On je za TV Pink kazao da je aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić najviše izložen napadima medija u odnosu na prethodne čelnike zemlje - Slobodana Miloševića, Milana Milutinovića, Zorana Đinđića, Vojislava Koštunicu..."
Da, upravu ste gospodine, jedino što je Đinđić bio još izložen i napadima metka krvničkog ubice, a to je, jelte, sadašnji predsednik najavio nekoliko dana ranije, ....

major magistar i dobar drug

pre 9 godina

Sta da velicam. To sto ima vikendicu tamo gdje ne moze da ima, ili sto mu je sin izabran za gradonacelnika preko zatvaranja poslanika u hotel, ili to sto je kupio diplomu, ili nesto drugo. Ja se izvinjavam. Moj duboki naklon njemu i "ideoloskom" sinu koji ce da ga "politicki" pojede.
Mada tu je sam kriv on ga je i napravio.
PS. velicam profesore samo tri stvari: znanje (tako me tata naucio), rad (to sam sam naucio) i zenu (nju volim). Ostali voljno ste a pogotovo ti i Toma (mada on mi je glavnokomandujuci pa moram da ga slusam ali se covjek pored premijera i ministra i ne mijesa u svoj posao).

popeye

pre 9 godina

Причамо о председнику који има диплому факултета, иако се не зна кад ју је и како стекао!?

bljak

pre 9 godina

Pa postujem ja INSTITUCIJU Predsednika drzave, to je castan poziv koji (bi trebalo da) obavlja ozbiljna, obrazovana osoba od integriteta, zastupnik svih gradjana, popularan u CELOKUPNOJ javnosti, koja ne glumata i ne daje jeftine izjave. Taj polozaj ne smeju da zauzimaju profesionalni politicari, za njih je onaj cirkus od Vlade, Skupstine, izbora... Imam problem sa osobom koja tu poziciju zauzima, pre svega ova sada, ali i u proslosti. A ti, Savetnice, imaj na umu s kim imas posla, pa tako i savetuj.

Kenan

pre 9 godina

Niko od dosadasnjih predsednika nije kupovao fakultetsku diplomu,pa je i za ocekivati,da ga napadaju.Vlada kao feud(ubacuje sina ,na ceone funkcije u stranci),osniva fond Dragici,preko koga se bogate,pa narod nije slep,da sve to ne vidi.

Tatjana

pre 9 godina

Prof. Antić je nešto pobrkao? Upravo neobrazovan predsednik, sa sumnjivo stečenom diplomom, neadekvatnim izjavama i vokabularom, izaziva kritike javnosti, medija i građana. Svako njegovo pojavljivanje u javnosti izaziva strah, da li će nas opet izblamirati? Svi prethodni predsednici, pa i sam Milošević, bili su obrazovani ljudi i ipak, svako na svoj način neki određeni stil. Eksponiranje porodice je "koštalo" Miloševića, a pogoto će Nikolića. Uz sve navedeno, ne može se zanemariti njegova politička prošlost i delovanje od devedesetih.

fakultet

pre 9 godina

Nema nikog ko na gori nacin diskredituje predsednika drzave od tebe koji si njegov savetnik...Pominjes obavezan fakultet a diploma predsednika pod velikim znakom pitanja. Pa ti se smejes celoj naciji u lice i smatras je ovcama.

''dragi nas vodza''

pre 9 godina

Odlika totalitarno rezimskih drustava su latentne ili otvorene zabrane javne rijeci, posebno kritickog karaktera.
Ogledalo slobode svakog drustva su medijske i slobode manjina.


ycanna008

crni

pre 9 godina

Antić predlaže da se u Srbiji uradi kao u Brazilu, koji je imao donedavno sličnu situaciju, odnosno da po zakonu svi novinari moraju da imaju završen fakultet.

Ali treba uvesti da i predsednik jedne drzave ima minimum zavrsen fakultet

cane

pre 9 godina

"Kod nas svako može da okači sebi funkciju - ja sam novinar, iako je polupismen ili neobrazovan"
Kod nas svako može da okači diplomu o klin ili o neki drugi k jer to što je ima i što je okačio, ne znači da je pismen ili obrazovan. ima mnogo primera, evo da se krene kao čišćenje ribe- od glave.

pera bonasera

pre 9 godina

Savetnice predsednika Srbije,da ga lepo savetujes ne bi pravio greske koje pravi,zato najbolje prestani sa savetima mozda se popravi.

AntiPA

pre 9 godina

Anticu, Djindjic nikada nije bio predsednik. Srbija ima tradiciju izbora losih ljudi na mesto predsednika, i to nije prekinuto dolaskom Nikolica na ovu poziciju. Da li sam time uvredio poziciju predsednika ili loseg coveka?

Ivan

pre 9 godina

Pa da,novinari obavljaju svoj posao polupismeni,zato je gospodin predsednik zavrsio fakultet da ne bude nekvalifikovan. Kako ne razmisljate glavom kada nesto izjavljujete,i to je savetnik neki, koji ne razmislja sta prica nego samo kako da ispuni zadatak.

Aleksandar

pre 9 godina

Izvini ali, svi politicari, od predsednika, do poslanika, nista nisu do nasih sluga. Sluga naroda. Mi smo ih doveli, mi ih skidamo i trebaju da slusaju nase zelje, koje su u skladu sa zdravom logikom i nista vise. Drzava nije necija dedovina, cim se docepa vlasti. Ovo je drzava naroda.

icon

pre 9 godina

napad moze biti sa i bez osnove. Ako nemas suvisle odgovore i argumente oko diplome, gradis u zasticenom podrucju, nedajes odgovore za potroseni novac, izbacujes bisere svake sedmice- sta ocekujes?

vrabac

pre 9 godina

Naravno da ovaj covek moze to da proceni, jer je sedeo na kanabeu svakog predsednika, mozda je bolje da se zamislite zasto je tako, i koliko se vredja nasa inteligencija, laznim diplomama, aferama, stiroporom i zutim ljudima, fondom prve dame, kanalima, Diznilendom. Mozda je resenje problema u vasoj kuci! Trazite pazljivo, nacicete!

Čegevara

pre 9 godina

"da po zakonu svi novinari moraju da imaju završen fakultet."

-Kao i Nikolić? Brazil? Što ne spomenuste neku evropsku državu? Sa planine da vam dovedem čobana ili nekog taksistu znaće mnoge stvari bolje od vas političara, tako da to za faks možete samo da plačete. Da je ovo demokratskija zemlja, mi građani koji smo poreski obveznici imali bismo pravo da znamo spisak svih zaposlenih u državnim institucijama počev od fudbalskih klubova pa do Naftne Industrije Srbije, da li je normalno da u nijednoj državnoj instituciji nemožete da se zaposlite ako nemate vezu? U Elektrodistribuciji važi kao pravilo da nesme niko da se zaposli zbog Vučićeve zabrane, u Kragujevcu je zaposleno 70 novih radnika, u Nišu 50. Da li je bilo nekog konkursa? Naravno da nije, sve se radi tajno i mimo propisa. Sve bih vas ja otpustio, počev od savetnika predsednika koji širi propagandu pa do generalnih direktora javnog sektora. Vi ste bre kriminalci!

Лако и брзо

pre 9 godina

Ма све се да решити брзо и лако - нек сви заврше факултет ко наш председник.

nikola

pre 9 godina

Konstatacija da u Brazilu svi novinari moraju da imaju završen fakultet pokazuje koliko si ti Antiću ograničen te sam izazivaš podsmeh na račun predsednika.Pa upravo činjenica da Nikolić ima sumnjivu fakultetsku diplomu( kome to još nije jasno)je povod za podsmeh.Da se njegova žena ponaša kao pokondirena tikva i da predstavlja paradigmu Feme u svim vremenima je sasvim evidwntno.Njegov sin koji je jedva završio srednju školu prozvan je Cevka zato što nije mogao da razume da nešto što je cev mora bizžti šuplje na oba kraja.Ta osoba je danas gradonačelnik Kragujevca( zna se kako je do toga došao).Antiću poznata je tvoja rabota na fakultetu tokom 90-tih.Ovi mlađi se i ne sećaju.Tvoja odbrana Nikolića izazvaće još veću sprdnju kod mislećih građana ( nažalost njih u Srbiji nema dovoljno, jer više ne odlaze, nego beže, biće ih još manje.Pogledaj malo statističke podatke iz centra Beograda pa ćeš videti kako se rapidno prazni)

sofronije

pre 9 godina

Antić predlaže da se u Srbiji uradi kao u Brazilu, koji je imao donedavno sličnu situaciju, odnosno da po zakonu svi novinari moraju da imaju završen fakultet.

"Ako vam neko da posao koji ima neki tradicionalni ugled, a niste kvalifikovani za to, onda se osećate obaveznim da uzvratite i radite kako vam taj neko naredi ili vas usmeri", navodi Antić.

A da se ovo primeni i na politicare?

ivan

pre 9 godina

Za savetnika svih predsednika koji su nam i još uvek uništavaju zemlju, Đinđić je bio predsednik vlade. Ovo smatram kao pokušaj da se izjednače Đinđić i neki Nikolić

VladimirUE

pre 9 godina

Napadace Nikolica sve dok bude stitio od odgovornosti ovog njegovog savetnika Antica koji je optuzen da je ucestvovao u korupciji na pravnom fakultetu u Kragujevcu. Da ga nije abolirao ne bi ga ni napadao niko.