Četvrtak, 26.02.2015.

11:18

"Sa Blerom razgovor uz kafu"

Zorana Mihajlović izjavila da razgovor ministara s Tonijem Blerom u Beogradu nije bio tajni i da on nije bio angažovan kao savetnik uz nadoknadu.

Izvor: Beta

"Sa Blerom razgovor uz kafu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

306 Komentari

Sortiraj po:

Džoker

pre 9 godina

Predhodnici su zastupali katastrofalnu politiku zbog koje smo mnogo propatili. Danas Srbiju vode ljudi koji se na pravi način zalažu za nju. Ja u ovoj saradnji ne vidim ništa loše.

Fiker

pre 9 godina

Zaista ne znam zasto se dize tolika halabuka oko dolaska Blera, ako moze da pomogne u savetodavnom delu za bolji rad ministara, zasto onda da ne.

Raduka

pre 9 godina

Srpska Vlada prvu godinu nije izgubila, već ju je iskoristila na najbolji mogući način. To mnogo govori o Srbiji i o njenoj čvrstoj odluci da postane lepa i moderna zemlja.

Misel

pre 9 godina

Ako vam je nekada neko bio neprijatelj onda je odlična stvar da ga preobratite da vam bude prijatelj. To je veliki uspeh. Zašto tako ne razmišljaju ljudi.

Nika

pre 9 godina

Strani stručnjaci nisu na odmet, bilo da su u vladi ili savetnici, ako uz obrazovni profil, imaju i vredna iskustva, onda nemam nista protiv toga.

zeka

pre 9 godina

Dobro je to sto je Srpska vlada prv godinu da nije izgubila vec je donela reformeske zakone,a napravila je aranžman sa Međunardnim monetarnim fondom i SRbija krece u kapitalne investicije.I ovo dokazuje da je ova vlada mnogo bolja od prethodne vlade.

Gitarista

pre 9 godina

To sta se zbivalo pre 15 godina je zavrsena prica. Srbija mora da gleda sta je za nju najbolje u ovom trenutku, a ne da se inati svima zbog neke proslosti.

Konstantin

pre 9 godina

Kada bi gledali samo sta nam je neko uradio u proslosti, onda bi ziveli izolovani od skoro celog sveta i izumrli za par godina. Nama je potrebna saradnja sa svima, bez obzira sta se nekad desavalo. Bitni su interesi da se Srbija izvuce iz trenutne teske situacije.

rusofil

pre 9 godina

Srbija mora da pokuša da od svojih nekadašnjih neprijatelja stvori prijatelje, jer ako ćemo odbaciti svakog političara sa Zapada koji je bio za bombardovanje Srbije, onda je bolje da oko Srbije napravim zid, i živimo u bedi i siromaštvu izolovano od celog sveta.

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Razumem ja da niko u Srbiji ne voli Blera i da ima opravdane razloge za to. Sa druge strane gledano, ovde je reč o poslovnoj saradnji i smatram da oko toga ne bi trebalo da se stvara ovolika buka. Naime, on je došao u Beograd ( sada nije ni politički aktivan), jer njegova konsultanska kuća će saradjivati sa Vladom. Od te saradnje možemo imati koristi, tako da ne vidim razlog da mnogi osudjuju ovaj susret.

Aleksandar-

pre 9 godina

Niko u Srbiji ne simpatise Blera, znamo da je bio jedan od prvih zagovornika bombardovanja. Ako ce Bler svojim znanjem, predavanjima i iskustvom pomoci u nalazenju pravih resenja, zasto takve predloge, resenje ne uzeti u razmatranje, toliko mozemo.

Nenad

pre 9 godina

Ovi sto lupaju minuse cim spomenes predsednika vlade i ovog zlocinca su garant pristalice SNS-a. Jedni te isti samo lupaju minuse po naredbi.
Ne zelim nikog da vredjam ali jedno je kad te ceo svet pritisne i ti moras sa nekim zlikovcem da pregovaras a druga stvar je kad ti sam zlikovca zoves u goste i jos ga platis.
Molim ove sto lupaju minuse da razmisle sta bi se desilo da je neko njihov ne daj boze stradao u tom suludom bombardovanju kako bi se osecao.
A zorani da porucim sa englezima se pije caj a ne kafa!

Korica

pre 9 godina

Svi znamo onu ''niko se nije naucen rodio'', pa sta onda ima lose u tome otvoreno porazgovarati sa drugima i ubrzati pronalazenje resenja za dalje reformisanje.

PS

pre 9 godina

Čudno je to, da jedna jednočasovna poseta izazove toliku lavinu reakcija i komentara.Pročitala sam da je za tih čitavih SAT vremena pričao na temu strategija političkog delovanja i odnosa s javnošću.Naši ministri koji su bili prisutni možda usvoje a možda i ne usvoje ni jedan od Blerovih saveta.Mislim da će još mnogo savetnika dolaziti kod nas, a možda i zaposlimo neke za stalno, kao što se to radi svugde u svetu.

Pera Detlić

pre 9 godina

Koliko je sama ova vest mučna i jadna, toliko su i šablonski hvalospevi i klicanje približavanju Evropi (napisani od jedne osobe a potpisani svaki put različitim imenima) užasavajući jer prikazuju nemilosrdnu propagandnu mašinu za mlevenje mesa kakve bi se i Gebels odrekao kao apsurdne.
Vučiću sram te bilo što angažuješ takav očajnički marketing.

Vladan

pre 9 godina

Nema sumnje da ce ovaj sastanak sa Blerom imati niz pozitivnih efekata na nase ministre. Mislim da nema potrebe da se prica o Blerovom politickom iskustvu, pa je zato ovo pun pogodak onih koji su ga doveli u Beograd.

joca

pre 9 godina

Takav stav nas nigde neće dovesti. Možemo mi da ne volimo ovog ili onog zbog nemilih dogadjaja iz prošlisti, ali ako hoćemo da idemo napred moramo naučiti da te stvari držimo po strani i da ne pravimo od muve slona kao u ovom slučaju

nenad rs

pre 9 godina

Кад се напише Милица Ракић треба стати мирно а срам треба да буде оних који лупају минусе.

Milosav S.

pre 9 godina

Dosta je vishe.Svi na Zapadu znaju da Bler za predavanje ili savetovanje od dva sata nije ispod 300 hiljada funti ili oko 340 hijada evra u inostranstvu.Uz to dolaze svi putni i pratechi troskovi tog dana.
Prestanite vishe da bezsramno pogotovo drsko lazhete drzhavljane Republike Srbije.Kakva crna kafa koja se ne naplachuje i slichne priche brache Grimm?!Na vashu nesrechu ima dovoljno drzavljana Republike Srbije koji decenijama zhive na tom jadnom Zapadu(gde je obraz kao djon ali ako je rachun pun onda se mozhe manipulisati vechinom)gde se zna tarifa,a to nije kafa za dzabe nego najmanje gore navedena cifra koju ce platiti poreski obaveznici Republike Srbije(avans je vech uzet).

mojeime

pre 9 godina

Bler nije jedini sa kojim je Srpska Vlada razmenjivala iskustva poslednjih godina. To pokazuje da Srbija ima dobre političke odnose sa Istokom i sa Zapadom, ali uvek se nađe neko ko će da potura nogu kada se krene napred...

Teodora

pre 9 godina

Ne mozemo doveka gledati unazad i zarad nekih desavanja odbaciti buducnost. Ne kazem da treba zaboraviti sve sto se desilo Srbiji, previse je rana, ali hajde, da ne brzamo i ne donosimo prerano zakljucke.

Srđa

pre 9 godina

Kao po običaju, robujemo prošlosti uzimajući ulogu mučenika. Nemam ništa protiv pomoći Blera ako rezultati budu vidljivi i dođe par velikih investitora. Efekat velike investicije je sličan efektu magneta, jedan investitor dovuče sa sobom još par manjih, a zavisnih firmi. A Bler ima definitivno iskustva na tom polju.

Natalija

pre 9 godina

Bombardovanje Srbije tokom 1999.godine je poduhvat koji nikom nije sluzio na cast niti verujem da se bilo ko od ucesnika tog cina ponosi istim. Jednostavno, prilike su takve da se zrtvama bombardovanja moramo pokloniti, nikako ih ne zaboravljati...ali i nastaviti zivot i saradnju sa svetom. Zivot je borba!

boy

pre 9 godina

To sto su se ministri sastali sa Blerom i culi neka njegova iskustva nije nista lose i nema razloga za ovako ostrascene komentare i blacenje vlade i premijera.

Aleksandra

pre 9 godina

Ova vlada radi svoj posao krajnje profesionalno I transparetno, I to je ocogledno. Bacanja prasine I laganja, kako je u drzavi med I mleko, bilo je za vreme godpodina Tadica.

KALVARIJA

pre 9 godina

Nismo se ni posle drugog svetskog rata izdvojili da budemo crna rupa pa necemo ni danas. Titi je slao nase ljude na rad u Nemacku, sve preko biroa, apre toga smo radili za ddddddddddddddddž po logorima. Politika je takva, prelazi se preko mnogih stvari da bi se bolje zivelo.

Pulpa narandze

pre 9 godina

Bilo sta je bilo, znam da se tesko zaboravlja ali za to nije kriv samo on vec i neodgovorna politika nase drzave koja je tada vodjena. Da nece biti koristi od njega ne bi ga niko ni angazovao.

liki st

pre 9 godina

Pojedinci nemaju pametnija posla u svojim zivotima nego da se interesuju zasto je Bler dosao i da ostavljaju komentare koji prelaze granicu dobrog ukusa.

FARSA

pre 9 godina

Civilizovana i sasvim nor,malna komunikacija sa covekom koji sad ima privatnu firmu a ranije je stitio interese svoje zemlje. Shvatimo da ne možemo sam protiv svih, ustvari videli smo kako je to izgledalo u proslossti.

Vladan

pre 9 godina

Nema sumnje da ce ovaj sastanak sa Blerom imati niz pozitivnih efekata na nase ministre. Mislim da nema potrebe da se prica o Blerovom politickom iskustvu, pa je zato ovo pun pogodak onih koji su ga doveli u Beograd.

Natasa

pre 9 godina

Imamo mogucnost da se zatvorimo i sa svima budemo na ratnoj nozi..ili da se ponasamo diplomatski korektno prema svima....bolje je izabrati drugu opciju

braca33

pre 9 godina

na ovo bez komentara samo ****** ukus u ustima (ni prvi ni poslednji put ali nadam se ne jos zadugo sa ushicenjem cu da popijem sampanjac( a mrzim ga najvise) kada budem prelazio granicu u jednom smeru bez okretanja naravno da se nikada vise ne vratim sbogom dragi moji i moje)

BODJANI

pre 9 godina

Da je nam asamo Bler problem bilo bi dobro mi stalno trazimo neke isprike da budemo sa svima u zavadi a ovamo želimo bolji život i Evropu. dajte odlucite se vec jednom. Mora se dalje a sve lose ostaje iza.

Pulpa narandze

pre 9 godina

Bilo sta je bilo, znam da se tesko zaboravlja ali za to nije kriv samo on vec i neodgovorna politika nase drzave koja je tada vodjena. Da nece biti koristi od njega ne bi ga niko ni angazovao.

Deki

pre 9 godina

Зорана Михајловић је лепо објаснила да Тони Блер није одржао никакво предавање министрима и оном мученом чувару Београда на води у зимском периоду Синиши Малом, већ је то једноставно био разговор уз кафу, и да што је најважније- то Србију није коштало ни динара!

Вероватно је на некој пумпи успут купио 100 грама, па су пили његову, а радује и то што кафенисање с њим није о трошку пореских обвезника, већ само оних на чијим споменицима као година смрти стоји 1999. Негде од марта до јуна. И сви потоњи на Косову и Метохији- свежи, неслегнути, стари- преорани…

И, наравно, ничега ту није било тајног- човек иначе има обичај да улази и излази кроз кухињу, то чини и код куће, а неретко и кроз она вратанца за мачку.

Скроман и драг човек, уђе и изађе на мала врата, остављајући за собом блатњави траг иловаче…

Milica

pre 9 godina

Zorana ima svoje licne botove, koji samo njoj odgovaraju i koje ona placa. Daju sve od sebe ali DZABA im energija koju uzaludno trose...istina ko je bio Bler se ne moze sakriti udaranjem minusa.

Crni Petar

pre 9 godina

Da li je istina da se g. Bler prvo obratio ministru Vulinu sa zahtevom da mu pokaze koje je korake preduzelo njegovo ministarstvo za smesni hod u 2015.g.?

Patria

pre 9 godina

Gospodo SNS oportunisti, morate da razumete da je jedna stvar kad vam dodje neki strani zvanicnik u posetu o drzavnom poslu, pa nema kud mora da se saradjuje, pa i rukuje kao sto je bio slucaj sa g. Tacijem, a sasvim je druga stvar kad vam neki bivsi politicar, osvedoceni neprijatelj, dodje na vas poziv da vas nesto "uci". Pozdravljam potrebu da radite na sebi, svaka cast, ali pozvati Tonija Blera, koji je moralno dno dotakao i u svetskim razmerama, ne razlikuje se ni malo od, recimo, da pozovete Hasima Tacija ili Ramusa Haradinaja kao privatna lica da budu savetnici za recimo, pitanja tolerancije, antikorupcije i borbe protiv terorizma. Ne ide ...

zeljko

pre 9 godina

Nije tanja ali nije ni transperentno odradjeno. Ko ga je pozvao? Ko mu je platio? Ko mu je organizao put? Ako je ovakovom nacinu vladanja predavao, nije ni trebao da dolazi -- nasi politicari vec odavno su savladili ovakvu "demokratiju" i "odgovornosti" u vladanju. Blam!

vojin81

pre 9 godina

Blerova krivica u bombardovanju Srbije je ocigledna, ali Srbija zbog novih generacija i narastaja mora da ide dalje i da nastavi pomirljivu politiku prema svim znacajnim drzavama medjunarodne zajednice. Svi mi malo stariji bili smo svedoci politike konfrotacije sa VB, SAD i dr. drzavama.

juznjak

pre 9 godina

zadnji put je pomenuo rec srbija ''99 godine
predlazuci kopnene trupe.

i danas drugi put.

stvarno ne verujem da je ovaj covek u beogradu?!?

Dejan

pre 9 godina

Smatram da je ovaj sastanak u svakom pogledu konstruktivan. Znam da se vecini u Srbiji, ne svidja poseta Blera,ali izabrali smo put koji nije ni malo lak a to je pristupanje EU.

Milos Popovic

pre 9 godina

Ministru vojnom predavanje moze da drzi ko hoce, on i tako nista ne razume. Mozda mu angazuju predavaca keramicara.
A sto se tice koristi, tu je samo predavac u dobitku, 250.000$ je lepa para na koju mi sirotinja ne smemo ni da pomislimo.
A hocete da lekar specijalaista igra oko vas za bednih 600 EU ili, ucitelj da vam uci decu za 300 i da ne nabrajam vise.
Mani te se tih velikih poslova dek ne obezbedite narodu bar parce 'leba i ne ocistite grad od silnog djubreta

Nele

pre 9 godina

Jel vidite da smo popili samo kafu i da,zaista,nije bilo nikakvog placanja. Pa jel ste ga platili 250 k da bi vas naucio da ovako naivno lazete? Citam-ne verujem ocima...

Toni

pre 9 godina

Ha, pili kafu.. smejurija. Znaju valjda svi da Emirati plaćaju Blera i da će to naplatiti sa kamatom. Kako god se obrne i okrene ne valja, jer vi draga gospodo pojma nemate ništa o tome kako gajiti saksijsku biljku, a dogurali ste do čela države (jest da je banana ali još uvek država).

razočarani glasač

pre 9 godina

Nikad više za SNS! Dao sam im svoj glas pun nade u promene i pravdu. Isplivavaju sve neistine i obmane kojima se se služili samo da bi zaseli na vlast i bili isti kao i DS.

Njegus85

pre 9 godina

Do juce je bila cenzura, sta je sada na dnevnom redu da se smisli!?
Meni nije jasno samo jedno, sad vam ne odgovara ni kad se objavi informacija, ni kad minister izadje I kaze u kom svojstvu je bio …

alfaB

pre 9 godina

Ne znam šta je svima čudno što su zvali nekog tako sposobnog političara kakav je Bler. Ne znam da li se sjećate, ali kada je Dodik došao na vlast u RS/BIH, on je zaposlio zapadne savjetnike i platio lobiste u Washingtonu, nažalost od budžetskih para (milioni maraka) - ali ostaje činjenica da nikad US nisu podržavale RS kao u periodu od 2007 - 2010-11 {otprilike}.

nemanja

pre 9 godina

Covek je dosao da nam kaze neka njegova iskustva i da nam pomogne kako bi trebali da komuniciraju sa medijima i da tokom mandata treba da se posvete manjem broju tema, a sta je tu lose sto je dosao u razgovor sa nasim ministrima i sugerisao na dve stavke.

Baš čelik

pre 9 godina

Vi kako hoćete,hoćete.Moj komentar možete da objavite a i ne morate.Ja ipak imam prilično godina a i nešto mozga pa me je umesto nje velika sramota da nas ova baš toliko obmanjuje.

onaj koji zna

pre 9 godina

Meni je ovo OK. Pogotovo ako je predavanje bilo: Kako spreciti otvaranje fantomske firme pomocu ukradenog identiteta
Sledeci put kad dodje moze odrzati predavanje: Postovanje Ustava i uloga zastitnika gradjana u borbi protiv diktature

Grunf

pre 9 godina

Kuvaj,kuvaj kaficu samo za nas dvoje najbolja je kafica iz džezvice tvoje!Da li je neko Toniju gledao u šolju ili nekom od naših ministra.Tako je G-din Toni Bler je poznati čitač šolja nakon turske kafe.Sedi prekrštenih nogu okreće poljicu i priča št avAs očekuje,šta Vas čeka u budućnosti,gde grešite i to sve nako uz kafu.Kako je to mudro.Da li ste dobili mogućnost da zabodete prst u šlju da vidi da li će VAm se želja ispuniti.Koliko puta ste prekrstili šolju kada ste je okrenuli.Ko kakvu kafu pije.Toni baš onako zapucao iz Engleske u Beograd da bi sa Vama razgovarao uz kafu.Ma nije ni važno mada eto Ebglezi imaju u to doba "Tea time"li eto Toni popi kafu.Nego kakve veze ima g-din Pajtić i g-dja Radeta sa G-dinom Blerom i Ministrima.Recimo pre bi bilo logično da g-dja Radeta ima veze sa g-dinom Nikolićem i g-dinom Vučićem.Prevnac je prvenac.G-din Vulin nema šta da kaže pa je sam odlučio da će prilati nešto drugo.Onako da znate Srbije nije izgubila prvu godinu nego manje više bar dvadest petu godinu.Dvadeste pet godina ni jedan gol nije dala, a naš gol sa mrežom pun lopti.Nemaju više gde da trpaju u gol.Mreža samo što ne pukne.Zanima me ko je taj SNS portir koji otvara vrata?Znamo ko pokušava da ih otškrine ali veliki SNS portir ih odmah zalupi.KOji je taj SNS portir koji je uspeo da itvori vrata Srbije?Šali se to čika Grunf.Promaja vuče na sve strane.Nema Srbija ni prozore ni vrata.Sve promaja odnese.

koruska

pre 9 godina

Potrebno je uspostaviti dobre odnose sa svim svetskim silama,jer upravo su oni ti koji kroje sudbinu ovoga sveta,njihova rec je iznad zakona i svakog prava.

Urke

pre 9 godina

Botovi rade punom parom. :)

Dakle, zaista vas ne razumem. SNS i vi kao njihovi sledbenici ste godinama govorili protiv DS-a. Cak stavise, bilo je cestih govora mrznje. Sve sto je DS radio - bilo je pogresno. Sve sto su zeleli - bilo je izjednacavano sa samoubistvom. Zdusno ste se borili protiv EU, isticali borbu za Kosovo, kampanje su se svodile na degradiranje rivala, a ne na svoje zamisli i namere.
I posle izbora i pobeda gde ste sve obecali - radite suprotno!

Posla nema, zaposlenja nema, industrija se jos vise urusava, nema investicija, novca, penzije su smanjene dok se kadrovi zaposljavaju za preko 50 hiladja dinara. Korupcija je dostigla tacku kljucanja, za dve godine smo se zaduzili kao DS za 15 godina. Sve najlosije.

I sada jos goste Blera, propagatora kopnene invazije na Srbiju na kaficu. Lepo. I umesto da se zapitate - Cekaj Vuce, govorio si jedno i pljuvao DS, a sada radis isto to. Nisam zato glasao za tebe. - vi i dalje dajete podrsku i udarate minuse.

Kada je DS hteo u EU bilo je - srusi ih Vuce, necemo EU. Sada isti taj Vucic grabi ka toj EU, a vi sada kazete - bravo, tako je majstore! Idemo u EU, a zbog toga ste mrzeli prethodne do kostne srzi. Ne razumem vase mozgove, osim da ste debelo placeni za razliku od mene recimo.

Filip80

pre 9 godina

SNS je najgora stranka u istoriji Srbije, skup likova bez casti, ugleda, integriteta, ideologije, znanja...sve ce uraditi zarad svojih fotelja, moci i novca.
Drzi vam predavanje Toni Bler, osoba koja je odgovorna za kasetne bombe i rakete sa obogacenim uranijom koje su bacene na Srbiju, imate li ogledalo vi ljudi?
Ostalo je da pozovu jos samo Vesli Klarka, coveka koji je direktno birao ciljeve da vam i on da neki savet kako da sacuvate vase fotelje i vlast.
A vi botovi pitajte svoje roditelje gde su bili od marta-juna 1999., uzas kakvi ljudi su nase komsije i koliko savesti nemaju.

zoran

pre 9 godina

Ako je grešio, sigurno se pokajao.
Ljudski je grešiti i tražiti način da pomogneš žrtvi svojih zabluda.
Bler je veliki čovek !
(Stevan, 26. februar 2015 13:23)

Vuchicu, ti li si..???

miro split

pre 9 godina

Nevista kad ja dođen da te savjetujen pripremi dvi litre vina.Nisan ja klošar pa da radin za kavu ka taj Toni.Da šta vridi ima bi neko junačkije ime ka šta je Robin,Ričard ili Spitfajter.

Aleksandar

pre 9 godina

Jesu ga pitali kakav mu je vazduh ovde,jel se oseca malo na radijaciju!I neka ga odvedu malo da obidje one bolesne od raka!Ubijali nas i jos nas ubijaju,a sad malo da nas posavetuju kako da zivimo ovako bolesni i bedni!!!

dare 011

pre 9 godina

Ma doš'o čovek kad je video da je Vučića "SRAMOTA KOLIKO NAM DOBRO IDE"...Hoće da primeni Vučićev sistem u Engleskoj da ne bi propali...i da ga zamoli da brani i funtu kao što je branio evro...ahahahahahahahahahahhahaahaaaaa!

Adam Landini Goikov

pre 9 godina

Gospodo moja, molim Vas da mi neko objasni sta to radi ova vlada?

I ako sam birac SNS ili nisam dali bi ikada ovakav potez ocenio kao dobar?

Ajde malo razmislite kako je moguce da gosp. Vucic ZADAJE SEBI STALNO AUTOGOLOVE ovim potezima " ulizivanju" bivsim politickim oponentnima sa zapada. Ako premijer misli da ce slanjem svojih kolega navodno na predavanje kod Toni Blera?!? koji je expert za sta?!, nesto postici pogotovo na polju popularnosti medju narodom onda je on poptuno senuo.

OVAJ potez vlada za mene je jako cudan kao i to da gosp. Vucic cita kisindzerove knjige?! ovo je potpuno bizaran dogadja, i po meni da sam birac SNS odavno bi digao ruke od te stranke.
A da ne pricam kako ovaj dodadjaj prevode RADIKALI. Po meni ovo je izdaja prvobitnih nacela SNS a i ranijih ubedjenja Ace Vucica naravucenije ovo je DVOLICNOST!!!

pera svrdlo

pre 9 godina

nista strasno. samo popili kafu i okrenuli solje a on im onda gatao. za sicu kolko das. samo da decu prehrani. a nasa deca nek jedu cokolade.

Pata Negra

pre 9 godina

Ja ovim kursistima niti sam, niti bih ikada, poverio ni kućni savet, pa mi je lično savest čista.. Ipak, verujem da Oni ovo 'predavanje tj gostovanje' nisu platili, jer -Ovo se ne može platiti novcem!! Ovo je toliko groteskno i kolosalno nemoralno, da je i moglo biti učinjeno samo i jedino kao usluga Vodje lično Kalifu, ona koja se ne odbija. On (Kalif) je Tonijev dugogodišnji veliki klijent i ovo je prilika da mu uzvrati veliku uslugu. Uostalom, biće ovakvih 'predavanja' još u ciklusima, tako da je dobro nabaviti na vreme nešto za loš ukus i tešku probavu..

Salama man

pre 9 godina

Sta cete ljudi, red je dosao na slifovanje ministara i ostalih vojnicica, posto je slifovanje sefa zavrseno posle napornih pola decenije, po naravno nepoznatoj tarifi - nama smrtnicima.

Sumrak saga

pre 9 godina

Sta mislite, da li bi Jevreji zvali Gebelsa 16 godina nakon onog krvnickog bombardovanja, da im drzi predavanje o odnosima sa javnoscu, da je Gebels bio ziv?Ali, zato su oni za nas nedostizni i mozemo samo da im zavidimo. A zasto Vucic nije bio na predavanju? Verovatno da, kada dodje vreme za nove izbore, moze da kaze da on nije bio tamo. Znaci, nit' luk jeo, nit' luk mirisao.

Kutinjo

pre 9 godina

Prvo te ponize al onako bas te ponize,dovedu coveka zbog kog je zverski poubijano na hiljade ljudi i plate ga verovatno debelo jer taj vuce copor istih takvih kao sto je i on i to parama naroda koji je ubijao,a onda jos izadju i ovako nesto izjave sto vredja zdrav razum,klasicna sprdacina sa ovim u svakom smislu zaostalim narodom.

Svaka čast ...

pre 9 godina

Naš veliki Bora Čorba je rekao: "Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga ubiješ - on hoće opet". Ja bih samo na ovo još dodao: "I opet, i opet, i opet,...". Da li bi ministri pili kafu sa ovim "savetnikom" da je neko od njihovih najbližih, ne daj Bože, stradao 99-te? Možda će reći - sad su druge okolnosti. Nedoslednost političara se pravda promenjenim okolnostima, a ne činjenicom da se nisu okolnosti toliko promenile koliko oni sami.

kamo sreće da stvarno ćutite

pre 9 godina

Dobro je da se Srbija otvori prema svetu i da primenjuje razlicita znanja i iskustva a za one koji ne znaju konsultantska agencija Toni Blera je jedna od najcenjenijih u svetu.
(SAMO CUTIM, 26. februar 2015 13:25)

Ne prosipaj fore...nije cenjen ni Toni Bler ni njegova agencija, ceo svet ga je zamrzeo posle Britanske blamaže u Iraku!

Lebran

pre 9 godina

Ako je grešio, sigurno se pokajao.
Ljudski je grešiti i tražiti način da pomogneš žrtvi svojih zabluda.
Bler je veliki čovek !
(Stevan, 26. februar 2015 13:23)

Ovo je i za botinu previše! Imaš li i malo morala mali čoveče? Komentar radi bolje od ricinusa.....

optimista

pre 9 godina

Like za b92 o izvestavanju o jucerasnjoj tajnoj veceri redak mediji koji je ovom pridao znacaj a za caskanje i kafenisanje svaki komentar je suvisan.

DrNo

pre 9 godina

Evo sa wikipedije: Blair also gives lectures, earning up to US$250,000 for a 90-minute speech, and in 2008 he was said to be the highest paid speaker in the world.[144][145]
za one koji ne razumeju engleski Bler naplacuje 250 000 dolara 90 minutno predavanje

Wilson

pre 9 godina

To što je Toni Bler bio i susreo se sa nekim ministrima i popio kafu sa njima ne znači da je bio plaćen za to.Beograd je jedan od važnijih gradova na Balkanu i posete visokih visokih svetskih zvaničnika su normalna pojava i u budućnosti će Beograd sve više biti gost važnih ljudi iz celog sveta.

mlekadzija

pre 9 godina

U sklopu aktueknih evroatlantskih integracija mozemo uskoro ocekivati i predavanje Veslija Klarka za pripadnike generalstaba i minstra vojnog... sigurno ima sta da im kaze. Sramotno preko svake mere. Ali u politici granica izmedju sramote i koristi je vrlo tanana...

Ironlady

pre 9 godina

Zasto smo toliko skepticni? Predugo smo ziveli u proslosti.Vreme je za drugaciju i zdraviju spoljnu politiku,koju nasa vlada i vodi.Pomoc nam je potrebna.

Nenad

pre 9 godina

Presela vam ta kafa. Pa bolje da ste mi pljunuli u lice nego ovako Srbiju ponizili.
Pa pola sadasnje vlade je bilo 99 u radikalima i socijalistima i pozivali u rat a sada pijete kafu sram da vas bude. Pa bolje da su nas onda okupirali bez ispaljenog metka nego ovako.
Od cega ste vi napravljeni da li ste vi uopste ljudi kad obraza nema nigde.
Zasto neko nije popio kafu sa roditeljima male MILICE RAKIC iz Batajnice ili nedaj boze odneo neku pomoc nekoj od porodica nastradalih.
Da li vi stvarno mislite da mi tako napredujemo ili ste se malo pogubili.
Mozda je dobro za vas CV da pijete kafu sa tim zlocincem ali za Srbiju nije.
Trebace vam dobar CV za buduce zaposlenje posto sad znam kakvi ste.
Glasacu za vanzemaljce ali za vas necu!

Goran M.

pre 9 godina

Čim se krene napred nađe se neko da poturi nogu. Nažalost, ali na Balkanu to izgleda tako funkcioniše, iako naša Vlada radi veoma dobro i korektno mnogima to smeta.

msm

pre 9 godina

Na famoznom sastanku sa Blerom najviše bilo reči o tome da srpska vlada prvu godinu nije izgubila, već napravila aranžman sa Međuanrdnim monetarnim fondom .

JANIKA

pre 9 godina

Srbija nema neprijatelje tako da ne vidim zbog cega bi dolazak Tonija Blera bio problem? Ako nam je Bler problem onda nam je problem i Nemacka ili smo zaboravili sta su nam radili drugom svetakom ratu a i 500 godina pod turcima ne bi trebali da zaboravimo, da ne nabrajam ostale zemlje i njihove politicare kohi su suvse ogresili o Srbiju.

RIKI

pre 9 godina

Sami moramo promeniti nacin razmisljanja. Time sto cemo i dalje ziveti u proslosti ne dobijamo nista. Kao stanovnici ove zemlje moramo se potruditi da posaljemo lepu sliku o nama.

SAMO CUTIM

pre 9 godina

Dobro je da se Srbija otvori prema svetu i da primenjuje razlicita znanja i iskustva a za one koji ne znaju konsultantska agencija Toni Blera je jedna od najcenjenijih u svetu.

Srki

pre 9 godina

Cim ona "ne zna" i ne moze da odgovara na pitanja o nacinu finansiranja ovog predavanja, znaci da zna, ali po pravilu, mora da pita sefa sta sme, a sta ne sme da kaze. Ja nemam nista protiv toga da se savetuju sa svim politicarima ovog sveta, ali da nam kazu sta su naucili i koliko su to platili. Vrlo jednostavnostavno. Zelim da vidim rezultate posle takvih poseta. Vulina ne bi komentarisao...

zeka milioner 5

pre 9 godina

Ono sto svi moramo da znamo i sto nam valja ciniti, to je da se otvaramo prema svetu, da pruzimo ruku prijateljstva i da izvucemo sve ono sto je od sveta dobro, a da zaboravimo i ne prihvatimo ono lose. Na greskama da se ucimo i da ih vise ne pravimo, da radimo na sebi i da budemo manje zavidni i gordi.

Fica

pre 9 godina

Ovo za strane zvanicnike je tacno. Da je DS na vlasti, ne bi nista pricali, posto bi oni bili ti koji se sastaju sa tim ljudima, ali posto su opozicija, mogu da pricaju I mlate praznu slamu, jer njihova rec nema veliku tezinu sada.

M

pre 9 godina

@Anchy
To nije običan stranac.
To je stranac koji je skoro 3 meseca bombardovao Srbiju.
To je stranac koji se zalagao za kopnenu invaziju Srbije.
To je stranac koji je rekao da su bombardovane bolnice i civilni vozovi kolateralna šteta.
To je stranac koga je naš sadašnji premijer, u ono vreme, deklarisao kao najvećeg zlikovca, a sada ga plaća za ko zna kakve savete.
To je stranac, za koga je naš sadašnji premijer, rekao da treba zatvoriti čim kroči nogom u Srbiju.

DJ.B.

pre 9 godina

Mi obični gradjani imamo pravo da ignorišemo Blera, Tačija, i ostale. Ali vi nemate. Narod vas je izabrao da štitite njegove interese, bez obzira dali vam se nešto dopada ili ne. Svejedno mi je dali je juče bio Bler ili neko drugi. Rezultat mi je bitan.

Blair? ..Not Fair...

pre 9 godina

Srbija NEMA prijatelja. To su zablude. Sta ce ovaj u Srbiji? Koliko je ljudi
poubijao? Objasnite roditeljima zrtava iz 1999. sta ce ovaj ovde?
Ajmo SNS botovi...krenite sa vasom duznosti...

Mandzuka

pre 9 godina

Uopste nije bitno da li je razgovor bio javni ili tajni. Bitno je da ministri iz tog sastanka izvuku ono najbolje i primene prilikom vodjenja Srbije. Gradjanima nije bitno od koga su ministri naucili odredjene "vestine", bitno im je da u Srbiji bude bolje.

Slobodan

pre 9 godina

Ja nisam pristalica nicega!
Ali majku mu, ako vec ocemo u EU, pa onda je normalno da budemo na njihovoj strani. Nema izmedju. Nismo mi Svajcarska pa da budemo neutralni. Kad smo mali i jadni, onda se moramo vezati za jaceg. E sad za kojeg jaceg to me bas i ne zanima. Sve je isto.

alexandar

pre 9 godina

Zorana,trebala si posle kafe da odes da zapalis svecu maloj Milici Rakic i svim zrtvama Nato bombardovanja,i posle da se pogledas u ogledalo.Mene bi na tvom mestu bilo sramota da sedim sa tim covekom,kamoli da ispijam kafe.Vi ne znate nista,nemate kadrove,nemate politiku,imate samo savetnike koje placamo od plata i penzija.Pozivam novinare da svojim radom i izvestavanjem otvore oci ovom narodu,tako i ovu redakciju....

simsonovi 5

pre 9 godina

Ono sto svi moramo da znamo i sto nam valja ciniti, to je da se otvaramo prema svetu, da pruzimo ruku prijateljstva i da izvucemo sve ono sto je od sveta dobro, a da zaboravimo i ne prihvatimo ono lose. Na greskama da se ucimo i da ih vise ne pravimo, da radimo na sebi i da budemo manje zavidni i gordi.

Samo citiram, no comment

pre 9 godina

"Jeste, uvek je korisno pisati, analizirati i kritikovati. Ali to više nije dovoljno. Ako se nešto hitno ne uradi, ako organizovani građani ne ustanu i ne dignu svoj glas, destrukcija koja teče za sobom će ostaviti još jednom spaljenu zemlju."

Nenad Lukic

pre 9 godina

Ako nije bio kao savetnik za pare znaci da je dosao da vam neformalno nalupa samare u vezi KiM, zna se da interese Tecijevih balista lobira firma supruge doticnog TB.

Majda S

pre 9 godina

Vidite, da su hteli da se ne sazna za ovo predavanje gospodina Blera, moglo je da bude virtueno..i to je to. Ovako, ne vidim razlog da se bilo sta krije. Covek se bavi medijima i pruza konsultantske usluge.

milos

pre 9 godina

Za razliku od radikala '99 smo bili u uniformi i nismo pisali i čitali knjige o Bleru.Tad i sad ga ne volimo.Neka se glasači pogledaju u ogledalo kada već A.V. obraza nema.Da li bi pili kafu sa Blerom? Kada je trebalo juriti premijera Britanije Blera za kafu Sns ekipa je trovala narod svojim gadostima a sada dovode lika koji nikakav uticaj nema i samo opet muče žrtve bombardovanja.

francuz 4s

pre 9 godina

Mislim da je najbolje da se izolujemo od istoka i zapada.
I po mogucstvu odmetnemo na neku drugu planetu i nemamo komsije ni kontakt sa bilo kojom drugom civilizacijom.

Boginja

pre 9 godina

Koja propaganda,da se sad ovako njegova poseta plasira kada vise nije aktivni politicar,do sad nikome nije smetao i nije se niko pitao sta je radio za predhodnu vlast.

Karl Marks

pre 9 godina

Kakav narod takva vlast!
Glasali ste za ove, a znate kakvi su bili ranije... ne znam sto se cudite onda...
PS- iduci put gledajte pa opet glasajte... znate na koga mislim

Jellena

pre 9 godina

Kako ja shvatam situaciju, gospodin Bler je ovom prilikom kod nas kao konsultant, jer je u fokusu njegove trenutne profesionalne karijere pruzanje usluga te vrste. Dakle, posao koji nam moze doneti benefite i poboljsati komunikaciju vlasti i medija.

Гадно

pre 9 godina

Ево је, јавила се прва Блерова одликашица-Ву(ч)ковица. На кафи са убицом 1 200 невиних Срба. Одвратно!

nenad

pre 9 godina

E moj narode koga smo doveli na vlast,pije kafu u Beogradu sa covekom koji je mazio bombe i potpisivao se na te iste koje su padale na nasu zemlju.Valjda je jasno svima koji su dali glas da su izdani,sve fabrike su pogasili,uveli namete,unistili preduzetnistvo,plate i penzije srozali pod parolom reforme.A kako vidim tek ce kad jos ovo malo rasprodaju i mi cemo u nasoj odnosno okupiranoj zemlji da zivimo kao kolonija.Ako se ne zaustave ode Srbija na dobos i mi sa njom.A kako su se samo predstavljali kao veliki zaljubljenici u Srbiju i narod.

BELI MACAK

pre 9 godina

Srbija mora da trazi pomoc od svakog ko ima znanje i iskustva jer smo mnogo vremena izgubili a svet se ubrzano menja i niko vise ne moze da se ponasa kao da je ovo srednji vek vec moramo da postujemo necije iskustvo i rezultate,Toni Bler ima jednu od najboljih savetodavnih agencija i zasto bi bio problem da pomaze i nama.

zlatko

pre 9 godina

Ja sam za Vucica,ali dovodjenje ovog belosvetskog olosa,to mu nije trebalo. Ovo je samar Srbiji. Falio je jos klarinista,pa da zurka bude u fulu. Nista ovaj narod ne pamti.

levac

pre 9 godina

Nisam za SNS ali svaka njihova aktivnost ka normalnom svetu, kulturom i prosperitetom je pozitivna.I trebaju da dovode ovakve politicare .Kad je Rusija osula paljbu po Vucicu niko nista ne prica losr o Rusiji i Putinu a sad ste ovde digli frku.Jok nego treba da se savetuju sa ruskim okupatorima.

wishman

pre 9 godina

Ne znam sto se pravi neka fama od dolaska Blera,covek je bivsi diplomata,svakako da ce nasim ministrima koristiti da poslusaju sta ima da kaze.

bot na kub

pre 9 godina

“Zato je na tom sastanku sa Blerom najviše bilo reči o tome da srpska vlada prvu godinu nije izgubila, već je donela reformske zakone, napravila aranžman sa Međuanrdnim monetarnim fondom i sada kreće u kapitalne investicije”, navela je Mihajlović.

Znaci Bler im je pricao sat vremena o tome kako su oni sjajna vlada? Zar nas toliko glupima smatraju?

Ivona Dj

pre 9 godina

Dize se halabuka ni oko cega...predavanje kao svako drugo. Ukoliko moze da se doprinese slobodi medija i poboljsa komunikacija vlade i medijskih servisa, ne vidim nikakav problem da neko ko je najbolji konsultant ne odrzi takvo predavanje

Miloje

pre 9 godina

Da li bi se bilo koji gradjanin ove drzave slozio sa tim da mu se skine plata radi deficita budzeta, a potom se parama iz istog tog budzeta plati ni manje ni vise nego Toni Bler kojeg je svaki Srbin u zivotu prokleo najmanje 100 puta a i vladajuca ganitura, da bi im ispricao pricu kako se vodi drzava? Ako su nesposobni da vode drzavu neka daju ostavku svi redom. Izgubili smo drzavu.

Ненад

pre 9 godina

Zorana ne pricaj gluposti.Dosao na kafu da vam kaze kako niste izgubili prvu godinu,mos misliti!Jel zato izasao na zadnji izlaz iz zgrade?Sa sastanka posle kojeg niko ne sme ni rec da kaze novinarima.Zasto si Zorana zvala auto da dodje ispred ulaza da ne bi prolazila pored novinara.Vi ste ubedjeni da se ovaj narod zakopcava na ledjima.Grdno se varate.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

А зашто си бежала од камере и тражила да ти Ауди дође на сама врата а он бежао кроз кухињу? То је иначе нормално понашање кад се пије кафа.

I,naravno Dzej

pre 9 godina

Okupili se da procaskaju,uz kafu.Skoro svi su bili.Neki ce kasnije;da se ne bezi kroz kuhinju,vec opustencija,klopica,mozda i neki film iz 1999.godine puste.

Milan Krstic

pre 9 godina

Dok ne postanu neko i nesto spremni su da razgovaraju sa svakim i da se kunu u zastitu radnika...toliko puta vidjen scenario...sada su postali glavne baje i donose zakone na stetu svih sem krupnog kapitala...razlog-pa nema para...a kad ne bude ljudi,sta onda...

ognjen

pre 9 godina

Ono sto je ovde zapravo najzanimljivije i sto naravno ne pise jeste pitanje, Cija je to ideja da se unajmi covek koji nas je bombardovao za savetnika?

Jel to necija ideja, ili necija naredba/instrukcija? Zar nisu mogli da nadju nekoga drugoga ili je ovo cist dokaz da je i ova vlada cista marioneta.

максимилијан

pre 9 godina

Да ли им је објаснио да су нас оправдано бомбардовали, побили људе и разорили земљу? Жалосно је шта нам ови раде, и сад ће неко да их поштује. Овим су само показали да ми једино реагујемо на батине и притиске, и да боље нисмо ни заслужили. А породице оних који су изгинули од овог чувеног предавача и учитеља, сркача кафе, нека питање "зашто" поставе ђачићима пачје школе.
Жалосно је мала реч.

(Zlo)pamtilo

pre 9 godina

Ljudi, sećate li se Moamera El Gadafija i čuvene slike na kojoj se nasmejani Bler i on rukuju, kao veliki prijatelji?
Gde je Gadafi? Nisam skoro čuo za njega.

ix

pre 9 godina

Pre svega nije u pitanju reakcija opozicije ,nego reakcija naroda koji pamti ,koliko znam i citam uglavnom se javljao i komentarisao obican svet a ne opzicija,prema tome za sve vase gafove sami snosite odgovornost gospodjo ministarka.(ne podmecite vise jeftinu demagogiju,samo gledamo i slusamo sta radite.)

evroskeptik

pre 9 godina

Hocete da nam kazete da je Bler besplatno dosao u Srbiju da se popricate uz kaficu???!!! To samo dokazuje da sopstveni narod tretirate kao ovce. Cinjenica da ste jos na vlasti to i dokazuje!!! Beeeeee!

anarhista

pre 9 godina

Nekadasnja politicka skola u Kumrovcu je Oksford...za savjete ljigavca TB,samo engleske kolonije i okupirane drzave mogu kolonizatore i okupatore da zovu u goste,a izdajnici da s njima piju kafu.

KOLIKO JE SATI

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da nekima smeta to sto Toni Bler dolazi da pomogne svojim znanjem i iskustvom da Srbija krene napred a ti isti su od 2000 do 2012 cekali u redu da se slikaju sa njim.

@pegica@

pre 9 godina

Uvek je bilo da opozicija kritikuje,ali ova današnja opozicija ni to ne ume.u svojim kritikama nalaze se samo reči koje mogu biti upućene njihovom krugu,ne i vladajućoj koaliciji..

Nenad BG

pre 9 godina

Ali Vulin, mladi Mirin komunista i antiglobalista kome je odjednom normalno da srpskoj vladi drzi predavanje neko koga je do juce nazivao jednim od vodja sila zla koje sprovode "paklen plan za unistenje naseg nebeskog naroda". Kad sam rusio diktatora koji je mnoge porodice zavio u crno i kad me je Miloseviceva policija zajedno sa ostalim demonstrantima tukla jer sam zudeo za slobodom koju imaju drugi narodi u Evropi, Vulin je iz tople sobe i sa svim blagodetima koje mu je vlast davala, vredjao sve nas da smo placenici i izdajnici. Sad je u vladi koja se bori da udje u EU. I takav covek nam je ministar.

dušan

pre 9 godina

Dragi sugrađani,
našim parama jedna grupa moralno prilagodljivih
plaća drugu grupu moralno prilagodljivih
da budu još prilagodljiviji.
Da bi mi bili još gluplji.

Vidojlo

pre 9 godina

Poštovana, Toni Bler je kao prvi ministar vlade V.Britaniej bio najveći zagovornik bombardovanja, kao što znate broj žrtava je bio pozamašan. Dotični je neprijatelj Srbije i srpskog naroda.

dex

pre 9 godina

Covek svratio na kafu. Normalna stvar. Dosao da obidne anticke rusevine za koje je direktno odgovoran. Bolje da je cutala, nego sto je dala ovakvo objasnjenje.

Dabldor

pre 9 godina

Ako vas novinari pitaju za moj kratki kurs iz spinovanja, kazite da sam bio samo u prolazu pa svratio na kafu, na casicu razgovora, to bar u Srbiji razumeju. Inace, prvu godinu ova vlada nije izgubila, ali ostale hoce.

Pedja

pre 9 godina

Sledeci put na kafu pozovite generala
Vesli Klarka sa delegacijom pilota koji su bombbardovali nasu zemlju.
Naravano platite im kafu i rucak na racun gradjanki i gradjana ove zemlje.
Izvinite im se,
barem u moje skromno ime,
za neprrijatnost,
da umesto da su bili sa svojim familijama,
oni su svi zajedno morali da bombarduju Srbiju.

Pravdić

pre 9 godina

"... razgovor ministara sa Tonijem Blerom u Beogradu nije bio tajni i da on nije bio angažovan kao savetnik uz nadoknadu."
Njegova poseta je motivisana grižom savesti!

popeye

pre 9 godina

Блер има сигурно пречег посла него да са вама или било ким другим, необавезно ћаска и пије кафицу...

11482

pre 9 godina

Saastanak je bio u cilju poboljšanja efikasnosti rada i odnosa sa javnošću,takodje ukazivanja na greške koje obično vlade u svetu prave tokom prve godine mandata,što sa ovom vladom nije slučaj.

Vlad Rad

pre 9 godina

Aha, bilo mu dosadno, pa došao da procaska sa Zoranom i da popije kafu... Dolazak Blera se plaća. I to jako mnogo. Kao i dolasci drugih raznih savetnika, pogotovu onih najskupljih iz Izraela. Ova vlada je baš rešila da opstane i očigledno ulaže dosta u marketing i svoj imidž, jer kvalitetom i rezultatima ne može da se pohvali. Tužno je kako se rasipa naš novac.

daniele

pre 9 godina

Evo narode koga ste izabrali da vam vodi zemlju. Pravicemo mi Tadica od blata. Da se razumemo, nisam za DS ali ovo sto SNS radi, to je duplo gore od onoga sto je DS radio. Ovi su toliko nesposobni da im samo od nivoa slihtanja i povinovanja (citaj prodaje zemlje) zavisi svaki dinar i opstanak, kako svoj tako i zbunjenog naroda.

mas

pre 9 godina

Zanima me da li su posle kafice okrenuli šolje i malo pogledali šta im stoji u budućnosti?
Šalu na stranu, misli li Zorana da smo svi mi glupi pa ne vidimo šta nam rade!!!

teofan

pre 9 godina

Umesto da placaju strucnjake da reorganizuju drzavnu upravu i menadzere da srede javna preduzeca, oni placaju milione evra za ono sto je sustina Vuciceve politike- PR i neprestana kampanja!

Zasto sam uopste citao ovu vest?

pre 9 godina

Ustane tako Blerko ujutru i pomisli: "Bas mi se nesto jutros pije jedna dobra turska kafa. Skoknucu malo do Beograda na kaficu kod one srpske vesele druzine(Vlade)"!
I tako sedne u privatni dzet i dodje na kaficu sa svim telohraniteljima, a ovde ga cekaju blindirani dzipovi licne "gorile" i ostali specijalci (koji naravno Srbiju/ narod/ ne kostaju ni kinte da bi nas "dobrotvor" na miru izgustirao kaficu sat vremena i dovidjenja!
Boze sta nam sve serviraju?!

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

ja ovo sanjam,nije moguce da ovakvi ljudi imaju glasace u mojoj zemlji,da ovakvim ljudima moji sugradjani i zemljaci veruju i da se nadaju da ce im ovakvi ljudi doneti bolji zivot!!!

srdjan novi juzni front

pre 9 godina

Mene kao prezivelog iz bombardovanog voza u grdelickoj klisuri interesuje dali ste ga pitali dali jos uvek misli da je to bila sala.

FASD

pre 9 godina

Ako je Toni dosao samo zbog toga da potvrdi kako ste na pravom putu i da vas pohvali onda je dzaba i dolazio.
Pa za to su vam dovoljni botovi sa ovog sajta.

deki11

pre 9 godina

je l to onaj bler koji je bio najveci jastreb i zagovarao masovno bombardovanje srbije uz kopnenu invaziju nato snaga? u transkriptima se moglo procitati da mu je cak i bil klinton rekao da malo oladi sa retorikom i da on nije za tu opciju zbog velikog broja civilnih zrtava koje bi ta akcija izazvala.

Kralj Ibi

pre 9 godina

"Ja sam potpuno sigurna da nije, zato što je ovo bio zaista razgovor uz kafu", rekla je potredsednica Vlade Zorana Mihajlović. Ma da, kao sto je sigurna u to da smo mi svi veverice koje veruju da neko iz ciste dosade dodje avionom na sat vremena da porazgovara uz kafu. Da smo ga mi za to platili mogao bi jos i da se slozim, ovako znam da je neko drugi platio a to je vec puno veci problem kad neko sa strane placa savetovanje "nasih" ministara.

I ja verujem da Deda Mraz postoji

pre 9 godina

Kafa se pije sa porodicom,sa dragim osobama,prijateljima i poslovnim partnerima.Sa Blerom kafu moze da pije samo neko ko je prodana dusa,i ko je sve moralne i ljudske vrednosti podredio licnoj promociji debelo placenoj od strane istih koji su nas bombardovali.Da li neko veruje da je Bler besplatno odrzao predavanje?

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

А зашто си бежала од камере и тражила да ти Ауди дође на сама врата а он бежао кроз кухињу? То је иначе нормално понашање кад се пије кафа.

Гадно

pre 9 godina

Ево је, јавила се прва Блерова одликашица-Ву(ч)ковица. На кафи са убицом 1 200 невиних Срба. Одвратно!

I ja verujem da Deda Mraz postoji

pre 9 godina

Kafa se pije sa porodicom,sa dragim osobama,prijateljima i poslovnim partnerima.Sa Blerom kafu moze da pije samo neko ko je prodana dusa,i ko je sve moralne i ljudske vrednosti podredio licnoj promociji debelo placenoj od strane istih koji su nas bombardovali.Da li neko veruje da je Bler besplatno odrzao predavanje?

levac

pre 9 godina

Nisam za SNS ali svaka njihova aktivnost ka normalnom svetu, kulturom i prosperitetom je pozitivna.I trebaju da dovode ovakve politicare .Kad je Rusija osula paljbu po Vucicu niko nista ne prica losr o Rusiji i Putinu a sad ste ovde digli frku.Jok nego treba da se savetuju sa ruskim okupatorima.

M

pre 9 godina

@Anchy
To nije običan stranac.
To je stranac koji je skoro 3 meseca bombardovao Srbiju.
To je stranac koji se zalagao za kopnenu invaziju Srbije.
To je stranac koji je rekao da su bombardovane bolnice i civilni vozovi kolateralna šteta.
To je stranac koga je naš sadašnji premijer, u ono vreme, deklarisao kao najvećeg zlikovca, a sada ga plaća za ko zna kakve savete.
To je stranac, za koga je naš sadašnji premijer, rekao da treba zatvoriti čim kroči nogom u Srbiju.

Blair? ..Not Fair...

pre 9 godina

Srbija NEMA prijatelja. To su zablude. Sta ce ovaj u Srbiji? Koliko je ljudi
poubijao? Objasnite roditeljima zrtava iz 1999. sta ce ovaj ovde?
Ajmo SNS botovi...krenite sa vasom duznosti...

Ненад

pre 9 godina

Zorana ne pricaj gluposti.Dosao na kafu da vam kaze kako niste izgubili prvu godinu,mos misliti!Jel zato izasao na zadnji izlaz iz zgrade?Sa sastanka posle kojeg niko ne sme ni rec da kaze novinarima.Zasto si Zorana zvala auto da dodje ispred ulaza da ne bi prolazila pored novinara.Vi ste ubedjeni da se ovaj narod zakopcava na ledjima.Grdno se varate.

Goran M.

pre 9 godina

Čim se krene napred nađe se neko da poturi nogu. Nažalost, ali na Balkanu to izgleda tako funkcioniše, iako naša Vlada radi veoma dobro i korektno mnogima to smeta.

alexandar

pre 9 godina

Zorana,trebala si posle kafe da odes da zapalis svecu maloj Milici Rakic i svim zrtvama Nato bombardovanja,i posle da se pogledas u ogledalo.Mene bi na tvom mestu bilo sramota da sedim sa tim covekom,kamoli da ispijam kafe.Vi ne znate nista,nemate kadrove,nemate politiku,imate samo savetnike koje placamo od plata i penzija.Pozivam novinare da svojim radom i izvestavanjem otvore oci ovom narodu,tako i ovu redakciju....

Ironlady

pre 9 godina

Zasto smo toliko skepticni? Predugo smo ziveli u proslosti.Vreme je za drugaciju i zdraviju spoljnu politiku,koju nasa vlada i vodi.Pomoc nam je potrebna.

SAMO CUTIM

pre 9 godina

Dobro je da se Srbija otvori prema svetu i da primenjuje razlicita znanja i iskustva a za one koji ne znaju konsultantska agencija Toni Blera je jedna od najcenjenijih u svetu.

anarhista

pre 9 godina

Nekadasnja politicka skola u Kumrovcu je Oksford...za savjete ljigavca TB,samo engleske kolonije i okupirane drzave mogu kolonizatore i okupatore da zovu u goste,a izdajnici da s njima piju kafu.

Pedja

pre 9 godina

Sledeci put na kafu pozovite generala
Vesli Klarka sa delegacijom pilota koji su bombbardovali nasu zemlju.
Naravano platite im kafu i rucak na racun gradjanki i gradjana ove zemlje.
Izvinite im se,
barem u moje skromno ime,
za neprrijatnost,
da umesto da su bili sa svojim familijama,
oni su svi zajedno morali da bombarduju Srbiju.

JANIKA

pre 9 godina

Srbija nema neprijatelje tako da ne vidim zbog cega bi dolazak Tonija Blera bio problem? Ako nam je Bler problem onda nam je problem i Nemacka ili smo zaboravili sta su nam radili drugom svetakom ratu a i 500 godina pod turcima ne bi trebali da zaboravimo, da ne nabrajam ostale zemlje i njihove politicare kohi su suvse ogresili o Srbiju.

Slobodan

pre 9 godina

Ja nisam pristalica nicega!
Ali majku mu, ako vec ocemo u EU, pa onda je normalno da budemo na njihovoj strani. Nema izmedju. Nismo mi Svajcarska pa da budemo neutralni. Kad smo mali i jadni, onda se moramo vezati za jaceg. E sad za kojeg jaceg to me bas i ne zanima. Sve je isto.

zeka milioner 5

pre 9 godina

Ono sto svi moramo da znamo i sto nam valja ciniti, to je da se otvaramo prema svetu, da pruzimo ruku prijateljstva i da izvucemo sve ono sto je od sveta dobro, a da zaboravimo i ne prihvatimo ono lose. Na greskama da se ucimo i da ih vise ne pravimo, da radimo na sebi i da budemo manje zavidni i gordi.

FASD

pre 9 godina

Ako je Toni dosao samo zbog toga da potvrdi kako ste na pravom putu i da vas pohvali onda je dzaba i dolazio.
Pa za to su vam dovoljni botovi sa ovog sajta.

Mandzuka

pre 9 godina

Uopste nije bitno da li je razgovor bio javni ili tajni. Bitno je da ministri iz tog sastanka izvuku ono najbolje i primene prilikom vodjenja Srbije. Gradjanima nije bitno od koga su ministri naucili odredjene "vestine", bitno im je da u Srbiji bude bolje.

максимилијан

pre 9 godina

Да ли им је објаснио да су нас оправдано бомбардовали, побили људе и разорили земљу? Жалосно је шта нам ови раде, и сад ће неко да их поштује. Овим су само показали да ми једино реагујемо на батине и притиске, и да боље нисмо ни заслужили. А породице оних који су изгинули од овог чувеног предавача и учитеља, сркача кафе, нека питање "зашто" поставе ђачићима пачје школе.
Жалосно је мала реч.

nenad

pre 9 godina

E moj narode koga smo doveli na vlast,pije kafu u Beogradu sa covekom koji je mazio bombe i potpisivao se na te iste koje su padale na nasu zemlju.Valjda je jasno svima koji su dali glas da su izdani,sve fabrike su pogasili,uveli namete,unistili preduzetnistvo,plate i penzije srozali pod parolom reforme.A kako vidim tek ce kad jos ovo malo rasprodaju i mi cemo u nasoj odnosno okupiranoj zemlji da zivimo kao kolonija.Ako se ne zaustave ode Srbija na dobos i mi sa njom.A kako su se samo predstavljali kao veliki zaljubljenici u Srbiju i narod.

Wilson

pre 9 godina

To što je Toni Bler bio i susreo se sa nekim ministrima i popio kafu sa njima ne znači da je bio plaćen za to.Beograd je jedan od važnijih gradova na Balkanu i posete visokih visokih svetskih zvaničnika su normalna pojava i u budućnosti će Beograd sve više biti gost važnih ljudi iz celog sveta.

simsonovi 5

pre 9 godina

Ono sto svi moramo da znamo i sto nam valja ciniti, to je da se otvaramo prema svetu, da pruzimo ruku prijateljstva i da izvucemo sve ono sto je od sveta dobro, a da zaboravimo i ne prihvatimo ono lose. Na greskama da se ucimo i da ih vise ne pravimo, da radimo na sebi i da budemo manje zavidni i gordi.

Dabldor

pre 9 godina

Ako vas novinari pitaju za moj kratki kurs iz spinovanja, kazite da sam bio samo u prolazu pa svratio na kafu, na casicu razgovora, to bar u Srbiji razumeju. Inace, prvu godinu ova vlada nije izgubila, ali ostale hoce.

Nenad

pre 9 godina

Presela vam ta kafa. Pa bolje da ste mi pljunuli u lice nego ovako Srbiju ponizili.
Pa pola sadasnje vlade je bilo 99 u radikalima i socijalistima i pozivali u rat a sada pijete kafu sram da vas bude. Pa bolje da su nas onda okupirali bez ispaljenog metka nego ovako.
Od cega ste vi napravljeni da li ste vi uopste ljudi kad obraza nema nigde.
Zasto neko nije popio kafu sa roditeljima male MILICE RAKIC iz Batajnice ili nedaj boze odneo neku pomoc nekoj od porodica nastradalih.
Da li vi stvarno mislite da mi tako napredujemo ili ste se malo pogubili.
Mozda je dobro za vas CV da pijete kafu sa tim zlocincem ali za Srbiju nije.
Trebace vam dobar CV za buduce zaposlenje posto sad znam kakvi ste.
Glasacu za vanzemaljce ali za vas necu!

wishman

pre 9 godina

Ne znam sto se pravi neka fama od dolaska Blera,covek je bivsi diplomata,svakako da ce nasim ministrima koristiti da poslusaju sta ima da kaze.

DJ.B.

pre 9 godina

Mi obični gradjani imamo pravo da ignorišemo Blera, Tačija, i ostale. Ali vi nemate. Narod vas je izabrao da štitite njegove interese, bez obzira dali vam se nešto dopada ili ne. Svejedno mi je dali je juče bio Bler ili neko drugi. Rezultat mi je bitan.

RIKI

pre 9 godina

Sami moramo promeniti nacin razmisljanja. Time sto cemo i dalje ziveti u proslosti ne dobijamo nista. Kao stanovnici ove zemlje moramo se potruditi da posaljemo lepu sliku o nama.

Zasto sam uopste citao ovu vest?

pre 9 godina

Ustane tako Blerko ujutru i pomisli: "Bas mi se nesto jutros pije jedna dobra turska kafa. Skoknucu malo do Beograda na kaficu kod one srpske vesele druzine(Vlade)"!
I tako sedne u privatni dzet i dodje na kaficu sa svim telohraniteljima, a ovde ga cekaju blindirani dzipovi licne "gorile" i ostali specijalci (koji naravno Srbiju/ narod/ ne kostaju ni kinte da bi nas "dobrotvor" na miru izgustirao kaficu sat vremena i dovidjenja!
Boze sta nam sve serviraju?!

Jellena

pre 9 godina

Kako ja shvatam situaciju, gospodin Bler je ovom prilikom kod nas kao konsultant, jer je u fokusu njegove trenutne profesionalne karijere pruzanje usluga te vrste. Dakle, posao koji nam moze doneti benefite i poboljsati komunikaciju vlasti i medija.

mlekadzija

pre 9 godina

U sklopu aktueknih evroatlantskih integracija mozemo uskoro ocekivati i predavanje Veslija Klarka za pripadnike generalstaba i minstra vojnog... sigurno ima sta da im kaze. Sramotno preko svake mere. Ali u politici granica izmedju sramote i koristi je vrlo tanana...

KOLIKO JE SATI

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da nekima smeta to sto Toni Bler dolazi da pomogne svojim znanjem i iskustvom da Srbija krene napred a ti isti su od 2000 do 2012 cekali u redu da se slikaju sa njim.

liki st

pre 9 godina

Pojedinci nemaju pametnija posla u svojim zivotima nego da se interesuju zasto je Bler dosao i da ostavljaju komentare koji prelaze granicu dobrog ukusa.

msm

pre 9 godina

Na famoznom sastanku sa Blerom najviše bilo reči o tome da srpska vlada prvu godinu nije izgubila, već napravila aranžman sa Međuanrdnim monetarnim fondom .

Majda S

pre 9 godina

Vidite, da su hteli da se ne sazna za ovo predavanje gospodina Blera, moglo je da bude virtueno..i to je to. Ovako, ne vidim razlog da se bilo sta krije. Covek se bavi medijima i pruza konsultantske usluge.

Fica

pre 9 godina

Ovo za strane zvanicnike je tacno. Da je DS na vlasti, ne bi nista pricali, posto bi oni bili ti koji se sastaju sa tim ljudima, ali posto su opozicija, mogu da pricaju I mlate praznu slamu, jer njihova rec nema veliku tezinu sada.

koruska

pre 9 godina

Potrebno je uspostaviti dobre odnose sa svim svetskim silama,jer upravo su oni ti koji kroje sudbinu ovoga sveta,njihova rec je iznad zakona i svakog prava.

11482

pre 9 godina

Saastanak je bio u cilju poboljšanja efikasnosti rada i odnosa sa javnošću,takodje ukazivanja na greške koje obično vlade u svetu prave tokom prve godine mandata,što sa ovom vladom nije slučaj.

Ivona Dj

pre 9 godina

Dize se halabuka ni oko cega...predavanje kao svako drugo. Ukoliko moze da se doprinese slobodi medija i poboljsa komunikacija vlade i medijskih servisa, ne vidim nikakav problem da neko ko je najbolji konsultant ne odrzi takvo predavanje

BELI MACAK

pre 9 godina

Srbija mora da trazi pomoc od svakog ko ima znanje i iskustva jer smo mnogo vremena izgubili a svet se ubrzano menja i niko vise ne moze da se ponasa kao da je ovo srednji vek vec moramo da postujemo necije iskustvo i rezultate,Toni Bler ima jednu od najboljih savetodavnih agencija i zasto bi bio problem da pomaze i nama.

@pegica@

pre 9 godina

Uvek je bilo da opozicija kritikuje,ali ova današnja opozicija ni to ne ume.u svojim kritikama nalaze se samo reči koje mogu biti upućene njihovom krugu,ne i vladajućoj koaliciji..

ognjen

pre 9 godina

Ono sto je ovde zapravo najzanimljivije i sto naravno ne pise jeste pitanje, Cija je to ideja da se unajmi covek koji nas je bombardovao za savetnika?

Jel to necija ideja, ili necija naredba/instrukcija? Zar nisu mogli da nadju nekoga drugoga ili je ovo cist dokaz da je i ova vlada cista marioneta.

bot na kub

pre 9 godina

“Zato je na tom sastanku sa Blerom najviše bilo reči o tome da srpska vlada prvu godinu nije izgubila, već je donela reformske zakone, napravila aranžman sa Međuanrdnim monetarnim fondom i sada kreće u kapitalne investicije”, navela je Mihajlović.

Znaci Bler im je pricao sat vremena o tome kako su oni sjajna vlada? Zar nas toliko glupima smatraju?

Pravdić

pre 9 godina

"... razgovor ministara sa Tonijem Blerom u Beogradu nije bio tajni i da on nije bio angažovan kao savetnik uz nadoknadu."
Njegova poseta je motivisana grižom savesti!

Lebran

pre 9 godina

Ako je grešio, sigurno se pokajao.
Ljudski je grešiti i tražiti način da pomogneš žrtvi svojih zabluda.
Bler je veliki čovek !
(Stevan, 26. februar 2015 13:23)

Ovo je i za botinu previše! Imaš li i malo morala mali čoveče? Komentar radi bolje od ricinusa.....

zoran

pre 9 godina

Ako je grešio, sigurno se pokajao.
Ljudski je grešiti i tražiti način da pomogneš žrtvi svojih zabluda.
Bler je veliki čovek !
(Stevan, 26. februar 2015 13:23)

Vuchicu, ti li si..???

srdjan novi juzni front

pre 9 godina

Mene kao prezivelog iz bombardovanog voza u grdelickoj klisuri interesuje dali ste ga pitali dali jos uvek misli da je to bila sala.

Boginja

pre 9 godina

Koja propaganda,da se sad ovako njegova poseta plasira kada vise nije aktivni politicar,do sad nikome nije smetao i nije se niko pitao sta je radio za predhodnu vlast.

Miloje

pre 9 godina

Da li bi se bilo koji gradjanin ove drzave slozio sa tim da mu se skine plata radi deficita budzeta, a potom se parama iz istog tog budzeta plati ni manje ni vise nego Toni Bler kojeg je svaki Srbin u zivotu prokleo najmanje 100 puta a i vladajuca ganitura, da bi im ispricao pricu kako se vodi drzava? Ako su nesposobni da vode drzavu neka daju ostavku svi redom. Izgubili smo drzavu.

mas

pre 9 godina

Zanima me da li su posle kafice okrenuli šolje i malo pogledali šta im stoji u budućnosti?
Šalu na stranu, misli li Zorana da smo svi mi glupi pa ne vidimo šta nam rade!!!

teofan

pre 9 godina

Umesto da placaju strucnjake da reorganizuju drzavnu upravu i menadzere da srede javna preduzeca, oni placaju milione evra za ono sto je sustina Vuciceve politike- PR i neprestana kampanja!

milos

pre 9 godina

Za razliku od radikala '99 smo bili u uniformi i nismo pisali i čitali knjige o Bleru.Tad i sad ga ne volimo.Neka se glasači pogledaju u ogledalo kada već A.V. obraza nema.Da li bi pili kafu sa Blerom? Kada je trebalo juriti premijera Britanije Blera za kafu Sns ekipa je trovala narod svojim gadostima a sada dovode lika koji nikakav uticaj nema i samo opet muče žrtve bombardovanja.

Vidojlo

pre 9 godina

Poštovana, Toni Bler je kao prvi ministar vlade V.Britaniej bio najveći zagovornik bombardovanja, kao što znate broj žrtava je bio pozamašan. Dotični je neprijatelj Srbije i srpskog naroda.

Nenad BG

pre 9 godina

Ali Vulin, mladi Mirin komunista i antiglobalista kome je odjednom normalno da srpskoj vladi drzi predavanje neko koga je do juce nazivao jednim od vodja sila zla koje sprovode "paklen plan za unistenje naseg nebeskog naroda". Kad sam rusio diktatora koji je mnoge porodice zavio u crno i kad me je Miloseviceva policija zajedno sa ostalim demonstrantima tukla jer sam zudeo za slobodom koju imaju drugi narodi u Evropi, Vulin je iz tople sobe i sa svim blagodetima koje mu je vlast davala, vredjao sve nas da smo placenici i izdajnici. Sad je u vladi koja se bori da udje u EU. I takav covek nam je ministar.

deki11

pre 9 godina

je l to onaj bler koji je bio najveci jastreb i zagovarao masovno bombardovanje srbije uz kopnenu invaziju nato snaga? u transkriptima se moglo procitati da mu je cak i bil klinton rekao da malo oladi sa retorikom i da on nije za tu opciju zbog velikog broja civilnih zrtava koje bi ta akcija izazvala.

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

ja ovo sanjam,nije moguce da ovakvi ljudi imaju glasace u mojoj zemlji,da ovakvim ljudima moji sugradjani i zemljaci veruju i da se nadaju da ce im ovakvi ljudi doneti bolji zivot!!!

DrNo

pre 9 godina

Evo sa wikipedije: Blair also gives lectures, earning up to US$250,000 for a 90-minute speech, and in 2008 he was said to be the highest paid speaker in the world.[144][145]
za one koji ne razumeju engleski Bler naplacuje 250 000 dolara 90 minutno predavanje

francuz 4s

pre 9 godina

Mislim da je najbolje da se izolujemo od istoka i zapada.
I po mogucstvu odmetnemo na neku drugu planetu i nemamo komsije ni kontakt sa bilo kojom drugom civilizacijom.

ix

pre 9 godina

Pre svega nije u pitanju reakcija opozicije ,nego reakcija naroda koji pamti ,koliko znam i citam uglavnom se javljao i komentarisao obican svet a ne opzicija,prema tome za sve vase gafove sami snosite odgovornost gospodjo ministarka.(ne podmecite vise jeftinu demagogiju,samo gledamo i slusamo sta radite.)

daniele

pre 9 godina

Evo narode koga ste izabrali da vam vodi zemlju. Pravicemo mi Tadica od blata. Da se razumemo, nisam za DS ali ovo sto SNS radi, to je duplo gore od onoga sto je DS radio. Ovi su toliko nesposobni da im samo od nivoa slihtanja i povinovanja (citaj prodaje zemlje) zavisi svaki dinar i opstanak, kako svoj tako i zbunjenog naroda.

(Zlo)pamtilo

pre 9 godina

Ljudi, sećate li se Moamera El Gadafija i čuvene slike na kojoj se nasmejani Bler i on rukuju, kao veliki prijatelji?
Gde je Gadafi? Nisam skoro čuo za njega.

dušan

pre 9 godina

Dragi sugrađani,
našim parama jedna grupa moralno prilagodljivih
plaća drugu grupu moralno prilagodljivih
da budu još prilagodljiviji.
Da bi mi bili još gluplji.

Nenad Lukic

pre 9 godina

Ako nije bio kao savetnik za pare znaci da je dosao da vam neformalno nalupa samare u vezi KiM, zna se da interese Tecijevih balista lobira firma supruge doticnog TB.

Samo citiram, no comment

pre 9 godina

"Jeste, uvek je korisno pisati, analizirati i kritikovati. Ali to više nije dovoljno. Ako se nešto hitno ne uradi, ako organizovani građani ne ustanu i ne dignu svoj glas, destrukcija koja teče za sobom će ostaviti još jednom spaljenu zemlju."

Aleksandra

pre 9 godina

Ova vlada radi svoj posao krajnje profesionalno I transparetno, I to je ocogledno. Bacanja prasine I laganja, kako je u drzavi med I mleko, bilo je za vreme godpodina Tadica.

Srki

pre 9 godina

Cim ona "ne zna" i ne moze da odgovara na pitanja o nacinu finansiranja ovog predavanja, znaci da zna, ali po pravilu, mora da pita sefa sta sme, a sta ne sme da kaze. Ja nemam nista protiv toga da se savetuju sa svim politicarima ovog sveta, ali da nam kazu sta su naucili i koliko su to platili. Vrlo jednostavnostavno. Zelim da vidim rezultate posle takvih poseta. Vulina ne bi komentarisao...

KALVARIJA

pre 9 godina

Nismo se ni posle drugog svetskog rata izdvojili da budemo crna rupa pa necemo ni danas. Titi je slao nase ljude na rad u Nemacku, sve preko biroa, apre toga smo radili za ddddddddddddddddž po logorima. Politika je takva, prelazi se preko mnogih stvari da bi se bolje zivelo.

nemanja

pre 9 godina

Covek je dosao da nam kaze neka njegova iskustva i da nam pomogne kako bi trebali da komuniciraju sa medijima i da tokom mandata treba da se posvete manjem broju tema, a sta je tu lose sto je dosao u razgovor sa nasim ministrima i sugerisao na dve stavke.

dex

pre 9 godina

Covek svratio na kafu. Normalna stvar. Dosao da obidne anticke rusevine za koje je direktno odgovoran. Bolje da je cutala, nego sto je dala ovakvo objasnjenje.

evroskeptik

pre 9 godina

Hocete da nam kazete da je Bler besplatno dosao u Srbiju da se popricate uz kaficu???!!! To samo dokazuje da sopstveni narod tretirate kao ovce. Cinjenica da ste jos na vlasti to i dokazuje!!! Beeeeee!

I,naravno Dzej

pre 9 godina

Okupili se da procaskaju,uz kafu.Skoro svi su bili.Neki ce kasnije;da se ne bezi kroz kuhinju,vec opustencija,klopica,mozda i neki film iz 1999.godine puste.

Vlad Rad

pre 9 godina

Aha, bilo mu dosadno, pa došao da procaska sa Zoranom i da popije kafu... Dolazak Blera se plaća. I to jako mnogo. Kao i dolasci drugih raznih savetnika, pogotovu onih najskupljih iz Izraela. Ova vlada je baš rešila da opstane i očigledno ulaže dosta u marketing i svoj imidž, jer kvalitetom i rezultatima ne može da se pohvali. Tužno je kako se rasipa naš novac.

Karl Marks

pre 9 godina

Kakav narod takva vlast!
Glasali ste za ove, a znate kakvi su bili ranije... ne znam sto se cudite onda...
PS- iduci put gledajte pa opet glasajte... znate na koga mislim

Dejan

pre 9 godina

Smatram da je ovaj sastanak u svakom pogledu konstruktivan. Znam da se vecini u Srbiji, ne svidja poseta Blera,ali izabrali smo put koji nije ni malo lak a to je pristupanje EU.

Njegus85

pre 9 godina

Do juce je bila cenzura, sta je sada na dnevnom redu da se smisli!?
Meni nije jasno samo jedno, sad vam ne odgovara ni kad se objavi informacija, ni kad minister izadje I kaze u kom svojstvu je bio …

Aleksandar-

pre 9 godina

Niko u Srbiji ne simpatise Blera, znamo da je bio jedan od prvih zagovornika bombardovanja. Ako ce Bler svojim znanjem, predavanjima i iskustvom pomoci u nalazenju pravih resenja, zasto takve predloge, resenje ne uzeti u razmatranje, toliko mozemo.

alfaB

pre 9 godina

Ne znam šta je svima čudno što su zvali nekog tako sposobnog političara kakav je Bler. Ne znam da li se sjećate, ali kada je Dodik došao na vlast u RS/BIH, on je zaposlio zapadne savjetnike i platio lobiste u Washingtonu, nažalost od budžetskih para (milioni maraka) - ali ostaje činjenica da nikad US nisu podržavale RS kao u periodu od 2007 - 2010-11 {otprilike}.

miro split

pre 9 godina

Nevista kad ja dođen da te savjetujen pripremi dvi litre vina.Nisan ja klošar pa da radin za kavu ka taj Toni.Da šta vridi ima bi neko junačkije ime ka šta je Robin,Ričard ili Spitfajter.

Kralj Ibi

pre 9 godina

"Ja sam potpuno sigurna da nije, zato što je ovo bio zaista razgovor uz kafu", rekla je potredsednica Vlade Zorana Mihajlović. Ma da, kao sto je sigurna u to da smo mi svi veverice koje veruju da neko iz ciste dosade dodje avionom na sat vremena da porazgovara uz kafu. Da smo ga mi za to platili mogao bi jos i da se slozim, ovako znam da je neko drugi platio a to je vec puno veci problem kad neko sa strane placa savetovanje "nasih" ministara.

vojin81

pre 9 godina

Blerova krivica u bombardovanju Srbije je ocigledna, ali Srbija zbog novih generacija i narastaja mora da ide dalje i da nastavi pomirljivu politiku prema svim znacajnim drzavama medjunarodne zajednice. Svi mi malo stariji bili smo svedoci politike konfrotacije sa VB, SAD i dr. drzavama.

Pulpa narandze

pre 9 godina

Bilo sta je bilo, znam da se tesko zaboravlja ali za to nije kriv samo on vec i neodgovorna politika nase drzave koja je tada vodjena. Da nece biti koristi od njega ne bi ga niko ni angazovao.

Adam Landini Goikov

pre 9 godina

Gospodo moja, molim Vas da mi neko objasni sta to radi ova vlada?

I ako sam birac SNS ili nisam dali bi ikada ovakav potez ocenio kao dobar?

Ajde malo razmislite kako je moguce da gosp. Vucic ZADAJE SEBI STALNO AUTOGOLOVE ovim potezima " ulizivanju" bivsim politickim oponentnima sa zapada. Ako premijer misli da ce slanjem svojih kolega navodno na predavanje kod Toni Blera?!? koji je expert za sta?!, nesto postici pogotovo na polju popularnosti medju narodom onda je on poptuno senuo.

OVAJ potez vlada za mene je jako cudan kao i to da gosp. Vucic cita kisindzerove knjige?! ovo je potpuno bizaran dogadja, i po meni da sam birac SNS odavno bi digao ruke od te stranke.
A da ne pricam kako ovaj dodadjaj prevode RADIKALI. Po meni ovo je izdaja prvobitnih nacela SNS a i ranijih ubedjenja Ace Vucica naravucenije ovo je DVOLICNOST!!!

Kutinjo

pre 9 godina

Prvo te ponize al onako bas te ponize,dovedu coveka zbog kog je zverski poubijano na hiljade ljudi i plate ga verovatno debelo jer taj vuce copor istih takvih kao sto je i on i to parama naroda koji je ubijao,a onda jos izadju i ovako nesto izjave sto vredja zdrav razum,klasicna sprdacina sa ovim u svakom smislu zaostalim narodom.

zeka

pre 9 godina

Dobro je to sto je Srpska vlada prv godinu da nije izgubila vec je donela reformeske zakone,a napravila je aranžman sa Međunardnim monetarnim fondom i SRbija krece u kapitalne investicije.I ovo dokazuje da je ova vlada mnogo bolja od prethodne vlade.

Natalija

pre 9 godina

Bombardovanje Srbije tokom 1999.godine je poduhvat koji nikom nije sluzio na cast niti verujem da se bilo ko od ucesnika tog cina ponosi istim. Jednostavno, prilike su takve da se zrtvama bombardovanja moramo pokloniti, nikako ih ne zaboravljati...ali i nastaviti zivot i saradnju sa svetom. Zivot je borba!

Svaka čast ...

pre 9 godina

Naš veliki Bora Čorba je rekao: "Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga ubiješ - on hoće opet". Ja bih samo na ovo još dodao: "I opet, i opet, i opet,...". Da li bi ministri pili kafu sa ovim "savetnikom" da je neko od njihovih najbližih, ne daj Bože, stradao 99-te? Možda će reći - sad su druge okolnosti. Nedoslednost političara se pravda promenjenim okolnostima, a ne činjenicom da se nisu okolnosti toliko promenile koliko oni sami.

Natasa

pre 9 godina

Imamo mogucnost da se zatvorimo i sa svima budemo na ratnoj nozi..ili da se ponasamo diplomatski korektno prema svima....bolje je izabrati drugu opciju

Konstantin

pre 9 godina

Kada bi gledali samo sta nam je neko uradio u proslosti, onda bi ziveli izolovani od skoro celog sveta i izumrli za par godina. Nama je potrebna saradnja sa svima, bez obzira sta se nekad desavalo. Bitni su interesi da se Srbija izvuce iz trenutne teske situacije.

Pulpa narandze

pre 9 godina

Bilo sta je bilo, znam da se tesko zaboravlja ali za to nije kriv samo on vec i neodgovorna politika nase drzave koja je tada vodjena. Da nece biti koristi od njega ne bi ga niko ni angazovao.

PS

pre 9 godina

Čudno je to, da jedna jednočasovna poseta izazove toliku lavinu reakcija i komentara.Pročitala sam da je za tih čitavih SAT vremena pričao na temu strategija političkog delovanja i odnosa s javnošću.Naši ministri koji su bili prisutni možda usvoje a možda i ne usvoje ni jedan od Blerovih saveta.Mislim da će još mnogo savetnika dolaziti kod nas, a možda i zaposlimo neke za stalno, kao što se to radi svugde u svetu.

popeye

pre 9 godina

Блер има сигурно пречег посла него да са вама или било ким другим, необавезно ћаска и пије кафицу...

zlatko

pre 9 godina

Ja sam za Vucica,ali dovodjenje ovog belosvetskog olosa,to mu nije trebalo. Ovo je samar Srbiji. Falio je jos klarinista,pa da zurka bude u fulu. Nista ovaj narod ne pamti.

Gitarista

pre 9 godina

To sta se zbivalo pre 15 godina je zavrsena prica. Srbija mora da gleda sta je za nju najbolje u ovom trenutku, a ne da se inati svima zbog neke proslosti.

rusofil

pre 9 godina

Srbija mora da pokuša da od svojih nekadašnjih neprijatelja stvori prijatelje, jer ako ćemo odbaciti svakog političara sa Zapada koji je bio za bombardovanje Srbije, onda je bolje da oko Srbije napravim zid, i živimo u bedi i siromaštvu izolovano od celog sveta.

Milan Krstic

pre 9 godina

Dok ne postanu neko i nesto spremni su da razgovaraju sa svakim i da se kunu u zastitu radnika...toliko puta vidjen scenario...sada su postali glavne baje i donose zakone na stetu svih sem krupnog kapitala...razlog-pa nema para...a kad ne bude ljudi,sta onda...

boy

pre 9 godina

To sto su se ministri sastali sa Blerom i culi neka njegova iskustva nije nista lose i nema razloga za ovako ostrascene komentare i blacenje vlade i premijera.

FARSA

pre 9 godina

Civilizovana i sasvim nor,malna komunikacija sa covekom koji sad ima privatnu firmu a ranije je stitio interese svoje zemlje. Shvatimo da ne možemo sam protiv svih, ustvari videli smo kako je to izgledalo u proslossti.

Vladan

pre 9 godina

Nema sumnje da ce ovaj sastanak sa Blerom imati niz pozitivnih efekata na nase ministre. Mislim da nema potrebe da se prica o Blerovom politickom iskustvu, pa je zato ovo pun pogodak onih koji su ga doveli u Beograd.

BODJANI

pre 9 godina

Da je nam asamo Bler problem bilo bi dobro mi stalno trazimo neke isprike da budemo sa svima u zavadi a ovamo želimo bolji život i Evropu. dajte odlucite se vec jednom. Mora se dalje a sve lose ostaje iza.

Teodora

pre 9 godina

Ne mozemo doveka gledati unazad i zarad nekih desavanja odbaciti buducnost. Ne kazem da treba zaboraviti sve sto se desilo Srbiji, previse je rana, ali hajde, da ne brzamo i ne donosimo prerano zakljucke.

Vladan

pre 9 godina

Nema sumnje da ce ovaj sastanak sa Blerom imati niz pozitivnih efekata na nase ministre. Mislim da nema potrebe da se prica o Blerovom politickom iskustvu, pa je zato ovo pun pogodak onih koji su ga doveli u Beograd.

Deki

pre 9 godina

Зорана Михајловић је лепо објаснила да Тони Блер није одржао никакво предавање министрима и оном мученом чувару Београда на води у зимском периоду Синиши Малом, већ је то једноставно био разговор уз кафу, и да што је најважније- то Србију није коштало ни динара!

Вероватно је на некој пумпи успут купио 100 грама, па су пили његову, а радује и то што кафенисање с њим није о трошку пореских обвезника, већ само оних на чијим споменицима као година смрти стоји 1999. Негде од марта до јуна. И сви потоњи на Косову и Метохији- свежи, неслегнути, стари- преорани…

И, наравно, ничега ту није било тајног- човек иначе има обичај да улази и излази кроз кухињу, то чини и код куће, а неретко и кроз она вратанца за мачку.

Скроман и драг човек, уђе и изађе на мала врата, остављајући за собом блатњави траг иловаче…

joca

pre 9 godina

Takav stav nas nigde neće dovesti. Možemo mi da ne volimo ovog ili onog zbog nemilih dogadjaja iz prošlisti, ali ako hoćemo da idemo napred moramo naučiti da te stvari držimo po strani i da ne pravimo od muve slona kao u ovom slučaju

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Razumem ja da niko u Srbiji ne voli Blera i da ima opravdane razloge za to. Sa druge strane gledano, ovde je reč o poslovnoj saradnji i smatram da oko toga ne bi trebalo da se stvara ovolika buka. Naime, on je došao u Beograd ( sada nije ni politički aktivan), jer njegova konsultanska kuća će saradjivati sa Vladom. Od te saradnje možemo imati koristi, tako da ne vidim razlog da mnogi osudjuju ovaj susret.

Milica

pre 9 godina

Zorana ima svoje licne botove, koji samo njoj odgovaraju i koje ona placa. Daju sve od sebe ali DZABA im energija koju uzaludno trose...istina ko je bio Bler se ne moze sakriti udaranjem minusa.

mojeime

pre 9 godina

Bler nije jedini sa kojim je Srpska Vlada razmenjivala iskustva poslednjih godina. To pokazuje da Srbija ima dobre političke odnose sa Istokom i sa Zapadom, ali uvek se nađe neko ko će da potura nogu kada se krene napred...

Korica

pre 9 godina

Svi znamo onu ''niko se nije naucen rodio'', pa sta onda ima lose u tome otvoreno porazgovarati sa drugima i ubrzati pronalazenje resenja za dalje reformisanje.

Srđa

pre 9 godina

Kao po običaju, robujemo prošlosti uzimajući ulogu mučenika. Nemam ništa protiv pomoći Blera ako rezultati budu vidljivi i dođe par velikih investitora. Efekat velike investicije je sličan efektu magneta, jedan investitor dovuče sa sobom još par manjih, a zavisnih firmi. A Bler ima definitivno iskustva na tom polju.

Urke

pre 9 godina

Botovi rade punom parom. :)

Dakle, zaista vas ne razumem. SNS i vi kao njihovi sledbenici ste godinama govorili protiv DS-a. Cak stavise, bilo je cestih govora mrznje. Sve sto je DS radio - bilo je pogresno. Sve sto su zeleli - bilo je izjednacavano sa samoubistvom. Zdusno ste se borili protiv EU, isticali borbu za Kosovo, kampanje su se svodile na degradiranje rivala, a ne na svoje zamisli i namere.
I posle izbora i pobeda gde ste sve obecali - radite suprotno!

Posla nema, zaposlenja nema, industrija se jos vise urusava, nema investicija, novca, penzije su smanjene dok se kadrovi zaposljavaju za preko 50 hiladja dinara. Korupcija je dostigla tacku kljucanja, za dve godine smo se zaduzili kao DS za 15 godina. Sve najlosije.

I sada jos goste Blera, propagatora kopnene invazije na Srbiju na kaficu. Lepo. I umesto da se zapitate - Cekaj Vuce, govorio si jedno i pljuvao DS, a sada radis isto to. Nisam zato glasao za tebe. - vi i dalje dajete podrsku i udarate minuse.

Kada je DS hteo u EU bilo je - srusi ih Vuce, necemo EU. Sada isti taj Vucic grabi ka toj EU, a vi sada kazete - bravo, tako je majstore! Idemo u EU, a zbog toga ste mrzeli prethodne do kostne srzi. Ne razumem vase mozgove, osim da ste debelo placeni za razliku od mene recimo.

Filip80

pre 9 godina

SNS je najgora stranka u istoriji Srbije, skup likova bez casti, ugleda, integriteta, ideologije, znanja...sve ce uraditi zarad svojih fotelja, moci i novca.
Drzi vam predavanje Toni Bler, osoba koja je odgovorna za kasetne bombe i rakete sa obogacenim uranijom koje su bacene na Srbiju, imate li ogledalo vi ljudi?
Ostalo je da pozovu jos samo Vesli Klarka, coveka koji je direktno birao ciljeve da vam i on da neki savet kako da sacuvate vase fotelje i vlast.
A vi botovi pitajte svoje roditelje gde su bili od marta-juna 1999., uzas kakvi ljudi su nase komsije i koliko savesti nemaju.

Baš čelik

pre 9 godina

Vi kako hoćete,hoćete.Moj komentar možete da objavite a i ne morate.Ja ipak imam prilično godina a i nešto mozga pa me je umesto nje velika sramota da nas ova baš toliko obmanjuje.

razočarani glasač

pre 9 godina

Nikad više za SNS! Dao sam im svoj glas pun nade u promene i pravdu. Isplivavaju sve neistine i obmane kojima se se služili samo da bi zaseli na vlast i bili isti kao i DS.

dare 011

pre 9 godina

Ma doš'o čovek kad je video da je Vučića "SRAMOTA KOLIKO NAM DOBRO IDE"...Hoće da primeni Vučićev sistem u Engleskoj da ne bi propali...i da ga zamoli da brani i funtu kao što je branio evro...ahahahahahahahahahahhahaahaaaaa!

Sumrak saga

pre 9 godina

Sta mislite, da li bi Jevreji zvali Gebelsa 16 godina nakon onog krvnickog bombardovanja, da im drzi predavanje o odnosima sa javnoscu, da je Gebels bio ziv?Ali, zato su oni za nas nedostizni i mozemo samo da im zavidimo. A zasto Vucic nije bio na predavanju? Verovatno da, kada dodje vreme za nove izbore, moze da kaze da on nije bio tamo. Znaci, nit' luk jeo, nit' luk mirisao.

Toni

pre 9 godina

Ha, pili kafu.. smejurija. Znaju valjda svi da Emirati plaćaju Blera i da će to naplatiti sa kamatom. Kako god se obrne i okrene ne valja, jer vi draga gospodo pojma nemate ništa o tome kako gajiti saksijsku biljku, a dogurali ste do čela države (jest da je banana ali još uvek država).

kamo sreće da stvarno ćutite

pre 9 godina

Dobro je da se Srbija otvori prema svetu i da primenjuje razlicita znanja i iskustva a za one koji ne znaju konsultantska agencija Toni Blera je jedna od najcenjenijih u svetu.
(SAMO CUTIM, 26. februar 2015 13:25)

Ne prosipaj fore...nije cenjen ni Toni Bler ni njegova agencija, ceo svet ga je zamrzeo posle Britanske blamaže u Iraku!

Patria

pre 9 godina

Gospodo SNS oportunisti, morate da razumete da je jedna stvar kad vam dodje neki strani zvanicnik u posetu o drzavnom poslu, pa nema kud mora da se saradjuje, pa i rukuje kao sto je bio slucaj sa g. Tacijem, a sasvim je druga stvar kad vam neki bivsi politicar, osvedoceni neprijatelj, dodje na vas poziv da vas nesto "uci". Pozdravljam potrebu da radite na sebi, svaka cast, ali pozvati Tonija Blera, koji je moralno dno dotakao i u svetskim razmerama, ne razlikuje se ni malo od, recimo, da pozovete Hasima Tacija ili Ramusa Haradinaja kao privatna lica da budu savetnici za recimo, pitanja tolerancije, antikorupcije i borbe protiv terorizma. Ne ide ...

Pata Negra

pre 9 godina

Ja ovim kursistima niti sam, niti bih ikada, poverio ni kućni savet, pa mi je lično savest čista.. Ipak, verujem da Oni ovo 'predavanje tj gostovanje' nisu platili, jer -Ovo se ne može platiti novcem!! Ovo je toliko groteskno i kolosalno nemoralno, da je i moglo biti učinjeno samo i jedino kao usluga Vodje lično Kalifu, ona koja se ne odbija. On (Kalif) je Tonijev dugogodišnji veliki klijent i ovo je prilika da mu uzvrati veliku uslugu. Uostalom, biće ovakvih 'predavanja' još u ciklusima, tako da je dobro nabaviti na vreme nešto za loš ukus i tešku probavu..

Aleksandar

pre 9 godina

Jesu ga pitali kakav mu je vazduh ovde,jel se oseca malo na radijaciju!I neka ga odvedu malo da obidje one bolesne od raka!Ubijali nas i jos nas ubijaju,a sad malo da nas posavetuju kako da zivimo ovako bolesni i bedni!!!

juznjak

pre 9 godina

zadnji put je pomenuo rec srbija ''99 godine
predlazuci kopnene trupe.

i danas drugi put.

stvarno ne verujem da je ovaj covek u beogradu?!?

Nele

pre 9 godina

Jel vidite da smo popili samo kafu i da,zaista,nije bilo nikakvog placanja. Pa jel ste ga platili 250 k da bi vas naucio da ovako naivno lazete? Citam-ne verujem ocima...

Crni Petar

pre 9 godina

Da li je istina da se g. Bler prvo obratio ministru Vulinu sa zahtevom da mu pokaze koje je korake preduzelo njegovo ministarstvo za smesni hod u 2015.g.?

Grunf

pre 9 godina

Kuvaj,kuvaj kaficu samo za nas dvoje najbolja je kafica iz džezvice tvoje!Da li je neko Toniju gledao u šolju ili nekom od naših ministra.Tako je G-din Toni Bler je poznati čitač šolja nakon turske kafe.Sedi prekrštenih nogu okreće poljicu i priča št avAs očekuje,šta Vas čeka u budućnosti,gde grešite i to sve nako uz kafu.Kako je to mudro.Da li ste dobili mogućnost da zabodete prst u šlju da vidi da li će VAm se želja ispuniti.Koliko puta ste prekrstili šolju kada ste je okrenuli.Ko kakvu kafu pije.Toni baš onako zapucao iz Engleske u Beograd da bi sa Vama razgovarao uz kafu.Ma nije ni važno mada eto Ebglezi imaju u to doba "Tea time"li eto Toni popi kafu.Nego kakve veze ima g-din Pajtić i g-dja Radeta sa G-dinom Blerom i Ministrima.Recimo pre bi bilo logično da g-dja Radeta ima veze sa g-dinom Nikolićem i g-dinom Vučićem.Prevnac je prvenac.G-din Vulin nema šta da kaže pa je sam odlučio da će prilati nešto drugo.Onako da znate Srbije nije izgubila prvu godinu nego manje više bar dvadest petu godinu.Dvadeste pet godina ni jedan gol nije dala, a naš gol sa mrežom pun lopti.Nemaju više gde da trpaju u gol.Mreža samo što ne pukne.Zanima me ko je taj SNS portir koji otvara vrata?Znamo ko pokušava da ih otškrine ali veliki SNS portir ih odmah zalupi.KOji je taj SNS portir koji je uspeo da itvori vrata Srbije?Šali se to čika Grunf.Promaja vuče na sve strane.Nema Srbija ni prozore ni vrata.Sve promaja odnese.

Milos Popovic

pre 9 godina

Ministru vojnom predavanje moze da drzi ko hoce, on i tako nista ne razume. Mozda mu angazuju predavaca keramicara.
A sto se tice koristi, tu je samo predavac u dobitku, 250.000$ je lepa para na koju mi sirotinja ne smemo ni da pomislimo.
A hocete da lekar specijalaista igra oko vas za bednih 600 EU ili, ucitelj da vam uci decu za 300 i da ne nabrajam vise.
Mani te se tih velikih poslova dek ne obezbedite narodu bar parce 'leba i ne ocistite grad od silnog djubreta

onaj koji zna

pre 9 godina

Meni je ovo OK. Pogotovo ako je predavanje bilo: Kako spreciti otvaranje fantomske firme pomocu ukradenog identiteta
Sledeci put kad dodje moze odrzati predavanje: Postovanje Ustava i uloga zastitnika gradjana u borbi protiv diktature

optimista

pre 9 godina

Like za b92 o izvestavanju o jucerasnjoj tajnoj veceri redak mediji koji je ovom pridao znacaj a za caskanje i kafenisanje svaki komentar je suvisan.

pera svrdlo

pre 9 godina

nista strasno. samo popili kafu i okrenuli solje a on im onda gatao. za sicu kolko das. samo da decu prehrani. a nasa deca nek jedu cokolade.

Salama man

pre 9 godina

Sta cete ljudi, red je dosao na slifovanje ministara i ostalih vojnicica, posto je slifovanje sefa zavrseno posle napornih pola decenije, po naravno nepoznatoj tarifi - nama smrtnicima.

zeljko

pre 9 godina

Nije tanja ali nije ni transperentno odradjeno. Ko ga je pozvao? Ko mu je platio? Ko mu je organizao put? Ako je ovakovom nacinu vladanja predavao, nije ni trebao da dolazi -- nasi politicari vec odavno su savladili ovakvu "demokratiju" i "odgovornosti" u vladanju. Blam!

Pera Detlić

pre 9 godina

Koliko je sama ova vest mučna i jadna, toliko su i šablonski hvalospevi i klicanje približavanju Evropi (napisani od jedne osobe a potpisani svaki put različitim imenima) užasavajući jer prikazuju nemilosrdnu propagandnu mašinu za mlevenje mesa kakve bi se i Gebels odrekao kao apsurdne.
Vučiću sram te bilo što angažuješ takav očajnički marketing.

nenad rs

pre 9 godina

Кад се напише Милица Ракић треба стати мирно а срам треба да буде оних који лупају минусе.

Milosav S.

pre 9 godina

Dosta je vishe.Svi na Zapadu znaju da Bler za predavanje ili savetovanje od dva sata nije ispod 300 hiljada funti ili oko 340 hijada evra u inostranstvu.Uz to dolaze svi putni i pratechi troskovi tog dana.
Prestanite vishe da bezsramno pogotovo drsko lazhete drzhavljane Republike Srbije.Kakva crna kafa koja se ne naplachuje i slichne priche brache Grimm?!Na vashu nesrechu ima dovoljno drzavljana Republike Srbije koji decenijama zhive na tom jadnom Zapadu(gde je obraz kao djon ali ako je rachun pun onda se mozhe manipulisati vechinom)gde se zna tarifa,a to nije kafa za dzabe nego najmanje gore navedena cifra koju ce platiti poreski obaveznici Republike Srbije(avans je vech uzet).

Nenad

pre 9 godina

Ovi sto lupaju minuse cim spomenes predsednika vlade i ovog zlocinca su garant pristalice SNS-a. Jedni te isti samo lupaju minuse po naredbi.
Ne zelim nikog da vredjam ali jedno je kad te ceo svet pritisne i ti moras sa nekim zlikovcem da pregovaras a druga stvar je kad ti sam zlikovca zoves u goste i jos ga platis.
Molim ove sto lupaju minuse da razmisle sta bi se desilo da je neko njihov ne daj boze stradao u tom suludom bombardovanju kako bi se osecao.
A zorani da porucim sa englezima se pije caj a ne kafa!

braca33

pre 9 godina

na ovo bez komentara samo ****** ukus u ustima (ni prvi ni poslednji put ali nadam se ne jos zadugo sa ushicenjem cu da popijem sampanjac( a mrzim ga najvise) kada budem prelazio granicu u jednom smeru bez okretanja naravno da se nikada vise ne vratim sbogom dragi moji i moje)

Raduka

pre 9 godina

Srpska Vlada prvu godinu nije izgubila, već ju je iskoristila na najbolji mogući način. To mnogo govori o Srbiji i o njenoj čvrstoj odluci da postane lepa i moderna zemlja.

Džoker

pre 9 godina

Predhodnici su zastupali katastrofalnu politiku zbog koje smo mnogo propatili. Danas Srbiju vode ljudi koji se na pravi način zalažu za nju. Ja u ovoj saradnji ne vidim ništa loše.

Misel

pre 9 godina

Ako vam je nekada neko bio neprijatelj onda je odlična stvar da ga preobratite da vam bude prijatelj. To je veliki uspeh. Zašto tako ne razmišljaju ljudi.

Fiker

pre 9 godina

Zaista ne znam zasto se dize tolika halabuka oko dolaska Blera, ako moze da pomogne u savetodavnom delu za bolji rad ministara, zasto onda da ne.

Nika

pre 9 godina

Strani stručnjaci nisu na odmet, bilo da su u vladi ili savetnici, ako uz obrazovni profil, imaju i vredna iskustva, onda nemam nista protiv toga.

Goran M.

pre 9 godina

Čim se krene napred nađe se neko da poturi nogu. Nažalost, ali na Balkanu to izgleda tako funkcioniše, iako naša Vlada radi veoma dobro i korektno mnogima to smeta.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

А зашто си бежала од камере и тражила да ти Ауди дође на сама врата а он бежао кроз кухињу? То је иначе нормално понашање кад се пије кафа.

SAMO CUTIM

pre 9 godina

Dobro je da se Srbija otvori prema svetu i da primenjuje razlicita znanja i iskustva a za one koji ne znaju konsultantska agencija Toni Blera je jedna od najcenjenijih u svetu.

levac

pre 9 godina

Nisam za SNS ali svaka njihova aktivnost ka normalnom svetu, kulturom i prosperitetom je pozitivna.I trebaju da dovode ovakve politicare .Kad je Rusija osula paljbu po Vucicu niko nista ne prica losr o Rusiji i Putinu a sad ste ovde digli frku.Jok nego treba da se savetuju sa ruskim okupatorima.

Nenad

pre 9 godina

Presela vam ta kafa. Pa bolje da ste mi pljunuli u lice nego ovako Srbiju ponizili.
Pa pola sadasnje vlade je bilo 99 u radikalima i socijalistima i pozivali u rat a sada pijete kafu sram da vas bude. Pa bolje da su nas onda okupirali bez ispaljenog metka nego ovako.
Od cega ste vi napravljeni da li ste vi uopste ljudi kad obraza nema nigde.
Zasto neko nije popio kafu sa roditeljima male MILICE RAKIC iz Batajnice ili nedaj boze odneo neku pomoc nekoj od porodica nastradalih.
Da li vi stvarno mislite da mi tako napredujemo ili ste se malo pogubili.
Mozda je dobro za vas CV da pijete kafu sa tim zlocincem ali za Srbiju nije.
Trebace vam dobar CV za buduce zaposlenje posto sad znam kakvi ste.
Glasacu za vanzemaljce ali za vas necu!

FASD

pre 9 godina

Ako je Toni dosao samo zbog toga da potvrdi kako ste na pravom putu i da vas pohvali onda je dzaba i dolazio.
Pa za to su vam dovoljni botovi sa ovog sajta.

M

pre 9 godina

@Anchy
To nije običan stranac.
To je stranac koji je skoro 3 meseca bombardovao Srbiju.
To je stranac koji se zalagao za kopnenu invaziju Srbije.
To je stranac koji je rekao da su bombardovane bolnice i civilni vozovi kolateralna šteta.
To je stranac koga je naš sadašnji premijer, u ono vreme, deklarisao kao najvećeg zlikovca, a sada ga plaća za ko zna kakve savete.
To je stranac, za koga je naš sadašnji premijer, rekao da treba zatvoriti čim kroči nogom u Srbiju.

I ja verujem da Deda Mraz postoji

pre 9 godina

Kafa se pije sa porodicom,sa dragim osobama,prijateljima i poslovnim partnerima.Sa Blerom kafu moze da pije samo neko ko je prodana dusa,i ko je sve moralne i ljudske vrednosti podredio licnoj promociji debelo placenoj od strane istih koji su nas bombardovali.Da li neko veruje da je Bler besplatno odrzao predavanje?

Blair? ..Not Fair...

pre 9 godina

Srbija NEMA prijatelja. To su zablude. Sta ce ovaj u Srbiji? Koliko je ljudi
poubijao? Objasnite roditeljima zrtava iz 1999. sta ce ovaj ovde?
Ajmo SNS botovi...krenite sa vasom duznosti...

anarhista

pre 9 godina

Nekadasnja politicka skola u Kumrovcu je Oksford...za savjete ljigavca TB,samo engleske kolonije i okupirane drzave mogu kolonizatore i okupatore da zovu u goste,a izdajnici da s njima piju kafu.

Ironlady

pre 9 godina

Zasto smo toliko skepticni? Predugo smo ziveli u proslosti.Vreme je za drugaciju i zdraviju spoljnu politiku,koju nasa vlada i vodi.Pomoc nam je potrebna.

Гадно

pre 9 godina

Ево је, јавила се прва Блерова одликашица-Ву(ч)ковица. На кафи са убицом 1 200 невиних Срба. Одвратно!

Ненад

pre 9 godina

Zorana ne pricaj gluposti.Dosao na kafu da vam kaze kako niste izgubili prvu godinu,mos misliti!Jel zato izasao na zadnji izlaz iz zgrade?Sa sastanka posle kojeg niko ne sme ni rec da kaze novinarima.Zasto si Zorana zvala auto da dodje ispred ulaza da ne bi prolazila pored novinara.Vi ste ubedjeni da se ovaj narod zakopcava na ledjima.Grdno se varate.

JANIKA

pre 9 godina

Srbija nema neprijatelje tako da ne vidim zbog cega bi dolazak Tonija Blera bio problem? Ako nam je Bler problem onda nam je problem i Nemacka ili smo zaboravili sta su nam radili drugom svetakom ratu a i 500 godina pod turcima ne bi trebali da zaboravimo, da ne nabrajam ostale zemlje i njihove politicare kohi su suvse ogresili o Srbiju.

mas

pre 9 godina

Zanima me da li su posle kafice okrenuli šolje i malo pogledali šta im stoji u budućnosti?
Šalu na stranu, misli li Zorana da smo svi mi glupi pa ne vidimo šta nam rade!!!

zoran

pre 9 godina

Ako je grešio, sigurno se pokajao.
Ljudski je grešiti i tražiti način da pomogneš žrtvi svojih zabluda.
Bler je veliki čovek !
(Stevan, 26. februar 2015 13:23)

Vuchicu, ti li si..???

максимилијан

pre 9 godina

Да ли им је објаснио да су нас оправдано бомбардовали, побили људе и разорили земљу? Жалосно је шта нам ови раде, и сад ће неко да их поштује. Овим су само показали да ми једино реагујемо на батине и притиске, и да боље нисмо ни заслужили. А породице оних који су изгинули од овог чувеног предавача и учитеља, сркача кафе, нека питање "зашто" поставе ђачићима пачје школе.
Жалосно је мала реч.

nenad

pre 9 godina

E moj narode koga smo doveli na vlast,pije kafu u Beogradu sa covekom koji je mazio bombe i potpisivao se na te iste koje su padale na nasu zemlju.Valjda je jasno svima koji su dali glas da su izdani,sve fabrike su pogasili,uveli namete,unistili preduzetnistvo,plate i penzije srozali pod parolom reforme.A kako vidim tek ce kad jos ovo malo rasprodaju i mi cemo u nasoj odnosno okupiranoj zemlji da zivimo kao kolonija.Ako se ne zaustave ode Srbija na dobos i mi sa njom.A kako su se samo predstavljali kao veliki zaljubljenici u Srbiju i narod.

teofan

pre 9 godina

Umesto da placaju strucnjake da reorganizuju drzavnu upravu i menadzere da srede javna preduzeca, oni placaju milione evra za ono sto je sustina Vuciceve politike- PR i neprestana kampanja!

Lebran

pre 9 godina

Ako je grešio, sigurno se pokajao.
Ljudski je grešiti i tražiti način da pomogneš žrtvi svojih zabluda.
Bler je veliki čovek !
(Stevan, 26. februar 2015 13:23)

Ovo je i za botinu previše! Imaš li i malo morala mali čoveče? Komentar radi bolje od ricinusa.....

francuz 4s

pre 9 godina

Mislim da je najbolje da se izolujemo od istoka i zapada.
I po mogucstvu odmetnemo na neku drugu planetu i nemamo komsije ni kontakt sa bilo kojom drugom civilizacijom.

Zasto sam uopste citao ovu vest?

pre 9 godina

Ustane tako Blerko ujutru i pomisli: "Bas mi se nesto jutros pije jedna dobra turska kafa. Skoknucu malo do Beograda na kaficu kod one srpske vesele druzine(Vlade)"!
I tako sedne u privatni dzet i dodje na kaficu sa svim telohraniteljima, a ovde ga cekaju blindirani dzipovi licne "gorile" i ostali specijalci (koji naravno Srbiju/ narod/ ne kostaju ni kinte da bi nas "dobrotvor" na miru izgustirao kaficu sat vremena i dovidjenja!
Boze sta nam sve serviraju?!

Nenad Lukic

pre 9 godina

Ako nije bio kao savetnik za pare znaci da je dosao da vam neformalno nalupa samare u vezi KiM, zna se da interese Tecijevih balista lobira firma supruge doticnog TB.

Dabldor

pre 9 godina

Ako vas novinari pitaju za moj kratki kurs iz spinovanja, kazite da sam bio samo u prolazu pa svratio na kafu, na casicu razgovora, to bar u Srbiji razumeju. Inace, prvu godinu ova vlada nije izgubila, ali ostale hoce.

Pedja

pre 9 godina

Sledeci put na kafu pozovite generala
Vesli Klarka sa delegacijom pilota koji su bombbardovali nasu zemlju.
Naravano platite im kafu i rucak na racun gradjanki i gradjana ove zemlje.
Izvinite im se,
barem u moje skromno ime,
za neprrijatnost,
da umesto da su bili sa svojim familijama,
oni su svi zajedno morali da bombarduju Srbiju.

alexandar

pre 9 godina

Zorana,trebala si posle kafe da odes da zapalis svecu maloj Milici Rakic i svim zrtvama Nato bombardovanja,i posle da se pogledas u ogledalo.Mene bi na tvom mestu bilo sramota da sedim sa tim covekom,kamoli da ispijam kafe.Vi ne znate nista,nemate kadrove,nemate politiku,imate samo savetnike koje placamo od plata i penzija.Pozivam novinare da svojim radom i izvestavanjem otvore oci ovom narodu,tako i ovu redakciju....

Slobodan

pre 9 godina

Ja nisam pristalica nicega!
Ali majku mu, ako vec ocemo u EU, pa onda je normalno da budemo na njihovoj strani. Nema izmedju. Nismo mi Svajcarska pa da budemo neutralni. Kad smo mali i jadni, onda se moramo vezati za jaceg. E sad za kojeg jaceg to me bas i ne zanima. Sve je isto.

ognjen

pre 9 godina

Ono sto je ovde zapravo najzanimljivije i sto naravno ne pise jeste pitanje, Cija je to ideja da se unajmi covek koji nas je bombardovao za savetnika?

Jel to necija ideja, ili necija naredba/instrukcija? Zar nisu mogli da nadju nekoga drugoga ili je ovo cist dokaz da je i ova vlada cista marioneta.

bot na kub

pre 9 godina

“Zato je na tom sastanku sa Blerom najviše bilo reči o tome da srpska vlada prvu godinu nije izgubila, već je donela reformske zakone, napravila aranžman sa Međuanrdnim monetarnim fondom i sada kreće u kapitalne investicije”, navela je Mihajlović.

Znaci Bler im je pricao sat vremena o tome kako su oni sjajna vlada? Zar nas toliko glupima smatraju?

mlekadzija

pre 9 godina

U sklopu aktueknih evroatlantskih integracija mozemo uskoro ocekivati i predavanje Veslija Klarka za pripadnike generalstaba i minstra vojnog... sigurno ima sta da im kaze. Sramotno preko svake mere. Ali u politici granica izmedju sramote i koristi je vrlo tanana...

Vidojlo

pre 9 godina

Poštovana, Toni Bler je kao prvi ministar vlade V.Britaniej bio najveći zagovornik bombardovanja, kao što znate broj žrtava je bio pozamašan. Dotični je neprijatelj Srbije i srpskog naroda.

dex

pre 9 godina

Covek svratio na kafu. Normalna stvar. Dosao da obidne anticke rusevine za koje je direktno odgovoran. Bolje da je cutala, nego sto je dala ovakvo objasnjenje.

Vlad Rad

pre 9 godina

Aha, bilo mu dosadno, pa došao da procaska sa Zoranom i da popije kafu... Dolazak Blera se plaća. I to jako mnogo. Kao i dolasci drugih raznih savetnika, pogotovu onih najskupljih iz Izraela. Ova vlada je baš rešila da opstane i očigledno ulaže dosta u marketing i svoj imidž, jer kvalitetom i rezultatima ne može da se pohvali. Tužno je kako se rasipa naš novac.

daniele

pre 9 godina

Evo narode koga ste izabrali da vam vodi zemlju. Pravicemo mi Tadica od blata. Da se razumemo, nisam za DS ali ovo sto SNS radi, to je duplo gore od onoga sto je DS radio. Ovi su toliko nesposobni da im samo od nivoa slihtanja i povinovanja (citaj prodaje zemlje) zavisi svaki dinar i opstanak, kako svoj tako i zbunjenog naroda.

dare 011

pre 9 godina

Ma doš'o čovek kad je video da je Vučića "SRAMOTA KOLIKO NAM DOBRO IDE"...Hoće da primeni Vučićev sistem u Engleskoj da ne bi propali...i da ga zamoli da brani i funtu kao što je branio evro...ahahahahahahahahahahhahaahaaaaa!

milos

pre 9 godina

Za razliku od radikala '99 smo bili u uniformi i nismo pisali i čitali knjige o Bleru.Tad i sad ga ne volimo.Neka se glasači pogledaju u ogledalo kada već A.V. obraza nema.Da li bi pili kafu sa Blerom? Kada je trebalo juriti premijera Britanije Blera za kafu Sns ekipa je trovala narod svojim gadostima a sada dovode lika koji nikakav uticaj nema i samo opet muče žrtve bombardovanja.

dušan

pre 9 godina

Dragi sugrađani,
našim parama jedna grupa moralno prilagodljivih
plaća drugu grupu moralno prilagodljivih
da budu još prilagodljiviji.
Da bi mi bili još gluplji.

Pravdić

pre 9 godina

"... razgovor ministara sa Tonijem Blerom u Beogradu nije bio tajni i da on nije bio angažovan kao savetnik uz nadoknadu."
Njegova poseta je motivisana grižom savesti!

Adam Landini Goikov

pre 9 godina

Gospodo moja, molim Vas da mi neko objasni sta to radi ova vlada?

I ako sam birac SNS ili nisam dali bi ikada ovakav potez ocenio kao dobar?

Ajde malo razmislite kako je moguce da gosp. Vucic ZADAJE SEBI STALNO AUTOGOLOVE ovim potezima " ulizivanju" bivsim politickim oponentnima sa zapada. Ako premijer misli da ce slanjem svojih kolega navodno na predavanje kod Toni Blera?!? koji je expert za sta?!, nesto postici pogotovo na polju popularnosti medju narodom onda je on poptuno senuo.

OVAJ potez vlada za mene je jako cudan kao i to da gosp. Vucic cita kisindzerove knjige?! ovo je potpuno bizaran dogadja, i po meni da sam birac SNS odavno bi digao ruke od te stranke.
A da ne pricam kako ovaj dodadjaj prevode RADIKALI. Po meni ovo je izdaja prvobitnih nacela SNS a i ranijih ubedjenja Ace Vucica naravucenije ovo je DVOLICNOST!!!

Nenad BG

pre 9 godina

Ali Vulin, mladi Mirin komunista i antiglobalista kome je odjednom normalno da srpskoj vladi drzi predavanje neko koga je do juce nazivao jednim od vodja sila zla koje sprovode "paklen plan za unistenje naseg nebeskog naroda". Kad sam rusio diktatora koji je mnoge porodice zavio u crno i kad me je Miloseviceva policija zajedno sa ostalim demonstrantima tukla jer sam zudeo za slobodom koju imaju drugi narodi u Evropi, Vulin je iz tople sobe i sa svim blagodetima koje mu je vlast davala, vredjao sve nas da smo placenici i izdajnici. Sad je u vladi koja se bori da udje u EU. I takav covek nam je ministar.

miro split

pre 9 godina

Nevista kad ja dođen da te savjetujen pripremi dvi litre vina.Nisan ja klošar pa da radin za kavu ka taj Toni.Da šta vridi ima bi neko junačkije ime ka šta je Robin,Ričard ili Spitfajter.

DrNo

pre 9 godina

Evo sa wikipedije: Blair also gives lectures, earning up to US$250,000 for a 90-minute speech, and in 2008 he was said to be the highest paid speaker in the world.[144][145]
za one koji ne razumeju engleski Bler naplacuje 250 000 dolara 90 minutno predavanje

popeye

pre 9 godina

Блер има сигурно пречег посла него да са вама или било ким другим, необавезно ћаска и пије кафицу...

evroskeptik

pre 9 godina

Hocete da nam kazete da je Bler besplatno dosao u Srbiju da se popricate uz kaficu???!!! To samo dokazuje da sopstveni narod tretirate kao ovce. Cinjenica da ste jos na vlasti to i dokazuje!!! Beeeeee!

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

ja ovo sanjam,nije moguce da ovakvi ljudi imaju glasace u mojoj zemlji,da ovakvim ljudima moji sugradjani i zemljaci veruju i da se nadaju da ce im ovakvi ljudi doneti bolji zivot!!!

deki11

pre 9 godina

je l to onaj bler koji je bio najveci jastreb i zagovarao masovno bombardovanje srbije uz kopnenu invaziju nato snaga? u transkriptima se moglo procitati da mu je cak i bil klinton rekao da malo oladi sa retorikom i da on nije za tu opciju zbog velikog broja civilnih zrtava koje bi ta akcija izazvala.

Srki

pre 9 godina

Cim ona "ne zna" i ne moze da odgovara na pitanja o nacinu finansiranja ovog predavanja, znaci da zna, ali po pravilu, mora da pita sefa sta sme, a sta ne sme da kaze. Ja nemam nista protiv toga da se savetuju sa svim politicarima ovog sveta, ali da nam kazu sta su naucili i koliko su to platili. Vrlo jednostavnostavno. Zelim da vidim rezultate posle takvih poseta. Vulina ne bi komentarisao...

Svaka čast ...

pre 9 godina

Naš veliki Bora Čorba je rekao: "Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga ubiješ - on hoće opet". Ja bih samo na ovo još dodao: "I opet, i opet, i opet,...". Da li bi ministri pili kafu sa ovim "savetnikom" da je neko od njihovih najbližih, ne daj Bože, stradao 99-te? Možda će reći - sad su druge okolnosti. Nedoslednost političara se pravda promenjenim okolnostima, a ne činjenicom da se nisu okolnosti toliko promenile koliko oni sami.

Filip80

pre 9 godina

SNS je najgora stranka u istoriji Srbije, skup likova bez casti, ugleda, integriteta, ideologije, znanja...sve ce uraditi zarad svojih fotelja, moci i novca.
Drzi vam predavanje Toni Bler, osoba koja je odgovorna za kasetne bombe i rakete sa obogacenim uranijom koje su bacene na Srbiju, imate li ogledalo vi ljudi?
Ostalo je da pozovu jos samo Vesli Klarka, coveka koji je direktno birao ciljeve da vam i on da neki savet kako da sacuvate vase fotelje i vlast.
A vi botovi pitajte svoje roditelje gde su bili od marta-juna 1999., uzas kakvi ljudi su nase komsije i koliko savesti nemaju.

Miloje

pre 9 godina

Da li bi se bilo koji gradjanin ove drzave slozio sa tim da mu se skine plata radi deficita budzeta, a potom se parama iz istog tog budzeta plati ni manje ni vise nego Toni Bler kojeg je svaki Srbin u zivotu prokleo najmanje 100 puta a i vladajuca ganitura, da bi im ispricao pricu kako se vodi drzava? Ako su nesposobni da vode drzavu neka daju ostavku svi redom. Izgubili smo drzavu.

Urke

pre 9 godina

Botovi rade punom parom. :)

Dakle, zaista vas ne razumem. SNS i vi kao njihovi sledbenici ste godinama govorili protiv DS-a. Cak stavise, bilo je cestih govora mrznje. Sve sto je DS radio - bilo je pogresno. Sve sto su zeleli - bilo je izjednacavano sa samoubistvom. Zdusno ste se borili protiv EU, isticali borbu za Kosovo, kampanje su se svodile na degradiranje rivala, a ne na svoje zamisli i namere.
I posle izbora i pobeda gde ste sve obecali - radite suprotno!

Posla nema, zaposlenja nema, industrija se jos vise urusava, nema investicija, novca, penzije su smanjene dok se kadrovi zaposljavaju za preko 50 hiladja dinara. Korupcija je dostigla tacku kljucanja, za dve godine smo se zaduzili kao DS za 15 godina. Sve najlosije.

I sada jos goste Blera, propagatora kopnene invazije na Srbiju na kaficu. Lepo. I umesto da se zapitate - Cekaj Vuce, govorio si jedno i pljuvao DS, a sada radis isto to. Nisam zato glasao za tebe. - vi i dalje dajete podrsku i udarate minuse.

Kada je DS hteo u EU bilo je - srusi ih Vuce, necemo EU. Sada isti taj Vucic grabi ka toj EU, a vi sada kazete - bravo, tako je majstore! Idemo u EU, a zbog toga ste mrzeli prethodne do kostne srzi. Ne razumem vase mozgove, osim da ste debelo placeni za razliku od mene recimo.

srdjan novi juzni front

pre 9 godina

Mene kao prezivelog iz bombardovanog voza u grdelickoj klisuri interesuje dali ste ga pitali dali jos uvek misli da je to bila sala.

ix

pre 9 godina

Pre svega nije u pitanju reakcija opozicije ,nego reakcija naroda koji pamti ,koliko znam i citam uglavnom se javljao i komentarisao obican svet a ne opzicija,prema tome za sve vase gafove sami snosite odgovornost gospodjo ministarka.(ne podmecite vise jeftinu demagogiju,samo gledamo i slusamo sta radite.)

Milan Krstic

pre 9 godina

Dok ne postanu neko i nesto spremni su da razgovaraju sa svakim i da se kunu u zastitu radnika...toliko puta vidjen scenario...sada su postali glavne baje i donose zakone na stetu svih sem krupnog kapitala...razlog-pa nema para...a kad ne bude ljudi,sta onda...

Wilson

pre 9 godina

To što je Toni Bler bio i susreo se sa nekim ministrima i popio kafu sa njima ne znači da je bio plaćen za to.Beograd je jedan od važnijih gradova na Balkanu i posete visokih visokih svetskih zvaničnika su normalna pojava i u budućnosti će Beograd sve više biti gost važnih ljudi iz celog sveta.

I,naravno Dzej

pre 9 godina

Okupili se da procaskaju,uz kafu.Skoro svi su bili.Neki ce kasnije;da se ne bezi kroz kuhinju,vec opustencija,klopica,mozda i neki film iz 1999.godine puste.

Karl Marks

pre 9 godina

Kakav narod takva vlast!
Glasali ste za ove, a znate kakvi su bili ranije... ne znam sto se cudite onda...
PS- iduci put gledajte pa opet glasajte... znate na koga mislim

(Zlo)pamtilo

pre 9 godina

Ljudi, sećate li se Moamera El Gadafija i čuvene slike na kojoj se nasmejani Bler i on rukuju, kao veliki prijatelji?
Gde je Gadafi? Nisam skoro čuo za njega.

zlatko

pre 9 godina

Ja sam za Vucica,ali dovodjenje ovog belosvetskog olosa,to mu nije trebalo. Ovo je samar Srbiji. Falio je jos klarinista,pa da zurka bude u fulu. Nista ovaj narod ne pamti.

zeka milioner 5

pre 9 godina

Ono sto svi moramo da znamo i sto nam valja ciniti, to je da se otvaramo prema svetu, da pruzimo ruku prijateljstva i da izvucemo sve ono sto je od sveta dobro, a da zaboravimo i ne prihvatimo ono lose. Na greskama da se ucimo i da ih vise ne pravimo, da radimo na sebi i da budemo manje zavidni i gordi.

Samo citiram, no comment

pre 9 godina

"Jeste, uvek je korisno pisati, analizirati i kritikovati. Ali to više nije dovoljno. Ako se nešto hitno ne uradi, ako organizovani građani ne ustanu i ne dignu svoj glas, destrukcija koja teče za sobom će ostaviti još jednom spaljenu zemlju."

Kralj Ibi

pre 9 godina

"Ja sam potpuno sigurna da nije, zato što je ovo bio zaista razgovor uz kafu", rekla je potredsednica Vlade Zorana Mihajlović. Ma da, kao sto je sigurna u to da smo mi svi veverice koje veruju da neko iz ciste dosade dodje avionom na sat vremena da porazgovara uz kafu. Da smo ga mi za to platili mogao bi jos i da se slozim, ovako znam da je neko drugi platio a to je vec puno veci problem kad neko sa strane placa savetovanje "nasih" ministara.

DJ.B.

pre 9 godina

Mi obični gradjani imamo pravo da ignorišemo Blera, Tačija, i ostale. Ali vi nemate. Narod vas je izabrao da štitite njegove interese, bez obzira dali vam se nešto dopada ili ne. Svejedno mi je dali je juče bio Bler ili neko drugi. Rezultat mi je bitan.

Kutinjo

pre 9 godina

Prvo te ponize al onako bas te ponize,dovedu coveka zbog kog je zverski poubijano na hiljade ljudi i plate ga verovatno debelo jer taj vuce copor istih takvih kao sto je i on i to parama naroda koji je ubijao,a onda jos izadju i ovako nesto izjave sto vredja zdrav razum,klasicna sprdacina sa ovim u svakom smislu zaostalim narodom.

RIKI

pre 9 godina

Sami moramo promeniti nacin razmisljanja. Time sto cemo i dalje ziveti u proslosti ne dobijamo nista. Kao stanovnici ove zemlje moramo se potruditi da posaljemo lepu sliku o nama.

Mandzuka

pre 9 godina

Uopste nije bitno da li je razgovor bio javni ili tajni. Bitno je da ministri iz tog sastanka izvuku ono najbolje i primene prilikom vodjenja Srbije. Gradjanima nije bitno od koga su ministri naucili odredjene "vestine", bitno im je da u Srbiji bude bolje.

Nele

pre 9 godina

Jel vidite da smo popili samo kafu i da,zaista,nije bilo nikakvog placanja. Pa jel ste ga platili 250 k da bi vas naucio da ovako naivno lazete? Citam-ne verujem ocima...

Jellena

pre 9 godina

Kako ja shvatam situaciju, gospodin Bler je ovom prilikom kod nas kao konsultant, jer je u fokusu njegove trenutne profesionalne karijere pruzanje usluga te vrste. Dakle, posao koji nam moze doneti benefite i poboljsati komunikaciju vlasti i medija.

simsonovi 5

pre 9 godina

Ono sto svi moramo da znamo i sto nam valja ciniti, to je da se otvaramo prema svetu, da pruzimo ruku prijateljstva i da izvucemo sve ono sto je od sveta dobro, a da zaboravimo i ne prihvatimo ono lose. Na greskama da se ucimo i da ih vise ne pravimo, da radimo na sebi i da budemo manje zavidni i gordi.

Pata Negra

pre 9 godina

Ja ovim kursistima niti sam, niti bih ikada, poverio ni kućni savet, pa mi je lično savest čista.. Ipak, verujem da Oni ovo 'predavanje tj gostovanje' nisu platili, jer -Ovo se ne može platiti novcem!! Ovo je toliko groteskno i kolosalno nemoralno, da je i moglo biti učinjeno samo i jedino kao usluga Vodje lično Kalifu, ona koja se ne odbija. On (Kalif) je Tonijev dugogodišnji veliki klijent i ovo je prilika da mu uzvrati veliku uslugu. Uostalom, biće ovakvih 'predavanja' još u ciklusima, tako da je dobro nabaviti na vreme nešto za loš ukus i tešku probavu..

Salama man

pre 9 godina

Sta cete ljudi, red je dosao na slifovanje ministara i ostalih vojnicica, posto je slifovanje sefa zavrseno posle napornih pola decenije, po naravno nepoznatoj tarifi - nama smrtnicima.

razočarani glasač

pre 9 godina

Nikad više za SNS! Dao sam im svoj glas pun nade u promene i pravdu. Isplivavaju sve neistine i obmane kojima se se služili samo da bi zaseli na vlast i bili isti kao i DS.

Fica

pre 9 godina

Ovo za strane zvanicnike je tacno. Da je DS na vlasti, ne bi nista pricali, posto bi oni bili ti koji se sastaju sa tim ljudima, ali posto su opozicija, mogu da pricaju I mlate praznu slamu, jer njihova rec nema veliku tezinu sada.

kamo sreće da stvarno ćutite

pre 9 godina

Dobro je da se Srbija otvori prema svetu i da primenjuje razlicita znanja i iskustva a za one koji ne znaju konsultantska agencija Toni Blera je jedna od najcenjenijih u svetu.
(SAMO CUTIM, 26. februar 2015 13:25)

Ne prosipaj fore...nije cenjen ni Toni Bler ni njegova agencija, ceo svet ga je zamrzeo posle Britanske blamaže u Iraku!

KOLIKO JE SATI

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da nekima smeta to sto Toni Bler dolazi da pomogne svojim znanjem i iskustvom da Srbija krene napred a ti isti su od 2000 do 2012 cekali u redu da se slikaju sa njim.

Baš čelik

pre 9 godina

Vi kako hoćete,hoćete.Moj komentar možete da objavite a i ne morate.Ja ipak imam prilično godina a i nešto mozga pa me je umesto nje velika sramota da nas ova baš toliko obmanjuje.

Ivona Dj

pre 9 godina

Dize se halabuka ni oko cega...predavanje kao svako drugo. Ukoliko moze da se doprinese slobodi medija i poboljsa komunikacija vlade i medijskih servisa, ne vidim nikakav problem da neko ko je najbolji konsultant ne odrzi takvo predavanje

wishman

pre 9 godina

Ne znam sto se pravi neka fama od dolaska Blera,covek je bivsi diplomata,svakako da ce nasim ministrima koristiti da poslusaju sta ima da kaze.

optimista

pre 9 godina

Like za b92 o izvestavanju o jucerasnjoj tajnoj veceri redak mediji koji je ovom pridao znacaj a za caskanje i kafenisanje svaki komentar je suvisan.

Sumrak saga

pre 9 godina

Sta mislite, da li bi Jevreji zvali Gebelsa 16 godina nakon onog krvnickog bombardovanja, da im drzi predavanje o odnosima sa javnoscu, da je Gebels bio ziv?Ali, zato su oni za nas nedostizni i mozemo samo da im zavidimo. A zasto Vucic nije bio na predavanju? Verovatno da, kada dodje vreme za nove izbore, moze da kaze da on nije bio tamo. Znaci, nit' luk jeo, nit' luk mirisao.

pera svrdlo

pre 9 godina

nista strasno. samo popili kafu i okrenuli solje a on im onda gatao. za sicu kolko das. samo da decu prehrani. a nasa deca nek jedu cokolade.

koruska

pre 9 godina

Potrebno je uspostaviti dobre odnose sa svim svetskim silama,jer upravo su oni ti koji kroje sudbinu ovoga sveta,njihova rec je iznad zakona i svakog prava.

Aleksandar

pre 9 godina

Jesu ga pitali kakav mu je vazduh ovde,jel se oseca malo na radijaciju!I neka ga odvedu malo da obidje one bolesne od raka!Ubijali nas i jos nas ubijaju,a sad malo da nas posavetuju kako da zivimo ovako bolesni i bedni!!!

Patria

pre 9 godina

Gospodo SNS oportunisti, morate da razumete da je jedna stvar kad vam dodje neki strani zvanicnik u posetu o drzavnom poslu, pa nema kud mora da se saradjuje, pa i rukuje kao sto je bio slucaj sa g. Tacijem, a sasvim je druga stvar kad vam neki bivsi politicar, osvedoceni neprijatelj, dodje na vas poziv da vas nesto "uci". Pozdravljam potrebu da radite na sebi, svaka cast, ali pozvati Tonija Blera, koji je moralno dno dotakao i u svetskim razmerama, ne razlikuje se ni malo od, recimo, da pozovete Hasima Tacija ili Ramusa Haradinaja kao privatna lica da budu savetnici za recimo, pitanja tolerancije, antikorupcije i borbe protiv terorizma. Ne ide ...

Boginja

pre 9 godina

Koja propaganda,da se sad ovako njegova poseta plasira kada vise nije aktivni politicar,do sad nikome nije smetao i nije se niko pitao sta je radio za predhodnu vlast.

BELI MACAK

pre 9 godina

Srbija mora da trazi pomoc od svakog ko ima znanje i iskustva jer smo mnogo vremena izgubili a svet se ubrzano menja i niko vise ne moze da se ponasa kao da je ovo srednji vek vec moramo da postujemo necije iskustvo i rezultate,Toni Bler ima jednu od najboljih savetodavnih agencija i zasto bi bio problem da pomaze i nama.

onaj koji zna

pre 9 godina

Meni je ovo OK. Pogotovo ako je predavanje bilo: Kako spreciti otvaranje fantomske firme pomocu ukradenog identiteta
Sledeci put kad dodje moze odrzati predavanje: Postovanje Ustava i uloga zastitnika gradjana u borbi protiv diktature

11482

pre 9 godina

Saastanak je bio u cilju poboljšanja efikasnosti rada i odnosa sa javnošću,takodje ukazivanja na greške koje obično vlade u svetu prave tokom prve godine mandata,što sa ovom vladom nije slučaj.

msm

pre 9 godina

Na famoznom sastanku sa Blerom najviše bilo reči o tome da srpska vlada prvu godinu nije izgubila, već napravila aranžman sa Međuanrdnim monetarnim fondom .

juznjak

pre 9 godina

zadnji put je pomenuo rec srbija ''99 godine
predlazuci kopnene trupe.

i danas drugi put.

stvarno ne verujem da je ovaj covek u beogradu?!?

Majda S

pre 9 godina

Vidite, da su hteli da se ne sazna za ovo predavanje gospodina Blera, moglo je da bude virtueno..i to je to. Ovako, ne vidim razlog da se bilo sta krije. Covek se bavi medijima i pruza konsultantske usluge.

Milos Popovic

pre 9 godina

Ministru vojnom predavanje moze da drzi ko hoce, on i tako nista ne razume. Mozda mu angazuju predavaca keramicara.
A sto se tice koristi, tu je samo predavac u dobitku, 250.000$ je lepa para na koju mi sirotinja ne smemo ni da pomislimo.
A hocete da lekar specijalaista igra oko vas za bednih 600 EU ili, ucitelj da vam uci decu za 300 i da ne nabrajam vise.
Mani te se tih velikih poslova dek ne obezbedite narodu bar parce 'leba i ne ocistite grad od silnog djubreta

Crni Petar

pre 9 godina

Da li je istina da se g. Bler prvo obratio ministru Vulinu sa zahtevom da mu pokaze koje je korake preduzelo njegovo ministarstvo za smesni hod u 2015.g.?

Milica

pre 9 godina

Zorana ima svoje licne botove, koji samo njoj odgovaraju i koje ona placa. Daju sve od sebe ali DZABA im energija koju uzaludno trose...istina ko je bio Bler se ne moze sakriti udaranjem minusa.

zeljko

pre 9 godina

Nije tanja ali nije ni transperentno odradjeno. Ko ga je pozvao? Ko mu je platio? Ko mu je organizao put? Ako je ovakovom nacinu vladanja predavao, nije ni trebao da dolazi -- nasi politicari vec odavno su savladili ovakvu "demokratiju" i "odgovornosti" u vladanju. Blam!

Toni

pre 9 godina

Ha, pili kafu.. smejurija. Znaju valjda svi da Emirati plaćaju Blera i da će to naplatiti sa kamatom. Kako god se obrne i okrene ne valja, jer vi draga gospodo pojma nemate ništa o tome kako gajiti saksijsku biljku, a dogurali ste do čela države (jest da je banana ali još uvek država).

Grunf

pre 9 godina

Kuvaj,kuvaj kaficu samo za nas dvoje najbolja je kafica iz džezvice tvoje!Da li je neko Toniju gledao u šolju ili nekom od naših ministra.Tako je G-din Toni Bler je poznati čitač šolja nakon turske kafe.Sedi prekrštenih nogu okreće poljicu i priča št avAs očekuje,šta Vas čeka u budućnosti,gde grešite i to sve nako uz kafu.Kako je to mudro.Da li ste dobili mogućnost da zabodete prst u šlju da vidi da li će VAm se želja ispuniti.Koliko puta ste prekrstili šolju kada ste je okrenuli.Ko kakvu kafu pije.Toni baš onako zapucao iz Engleske u Beograd da bi sa Vama razgovarao uz kafu.Ma nije ni važno mada eto Ebglezi imaju u to doba "Tea time"li eto Toni popi kafu.Nego kakve veze ima g-din Pajtić i g-dja Radeta sa G-dinom Blerom i Ministrima.Recimo pre bi bilo logično da g-dja Radeta ima veze sa g-dinom Nikolićem i g-dinom Vučićem.Prevnac je prvenac.G-din Vulin nema šta da kaže pa je sam odlučio da će prilati nešto drugo.Onako da znate Srbije nije izgubila prvu godinu nego manje više bar dvadest petu godinu.Dvadeste pet godina ni jedan gol nije dala, a naš gol sa mrežom pun lopti.Nemaju više gde da trpaju u gol.Mreža samo što ne pukne.Zanima me ko je taj SNS portir koji otvara vrata?Znamo ko pokušava da ih otškrine ali veliki SNS portir ih odmah zalupi.KOji je taj SNS portir koji je uspeo da itvori vrata Srbije?Šali se to čika Grunf.Promaja vuče na sve strane.Nema Srbija ni prozore ni vrata.Sve promaja odnese.

braca33

pre 9 godina

na ovo bez komentara samo ****** ukus u ustima (ni prvi ni poslednji put ali nadam se ne jos zadugo sa ushicenjem cu da popijem sampanjac( a mrzim ga najvise) kada budem prelazio granicu u jednom smeru bez okretanja naravno da se nikada vise ne vratim sbogom dragi moji i moje)

Deki

pre 9 godina

Зорана Михајловић је лепо објаснила да Тони Блер није одржао никакво предавање министрима и оном мученом чувару Београда на води у зимском периоду Синиши Малом, већ је то једноставно био разговор уз кафу, и да што је најважније- то Србију није коштало ни динара!

Вероватно је на некој пумпи успут купио 100 грама, па су пили његову, а радује и то што кафенисање с њим није о трошку пореских обвезника, већ само оних на чијим споменицима као година смрти стоји 1999. Негде од марта до јуна. И сви потоњи на Косову и Метохији- свежи, неслегнути, стари- преорани…

И, наравно, ничега ту није било тајног- човек иначе има обичај да улази и излази кроз кухињу, то чини и код куће, а неретко и кроз она вратанца за мачку.

Скроман и драг човек, уђе и изађе на мала врата, остављајући за собом блатњави траг иловаче…

@pegica@

pre 9 godina

Uvek je bilo da opozicija kritikuje,ali ova današnja opozicija ni to ne ume.u svojim kritikama nalaze se samo reči koje mogu biti upućene njihovom krugu,ne i vladajućoj koaliciji..

Milosav S.

pre 9 godina

Dosta je vishe.Svi na Zapadu znaju da Bler za predavanje ili savetovanje od dva sata nije ispod 300 hiljada funti ili oko 340 hijada evra u inostranstvu.Uz to dolaze svi putni i pratechi troskovi tog dana.
Prestanite vishe da bezsramno pogotovo drsko lazhete drzhavljane Republike Srbije.Kakva crna kafa koja se ne naplachuje i slichne priche brache Grimm?!Na vashu nesrechu ima dovoljno drzavljana Republike Srbije koji decenijama zhive na tom jadnom Zapadu(gde je obraz kao djon ali ako je rachun pun onda se mozhe manipulisati vechinom)gde se zna tarifa,a to nije kafa za dzabe nego najmanje gore navedena cifra koju ce platiti poreski obaveznici Republike Srbije(avans je vech uzet).

Nenad

pre 9 godina

Ovi sto lupaju minuse cim spomenes predsednika vlade i ovog zlocinca su garant pristalice SNS-a. Jedni te isti samo lupaju minuse po naredbi.
Ne zelim nikog da vredjam ali jedno je kad te ceo svet pritisne i ti moras sa nekim zlikovcem da pregovaras a druga stvar je kad ti sam zlikovca zoves u goste i jos ga platis.
Molim ove sto lupaju minuse da razmisle sta bi se desilo da je neko njihov ne daj boze stradao u tom suludom bombardovanju kako bi se osecao.
A zorani da porucim sa englezima se pije caj a ne kafa!

Pera Detlić

pre 9 godina

Koliko je sama ova vest mučna i jadna, toliko su i šablonski hvalospevi i klicanje približavanju Evropi (napisani od jedne osobe a potpisani svaki put različitim imenima) užasavajući jer prikazuju nemilosrdnu propagandnu mašinu za mlevenje mesa kakve bi se i Gebels odrekao kao apsurdne.
Vučiću sram te bilo što angažuješ takav očajnički marketing.

nenad rs

pre 9 godina

Кад се напише Милица Ракић треба стати мирно а срам треба да буде оних који лупају минусе.

vojin81

pre 9 godina

Blerova krivica u bombardovanju Srbije je ocigledna, ali Srbija zbog novih generacija i narastaja mora da ide dalje i da nastavi pomirljivu politiku prema svim znacajnim drzavama medjunarodne zajednice. Svi mi malo stariji bili smo svedoci politike konfrotacije sa VB, SAD i dr. drzavama.

Dejan

pre 9 godina

Smatram da je ovaj sastanak u svakom pogledu konstruktivan. Znam da se vecini u Srbiji, ne svidja poseta Blera,ali izabrali smo put koji nije ni malo lak a to je pristupanje EU.

nemanja

pre 9 godina

Covek je dosao da nam kaze neka njegova iskustva i da nam pomogne kako bi trebali da komuniciraju sa medijima i da tokom mandata treba da se posvete manjem broju tema, a sta je tu lose sto je dosao u razgovor sa nasim ministrima i sugerisao na dve stavke.

alfaB

pre 9 godina

Ne znam šta je svima čudno što su zvali nekog tako sposobnog političara kakav je Bler. Ne znam da li se sjećate, ali kada je Dodik došao na vlast u RS/BIH, on je zaposlio zapadne savjetnike i platio lobiste u Washingtonu, nažalost od budžetskih para (milioni maraka) - ali ostaje činjenica da nikad US nisu podržavale RS kao u periodu od 2007 - 2010-11 {otprilike}.

Njegus85

pre 9 godina

Do juce je bila cenzura, sta je sada na dnevnom redu da se smisli!?
Meni nije jasno samo jedno, sad vam ne odgovara ni kad se objavi informacija, ni kad minister izadje I kaze u kom svojstvu je bio …

zeka

pre 9 godina

Dobro je to sto je Srpska vlada prv godinu da nije izgubila vec je donela reformeske zakone,a napravila je aranžman sa Međunardnim monetarnim fondom i SRbija krece u kapitalne investicije.I ovo dokazuje da je ova vlada mnogo bolja od prethodne vlade.

Gitarista

pre 9 godina

To sta se zbivalo pre 15 godina je zavrsena prica. Srbija mora da gleda sta je za nju najbolje u ovom trenutku, a ne da se inati svima zbog neke proslosti.

Aleksandar-

pre 9 godina

Niko u Srbiji ne simpatise Blera, znamo da je bio jedan od prvih zagovornika bombardovanja. Ako ce Bler svojim znanjem, predavanjima i iskustvom pomoci u nalazenju pravih resenja, zasto takve predloge, resenje ne uzeti u razmatranje, toliko mozemo.

Vladan

pre 9 godina

Nema sumnje da ce ovaj sastanak sa Blerom imati niz pozitivnih efekata na nase ministre. Mislim da nema potrebe da se prica o Blerovom politickom iskustvu, pa je zato ovo pun pogodak onih koji su ga doveli u Beograd.

liki st

pre 9 godina

Pojedinci nemaju pametnija posla u svojim zivotima nego da se interesuju zasto je Bler dosao i da ostavljaju komentare koji prelaze granicu dobrog ukusa.

PS

pre 9 godina

Čudno je to, da jedna jednočasovna poseta izazove toliku lavinu reakcija i komentara.Pročitala sam da je za tih čitavih SAT vremena pričao na temu strategija političkog delovanja i odnosa s javnošću.Naši ministri koji su bili prisutni možda usvoje a možda i ne usvoje ni jedan od Blerovih saveta.Mislim da će još mnogo savetnika dolaziti kod nas, a možda i zaposlimo neke za stalno, kao što se to radi svugde u svetu.

Aleksandra

pre 9 godina

Ova vlada radi svoj posao krajnje profesionalno I transparetno, I to je ocogledno. Bacanja prasine I laganja, kako je u drzavi med I mleko, bilo je za vreme godpodina Tadica.

Konstantin

pre 9 godina

Kada bi gledali samo sta nam je neko uradio u proslosti, onda bi ziveli izolovani od skoro celog sveta i izumrli za par godina. Nama je potrebna saradnja sa svima, bez obzira sta se nekad desavalo. Bitni su interesi da se Srbija izvuce iz trenutne teske situacije.

Natalija

pre 9 godina

Bombardovanje Srbije tokom 1999.godine je poduhvat koji nikom nije sluzio na cast niti verujem da se bilo ko od ucesnika tog cina ponosi istim. Jednostavno, prilike su takve da se zrtvama bombardovanja moramo pokloniti, nikako ih ne zaboravljati...ali i nastaviti zivot i saradnju sa svetom. Zivot je borba!

Teodora

pre 9 godina

Ne mozemo doveka gledati unazad i zarad nekih desavanja odbaciti buducnost. Ne kazem da treba zaboraviti sve sto se desilo Srbiji, previse je rana, ali hajde, da ne brzamo i ne donosimo prerano zakljucke.

rusofil

pre 9 godina

Srbija mora da pokuša da od svojih nekadašnjih neprijatelja stvori prijatelje, jer ako ćemo odbaciti svakog političara sa Zapada koji je bio za bombardovanje Srbije, onda je bolje da oko Srbije napravim zid, i živimo u bedi i siromaštvu izolovano od celog sveta.

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Razumem ja da niko u Srbiji ne voli Blera i da ima opravdane razloge za to. Sa druge strane gledano, ovde je reč o poslovnoj saradnji i smatram da oko toga ne bi trebalo da se stvara ovolika buka. Naime, on je došao u Beograd ( sada nije ni politički aktivan), jer njegova konsultanska kuća će saradjivati sa Vladom. Od te saradnje možemo imati koristi, tako da ne vidim razlog da mnogi osudjuju ovaj susret.

Nika

pre 9 godina

Strani stručnjaci nisu na odmet, bilo da su u vladi ili savetnici, ako uz obrazovni profil, imaju i vredna iskustva, onda nemam nista protiv toga.

FARSA

pre 9 godina

Civilizovana i sasvim nor,malna komunikacija sa covekom koji sad ima privatnu firmu a ranije je stitio interese svoje zemlje. Shvatimo da ne možemo sam protiv svih, ustvari videli smo kako je to izgledalo u proslossti.

boy

pre 9 godina

To sto su se ministri sastali sa Blerom i culi neka njegova iskustva nije nista lose i nema razloga za ovako ostrascene komentare i blacenje vlade i premijera.

joca

pre 9 godina

Takav stav nas nigde neće dovesti. Možemo mi da ne volimo ovog ili onog zbog nemilih dogadjaja iz prošlisti, ali ako hoćemo da idemo napred moramo naučiti da te stvari držimo po strani i da ne pravimo od muve slona kao u ovom slučaju

Srđa

pre 9 godina

Kao po običaju, robujemo prošlosti uzimajući ulogu mučenika. Nemam ništa protiv pomoći Blera ako rezultati budu vidljivi i dođe par velikih investitora. Efekat velike investicije je sličan efektu magneta, jedan investitor dovuče sa sobom još par manjih, a zavisnih firmi. A Bler ima definitivno iskustva na tom polju.

KALVARIJA

pre 9 godina

Nismo se ni posle drugog svetskog rata izdvojili da budemo crna rupa pa necemo ni danas. Titi je slao nase ljude na rad u Nemacku, sve preko biroa, apre toga smo radili za ddddddddddddddddž po logorima. Politika je takva, prelazi se preko mnogih stvari da bi se bolje zivelo.

mojeime

pre 9 godina

Bler nije jedini sa kojim je Srpska Vlada razmenjivala iskustva poslednjih godina. To pokazuje da Srbija ima dobre političke odnose sa Istokom i sa Zapadom, ali uvek se nađe neko ko će da potura nogu kada se krene napred...

Natasa

pre 9 godina

Imamo mogucnost da se zatvorimo i sa svima budemo na ratnoj nozi..ili da se ponasamo diplomatski korektno prema svima....bolje je izabrati drugu opciju

Pulpa narandze

pre 9 godina

Bilo sta je bilo, znam da se tesko zaboravlja ali za to nije kriv samo on vec i neodgovorna politika nase drzave koja je tada vodjena. Da nece biti koristi od njega ne bi ga niko ni angazovao.

Korica

pre 9 godina

Svi znamo onu ''niko se nije naucen rodio'', pa sta onda ima lose u tome otvoreno porazgovarati sa drugima i ubrzati pronalazenje resenja za dalje reformisanje.

BODJANI

pre 9 godina

Da je nam asamo Bler problem bilo bi dobro mi stalno trazimo neke isprike da budemo sa svima u zavadi a ovamo želimo bolji život i Evropu. dajte odlucite se vec jednom. Mora se dalje a sve lose ostaje iza.

Vladan

pre 9 godina

Nema sumnje da ce ovaj sastanak sa Blerom imati niz pozitivnih efekata na nase ministre. Mislim da nema potrebe da se prica o Blerovom politickom iskustvu, pa je zato ovo pun pogodak onih koji su ga doveli u Beograd.

Pulpa narandze

pre 9 godina

Bilo sta je bilo, znam da se tesko zaboravlja ali za to nije kriv samo on vec i neodgovorna politika nase drzave koja je tada vodjena. Da nece biti koristi od njega ne bi ga niko ni angazovao.

Fiker

pre 9 godina

Zaista ne znam zasto se dize tolika halabuka oko dolaska Blera, ako moze da pomogne u savetodavnom delu za bolji rad ministara, zasto onda da ne.

Džoker

pre 9 godina

Predhodnici su zastupali katastrofalnu politiku zbog koje smo mnogo propatili. Danas Srbiju vode ljudi koji se na pravi način zalažu za nju. Ja u ovoj saradnji ne vidim ništa loše.

Raduka

pre 9 godina

Srpska Vlada prvu godinu nije izgubila, već ju je iskoristila na najbolji mogući način. To mnogo govori o Srbiji i o njenoj čvrstoj odluci da postane lepa i moderna zemlja.

Misel

pre 9 godina

Ako vam je nekada neko bio neprijatelj onda je odlična stvar da ga preobratite da vam bude prijatelj. To je veliki uspeh. Zašto tako ne razmišljaju ljudi.