Utorak, 31.03.2015.

07:00

Vučić: Koriste Šešelja kao strašilo

Premijer Aleksandar Vučić ocenio je da je negde, neko pogrešno izračunao da je Vojislav Šešelj faktor koji može da uzdrma njega i Vladu Srbije.

Izvor: Beta

Vuèiæ: Koriste Šešelja kao strašilo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

241 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 9 godina

To sve govori o ljudima koji očajničkim potezom koriste bolesnog čoveka kako bi destabilizovali Srbiju koja sa ovom vladom polako postaje lider u regionu što očigledno to nekome mnogo smeta.

Hot Wine

pre 9 godina

Istina je da malo podesca na strasilo. Ovo sa Seseljem nece izaci na dobro ako celnici E.U. ne sagledaju realnu sliku izmedju Seselja - Srbije - Haga!

Bojan

pre 9 godina

Vucic je cim je Seselj pusten izjavio da ga on nece opet hapsiti i da ce Hag snositi odgovornost za njega a niko iz Haga se tad nije oglasio i obrazlozio svoju odluku!Sada mi treba da ga hapsimo i pravimo sukobe izmedju Srba zbog njihove gluposti!Neka Hag prizna da je napravio gresku i da je hteo Seselja da iskoristi da oslabi vlast!

tesa68

pre 9 godina

@Vulin
Ne mogu da shvatim da nisi shvatio.Zar stvarno misliš da je nekoga briga za Šešelja.On je kako su neki u neko zlo doba govorili kolatelarna šteta.

Maja

pre 9 godina

Odmah po pustanju Seselja Vucic je izjavio da mu ne pada na pamet da ga mi posle hapsimo i tacno je znao da mu Hag sprema neku igru!Pustanje Seselja je bio cisto politicki potez Haga i kako nisu napravili haos njegovim pustanjem sada bi da naprave haos njegovim hapsenjem!Samo gledaju kako da poremete drzavu!

Mary

pre 9 godina

Mislili su da ce uzdrmati Srbiju ovom odlukom jer znaju da Seselj nece dobrovoljno da se vrati u Hag, pa ce vlast morati da ga hapse. Vlada Srbije ce nastaviti da vodi spoljnu politiku koja je u interesu gradjana Srbije.

Istina

pre 9 godina

Ha ha, komentari su komedija. Ovih dana favorit-rijec botova "stabilnost" i sve njene izveđenice. A Vucic ko Vucic - KO TIE RUSI COVJECE? Oni sto nemaju alternativu? Leleeee, koje munje po glavi.

Zoran

pre 9 godina

Ocigledno je da sud u Hagu konstantno pravi problem nasoj drzavi a sada ova farsa sa Seseljom koja pokazuje da neodgovorni ljudi vode taj sud.

Mirjana

pre 9 godina

Pošteno bi bilo od ovih koji nikada ne obrazlažu svoje demokratske i ljudske stavove da objasne tri stvari. zašto su ga držali toliko, zašto su ga pustili, i zašto ga vraćaju. pravi cirkus

A328

pre 9 godina

Kada su ga pustali vodili su se tom logikom da ce narod da izadje na ulice, da ce biti haosa ali nije nas narod blesav. Zato i hoce da ga vrate kada vide da to nije uspelo.

Vanja

pre 9 godina

Vec kad je pusten Seselj,i to bez ikakve konsultacije sa tuzilastvom,znalo se da ce biti iskoriscen da naskodi Vucicu i da proba da mu poljulja vlast ali kad su videli da od toga nema nista i da samo stvara medjunacionalne tenzije sad bi da ga vrate nazad i to jos da ga mi hapsimo!Pa nismo mi toliko naivni!

igra bez granica

pre 9 godina

Pa to iznenadno pustanje Seselja i ubrzo ponovni zahtev za njegovo izrucenje i deluju kao igra bez granica. Ne vidim nikakav smisao u tim postupcima sem destabilizacije.

SAMO REALNO

pre 9 godina

Blato iz proslosti pokusava na sve moguce nacine da ukalja trenutni politicki rezim, "za malo" da im uspe. Malo mi je smesno ovo "uzimala-davala" isti dan kada su isporucili Seselja, znali su i kada ce ga vratiti. Imamo coveka koji sa jasnim stavom, bez ikakvih dvosmislica izlazi pred gradjane, koji ne prica u prazno, ne obecava lazno, vec konstantno deluje za svoj narod!

Milan

pre 9 godina

Narod na Šešelja ne gleda ozbiljno, glupo je što zapad na njega gleda kao nekog ko može destabilizovati Srbiju, mislim da su se malo preračunali i da će čak ova situacija poslužiti Vučiću da izađe kao faktor stabilnosti u Srbiji koji se neće moći zameniti.

vidan

pre 9 godina

Dolazak Vojislava Šešelja u Srbiju nije mogao da značajnije podigne rejting radikala, što nesumnjivo govori da građani Srbije nemaju razumevanje za politiku koja podstiče međunarodnu izolaciju Srbije i govor mržnje lidera radikala

CiCmiL

pre 9 godina

Haški tribunal, zapad a i svi oni kojima nije interes jaka i stabilna Srbija, moraju da shvate da će ova vlada i dalje voditi politiku neutralnosti u cilju očuvanja stabilnosti, politiku jačanja ekonomskih reformi i poštovanje političkih sloboda.

Graje

pre 9 godina

Politiku koji vodi Aleksandar Vučić je otvorena, jasna, nedvosmislena po i legitimna u svakom trenutku je predstavljena bez ikakvog straha, bez da je krije. Trebalo bi zaista prestati da se oni koji ne podržavaju razvoj Srbije da se kriju iza kutija i u kutijama, i trebalo bi da javno priznaju građanima i kažu šta hoće. Srbija taman na pragu otvaranja pristupnih pregovara, na pragunjenog razvoja. Tajkuni su našu državu zaista potpuno uništili ato i danas to rade.

Faktor

pre 9 godina

Seselj nema nikakav uticaj u Srbiji, prevarili su se oni koji su mislili da ce uz pomoc njega da ucenjuju Srbiju..... Cak sta vise Srbi ne reaguju pozitivno na bilo kakve ucene ma ko da je u pitanju, tako da im je taj plan osudjen na propast jos od pocetka.

Zemunac

pre 9 godina

Ne bi trebalo previse pridavati znacaju ovome ako je moguce, Seselj jeste pusten iz nekih razloga koji svakako nisu zdravstveni inace bi bio u bolnici. Cudan je tajming vracanja, zasto bas sada i da li ima veze sa odrzavanjem godisnjice nato agresije?

Sofokle

pre 9 godina

Ostaci Srpske radikalne stranke ne mogu poremetiti kurs na kojem se Srbija trenutno nalazi nakon tolike borbe da se uzdignemo iznad blata prošlosti.

neki

pre 9 godina

Opet se pokazala neozbiljnost ovog suda,ako misle da ne treba da bude na slobodi nisu ga trebali ni pustati,sad ce verovatno nama traziti da ga hapsimo sto ce dovesti od burnih reakcija koje nikome nisu potrebne.

Rade

pre 9 godina

Haski tribunal je pustio Seselja bez ikakvih konsultacija sa Beogradom i to naprasno bez ikakvih garancija pod izgovorom da je bolestan a u stvari su hteli da destabilizuju drzavu i podele narod!Kako posle ovoga uopste saradjivati sa Hagom kad je pokazao da je politicki organ i da se sluzi ovakvim stvarima!

Vojvodjanka

pre 9 godina

(Srećko, 31. mart 2015 09:07)
niko ne moze vise da nas destabilizuje,imamo jasne ciljeve izadatke koje resavamo i idemo u bolju i sigurniju buducnost

Sanja

pre 9 godina

Atak na vladu se vrši iz spoljašnjosti i unutrašnjosti.Sa svih strana se trude da naruše stabilnost Srbije i stanu na put premijeru.U ovom trenutku koriste Šešelja kao adut,ali neće im uspeti jer odluku će doneti jedino premijer!

DUDUJ

pre 9 godina

Zaista je bedno s njihove strane optuzivati nas za Seselja..ali to im je bio cilj od pocetka,znali su oni da on sigurno nece pristati na to,i eto prilike da nam naprave cudo..

Dizni

pre 9 godina

Mislim da ovo sigurno nije slucajno, da je namesteno u cilju destabilizacije, jer jaka Srbija ne odgovara bas svima. Nazalost, politika je kao partija pokera u kojoj se vara, tako da nikada neznas kada ce ko pokazati keceve!

gordana

pre 9 godina

Koristili ga kao strasilo lii ne, voleli ga mi ili ne, sigurno je da zapad u ovakvim potezima vidi nacin destabilizacije Srbije. Gotovo da je sigurno da ce da nam postave tim pre jos jedan uslov, da mi predamo Seselja...pa kako se ne zapitati dokle vise?

Slobodan78

pre 9 godina

Premijer vodi transparentu politiku sa jasnim stavovima i to nekima ne odgovara pa pokušavaju na ovaj način da destabilizuju Srbiju.

Pekar

pre 9 godina

Namera je više nego jasna samo što mislim da su im ovo ''ćorava posla''. S' obzirom na to da je Šešelj bivši problem i da na njega u Srbiji niko ne gleda ozbiljno biće ovo laka egzekucija Vlade što će doprineti da se na miran način reši ovaj nametnut problem.

nemanja

pre 9 godina

Dobro je b92, pustite jos 700 "jesen u mom kraju" komentara botova, a meni nemojte pustite nista vec nedelju dana, iako ne koristim nekorektne izraze niti podsticem na mrznju i diksriminaciju.

Ovi komentari botova su podsticanje na mrznju, prema njima samima.

JovanaM.

pre 9 godina

Srbiji je jako potrebna doslednost u svojim nacionalnim interesima kao što su izlazak iz krize, smanjenje nezaposlenosti i drugi.

Stefan

pre 9 godina

Srbija nesme i neće biti talac. Šešelj Srbiji donosi samo štetu i ruši ugled. Bio je uslovnoj na slobodi, a radio je sve da stvori problem.

Goran M.

pre 9 godina

Ko je pratio situaciju od početka zna da je ovaj put Šešelj stvarno bio igračka i koleteralna šteta u igri velikih. Nažalost što je tako, ali i dalje se za mnogo toga pitaju na zapadu.

Vojkan

pre 9 godina

Seselj je politicka proslost i covek koji ima podrsku 3-4 posto gradjana. Ocigledno je da je neko mislio da pustanjem Seselja moze da naudi Srbiji i da nas destabilizuje jer im smeta sto imamo jakog premijera i grabimo krupnim koracima ka boljoj buducnosti. Posto nisu uspeli u tome sada bi da ga vrate. Nisu nas nista pitali kad su ga pustali pa sad nek vode racuna o njemu.

Stra( šno)šilo

pre 9 godina

Haški tribunal je sam sebe devalvirao ali to nama neće pomoći. Šešelj je inače savršeno strašilo, ja bolje ne znam. Kako će se Srbija odrediti u odnosu na zahteve Haga vezano za Šešelja,ostaje da vidimo!!??

MirkoS

pre 9 godina

(Vreme je za izbore, 31. mart 2015 08:10)
E pa moraces da sacekas jos 3 godine, ni na sledecim izborima se nista dramaticno nece promeniti osim sto ce neki koji su cesali cenzus lagano skliznuti ispod njega. Seselj je ocigledno davno proslo vreme i mesto mu je u bolnici da se leci, ako je bolestan.

Dulex

pre 9 godina

Čoveče, reci nam ko to pokušava da te sruši!
Stalno pričaš "NEKO" hoće ovo ili ono. Ako znaš šta hoće onda moraš da znaš i ko to hoće i koji su mu interesi da to uradi.
Stalno pričaš da si za EU a stalno EU hoće da te sruši.
Svaka bolest ima leka, samo je treba na vreme dijagnostikovati...

Bole

pre 9 godina

@Hag me podseca na cirkus koji izvodi neuspesnu predstavu.

mene SNS/SNS Botovi i B92 podsecaju na cirkus koji izvodi neku bolesnu predstavu.

Emilija011

pre 9 godina

Očigledno je da je nekome zasmetao napredak Srbije a verovatno im je zasmetao i govor premijera o nato agresiji, pa nas sad kažnjavaju preko Haga i Šešelja.

Marinko

pre 9 godina

Premijer je sposoban da vidi i ,,šta se to iza brda valja''. I ovaj put je jasno od samog puštanja Šešelja na slobodu rekao što je pušten i šta će biti sa njim.

AlanFord

pre 9 godina

Po ko zna koji put se ponavlja da nije samo dovoljno da Srbija vodi iskrenu i miroljubivu politiku,već da bude i marioneta zapadu.Odbijanjem te uloge Srbija se kažnjava,što je značajno može udaljiti od želje da joj EU bude prioritet,ako se ovako nastavi !

bio jedan lav, strasan lav

pre 9 godina

Vucicu one koje si nazivao kukavicama u skupstini, trebalo bi da shvatis da su te 'kukavice' sa mnogo vise dostojanstva i sa minimalnim opterecenjem stanovnistva resavali ovakve i jos gore probleme i nisu im se prividjale kutije (mozda glasacke) i strasila.
Nije sramota da od tih 'kukavica' zatrasiz savet kako su se oni nosili sa ovakvim problemima.

DANAS SUTRA JUCE

pre 9 godina

Srbija je stabilna drzava i zeli da sa svima saradjuje ,vodi mudru politiku i niko vise ne moze da ugrozi nas put,svima mozemo da kazemo u lice ono sto mislimo jer igramo otvorenih karata.

Samir

pre 9 godina

Nadam se samo da ce se postici konsenzus oko ovog pitanja, da ne dolazi do rascepa u zemlji jer ovo zaista lici na pokusaj destabilizacije Srbije.

kaja

pre 9 godina

Ovo je sramotno šta nam rade.Dok se mi borimo za bolji život naše dece oni nam šalju Šešelja da pravi haos, pa im ni to nije dosta nego će sad još i da nas uslove da ga hapsimo i tako još više stvaramo nemire.

lazar

pre 9 godina

oni su trazili saradnika a on je pristao da se igra sa Srbijom i sa svojim narodom, sta je ocekivao, nek se sada lepo vrati tamo i uziva kao i do sada ako je i bio u pritvoru, nisu mu ovo devedeste, sreca nasa pa imamo odgovornu vlast koja nas vodi u EU i ceni prave vrednosti.

Bogdan

pre 9 godina

Očigledno je da je Hag politički sud koji odluke donosi po diktatu velikih sila, jer ništa Šešelj nije izjavljivao u Srbiji što se od njega nije očekivalo, čak je bio blaži u svojim izjavama od kada je pušten, nego što je to bilo dok je bio u Hagu.

Dina

pre 9 godina

Izgleda da zapadu poprilično smeta Vučić, i politika koju vodi! Ovo je očigledno sve osmišljeno, sa ciljem da se naruši mir u našoj zemlji, i oslabi aktuelna vlast!

Cvetana Cvetić

pre 9 godina

Poštujem Šešelja kao čoveka pre svega i žao mi je zbog njegove bolesti. Ne mogu da razumem da nakon toliko godina u Hagu on se i dalje se ponaša nedolično i misli da je neko ko će Srbiji naneti zlo. Kakav god da je cilj imao svojim dolaskom u Srbiju, ništa nije postigao, osim publicitata koji je dobio u medjima.

BaneStrahinjic

pre 9 godina

Šešljevo vreme je prošlo, politika koju on zagovara, ne može da prođe više ni na vašaru, ljudi su se opametili. Ako su ovo pokušaji da se uzdrma Srbija, onda se neko baš debelo i prevario i preračunao!!!

TajnoMoja

pre 9 godina

Gospoda iz Haga tj. sa zaapada nisu racunali da trenutno imamo Vucica koji je jeka, stabilana licnost. I kao takav im ne odgovara jer ima jasne ciljeve i ne dozvoljava nikome da se mesa u njegovu politiku.

lilijan

pre 9 godina

Svi imamo neku politicku opredeljenost, ali ne razumem slepo verovanje i slusanje doktrine coveka koji ne prestaje da poziva na krvoprolice.

Glas@Razuma

pre 9 godina

Zalosno je sto neki nemaju hrabrosti da izadju iz rupe vec koriste svakakva sredstva kako bi ugrozili stabilnost nase vlade kao i celog regiona!!Medjutim Vucic nema razloga da se plasi tako da ce nastaviti da radi na ekonomskim reformama i stabilnosti zemlje!

savesni gradjanin

pre 9 godina

Jos jedna smicalica mocnika nije uspela!!Srbija je pokazala resenost da se svakom problemu suprostavi i da niko nece moci da ugrozi unutrasnju stabilnost!

uvek zaljubljen

pre 9 godina

Kao sto je Vucic rekao,potreno je da se nedvosmisleno otvore karte i da politika bude bez skrivenih motiva,bas za to se zalaze premijer i politiku ce voditi u tom smeru!!!

strejder

pre 9 godina

Pokazao je Haski tribunal mnogo pre ovog bednog pokusaja nemoralnost svojim ponasanjem i odlukama!!Odavno su izgubili kredibilitet i postovanje u svetu!

lepibora

pre 9 godina

Stabilnost celog regiona zavisi od Srbije i konkretnih odluka Vlade. Jadni su ti pokusaji izazivanja gneva, kao sto je sve vestacki izazvano za vreme devedesetih.

Marko Škorić

pre 9 godina

Srećko: Važno je da se nama takav premijer sviđa jer smo mu mi dali mandat da vodi vladu Srbije. Onaj kome se ne sviđa ovakav premijer naka na sledićim izborima glasa za nekog drugog.

SNS u srcu

pre 9 godina

Pa pogresno su mislili da pustanjem Seselja na slobodi i njegovim deportovanjem u Srbiju da ce tim potezom uzdrmati vladu i naskoditi premijeru!Jos jednom je pokazao Vucic velicinu i resenost da svakoj prepreci stane na put!

razumom do pobede

pre 9 godina

Dugo je planirano ugrozavanje stabilnosti Srbije pustanjem Seselja koji je trebalo jos pre tri godine da bude osudjen!Ali pokusaj je propao i sada povlace svog pijuna,verovatno se sad necega boje!!!

Miro Đokić

pre 9 godina

Mile: Samo građani na izborima odlučuju kakvog premijera žele.Kome oni daju poverenje na izborima taj će da vodi vladu Srbije .

jabuka

pre 9 godina

Dok je radio protiv Srbije, o vraćanju u Hag niko od nadležnih tužioca nije reagovao, čim je došlo do paljenja zastava oglasili su se i tada im je zasmetao.

Sloba

pre 9 godina

Reci ti nama da li si se zaduzio samo ove godine 1.6 milijardi €? DOS se zaduzio za 12 godina 1.3 ali su tada vratili zaostale penzije i plate a vi ih smanjujete. To je pitanje vase uspesnosti.

Bisa

pre 9 godina

Premijer je potpuno u pravu. Ali, on je pravnik, zna šta znači garancija za uslovnu slobodu. Šešelj je bio dužan da vodi računa o svom ponašanju.

Snezana

pre 9 godina

Nazalost, Seselj je samo orudje u necijim rukama....mada, prosto mi je neshvatljivo da brilijantan um kakav je on to nije dokucio.....ili jeste..ko zna!

Nenad

pre 9 godina

Na žalost, "politika je kurva" a narodu je dosta da oni plaćaju zbog tuđih hireva. Vučko je upravu... dajte da se otvoreno priča. Biće manje peripetija

Ljilja

pre 9 godina

Beda,neimastina,lazi, korupcija,nekompetentnost,lopovluk, bahatost, bezobrazluk, neodgovornost, neispunavanje vlastitih obecanja,gazenje zakona, okruzenost nesposobnim poltronima sa laznim diplomama... Dakle, to ce Vas "destabilizovati"gospodine... Ne treba Vam Seselj.

simboliko

pre 9 godina

A mi smo neki bitan faktor u Svetu, pa imaju potrebu da se stalno bave nama. Verovatno smo opet nešto zag..., pa im je ovako najlakše da nas kazne, uvek imaju "keca" u rukavu.

BOTanicar

pre 9 godina

Premijer je naveo da je za Srbiju bitno samo jedno, a to su dve stvari: važna i velika obaveza da očuva stabilnost, obezbedi nastavak ekonomskih reformi i poštovanje političkih sloboda.

Andjela

pre 9 godina

Ciljno pustanje Seselja iz Haga tek sada kulminira... Mislim da je ovaj covek teret nasem naredu i ne razumem ljude koji to podrzavaju. Dokle vise da Srbija pati zbog njegovih postupaka...

nVIDIA

pre 9 godina

Hajde konacno kazi ko su ti ljudi koji minimum jednom nedeljno ruse drzavu i Vladu. Pocinjem da sticem utisak da imamo posla sa imaginarnim neprijateljem! I hajde neka bilo ko od tvojih botova objasni sledece: Kako je moguce da i pustanje Seselja i njegovo ponovno pritvaranje ruse drzavu?! Sta god da se desi - to se nekako spinuje kao atak na drzavni vrh... mislim mi ono, prosto pucamo od blagostanja i uredjenosti pa da nas pola sveta mrzi...

Don Makarone

pre 9 godina

Naposletku , u čitavoj priči, meni više ništa nije jasno... Jedan dan čitam kako stižu hvalospevi sa zapada na svemu do sada urađenom, drugi dan slušam kako isti taj Zapad pokušava da destabilizuje Srbiju i njenu Vladu. Isto tako u ovim komentarima. "Botovi" se prvo zaklinju u EU i njene vrednosti, odmah zatim pljuju po svemu zapadnjačkom, jer neko iz EU ruši Vučića... Aman ljudi dogovorite se sa samima sobom ko ste i šta zapravo hoćete...

Darko

pre 9 godina

Što bi rekao Matija Bećković:

Reče mi jedan čoek
na jednom mestu,
kod jednog čoeka,
jednu stvar,
ne mogu ti reći đe,
odma' bi se setio koji je.

antibotox

pre 9 godina

IPAP krije, bgh2o krije, istinu o helikopteru krije, er srbiju krije...i jos citav niz drugih informacija. pitanje ne smes da postavis, emisiju da prikazes...kad mu dovedu seselja to je destabilizacija, kad ga traze nazad opet destabilizacija. a zasto - niko da kaze.
dakle nista ne znamo i nista ne smemo.
al bravo, dobio je na izborima. nadam se da su jedini

stojko@

pre 9 godina

Sasvim jednostavno se moze videti i zakljuciti da ovo nema nikakve veze sa seseljom i hagom u smislu donosenja presude, nego da se nanese steta srbiji i vladi.

Mladozenja

pre 9 godina

Ako si ozboljna drzava, ne vidim u cemu je problem. Ok velika nepravda i cudni zahtevi. Reci to njima, a ne za nase medije. Podnesite zvanicno rezoluciju nadleznima za haski tribunal Ujedinjenim Nacijama. Odbijte daljnju saradnju sa Hagom... Opet se srpske vlasti ponasaju kao uvredzena mlada.

Izida

pre 9 godina

Trrnutno je najbitnije sačuvati mir i stabilnost u državi, Šešelj da se preda sam i da nastavimo naše reforme. Iskreno verujem da će premijer naći rešeenje da i iz ove situacije izađemo kao pobednici.

milioner

pre 9 godina

A evo i prvog pitanja za 1000 dinara, slušajte pažljivo
Koja od dole navedenih osoba je svojevremeno sprečavala i ometala policiju prilikom hapšenja Veselina Šljivančanina:

a) Aleksandar Vučić
b) Ekrem Jevrić
c) Žika Obretković
d) Travolta iz Borče

vreme sad!

prosto

pre 9 godina

Ma hoće ljudi (Hag) da se reše bede pa prebacili problem nama, a sad se nadaju da ga neće dobiti nazad. A možda im je samo postalo dosadno jer im nedostaje njegov smisao za humor :-)

Gvozdeni

pre 9 godina

svaka cast Vucicu. Pa kad si toliko otvoren reci ko stoji iza ove ujdurme sa Seseljem. EU? SAD? Rusija? Miskovic? DS? Od toliko otvorenih karata ne vidimo

srdjan novi juzni front

pre 9 godina

Kakvo pranje ruku pred narodom pokusaj da se zadrze biraci kojisu se vratili kod Seselja,od zahteva DJindjica da Seselj ode u hag po svaku cenu pa do obljavljivanja vikeliksa da je tadic trazio da se ne vraca sve vlade su trazile da se Seselj drzi nezakonito u hagu.Ovo je smesno jednog dana saznace se da su Vucic i kompanija vratili Seselja u hag plaseci ga se da ne otvori oci ovom napacenom narodu koji treba da shvati da je srbija banana drzava na nivou nekadasnjih kolonija.

box

pre 9 godina

koja suplja prica....skreni sa pravih tema,zamajavaj raju sa glupostima....veci strah odavno nisam video kod vladajucih garnitura...kad ih slusas njihova popularnost i podrska kod gradjana nikad nije bila veca i jaca....a sada od jednom sacica preostalih radikala moze da ugrozi vladu i licno premijera....nema logike al ni malo...logika je pricaj o bilo cemu samo ne o penzijama,helihopteru,poskupljenju,prosveti,poljoprivredi,korupciji,fudbalskim klubovima,stranackom zaposljavanju......sta reci,uzas

Botovanje ludom radovanje

pre 9 godina

Ne patetiši! Imaš podršku zapada jer, ko bi drugi potpisivao sve što se traži u vezi Kosova, ko bi privatizovao Telekom, EPS, pristajao na MMF ultimatume... Za par dana ćeš poslati Šešelja nazad u Hag, čim ti zazvoni telefon sa pozivnim brojem iz Nemačke...

Šef

pre 9 godina

Nije da ga branim, ali ono što se nedvosmisleno može zaključiti jeste da imamo hrabrog premijera koji nema problem da u lice kazi svima sta misli i da zastupa interese Srbije.

Marko

pre 9 godina

Zasto ga onda Vodja ne pusta u medije? 2 puta ga je pustio i voditelji mu nisu dali da dodje do reci kad god je spomenuo aktuelnu vlast. Vodja i sam zna da bi kum uzeo bar 20% glasova kad bi mediji bili malo slobodniji. To ne odgovara zapadu pa ce ga zato vratiti u Hag ako mu rejting jos vise poraste.

Običan i realan građanin

pre 9 godina

Naslov je jedna velika istina, izrekao je Vučić, Marko ili Janko. Deceniju čoveku ne mogu ništa dokazati bez šanse da izađe i do porodice, a sada bi da ga vozaju u oba smera po potrebi.

NoName

pre 9 godina

Lepo napisan scenario za zamajavanje naroda. Brinemo o Seselju, Vucicu i nekim tamo likovima, isto koliko i grupacije ljudi o Soraji, Mimi Or'o....
Na sta je ova drzava spala...stvarno uzas.

bla bla

pre 9 godina

Dogovori se, da li imas super komunikaciju sa EU ili zele da te smene? Jedan dan, EU nema alternativu, drugi dan EU i ja dobri drugari, treci dan EU me mrzi i zeli da skloni.

milasin

pre 9 godina

Bojite se vi Seselja. Vrtoglavo.mu raste rejting. Samo pogledajte koliko pregleda ima na yt. A to sto vlast servira da je dr Seselj na 4%, su gluposti. Ima vec sada bar 15%.

iskrenoj

pre 9 godina

Šta si hteo?!Ne plašiš se izdati Šešelja?! Onda izdaj,šta si navalio na neke ko hoće da "uzdrma" vladu?! Evo ja želim da te skinem sa vlasti! Na izborima,na demokratski način. Ne treba mi Šešelj,ni strašilo,ni ništa.Ne izmišljaj.

pa

pre 9 godina

nisam ni ocekivao da kazes nesto lose za svog ucitelja sa kojim si i ti i toma devedesetih pozivali na klanej ljudi zaredjalim kasikama. to normalna mzoak ne mzoe da smisli i sloziti se sa takvim covekom mzoe samo

vaso

pre 9 godina

Da nije Seselja, niko za tebe ne bi ni cuo........mozda u crnoj hronici posle neke zvezdine utakmice i tuce navijaca. Naravno da je politika koju je Seselj vodio uz tvoje sasluzenje oduvek bila na stetu Srbije, regiona, pa i malo sire. A ti bi i sada malo da se okoristis od politickog lesa Vojislava Seselja svojim paranoicnim ponasanjem. Ako igras otvorenih karata, kazi slobodno ko je to sto zloupotrebljava seselja da bi rusio tebe. Mora da je onaj nesretni Pajtic. Ili baba kurana, bice ipak.

Vulin

pre 9 godina

Prvo ste rekli da je puštanje dotičnog na slobodu pokušaj destabilizacije Vlade i šefa iste a sad kažete da njegovo vraćanje u Hag isto predstavlja napad na vlasti Srbije. Kako tumačite to što je juče duvao jak vetar 15 minuta? Urotila se priroda protiv Najvećeg sina ovog naroda?!

Počnite da rešavate probleme, NIŠTA do sad niste uradili! Nije vlast za slikanje nego da se radi. Posebno u ovoj zemlji sa 1001 problemom. I ono što me posebno nervira... Vi ste vladajuća garnitira, javne ličnosti i SVAKO može da vam postavi pitanje, kad hoće i o čemu hoće. Vaše je da date odgovor, sviđalo vam se ili ne. A ne da se durite i kukate ko tinejdžeri.

Vulin

pre 9 godina

Prvo ste rekli da je puštanje dotičnog na slobodu pokušaj destabilizacije Vlade i šefa iste a sad kažete da njegovo vraćanje u Hag isto predstavlja napad na vlasti Srbije. Kako tumačite to što je juče duvao jak vetar 15 minuta? Urotila se priroda protiv Najvećeg sina ovog naroda?!

Počnite da rešavate probleme, NIŠTA do sad niste uradili! Nije vlast za slikanje nego da se radi. Posebno u ovoj zemlji sa 1001 problemom. I ono što me posebno nervira... Vi ste vladajuća garnitira, javne ličnosti i SVAKO može da vam postavi pitanje, kad hoće i o čemu hoće. Vaše je da date odgovor, sviđalo vam se ili ne. A ne da se durite i kukate ko tinejdžeri.

Botovanje ludom radovanje

pre 9 godina

Ne patetiši! Imaš podršku zapada jer, ko bi drugi potpisivao sve što se traži u vezi Kosova, ko bi privatizovao Telekom, EPS, pristajao na MMF ultimatume... Za par dana ćeš poslati Šešelja nazad u Hag, čim ti zazvoni telefon sa pozivnim brojem iz Nemačke...

bla bla

pre 9 godina

Dogovori se, da li imas super komunikaciju sa EU ili zele da te smene? Jedan dan, EU nema alternativu, drugi dan EU i ja dobri drugari, treci dan EU me mrzi i zeli da skloni.

Šef

pre 9 godina

Nije da ga branim, ali ono što se nedvosmisleno može zaključiti jeste da imamo hrabrog premijera koji nema problem da u lice kazi svima sta misli i da zastupa interese Srbije.

Don Makarone

pre 9 godina

Naposletku , u čitavoj priči, meni više ništa nije jasno... Jedan dan čitam kako stižu hvalospevi sa zapada na svemu do sada urađenom, drugi dan slušam kako isti taj Zapad pokušava da destabilizuje Srbiju i njenu Vladu. Isto tako u ovim komentarima. "Botovi" se prvo zaklinju u EU i njene vrednosti, odmah zatim pljuju po svemu zapadnjačkom, jer neko iz EU ruši Vučića... Aman ljudi dogovorite se sa samima sobom ko ste i šta zapravo hoćete...

milioner

pre 9 godina

A evo i prvog pitanja za 1000 dinara, slušajte pažljivo
Koja od dole navedenih osoba je svojevremeno sprečavala i ometala policiju prilikom hapšenja Veselina Šljivančanina:

a) Aleksandar Vučić
b) Ekrem Jevrić
c) Žika Obretković
d) Travolta iz Borče

vreme sad!

Gvozdeni

pre 9 godina

svaka cast Vucicu. Pa kad si toliko otvoren reci ko stoji iza ove ujdurme sa Seseljem. EU? SAD? Rusija? Miskovic? DS? Od toliko otvorenih karata ne vidimo

Ljilja

pre 9 godina

Beda,neimastina,lazi, korupcija,nekompetentnost,lopovluk, bahatost, bezobrazluk, neodgovornost, neispunavanje vlastitih obecanja,gazenje zakona, okruzenost nesposobnim poltronima sa laznim diplomama... Dakle, to ce Vas "destabilizovati"gospodine... Ne treba Vam Seselj.

Andjela

pre 9 godina

Ciljno pustanje Seselja iz Haga tek sada kulminira... Mislim da je ovaj covek teret nasem naredu i ne razumem ljude koji to podrzavaju. Dokle vise da Srbija pati zbog njegovih postupaka...

vaso

pre 9 godina

Da nije Seselja, niko za tebe ne bi ni cuo........mozda u crnoj hronici posle neke zvezdine utakmice i tuce navijaca. Naravno da je politika koju je Seselj vodio uz tvoje sasluzenje oduvek bila na stetu Srbije, regiona, pa i malo sire. A ti bi i sada malo da se okoristis od politickog lesa Vojislava Seselja svojim paranoicnim ponasanjem. Ako igras otvorenih karata, kazi slobodno ko je to sto zloupotrebljava seselja da bi rusio tebe. Mora da je onaj nesretni Pajtic. Ili baba kurana, bice ipak.

iskrenoj

pre 9 godina

Šta si hteo?!Ne plašiš se izdati Šešelja?! Onda izdaj,šta si navalio na neke ko hoće da "uzdrma" vladu?! Evo ja želim da te skinem sa vlasti! Na izborima,na demokratski način. Ne treba mi Šešelj,ni strašilo,ni ništa.Ne izmišljaj.

Izida

pre 9 godina

Trrnutno je najbitnije sačuvati mir i stabilnost u državi, Šešelj da se preda sam i da nastavimo naše reforme. Iskreno verujem da će premijer naći rešeenje da i iz ove situacije izađemo kao pobednici.

antibotox

pre 9 godina

IPAP krije, bgh2o krije, istinu o helikopteru krije, er srbiju krije...i jos citav niz drugih informacija. pitanje ne smes da postavis, emisiju da prikazes...kad mu dovedu seselja to je destabilizacija, kad ga traze nazad opet destabilizacija. a zasto - niko da kaze.
dakle nista ne znamo i nista ne smemo.
al bravo, dobio je na izborima. nadam se da su jedini

stojko@

pre 9 godina

Sasvim jednostavno se moze videti i zakljuciti da ovo nema nikakve veze sa seseljom i hagom u smislu donosenja presude, nego da se nanese steta srbiji i vladi.

Darko

pre 9 godina

Što bi rekao Matija Bećković:

Reče mi jedan čoek
na jednom mestu,
kod jednog čoeka,
jednu stvar,
ne mogu ti reći đe,
odma' bi se setio koji je.

nVIDIA

pre 9 godina

Hajde konacno kazi ko su ti ljudi koji minimum jednom nedeljno ruse drzavu i Vladu. Pocinjem da sticem utisak da imamo posla sa imaginarnim neprijateljem! I hajde neka bilo ko od tvojih botova objasni sledece: Kako je moguce da i pustanje Seselja i njegovo ponovno pritvaranje ruse drzavu?! Sta god da se desi - to se nekako spinuje kao atak na drzavni vrh... mislim mi ono, prosto pucamo od blagostanja i uredjenosti pa da nas pola sveta mrzi...

box

pre 9 godina

koja suplja prica....skreni sa pravih tema,zamajavaj raju sa glupostima....veci strah odavno nisam video kod vladajucih garnitura...kad ih slusas njihova popularnost i podrska kod gradjana nikad nije bila veca i jaca....a sada od jednom sacica preostalih radikala moze da ugrozi vladu i licno premijera....nema logike al ni malo...logika je pricaj o bilo cemu samo ne o penzijama,helihopteru,poskupljenju,prosveti,poljoprivredi,korupciji,fudbalskim klubovima,stranackom zaposljavanju......sta reci,uzas

Mladozenja

pre 9 godina

Ako si ozboljna drzava, ne vidim u cemu je problem. Ok velika nepravda i cudni zahtevi. Reci to njima, a ne za nase medije. Podnesite zvanicno rezoluciju nadleznima za haski tribunal Ujedinjenim Nacijama. Odbijte daljnju saradnju sa Hagom... Opet se srpske vlasti ponasaju kao uvredzena mlada.

BOTanicar

pre 9 godina

Premijer je naveo da je za Srbiju bitno samo jedno, a to su dve stvari: važna i velika obaveza da očuva stabilnost, obezbedi nastavak ekonomskih reformi i poštovanje političkih sloboda.

prosto

pre 9 godina

Ma hoće ljudi (Hag) da se reše bede pa prebacili problem nama, a sad se nadaju da ga neće dobiti nazad. A možda im je samo postalo dosadno jer im nedostaje njegov smisao za humor :-)

pa

pre 9 godina

nisam ni ocekivao da kazes nesto lose za svog ucitelja sa kojim si i ti i toma devedesetih pozivali na klanej ljudi zaredjalim kasikama. to normalna mzoak ne mzoe da smisli i sloziti se sa takvim covekom mzoe samo

NoName

pre 9 godina

Lepo napisan scenario za zamajavanje naroda. Brinemo o Seselju, Vucicu i nekim tamo likovima, isto koliko i grupacije ljudi o Soraji, Mimi Or'o....
Na sta je ova drzava spala...stvarno uzas.

srdjan novi juzni front

pre 9 godina

Kakvo pranje ruku pred narodom pokusaj da se zadrze biraci kojisu se vratili kod Seselja,od zahteva DJindjica da Seselj ode u hag po svaku cenu pa do obljavljivanja vikeliksa da je tadic trazio da se ne vraca sve vlade su trazile da se Seselj drzi nezakonito u hagu.Ovo je smesno jednog dana saznace se da su Vucic i kompanija vratili Seselja u hag plaseci ga se da ne otvori oci ovom napacenom narodu koji treba da shvati da je srbija banana drzava na nivou nekadasnjih kolonija.

milasin

pre 9 godina

Bojite se vi Seselja. Vrtoglavo.mu raste rejting. Samo pogledajte koliko pregleda ima na yt. A to sto vlast servira da je dr Seselj na 4%, su gluposti. Ima vec sada bar 15%.

Marko

pre 9 godina

Zasto ga onda Vodja ne pusta u medije? 2 puta ga je pustio i voditelji mu nisu dali da dodje do reci kad god je spomenuo aktuelnu vlast. Vodja i sam zna da bi kum uzeo bar 20% glasova kad bi mediji bili malo slobodniji. To ne odgovara zapadu pa ce ga zato vratiti u Hag ako mu rejting jos vise poraste.

simboliko

pre 9 godina

A mi smo neki bitan faktor u Svetu, pa imaju potrebu da se stalno bave nama. Verovatno smo opet nešto zag..., pa im je ovako najlakše da nas kazne, uvek imaju "keca" u rukavu.

Bisa

pre 9 godina

Premijer je potpuno u pravu. Ali, on je pravnik, zna šta znači garancija za uslovnu slobodu. Šešelj je bio dužan da vodi računa o svom ponašanju.

A328

pre 9 godina

Kada su ga pustali vodili su se tom logikom da ce narod da izadje na ulice, da ce biti haosa ali nije nas narod blesav. Zato i hoce da ga vrate kada vide da to nije uspelo.

Snezana

pre 9 godina

Nazalost, Seselj je samo orudje u necijim rukama....mada, prosto mi je neshvatljivo da brilijantan um kakav je on to nije dokucio.....ili jeste..ko zna!

CiCmiL

pre 9 godina

Haški tribunal, zapad a i svi oni kojima nije interes jaka i stabilna Srbija, moraju da shvate da će ova vlada i dalje voditi politiku neutralnosti u cilju očuvanja stabilnosti, politiku jačanja ekonomskih reformi i poštovanje političkih sloboda.

Graje

pre 9 godina

Politiku koji vodi Aleksandar Vučić je otvorena, jasna, nedvosmislena po i legitimna u svakom trenutku je predstavljena bez ikakvog straha, bez da je krije. Trebalo bi zaista prestati da se oni koji ne podržavaju razvoj Srbije da se kriju iza kutija i u kutijama, i trebalo bi da javno priznaju građanima i kažu šta hoće. Srbija taman na pragu otvaranja pristupnih pregovara, na pragunjenog razvoja. Tajkuni su našu državu zaista potpuno uništili ato i danas to rade.

Vanja

pre 9 godina

Vec kad je pusten Seselj,i to bez ikakve konsultacije sa tuzilastvom,znalo se da ce biti iskoriscen da naskodi Vucicu i da proba da mu poljulja vlast ali kad su videli da od toga nema nista i da samo stvara medjunacionalne tenzije sad bi da ga vrate nazad i to jos da ga mi hapsimo!Pa nismo mi toliko naivni!

Sofokle

pre 9 godina

Ostaci Srpske radikalne stranke ne mogu poremetiti kurs na kojem se Srbija trenutno nalazi nakon tolike borbe da se uzdignemo iznad blata prošlosti.

igra bez granica

pre 9 godina

Pa to iznenadno pustanje Seselja i ubrzo ponovni zahtev za njegovo izrucenje i deluju kao igra bez granica. Ne vidim nikakav smisao u tim postupcima sem destabilizacije.

SNS u srcu

pre 9 godina

Pa pogresno su mislili da pustanjem Seselja na slobodi i njegovim deportovanjem u Srbiju da ce tim potezom uzdrmati vladu i naskoditi premijeru!Jos jednom je pokazao Vucic velicinu i resenost da svakoj prepreci stane na put!

Zemunac

pre 9 godina

Ne bi trebalo previse pridavati znacaju ovome ako je moguce, Seselj jeste pusten iz nekih razloga koji svakako nisu zdravstveni inace bi bio u bolnici. Cudan je tajming vracanja, zasto bas sada i da li ima veze sa odrzavanjem godisnjice nato agresije?

Mirjana

pre 9 godina

Pošteno bi bilo od ovih koji nikada ne obrazlažu svoje demokratske i ljudske stavove da objasne tri stvari. zašto su ga držali toliko, zašto su ga pustili, i zašto ga vraćaju. pravi cirkus

neki

pre 9 godina

Opet se pokazala neozbiljnost ovog suda,ako misle da ne treba da bude na slobodi nisu ga trebali ni pustati,sad ce verovatno nama traziti da ga hapsimo sto ce dovesti od burnih reakcija koje nikome nisu potrebne.

Nenad

pre 9 godina

Na žalost, "politika je kurva" a narodu je dosta da oni plaćaju zbog tuđih hireva. Vučko je upravu... dajte da se otvoreno priča. Biće manje peripetija

vidan

pre 9 godina

Dolazak Vojislava Šešelja u Srbiju nije mogao da značajnije podigne rejting radikala, što nesumnjivo govori da građani Srbije nemaju razumevanje za politiku koja podstiče međunarodnu izolaciju Srbije i govor mržnje lidera radikala

Zoran

pre 9 godina

Ocigledno je da sud u Hagu konstantno pravi problem nasoj drzavi a sada ova farsa sa Seseljom koja pokazuje da neodgovorni ljudi vode taj sud.

Faktor

pre 9 godina

Seselj nema nikakav uticaj u Srbiji, prevarili su se oni koji su mislili da ce uz pomoc njega da ucenjuju Srbiju..... Cak sta vise Srbi ne reaguju pozitivno na bilo kakve ucene ma ko da je u pitanju, tako da im je taj plan osudjen na propast jos od pocetka.

Sanja

pre 9 godina

Atak na vladu se vrši iz spoljašnjosti i unutrašnjosti.Sa svih strana se trude da naruše stabilnost Srbije i stanu na put premijeru.U ovom trenutku koriste Šešelja kao adut,ali neće im uspeti jer odluku će doneti jedino premijer!

Rade

pre 9 godina

Haski tribunal je pustio Seselja bez ikakvih konsultacija sa Beogradom i to naprasno bez ikakvih garancija pod izgovorom da je bolestan a u stvari su hteli da destabilizuju drzavu i podele narod!Kako posle ovoga uopste saradjivati sa Hagom kad je pokazao da je politicki organ i da se sluzi ovakvim stvarima!

Milan

pre 9 godina

Narod na Šešelja ne gleda ozbiljno, glupo je što zapad na njega gleda kao nekog ko može destabilizovati Srbiju, mislim da su se malo preračunali i da će čak ova situacija poslužiti Vučiću da izađe kao faktor stabilnosti u Srbiji koji se neće moći zameniti.

Običan i realan građanin

pre 9 godina

Naslov je jedna velika istina, izrekao je Vučić, Marko ili Janko. Deceniju čoveku ne mogu ništa dokazati bez šanse da izađe i do porodice, a sada bi da ga vozaju u oba smera po potrebi.

Vojvodjanka

pre 9 godina

(Srećko, 31. mart 2015 09:07)
niko ne moze vise da nas destabilizuje,imamo jasne ciljeve izadatke koje resavamo i idemo u bolju i sigurniju buducnost

JovanaM.

pre 9 godina

Srbiji je jako potrebna doslednost u svojim nacionalnim interesima kao što su izlazak iz krize, smanjenje nezaposlenosti i drugi.

DUDUJ

pre 9 godina

Zaista je bedno s njihove strane optuzivati nas za Seselja..ali to im je bio cilj od pocetka,znali su oni da on sigurno nece pristati na to,i eto prilike da nam naprave cudo..

savesni gradjanin

pre 9 godina

Jos jedna smicalica mocnika nije uspela!!Srbija je pokazala resenost da se svakom problemu suprostavi i da niko nece moci da ugrozi unutrasnju stabilnost!

SAMO REALNO

pre 9 godina

Blato iz proslosti pokusava na sve moguce nacine da ukalja trenutni politicki rezim, "za malo" da im uspe. Malo mi je smesno ovo "uzimala-davala" isti dan kada su isporucili Seselja, znali su i kada ce ga vratiti. Imamo coveka koji sa jasnim stavom, bez ikakvih dvosmislica izlazi pred gradjane, koji ne prica u prazno, ne obecava lazno, vec konstantno deluje za svoj narod!

Marinko

pre 9 godina

Premijer je sposoban da vidi i ,,šta se to iza brda valja''. I ovaj put je jasno od samog puštanja Šešelja na slobodu rekao što je pušten i šta će biti sa njim.

Stefan

pre 9 godina

Srbija nesme i neće biti talac. Šešelj Srbiji donosi samo štetu i ruši ugled. Bio je uslovnoj na slobodi, a radio je sve da stvori problem.

lilijan

pre 9 godina

Svi imamo neku politicku opredeljenost, ali ne razumem slepo verovanje i slusanje doktrine coveka koji ne prestaje da poziva na krvoprolice.

lazar

pre 9 godina

oni su trazili saradnika a on je pristao da se igra sa Srbijom i sa svojim narodom, sta je ocekivao, nek se sada lepo vrati tamo i uziva kao i do sada ako je i bio u pritvoru, nisu mu ovo devedeste, sreca nasa pa imamo odgovornu vlast koja nas vodi u EU i ceni prave vrednosti.

Vojkan

pre 9 godina

Seselj je politicka proslost i covek koji ima podrsku 3-4 posto gradjana. Ocigledno je da je neko mislio da pustanjem Seselja moze da naudi Srbiji i da nas destabilizuje jer im smeta sto imamo jakog premijera i grabimo krupnim koracima ka boljoj buducnosti. Posto nisu uspeli u tome sada bi da ga vrate. Nisu nas nista pitali kad su ga pustali pa sad nek vode racuna o njemu.

Pekar

pre 9 godina

Namera je više nego jasna samo što mislim da su im ovo ''ćorava posla''. S' obzirom na to da je Šešelj bivši problem i da na njega u Srbiji niko ne gleda ozbiljno biće ovo laka egzekucija Vlade što će doprineti da se na miran način reši ovaj nametnut problem.

Sloba

pre 9 godina

Reci ti nama da li si se zaduzio samo ove godine 1.6 milijardi €? DOS se zaduzio za 12 godina 1.3 ali su tada vratili zaostale penzije i plate a vi ih smanjujete. To je pitanje vase uspesnosti.

MirkoS

pre 9 godina

(Vreme je za izbore, 31. mart 2015 08:10)
E pa moraces da sacekas jos 3 godine, ni na sledecim izborima se nista dramaticno nece promeniti osim sto ce neki koji su cesali cenzus lagano skliznuti ispod njega. Seselj je ocigledno davno proslo vreme i mesto mu je u bolnici da se leci, ako je bolestan.

jabuka

pre 9 godina

Dok je radio protiv Srbije, o vraćanju u Hag niko od nadležnih tužioca nije reagovao, čim je došlo do paljenja zastava oglasili su se i tada im je zasmetao.

Emilija011

pre 9 godina

Očigledno je da je nekome zasmetao napredak Srbije a verovatno im je zasmetao i govor premijera o nato agresiji, pa nas sad kažnjavaju preko Haga i Šešelja.

Goran M.

pre 9 godina

Ko je pratio situaciju od početka zna da je ovaj put Šešelj stvarno bio igračka i koleteralna šteta u igri velikih. Nažalost što je tako, ali i dalje se za mnogo toga pitaju na zapadu.

strejder

pre 9 godina

Pokazao je Haski tribunal mnogo pre ovog bednog pokusaja nemoralnost svojim ponasanjem i odlukama!!Odavno su izgubili kredibilitet i postovanje u svetu!

Marko Škorić

pre 9 godina

Srećko: Važno je da se nama takav premijer sviđa jer smo mu mi dali mandat da vodi vladu Srbije. Onaj kome se ne sviđa ovakav premijer naka na sledićim izborima glasa za nekog drugog.

Dizni

pre 9 godina

Mislim da ovo sigurno nije slucajno, da je namesteno u cilju destabilizacije, jer jaka Srbija ne odgovara bas svima. Nazalost, politika je kao partija pokera u kojoj se vara, tako da nikada neznas kada ce ko pokazati keceve!

Glas@Razuma

pre 9 godina

Zalosno je sto neki nemaju hrabrosti da izadju iz rupe vec koriste svakakva sredstva kako bi ugrozili stabilnost nase vlade kao i celog regiona!!Medjutim Vucic nema razloga da se plasi tako da ce nastaviti da radi na ekonomskim reformama i stabilnosti zemlje!

razumom do pobede

pre 9 godina

Dugo je planirano ugrozavanje stabilnosti Srbije pustanjem Seselja koji je trebalo jos pre tri godine da bude osudjen!Ali pokusaj je propao i sada povlace svog pijuna,verovatno se sad necega boje!!!

Miro Đokić

pre 9 godina

Mile: Samo građani na izborima odlučuju kakvog premijera žele.Kome oni daju poverenje na izborima taj će da vodi vladu Srbije .

uvek zaljubljen

pre 9 godina

Kao sto je Vucic rekao,potreno je da se nedvosmisleno otvore karte i da politika bude bez skrivenih motiva,bas za to se zalaze premijer i politiku ce voditi u tom smeru!!!

lepibora

pre 9 godina

Stabilnost celog regiona zavisi od Srbije i konkretnih odluka Vlade. Jadni su ti pokusaji izazivanja gneva, kao sto je sve vestacki izazvano za vreme devedesetih.

Samir

pre 9 godina

Nadam se samo da ce se postici konsenzus oko ovog pitanja, da ne dolazi do rascepa u zemlji jer ovo zaista lici na pokusaj destabilizacije Srbije.

Dina

pre 9 godina

Izgleda da zapadu poprilično smeta Vučić, i politika koju vodi! Ovo je očigledno sve osmišljeno, sa ciljem da se naruši mir u našoj zemlji, i oslabi aktuelna vlast!

Bogdan

pre 9 godina

Očigledno je da je Hag politički sud koji odluke donosi po diktatu velikih sila, jer ništa Šešelj nije izjavljivao u Srbiji što se od njega nije očekivalo, čak je bio blaži u svojim izjavama od kada je pušten, nego što je to bilo dok je bio u Hagu.

kaja

pre 9 godina

Ovo je sramotno šta nam rade.Dok se mi borimo za bolji život naše dece oni nam šalju Šešelja da pravi haos, pa im ni to nije dosta nego će sad još i da nas uslove da ga hapsimo i tako još više stvaramo nemire.

AlanFord

pre 9 godina

Po ko zna koji put se ponavlja da nije samo dovoljno da Srbija vodi iskrenu i miroljubivu politiku,već da bude i marioneta zapadu.Odbijanjem te uloge Srbija se kažnjava,što je značajno može udaljiti od želje da joj EU bude prioritet,ako se ovako nastavi !

TajnoMoja

pre 9 godina

Gospoda iz Haga tj. sa zaapada nisu racunali da trenutno imamo Vucica koji je jeka, stabilana licnost. I kao takav im ne odgovara jer ima jasne ciljeve i ne dozvoljava nikome da se mesa u njegovu politiku.

BaneStrahinjic

pre 9 godina

Šešljevo vreme je prošlo, politika koju on zagovara, ne može da prođe više ni na vašaru, ljudi su se opametili. Ako su ovo pokušaji da se uzdrma Srbija, onda se neko baš debelo i prevario i preračunao!!!

Cvetana Cvetić

pre 9 godina

Poštujem Šešelja kao čoveka pre svega i žao mi je zbog njegove bolesti. Ne mogu da razumem da nakon toliko godina u Hagu on se i dalje se ponaša nedolično i misli da je neko ko će Srbiji naneti zlo. Kakav god da je cilj imao svojim dolaskom u Srbiju, ništa nije postigao, osim publicitata koji je dobio u medjima.

DANAS SUTRA JUCE

pre 9 godina

Srbija je stabilna drzava i zeli da sa svima saradjuje ,vodi mudru politiku i niko vise ne moze da ugrozi nas put,svima mozemo da kazemo u lice ono sto mislimo jer igramo otvorenih karata.

Slobodan78

pre 9 godina

Premijer vodi transparentu politiku sa jasnim stavovima i to nekima ne odgovara pa pokušavaju na ovaj način da destabilizuju Srbiju.

gordana

pre 9 godina

Koristili ga kao strasilo lii ne, voleli ga mi ili ne, sigurno je da zapad u ovakvim potezima vidi nacin destabilizacije Srbije. Gotovo da je sigurno da ce da nam postave tim pre jos jedan uslov, da mi predamo Seselja...pa kako se ne zapitati dokle vise?

Bole

pre 9 godina

@Hag me podseca na cirkus koji izvodi neuspesnu predstavu.

mene SNS/SNS Botovi i B92 podsecaju na cirkus koji izvodi neku bolesnu predstavu.

nemanja

pre 9 godina

Dobro je b92, pustite jos 700 "jesen u mom kraju" komentara botova, a meni nemojte pustite nista vec nedelju dana, iako ne koristim nekorektne izraze niti podsticem na mrznju i diksriminaciju.

Ovi komentari botova su podsticanje na mrznju, prema njima samima.

Dulex

pre 9 godina

Čoveče, reci nam ko to pokušava da te sruši!
Stalno pričaš "NEKO" hoće ovo ili ono. Ako znaš šta hoće onda moraš da znaš i ko to hoće i koji su mu interesi da to uradi.
Stalno pričaš da si za EU a stalno EU hoće da te sruši.
Svaka bolest ima leka, samo je treba na vreme dijagnostikovati...

bio jedan lav, strasan lav

pre 9 godina

Vucicu one koje si nazivao kukavicama u skupstini, trebalo bi da shvatis da su te 'kukavice' sa mnogo vise dostojanstva i sa minimalnim opterecenjem stanovnistva resavali ovakve i jos gore probleme i nisu im se prividjale kutije (mozda glasacke) i strasila.
Nije sramota da od tih 'kukavica' zatrasiz savet kako su se oni nosili sa ovakvim problemima.

Stra( šno)šilo

pre 9 godina

Haški tribunal je sam sebe devalvirao ali to nama neće pomoći. Šešelj je inače savršeno strašilo, ja bolje ne znam. Kako će se Srbija odrediti u odnosu na zahteve Haga vezano za Šešelja,ostaje da vidimo!!??

Istina

pre 9 godina

Ha ha, komentari su komedija. Ovih dana favorit-rijec botova "stabilnost" i sve njene izveđenice. A Vucic ko Vucic - KO TIE RUSI COVJECE? Oni sto nemaju alternativu? Leleeee, koje munje po glavi.

Maja

pre 9 godina

Odmah po pustanju Seselja Vucic je izjavio da mu ne pada na pamet da ga mi posle hapsimo i tacno je znao da mu Hag sprema neku igru!Pustanje Seselja je bio cisto politicki potez Haga i kako nisu napravili haos njegovim pustanjem sada bi da naprave haos njegovim hapsenjem!Samo gledaju kako da poremete drzavu!

Mary

pre 9 godina

Mislili su da ce uzdrmati Srbiju ovom odlukom jer znaju da Seselj nece dobrovoljno da se vrati u Hag, pa ce vlast morati da ga hapse. Vlada Srbije ce nastaviti da vodi spoljnu politiku koja je u interesu gradjana Srbije.

tesa68

pre 9 godina

@Vulin
Ne mogu da shvatim da nisi shvatio.Zar stvarno misliš da je nekoga briga za Šešelja.On je kako su neki u neko zlo doba govorili kolatelarna šteta.

Bojan

pre 9 godina

Vucic je cim je Seselj pusten izjavio da ga on nece opet hapsiti i da ce Hag snositi odgovornost za njega a niko iz Haga se tad nije oglasio i obrazlozio svoju odluku!Sada mi treba da ga hapsimo i pravimo sukobe izmedju Srba zbog njihove gluposti!Neka Hag prizna da je napravio gresku i da je hteo Seselja da iskoristi da oslabi vlast!

Hot Wine

pre 9 godina

Istina je da malo podesca na strasilo. Ovo sa Seseljem nece izaci na dobro ako celnici E.U. ne sagledaju realnu sliku izmedju Seselja - Srbije - Haga!

Mirko

pre 9 godina

To sve govori o ljudima koji očajničkim potezom koriste bolesnog čoveka kako bi destabilizovali Srbiju koja sa ovom vladom polako postaje lider u regionu što očigledno to nekome mnogo smeta.

Vulin

pre 9 godina

Prvo ste rekli da je puštanje dotičnog na slobodu pokušaj destabilizacije Vlade i šefa iste a sad kažete da njegovo vraćanje u Hag isto predstavlja napad na vlasti Srbije. Kako tumačite to što je juče duvao jak vetar 15 minuta? Urotila se priroda protiv Najvećeg sina ovog naroda?!

Počnite da rešavate probleme, NIŠTA do sad niste uradili! Nije vlast za slikanje nego da se radi. Posebno u ovoj zemlji sa 1001 problemom. I ono što me posebno nervira... Vi ste vladajuća garnitira, javne ličnosti i SVAKO može da vam postavi pitanje, kad hoće i o čemu hoće. Vaše je da date odgovor, sviđalo vam se ili ne. A ne da se durite i kukate ko tinejdžeri.

Botovanje ludom radovanje

pre 9 godina

Ne patetiši! Imaš podršku zapada jer, ko bi drugi potpisivao sve što se traži u vezi Kosova, ko bi privatizovao Telekom, EPS, pristajao na MMF ultimatume... Za par dana ćeš poslati Šešelja nazad u Hag, čim ti zazvoni telefon sa pozivnim brojem iz Nemačke...

srdjan novi juzni front

pre 9 godina

Kakvo pranje ruku pred narodom pokusaj da se zadrze biraci kojisu se vratili kod Seselja,od zahteva DJindjica da Seselj ode u hag po svaku cenu pa do obljavljivanja vikeliksa da je tadic trazio da se ne vraca sve vlade su trazile da se Seselj drzi nezakonito u hagu.Ovo je smesno jednog dana saznace se da su Vucic i kompanija vratili Seselja u hag plaseci ga se da ne otvori oci ovom napacenom narodu koji treba da shvati da je srbija banana drzava na nivou nekadasnjih kolonija.

vaso

pre 9 godina

Da nije Seselja, niko za tebe ne bi ni cuo........mozda u crnoj hronici posle neke zvezdine utakmice i tuce navijaca. Naravno da je politika koju je Seselj vodio uz tvoje sasluzenje oduvek bila na stetu Srbije, regiona, pa i malo sire. A ti bi i sada malo da se okoristis od politickog lesa Vojislava Seselja svojim paranoicnim ponasanjem. Ako igras otvorenih karata, kazi slobodno ko je to sto zloupotrebljava seselja da bi rusio tebe. Mora da je onaj nesretni Pajtic. Ili baba kurana, bice ipak.

Gvozdeni

pre 9 godina

svaka cast Vucicu. Pa kad si toliko otvoren reci ko stoji iza ove ujdurme sa Seseljem. EU? SAD? Rusija? Miskovic? DS? Od toliko otvorenih karata ne vidimo

iskrenoj

pre 9 godina

Šta si hteo?!Ne plašiš se izdati Šešelja?! Onda izdaj,šta si navalio na neke ko hoće da "uzdrma" vladu?! Evo ja želim da te skinem sa vlasti! Na izborima,na demokratski način. Ne treba mi Šešelj,ni strašilo,ni ništa.Ne izmišljaj.

Don Makarone

pre 9 godina

Naposletku , u čitavoj priči, meni više ništa nije jasno... Jedan dan čitam kako stižu hvalospevi sa zapada na svemu do sada urađenom, drugi dan slušam kako isti taj Zapad pokušava da destabilizuje Srbiju i njenu Vladu. Isto tako u ovim komentarima. "Botovi" se prvo zaklinju u EU i njene vrednosti, odmah zatim pljuju po svemu zapadnjačkom, jer neko iz EU ruši Vučića... Aman ljudi dogovorite se sa samima sobom ko ste i šta zapravo hoćete...

Šef

pre 9 godina

Nije da ga branim, ali ono što se nedvosmisleno može zaključiti jeste da imamo hrabrog premijera koji nema problem da u lice kazi svima sta misli i da zastupa interese Srbije.

milasin

pre 9 godina

Bojite se vi Seselja. Vrtoglavo.mu raste rejting. Samo pogledajte koliko pregleda ima na yt. A to sto vlast servira da je dr Seselj na 4%, su gluposti. Ima vec sada bar 15%.

Ljilja

pre 9 godina

Beda,neimastina,lazi, korupcija,nekompetentnost,lopovluk, bahatost, bezobrazluk, neodgovornost, neispunavanje vlastitih obecanja,gazenje zakona, okruzenost nesposobnim poltronima sa laznim diplomama... Dakle, to ce Vas "destabilizovati"gospodine... Ne treba Vam Seselj.

antibotox

pre 9 godina

IPAP krije, bgh2o krije, istinu o helikopteru krije, er srbiju krije...i jos citav niz drugih informacija. pitanje ne smes da postavis, emisiju da prikazes...kad mu dovedu seselja to je destabilizacija, kad ga traze nazad opet destabilizacija. a zasto - niko da kaze.
dakle nista ne znamo i nista ne smemo.
al bravo, dobio je na izborima. nadam se da su jedini

milioner

pre 9 godina

A evo i prvog pitanja za 1000 dinara, slušajte pažljivo
Koja od dole navedenih osoba je svojevremeno sprečavala i ometala policiju prilikom hapšenja Veselina Šljivančanina:

a) Aleksandar Vučić
b) Ekrem Jevrić
c) Žika Obretković
d) Travolta iz Borče

vreme sad!

Mladozenja

pre 9 godina

Ako si ozboljna drzava, ne vidim u cemu je problem. Ok velika nepravda i cudni zahtevi. Reci to njima, a ne za nase medije. Podnesite zvanicno rezoluciju nadleznima za haski tribunal Ujedinjenim Nacijama. Odbijte daljnju saradnju sa Hagom... Opet se srpske vlasti ponasaju kao uvredzena mlada.

pa

pre 9 godina

nisam ni ocekivao da kazes nesto lose za svog ucitelja sa kojim si i ti i toma devedesetih pozivali na klanej ljudi zaredjalim kasikama. to normalna mzoak ne mzoe da smisli i sloziti se sa takvim covekom mzoe samo

bla bla

pre 9 godina

Dogovori se, da li imas super komunikaciju sa EU ili zele da te smene? Jedan dan, EU nema alternativu, drugi dan EU i ja dobri drugari, treci dan EU me mrzi i zeli da skloni.

Darko

pre 9 godina

Što bi rekao Matija Bećković:

Reče mi jedan čoek
na jednom mestu,
kod jednog čoeka,
jednu stvar,
ne mogu ti reći đe,
odma' bi se setio koji je.

nVIDIA

pre 9 godina

Hajde konacno kazi ko su ti ljudi koji minimum jednom nedeljno ruse drzavu i Vladu. Pocinjem da sticem utisak da imamo posla sa imaginarnim neprijateljem! I hajde neka bilo ko od tvojih botova objasni sledece: Kako je moguce da i pustanje Seselja i njegovo ponovno pritvaranje ruse drzavu?! Sta god da se desi - to se nekako spinuje kao atak na drzavni vrh... mislim mi ono, prosto pucamo od blagostanja i uredjenosti pa da nas pola sveta mrzi...

prosto

pre 9 godina

Ma hoće ljudi (Hag) da se reše bede pa prebacili problem nama, a sad se nadaju da ga neće dobiti nazad. A možda im je samo postalo dosadno jer im nedostaje njegov smisao za humor :-)

NoName

pre 9 godina

Lepo napisan scenario za zamajavanje naroda. Brinemo o Seselju, Vucicu i nekim tamo likovima, isto koliko i grupacije ljudi o Soraji, Mimi Or'o....
Na sta je ova drzava spala...stvarno uzas.

box

pre 9 godina

koja suplja prica....skreni sa pravih tema,zamajavaj raju sa glupostima....veci strah odavno nisam video kod vladajucih garnitura...kad ih slusas njihova popularnost i podrska kod gradjana nikad nije bila veca i jaca....a sada od jednom sacica preostalih radikala moze da ugrozi vladu i licno premijera....nema logike al ni malo...logika je pricaj o bilo cemu samo ne o penzijama,helihopteru,poskupljenju,prosveti,poljoprivredi,korupciji,fudbalskim klubovima,stranackom zaposljavanju......sta reci,uzas

Izida

pre 9 godina

Trrnutno je najbitnije sačuvati mir i stabilnost u državi, Šešelj da se preda sam i da nastavimo naše reforme. Iskreno verujem da će premijer naći rešeenje da i iz ove situacije izađemo kao pobednici.

Običan i realan građanin

pre 9 godina

Naslov je jedna velika istina, izrekao je Vučić, Marko ili Janko. Deceniju čoveku ne mogu ništa dokazati bez šanse da izađe i do porodice, a sada bi da ga vozaju u oba smera po potrebi.

Marko

pre 9 godina

Zasto ga onda Vodja ne pusta u medije? 2 puta ga je pustio i voditelji mu nisu dali da dodje do reci kad god je spomenuo aktuelnu vlast. Vodja i sam zna da bi kum uzeo bar 20% glasova kad bi mediji bili malo slobodniji. To ne odgovara zapadu pa ce ga zato vratiti u Hag ako mu rejting jos vise poraste.

simboliko

pre 9 godina

A mi smo neki bitan faktor u Svetu, pa imaju potrebu da se stalno bave nama. Verovatno smo opet nešto zag..., pa im je ovako najlakše da nas kazne, uvek imaju "keca" u rukavu.

Andjela

pre 9 godina

Ciljno pustanje Seselja iz Haga tek sada kulminira... Mislim da je ovaj covek teret nasem naredu i ne razumem ljude koji to podrzavaju. Dokle vise da Srbija pati zbog njegovih postupaka...

stojko@

pre 9 godina

Sasvim jednostavno se moze videti i zakljuciti da ovo nema nikakve veze sa seseljom i hagom u smislu donosenja presude, nego da se nanese steta srbiji i vladi.

BOTanicar

pre 9 godina

Premijer je naveo da je za Srbiju bitno samo jedno, a to su dve stvari: važna i velika obaveza da očuva stabilnost, obezbedi nastavak ekonomskih reformi i poštovanje političkih sloboda.

Sloba

pre 9 godina

Reci ti nama da li si se zaduzio samo ove godine 1.6 milijardi €? DOS se zaduzio za 12 godina 1.3 ali su tada vratili zaostale penzije i plate a vi ih smanjujete. To je pitanje vase uspesnosti.

nemanja

pre 9 godina

Dobro je b92, pustite jos 700 "jesen u mom kraju" komentara botova, a meni nemojte pustite nista vec nedelju dana, iako ne koristim nekorektne izraze niti podsticem na mrznju i diksriminaciju.

Ovi komentari botova su podsticanje na mrznju, prema njima samima.

Snezana

pre 9 godina

Nazalost, Seselj je samo orudje u necijim rukama....mada, prosto mi je neshvatljivo da brilijantan um kakav je on to nije dokucio.....ili jeste..ko zna!

Bole

pre 9 godina

@Hag me podseca na cirkus koji izvodi neuspesnu predstavu.

mene SNS/SNS Botovi i B92 podsecaju na cirkus koji izvodi neku bolesnu predstavu.

Bisa

pre 9 godina

Premijer je potpuno u pravu. Ali, on je pravnik, zna šta znači garancija za uslovnu slobodu. Šešelj je bio dužan da vodi računa o svom ponašanju.

Nenad

pre 9 godina

Na žalost, "politika je kurva" a narodu je dosta da oni plaćaju zbog tuđih hireva. Vučko je upravu... dajte da se otvoreno priča. Biće manje peripetija

Stra( šno)šilo

pre 9 godina

Haški tribunal je sam sebe devalvirao ali to nama neće pomoći. Šešelj je inače savršeno strašilo, ja bolje ne znam. Kako će se Srbija odrediti u odnosu na zahteve Haga vezano za Šešelja,ostaje da vidimo!!??

Dulex

pre 9 godina

Čoveče, reci nam ko to pokušava da te sruši!
Stalno pričaš "NEKO" hoće ovo ili ono. Ako znaš šta hoće onda moraš da znaš i ko to hoće i koji su mu interesi da to uradi.
Stalno pričaš da si za EU a stalno EU hoće da te sruši.
Svaka bolest ima leka, samo je treba na vreme dijagnostikovati...

bio jedan lav, strasan lav

pre 9 godina

Vucicu one koje si nazivao kukavicama u skupstini, trebalo bi da shvatis da su te 'kukavice' sa mnogo vise dostojanstva i sa minimalnim opterecenjem stanovnistva resavali ovakve i jos gore probleme i nisu im se prividjale kutije (mozda glasacke) i strasila.
Nije sramota da od tih 'kukavica' zatrasiz savet kako su se oni nosili sa ovakvim problemima.

SNS u srcu

pre 9 godina

Pa pogresno su mislili da pustanjem Seselja na slobodi i njegovim deportovanjem u Srbiju da ce tim potezom uzdrmati vladu i naskoditi premijeru!Jos jednom je pokazao Vucic velicinu i resenost da svakoj prepreci stane na put!

MirkoS

pre 9 godina

(Vreme je za izbore, 31. mart 2015 08:10)
E pa moraces da sacekas jos 3 godine, ni na sledecim izborima se nista dramaticno nece promeniti osim sto ce neki koji su cesali cenzus lagano skliznuti ispod njega. Seselj je ocigledno davno proslo vreme i mesto mu je u bolnici da se leci, ako je bolestan.

razumom do pobede

pre 9 godina

Dugo je planirano ugrozavanje stabilnosti Srbije pustanjem Seselja koji je trebalo jos pre tri godine da bude osudjen!Ali pokusaj je propao i sada povlace svog pijuna,verovatno se sad necega boje!!!

savesni gradjanin

pre 9 godina

Jos jedna smicalica mocnika nije uspela!!Srbija je pokazala resenost da se svakom problemu suprostavi i da niko nece moci da ugrozi unutrasnju stabilnost!

Emilija011

pre 9 godina

Očigledno je da je nekome zasmetao napredak Srbije a verovatno im je zasmetao i govor premijera o nato agresiji, pa nas sad kažnjavaju preko Haga i Šešelja.

Glas@Razuma

pre 9 godina

Zalosno je sto neki nemaju hrabrosti da izadju iz rupe vec koriste svakakva sredstva kako bi ugrozili stabilnost nase vlade kao i celog regiona!!Medjutim Vucic nema razloga da se plasi tako da ce nastaviti da radi na ekonomskim reformama i stabilnosti zemlje!

Marko Škorić

pre 9 godina

Srećko: Važno je da se nama takav premijer sviđa jer smo mu mi dali mandat da vodi vladu Srbije. Onaj kome se ne sviđa ovakav premijer naka na sledićim izborima glasa za nekog drugog.

jabuka

pre 9 godina

Dok je radio protiv Srbije, o vraćanju u Hag niko od nadležnih tužioca nije reagovao, čim je došlo do paljenja zastava oglasili su se i tada im je zasmetao.

lepibora

pre 9 godina

Stabilnost celog regiona zavisi od Srbije i konkretnih odluka Vlade. Jadni su ti pokusaji izazivanja gneva, kao sto je sve vestacki izazvano za vreme devedesetih.

uvek zaljubljen

pre 9 godina

Kao sto je Vucic rekao,potreno je da se nedvosmisleno otvore karte i da politika bude bez skrivenih motiva,bas za to se zalaze premijer i politiku ce voditi u tom smeru!!!

strejder

pre 9 godina

Pokazao je Haski tribunal mnogo pre ovog bednog pokusaja nemoralnost svojim ponasanjem i odlukama!!Odavno su izgubili kredibilitet i postovanje u svetu!

Miro Đokić

pre 9 godina

Mile: Samo građani na izborima odlučuju kakvog premijera žele.Kome oni daju poverenje na izborima taj će da vodi vladu Srbije .

Stefan

pre 9 godina

Srbija nesme i neće biti talac. Šešelj Srbiji donosi samo štetu i ruši ugled. Bio je uslovnoj na slobodi, a radio je sve da stvori problem.

Vojkan

pre 9 godina

Seselj je politicka proslost i covek koji ima podrsku 3-4 posto gradjana. Ocigledno je da je neko mislio da pustanjem Seselja moze da naudi Srbiji i da nas destabilizuje jer im smeta sto imamo jakog premijera i grabimo krupnim koracima ka boljoj buducnosti. Posto nisu uspeli u tome sada bi da ga vrate. Nisu nas nista pitali kad su ga pustali pa sad nek vode racuna o njemu.

Marinko

pre 9 godina

Premijer je sposoban da vidi i ,,šta se to iza brda valja''. I ovaj put je jasno od samog puštanja Šešelja na slobodu rekao što je pušten i šta će biti sa njim.

Sanja

pre 9 godina

Atak na vladu se vrši iz spoljašnjosti i unutrašnjosti.Sa svih strana se trude da naruše stabilnost Srbije i stanu na put premijeru.U ovom trenutku koriste Šešelja kao adut,ali neće im uspeti jer odluku će doneti jedino premijer!

Cvetana Cvetić

pre 9 godina

Poštujem Šešelja kao čoveka pre svega i žao mi je zbog njegove bolesti. Ne mogu da razumem da nakon toliko godina u Hagu on se i dalje se ponaša nedolično i misli da je neko ko će Srbiji naneti zlo. Kakav god da je cilj imao svojim dolaskom u Srbiju, ništa nije postigao, osim publicitata koji je dobio u medjima.

DANAS SUTRA JUCE

pre 9 godina

Srbija je stabilna drzava i zeli da sa svima saradjuje ,vodi mudru politiku i niko vise ne moze da ugrozi nas put,svima mozemo da kazemo u lice ono sto mislimo jer igramo otvorenih karata.

Dina

pre 9 godina

Izgleda da zapadu poprilično smeta Vučić, i politika koju vodi! Ovo je očigledno sve osmišljeno, sa ciljem da se naruši mir u našoj zemlji, i oslabi aktuelna vlast!

JovanaM.

pre 9 godina

Srbiji je jako potrebna doslednost u svojim nacionalnim interesima kao što su izlazak iz krize, smanjenje nezaposlenosti i drugi.

Slobodan78

pre 9 godina

Premijer vodi transparentu politiku sa jasnim stavovima i to nekima ne odgovara pa pokušavaju na ovaj način da destabilizuju Srbiju.

Dizni

pre 9 godina

Mislim da ovo sigurno nije slucajno, da je namesteno u cilju destabilizacije, jer jaka Srbija ne odgovara bas svima. Nazalost, politika je kao partija pokera u kojoj se vara, tako da nikada neznas kada ce ko pokazati keceve!

Pekar

pre 9 godina

Namera je više nego jasna samo što mislim da su im ovo ''ćorava posla''. S' obzirom na to da je Šešelj bivši problem i da na njega u Srbiji niko ne gleda ozbiljno biće ovo laka egzekucija Vlade što će doprineti da se na miran način reši ovaj nametnut problem.

igra bez granica

pre 9 godina

Pa to iznenadno pustanje Seselja i ubrzo ponovni zahtev za njegovo izrucenje i deluju kao igra bez granica. Ne vidim nikakav smisao u tim postupcima sem destabilizacije.

Graje

pre 9 godina

Politiku koji vodi Aleksandar Vučić je otvorena, jasna, nedvosmislena po i legitimna u svakom trenutku je predstavljena bez ikakvog straha, bez da je krije. Trebalo bi zaista prestati da se oni koji ne podržavaju razvoj Srbije da se kriju iza kutija i u kutijama, i trebalo bi da javno priznaju građanima i kažu šta hoće. Srbija taman na pragu otvaranja pristupnih pregovara, na pragunjenog razvoja. Tajkuni su našu državu zaista potpuno uništili ato i danas to rade.

lilijan

pre 9 godina

Svi imamo neku politicku opredeljenost, ali ne razumem slepo verovanje i slusanje doktrine coveka koji ne prestaje da poziva na krvoprolice.

TajnoMoja

pre 9 godina

Gospoda iz Haga tj. sa zaapada nisu racunali da trenutno imamo Vucica koji je jeka, stabilana licnost. I kao takav im ne odgovara jer ima jasne ciljeve i ne dozvoljava nikome da se mesa u njegovu politiku.

BaneStrahinjic

pre 9 godina

Šešljevo vreme je prošlo, politika koju on zagovara, ne može da prođe više ni na vašaru, ljudi su se opametili. Ako su ovo pokušaji da se uzdrma Srbija, onda se neko baš debelo i prevario i preračunao!!!

kaja

pre 9 godina

Ovo je sramotno šta nam rade.Dok se mi borimo za bolji život naše dece oni nam šalju Šešelja da pravi haos, pa im ni to nije dosta nego će sad još i da nas uslove da ga hapsimo i tako još više stvaramo nemire.

lazar

pre 9 godina

oni su trazili saradnika a on je pristao da se igra sa Srbijom i sa svojim narodom, sta je ocekivao, nek se sada lepo vrati tamo i uziva kao i do sada ako je i bio u pritvoru, nisu mu ovo devedeste, sreca nasa pa imamo odgovornu vlast koja nas vodi u EU i ceni prave vrednosti.

Samir

pre 9 godina

Nadam se samo da ce se postici konsenzus oko ovog pitanja, da ne dolazi do rascepa u zemlji jer ovo zaista lici na pokusaj destabilizacije Srbije.

Goran M.

pre 9 godina

Ko je pratio situaciju od početka zna da je ovaj put Šešelj stvarno bio igračka i koleteralna šteta u igri velikih. Nažalost što je tako, ali i dalje se za mnogo toga pitaju na zapadu.

gordana

pre 9 godina

Koristili ga kao strasilo lii ne, voleli ga mi ili ne, sigurno je da zapad u ovakvim potezima vidi nacin destabilizacije Srbije. Gotovo da je sigurno da ce da nam postave tim pre jos jedan uslov, da mi predamo Seselja...pa kako se ne zapitati dokle vise?

Sofokle

pre 9 godina

Ostaci Srpske radikalne stranke ne mogu poremetiti kurs na kojem se Srbija trenutno nalazi nakon tolike borbe da se uzdignemo iznad blata prošlosti.

Zemunac

pre 9 godina

Ne bi trebalo previse pridavati znacaju ovome ako je moguce, Seselj jeste pusten iz nekih razloga koji svakako nisu zdravstveni inace bi bio u bolnici. Cudan je tajming vracanja, zasto bas sada i da li ima veze sa odrzavanjem godisnjice nato agresije?

Bogdan

pre 9 godina

Očigledno je da je Hag politički sud koji odluke donosi po diktatu velikih sila, jer ništa Šešelj nije izjavljivao u Srbiji što se od njega nije očekivalo, čak je bio blaži u svojim izjavama od kada je pušten, nego što je to bilo dok je bio u Hagu.

AlanFord

pre 9 godina

Po ko zna koji put se ponavlja da nije samo dovoljno da Srbija vodi iskrenu i miroljubivu politiku,već da bude i marioneta zapadu.Odbijanjem te uloge Srbija se kažnjava,što je značajno može udaljiti od želje da joj EU bude prioritet,ako se ovako nastavi !

DUDUJ

pre 9 godina

Zaista je bedno s njihove strane optuzivati nas za Seselja..ali to im je bio cilj od pocetka,znali su oni da on sigurno nece pristati na to,i eto prilike da nam naprave cudo..

Vojvodjanka

pre 9 godina

(Srećko, 31. mart 2015 09:07)
niko ne moze vise da nas destabilizuje,imamo jasne ciljeve izadatke koje resavamo i idemo u bolju i sigurniju buducnost

neki

pre 9 godina

Opet se pokazala neozbiljnost ovog suda,ako misle da ne treba da bude na slobodi nisu ga trebali ni pustati,sad ce verovatno nama traziti da ga hapsimo sto ce dovesti od burnih reakcija koje nikome nisu potrebne.

CiCmiL

pre 9 godina

Haški tribunal, zapad a i svi oni kojima nije interes jaka i stabilna Srbija, moraju da shvate da će ova vlada i dalje voditi politiku neutralnosti u cilju očuvanja stabilnosti, politiku jačanja ekonomskih reformi i poštovanje političkih sloboda.

SAMO REALNO

pre 9 godina

Blato iz proslosti pokusava na sve moguce nacine da ukalja trenutni politicki rezim, "za malo" da im uspe. Malo mi je smesno ovo "uzimala-davala" isti dan kada su isporucili Seselja, znali su i kada ce ga vratiti. Imamo coveka koji sa jasnim stavom, bez ikakvih dvosmislica izlazi pred gradjane, koji ne prica u prazno, ne obecava lazno, vec konstantno deluje za svoj narod!

Rade

pre 9 godina

Haski tribunal je pustio Seselja bez ikakvih konsultacija sa Beogradom i to naprasno bez ikakvih garancija pod izgovorom da je bolestan a u stvari su hteli da destabilizuju drzavu i podele narod!Kako posle ovoga uopste saradjivati sa Hagom kad je pokazao da je politicki organ i da se sluzi ovakvim stvarima!

Faktor

pre 9 godina

Seselj nema nikakav uticaj u Srbiji, prevarili su se oni koji su mislili da ce uz pomoc njega da ucenjuju Srbiju..... Cak sta vise Srbi ne reaguju pozitivno na bilo kakve ucene ma ko da je u pitanju, tako da im je taj plan osudjen na propast jos od pocetka.

vidan

pre 9 godina

Dolazak Vojislava Šešelja u Srbiju nije mogao da značajnije podigne rejting radikala, što nesumnjivo govori da građani Srbije nemaju razumevanje za politiku koja podstiče međunarodnu izolaciju Srbije i govor mržnje lidera radikala

Milan

pre 9 godina

Narod na Šešelja ne gleda ozbiljno, glupo je što zapad na njega gleda kao nekog ko može destabilizovati Srbiju, mislim da su se malo preračunali i da će čak ova situacija poslužiti Vučiću da izađe kao faktor stabilnosti u Srbiji koji se neće moći zameniti.

A328

pre 9 godina

Kada su ga pustali vodili su se tom logikom da ce narod da izadje na ulice, da ce biti haosa ali nije nas narod blesav. Zato i hoce da ga vrate kada vide da to nije uspelo.

Vanja

pre 9 godina

Vec kad je pusten Seselj,i to bez ikakve konsultacije sa tuzilastvom,znalo se da ce biti iskoriscen da naskodi Vucicu i da proba da mu poljulja vlast ali kad su videli da od toga nema nista i da samo stvara medjunacionalne tenzije sad bi da ga vrate nazad i to jos da ga mi hapsimo!Pa nismo mi toliko naivni!

Zoran

pre 9 godina

Ocigledno je da sud u Hagu konstantno pravi problem nasoj drzavi a sada ova farsa sa Seseljom koja pokazuje da neodgovorni ljudi vode taj sud.

Mirjana

pre 9 godina

Pošteno bi bilo od ovih koji nikada ne obrazlažu svoje demokratske i ljudske stavove da objasne tri stvari. zašto su ga držali toliko, zašto su ga pustili, i zašto ga vraćaju. pravi cirkus

Maja

pre 9 godina

Odmah po pustanju Seselja Vucic je izjavio da mu ne pada na pamet da ga mi posle hapsimo i tacno je znao da mu Hag sprema neku igru!Pustanje Seselja je bio cisto politicki potez Haga i kako nisu napravili haos njegovim pustanjem sada bi da naprave haos njegovim hapsenjem!Samo gledaju kako da poremete drzavu!

Istina

pre 9 godina

Ha ha, komentari su komedija. Ovih dana favorit-rijec botova "stabilnost" i sve njene izveđenice. A Vucic ko Vucic - KO TIE RUSI COVJECE? Oni sto nemaju alternativu? Leleeee, koje munje po glavi.

Mary

pre 9 godina

Mislili su da ce uzdrmati Srbiju ovom odlukom jer znaju da Seselj nece dobrovoljno da se vrati u Hag, pa ce vlast morati da ga hapse. Vlada Srbije ce nastaviti da vodi spoljnu politiku koja je u interesu gradjana Srbije.

tesa68

pre 9 godina

@Vulin
Ne mogu da shvatim da nisi shvatio.Zar stvarno misliš da je nekoga briga za Šešelja.On je kako su neki u neko zlo doba govorili kolatelarna šteta.

Bojan

pre 9 godina

Vucic je cim je Seselj pusten izjavio da ga on nece opet hapsiti i da ce Hag snositi odgovornost za njega a niko iz Haga se tad nije oglasio i obrazlozio svoju odluku!Sada mi treba da ga hapsimo i pravimo sukobe izmedju Srba zbog njihove gluposti!Neka Hag prizna da je napravio gresku i da je hteo Seselja da iskoristi da oslabi vlast!

Hot Wine

pre 9 godina

Istina je da malo podesca na strasilo. Ovo sa Seseljem nece izaci na dobro ako celnici E.U. ne sagledaju realnu sliku izmedju Seselja - Srbije - Haga!

Mirko

pre 9 godina

To sve govori o ljudima koji očajničkim potezom koriste bolesnog čoveka kako bi destabilizovali Srbiju koja sa ovom vladom polako postaje lider u regionu što očigledno to nekome mnogo smeta.