Utorak, 03.03.2015.

22:23

Jedno Vukčeviću nisam zaboravio

Predsednik Tomislav Nikolić poručio je da je tužilac za ratne zločine samostalan u radu, ali ne i nezavistan od države, ukazujući da je on organ države Srbije.

Izvor: RTS

Jedno Vukèeviæu nisam zaboravio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

klosar72

pre 9 godina

"Ako Vukcevica Srbija placa 20 godina onda on zaista trba da na najbolji nacin stiti interese Srbije, svedoci smo da to nije tako i da on saradnik Haga a ne Srbije. Samo Srbi zavrsavaju u Hagu, dokle vise, pa sad i ovi iz Pristine izdali poternicu. Sto se tice reformi one polako daju rezultat ali najveci problem je pravosudje i jak advokatski lobi.
(Aleksandar-, 4. mart 2015 15:32)"

Što bre nisi izašao u javnost i rekao nam da ne možeš drugačije da zaradiš nego ovako, pa skupili bi smo neku kintu da ne moraš ovako da se ponižavaš...

Ti si da ne kažem šta, a ne svedok. Kad se otrezniš i malo bolje pogledaš titule, shvatićeš da je Vukčević tužilac za ratne zločine R. Srbije, a ne neke druge zemlje, te u njegov delokrug rada spadaju ISKLJUČIVO državljani Srbije.

A što zločinaca među nama ima toliko mnogo, nije kriv on, već ovo što se predsednikom predstavlja, a i ovo što ga umno poremećenim komentarima podržava.

Pazi ekipice, oni bi hteli da im neko na silu izjednači krivice za zločine... Ne ide to tako moj brate Vojvodo.

Tako devojčice.

Sveti Sava

pre 9 godina

Koliko se lepse osecam kao gradjanin Srbije kad imam predsednika koji ima zastitnicki stav prema srpskim junacima i patriotama,a ne kao prosli cim mu jave koga da salje on se polomi da ga isporuci u rekordnom roku.

Aleksandar-

pre 9 godina

Ako Vukcevica Srbija placa 20 godina onda on zaista trba da na najbolji nacin stiti interese Srbije, svedoci smo da to nije tako i da on saradnik Haga a ne Srbije. Samo Srbi zavrsavaju u Hagu, dokle vise, pa sad i ovi iz Pristine izdali poternicu. Sto se tice reformi one polako daju rezultat ali najveci problem je pravosudje i jak advokatski lobi.

Nikica1

pre 9 godina

Svaki predsednik treba da se brine za svoje gradjane a to je i nas predsednik, mora da se i suprostavi ako nesto ne odgovara za nasu zemlju.

@srbofil12

pre 9 godina

Nikolic je u predsednickoj kampanji I sam rekao da ce , ukoliko pobedi - a pobedio je , biti pravi predsednik svih gradjana Srbije a ne istovremeno I predsednik stranke..on se tako I ponasa I principijelno brani stavove Srbije svakoga dana

kondure

pre 9 godina

"... Повезивања Председника и Премијера наше земље са ратним злочинима може да изјави само неко ко узгаја мржњу према Србији.Да је Председник одговоран за било који злочин то би већ одавно било обелодањено а он процесуиран.А Ви који се стидите Председника можда се поносите новоизабраном председницом из комшилука."
(Марковић Дејан, 4. mart 2015 12:10)

izmedju ostalog, Toma je cin vojvode dobio u ratu i to na teritoriji druge drzave i jos od koga je dobio, tako da taj cin nije dobio od drzave u kojoj je predsednik, a bilo interesantno da odgovori kako je dosao do cina vojvode, mislim zbog kojih zasluga...?

@Hipokrizija, 4

pre 9 godina

Kod nas u Srbiji je citav pravosudni sistem u totalnom kolapsu , uprkos sprovedenim reformama koje ocigledno nisu postigle zeljeni efekat , bar ne jos , postoji i jak advokatski lobi koji ko zna ko finansira da radi ono sto radi , a na stetu gradjana

Марковић Дејан

pre 9 godina

Ово је заиста превршило,овакво писање према Председнику не могу да разумем, зашто толико насрћете на њега са толико мржње и непоштовања.То може и чини да слика о Србији ван њених граница буде искривљена а земља уназађена. Повезивања Председника и Премијера наше земље са ратним злочинима може да изјави само неко ко узгаја мржњу према Србији.Да је Председник одговоран за било који злочин то би већ одавно било обелодањено а он процесуиран.А Ви који се стидите Председника можда се поносите новоизабраном председницом из комшилука.

Stanko M.

pre 9 godina

Nadam se da ce tako biti,i da ce 2015ta biti poslednja godina nasih muka, i da ce od sledece godine Srbiji i svima nama krenuti na bolje.

istinitooo1111

pre 9 godina

Nadamo se da ce ova godina biti poslednja u kojoj cemo osetiti krizu, Vlada se bori da nam bude bolje i nadam se da ce uspeti u tome...

Tijana

pre 9 godina

Na stranu sta Nikolic govori sada, ostaje cinjenica da nema uspesne tuzbe za zlocine pocinjene nad Srbima na KiM. Tuzilac se pokazao (kao i njegov zamenik) kao potpuno nesposobni kada su ubistva Srba u pitanju. A tuzbu N. Kandic ne vredi ni komnentarisati. Doticna radi vredno na ispunjavanju domacih zadataka...
(mlekadzija, 4. mart 2015 10:24)
@mlekadžija
To što nema uspešne tužbe za zločine počinjene nad Srbima na KIM, govor koliko su gospoda tužilac i njegov zamenik predani i angažovani, po mom mišljenju trebalo bi ih pod hitno zameniti jer su nesposobni!

Logoreični mutant

pre 9 godina

(GT40, 4. mart 2015 09:54)
Bilo mi je interesantno da pratim reakcije na Vaš post.Prvo je bilo + u razumnom vremenu preko 100 i kusur. Po vremenu koje je bilo potrebno da botovi dobiju direktivu i počnu da odjednom lupaju minuse po 15 u minutu baš na ovu poruku sve je jasno.Živimo u medijskom mraku gde se svako drugačije mišljenje smatra neprijateljskim bez obzira koliko je tačno i utemeljeno na činjenicama.
Ali to im ništa ne vredi jer Vukčević ima zakonski mandat 5 godina i završiće ga bez obzira na napunjenih 65 godina života.
PS.Sada treba gledati koliko će botovi da napadnu ovu moju podršku.

Hipokrizija

pre 9 godina

Kakva je to drzava u kojoj predsednik preko medija pljuje i proziva svoje tuzilastvo politicki. Zar ne postoji organ koji se time bavi i koji je nezavisan od politike da ispita rad tuzilastva. Mada mislim da bi im mogli naci jedino da su podbacili u radu ako bi objektivno sudili, odnosno propustili da optuze krupne ribe na svim nivoima vlasti, policije i vojske.

srbofil12

pre 9 godina

Pa Nikolić odlično obavlja svoje predsedničke dužnusti. A takođe dobro je čuti da je principijalno ostao pri svojim rečima i obećanjima pre preuzimanja funkcije. I možemo biti sigurni da će braniti i neće izdati nacionalne interese Srbije.

mlekadzija

pre 9 godina

Na stranu sta Nikolic govori sada, ostaje cinjenica da nema uspesne tuzbe za zlocine pocinjene nad Srbima na KiM. Tuzilac se pokazao (kao i njegov zamenik) kao potpuno nesposobni kada su ubistva Srba u pitanju. A tuzbu N. Kandic ne vredi ni komnentarisati. Doticna radi vredno na ispunjavanju domacih zadataka...

EUKALIPTUS

pre 9 godina

Predsednika i Premijera opruziti za ratne zlocine nije ni malo naivno i bez neke jace pozadine.Vukcevic to naravno treba da kaze gradjanima Srbije.Da li bi radio pitam ga po pitanju pravosudja u bilo kojoj od zemalja u Uniji nakon ovako "teskih" reci, bez osnova i argumenta,naprotiv.

martinko

pre 9 godina

Sto se tice krize u Ukrajini,neka traje koliko traje,samo da se nas to ne tice,tj da nas ne diraju jer mi je stvarno vise tenzija i ratova na ovim prostorima preko glave.

GT40

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"-rekao je Nikolić

Bravo za zaključak.To što je neko okrenuo ćurak naopako pa misli da smo svi senilni i da ćemo i mi zaboraviti radikalnu prošlost današnje vlasti neće proći.Sad je jasno zašto su pokušali da penzionišu Tužioca za ratne zločine Vukčevića 31.12.2014.na mala vrata.Nije im prošlo. Vukčevićeva DUŽNOST JE DA NE ZABORAVI AKO JAVNOST VEĆ IMA TAKVU MEMORIJU.

gagi88

pre 9 godina

Iskreno se nadam da je ovo poslednja godina nasih muka,jer smo se stvarno stisli maksimalno gde smo iole mogli i cisto sumnjam da ce narod ovo moci da izdrzi jos dugo,plafon jos tih godinu dana i to je to.

Error 404 Not Found

pre 9 godina

Svasta se moze reci za njih dvojicu, ali izjaviti da su ratni zlocinci to je vise nego maloumno.. Gde su njih dvojica ratovali? Na ovakve gluposti padaju samo deca koja ne znaju jer nisu rodjena u ona luda vremena ratova.
A tebi Tomislave preporucujem ''Oprosti ali nikada ne zaboravi''.

Milijana

pre 9 godina

Cesto ljudi na svojim funkcijama zaborave da su deo drzave i bahate se u svojoj samostalnosti. U svakom slucaju ova izjava je potpuno besmislena i neosnovana na cinjenicama.

Mirjana

pre 9 godina

Nikolic je dobar predsednik. Nije kao margarin, radi po Ustavu iskljucivo u domenu svojih ovlascenja. maliciozni ste kada je on u pitanju, Ne videh ni jedan argument u komentarima, uglavnom uvrede.

Radovan

pre 9 godina

Kriza u Ukrajini je ugrozila snabdevanje gasa Evropi, pa i Srbiji a dodatno je dovela do zategnutih odnosa izmedju Srbije i EU, zbog odnosa Srbije i Rusije, pa ce resenjem te krize sve ove komplikacije biti mnogo manje.

sarkasticni nemanja

pre 9 godina

Interesantno kako na vestima o Nikolicu retko kad ima botova, a cim je Vucic u naslovu tu se na stotine.
Nikolica novine posteno popljuju, Vucica nikad.
Da li to odnosi nisu vise idealni u radikalsko-evropskom rukivodstvu drzave?

zorance

pre 9 godina

Ja ne vidim nista lose u tome sto su Obamu pozvali da nam dodje u goste,pa i Tito je svojevremeno cak tri Americka predsednika ugostio pa nikom nista...

lemi

pre 9 godina

E gospodo na sledecim izborima nas samo Vucic moze spasiti Tome ako se kandiduje za predsednika Srbije, sto je najveci crnjak . Inace bilo ko iz opozicije nema vise sanse da pobedi na tim izborima. Ovi ce vladati duze i jace nego Slobodan (on barem covek bio kulturan) Kad je T. N. izabran, prvi pit u zivotu me bilo sramota ko ce mene da predstavlja kao gradjanina obe napacene zemlje . Pa mi narode molim vas da i na sledecim izborima masemo beli listićima da bi nam se ovakvi smejali oz fotelje.

veteran

pre 9 godina

Nikolicu , tvoja i Vuciceva odgovornost za ratove u bivsoj SFRJ je nemerljiva to i sam znas koliko si pozivao u osvajanje teritorija , pozivao u rat, proglasavao ljude izdajnicima koji nisu mislili kao ti! To si sve radio javno u skupstini! Tebe ni Dunav ni Sava nece oprati! Vukcevic ti je samo rekao zivu istinu! A ni mi tebi nikada to necemo zaboraviti! Zbog vas dvojice zivimo ovako bedno i ovo je rezultat vaseg huskanja na rat i osvetu! Sram te bilo Nikolicu!

vlada-so

pre 9 godina

ako ga budemo reizabrali 2017-e to znaci da ce vladati do 2022-e. s obzirom da je od 1990-e u parlamentu to je 32 godine na grbaci naroda i nije mu dosta nego i dinastiju polako ustolicuje. no sumnjam da ce ga vucic podrzati za sledeci mandat iako mu odgovara slab predsednik, bice vezi konja gde ti gazda kaze.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Ako bih pratio vesti i komentare samo na B92 ili "Blic"-u, došao bih do fenomenalnog zaključka da su u Srbiji najpopularniji gospodin Vukčević i obezbedjivač lažnih svedoka na sudjenjima Srbima Nataša Kandić. Ali, nije tako. To zna većina ovoga naroda jer, očito, da pozitivan komentar, koji se odnosi na gospodina Nikolića, ne sme biti objavljen. Da se kojim slučajem ne bi pokvarila virtuelna slika raspoloženja javnog mnenja koju pojedini mediji pokušavaju da stvore. Nažalost, ništa novo u Srbiji. Mnogi "liberalni" mediji su danas u ulozi nekadašnje "Slobodanke", koja nije videla demonstracije sve dok joj nisu polupali prozore i najurili simpatičnog direktora čiju je fizionomiju krasio divan konjski rep. U to ime živeli....

Nebojsa

pre 9 godina

Sta god vi gospodo demokrate pisali ovde protiv Tome,jednu stvar morate da shvatite.. Ovakvog Predsednika,ovako loseg,kakvog se ci danas stidite ovaj narod i ova Srbija glasala je samo da bi eksperte i strucnjake,obrazovane tj vas gospodo demokrate skinula sa grbace ove drzave. Znaci birali smo daj sta das samo da ove tj vas vise ne gledamo!!!!! Zato smatram da ste vi krivi sto imamo ovakvog predsednika velikim delom. Zato bolje da cutite bar onoliko koliko ste imali pravo glasa u vlasti.. a to je jos jedno 6god. pa onda da vidimo sta je ko uradio.

Dragana

pre 9 godina

Kakve veze ima zavist sa tužiocem za ratne zločine? "On je tužilac samostalan u radu, ali ne nezavistan." Sramota je da predsednik jedne države ne zna razliku između pojmova "zavist" i "zavisnost". Dno dna.

sumorni

pre 9 godina

""Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"

To je istina.

Da nisu postojali ljudi poput tebe i Vučića, ne bi postojali ni ratni zločini, pa ni tužilac za njih.

Odkad ti pa to smeta, do skoro si se hvalio svojim ulogama u ratu?

Blažo

pre 9 godina

Samo su srpski generali u Haškom sudu.Sramota je da smo dozvolili da naše oficire koji su se školovali za ono što su na kraju i radili,branili svoju državu i narod,osuđuju za ratni zločin,a one švercere droge,kriminalce jednom rečju šljam oslobađaju zbog ne dostatka dokaza.Ne razumem kako je ovaj narod ovako nisko pao,pa prihvatamo ono za šta nismo krivi.Sve to da bi neko koje počinio strašan zločin,bombardovao nas i uništio,opravdao taj svoj postupak.Zar ste narode moj zaboravili MILOSRDNOG ANĐELA!

vule vu

pre 9 godina

Tužioci su generator kriminala i korupcije u srbiji. Pored njih su prošle decenije pljačke, otimanja, korupcije, ubistava... dajte mi dva primera da je neko optužen i osuđen, a da to nije neki običan građanin. Evo ga Vlahovic drži predavanja, Delic pun para zbrisao, Dinkić uživa, Labus takođe, Vasić vlast.... nabrajao bih do sutra. Predsednik je apsolutno u pravu.

hm?

pre 9 godina

Pravi predsednik je onaj koji stiti nacionalne interese drzave! Bez obzira na to ko kakve predrasude imao prema Hrvatskoj, njihova nova predsednica je za svaki primer i pohvalu. Na inauguraciji se zahvalila ratnim veteranima, podsetila da se ne treba stideti proslosti. Sta mi radimo? Mi prekopavamo Srbiju da bi smo nasli bilo kakvu indiciju koja bi bacila sumnju na nekog od oficira koji su branili ovu zemlju '99. jer nam je zapad tako naredio. Tuzilac za ratne zlocine je postao instrument tog projekta. Predsednik je ovde u pravu i sva podrska za njega!

raja babeja

pre 9 godina

Master Toma N. svakim svojim izlaskom u javnost sve više i više pokazuje ( i dokazuje ) da je velikom greškom tu gde jeste. Bolje bi bilo i za njega i za Srbiju da se ne javlja i da na miru dočeka kraj mandata. A onda čemo ga, ( postiđeni što nam je takav kao on bio predsednik ), nadam se, poslati u zaborav.

milan

pre 9 godina

Možda niste obavešteni predsedniče a ne bi bili ni prvi predsednik Srbije koji nije obavešten, posao tužioca je da optužuje a ne nekoga da brani a po najmanje bi trebao da sluše direktive, protiv toga smo se borili, naravno kada sada čitamo vaše mišljenje vi se očigledno niste protiv toga borili i o nezavisnom tužilaštvu niste još ništa čuli. Bez obzira o čemu se radi predsednik države a i niko drugi nema prava da diktira rad i daje smernice tužiocu (tačka).

vladimir

pre 9 godina

I mi ne zaboravljamo "predsedniče svih gradjana"šta si radio i pričao ne tako davno i ti i premijer.
To što bi ti voleo da nas uhvati amnezija to je druga stvar.
I da,da nije bilo izmedju ostalih i tebe i premijera,verovatno se ne bi ratovalo za "svpske zemlje"i verovatno ne bi bilo ni Haga.
Toliko o tome "ponosu naš"

komandant Mark

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"

Uze mi reč iz usta.
Isto ovo mogu da kažu svi koji su od 90-tih do danas napustili Srbiju.

Petar

pre 9 godina

Ja koliko god da postujes Nikolica kao predsednika...mislim da je Vukcevic ipak vise u pravu. Da nije bilo takvih kao sto je Nikolic i Vucic onih 90ih ne bi bilo toliko te zle retorike i atmosfere u kojoj smo ziveli. A iz te atmosfere se izrodila mrznja i bratoubilacki rat. Ne smemo da zaboravimo sta su Vucic i Nikolic tada pricali. To se ne zaboravlja. A koliko znam niti Vucic niti Nikolic se nisu izvinili za svoje govore mrznje opd pre, zar ne?

NIkad necemo zaboraviti

pre 9 godina

Tužilac je u toj izjavi sasvim u pravu. Ratni huškači i ratni profiteri su i izazvali tragediju koja im je donela lagodan život. To što za njih ponekad glasa većina ljudi ne oslobađa ih krivice.

jedva cekam mart 2018.

pre 9 godina

da nece Nikolic da kaze da je on drzava??
Vukcevic je nezavisan od izvrsne vlasi, od predsednika takodje, i njegova jedina
"ogranicenja" su Ustav i zakon!!!

p.s. pitam se da li u kabinetu predsednika ima neki pravnik da mu sve to malo jednostavnije objasni da nas ne bi smarao sa ovakvim nebuloznim izjavama?

Aleksandar

pre 9 godina

"2015. - poslednja godina naših muka"
Je l' to on upravo predvideo smak sveta ili ja nisam u toku?!
Ili je to možda iz Tarabićevih nepisanih spisa pročitao? Evo nisam pametan!

Tuga od drzava

pre 9 godina

Oni koji su imali najmocnije naoruzanje mogli su pociniti i najvise ratnih zlocina. Istovremeno nisu se pretjerano bavili kvalitetnim dokumentovanjem zlocina koje je pocinila druga strana (strane) jer su bili zauzeti zauzimanjem teritorija, resursa i pljackom. Na kraju, bez vojne pobjede, napabircili su neke predmete koji su padali na sudu jer su bili neozbiljno pripremljeni. A za to vam niko drugi nije kriv. Pokusaj da se na kraju balade od Beograda napravi novi Hag su stvar za internu upotrebu u dnevnopoliticke svrhe. Naravno da je bilo zlocina prema Srbima, groznih i strasnih, ali desavali su se van Srbije (sem onih na Kosovu). Kamo srece da se nikad nisu pojavili termini "zlocin nad narodima" (B,H,,S,A..) nego nad ljudima (homo sapiensima). Kamo srece da se u Dejtonu nije trazilo rjesenje za "tri naroda" nego za gradjane. Ali posle j. nema k. Mali diktatori se nisu mogli dogovoriti ko ce biti novi Tito, pa nastale male banana stejt..

dada

pre 9 godina

""Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam" "
=====================

A da li predsednik drzave misli da je narod zaboravio sta je on govorio /porucivao predsedniku vlade Srbije Djindjicu par dana pre njegove smrti, sta je govorio od 1991 pa sve do 2008.

Pera

pre 9 godina

Pa ste nas razvaljivali sa Slobekom 90 tih.
Podrzavali ste politiku rata i bombi.
Zato smo sada tu gde jesmo.
Nazalost ove Demokrate od kojih se nesto osbiljno ocekivalo su nam doneli 10 milijardi duga,sa Dinkicima i Tajkunima.

hysi

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"
Covek je samo rekao ISTINU ,ti nesmes da ZABORAVIS TVOJU ODGOVORNOST za ratove.

deratizacija

pre 9 godina

Šta s' reko' preČendiče?

PS. Mi koji smo glasali za vas ćemo takođe pobrinuti da budete ispod cenzusa na sledećim izborima. Laku noć Srbijo i samo slušajte ovog i njegovog deteta koji su jahači magli i ...

Zora

pre 9 godina

Sta vam svima znaci da je ovo hrabra i najbolja vlada i da nije nijedna ovakve rezultate ostvarila? Izvinite, vase izjave vredjaju gradjane. Zar Mirko Cvetkovic nije znao da uradi sto je Vucic? Pa moja baba bi znala smanjiti plate i penzije. Trebalo je da penzije i plate budu smenjene za onih 1700000 ljudi koji su glasali za vas, a ja koja nisam glasala za vas, sto meni da smanjujete?

vlada logika

pre 9 godina

Na pitanje oko 2. mandata, odgovara: "Ako me pitaju kao coveka, onda ne bih", "ali bih voleo da zavrsim sta sam politicki zapoceo" ??!?! Sta smo ti toliko zgresili pa da imamo ovakvu gromadu, giganta, mesiju itd da nas reprezentuje u svetu ? A o fondaciji ce komentar, nadam se, dati istrazni organi i sud, nadam se. A mozda je sve ovo plan AV, da ljudi koji zele da beze iz ove nakaze od drzave, ubrzaju svoju odluku.

Verbal Kint

pre 9 godina

Reci ne mogu da opisu koji transfer blama ja dozivljavam svaki put kad se ovaj covek pojavi negde i pocne da se pravi pametan... Ako, tako mi i treba kad nisam glasao, mada nisam ni slutio da ce odgovor na pitanje 'Sta je najgore sto moze da se desi ako ne glasam?' da bude ovao bolno tragikomican :(

cuki

pre 9 godina

"On je tužilac samostalana u radu, ali ne nezavistan.

Ovo sto predsednik govori je kontradikcija. Verovatno je pobrkao pojmove. U svakoj demokratskoj drzavi postoji razdvajanje izvrsne, zakonodavne, i sudske uprave. Sudska uprava tumaci ustav i primenjuje isti, i kao takva ona more da bude potpuno nezavisna. Narvano, ovo pod uslovom da svi razumeju svoje obaveze i odgovornosti.

Bulumbac

pre 9 godina

beograd se vise nikad nece pitat za pristinu, postovani. ali isto tako nikad nece biti neobazriv prema beogradu. za nas kosovare su sad nasi unutrasnji problemi bitni. pogotovo bolesti kao u srbiji i drugim zaostalim drzavama KORUPCIJA i LAZNI PATRIJOTIZAM

Pronicljivi

pre 9 godina

Odlicno je rekao,i treba da ne zaboravljas,NACIonalisto !
Valjda ce neko u buducnosti imati snage da vas,konacno,krivicno procesuje,i odstrani iz javnog zivota za sva vremena.
I jos nesto,NO PASARAN za PUTINOVSTINU u Srbiji !

neko

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"

Ni mi ne zaboravljamo, niko normalan ne moze zaboraviti... tvoju titulu cetnickog vojvode, na primer. Dobio si je za promociju one ideje, secas se onoga "do Karlobaga" i tako dalje.

Ne mogu samo da setim kako se zvalo ono selo u Slavoniji gde je "neka paravojska" bacala babe u bunar? Ne znam cega se seca Vukcevic, ali ja se secam ...

Vlada=Bayern

pre 9 godina

Znam da nije usko povezano sa ovom vescu, ali moram da ispisem zapazanje negde. Citam sada Blic i na one udarne vesti o Vucicu i vladi hiljade botova i hiljade sablonskih komentara i minusa na ,,opozicione" komentare. Na ostalim vestqima vidim i prevagu + nad -, ali zato na udarnim botovi rade punom parom. Zato cenim B92. Molim da mi se objavi komentar.

Bucko razmišljam

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam",

"da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine"

Nikolic to ne zaboravlja ali je nazalast narod Srbije to zaboravio i izabrao Nikolica za Predsednika a Aleksandra Vucica za Premijera umesto da se malo dublje "pozabavio" ISTINOM koju je o njima izrekao tužilac za ratne zločine !

Tomislav Rasic

pre 9 godina

Ovo je neverovatno,GOVORI kao da je pao sa Marsa,a ne zivi u Srbiji,a jos manje kao predsednik.NE ZNA zasto nemamo ambasadore!Neka promeni posao!

finansijer_lepog_zivota_politicara

pre 9 godina

I sad ja ovo treba da procitam i onda mirno da nastavim na sledecu vest. Kao da se nista nije desilo. Kao da neko ko je nesrecnim slucajem dospeo na poziciju na kojoj je, sada poseduje ovu drzavu i kao da za njega ne vaze zakoni ove drzave. Kao da za njega ne postoji ustav. Znam da ljudi ogranicenih intelektualnih sposobnosti, ne mogu mozda da razumeju komplikovane zakone, ali zakon koji kaze da je tuzilastvo nezavisno, je vrlo jednostavan.

grobarcina

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločina." Sve je rečeno u jednoj rečenici, maestralno, bravo Vukčeviću!!!!

Petar

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam." Ja potpisujem.

darko 82

pre 9 godina

Vucica podrzavam nekada sam bio za DS I nije me stid, ali nemogu da shvatim Nikolica covek daje takve izjave potpuno bez smisla ideje samo steti Vucicu

Milosav Jovandić

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"
Zbog čega?
Pogodila vas istina?

strasni O'stoja

pre 9 godina

Nikolicu ocigledno ti nije jasno da je tuzilac zavistan od drzave jer drzava donosi zakone po kojima tuzilac MORA da postupa. Ali ti si izjednacio sebe sa drzavom i to je tvoj i nas problem! Zakoni cine drzavu , bez njih smi obicno krdo koje se ne razlikuje od krda goveda! To se na zalost ne uci u skolama , to je tekovina civilizacije. A ona se ne ogleda u lister odelima i tv studijuma...

Petar

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam." Ja potpisujem.

hysi

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"
Covek je samo rekao ISTINU ,ti nesmes da ZABORAVIS TVOJU ODGOVORNOST za ratove.

vlada logika

pre 9 godina

Na pitanje oko 2. mandata, odgovara: "Ako me pitaju kao coveka, onda ne bih", "ali bih voleo da zavrsim sta sam politicki zapoceo" ??!?! Sta smo ti toliko zgresili pa da imamo ovakvu gromadu, giganta, mesiju itd da nas reprezentuje u svetu ? A o fondaciji ce komentar, nadam se, dati istrazni organi i sud, nadam se. A mozda je sve ovo plan AV, da ljudi koji zele da beze iz ove nakaze od drzave, ubrzaju svoju odluku.

Milosav Jovandić

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"
Zbog čega?
Pogodila vas istina?

Tomislav Rasic

pre 9 godina

Ovo je neverovatno,GOVORI kao da je pao sa Marsa,a ne zivi u Srbiji,a jos manje kao predsednik.NE ZNA zasto nemamo ambasadore!Neka promeni posao!

grobarcina

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločina." Sve je rečeno u jednoj rečenici, maestralno, bravo Vukčeviću!!!!

strasni O'stoja

pre 9 godina

Nikolicu ocigledno ti nije jasno da je tuzilac zavistan od drzave jer drzava donosi zakone po kojima tuzilac MORA da postupa. Ali ti si izjednacio sebe sa drzavom i to je tvoj i nas problem! Zakoni cine drzavu , bez njih smi obicno krdo koje se ne razlikuje od krda goveda! To se na zalost ne uci u skolama , to je tekovina civilizacije. A ona se ne ogleda u lister odelima i tv studijuma...

Pera

pre 9 godina

Pa ste nas razvaljivali sa Slobekom 90 tih.
Podrzavali ste politiku rata i bombi.
Zato smo sada tu gde jesmo.
Nazalost ove Demokrate od kojih se nesto osbiljno ocekivalo su nam doneli 10 milijardi duga,sa Dinkicima i Tajkunima.

Bucko razmišljam

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam",

"da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine"

Nikolic to ne zaboravlja ali je nazalast narod Srbije to zaboravio i izabrao Nikolica za Predsednika a Aleksandra Vucica za Premijera umesto da se malo dublje "pozabavio" ISTINOM koju je o njima izrekao tužilac za ratne zločine !

deratizacija

pre 9 godina

Šta s' reko' preČendiče?

PS. Mi koji smo glasali za vas ćemo takođe pobrinuti da budete ispod cenzusa na sledećim izborima. Laku noć Srbijo i samo slušajte ovog i njegovog deteta koji su jahači magli i ...

neko

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"

Ni mi ne zaboravljamo, niko normalan ne moze zaboraviti... tvoju titulu cetnickog vojvode, na primer. Dobio si je za promociju one ideje, secas se onoga "do Karlobaga" i tako dalje.

Ne mogu samo da setim kako se zvalo ono selo u Slavoniji gde je "neka paravojska" bacala babe u bunar? Ne znam cega se seca Vukcevic, ali ja se secam ...

srbofil12

pre 9 godina

Pa Nikolić odlično obavlja svoje predsedničke dužnusti. A takođe dobro je čuti da je principijalno ostao pri svojim rečima i obećanjima pre preuzimanja funkcije. I možemo biti sigurni da će braniti i neće izdati nacionalne interese Srbije.

Verbal Kint

pre 9 godina

Reci ne mogu da opisu koji transfer blama ja dozivljavam svaki put kad se ovaj covek pojavi negde i pocne da se pravi pametan... Ako, tako mi i treba kad nisam glasao, mada nisam ni slutio da ce odgovor na pitanje 'Sta je najgore sto moze da se desi ako ne glasam?' da bude ovao bolno tragikomican :(

cuki

pre 9 godina

"On je tužilac samostalana u radu, ali ne nezavistan.

Ovo sto predsednik govori je kontradikcija. Verovatno je pobrkao pojmove. U svakoj demokratskoj drzavi postoji razdvajanje izvrsne, zakonodavne, i sudske uprave. Sudska uprava tumaci ustav i primenjuje isti, i kao takva ona more da bude potpuno nezavisna. Narvano, ovo pod uslovom da svi razumeju svoje obaveze i odgovornosti.

Zora

pre 9 godina

Sta vam svima znaci da je ovo hrabra i najbolja vlada i da nije nijedna ovakve rezultate ostvarila? Izvinite, vase izjave vredjaju gradjane. Zar Mirko Cvetkovic nije znao da uradi sto je Vucic? Pa moja baba bi znala smanjiti plate i penzije. Trebalo je da penzije i plate budu smenjene za onih 1700000 ljudi koji su glasali za vas, a ja koja nisam glasala za vas, sto meni da smanjujete?

Pronicljivi

pre 9 godina

Odlicno je rekao,i treba da ne zaboravljas,NACIonalisto !
Valjda ce neko u buducnosti imati snage da vas,konacno,krivicno procesuje,i odstrani iz javnog zivota za sva vremena.
I jos nesto,NO PASARAN za PUTINOVSTINU u Srbiji !

Error 404 Not Found

pre 9 godina

Svasta se moze reci za njih dvojicu, ali izjaviti da su ratni zlocinci to je vise nego maloumno.. Gde su njih dvojica ratovali? Na ovakve gluposti padaju samo deca koja ne znaju jer nisu rodjena u ona luda vremena ratova.
A tebi Tomislave preporucujem ''Oprosti ali nikada ne zaboravi''.

martinko

pre 9 godina

Sto se tice krize u Ukrajini,neka traje koliko traje,samo da se nas to ne tice,tj da nas ne diraju jer mi je stvarno vise tenzija i ratova na ovim prostorima preko glave.

Nikica1

pre 9 godina

Svaki predsednik treba da se brine za svoje gradjane a to je i nas predsednik, mora da se i suprostavi ako nesto ne odgovara za nasu zemlju.

@srbofil12

pre 9 godina

Nikolic je u predsednickoj kampanji I sam rekao da ce , ukoliko pobedi - a pobedio je , biti pravi predsednik svih gradjana Srbije a ne istovremeno I predsednik stranke..on se tako I ponasa I principijelno brani stavove Srbije svakoga dana

gagi88

pre 9 godina

Iskreno se nadam da je ovo poslednja godina nasih muka,jer smo se stvarno stisli maksimalno gde smo iole mogli i cisto sumnjam da ce narod ovo moci da izdrzi jos dugo,plafon jos tih godinu dana i to je to.

finansijer_lepog_zivota_politicara

pre 9 godina

I sad ja ovo treba da procitam i onda mirno da nastavim na sledecu vest. Kao da se nista nije desilo. Kao da neko ko je nesrecnim slucajem dospeo na poziciju na kojoj je, sada poseduje ovu drzavu i kao da za njega ne vaze zakoni ove drzave. Kao da za njega ne postoji ustav. Znam da ljudi ogranicenih intelektualnih sposobnosti, ne mogu mozda da razumeju komplikovane zakone, ali zakon koji kaze da je tuzilastvo nezavisno, je vrlo jednostavan.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Ako bih pratio vesti i komentare samo na B92 ili "Blic"-u, došao bih do fenomenalnog zaključka da su u Srbiji najpopularniji gospodin Vukčević i obezbedjivač lažnih svedoka na sudjenjima Srbima Nataša Kandić. Ali, nije tako. To zna većina ovoga naroda jer, očito, da pozitivan komentar, koji se odnosi na gospodina Nikolića, ne sme biti objavljen. Da se kojim slučajem ne bi pokvarila virtuelna slika raspoloženja javnog mnenja koju pojedini mediji pokušavaju da stvore. Nažalost, ništa novo u Srbiji. Mnogi "liberalni" mediji su danas u ulozi nekadašnje "Slobodanke", koja nije videla demonstracije sve dok joj nisu polupali prozore i najurili simpatičnog direktora čiju je fizionomiju krasio divan konjski rep. U to ime živeli....

Mirjana

pre 9 godina

Nikolic je dobar predsednik. Nije kao margarin, radi po Ustavu iskljucivo u domenu svojih ovlascenja. maliciozni ste kada je on u pitanju, Ne videh ni jedan argument u komentarima, uglavnom uvrede.

Radovan

pre 9 godina

Kriza u Ukrajini je ugrozila snabdevanje gasa Evropi, pa i Srbiji a dodatno je dovela do zategnutih odnosa izmedju Srbije i EU, zbog odnosa Srbije i Rusije, pa ce resenjem te krize sve ove komplikacije biti mnogo manje.

zorance

pre 9 godina

Ja ne vidim nista lose u tome sto su Obamu pozvali da nam dodje u goste,pa i Tito je svojevremeno cak tri Americka predsednika ugostio pa nikom nista...

Vlada=Bayern

pre 9 godina

Znam da nije usko povezano sa ovom vescu, ali moram da ispisem zapazanje negde. Citam sada Blic i na one udarne vesti o Vucicu i vladi hiljade botova i hiljade sablonskih komentara i minusa na ,,opozicione" komentare. Na ostalim vestqima vidim i prevagu + nad -, ali zato na udarnim botovi rade punom parom. Zato cenim B92. Molim da mi se objavi komentar.

Nebojsa

pre 9 godina

Sta god vi gospodo demokrate pisali ovde protiv Tome,jednu stvar morate da shvatite.. Ovakvog Predsednika,ovako loseg,kakvog se ci danas stidite ovaj narod i ova Srbija glasala je samo da bi eksperte i strucnjake,obrazovane tj vas gospodo demokrate skinula sa grbace ove drzave. Znaci birali smo daj sta das samo da ove tj vas vise ne gledamo!!!!! Zato smatram da ste vi krivi sto imamo ovakvog predsednika velikim delom. Zato bolje da cutite bar onoliko koliko ste imali pravo glasa u vlasti.. a to je jos jedno 6god. pa onda da vidimo sta je ko uradio.

istinitooo1111

pre 9 godina

Nadamo se da ce ova godina biti poslednja u kojoj cemo osetiti krizu, Vlada se bori da nam bude bolje i nadam se da ce uspeti u tome...

vule vu

pre 9 godina

Tužioci su generator kriminala i korupcije u srbiji. Pored njih su prošle decenije pljačke, otimanja, korupcije, ubistava... dajte mi dva primera da je neko optužen i osuđen, a da to nije neki običan građanin. Evo ga Vlahovic drži predavanja, Delic pun para zbrisao, Dinkić uživa, Labus takođe, Vasić vlast.... nabrajao bih do sutra. Predsednik je apsolutno u pravu.

Blažo

pre 9 godina

Samo su srpski generali u Haškom sudu.Sramota je da smo dozvolili da naše oficire koji su se školovali za ono što su na kraju i radili,branili svoju državu i narod,osuđuju za ratni zločin,a one švercere droge,kriminalce jednom rečju šljam oslobađaju zbog ne dostatka dokaza.Ne razumem kako je ovaj narod ovako nisko pao,pa prihvatamo ono za šta nismo krivi.Sve to da bi neko koje počinio strašan zločin,bombardovao nas i uništio,opravdao taj svoj postupak.Zar ste narode moj zaboravili MILOSRDNOG ANĐELA!

hm?

pre 9 godina

Pravi predsednik je onaj koji stiti nacionalne interese drzave! Bez obzira na to ko kakve predrasude imao prema Hrvatskoj, njihova nova predsednica je za svaki primer i pohvalu. Na inauguraciji se zahvalila ratnim veteranima, podsetila da se ne treba stideti proslosti. Sta mi radimo? Mi prekopavamo Srbiju da bi smo nasli bilo kakvu indiciju koja bi bacila sumnju na nekog od oficira koji su branili ovu zemlju '99. jer nam je zapad tako naredio. Tuzilac za ratne zlocine je postao instrument tog projekta. Predsednik je ovde u pravu i sva podrska za njega!

Bulumbac

pre 9 godina

beograd se vise nikad nece pitat za pristinu, postovani. ali isto tako nikad nece biti neobazriv prema beogradu. za nas kosovare su sad nasi unutrasnji problemi bitni. pogotovo bolesti kao u srbiji i drugim zaostalim drzavama KORUPCIJA i LAZNI PATRIJOTIZAM

EUKALIPTUS

pre 9 godina

Predsednika i Premijera opruziti za ratne zlocine nije ni malo naivno i bez neke jace pozadine.Vukcevic to naravno treba da kaze gradjanima Srbije.Da li bi radio pitam ga po pitanju pravosudja u bilo kojoj od zemalja u Uniji nakon ovako "teskih" reci, bez osnova i argumenta,naprotiv.

mlekadzija

pre 9 godina

Na stranu sta Nikolic govori sada, ostaje cinjenica da nema uspesne tuzbe za zlocine pocinjene nad Srbima na KiM. Tuzilac se pokazao (kao i njegov zamenik) kao potpuno nesposobni kada su ubistva Srba u pitanju. A tuzbu N. Kandic ne vredi ni komnentarisati. Doticna radi vredno na ispunjavanju domacih zadataka...

Марковић Дејан

pre 9 godina

Ово је заиста превршило,овакво писање према Председнику не могу да разумем, зашто толико насрћете на њега са толико мржње и непоштовања.То може и чини да слика о Србији ван њених граница буде искривљена а земља уназађена. Повезивања Председника и Премијера наше земље са ратним злочинима може да изјави само неко ко узгаја мржњу према Србији.Да је Председник одговоран за било који злочин то би већ одавно било обелодањено а он процесуиран.А Ви који се стидите Председника можда се поносите новоизабраном председницом из комшилука.

Stanko M.

pre 9 godina

Nadam se da ce tako biti,i da ce 2015ta biti poslednja godina nasih muka, i da ce od sledece godine Srbiji i svima nama krenuti na bolje.

Tijana

pre 9 godina

Na stranu sta Nikolic govori sada, ostaje cinjenica da nema uspesne tuzbe za zlocine pocinjene nad Srbima na KiM. Tuzilac se pokazao (kao i njegov zamenik) kao potpuno nesposobni kada su ubistva Srba u pitanju. A tuzbu N. Kandic ne vredi ni komnentarisati. Doticna radi vredno na ispunjavanju domacih zadataka...
(mlekadzija, 4. mart 2015 10:24)
@mlekadžija
To što nema uspešne tužbe za zločine počinjene nad Srbima na KIM, govor koliko su gospoda tužilac i njegov zamenik predani i angažovani, po mom mišljenju trebalo bi ih pod hitno zameniti jer su nesposobni!

@Hipokrizija, 4

pre 9 godina

Kod nas u Srbiji je citav pravosudni sistem u totalnom kolapsu , uprkos sprovedenim reformama koje ocigledno nisu postigle zeljeni efekat , bar ne jos , postoji i jak advokatski lobi koji ko zna ko finansira da radi ono sto radi , a na stetu gradjana

GT40

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"-rekao je Nikolić

Bravo za zaključak.To što je neko okrenuo ćurak naopako pa misli da smo svi senilni i da ćemo i mi zaboraviti radikalnu prošlost današnje vlasti neće proći.Sad je jasno zašto su pokušali da penzionišu Tužioca za ratne zločine Vukčevića 31.12.2014.na mala vrata.Nije im prošlo. Vukčevićeva DUŽNOST JE DA NE ZABORAVI AKO JAVNOST VEĆ IMA TAKVU MEMORIJU.

veteran

pre 9 godina

Nikolicu , tvoja i Vuciceva odgovornost za ratove u bivsoj SFRJ je nemerljiva to i sam znas koliko si pozivao u osvajanje teritorija , pozivao u rat, proglasavao ljude izdajnicima koji nisu mislili kao ti! To si sve radio javno u skupstini! Tebe ni Dunav ni Sava nece oprati! Vukcevic ti je samo rekao zivu istinu! A ni mi tebi nikada to necemo zaboraviti! Zbog vas dvojice zivimo ovako bedno i ovo je rezultat vaseg huskanja na rat i osvetu! Sram te bilo Nikolicu!

darko 82

pre 9 godina

Vucica podrzavam nekada sam bio za DS I nije me stid, ali nemogu da shvatim Nikolica covek daje takve izjave potpuno bez smisla ideje samo steti Vucicu

vlada-so

pre 9 godina

ako ga budemo reizabrali 2017-e to znaci da ce vladati do 2022-e. s obzirom da je od 1990-e u parlamentu to je 32 godine na grbaci naroda i nije mu dosta nego i dinastiju polako ustolicuje. no sumnjam da ce ga vucic podrzati za sledeci mandat iako mu odgovara slab predsednik, bice vezi konja gde ti gazda kaze.

sumorni

pre 9 godina

""Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"

To je istina.

Da nisu postojali ljudi poput tebe i Vučića, ne bi postojali ni ratni zločini, pa ni tužilac za njih.

Odkad ti pa to smeta, do skoro si se hvalio svojim ulogama u ratu?

sarkasticni nemanja

pre 9 godina

Interesantno kako na vestima o Nikolicu retko kad ima botova, a cim je Vucic u naslovu tu se na stotine.
Nikolica novine posteno popljuju, Vucica nikad.
Da li to odnosi nisu vise idealni u radikalsko-evropskom rukivodstvu drzave?

Petar

pre 9 godina

Ja koliko god da postujes Nikolica kao predsednika...mislim da je Vukcevic ipak vise u pravu. Da nije bilo takvih kao sto je Nikolic i Vucic onih 90ih ne bi bilo toliko te zle retorike i atmosfere u kojoj smo ziveli. A iz te atmosfere se izrodila mrznja i bratoubilacki rat. Ne smemo da zaboravimo sta su Vucic i Nikolic tada pricali. To se ne zaboravlja. A koliko znam niti Vucic niti Nikolic se nisu izvinili za svoje govore mrznje opd pre, zar ne?

raja babeja

pre 9 godina

Master Toma N. svakim svojim izlaskom u javnost sve više i više pokazuje ( i dokazuje ) da je velikom greškom tu gde jeste. Bolje bi bilo i za njega i za Srbiju da se ne javlja i da na miru dočeka kraj mandata. A onda čemo ga, ( postiđeni što nam je takav kao on bio predsednik ), nadam se, poslati u zaborav.

Milijana

pre 9 godina

Cesto ljudi na svojim funkcijama zaborave da su deo drzave i bahate se u svojoj samostalnosti. U svakom slucaju ova izjava je potpuno besmislena i neosnovana na cinjenicama.

Dragana

pre 9 godina

Kakve veze ima zavist sa tužiocem za ratne zločine? "On je tužilac samostalan u radu, ali ne nezavistan." Sramota je da predsednik jedne države ne zna razliku između pojmova "zavist" i "zavisnost". Dno dna.

vladimir

pre 9 godina

I mi ne zaboravljamo "predsedniče svih gradjana"šta si radio i pričao ne tako davno i ti i premijer.
To što bi ti voleo da nas uhvati amnezija to je druga stvar.
I da,da nije bilo izmedju ostalih i tebe i premijera,verovatno se ne bi ratovalo za "svpske zemlje"i verovatno ne bi bilo ni Haga.
Toliko o tome "ponosu naš"

lemi

pre 9 godina

E gospodo na sledecim izborima nas samo Vucic moze spasiti Tome ako se kandiduje za predsednika Srbije, sto je najveci crnjak . Inace bilo ko iz opozicije nema vise sanse da pobedi na tim izborima. Ovi ce vladati duze i jace nego Slobodan (on barem covek bio kulturan) Kad je T. N. izabran, prvi pit u zivotu me bilo sramota ko ce mene da predstavlja kao gradjanina obe napacene zemlje . Pa mi narode molim vas da i na sledecim izborima masemo beli listićima da bi nam se ovakvi smejali oz fotelje.

dada

pre 9 godina

""Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam" "
=====================

A da li predsednik drzave misli da je narod zaboravio sta je on govorio /porucivao predsedniku vlade Srbije Djindjicu par dana pre njegove smrti, sta je govorio od 1991 pa sve do 2008.

milan

pre 9 godina

Možda niste obavešteni predsedniče a ne bi bili ni prvi predsednik Srbije koji nije obavešten, posao tužioca je da optužuje a ne nekoga da brani a po najmanje bi trebao da sluše direktive, protiv toga smo se borili, naravno kada sada čitamo vaše mišljenje vi se očigledno niste protiv toga borili i o nezavisnom tužilaštvu niste još ništa čuli. Bez obzira o čemu se radi predsednik države a i niko drugi nema prava da diktira rad i daje smernice tužiocu (tačka).

Aleksandar

pre 9 godina

"2015. - poslednja godina naših muka"
Je l' to on upravo predvideo smak sveta ili ja nisam u toku?!
Ili je to možda iz Tarabićevih nepisanih spisa pročitao? Evo nisam pametan!

Logoreični mutant

pre 9 godina

(GT40, 4. mart 2015 09:54)
Bilo mi je interesantno da pratim reakcije na Vaš post.Prvo je bilo + u razumnom vremenu preko 100 i kusur. Po vremenu koje je bilo potrebno da botovi dobiju direktivu i počnu da odjednom lupaju minuse po 15 u minutu baš na ovu poruku sve je jasno.Živimo u medijskom mraku gde se svako drugačije mišljenje smatra neprijateljskim bez obzira koliko je tačno i utemeljeno na činjenicama.
Ali to im ništa ne vredi jer Vukčević ima zakonski mandat 5 godina i završiće ga bez obzira na napunjenih 65 godina života.
PS.Sada treba gledati koliko će botovi da napadnu ovu moju podršku.

jedva cekam mart 2018.

pre 9 godina

da nece Nikolic da kaze da je on drzava??
Vukcevic je nezavisan od izvrsne vlasi, od predsednika takodje, i njegova jedina
"ogranicenja" su Ustav i zakon!!!

p.s. pitam se da li u kabinetu predsednika ima neki pravnik da mu sve to malo jednostavnije objasni da nas ne bi smarao sa ovakvim nebuloznim izjavama?

kondure

pre 9 godina

"... Повезивања Председника и Премијера наше земље са ратним злочинима може да изјави само неко ко узгаја мржњу према Србији.Да је Председник одговоран за било који злочин то би већ одавно било обелодањено а он процесуиран.А Ви који се стидите Председника можда се поносите новоизабраном председницом из комшилука."
(Марковић Дејан, 4. mart 2015 12:10)

izmedju ostalog, Toma je cin vojvode dobio u ratu i to na teritoriji druge drzave i jos od koga je dobio, tako da taj cin nije dobio od drzave u kojoj je predsednik, a bilo interesantno da odgovori kako je dosao do cina vojvode, mislim zbog kojih zasluga...?

komandant Mark

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"

Uze mi reč iz usta.
Isto ovo mogu da kažu svi koji su od 90-tih do danas napustili Srbiju.

NIkad necemo zaboraviti

pre 9 godina

Tužilac je u toj izjavi sasvim u pravu. Ratni huškači i ratni profiteri su i izazvali tragediju koja im je donela lagodan život. To što za njih ponekad glasa većina ljudi ne oslobađa ih krivice.

Tuga od drzava

pre 9 godina

Oni koji su imali najmocnije naoruzanje mogli su pociniti i najvise ratnih zlocina. Istovremeno nisu se pretjerano bavili kvalitetnim dokumentovanjem zlocina koje je pocinila druga strana (strane) jer su bili zauzeti zauzimanjem teritorija, resursa i pljackom. Na kraju, bez vojne pobjede, napabircili su neke predmete koji su padali na sudu jer su bili neozbiljno pripremljeni. A za to vam niko drugi nije kriv. Pokusaj da se na kraju balade od Beograda napravi novi Hag su stvar za internu upotrebu u dnevnopoliticke svrhe. Naravno da je bilo zlocina prema Srbima, groznih i strasnih, ali desavali su se van Srbije (sem onih na Kosovu). Kamo srece da se nikad nisu pojavili termini "zlocin nad narodima" (B,H,,S,A..) nego nad ljudima (homo sapiensima). Kamo srece da se u Dejtonu nije trazilo rjesenje za "tri naroda" nego za gradjane. Ali posle j. nema k. Mali diktatori se nisu mogli dogovoriti ko ce biti novi Tito, pa nastale male banana stejt..

Hipokrizija

pre 9 godina

Kakva je to drzava u kojoj predsednik preko medija pljuje i proziva svoje tuzilastvo politicki. Zar ne postoji organ koji se time bavi i koji je nezavisan od politike da ispita rad tuzilastva. Mada mislim da bi im mogli naci jedino da su podbacili u radu ako bi objektivno sudili, odnosno propustili da optuze krupne ribe na svim nivoima vlasti, policije i vojske.

klosar72

pre 9 godina

"Ako Vukcevica Srbija placa 20 godina onda on zaista trba da na najbolji nacin stiti interese Srbije, svedoci smo da to nije tako i da on saradnik Haga a ne Srbije. Samo Srbi zavrsavaju u Hagu, dokle vise, pa sad i ovi iz Pristine izdali poternicu. Sto se tice reformi one polako daju rezultat ali najveci problem je pravosudje i jak advokatski lobi.
(Aleksandar-, 4. mart 2015 15:32)"

Što bre nisi izašao u javnost i rekao nam da ne možeš drugačije da zaradiš nego ovako, pa skupili bi smo neku kintu da ne moraš ovako da se ponižavaš...

Ti si da ne kažem šta, a ne svedok. Kad se otrezniš i malo bolje pogledaš titule, shvatićeš da je Vukčević tužilac za ratne zločine R. Srbije, a ne neke druge zemlje, te u njegov delokrug rada spadaju ISKLJUČIVO državljani Srbije.

A što zločinaca među nama ima toliko mnogo, nije kriv on, već ovo što se predsednikom predstavlja, a i ovo što ga umno poremećenim komentarima podržava.

Pazi ekipice, oni bi hteli da im neko na silu izjednači krivice za zločine... Ne ide to tako moj brate Vojvodo.

Tako devojčice.

Aleksandar-

pre 9 godina

Ako Vukcevica Srbija placa 20 godina onda on zaista trba da na najbolji nacin stiti interese Srbije, svedoci smo da to nije tako i da on saradnik Haga a ne Srbije. Samo Srbi zavrsavaju u Hagu, dokle vise, pa sad i ovi iz Pristine izdali poternicu. Sto se tice reformi one polako daju rezultat ali najveci problem je pravosudje i jak advokatski lobi.

Sveti Sava

pre 9 godina

Koliko se lepse osecam kao gradjanin Srbije kad imam predsednika koji ima zastitnicki stav prema srpskim junacima i patriotama,a ne kao prosli cim mu jave koga da salje on se polomi da ga isporuci u rekordnom roku.

vlada logika

pre 9 godina

Na pitanje oko 2. mandata, odgovara: "Ako me pitaju kao coveka, onda ne bih", "ali bih voleo da zavrsim sta sam politicki zapoceo" ??!?! Sta smo ti toliko zgresili pa da imamo ovakvu gromadu, giganta, mesiju itd da nas reprezentuje u svetu ? A o fondaciji ce komentar, nadam se, dati istrazni organi i sud, nadam se. A mozda je sve ovo plan AV, da ljudi koji zele da beze iz ove nakaze od drzave, ubrzaju svoju odluku.

hysi

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"
Covek je samo rekao ISTINU ,ti nesmes da ZABORAVIS TVOJU ODGOVORNOST za ratove.

darko 82

pre 9 godina

Vucica podrzavam nekada sam bio za DS I nije me stid, ali nemogu da shvatim Nikolica covek daje takve izjave potpuno bez smisla ideje samo steti Vucicu

Petar

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam." Ja potpisujem.

strasni O'stoja

pre 9 godina

Nikolicu ocigledno ti nije jasno da je tuzilac zavistan od drzave jer drzava donosi zakone po kojima tuzilac MORA da postupa. Ali ti si izjednacio sebe sa drzavom i to je tvoj i nas problem! Zakoni cine drzavu , bez njih smi obicno krdo koje se ne razlikuje od krda goveda! To se na zalost ne uci u skolama , to je tekovina civilizacije. A ona se ne ogleda u lister odelima i tv studijuma...

Pera

pre 9 godina

Pa ste nas razvaljivali sa Slobekom 90 tih.
Podrzavali ste politiku rata i bombi.
Zato smo sada tu gde jesmo.
Nazalost ove Demokrate od kojih se nesto osbiljno ocekivalo su nam doneli 10 milijardi duga,sa Dinkicima i Tajkunima.

Milosav Jovandić

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"
Zbog čega?
Pogodila vas istina?

Tomislav Rasic

pre 9 godina

Ovo je neverovatno,GOVORI kao da je pao sa Marsa,a ne zivi u Srbiji,a jos manje kao predsednik.NE ZNA zasto nemamo ambasadore!Neka promeni posao!

deratizacija

pre 9 godina

Šta s' reko' preČendiče?

PS. Mi koji smo glasali za vas ćemo takođe pobrinuti da budete ispod cenzusa na sledećim izborima. Laku noć Srbijo i samo slušajte ovog i njegovog deteta koji su jahači magli i ...

grobarcina

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločina." Sve je rečeno u jednoj rečenici, maestralno, bravo Vukčeviću!!!!

Zora

pre 9 godina

Sta vam svima znaci da je ovo hrabra i najbolja vlada i da nije nijedna ovakve rezultate ostvarila? Izvinite, vase izjave vredjaju gradjane. Zar Mirko Cvetkovic nije znao da uradi sto je Vucic? Pa moja baba bi znala smanjiti plate i penzije. Trebalo je da penzije i plate budu smenjene za onih 1700000 ljudi koji su glasali za vas, a ja koja nisam glasala za vas, sto meni da smanjujete?

cuki

pre 9 godina

"On je tužilac samostalana u radu, ali ne nezavistan.

Ovo sto predsednik govori je kontradikcija. Verovatno je pobrkao pojmove. U svakoj demokratskoj drzavi postoji razdvajanje izvrsne, zakonodavne, i sudske uprave. Sudska uprava tumaci ustav i primenjuje isti, i kao takva ona more da bude potpuno nezavisna. Narvano, ovo pod uslovom da svi razumeju svoje obaveze i odgovornosti.

Pronicljivi

pre 9 godina

Odlicno je rekao,i treba da ne zaboravljas,NACIonalisto !
Valjda ce neko u buducnosti imati snage da vas,konacno,krivicno procesuje,i odstrani iz javnog zivota za sva vremena.
I jos nesto,NO PASARAN za PUTINOVSTINU u Srbiji !

neko

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"

Ni mi ne zaboravljamo, niko normalan ne moze zaboraviti... tvoju titulu cetnickog vojvode, na primer. Dobio si je za promociju one ideje, secas se onoga "do Karlobaga" i tako dalje.

Ne mogu samo da setim kako se zvalo ono selo u Slavoniji gde je "neka paravojska" bacala babe u bunar? Ne znam cega se seca Vukcevic, ali ja se secam ...

Bucko razmišljam

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam",

"da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine"

Nikolic to ne zaboravlja ali je nazalast narod Srbije to zaboravio i izabrao Nikolica za Predsednika a Aleksandra Vucica za Premijera umesto da se malo dublje "pozabavio" ISTINOM koju je o njima izrekao tužilac za ratne zločine !

Verbal Kint

pre 9 godina

Reci ne mogu da opisu koji transfer blama ja dozivljavam svaki put kad se ovaj covek pojavi negde i pocne da se pravi pametan... Ako, tako mi i treba kad nisam glasao, mada nisam ni slutio da ce odgovor na pitanje 'Sta je najgore sto moze da se desi ako ne glasam?' da bude ovao bolno tragikomican :(

finansijer_lepog_zivota_politicara

pre 9 godina

I sad ja ovo treba da procitam i onda mirno da nastavim na sledecu vest. Kao da se nista nije desilo. Kao da neko ko je nesrecnim slucajem dospeo na poziciju na kojoj je, sada poseduje ovu drzavu i kao da za njega ne vaze zakoni ove drzave. Kao da za njega ne postoji ustav. Znam da ljudi ogranicenih intelektualnih sposobnosti, ne mogu mozda da razumeju komplikovane zakone, ali zakon koji kaze da je tuzilastvo nezavisno, je vrlo jednostavan.

GT40

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"-rekao je Nikolić

Bravo za zaključak.To što je neko okrenuo ćurak naopako pa misli da smo svi senilni i da ćemo i mi zaboraviti radikalnu prošlost današnje vlasti neće proći.Sad je jasno zašto su pokušali da penzionišu Tužioca za ratne zločine Vukčevića 31.12.2014.na mala vrata.Nije im prošlo. Vukčevićeva DUŽNOST JE DA NE ZABORAVI AKO JAVNOST VEĆ IMA TAKVU MEMORIJU.

Milijana

pre 9 godina

Cesto ljudi na svojim funkcijama zaborave da su deo drzave i bahate se u svojoj samostalnosti. U svakom slucaju ova izjava je potpuno besmislena i neosnovana na cinjenicama.

Bulumbac

pre 9 godina

beograd se vise nikad nece pitat za pristinu, postovani. ali isto tako nikad nece biti neobazriv prema beogradu. za nas kosovare su sad nasi unutrasnji problemi bitni. pogotovo bolesti kao u srbiji i drugim zaostalim drzavama KORUPCIJA i LAZNI PATRIJOTIZAM

Vlada=Bayern

pre 9 godina

Znam da nije usko povezano sa ovom vescu, ali moram da ispisem zapazanje negde. Citam sada Blic i na one udarne vesti o Vucicu i vladi hiljade botova i hiljade sablonskih komentara i minusa na ,,opozicione" komentare. Na ostalim vestqima vidim i prevagu + nad -, ali zato na udarnim botovi rade punom parom. Zato cenim B92. Molim da mi se objavi komentar.

vlada-so

pre 9 godina

ako ga budemo reizabrali 2017-e to znaci da ce vladati do 2022-e. s obzirom da je od 1990-e u parlamentu to je 32 godine na grbaci naroda i nije mu dosta nego i dinastiju polako ustolicuje. no sumnjam da ce ga vucic podrzati za sledeci mandat iako mu odgovara slab predsednik, bice vezi konja gde ti gazda kaze.

veteran

pre 9 godina

Nikolicu , tvoja i Vuciceva odgovornost za ratove u bivsoj SFRJ je nemerljiva to i sam znas koliko si pozivao u osvajanje teritorija , pozivao u rat, proglasavao ljude izdajnicima koji nisu mislili kao ti! To si sve radio javno u skupstini! Tebe ni Dunav ni Sava nece oprati! Vukcevic ti je samo rekao zivu istinu! A ni mi tebi nikada to necemo zaboraviti! Zbog vas dvojice zivimo ovako bedno i ovo je rezultat vaseg huskanja na rat i osvetu! Sram te bilo Nikolicu!

lemi

pre 9 godina

E gospodo na sledecim izborima nas samo Vucic moze spasiti Tome ako se kandiduje za predsednika Srbije, sto je najveci crnjak . Inace bilo ko iz opozicije nema vise sanse da pobedi na tim izborima. Ovi ce vladati duze i jace nego Slobodan (on barem covek bio kulturan) Kad je T. N. izabran, prvi pit u zivotu me bilo sramota ko ce mene da predstavlja kao gradjanina obe napacene zemlje . Pa mi narode molim vas da i na sledecim izborima masemo beli listićima da bi nam se ovakvi smejali oz fotelje.

sarkasticni nemanja

pre 9 godina

Interesantno kako na vestima o Nikolicu retko kad ima botova, a cim je Vucic u naslovu tu se na stotine.
Nikolica novine posteno popljuju, Vucica nikad.
Da li to odnosi nisu vise idealni u radikalsko-evropskom rukivodstvu drzave?

jedva cekam mart 2018.

pre 9 godina

da nece Nikolic da kaze da je on drzava??
Vukcevic je nezavisan od izvrsne vlasi, od predsednika takodje, i njegova jedina
"ogranicenja" su Ustav i zakon!!!

p.s. pitam se da li u kabinetu predsednika ima neki pravnik da mu sve to malo jednostavnije objasni da nas ne bi smarao sa ovakvim nebuloznim izjavama?

Dragana

pre 9 godina

Kakve veze ima zavist sa tužiocem za ratne zločine? "On je tužilac samostalan u radu, ali ne nezavistan." Sramota je da predsednik jedne države ne zna razliku između pojmova "zavist" i "zavisnost". Dno dna.

milan

pre 9 godina

Možda niste obavešteni predsedniče a ne bi bili ni prvi predsednik Srbije koji nije obavešten, posao tužioca je da optužuje a ne nekoga da brani a po najmanje bi trebao da sluše direktive, protiv toga smo se borili, naravno kada sada čitamo vaše mišljenje vi se očigledno niste protiv toga borili i o nezavisnom tužilaštvu niste još ništa čuli. Bez obzira o čemu se radi predsednik države a i niko drugi nema prava da diktira rad i daje smernice tužiocu (tačka).

sumorni

pre 9 godina

""Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"

To je istina.

Da nisu postojali ljudi poput tebe i Vučića, ne bi postojali ni ratni zločini, pa ni tužilac za njih.

Odkad ti pa to smeta, do skoro si se hvalio svojim ulogama u ratu?

Aleksandar

pre 9 godina

"2015. - poslednja godina naših muka"
Je l' to on upravo predvideo smak sveta ili ja nisam u toku?!
Ili je to možda iz Tarabićevih nepisanih spisa pročitao? Evo nisam pametan!

komandant Mark

pre 9 godina

"Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam"

Uze mi reč iz usta.
Isto ovo mogu da kažu svi koji su od 90-tih do danas napustili Srbiju.

vladimir

pre 9 godina

I mi ne zaboravljamo "predsedniče svih gradjana"šta si radio i pričao ne tako davno i ti i premijer.
To što bi ti voleo da nas uhvati amnezija to je druga stvar.
I da,da nije bilo izmedju ostalih i tebe i premijera,verovatno se ne bi ratovalo za "svpske zemlje"i verovatno ne bi bilo ni Haga.
Toliko o tome "ponosu naš"

raja babeja

pre 9 godina

Master Toma N. svakim svojim izlaskom u javnost sve više i više pokazuje ( i dokazuje ) da je velikom greškom tu gde jeste. Bolje bi bilo i za njega i za Srbiju da se ne javlja i da na miru dočeka kraj mandata. A onda čemo ga, ( postiđeni što nam je takav kao on bio predsednik ), nadam se, poslati u zaborav.

dada

pre 9 godina

""Na pitanje kako komentariše mene i Vučića, rekao je, da nije bilo takvih ne bi imali ni potrebe da postoji tužilac za ratne zločine. Ja to ne zaboravljam" "
=====================

A da li predsednik drzave misli da je narod zaboravio sta je on govorio /porucivao predsedniku vlade Srbije Djindjicu par dana pre njegove smrti, sta je govorio od 1991 pa sve do 2008.

Petar

pre 9 godina

Ja koliko god da postujes Nikolica kao predsednika...mislim da je Vukcevic ipak vise u pravu. Da nije bilo takvih kao sto je Nikolic i Vucic onih 90ih ne bi bilo toliko te zle retorike i atmosfere u kojoj smo ziveli. A iz te atmosfere se izrodila mrznja i bratoubilacki rat. Ne smemo da zaboravimo sta su Vucic i Nikolic tada pricali. To se ne zaboravlja. A koliko znam niti Vucic niti Nikolic se nisu izvinili za svoje govore mrznje opd pre, zar ne?

NIkad necemo zaboraviti

pre 9 godina

Tužilac je u toj izjavi sasvim u pravu. Ratni huškači i ratni profiteri su i izazvali tragediju koja im je donela lagodan život. To što za njih ponekad glasa većina ljudi ne oslobađa ih krivice.

Tuga od drzava

pre 9 godina

Oni koji su imali najmocnije naoruzanje mogli su pociniti i najvise ratnih zlocina. Istovremeno nisu se pretjerano bavili kvalitetnim dokumentovanjem zlocina koje je pocinila druga strana (strane) jer su bili zauzeti zauzimanjem teritorija, resursa i pljackom. Na kraju, bez vojne pobjede, napabircili su neke predmete koji su padali na sudu jer su bili neozbiljno pripremljeni. A za to vam niko drugi nije kriv. Pokusaj da se na kraju balade od Beograda napravi novi Hag su stvar za internu upotrebu u dnevnopoliticke svrhe. Naravno da je bilo zlocina prema Srbima, groznih i strasnih, ali desavali su se van Srbije (sem onih na Kosovu). Kamo srece da se nikad nisu pojavili termini "zlocin nad narodima" (B,H,,S,A..) nego nad ljudima (homo sapiensima). Kamo srece da se u Dejtonu nije trazilo rjesenje za "tri naroda" nego za gradjane. Ali posle j. nema k. Mali diktatori se nisu mogli dogovoriti ko ce biti novi Tito, pa nastale male banana stejt..

kondure

pre 9 godina

"... Повезивања Председника и Премијера наше земље са ратним злочинима може да изјави само неко ко узгаја мржњу према Србији.Да је Председник одговоран за било који злочин то би већ одавно било обелодањено а он процесуиран.А Ви који се стидите Председника можда се поносите новоизабраном председницом из комшилука."
(Марковић Дејан, 4. mart 2015 12:10)

izmedju ostalog, Toma je cin vojvode dobio u ratu i to na teritoriji druge drzave i jos od koga je dobio, tako da taj cin nije dobio od drzave u kojoj je predsednik, a bilo interesantno da odgovori kako je dosao do cina vojvode, mislim zbog kojih zasluga...?

Hipokrizija

pre 9 godina

Kakva je to drzava u kojoj predsednik preko medija pljuje i proziva svoje tuzilastvo politicki. Zar ne postoji organ koji se time bavi i koji je nezavisan od politike da ispita rad tuzilastva. Mada mislim da bi im mogli naci jedino da su podbacili u radu ako bi objektivno sudili, odnosno propustili da optuze krupne ribe na svim nivoima vlasti, policije i vojske.

Logoreični mutant

pre 9 godina

(GT40, 4. mart 2015 09:54)
Bilo mi je interesantno da pratim reakcije na Vaš post.Prvo je bilo + u razumnom vremenu preko 100 i kusur. Po vremenu koje je bilo potrebno da botovi dobiju direktivu i počnu da odjednom lupaju minuse po 15 u minutu baš na ovu poruku sve je jasno.Živimo u medijskom mraku gde se svako drugačije mišljenje smatra neprijateljskim bez obzira koliko je tačno i utemeljeno na činjenicama.
Ali to im ništa ne vredi jer Vukčević ima zakonski mandat 5 godina i završiće ga bez obzira na napunjenih 65 godina života.
PS.Sada treba gledati koliko će botovi da napadnu ovu moju podršku.

srbofil12

pre 9 godina

Pa Nikolić odlično obavlja svoje predsedničke dužnusti. A takođe dobro je čuti da je principijalno ostao pri svojim rečima i obećanjima pre preuzimanja funkcije. I možemo biti sigurni da će braniti i neće izdati nacionalne interese Srbije.

Error 404 Not Found

pre 9 godina

Svasta se moze reci za njih dvojicu, ali izjaviti da su ratni zlocinci to je vise nego maloumno.. Gde su njih dvojica ratovali? Na ovakve gluposti padaju samo deca koja ne znaju jer nisu rodjena u ona luda vremena ratova.
A tebi Tomislave preporucujem ''Oprosti ali nikada ne zaboravi''.

Mirjana

pre 9 godina

Nikolic je dobar predsednik. Nije kao margarin, radi po Ustavu iskljucivo u domenu svojih ovlascenja. maliciozni ste kada je on u pitanju, Ne videh ni jedan argument u komentarima, uglavnom uvrede.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Ako bih pratio vesti i komentare samo na B92 ili "Blic"-u, došao bih do fenomenalnog zaključka da su u Srbiji najpopularniji gospodin Vukčević i obezbedjivač lažnih svedoka na sudjenjima Srbima Nataša Kandić. Ali, nije tako. To zna većina ovoga naroda jer, očito, da pozitivan komentar, koji se odnosi na gospodina Nikolića, ne sme biti objavljen. Da se kojim slučajem ne bi pokvarila virtuelna slika raspoloženja javnog mnenja koju pojedini mediji pokušavaju da stvore. Nažalost, ništa novo u Srbiji. Mnogi "liberalni" mediji su danas u ulozi nekadašnje "Slobodanke", koja nije videla demonstracije sve dok joj nisu polupali prozore i najurili simpatičnog direktora čiju je fizionomiju krasio divan konjski rep. U to ime živeli....

Nebojsa

pre 9 godina

Sta god vi gospodo demokrate pisali ovde protiv Tome,jednu stvar morate da shvatite.. Ovakvog Predsednika,ovako loseg,kakvog se ci danas stidite ovaj narod i ova Srbija glasala je samo da bi eksperte i strucnjake,obrazovane tj vas gospodo demokrate skinula sa grbace ove drzave. Znaci birali smo daj sta das samo da ove tj vas vise ne gledamo!!!!! Zato smatram da ste vi krivi sto imamo ovakvog predsednika velikim delom. Zato bolje da cutite bar onoliko koliko ste imali pravo glasa u vlasti.. a to je jos jedno 6god. pa onda da vidimo sta je ko uradio.

hm?

pre 9 godina

Pravi predsednik je onaj koji stiti nacionalne interese drzave! Bez obzira na to ko kakve predrasude imao prema Hrvatskoj, njihova nova predsednica je za svaki primer i pohvalu. Na inauguraciji se zahvalila ratnim veteranima, podsetila da se ne treba stideti proslosti. Sta mi radimo? Mi prekopavamo Srbiju da bi smo nasli bilo kakvu indiciju koja bi bacila sumnju na nekog od oficira koji su branili ovu zemlju '99. jer nam je zapad tako naredio. Tuzilac za ratne zlocine je postao instrument tog projekta. Predsednik je ovde u pravu i sva podrska za njega!

Radovan

pre 9 godina

Kriza u Ukrajini je ugrozila snabdevanje gasa Evropi, pa i Srbiji a dodatno je dovela do zategnutih odnosa izmedju Srbije i EU, zbog odnosa Srbije i Rusije, pa ce resenjem te krize sve ove komplikacije biti mnogo manje.

Марковић Дејан

pre 9 godina

Ово је заиста превршило,овакво писање према Председнику не могу да разумем, зашто толико насрћете на њега са толико мржње и непоштовања.То може и чини да слика о Србији ван њених граница буде искривљена а земља уназађена. Повезивања Председника и Премијера наше земље са ратним злочинима може да изјави само неко ко узгаја мржњу према Србији.Да је Председник одговоран за било који злочин то би већ одавно било обелодањено а он процесуиран.А Ви који се стидите Председника можда се поносите новоизабраном председницом из комшилука.

Blažo

pre 9 godina

Samo su srpski generali u Haškom sudu.Sramota je da smo dozvolili da naše oficire koji su se školovali za ono što su na kraju i radili,branili svoju državu i narod,osuđuju za ratni zločin,a one švercere droge,kriminalce jednom rečju šljam oslobađaju zbog ne dostatka dokaza.Ne razumem kako je ovaj narod ovako nisko pao,pa prihvatamo ono za šta nismo krivi.Sve to da bi neko koje počinio strašan zločin,bombardovao nas i uništio,opravdao taj svoj postupak.Zar ste narode moj zaboravili MILOSRDNOG ANĐELA!

gagi88

pre 9 godina

Iskreno se nadam da je ovo poslednja godina nasih muka,jer smo se stvarno stisli maksimalno gde smo iole mogli i cisto sumnjam da ce narod ovo moci da izdrzi jos dugo,plafon jos tih godinu dana i to je to.

vule vu

pre 9 godina

Tužioci su generator kriminala i korupcije u srbiji. Pored njih su prošle decenije pljačke, otimanja, korupcije, ubistava... dajte mi dva primera da je neko optužen i osuđen, a da to nije neki običan građanin. Evo ga Vlahovic drži predavanja, Delic pun para zbrisao, Dinkić uživa, Labus takođe, Vasić vlast.... nabrajao bih do sutra. Predsednik je apsolutno u pravu.

zorance

pre 9 godina

Ja ne vidim nista lose u tome sto su Obamu pozvali da nam dodje u goste,pa i Tito je svojevremeno cak tri Americka predsednika ugostio pa nikom nista...

istinitooo1111

pre 9 godina

Nadamo se da ce ova godina biti poslednja u kojoj cemo osetiti krizu, Vlada se bori da nam bude bolje i nadam se da ce uspeti u tome...

Stanko M.

pre 9 godina

Nadam se da ce tako biti,i da ce 2015ta biti poslednja godina nasih muka, i da ce od sledece godine Srbiji i svima nama krenuti na bolje.

EUKALIPTUS

pre 9 godina

Predsednika i Premijera opruziti za ratne zlocine nije ni malo naivno i bez neke jace pozadine.Vukcevic to naravno treba da kaze gradjanima Srbije.Da li bi radio pitam ga po pitanju pravosudja u bilo kojoj od zemalja u Uniji nakon ovako "teskih" reci, bez osnova i argumenta,naprotiv.

Nikica1

pre 9 godina

Svaki predsednik treba da se brine za svoje gradjane a to je i nas predsednik, mora da se i suprostavi ako nesto ne odgovara za nasu zemlju.

mlekadzija

pre 9 godina

Na stranu sta Nikolic govori sada, ostaje cinjenica da nema uspesne tuzbe za zlocine pocinjene nad Srbima na KiM. Tuzilac se pokazao (kao i njegov zamenik) kao potpuno nesposobni kada su ubistva Srba u pitanju. A tuzbu N. Kandic ne vredi ni komnentarisati. Doticna radi vredno na ispunjavanju domacih zadataka...

@srbofil12

pre 9 godina

Nikolic je u predsednickoj kampanji I sam rekao da ce , ukoliko pobedi - a pobedio je , biti pravi predsednik svih gradjana Srbije a ne istovremeno I predsednik stranke..on se tako I ponasa I principijelno brani stavove Srbije svakoga dana

Sveti Sava

pre 9 godina

Koliko se lepse osecam kao gradjanin Srbije kad imam predsednika koji ima zastitnicki stav prema srpskim junacima i patriotama,a ne kao prosli cim mu jave koga da salje on se polomi da ga isporuci u rekordnom roku.

@Hipokrizija, 4

pre 9 godina

Kod nas u Srbiji je citav pravosudni sistem u totalnom kolapsu , uprkos sprovedenim reformama koje ocigledno nisu postigle zeljeni efekat , bar ne jos , postoji i jak advokatski lobi koji ko zna ko finansira da radi ono sto radi , a na stetu gradjana

Aleksandar-

pre 9 godina

Ako Vukcevica Srbija placa 20 godina onda on zaista trba da na najbolji nacin stiti interese Srbije, svedoci smo da to nije tako i da on saradnik Haga a ne Srbije. Samo Srbi zavrsavaju u Hagu, dokle vise, pa sad i ovi iz Pristine izdali poternicu. Sto se tice reformi one polako daju rezultat ali najveci problem je pravosudje i jak advokatski lobi.

martinko

pre 9 godina

Sto se tice krize u Ukrajini,neka traje koliko traje,samo da se nas to ne tice,tj da nas ne diraju jer mi je stvarno vise tenzija i ratova na ovim prostorima preko glave.

Tijana

pre 9 godina

Na stranu sta Nikolic govori sada, ostaje cinjenica da nema uspesne tuzbe za zlocine pocinjene nad Srbima na KiM. Tuzilac se pokazao (kao i njegov zamenik) kao potpuno nesposobni kada su ubistva Srba u pitanju. A tuzbu N. Kandic ne vredi ni komnentarisati. Doticna radi vredno na ispunjavanju domacih zadataka...
(mlekadzija, 4. mart 2015 10:24)
@mlekadžija
To što nema uspešne tužbe za zločine počinjene nad Srbima na KIM, govor koliko su gospoda tužilac i njegov zamenik predani i angažovani, po mom mišljenju trebalo bi ih pod hitno zameniti jer su nesposobni!

klosar72

pre 9 godina

"Ako Vukcevica Srbija placa 20 godina onda on zaista trba da na najbolji nacin stiti interese Srbije, svedoci smo da to nije tako i da on saradnik Haga a ne Srbije. Samo Srbi zavrsavaju u Hagu, dokle vise, pa sad i ovi iz Pristine izdali poternicu. Sto se tice reformi one polako daju rezultat ali najveci problem je pravosudje i jak advokatski lobi.
(Aleksandar-, 4. mart 2015 15:32)"

Što bre nisi izašao u javnost i rekao nam da ne možeš drugačije da zaradiš nego ovako, pa skupili bi smo neku kintu da ne moraš ovako da se ponižavaš...

Ti si da ne kažem šta, a ne svedok. Kad se otrezniš i malo bolje pogledaš titule, shvatićeš da je Vukčević tužilac za ratne zločine R. Srbije, a ne neke druge zemlje, te u njegov delokrug rada spadaju ISKLJUČIVO državljani Srbije.

A što zločinaca među nama ima toliko mnogo, nije kriv on, već ovo što se predsednikom predstavlja, a i ovo što ga umno poremećenim komentarima podržava.

Pazi ekipice, oni bi hteli da im neko na silu izjednači krivice za zločine... Ne ide to tako moj brate Vojvodo.

Tako devojčice.