Petak, 27.02.2015.

15:37

"Sa Blerom ozbiljno, ne ćaskanje"

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da nedavni dolazak bivšeg britanskog premijera Tonija Blera u Beograd Srbiju nije koštao ni dinar.

Izvor: Beta

"Sa Blerom ozbiljno, ne æaskanje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

186 Komentari

Sortiraj po:

CANE - SREMAC - 54

pre 9 godina

Dusebriznici su se prosto utrkivali ko ce vise da pljune po Vladi Srbije.Zato mi je iskreno i posteno drago sto se Aleksandar Vucic oglasio povodom Blerovog dolaska u Beograd, tako da dusebricnici vise ne bi razbijali glavu koliko li to kosta i ko je to platio. Samo su zaboravili jednu stvar da im dok su se grabili za vlast taj isti Bler, Srederer i mnogi drugi nisu smetali, cak su im bili veoma dragi.

Lidija

pre 9 godina

Ne vidim u cemu je problem savetovati se sa nekim cije ce nam iskustvo pomoci da modernizujemo drzavu i usmerimo je na put progresa.

mara

pre 9 godina

Uveren sam da je general Stojanović nevin, ali zaista je sramotno da su na Kosovu vođe OVK-a ugledni građani i članovi vlade, a da se srpske žrtve prepuštaju zaboravu i ne radi na procesiranju lica koja su kriva za njihova pogubljenja. Prištinske vlasti su se malo preigrale, sigurno da srpska vlada neće uhapsiti narodnog poslanika i generala i predati ga fantomskom sudu u Đakovici

ajronik-supersonik

pre 9 godina

"Na pitanje zašto bi to neko radio besplatno, Vučić je odgovorio da to treba pitati Blera.
"To morate da pitate njega, što se nas tiče to je džabe, ja taj novac nemam, a Vlada Srbije nije dalan ni dinar", rekao je Vučić."......DA,DA,DA.....TONYKA JE POZNATI VOLONTER I HUMANITARAC...MA,SUROVI FILANTROP I ALTRUISTA!!!....ON JEDVA CHEKA DA GA NEKI VUCHIC IZ NEKE SRBIJICE,KOJU JE BY-THE-WAY HTEO DA IZBRISHE SA KARTE,POZOVE DA GA OBUCHAVA I SAVETUJE PRO-BONO!!....

Komentator

pre 9 godina

Nije problem u Bleru, problem je u gomili gafova koji su tim povodom naši predstavnici napravili. On ih podučavao uspešnom PR-u, a njegov događaj ispade najnegativnija propaganda vlasti-osim botovima.
Drugo, ne bih se ja mnogo radovao što nismo plaćali dolazak. Upravo je to najveći problem, da neko treći, van Srbije finansira njenu vladu kako bi modelovao njeno ponašanje. Postoji izraz za to, ne znam što se izbegava.
Treće, nit je on neki stručnjak ni u marketingu ni u ekonomiji, da jeste zakucao bi još neki mandat, a britanska ekonomija je počela da diže glavu kad je on prestao da upravlja njome. Ni propaganda mu nije išla, ni na domaćem ni na međunarodnom planu. Stoga, on nam vredi kao i Stros Kan, Guzenbauer, Fratini (niko ih i ne pominje više).
Ipak drago mi je da čitam generičke komentare botova i da ih skupljam

kejto

pre 9 godina

@dado razgovarao sam sa jednom devojkom koja je bot. ne dobijaju oni nikakve pare, vec im se to pise kao zalaganje, pa mogu da se nadaju da ce ih partija nekad zaposliti. u tome je fazon botova.

Kruna

pre 9 godina

Drago mi je što se Vučić oglasio povodom Blerovog dolaska u Beograd, da dušebrižnici više ne bi razbijali glavu koliko li to košta i ko je to platio.

jadni mali sns bot

pre 9 godina

botovi vole Blera
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ion, 27. februar 2015 21:46)
# Link komentara
Preporučujem (+250)
Ne preporučujem (-423) hahaha zbunio si ih,pa sad ovde po minusima dokazuju da ga ne vole ali po pateticnim komentarima pokazuju suprotno

Dosta je podela

pre 9 godina

Penzioneri možda čak i bolje razumeju situaciju u kojoj se nalazi Srbija,razumeju mere koje moraju da se sprovedu zarad boljitka,pa tome i pružaju podršku.
(siki82, 27. februar 2015 21:44)

Botino ne deli narod na penzionere i ostale jer si tvoje misljenje zasnovao na vodjinoj radikalskoj mrznji. Jesi li dobio misljenje od benzionera da se slazu sa dolaskom Blera. Uostalom Bler je vodjin prijatelj a ujedno i vas botova.

Ono sto najvise moze da povredi coveka a to je podela i kada na tako nesto pokusaju penzioneri da ukazu ne objave komentar.

Milos

pre 9 godina

Meni je prejako kako je premijer isprozivao Mihajlovićevu, koja je upravo našla za shodno da okarekteriše razgovore kao "ćaskanje uz kafu"... Šef je mobbing-uje otvoreno, pred medijima.

Vlajko

pre 9 godina

Aleksandre Vučiću zapamti jedno ime Milica Rakić!!!!!Ti si sramota Srpskog naroda.Ja ne mrzim nikoga,volim i poštujem dobre pravične i POŠTENE ljude.Ti od ovoga što sam naveo u sebi nemaš ni trunke.I da nebude zabune nisam član niti jedne stranke,nisam simpatizer ,ne glasam jer nemam za koga,ali ovako poniženje naroda za svojih trideset osam godina video nisam.Neka ti je na čast Aleksandre.Otiđi do opštine Rakovica pogledaj spisak momaka koji su poginuli na Kosovu.Da li imaš poštovanja prema svom narodu čiji si ti vođa,da li se u nekom trenutku zapitaš da li je to što radim ispravno,POŠTENO,pravično.

toto04

pre 9 godina

Vreme ne stoji a tako i napredak Srbije ka boljem životu svih gradjana ,na nama je da li ćemo taj izazov prihvatiti ili kao u prošlosti cupkati u mestu. Mnogo toga je premijer prihvatio mimo svoje volje ali je to za dobro države i naroda.

kafenisanje

pre 9 godina

Premijer rece da su to bili ozbiljni razgovori i da nista ne kostaju a njegov ministar malo ranije,rece " Potpuno sam sigurna da nije zato što je ovo bio zaista razgovor uz kafu - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara u Privrednoj komori Srbije.".Sad se ja pitam ko laze ili neko nezna sta je kafenisanje

mitric

pre 9 godina

Bez obzira na burnu proslost ipak ne treba ziveti u istoj. Dok su se sve zemlje u kriticnim trenucima priklanjale ekonomski jacim zemljama, mi smo glumili ludilo. Sada ostaje da I mi zauzmemo takav stav, I uvek cemo imati podrsku, bez opasnosti od destabilizacije regiona.

Kreker

pre 9 godina

Dolazak Blera u Srbiju je u potpunoti koristan za našu zemlju, u to nema sumnje. Prijateljske odnose moramo razvijati sa svima. Samo tako možemo očekivati boljitak naše zemlje.

mljm beli listić

pre 9 godina

"Pristao sam biću sve što hoće, evo prodajem dušu vragu svome, i ostaću samo crna tačka posle ove igre kad me slome, ..... Po meni se ništa neće zvati". Slušajte Bijelo dugme manite politiku.

dado

pre 9 godina

Nikada nije bilo prisutno ovoliko botova na potralima... Da čovek ne zna da su plaćeni da to rade, neko bi pomislio da kao nacija imamo kolektivnu šizofreniju!

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

vucic je prolupao nacisto,taj vise ne zna ni gde je levo,daleko od toga da sam ocekivao neki drastican boljitak od njih,ali da ce ovoliko da unazade zemlju to ni u snu!!! i ovo sto na svako postavljeno pitanje na koje nema odgovor ili mu se ne svidja pocne da galami i da glumi neki autoritet ima da mu se obije o glavu gore nego tadicu poseta stalama i svinjcima u predizbornoj kampanji!!!!

aceofspades

pre 9 godina

Nije bitna cena, platili smo mi mnogo vise. Činjenica je da više nećemo da trpimo ponižavanje, sad je stvarno dosta,prešao si crtu!

herkules s

pre 9 godina

Ako tako gledamo,kao sto opozicija posmatra,onda bismo se izolovali i ponovili situaciju iz devedesetih godina. U proslosti su Srbiji mnoge drzave bile neprijatelji pa smo sada u najboljim odnosima. Vlada uvek treba da se bori za jacanje uticaja i prijateljstava sa odredjenim drzavnicima od kojih moze imati samo korist.

Rule

pre 9 godina

АЗорана нније питала Вучића шта да изјави у вези Блеровог кафенисања, па тресну и остаде жива

tony

pre 9 godina

...hmm...vodili ozbiljne razgovore...ček malo pa zar Mihajlovićka ne reče da su ćaskali uz kafu...opet će ići kod vodje na ribanje...neko ovde ne govori istinu...novinari B92 istražite ovo...jedino od vas može ovaj narod da očekuje istinu

STA LI CE OD SRBIJE DA TRAZI ?

pre 9 godina

Ovom ponizavanju nema kraja ! Bler nije uzeo ni peni za svoje " obucavanje " ! Kako ono poslovica veli?! Sve sto se novcem plati - nije skupo !

Isak

pre 9 godina

Paralelni univerzum, Izrael 1952:"Danas je za savetnika premijera države Izrael došao Adolf Hitler. Ne zaboravimo da Hitler više nije politički aktivan, a sa našim premijerom je popio kafu. Svaka čast našem premijeru koji je primetio da se treba okrenuti budućnosti, a ne prošlosti"

siki82

pre 9 godina

Penzioneri možda čak i bolje razumeju situaciju u kojoj se nalazi Srbija,razumeju mere koje moraju da se sprovedu zarad boljitka,pa tome i pružaju podršku.

runner

pre 9 godina

Да је Борис Тадић којим случајем узео Блера за саветника, ја мислим, да бисте ви напр'(д)њаци преврнули Србију. Не би га опрале ни Дрина, ни Сава, ни Морава од оптужби за издају националних интереса. Па он се, незванично, руковао са Тачијем у Дубровнику а ви сте то третирали као чин велеиздаје, а види сад ово, нису ћаскали него "озбиљно" разговарали...ма 'ајте молим вас!

goran13

pre 9 godina

Treba sa svima saradjivati i od svih skupiti predloge i konstruktivna resenja probleme jer jedan problem ne postoji i ne moze se resiti jednostrano....

melany

pre 9 godina

Čitam komentare i svi liče na jedan .Kritika,kritika ...direktiva je očigledno vrlo jasna !
Dajte čoveku šansu da završi ono što je počeo!

kika11

pre 9 godina

Graditi uspeh ne znači biti otvoren prema jednoj strani,a drugu isključivati,jer to bi samo dovelo do ekonomskog zastoja i narušavanja mira...treba održavati dobre odnose sa svima.

Milos

pre 9 godina

Protiv dolaska Toni Blera se bune oni koji su cekali u redu da se slikaju sa njim do 2012.
(SALAMA, 27. februar 2015 20:35)

Protiv Blera sam bio 1999. , 2000. a i 2012 i danas. A vi ste nekad bili protiv Bleta i uveli ste nas u rat a sada pijete kafu a narod koji je izginuo i ostao bez kuca ko sisa. E necemo tako drugovi.

Kaja

pre 9 godina

Da li bilo ko veruje da se neko od ucesnika agresije na Srbiju ponosi tim cinom...ja ne verujem...ne smemo otati u tom vremenu,nego moramo ici napred

agronomboric

pre 9 godina

Bler vise nije politicka licnost, njegove posete vise nemaju tu osnovu. Po meni njegova poseta je kosultantske prirode, da nam ukaze na neke cinjenice vezano sto brzi izlazak iz tranzicije....

jedan23

pre 9 godina

Sa svakim treba popricati. Moze se naci konstruktivno resenje iz svake situacije i razgovora i nikome ne treba zatvarati vrata, makar i crnom djavolu, bar neke informacije procure....

diki

pre 9 godina

Ceo svet ide napred a mi još uvek čeprkamo po prošlosti. Svi sa Zapada su bili umešani u bombardovanje na ovaj ili ovaj način i šta sada. Moramo da sarađujemo sa svima i da učimo jer očigledno je da svi bolje umeju od nas. Marketing i lobiranje za bolje sutra...Pozz

Dragan

pre 9 godina

"Ни за коју цену, ни за какве интересе привремене, овоземаљске, ништавне, не изгубимо свој образ и своју душу, образ и душу свог народа.' Ботови ово су светле речи нашег упокојеног Патријарха Павла!

Изволите па кликните шта желите!

Jellena

pre 9 godina

Vucic je drzavnik koji se maksimalno trudi da iz svake situacije izvuce neku korist ili nauci nesto novo. Ne sumnjam da mu je i ova poseta znacila, jer se na osnovu necijeg iskusva moze usvojiti mnogo novih znanja.

Fudbaler

pre 9 godina

Blerova dobra volja sto nam cini uslugu, jer je video koliko se Srbija bori i radi i da se konacno vratila na pravi put, niko novac nije ni pomenuo.

big easy

pre 9 godina

Sta to Bler moze da nauci vladu Srbije? Nije u pitanju sarkazam vec me stvarno interesuje.Kakav to interes mora biti pa da on dodje besplatno? Bolje da su ga platili.Strasno glup potez, pa njega ni njegovi ne mogu da podnesu.

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Činjenica je da Blera niko u Srbiji ne voli, pamtimo ga uglavnom po zlu. Ipak, on više nije politički aktivan i u Beograd je došao samo zbog saradnje njegove konsultantske kuće sa Vladom RS. Čak i od neprijatelja može nešto korisno da se nauči, a u ovom slučaju mnogo toga možemo naučiti od Blera. Smatram da ipak treba zakopati ratne sekire.

Majda S

pre 9 godina

Svaki dan treba da bude prilika da se nauci nesto novo, u dijalogu sazna neka informacija ili unapredi bilo sta. Svakidobronamerni savet je dobro dosao!

marica

pre 9 godina

Dusebriznici su dobili informaciju o tome da li je Srbiju kostao dolazak Blera.Ne vidim nista lose u tome sto je dolazio u Beograd.Ne treba ziveti u proslosti vec se okrenuti ka buducnosti.

TONY

pre 9 godina

Znamo i mi da Blerov dolazak nije kostao ni dinar, ali koliko hiljada EVRA ce kostati, to cemo mozda nekada cuti a mozda i nikada.
Takvi kao Bler ne dolaze bez razloga i bez placanja.

vrle

pre 9 godina

Moj otac,koji je preziveo bombardovanje zgrade GŠ-a,je beskrajno zahvalan za posetu gospodina Blera!Hvala sto ste mu smanjili penziju i pomogli mu da shvati da nije pogresio sto je svoj zivot posvetio otadzbini.

Nikola

pre 9 godina

Likovi poput klintona,blera... nigde ne dolaze besplatno.E sad jedino pevaljkama,narko bosovima,nekim politicarima i premijeru drugari tako poklone 100k eura.Nekom "poklone" dzip evo premijer je pozeleo druzenje sa blerom.

branko

pre 9 godina

Nema besplatnog rucka. A zar Vi gospodine Vucicu toliko smatrate nesposobnim i nestrucnim srpski narod, da mora Bler da nas uci organizaciji i nekakvim "unitima"? Ili su to nesposobni samo Vasi ministri? Ako je tako, onda ih smenite. Ima puno mladih, sposobnih i obrazovanih ljudi, samo ih Vi mozda ne vidite u Vasoj stranci!

Serdjo

pre 9 godina

A ja bio mobilisan '99. jos one noci kad su bombardovali zgradu vlade i kinesku ambasadu vode nas kao ovce dole kod zeleznicke stanice i u onom parkicu kod bioskopa Partizan zalegamo da nas ne pogodi neko kamenje koje prsti na sve strane kad ovi Blerovi pogode zgradu! Smrzo sam se te noci, a ujutru oko 7h dolazi ministar zdravlja buljavi Bojic da izvidi situaciju i govori kako sto pre treba rascistiti sut. Onda nama vojnicima podele lopate da sut ubacujemo u utovarivac a ovaj posle u kamion. I sta ja sad da mislim!?

Dux

pre 9 godina

Zemlja tone u ambis iz dana u dan, ali zato Vučiš nalazi vreme za igranje šah sa penzionerom dok Vulin sve to pomno prati???!!!!!! Ova fotografija bi trebala da bude poster za sledeću predizbornu kampanju naprednjaka uz natpis: ''E TO SE ZOVE NAPREDNOST-VUČIĆ ZA PENZIONERE I ŠAH!! Ovo već odavno više nije normalno-to je svima poznato. Ali je sada postalo BOLESNO!!

boki

pre 9 godina

Ova sramna optužnica predsatvlja neuspeo pokušaj prištinskih vlasti da onemoguće stvaranje suda za ratne zločine u Prištini počinjene od strane pripadnika OVK, kao i još jedan pokušaj destabilizacije primene Briselskog sporazuma

Tibor

pre 9 godina

Naravno da su penzioneri ti koji najbolje razumeju i shvataju nuznost reformi ovako rigoroznih za mnoge od nas. Zato nista cudno sto Vucic veliku podrsku ima upravo kod njih.

J.B.Z.A.P.O.

pre 9 godina

Znam da ,mnogi od nas nevole Blera jer je radio to sto je radio ali mozemo jako mnogo da naucimo iz njegovog iskustva dopk se bavio politikom.

jovan

pre 9 godina

Dockan Vucic Aleksandre! Suvise kasno se javljate a da ste najpre pripustili vase aportere u medije. sad je sve ovo sto ste izvoleli kazati totalno deplasirano.

Van Nelle

pre 9 godina

Muka mi je više od njegovih izjava poput "...sa druge strane čak i ne pijem kafu", "pitao sam se gde sam pogrešio kad sam dobio devetku na ispitu" KOGA BRE BRIGA za to??? Tvoj posao je da radiš za ovu zemlju (u čemu očigledno nemaš nimalo uspeha), a ne da zamajavaš ljude svojim besmislenim pričama... Sve se raspada, a ovaj čovek je beskrajno prepotentan, patetičan i smatra nas za potpune imbecile.

Angry Bird

pre 9 godina

Strašno koliko ovog čoveka sapliću na svakom koraku, pa umesto da budemo zadovoljni zbog ugeda koji je Srbija povratila zahvaljujući, pre svega, Vučićevom svesrdnom zalaganju, pojedini od nas traže „dlaku u jajetu“, pozivajući se na navodni patriotizam.

Ahmet Ben Bela

pre 9 godina

A , i zato bih Vam verovao da poseta Bleeera Srbiju nije kostala ni dinara, rekli ste da necete dirati-smanjivati penzije pa ste slagali, da cete ukinuti agencije, pa ste slagali, da cete do nove godine izaci sa rezultatima spornih privatizacija, pa ste slagali, i.t.d., da vise ne nabrajam sve Vase lazi. Vama jos samo Pinokio veruje.

Long Wings

pre 9 godina

Meni sve ovo oko optuznice lici na to da Kosovska vlada tezi ka tome da se zategnu odnosi pa da se uspori i oteza sprovodjenje Briselskog sporazuma...

lazarko

pre 9 godina

Po meni,mislim da premijer radi pametno jer jedino tako,otvoren za razgovor sa svima,nasoj zemlji moze doneti nesto dobro,u suprotnom samo bi izazvao druge da nas pljuju i ne vole..

tt

pre 9 godina

Dovesti Blera u Beograd, makar i besplatno, da savetuje ministre Vlade Srbije jeogromno ponizavanje drzave, naroda,zrtava jednog od najodgovornijih (uz Klintona i Madlen Olbrajt), ponizavanje zrtava i herojstva nasih pilota, vojnika, oficira, policajaca koji su boreci se protiv NATO branili svoj narod i svoju zemlju. Dolazak Blera i njegovo predavanje je samar napacenom narodu.

Luka Bratic

pre 9 godina

Zbog blera ode 5% glasova, zbog trivanke još 5%, da moli Boga da se ne pojavi neko novi na političkoj sceni ko će biti naizgled pošten jer će izgubiti izbore pre nego što se na glasanje izađe.

Mario

pre 9 godina

Kakva je to Obuka koja nije kostala 'ni dinara'? Aha, samo ce nam traziti malu uslugicu nazad, kad bude vreme. Nista nije besplatno, pogotovo u politici. Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji. Ja se samo iskreno (bez upiranja prsta i prozivanja) pitam, koja je cena?

миле

pre 9 godina

Опозицији није сметала Блерова помоћ за долазак на власт 2000-те.Сваки користан савет који ће бити у интересу државе треба саслушати.

patriJJJota

pre 9 godina

"On je odbacio kritike opozicije zbog susreta sa Blerom čija je zemlja učestvovala u NATO bombardovanju istakavši da su i države koje su vodili Žak Širak i Gerhard Šreder u tome učestovale, a da su ih 2001. isti ti koji sada upućuju kritike oberučke dočekali i hvalili se time"
Pa zato i vi i DS treba da odete na smetliste istorije, a da dodju novi ljudi, kojima nece americki ambasador sastavljati vlade i odredjivati politike.

Laci

pre 9 godina

Postovani gospodine Vucicu, kao ugledni gradjanin grada Zrenjanina (MArch), zeleo bih da Vam toplo preporucim da se okanite ratnih zlocinaca, mutnih ljudi, itd. Gosn Bler (odlican strucnjak inace ali znamo zasto ga ne volimo) nam dolazi iz UK. Setite se koja zemlja u poslednje 2 godine zagovara raspad EU. Ako zelimo u tu Evropu, ne mozemo surovati sa ljudima koji joj zele zlo. Ove novce koje trosite na placanje botova, udelite nekome za grejanje, hranu. Evo, lepo sam rekao bez vredjanja i psovki. Pokrenite ovu zemlju i imacete moj glas.

lipi

pre 9 godina

sve bih vas botove poslao na goli otok da tucate kamen
(danijel, 27. februar 2015 16:17
I to gumenim čekićem da se posle svakig udara u kamen iati odbije botu u glavu.

zoran50

pre 9 godina

Nastavak politike pomirenja i saradnje sa zapadom uz ocuvanje dobrih odnosa sa Rusijom mogu biti od koristi.Proslost treba pamtiti, ali se ne zivi od proslosti.

Paja

pre 9 godina

Cim ga vidim nervoznog znam da mu pitanje ne prija i da ima muljaze. Nikada nismo saznali ko je platio Djulijanija, Fratinija, onog iz World bank. Sigurno je da nisu dosli iz ljubavi prema Vucicu i Srbiji

Синиша

pre 9 godina

Gospodaru, neko laze!! U stvari, ministarka laze! TI Gospodaru nikada ne lazes! Ti Gospodaru kafu ne pijes, ali je kupujes da bi Srbija dobila deo od PDV-a!

Steve

pre 9 godina

Sa svojim neznanjem i arogantnim stavom vodja nam ponovo vredja pamet! Prva lekcija koju je valjda ponovio sto puta i kod Blera je svima poznata sintagma - NEMA BESPLATNOG RUCKA !!!

Mary

pre 9 godina

Naravno da ce nadlezni da ispitaju optuznicu protiv Stojanovica i reagovati u skladu sa tim, iako nema dokaza da je on odgovoran za zlocine. Ne vidim cemu tolika fama oko Blera, nije angazovan kao savetnik, ne kosta nista, a hoce da pomogne.

Sedma sekcija

pre 9 godina

Eto zasto su smanjene plate i penzije, da bi se placalo Toniju Bleru, jednom od najodgovornijih ljudi za bombardovanje Srbije. Bravo Vucicu, alal ti vera!

Pedja

pre 9 godina

Ovo je kap koja je prelila čašu, ovim postupkom, vlada Srbije je bratsku Rusiju proglasila za svog neprijatelja...samo se nadajmo da će Putin razumjeti da ovo nije volja naroda već da je to samovolja izdajničke vlasti..

Milosavljevic

pre 9 godina

Angažovanje stručnjaka nije za podsmeh. Bler je možda bio loš za Srbiju, ali je za Englesku bio odlican. Treba iskoristiti ono sto on zna i koga on zna.

Milos

pre 9 godina

Onaj ko hoce uvek nadje losu pozadinu svega, pa tako u ovom slucaju opozicija zaista preteruje oko dolaska Blera! Od svakog se moze nesto nauciti, i dobro je da Vucic voli da cuje razna misljenja, necije iskustvo moze mnogo da nam pomogne!

Alen

pre 9 godina

Kosovska optuznica visse ima svrhu da zataska nego da otkrije, to se pokazalo na primeru neoptuzivanja kosovskih Albanaca koji su pocinili tesske zlocine, ovde se radi o prebacivanju odgovornosti, na sluzbe bezbednosti Srbije, bez realnih razloga.

Miki

pre 9 godina

Bivsi britanski premijer, sigurno moze savetodavno uticati da pre udjemo u EU, treba to imati u vidu i iskoristiti sve ssto mozemo da uhvatimo sto pre prikljucak sa Evropom.

Miroslav

pre 9 godina

Tako si govorio i favorizovao Esmark u kupovini Železare pa ćorak, tako si sa svojim saborcima čuvao i štitio Srbe po Bosni, Hrvatskoj i Kosovu pa tamo Srba više nema itd... Naravoučenije: gospodine Stojanoviću čuvajte se.

Aranka

pre 9 godina

Sigurno da Vucic nece ossporiti kao pravnik nikakvo ozbiljno optuzenje, ali cela ta prica o optuznici koja stize iz Djakovice deluje prilicno sumnjivo

Seralex

pre 9 godina

Koštalo nas je bombardovanja, uništene infrastrukture, dela teritorije , nekoliko hiljada mrtvih , pljuvanje po celom narodu da smo varvari .... Ako ste zaboravili gospodine premijeru vlade Srbije

MilkaVSsimonovic

pre 9 godina

Bler nedvosmisleno moze biti ozbiljan konsultant- obzirom na svoje ogromno politicko iskustvo, to treba iskoristiti na putu Srbije ka EU integracijama.

Oldtimer

pre 9 godina

"Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da nedavni dolazak bivšeg britanskog premijera Tonija Blera u Beograd Srbiju nije koštao ni dinar."

Naravno, pošto mu je plaćeno u evrima. Ne bi Bler ni uzeo dinare!

LukaLaban

pre 9 godina

Jednostavno treba pustiti nadlezen organe da rade svoj posao pa tek posle zavrsenog posla mogu da se iznose misljenja.Dok se ne dokaze nista.

zoran

pre 9 godina

Pa, hajde dogovorite se vishe...da li je bilo kafe ili nije...hajdete vishe - ziv se oznojih...

Jasno da sa Blerom nema caskanja, vec 200.000 funti po kafici od sat vremena...tolika mu tarifa...ko ne veruje ima na internetu njegov cenovnik. Svakako + putni troshkovi + placeno obezbedjneje...pa vi sada izrachunajte.

SNS je smeshniji od komunjara iz Titinog doba...onaj je drzao komesare striktno pod liniju...nisu smeli da pisnu...dok AV ne zna shta posluga radi, pa se tako istrche. Mora to jache da se pritegne....

Joless

pre 9 godina

Naravno da svako ko je optuzen za ratni zlocin treba da odgovara, ali obzirom da je rec o nelegalnoj tvorevini tzv. drzavi Kosovo ni ta drzava ni njen sud ni ta optuznica ne mogu biti ozbiljni

Oldtimer

pre 9 godina

"Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da nedavni dolazak bivšeg britanskog premijera Tonija Blera u Beograd Srbiju nije koštao ni dinar."

Naravno, pošto mu je plaćeno u evrima. Ne bi Bler ni uzeo dinare!

zoran

pre 9 godina

Pa, hajde dogovorite se vishe...da li je bilo kafe ili nije...hajdete vishe - ziv se oznojih...

Jasno da sa Blerom nema caskanja, vec 200.000 funti po kafici od sat vremena...tolika mu tarifa...ko ne veruje ima na internetu njegov cenovnik. Svakako + putni troshkovi + placeno obezbedjneje...pa vi sada izrachunajte.

SNS je smeshniji od komunjara iz Titinog doba...onaj je drzao komesare striktno pod liniju...nisu smeli da pisnu...dok AV ne zna shta posluga radi, pa se tako istrche. Mora to jache da se pritegne....

Van Nelle

pre 9 godina

Muka mi je više od njegovih izjava poput "...sa druge strane čak i ne pijem kafu", "pitao sam se gde sam pogrešio kad sam dobio devetku na ispitu" KOGA BRE BRIGA za to??? Tvoj posao je da radiš za ovu zemlju (u čemu očigledno nemaš nimalo uspeha), a ne da zamajavaš ljude svojim besmislenim pričama... Sve se raspada, a ovaj čovek je beskrajno prepotentan, patetičan i smatra nas za potpune imbecile.

Miroslav

pre 9 godina

Tako si govorio i favorizovao Esmark u kupovini Železare pa ćorak, tako si sa svojim saborcima čuvao i štitio Srbe po Bosni, Hrvatskoj i Kosovu pa tamo Srba više nema itd... Naravoučenije: gospodine Stojanoviću čuvajte se.

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Činjenica je da Blera niko u Srbiji ne voli, pamtimo ga uglavnom po zlu. Ipak, on više nije politički aktivan i u Beograd je došao samo zbog saradnje njegove konsultantske kuće sa Vladom RS. Čak i od neprijatelja može nešto korisno da se nauči, a u ovom slučaju mnogo toga možemo naučiti od Blera. Smatram da ipak treba zakopati ratne sekire.

marica

pre 9 godina

Dusebriznici su dobili informaciju o tome da li je Srbiju kostao dolazak Blera.Ne vidim nista lose u tome sto je dolazio u Beograd.Ne treba ziveti u proslosti vec se okrenuti ka buducnosti.

lazarko

pre 9 godina

Po meni,mislim da premijer radi pametno jer jedino tako,otvoren za razgovor sa svima,nasoj zemlji moze doneti nesto dobro,u suprotnom samo bi izazvao druge da nas pljuju i ne vole..

Steve

pre 9 godina

Sa svojim neznanjem i arogantnim stavom vodja nam ponovo vredja pamet! Prva lekcija koju je valjda ponovio sto puta i kod Blera je svima poznata sintagma - NEMA BESPLATNOG RUCKA !!!

lipi

pre 9 godina

sve bih vas botove poslao na goli otok da tucate kamen
(danijel, 27. februar 2015 16:17
I to gumenim čekićem da se posle svakig udara u kamen iati odbije botu u glavu.

MilkaVSsimonovic

pre 9 godina

Bler nedvosmisleno moze biti ozbiljan konsultant- obzirom na svoje ogromno politicko iskustvo, to treba iskoristiti na putu Srbije ka EU integracijama.

Seralex

pre 9 godina

Koštalo nas je bombardovanja, uništene infrastrukture, dela teritorije , nekoliko hiljada mrtvih , pljuvanje po celom narodu da smo varvari .... Ako ste zaboravili gospodine premijeru vlade Srbije

melany

pre 9 godina

Čitam komentare i svi liče na jedan .Kritika,kritika ...direktiva je očigledno vrlo jasna !
Dajte čoveku šansu da završi ono što je počeo!

Luka Bratic

pre 9 godina

Zbog blera ode 5% glasova, zbog trivanke još 5%, da moli Boga da se ne pojavi neko novi na političkoj sceni ko će biti naizgled pošten jer će izgubiti izbore pre nego što se na glasanje izađe.

Fudbaler

pre 9 godina

Blerova dobra volja sto nam cini uslugu, jer je video koliko se Srbija bori i radi i da se konacno vratila na pravi put, niko novac nije ni pomenuo.

Alen

pre 9 godina

Kosovska optuznica visse ima svrhu da zataska nego da otkrije, to se pokazalo na primeru neoptuzivanja kosovskih Albanaca koji su pocinili tesske zlocine, ovde se radi o prebacivanju odgovornosti, na sluzbe bezbednosti Srbije, bez realnih razloga.

Jellena

pre 9 godina

Vucic je drzavnik koji se maksimalno trudi da iz svake situacije izvuce neku korist ili nauci nesto novo. Ne sumnjam da mu je i ova poseta znacila, jer se na osnovu necijeg iskusva moze usvojiti mnogo novih znanja.

LukaLaban

pre 9 godina

Jednostavno treba pustiti nadlezen organe da rade svoj posao pa tek posle zavrsenog posla mogu da se iznose misljenja.Dok se ne dokaze nista.

zoran50

pre 9 godina

Nastavak politike pomirenja i saradnje sa zapadom uz ocuvanje dobrih odnosa sa Rusijom mogu biti od koristi.Proslost treba pamtiti, ali se ne zivi od proslosti.

миле

pre 9 godina

Опозицији није сметала Блерова помоћ за долазак на власт 2000-те.Сваки користан савет који ће бити у интересу државе треба саслушати.

Angry Bird

pre 9 godina

Strašno koliko ovog čoveka sapliću na svakom koraku, pa umesto da budemo zadovoljni zbog ugeda koji je Srbija povratila zahvaljujući, pre svega, Vučićevom svesrdnom zalaganju, pojedini od nas traže „dlaku u jajetu“, pozivajući se na navodni patriotizam.

Mary

pre 9 godina

Naravno da ce nadlezni da ispitaju optuznicu protiv Stojanovica i reagovati u skladu sa tim, iako nema dokaza da je on odgovoran za zlocine. Ne vidim cemu tolika fama oko Blera, nije angazovan kao savetnik, ne kosta nista, a hoce da pomogne.

diki

pre 9 godina

Ceo svet ide napred a mi još uvek čeprkamo po prošlosti. Svi sa Zapada su bili umešani u bombardovanje na ovaj ili ovaj način i šta sada. Moramo da sarađujemo sa svima i da učimo jer očigledno je da svi bolje umeju od nas. Marketing i lobiranje za bolje sutra...Pozz

Aranka

pre 9 godina

Sigurno da Vucic nece ossporiti kao pravnik nikakvo ozbiljno optuzenje, ali cela ta prica o optuznici koja stize iz Djakovice deluje prilicno sumnjivo

Milosavljevic

pre 9 godina

Angažovanje stručnjaka nije za podsmeh. Bler je možda bio loš za Srbiju, ali je za Englesku bio odlican. Treba iskoristiti ono sto on zna i koga on zna.

goran13

pre 9 godina

Treba sa svima saradjivati i od svih skupiti predloge i konstruktivna resenja probleme jer jedan problem ne postoji i ne moze se resiti jednostrano....

Paja

pre 9 godina

Cim ga vidim nervoznog znam da mu pitanje ne prija i da ima muljaze. Nikada nismo saznali ko je platio Djulijanija, Fratinija, onog iz World bank. Sigurno je da nisu dosli iz ljubavi prema Vucicu i Srbiji

Miki

pre 9 godina

Bivsi britanski premijer, sigurno moze savetodavno uticati da pre udjemo u EU, treba to imati u vidu i iskoristiti sve ssto mozemo da uhvatimo sto pre prikljucak sa Evropom.

Tibor

pre 9 godina

Naravno da su penzioneri ti koji najbolje razumeju i shvataju nuznost reformi ovako rigoroznih za mnoge od nas. Zato nista cudno sto Vucic veliku podrsku ima upravo kod njih.

agronomboric

pre 9 godina

Bler vise nije politicka licnost, njegove posete vise nemaju tu osnovu. Po meni njegova poseta je kosultantske prirode, da nam ukaze na neke cinjenice vezano sto brzi izlazak iz tranzicije....

Ahmet Ben Bela

pre 9 godina

A , i zato bih Vam verovao da poseta Bleeera Srbiju nije kostala ni dinara, rekli ste da necete dirati-smanjivati penzije pa ste slagali, da cete ukinuti agencije, pa ste slagali, da cete do nove godine izaci sa rezultatima spornih privatizacija, pa ste slagali, i.t.d., da vise ne nabrajam sve Vase lazi. Vama jos samo Pinokio veruje.

Joless

pre 9 godina

Naravno da svako ko je optuzen za ratni zlocin treba da odgovara, ali obzirom da je rec o nelegalnoj tvorevini tzv. drzavi Kosovo ni ta drzava ni njen sud ni ta optuznica ne mogu biti ozbiljni

Milos

pre 9 godina

Onaj ko hoce uvek nadje losu pozadinu svega, pa tako u ovom slucaju opozicija zaista preteruje oko dolaska Blera! Od svakog se moze nesto nauciti, i dobro je da Vucic voli da cuje razna misljenja, necije iskustvo moze mnogo da nam pomogne!

J.B.Z.A.P.O.

pre 9 godina

Znam da ,mnogi od nas nevole Blera jer je radio to sto je radio ali mozemo jako mnogo da naucimo iz njegovog iskustva dopk se bavio politikom.

boki

pre 9 godina

Ova sramna optužnica predsatvlja neuspeo pokušaj prištinskih vlasti da onemoguće stvaranje suda za ratne zločine u Prištini počinjene od strane pripadnika OVK, kao i još jedan pokušaj destabilizacije primene Briselskog sporazuma

Majda S

pre 9 godina

Svaki dan treba da bude prilika da se nauci nesto novo, u dijalogu sazna neka informacija ili unapredi bilo sta. Svakidobronamerni savet je dobro dosao!

tt

pre 9 godina

Dovesti Blera u Beograd, makar i besplatno, da savetuje ministre Vlade Srbije jeogromno ponizavanje drzave, naroda,zrtava jednog od najodgovornijih (uz Klintona i Madlen Olbrajt), ponizavanje zrtava i herojstva nasih pilota, vojnika, oficira, policajaca koji su boreci se protiv NATO branili svoj narod i svoju zemlju. Dolazak Blera i njegovo predavanje je samar napacenom narodu.

Kaja

pre 9 godina

Da li bilo ko veruje da se neko od ucesnika agresije na Srbiju ponosi tim cinom...ja ne verujem...ne smemo otati u tom vremenu,nego moramo ici napred

Sedma sekcija

pre 9 godina

Eto zasto su smanjene plate i penzije, da bi se placalo Toniju Bleru, jednom od najodgovornijih ljudi za bombardovanje Srbije. Bravo Vucicu, alal ti vera!

Long Wings

pre 9 godina

Meni sve ovo oko optuznice lici na to da Kosovska vlada tezi ka tome da se zategnu odnosi pa da se uspori i oteza sprovodjenje Briselskog sporazuma...

Синиша

pre 9 godina

Gospodaru, neko laze!! U stvari, ministarka laze! TI Gospodaru nikada ne lazes! Ti Gospodaru kafu ne pijes, ali je kupujes da bi Srbija dobila deo od PDV-a!

jedan23

pre 9 godina

Sa svakim treba popricati. Moze se naci konstruktivno resenje iz svake situacije i razgovora i nikome ne treba zatvarati vrata, makar i crnom djavolu, bar neke informacije procure....

kika11

pre 9 godina

Graditi uspeh ne znači biti otvoren prema jednoj strani,a drugu isključivati,jer to bi samo dovelo do ekonomskog zastoja i narušavanja mira...treba održavati dobre odnose sa svima.

vrle

pre 9 godina

Moj otac,koji je preziveo bombardovanje zgrade GŠ-a,je beskrajno zahvalan za posetu gospodina Blera!Hvala sto ste mu smanjili penziju i pomogli mu da shvati da nije pogresio sto je svoj zivot posvetio otadzbini.

jovan

pre 9 godina

Dockan Vucic Aleksandre! Suvise kasno se javljate a da ste najpre pripustili vase aportere u medije. sad je sve ovo sto ste izvoleli kazati totalno deplasirano.

Serdjo

pre 9 godina

A ja bio mobilisan '99. jos one noci kad su bombardovali zgradu vlade i kinesku ambasadu vode nas kao ovce dole kod zeleznicke stanice i u onom parkicu kod bioskopa Partizan zalegamo da nas ne pogodi neko kamenje koje prsti na sve strane kad ovi Blerovi pogode zgradu! Smrzo sam se te noci, a ujutru oko 7h dolazi ministar zdravlja buljavi Bojic da izvidi situaciju i govori kako sto pre treba rascistiti sut. Onda nama vojnicima podele lopate da sut ubacujemo u utovarivac a ovaj posle u kamion. I sta ja sad da mislim!?

runner

pre 9 godina

Да је Борис Тадић којим случајем узео Блера за саветника, ја мислим, да бисте ви напр'(д)њаци преврнули Србију. Не би га опрале ни Дрина, ни Сава, ни Морава од оптужби за издају националних интереса. Па он се, незванично, руковао са Тачијем у Дубровнику а ви сте то третирали као чин велеиздаје, а види сад ово, нису ћаскали него "озбиљно" разговарали...ма 'ајте молим вас!

siki82

pre 9 godina

Penzioneri možda čak i bolje razumeju situaciju u kojoj se nalazi Srbija,razumeju mere koje moraju da se sprovedu zarad boljitka,pa tome i pružaju podršku.

Pedja

pre 9 godina

Ovo je kap koja je prelila čašu, ovim postupkom, vlada Srbije je bratsku Rusiju proglasila za svog neprijatelja...samo se nadajmo da će Putin razumjeti da ovo nije volja naroda već da je to samovolja izdajničke vlasti..

Mario

pre 9 godina

Kakva je to Obuka koja nije kostala 'ni dinara'? Aha, samo ce nam traziti malu uslugicu nazad, kad bude vreme. Nista nije besplatno, pogotovo u politici. Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji. Ja se samo iskreno (bez upiranja prsta i prozivanja) pitam, koja je cena?

Dragan

pre 9 godina

"Ни за коју цену, ни за какве интересе привремене, овоземаљске, ништавне, не изгубимо свој образ и своју душу, образ и душу свог народа.' Ботови ово су светле речи нашег упокојеног Патријарха Павла!

Изволите па кликните шта желите!

branko

pre 9 godina

Nema besplatnog rucka. A zar Vi gospodine Vucicu toliko smatrate nesposobnim i nestrucnim srpski narod, da mora Bler da nas uci organizaciji i nekakvim "unitima"? Ili su to nesposobni samo Vasi ministri? Ako je tako, onda ih smenite. Ima puno mladih, sposobnih i obrazovanih ljudi, samo ih Vi mozda ne vidite u Vasoj stranci!

Laci

pre 9 godina

Postovani gospodine Vucicu, kao ugledni gradjanin grada Zrenjanina (MArch), zeleo bih da Vam toplo preporucim da se okanite ratnih zlocinaca, mutnih ljudi, itd. Gosn Bler (odlican strucnjak inace ali znamo zasto ga ne volimo) nam dolazi iz UK. Setite se koja zemlja u poslednje 2 godine zagovara raspad EU. Ako zelimo u tu Evropu, ne mozemo surovati sa ljudima koji joj zele zlo. Ove novce koje trosite na placanje botova, udelite nekome za grejanje, hranu. Evo, lepo sam rekao bez vredjanja i psovki. Pokrenite ovu zemlju i imacete moj glas.

patriJJJota

pre 9 godina

"On je odbacio kritike opozicije zbog susreta sa Blerom čija je zemlja učestvovala u NATO bombardovanju istakavši da su i države koje su vodili Žak Širak i Gerhard Šreder u tome učestovale, a da su ih 2001. isti ti koji sada upućuju kritike oberučke dočekali i hvalili se time"
Pa zato i vi i DS treba da odete na smetliste istorije, a da dodju novi ljudi, kojima nece americki ambasador sastavljati vlade i odredjivati politike.

big easy

pre 9 godina

Sta to Bler moze da nauci vladu Srbije? Nije u pitanju sarkazam vec me stvarno interesuje.Kakav to interes mora biti pa da on dodje besplatno? Bolje da su ga platili.Strasno glup potez, pa njega ni njegovi ne mogu da podnesu.

TONY

pre 9 godina

Znamo i mi da Blerov dolazak nije kostao ni dinar, ali koliko hiljada EVRA ce kostati, to cemo mozda nekada cuti a mozda i nikada.
Takvi kao Bler ne dolaze bez razloga i bez placanja.

Dux

pre 9 godina

Zemlja tone u ambis iz dana u dan, ali zato Vučiš nalazi vreme za igranje šah sa penzionerom dok Vulin sve to pomno prati???!!!!!! Ova fotografija bi trebala da bude poster za sledeću predizbornu kampanju naprednjaka uz natpis: ''E TO SE ZOVE NAPREDNOST-VUČIĆ ZA PENZIONERE I ŠAH!! Ovo već odavno više nije normalno-to je svima poznato. Ali je sada postalo BOLESNO!!

Isak

pre 9 godina

Paralelni univerzum, Izrael 1952:"Danas je za savetnika premijera države Izrael došao Adolf Hitler. Ne zaboravimo da Hitler više nije politički aktivan, a sa našim premijerom je popio kafu. Svaka čast našem premijeru koji je primetio da se treba okrenuti budućnosti, a ne prošlosti"

Milos

pre 9 godina

Protiv dolaska Toni Blera se bune oni koji su cekali u redu da se slikaju sa njim do 2012.
(SALAMA, 27. februar 2015 20:35)

Protiv Blera sam bio 1999. , 2000. a i 2012 i danas. A vi ste nekad bili protiv Bleta i uveli ste nas u rat a sada pijete kafu a narod koji je izginuo i ostao bez kuca ko sisa. E necemo tako drugovi.

Nikola

pre 9 godina

Likovi poput klintona,blera... nigde ne dolaze besplatno.E sad jedino pevaljkama,narko bosovima,nekim politicarima i premijeru drugari tako poklone 100k eura.Nekom "poklone" dzip evo premijer je pozeleo druzenje sa blerom.

STA LI CE OD SRBIJE DA TRAZI ?

pre 9 godina

Ovom ponizavanju nema kraja ! Bler nije uzeo ni peni za svoje " obucavanje " ! Kako ono poslovica veli?! Sve sto se novcem plati - nije skupo !

Kruna

pre 9 godina

Drago mi je što se Vučić oglasio povodom Blerovog dolaska u Beograd, da dušebrižnici više ne bi razbijali glavu koliko li to košta i ko je to platio.

toto04

pre 9 godina

Vreme ne stoji a tako i napredak Srbije ka boljem životu svih gradjana ,na nama je da li ćemo taj izazov prihvatiti ili kao u prošlosti cupkati u mestu. Mnogo toga je premijer prihvatio mimo svoje volje ali je to za dobro države i naroda.

herkules s

pre 9 godina

Ako tako gledamo,kao sto opozicija posmatra,onda bismo se izolovali i ponovili situaciju iz devedesetih godina. U proslosti su Srbiji mnoge drzave bile neprijatelji pa smo sada u najboljim odnosima. Vlada uvek treba da se bori za jacanje uticaja i prijateljstava sa odredjenim drzavnicima od kojih moze imati samo korist.

Kreker

pre 9 godina

Dolazak Blera u Srbiju je u potpunoti koristan za našu zemlju, u to nema sumnje. Prijateljske odnose moramo razvijati sa svima. Samo tako možemo očekivati boljitak naše zemlje.

mitric

pre 9 godina

Bez obzira na burnu proslost ipak ne treba ziveti u istoj. Dok su se sve zemlje u kriticnim trenucima priklanjale ekonomski jacim zemljama, mi smo glumili ludilo. Sada ostaje da I mi zauzmemo takav stav, I uvek cemo imati podrsku, bez opasnosti od destabilizacije regiona.

jadni mali sns bot

pre 9 godina

botovi vole Blera
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ion, 27. februar 2015 21:46)
# Link komentara
Preporučujem (+250)
Ne preporučujem (-423) hahaha zbunio si ih,pa sad ovde po minusima dokazuju da ga ne vole ali po pateticnim komentarima pokazuju suprotno

ajronik-supersonik

pre 9 godina

"Na pitanje zašto bi to neko radio besplatno, Vučić je odgovorio da to treba pitati Blera.
"To morate da pitate njega, što se nas tiče to je džabe, ja taj novac nemam, a Vlada Srbije nije dalan ni dinar", rekao je Vučić."......DA,DA,DA.....TONYKA JE POZNATI VOLONTER I HUMANITARAC...MA,SUROVI FILANTROP I ALTRUISTA!!!....ON JEDVA CHEKA DA GA NEKI VUCHIC IZ NEKE SRBIJICE,KOJU JE BY-THE-WAY HTEO DA IZBRISHE SA KARTE,POZOVE DA GA OBUCHAVA I SAVETUJE PRO-BONO!!....

kejto

pre 9 godina

@dado razgovarao sam sa jednom devojkom koja je bot. ne dobijaju oni nikakve pare, vec im se to pise kao zalaganje, pa mogu da se nadaju da ce ih partija nekad zaposliti. u tome je fazon botova.

Komentator

pre 9 godina

Nije problem u Bleru, problem je u gomili gafova koji su tim povodom naši predstavnici napravili. On ih podučavao uspešnom PR-u, a njegov događaj ispade najnegativnija propaganda vlasti-osim botovima.
Drugo, ne bih se ja mnogo radovao što nismo plaćali dolazak. Upravo je to najveći problem, da neko treći, van Srbije finansira njenu vladu kako bi modelovao njeno ponašanje. Postoji izraz za to, ne znam što se izbegava.
Treće, nit je on neki stručnjak ni u marketingu ni u ekonomiji, da jeste zakucao bi još neki mandat, a britanska ekonomija je počela da diže glavu kad je on prestao da upravlja njome. Ni propaganda mu nije išla, ni na domaćem ni na međunarodnom planu. Stoga, on nam vredi kao i Stros Kan, Guzenbauer, Fratini (niko ih i ne pominje više).
Ipak drago mi je da čitam generičke komentare botova i da ih skupljam

Milos

pre 9 godina

Meni je prejako kako je premijer isprozivao Mihajlovićevu, koja je upravo našla za shodno da okarekteriše razgovore kao "ćaskanje uz kafu"... Šef je mobbing-uje otvoreno, pred medijima.

Dosta je podela

pre 9 godina

Penzioneri možda čak i bolje razumeju situaciju u kojoj se nalazi Srbija,razumeju mere koje moraju da se sprovedu zarad boljitka,pa tome i pružaju podršku.
(siki82, 27. februar 2015 21:44)

Botino ne deli narod na penzionere i ostale jer si tvoje misljenje zasnovao na vodjinoj radikalskoj mrznji. Jesi li dobio misljenje od benzionera da se slazu sa dolaskom Blera. Uostalom Bler je vodjin prijatelj a ujedno i vas botova.

Ono sto najvise moze da povredi coveka a to je podela i kada na tako nesto pokusaju penzioneri da ukazu ne objave komentar.

dado

pre 9 godina

Nikada nije bilo prisutno ovoliko botova na potralima... Da čovek ne zna da su plaćeni da to rade, neko bi pomislio da kao nacija imamo kolektivnu šizofreniju!

kafenisanje

pre 9 godina

Premijer rece da su to bili ozbiljni razgovori i da nista ne kostaju a njegov ministar malo ranije,rece " Potpuno sam sigurna da nije zato što je ovo bio zaista razgovor uz kafu - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara u Privrednoj komori Srbije.".Sad se ja pitam ko laze ili neko nezna sta je kafenisanje

Rule

pre 9 godina

АЗорана нније питала Вучића шта да изјави у вези Блеровог кафенисања, па тресну и остаде жива

mljm beli listić

pre 9 godina

"Pristao sam biću sve što hoće, evo prodajem dušu vragu svome, i ostaću samo crna tačka posle ove igre kad me slome, ..... Po meni se ništa neće zvati". Slušajte Bijelo dugme manite politiku.

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

vucic je prolupao nacisto,taj vise ne zna ni gde je levo,daleko od toga da sam ocekivao neki drastican boljitak od njih,ali da ce ovoliko da unazade zemlju to ni u snu!!! i ovo sto na svako postavljeno pitanje na koje nema odgovor ili mu se ne svidja pocne da galami i da glumi neki autoritet ima da mu se obije o glavu gore nego tadicu poseta stalama i svinjcima u predizbornoj kampanji!!!!

tony

pre 9 godina

...hmm...vodili ozbiljne razgovore...ček malo pa zar Mihajlovićka ne reče da su ćaskali uz kafu...opet će ići kod vodje na ribanje...neko ovde ne govori istinu...novinari B92 istražite ovo...jedino od vas može ovaj narod da očekuje istinu

aceofspades

pre 9 godina

Nije bitna cena, platili smo mi mnogo vise. Činjenica je da više nećemo da trpimo ponižavanje, sad je stvarno dosta,prešao si crtu!

CANE - SREMAC - 54

pre 9 godina

Dusebriznici su se prosto utrkivali ko ce vise da pljune po Vladi Srbije.Zato mi je iskreno i posteno drago sto se Aleksandar Vucic oglasio povodom Blerovog dolaska u Beograd, tako da dusebricnici vise ne bi razbijali glavu koliko li to kosta i ko je to platio. Samo su zaboravili jednu stvar da im dok su se grabili za vlast taj isti Bler, Srederer i mnogi drugi nisu smetali, cak su im bili veoma dragi.

Vlajko

pre 9 godina

Aleksandre Vučiću zapamti jedno ime Milica Rakić!!!!!Ti si sramota Srpskog naroda.Ja ne mrzim nikoga,volim i poštujem dobre pravične i POŠTENE ljude.Ti od ovoga što sam naveo u sebi nemaš ni trunke.I da nebude zabune nisam član niti jedne stranke,nisam simpatizer ,ne glasam jer nemam za koga,ali ovako poniženje naroda za svojih trideset osam godina video nisam.Neka ti je na čast Aleksandre.Otiđi do opštine Rakovica pogledaj spisak momaka koji su poginuli na Kosovu.Da li imaš poštovanja prema svom narodu čiji si ti vođa,da li se u nekom trenutku zapitaš da li je to što radim ispravno,POŠTENO,pravično.

mara

pre 9 godina

Uveren sam da je general Stojanović nevin, ali zaista je sramotno da su na Kosovu vođe OVK-a ugledni građani i članovi vlade, a da se srpske žrtve prepuštaju zaboravu i ne radi na procesiranju lica koja su kriva za njihova pogubljenja. Prištinske vlasti su se malo preigrale, sigurno da srpska vlada neće uhapsiti narodnog poslanika i generala i predati ga fantomskom sudu u Đakovici

Lidija

pre 9 godina

Ne vidim u cemu je problem savetovati se sa nekim cije ce nam iskustvo pomoci da modernizujemo drzavu i usmerimo je na put progresa.

Miroslav

pre 9 godina

Tako si govorio i favorizovao Esmark u kupovini Železare pa ćorak, tako si sa svojim saborcima čuvao i štitio Srbe po Bosni, Hrvatskoj i Kosovu pa tamo Srba više nema itd... Naravoučenije: gospodine Stojanoviću čuvajte se.

MilkaVSsimonovic

pre 9 godina

Bler nedvosmisleno moze biti ozbiljan konsultant- obzirom na svoje ogromno politicko iskustvo, to treba iskoristiti na putu Srbije ka EU integracijama.

Dragan

pre 9 godina

"Ни за коју цену, ни за какве интересе привремене, овоземаљске, ништавне, не изгубимо свој образ и своју душу, образ и душу свог народа.' Ботови ово су светле речи нашег упокојеног Патријарха Павла!

Изволите па кликните шта желите!

zoran

pre 9 godina

Pa, hajde dogovorite se vishe...da li je bilo kafe ili nije...hajdete vishe - ziv se oznojih...

Jasno da sa Blerom nema caskanja, vec 200.000 funti po kafici od sat vremena...tolika mu tarifa...ko ne veruje ima na internetu njegov cenovnik. Svakako + putni troshkovi + placeno obezbedjneje...pa vi sada izrachunajte.

SNS je smeshniji od komunjara iz Titinog doba...onaj je drzao komesare striktno pod liniju...nisu smeli da pisnu...dok AV ne zna shta posluga radi, pa se tako istrche. Mora to jache da se pritegne....

patriJJJota

pre 9 godina

"On je odbacio kritike opozicije zbog susreta sa Blerom čija je zemlja učestvovala u NATO bombardovanju istakavši da su i države koje su vodili Žak Širak i Gerhard Šreder u tome učestovale, a da su ih 2001. isti ti koji sada upućuju kritike oberučke dočekali i hvalili se time"
Pa zato i vi i DS treba da odete na smetliste istorije, a da dodju novi ljudi, kojima nece americki ambasador sastavljati vlade i odredjivati politike.

Pedja

pre 9 godina

Ovo je kap koja je prelila čašu, ovim postupkom, vlada Srbije je bratsku Rusiju proglasila za svog neprijatelja...samo se nadajmo da će Putin razumjeti da ovo nije volja naroda već da je to samovolja izdajničke vlasti..

big easy

pre 9 godina

Sta to Bler moze da nauci vladu Srbije? Nije u pitanju sarkazam vec me stvarno interesuje.Kakav to interes mora biti pa da on dodje besplatno? Bolje da su ga platili.Strasno glup potez, pa njega ni njegovi ne mogu da podnesu.

Serdjo

pre 9 godina

A ja bio mobilisan '99. jos one noci kad su bombardovali zgradu vlade i kinesku ambasadu vode nas kao ovce dole kod zeleznicke stanice i u onom parkicu kod bioskopa Partizan zalegamo da nas ne pogodi neko kamenje koje prsti na sve strane kad ovi Blerovi pogode zgradu! Smrzo sam se te noci, a ujutru oko 7h dolazi ministar zdravlja buljavi Bojic da izvidi situaciju i govori kako sto pre treba rascistiti sut. Onda nama vojnicima podele lopate da sut ubacujemo u utovarivac a ovaj posle u kamion. I sta ja sad da mislim!?

branko

pre 9 godina

Nema besplatnog rucka. A zar Vi gospodine Vucicu toliko smatrate nesposobnim i nestrucnim srpski narod, da mora Bler da nas uci organizaciji i nekakvim "unitima"? Ili su to nesposobni samo Vasi ministri? Ako je tako, onda ih smenite. Ima puno mladih, sposobnih i obrazovanih ljudi, samo ih Vi mozda ne vidite u Vasoj stranci!

lipi

pre 9 godina

sve bih vas botove poslao na goli otok da tucate kamen
(danijel, 27. februar 2015 16:17
I to gumenim čekićem da se posle svakig udara u kamen iati odbije botu u glavu.

Oldtimer

pre 9 godina

"Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da nedavni dolazak bivšeg britanskog premijera Tonija Blera u Beograd Srbiju nije koštao ni dinar."

Naravno, pošto mu je plaćeno u evrima. Ne bi Bler ni uzeo dinare!

Синиша

pre 9 godina

Gospodaru, neko laze!! U stvari, ministarka laze! TI Gospodaru nikada ne lazes! Ti Gospodaru kafu ne pijes, ali je kupujes da bi Srbija dobila deo od PDV-a!

Angry Bird

pre 9 godina

Strašno koliko ovog čoveka sapliću na svakom koraku, pa umesto da budemo zadovoljni zbog ugeda koji je Srbija povratila zahvaljujući, pre svega, Vučićevom svesrdnom zalaganju, pojedini od nas traže „dlaku u jajetu“, pozivajući se na navodni patriotizam.

vrle

pre 9 godina

Moj otac,koji je preziveo bombardovanje zgrade GŠ-a,je beskrajno zahvalan za posetu gospodina Blera!Hvala sto ste mu smanjili penziju i pomogli mu da shvati da nije pogresio sto je svoj zivot posvetio otadzbini.

Dux

pre 9 godina

Zemlja tone u ambis iz dana u dan, ali zato Vučiš nalazi vreme za igranje šah sa penzionerom dok Vulin sve to pomno prati???!!!!!! Ova fotografija bi trebala da bude poster za sledeću predizbornu kampanju naprednjaka uz natpis: ''E TO SE ZOVE NAPREDNOST-VUČIĆ ZA PENZIONERE I ŠAH!! Ovo već odavno više nije normalno-to je svima poznato. Ali je sada postalo BOLESNO!!

Paja

pre 9 godina

Cim ga vidim nervoznog znam da mu pitanje ne prija i da ima muljaze. Nikada nismo saznali ko je platio Djulijanija, Fratinija, onog iz World bank. Sigurno je da nisu dosli iz ljubavi prema Vucicu i Srbiji

Van Nelle

pre 9 godina

Muka mi je više od njegovih izjava poput "...sa druge strane čak i ne pijem kafu", "pitao sam se gde sam pogrešio kad sam dobio devetku na ispitu" KOGA BRE BRIGA za to??? Tvoj posao je da radiš za ovu zemlju (u čemu očigledno nemaš nimalo uspeha), a ne da zamajavaš ljude svojim besmislenim pričama... Sve se raspada, a ovaj čovek je beskrajno prepotentan, patetičan i smatra nas za potpune imbecile.

Laci

pre 9 godina

Postovani gospodine Vucicu, kao ugledni gradjanin grada Zrenjanina (MArch), zeleo bih da Vam toplo preporucim da se okanite ratnih zlocinaca, mutnih ljudi, itd. Gosn Bler (odlican strucnjak inace ali znamo zasto ga ne volimo) nam dolazi iz UK. Setite se koja zemlja u poslednje 2 godine zagovara raspad EU. Ako zelimo u tu Evropu, ne mozemo surovati sa ljudima koji joj zele zlo. Ove novce koje trosite na placanje botova, udelite nekome za grejanje, hranu. Evo, lepo sam rekao bez vredjanja i psovki. Pokrenite ovu zemlju i imacete moj glas.

Ahmet Ben Bela

pre 9 godina

A , i zato bih Vam verovao da poseta Bleeera Srbiju nije kostala ni dinara, rekli ste da necete dirati-smanjivati penzije pa ste slagali, da cete ukinuti agencije, pa ste slagali, da cete do nove godine izaci sa rezultatima spornih privatizacija, pa ste slagali, i.t.d., da vise ne nabrajam sve Vase lazi. Vama jos samo Pinokio veruje.

Mario

pre 9 godina

Kakva je to Obuka koja nije kostala 'ni dinara'? Aha, samo ce nam traziti malu uslugicu nazad, kad bude vreme. Nista nije besplatno, pogotovo u politici. Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji. Ja se samo iskreno (bez upiranja prsta i prozivanja) pitam, koja je cena?

Luka Bratic

pre 9 godina

Zbog blera ode 5% glasova, zbog trivanke još 5%, da moli Boga da se ne pojavi neko novi na političkoj sceni ko će biti naizgled pošten jer će izgubiti izbore pre nego što se na glasanje izađe.

TONY

pre 9 godina

Znamo i mi da Blerov dolazak nije kostao ni dinar, ali koliko hiljada EVRA ce kostati, to cemo mozda nekada cuti a mozda i nikada.
Takvi kao Bler ne dolaze bez razloga i bez placanja.

Seralex

pre 9 godina

Koštalo nas je bombardovanja, uništene infrastrukture, dela teritorije , nekoliko hiljada mrtvih , pljuvanje po celom narodu da smo varvari .... Ako ste zaboravili gospodine premijeru vlade Srbije

Steve

pre 9 godina

Sa svojim neznanjem i arogantnim stavom vodja nam ponovo vredja pamet! Prva lekcija koju je valjda ponovio sto puta i kod Blera je svima poznata sintagma - NEMA BESPLATNOG RUCKA !!!

jovan

pre 9 godina

Dockan Vucic Aleksandre! Suvise kasno se javljate a da ste najpre pripustili vase aportere u medije. sad je sve ovo sto ste izvoleli kazati totalno deplasirano.

Sedma sekcija

pre 9 godina

Eto zasto su smanjene plate i penzije, da bi se placalo Toniju Bleru, jednom od najodgovornijih ljudi za bombardovanje Srbije. Bravo Vucicu, alal ti vera!

tt

pre 9 godina

Dovesti Blera u Beograd, makar i besplatno, da savetuje ministre Vlade Srbije jeogromno ponizavanje drzave, naroda,zrtava jednog od najodgovornijih (uz Klintona i Madlen Olbrajt), ponizavanje zrtava i herojstva nasih pilota, vojnika, oficira, policajaca koji su boreci se protiv NATO branili svoj narod i svoju zemlju. Dolazak Blera i njegovo predavanje je samar napacenom narodu.

миле

pre 9 godina

Опозицији није сметала Блерова помоћ за долазак на власт 2000-те.Сваки користан савет који ће бити у интересу државе треба саслушати.

Isak

pre 9 godina

Paralelni univerzum, Izrael 1952:"Danas je za savetnika premijera države Izrael došao Adolf Hitler. Ne zaboravimo da Hitler više nije politički aktivan, a sa našim premijerom je popio kafu. Svaka čast našem premijeru koji je primetio da se treba okrenuti budućnosti, a ne prošlosti"

Milos

pre 9 godina

Protiv dolaska Toni Blera se bune oni koji su cekali u redu da se slikaju sa njim do 2012.
(SALAMA, 27. februar 2015 20:35)

Protiv Blera sam bio 1999. , 2000. a i 2012 i danas. A vi ste nekad bili protiv Bleta i uveli ste nas u rat a sada pijete kafu a narod koji je izginuo i ostao bez kuca ko sisa. E necemo tako drugovi.

Nikola

pre 9 godina

Likovi poput klintona,blera... nigde ne dolaze besplatno.E sad jedino pevaljkama,narko bosovima,nekim politicarima i premijeru drugari tako poklone 100k eura.Nekom "poklone" dzip evo premijer je pozeleo druzenje sa blerom.

lazarko

pre 9 godina

Po meni,mislim da premijer radi pametno jer jedino tako,otvoren za razgovor sa svima,nasoj zemlji moze doneti nesto dobro,u suprotnom samo bi izazvao druge da nas pljuju i ne vole..

marica

pre 9 godina

Dusebriznici su dobili informaciju o tome da li je Srbiju kostao dolazak Blera.Ne vidim nista lose u tome sto je dolazio u Beograd.Ne treba ziveti u proslosti vec se okrenuti ka buducnosti.

Milosavljevic

pre 9 godina

Angažovanje stručnjaka nije za podsmeh. Bler je možda bio loš za Srbiju, ali je za Englesku bio odlican. Treba iskoristiti ono sto on zna i koga on zna.

Milos

pre 9 godina

Onaj ko hoce uvek nadje losu pozadinu svega, pa tako u ovom slucaju opozicija zaista preteruje oko dolaska Blera! Od svakog se moze nesto nauciti, i dobro je da Vucic voli da cuje razna misljenja, necije iskustvo moze mnogo da nam pomogne!

Miki

pre 9 godina

Bivsi britanski premijer, sigurno moze savetodavno uticati da pre udjemo u EU, treba to imati u vidu i iskoristiti sve ssto mozemo da uhvatimo sto pre prikljucak sa Evropom.

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Činjenica je da Blera niko u Srbiji ne voli, pamtimo ga uglavnom po zlu. Ipak, on više nije politički aktivan i u Beograd je došao samo zbog saradnje njegove konsultantske kuće sa Vladom RS. Čak i od neprijatelja može nešto korisno da se nauči, a u ovom slučaju mnogo toga možemo naučiti od Blera. Smatram da ipak treba zakopati ratne sekire.

Long Wings

pre 9 godina

Meni sve ovo oko optuznice lici na to da Kosovska vlada tezi ka tome da se zategnu odnosi pa da se uspori i oteza sprovodjenje Briselskog sporazuma...

runner

pre 9 godina

Да је Борис Тадић којим случајем узео Блера за саветника, ја мислим, да бисте ви напр'(д)њаци преврнули Србију. Не би га опрале ни Дрина, ни Сава, ни Морава од оптужби за издају националних интереса. Па он се, незванично, руковао са Тачијем у Дубровнику а ви сте то третирали као чин велеиздаје, а види сад ово, нису ћаскали него "озбиљно" разговарали...ма 'ајте молим вас!

J.B.Z.A.P.O.

pre 9 godina

Znam da ,mnogi od nas nevole Blera jer je radio to sto je radio ali mozemo jako mnogo da naucimo iz njegovog iskustva dopk se bavio politikom.

STA LI CE OD SRBIJE DA TRAZI ?

pre 9 godina

Ovom ponizavanju nema kraja ! Bler nije uzeo ni peni za svoje " obucavanje " ! Kako ono poslovica veli?! Sve sto se novcem plati - nije skupo !

Fudbaler

pre 9 godina

Blerova dobra volja sto nam cini uslugu, jer je video koliko se Srbija bori i radi i da se konacno vratila na pravi put, niko novac nije ni pomenuo.

Alen

pre 9 godina

Kosovska optuznica visse ima svrhu da zataska nego da otkrije, to se pokazalo na primeru neoptuzivanja kosovskih Albanaca koji su pocinili tesske zlocine, ovde se radi o prebacivanju odgovornosti, na sluzbe bezbednosti Srbije, bez realnih razloga.

zoran50

pre 9 godina

Nastavak politike pomirenja i saradnje sa zapadom uz ocuvanje dobrih odnosa sa Rusijom mogu biti od koristi.Proslost treba pamtiti, ali se ne zivi od proslosti.

Mary

pre 9 godina

Naravno da ce nadlezni da ispitaju optuznicu protiv Stojanovica i reagovati u skladu sa tim, iako nema dokaza da je on odgovoran za zlocine. Ne vidim cemu tolika fama oko Blera, nije angazovan kao savetnik, ne kosta nista, a hoce da pomogne.

Jellena

pre 9 godina

Vucic je drzavnik koji se maksimalno trudi da iz svake situacije izvuce neku korist ili nauci nesto novo. Ne sumnjam da mu je i ova poseta znacila, jer se na osnovu necijeg iskusva moze usvojiti mnogo novih znanja.

diki

pre 9 godina

Ceo svet ide napred a mi još uvek čeprkamo po prošlosti. Svi sa Zapada su bili umešani u bombardovanje na ovaj ili ovaj način i šta sada. Moramo da sarađujemo sa svima i da učimo jer očigledno je da svi bolje umeju od nas. Marketing i lobiranje za bolje sutra...Pozz

agronomboric

pre 9 godina

Bler vise nije politicka licnost, njegove posete vise nemaju tu osnovu. Po meni njegova poseta je kosultantske prirode, da nam ukaze na neke cinjenice vezano sto brzi izlazak iz tranzicije....

melany

pre 9 godina

Čitam komentare i svi liče na jedan .Kritika,kritika ...direktiva je očigledno vrlo jasna !
Dajte čoveku šansu da završi ono što je počeo!

LukaLaban

pre 9 godina

Jednostavno treba pustiti nadlezen organe da rade svoj posao pa tek posle zavrsenog posla mogu da se iznose misljenja.Dok se ne dokaze nista.

jadni mali sns bot

pre 9 godina

botovi vole Blera
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ion, 27. februar 2015 21:46)
# Link komentara
Preporučujem (+250)
Ne preporučujem (-423) hahaha zbunio si ih,pa sad ovde po minusima dokazuju da ga ne vole ali po pateticnim komentarima pokazuju suprotno

Aranka

pre 9 godina

Sigurno da Vucic nece ossporiti kao pravnik nikakvo ozbiljno optuzenje, ali cela ta prica o optuznici koja stize iz Djakovice deluje prilicno sumnjivo

Tibor

pre 9 godina

Naravno da su penzioneri ti koji najbolje razumeju i shvataju nuznost reformi ovako rigoroznih za mnoge od nas. Zato nista cudno sto Vucic veliku podrsku ima upravo kod njih.

jedan23

pre 9 godina

Sa svakim treba popricati. Moze se naci konstruktivno resenje iz svake situacije i razgovora i nikome ne treba zatvarati vrata, makar i crnom djavolu, bar neke informacije procure....

Majda S

pre 9 godina

Svaki dan treba da bude prilika da se nauci nesto novo, u dijalogu sazna neka informacija ili unapredi bilo sta. Svakidobronamerni savet je dobro dosao!

siki82

pre 9 godina

Penzioneri možda čak i bolje razumeju situaciju u kojoj se nalazi Srbija,razumeju mere koje moraju da se sprovedu zarad boljitka,pa tome i pružaju podršku.

goran13

pre 9 godina

Treba sa svima saradjivati i od svih skupiti predloge i konstruktivna resenja probleme jer jedan problem ne postoji i ne moze se resiti jednostrano....

ajronik-supersonik

pre 9 godina

"Na pitanje zašto bi to neko radio besplatno, Vučić je odgovorio da to treba pitati Blera.
"To morate da pitate njega, što se nas tiče to je džabe, ja taj novac nemam, a Vlada Srbije nije dalan ni dinar", rekao je Vučić."......DA,DA,DA.....TONYKA JE POZNATI VOLONTER I HUMANITARAC...MA,SUROVI FILANTROP I ALTRUISTA!!!....ON JEDVA CHEKA DA GA NEKI VUCHIC IZ NEKE SRBIJICE,KOJU JE BY-THE-WAY HTEO DA IZBRISHE SA KARTE,POZOVE DA GA OBUCHAVA I SAVETUJE PRO-BONO!!....

Kaja

pre 9 godina

Da li bilo ko veruje da se neko od ucesnika agresije na Srbiju ponosi tim cinom...ja ne verujem...ne smemo otati u tom vremenu,nego moramo ici napred

kika11

pre 9 godina

Graditi uspeh ne znači biti otvoren prema jednoj strani,a drugu isključivati,jer to bi samo dovelo do ekonomskog zastoja i narušavanja mira...treba održavati dobre odnose sa svima.

kejto

pre 9 godina

@dado razgovarao sam sa jednom devojkom koja je bot. ne dobijaju oni nikakve pare, vec im se to pise kao zalaganje, pa mogu da se nadaju da ce ih partija nekad zaposliti. u tome je fazon botova.

tony

pre 9 godina

...hmm...vodili ozbiljne razgovore...ček malo pa zar Mihajlovićka ne reče da su ćaskali uz kafu...opet će ići kod vodje na ribanje...neko ovde ne govori istinu...novinari B92 istražite ovo...jedino od vas može ovaj narod da očekuje istinu

Milos

pre 9 godina

Meni je prejako kako je premijer isprozivao Mihajlovićevu, koja je upravo našla za shodno da okarekteriše razgovore kao "ćaskanje uz kafu"... Šef je mobbing-uje otvoreno, pred medijima.

Komentator

pre 9 godina

Nije problem u Bleru, problem je u gomili gafova koji su tim povodom naši predstavnici napravili. On ih podučavao uspešnom PR-u, a njegov događaj ispade najnegativnija propaganda vlasti-osim botovima.
Drugo, ne bih se ja mnogo radovao što nismo plaćali dolazak. Upravo je to najveći problem, da neko treći, van Srbije finansira njenu vladu kako bi modelovao njeno ponašanje. Postoji izraz za to, ne znam što se izbegava.
Treće, nit je on neki stručnjak ni u marketingu ni u ekonomiji, da jeste zakucao bi još neki mandat, a britanska ekonomija je počela da diže glavu kad je on prestao da upravlja njome. Ni propaganda mu nije išla, ni na domaćem ni na međunarodnom planu. Stoga, on nam vredi kao i Stros Kan, Guzenbauer, Fratini (niko ih i ne pominje više).
Ipak drago mi je da čitam generičke komentare botova i da ih skupljam

Joless

pre 9 godina

Naravno da svako ko je optuzen za ratni zlocin treba da odgovara, ali obzirom da je rec o nelegalnoj tvorevini tzv. drzavi Kosovo ni ta drzava ni njen sud ni ta optuznica ne mogu biti ozbiljni

aceofspades

pre 9 godina

Nije bitna cena, platili smo mi mnogo vise. Činjenica je da više nećemo da trpimo ponižavanje, sad je stvarno dosta,prešao si crtu!

Rule

pre 9 godina

АЗорана нније питала Вучића шта да изјави у вези Блеровог кафенисања, па тресну и остаде жива

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

vucic je prolupao nacisto,taj vise ne zna ni gde je levo,daleko od toga da sam ocekivao neki drastican boljitak od njih,ali da ce ovoliko da unazade zemlju to ni u snu!!! i ovo sto na svako postavljeno pitanje na koje nema odgovor ili mu se ne svidja pocne da galami i da glumi neki autoritet ima da mu se obije o glavu gore nego tadicu poseta stalama i svinjcima u predizbornoj kampanji!!!!

mljm beli listić

pre 9 godina

"Pristao sam biću sve što hoće, evo prodajem dušu vragu svome, i ostaću samo crna tačka posle ove igre kad me slome, ..... Po meni se ništa neće zvati". Slušajte Bijelo dugme manite politiku.

dado

pre 9 godina

Nikada nije bilo prisutno ovoliko botova na potralima... Da čovek ne zna da su plaćeni da to rade, neko bi pomislio da kao nacija imamo kolektivnu šizofreniju!

kafenisanje

pre 9 godina

Premijer rece da su to bili ozbiljni razgovori i da nista ne kostaju a njegov ministar malo ranije,rece " Potpuno sam sigurna da nije zato što je ovo bio zaista razgovor uz kafu - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara u Privrednoj komori Srbije.".Sad se ja pitam ko laze ili neko nezna sta je kafenisanje

Dosta je podela

pre 9 godina

Penzioneri možda čak i bolje razumeju situaciju u kojoj se nalazi Srbija,razumeju mere koje moraju da se sprovedu zarad boljitka,pa tome i pružaju podršku.
(siki82, 27. februar 2015 21:44)

Botino ne deli narod na penzionere i ostale jer si tvoje misljenje zasnovao na vodjinoj radikalskoj mrznji. Jesi li dobio misljenje od benzionera da se slazu sa dolaskom Blera. Uostalom Bler je vodjin prijatelj a ujedno i vas botova.

Ono sto najvise moze da povredi coveka a to je podela i kada na tako nesto pokusaju penzioneri da ukazu ne objave komentar.

boki

pre 9 godina

Ova sramna optužnica predsatvlja neuspeo pokušaj prištinskih vlasti da onemoguće stvaranje suda za ratne zločine u Prištini počinjene od strane pripadnika OVK, kao i još jedan pokušaj destabilizacije primene Briselskog sporazuma

Kruna

pre 9 godina

Drago mi je što se Vučić oglasio povodom Blerovog dolaska u Beograd, da dušebrižnici više ne bi razbijali glavu koliko li to košta i ko je to platio.

toto04

pre 9 godina

Vreme ne stoji a tako i napredak Srbije ka boljem životu svih gradjana ,na nama je da li ćemo taj izazov prihvatiti ili kao u prošlosti cupkati u mestu. Mnogo toga je premijer prihvatio mimo svoje volje ali je to za dobro države i naroda.

mitric

pre 9 godina

Bez obzira na burnu proslost ipak ne treba ziveti u istoj. Dok su se sve zemlje u kriticnim trenucima priklanjale ekonomski jacim zemljama, mi smo glumili ludilo. Sada ostaje da I mi zauzmemo takav stav, I uvek cemo imati podrsku, bez opasnosti od destabilizacije regiona.

Kreker

pre 9 godina

Dolazak Blera u Srbiju je u potpunoti koristan za našu zemlju, u to nema sumnje. Prijateljske odnose moramo razvijati sa svima. Samo tako možemo očekivati boljitak naše zemlje.

herkules s

pre 9 godina

Ako tako gledamo,kao sto opozicija posmatra,onda bismo se izolovali i ponovili situaciju iz devedesetih godina. U proslosti su Srbiji mnoge drzave bile neprijatelji pa smo sada u najboljim odnosima. Vlada uvek treba da se bori za jacanje uticaja i prijateljstava sa odredjenim drzavnicima od kojih moze imati samo korist.

Lidija

pre 9 godina

Ne vidim u cemu je problem savetovati se sa nekim cije ce nam iskustvo pomoci da modernizujemo drzavu i usmerimo je na put progresa.

mara

pre 9 godina

Uveren sam da je general Stojanović nevin, ali zaista je sramotno da su na Kosovu vođe OVK-a ugledni građani i članovi vlade, a da se srpske žrtve prepuštaju zaboravu i ne radi na procesiranju lica koja su kriva za njihova pogubljenja. Prištinske vlasti su se malo preigrale, sigurno da srpska vlada neće uhapsiti narodnog poslanika i generala i predati ga fantomskom sudu u Đakovici

Vlajko

pre 9 godina

Aleksandre Vučiću zapamti jedno ime Milica Rakić!!!!!Ti si sramota Srpskog naroda.Ja ne mrzim nikoga,volim i poštujem dobre pravične i POŠTENE ljude.Ti od ovoga što sam naveo u sebi nemaš ni trunke.I da nebude zabune nisam član niti jedne stranke,nisam simpatizer ,ne glasam jer nemam za koga,ali ovako poniženje naroda za svojih trideset osam godina video nisam.Neka ti je na čast Aleksandre.Otiđi do opštine Rakovica pogledaj spisak momaka koji su poginuli na Kosovu.Da li imaš poštovanja prema svom narodu čiji si ti vođa,da li se u nekom trenutku zapitaš da li je to što radim ispravno,POŠTENO,pravično.

CANE - SREMAC - 54

pre 9 godina

Dusebriznici su se prosto utrkivali ko ce vise da pljune po Vladi Srbije.Zato mi je iskreno i posteno drago sto se Aleksandar Vucic oglasio povodom Blerovog dolaska u Beograd, tako da dusebricnici vise ne bi razbijali glavu koliko li to kosta i ko je to platio. Samo su zaboravili jednu stvar da im dok su se grabili za vlast taj isti Bler, Srederer i mnogi drugi nisu smetali, cak su im bili veoma dragi.