Utorak, 19.08.2014.

21:30

"SNS može i sa DS u Vojvodini"

Goran Knežević, potpredsednik SNS, izjavio je da je ta stranka promenila stav i da bi mogla da uđe u vojvođansku vladu u kojoj je i DS.

Izvor: Danas

"SNS može i sa DS u Vojvodini" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

146 Komentari

Sortiraj po:

Isićka

pre 9 godina

Nema tu neke velike filozofije! Stanje u Vojvodini zahteva hitnu reakciji, jer je sizuacija alarmantna! Koncentrična Vlada je trenutno jedino realno rešenje koje može da stabilizuje Vojvodinu!

Maxim

pre 9 godina

Vojvođani dugo nemaju rukovodstvo koje ima neku viziju za razvoj Vojvodine! Svedoci smo malverzacija koje su se dešavale, i sada je krajnje vreme da se jedna odgovorna Vlada pozabavi daljim razvojem pokrajne!

Mugabe

pre 9 godina

Da Demokratska stranka zaista želi da ljudi u Vojvodini žive bolje, prihvatila bi ideju o koncentracionoj vladi jer je to najbolje i najpoštenije rešenje u ovom trenutku.

damus

pre 9 godina

Ne vidim tu ništa loše, cak šta više, koncentraciona vlada može da spreči mnoga čarkanja i nepravilnosti unutar vlade Vojvodine. Ovde je narod prioritet, a ne vlast.

Medo

pre 9 godina

Htele to demokrate ili ne ocekujem da ce se vrlo brzo raspisati pokrajinski izbori jer kako su pokrenute istrage oko trosenja novca u Fondu za razvoj Vojvodine i Razvojnoj banci Vojvodine,pokrajinska vlast ce kako se budu otkrivale stvari biti prinudjena pod pritiskom gradjana da sto pre raspise izbore!

Plafon

pre 9 godina

Vala vise i taj DS stvarno bre nikako da ih skines koliko su se zalepili,ne znam samo sta su umislili da imaju neku moc i vlast sa tih 6 %.

Zec

pre 9 godina

Vidi se da je pokrajinska vlast u krizi i da uopste ne funkcionise i stvarno ne bi bilo lose da se zbog interesa gradjana napravi neka zajednicka vlada koja bi pokusala da sredi stanje dok se ne odrze novi izbori!Ovakva vlast koja nista ne radi samo nanosi svakim danom sve vecu i vecu stetu Vojvodini!

Dusko

pre 9 godina

Zna se zasto Ds nece da pravi koncetracionu vladu sa SNS!Tada ne bi mogli da rade sta hoce a i brzo bi izaslo na videlo kakve su sve malverzacije radili ali ipak samo odlazu ono sto je neodlozno jer verovatno ce se uskoro zbog sukoba izmedju njih samih i pokrajinska vlast raspasti i bice novi izbori!

tetreb

pre 9 godina

Ukoliko demokrate odbijaju ovakv predlog, više je nego jasno da im ni najmanje nije stalo do interesa građana već isključivo do fotelja. Mada, jedna stvar je kristalno jasna, a to je da nemaju legitimitet jer imaju samo šest posto glasova i građani ih apsolutno ne podržavaju!

Truman

pre 9 godina

SNS je uvek bila spremna na saradnju sa svima. Interes građana joj je definitivno na prvom mestu, a to je za svaku pohvalu. DS je ta koja se protivi takvoj saradnju. Lični interes joj je najbitniji i uradiće sve kako bi sama vladala u Vojvodini. Drago mi je što će se to uskoro promeniti.

pecko

pre 9 godina

hehehhe, pa vi neo-radikali imate sa zaboravnim madjarom tek 30 poslanika u voj. parlamentu!!! i sa dacom-....... imate 42-43, a demokrate imaju 56. pastor reskira puuno.

BGD-NBGD

pre 9 godina

Protiv sam koalicije SNS i DS i NDS, narod je bio protiv njih u martu i to apsolutnom većiniom i ako budu zajedno sa pajtićem i političkim ds tajkunima reći će se da su svi iz lopovske sorte,pada rejting i podrška sns..

corona

pre 9 godina

Hoće li neko već jednom pokrenuti sve one velike firme u Vojvodini? Hoćete li se već jednom dogovoriti i početi raditi u interesu građana i države? Vidim volje ima pa sad ubrzajte. Narod neće oprostiti ni jednima ni drugima.

CANE - SREMAC 54

pre 9 godina

Ako vam neko nudi da ucestvujete u vladi, kao sto se to nudi demokratama, a pre toga se niste najbolje pokazali , a vi to ne zelite da prihvatite to znaci da vam nije stalo do gradjana vojvodine, takodje da to znaci da treba da postujete one koji vam ponovo daju sansu. Bez obzira na sve blizi se trenutak kada ce se jasno videti kome je stalo do prospariteta Vojvodine , a kome je to samo maska da bi se zavarao narod.

vremex

pre 9 godina

Potpuno je jasno da u trenutnoj situaciji niko ne može da napravi stabilnu većinu i čini mi se da je pragmatični prilaz i stav SNS u datim okolnostima jedino pravo rešenje. U svakom slučaju samo neka se nešto desi, postojeća situacija je katastrofa i žali Bože vremena koje prolazi u ničemu konkretnom i dobrom.

kompromis

pre 9 godina

Očekujem da dogovor i ideju SNS i SVM o formiranju prelazne koncetracione vlade uskoro prihvate svi jer ništa drugo u datim okolnostima ne vidim kao stabilno i moguće rešenje. SNS-u pohvale za kompromisno rešenje koje nudi i ideju da se u narednom periodu do izbora definišе i uradi minimum neophodnih poslova da bi se situacija pokrenula i konačno promenila na bolje.

Omasti se, sine!

pre 9 godina

Cast je cast, al' vlast je vlast..
(aaaaa, 19. avgust 2014 22:58)

Jer kad imaš vlast, imaš i mast, koliko god uspeš da zagrabiš. Neko kašičicom, neko kutlačom, neko lopatom, ali neko bogami i bagerom!

Tako da me uopšte ne čude ove priče od radikala. Je li to ista ona DS koja je nemilosrdno upropastila, opljačkala i ojadila Srbiju, kako radikali galame poslednje pune dve godine?
Ili su radikali iznenada pronašli u Vojvodini neku savim drugu, lepšu, pošteniju i sposobniju DS s kojom bez problema mogu u koaliciju, a za koju niko izvan Vojvodine (a ni u Vojvodini) nije dosad čuo?

Koja god bila DS, ona lopovska i nesposobna, ili ona pametna i poštena, radikalski botovi će nam se (opet) popeti na vr' k..., hoću reći - glave, hvalospevima o mudrom i dalekosežnom potezu Vođe i Partije.

A ovaj aflatoksični, čudi me samo da je toliko bezobrazan i bestidan da još i daje izjave za javnost! Kad već nije u zatvoru, da je barem ispod nekog kamena u mraku i ćuti, da ga barem zaboravimo...

pirlo

pre 9 godina

SNS moze sa DS ali verujem samo u trazicionoj fazi do novih pokrajinskih izbora...za dobro gradjana Vojvodine je da strane sto pre postignu konsenzus i da se raspisu pokrajinski izbori...

ns

pre 9 godina

Sta reci za ovakvu izjavu? Nemoralna, dno dna, bez skrupula do bola, vazno je samo biti na vlasti.
Pa ovaj preletac je i bio DS i jos uvek im duguje partijske pare koje su bile kod njega "na cuvanju"... ko ce kome ako ne svoj svome

ne cenzurisi

pre 9 godina

Ja koliko se secam Knezevic je bio u istom tom DSu.

Tzv. vojvodinu svakako treba ukinuti, jer takva privilegovana, potpuno beskorisna, i visestruko stetna drzava u drzavi, koju je napravila Staljinova Kominterna protiv Srbije, ne postoji nigde na svetu, pa ne treba da postoji ni u Srbiji.

Srbija ne treba da radi ono sto niko ne radi.
Srbija ne treba da radi protiv sebe. Sto je mnogo, mnogo je.

Sosa

pre 9 godina

Gorane znamo za one sa kojima si ti sada kako su dosli na vlast putem stiropola i infuzije a sto si se ti dopingovao aflatoksinom za sve one novce iz sefa - znas ti o cemu komentarisem, ali onako po laloski da ti kazem viknem ja, vikne vlast, viknem ja, vikne vlast ja ucutim strpace me u zatvor, a nemam sef ni novaca ni ujaka a ni kuma na vlasti da me izbavi.Znam ja u cemu je vasa radikalska skrivena igra, prodali ste u Vojvodini oranice u atarima Arapima pa nemate ko da vam potpise jer niste na vlasti u Vojvodini, ali zato imate dezurnog krivca DS i Pajtica. U tom grmu lezi zec i to je ono sto vas najvise zulji a ne da Vojvodjanima bude bolje. Gorane jeste li vi u sns kaparisali oranice u atarima Arapima, ali o tom potom, valjda ce se cuti jer Vojvodina je malo selo u kojoj se sve kad tad cuje i sazna.

Izbori odmah s’jeseni!

pre 9 godina

@(novosadjan, 20. avgust 2014 08:50)- Ne bi ste ni kada bi DS prihvatio, citali komentare botova da je to dobro, jer ne moze biti gore. Dobro su vac jednom novi izbori u toj Vojvodini i da se prekine sa politizacijom pokrane i krene da se podize da bogata a opustosena ravnica.

Mira71

pre 9 godina

@(Dejan, 20. avgust 2014 09:14)-Pozivas nas da se osvestimo? I sta je tvoje resenje? Nisi rekao. Neka partija koju ti zastupas? Dasta mi je ovih i onih, oni koji jos uvek imaju legitimitet moraju da rade a ostali mirno tamo na klupi i tisina!

xyz

pre 9 godina

Ja koliko se secam Knezevic je bio u istom tom DSu.

Tzv. vojvodinu svakako treba ukinuti, jer takva privilegovana, potpuno beskorisna, i visestruko stetna drzava u drzavi, koju je napravila Staljinova Kominterna protiv Srbije, ne postoji nigde na svetu, pa ne treba da postoji ni u Srbiji.

Srbija ne treba da radi ono sto niko ne radi.
Srbija ne treba da radi protiv sebe. Sto je mnogo, mnogo je.

pušenje za dž

pre 9 godina

jedan vid političke prostitucije, ponašanje koje govori koliko je ovima vlast i samo vlast, jedini cilj. sve ostalo su prazne priče za botove i ovce.

DexR

pre 9 godina

E pa ovi naprednjaci su stvarno neverovatni. Prvo je Dinkić bio lopovčina pa su ga onda postavili za ministra a posle za savetnika velikog vodje. Mišković više nije kriv, Matijević takodje. Beko je Bogom dan da nas spase. A sada možete i sa demokratama. Naprednjaci da li vas je sramota? Ne morate da odgovorite javno, recite to sebi kada ste sami. Ako na ovo pristanu demokrate to će stvarno biti DNO DNA.

Vojvođanka

pre 9 godina

Šire se k'o zaraza. Neka ostave našu Vojvodinu na miru, nisu uspeli da je raskomadaju i da pokupe što se još pokupiti može. S' druge strane ni DS nije uradio ništa. Nema budućnosti ni Vojvodini kao ni celoj Srbiji sa ovakvim ljudima. Ištvan nas je prodao, Tadić nije uradio ništa dok je mogao, nije dobio većinu pa pušta korenje u Vojvodini. Ima li neko treći?

paor

pre 9 godina

Gorane ajd onako spiclovski da te pitam.
Hoces u Vojvodini sa DS u vlast, a jel da nije to ona vasa radikalsko-naprednjacka logika da kada stogod zabrljate po Vojvodini da imate DS i Pajtica da krivite jer oni su na vlasti i imaju vecinu, a vi ispod zita prodajete pa kada narod Vojvodine podvikne da kazete eto DS i Pajtic ima tamo vecinu (narod uvek pamti samo one koji su na vlasti a ne prirepke). Eto Gorane kazi zasto necete izbore, pa jasno je i za onu vlast koju u Republici imate trazite krivca i posle dve godine, stotinu i kusur dana, a jos pride, a jos kada se u sve to sabere da su u vasim rukama mediji ma bice krivaca koliko god hocete samo ne vodja i vi njegovi pajtasi.
E sada da Gorana i opet pitam:
Kako to puni su mediji da je Pajtic lopov, opljackao Vojvodinu a zasto prepostena radikalsko-naprednjacka stranka hoce sa lopovom u vlast - ma terajte se vi ko volovi ali u tom teranju ne bacajte narodu u oci prasinu.

novosadjan

pre 9 godina

(Irena, 19. avgust 2014 23:49)

Dosta je nama ovdi najava. Oce da nasu zemlju daju Arapima, a nama, svojim gradjanima kojima "zele dobro" nece po istim uslovima. Molim te dete, nemoj vise o prosperitetu. Ovi prvi su razvalili Vojvodinu, a ovi novi hoce da budu dzelati. Najbolje bi bilo da nam niko od njih ne zeli nista i da nam se skine sa grbace.

krle - dron

pre 9 godina

Srbija je jos uvek u teskom politickom ludilu u koji je upala jos davno posle osme sednice prokletih komunjara,svako moze sa svakim ,i radikali sa komunjarama pa posle zuti nacisti u bratskom izmirenju sa onima od kojih su nastali i gde su se ispilili ( tajina klonirana deca od raznih generala i sitnijih g*vnara )i danas bivsi destruktivni radikali dobro prepeglani u Briselu eto mogu sa zutim naci reslovima ponovo I TO SVE ZA DOBRO NARODA kome su se majke do kostiju nabrojali,da je ORWEL mogao da sanja da ce igde na planeti da se ispili ovakva KOSMAR za narod polit elita hijena ON BI SVOJU KNJIGU POCEPAO I NIKADA JE NE BI OBJAVIO,a ovaj lik da ima imalo srama dao bi onih lopovskih 300.000-eura sto su mu pronasli sakriveno u izvrnutoj carapi NEKOM FONDU GLADNE DECE ,no verovatno mu nije palo na pamet mozda bi i dao.....KAKO LEPO ZVUCI ONA PAJTICEVA PORUKA da im narod konacno svima vidi ledja.....

Dejan

pre 9 godina

Dragi moji Vojvodjani, kako vam nije dosta ovih smr**ova? Sve je to ista bagra kojoj je stalo samo do svojih interesa. Niko od njih nece nista uraditi za Vojvodinu, samo ce da nas guraju u jos vecu bedu. Osvestite se krajnje je vreme.

ProfesorKiksMaler

pre 9 godina

Tadić je sa svojima pogazio programska načela i politiku Dinđićeve DS i počeo protivprirodni blud sa Miloševićevim i Šešeljevim juniorima iz čega se izrodio ovaj nakaradni štetočinski režim. DS, ako želi da postoji, treba da se vrati svojoj politici, a ne da se ulizuje šešeljevcima.

kiza

pre 9 godina

Pa evo još jednom se pokazalo da svi oni mogu sa svima samo ako se pre toga dobro utale i raspodele funkcije odnosno firme iz kojih će izvlačiti novac sa stranku a i za sebe. Nema ovde sreće ni narednih sto godina. Nije ni čudo što mlad svet ulaze u svoje školovanje i što odlazi iz zemlje. Ko zadnji izadje neka ugasi svetlo.

miki mile

pre 9 godina

Jako me nervira kad pojedinci pišu kako je KATASTROFALNA situacija i kako je vojvodina uništena.šta,kako,gde? Kakva su to lupetanja i naklapanja.NIJEDNA ALI NIJEDNA pokrajinska vlast ne može puno da UČINI dok se stvari NE PROMENE ILI POKRENU na republičkom novo i da se onda to prelije u vojvodinu.eto sns je na vlasti u novom sadu,somboru,vrbasu itd. pa ne vidim da su ti gradovi procvetali.

demokrata

pre 9 godina

Valjda SNS moze sa Radikalima!?
To je njihov nivo i mentalitet.
Od njih su postali!
Gospodo, zasto bi DS morao da ucestvuje u totalnom razaranju drzave Srbije.
Vi ste poceli, vi i zavrsite to razaranje.
Prilika vam je da i u Vojvodini na prevaru, sa batinasima i potplacivanjem preuzmete vlast!
Tu igru ne igra DS.

bez obrazni

pre 9 godina

aflatoksicni nam govori o legitimitetu? isto kao da lopov govori o postenju. sa vama SrbijiNemaSpasa. sve biste samo da padne vojvodina poslednji bastion otpora.

prazne price

pre 9 godina

U panicnoj borbi za fotelje u kojima nemate nikakavih rezultata delujete smesno pravdajuci vlastoljubivost "interesom gradjana". Gradjani imaju interes jedino da nikoga od vas vise ne vide. U kojoj stranci je sada ovaj Knezevic?

zimzeleni

pre 9 godina

U interesu Vojvodine, uci cemo u svaku vladu:) Mozda se poverenje naroda promenilo, ali vecina u skupstini nije. Ili nadjite vecinu za rusenje vlade ili cekajte sledece izbore. Tako je zamisljen sistem. A ako vam nije pravo, onda ga menjajte. Ova prica koju pricate je smesna.

Zemlja nedođija

pre 9 godina

Koji DS, SNS može i sa crnim đavolom, samo daj vlast! Moć, pare, stolica, uhlebljenje, veze i vezice, sigurnost za porodicu, a za narod - lako ćemo - napredno - udri, otmi, zaduži!

...sve sve ali nista

pre 9 godina

ovo govori da ste licemeri..da ne znate sta radite. da je narod g..p kad vas je izabrao! tajkune ste rehabilitovali, čume vam vrslja i radi sta hoce. uzimate kredite i zaduzujete zemlju. a ovo je spin koji pokazuje koliko vas briga za narod i bolji zivot

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Ovog Pastora nisu dzaba pljuvali u Budimpešti tek sada se vidi koja je to ljiga od čoveka a vi gospodine Pajtiću, onu pilulu što smo gutali kad ste nas mirili sa sps om zarad nekih ,,viših interesa,, još uvek nam svima stoji u grlu ovu sa radikalima ne bih gutao pa taman crkao od gladi...

Basurero

pre 9 godina

Poznato je da ste svi ''moralne gromade'' i da nema ni najmanje razlike od 90 te pa do danas a rezultati ponizavajuci bi trebali da vas zabrinu a vi mislite o vasem ''jahanju''kao da se sad pocinje.

NScentar

pre 9 godina

A ovaj Pastor, radikali hteli da ga isteraju iz Vojvodine, i sve Madjare, i sad se prakticno ljubi sa Vucica. Joj Boze, sta ovi politicari nebi uradili za fotelje, i njihove privilegije. Fui, svi ste mi odvratni. A ovaj aflatoksican nesposobnjak je mozda naj gori.

Krle

pre 9 godina

Propali ministar koji se napijao mleka na konferencijama za medije, pritom njegovim Zrenjanincima nije u stanju da reši elementarni problem zdrave pijaće vode već 10 godina koja je zabranjena za upotrebu čini mi se još od 2004. godine!?

amarko

pre 9 godina

'Koncetrovana' vlada je paravan da se odstrani ds iz pokrajine,nds oberucke zeli da prihvati saradnju jer dobija poene kod Vucica za neke nove izbore.Pastor se kocka na Vucicevu kartu sigurno mu je nesto obecano,jedino mi se cini da je samo Canak stub odbrane ds-a,a on je bio u koaliciji sa nds-om na proslim izborima.Po meni nds-Tadic nestaje sa politice scene(ne prelazi cenzus) ukoliko udje u koaliciju sa Vucicem,zarad dve god vlasti

pelivoje

pre 9 godina

ovom su nasli u sefu onomad kad je uhapsen 250000 e koje je dobio kao kusur i posle pravo iz zatvora postao ministar ! Pa toga nema vise ni u Africi ali ima jos u Srbiji !

Nikola

pre 9 godina

Interesantno je citati komentare sns botova, vidi se da je jedan covek pisao sve komentare i onda podelio svojim boticima da piskaraju i da tog coveka hvale na sav glas, dnevnice redovne naravno, to sto srpska deca umiru jer roditelji nemaju 10 000 evra da plate operaciju a drzava ne da, to nije bitno, bitno je da ima novca za sns botice

pelivoje

pre 9 godina

pa u ovoj pomiji od politike svako moze sa svakim jer imaju svi isti cilj: pljackanje i punjenje sopstvenih dzepova ! A ti glupi narode gladuj i dalje, kupaj se leti u lavoru i ponovo im veruj u sve bajke koje ti serviraju i glasaj opet za iste lopove koji se u krug vrte vec 25 godina ....

da.primetim

pre 9 godina

,,DS kriv za lošu situaciju u pokrajini". Sva sreća pa je u ostatku Srbije gde vlada SNS situacija mnooogo bolja, npr Kuršumlija: 48% nezaposlenih, 18000 din prosečna plata, Prokuplje: 42% nezaposlenih, 22000 prosečna plata, Niš:37% nezaposlenih, 28000 prosečna plata. Kao što se može videti, gde vlada SNS tu cvetaju ruže, tj ruže bez cveta i sa ogromnim trnjem. To su činjenice!

Mirkonija

pre 9 godina

Teško da ce se to realizovati ali ako narod to podrzi , ko smo mi da sudimo. narod je taj koji bira svoju vladu, svojim glasovima. Ono što je jasno je da je DS pao ispod 5%.

Vladimir

pre 9 godina

Ionako nema razlike izmedju ds-a i sns-a... Isti su im finansijeri sa zapada, i jedni i drugi su za ulazak u nato i eu, i jedni i drugi su otpustali radnike i zatvarali firme, i jedni i drugi su pregovarali sa siptarima.... Ds je stvorila sns da bi se razbila srs pa ne bi bilo iznenadjenje da se sada spoje sns i ds ponovo

kaffa

pre 9 godina

Neverovatna je cinjenica da se uopšte DS dovodi do toga da moze da bude u bilo kakvoj Vladi. Narod za njih nije glasao. Zasto se ne postuje volja gradjana? Jos bolje pitanje je kako je onih 6% volje gradjana nadjacalo sve ostalo??

змај од ноћаја

pre 9 godina

Ako vam neko nudi da učestvujete u vladi, kao što se nudi demokratama, a pre toga se niste najbolje pokazali, onda treba da poštujete one koji vam ponovo daju šansu.

Samo kažem

pre 9 godina

Vojvođanska Vlada je poslednja linija odbrane od povampirenih radikala kojima je obraz đon. Ovaj čovek je šampion obmane. Aflatoksin ti nisam zaboravio!!!

Marko Somborac

pre 9 godina

Demokratska stranka treba oberučke da prihvati ponudu za ulazak u koncentracionu vladu jer je upravo njena vladavina dovela do jako loše situacije u Pokrajini. Ako vam neko nudi da učestvujete u vladi, kao što se nudi demokratama, a pre toga se niste najbolje pokazali, onda treba da poštujete one koji vam ponovo daju šansu.

Student koji nije zapalio žito

pre 9 godina

Kako to misliš "nema legitimitet"? Kol'ko ja znam, pokrajinska Vlada je izabrana na izborima, glasovima građana Vojvodine, na mandat u trajanju od 4 (četiri) godine. Istovremeno, građani su izneli i svoje mišljenje o vama. Prema tome, Vlada Vojvodine ima pun legitimitet. Na sledećim izborima, 2016. godine, se to možda promeni, ali do tad, sikter.

dositej

pre 9 godina

ma moze sve druze..samo foteljice da uzmete..a ja da radim kao crnac za 23 hiljade i pitanje je i to da li cu da primim..a mama me ucila uci sine skolu budi sine posten pravedan vredan obrazovan..dodje mi bre pistolj da kupim..svasta bii vam rekao sad koliko sam se iznervirao..ajde peace

mister bin

pre 9 godina

Sto mora biti izbora?Sto mora biti koncentracione vlade?Kakav legitimitet,sta pricate vi?Izbori 2012 nisu odrzavani u Vojvodini rekreativno,sledeci bi trebali biti 2016,dokle god postoji vecina u skupstini postoji i legitimitet zar ne?Vama je legitimna samo vasa bolesna glad da vladate svuda,na svim nivoima,u svakoj mesnoj zajednici.

Tacy

pre 9 godina

Koncentat je prihvatljiv za stoku, a ne za slobodne građane - nakon rešavanja ove situacije videćemo koliko smo slobodni, a čini mi se da ćemo konzumirati koncentrat...

Begej 33

pre 9 godina

Da imamo kralja lako bi resili ovu ujdurmu. Ima li uopste stranke u Srbiji da je za monarhiju? SPO nije
vise to, odavno su zaboravili tu ideju.
da ima, ja bih glasao za takvu stranku.

Pera Kojot

pre 9 godina

E, ovo je do sada najbolja ideja. Napravite vladu DS, SNS, LSV i SVM i počnite da radite. To bi još i bilo prirodno s obzirom da su sve stranke evropske orjentacije i imaju bukvalno iste programe. Koncentraciona vlada je obična budalaština, nabacati na gomilu sve stranke koje imaju suprotne stavove o svim važnim pitanjima....

blek stena

pre 9 godina

DS odbija svaku mogucnost razgovora sa SNS-om, koalicioni partneri im okrecu ledja, ali oni i dalje teraju po svome, nije ni cudo sto su na izborima prosli onako slavno, nije Vojvodina nicije privatno vlasnistvo, a DS se upravo tako ponasa.

MileR

pre 9 godina

Ajd sto politicari ne znaju sta hoce, mislim znaju oni, nego sto narod ne zna sta hoce.
To oce progres, te nece u EU, te je za Ruse, te je protiv kineske robe, te oce da ne ide gologuz, te je protiv Turske robe, te mu jeftina malina e oce jeftin ananas...
Alo! Srbi. De odlucite se vise. Na papir i ko mantru.

Sandinista

pre 9 godina

vi bi i sa djavolom za malo vlasti, a i ti nema sa kim nisi bio da ne lajem neće mi objaviti mrzi me da kucam. nadam se da ono malo normalnih zna sta mislim

aci

pre 9 godina

Znaci ja nmg da verujem sta citam u komentarima ...
Cela poenta za mene je ono sto je Kostres rekao.
Sta god da se izglsasa u Vojvodini ,ne znaci nista dok je rep Vlada ne odobri...
E , .. toliko sto se tice nase autonomije...
Dakle ovde brdo ljudi prima platu , a vredi kao jedan poslanik u rep Vladi.
I onda ja pitam ove sto kritikuju DS a naravno da vazi i za sam DS .. kako vi mislite da se ovde nesto uradi i sta uopste ima da se kritikuje bilo koja cija vlast u Vojvodini kada je ona na nivou jednog od 250 poslanike republickog parlamenta????

Ali po komentarima vidim da je bitnije ko ce biti u vladi Vojvodine dal ce svi ili samo neki ,dal ce ovi biti bolji ili oni drugi..
To je kao kad 2 radnika rade isto a jedan ima duplo vecu platu od drugog ,pa umesto da se ovaj buni kod sefa zasto je to tako ,oni se medjusobno svadjaju i napadaju..tj probavaju da rese posledicu a ne uzrok.

E takvi su i ovih 31 komentara.

Circulus Vitiosus

pre 9 godina

Gospode! U istoj recenici je doticni gospodin rekao da do pre par meseci nisu mogli sa DS na vlasti jer nisu vise legitimne, ali bi rado sa njima u koaliciju iako su izbori najbolje resenje, ali do njih nece doci zbog dobrobiti nas gradjana. Pa znaju li ovi ljudi sta su doslednost, principi i lojalnost- iz te tri stvari proizilazi ta njegova cuvena "legitimnost" na koju se toliko poziva...

RATKO

pre 9 godina

Pre svega je bitno da gradjani Vojvodine, u ovom trenutku dobiju onu politicku strukturu koja ce ih u narednim godina voditi ka ubrzanom razvoju ali pre svega mislim da ce u ovom slucaju to biti napredna stranka, u svakom slucaju siguran sam da nece izneveriti njihova ocekivanja.

200 E mesečno

pre 9 godina

Bitno je da se kolač vlasti podeli tako da svi budu zadovoljni da lepo zajedno nastave da nam piju krv, ovce smo najvece. Nama stvarno treba jedno kolektivno lečenje

Samo kažem

pre 9 godina

Vojvođanska Vlada je poslednja linija odbrane od povampirenih radikala kojima je obraz đon. Ovaj čovek je šampion obmane. Aflatoksin ti nisam zaboravio!!!

Student koji nije zapalio žito

pre 9 godina

Kako to misliš "nema legitimitet"? Kol'ko ja znam, pokrajinska Vlada je izabrana na izborima, glasovima građana Vojvodine, na mandat u trajanju od 4 (četiri) godine. Istovremeno, građani su izneli i svoje mišljenje o vama. Prema tome, Vlada Vojvodine ima pun legitimitet. Na sledećim izborima, 2016. godine, se to možda promeni, ali do tad, sikter.

RATKO

pre 9 godina

Pre svega je bitno da gradjani Vojvodine, u ovom trenutku dobiju onu politicku strukturu koja ce ih u narednim godina voditi ka ubrzanom razvoju ali pre svega mislim da ce u ovom slucaju to biti napredna stranka, u svakom slucaju siguran sam da nece izneveriti njihova ocekivanja.

blek stena

pre 9 godina

DS odbija svaku mogucnost razgovora sa SNS-om, koalicioni partneri im okrecu ledja, ali oni i dalje teraju po svome, nije ni cudo sto su na izborima prosli onako slavno, nije Vojvodina nicije privatno vlasnistvo, a DS se upravo tako ponasa.

змај од ноћаја

pre 9 godina

Ako vam neko nudi da učestvujete u vladi, kao što se nudi demokratama, a pre toga se niste najbolje pokazali, onda treba da poštujete one koji vam ponovo daju šansu.

Truman

pre 9 godina

SNS je uvek bila spremna na saradnju sa svima. Interes građana joj je definitivno na prvom mestu, a to je za svaku pohvalu. DS je ta koja se protivi takvoj saradnju. Lični interes joj je najbitniji i uradiće sve kako bi sama vladala u Vojvodini. Drago mi je što će se to uskoro promeniti.

Marko Somborac

pre 9 godina

Demokratska stranka treba oberučke da prihvati ponudu za ulazak u koncentracionu vladu jer je upravo njena vladavina dovela do jako loše situacije u Pokrajini. Ako vam neko nudi da učestvujete u vladi, kao što se nudi demokratama, a pre toga se niste najbolje pokazali, onda treba da poštujete one koji vam ponovo daju šansu.

pirlo

pre 9 godina

SNS moze sa DS ali verujem samo u trazicionoj fazi do novih pokrajinskih izbora...za dobro gradjana Vojvodine je da strane sto pre postignu konsenzus i da se raspisu pokrajinski izbori...

tetreb

pre 9 godina

Ukoliko demokrate odbijaju ovakv predlog, više je nego jasno da im ni najmanje nije stalo do interesa građana već isključivo do fotelja. Mada, jedna stvar je kristalno jasna, a to je da nemaju legitimitet jer imaju samo šest posto glasova i građani ih apsolutno ne podržavaju!

Mirkonija

pre 9 godina

Teško da ce se to realizovati ali ako narod to podrzi , ko smo mi da sudimo. narod je taj koji bira svoju vladu, svojim glasovima. Ono što je jasno je da je DS pao ispod 5%.

kaffa

pre 9 godina

Neverovatna je cinjenica da se uopšte DS dovodi do toga da moze da bude u bilo kakvoj Vladi. Narod za njih nije glasao. Zasto se ne postuje volja gradjana? Jos bolje pitanje je kako je onih 6% volje gradjana nadjacalo sve ostalo??

vremex

pre 9 godina

Potpuno je jasno da u trenutnoj situaciji niko ne može da napravi stabilnu većinu i čini mi se da je pragmatični prilaz i stav SNS u datim okolnostima jedino pravo rešenje. U svakom slučaju samo neka se nešto desi, postojeća situacija je katastrofa i žali Bože vremena koje prolazi u ničemu konkretnom i dobrom.

kompromis

pre 9 godina

Očekujem da dogovor i ideju SNS i SVM o formiranju prelazne koncetracione vlade uskoro prihvate svi jer ništa drugo u datim okolnostima ne vidim kao stabilno i moguće rešenje. SNS-u pohvale za kompromisno rešenje koje nudi i ideju da se u narednom periodu do izbora definišе i uradi minimum neophodnih poslova da bi se situacija pokrenula i konačno promenila na bolje.

Circulus Vitiosus

pre 9 godina

Gospode! U istoj recenici je doticni gospodin rekao da do pre par meseci nisu mogli sa DS na vlasti jer nisu vise legitimne, ali bi rado sa njima u koaliciju iako su izbori najbolje resenje, ali do njih nece doci zbog dobrobiti nas gradjana. Pa znaju li ovi ljudi sta su doslednost, principi i lojalnost- iz te tri stvari proizilazi ta njegova cuvena "legitimnost" na koju se toliko poziva...

CANE - SREMAC 54

pre 9 godina

Ako vam neko nudi da ucestvujete u vladi, kao sto se to nudi demokratama, a pre toga se niste najbolje pokazali , a vi to ne zelite da prihvatite to znaci da vam nije stalo do gradjana vojvodine, takodje da to znaci da treba da postujete one koji vam ponovo daju sansu. Bez obzira na sve blizi se trenutak kada ce se jasno videti kome je stalo do prospariteta Vojvodine , a kome je to samo maska da bi se zavarao narod.

Dusko

pre 9 godina

Zna se zasto Ds nece da pravi koncetracionu vladu sa SNS!Tada ne bi mogli da rade sta hoce a i brzo bi izaslo na videlo kakve su sve malverzacije radili ali ipak samo odlazu ono sto je neodlozno jer verovatno ce se uskoro zbog sukoba izmedju njih samih i pokrajinska vlast raspasti i bice novi izbori!

Zec

pre 9 godina

Vidi se da je pokrajinska vlast u krizi i da uopste ne funkcionise i stvarno ne bi bilo lose da se zbog interesa gradjana napravi neka zajednicka vlada koja bi pokusala da sredi stanje dok se ne odrze novi izbori!Ovakva vlast koja nista ne radi samo nanosi svakim danom sve vecu i vecu stetu Vojvodini!

Plafon

pre 9 godina

Vala vise i taj DS stvarno bre nikako da ih skines koliko su se zalepili,ne znam samo sta su umislili da imaju neku moc i vlast sa tih 6 %.

Sandinista

pre 9 godina

vi bi i sa djavolom za malo vlasti, a i ti nema sa kim nisi bio da ne lajem neće mi objaviti mrzi me da kucam. nadam se da ono malo normalnih zna sta mislim

mister bin

pre 9 godina

Sto mora biti izbora?Sto mora biti koncentracione vlade?Kakav legitimitet,sta pricate vi?Izbori 2012 nisu odrzavani u Vojvodini rekreativno,sledeci bi trebali biti 2016,dokle god postoji vecina u skupstini postoji i legitimitet zar ne?Vama je legitimna samo vasa bolesna glad da vladate svuda,na svim nivoima,u svakoj mesnoj zajednici.

dositej

pre 9 godina

ma moze sve druze..samo foteljice da uzmete..a ja da radim kao crnac za 23 hiljade i pitanje je i to da li cu da primim..a mama me ucila uci sine skolu budi sine posten pravedan vredan obrazovan..dodje mi bre pistolj da kupim..svasta bii vam rekao sad koliko sam se iznervirao..ajde peace

200 E mesečno

pre 9 godina

Bitno je da se kolač vlasti podeli tako da svi budu zadovoljni da lepo zajedno nastave da nam piju krv, ovce smo najvece. Nama stvarno treba jedno kolektivno lečenje

Vladimir

pre 9 godina

Ionako nema razlike izmedju ds-a i sns-a... Isti su im finansijeri sa zapada, i jedni i drugi su za ulazak u nato i eu, i jedni i drugi su otpustali radnike i zatvarali firme, i jedni i drugi su pregovarali sa siptarima.... Ds je stvorila sns da bi se razbila srs pa ne bi bilo iznenadjenje da se sada spoje sns i ds ponovo

Tacy

pre 9 godina

Koncentat je prihvatljiv za stoku, a ne za slobodne građane - nakon rešavanja ove situacije videćemo koliko smo slobodni, a čini mi se da ćemo konzumirati koncentrat...

BGD-NBGD

pre 9 godina

Protiv sam koalicije SNS i DS i NDS, narod je bio protiv njih u martu i to apsolutnom većiniom i ako budu zajedno sa pajtićem i političkim ds tajkunima reći će se da su svi iz lopovske sorte,pada rejting i podrška sns..

MileR

pre 9 godina

Ajd sto politicari ne znaju sta hoce, mislim znaju oni, nego sto narod ne zna sta hoce.
To oce progres, te nece u EU, te je za Ruse, te je protiv kineske robe, te oce da ne ide gologuz, te je protiv Turske robe, te mu jeftina malina e oce jeftin ananas...
Alo! Srbi. De odlucite se vise. Na papir i ko mantru.

Izbori odmah s’jeseni!

pre 9 godina

@(novosadjan, 20. avgust 2014 08:50)- Ne bi ste ni kada bi DS prihvatio, citali komentare botova da je to dobro, jer ne moze biti gore. Dobro su vac jednom novi izbori u toj Vojvodini i da se prekine sa politizacijom pokrane i krene da se podize da bogata a opustosena ravnica.

aci

pre 9 godina

Znaci ja nmg da verujem sta citam u komentarima ...
Cela poenta za mene je ono sto je Kostres rekao.
Sta god da se izglsasa u Vojvodini ,ne znaci nista dok je rep Vlada ne odobri...
E , .. toliko sto se tice nase autonomije...
Dakle ovde brdo ljudi prima platu , a vredi kao jedan poslanik u rep Vladi.
I onda ja pitam ove sto kritikuju DS a naravno da vazi i za sam DS .. kako vi mislite da se ovde nesto uradi i sta uopste ima da se kritikuje bilo koja cija vlast u Vojvodini kada je ona na nivou jednog od 250 poslanike republickog parlamenta????

Ali po komentarima vidim da je bitnije ko ce biti u vladi Vojvodine dal ce svi ili samo neki ,dal ce ovi biti bolji ili oni drugi..
To je kao kad 2 radnika rade isto a jedan ima duplo vecu platu od drugog ,pa umesto da se ovaj buni kod sefa zasto je to tako ,oni se medjusobno svadjaju i napadaju..tj probavaju da rese posledicu a ne uzrok.

E takvi su i ovih 31 komentara.

paor

pre 9 godina

Gorane ajd onako spiclovski da te pitam.
Hoces u Vojvodini sa DS u vlast, a jel da nije to ona vasa radikalsko-naprednjacka logika da kada stogod zabrljate po Vojvodini da imate DS i Pajtica da krivite jer oni su na vlasti i imaju vecinu, a vi ispod zita prodajete pa kada narod Vojvodine podvikne da kazete eto DS i Pajtic ima tamo vecinu (narod uvek pamti samo one koji su na vlasti a ne prirepke). Eto Gorane kazi zasto necete izbore, pa jasno je i za onu vlast koju u Republici imate trazite krivca i posle dve godine, stotinu i kusur dana, a jos pride, a jos kada se u sve to sabere da su u vasim rukama mediji ma bice krivaca koliko god hocete samo ne vodja i vi njegovi pajtasi.
E sada da Gorana i opet pitam:
Kako to puni su mediji da je Pajtic lopov, opljackao Vojvodinu a zasto prepostena radikalsko-naprednjacka stranka hoce sa lopovom u vlast - ma terajte se vi ko volovi ali u tom teranju ne bacajte narodu u oci prasinu.

DexR

pre 9 godina

E pa ovi naprednjaci su stvarno neverovatni. Prvo je Dinkić bio lopovčina pa su ga onda postavili za ministra a posle za savetnika velikog vodje. Mišković više nije kriv, Matijević takodje. Beko je Bogom dan da nas spase. A sada možete i sa demokratama. Naprednjaci da li vas je sramota? Ne morate da odgovorite javno, recite to sebi kada ste sami. Ako na ovo pristanu demokrate to će stvarno biti DNO DNA.

Vojvođanka

pre 9 godina

Šire se k'o zaraza. Neka ostave našu Vojvodinu na miru, nisu uspeli da je raskomadaju i da pokupe što se još pokupiti može. S' druge strane ni DS nije uradio ništa. Nema budućnosti ni Vojvodini kao ni celoj Srbiji sa ovakvim ljudima. Ištvan nas je prodao, Tadić nije uradio ništa dok je mogao, nije dobio većinu pa pušta korenje u Vojvodini. Ima li neko treći?

corona

pre 9 godina

Hoće li neko već jednom pokrenuti sve one velike firme u Vojvodini? Hoćete li se već jednom dogovoriti i početi raditi u interesu građana i države? Vidim volje ima pa sad ubrzajte. Narod neće oprostiti ni jednima ni drugima.

Dejan

pre 9 godina

Dragi moji Vojvodjani, kako vam nije dosta ovih smr**ova? Sve je to ista bagra kojoj je stalo samo do svojih interesa. Niko od njih nece nista uraditi za Vojvodinu, samo ce da nas guraju u jos vecu bedu. Osvestite se krajnje je vreme.

demokrata

pre 9 godina

Valjda SNS moze sa Radikalima!?
To je njihov nivo i mentalitet.
Od njih su postali!
Gospodo, zasto bi DS morao da ucestvuje u totalnom razaranju drzave Srbije.
Vi ste poceli, vi i zavrsite to razaranje.
Prilika vam je da i u Vojvodini na prevaru, sa batinasima i potplacivanjem preuzmete vlast!
Tu igru ne igra DS.

novosadjan

pre 9 godina

(Irena, 19. avgust 2014 23:49)

Dosta je nama ovdi najava. Oce da nasu zemlju daju Arapima, a nama, svojim gradjanima kojima "zele dobro" nece po istim uslovima. Molim te dete, nemoj vise o prosperitetu. Ovi prvi su razvalili Vojvodinu, a ovi novi hoce da budu dzelati. Najbolje bi bilo da nam niko od njih ne zeli nista i da nam se skine sa grbace.

pušenje za dž

pre 9 godina

jedan vid političke prostitucije, ponašanje koje govori koliko je ovima vlast i samo vlast, jedini cilj. sve ostalo su prazne priče za botove i ovce.

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Ovog Pastora nisu dzaba pljuvali u Budimpešti tek sada se vidi koja je to ljiga od čoveka a vi gospodine Pajtiću, onu pilulu što smo gutali kad ste nas mirili sa sps om zarad nekih ,,viših interesa,, još uvek nam svima stoji u grlu ovu sa radikalima ne bih gutao pa taman crkao od gladi...

prazne price

pre 9 godina

U panicnoj borbi za fotelje u kojima nemate nikakavih rezultata delujete smesno pravdajuci vlastoljubivost "interesom gradjana". Gradjani imaju interes jedino da nikoga od vas vise ne vide. U kojoj stranci je sada ovaj Knezevic?

Krle

pre 9 godina

Propali ministar koji se napijao mleka na konferencijama za medije, pritom njegovim Zrenjanincima nije u stanju da reši elementarni problem zdrave pijaće vode već 10 godina koja je zabranjena za upotrebu čini mi se još od 2004. godine!?

bez obrazni

pre 9 godina

aflatoksicni nam govori o legitimitetu? isto kao da lopov govori o postenju. sa vama SrbijiNemaSpasa. sve biste samo da padne vojvodina poslednji bastion otpora.

da.primetim

pre 9 godina

,,DS kriv za lošu situaciju u pokrajini". Sva sreća pa je u ostatku Srbije gde vlada SNS situacija mnooogo bolja, npr Kuršumlija: 48% nezaposlenih, 18000 din prosečna plata, Prokuplje: 42% nezaposlenih, 22000 prosečna plata, Niš:37% nezaposlenih, 28000 prosečna plata. Kao što se može videti, gde vlada SNS tu cvetaju ruže, tj ruže bez cveta i sa ogromnim trnjem. To su činjenice!

NScentar

pre 9 godina

A ovaj Pastor, radikali hteli da ga isteraju iz Vojvodine, i sve Madjare, i sad se prakticno ljubi sa Vucica. Joj Boze, sta ovi politicari nebi uradili za fotelje, i njihove privilegije. Fui, svi ste mi odvratni. A ovaj aflatoksican nesposobnjak je mozda naj gori.

Basurero

pre 9 godina

Poznato je da ste svi ''moralne gromade'' i da nema ni najmanje razlike od 90 te pa do danas a rezultati ponizavajuci bi trebali da vas zabrinu a vi mislite o vasem ''jahanju''kao da se sad pocinje.

miki mile

pre 9 godina

Jako me nervira kad pojedinci pišu kako je KATASTROFALNA situacija i kako je vojvodina uništena.šta,kako,gde? Kakva su to lupetanja i naklapanja.NIJEDNA ALI NIJEDNA pokrajinska vlast ne može puno da UČINI dok se stvari NE PROMENE ILI POKRENU na republičkom novo i da se onda to prelije u vojvodinu.eto sns je na vlasti u novom sadu,somboru,vrbasu itd. pa ne vidim da su ti gradovi procvetali.

krle - dron

pre 9 godina

Srbija je jos uvek u teskom politickom ludilu u koji je upala jos davno posle osme sednice prokletih komunjara,svako moze sa svakim ,i radikali sa komunjarama pa posle zuti nacisti u bratskom izmirenju sa onima od kojih su nastali i gde su se ispilili ( tajina klonirana deca od raznih generala i sitnijih g*vnara )i danas bivsi destruktivni radikali dobro prepeglani u Briselu eto mogu sa zutim naci reslovima ponovo I TO SVE ZA DOBRO NARODA kome su se majke do kostiju nabrojali,da je ORWEL mogao da sanja da ce igde na planeti da se ispili ovakva KOSMAR za narod polit elita hijena ON BI SVOJU KNJIGU POCEPAO I NIKADA JE NE BI OBJAVIO,a ovaj lik da ima imalo srama dao bi onih lopovskih 300.000-eura sto su mu pronasli sakriveno u izvrnutoj carapi NEKOM FONDU GLADNE DECE ,no verovatno mu nije palo na pamet mozda bi i dao.....KAKO LEPO ZVUCI ONA PAJTICEVA PORUKA da im narod konacno svima vidi ledja.....

Pera Kojot

pre 9 godina

E, ovo je do sada najbolja ideja. Napravite vladu DS, SNS, LSV i SVM i počnite da radite. To bi još i bilo prirodno s obzirom da su sve stranke evropske orjentacije i imaju bukvalno iste programe. Koncentraciona vlada je obična budalaština, nabacati na gomilu sve stranke koje imaju suprotne stavove o svim važnim pitanjima....

pelivoje

pre 9 godina

ovom su nasli u sefu onomad kad je uhapsen 250000 e koje je dobio kao kusur i posle pravo iz zatvora postao ministar ! Pa toga nema vise ni u Africi ali ima jos u Srbiji !

zimzeleni

pre 9 godina

U interesu Vojvodine, uci cemo u svaku vladu:) Mozda se poverenje naroda promenilo, ali vecina u skupstini nije. Ili nadjite vecinu za rusenje vlade ili cekajte sledece izbore. Tako je zamisljen sistem. A ako vam nije pravo, onda ga menjajte. Ova prica koju pricate je smesna.

ProfesorKiksMaler

pre 9 godina

Tadić je sa svojima pogazio programska načela i politiku Dinđićeve DS i počeo protivprirodni blud sa Miloševićevim i Šešeljevim juniorima iz čega se izrodio ovaj nakaradni štetočinski režim. DS, ako želi da postoji, treba da se vrati svojoj politici, a ne da se ulizuje šešeljevcima.

Nikola

pre 9 godina

Interesantno je citati komentare sns botova, vidi se da je jedan covek pisao sve komentare i onda podelio svojim boticima da piskaraju i da tog coveka hvale na sav glas, dnevnice redovne naravno, to sto srpska deca umiru jer roditelji nemaju 10 000 evra da plate operaciju a drzava ne da, to nije bitno, bitno je da ima novca za sns botice

...sve sve ali nista

pre 9 godina

ovo govori da ste licemeri..da ne znate sta radite. da je narod g..p kad vas je izabrao! tajkune ste rehabilitovali, čume vam vrslja i radi sta hoce. uzimate kredite i zaduzujete zemlju. a ovo je spin koji pokazuje koliko vas briga za narod i bolji zivot

amarko

pre 9 godina

'Koncetrovana' vlada je paravan da se odstrani ds iz pokrajine,nds oberucke zeli da prihvati saradnju jer dobija poene kod Vucica za neke nove izbore.Pastor se kocka na Vucicevu kartu sigurno mu je nesto obecano,jedino mi se cini da je samo Canak stub odbrane ds-a,a on je bio u koaliciji sa nds-om na proslim izborima.Po meni nds-Tadic nestaje sa politice scene(ne prelazi cenzus) ukoliko udje u koaliciju sa Vucicem,zarad dve god vlasti

Zemlja nedođija

pre 9 godina

Koji DS, SNS može i sa crnim đavolom, samo daj vlast! Moć, pare, stolica, uhlebljenje, veze i vezice, sigurnost za porodicu, a za narod - lako ćemo - napredno - udri, otmi, zaduži!

Begej 33

pre 9 godina

Da imamo kralja lako bi resili ovu ujdurmu. Ima li uopste stranke u Srbiji da je za monarhiju? SPO nije
vise to, odavno su zaboravili tu ideju.
da ima, ja bih glasao za takvu stranku.

ne cenzurisi

pre 9 godina

Ja koliko se secam Knezevic je bio u istom tom DSu.

Tzv. vojvodinu svakako treba ukinuti, jer takva privilegovana, potpuno beskorisna, i visestruko stetna drzava u drzavi, koju je napravila Staljinova Kominterna protiv Srbije, ne postoji nigde na svetu, pa ne treba da postoji ni u Srbiji.

Srbija ne treba da radi ono sto niko ne radi.
Srbija ne treba da radi protiv sebe. Sto je mnogo, mnogo je.

kiza

pre 9 godina

Pa evo još jednom se pokazalo da svi oni mogu sa svima samo ako se pre toga dobro utale i raspodele funkcije odnosno firme iz kojih će izvlačiti novac sa stranku a i za sebe. Nema ovde sreće ni narednih sto godina. Nije ni čudo što mlad svet ulaze u svoje školovanje i što odlazi iz zemlje. Ko zadnji izadje neka ugasi svetlo.

pelivoje

pre 9 godina

pa u ovoj pomiji od politike svako moze sa svakim jer imaju svi isti cilj: pljackanje i punjenje sopstvenih dzepova ! A ti glupi narode gladuj i dalje, kupaj se leti u lavoru i ponovo im veruj u sve bajke koje ti serviraju i glasaj opet za iste lopove koji se u krug vrte vec 25 godina ....

ns

pre 9 godina

Sta reci za ovakvu izjavu? Nemoralna, dno dna, bez skrupula do bola, vazno je samo biti na vlasti.
Pa ovaj preletac je i bio DS i jos uvek im duguje partijske pare koje su bile kod njega "na cuvanju"... ko ce kome ako ne svoj svome

Sosa

pre 9 godina

Gorane znamo za one sa kojima si ti sada kako su dosli na vlast putem stiropola i infuzije a sto si se ti dopingovao aflatoksinom za sve one novce iz sefa - znas ti o cemu komentarisem, ali onako po laloski da ti kazem viknem ja, vikne vlast, viknem ja, vikne vlast ja ucutim strpace me u zatvor, a nemam sef ni novaca ni ujaka a ni kuma na vlasti da me izbavi.Znam ja u cemu je vasa radikalska skrivena igra, prodali ste u Vojvodini oranice u atarima Arapima pa nemate ko da vam potpise jer niste na vlasti u Vojvodini, ali zato imate dezurnog krivca DS i Pajtica. U tom grmu lezi zec i to je ono sto vas najvise zulji a ne da Vojvodjanima bude bolje. Gorane jeste li vi u sns kaparisali oranice u atarima Arapima, ali o tom potom, valjda ce se cuti jer Vojvodina je malo selo u kojoj se sve kad tad cuje i sazna.

Omasti se, sine!

pre 9 godina

Cast je cast, al' vlast je vlast..
(aaaaa, 19. avgust 2014 22:58)

Jer kad imaš vlast, imaš i mast, koliko god uspeš da zagrabiš. Neko kašičicom, neko kutlačom, neko lopatom, ali neko bogami i bagerom!

Tako da me uopšte ne čude ove priče od radikala. Je li to ista ona DS koja je nemilosrdno upropastila, opljačkala i ojadila Srbiju, kako radikali galame poslednje pune dve godine?
Ili su radikali iznenada pronašli u Vojvodini neku savim drugu, lepšu, pošteniju i sposobniju DS s kojom bez problema mogu u koaliciju, a za koju niko izvan Vojvodine (a ni u Vojvodini) nije dosad čuo?

Koja god bila DS, ona lopovska i nesposobna, ili ona pametna i poštena, radikalski botovi će nam se (opet) popeti na vr' k..., hoću reći - glave, hvalospevima o mudrom i dalekosežnom potezu Vođe i Partije.

A ovaj aflatoksični, čudi me samo da je toliko bezobrazan i bestidan da još i daje izjave za javnost! Kad već nije u zatvoru, da je barem ispod nekog kamena u mraku i ćuti, da ga barem zaboravimo...

Mira71

pre 9 godina

@(Dejan, 20. avgust 2014 09:14)-Pozivas nas da se osvestimo? I sta je tvoje resenje? Nisi rekao. Neka partija koju ti zastupas? Dasta mi je ovih i onih, oni koji jos uvek imaju legitimitet moraju da rade a ostali mirno tamo na klupi i tisina!

xyz

pre 9 godina

Ja koliko se secam Knezevic je bio u istom tom DSu.

Tzv. vojvodinu svakako treba ukinuti, jer takva privilegovana, potpuno beskorisna, i visestruko stetna drzava u drzavi, koju je napravila Staljinova Kominterna protiv Srbije, ne postoji nigde na svetu, pa ne treba da postoji ni u Srbiji.

Srbija ne treba da radi ono sto niko ne radi.
Srbija ne treba da radi protiv sebe. Sto je mnogo, mnogo je.

pecko

pre 9 godina

hehehhe, pa vi neo-radikali imate sa zaboravnim madjarom tek 30 poslanika u voj. parlamentu!!! i sa dacom-....... imate 42-43, a demokrate imaju 56. pastor reskira puuno.

damus

pre 9 godina

Ne vidim tu ništa loše, cak šta više, koncentraciona vlada može da spreči mnoga čarkanja i nepravilnosti unutar vlade Vojvodine. Ovde je narod prioritet, a ne vlast.

Medo

pre 9 godina

Htele to demokrate ili ne ocekujem da ce se vrlo brzo raspisati pokrajinski izbori jer kako su pokrenute istrage oko trosenja novca u Fondu za razvoj Vojvodine i Razvojnoj banci Vojvodine,pokrajinska vlast ce kako se budu otkrivale stvari biti prinudjena pod pritiskom gradjana da sto pre raspise izbore!

Mugabe

pre 9 godina

Da Demokratska stranka zaista želi da ljudi u Vojvodini žive bolje, prihvatila bi ideju o koncentracionoj vladi jer je to najbolje i najpoštenije rešenje u ovom trenutku.

Isićka

pre 9 godina

Nema tu neke velike filozofije! Stanje u Vojvodini zahteva hitnu reakciji, jer je sizuacija alarmantna! Koncentrična Vlada je trenutno jedino realno rešenje koje može da stabilizuje Vojvodinu!

Maxim

pre 9 godina

Vojvođani dugo nemaju rukovodstvo koje ima neku viziju za razvoj Vojvodine! Svedoci smo malverzacija koje su se dešavale, i sada je krajnje vreme da se jedna odgovorna Vlada pozabavi daljim razvojem pokrajne!

Tacy

pre 9 godina

Koncentat je prihvatljiv za stoku, a ne za slobodne građane - nakon rešavanja ove situacije videćemo koliko smo slobodni, a čini mi se da ćemo konzumirati koncentrat...

mister bin

pre 9 godina

Sto mora biti izbora?Sto mora biti koncentracione vlade?Kakav legitimitet,sta pricate vi?Izbori 2012 nisu odrzavani u Vojvodini rekreativno,sledeci bi trebali biti 2016,dokle god postoji vecina u skupstini postoji i legitimitet zar ne?Vama je legitimna samo vasa bolesna glad da vladate svuda,na svim nivoima,u svakoj mesnoj zajednici.

RATKO

pre 9 godina

Pre svega je bitno da gradjani Vojvodine, u ovom trenutku dobiju onu politicku strukturu koja ce ih u narednim godina voditi ka ubrzanom razvoju ali pre svega mislim da ce u ovom slucaju to biti napredna stranka, u svakom slucaju siguran sam da nece izneveriti njihova ocekivanja.

Circulus Vitiosus

pre 9 godina

Gospode! U istoj recenici je doticni gospodin rekao da do pre par meseci nisu mogli sa DS na vlasti jer nisu vise legitimne, ali bi rado sa njima u koaliciju iako su izbori najbolje resenje, ali do njih nece doci zbog dobrobiti nas gradjana. Pa znaju li ovi ljudi sta su doslednost, principi i lojalnost- iz te tri stvari proizilazi ta njegova cuvena "legitimnost" na koju se toliko poziva...

Sandinista

pre 9 godina

vi bi i sa djavolom za malo vlasti, a i ti nema sa kim nisi bio da ne lajem neće mi objaviti mrzi me da kucam. nadam se da ono malo normalnih zna sta mislim

200 E mesečno

pre 9 godina

Bitno je da se kolač vlasti podeli tako da svi budu zadovoljni da lepo zajedno nastave da nam piju krv, ovce smo najvece. Nama stvarno treba jedno kolektivno lečenje

MileR

pre 9 godina

Ajd sto politicari ne znaju sta hoce, mislim znaju oni, nego sto narod ne zna sta hoce.
To oce progres, te nece u EU, te je za Ruse, te je protiv kineske robe, te oce da ne ide gologuz, te je protiv Turske robe, te mu jeftina malina e oce jeftin ananas...
Alo! Srbi. De odlucite se vise. Na papir i ko mantru.

paor

pre 9 godina

Gorane ajd onako spiclovski da te pitam.
Hoces u Vojvodini sa DS u vlast, a jel da nije to ona vasa radikalsko-naprednjacka logika da kada stogod zabrljate po Vojvodini da imate DS i Pajtica da krivite jer oni su na vlasti i imaju vecinu, a vi ispod zita prodajete pa kada narod Vojvodine podvikne da kazete eto DS i Pajtic ima tamo vecinu (narod uvek pamti samo one koji su na vlasti a ne prirepke). Eto Gorane kazi zasto necete izbore, pa jasno je i za onu vlast koju u Republici imate trazite krivca i posle dve godine, stotinu i kusur dana, a jos pride, a jos kada se u sve to sabere da su u vasim rukama mediji ma bice krivaca koliko god hocete samo ne vodja i vi njegovi pajtasi.
E sada da Gorana i opet pitam:
Kako to puni su mediji da je Pajtic lopov, opljackao Vojvodinu a zasto prepostena radikalsko-naprednjacka stranka hoce sa lopovom u vlast - ma terajte se vi ko volovi ali u tom teranju ne bacajte narodu u oci prasinu.

DexR

pre 9 godina

E pa ovi naprednjaci su stvarno neverovatni. Prvo je Dinkić bio lopovčina pa su ga onda postavili za ministra a posle za savetnika velikog vodje. Mišković više nije kriv, Matijević takodje. Beko je Bogom dan da nas spase. A sada možete i sa demokratama. Naprednjaci da li vas je sramota? Ne morate da odgovorite javno, recite to sebi kada ste sami. Ako na ovo pristanu demokrate to će stvarno biti DNO DNA.

Begej 33

pre 9 godina

Da imamo kralja lako bi resili ovu ujdurmu. Ima li uopste stranke u Srbiji da je za monarhiju? SPO nije
vise to, odavno su zaboravili tu ideju.
da ima, ja bih glasao za takvu stranku.

змај од ноћаја

pre 9 godina

Ako vam neko nudi da učestvujete u vladi, kao što se nudi demokratama, a pre toga se niste najbolje pokazali, onda treba da poštujete one koji vam ponovo daju šansu.

Vladimir

pre 9 godina

Ionako nema razlike izmedju ds-a i sns-a... Isti su im finansijeri sa zapada, i jedni i drugi su za ulazak u nato i eu, i jedni i drugi su otpustali radnike i zatvarali firme, i jedni i drugi su pregovarali sa siptarima.... Ds je stvorila sns da bi se razbila srs pa ne bi bilo iznenadjenje da se sada spoje sns i ds ponovo

Samo kažem

pre 9 godina

Vojvođanska Vlada je poslednja linija odbrane od povampirenih radikala kojima je obraz đon. Ovaj čovek je šampion obmane. Aflatoksin ti nisam zaboravio!!!

Student koji nije zapalio žito

pre 9 godina

Kako to misliš "nema legitimitet"? Kol'ko ja znam, pokrajinska Vlada je izabrana na izborima, glasovima građana Vojvodine, na mandat u trajanju od 4 (četiri) godine. Istovremeno, građani su izneli i svoje mišljenje o vama. Prema tome, Vlada Vojvodine ima pun legitimitet. Na sledećim izborima, 2016. godine, se to možda promeni, ali do tad, sikter.

ns

pre 9 godina

Sta reci za ovakvu izjavu? Nemoralna, dno dna, bez skrupula do bola, vazno je samo biti na vlasti.
Pa ovaj preletac je i bio DS i jos uvek im duguje partijske pare koje su bile kod njega "na cuvanju"... ko ce kome ako ne svoj svome

aci

pre 9 godina

Znaci ja nmg da verujem sta citam u komentarima ...
Cela poenta za mene je ono sto je Kostres rekao.
Sta god da se izglsasa u Vojvodini ,ne znaci nista dok je rep Vlada ne odobri...
E , .. toliko sto se tice nase autonomije...
Dakle ovde brdo ljudi prima platu , a vredi kao jedan poslanik u rep Vladi.
I onda ja pitam ove sto kritikuju DS a naravno da vazi i za sam DS .. kako vi mislite da se ovde nesto uradi i sta uopste ima da se kritikuje bilo koja cija vlast u Vojvodini kada je ona na nivou jednog od 250 poslanike republickog parlamenta????

Ali po komentarima vidim da je bitnije ko ce biti u vladi Vojvodine dal ce svi ili samo neki ,dal ce ovi biti bolji ili oni drugi..
To je kao kad 2 radnika rade isto a jedan ima duplo vecu platu od drugog ,pa umesto da se ovaj buni kod sefa zasto je to tako ,oni se medjusobno svadjaju i napadaju..tj probavaju da rese posledicu a ne uzrok.

E takvi su i ovih 31 komentara.

Sosa

pre 9 godina

Gorane znamo za one sa kojima si ti sada kako su dosli na vlast putem stiropola i infuzije a sto si se ti dopingovao aflatoksinom za sve one novce iz sefa - znas ti o cemu komentarisem, ali onako po laloski da ti kazem viknem ja, vikne vlast, viknem ja, vikne vlast ja ucutim strpace me u zatvor, a nemam sef ni novaca ni ujaka a ni kuma na vlasti da me izbavi.Znam ja u cemu je vasa radikalska skrivena igra, prodali ste u Vojvodini oranice u atarima Arapima pa nemate ko da vam potpise jer niste na vlasti u Vojvodini, ali zato imate dezurnog krivca DS i Pajtica. U tom grmu lezi zec i to je ono sto vas najvise zulji a ne da Vojvodjanima bude bolje. Gorane jeste li vi u sns kaparisali oranice u atarima Arapima, ali o tom potom, valjda ce se cuti jer Vojvodina je malo selo u kojoj se sve kad tad cuje i sazna.

dositej

pre 9 godina

ma moze sve druze..samo foteljice da uzmete..a ja da radim kao crnac za 23 hiljade i pitanje je i to da li cu da primim..a mama me ucila uci sine skolu budi sine posten pravedan vredan obrazovan..dodje mi bre pistolj da kupim..svasta bii vam rekao sad koliko sam se iznervirao..ajde peace

pušenje za dž

pre 9 godina

jedan vid političke prostitucije, ponašanje koje govori koliko je ovima vlast i samo vlast, jedini cilj. sve ostalo su prazne priče za botove i ovce.

Omasti se, sine!

pre 9 godina

Cast je cast, al' vlast je vlast..
(aaaaa, 19. avgust 2014 22:58)

Jer kad imaš vlast, imaš i mast, koliko god uspeš da zagrabiš. Neko kašičicom, neko kutlačom, neko lopatom, ali neko bogami i bagerom!

Tako da me uopšte ne čude ove priče od radikala. Je li to ista ona DS koja je nemilosrdno upropastila, opljačkala i ojadila Srbiju, kako radikali galame poslednje pune dve godine?
Ili su radikali iznenada pronašli u Vojvodini neku savim drugu, lepšu, pošteniju i sposobniju DS s kojom bez problema mogu u koaliciju, a za koju niko izvan Vojvodine (a ni u Vojvodini) nije dosad čuo?

Koja god bila DS, ona lopovska i nesposobna, ili ona pametna i poštena, radikalski botovi će nam se (opet) popeti na vr' k..., hoću reći - glave, hvalospevima o mudrom i dalekosežnom potezu Vođe i Partije.

A ovaj aflatoksični, čudi me samo da je toliko bezobrazan i bestidan da još i daje izjave za javnost! Kad već nije u zatvoru, da je barem ispod nekog kamena u mraku i ćuti, da ga barem zaboravimo...

Mira71

pre 9 godina

@(Dejan, 20. avgust 2014 09:14)-Pozivas nas da se osvestimo? I sta je tvoje resenje? Nisi rekao. Neka partija koju ti zastupas? Dasta mi je ovih i onih, oni koji jos uvek imaju legitimitet moraju da rade a ostali mirno tamo na klupi i tisina!

pecko

pre 9 godina

hehehhe, pa vi neo-radikali imate sa zaboravnim madjarom tek 30 poslanika u voj. parlamentu!!! i sa dacom-....... imate 42-43, a demokrate imaju 56. pastor reskira puuno.

blek stena

pre 9 godina

DS odbija svaku mogucnost razgovora sa SNS-om, koalicioni partneri im okrecu ledja, ali oni i dalje teraju po svome, nije ni cudo sto su na izborima prosli onako slavno, nije Vojvodina nicije privatno vlasnistvo, a DS se upravo tako ponasa.

kaffa

pre 9 godina

Neverovatna je cinjenica da se uopšte DS dovodi do toga da moze da bude u bilo kakvoj Vladi. Narod za njih nije glasao. Zasto se ne postuje volja gradjana? Jos bolje pitanje je kako je onih 6% volje gradjana nadjacalo sve ostalo??

Marko Somborac

pre 9 godina

Demokratska stranka treba oberučke da prihvati ponudu za ulazak u koncentracionu vladu jer je upravo njena vladavina dovela do jako loše situacije u Pokrajini. Ako vam neko nudi da učestvujete u vladi, kao što se nudi demokratama, a pre toga se niste najbolje pokazali, onda treba da poštujete one koji vam ponovo daju šansu.

Mirkonija

pre 9 godina

Teško da ce se to realizovati ali ako narod to podrzi , ko smo mi da sudimo. narod je taj koji bira svoju vladu, svojim glasovima. Ono što je jasno je da je DS pao ispod 5%.

krle - dron

pre 9 godina

Srbija je jos uvek u teskom politickom ludilu u koji je upala jos davno posle osme sednice prokletih komunjara,svako moze sa svakim ,i radikali sa komunjarama pa posle zuti nacisti u bratskom izmirenju sa onima od kojih su nastali i gde su se ispilili ( tajina klonirana deca od raznih generala i sitnijih g*vnara )i danas bivsi destruktivni radikali dobro prepeglani u Briselu eto mogu sa zutim naci reslovima ponovo I TO SVE ZA DOBRO NARODA kome su se majke do kostiju nabrojali,da je ORWEL mogao da sanja da ce igde na planeti da se ispili ovakva KOSMAR za narod polit elita hijena ON BI SVOJU KNJIGU POCEPAO I NIKADA JE NE BI OBJAVIO,a ovaj lik da ima imalo srama dao bi onih lopovskih 300.000-eura sto su mu pronasli sakriveno u izvrnutoj carapi NEKOM FONDU GLADNE DECE ,no verovatno mu nije palo na pamet mozda bi i dao.....KAKO LEPO ZVUCI ONA PAJTICEVA PORUKA da im narod konacno svima vidi ledja.....

Zemlja nedođija

pre 9 godina

Koji DS, SNS može i sa crnim đavolom, samo daj vlast! Moć, pare, stolica, uhlebljenje, veze i vezice, sigurnost za porodicu, a za narod - lako ćemo - napredno - udri, otmi, zaduži!

zimzeleni

pre 9 godina

U interesu Vojvodine, uci cemo u svaku vladu:) Mozda se poverenje naroda promenilo, ali vecina u skupstini nije. Ili nadjite vecinu za rusenje vlade ili cekajte sledece izbore. Tako je zamisljen sistem. A ako vam nije pravo, onda ga menjajte. Ova prica koju pricate je smesna.

kiza

pre 9 godina

Pa evo još jednom se pokazalo da svi oni mogu sa svima samo ako se pre toga dobro utale i raspodele funkcije odnosno firme iz kojih će izvlačiti novac sa stranku a i za sebe. Nema ovde sreće ni narednih sto godina. Nije ni čudo što mlad svet ulaze u svoje školovanje i što odlazi iz zemlje. Ko zadnji izadje neka ugasi svetlo.

miki mile

pre 9 godina

Jako me nervira kad pojedinci pišu kako je KATASTROFALNA situacija i kako je vojvodina uništena.šta,kako,gde? Kakva su to lupetanja i naklapanja.NIJEDNA ALI NIJEDNA pokrajinska vlast ne može puno da UČINI dok se stvari NE PROMENE ILI POKRENU na republičkom novo i da se onda to prelije u vojvodinu.eto sns je na vlasti u novom sadu,somboru,vrbasu itd. pa ne vidim da su ti gradovi procvetali.

bez obrazni

pre 9 godina

aflatoksicni nam govori o legitimitetu? isto kao da lopov govori o postenju. sa vama SrbijiNemaSpasa. sve biste samo da padne vojvodina poslednji bastion otpora.

pelivoje

pre 9 godina

pa u ovoj pomiji od politike svako moze sa svakim jer imaju svi isti cilj: pljackanje i punjenje sopstvenih dzepova ! A ti glupi narode gladuj i dalje, kupaj se leti u lavoru i ponovo im veruj u sve bajke koje ti serviraju i glasaj opet za iste lopove koji se u krug vrte vec 25 godina ....

pelivoje

pre 9 godina

ovom su nasli u sefu onomad kad je uhapsen 250000 e koje je dobio kao kusur i posle pravo iz zatvora postao ministar ! Pa toga nema vise ni u Africi ali ima jos u Srbiji !

Vojvođanka

pre 9 godina

Šire se k'o zaraza. Neka ostave našu Vojvodinu na miru, nisu uspeli da je raskomadaju i da pokupe što se još pokupiti može. S' druge strane ni DS nije uradio ništa. Nema budućnosti ni Vojvodini kao ni celoj Srbiji sa ovakvim ljudima. Ištvan nas je prodao, Tadić nije uradio ništa dok je mogao, nije dobio većinu pa pušta korenje u Vojvodini. Ima li neko treći?

Nikola

pre 9 godina

Interesantno je citati komentare sns botova, vidi se da je jedan covek pisao sve komentare i onda podelio svojim boticima da piskaraju i da tog coveka hvale na sav glas, dnevnice redovne naravno, to sto srpska deca umiru jer roditelji nemaju 10 000 evra da plate operaciju a drzava ne da, to nije bitno, bitno je da ima novca za sns botice

da.primetim

pre 9 godina

,,DS kriv za lošu situaciju u pokrajini". Sva sreća pa je u ostatku Srbije gde vlada SNS situacija mnooogo bolja, npr Kuršumlija: 48% nezaposlenih, 18000 din prosečna plata, Prokuplje: 42% nezaposlenih, 22000 prosečna plata, Niš:37% nezaposlenih, 28000 prosečna plata. Kao što se može videti, gde vlada SNS tu cvetaju ruže, tj ruže bez cveta i sa ogromnim trnjem. To su činjenice!

demokrata

pre 9 godina

Valjda SNS moze sa Radikalima!?
To je njihov nivo i mentalitet.
Od njih su postali!
Gospodo, zasto bi DS morao da ucestvuje u totalnom razaranju drzave Srbije.
Vi ste poceli, vi i zavrsite to razaranje.
Prilika vam je da i u Vojvodini na prevaru, sa batinasima i potplacivanjem preuzmete vlast!
Tu igru ne igra DS.

prazne price

pre 9 godina

U panicnoj borbi za fotelje u kojima nemate nikakavih rezultata delujete smesno pravdajuci vlastoljubivost "interesom gradjana". Gradjani imaju interes jedino da nikoga od vas vise ne vide. U kojoj stranci je sada ovaj Knezevic?

amarko

pre 9 godina

'Koncetrovana' vlada je paravan da se odstrani ds iz pokrajine,nds oberucke zeli da prihvati saradnju jer dobija poene kod Vucica za neke nove izbore.Pastor se kocka na Vucicevu kartu sigurno mu je nesto obecano,jedino mi se cini da je samo Canak stub odbrane ds-a,a on je bio u koaliciji sa nds-om na proslim izborima.Po meni nds-Tadic nestaje sa politice scene(ne prelazi cenzus) ukoliko udje u koaliciju sa Vucicem,zarad dve god vlasti

Krle

pre 9 godina

Propali ministar koji se napijao mleka na konferencijama za medije, pritom njegovim Zrenjanincima nije u stanju da reši elementarni problem zdrave pijaće vode već 10 godina koja je zabranjena za upotrebu čini mi se još od 2004. godine!?

novosadjan

pre 9 godina

(Irena, 19. avgust 2014 23:49)

Dosta je nama ovdi najava. Oce da nasu zemlju daju Arapima, a nama, svojim gradjanima kojima "zele dobro" nece po istim uslovima. Molim te dete, nemoj vise o prosperitetu. Ovi prvi su razvalili Vojvodinu, a ovi novi hoce da budu dzelati. Najbolje bi bilo da nam niko od njih ne zeli nista i da nam se skine sa grbace.

NScentar

pre 9 godina

A ovaj Pastor, radikali hteli da ga isteraju iz Vojvodine, i sve Madjare, i sad se prakticno ljubi sa Vucica. Joj Boze, sta ovi politicari nebi uradili za fotelje, i njihove privilegije. Fui, svi ste mi odvratni. A ovaj aflatoksican nesposobnjak je mozda naj gori.

Basurero

pre 9 godina

Poznato je da ste svi ''moralne gromade'' i da nema ni najmanje razlike od 90 te pa do danas a rezultati ponizavajuci bi trebali da vas zabrinu a vi mislite o vasem ''jahanju''kao da se sad pocinje.

Pera Kojot

pre 9 godina

E, ovo je do sada najbolja ideja. Napravite vladu DS, SNS, LSV i SVM i počnite da radite. To bi još i bilo prirodno s obzirom da su sve stranke evropske orjentacije i imaju bukvalno iste programe. Koncentraciona vlada je obična budalaština, nabacati na gomilu sve stranke koje imaju suprotne stavove o svim važnim pitanjima....

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Ovog Pastora nisu dzaba pljuvali u Budimpešti tek sada se vidi koja je to ljiga od čoveka a vi gospodine Pajtiću, onu pilulu što smo gutali kad ste nas mirili sa sps om zarad nekih ,,viših interesa,, još uvek nam svima stoji u grlu ovu sa radikalima ne bih gutao pa taman crkao od gladi...

...sve sve ali nista

pre 9 godina

ovo govori da ste licemeri..da ne znate sta radite. da je narod g..p kad vas je izabrao! tajkune ste rehabilitovali, čume vam vrslja i radi sta hoce. uzimate kredite i zaduzujete zemlju. a ovo je spin koji pokazuje koliko vas briga za narod i bolji zivot

xyz

pre 9 godina

Ja koliko se secam Knezevic je bio u istom tom DSu.

Tzv. vojvodinu svakako treba ukinuti, jer takva privilegovana, potpuno beskorisna, i visestruko stetna drzava u drzavi, koju je napravila Staljinova Kominterna protiv Srbije, ne postoji nigde na svetu, pa ne treba da postoji ni u Srbiji.

Srbija ne treba da radi ono sto niko ne radi.
Srbija ne treba da radi protiv sebe. Sto je mnogo, mnogo je.

ne cenzurisi

pre 9 godina

Ja koliko se secam Knezevic je bio u istom tom DSu.

Tzv. vojvodinu svakako treba ukinuti, jer takva privilegovana, potpuno beskorisna, i visestruko stetna drzava u drzavi, koju je napravila Staljinova Kominterna protiv Srbije, ne postoji nigde na svetu, pa ne treba da postoji ni u Srbiji.

Srbija ne treba da radi ono sto niko ne radi.
Srbija ne treba da radi protiv sebe. Sto je mnogo, mnogo je.

CANE - SREMAC 54

pre 9 godina

Ako vam neko nudi da ucestvujete u vladi, kao sto se to nudi demokratama, a pre toga se niste najbolje pokazali , a vi to ne zelite da prihvatite to znaci da vam nije stalo do gradjana vojvodine, takodje da to znaci da treba da postujete one koji vam ponovo daju sansu. Bez obzira na sve blizi se trenutak kada ce se jasno videti kome je stalo do prospariteta Vojvodine , a kome je to samo maska da bi se zavarao narod.

pirlo

pre 9 godina

SNS moze sa DS ali verujem samo u trazicionoj fazi do novih pokrajinskih izbora...za dobro gradjana Vojvodine je da strane sto pre postignu konsenzus i da se raspisu pokrajinski izbori...

Dejan

pre 9 godina

Dragi moji Vojvodjani, kako vam nije dosta ovih smr**ova? Sve je to ista bagra kojoj je stalo samo do svojih interesa. Niko od njih nece nista uraditi za Vojvodinu, samo ce da nas guraju u jos vecu bedu. Osvestite se krajnje je vreme.

vremex

pre 9 godina

Potpuno je jasno da u trenutnoj situaciji niko ne može da napravi stabilnu većinu i čini mi se da je pragmatični prilaz i stav SNS u datim okolnostima jedino pravo rešenje. U svakom slučaju samo neka se nešto desi, postojeća situacija je katastrofa i žali Bože vremena koje prolazi u ničemu konkretnom i dobrom.

kompromis

pre 9 godina

Očekujem da dogovor i ideju SNS i SVM o formiranju prelazne koncetracione vlade uskoro prihvate svi jer ništa drugo u datim okolnostima ne vidim kao stabilno i moguće rešenje. SNS-u pohvale za kompromisno rešenje koje nudi i ideju da se u narednom periodu do izbora definišе i uradi minimum neophodnih poslova da bi se situacija pokrenula i konačno promenila na bolje.

Izbori odmah s’jeseni!

pre 9 godina

@(novosadjan, 20. avgust 2014 08:50)- Ne bi ste ni kada bi DS prihvatio, citali komentare botova da je to dobro, jer ne moze biti gore. Dobro su vac jednom novi izbori u toj Vojvodini i da se prekine sa politizacijom pokrane i krene da se podize da bogata a opustosena ravnica.

corona

pre 9 godina

Hoće li neko već jednom pokrenuti sve one velike firme u Vojvodini? Hoćete li se već jednom dogovoriti i početi raditi u interesu građana i države? Vidim volje ima pa sad ubrzajte. Narod neće oprostiti ni jednima ni drugima.

damus

pre 9 godina

Ne vidim tu ništa loše, cak šta više, koncentraciona vlada može da spreči mnoga čarkanja i nepravilnosti unutar vlade Vojvodine. Ovde je narod prioritet, a ne vlast.

ProfesorKiksMaler

pre 9 godina

Tadić je sa svojima pogazio programska načela i politiku Dinđićeve DS i počeo protivprirodni blud sa Miloševićevim i Šešeljevim juniorima iz čega se izrodio ovaj nakaradni štetočinski režim. DS, ako želi da postoji, treba da se vrati svojoj politici, a ne da se ulizuje šešeljevcima.

BGD-NBGD

pre 9 godina

Protiv sam koalicije SNS i DS i NDS, narod je bio protiv njih u martu i to apsolutnom većiniom i ako budu zajedno sa pajtićem i političkim ds tajkunima reći će se da su svi iz lopovske sorte,pada rejting i podrška sns..

Truman

pre 9 godina

SNS je uvek bila spremna na saradnju sa svima. Interes građana joj je definitivno na prvom mestu, a to je za svaku pohvalu. DS je ta koja se protivi takvoj saradnju. Lični interes joj je najbitniji i uradiće sve kako bi sama vladala u Vojvodini. Drago mi je što će se to uskoro promeniti.

tetreb

pre 9 godina

Ukoliko demokrate odbijaju ovakv predlog, više je nego jasno da im ni najmanje nije stalo do interesa građana već isključivo do fotelja. Mada, jedna stvar je kristalno jasna, a to je da nemaju legitimitet jer imaju samo šest posto glasova i građani ih apsolutno ne podržavaju!

Dusko

pre 9 godina

Zna se zasto Ds nece da pravi koncetracionu vladu sa SNS!Tada ne bi mogli da rade sta hoce a i brzo bi izaslo na videlo kakve su sve malverzacije radili ali ipak samo odlazu ono sto je neodlozno jer verovatno ce se uskoro zbog sukoba izmedju njih samih i pokrajinska vlast raspasti i bice novi izbori!

Zec

pre 9 godina

Vidi se da je pokrajinska vlast u krizi i da uopste ne funkcionise i stvarno ne bi bilo lose da se zbog interesa gradjana napravi neka zajednicka vlada koja bi pokusala da sredi stanje dok se ne odrze novi izbori!Ovakva vlast koja nista ne radi samo nanosi svakim danom sve vecu i vecu stetu Vojvodini!

Plafon

pre 9 godina

Vala vise i taj DS stvarno bre nikako da ih skines koliko su se zalepili,ne znam samo sta su umislili da imaju neku moc i vlast sa tih 6 %.

Medo

pre 9 godina

Htele to demokrate ili ne ocekujem da ce se vrlo brzo raspisati pokrajinski izbori jer kako su pokrenute istrage oko trosenja novca u Fondu za razvoj Vojvodine i Razvojnoj banci Vojvodine,pokrajinska vlast ce kako se budu otkrivale stvari biti prinudjena pod pritiskom gradjana da sto pre raspise izbore!

Mugabe

pre 9 godina

Da Demokratska stranka zaista želi da ljudi u Vojvodini žive bolje, prihvatila bi ideju o koncentracionoj vladi jer je to najbolje i najpoštenije rešenje u ovom trenutku.

Isićka

pre 9 godina

Nema tu neke velike filozofije! Stanje u Vojvodini zahteva hitnu reakciji, jer je sizuacija alarmantna! Koncentrična Vlada je trenutno jedino realno rešenje koje može da stabilizuje Vojvodinu!

Maxim

pre 9 godina

Vojvođani dugo nemaju rukovodstvo koje ima neku viziju za razvoj Vojvodine! Svedoci smo malverzacija koje su se dešavale, i sada je krajnje vreme da se jedna odgovorna Vlada pozabavi daljim razvojem pokrajne!