Četvrtak, 21.05.2015.

19:10

Vučić u nedelju na B92 od 21 sat

U nedelju 24. maja od 21 sat, posle deset meseci, na B92 će gostovati premijer Aleksandar Vučić.

Izvor: B92

Vuèiæ u nedelju na B92 od 21 sat IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

tz

pre 8 godina

Najzad da imamo premijera koji ne bezi od odgovornosti i koji je spreman da se suoci sa svojim kriticarima i odgovori im na neka pitanja!Nijedan premijer do sada nije nesto slicno uradio!

aleksandar grozni

pre 8 godina

Pitajte ga naravno ako smete neka javno kaze koliko su partijskih poslusnika pozaposljavali odkako su preuzeli vlast?,I kakoje moguce da logoped bude na celu gradjevinske firme?,a busaju se u postenje I strucnost.

emina

pre 8 godina

Postoje mnoge nejasnoce i zato je jako lepo od Vucica da gostuje na ovoj televiziji. Tu ce se razjasniti sve ono sto je nejasno u vezi predstojaca desavanja.

Toza

pre 8 godina

Nije ova platforma zacementirana i naravno da ce se u dogovoru sa Vucicem i vladom menjati ono sto ne valja a dobre stvari ce se zadrzati!Ko god ima neko resenje treba da ga ponudi vladi jer samo tako mozemo doci do najboljeg modela za Kosovo!

Црни

pre 8 godina

@msc.Milos
О чему ти човече причаш? Шта то није транспарентно код уговора са страним фирмама? Па човек је показивао сваки склопљен уговор на захтев новинара и јавности.

msc.Milos

pre 8 godina

koliko narucenih komentara podrske. Svi prazni, svi bez pokrica, svi sa istom otrcanom frazom, pri tome svi izvrcu cinjenice...

domaci zadatak za novinara/e sa b92:
pitajte u emisiji premijera sta ga je sprecili da ispuni makar jedno jedino obecanje iz predizborne kampanje, odakle mu novac za kupovinu onolike imovine u kaliforniji, zasto NISTA nije transparentno kod ugovora sa stranim kompanijama, zasto napokon ne iznese javno te dokaze o sprezi tajkuna sa domacim izdajnicima, strajkacima, itd.

hocete li ovo uopste da objaviti, da li imamo nezavisno novinarstvo?

Uros

pre 8 godina

Mislim da se ovde ne radi o rejtingu,vec jedna ovakva emisija zato i postoji da se u njoj dobiju odgovori koji mogu pojasniti mnoge stvari,a najtacnije odgovorer moze dati sam premijer,svaka cast na upucenom pozivu.

Nebitan

pre 8 godina

Ajd Vucicu, kada si tolika faca, daj nekog ozbiljnijeg novinara, mozda i Olju Beckovic kad joj upadas u termin... A jes bre neces ti ni sa kim u emisiju, ako nije tvoj pulen, ali zato ces opet da prodajes tuzne price kako te svi napadaju, kako se i zdravstveno upropasti od podmetanja ledja za bolje sutra...

deus

pre 8 godina

Sigurna sam da ce premijer kao i do sada biti spreman da bez dlake na jeziku odgovori na sva pitanja koja zanimaju gradjane nase zemlje.

daroje romanovic

pre 8 godina

Pritisak u devet ! A posle Kesić. Ovi sa B92 puštaju celovečernji humoristički program, kad bi išao i Crni Gruja u ponoć. Smehotresno

RulZ

pre 8 godina

Stvarno bi bolje bilo da postoji duel, da bude debate, javne rasprave, da se čuju argumenti. Ne mora AV da bude gost, može biti bilo koji iz vlade, Babić recimo. Sa druge ne mora biti Šešelj da bi bilo zanimljivo. Može Boško Obradović ili Branko Dragas. Bitna je istina i prava informisanost, a to se dobija debatom, ne kamuflazom. Neko će nekad, valjda, to i uraditi...

Shayne

pre 8 godina

Verujem da se izbori pominju jer je u vojvodini na snazi klasican nerad, koliko je pokrajinska vlada azurna videli smo po pitanju zezeljevog mosta, sto se tice sastancenja sa NVO i ombudsmanom je dobar potez jer tako vlada dolazi do saznanja sta je u narodu goruci problem i do resenja ce se doci na laksi i brzi nacin, a uz sve to verujem da ce nam dati i bolji opis odlaska u ameriku, i o kakvim americkim investicijama i saradnji planira.

dee dee

pre 8 godina

Koliko je prizemna ova stranka najbolje se vidi iz ovog gde svi znaju da je fingirano i da je kontaproduktivno ali ne oni i dalje insistiraju na velikom broju placenih i besmislenih komentara. Mani je vas ljudi ustvari zao.

TV Fan

pre 8 godina

Aktuelna politička situacija i izazovi pred kojim se nalazimo zahtevaju ovakav tip emisije gde će biti prisutni eminentni novinari čija pitnja sigurno interesuju javnost u Srbiji.

antibot

pre 8 godina

Velika hrabrost premijera da se uhvati u kostac sa urednikom dnevnog lista Blic koji je naklonjen prethodnom rezimu. Vredi pogledati emisiju, bice sigurno znacajnih pitanja i odgovora koji su u interesu vecine gradjana.
(remini, 21. maj 2015 21:04)

Nadam se da ce Premijer dati odgovore na pitanja:

1. Ko je kradjom izbora 2012 godine pokusao da izvrsi drzavni udar
2. Koji politicar iz vlade Mirka Cvetkovica se sastajao sa mafijasima po beogradskim lokalima
3. Ko je obavestio kosmajca da mu se sprema hapsenje, pa je ovaj pobegao iz zemlje
4. Kako napreduje slucaj protiv djilasa koji je proteklih 17 godina dok je bio na vlasti opljackao hiljade milijardi
5. Koji su rezultati kancelarije za brze odgovore
6. Koliko je vrtica koje su zuti razrusili za poslednjih 18 godina koliko su bili na vlasti obnovljeno za ove dve nedelje od kako je SNS u vladi.
7. Ko su nalogodavci i podstrekaci ubistava Slavka Curuvije i Ivana Stambolica?
Ocekujem odgovor na bar jedno pitanje.

Slovenac, dugogodišnji čitalac

pre 8 godina

To ću da gledam! A zašto neki novinarčići i voditelji? Zna se, kako ide kod Ace! Naslov emisije!: "Sam se pitam i sam odgovaram"!:))

remini

pre 8 godina

Velika hrabrost premijera da se uhvati u kostac sa urednikom dnevnog lista Blic koji je naklonjen prethodnom rezimu. Vredi pogledati emisiju, bice sigurno znacajnih pitanja i odgovora koji su u interesu vecine gradjana.

Una

pre 8 godina

Za coveka koji se uhvatio u kostac sa svim nedacama srpskog naroda i koji danonocnim zalaganjem pokusava da probleme prevazidje, istupanje u javnost ne predstavlja problem vec priliku da transparentno predstavi svoj rad i ohrabri sve nas brojnim postignutim, a ne imaginarnim uspesima.

kristina

pre 8 godina

Sigurna sam da je premijer spreman da odgovori na sva pitanja ,a novinari bi takodje trebali biti korektni i potruditi se da saslusaju svaki odgovor do kraja.

lose secanje

pre 8 godina

(Miko, 21. maj 2015 20:10)
Lose ti mnogo to secanje.Ali gledaj i uzivaj, ja vise ni glas ne mogu da mu cujem, a kamoli nebuloze koje sipa od jutra do sutra.

Zec

pre 8 godina

Iako ce biti prvi premijer koji redovno javnosti podnosi rezultate svog rada i koji ne bezi od teskih pitanja opet ce biti na meti pojedinih novinara koji ce traziti najmanju gresku da ga napadnu!

Miko

pre 8 godina

Koliko se secam do sada ni jedan premijer nije isao na slicnu emisiju gde ce biti ispitivan i ovo samo pokazuje da Vucic sve radi transparentno i da ne bezi da podnese izvestaj svog rada!Jedva cekam!

Glorija1

pre 8 godina

Mislim da će emisija biti vrlo interesamtna i da će premijer potvrditi učešćem poštovanje slobode medija.Sve insinuacije na termin emisije su smešne zaista!

Lazo

pre 8 godina

Dobar potez i B92 i Vucica!Prilika i da se B92 pokaze kao najbolja informativna televizija a i prilika da Vucic u direktnom prenosu sa najkriticnijim novinarima pokaze rezultate vlasti i odbrani svoj rad!

Puz

pre 8 godina

Na jednoj strani Vucic a na drugoj njegovi najveci novinarski kriticari!Nije ravnopravna borba i videcemo da li su novinari stvarno nezavisni ili ipak naginju jednoj politickoj opciji!Do sada su se i Gace i Marjanovic i Cvejic pokazali kao ostrasceni politicki protivnici Vucica i tako ce i nastupati a Vucic ce biti izlozen najtezim napadima!

Dusan

pre 8 godina

Dobro ste se setili, jedva cekam ta vasa pitanja sto ce naseg premijera da ulpase...
Jedva cekam, sam protiv svih a opet ce di ih spusti na zemlju.

Jamamoto d Kid

pre 8 godina

Jel to on nije obavesten da je Utisak ukinut ili misli da moze i demokratskom delu drustva da navuce sharene Diznilend naocare na oci?!?

NOC- U - BELOM - SETENU

pre 8 godina

Nakon dugog vremena Aleksandar Vucic ce gostovati na B-92. Nadam se da ce novinari biti korektni tokom emisije, da ce mu postavljati pitanja koja se tice ulaska u EU, poboljsanja ekonomskog stanja i boljeh standarda gradjana Srbije.Naravno da je Aleksandar Vucic spreman da odgovori na sva pitanja, ali novinari moraju biti korektni da bi gradjani dobili odgovore koji ih u ovom trenutku najvise interesuju.

Ćirko

pre 8 godina

Da li će iko normalan u ovoj zemlji da se usudi da vođu pita pravo pitanje o besmislenim i suludim vanrednim izborima? Kada bi ova vlada ostala celi mandat do kraja, sasvim je izvesno da bi sledeće izbore pukli vrlo brutalno, pa makar i od ništa boljih žutih. I sasvim je logično što želi da raspiše izbore na pola mandata dok još može da osvoji većinu i da onda vladavinu sa preostale dve produži na četiri godine. I uopšte nije pitanje morala i opravdanosti, jer morala nema, kao ni opravdanosti. Jer gde je opravdanost da idete na izbore a imate 2/3 poslanika u Skupštini? Pravo pitanje je samo kako to učiniti, da li da se presrami i jednostavno kaže "ma ko vas... narode, aj da glasamo još malo" ili će da ide na kartu promene Ustava gde nakon promene slede obavezni iznbri. Evo, čikam hrabre admine ovog sajta da komentar objave i hrabre novinare u nedelju da postave ovakvo pitanje. Hvala i pozdrav!

Srbin iz Amerike

pre 8 godina

Da je on iole karakter ucestvovao bi u nekoj diskusiji a ne da dolazi sa napisanim pitanjima. Ni sendvic vise ne mogu da jedem koliko mi se gadi asocijacija...

Glorija1

pre 8 godina

Evo sad že svi koji govore o slobodi medija da imaju i potvrdu da premijer nema nikakav razlog da medju medijima pravi razliku.Bas se radujem ovoj emisiji!

Captain James T.Kirk

pre 8 godina

Sto ne gostuje sa jos nekim? A da nije intelektualno sposoban za duel, a za to bi trebao i argumente da ima...sve je ovo mnogo jadno.

Nenad

pre 8 godina

Ovaj narod zanima hoće li u nedelju od 21h da ova država posle 25 godina svojim građanima poveća plate i penzije za minimum dupli iznos? Uopšte nas ne zanima zašto ne mogu i pritom ne mislim na fiktivno inflatorno povećanje.. Hvala.

Obicni gradjanin Srbije

pre 8 godina

Da li su pitanja pripremljena?? Ako jesu necu da gledam.Da po ko zna koji put slusam o uspesima vlade,reforme,najave, kako nas svi hvale,kako on radi od pet ujutro do iza ponoci,kako je bio najbolji student,kako uci nemacki itd. Hocu da cujem pitanja koja ce da ga izvedu is takta, da se iznervira jer su pitanja nezgodna

Giallo

pre 8 godina

Dokle vise on? Zar niko drugi ne moze da gostuje? Ili da se gospodin veliki suoci se nekim? Npr Radulovicem? Boji se da ga ovaj ne istrese iz gaca... A gospodo iz B92 budite malo neutralni i dajte da se cuje druga strana ili ne smete?

Puz

pre 8 godina

Na jednoj strani Vucic a na drugoj njegovi najveci novinarski kriticari!Nije ravnopravna borba i videcemo da li su novinari stvarno nezavisni ili ipak naginju jednoj politickoj opciji!Do sada su se i Gace i Marjanovic i Cvejic pokazali kao ostrasceni politicki protivnici Vucica i tako ce i nastupati a Vucic ce biti izlozen najtezim napadima!

Zec

pre 8 godina

Iako ce biti prvi premijer koji redovno javnosti podnosi rezultate svog rada i koji ne bezi od teskih pitanja opet ce biti na meti pojedinih novinara koji ce traziti najmanju gresku da ga napadnu!

Dusan

pre 8 godina

Dobro ste se setili, jedva cekam ta vasa pitanja sto ce naseg premijera da ulpase...
Jedva cekam, sam protiv svih a opet ce di ih spusti na zemlju.

Miko

pre 8 godina

Koliko se secam do sada ni jedan premijer nije isao na slicnu emisiju gde ce biti ispitivan i ovo samo pokazuje da Vucic sve radi transparentno i da ne bezi da podnese izvestaj svog rada!Jedva cekam!

Glorija1

pre 8 godina

Evo sad že svi koji govore o slobodi medija da imaju i potvrdu da premijer nema nikakav razlog da medju medijima pravi razliku.Bas se radujem ovoj emisiji!

NOC- U - BELOM - SETENU

pre 8 godina

Nakon dugog vremena Aleksandar Vucic ce gostovati na B-92. Nadam se da ce novinari biti korektni tokom emisije, da ce mu postavljati pitanja koja se tice ulaska u EU, poboljsanja ekonomskog stanja i boljeh standarda gradjana Srbije.Naravno da je Aleksandar Vucic spreman da odgovori na sva pitanja, ali novinari moraju biti korektni da bi gradjani dobili odgovore koji ih u ovom trenutku najvise interesuju.

Glorija1

pre 8 godina

Mislim da će emisija biti vrlo interesamtna i da će premijer potvrditi učešćem poštovanje slobode medija.Sve insinuacije na termin emisije su smešne zaista!

Lazo

pre 8 godina

Dobar potez i B92 i Vucica!Prilika i da se B92 pokaze kao najbolja informativna televizija a i prilika da Vucic u direktnom prenosu sa najkriticnijim novinarima pokaze rezultate vlasti i odbrani svoj rad!

remini

pre 8 godina

Velika hrabrost premijera da se uhvati u kostac sa urednikom dnevnog lista Blic koji je naklonjen prethodnom rezimu. Vredi pogledati emisiju, bice sigurno znacajnih pitanja i odgovora koji su u interesu vecine gradjana.

kristina

pre 8 godina

Sigurna sam da je premijer spreman da odgovori na sva pitanja ,a novinari bi takodje trebali biti korektni i potruditi se da saslusaju svaki odgovor do kraja.

Una

pre 8 godina

Za coveka koji se uhvatio u kostac sa svim nedacama srpskog naroda i koji danonocnim zalaganjem pokusava da probleme prevazidje, istupanje u javnost ne predstavlja problem vec priliku da transparentno predstavi svoj rad i ohrabri sve nas brojnim postignutim, a ne imaginarnim uspesima.

Obicni gradjanin Srbije

pre 8 godina

Da li su pitanja pripremljena?? Ako jesu necu da gledam.Da po ko zna koji put slusam o uspesima vlade,reforme,najave, kako nas svi hvale,kako on radi od pet ujutro do iza ponoci,kako je bio najbolji student,kako uci nemacki itd. Hocu da cujem pitanja koja ce da ga izvedu is takta, da se iznervira jer su pitanja nezgodna

Giallo

pre 8 godina

Dokle vise on? Zar niko drugi ne moze da gostuje? Ili da se gospodin veliki suoci se nekim? Npr Radulovicem? Boji se da ga ovaj ne istrese iz gaca... A gospodo iz B92 budite malo neutralni i dajte da se cuje druga strana ili ne smete?

Srbin iz Amerike

pre 8 godina

Da je on iole karakter ucestvovao bi u nekoj diskusiji a ne da dolazi sa napisanim pitanjima. Ni sendvic vise ne mogu da jedem koliko mi se gadi asocijacija...

Captain James T.Kirk

pre 8 godina

Sto ne gostuje sa jos nekim? A da nije intelektualno sposoban za duel, a za to bi trebao i argumente da ima...sve je ovo mnogo jadno.

Jamamoto d Kid

pre 8 godina

Jel to on nije obavesten da je Utisak ukinut ili misli da moze i demokratskom delu drustva da navuce sharene Diznilend naocare na oci?!?

TV Fan

pre 8 godina

Aktuelna politička situacija i izazovi pred kojim se nalazimo zahtevaju ovakav tip emisije gde će biti prisutni eminentni novinari čija pitnja sigurno interesuju javnost u Srbiji.

lose secanje

pre 8 godina

(Miko, 21. maj 2015 20:10)
Lose ti mnogo to secanje.Ali gledaj i uzivaj, ja vise ni glas ne mogu da mu cujem, a kamoli nebuloze koje sipa od jutra do sutra.

Ćirko

pre 8 godina

Da li će iko normalan u ovoj zemlji da se usudi da vođu pita pravo pitanje o besmislenim i suludim vanrednim izborima? Kada bi ova vlada ostala celi mandat do kraja, sasvim je izvesno da bi sledeće izbore pukli vrlo brutalno, pa makar i od ništa boljih žutih. I sasvim je logično što želi da raspiše izbore na pola mandata dok još može da osvoji većinu i da onda vladavinu sa preostale dve produži na četiri godine. I uopšte nije pitanje morala i opravdanosti, jer morala nema, kao ni opravdanosti. Jer gde je opravdanost da idete na izbore a imate 2/3 poslanika u Skupštini? Pravo pitanje je samo kako to učiniti, da li da se presrami i jednostavno kaže "ma ko vas... narode, aj da glasamo još malo" ili će da ide na kartu promene Ustava gde nakon promene slede obavezni iznbri. Evo, čikam hrabre admine ovog sajta da komentar objave i hrabre novinare u nedelju da postave ovakvo pitanje. Hvala i pozdrav!

Shayne

pre 8 godina

Verujem da se izbori pominju jer je u vojvodini na snazi klasican nerad, koliko je pokrajinska vlada azurna videli smo po pitanju zezeljevog mosta, sto se tice sastancenja sa NVO i ombudsmanom je dobar potez jer tako vlada dolazi do saznanja sta je u narodu goruci problem i do resenja ce se doci na laksi i brzi nacin, a uz sve to verujem da ce nam dati i bolji opis odlaska u ameriku, i o kakvim americkim investicijama i saradnji planira.

Nenad

pre 8 godina

Ovaj narod zanima hoće li u nedelju od 21h da ova država posle 25 godina svojim građanima poveća plate i penzije za minimum dupli iznos? Uopšte nas ne zanima zašto ne mogu i pritom ne mislim na fiktivno inflatorno povećanje.. Hvala.

antibot

pre 8 godina

Velika hrabrost premijera da se uhvati u kostac sa urednikom dnevnog lista Blic koji je naklonjen prethodnom rezimu. Vredi pogledati emisiju, bice sigurno znacajnih pitanja i odgovora koji su u interesu vecine gradjana.
(remini, 21. maj 2015 21:04)

Nadam se da ce Premijer dati odgovore na pitanja:

1. Ko je kradjom izbora 2012 godine pokusao da izvrsi drzavni udar
2. Koji politicar iz vlade Mirka Cvetkovica se sastajao sa mafijasima po beogradskim lokalima
3. Ko je obavestio kosmajca da mu se sprema hapsenje, pa je ovaj pobegao iz zemlje
4. Kako napreduje slucaj protiv djilasa koji je proteklih 17 godina dok je bio na vlasti opljackao hiljade milijardi
5. Koji su rezultati kancelarije za brze odgovore
6. Koliko je vrtica koje su zuti razrusili za poslednjih 18 godina koliko su bili na vlasti obnovljeno za ove dve nedelje od kako je SNS u vladi.
7. Ko su nalogodavci i podstrekaci ubistava Slavka Curuvije i Ivana Stambolica?
Ocekujem odgovor na bar jedno pitanje.

Slovenac, dugogodišnji čitalac

pre 8 godina

To ću da gledam! A zašto neki novinarčići i voditelji? Zna se, kako ide kod Ace! Naslov emisije!: "Sam se pitam i sam odgovaram"!:))

dee dee

pre 8 godina

Koliko je prizemna ova stranka najbolje se vidi iz ovog gde svi znaju da je fingirano i da je kontaproduktivno ali ne oni i dalje insistiraju na velikom broju placenih i besmislenih komentara. Mani je vas ljudi ustvari zao.

Nebitan

pre 8 godina

Ajd Vucicu, kada si tolika faca, daj nekog ozbiljnijeg novinara, mozda i Olju Beckovic kad joj upadas u termin... A jes bre neces ti ni sa kim u emisiju, ako nije tvoj pulen, ali zato ces opet da prodajes tuzne price kako te svi napadaju, kako se i zdravstveno upropasti od podmetanja ledja za bolje sutra...

RulZ

pre 8 godina

Stvarno bi bolje bilo da postoji duel, da bude debate, javne rasprave, da se čuju argumenti. Ne mora AV da bude gost, može biti bilo koji iz vlade, Babić recimo. Sa druge ne mora biti Šešelj da bi bilo zanimljivo. Može Boško Obradović ili Branko Dragas. Bitna je istina i prava informisanost, a to se dobija debatom, ne kamuflazom. Neko će nekad, valjda, to i uraditi...

daroje romanovic

pre 8 godina

Pritisak u devet ! A posle Kesić. Ovi sa B92 puštaju celovečernji humoristički program, kad bi išao i Crni Gruja u ponoć. Smehotresno

msc.Milos

pre 8 godina

koliko narucenih komentara podrske. Svi prazni, svi bez pokrica, svi sa istom otrcanom frazom, pri tome svi izvrcu cinjenice...

domaci zadatak za novinara/e sa b92:
pitajte u emisiji premijera sta ga je sprecili da ispuni makar jedno jedino obecanje iz predizborne kampanje, odakle mu novac za kupovinu onolike imovine u kaliforniji, zasto NISTA nije transparentno kod ugovora sa stranim kompanijama, zasto napokon ne iznese javno te dokaze o sprezi tajkuna sa domacim izdajnicima, strajkacima, itd.

hocete li ovo uopste da objaviti, da li imamo nezavisno novinarstvo?

aleksandar grozni

pre 8 godina

Pitajte ga naravno ako smete neka javno kaze koliko su partijskih poslusnika pozaposljavali odkako su preuzeli vlast?,I kakoje moguce da logoped bude na celu gradjevinske firme?,a busaju se u postenje I strucnost.

deus

pre 8 godina

Sigurna sam da ce premijer kao i do sada biti spreman da bez dlake na jeziku odgovori na sva pitanja koja zanimaju gradjane nase zemlje.

Uros

pre 8 godina

Mislim da se ovde ne radi o rejtingu,vec jedna ovakva emisija zato i postoji da se u njoj dobiju odgovori koji mogu pojasniti mnoge stvari,a najtacnije odgovorer moze dati sam premijer,svaka cast na upucenom pozivu.

Црни

pre 8 godina

@msc.Milos
О чему ти човече причаш? Шта то није транспарентно код уговора са страним фирмама? Па човек је показивао сваки склопљен уговор на захтев новинара и јавности.

emina

pre 8 godina

Postoje mnoge nejasnoce i zato je jako lepo od Vucica da gostuje na ovoj televiziji. Tu ce se razjasniti sve ono sto je nejasno u vezi predstojaca desavanja.

Toza

pre 8 godina

Nije ova platforma zacementirana i naravno da ce se u dogovoru sa Vucicem i vladom menjati ono sto ne valja a dobre stvari ce se zadrzati!Ko god ima neko resenje treba da ga ponudi vladi jer samo tako mozemo doci do najboljeg modela za Kosovo!

tz

pre 8 godina

Najzad da imamo premijera koji ne bezi od odgovornosti i koji je spreman da se suoci sa svojim kriticarima i odgovori im na neka pitanja!Nijedan premijer do sada nije nesto slicno uradio!

Nenad

pre 8 godina

Ovaj narod zanima hoće li u nedelju od 21h da ova država posle 25 godina svojim građanima poveća plate i penzije za minimum dupli iznos? Uopšte nas ne zanima zašto ne mogu i pritom ne mislim na fiktivno inflatorno povećanje.. Hvala.

Obicni gradjanin Srbije

pre 8 godina

Da li su pitanja pripremljena?? Ako jesu necu da gledam.Da po ko zna koji put slusam o uspesima vlade,reforme,najave, kako nas svi hvale,kako on radi od pet ujutro do iza ponoci,kako je bio najbolji student,kako uci nemacki itd. Hocu da cujem pitanja koja ce da ga izvedu is takta, da se iznervira jer su pitanja nezgodna

Giallo

pre 8 godina

Dokle vise on? Zar niko drugi ne moze da gostuje? Ili da se gospodin veliki suoci se nekim? Npr Radulovicem? Boji se da ga ovaj ne istrese iz gaca... A gospodo iz B92 budite malo neutralni i dajte da se cuje druga strana ili ne smete?

Captain James T.Kirk

pre 8 godina

Sto ne gostuje sa jos nekim? A da nije intelektualno sposoban za duel, a za to bi trebao i argumente da ima...sve je ovo mnogo jadno.

lose secanje

pre 8 godina

(Miko, 21. maj 2015 20:10)
Lose ti mnogo to secanje.Ali gledaj i uzivaj, ja vise ni glas ne mogu da mu cujem, a kamoli nebuloze koje sipa od jutra do sutra.

Jamamoto d Kid

pre 8 godina

Jel to on nije obavesten da je Utisak ukinut ili misli da moze i demokratskom delu drustva da navuce sharene Diznilend naocare na oci?!?

antibot

pre 8 godina

Velika hrabrost premijera da se uhvati u kostac sa urednikom dnevnog lista Blic koji je naklonjen prethodnom rezimu. Vredi pogledati emisiju, bice sigurno znacajnih pitanja i odgovora koji su u interesu vecine gradjana.
(remini, 21. maj 2015 21:04)

Nadam se da ce Premijer dati odgovore na pitanja:

1. Ko je kradjom izbora 2012 godine pokusao da izvrsi drzavni udar
2. Koji politicar iz vlade Mirka Cvetkovica se sastajao sa mafijasima po beogradskim lokalima
3. Ko je obavestio kosmajca da mu se sprema hapsenje, pa je ovaj pobegao iz zemlje
4. Kako napreduje slucaj protiv djilasa koji je proteklih 17 godina dok je bio na vlasti opljackao hiljade milijardi
5. Koji su rezultati kancelarije za brze odgovore
6. Koliko je vrtica koje su zuti razrusili za poslednjih 18 godina koliko su bili na vlasti obnovljeno za ove dve nedelje od kako je SNS u vladi.
7. Ko su nalogodavci i podstrekaci ubistava Slavka Curuvije i Ivana Stambolica?
Ocekujem odgovor na bar jedno pitanje.

Slovenac, dugogodišnji čitalac

pre 8 godina

To ću da gledam! A zašto neki novinarčići i voditelji? Zna se, kako ide kod Ace! Naslov emisije!: "Sam se pitam i sam odgovaram"!:))

Srbin iz Amerike

pre 8 godina

Da je on iole karakter ucestvovao bi u nekoj diskusiji a ne da dolazi sa napisanim pitanjima. Ni sendvic vise ne mogu da jedem koliko mi se gadi asocijacija...

Ćirko

pre 8 godina

Da li će iko normalan u ovoj zemlji da se usudi da vođu pita pravo pitanje o besmislenim i suludim vanrednim izborima? Kada bi ova vlada ostala celi mandat do kraja, sasvim je izvesno da bi sledeće izbore pukli vrlo brutalno, pa makar i od ništa boljih žutih. I sasvim je logično što želi da raspiše izbore na pola mandata dok još može da osvoji većinu i da onda vladavinu sa preostale dve produži na četiri godine. I uopšte nije pitanje morala i opravdanosti, jer morala nema, kao ni opravdanosti. Jer gde je opravdanost da idete na izbore a imate 2/3 poslanika u Skupštini? Pravo pitanje je samo kako to učiniti, da li da se presrami i jednostavno kaže "ma ko vas... narode, aj da glasamo još malo" ili će da ide na kartu promene Ustava gde nakon promene slede obavezni iznbri. Evo, čikam hrabre admine ovog sajta da komentar objave i hrabre novinare u nedelju da postave ovakvo pitanje. Hvala i pozdrav!

Puz

pre 8 godina

Na jednoj strani Vucic a na drugoj njegovi najveci novinarski kriticari!Nije ravnopravna borba i videcemo da li su novinari stvarno nezavisni ili ipak naginju jednoj politickoj opciji!Do sada su se i Gace i Marjanovic i Cvejic pokazali kao ostrasceni politicki protivnici Vucica i tako ce i nastupati a Vucic ce biti izlozen najtezim napadima!

Miko

pre 8 godina

Koliko se secam do sada ni jedan premijer nije isao na slicnu emisiju gde ce biti ispitivan i ovo samo pokazuje da Vucic sve radi transparentno i da ne bezi da podnese izvestaj svog rada!Jedva cekam!

Zec

pre 8 godina

Iako ce biti prvi premijer koji redovno javnosti podnosi rezultate svog rada i koji ne bezi od teskih pitanja opet ce biti na meti pojedinih novinara koji ce traziti najmanju gresku da ga napadnu!

dee dee

pre 8 godina

Koliko je prizemna ova stranka najbolje se vidi iz ovog gde svi znaju da je fingirano i da je kontaproduktivno ali ne oni i dalje insistiraju na velikom broju placenih i besmislenih komentara. Mani je vas ljudi ustvari zao.

NOC- U - BELOM - SETENU

pre 8 godina

Nakon dugog vremena Aleksandar Vucic ce gostovati na B-92. Nadam se da ce novinari biti korektni tokom emisije, da ce mu postavljati pitanja koja se tice ulaska u EU, poboljsanja ekonomskog stanja i boljeh standarda gradjana Srbije.Naravno da je Aleksandar Vucic spreman da odgovori na sva pitanja, ali novinari moraju biti korektni da bi gradjani dobili odgovore koji ih u ovom trenutku najvise interesuju.

Dusan

pre 8 godina

Dobro ste se setili, jedva cekam ta vasa pitanja sto ce naseg premijera da ulpase...
Jedva cekam, sam protiv svih a opet ce di ih spusti na zemlju.

Glorija1

pre 8 godina

Mislim da će emisija biti vrlo interesamtna i da će premijer potvrditi učešćem poštovanje slobode medija.Sve insinuacije na termin emisije su smešne zaista!

Glorija1

pre 8 godina

Evo sad že svi koji govore o slobodi medija da imaju i potvrdu da premijer nema nikakav razlog da medju medijima pravi razliku.Bas se radujem ovoj emisiji!

Lazo

pre 8 godina

Dobar potez i B92 i Vucica!Prilika i da se B92 pokaze kao najbolja informativna televizija a i prilika da Vucic u direktnom prenosu sa najkriticnijim novinarima pokaze rezultate vlasti i odbrani svoj rad!

RulZ

pre 8 godina

Stvarno bi bolje bilo da postoji duel, da bude debate, javne rasprave, da se čuju argumenti. Ne mora AV da bude gost, može biti bilo koji iz vlade, Babić recimo. Sa druge ne mora biti Šešelj da bi bilo zanimljivo. Može Boško Obradović ili Branko Dragas. Bitna je istina i prava informisanost, a to se dobija debatom, ne kamuflazom. Neko će nekad, valjda, to i uraditi...

remini

pre 8 godina

Velika hrabrost premijera da se uhvati u kostac sa urednikom dnevnog lista Blic koji je naklonjen prethodnom rezimu. Vredi pogledati emisiju, bice sigurno znacajnih pitanja i odgovora koji su u interesu vecine gradjana.

kristina

pre 8 godina

Sigurna sam da je premijer spreman da odgovori na sva pitanja ,a novinari bi takodje trebali biti korektni i potruditi se da saslusaju svaki odgovor do kraja.

Una

pre 8 godina

Za coveka koji se uhvatio u kostac sa svim nedacama srpskog naroda i koji danonocnim zalaganjem pokusava da probleme prevazidje, istupanje u javnost ne predstavlja problem vec priliku da transparentno predstavi svoj rad i ohrabri sve nas brojnim postignutim, a ne imaginarnim uspesima.

TV Fan

pre 8 godina

Aktuelna politička situacija i izazovi pred kojim se nalazimo zahtevaju ovakav tip emisije gde će biti prisutni eminentni novinari čija pitnja sigurno interesuju javnost u Srbiji.

Shayne

pre 8 godina

Verujem da se izbori pominju jer je u vojvodini na snazi klasican nerad, koliko je pokrajinska vlada azurna videli smo po pitanju zezeljevog mosta, sto se tice sastancenja sa NVO i ombudsmanom je dobar potez jer tako vlada dolazi do saznanja sta je u narodu goruci problem i do resenja ce se doci na laksi i brzi nacin, a uz sve to verujem da ce nam dati i bolji opis odlaska u ameriku, i o kakvim americkim investicijama i saradnji planira.

deus

pre 8 godina

Sigurna sam da ce premijer kao i do sada biti spreman da bez dlake na jeziku odgovori na sva pitanja koja zanimaju gradjane nase zemlje.

Uros

pre 8 godina

Mislim da se ovde ne radi o rejtingu,vec jedna ovakva emisija zato i postoji da se u njoj dobiju odgovori koji mogu pojasniti mnoge stvari,a najtacnije odgovorer moze dati sam premijer,svaka cast na upucenom pozivu.

Црни

pre 8 godina

@msc.Milos
О чему ти човече причаш? Шта то није транспарентно код уговора са страним фирмама? Па човек је показивао сваки склопљен уговор на захтев новинара и јавности.

emina

pre 8 godina

Postoje mnoge nejasnoce i zato je jako lepo od Vucica da gostuje na ovoj televiziji. Tu ce se razjasniti sve ono sto je nejasno u vezi predstojaca desavanja.

Nebitan

pre 8 godina

Ajd Vucicu, kada si tolika faca, daj nekog ozbiljnijeg novinara, mozda i Olju Beckovic kad joj upadas u termin... A jes bre neces ti ni sa kim u emisiju, ako nije tvoj pulen, ali zato ces opet da prodajes tuzne price kako te svi napadaju, kako se i zdravstveno upropasti od podmetanja ledja za bolje sutra...

Toza

pre 8 godina

Nije ova platforma zacementirana i naravno da ce se u dogovoru sa Vucicem i vladom menjati ono sto ne valja a dobre stvari ce se zadrzati!Ko god ima neko resenje treba da ga ponudi vladi jer samo tako mozemo doci do najboljeg modela za Kosovo!

tz

pre 8 godina

Najzad da imamo premijera koji ne bezi od odgovornosti i koji je spreman da se suoci sa svojim kriticarima i odgovori im na neka pitanja!Nijedan premijer do sada nije nesto slicno uradio!

daroje romanovic

pre 8 godina

Pritisak u devet ! A posle Kesić. Ovi sa B92 puštaju celovečernji humoristički program, kad bi išao i Crni Gruja u ponoć. Smehotresno

msc.Milos

pre 8 godina

koliko narucenih komentara podrske. Svi prazni, svi bez pokrica, svi sa istom otrcanom frazom, pri tome svi izvrcu cinjenice...

domaci zadatak za novinara/e sa b92:
pitajte u emisiji premijera sta ga je sprecili da ispuni makar jedno jedino obecanje iz predizborne kampanje, odakle mu novac za kupovinu onolike imovine u kaliforniji, zasto NISTA nije transparentno kod ugovora sa stranim kompanijama, zasto napokon ne iznese javno te dokaze o sprezi tajkuna sa domacim izdajnicima, strajkacima, itd.

hocete li ovo uopste da objaviti, da li imamo nezavisno novinarstvo?

aleksandar grozni

pre 8 godina

Pitajte ga naravno ako smete neka javno kaze koliko su partijskih poslusnika pozaposljavali odkako su preuzeli vlast?,I kakoje moguce da logoped bude na celu gradjevinske firme?,a busaju se u postenje I strucnost.